Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης Quarterfinal Playoffs Euroleague 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SlobodaN
QUOTE(jimol34 @ Apr 3 2009, 00:32 ) *
Ερτσέγκ, σου λείπει εμπειρία, όγκος και δύναμη αλλά σήμερα και τις κρίσιμες βολές έβαλες και ριμπάουντ κατέβασες όταν χρειάστηκε και την τριποντάρα κάρφωσες.

Γιάννη Μπουρούση είσαι η ψυχή της ομάδας, τέλος. Απίστευτη εμφάνιση.

Πολύ καλός και ο Τσίλντρες(πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε παραπάνω σε 1 vs 1).
Μπράβο και στην υπόλοιπη ομάδα και στον κόουτς.



Όλα καλά που είπες, αυτό τι το ήθελες..
lamar
Ρε τι εγινε? Ρε Λυκε, μα να σε στειλει στο F4 ο Ερτσεγκ. Ο Ερτσεγκ!!!!!!!!!!!! Το σερβακι, ο ασχετος που δεν κανει που επρεπε ηδη να τον εχουμε διωξει κτλ κτλ κτλ?
Χωρια απο την πλακα ομως μετα τον Μπουρουσαρο ο οποιος σημερα θυμισε Χακιμ Ολαζουον και εστειλε τον μπασκετμπολιστα - ηθοποιο Ρεγες σπιτι του ο Ερτσεγκ ηταν καταλυτης με 4 / 4 κρισιμες βολες με σημαντικα αμυντικα ριμπαουντ και κυριως με αυτη την τριπονταρα shot.gif shot.gif shot.gif που εβαλε 30 δευτερα πριν το τελος. Τελικα ολοι οι παικτες μπορουν να βοηθησουν και η ομαδα σημερα εδειξε βαθος παγκου καθως μην ξεχναμε οτι σημερα εκτος του "χοντρου" δεν επαιξε ουτε ο Βουισιτς και πηραμε την νικη σε μια εδρα δυσκολη που οι τυποι εκει στην Μαδριτη εχουν παρει ντοκτορα στην διαμαρτυρια και στην προβοκατσια, δειτε τα καραγκιοζιλικια του Πλαθα οπως επισης στο πρωτο ματς την κουτουλια του Ερβελ στον Βασιλοπουλο, σημερα τον ψευτοτσαμπουκα Γιουλ να την πεφτει στον Μπουρουση για να δημιουργησει επεισοδιο οπως και το πατημα στο γονατο του πεσμενου Ερτσεγκ παλι απο τον Ερβελ μετα απο βολη του Λοπες.
Να μαστε παλι λοιπον μετα απο μια δεκαετια σε F4 και ας ελπισουμε η παραδοση που εχουμε δημιουργησει με τον ΠΑΟ σε Ευρωπαικο επιπεδο 6 νικες μια ηττα, να συνεχιστει και να παμε στον τελικο.
silversurfer
Συγχαρητήρια για την πρόκριση κ την μεγάλη εμφάνιση στη Μαδρίτη.. Οι Ισπανοί είναι καραγκιόζηδες σε αυτά κ το ξέρουμε όλοι.. Περιμένατε να μην προκαλέσου? Όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς να νικήσεις έναν αντίπαλο στα ίσια τότε αρχίζεις τα βρώμικα παιχνίδια..

Neway η ώρα που θα ξανασκοτωθούμε σε F4 ήρθε.. Ελπίζω αυτή τη φορά να υπάρχουν δυνάμεις στο νικητή να σηκώσει κ την κούπα..
panagiotisTheDream
Μας τρέλανε η Θρυλάρα πάλι!!!!!
Φ4 μετά από 10 χρονάκια παίδες........Τίποτα άλλο....
Ένα μεγάααααλο μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν με ψυχή. Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, με εμφανέστατη την απουσία του Νίκολα αλλά αρκέστηκα στο πάθος που δείξαμε, στην αρκετά καλή άμυνα (μπήκαν κάποια τραβηγμένα σουτ των Μαδριλένων) και το πολύ καλό παιχνίδι ορισμένων που δεν είχαν φανεί στη σειρά όπως ο Τζος, ο Γιοτάμ (όσο έπαιξε ήταν ικανοποιητικόιτατος.....αν έδεινε εκείνο το δεύτερο φάουλ ο σαχλαμάρας, προβλεπόταν εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς του), ο Μίλος (κι αυτος πολύ καλός όσο έπαιξε...μπράβο στον Τεό jr που έπαιξε και σήμερα με guts) και φυσικά στον τιτανοτεράστιο Ζόραν Ερτσέγκ (στο τρίποντο σηκώθηκα μόνος μου στην καφετέρια και φώναζα Ζοοοράααν Ερτσέεεεεγκ σε μελωδία Seven nation army κλασικά icon_drunk.gif ). Προσπερνάω βέβαια τον Μπουρούσαρο (καταπληκτικές οι συνεργασίες σε πολλά σημεία με Πρίντεζη) και τον Λυν που γι' άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικοί.

Τέλος πάντων, πολλά είπα.....
Πάμε να κλείσουμε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και.......Βερολίνο!!!!!

υγ: Ζω κι αναπνέω για να (ξανα)φωνάξουμε: ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΑΝΑ...........ο νοών νοείτο...............
giannis_
Συγχαρητηρια και στον ολυμπιακο για την προκριση!
Αντε μπας και νιωσουν λιγο και οι δημοσιογραφοι και ειδικοτερα η τηλεοραση και ασχοληθουν πιο σοβαρα με το μπασκετ!Τωρα που εχουμε 2 ομαδες στο φ4 θα ειναι ντροπη να συνεχισουν να ασχολουνται με το τοπι και με το ποιος ειναι πιο αμπαλος!
eftheem7
μπραβω στιν ομαδαρα μας και ειδικα σε μπουρουση και ερτσεκ.....το μονο ασχιμο σημερα ηταν η παρουσια του παργκο
αν μπορει καποιος ας βαλει τους ποντους γιατι εχουν και επεργια και δεν ξερω τπτ.....
ba2323
QUOTE(giannis_ @ Apr 2 2009, 23:54 ) *
Συγχαρητηρια και στον ολυμπιακο για την προκριση!
Αντε μπας και νιωσουν λιγο και οι δημοσιογραφοι και ειδικοτερα η τηλεοραση και ασχοληθουν πιο σοβαρα με το μπασκετ!Τωρα που εχουμε 2 ομαδες στο φ4 θα ειναι ντροπη να συνεχισουν να ασχολουνται με το τοπι και με το ποιος ειναι πιο αμπαλος!


+1000000000000000000
Air and King
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
Mεγαλες στιγμες για τον μπασκετικο Ολυμπιακο.Παμε για το τροπαιο.Μπορει η ομαδα!Το πιο σημαντικο ειναι οτι μενει ενας μηνας να δουλεψει η ομαδα και να βελτιωσει τις αδυναμιες που εχει.
Ο Τσιλντρες σημερα δεν ειναι οτι εκανε μεγαλο παιχνιδι αλλα εδωσε την αισθηση οτι αν δεν ειχε τραυματηστει θα ειχε βοηθησει πολυ την ομαδα και θα ειχε εκτιμηθει περισσοτερο!
Μπραβο στον Μπουρουση που επιτελους σιγα σιγα αρχιζει να παιζει και λιγο με πλατη.Αντε ρε Γιαννη επιτελους!
Ερτσεγκ μπραβο ρε μικρε δικαιωσες το προπονητη σου για την επιλογη του που σε αφησε μεσα ασχετα αν εκεινη την στιγμη η μιση Ελλαδα εβριζε.Εβαλες μεγαλο τριποντο με την μπαλα να ζυγιζει 100 κιλα.
Τελος αναρωτιεμαι ποσο καλος παιχτης θα ηταν ο Βασιλοπουλος αν ηξερε λιιιιγο μπασκετ.Μιλαμε για απιστευτο αθλητη!!

Βερολινο ο Θρυλος ερχεται!!!!!Και ερχεται για να το παρει!!!Δεν ειναι θεμα υπεραισιοδοξιας!Οταν φτανεις στην πηγη πρεπει να τα δωσεις ολα και οτι βγει!!!!!!

Θα πω και ενα μπραβο στον Γιαννακη ακομα και αν διαφωνω σε καποια που κανει.Το αποτελεσμα τον δικαιωνει.Ο Ολυμπιακος εινα στο Final-Four και ειναι 1ος στο πρωταθλημα!Χασαμε το κυπελλο.Δεν πειραζει παμε για τα αλλα δυο!Θελουμε τουλαχιστον το 1!
kesariani 4ever
Συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας για την μεγαλη προκριση στι final four του Βερολινου.Τωρα σοβαροτητα μελετη του αντιπαλου και χωρις μεγαλα λογια επικεντρωνομαστε στην προσπαθεια μας η οποια ειναι να βλεπουμε το καθε παιχνιδι ξεχωριστα και μερα με την μερα βελτιωνομαστε.
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΑΝΑ.
stefan

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο.
Δικαιοτατη προκριση.
Παμε στο Βερολινο με 2 ελληνικες ομαδες,
που και οι 2 μπορουν να το σηκωσουν.
NikRag15
QUOTE(eftheem7 @ Apr 3 2009, 00:56 ) *
μπραβω στιν ομαδαρα μας και ειδικα σε μπουρουση και ερτσεκ.....το μονο ασχιμο σημερα ηταν η παρουσια του παργκο
αν μπορει καποιος ας βαλει τους ποντους γιατι εχουν και επεργια και δεν ξερω τπτ.....


Αν και ο Τζος έχει 9 ποντους...!!! peace.gif

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 8, Τσίλντρες 7, Μπουρούσης 25, Χαλπερίν 10 (2), Γκριρ 12 (1), Πρίντεζης 9, Ερτσεγκ 7 (1), Τεόντοσιτς, Βασιλόπουλος, Πάργκο.

Ρεάλ Μ.:Ουίνστον 9, Ρέγιες 12, Βαν Ντεν Σπίγκελ 9, Μουμπρού 3 (1), Ερβέλ 5, Μάσεϊ 8, Μπούλοκ 19 (3), Λουλ 3, Λόπες 4 (1), Τόμας 3.
The Warlus
Επιτέλους ξανά Final Four και ημιτελικό οι 2 αιώνιοι!!!!Ω ναι δεν υπάρχει κάτι το καλύτερο για ένα φίλο του μπάσκετ στην Ελλάδα!!!Με το καλό όποιος περάσει να το σηκώσει!!!
Με μία ιδιαίτερη προτίμηση στον ΟΣΦΠ βεβαίως... wink.gif
spysta
QUOTE(spysta @ Apr 2 2009, 19:10 ) *
Eγω ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι θα το παρουμε το παιχνιδι .. o benchwarmer θα φορεσει το πρασινο γουρικο μπλουζακι του!!!+ οτι μας δειχνει η nova... πιστευω οτι δεν χρειαζεται καν να κατεβουμε !! tongue.gif tongue.gif


wink.gif wink.gif laugh.gif
eftheem7
QUOTE(NikRag15 @ Apr 3 2009, 00:14 ) *
Αν και ο Τζος έχει 9 ποντους...!!! peace.gif

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 8, Τσίλντρες 7, Μπουρούσης 25, Χαλπερίν 10 (2), Γκριρ 12 (1), Πρίντεζης 9, Ερτσεγκ 7 (1), Τεόντοσιτς, Βασιλόπουλος, Πάργκο.

Ρεάλ Μ.:Ουίνστον 9, Ρέγιες 12, Βαν Ντεν Σπίγκελ 9, Μουμπρού 3 (1), Ερβέλ 5, Μάσεϊ 8, Μπούλοκ 19 (3), Λουλ 3, Λόπες 4 (1), Τόμας 3.




να σε καλα ρε φιλε
stefan

Αντε ρε Λυκε..
Δεν περιγραφεται η χαρα σου και δεν εχεις γραψει ακομα
η' ψαχνεις κατι αρνητικο για Γιαννακη,Ερτσεγκ,Τσιλντρες,Βασιλοπουλο
και δεν βρισκεις??? tongue.gif tongue.gif
stefan
***** Το ποστ που έκανες quote σβήστηκε, για προφανείς λόγους. Με την κατάλληλη τιμωρία βεβαίως. Thanx για το report.

Αν ειναι δυνατον φιλε..
Ημαρτον δηλαδη.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(saou @ Apr 2 2009, 16:07 ) *
Ειδικότερα πάντως, η συμπεριφορά του μετά την τιμωρία του είναι ακόμα πιο απαράδεκτη. Για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης? Στον πάγκο δεν θα μπορούσε να κάθεται? Στο γήπεδο έχει φανεί καθόλου? Ή θα γυρίσει πάλι έχοντας φτάσει καμιά 200αριά κιλά? Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω ότι η παρουσία του μέσα στην ομάδα απέχει από το να χαρακτηριστεί επικοδομητική.

Του εχει απαγορευτει απο την διοικηση να καθεται στον παγκο της ομαδας
και να ακολουθει τις αποστολες.

QUOTE(Sokos @ Apr 2 2009, 23:40 ) *
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

Λύκε δεν ξέρω τι λες για τον Erceg, πρέπει να του κάνεις κανένα άγαλμα όμως....
10 χρόνια υπομονή..... Επιτέλους....

Υ.Γ. Οι Ισπανοί το τέλος κουνούσαν λευκή πετσέτα επειδή αδικήθηκαν? Για να ξέρουμε δηλαδή...

Αν ειχαμε ενα 4αρι της προκοπης, δεν θα μας εβγαινε η ψυχη για να κερδισουμε
την χειροτερη ομαδα των προημιτελικων.

Επαιξε καλα ο Τσιλιεπειδη εβαλε 7 ή 9 ποντους???
Αυτο περιμενουμε απο τον πιο ακριβοπληρωμενο παιχτη της ομαδας???

Το ματς σημερα το κερδισαμε, απο την αποκρουση του Κασιγιας στο εξ' επαφης σουτ του Ερβελ.



ΥΓ. Και να μην ξεχναμε οτι στην Ευρωπη το σκορ ειναι 3-0 υπερ μας στα ντερμπι.
spysta
Λοιπον βγαζω κακια τωρα .. γιατι η πολυ χαρα με μπουχτισε

Θελω να δω τον φιλτατο, ''αντικειμενικο'' Συριγο τι θα γραψει για τον Ολυμπιακο και κυριως τον Γιαννακη.
Να θυμισω οτι στις αρχες ειχε κανει αλλη μια πετυχημενη προβλεψη στην εκπομπη του στην ΝΟVA μετα απο καποιο παιχνιδι του ΟΣΦΠ .. οτι ειναι σχεδον απιθανο να παει ο Γιαννακης τον Ολυμπιακο φιναλ4 γιατι το υλικο που διαθετει ειναι πολυ περιεργο και ανομοιογενες για να το διαχειριστει σωστα.Και καποια αλλη μπιχτη ειχε ριξει για τον Δρακο αλλα δεν θυμαμαι

Επισης ανυπομονω να ακουσω επιτελους αγωνα του Ολυμπιακου με σπικαζ απο Συριγο ..βεβαια επρεπε να πεσουμε με τον Παναθηναικο για να γινει αυτο.Θα χει πολυ πλακα να προσπαθει να το παιξει αντικειμενικος

j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 01:55 ) *
Του εχει απαγορευτει απο την διοικηση να καθεται στον παγκο της ομαδας
και να ακολουθει τις αποστολες.


Αν ειχαμε ενα 4αρι της προκοπης, δεν θα μας εβγαινε η ψυχη για να κερδισουμε
την χειροτερη ομαδα των προημιτελικων.

Επαιξε καλα ο Τσιλιμπεργκερ επειδη εβαλε 7 ή 9 ποντους???
Αυτο περιμενουμε απο τον πιο ακριβοπληρωμενο παιχτη της ομαδας???

Το ματς σημερα το κερδισαμε, απο την αποκρουση του Κασιγιας στο εξ' επαφης σουτ του Ερβελ.



ΥΓ. Και να μην ξεχναμε οτι στην Ευρωπη το σκορ ειναι 3-0 υπερ μας στα ντερμπι.

Ρε συ ποιον λες Κασιγιας τοσο καιρο??????
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 3 2009, 00:02 ) *
Ρε συ ποιον λες Κασιγιας τοσο καιρο??????

Τον Βασιλοπουλο!!! laugh.gif
lakersdynasty
Μα δεν προκειται να περιγραψει ο Σιριγος. Στο ΣΚΑΙ ειναι το Φ4.

Ο Σιριγος λεει οτι τον συμφερει ανα πασα στιγμη χωρις να τον νοιαζει ποιον θα υποστιριξει.

Δεν ειναι αντι-κατι. Ειναι υπερ του εαυτου του.
Air and King
********** edited
Εσυ μιας και εισαι μεγαλος και τα θυμασαι η συμπεριφορα σου ειναι 12 χρονου πιτσιρικα.Ηρεμησε φιλε το πιο ευκολο για ολους ειναι να βγουν να πουλαν οπαδιλικι και να βριζουν.Τρομερο λαθος αυτο που εχεις κανεις αυτην την στιγμη και δεν εχει να κανει με ομαδες.
Τι το παιζεις μαγκας και βαρυ πεπονι πισω απο ενα υπολογιστη?Τι ειναι αυτα τα πραγματα.............Συνελθε λιγο και αφησε το οπαδιλικι για αλλου.
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 3 2009, 02:02 ) *
Ρε συ ποιον λες Κασιγιας τοσο καιρο??????


Αμαν ρε jason..
Δεν εχεις μαθει ακομα το λεξικο του Λυκου??
Αδιαβαστο σε βρισκω.. tongue.gif tongue.gif
Consultant
Πω πω μιλαμε για το καλυτερο final-4 ολων των εποχων...

150 εκατομμυρια δολλαρια,48 παιχταραδες,4 απο τις πιο ιστορικες ομαδες...Χαμος!Οποιος το παρει θα μετραει διπλο!

Ο Μπουρουσης σημερα εγινε παιχταρας..Περασε σε αλλο επιπεδο..Του χρονου εχει μισθο > 2 εκατ ευρω ενω στην Εθνικη Ελλαδος αποτελει το αδιοφιλονικητο βασικο πενταρι για επομενα 7-8 χρονια..Τρελος παιχταρας.. + δεν φαινοτανε με τιποτα οτι θα γινει τετοιος πυραυλος..

Αφου κερδισαμε με εναν ψηλο αποδειχτηκε οτι εχουμε παρασαγγας καλυτερη ομαδα απο τη Ρεαλ..Παλι καλα γιατι η πατατα με το αυτομαστιγωμα της ''τιμωριας'' μπορει να ειχε αποβει μοιραια..

Ο Παργκο θα ειναι ο M.V.P του final-4..Ενας τετοιος παιχταρας δεν μπορει να ανεχτει να παιζει σαν ρουκουνας..Σιγουρα θα εχει πεισμωσει οσο δεν παει αλλο..Consultant signed

Ο Γιαννακης ε...Σημερα εκλεισε το θεμα παραμονης του..Μη το ξεχναμε αυτο..Προς γνωση και συμμορφωση προς τους φιλο-Pat Rileyκους ΛΥΚΟΥΣ smiley.gif


j-kidd13
QUOTE(spysta @ Apr 3 2009, 02:03 ) *
Τον Βασιλοπουλο!!! laugh.gif

Kαλα δεν υπαρχεις....... smiley.gif .Βεβαια σου εχει σωσει τον...πισινο,να το πω πιο κομψα,απειρες φορες ο Βασιλοπουλος και εσυ τον βριζεις???
benchwarmer
Ηρεμαααα...
Μην εχουμε απαιτησεις απο μελη των 50 ποστ. Απο μελη των χιλιαδων ποστ θα επρεπε να εχουμε, και ιδιαιτερα σε δυσκολους καιρους οπως σημερα rolleyes.gif

Τελος παντων, αυριο πιθανοτατα θα ερθει το ποστ-σεντονι...
spysta
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 3 2009, 00:04 ) *
Μα δεν προκειται να περιγραψει ο Σιριγος. Στο ΣΚΑΙ ειναι το Φ4.

Ο Σιριγος λεει οτι τον συμφερει ανα πασα στιγμη χωρις να τον νοιαζει ποιον θα υποστιριξει.

Δεν ειναι αντι-κατι. Ειναι υπερ του εαυτου του.

ειναι σιγουρα Παναθηναικος (κρυφοπαναθηναικος καλυτερα .. φαινεται πως οριεται και τρελενεται στις μεταδοσεις του ΠΑΟ για τους διαιτητες,τους παικτες κτλ).. και το χειροτερο αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι θελει να το παιξει αντικειμενικος κρατοντας παντα μια αντιολυμπιακη σταση βεβαια .. τσπ τον ξεραμε και τον ξερουμε .Δεν θα αλλαξει τωρα ο ιπποτης
Κλασσικος εκνευριστικος Συριγος σε σπικαζ -->''Τι σου ειπα Νικο (Παπαδογιαννης)??Αυτο που σου ειπα εγινε!!'' .. ''Στα ελεγα εγω Νικο.Δεν παει ετσι πουθενα.Τα χω πει εδω και καιρο αυτα''


ΥΓ.Θα το εχει και το ΝOVA βρε!!
giannis_
QUOTE(spysta @ Apr 3 2009, 02:01 ) *
Επισης ανυπομονω να ακουσω επιτελους αγωνα του Ολυμπιακου με σπικαζ απο Συριγο ..βεβαια επρεπε να πεσουμε με τον Παναθηναικο για να γινει αυτο.Θα χει πολυ πλακα να προσπαθει να το παιξει αντικειμενικος

Βασικα ο συριγος δεν ειναι αντικειμενικος με κανεναν,ουτε φυσικα παιρνει καποιο συγκεκριμενο μερος,ειμαι σιγουρος οτι εχεις δει ματς του παο με σχολιαστη συριγο και καταλαβαινεις τι εννοω,σχολια του στυλ ναι αλλα εγω το σφυριξα πρωτος,ο ζοτς κανει λαθος ο ταδε κανει λαθος ολοι ειναι λαθος εκτος απο αυτον,τι να λεμε εδω εχει βγαλει τους μισους παιχτες π παιζουν στην ευρωπη χαζους και αχρηστους
Σιγουρα ξερει πολλα κιλα μπασκετ και σιγουρα περισσοτερο απο ολους εμας μαζι,το προβλημα του ειναι οτι ειναι υπεροπτης και ξερολας και μετα απο αυτον το χαος!
Ξεχασα να πω οτι ολοι οι ελληνες παιχτες π παιζουν στην εθνικη ειναι στο απυροβλητο...(εκτος απο το λαζο smiley.gif )
οποτε φιλε σπιστα απο προσωπικη εμπειρια σ συνιστω να μην δεις ποτε αγωνα του ολυμπιακου με σχολιο συριγου γιατι θα σ σπασει τα νευρα αφου σ εχει βγαλει ολη την ομαδα αχρηστη...
θυμαμαι χαρακτηριστικα περσι εναν αγωνα με την φενερ εντος π ο σαρας ειχε κανει παπαδες κυριολεκτικα κ ΟΜΩΣ ο συριγος εκραζε ασταματητα οποτε....καταλαβαινεις οτι οταν ειναι καποιος εμπαθης δεν βλεπει καθαρα
j-kidd13
QUOTE(Consultant @ Apr 3 2009, 02:06 ) *
Πω πω μιλαμε για το καλυτερο final-4 ολων των εποχων...

150 εκατομμυρια δολλαρια,48 παιχταραδες,4 απο τις πιο ιστορικες ομαδες...Χαμος!Οποιος το παρει θα μετραει διπλο!

Περιλαμβανονται και οι Κετσμαν,Σακοτα εδω?????
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 3 2009, 02:08 ) *
Kαλα δεν υπαρχεις....... smiley.gif .Βεβαια σου εχει σωσει τον...πισινο,να το πω πιο κομψα,απειρες φορες ο Βασιλοπουλος και εσυ τον βριζεις???


Ο Λυκος και το ευρωπαικο να παρει ο Ολυμπιακος
με καλαθι του Βασιλοπουλου στο τελευταιο δευτερολεπτο κατι θα βρει να τον βρισει.. tongue.gif tongue.gif

p.s Ξερουμε κατι σιγουρο για το αν θα το δειξει
και το Nova το final-4??
banou7
Εντάξει μωρέ φάση έχει ο Συρίγος! Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε να μισούμε! Ένα μπασκετικό must! Να μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει άμισθος (όπως μας το έχει επισημάνει χιλιάδες φορές) υπάλληλος της Εθνικής χαχαχα biggrin.gif
giannis_
QUOTE(banou7 @ Apr 3 2009, 02:16 ) *
Εντάξει μωρέ φάση έχει ο Συρίγος! Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε να μισούμε! Ένα μπασκετικό must! Να μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει άμισθος (όπως μας το έχει επισημάνει χιλιάδες φορές) υπάλληλος της Εθνικής χαχαχα biggrin.gif

οντως δεν μας εχει αφησει να το ξεχασουμε,εγω παντως θα πληρωνα κιολας smiley.gif

Παντως εγω στηριζω λυκο(οχι για τις αποψεις του)αλλα γιατι δεν ειναι κωλοτουμπας και δεν τα γυριζει μια ετσι μια αλλιως εχει πει την αποψη του για τους συγκεκριμενους παιχτες εδω κ καιρο και ασχετα αν σε πολλα ματς ειναι οι παιχτες κλειδια για την νικη δεν αλλαζει αποψη! ΕΥΓΕ ΛΥΚΕ με κανεις περηφανο 69.gif
stefan
QUOTE(banou7 @ Apr 3 2009, 02:16 ) *
Εντάξει μωρέ φάση έχει ο Συρίγος! Είναι ο άνθρωπος που αγαπάμε να μισούμε! Ένα μπασκετικό must! Να μην ξεχνάμε ότι έχει διατελέσει άμισθος (όπως μας το έχει επισημάνει χιλιάδες φορές) υπάλληλος της Εθνικής χαχαχα biggrin.gif


Ετσι πρεπει να τον παρουμε τον Συριγο.
Σαν καποιο που μας κανει να διασκεδαζουμε οταν τον ακουμε.
Οταν τον παρουμε στα σοβαρα,δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε ακρη.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Consultant @ Apr 3 2009, 02:06 ) *
Πω πω μιλαμε για το καλυτερο final-4 ολων των εποχων...

150 εκατομμυρια δολλαρια,48 παιχταραδες,4 απο τις πιο ιστορικες ομαδες...Χαμος!Οποιος το παρει θα μετραει διπλο!

Ο Μπουρουσης σημερα εγινε παιχταρας..Περασε σε αλλο επιπεδο..Του χρονου εχει μισθο > 2 εκατ ευρω ενω στην Εθνικη Ελλαδος αποτελει το αδιοφιλονικητο βασικο πενταρι για επομενα 7-8 χρονια..Τρελος παιχταρας.. + δεν φαινοτανε με τιποτα οτι θα γινει τετοιος πυραυλος..

Αφου κερδισαμε με εναν ψηλο αποδειχτηκε οτι εχουμε παρασαγγας καλυτερη ομαδα απο τη Ρεαλ..Παλι καλα γιατι η πατατα με το αυτομαστιγωμα της ''τιμωριας'' μπορει να ειχε αποβει μοιραια..

Ο Παργκο θα ειναι ο M.V.P του final-4..Ενας τετοιος παιχταρας δεν μπορει να ανεχτει να παιζει σαν ρουκουνας..Σιγουρα θα εχει πεισμωσει οσο δεν παει αλλο..Consultant signed

Ο Γιαννακης ε...Σημερα εκλεισε το θεμα παραμονης του..Μη το ξεχναμε αυτο..Προς γνωση και συμμορφωση προς τους φιλο-Pat Rileyκους ΛΥΚΟΥΣ smiley.gif

Στους 48 καλυτερους παιχτες μετρανε και οι
Ερτσεγκ, Τεοντοσιτς, Τσιλιμπεργκερ, Σακοτα, Κετσαπ και Χατζηβρετας???? tongue.gif

Πως να παιξει καλα ο Παργκο στο Φ4, οταν δεν θα εχει παιξει μπασκετ για ενα μηνα???
Ουτε στα προπονητικα διπλα δεν θα παιζει.

Ας χασει στον ημιτελικο του Φ4 και στον τελικο του πρωταθληματος απο τον Ζοτς
και θα δουμε αν θα ανανεωσει.
Μεχρι στιγμης εκανε απλα αυτα που θα εκανε ο καθε μετριος προπονητης με τετοια ομαδα
και με την τυχη που εχει ο Γιαννακης.
Οπως λεει και καποιος (με παρθενα χτενα)
''αν μπει ο Γιαννακης στην θαλασσα και κατεβασει το παντελονι
θα πιασει 5 κιλα τσιπουρες με τον κ..ο.'', για τετοια τυχη μιλαμε.

QUOTE(j-kidd13 @ Apr 3 2009, 02:08 ) *
Kαλα δεν υπαρχεις....... smiley.gif .Βεβαια σου εχει σωσει τον...πισινο,να το πω πιο κομψα,απειρες φορες ο Βασιλοπουλος και εσυ τον βριζεις???

Αφου το παιδι απο τερματοφυλακας ξεκινησε και ακομα σαν τερματοφυλακας παιζει.
Δεν τον βριζω, ισα ισα που ειπα οτι η αποκρουση του ηταν η αιτια που κερδισαμε.

stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 02:27 ) *
Αφου το παιδι απο τερματοφυλακας ξεκινησε και ακομα σαν τερματοφυλακας παιζει.
Δεν τον βριζω, ισα ισα που ειπα οτι η αποκρουση του ηταν η αιτια που κερδισαμε.


Εγω σε εχω ψιλιαστει τι κανεις με τον Βασιλοπουλο..
Τον βριζεις συνεχεια,για να εχεις ενα "αναποδο γουρι"
και να παιζει συνεχεια καλυτερα..
Εισαι πολυ πονηρος τελικα Λυκακο... tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giannis_ @ Apr 3 2009, 02:19 ) *
οντως δεν μας εχει αφησει να το ξεχασουμε,εγω παντως θα πληρωνα κιολας smiley.gif

Παντως εγω στηριζω λυκο(οχι για τις αποψεις του)αλλα γιατι δεν ειναι κωλοτουμπας και δεν τα γυριζει μια ετσι μια αλλιως εχει πει την αποψη του για τους συγκεκριμενους παιχτες εδω κ καιρο και ασχετα αν σε πολλα ματς ειναι οι παιχτες κλειδια για την νικη δεν αλλαζει αποψη! ΕΥΓΕ ΛΥΚΕ με κανεις περηφανο 69.gif

Η στηριξη του λαου μου, μου δινει δυναμη να συνεχισω το εργο μου.
Μαζι θα κανουμε την Ελλαδα παλι μεγαλη (σορρυ μπερδευτηκα, νομιζα εχουμε εκλογες)

Το ματσακι σημερα το ειδα στην ΝΟΒΑ αλλα με ισπανικη περιγραφη.

Δεν καταλαβαινα τι λαλακιες ελεγε ο Ισπανος σπικερ,
αλλα τις ελεγε ωραια ο φουστης (και γρηγορα)
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 02:32 ) *
Η στηριξη του λαου μου, μου δινει δυναμη να συνεχισω το εργο μου.
Μαζι θα κανουμε την Ελλαδα παλι μεγαλη (σορρυ μπερδευτηκα, νομιζα εχουμε εκλογες)


Αξιος..Αξιος..
Το fun club μεγαλωνει.. tongue.gif

Να ρωτησω κατι οσους ειδατε το ματς..
Στην φαση που ο Μπουλοκ σηκωνεται για τριποντο,προς το τελος του αγωνα
και κανει αιρμπολ,ζηταει φαουλ??
Για ποιον ακριβως λογο?
banou7
Προσπάθησε με σπαγγάτο να βρει τον Βασιλόπουλο, αλλά απέτυχε! Εκεί που η ρυθμική συναντάει το ποδόσφαιρο... Κάπου εκεί ζήτησε φάουλ. Μάταια όμως...
stefan
QUOTE(banou7 @ Apr 3 2009, 02:41 ) *
Προσπάθησε με σπαγγάτο να βρει τον Βασιλόπουλο, αλλά απέτυχε! Εκεί που η ρυθμική συναντάει το ποδόσφαιρο... Κάπου εκεί ζήτησε φάουλ. Μάταια όμως...


Το ρωτησα γιατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση φαουλ.
Ειπαμε,θεατρινοι-θεατρινοι,αλλα οχι και ετσι.
Ακομα και ο προεδρος της Ρεαλ να σφυραγε,δεν υπηρχε περιπτωση να δωσει φαουλ.. 69.gif
giannis_
παντως θυμαμαι πολλες φορες τον μπουλοκ να κανει την κομανετσι και να παιρνει φαουλ smiley.gif
benchwarmer
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 01:27 ) *
Στους 48 καλυτερους παιχτες μετρανε και οι
Ερτσεγκ, Τεοντοσιτς, Τσιλιμπεργκερ, Σακοτα, Κετσαπ και Χατζηβρετας???? tongue.gif

Μεχρι στιγμης εκανε απλα αυτα που θα εκανε ο καθε μετριος προπονητης με τετοια ομαδα
και με την τυχη που εχει ο Γιαννακης.
Οπως λεει και καποιος (με παρθενα χτενα)
''αν μπει ο Γιαννακης στην θαλασσα και κατεβασει το παντελονι
θα πιασει 5 κιλα τσιπουρες με τον κ..ο.'', για τετοια τυχη μιλαμε.


Επειδη στη λιστα σου σιγουρα θα χωραει και ο Βασιλοπουλος, και ο Γκριρ μην πω, ενω κι ο Βουισιτς δεν επαιξε σημερα, ελπιπζω να καταλαβαινεις οτι καπου εδω εφτασες σε ατοπο.....

Το περι τυχης δεν το σχολιαζω, και τον Ζοτς Γκαστονε τον ελεγαν καποτε.


banou7
Δεν είναι τυχαία τα όσα έγιναν από τους διεθνείς τους, στο ίδιο γήπεδο, πριν από 2 χρόνια...

Consultant
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 00:27 ) *
Ας χασει στον ημιτελικο του Φ4 και στον τελικο του πρωταθληματος απο τον Ζοτς
και θα δουμε αν θα ανανεωσει.
Μεχρι στιγμης εκανε απλα αυτα που θα εκανε ο καθε μετριος προπονητης με τετοια ομαδα
και με την τυχη που εχει ο Γιαννακης.
Οπως λεει και καποιος (με παρθενα χτενα)
''αν μπει ο Γιαννακης στην θαλασσα και κατεβασει το παντελονι
θα πιασει 5 κιλα τσιπουρες με τον κ..ο.'', για τετοια τυχη μιλαμε.

Eνω η Ταου και η Ρεαλ που δεν θα πανε final-4 εχουνε μετριους παιχτες ε...Μαλλον το επιχειρημα πεθανε..

Τα εχω υπολογισει ολα αυτα που λες,η κοινη λογικη αποφασισε..Γιαννακης και του χρονου σε καθε περιπτωση!Η ομαδα εχει περασει σε αλλο επιπεδο αφοτου περασε στο final-4
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(benchwarmer @ Apr 3 2009, 02:45 ) *
Επειδη στη λιστα σου σιγουρα θα χωραει και ο Βασιλοπουλος, και ο Γκριρ μην πω, ενω κι ο Βουισιτς δεν επαιξε σημερα, ελπιπζω να καταλαβαινεις οτι καπου εδω εφτασες σε ατοπο.....
Το περι τυχης δεν το σχολιαζω, και τον Ζοτς Γκαστονε τον ελεγαν καποτε.

Αν ηταν στην λιστα θα τους εγραφα και μονος μου.
Καθολου ατοπο.
Και οι 3 το καλοκαιρι πρεπει να φυγουν με το πρωτο αεροπλανο.


QUOTE(Consultant @ Apr 3 2009, 02:47 ) *
Eνω η Ταου και η Ρεαλ που δεν θα πανε final-4 εχουνε μετριους παιχτες ε...Μαλλον το επιχειρημα πεθανε..

Τα εχω υπολογισει ολα αυτα που λες,η κοινη λογικη αποφασισε..Γιαννακης και του χρονου σε καθε περιπτωση!Η ομαδα εχει περασει σε αλλο επιπεδο αφοτου περασε στο final-4

Η Ταου εχει καλους παιχτες και δεν ξερεις ακομα αν θα ειναι ή οχι στο Φ4.
Η ΡΕΑΛ ηταν η χειροτερη απο τις 8 ομαδες των προημιτελικων
και οι παιχτες της ειναι μετριοι, εκτος του παιχταρα Μπουλοκ.
stefan
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 02:57 ) *
Η Ταου εχει καλους παιχτες και δεν ξερεις ακομα αν θα ειναι ή οχι στο Φ4.
Η ΡΕΑΛ ηταν η χειροτερη απο τις 8 ομαδες των προημιτελικων
και οι παιχτες της ειναι μετριοι, εκτος του παιχταρα Μπουλοκ.


Μπορει η Ρεαλ να ηταν η χειροτερη ομαδα των προημιτελικων
αλλα δεν ειναι ολοι οι παικτες της μετριοι,εκτος απο τον Μπουλοκ.
Πολυ τραβηγμενο το θεωρω αυτο.
banou7
Που να περάσει ομάδα στο F4 όταν έχει στο ρόστερ της 2 Βέλγους...;;;
j-kidd13
Eχει δκιο ο ΛΥΚΟΣ ...Μετριο υλικο η Ρεαλ...Μαζι με τον Μπουλοκ βαλε και τον Ρεγες που ειναι πολυ καλος παιχτης.Βεβαια εχει και τον Λοπεζ που εχει παιξει Nba,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
kseplenhs
γουστάρω...χώσε λύκο...χώσε...tongue.gif

έχεις και μιά υποχρέωση για τον ημιτελικό έτσι κύριε επίτιμε?


επειδή συριγοποιήθηκε η κουβέντα,ο ίδιος είχε πει πως αν ο γιαννάκης πάρει το ευρωπαικό με τέτοια ομάδα που παρουσιάζει εμφανή προβλήματα χημείας,τότε θα είναι ο καλύτερος προπονητής της ευρώπης... smiley.gif

πλάκα θα έχει...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 3 2009, 03:03 ) *
Eχει δκιο ο ΛΥΚΟΣ ...Μετριο υλικο η Ρεαλ...Μαζι με τον Μπουλοκ βαλε και τον Ρεγες που ειναι πολυ καλος παιχτης.Βεβαια εχει και τον Λοπεζ που εχει παιξει Nba,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Εχει γερασει πλεον ο Αργεντινος και δεν τον βαζει να παιξει πολυ.
Consultant
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Apr 3 2009, 01:57 ) *
Η Ταου εχει καλους παιχτες και δεν ξερεις ακομα αν θα ειναι ή οχι στο Φ4.
Η ΡΕΑΛ ηταν η χειροτερη απο τις 8 ομαδες των προημιτελικων
και οι παιχτες της ειναι μετριοι, εκτος του παιχταρα Μπουλοκ.


Αν δηλαδη η Ταου αποκλειστει θα παραδεχτεις το λαθος σου;

Βy the way,με παιχτες σαν τον τερματοφυλακα,τον Τσιλιμπεργκερ,το φαντασμα του Παργκο,τον Τεοντισιτς και τον Ερτσεγκ για βασικους παιχτες μπορεις να μου εξηγησεις πως ενας μετριος προπονητης παει final-4???Θελω απαντηση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.