Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές-Σενάρια 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
NBAholic
Η σεζόν τελείωσε, αλλά για πολλές ομάδες ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει. Στο παρόν τόπικ θα συζητούμε (τουλάχιστον προς το παρόν) ό,τι θεωρούμε σημαντικό περί των μεταγραφών του 2007-08.
reignman
ακουγεται ανταλλαγη Γκαρνετ με Αμαρε
Pierce
η πρωτη ανταλλαγη εγινε. ο χαουρντ( ο πρωτος παιχτης αν δεν κανω λαθος που ειχε συμβολαιο 100+ εκατ blink.gif στους μπουλετς αν θυμαμαι) εφυγε απο το χιουστον για το παγωμενο μινεαπολις . αντιθετως σε γνωριμα λημερια γυρναει ο μαικ τζειμς που θα παρει μαζι του και τον Τζάστιν Ριντ. ελα παιδια να βλεπουμε πιο σοβαρες κινησεις ... 19.gif
kemp
Πήραν Ντελφίνο οι Ράπτορς

Στους Τορόντο Ράπτορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρλος Ντελφίνο. Ο 25χρονος Αργεντινός φόργουορντ (1,98μ.) μετακομίζει στην ομάδα του Καναδά από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, οι οποίοι θα πάρουν ως αντάλλαγμα δύο μελλοντικές επιλογές δευτέρου γύρου στα ντραφτ του 2009 και του 2011. Ο διεθνής άσος είχε επιλεγεί από την ομάδα του Ντιτρόιτ στον πρώτο γύρο του ντραφτ (νούμερο 25) το 2003 και φέτος είχε 5,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 82 ματς. «Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και θα δείξει την αξία του μέσα από το σύστημα της ομάδας μας», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς, Μπράιαν Κολάντζελο, για τον πρώην άσο της Ρέτζιο Καλάμπρια και της Σκίπερ Μπολόνια, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

απο sport-fm.gr
thrylos7
Συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο οι Ράπτορς... και μ' αρέσει! biggrin.gif
Anaz
Αυτοι φτιαχνουν ομαδα Ευρωλιγκας στο ΝΒΑ.. w00t.gif
Γουσταρω.. biggrin.gif
Air Kef
Aπο superbasket.gr:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Los Angeles Times”, ο Μπράιαντ εμμένει στην απόφασή του για ανταλλαγή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπας να τον πείσει ότι οι Λέικερς κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να γίνουν εκ νέου ανταγωνιστικοί.

Η προσπάθεια, πάντως, που γίνεται για να καταφτάσει στο Λος Αντζελες με ανταλλαγή ο Τζερμέιν Ο’ Νιλ φαίνεται μέχρι στιγμής να πέφτει στο κενό. Παρά το γεγονός, ότι οι ίδιος ο Ο’ Νιλ έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μετακομίσει στους Λέικερς, η ανταλλαγή φαίνεται να «κολλάει» στα ανταλλάγματα. Οι Πέισερς έχουν ζητήσει «πακέτο» τους Λαμάρ Όντομ και Αντριου Μπάινουμ, κάτι που δεν αρέσει στους ιθύνοντες της ομάδας του Λος Αντζελες, οι οποίοι αντιπροτείνουν αντί του Μπάινουμ, τον Κουόμε Μπράουν.
NBAholic
Δεν έχει άδικο που ζητά μεταγραφή ο Κόμπι. Οι Λέικερς δεν έχουν να προσφέρουν αρκετά για να μετατραπούν σε κάτι παραπάνω από ομάδα Α' γύρου κατευθείαν. Κι ο Μπράιαντ γνωρίζει ότι μια μεταγραφή του στην Ανατολή μπορεί να κάνει τη διαφορά από τον Α' Γύρο μέχρι ίσως και τα Τελικά της Ανατολής.

Ανταλλαγή Όντομ+Μπάινουμ έναντι Ζερμέν δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ωφελήσει τους Λέικερς στο μακροχρόνιο ορίζοντα. Οι Λέικερς δεν απέκτησαν τον Μπάινουμ για να περιμένουν να δουν πόσο καλός θα γίνει ως τα...20 χρόνια του κι αν δε γίνει...ολ σταρ να τον δώσουν. Ένας υποψήφιος ολ σταρ (Λαμάρ)+μια μετριότητα (Μπράουν) έναντι ενός ολ σταρ (Ζερμέν) είναι αρκετά ισορροπημένη μεταγραφή.
Air Kef
Το προβλημα δν ειναι η υπαρξη ενος αλλου ολ Σταρ,αλλα οτι ο καλυτερος παικτης μετά απο αυτον και τον Οντομ ειναι ο Σμους,οποτε καταλαβαινουμε τι ειναι οι αλλοι.Τα εχουμε πει,εκτος από Σακ και Κομπι,την τριετια τους,ειχαμ και Χορι και Φισερ και εστω αξιολογους παγκιτες.Τώρα απο οτι φαινεται οχι.Πιστευω πως περιμενε ριζικες αλλαγες στο ροστερ της ομαδας,ή τελος παντων δν του φτανουν οι αλλαγες που γινονται και γιαυτο θελει να την κανει.. smile.gif
enypnio
QUOTE(Anaz @ Jun 16 2007, 04:57 AM) *
Αυτοι φτιαχνουν ομαδα Ευρωλιγκας στο ΝΒΑ.. w00t.gif
Γουσταρω.. biggrin.gif

se liga hronia otan vroun to sosto harmani tha megalourgisoun einai konta
NBAholic
Το προβλημα δν ειναι η υπαρξη ενος αλλου ολ Σταρ,αλλα οτι ο καλυτερος παικτης μετά απο αυτον και τον Οντομ ειναι ο Σμους,οποτε καταλαβαινουμε τι ειναι οι αλλοι.Τα εχουμε πει,εκτος από Σακ και Κομπι,την τριετια τους,ειχαμ και Χορι και Φισερ και εστω αξιολογους παγκιτες.Τώρα απο οτι φαινεται οχι.Πιστευω πως περιμενε ριζικες αλλαγες στο ροστερ της ομαδας,ή τελος παντων δν του φτανουν οι αλλαγες που γινονται και γιαυτο θελει να την κανει..

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι Λέικερς έχουν μια ευκαιρία να αλλάξουν αρκετά ριζικά την ομάδα, αλλά μόνο αν δοθεί ο κάπου ο Κόμπι. Δε θα πρότεινα την ανταλλαγή του με ένα superstar, αλλά με 2 ολ σταρ ή με 2 οριακούς ολ σταρ και 1 μέτριο, ώστε να υπάρξει και ποσότητα και ποιότητα στη νέα ομάδα. Συν τους Λαμάρ+Κουόμε (αλλά όχι Μπάιναμ) έναντι Ζερμέν.
Pierce
πριντεζης και σειμπουτις θα επιλεχτουν στο ντραφτ blink.gif
ο πρωτος απο το πορτλαντ ειτε στο 42 ειτε στο 52 και ο ρειναλντας στο 45(χιουστον αν δεν κανω λαθος)
NBAholic
πριντεζης και σειμπουτις θα επιλεχτουν στο ντραφτ

Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά του Τρεβίζο, οπότε, αμερικανιστί, οι σκάουτερς "πωλήθηκαν"!
Έχει να φάει πολλά ψωμιά το διεθνές σκάουτινγκ αυτών που θα τον επιλέξουν...

Ούτε ο Σεϊμπούτις στην τωρινή του κατάσταση πρόκειται να κάνει κάτι. Συν τοις άλλοις, ούτε τα αθλητικά του προσόντα είναι κάτι το φοβερό για τα αμερικανικά δεδομένα.
Pierce
σε ενα φορουμ που μου εδωσε ο μορφη εδω και καιρο(για τους σελτικς), συζητανε πολυ για διωξιμο του πιρς και δεν μου αρεσει 45.gif πιρς και το ντραφτ πικ για χαμιλτον πρινς και δυο ντραφτ πικς ενω γενικα κυκλοφορει οτι επικρατει μια κατασταση αντιστοιχη με αυτη του κομπε , 68.gif ενω κατι γραφεται για ανταλλαγη ζερμπιακ με κιριλενκο. αυτο θα το γουσταρα για να ειμαι ειλικρινης. επισης ενα σεναριο ειναι το Νο 5 ρατλιφ γουεστ για μαριον. και αυτο καλο ακουγεται smile.gif
NBAholic
Eμένα, Πιρς, μου αρέσουν και τα 3 σενάρια. Φαντάσου μια 5άδα με

Γκόμες
Χάμιλτον
Πρινς
Μάριον
Τζέφερσον

6ος παίκτης: Κιριλένκο (!)
Gravedigger
Από ότι βλέπω το Νο5 του draft εμπλέκεται και στις 2 ανταλλαγές!Οπότε θα έρθουν οι Hamilton,Prince ή ο Marion.Όχι και οι 3!Όλα υποθετικά βέβαια!Πάντως από ότι διαβάζω και ακούω το καλοκαίρι,μετά από καιρό,θα είναι καυτό!
Ginobili
Εγώ πάντως θα ήθελα τον Παπαλουκά στους Σπέρς..γιατί ταιριάζει πολύ στον Πόποβιτς,έχει το πνεύμα του νικητή όπως και η ομάδα...και πολύ απλά..είναι καλύτερος και από τον Βόν..και από τον Ούντριχ.Δύο επίσης πολύ σημαντικοί λόγοι είναι...ότι με τον "Theo"(όταν θα παίζει αντί του παικταρά μεν..ψυχοπαθή δε..Πάρκερ...) ο Ντάνκαν θα έχει τριπλάσια στατιστικά από τους Γκαρνέτ και Στούντεμαιρ..και φυσικά ο Τιμ δεν θα χρειάζεται να κάνει και τον play maker(δεν νομίζω να υπάρχει αντίρηση για το ποιός είναι πραγματικά ο play maker των Σπέρς...).Πάντως δεν νομίζω ότι ο Παπαλουλάς θα πάει στους Σπέρς..οι οποίοι χρειάζονται πλέον ανανέωση(Μπάρι,Φίνλει,Χόρι,Ούντριχ....)
Achilleas13
Παίζει ο Παπαλουκάς να πάει Toronto
Pierce
θα προτιμουσα

Γκόμες
πιρς
κιριλενκο
Μάριον
Τζέφερσον

ψηλη πενταδα βεβαια , αλλα γουσταρω. σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φυγει ο πολ απο την ομαδα. ενω ακομα ακουγεται και ο lewis . παντως στην βοστωνη κατι θα αλλαξει φετος, ειμαι σιγουρος

και κατι ακομα απο το espn (βαριεμαι να κανω μεταφραση tongue.gif )

A similar trade could work if the Lakers were willing to substitute Boston and Paul Pierce. While Pierce is almost 30 years old, I'm told the Lakers like him -- and he's from L.A. too.

The Bulls would send Gordon, Tyrus Thomas and P.J. Brown (sign-and-trade) to Boston, and the No. 9 pick to L.A.

The Lakers would send Bryant to Chicago.

The Celtics would send Pierce to L.A.

That deal would make the Celtics even younger than they already are, but it would also give them plenty of assets to continue making deals.
Igor
Καλο παντως ακουγεται το trade που ποσταρε ο pierce21. Μου αρεσει. Βολευει και τις 3 ομαδες αρκετα.
Gravedigger
Eγώ δεν βλέπω που οφελούνται οι Lakers.Kατά την γνώμη μου οι Lakers πρέπει να γεμίσουν το ρόστερ τους και όχι να δώσουν 1 superstar για 1 άλλον.Πάντως αν όλα πάνε καλά για τους Celtics (βασικά χωρίς τραυματισμούς) τότε πιστεύω ότι θα μπουν εύκολα στα play-off.Έχουν πολύ καλή ομάδα και πολλά υποσχόμενο μέλλον.
Pierce
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους Λέικερς αφήνει να φανεί ο Κόμπι Μπράιαντ με γραπτή του δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα (kb24.com). Ο 29χρονος σούπερ σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες κάνει λόγο για διαφορετικές βλέψεις με τη διοίκηση του συλλόγου, την οποία κατηγορεί πως δεν προχώρησε σε ενίσχυση της ομάδας του με αποτέλεσμα την κακή πορεία των τελευταίων χρόνων, ενώ άφησε αιχμές για στέλεχος των «λιμνανθρώπων» που θέλησε να ρίξει σε εκείνον το βάρος της ευθύνης. Η δήλωση του Μπράιαντ αναφέρει:

«Σήμερα είναι μία από τις... σουρεαλιστικές ημέρες για μένα και την οικογένειά μου. Όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ όσο εγώ τους Λέικερς είναι δύσκολο ακόμη και να φανταστείς πως βρίσκεσαι σε άλλη ομάδα. Αυτό όμως που δεν θα θυσιάσω ποτέ στο μπάσκετ είναι το να νικάω. Όλα γι’αυτό γίνονται. Είναι στο DNA μου. Αυτό με ωθεί να δουλεύω τόσο σκληρά. Είναι το καθημερινό μου πάθος και ο στόχος μου. Όσο περισσότερο σκέφτομαι το μέλλον τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω πως εγώ και οι Λέικερς έχουμε διαφορετικές βλέψεις. Η διοίκηση έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, που διαφέρει από αυτό που μου είχε παρουσιάσει ο Τζέρι Μπάς (ιδιοκτήτης), όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου (πριν από τρία χρόνια). Είδα πώς λειτούργησε αυτό το πλάνο τα τελευταία τρία χρόνια και είδα να χάνονται αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για καλές ανταλλαγές ή μεταγραφές free agents. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρουν οι Λέικερς να νικήσουν ούτε σε μία σειρά play-offs. Όλα αυτά είναι από μόνα τους άσχημα, αλλά αυτή την εβδομάδα κάποιος μέσα από τη διοίκηση προσπάθησε να ρίξει σε μένα το φταίξιμο για το γεγονός πως η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική. Αυτό με έφερε στο σημείο που είμαι σήμερα. Θέλω να ξεκαθαρίσω με όλη μου την καρδιά πως αγαπώ τους Λέικερς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Η στήριξη που είχα εγώ και η οικογένειά μου από τους φιλάθλους ήταν η καλύτερη δυνατή. Όμως μπροστά μου ανοίγεται ένας νέος δρόμος. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορώ να διεκδικώ τίτλους. Ο δρόμος για την κορυφή είναι πολλές φορές δύσβατος, αλλά ξέρω πως θα φτάσουμε εκεί». www.sportfm.gr
man10
Να δω ποσες φορες ακομη θα αλλαξει τα λεγομενα του ο Κομπι και εν τελει ποτε θα αποφασισει τι θελει να κανει... Απο την ανταλλαγη του παντως θα κριθουν πολλα πραγματα,στο πως θα κινηθουν οι ομαδες.

Just wait...
Achilleas13
Αν γίνει το trade του Κόμπε στο chigago οι Bulls θα κάνουν φοβερή ομάδα.
Για Gasol Στους Bulls ισχύει???
Zmac
It's a safe bet Chicago Bulls' general manager John Paxson will inquire on longtime Bulls favorite Nick Collison's availability now that the Seattle SuperSonics jumped to No. 2 and will land either Greg Oden or Kevin Durant.

Packaging the No. 9 pick with players whose contracts expire after the 2007-08 season, such as Chris Duhon and Viktor Khryapa or both, could be attractive to teams looking to trim payroll.

It's likely Paxson also will revisit talks with the Memphis Grizzlies regarding Pau Gasol now that they fell all the way from the top pick to fourth after the lottery.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://sports.yahoo.com/
Das Kapital
O Mchale o GM των Λυκων αρχιζει να δεχεται προσφορες για τον Γκαρνεττ και το πιθανοτερο ειναι η μετακομιση του ή στο Σικαγο ή στη Βοστωνη!!!
Anaz
Εγώ πάντως θα ήθελα τον Παπαλουκά στους Σπέρς.
Kι εγω! 77.gif Του ταιριαζει ΓΑΝΤΙ! θα συμπληρωνει ιδανικα τον Παρκερ στο πλευ κ θα κανει κ πιο χαρουμενο τον Ντανκαν κ τους λοιπους συμπαίχτες του!

Καυτο καλοκαιρι πράγματι!

Δεν υπαρχει σουπερσταρ που θα μπορουσε να κανει κατι παραπανω απ'ότι ο Κομπε στους Λεικερς,οποτε θα'ταν χαζη μια τετοια ανταλλαγη. 2 "σχεδον Ολ Σταρ" ειναι οτι πρεπει για το Λος Αντζελες..

Θα μου αρεσε πολυ να δω Γκασολ στους Μπουλς,εξαρταται ομως απ'τα ανταλλάγματα.. Για τους Wallace-Thomas ας πουμε δεν εχω προβλημα. biggrin.gif
Pierce
QUOTE(lebron15 @ Jun 19 2007, 12:32 AM) *
O Mchale o GM των Λυκων αρχιζει να δεχεται προσφορες για τον Γκαρνεττ και το πιθανοτερο ειναι η μετακομιση του ή στο Σικαγο ή στη Βοστωνη!!!

συμφωνα με το espn το ενα σεναριο ειναι Al Jefferson, Gerald Green, Sebastian Telfair, Theo Ratliff draft pick #5 για τον ΚG. ε μην τρε λαθουμε τελειως. σε καμια περιπτωση δεν πρεπει μα φυγει ο τζεφερσον. δεινουμε 5 παιχτες! για εναν παιχτη 31 ετων . ντανι εισαι τραγικος αμα το κανεις. τουλαχιστον ας δωσει πισω τον ζερμπιακ tongue.gif και ντραφτ πικς απο το 2009
σιγουρα θα ειναι μια ομαδα που θα χτυπαει τελικους με τον γκαρνετ, ΑΛΛΑ ο τζεφερσον εχει δυνατοτες να γινει καλυτερος και απο τον γκαρνετ για αυτο δεν πρεπει να φυγει.
Air Kef
Για τους Wallace-Thomas ας πουμε δεν εχω προβλημα.

Ε όχι και να φύγουν οι καλυτεροοι ψηλοι της ομαδας για τον ηγέτη της ομαδας με το χειροτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Βασικά το Σικάγο να μεινει οπως ειναι.Κανενας δν φεύγει κανενας δν έρχεται. biggrin.gif
Anaz
Mια 5αδα με Γκασολ,Ντενκ, Νοτσιονι,Γκορντον, Χαινριχ ειναι απίστευτα δυνατη κ πληρης..! 77.gif
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ Jun 19 2007, 10:18 AM) *
συμφωνα με το espn το ενα σεναριο ειναι Al Jefferson, Gerald Green, Sebastian Telfair, Theo Ratliff draft pick #5 για τον ΚG. ε μην τρε λαθουμε τελειως. σε καμια περιπτωση δεν πρεπει μα φυγει ο τζεφερσον. δεινουμε 5 παιχτες! για εναν παιχτη 31 ετων . ντανι εισαι τραγικος αμα το κανεις. τουλαχιστον ας δωσει πισω τον ζερμπιακ tongue.gif και ντραφτ πικς απο το 2009

Ε όχι και έτσι!Παιχταράς ο Garnett αλλά έχει άλλα 4 χρόνια μπάσκετ!(το πολύ!)Ο Jefferson θα γίνει μεγάλος παίχτης.Το ίδιο και ο Telfair αν κάποια στιγμή παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του!Συν ότι το Νο5 του Draft μπορεί να είναι ένας πολύ καλός παίχτης αφού φέτος έχουμε καλή φουρνιά!

QUOTE(Anaz @ Jun 19 2007, 11:08 AM) *
Mια 5αδα με Γκασολ,Ντενκ, Νοτσιονι,Γκορντον, Χαινριχ ειναι απίστευτα δυνατη κ πληρης..! 77.gif

Όντως πλήρης πεντάδα αλλά δεν υπάρχει ο αμυντικός ογκόλιθος μέσα στην ρακέτα!Πιστεύω ότι η μεγάλη διαφορά των φετινών Bulls με τους περσινούς οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Ben Wallace.Γι'αυτό και πιστεύω ότι δεν πρέπει να φύγει.
grigoris
Ονειρική πεντάδα σίγουρα,μόνο που για να έρθει ένας παίχτης σαν τον Γκασόλ (ή τον Γκαρνέτ) στο Σικάγο ένας από τους Γκόρντον και Χάινριχ θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα οπότε φίλε Αναζ δύσκολο να υπάρξει ποτέ αυτή η πεντάδα που λες
morfi
Όσον αφορά τους Celtics :

QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 02:11 AM) *
ενω κατι γραφεται για ανταλλαγη ζερμπιακ με κιριλενκο. αυτο θα το γουσταρα για να ειμαι ειλικρινης. επισης ενα σεναριο ειναι το Νο 5 ρατλιφ γουεστ για μαριον. και αυτο καλο ακουγεται smile.gif

Αν ο Ζέρμπιακ ξαναγίνει ο παίκτης που ήταν κάποτε, τότε όχι. Αλλά επειδή όσο είναι στους Celtics δεν πρόκειται να γίνει αυτό, Go On Danny. wink.gif

QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 02:11 AM) *
σε ενα φορουμ που μου εδωσε ο μορφη εδω και καιρο(για τους σελτικς), συζητανε πολυ για διωξιμο του πιρς και δεν μου αρεσει 45.gif πιρς και το ντραφτ πικ για χαμιλτον πρινς και δυο ντραφτ πικς ενω γενικα κυκλοφορει οτι επικρατει μια κατασταση αντιστοιχη με αυτη του κομπε , 68.gif

QUOTE(NBAholic @ Jun 17 2007, 02:44 AM) *
Eμένα, Πιρς, μου αρέσουν και τα 3 σενάρια. Φαντάσου μια 5άδα με

Γκόμες
Χάμιλτον
Πρινς
Μάριον
Τζέφερσον

Αυτά τα δύο πόστ πάνε μαζί.
Πίρσι ούτε εγώ θέλω να φύγει ο Pierce.
holic καλή η πεντάδα αλλά ποιός θα είναι ο πλειμέικερ της ομάδας και ποιός θα έχει τον ρόλο του Paul Pierce (δλδ του ηγέτη) ?

QUOTE(NBAholic @ Jun 17 2007, 02:44 AM) *

Αν έχουμε την πολυτέλεια να είναι στην ομάδα και οKirilenko και ο Marion, τότε καλό θα ήταν ένας από τους δύο να την κάνει με ανταλλαγή με τον παίκτη που θα έρθει να μην είναι ψηλός (ή έστω να μην είναι all-star ψηλός) μιας και αυτό φοβάμαι ότι θα επηρρεάσει αρνητικά την εξέλιξη του Jefferson.

QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 01:59 PM) *
θα προτιμουσα

Γκόμες
πιρς
κιριλενκο
Μάριον
Τζέφερσον

ψηλη πενταδα βεβαια , αλλα γουσταρω. σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φυγει ο πολ απο την ομαδα. ενω ακομα ακουγεται και ο lewis . παντως στην βοστωνη κατι θα αλλαξει φετος, ειμαι σιγουρος

Ψηλή πεντάδα αλλά αργή. Και χωρίς πλειμέικερ και αυτή.
Για τον Lewis το φωνάζω. Δεν πρέπει να χαθεί.

QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 01:59 PM) *
και κατι ακομα απο το espn (βαριεμαι να κανω μεταφραση tongue.gif )

A similar trade could work if the Lakers were willing to substitute Boston and Paul Pierce. While Pierce is almost 30 years old, I'm told the Lakers like him -- and he's from L.A. too.

The Bulls would send Gordon, Tyrus Thomas and P.J. Brown (sign-and-trade) to Boston, and the No. 9 pick to L.A.

The Lakers would send Bryant to Chicago.

The Celtics would send Pierce to L.A.

That deal would make the Celtics even younger than they already are, but it would also give them plenty of assets to continue making deals.

Θα ήταν ηλίθιο αυτό και για τους Celtics και για τον Pierce.
Να πάει στο L.A. να κάνει τι ? Ότι κάνει τα τελευταία χρόνια στους Celtics. Αυτός θα παλεύει και οι Lakers θα καταρρέουν.

"The Bulls would send Gordon, Tyrus Thomas and P.J. Brown (sign-and-trade) to Boston, and the No. 9 pick to L.A."
Όχι γιατί θα φύγει ο Pierce και δεν θα έρθουν αντίστοιχοι με αυτόν παίκτες.

"That deal would make the Celtics even younger than they already are, but it would also give them plenty of assets to continue making deals."
Σώπα ρε. Νέους έχουμε και πολλούς μάλιστα. Ή παίρνουμε παίκτες για να φτιάξουμε εδώ και τώρα ομάδα ή θα παίρνουμε πιτσιρίκια με την δικαιολογία ότι κάποτε θα γίνουν καλοί και θα είναι καλά ανταλλάγματα (που για μένα είναι ηλίθιο αυτό) και θα είμαστε μια ζωή τελευταίοι.

Η ανταλλαγή αυτή μόνο τους Bulls ευνοεί.

QUOTE(pierce21 @ Jun 19 2007, 01:18 PM) *
σιγουρα θα ειναι μια ομαδα που θα χτυπαει τελικους με τον γκαρνετ, ΑΛΛΑ ο τζεφερσον εχει δυνατοτες να γινει καλυτερος και απο τον γκαρνετ για αυτο δεν πρεπει να φυγει.

Θα ήταν απίστευτη ανταλλαγή αν δεν ήταν μέσα στα ανταλλάγματα ο Jefferson. Γιατί να τον δώσουμε για τον παλιό Garnett ενώ έχουμε τον νέο ?
Πίρσι ξέρεις πόσο πολύ συμπαθώ τον Al. Αλλά για το αν θα γίνει καλύτερος του Garnett, κράτα μικρό καλάθι...
Anaz
Ονειρική πεντάδα σίγουρα,μόνο που για να έρθει ένας παίχτης σαν τον Γκασόλ (ή τον Γκαρνέτ) στο Σικάγο ένας από τους Γκόρντον και Χάινριχ θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα οπότε φίλε Αναζ δύσκολο να υπάρξει ποτέ αυτή η πεντάδα που λες
Iσχυει!Ουτε εγω πιστευω οτι θα εκαναν μια τετοια ανταλλαγη οι Μεμφις!
Προσωπικα παντως δεν θα χαλαστω πολυ κ να φυγει ενας απ'τους δυο.
Ειδικα τον Χαινριχ τον θεωρω υπερτιμημενο! Βεβαια θα μου πεις..δεν υπαρχουν κ πολλα ποιοτικα playmaker. Αλλα..υπάρχει κι ο Παπαλουκάς! biggrin.gif
Ο Wallace ειναι πράγματι καλος αμυντικος και πολυ χρησιμος για ΔΕΥΤΕΡΟΣ ψηλος,γιατι κατα τ'αλλα δεν μπορει να προσφερει την ποιοτητα κ τους ευκολους ποντους στην ρακετα που χρειαζονται στους Μπουλς. Δεν πιστευω βεβαια οτι αυτος εκανε την διαφορα φετος,όπως γενικα δεν πιστευω οτι ειναι παιχτης να κανει την διαφορα,αν κ τον εκτιμω..
Γενικα θα ηθελα πολυ να δω τον Γκασολ στους Μπουλς που πιστευω οτι ταιριαζει κ θα προσφερει πολυ.Ο Γκαρνετ δεν χρειαζεται..
Pierce
σας εχω πρηξει με τους σελτικς το ξερω αλλα τι να κανουμε tongue.gif ιδου το νεο σεναριο(εκτος απο το φορουμ των σελτικς το ειδα καπου στο espn νομιζω)

C's get:

S. Marion

Wolves get:
#5 pick
G. Green
L. Barbosa
T. Ratliff

Suns get:

Garnett

ρακετα με αμαρε και κεβιν πραγματικα ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ. w00t.gif
mgg
Καλα, με Γκαρνετ θα χαλασει λιγο η χημεια της ομαδας των Σανς, θα γινει ακομα πιο θεαματικη ομαδα αλλα δεν ξερω αν θα προχωρησουν περισσοτερο απο φετος. Λιγο δυσκολο. (Ε morfi?, δε συμφωνεις?) biggrin.gif tongue.gif
Igor
QUOTE(mgg @ Jun 20 2007, 03:24 PM) *
Καλα, με Γκαρνετ θα χαλασει λιγο η χημεια της ομαδας των Σανς, θα γινει ακομα πιο θεαματικη ομαδα αλλα δεν ξερω αν θα προχωρησουν περισσοτερο απο φετος. Λιγο δυσκολο. (Ε morfi?, δε συμφωνεις?) biggrin.gif tongue.gif

Kαι ομως με KG η ομαδα θα παει καλυτερα.
Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που οφελουνται οι Wolves ???

Ενταξει παιρνουν Μπαρμποσα και το #5 ου Ντραφτ. ( Ποιας χρονιας ??? )
Ο Γκριν ειναι για καρφωματα και δεν εχω καλη αποψη για τον Ρατκλιφ..
Gravedigger
QUOTE(Igor @ Jun 20 2007, 12:53 PM) *
Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που οφελουνται οι Wolves ???

Έλα ντε!Για μένα περισσότερο κερδισμένοι βγαίνουν οι Celtics γιατί ουσιαστικά δν χάνουν τίποτα σπουδαίο!Οι Suns θα έχουν όπως πάντα εκπληκτική πρώτη 5άδα αλλά ο πάγκος αποδυναμώνεται και άλλο.(φυγή Barbosa).Για τους T-Wolves πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν!

Υ.Γ Σε όλα τα trades βλέπω τον Marion.Γιατί θέλουν τόσο πολύ οι Suns να τον δώσουν?
QUOTE(Igor @ Jun 20 2007, 12:53 PM) *
Ενταξει παιρνουν Μπαρμποσα και το #5 ου Ντραφτ. ( Ποιας χρονιας ??? )

Της φετινής.Οι Celtics επιλέγουν στο Νο5.
Achilleas13
QUOTE(Gravedigger @ Jun 20 2007, 06:38 PM) *
Υ.Γ Σε όλα τα trades βλέπω τον Marion.Γιατί θέλουν τόσο πολύ οι Suns να τον δώσουν?

Λογικά λόγω του Salary cap.Αν και ειναι ενας παικτης που ταιριαζει στο γρηγορο στυλ τους
kostasvc15
Μακαρι ο KG να παει στους Σανς!Θα δουμε τρελα πραγματα.Καλα και οι Σελτικς αν παρουν τον Μαριον δεν θα θελουν τιποτα αλλο....
Air Kef
Οι Λύκοι χανουν ενα σουπερ-σταρ,με τον οποιο ομως δν εκαναν τιποτα τοσα χρόνια.
Απο την αλλη,πέρνουν τον καλύτερο 6ο παικτη του ΝΒΑ(για βασικό),εναν αρκετα αξιόπιστο σέντερ και το νούμερο 5 σε ενα αρκετά ελπιδοφόρο ντραφτ..

Οι Σελτικς με Πιρς-Μαριον ισως μπορούν για κατι καλό,αλλά οχι και "δεν θα θελουν τιποτα αλλο...." ρε κώστα..

Οι Σανς απο την άλλη,με Νας-Γκαρνετ-Αμαρε,δν βλεπω τροπο να χανουν εστω ενα παιχνιδι μεσα στη σεζόν!Χανουν παγκο,αλλα μιλάμε για 3 απο τους 10 κορυφαιους του ΝΒΑ,στην ιδια ομάδα.Ολο και κατι θα σκεφτουν για τον παγκο τους,ντραφτ έχουν,ισως με μια αλλη ανταλλαγή,παρουν δυο ρολίστες.
Όσο για τον λογο που θελουν(; ) να διωξουν τον Μαριον,προφανώς περνουν Γκαρνέτ(!),κατά δεύτερον εχουμε πει για την πτώση της απόδοσης του Μάριον στα πλέι οφ,εκει που εχουν πρόβλημα οι Σανς..

QUOTE(achilleas13)
Λογικά λόγω του Salary cap

Και θα παρουν τον Γκαρνέτ το φτωχόπαιδο;; tongue.gif
Das Kapital
QUOTE(Air Kef @ Jun 22 2007, 11:45 AM) *
Και θα παρουν τον Γκαρνέτ το φτωχόπαιδο;; tongue.gif

O KG ειναι διατεθειμενος να παιζει και με τα μισα λεφτα για να παρει ενα δαχτυλιδακι smile.gif
Zmac
Σαν θέλει νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να 'χει ο πεθερός, αναφέρει η λαϊκή μας ρήση. Μόνο που δεν βρίσκει εφαρμογή σε κάθε περίπτωση. Ιδίως όταν στο ρόλο του... πεθερού πρωταγωνιστεί ο Kevin Garnett.

Παρά την προφορική συμφωνία που προέκυψε μεταξύ του Kevin McHale και του Danny Ainge, ο σούπερ-σταρ των Timberwolves απέρριψε ασυζητητί το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στους Boston Celtics. "Η ανταλλαγή δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, η Βοστόνη δεν είναι ο προορισμός που μας ενδιαφέρει", είπε αφοπλιστικά ο εκπρόσωπος του Garnett, Andy Miller, αλλάζοντας τα δεδομένα στην υπόθεση.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ δεν έχει αντίρρηση να αλλάξει περιβάλλον μετά από 12 χρόνια στη Μινεάπολη. Αρκεί βέβαια να έχει και ο ίδιος λόγο στην τελική επιλογή. Ο Ganett ψάχνει να πάει οπωσδήποτε σε μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες. Όπως -ας πούμε- οι Phoenix Suns, οι οποίοι αποτελούν τη Νο1 επιλογή του.

Οι Timberwolves δεν μπορούν να κάνουν πολλά. Του χρόνου το καλοκαίρι ο "KG" θα έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί του συμβολαίου που τον δεσμεύει και να αναζητήσει την τύχη του ως free agent δίχως η διοίκηση των "λύκων" να καρπωθεί το παραμικρό είτε σε χρήματα είτε σε έμυχο αντάλλαγμα.

contra.gr
Anaz
ΣΙΚΑΓΟ: Φουλάρει για Κόμπι!
Με τους Μπούλς μάλιστα να δίνουν δυο παίκτες

Φήμη για τον Κόμπι Μπράιαντ λέει πως ο παίκτης θα πάει στο Σικάγο με ανταλλαγή. Οι Μπούλς σύμφωνα με πηγές θα δώσουν δυο παίκτες στους Λέικερς, οι οποίοι θα είναι ο Μπέν Γκόρντον και ο Λουόλ Ντένγκ. Αν αληθεύει αυτό είναι σίγουρα σπουδαία ανταλλαγή για το Σικάγο, αφού παίρνει τον πρώτο σκόρερ του ΝΒΑ. Η πληροφορία αυτή ήρθε από προσωπό που είναι μέσα στα πράγματα. Ωστόσο η φήμη αυτή δεν επιβεβαιώνεται ακριβώς, αφού ίσως αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο το θέμα της ανταλλαγής να είναι διαφοροποιημένο απ’ όσο υποστηρίζεται.
betsmart.gr
και ρωτω..σπουδαια ανταλλαγη για ποιους??απαντω μονος μου:Για τους Λεικερς!!
Ειναι δυνατον να δωσεις τους 2 καλυτερος σου παιχτες,νεους κ εξελισιμους, για τον Κομπε?? Τοσο πολυ εχει λειψει ο Τζορνταν απ'το Σικαγο?? Η ομαδα χρειαζεται ενα σεντερ να ποσταρει κ να δωσει ποντους ΜΕΣΑ στη ρακετα κ θα πηγαινει για πρωταθλημα!Αφηστε τα εμπορικα κ κοιταχτε να φτιαξετε ομαδα.. Aν φυγει ο Ντενκ θα μεινουν με τον Γουαλας,τον Τομας κ τον μπουλουκο τον Sweetney για ψηλους..? 68.gif
morfi
QUOTE(Anaz @ Jun 23 2007, 12:31 AM) *
betsmart.gr
και ρωτω..σπουδαια ανταλλαγη για ποιους??απαντω μονος μου:Για τους Λεικερς!!
Ειναι δυνατον να δωσεις τους 2 καλυτερος σου παιχτες,νεους κ εξελισιμους, για τον Κομπε?? Τοσο πολυ εχει λειψει ο Τζορνταν απ'το Σικαγο?? Η ομαδα χρειαζεται ενα σεντερ να ποσταρει κ να δωσει ποντους ΜΕΣΑ στη ρακετα κ θα πηγαινει για πρωταθλημα!Αφηστε τα εμπορικα κ κοιταχτε να φτιαξετε ομαδα.. Aν φυγει ο Ντενκ θα μεινουν με τον Γουαλας,τον Τομας κ τον μπουλουκο τον Sweetney για ψηλους..? 68.gif

Το Chicago όλα αυτά τα χρόνια διακατέχεται από το σύνδρομο των Bobcats. Στερείται ηγέτη. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη μεταγραφή του Ben Wallace λάθος αλλά οι Bulls δεν χρειαζόντουσαν έναν καλό αμυντικό αλλά έναν παίκτη που εκτός από σκόρερ θα ήταν και ηγέτης. Πολύ καλοί οι Gordon και Deng αλλά δεν είναι ηγέτες. Δεν είναι παίκτες που θα πάρουν την ομάδα πάνω τους στις δύσκολες στιγμές. Για αυτό και πολύ πιθανόν οι Bulls να μην πάνε παραπάνω από τον δεύτερο γύρο (που εδώ που τα λέμε ούτε τον πρώτο δεν θα περνάγανε αν έπεφταν σε μία καλύτερη ομάδα από φετινούς Heat). Ο Kobe είναι ο συνδετικός κρίκος που λείπει από ομάδες όπως οι Bulls.
Για να σας δώσω και ένα παράδειγμα... Φανταστείτε μία ομάδα με έναν καλό πλειμέικερ όπως ο Hinrich, έναν πολύ καλό αμυντικό σέντερ όπως ο Wallace και μετά τους Caron Butler, Maggette και Odom. 4/5 παίκτες σκοράρουν όποτε θέλουν 25+ αλλά πόσο μακριά μπορούν να πάνε ? Ότι θα μπούν στα playoff είναι σχεδόν σίγουρο. Αλλά εκεί ? Τι θα γίνει αν πέσουν σε μία ομάδα όπως οι περσυνοί Heat ή τους Pistons ή τους (υγιείς tongue.gif ) Wizards ? Ποιός από αυτούς είναι ικανός να πάρει την ομάδα πάνω του όταν σφίξουν τα πράγματα ? Ποιός μπορεί να δείξει στους συμπαίκτες του τον δρόμο για την νίκη ? Ποιός μπορεί να μαζέψει επάνω του παραπάνω από έναν παίκτη και να αφήσει ανοικτό χώρο για τους υπόλοιπους ? Με λίγα λόγια, ποιός από αυτούς έχει τον ρόλο του Kobe, του Shaquille, του Arenas ή ακόμα και του Bosh ?
Anaz
Δεν διαφωνω,αλλα εδω μπαινουν κι αλλοι παραμετροι στη μεση.Οι Μπουλς αν φυγει ο Ντενκ χανουν τον καλυτερο κ πιο εξελισιμο παιχτη τους κ παραλληλα αδειαζουν παρα πολυ στη ρακετα!Δεν νομιζω οτι μια ομαδα με Τομας,Σουιτνι και Γουαλας για ψηλους μπορει να παει μακρια.. Αν θελουν ηγετη,ας παρουν ψηλο που υστερουν κ όχι να δωσουν τον Ντενκ για να παρουν sg..(ναι ενταξει ο Κομπε ειναι ιδιαιτερη περιπτωση κ οχι ενα απλο sg αλλα το σκεπτικο παραμενει ιδιο..) Ηδη οι Γκαρνετ,Ζερμαιν,Γκασολ παιζουν πολυ στο μεταγγραφικο φετος.. Κ εξαλλου οι Μπουλς ειναι μια πολυ νεα ομαδα με πολυ ταλεντο ομως που καποιος απ'τους ηδη υπαρχοντες μπορει στο μελλον να εξελιχτει σε ηγετης..

Το αλλο που διαβασα σημερα: Νενε-Καμπυ για Ζερμαιν Oneil. Τρεις allstar σε μια ομαδα!! w00t.gif

Εχω ξαναπει ποσο γουσταρω τον Νενε..? Το βρηκα!Ανταλλαγη Νενε-Γουαλας για τους Μπουλς!! Λιγο περιεργο μπορει να ακουγεται σε καποιους αλλα μ'αρεσει πολυ ο Βραζιλιανος που ειναι κ καλος αμυντικος κ καλυτερος σκορερ απ'τον Γουαλας,κ φυσικα πολυ εξελισιμος..! Βεβαια οι Ντενβερ τι να τον κανουν τον Μπεν αφου εχουν Καμπυ..?
morfi
QUOTE(Anaz @ Jun 23 2007, 04:43 PM) *
Δεν διαφωνω,αλλα εδω μπαινουν κι αλλοι παραμετροι στη μεση.Οι Μπουλς αν φυγει ο Ντενκ χανουν τον καλυτερο κ πιο εξελισιμο παιχτη τους κ παραλληλα αδειαζουν παρα πολυ στη ρακετα!

Κάνεις ένα λάθος και βγάζεις off όλο το ποστ σου. Ο Deng δεν έχει καμμία σχέση με τη ρακέτα.

Υ.Γ. O Biedrins σέντερ είναι. Tσέκαρε τις πεντάδες των Warriors όπως και το προφίλ του στο nba.com wink.gif

'Εχεις μπερδέψει περιφερειακούς με ψηλούς ε ? tongue.gif
Anaz
Ε καλα δεν ισχυριζομαι οτι ο Ντενκ ειναι καθαροαιμος ψηλος..Φοργουορντ ειναι αλλα βοηθαει πολυ στην ρακετα των Μπουλς και αμυντικα κ επιθετικα..

Ο Biedrins που κολλάει..?
morfi
QUOTE(Anaz @ Jun 23 2007, 04:58 PM) *
Ε καλα δεν ισχυριζομαι οτι ο Ντενκ ειναι καθαροαιμος ψηλος..Φοργουορντ ειναι αλλα βοηθαει πολυ στην ρακετα των Μπουλς και αμυντικα κ επιθετικα..

2-3 παίζει. Το ότι μαζεύει μερικά ριμπάουντ (βασικά αρκετά biggrin.gif ) δεν σημαίνει ότι μπορεί να παίξει με επιτυχία σαν ψηλός.

QUOTE(Anaz @ Jun 23 2007, 04:58 PM) *
Ο Biedrins που κολλάει..?

Στην συνάντηση διαφωνούσαμε για την θέση του Biedrins.
Anaz
3-4 παιζει,και δεν ειναι μονο τα ριμπαουντ.Γεμιζει την ρακετα με τα μακρια του χερια κ την αθλητικοτητα του (θυμασαι την ταπα στον Σακιλ? 19.gif) , και σκοραρει συχνα κ μεσα απ'το ζωγραφιστο( tongue.gif ) εκει που λειπουν ποντοι στους Μπουλς.

Διαφωνουσαμε εμεις οι δυο για τον Biedrins??Εισαι σιγουρος?Δεν το θυμαμαι καθολου! 39.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.