Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top 8 - Olympiacos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
voreadis7
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 30 2011, 01:52 ) *
μπασκετικα δεν παλεύω είναι ο Μπουρουσης...Εχει χαλια χέρια για υποδοχή μπαλας,παίζει οποτε παιξει πλάτη όρθιος και δυσκολευει την γωνία της πάσας και γενικά αφήνει άδεια την ρακέτα στην επίθεση!


Ο τύπος είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο μπασκετικό ψέμα. Κάνει καριέρα και παίρνει τόσα φράγκα με τα ψέμματα και επειδή είναι κολλητός των ρεπόρτερ. Τον έχω σιχαθεί πργματικά. Να σηκωθεί να φύγει το καλοκαίρι να ησυχάσουμε. Στο δεύτερο ματς με τη Σιένα βάζει το πρώτο καλάθι του αγώνα και κάνει λες και έβαλε γκολ και στη συνέχεια τον κάνει χαζό ο Στοουνρουκ και ο Ράκοβιτς.
PARISINOS
Λοιπον ο ΟΣΦΠ την εχει ασχημα και την εχει ασχημα οχι επειδη εχει χειροτερη ομαδα. Σαν μεγεθος ισως να μην ειναι μεγαλυτερος της τελευταια 10ετια οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, αλλα εχει αρκετα καλυτερες μοναδες και γι αυτο ειναι και ανωτερος απο ομαδες οπως η σιενα και η ρεαλ.

Τωρα θα μου πεις, αν ειναι οντως καλυτερος γιατι εχασε δυο συνεχομενα ματς με κατεβασμενα τα παντελονια?

Εχασε γιατι ναι μεν ειναι καλυτερος αλλα η σιενα δεν ειναι καμια ομαδουλα της σειρας, και ο ΟΣΦΠ ετσι την αντιμετωπιζει. Το ειχα πει και στην αρχη της σειρας ΠΑΟ-μπαρτσα, δεν υπαρχει μεγαλυτερο πλεονεκτημα απο το να ισως πανω κατω ισος με τον αντιπαλο (η εστω λιγο χειροτερος) και να σε θεωρουν ολοι τελειωμενο.

Η σιενα στην αρχη της χρονια βγηκε πρωτη σε εναν ομιλο με μπαρτσα (την κερδισε εντος ανετα και εχασε εκτος στον ποντο) και φενερ, ενω στο τοπ 16 και ενω εχασε τελευταια στιγμη τον καλυτερο της παιχτη , σε ομιλο με εφες , ρεαλ και παρτιζαν , ξεκινησε με 0-2 (με ηττα απο ανταγωνιστη στην εδρα της ) και ενω την ειχαν ολοι για τελειωμενη , τελειωσε με 4-0 και προκριθηκε αερα.

Για μενα λοιπον ειναι πραγματικα περιεργο το πως αφησε ο ιβκοβιτς να υποτιμηθει σε τετοιο βαθμο αυτη η ομαδα. Ναι εχασε τον μακαλεμπ, ναι ηταν τραυματιας και ο καουκενας, ναι την κερδισε ο ΟΣΦΠ με 50 και δημιουργηθηκαν εντυπωσεις, ωστοσο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ το πως αντιμετωπιζεται αυτη η ομαδα.

Η σιενα για μενα ηταν μπαινοντας στο Τοπ 16 η καλυτερη ομαδα μετα απο ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/Μπαρτσα σε τυχαια σειρα.

Και απο την αρχη θεωρουσα οτι ο ΟΣΦΠ ειναι ατυχος που επεσε πανω της στους 8 μιας και την θεωρουσα την καλυτερη ομαδα μετα το ΠΑΟ που ειχε βγει δευτερη (βεβαια τοτε νομιζα οτι ο μακαλεμπ θα γυριζε για τα παιχνιδια).

Ο ΟΣΦΠ ειδικα χωρις τον μακαλεμπ περιμενα οτι θα προκριθει , και αν θελετε την αποψη μου , ακομα το πιστευω. Ωστοσο για να γινει αυτο θα πρεπει να καταλαβει οτι θα πρεπει να πολεμησει και να σταξει ΑΙΜΑ. Η σιενα παιζει πολεμο χαρακωματων και ο ΟΣΦΠ νομιζει οτι κανει περιπατο στο παρκο.

Οταν καταλαβει λοιπον ο ΟΣΦΠ οτι απεναντι του εχει ομαδα με Ο κεφαλαιο και οχι καφενειο, λογικα θα προκριθει. βεβαια πλεον δεν εχει πολλες αλλες ευκαιριες να το παρει το μαθημα του.
VRANKOVIC S.
QUOTE (VRANKOVIC S. @ Mar 27 2011, 23:41 ) *
Το τριτο παιχνιδι θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα δυο προηγουμενα.Ο ολυμπιακος ουσιαστικα "πιαστηκε κοροιδο" απο τον πιανιτζιανι.Οταν αυτοι ξεκινουσαν για ελλαδα ενα πραγμα ειχαν ως στοχο:1 νικη στις αποσκευες.
Μπαινουν παιζουν πρωτο παιχνιδι και βλεπουν στο δεκαλεπτο οτι δεν τους βγαινει.Και σου λεει:να ματωσουμε για ενα παιχνιδι
που εχουμε 95% να το χασουμε ή να κανουμε συντηρηση για το επομενο?Το παρατησε ο πιανι το παιχνιδι.αυτο ειναι
πανθομολογουμενον.Αφου επαιρνε ταιμ αουτ και αντι να τους δειξει κανα πικ εν ρολ πανω στον νεστεροβιτς τους ελεγε
να παιξουν σαν ..αντρες.Ο σοφος θα επρεπε να το καταλαβει αυτο και να μεριμνησει να μην κατεβεουν οι παικτες του αερα
στο δευτερο ματς.Δεν ειναι αυτη η διαφορα των δυο ομαδων.

στα αγωνιστικα τωρα.Σιγουρα ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος σα μοναδες απο τη σιενα.ομως ειναι ομαδα αψυχολογητη που φετος δομει την αγωνιστικη της ταυτοτητα με πολλους παικτες οι οποιοι ειναι μεν καλοι αλλα δεν ειναι και υποδειγματα
σταθεροτητας.Η Σιενα απο την αλλη ειναι ομαδα δουλεμενη περισσοτερα χρονια απο τον ολυμπιακο.Ποτε δε θα παιξει το διαστημικο μπασκετ αλλα αυτο που ξερει θα το παιξει τις περισσοτερες φορες που αγωνιζεται.Μην την κρινετε απο τον αγωνα της τριτης.Ειναι ομαδα σκληροτραχηλη(απο τις πιο σκληρες της διοργανωσης και η εδρα της ειναι φωτια!!)!Με τις ελλειψεις του ολυμιακου μπορει ανετα να τον στραγγαλισει στην αμυνα και να τον παιξει δυνατα στην επιθεση με πολυ ποσταρισμα και πικ εν ρολλ.
Στην περιφερεια ο ολυμπιακος ειναι αλλη ομαδα χωρις τον τεοντοσιτς.Δεν υπαρχει αξιοπιστο σουτ για να ανοιξει τη ρακετα της σιενα αρα χανεται η δυναμη του στην περιφερεια.Οι ψηλοι του αναγκαστικα θα βγουν εξω για να σπυταρουν.Και καταλαβαινετε ολοι οτι ειναι αδυνατο να παρεις κλειστο παιχνιδι μονο με σουτακια.Το παιχνιδι της σιενα θα παιχτει στο ζωγραφιστο κατι που ο ολυμπιακος το απευχεται αλλα δε νομιζω οτι μπορει να το αντιμετωπισει.

Λετε θα επιστρεψει ο κεσελ και ο τεοντοσιτς!Δε γινεται τιποτα.σας το λεω εγω.Οι παικτες αυτοι δεν ειναι σεντερ ωστε να πουν "αποθεραπευτηκα,μπαινω και προσφερω αμεσα σπρωχνοντας,παιρνοντας ριμπαουντ και βαζω και κανα καλαθι αμα λαχει και παιζω και αμυνα."
Αυτοι οι παικτες ειναι περιφεριακοι και μαλιστα επιθετικογενεις,σκορερς,σουτερ.Ο σουτερ αμα χασει μια μερα απο την προπονηση του παει τρεις πισω!χανει το ρυθμο του.το χερι του.Που να μεινει εξω βδομαδα ή μηνα...

τελοσπαντων...καλη τυχη..



Καταρχας να πω οτι ειμαι πολυ στεναχωρημενος με την εκβαση του αγωνα ομως το πραμα φαινοτανε.Εκανε μπαμ!
Ο ολυμπιακος την πατησε απο τους πρωην και τους ταχα μπασκετμπολιστες του:Δε νοειται μια πενταδα στην οποια συνυπαρχουν παπαλουκας και νεστεροβιτς και να προσπαθουν να αμυνθουν σε πικ εν ρολλ.Μολις γινει το σκριν οι
χωροι που ανοιγουν ειναι αεροδιαδρομοι.Ο παπαλουκας ειναι πολυ αργος για να ακολουθησει τον παικτη του αφου δεχτει το σκριν και απο την αλλη ο ρασο δεν προλαβαινει με τιποτα να κανει αυτα τα 3-4 μετρα πριν να σουταρει ο παικτης ωστε να τον κοψει η τουλαχιστον να τον ενοχλησει.Αυτο ειναι βουτυρο στο ψωμι ενος ποιντ γκαρντ που διαθετει καλο σουτ απο μεση αποσταση.Ο γιαριτς αυτο ακριβως εκμεταλλευτηκε.Ενας ποιντ γκαρντ δε θα επιβιωνε ποτε στο nba αν δεν ειχε σουτ απο τα 5-6 μετρα καθως παρα πολλες επιθεσεις εκδηλωνονται απο εκει.Ε ο γιαριτς ηταν 7 χρονια στο nba και αυτα τα σουτ ηταν παντα το ψωμι του.
Ο σοφος επρεπε να τα προβλεψει αυτα.Και εμεινα εκπληκτος οταν ακουσα στη nova τον αγγελλου να λειει:δεν το
περιμεναμε!Νομιζαμε οτι ειναι πρωην μπασκετμπολιστας...
Εδω το προεβλεψα εγω!Ειναι αυτη αντιμετωπιση σοβαρου τεχνικου επιτελειου?
-Για τον τεοντοσιτς και τον κεσελ τα ειπα ολα προχθες.Κακως ανεμενε ο ολυμπιακος βοηθεια απο αυτους.
-Ο σπανουλης ηταν θεμα χρονου να κανει ενα ασχημο παιχνιδι σε μια σειρα 5 αγωνων.Δεν ειναι δυνατον μια ομαδα να βασιζεται σε εναν μονο παικτη σε αμυνα και επιθεση.
-Για τον μπουρουση τα ειπατε ολα...
-Οι μικροι του ολυμπιακου(παπανικολαου,ερτσεγκ,μαυροκεφα

�ιδης) ειναι μεν ταλαντουχοι αλλα πρεπει να γραψουν
πολλα χιλιομετρα ακομη για να ειναι ανταγωνιστικοι.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι η φαση που εγινε με μαυροκεφαλιδη-
στοουνρουκ:Ο μαυροκεφαλιδης ποσταρε τον κοντυτερο αντιπαλο του και τον πιεζε με πλατη.Παλια καραβανα ο αμερικανος εκανε ενα βηματακι πισω και ο λουκας βρεθηκε ανασκελα φαρδυς-πλατυς και η μπαλα αλλου γι αλλου...Και δεν ειναι και
κανενας ..εφηβος ο μαυροκεφαλιδης.Αυτη η φαση λεει πολλα για την εμπειρια και τη μαχητικοτητα των δυο ομαδων.
-ο νιλσεν ανεκδοτο απο τα λιγα..
-ο ολυμπιακος πληρωνει τις κακες επιλογες στη ρακετα του.Κανεις απο τους ψηλους του δεν ειναι γρηγορος και ικανος στην αμυνα.Αποτελεσμα αυτου ειναι τα τριποντα που δεχτηκε στο β μερος.Η αμυνα προσπαθουσε να κλεισει για να αμτιμετωπισει το πικ εν ρολ και τα αμαρκαριστα τριποντα πεφταν βροχη...

Γενικα απογοητευτηκα με την εικονα του ολυμπιακου στα πλει οφ.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αποκλειεται να περασει
κιολας.
Παντως με το υλικο που εχει δε νομιζω οτι η κατασταση ειναι πλεον στα χερια του ντουντα...
duncan21
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Mar 30 2011, 03:53 ) *
Ο σοφος επρεπε να τα προβλεψει αυτα.Και εμεινα εκπληκτος οταν ακουσα στη nova τον αγγελλου να λειει:δεν το
περιμεναμε!Νομιζαμε οτι ειναι πρωην μπασκετμπολιστας...
Εδω το προεβλεψα εγω!Ειναι αυτη αντιμετωπιση σοβαρου τεχνικου επιτελειου?

Kαι ο ιδιος μαλλον το ιδιο πρεπει να πιστευει για τον εαυτο του.Ο Γιαριτς ειναι καμμενος μπασκετικα εδω και πολλα χρονια.Το γεγονος βεβαια οτι τον αναστησαμε δε μας κολακευει καθολου.Στα υπολοιπα που λες συμφωνω απολυτα....

Ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω πως εφτασε σ' αυτο το σημειο ο Οσφπ.Το finish που εκανε στο top16 ηταν φανταστικο και μας προιδεαζε για μεγαλα πραγματα.Προφανως επαναπαυθηκαν οι παικτες μας και αντιμετωπισαν με υπεροψια τη σειρα με τη Σιενα.Δεν μπορω να βρω αλλη λογικη εξηγηση γι' αυτο το 2-1 που εχει διαμορφωθει.Επισης δε συμμεριζομαι ιδιαιτερα την αποψη οτι η Σιενα σεληνιαστηκε μετα το +48.Τυχαιο ηταν αυτο το αποτελεσμα.Δε γινονται απο τη μια μερα στην αλλη να μεταμορφωθηκαν απο ασχημοπαπα σε κυκνους.Η Σιενα ειναι γρηγορη,αθλητικη και αρκετα δυνατη ομαδα στοιχεια που δε ταιριαζουν ιδιαιτερα στο αγωνιστικο στυλ του Οσφπ και κατα συνεπεια παρουσιαζονται αρκετα προβληματα στην αντιμετωπιση της.Το σημαντικοτερο ολων ειναι ο ρυθμος κι αν ο Οσφπ τη ξαναπατησει και δε μπει δυνατα απο την αρχη την Πεμπτη θα δει το f4 απο το Πειραια.

Φερει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο Ντουντα.Μετα το ματς της Πεμπτης εχασε ακριβως με τον ιδιο τροπο χτες.Ανεπιτρεπτο για εναν προπονητη σαν τον Ιβκοβιτς.Κακες επιλογες κατα διαρκεια του παιχνιδιου,εμμονη στο Σπανουλη παροτι ηταν τραγικος,ειδε ονειρο οτι θα γυρισει το παιχνιδι βαζοντας το Νιλσεν πακετο με το Λουκα στο 5 μαλιστα.Η χρησιμοποιηση του Μιλος απο την αρχη δε νομιζω οτι ειχε κανενα απολυτως νοημα.Προτιμουσα να ειναι στο παγκο κι αναλογα με την εξελιξη του παιχνιδιου ας εμπαινε.Πιθανον να αιφνιδιαζε και το Πιανιτζιανι μ' αυτη τη κινηση.Τελος παντων,ελπιζω να βρει λυσεις για το ματς της Πεμπτης αλλιως θα ειναι 100% υπευθυνος γι' αυτη την αποτυχια...

Υ.Γ Το ματιασαμε το Θοδωρα μαγκες... tongue.gif
VRANKOVIC S.
QUOTE (duncan21 @ Mar 30 2011, 03:39 ) *
Kαι ο ιδιος μαλλον το ιδιο πρεπει να πιστευει για τον εαυτο του.Ο Γιαριτς ειναι καμμενος μπασκετικα εδω και πολλα χρονια.Το γεγονος βεβαια οτι τον αναστησαμε δε μας κολακευει καθολου.Στα υπολοιπα που λες συμφωνω απολυτα....

Ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω πως εφτασε σ' αυτο το σημειο ο Οσφπ.Το finish που εκανε στο top16 ηταν φανταστικο και μας προιδεαζε για μεγαλα πραγματα.Προφανως επαναπαυθηκαν οι παικτες μας και αντιμετωπισαν με υπεροψια τη σειρα με τη Σιενα.Δεν μπορω να βρω αλλη λογικη εξηγηση γι' αυτο το 2-1 που εχει διαμορφωθει.Επισης δε συμμεριζομαι ιδιαιτερα την αποψη οτι η Σιενα σεληνιαστηκε μετα το +48.Τυχαιο ηταν αυτο το αποτελεσμα.Δε γινονται απο τη μια μερα στην αλλη να μεταμορφωθηκαν απο ασχημοπαπα σε κυκνους.Η Σιενα ειναι γρηγορη,αθλητικη και αρκετα δυνατη ομαδα στοιχεια που δε ταιριαζουν ιδιαιτερα στο αγωνιστικο στυλ του Οσφπ και κατα συνεπεια παρουσιαζονται αρκετα προβληματα στην αντιμετωπιση της.Το σημαντικοτερο ολων ειναι ο ρυθμος κι αν ο Οσφπ τη ξαναπατησει και δε μπει δυνατα απο την αρχη την Πεμπτη θα δει το f4 απο το Πειραια.

Φερει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο Ντουντα.Μετα το ματς της Πεμπτης εχασε ακριβως με τον ιδιο τροπο χτες.Ανεπιτρεπτο για εναν προπονητη σαν τον Ιβκοβιτς.Κακες επιλογες κατα διαρκεια του παιχνιδιου,εμμονη στο Σπανουλη παροτι ηταν τραγικος,ειδε ονειρο οτι θα γυρισει το παιχνιδι βαζοντας το Νιλσεν πακετο με το Λουκα στο 5 μαλιστα.Η χρησιμοποιηση του Μιλος απο την αρχη δε νομιζω οτι ειχε κανενα απολυτως νοημα.Προτιμουσα να ειναι στο παγκο κι αναλογα με την εξελιξη του παιχνιδιου ας εμπαινε.Πιθανον να αιφνιδιαζε και το Πιανιτζιανι μ' αυτη τη κινηση.Τελος παντων,ελπιζω να βρει λυσεις για το ματς της Πεμπτης αλλιως θα ειναι 100% υπευθυνος γι' αυτη την αποτυχια...

Υ.Γ Το ματιασαμε το Θοδωρα μαγκες... tongue.gif



Aδερφε δεν ηταν το θεμα ο γιαριτς.Αν δεν ηταν ο γιαριτς θα ηταν ο καουκενας,ο ζησης η καποιος αλλος.Το προβλημα
ειναι του ολυμπικου και οχι ο αντιπαλος.Θα επρεπε να προβλευθει αυτο το play.
O Θοδωρας και ο Ρασο ειναι παικτες που πλεον μπορεουν να παιξουν συγκεκριμενους ρολους σε συγκεκριμενα λεπτα συμμετοχης.Απο αυτους αναζητας την εμπειρια σε κρισινες στιγμες.Οπως το ματς με τον παο που το καθαρισαν στο οακα.Δεν μπορεις να τους εχεις βασικους και να βασιζεσαι σ αυτους.Δεν ειναι πιτσιρικαδες πια να κυνηγαμε χαμενες μπαλες και να παιζουν αμυνες στον καουκενας και τον ρακοβιτς...

lakersdynasty
για να πω την αληθεια οταν ειδα τον Τεοντοσιτς στην αρχικη 5αδα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι οτι δεν ηθελε να βαλει τον Σπανουλη απτην αρχη για να μην χρεωθει νωρις με φαουλ για να τον εχει διαθεσιμο στο 40λεπτο.

γιατι στο 2ο παιχνιδι οταν φορτωθηκε ο Σπανουλης με φαουλ τα πραγματα χειροτερεψαν στην επιθεση για τον ΟΣΦΠ.

ισως να ηταν αυτος ο λογος.
duncan21
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Mar 30 2011, 04:50 ) *
Aδερφε δεν ηταν το θεμα ο γιαριτς.Αν δεν ηταν ο γιαριτς θα ηταν ο καουκενας,ο ζησης η καποιος αλλος.Το προβλημα
ειναι του ολυμπικου και οχι ο αντιπαλος.Θα επρεπε να προβλευθει αυτο το play.
O Θοδωρας και ο Ρασο ειναι παικτες που πλεον μπορεουν να παιξουν συγκεκριμενους ρολους σε συγκεκριμενα λεπτα συμμετοχης.Απο αυτους αναζητας την εμπειρια σε κρισινες στιγμες.Οπως το ματς με τον παο που το καθαρισαν στο οακα.Δεν μπορεις να τους εχεις βασικους και να βασιζεσαι σ αυτους.Δεν ειναι πιτσιρικαδες πια να κυνηγαμε χαμενες μπαλες και να παιζουν αμυνες στον καουκενας και τον ρακοβιτς...

Mα δε διαφωνησα στην ουσια του ποστ και συμφωνω μ' αυτα που γραφεις.Απλα παικτης Μαρκο Γιαριτς εν ετει 2011 δεν υπαρχει...
VRANKOVIC S.
QUOTE (duncan21 @ Mar 30 2011, 03:53 ) *
Mα δε διαφωνησα στην ουσια του ποστ και συμφωνω μ' αυτα που γραφεις.Απλα παικτης Μαρκο Γιαριτς εν ετει 2011 δεν υπαρχει...



ναι ενταξει σ αυτο συμφωνω κι εγω...
Anaz
Η ουσια ειναι οτι ο Πιανιτζιανι χτυπαει ακριβως εκει που ποναμε. Ο Ολυμπιακος ειδικα με τον Ρασο στο παρκε ετσι (εχει επιλεξει να) αμυνεται στα πικ ν ρολ, καιρο τωρα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ εκμετταλευεται ο Ιταλος στα δυο τελευταια ματς χτυποντας με σουτ απο μεση αποσταση με γκαρντ οπως οι Καουκενας, Ζησης, Μος, Γιαριτς που ΤΟ'ΧΟΥΝ, ενω παραλληλα στελνει τα αθλητικα κ δυνατα φοργουορντ του στο ποστ που εχουν πλεονεκτημα. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι διαθετουν πλεον τη ψυχολογια με το μερος τους, κατι που τους οδηγει στο να μπαινουν στις φασεις με τρομερη ενεργεια κ παθος και να ειναι κ πολυ ευστοχοι, ε δεν θελει κ πολυ.
Την ιδια ωρα στην αμυνα κλεινουν -σχεδον προκλητικα- την αμυνα τους κοντα στη ρακετα, μαζι με μπολικο ξυλο με την διαιτητικη ανοχη, και κλεινουν καθε διαδρομο και αχρηστευουν καθε αποπειρα συνεργασιας με τους ψηλους δεδομενου οτι η περιφερειακη τριαδα Σπαν, Λουκας, Τεο στην οποια βασιζεται ο Ντουντα σε αυτη τη σειρα, στηριζονται κυριως στις διεισδυσεις για να δημιουργησουν και δεν απειλουν με σουτ απο την περιφερεια ωστε να την αναγκασουν να απλωσει-ανοιξει.
Και αυτο -οταν οι δικοι μας ηταν εντελως απροετοιμαστοι και μετα την 50αρα νομιζαν οτι θα κανανε περιπατο- οδηγει σε λαθη που με τη σειρα τους οδηγουν σε εκνευρισμο, ελλειψη συγκεντρωσης και...ακομα πιο πολλα λαθη!!!

Αυτα ειναι facts που βλεπουμε καρμπον δυο ματς τωρα, και δεν βλεπω καμμια αντιδραση απο τον Ντουντα.
Και δεν βλεπω και γενικα πολλα περιθωρια αντιδρασης για να'μαι ειλικρινης... Αφου μιλαμε για ουσιαστικες αδυναμιες που υπηρχαν κι απλα η Σιενα ετσι οπως παιζει -και με την διαφορα στην ψυχολογια αναμεσα στα δυο στρατοπεδα- τις αναδεικνυει στο φουλ.
Γι'αυτο πραγματικα απορω με τις εκτιμησεις καποιων. Οτι ο Ολυμπιακος ΕΤΥΧΕ να ειναι πολυ κακος η η Σιενα ΕΤΥΧΕ να ειναι πολυ καλη.Οποτε δεν γινεται να συνεχιστει αυτο.. huh.gif Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος να νομιζουν ακομα κατι τετοιο μερικοι.. Τιποτα δεν ΕΤΥΧΕ αυτες τις μερες.

Στο μονο που ελπιζω προσωπικα πλεον ειναι στην προσωπικοτητα, την εμπειρια κ την ποιοτητα των παιχτων. Στοιχεια που εκει πραγματι εξακολουθω να πιστευω οτι εχουμε σημαντικο πλεονεκτημα. Αν πεισμωσουν και παιξουν μεθαυριο με 100% συγκεντρωση και ενεργεια καθ'ολη τη διαρκεια του αγωνα, σε συνδυασμο με μια καλυτερη διαχειριση τακτικη και ψυχολογικη απο πλευρας Ντουντα που ελπιζω να δω, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γυρισουμε τη σειρα. Αν και πλεον δεν το θεωρω το ΠΙΟ πιθανο σεναριο..

Οπως κ να΄χει.. Θελει ΚΑΘΑΡΟ μυαλο και καλη κυκλοφορια σε συνδυασμο με λιγη περιφερειακη ευστοχια επιτελους απο καποιους παιχτες -ο Σπαν τα'χει σπασει στη σειρα απο τα 6.75, ενω οι Μιλος, Κεσελ, Γιοταμ, Ερτσεγκ για διαφορετικους λογους δεν εχουν παρει πολυ χρονο- μπας και αναγκαστει να ανοιξει λιγακι η αμυνα των Ιταλων, και αμυντικα πολυ συγκεντρωση και ενεργεια να διασφαλισουμε το αμυντικο ριμπαουντ και να επιδιωξουμε να πιεσουμε λιγο παραπανω τα ασταθη γκαρντ της Σιενα να κλεψουμε μπαλες μπας και τρεξουμε λιγο στο ανοιχτο γηπεδο να βρουμε ευκολα καλαθια οπως στο πρωτο ματς.
spysta
KAΕΙTE ΣΑΠΑΚΕΣ !!!! shot.gif shot.gif

(αν πιστευετε οτι μπορει να μας κανει καποιος αλλος την ζημια στο 4ο ματς .. πειτε το να τον βαλω στην υπογραφη μου)


ΥΓ.Τα επιπεδα γραφικοτητας εχουν ξεφυγει να ουμ tongue.gif
rankin
QUOTE(vastravoud @ Mar 30 2011, 01:22 ) *
Κατά τη γνώμη μου πάντως παραμένει ομάδα με υψηλότερο ταβάνι ο Ολυμπιακός, απλώς δεν το έχει παρουσιάσει ως τώρα στα δύο τελευταία ματς.


Δεν έχει και πολλές ευκαιρίες ακόμα για να το παρουσιάσει αυτό το ταβάνι ο Ολυμπιακός...

QUOTE(tzagasdog @ Mar 30 2011, 01:24 ) *
Στεκομαι στο τελευταιο που ειπες και λεω οτι βλεπω δυσκολο το να παρουσιασει κατι αλλο ο Ολυμπιακος.

Ξερετε πως θα νικησουμε τη Σιενα? αν γινει μια αρχη σαν του 1ου ματς. Η Σιενα δεν ειναι απο τα πανω ραφια της ευρολιγκας και αν βρεθει πισω στο σκορ θα χασει τα αυγα και τα πασχαλια οπως στο 1ο ματς.
Ειναι ικανος ο Ολυμπιακος να παρουσιασει ενα συνολο που να μπορει να κανει το παραπανω? θα κερδισει ευκολα, αλλιως παλι τα ιδια θα δουμε και θα πουμε οτι αξια η σιενα περασε Φ4.

και το κουτσαρισμα ηταν για fail σημερα, ειναι δυνατον να μην παιζει ο Ερτσεγκ παρα μονο για λιγο στο β ημιχρονο. Το οτι τραβαγε συνεχεια ενα αμυντικο της Σιενα εξω δεν το προσεχει κανενας? Και ποιον αμυντικο? ενα απο τους καλυτερους την ευρολιγκας τον Στοουνρουκ, που οταν τον βγαζεις εξω χανει ολη η αμυνα της Σιενα σε ταχυτητα.



Συμφωνώ απόλυτα και στα 2 βασικά σημεία σου
Και στο δυναμικό ξεκίνημα που χρειάζεται στον αγώνα, αλλά και στο πόσο χρήσιμος θα ήταν (και θα είναι) ο Έρτσεγκ για να σουτάρει και να ανοίξει λίγο η άμυνα της Σιένα.

Η δε Σιένα έκανε στην αρχή του Β μέρους χθες, αυτό που είχε κάνει και στην αρχή του αγώνα της Πέμπτης.
Πολύ δυνατό ξεκίνημα με άμυνα παραπάνω από το όριο του φάουλ για 3-4 λεπτά
Και μπορεί μεν να έδωσε τα φάουλ νωρίς-νωρίς η Σιένα, και ο Φίλιππας Συρίγος, με την προϊστορική άποψη περί μπάσκετ που έχει, να φωνασκούσε για το υποτιθέμενο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, όμως η Σιένα με αυτό το τρόπο απλά έφθειρε μερικούς από τους πολλούς αναλώσιμους της, αλλά κατάφερε να βγάλει εντελώς εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό..

Το έκανε την Πέμπτη, το ξανάκανε χθες και το "τρικ" πέτυχε και τις 2 φορές.
Ο Ολυμπιακός ξεκουρδίστηκε και η Σιένα πάτησε το γκάζι

QUOTE(M.J FOR EVER @ Mar 30 2011, 01:56 ) *
Αν ηταν ο γιαννακης προπονητης ακομα θα ελεγα παει η προκριση.αλλα επειδη υπαρχει ενας προπονητης που ειχε μια εθνικη γιουγκοσλαβιας καποτε πιστευω θα το κανει το 2-2.


Επειδή η εμπάθεια εδώ μέσα δεν έχει όρια, υπενθυμίζω πως όταν ήταν προπονητής ο Γιαννάκης, η ομάδα πήγε καρφί στο Final 4 και τις 2 χρονιές... και όχι μόνο δεν κινδύνεψε να αποκλειστεί ή να χάσει το πλεονέκτημα, αλλά έβγαζε και 100% ανωτερότητα στο παρκέ, εντός και εκτός έδρας...
Αλλά και την πρώτη του χρονιά, που είχε αναλάβει την ομάδα στα μέσα της χρονιάς, το είχε παλέψει απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας...

Όχι να κοντεύει τώρα να αποκλειστεί η ομάδα απέναντι στους ξυλοκόπους, που μας σπάσανε και το πλεονέκτημα έδρας και να συζητάμε ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης, γιατί έχουμε καλό προπονητή...
Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ευθύνη του προπονητή που αντί να έχουμε προκριθεί τώρα με 3-0, είμαστε στο 1-2 και κολλημένοι με τη πλάτη στο τοίχο

QUOTE(voreadis7 @ Mar 30 2011, 03:24 ) *
Ο τύπος είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο μπασκετικό ψέμα. Κάνει καριέρα και παίρνει τόσα φράγκα με τα ψέμματα και επειδή είναι κολλητός των ρεπόρτερ. Τον έχω σιχαθεί πργματικά. Να σηκωθεί να φύγει το καλοκαίρι να ησυχάσουμε. Στο δεύτερο ματς με τη Σιένα βάζει το πρώτο καλάθι του αγώνα και κάνει λες και έβαλε γκολ και στη συνέχεια τον κάνει χαζό ο Στοουνρουκ και ο Ράκοβιτς.

Δε νομίζω ότι ο Μπουρούσης έχει κολλητιλίκια με δημοσιογράφους και για αυτό έκανε καλό συμβόλαιο
Ο Μπουρούσης έχει κάνει και πολύ καλές σεζόν και είναι καλός παίχτης
Φυσικά, έχει και έναν κάλο στο μυαλό, που επηρεάζει τη σκέψη του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Το γιατί παίζει σαν μπούρδας φέτος, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.....

QUOTE(spysta @ Mar 30 2011, 08:21 ) *
(αν πιστευετε οτι μπορει να μας κανει καποιος αλλος την ζημια στο 4ο ματς .. πειτε το να τον βαλω στην υπογραφη μου)


Λογικά τη ζημιά θα την κάνει ένας εκ των:
α. Καραρέτο
β. Μοςς

Διάλεξε και πάρε
frenchman7
Εγώ πιστεύω πως ο Μπουρούσης είναι ο Μήτρογλου του μπάσκετ.
Καλοί παίχτες και οι δύο, αλλά μέσα στο μυαλό τους νομίζουν ότι δεν υπάρχει άλλος εκτός από αυτούς...
+Μία δόση κ$λοπαιδισμού και απειθαρχίας.
Αυτό είναι το πρόβλημα τους.

Όσο για τον Ιβκοβιτς, όντως φέρει ευθύνη για τις 2 αυτές ήττες, αλλά θα περιμένω να τον κρίνω μετά την Πέμπτη.
Ή μάλλον μετά τον Μάιο...
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Mar 30 2011, 09:17 ) *
Εγώ πιστεύω πως ο Μπουρούσης είναι ο Μήτρογλου του μπάσκετ.


Εννοείς ότι είναι κάγκουρας????? smiley.gif


Εγώ νομίζω πως όταν καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού στις 2 ήττες του, ήταν ο Γκόρντον, γίνεται ξεκάθαρο πως ξεχωρίζει όποιος δείξει πάθος και μαχητικότητα..
Τσαλιμάκια και φιγουρίνια δεν πιάνουν..
Η ομάδα πρέπει να παίξει με το πάθος του Γκορντον για να έχει ελπίδα
frenchman7
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:28 ) *
Εννοείς ότι είναι κάγκουρας????? smiley.gif


Εγώ νομίζω πως όταν καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού στις 2 ήττες του, ήταν ο Γκόρντον, γίνεται ξεκάθαρο πως ξεχωρίζει όποιος δείξει πάθος και μαχητικότητα..
Τσαλιμάκια και φιγουρίνια δεν πιάνουν..
Η ομάδα πρέπει να παίξει με το πάθος του Γκορντον για να έχει ελπίδα


Αυτό ακριβώς εννοώ! tongue.gif Στρογγυλοφάναρο-μαλλί φράχτης-κλπ..
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Mar 30 2011, 09:38 ) *
Αυτό ακριβώς εννοώ! tongue.gif Στρογγυλοφάναρο-μαλλί φράχτης-κλπ..

και ακούει μόνο σάικεντέλικ τρανς!!!
frenchman7
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:39 ) *
και ακούει μόνο σάικεντέλικ τρανς!!!


Που κρυφογουστάρει φουλ λαϊκούρα και μπουζούκια όμως! (στανταρ Μπουρου) 24.gif
lamar
Ξερει κανεις ποσες ωρες κανεις να ερθεις κολυμπωντας απο την Σιενα???
frenchman7
QUOTE(lamar @ Mar 30 2011, 09:54 ) *
Ξερει κανεις ποσες ωρες κανεις να ερθεις κολυμπωντας απο την Σιενα???


Από Ανκόνα ή Πρίντεζη ?
kseplenhs
τώρα μένει φαντάζομαι να δώ κανένα ακιντέλε να φορέσει τη στολή κέβιν γκαρνέτ...

επίσης δεν μπορώ να ξαναδώ τον χαλπερίν να παίζει άμυνα στον καουκένας.Ειδικά σε κάποια φάση του άφησε τόσο επιδεικτικά και ψαρωτικά τον αριστερό διάδρομο λες και είναι ο αρτέστ ξερω γω και αν τολμήσει ο λιθουανός να φτάσει μέσα θα του σβήσει τα φώτα στο αψε-σβήσε.Φυσικά ακολούθησε ένα απλο lay up του καουκένας χωρίς ίχνος πίεσης.
Γενικά γκαρντ τύπου χαλπερίν δεν στέκονται με την καμία σημερα στο υψηλό επίπεδο.Το γκαρντ το θες να έχει γρήγορα πόδια και να εκτοξεύεται είτε μετά απο σκριν είτε να μπορεί να ντριπλάρει στο 1vs.1.Ο χαλπερίν στην ντρίπλα παίζει να είναι χειρότερος και απο τον νεστέροβιτς.Επίσης είναι τόσο διστακτικός που μετά απο σκρίν δεν μπορεί να κάνει αποφασιστικά το ρήγμα.Μα όταν βάζεις πολλά γκαρντ στην 5αδα σε αυτό βασίζεσαι.Να έχεις αρκετούς παίχτες να μπορούν να κάνουν ρήγμα και να δημιουργούν ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα με αυτό.
Η περιβόητη ανάσταση του χαλπερίν έχει να κάνει με το οτι πλέον σουτάρει χωρίς να λέει όλο το πατερ ημών απο μέσα του όταν πιάνει τη μπάλα στο τρίποντο.Απο εκεί και πέρα τίποτα άλλο δεν μπορεί να κάνει στο υψηλό επίπεδο.

Εν κατακλείδι,πώς το είχε πει ο Σωκρατες?
"κερδίστε αλλιώς γυρίστε πίσω κολυμπώντας"
Και είναι βαθειά η μεσόγειος μέχρι να βγείς ιόνιο πέλαγος.Ο μπουρούσης βέβαια καλό είναι να μείνει εκεί σε τέτοια περίπτωση.άδεια μιας δεκαετίας....
lakersdynasty
QUOTE
Ξερει κανεις ποσες ωρες κανεις να ερθεις κολυμπωντας απο την Σιενα???


μαζι με ποδαροδρομο 19 ωρες και 54 λεπτα icon_drunk.gif

http://maps.google.com/maps?f=d&source...1.51123&z=6
lamar
QUOTE(frenchman7 @ Mar 30 2011, 09:55 ) *
Από Ανκόνα ή Πρίντεζη ?



Εχεις δικιο, θα επαναλαβω την ερωτηση.

Ξερει κανεις ποση ωρα κανει κανεις με τα ποδια απο Σιενα - Ανκονα και απο εκει κολυμπωντας μεχρι Πειραια?
kseplenhs
QUOTE(lamar @ Mar 30 2011, 10:05 ) *
Εχεις δικιο, θα επαναλαβω την ερωτηση.

Ξερει κανεις ποση ωρα κανει κανεις με τα ποδια απο Σιενα - Ανκονα και απο εκει κολυμπωντας μεχρι Πειραια?



θα είναι και ο ένας πίσω απο τoν άλλο στη θάλασσα,είναι και ψηλά παλίκάρια...σαν το τέρας του λοχ νες θα φαίνονται απο ψηλά
rankin
QUOTE(lamar @ Mar 30 2011, 09:54 ) *
Ξερει κανεις ποσες ωρες κανεις να ερθεις κολυμπωντας απο την Σιενα???

Και γιατί να επιστρέψει κανείς από εκεί;;;

η Τοσκάνη φημίζεται για τις μακαρονάδες της (που λέει και ο Μποτρίνι)
νομίζω αξίζει να κάτσει κανείς εκεί και να τις απολαύσει ή ακόμα και να γίνει μάγειρας

Για παράδειγμα, μπορούν να κάτσουν όλοι μαζί εκεί για 3-4 χρόνια, να εντρυφήσουν στη τέχνη της μακαρονάδας, και να επιστρέψουν μετά στην Ελλάδα και να ανοίξουν μια αυθεντική Ιταλική τρατορία!

Να κάτι που ίσως να μπορούν να κάνουν καλύτερα από το να παίζουν μπάσκετ, μερικοί - μερικοί
(Ναι αγόρι μου Νίλσεν. Πρώτα απο όλα μιλάω για σένα)
berry
δεν συμβαινει συχνα αλλα αυτη την φορα με βρισκουν απολυτα συμφωνο αυτα που γραφει ο διαμαντοπουλος στο πρωτοσελιδο του σκοτους


Σκότος


"εκει που περυσι δεσποζαν ο τσιλντρες και ο κλειζα ο ιβκοβιτς εβαλε 7 παικτες που δεν εκαναν τιποτα"

α επισης το σερι μας καλα κρατει 14/54 3π. , 26%
lamar
QUOTE(kseplenhs @ Mar 30 2011, 09:58 ) *
επίσης δεν μπορώ να ξαναδώ τον χαλπερίν να παίζει άμυνα στον καουκένας.Ειδικά σε κάποια φάση του άφησε τόσο επιδεικτικά και ψαρωτικά τον αριστερό διάδρομο λες και είναι ο αρτέστ ξερω γω και αν τολμήσει ο λιθουανός να φτάσει μέσα θα του σβήσει τα φώτα στο αψε-σβήσε.Φυσικά ακολούθησε ένα απλο lay up του καουκένας χωρίς ίχνος πίεσης.


Βρηκες την μοναδικη περιπτωση που δεν εφταιγε ο Χαλπεριν. Τον παιζει κανονικα side, τον στελνει μεσα, που υποτιθεται επρεπε να περιμενει ο ψηλος. Ειδες κανεναν εκει??? Δεν εφταιγε ο Γιοταμ σε αυτη την φαση.

edit: Και επειδη διαβαζω για το ποσο σκληροτραχηλη ομαδα ειναι η Σιενα και ποσο καλοδουλεμενη, εδω θελω να πω. Καλο το παραμυθι, αλλα δεν εχει δρακο.

Ειναι αδιανοητο να χανεις απο τον Μποϊκα και τον Μικελορι....Δεν το χωραει ανθρωπινος νους.
KingCrimson
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Mar 30 2011, 04:50 ) *
Aδερφε δεν ηταν το θεμα ο γιαριτς.Αν δεν ηταν ο γιαριτς θα ηταν ο καουκενας,ο ζησης η καποιος αλλος.Το προβλημα
ειναι του ολυμπικου και οχι ο αντιπαλος.Θα επρεπε να προβλευθει αυτο το play.
O Θοδωρας και ο Ρασο ειναι παικτες που πλεον μπορεουν να παιξουν συγκεκριμενους ρολους σε συγκεκριμενα λεπτα συμμετοχης.Απο αυτους αναζητας την εμπειρια σε κρισινες στιγμες.Οπως το ματς με τον παο που το καθαρισαν στο οακα.Δεν μπορεις να τους εχεις βασικους και να βασιζεσαι σ αυτους.Δεν ειναι πιτσιρικαδες πια να κυνηγαμε χαμενες μπαλες και να παιζουν αμυνες στον καουκενας και τον ρακοβιτς...


καλα και το Γιαριτς και τον Καουκενας δε τους λες πιτσιρικαδες, 1 χρονο διαφορα εχουνε...αν μεσα σε ολοκληρη τη χρονια, δε μπορουν να φορμαριστουν για μια διαρκεια 2 μηνων, να μπορουν να παιξουν 20 λεπτα στο φουλ.. τοτε δεν εχει νοημα να παιζουν σε αυτο το επιπεδο, απο την αλλη για κανενα απο τους δυο δεν ισχυει οτι εχει περασει ο ΔΔ στο Παο, ολη τη χρονια
berry
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:05 ) *
Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ευθύνη του προπονητή που αντί να έχουμε προκριθεί τώρα με 3-0, είμαστε στο 1-2 και κολλημένοι με τη πλάτη στο τοίχο


οποιοσδηποτε και να ταν προπονητης με αυτο το υλικο και έχοντας να αντιμετωπισει ενα ματς σαν το χθεσινο ,το πιο πιθανο ειναι να εκανε πανω κατω αυτα που εκανε ο ντουντα . δεν λεω οτι δεν εκανε λαθη (βλεπε χαλπεριν-καουκενας πχ) αλλα
για μενα η μεγαλυτερη ευθυνη του ιβκοβιτς ειναι η ομαδα που εφτιαξε το καλοκαιρι και το γεγονος οτι βλεποντας κατα την διαρκεια του ετους οτι εχουμε σοβαρες ελλειψεις δεν εισηγηθηκε καμια μεταγραφη
sir-elric
ενας τραγικο παπαλουκας, ενας καλα κλεισμενος σπανουλης, επιθεσεις πλυμμηρα και αμυνα καφενειου. ολα αυτα στα ποιο κρισιμα παιχνιδια της χρονιας. περαστικα μας. ακομα και να γινει κανα θαυμα να κερδισουμε την πεμπτη θα χασουμε μεσα στο ΣΕΦ
Zephyr
QUOTE(sir-elric @ Mar 30 2011, 10:11 ) *
ενας τραγικο παπαλουκας, ενας καλα κλεισμενος σπανουλης, επιθεσεις πλυμμηρα και αμυνα καφενειου. ολα αυτα στα ποιο κρισιμα παιχνιδια της χρονιας. περαστικα μας. ακομα και να γινει κανα θαυμα να κερδισουμε την πεμπτη θα χασουμε μεσα στο ΣΕΦ


Να σου πω ότι αυτό φοβάμαι πιο πολύ?
Δηλαδή νταξ, ας χάσουμε άλλη μια φορά στην Ιταλία, από το να κερδίσουμε, να πάμε το παιχνίδι στην έδρα μας και στην συνέχεια να δούμε μια ωραία επανάληψη του δεύτερου αγώνα της σειράς, καλύτερα να το λήξουμε το πανηγύρι!

Υπεύθυνοι για μένα είναι εξίσου παίχτες (έλλειψη 1. όρεξης και 2. συγκέντρωσης) και προπονητής (1. έφερε τον Νίλσεν στην ομάδα και 2. έλλειψη φαντασίας). Σε όλο το β΄ημίχρονο η ομάδα έμοιαζε βραχυκυκλωμένη, μόνο ο Σπανούλης έπαιρνε προσπάθεις αλλά κ αυτός το σίδερο σημάδευε (αν έμπαινε εκείνο το 3ποντο στον αιφνιδιασμό μπορεί να άλλαζε ο αγώνας).

Συγχαρητήρια στον Γκόρντον που παρά την έλλειψη ταλέντου (δεν είναι νέο αυτό άλλωστε), ήταν ο μόνος που πάλευε σαν σκυλί στο παρκέ. Αν είχαμε άλλον ένα τέτοιο παίχτη που να παλεύει έτσι, το ματς το είχαμε.
rankin
εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι το ρητό: "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" δεν βρήκε εφαρμογή σε μια ομάδα που έχει προπονητή κάποιον με το τίτλο του σοφού!

Εδώ λοιπόν, αν φτάσουμε να έχουμε και "τρεις εξαμαρτείν", θα πρέπει ή να καταρριφθεί το ρητό ή να ακυρωθούν τα περί σοφίας του Ντούντα.

Για να μην παρεξηγηθώ, έχω σταθεί τόσο πολύ στο θέμα προπονητή γιατί κοιτάζω την πλευρά του Παναθηναϊκού και βλέπω μια ομάδα, που αν συνεχίσει έτσι και καταφέρει να σηκώσει ευρωπαϊκό, θα πρέπει να πάει η ευρωλίγκα να κάνει προσωπική παράδοση του τροπαίου στον Ομπράντοβιτς και εκείνος να το κρατήσει στο σαλόνι του σπιτιού του!

Όσο καλός παίχτης και να είναι πχ ο Διαμαντίδης, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ζει και κινείται στον ρυθμό του προπονητή του. Αυτός χτυπάει το ταμπούρλο του πολέμου και οι παίχτες του, είτε λέγονται Διαμαντίδης, είτε λέγονται Καλάθης, πολεμούν και η Μπάρτσα παρ' όλη την ποιότητα της, πλέον είναι με το ένα πόδι στο γκρεμό... Και εκεί την έχει σπρώξει ο Ομπράντοβιτς, που σε αυτή τη φάση και μέχρι τώρα, έχει κεντήσει ο άνθρωπος...

Αυτό βλέπω και αντιπαραβάλω με τον επίσης φημισμένο κόουτς Ιβκοβιτς, που τα έχει βρει μπαστούνια απο μια ομάδα με μικρό ταλέντο, αλλά πολύ πάθος και πολύ δύναμη, που έχει κάνει τον Ολυμπιακό να μοιάζει ανήμπορος να αντιδράσει και να ανατρέψει την κατάσταση ...

Δεν το δέχομαι λοιπόν.
Δεν δέχομαι απο προπονητή του βεληνεκούς ενός Ιβκοβιτς να γίνεται γιο-γιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τον σινιόρε πιανιτζιάνι, με τα 18 κιλά ζελέ στο μαλι, και τους ξυλοκόπους παίχτες του
Και πραγματικά, αν εξαιρέσει κανείς τον Καουκένας που είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίχτης και σε μεγάλη φόρμα αυτή τη στιγμή, ποιος άλλος μπορεί να θεωρηθεί ικανός να έπαιζε στην πεντάδα του Ολυμπιακού;;; (που και ο Καουκένας, πάγκο θα καθόταν)
Αυτά τα παιχνίδια, θα έπρεπε να τα κέρδιζε ο Ντούντα μόνος του...
lamar
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 12:19 ) *
εμένα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι το ρητό: "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" δεν βρήκε εφαρμογή σε μια ομάδα που έχει προπονητή κάποιον με το τίτλο του σοφού!

Εδώ λοιπόν, αν φτάσουμε να έχουμε και "τρεις εξαμαρτείν", θα πρέπει ή να καταρριφθεί το ρητό ή να ακυρωθούν τα περί σοφίας του Ντούντα.

Για να μην παρεξηγηθώ, έχω σταθεί τόσο πολύ στο θέμα προπονητή γιατί κοιτάζω την πλευρά του Παναθηναϊκού και βλέπω μια ομάδα, που αν συνεχίσει έτσι και καταφέρει να σηκώσει ευρωπαϊκό, θα πρέπει να πάει η ευρωλίγκα να κάνει προσωπική παράδοση του τροπαίου στον Ομπράντοβιτς και εκείνος να το κρατήσει στο σαλόνι του σπιτιού του!

Όσο καλός παίχτης και να είναι πχ ο Διαμαντίδης, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ζει και κινείται στον ρυθμό του προπονητή του. Αυτός χτυπάει το ταμπούρλο του πολέμου και οι παίχτες του, είτε λέγονται Διαμαντίδης, είτε λέγονται Καλάθης, πολεμούν και η Μπάρτσα παρ' όλη την ποιότητα της, πλέον είναι με το ένα πόδι στο γκρεμό... Και εκεί την έχει σπρώξει ο Ομπράντοβιτς, που σε αυτή τη φάση και μέχρι τώρα, έχει κεντήσει ο άνθρωπος...

Αυτό βλέπω και αντιπαραβάλω με τον επίσης φημισμένο κόουτς Ιβκοβιτς, που τα έχει βρει μπαστούνια απο μια ομάδα με μικρό ταλέντο, αλλά πολύ πάθος και πολύ δύναμη, που έχει κάνει τον Ολυμπιακό να μοιάζει ανήμπορος να αντιδράσει και να ανατρέψει την κατάσταση ...

Δεν το δέχομαι λοιπόν.
Δεν δέχομαι απο προπονητή του βεληνεκούς ενός Ιβκοβιτς να γίνεται γιο-γιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τον σινιόρε πιανιτζιάνι, με τα 18 κιλά ζελέ στο μαλι, και τους ξυλοκόπους παίχτες του
Και πραγματικά, αν εξαιρέσει κανείς τον Καουκένας που είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίχτης και σε μεγάλη φόρμα αυτή τη στιγμή, ποιος άλλος μπορεί να θεωρηθεί ικανός να έπαιζε στην πεντάδα του Ολυμπιακού;;; (που και ο Καουκένας, πάγκο θα καθόταν)
Αυτά τα παιχνίδια, θα έπρεπε να τα κέρδιζε ο Ντούντα μόνος του...


Η παραμυθα αυτη οτι για ολα φταινει οι προπονητες, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Ποιον θελουν προπονητη δηλαδη για να αποκλεισουν την Σιενα??? Ποιον???

Ο Ομπραντοβιτς αν πει στον Διαμαντιδη οτι για το καλο της ομαδας πρεπει να παει να κουτουλησει την μπασκετα σαν τον Μπομπαν θα το κανει διχως σκεψη.

Ο Μπουρουσης δεν μπορει ουτε ποντο να βαλει....

Τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια.

Φερνουμε τον ηρεμο Καζλαουσκας, τον διωχνουμε για δεν ειχε πυγμη και εχασε στους τελικους με 3 - 0, και εμεις θελαμε καποιον που βραζει το αιμα του.

Φερνουμε τον Γκερσον, που ειχε πελατη τον Ομπραντοβιτς, τον διωχνουμε γιατι δεν εκανε προπονηση αυτος και εκανε πλακα με τους διαιτητες και δεν ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια μας.

Φερνουμε τον Γιαννακη που ειχε κανει την εθνικη παλι μεγαλη, τον διωχνουμε γιατι ειναι κλαψας, εχει χασει τον ελεγχο στα αποδυτηρια και δεν ειχε συστηματα για τον Κλειζα.

Φερνουμε τον Ιβκοβιτς που ειναι σοφος εχει σκληρη πειθαρχια, και τωρα λεμε οτι την Σιενα πρεπει να την κερδιζει μονος του.

Τι μενει? Να αναστησουμε τον προφεσορ Ατσα Νικολιτς? Τον Ρεντ Αουερμπαχ μηπως? Ποιον θες ρε Καρδιτσιωτη γιγαντα για να βαλεις ενα καλαθι στον Μποϊκα??? Τον Τζον Γουντεν ή τον Ντιν Σμιθ???

ΤΕΛΟΣ!!!

Μια κουβεντα....Αν αποκλειστειτε.....κολυμπωντας.

Και ολα αυτα τα λεω εγω που οσοι με γνωριζουν ξερουν ποσο πολυ υπομονη εχω κανει και ποσο εχω στηριξει την ομαδα. Ουτε ο Ατλαντας τετοια πλατη δεν βαζει......Αλλα........
apkat
@ rankin:Kαλα μην υπερβαλεις..Και τα 2 τριαρια τους(Χερστον Μος) χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο απο τον Παπανικολαου και τον Κεσελι καλυτεροι ειναι. Και ο Λαβρινοβιτς θα ηταν το βασικο μας 4αρι..Και αν επαιζε και ο Μακαλεμπ αντι του Γκκρντον θα ηταν μια χαρα επιλογη..Συν τον Καουκενας που λες και συ αντι του Γιοταμ..

Ναι δεν εχουν Μιλος Σπανουλη Παπαλουκα αλλα δεν ειναι οτι δεν εχουν και καθολου υλικο.

Η περιφερεια τους δεν εχει τα δικα μας ονοματα και συνολικα υστερει σε σχεση με εμας αλλα ειναι πολυ εμπειρη και πληρης με Ζηση Καουκενας Γιαριτς +Μακαλεμπ + καποιον απο τα 3αρια που μπορει να κατεβαινει και στο 2.

Στο 3 εχουν σαφεστατο προβαδισμα που μας εχει στοιχισει πολυ.

Στο 4 επισης θεωρω οτι εχουν προβαδισμα μιας και οι δικοι μας δεν εχουν την ποιοτητα του Λαβρινοβιτς και ας ειναι περισσοτεροι.

Στο 5 εχουμε πλεονεκτημα αλλα τρωφνε τοσο ξυλο που δεν μπορουν να επωφεληθουν..

Γενικα ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει τοσο σπουδαιο υλικο..Οταν μαλιστα λειπουν και παικτες η ποιοτητα μειωνεται ακομα περισσοτερο..Ομως ειναι δεμενη σαν ομαδα..Αυτο που εχει κανει η Σιενα σε αυτην την σειρα ειναι να αποσυντονισει τον Ολυμπιακο και να χασει την ομοιγενεια που ειχε. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Σιενα ειναι κακη ομαδα.. Αντιθετα..

Βεβαια θα προκειται για αποτυχια μεγατονων να αποκλειστει ο Ολυμπιακος με πλεονεκτημα εδρας αν και πιστευω ακομα στην ανατροπη.
lamar
QUOTE(apkat @ Mar 30 2011, 12:51 ) *
@ rankin:Kαλα μην υπερβαλεις..Και τα 2 τριαρια τους(Χερστον Μος) χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο απο τον Παπανικολαου και τον Κεσελι καλυτεροι ειναι. Και ο Λαβρινοβιτς θα ηταν το βασικο μας 4αρι..Και αν επαιζε και ο Μακαλεμπ αντι του Γκκρντον θα ηταν μια χαρα επιλογη..Συν τον Καουκενας που λες και συ αντι του Γιοταμ..

Ναι δεν εχουν Μιλος Σπανουλη Παπαλουκα αλλα δεν ειναι οτι δεν εχουν και καθολου υλικο.

Η περιφερεια τους δεν εχει τα δικα μας ονοματα και συνολικα υστερει σε σχεση με εμας αλλα ειναι πολυ εμπειρη και πληρης με Ζηση Καουκενας Γιαριτς +Μακαλεμπ + καποιον απο τα 3αρια που μπορει να κατεβαινει και στο 2.

Στο 3 εχουν σαφεστατο προβαδισμα που μας εχει στοιχισει πολυ.

Στο 4 επισης θεωρω οτι εχουν προβαδισμα μιας και οι δικοι μας δεν εχουν την ποιοτητα του Λαβρινοβιτς και ας ειναι περισσοτεροι.

Στο 5 εχουμε πλεονεκτημα αλλα τρωφνε τοσο ξυλο που δεν μπορουν να επωφεληθουν..

Γενικα ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει τοσο σπουδαιο υλικο..Οταν μαλιστα λειπουν και παικτες η ποιοτητα μειωνεται ακομα περισσοτερο..Ομως ειναι δεμενη σαν ομαδα..Αυτο που εχει κανει η Σιενα σε αυτην την σειρα ειναι να αποσυντονισει τον Ολυμπιακο και να χασει την ομοιγενεια που ειχε. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Σιενα ειναι κακη ομαδα.. Αντιθετα..

Βεβαια θα προκειται για αποτυχια μεγατονων να αποκλειστει ο Ολυμπιακος με πλεονεκτημα εδρας αν και πιστευω ακομα στην ανατροπη.


Να ρωτησω κατι? Το ονομα ΜακΚαλεμπ στην συγκεκριμενη σειρα αγωνων γιατι το αναφερεις?

Επισης, ques que ce Jaric ???



tzagasdog
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:05 ) *
Συμφωνώ απόλυτα και στα 2 βασικά σημεία σου
Και στο δυναμικό ξεκίνημα που χρειάζεται στον αγώνα, αλλά και στο πόσο χρήσιμος θα ήταν (και θα είναι) ο Έρτσεγκ για να σουτάρει και να ανοίξει λίγο η άμυνα της Σιένα.

Η δε Σιένα έκανε στην αρχή του Β μέρους χθες, αυτό που είχε κάνει και στην αρχή του αγώνα της Πέμπτης.
Πολύ δυνατό ξεκίνημα με άμυνα παραπάνω από το όριο του φάουλ για 3-4 λεπτά
Και μπορεί μεν να έδωσε τα φάουλ νωρίς-νωρίς η Σιένα, και ο Φίλιππας Συρίγος, με την προϊστορική άποψη περί μπάσκετ που έχει, να φωνασκούσε για το υποτιθέμενο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, όμως η Σιένα με αυτό το τρόπο απλά έφθειρε μερικούς από τους πολλούς αναλώσιμους της, αλλά κατάφερε να βγάλει εντελώς εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό..

Το έκανε την Πέμπτη, το ξανάκανε χθες και το "τρικ" πέτυχε και τις 2 φορές.
Ο Ολυμπιακός ξεκουρδίστηκε και η Σιένα πάτησε το γκάζι


επιμενω οτι πρεπει να τους περασουμε στην επιθεση αλλιως αμα παει παλι το ματς κοντα δεν εχουμε τυχη.

QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:05 ) *
Επειδή η εμπάθεια εδώ μέσα δεν έχει όρια, υπενθυμίζω πως όταν ήταν προπονητής ο Γιαννάκης, η ομάδα πήγε καρφί στο Final 4 και τις 2 χρονιές... και όχι μόνο δεν κινδύνεψε να αποκλειστεί ή να χάσει το πλεονέκτημα, αλλά έβγαζε και 100% ανωτερότητα στο παρκέ, εντός και εκτός έδρας...
Αλλά και την πρώτη του χρονιά, που είχε αναλάβει την ομάδα στα μέσα της χρονιάς, το είχε παλέψει απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας...

Όχι να κοντεύει τώρα να αποκλειστεί η ομάδα απέναντι στους ξυλοκόπους, που μας σπάσανε και το πλεονέκτημα έδρας και να συζητάμε ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης, γιατί έχουμε καλό προπονητή...
Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ευθύνη του προπονητή που αντί να έχουμε προκριθεί τώρα με 3-0, είμαστε στο 1-2 και κολλημένοι με τη πλάτη στο τοίχο


ναι βεβαια εκεινες τις καλες εποχες σορυ κιολας αλλα θυμιζαμε λιγο Σιενα, τι εννοω... οτι πεταγαμε φωτιες μεχρι και πριν το Φ4 και στο Φ4 σερνομασταν για να μη μιλησω για τα play offs μετα...
Να με θυμηθείς αν παει η Σιενα Φ4...
πιστευω οτι ειναι θεμα επιλογης των γυμναστων για το ποτε θα φορμαριστει μια ομαδα 100%.
Αυτη τη στιγμη η Σιενα ειναι στο 100% και εμεις σαν μεγαλη ομαδα που θα περναγε ευκολα ειμαστε στο 80% και θα ειμασταν στο 100% στο Φ4. Δεν ειναι θεμα μονο ικανοτητας το οτι μας περνανε οι Ιταλοι σαν κοτοπουλα και το ποσο δυνατα πανε και βγαινουν απο τα σκριν

QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:05 ) *
Δε νομίζω ότι ο Μπουρούσης έχει κολλητιλίκια με δημοσιογράφους και για αυτό έκανε καλό συμβόλαιο
Ο Μπουρούσης έχει κάνει και πολύ καλές σεζόν και είναι καλός παίχτης
Φυσικά, έχει και έναν κάλο στο μυαλό, που επηρεάζει τη σκέψη του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Το γιατί παίζει σαν μπούρδας φέτος, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.....

Λογικά τη ζημιά θα την κάνει ένας εκ των:
α. Καραρέτο
β. Μοςς

Διάλεξε και πάρε

καλος ηταν οσο σκιζοταν να παρει μεγαλο συμβολαιο, μετα κλασικος Ελληναρας....
ο Μπουρουσης ας φυγει αλλα ο Μαυροκεφαλιδης πρεπει να παει σπιτι του του χρονου.


QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 09:28 ) *
Εννοείς ότι είναι κάγκουρας????? smiley.gif


Εγώ νομίζω πως όταν καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού στις 2 ήττες του, ήταν ο Γκόρντον, γίνεται ξεκάθαρο πως ξεχωρίζει όποιος δείξει πάθος και μαχητικότητα..
Τσαλιμάκια και φιγουρίνια δεν πιάνουν..
Η ομάδα πρέπει να παίξει με το πάθος του Γκορντον για να έχει ελπίδα


ναι ειναι καγκουρας.... μεγαλος....

θυμαμαι χαρακτηριστικα τον Σπανουλη μετα απο παιχνιδι της εθνικης να του κανει την ωρα που κανει δηλωσεις:

"Αντε ρε Βλαχο παμε μεσα" ή κατι τετοιο....


QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 10:13 ) *
Να κάτι που ίσως να μπορούν να κάνουν καλύτερα από το να παίζουν μπάσκετ, μερικοί - μερικοί
(Ναι αγόρι μου Νίλσεν. Πρώτα απο όλα μιλάω για σένα)


πανω που ειχε βρει τον επαγγελματικο του προσανατολισμο το παιδι θα τον αλλαξετε παλι?

ειπαμε ξυλοκοπος που φτιαχνει σανιδες του σερφ ειναι ο ανθρωπος... smiley.gif



και κατι ακομα, δεν ξερω τι θα κανει η ομαδα, να παρει τα ποδια της και να κερδισει.
Το Καζο αυτο με τη Σιενα ουτε με πρωταθλημα και κυπελο δεν φευγει...
αλλα αμα παρει ο Παο το Φ4 πιο πρωταθλημα και πιο κυπελο......
frenchman7
QUOTE(tzagasdog @ Mar 30 2011, 13:03 ) *
Το Καζο αυτο με τη Σιενα ουτε με πρωταθλημα και κυπελο δεν φευγει...
αλλα αμα παρει ο Παο το Φ4 πιο πρωταθλημα και πιο κυπελο......


Άμα αποκλειστούμε και εμείς και ο Παο και πάρουμε πρωτάθλημα είμαστε Οκ?
lightday
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 12:19 ) *
....
Δεν δέχομαι απο προπονητή του βεληνεκούς ενός Ιβκοβιτς να γίνεται γιο-γιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τον σινιόρε πιανιτζιάνι, με τα 18 κιλά ζελέ στο μαλι, και τους ξυλοκόπους παίχτες του
Και πραγματικά, αν εξαιρέσει κανείς τον Καουκένας που είναι ένας πάρα πολύ ποιοτικός παίχτης και σε μεγάλη φόρμα αυτή τη στιγμή, ποιος άλλος μπορεί να θεωρηθεί ικανός να έπαιζε στην πεντάδα του Ολυμπιακού;;; (που και ο Καουκένας, πάγκο θα καθόταν)
Αυτά τα παιχνίδια, θα έπρεπε να τα κέρδιζε ο Ντούντα μόνος του...

κάτσε ρε συ 2008 ,2009 ο ζελεδιάρης έκανε κόμπο τον άλλο κουμπάρο.
Δεν ξεκίνησε χτες να κοουτσάρει .
Μην βλέπετε τοσο υποτιμητικά την Σιένα. Δεν είναι ανέκδοτο!
Είναι ομάδα που θα πεθάνει στο γήπεδο,εκτός αν δει απέναντι της έναν αντίπαλο που θέλει να πεθάνει περισσότερο .Εκει τα χάνει μαις και καταλαβαίνει οτι είναι "μικρή" ακόμα.
Ανεκδοτα ξεανέκδοτα ο Καραρετο ,αλλά ο ΔΔ ακόμα τον θυμάται .
Θέλει πόλεμο το πράγμα.
Flash
QUOTE
Τι μενει? Να αναστησουμε τον προφεσορ Ατσα Νικολιτς? Τον Ρεντ Αουερμπαχ μηπως? Ποιον θες ρε Καρδιτσιωτη γιγαντα για να βαλεις ενα καλαθι στον Μποϊκα??? Τον Τζον Γουντεν ή τον Ντιν Σμιθ???


laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Έγραψες Lamar!
rankin
QUOTE(lightday @ Mar 30 2011, 13:32 ) *
κάτσε ρε συ 2008 ,2009 ο ζελεδιάρης έκανε κόμπο τον άλλο κουμπάρο.
Δεν ξεκίνησε χτες να κοουτσάρει .
Μην βλέπετε τοσο υποτιμητικά την Σιένα. Δεν είναι ανέκδοτο!
Είναι ομάδα που θα πεθάνει στο γήπεδο,εκτός αν δει απέναντι της έναν αντίπαλο που θέλει να πεθάνει περισσότερο .Εκει τα χάνει μαις και καταλαβαίνει οτι είναι "μικρή" ακόμα.
Ανεκδοτα ξεανέκδοτα ο Καραρετο ,αλλά ο ΔΔ ακόμα τον θυμάται .
Θέλει πόλεμο το πράγμα.

Κάτσε ρε συ
του πήρε ένα διπλό στην Αθήνα τότε και μετά ο άλλος τον πάτησε σαν κατσαρίδα μέσα στην Ιταλία

εγώ όπως είπα δεν συγχύζομαι αν η ομάδα χάνει .. Ας χάνει..
Αν δε μπορεί παραπάνω, τι να κάνουμε εμείς;

Με πειράζει που χάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και δείχνει σχεδόν ανήμπορη να αντιδράσει και να βρει εναλλακτικό σχέδιο μάχης.
προφανώς και αν ο "καρδιτσιώτης γίγας" σέρνει το κουφάρι του, κανένας Ντούντα (και καμία υποχρεωτική άδεια) δεν μπορεί να τον βοηθήσει , όμως το να έχουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το ίδιο, αποτυχημένο σχέδιο μάχης, αν μη τι άλλο δείχνει ξεροκεφαλιά και κουταμάρα

Σαν να παίρνουμε φόρα και να κουτουλάμε ξανά και ξανά στον ίδιο τοίχο!
Εκτός αν τελικά δεν μπορούμε παραπάνω, οπότε θα δεχτώ ότι "δεν κάνουν τα παιδιά"
Anaz
Kι εγω παντως θεωρω οτι αν τελικα αποκλειστουμε, ο Ντουντα κακα τα ψεμματα θα ειναι αν οχι ο αποκλειστικος σιγουρα ο μεγαλυτερος υπευθυνος γι'αυτη την αποτυχια, καθως η ομαδα παρουσιαζεται παντελως απροετοιμαστη τακτικα και ψυχολογικα.

Ο Καρδιτσιώτης γιγαντας ορθως τ'ακουει, αλλα δεν ειναι προφανώς αυτος ο κύριος υπευθυνος ενος ενδεχομενου αποκλεισμου.
lamar
QUOTE(Anaz @ Mar 30 2011, 14:19 ) *
Kι εγω παντως θεωρω οτι αν τελικα αποκλειστουμε, ο Ντουντα κακα τα ψεμματα θα ειναι αν οχι ο αποκλειστικος σιγουρα ο μεγαλυτερος υπευθυνος γι'αυτη την αποτυχια, καθως η ομαδα παρουσιαζεται παντελως απροετοιμαστη τακτικα και ψυχολογικα.

Ο Καρδιτσιώτης γιγαντας ορθως τ'ακουει, αλλα δεν ειναι προφανώς αυτος ο κύριος υπευθυνος ενος ενδεχομενου αποκλεισμου.


Αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις παντως, εχουν την εντελως αντιθετη αποψη απο αυτη...

Και δεν το λεω ετσι αυτο....
lightday
QUOTE(rankin @ Mar 30 2011, 14:16 ) *
Κάτσε ρε συ
του πήρε ένα διπλό στην Αθήνα τότε και μετά ο άλλος τον πάτησε σαν κατσαρίδα μέσα στην Ιταλία

εγώ όπως είπα δεν συγχύζομαι αν η ομάδα χάνει .. Ας χάνει..
Αν δε μπορεί παραπάνω, τι να κάνουμε εμείς;

Με πειράζει που χάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και δείχνει σχεδόν ανήμπορη να αντιδράσει και να βρει εναλλακτικό σχέδιο μάχης.
προφανώς και αν ο "καρδιτσιώτης γίγας" σέρνει το κουφάρι του, κανένας Ντούντα (και καμία υποχρεωτική άδεια) δεν μπορεί να τον βοηθήσει , όμως το να έχουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το ίδιο, αποτυχημένο σχέδιο μάχης, αν μη τι άλλο δείχνει ξεροκεφαλιά και κουταμάρα

Σαν να παίρνουμε φόρα και να κουτουλάμε ξανά και ξανά στον ίδιο τοίχο!
Εκτός αν τελικά δεν μπορούμε παραπάνω, οπότε θα δεχτώ ότι "δεν κάνουν τα παιδιά"

Στην κανονικη περίοδο 2009 (πλην play off ) τον είχε κάνει κόμπο. Μετά κάθισε το είδε από δω το είδε από κει και έπαιξε τα ρέστα του.
Ετσι θεωρώ οτι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός. Να διαλέξει σταματάω περιφέρεια και άρα μπορεί να τα φάω από τον Στοουνρουκ(ο οποιος μοιάζει με ανεκδοτα αλλά..) ή ταμπουρώνομαι και καθαρίζω όλα τα ριμπάουν και τις δεύτερες.
Πρέπει να φανεί ένα σχέδιο. Στον πρώτο αγώνα είχαν σαφές σχέδιο...ξύλο ξύλο ξύλο και σας πατάμε , από τότε ψάχνεται τί θα κάνει. Δεν νομίζω οτι φταίει ο Ντούντα.
Κάπου χαλαρώσαν όλοι , μέσα από τα εορταστικά ρεκορ και αρχίσαν να βλέπουν πρωην μπασκεμπολίστες, ξυλοκόπους , ανέκδοτα.
Αν δεις (από όσο έχω δει από αυτή την σειρά) το βλέμμα του Ιβκοβιτς είναι κάτι σαν "Γαμώτο ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ...απόγνωση..τι στα κομμάτια κάνετε...παίξτε ".
phoenix_93
Η Σιένα παίζει καλύτερα και έχει πλεονέκτημα να περάσει. Δεν υπάρχει λόγος να απαξιώνεται κανένας, ειδικά ο Γιάριτς που έχει κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα του. Παίκτης πρώτου επιπέδου δεν ήταν ποτέ αλλά γκαρντ που έχει παίξει τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο θα τα βάλει τα σουτ υπό καλές προυποθέσεις. Σίγουρα είναι απαράδεκτο να βγαίνει βοηθός προπονητή και να λέει 'νομίζαμε ότι είναι πρώην παίκτης'(ειδικά όταν αυτός ο βοηθός προπονητή ήταν ένα από τα χειρότερα γκαρντ που έχουν δει τα μάτια μου).
Αν ο Ολυμπιακός δεν παίξει πιο δυνατά απο την Σιένα δεν περνάει. Και κοιτάζοντας το ρόστερ είναι δύσκολο να δεις ποιοί παίκτες θα το κάνουν αυτό.
leonkalf
QUOTE (lamar @ Mar 30 2011, 10:16 ) *
Ειναι αδιανοητο να χανεις απο τον Μποϊκα και τον Μικελορι....Δεν το χωραει ανθρωπινος νους.


Το ίδιο μπορεί να λένε και οι ξένοι όταν διαβάζουν στο ρόστερ μας παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης, Παπανικολάου, Πελεκάνος, Γλυνιαδάκης που για μας είναι καλοί και χρήσιμοι. Δεν κρίνουμε ένα παίκτη από το όνομά του αλλά από τι δείχνει μέσα στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης..


bball.gif Προτείνω να αφήσουμε τη γκρίνια όλοι οι Ολυμπιακοί και να στείλουμε όλη την θετική ενέργειά μας στην ομάδα!! Όποιος αγαπάει, αγαπάει και στέκεται στα δύσκολα! Πάμε Θρύλε!! bball.gif
Badass
QUOTE (frenchman7 @ Mar 30 2011, 09:17 ) *
Εγώ πιστεύω πως ο Μπουρούσης είναι ο Μήτρογλου του μπάσκετ.


Συμφωνώ rolleyes.gif


QUOTE (kseplenhs @ Mar 30 2011, 10:11 ) *
θα είναι και ο ένας πίσω απο τoν άλλο στη θάλασσα,είναι και ψηλά παλίκάρια...σαν το τέρας του λοχ νες θα φαίνονται απο ψηλά


69.gif

QUOTE (rankin @ Mar 30 2011, 10:13 ) *
Για παράδειγμα, μπορούν να κάτσουν όλοι μαζί εκεί για 3-4 χρόνια, να εντρυφήσουν στη τέχνη της μακαρονάδας, και να επιστρέψουν μετά στην Ελλάδα και να ανοίξουν μια αυθεντική Ιταλική τρατορία!

Να κάτι που ίσως να μπορούν να κάνουν καλύτερα από το να παίζουν μπάσκετ, μερικοί - μερικοί
(Ναι αγόρι μου Νίλσεν. Πρώτα απο όλα μιλάω για σένα)


ugly_tocktock.gif (τι έχει ακούσει φέτος το παλικάρι...και έχουμε ακόμα καιρό να σκεφτούμε κι άλλα)

QUOTE (berry @ Mar 30 2011, 10:15 ) *
δεν συμβαινει συχνα αλλα αυτη την φορα με βρισκουν απολυτα συμφωνο αυτα που γραφει ο διαμαντοπουλος στο πρωτοσελιδο του σκοτους


Σκότος


"εκει που περυσι δεσποζαν ο τσιλντρες και ο κλειζα ο ιβκοβιτς εβαλε 7 παικτες που δεν εκαναν τιποτα"

α επισης το σερι μας καλα κρατει 14/54 3π. , 26%


Είναι βασικό στοιχείο των παιχνιδιών μας το χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα, αλλά ζούμε μ' αυτό χρόνια. Τώρα για αυτά που λέει ο Διαμαντόπουλος-αν και γενικά τον εκτιμώ-μετά Χριστόν προφήτης ξέρω κι εγώ να το παίξω. Η χρονιά νομίζαμε πως τέλειωσε στο διπλό στην πόλη. Οι Αγγελόπουλοι, ο Ντούντα και οι παίχτες κρίνονται καθημερινά και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Θα περιμένω τότε να μιλήσω ολοκληρωτικά, γιατί φοβάμαι πως αν πω αυτά που σκέφτομαι σήμερα και τελικά περάσουμε τη σιένα αντί για Badass θα πρέπει να αλλάξω το nick σε Kolotoubass

QUOTE (apkat @ Mar 30 2011, 12:51 ) *
@ rankin:Kαλα μην υπερβαλεις..Και τα 2 τριαρια τους(Χερστον Μος) χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο απο τον Παπανικολαου και τον Κεσελι καλυτεροι ειναι. Και ο Λαβρινοβιτς θα ηταν το βασικο μας 4αρι..Και αν επαιζε και ο Μακαλεμπ αντι του Γκκρντον θα ηταν μια χαρα επιλογη..Συν τον Καουκενας που λες και συ αντι του Γιοταμ..

Ναι δεν εχουν Μιλος Σπανουλη Παπαλουκα αλλα δεν ειναι οτι δεν εχουν και καθολου υλικο.

Η περιφερεια τους δεν εχει τα δικα μας ονοματα και συνολικα υστερει σε σχεση με εμας αλλα ειναι πολυ εμπειρη και πληρης με Ζηση Καουκενας Γιαριτς +Μακαλεμπ + καποιον απο τα 3αρια που μπορει να κατεβαινει και στο 2.

Στο 3 εχουν σαφεστατο προβαδισμα που μας εχει στοιχισει πολυ.

Στο 4 επισης θεωρω οτι εχουν προβαδισμα μιας και οι δικοι μας δεν εχουν την ποιοτητα του Λαβρινοβιτς και ας ειναι περισσοτεροι.

Στο 5 εχουμε πλεονεκτημα αλλα τρωφνε τοσο ξυλο που δεν μπορουν να επωφεληθουν..

Γενικα ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει τοσο σπουδαιο υλικο..Οταν μαλιστα λειπουν και παικτες η ποιοτητα μειωνεται ακομα περισσοτερο..Ομως ειναι δεμενη σαν ομαδα..Αυτο που εχει κανει η Σιενα σε αυτην την σειρα ειναι να αποσυντονισει τον Ολυμπιακο και να χασει την ομοιγενεια που ειχε. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η Σιενα ειναι κακη ομαδα.. Αντιθετα..

Βεβαια θα προκειται για αποτυχια μεγατονων να αποκλειστει ο Ολυμπιακος με πλεονεκτημα εδρας αν και πιστευω ακομα στην ανατροπη.


Συμφωνώ σε όλα με τη διαφορά πως ο μακάλεμπ στη σειρά δεν έχει εμφανιστεί. Νομίζω πως το μπολνταρισμένο(από 'μένα) είναι και το σημαντικότερο σημείο το ποστ σου. Αυτή η ομάδα ξέρει τις δυνατότητες της, ξέρει πως θα ματώσει, θα παίξει ξύλο, θα δέχεται χτυπήματα και θα στέκεται όρθια μέχρι τέλους. Αυτά ξέρει η σιένα και σε ένα βαθμό αυτά έδειξε και η ομάδα μας μέχρι πριν λίγες μέρες. Σε αυτά τα στοιχεία μας πήραν τον αέρα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει αύριο για 40' και 40'(μακάρι), αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω...
rankin
QUOTE(lightday @ Mar 30 2011, 14:43 ) *
Αν δεις (από όσο έχω δει από αυτή την σειρά) το βλέμμα του Ιβκοβιτς είναι κάτι σαν "Γαμώτο ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ...απόγνωση..τι στα κομμάτια κάνετε...παίξτε ".

χθες ο Ιβκοβιτς έσταζε κρύο ιδρώτα....
κυριολεκτικά...

QUOTE(leonkalf @ Mar 30 2011, 14:48 ) *
bball.gif Προτείνω να αφήσουμε τη γκρίνια όλοι οι Ολυμπιακοί και να στείλουμε όλη την θετική ενέργειά μας στην ομάδα!! Όποιος αγαπάει, αγαπάει και στέκεται στα δύσκολα! Πάμε Θρύλε!! bball.gif


Θα γίνουμε χορηγοί θετικής ενέργειας!!!! ++++++++ smiley.gif

Αν αύριο η ομάδα δεν αποτελείται από 12 μανιασμένα σκυλιά του πολέμου, δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε άλλο μαζί τους.
fruhl10val
QUOTE(lightday @ Mar 30 2011, 14:43 ) *
Στην κανονικη περίοδο 2009 (πλην play off ) τον είχε κάνει κόμπο. Μετά κάθισε το είδε από δω το είδε από κει και έπαιξε τα ρέστα του.


στην κανονικη περιοδο 2009 ειχαμε παρει μια νικη στο οακα,οπου θυμαμαι οτι δεν μας ειχαν απειλησει ιδιαιτερα, ενω στην ιταλια χασαμε με 6 ποντους περιπου,αλλα το συναισθημα που μου ειχε αφησει ο αγωνας, η εικονα του παιχνιδιου ηταν οτι τ θα τους νικουσαμε ευκολα αν δεν ειχαμε κανει τοσα πολλα παιδικα λαθη. κ ηταν κ η κλασικη ανοχη στο ξυλο των ιταλων οπως παντα...

για να παμε στα του ολυμπιακου τωρα, για μενα μεγαλη εκπληξη οι 2 συνεχομενες ηττες, γιατι πολυ απλα εχει καλυτερη ομαδα, αλλα οπους εχουν πει κι αλλοι πιο πριν το πιο καθοριστικο ειναι η ανεβασμενη ψυχολογια της σιενα, που βλεπουν το καλαθι βαρελι κ ορμανε να κερδισουν καθε φαση . οποτε το βλεπω 50-50 την προκριση, γιατι αν ο ολυμπιακος βρει νευρο κ θεληση, τους εχει ανετα
κ βασικα δεν ειναι αυτο το πιο σημαντικο για μενα. κ μονο ο σπανουλης να ανεβει , θα παρασυρει κ τους υπολοιπους.
εξαλλου δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα ειναι μπροσταρης της νικης της ομαδας του μεσα στη σιενα
sir-elric
δεν μπορω να καταλαβω πολλα πραγματα απο αυτην την σειρα.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζουμε αμυνα
δεν μπορω να καταλαβω τη θαλασσοταραχη εχει ποιασει τον παπαλουκα και κανει αυτα που κανει
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζουμε καποια isolation (ειδικα στο 5) απο την στιγμη που λογω ξυλου τα κοψιματα κακο κανουν και οχι καλο.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κρατανε αποστασεις στην επιθεση βραχυκυκλονοντας τον σπανουλη
δεν καταλαβαινω γιατι ο παπανικολαου πρεπει να παιζει μονο τα πρωτα 5 λεπτα-ειδικοτερα οταν βλεπεις προβλημα στα ριμπαουντ και ο μικρος σου τα εχει κολησει τα 2 τριποντα

αντιλαμβανομαι οτι η σιενα κανει τα παιχνιδια της ζωης της αλλα και εμεις ειμαστε σε αλλο γηπεδο και εαν για την προηγουμενη πεμπτη υπηρχε δικαιολογια για χθες δεν υ παρχει.
τους αγγελοπουλους λυπαμει ποιο πολυ απο ολλους!!
Anaz
QUOTE
Αν αύριο η ομάδα δεν αποτελείται από 12 μανιασμένα σκυλιά του πολέμου, δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε άλλο μαζί τους.
Παντως ρε παιδια αυτο εγω ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. εσεις ειδατε χτες ελλειψη ΠΑΘΟΥΣ??? huh.gif
Προσωπικα ειδα παιχτες απροετοιμαστους αγωνιστικα και ψυχολογικα. Οχι παιχτες αδιαφορους ή ανευρους.. rolleyes.gif
Μακαρι να ηταν απλα θεμα "νευρου", θα ημουν και πιο αισιοδοξος για την εκβαση της σειρας..
Εγω θα πω οτι θα ηθελα να δω 12 παιχτες καλα προετοιμασμενους για πολεμο. Με ενα καλα οργανωμενο πλανο και απολυτα συγκεντρωμενους σε αυτο.
122001
Πάντως διαιτητές θα είναι Ισπανός, Κροάτης και Μαυροβούνιος...
kseplenhs
QUOTE(sir-elric @ Mar 30 2011, 15:32 ) *
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζουμε καποια isolation (ειδικα στο 5) απο την στιγμη που λογω ξυλου τα κοψιματα κακο κανουν και οχι καλο.

δεν καταλαβαινω γιατι ο παπανικολαου πρεπει να παιζει μονο τα πρωτα 5 λεπτα-ειδικοτερα οταν βλεπεις προβλημα στα ριμπαουντ και ο μικρος σου τα εχει κολησει τα 2 τριποντα


1) γιατί ο μεν μπουρούσης θέλει το 5λεπτό του μέχρι να ολοκληρώσει ποστάρισμα (βλέπεις οι 30*10^8 προσποιήσεις θέλουν το χρόνο τους.Χωρια που θέλει και μια πυξίδα για να προσανατολιστεί) και ο δε μαυροκεφαλίδης αν είναι να γίνεται ένα με το παρκέ όποτε πάει να σπρώξει,καλύτερα να κάτσει στα 4-5 μέτρα και να σουτάρει.Είπαμε γελάμε με αυτά που βλέπουμε αλλά κάποια στιγμή θα πάθει το στομάχι μας τίποτα απο τα γέλια.

2) ειδικά η πάσα στον ντουντα (η οποία τον βρήκε just όμως.Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε) και εκεί που πήγε να κάνει τον τζινόμπιλι στο isolation στην κορυφή (με αποτέλεσμα να μείνει η μπάλα μπροστά και να πηγαινοέρχεται το κορμί του μπρός-πίσω) προιδέαζαν πως μπορεί να γράψει ιστορία χτες ο κωστάκης.Συμφωνώ πως έπρεπε να παίξει παραπάνω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.