Όσον αφορά τους Celtics :
QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 02:11 AM)

ενω κατι γραφεται για ανταλλαγη ζερμπιακ με κιριλενκο. αυτο θα το γουσταρα για να ειμαι ειλικρινης. επισης ενα σεναριο ειναι το Νο 5 ρατλιφ γουεστ για μαριον. και αυτο καλο ακουγεται

Αν ο Ζέρμπιακ ξαναγίνει ο παίκτης που ήταν κάποτε, τότε όχι. Αλλά επειδή όσο είναι στους Celtics δεν πρόκειται να γίνει αυτό, Go On Danny.
QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 02:11 AM)

σε ενα φορουμ που μου εδωσε ο μορφη εδω και καιρο(για τους σελτικς), συζητανε πολυ για διωξιμο του πιρς και δεν μου αρεσει

πιρς και το ντραφτ πικ για χαμιλτον πρινς και δυο ντραφτ πικς ενω γενικα κυκλοφορει οτι επικρατει μια κατασταση αντιστοιχη με αυτη του κομπε ,

QUOTE(NBAholic @ Jun 17 2007, 02:44 AM)

Eμένα, Πιρς, μου αρέσουν και τα 3 σενάρια. Φαντάσου μια 5άδα με
Γκόμες
Χάμιλτον
Πρινς
Μάριον
Τζέφερσον
6ος παίκτης: Κιριλένκο (!)
Αυτά τα δύο πόστ πάνε μαζί.
Πίρσι ούτε εγώ θέλω να φύγει ο Pierce.
holic καλή η πεντάδα αλλά ποιός θα είναι ο πλειμέικερ της ομάδας και ποιός θα έχει τον ρόλο του Paul Pierce (δλδ του ηγέτη) ?
QUOTE(NBAholic @ Jun 17 2007, 02:44 AM)

6ος παίκτης: Κιριλένκο (!)
Αν έχουμε την πολυτέλεια να είναι στην ομάδα και οKirilenko και ο Marion, τότε καλό θα ήταν ένας από τους δύο να την κάνει με ανταλλαγή με τον παίκτη που θα έρθει να μην είναι ψηλός (ή έστω να μην είναι all-star ψηλός) μιας και αυτό φοβάμαι ότι θα επηρρεάσει αρνητικά την εξέλιξη του Jefferson.
QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 01:59 PM)

θα προτιμουσα
Γκόμες
πιρς
κιριλενκο
Μάριον
Τζέφερσον
ψηλη πενταδα βεβαια , αλλα γουσταρω. σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φυγει ο πολ απο την ομαδα. ενω ακομα ακουγεται και ο lewis . παντως στην βοστωνη κατι θα αλλαξει φετος, ειμαι σιγουρος
Ψηλή πεντάδα αλλά αργή. Και χωρίς πλειμέικερ και αυτή.
Για τον Lewis το φωνάζω. Δεν πρέπει να χαθεί.
QUOTE(pierce21 @ Jun 17 2007, 01:59 PM)

και κατι ακομα απο το espn (βαριεμαι να κανω μεταφραση

)
A similar trade could work if the Lakers were willing to substitute Boston and Paul Pierce. While Pierce is almost 30 years old, I'm told the Lakers like him -- and he's from L.A. too.
The Bulls would send Gordon, Tyrus Thomas and P.J. Brown (sign-and-trade) to Boston, and the No. 9 pick to L.A.
The Lakers would send Bryant to Chicago.
The Celtics would send Pierce to L.A.
That deal would make the Celtics even younger than they already are, but it would also give them plenty of assets to continue making deals.
Θα ήταν ηλίθιο αυτό και για τους Celtics και για τον Pierce.
Να πάει στο L.A. να κάνει τι ? Ότι κάνει τα τελευταία χρόνια στους Celtics. Αυτός θα παλεύει και οι Lakers θα καταρρέουν.
"The Bulls would send Gordon, Tyrus Thomas and P.J. Brown (sign-and-trade) to Boston, and the No. 9 pick to L.A."Όχι γιατί θα φύγει ο Pierce και δεν θα έρθουν αντίστοιχοι με αυτόν παίκτες.
"That deal would make the Celtics even younger than they already are, but it would also give them plenty of assets to continue making deals."Σώπα ρε. Νέους έχουμε και πολλούς μάλιστα. Ή παίρνουμε παίκτες για να φτιάξουμε εδώ και τώρα ομάδα ή θα παίρνουμε πιτσιρίκια με την δικαιολογία ότι κάποτε θα γίνουν καλοί και θα είναι καλά ανταλλάγματα (που για μένα είναι ηλίθιο αυτό) και θα είμαστε μια ζωή τελευταίοι.
Η ανταλλαγή αυτή μόνο τους Bulls ευνοεί.
QUOTE(pierce21 @ Jun 19 2007, 01:18 PM)

συμφωνα με το espn το ενα σεναριο ειναι Al Jefferson, Gerald Green, Sebastian Telfair, Theo Ratliff draft pick #5 για τον ΚG. ε μην τρε λαθουμε τελειως. σε καμια περιπτωση δεν πρεπει μα φυγει ο τζεφερσον. δεινουμε 5 παιχτες! για εναν παιχτη 31 ετων . ντανι εισαι τραγικος αμα το κανεις. τουλαχιστον ας δωσει πισω τον ζερμπιακ

και ντραφτ πικς απο το 2009
σιγουρα θα ειναι μια ομαδα που θα χτυπαει τελικους με τον γκαρνετ, ΑΛΛΑ ο τζεφερσον εχει δυνατοτες να γινει καλυτερος και απο τον γκαρνετ για αυτο δεν πρεπει να φυγει.
Θα ήταν
απίστευτη ανταλλαγή αν δεν ήταν μέσα στα ανταλλάγματα ο Jefferson. Γιατί να τον δώσουμε για τον παλιό Garnett ενώ έχουμε τον νέο ?
Πίρσι ξέρεις πόσο πολύ συμπαθώ τον Al. Αλλά για το αν θα γίνει καλύτερος του Garnett, κράτα μικρό καλάθι...