QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 16 2014, 14:53 )
Mε τη wild card που λογικά θα προκύψει απ' αυτό, αφού δεν δικαιούνται άδεια Β κατηγορίας οι ομάδες που αναφέρεις μιας και δεν έπαιξαν τελικούς, το σωστό θα ήταν να επιλεγεί μια εκπρόσωπος της Ιταλίας. Σίγουρος βέβαια δεν μπορεί να είναι κανείς, υπάρχει για τους στην απέξω και ο προκριματικός γύρος.
Η Σάσσαρι και η Ρόμα πάντως έχουν κάποια θέματα τα όποια μπορεί να είναι εναντίον της συμμετοχής τους στην Ευρωλίγκα, με όποιο τρόπο και αν γίνει. Τόσο όσο αφορά την καταλληλότητα του γηπέδου της Σάσσαρι για αυτήν την διοργάνωση, όσο και για ότι η Ρόμα, εκτός από ότι δεν έχει και πάντα σταθερό μπασκετικό κοινό, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ,ενώ είχε την δυνατότητα ,στο κάλεσμα της Ευρωλίγκας στη περσινή περίοδο. Προσωπικά η Καντού ,που έμεινε εκτός ημιτελικών, δείχνει να πληρεί περισσότερο τις προϋποθέσεις της Ευρωλίγκας ,σε θέμα γηπέδου ,και ισχύς της ομάδας. Άσχετα αν δεν επιβεβαίωσε την τρίτη θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο.
QUOTE(Voyager @ Jun 16 2014, 15:12 )
Τι καλό να τσιμπήσουμε από Σιένα;
Ιδού και το φετινό ρόστερ !
Αγαπημένος μου ??
Matt Jannings. Τον θυμάμαι από το camp των Σανς . Απίστευτο βρωμόσουτο !
Μην γινόμαστε όρνια, ας περιμένουμε να τελειώσουν και οι τελικοί ,και μετά ορμάμε στο πτώμα…
Αλλά αφού βιάζεσαι ας πω 2 λόγια σχετικά με αυτό....
-Αν επιθυμεί κανείς περιφερειακό ,που το ψωμί του βγαίνει από το σουτ, δεν υπάρχει μόνο ο Τζάνιγκ, αλλά και ο Κάρτερ. Όσο και αν είναι δύσκολο να σουτάρει σε καλύτερη ομάδα 13 τρίποντα ,όπως σε έναν ημιτελικό με την Ρόμα φέτος….
-Ο Ερικ Γκριν είναι αξιόλογη περίπτωση, αλλά θα περίμενα 1-2 χρόνια , για να είμαι απολύτως σίγουρος , για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού
-Χέινς δεν θα έπαιρνα, παρά μόνο αν δεν περισσεύουν λεφτά για ακριβότερο κολοτούμπα…
-Ο Χάντερ έδειξε και στην πράξη ,ότι είναι καλύτερος από τους ψηλούς της Μοντεπάσκι της σαιζόν 12-13, αλλά δεν έχει καμιά σχέση σε προοπτικές με Ντάνστον, Ταιους, Λαβάλ και προσφάτως Εμπάκουε
-Και τέλος μπορεί ο Νέλσον να έχει εξελιχθεί σε ρολίστα πολυτελείας στην Σιένα, ,αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα τεσσάρια της Ισπανικής ομάδας πέρσι, και προτάζει συχνά το συμφέρον της ομάδας πάνω από το δικό του, αξιοποιώντας και την ικανότητα του στις ασσιστ π.χ. με high-low συνεργασίες, και φαντάζομαι μπορεί να καλύψει και την θέση 3 αν χρειαστεί….
Είμαι περίεργος με τι κουράγιο οι παίκτες της Σιένα θα παίξουν στους υπόλοιπους τελικούς ,τώρα που ξέρουν οριστικά ,πως κανένας τους δεν θα έχει μέλλον σε αυτήν την ομάδα. Βέβαια απο την άλλη ,αν πω ότι λυπήθηκα για αυτήν την εξέλιξη θα είμαι ψεύτης ,και δεν το θέλω…