Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος-2ος τελικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
AZ1980
Δεν είπα 100%! Δεν είμαι σε θέση να ποσοτικοποιήσω με σιγουριά και ακρίβεια, αλλά όπως τον βλέπω έχει επανέλθει σωματικά σε βαθμό αρκετό ώστε, εκμεταλλευόμενος την σιγουριά που το προσφέρει το "πρώτο αίμα" της Κυριακής, να κάνει και άλλα παρόμοια και ακόμα καλύτερα παιχνίδια.

Επίσης θεωρώ υπερβολή του ρεπορτάζ όλη αυτή την ιστορία με το πόσο ανέτοιμος σωματικά είναι ο Μάτσε. Εγώ πιθανολογώ πως βρίσκεται σε ένα 70-80% από πλευράς σωματικής, ανακτώντας αγώνα με τον αγώνα την αυτοπεποίθηση του και την εμπιστοσύνη του στα πατήματά του, αυτά τα δυο αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Ή, μάλλον, αποτελούσαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ως την Κυριακή!

Τι πάει να πει άλλωστε "με ένα πόδι"? ΄Δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος που προέρχεται από ίσως τον σοβαρότερο δυνατό τραυματισμό για αθλητή θα μπορούσε ποτέ (α) να ρισκάρει ολόκληρη την καριέρα του, αγωνιζόμενος με οξείς πόνους στον τένοντα και, άρα, υψηλή πιθανότητα υποτροπής (χτύπα ξύλο), που για την καριέρα του θα αποτελέσει ταφόπλακα, (β) να πλησιάσει ή να ξεπεράσει (δε θυμάμαι ακριβώς) το ατομικό ρεκόρ καριέρας του εναντίον του ΠΑΟ με 21 πόντους, παρουσιάζοντας κινητικότητα, διεισδυτικότητα και επιθετικότητα σε ολόκληρο το διάστημα της παραμονής του στο παρκέ... Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, ευχαρίστως να τον ακούσω.

Μέχρι τότε, εγώ περιμένω μια ακόμα τουλάχιστον βραδιά όπου ο Μάτσε θα βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του ΠΑΟ, προλαβαίνοντας ίσως να ...τραβήξει και την σκανδάλη
enypnio
nai apla tora den tha nai pia ekplixi? smiley.gif
thrylos7
QUOTE
αγωνιζόμενος με οξείς πόνους στον τένοντα


Τ' ότι αγωνίζεται μ' ένα πόδι γιατί να σημαίνει απαραίτητα αυτό κι όχι πχ, ότι δε μπορεί να το ...αξιοποιήσει όπως θα ήθελε;

Απλά θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτά εδώ:

QUOTE
παρουσιάζοντας κινητικότητα, διεισδυτικότητα και επιθετικότητα σε ολόκληρο το διάστημα της παραμονής του στο παρκέ


Αυτό για το ένα πόδι πάντως, δεν το λέω από το ρεπορτάζ, το είχα πληροφορηθεί κι από αλλού. Ίσως όσο περνά ο καιρός επηρεάζεται όλο και λιγότερο από αυτό, ή πολύ απλά, η κατάσταση του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ώστε ο Ολυμπιακός να μπορεί να στηριχτεί πάνω του σε κάθε παιχνίδι. Τώρα, δε μπορεί (δε μπορεί δηλαδή να βγάλει 4-5 συστήματα για τον Μάτσε και να προσπαθήσει να εκτελέσει κυρίως αυτά για να διεκδικήσει τη νίκη).
Anaz
Οσων αφορα τον Ματσε συμφωνω με τον ΑΖ. Σωματικα δειχνει μια χαρα.Αν οχι λογικα στο 100%, στο 80% σιγουρα. Το θεμα ειναι να βρει αγωνιστικο ρυθμό και αυτοπεποίθηση.
Πιστευω ομως οτι στο Οακα δύσκολα θα επαναλάβει τετοια εμφανιση.

Οσων αφορα την αμυνα του Ολυμπιακου,εξακολουθω να πιστευω οτι ο ΑΖ υποτιμα πολυ την αμυντικη λειτουργια του Ολυμπιακου στο συγκεκριμενο παιχνιδι αποδιδοντας την μονο (ή κυριοτερα) στο σκληρο παιχνιδι των παιχτων(με την ανοχη της διαιτησιας). Ακομα κ στον τροπο που αντιμετωπισε ο Ολυμπιακος τα ποσταρισματα των κοντων,με τον Πεν να παιζει απο μπροστα τον Μπετσιροβιτς οταν ποσταρε χωρις την μπαλα,τους ψηλους να δινουν αρκετες αποτελεσματικες βοηθειες,και γενικα το αμυντικο ροτεισον της ομαδας να λειτουργει ΣΑΦΩΣ καλυτερα απ'το πρωτο ματς, φαινεται αυτο που λεω..Οτι κανεις δεν λεει οτι ξαφνικα η ομαδα απεκτησε αμυντικους αυτοματισμους σε βάθος,και σιγουρα επαιξε και περισσοτερο με τις σωματικες επαφες,ΟΜΩΣ συνολικα η αμυντικη λειτουργια της και ο προσανατολισμος της ηταν ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ βελτιωμενος.

Στο Οακα ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο Ολυμπιακος θα συναντησει διαφορετικη αντιμετωπιση απ'τους διαιτητες και θα φορτωθει φαουλ,χωρις να σημαινει βεβαια οτι αυτο ειναι κ το "σωστο"..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.