Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wade VS Arenas
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Achilleas13
Και οι 2 έκαναν πολλή καλή σεζόν αλλά πιστεύω πως ο Arenas είναι καλύτερος και σαφώς πιο έμπειρως
dizzy_fingers
Είμαι με τα μπούνια υπέρ Wade.
Σίγουρα αυτός είναι πιο διαφημισμένος από τον υποτιμημένο, κατά τη γνώμη μου, Αρίνας (thumbs up για τη συμμετοχή του στο φετινό asg), αλλά πιστεύω πως το αξίζει.
Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και στην κατηγορία του θεαματικού, δεν έχω δει άλλον παίχτη να ορμάει με τέτοια ταχύτητα προς το καλάθι (και να σκοράρει)...
Το προσωνύμιο flash είναι χαρακτηριστικότατο.

Αν μάλιστα μάθει να βάζει και τρίποντα (εκεί όπου υπερέχει ο Αρίνας), θα γίνει πολύ μεγάλος παίχτης.
kop-13
Συμφωνώ με τον dizzy.
Πάντως κανείς απ'τους δυο δεν έχει το σταριλίκι μέσα του γι'αυτό θα είναι πάντα λιγότερο διαφημισμένοι απ'ότι πραγματικά αξίζουν!
mgg
Από ό,τι ξέρω από το ΝΒΑ live 2006, Wade!!!!!!
NBAholic
QUOTE
Πάντως κανείς απ'τους δυο δεν έχει το σταριλίκι μέσα του γι'αυτό θα είναι πάντα λιγότερο διαφημισμένοι απ'ότι πραγματικά αξίζουν!


Ο Αρίνας πράγματι είναι ξεχασμένος. Αλλά ο Γουέιντ είναι αρκετά διαφημισμένος (κι αρχίζει να πουλάει και σταριλίκι πλέον, τουλάχιστον σ'εμένα αυτή την εντύπωση δίνει), κάτι που φαίνεται και στο ότι πουλά περισσότερες φανέλες απ'οποιονδήποτε άλλον (ακόμη κι απ'το "Βασιλιά Τζέιμς"), αλλά και στο ότι ο Ντίζυ επέλεξε να τον σπονσοράρει στο καινούριο του άβαταρ!

Δεν έχουν καμιά μεγάλη διαφορά, αλλά ο Γουέιντ αντέχει περισσότερο στην πίεση, είναι λίγο πιο σταθερός και πιο πολυδιάστατος (χωρίς να πιάσουμε το θέαμα που μπορεί και να ξεγελάσει). Ο Αρίνας είναι καλύτερος σουτέρ, αλλά επειδή ζούμε στη χρυσή εποχή των σούτινγκ γκαρντ, περιορίζεται στο τοπ-5 της θέσης (πίσω από Κόμπι, Γουέιντ, υγιή ΤΜακ και μαζί με τον υγιή Κάρτερ).
Alexmei
D-D-D-D-D-D-D-wyane Wade!!!!!!!
dizzy_fingers
QUOTE(NBAholic)
αλλά και στο ότι ο Ντίζυ επέλεξε να τον σπονσοράρει στο καινούριο του άβαταρ!


Ε δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνω αυτόbiggrin.gif.

Click to view attachment
Θυμάσαι?
Alexmei
γ@μ@το dizzy! χεχεχεχε 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
morfi
Ειναι και οι δυο πολλοι καλοι παιχτες αλλα παιζουν σε δυο εντελως διαφορετικες ομαδες και παιζουν σε διαφορετικες θεσεις.Ο Γουειντ φετος παιζει στο δυο και εχει τον Σακιλ να του ανοιγει διαδρομους ενω ο Αρενας ειναι πλειμεικερ και πρεπει πολλες φορες να φτιαχνει μονος του φασεις και για τους συμπαικτες του αλλα και για αυτον.
Στην επιθεση ο Γουειντ ειναι σιγουρα πιο θεαματικος αλλα εντελως ασχετος πισω απο το τριποντο.
Οσον αφορα την αμυνα ο Γουειντ ειναι καλος αμυντικος ενω και ο Αρενας κανει καλη δουλεια στα κλεψιματα.
Στο θεμα της ηγεσιας για μενα ο Αρενας ειναι πραγματικος ηγετης ενω και οι δυο παιχτες ποτε δεν εχουν φοβηθει να σουταρουν την ωρα που η μπαλλα καιει.
Και οι δυο παιχτες εχουν συμβαλει σημαντικα ωστε να αναγεννηθουν οι ομαδες τους.
Τωρα μεταξυ Γουειντ και Αρενας προτιμω... λιγο υπνο icon_bored.gif

Αυτααααααααα
hellenic
O Wade pleon ipologizetai sta megala asteria toy NBA kai einai i proti epilogi sto Miami apos to blepo ego(kai prin apo ton Shaq)!O Arenas moy aresei poli omos to Washington den einai kai h pio megali omada toy NBA kai ksexniaitai griogora!Oysiastika omos o Arenas sikoni toy Wizards stis plates toy(mazi me ton Jamison an exei tis kales toy) kai toys eftase sta play-off!O Gilbert den einai kai o anthropos poy fainetai sta MME!Omos ton fantazome mazi me ton Kobe stoys Lakers na pairnoyn to protathlima!O Wade apo tin alli tha anebi sto sxedon idio skali me ton Lebron se thema marketing kai tha ginei o Franchise-Player ton Heat!
_pro_ball_player_18
QUOTE(Achilleas13 @ Apr 25 2006, 12:37 AM)
Και οι 2 έκαναν πολλή καλή σεζόν αλλά πιστεύω πως ο Arenas είναι καλύτερος και σαφώς πιο έμπειρως
*

kamia sxesi oi dyo autoi paiktes. O Wade einai makran kalyteros. den yparxei metro sykrisis
Keyser_Soze
Wade και πάλι Wade. Όχι γιατί είναι πολύ καλύτερος του Arenas αλλά γιατι είναι ο mr. Highlight. Αυτά που κάνει κάτω απο τη μπασκέτα μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτα που έκανε ο Air (εννοείται ότι δεν τον συγκρίνω μαζί του). Ποτέ δε θα ξεχάσω μια απίστευτη φάση που έκανε πέρσι απέναντι στους Suns: Τάπα στον...Amare και buzzer beater πίσω από το κέντρο του γηπέδου στη λήξη του ημιχρόνου.
morfi
Μην ξεγραφεται τοσο ευκολα τον αρενας.Ο γουειντ ειναι πραγματι celebrity και πουλαει πιο πολυ αλλα ο αρενας ειναι μεγαλος παιχτης.Μην τον ξεγραφεται ετσι απλα...
Οπως και τον πιο υποτιμημενο παιχτη του ΝΒΑ τον ρασαρντ λιουις... 77.gif
Λιγο σεβασμος για αυτους!
nikolas12
Πιστευω οτι ο Arenas ειναι καλυτερος αν και ο Wade δεν πρεπει να ξεγραφεται εντελως!
mj23lbj23
QUOTE(morfi @ May 16 2006, 19:07 ) *
Μην ξεγραφεται τοσο ευκολα τον αρενας.Ο γουειντ ειναι πραγματι celebrity και πουλαει πιο πολυ αλλα ο αρενας ειναι μεγαλος παιχτης.Μην τον ξεγραφεται ετσι απλα...
Οπως και τον πιο υποτιμημενο παιχτη του ΝΒΑ τον ρασαρντ λιουις... 77.gif
Λιγο σεβασμος για αυτους!

Καλος ο Λουις αλλα οχι και 120 εκατομυρια δολλαρια αν ειναι δυνατον πολυ υπερτιμημενος εγινε με αυτο το συμβολαιο μαμουθ.
Ginobili
Καλος ο Λουις αλλα οχι και 120 εκατομυρια δολλαρια αν ειναι δυνατον πολυ υπερτιμημενος εγινε με αυτο το συμβολαιο μαμουθ.
[/quote
Έλα ντε...!!! Ο Τούρκογλου δηλαδή πόσα θα έπρεπε να παίρνει..βάση προσφοράς και φετινών εμφανίσεων!!
Τώρα για Ουέιντ και Αρίνας...θεωρώ τον πρώτο καλύτερο,και πιο τεχνικό παίκτη...αν και δεν τον συμπαθώ τόσο...γιατί έχει την αλλαζονεία σε μεγαλύτερο βαθμό...
Masterpiece_G4
Arenas. Καταρχας ειναι ο αγαπημενος μου παικτης και δευτερων οπως ειπε και ο Ginobili καλος ο Wade αλλα ψωνιο
a bullet for your head
Ο Ουειντ ειναι πιο καταξιωμενος,κ πιο διαφημισμενος απ τον Αρινας.Εχει προλαβει κ εχει παρει ενα δακτυλιδι πρωταθλητη κ ενα χρυσο σε ολυμπιαδα,κ δειχνει οτι ειναι κ μεγαλος ηγετης..
Ο Αρινας,παντως ειναι μια περιεργη κ ενδιαφερουσα περιπτωση παικτη..Παικτικα εξαιρετικος,λιγοτερο διαφημισμενος,επιλεγμενος στο μολις Νο 31 του ντραφτ του 01',γεγονος που δειχνει οτι το σταρ-συστεμ δεν τον ευννοησε..
Παντως με ολους αυτους τους σοβαρους τραυματισμους που εχει,πολυ φοβαμαι οτι μπορει κ να γινει ο νεος ''Στηβ Φρανσις'',απ την αποψη οτι οι τραυματισμοι,ισως του στερησουν την μεγαλη καριερα που θα μπορει-ουσε να κανει..
Αν του χρονου επιστρεψει για τα καλα υγιης,συν τους Τζεημσον,Μπατλερ κ ενα ψηλο λοτερι ντραφτ πικ,ισως κ να δουμε κ μια αγωνιστικη αναγεννηση των Ουιζαρντς..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.