Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρμανι Μιλανο-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 9/1 21:45 ΔΤ

Η αποθεωση της πρωτης αγωνιστικης τελειωσε, τα πανηγυρια σταματησαν, η εικονα "για τα πανηγυρια" που εμφανιστηκε με τη Νεα Κηφισια ειναι παρελθον, ωρα για το πρωτο και ελπιζω οχι τελευταιο φετινο ταξιδι στο Μιλανο. Αντιπαλος η Ολιμπια Μιλανο ή οπως ειναι πιο γνωστη τα τελευταια χρονια Αρμανι Μιλανο. Κατ αρχην ας δουμε το ροστερ της:

No. Player Country Pos. Height Born
5 GENTILE, ALESSANDRO Italy Guard 1.96 1992
6 GIGLI, ANGELO Italy Forward 2.09 1983
7 CERELLA, BRUNO Italy Guard 1.94 1986
9 MELLI, NICOLO Italy Forward 2.05 1991
12 HACKETT, DANIEL Italy Forward 1.99 1987
13 CHIOTTI, DAVID USA Forward 2.05 1984
14 KANGUR, KRISTJAN Estonia Forward 2.01 1982
21 MERLATI, ANDREA Italy Forward 1.98 1995
23 LANGFORD, KEITH USA Guard 1.93 1983
24 SAMUELS, SAMARDO Jamaica Forward 2.06 1989
25 TOURE, MOHAMED Italy Guard 1.90 1992
30 WALLACE, C.J. USA Forward 2.06 1982
31 LAWAL, GANI USA Forward 2.05 1988
34 MOSS, DAVID USA Forward 1.95 1983
55 JERRELLS, CURTIS USA Guard 1.85 1987
Head Coach
BANCHI, LUCA Italy

Ο Τζορτζιο εκανε μια μιξη μερικων απο τους καλυτερους παιχτες της περσινης Lega A κρατωντας το Λανγκφορντ και τους διεθνεις Τζεντιλε, Τζιλι και Μελλι, εφερε τους Μος, Κανγκουρ απο τη Σιενα, το Λαβαλ απο τη Ρομα, τον κοουτς Λουκα Μπανκι επισης απο τη Σιενα, ενω απεκτησε και τον Γουαλας απο την Μπαρτσελονα και τον Τζερελς απο την Μπεσικτας προσθετοντας κι αλλη εμπειρια απο Ευρωλιγκα. Κι οταν ειδε οτι ολοι αυτοι δεν εφταναν για μια πραγματικα καλη πορεια, εκμεταλλευτηκε τα οικονομικα προβληματα της Σιενα και αγορασε και το Χακετ στο τελος του πρωτου γυρου.
Οσοι την ειδαν την περασμενη Πεμπτη στο ΟΑΚΑ δε νομιζω να εντυπωσιαστηκαν. Μοιαζει με ομαδα που περιμενει πολλα απο το Λανγκφορντ(φανηκε και στον πρωτο γυρο αλλωστε), ενω ο Χακετ ακομα προσαρμοζεται. Το παιχνιδι της δεν ειναι και υποδειγμα ομαδικου παιχνιδιου και συχνα στηριζεται σε ατομικες ενεργειες. Εχει παιχτες που μπορουν να δημιουργησουν προβληματα στον Ολυμπιακο, τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα. Ομως ο τελικος λογος θα πρεπει να ανηκει στον Ολυμπιακο, που αν πιασει αποδοση κοντα σε αυτη της Παρασκευης, ειναι φαβορι για να φυγει με τη νικη απο το Μιλανο.
Οσο για τη σημασια του αγωνα, πιστευω πως ειναι αρκετα νωρις για να κρινουμε αν το παιχνιδι αυτο ειναι απ αυτα που η νικη ειναι κερδος ή απ αυτα που η ηττα ειναι ζημια. Λογικα καποιοι θα περασουν απο το Μιλανο και καποιοι οχι. Μια νικη λοιπον σε αυτη τη φαση δινει πλεονεκτημα γιατι αναγκαζει καποιους αλλους να σημειωσουν στο προγραμμα τους το ματς με την Αρμανι σαν must-win. Ο ομιλος παντως ειναι αρκετα δυσκολος και δυνατος, τοσο που καθε εκτος εδρας νικη ειναι πολυτιμη. Θυμιζει τις παλιες εποχες που ο Αρης επαιζε στον ομιλο των 8, οπου κρατωντας το αηττητο στην εδρα σου και κανοντας μια εκτος εδρας νικη(συνηθως σε τιποτα Ολλανδιες ή Γερμανιες) εμπαινες στην τετραδα που πηγαινε φαιναλ φορ.

Πολλα ειπα για εισαγωγικο ποστ, ωρα να ελαφρυνω το κλιμα. Το γηπεδο το ειδα το καλοκαιρι, περασα απ εξω, ειναι στην(νομιζω βορεια) εξοδο της πολης, στο δρομο που βγαζει προς το αεροδρομιο. Δε θυμαμαι αν εχει ξενοδοχεια εκει κοντα, παντως κατοικημενη περιοχη δεν εχει. Το Μεατσα δεν ειναι και τοσο μακρια, αλλα απο κει δυστυχως δεν περασα. Οταν παιξαμε στο Μοναχο, στην εξεδρα ηταν ο Σβαινσταιγκερ, τωρα δεν αποκλειεται να ειναι ο Κακα.

Για το καθιερωμενο ρετρο βιντεο ηθελα να βρω ενα παιχνιδι της σεζον 1996-97, στο οποιο ειχαμε χασει με καλαθι του Πορταλουπι σε νεκρο χρονο, αλλα το youtube δε μου εκανε τη χαρη.
Υπαρχουν μεν αλλα παλιοτερα παιχνιδια μεταξυ των 2 ομαδων, αλλα τα ειχα βαλει ολα περσι. Γι αυτο θα συνεχισω στο ιδιο ελαφρυ(κατηγορια φτερου) κλιμα βρισκοντας δυο κοινα σημειο των ομαδων, πρωτον οτι και οι δυο εχουν βγει πρωταθλητριες Ευρωπης:



και βεβαια



και δευτερον(ηρθε η ωρα του τρολαρισματος), οτι σε αυτα τα παιχνιδια και οι δυο ομαδες ειχαν απο εναν παιχτη που εχει κερδισει τοσο πρωταθλημα ΝΒΑ οσο και Ευρωλιγκα(ή κυπελλο Πρωταθλητριων). Η Ολιμπια Μιλανο ειχε το μεγαλο Μπομπ ΜακΑντου. Ο Ολυμπιακος ειχε...ξερετε ποιον! laugh.gif
frenchman7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 6 2014, 21:55 ) *
Ο Ολυμπιακος ειχε...ξερετε ποιον! laugh.gif


Φτιαχνεις κλίμα επιστροφής εσύ μου φαίνεται! tongue.gif
Role Model


Τρίτο ντεμπούτο (λογικά) Αμερικανού στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μιλάνο! Τζανίρο Πάργκο ο πρώτος και... ξέρετε ποιος ο δεύτερος!!! tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(frenchman7 @ Jan 6 2014, 22:12 ) *
Φτιαχνεις κλίμα επιστροφής εσύ μου φαίνεται! tongue.gif


Εννοειται! Τωρα που κανενας δε θελει τον Μπεγκιτς, ειναι η ωρα της μεγαλης επιστροφης.
Γιατι 4 παιχτες ειναι αυτοι που εχουν βγει πρωταθλητες ΝΒΑ και Ευρωπης. Απ αυτους ενας εχει three-peat και στις 2 ηπειρους(Κουκοτς), αλλοι 2 εχουν και τους δυο τιτλους και μαλιστα περισσοτερες απο μια φορες, αλλα με κενα(ΜακΑντου 2 φορες ΝΒΑ-1982,1985, 2 φορες Ευρωλιγκα-1987,1988, Τζινομπιλι 1 φορα Ευρωλιγκα-2001, 3 φορες ΝΒΑ-2003, 2005, 2007) και ο τεταρτος εχει back to back τιτλους στο ΝΒΑ(2009, 2010) και 1 στην Ευρωλιγκα(2013). Επιστρεφοντας εχει την ευκαιρια να κανει το back to back και στην Ευρωλιγκα! 69.gif

QUOTE(Role Model @ Jan 6 2014, 22:30 ) *


Μπραβο ρε συ...
Αυτο εψαχνα απο περσι και δεν μπορουσα να το βρω! Δεν πειραζει ομως, ανεβασα μεγαλα βιντεο με μεγαλο τελειωμα του ποστ... smiley.gif

QUOTE(Role Model @ Jan 6 2014, 22:30 ) *
Τρίτο ντεμπούτο (λογικά) Αμερικανού στην Ευρωλίγκα απέναντι στη Μιλάνο! Τζανίρο Πάργκο ο πρώτος και... ξέρετε ποιος ο δεύτερος!!! tongue.gif


Παραλιγο και τεταρτο γιατι και το 1997 θα μπορουσε να ειχε κανει ντεμπουτο σε εκεινο το ματς ο Εβρικ Γκρει! Τελικα το εκανε μια εβδομαδα μετα εναντιον της Μακαμπι.
Παντως η προιστορια λεει οτι οποτε παμε στο Μιλανο, φτανουμε τουλαχιστον μεχρι τον τελικο(1997, 2010, 2013).
Αλλο ενα γουρι υπαρχει, αλλα εκει περιμενουμε την Ολυμπια. Και να μην ανακοινωσει ομως η Ολυμπια τιποτα, εχω εναλλακτικο σχεδιο! wink.gif
assistant
Kαλη βδομαδα λοιπον με φρεσκα κουλουρια.......η ομαδα θελει 10 νικες που εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα δωσουν το πλεονεκτημα εδρας στα play-off.η εδρα πρεπει να μεινει αλωβητη κι απο κει και περα ψαχνεις 3 εκτος εδρας......οι 2 πιο ''ευκολες'' δεχνουν αυτες στην Ιταλια και με την Εφες......αυτο σιγουρα ειναι μια μπακαλιστικη λογικη παρ ολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι το σταφ της ομαδας εχει ''κυκλωμενο''το συγκεκριμενο παιχνιδι.Θα ειναι μεγαλη εκπληξη για μενα αν δεν κερδισουμε και μαλιστα χωρις πολυ αγχος.

Οι Ιταλοι οπως ξαναπα παροτι εχουν πολυ ταλεντο δεν παιζουν τιποτα απο μπασκετ....πολλα 1-1 κυριως με Λανγκφορντ και μετα οσα προλαβουν Τζεντιλε,Μος,Τζερελς και λοιποι συν οτι πρεπει να μπει σ αυτο το ιδιοτυπο ρολόι καποια στιγμη κι ο Χακετ....μεσα στη ρακετα δεν ψαχνουν πολλα πραγματα αλλωστε σπανια παει εκει η μπαλα.....λιγη προσοχη θελει και νομιζω οτι θα διπλασιασουμε τις νικες μας......

ΥΓ αυτος ο Λαβαλ-τον εβλεπα την Πεμπτη με τον Παο- δε μοιαζει πολυ με τον γρηγορο εντι;;;;;
mixalisgate7
Ο καλός Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει πολλά προβλήματα απέναντι στην Αρμάνι,η οποία και φέτος έχει καλό ρόστερ χωρίς την απαραίτητη χημεία.
Magnus92
QUOTE(mixalisgate7 @ Jan 6 2014, 23:34 ) *
Ο καλός Ολυμπιακός δεν θα συναντήσει πολλά προβλήματα απέναντι στην Αρμάνι,η οποία και φέτος έχει καλό ρόστερ χωρίς την απαραίτητη χημεία.


Επειδη η Αρμανι εχει το πολυ καλο ροστερ, οπως λες, και επειδη η χημεια ειναι κατι που αποκταται μερα με την μερα ( θα μου πειτε τοσο μεγαλη αλλαγη απο την προηγουμενη βδομαδα στο ΟΑΚΑ ειναι θαυμα να συμβει ) , και αν σκεφτει κανεις και την...περιεργη φαση στην οποια βρισκεται ο Ολυμπιακος τις τελευταιες μερες , για μενα οι Ιταλοι εχουν εναν λογο παραπανω στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Χωρις, σιγουρα, να ειναι το απολυτο φαβορι, ειναι ιδιαιτερα κρισιμο γι αυτους, καθως με 0/2 μενει ηδη πισω....
yorgos
Με το Χάκετ να έχει κάνει 5-6 προπονήσεις παραπάνω, τους τραυματίες να επιστρέφουν, παίζοντας εντός και κλέβοντας πολλές μπάλες, μη έχοντας και κανέναν αντίπαλο ψηλό φόβητρο να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά της στη ρακέτα (Μπέγκιτς; καλό ε; ), το ματς για μένα είναι 50-50, με τους γηπεδούχους να έχουν κι ένα ελαφρύ προβάδισμα. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι με τη Φενέρ.

Ό,τι διπλό παίρνεις σε αυτόν τον όμιλο, είναι μεγάλο διπλό.
Quincy
Η Αρμάνι θα κάνει σίγουρα ζημιές σε κάποιους/κάποιον από τα 4 φαβορί για την πρόκριση. Ελπίζω να μην είμαστε εμείς! Οι Ιταλοί έχουν το ταλέντο, και με την ψυχολογική ώθηση από το κοινό τους είναι ικανοί για μεγάλες νίκες. Ελπίζω να μην την "πατήσουμε" εμείς.

Αγωνιστικά ερωτηματικό οι ψηλοί μας ! Δεν ξέρω κι αν θα παίξει ο Πετγουέη, πάντως η θέση 4 και 5 μπορεί να κρίνει το παιχνίδι!
natouralistis
QUOTE (yorgos @ Jan 5 2014, 16:28 ) *
Για μένα στο Αρμάνι-Ολυμπιακός φαβορί είναι η γηπεδούχος. Αχταρμάς πολύ καλών παικτών που δεν μπορούν να κάνουν ομάδα είναι, αλλά το ατομικό ταλέντο ξεχειλίζει και -κυρίως- ματσάρουν πολύ καλά τον Ολυμπιακό σε όλες τις θέσεις. Τεστ για τον Μπάνκι, δε χρειάζεται να κάνει και τίποτε φοβερές επινοήσεις στην άμυνα, με το υλικό που έχει μπορεί να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό πάρα πολύ, αρκεί να μην κοιμηθεί όρθιος και να δει κανένα βίντεο του Πέδουλα.


QUOTE (yorgos @ Jan 7 2014, 00:26 ) *
το ματς για μένα είναι 50-50, με τους γηπεδούχους να έχουν κι ένα ελαφρύ προβάδισμα. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι με τη Φενέρ.

Ό,τι διπλό παίρνεις σε αυτόν τον όμιλο, είναι μεγάλο διπλό.


Ο Ολυμπιακός έχει 11-0 στην Ευρωλίγκα, η Αρμάνι πέρασε μετά κόπων και βασάνων στο TOP16.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, η Αρμάνι πανηγυρίζει που κατάφερε μετά από πόσα χρόνια να πάει στο TOP16.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Αρμάνι από τραγική εμφάνιση.

Οι παίχτες της Αρμάνι θαυμάζουν και θεωρούν πρότυπα αυτούς του Ολυμπιακού. Πρόσφατα ο διεθνής Ιταλός και βασικό στέλεχος της Αρμάνι, ο Μπαζίλε, είπε πως θαυμάζει και έχει ως πρότυπο τον Σπανούλη. Αυτό το λέω για να έχουμε στο νου μας το ειδικό βάρος των παιχτών των 2 ομάδων.

Μπάσκετ είναι και μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι καλός και να χάσει αλλά πόθεν προέρχεται η σιγουριά σου για να χρίσεις φαβορί την Αρμάνι;
mixalisgate7
QUOTE(Quincy @ Jan 7 2014, 02:15 ) *
Δεν ξέρω κι αν θα παίξει ο Πετγουέη, πάντως η θέση 4 και 5 μπορεί να κρίνει το παιχνίδι!


Από οτι διάβασα δεν θα παίξει σίγουρα.

QUOTE(natouralistis @ Jan 7 2014, 02:48 ) *
Πρόσφατα ο διεθνής Ιταλός και βασικό στέλεχος της Αρμάνι, ο Μπαζίλε, είπε πως θαυμάζει και έχει ως πρότυπο τον Σπανούλη.


Ο Τζεντιλε το είπε και όχι ο Μπαζίλε.
natouralistis
QUOTE (mixalisgate7 @ Jan 7 2014, 03:00 ) *
Από οτι διάβασα δεν θα παίξει σίγουρα.



Ο Τζεντιλε το είπε και όχι ο Μπαζίλε.


true story! Μπέρδεψα τους παλιακούς.
yorgos
QUOTE
πόθεν προέρχεται η σιγουριά σου για να χρίσεις φαβορί την Αρμάνι;


Πόθεν προκύπτει πως έχω κάποια σιγουριά; Δεν προκύπτει καμία σιγουριά από αυτά που έγραψα. Θεωρώ ότι είναι ελαφρώς πιθανότερο να κερδίσει η Αρμάνι για τους λόγους που εξήγησα, τους έκανες quote εσύ ο ίδιος.

Να το ξαναπώ, απέναντι σε αθλητική ομάδα, εκτός έδρας, με καλά γκαρντ και παίκτες που μπορούν να ματσάρουν το Σπανούλη (κι όχι μόνο) το ματς είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι με τη Φενέρ εντός. Δε θεωρώ ότι η Αρμάνι θα είναι το χάλι που είδαμε στο ΟΑΚΑ, παίζει εντός, είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα' χει μια εβδομάδα περισσότερο για δέσιμο του κομβικού Χάκετ και την επιστροφή των μισοτραυματιών του ΟΑΚΑ. Χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό σαφέστατα και είναι, αλλά και τα ανωτέρω μετράνε.

Θεμιτό να μη συμφωνούμε, αλλά πουθενά δεν εξέφρασα καμία σιγουριά.
drunk guy
QUOTE(yorgos @ Jan 7 2014, 05:13 ) *
Πόθεν προκύπτει πως έχω κάποια σιγουριά; Δεν προκύπτει καμία σιγουριά από αυτά που έγραψα. Θεωρώ ότι είναι ελαφρώς πιθανότερο να κερδίσει η Αρμάνι για τους λόγους που εξήγησα, τους έκανες quote εσύ ο ίδιος.

Να το ξαναπώ, απέναντι σε αθλητική ομάδα, εκτός έδρας, με καλά γκαρντ και παίκτες που μπορούν να ματσάρουν το Σπανούλη (κι όχι μόνο) το ματς είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι με τη Φενέρ εντός. Δε θεωρώ ότι η Αρμάνι θα είναι το χάλι που είδαμε στο ΟΑΚΑ, παίζει εντός, είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα' χει μια εβδομάδα περισσότερο για δέσιμο του κομβικού Χάκετ και την επιστροφή των μισοτραυματιών του ΟΑΚΑ. Χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό σαφέστατα και είναι, αλλά και τα ανωτέρω μετράνε.

Θεμιτό να μη συμφωνούμε, αλλά πουθενά δεν εξέφρασα καμία σιγουριά.

Νομιζω οτι αν περιοριστει ο λανγκφορντ τα πραγματα απλοποιουνται.επισης ξερετε αν παιζει κατι με πετγουει?ακουγεται οτι θα μπει χειρουργειο για την κηλη.
TakeshyKurosawa
Δύσκολο παιχνίδι προορίζεται. Εκτός έδρας, καίγονται για τη νίκη, έχουν αθλητικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν καλή άμυνα, πολύ επιθετικό ταλέντο, πέρα από τον εκτελεστή Λάνγκφορντ, έχουν και καλούς μπουκαδόρους πχ Χάκετ, Τζεντίλε συν το ότι εμείς χάνουμε πολλές προσωπικές μάχες στον αέρα και η αεροάμυνα μας δεν είναι και τόσο αξιόπιστη πλέον. Επικίνδυνο ματσάκι. Μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό και θα πρέπει να δείξουμε πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο για να κερδίσουμε.
plo koon
Η αρμάνι είναι φαβορί για το ματς. Καλές οι περγαμηνές, αλλά στα του μπάσκετ ο ΟΣΦΠ έχει 1 μεγάλο απών (Λο), έναν που δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι (Πετγουει) και δύο που την Κυριακή τραυματίστηκαν (Σίμονς, Ματ).

Ήμουν έτοιμος να γράψω ότι αυτό είναι ματς ζωής η θανάτου για τον Αρμάνι, αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει. Στην 3η αγωνιστική έχει την Κάχα εντός, οπότε εκεί μπορεί να πάρει την μία νίκη της.

Τεσπα, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με την Αρμάνι, ο ΟΣΦΠ είναι εκτός φόρμας και αυτό φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδια στην Ελλάδα. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο ο κορεσμός από το 10-0, λίγο η μοιρολατρική ήττα από τον ΠΑΟ έχουν φέρει μια κοιλιά ανάλογη της περσινής. Για μένα το παιχνίδι είναι 55-45 υπέρ της μιλάνο.
Air Kef
Θα είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα που δείξαμε με Φενέρ, η οποία μαχητικότητα θα φέρει καλή άμυνα, ισοροπία στα ριμπς, δεν θα αφήσει την Μιλάνο να κάνει καλό ματς επιθετικά, ενώ λογικά τα σουτ μας θα μπουν (ξανά).
Αυτά ίσως αρκέσουν για διπλό, η Αρμάνι θα είναι καλύτερη από το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν είναι καθόλου ψημένη να κάνει μεγάλα ματς που χρειάζεται να ξεπερνάει τον εαυτό της.

Η νίκη σημαίνει και μισή πρόκριση, ή τουλάχιστον, με 2/2 έχει γίνει μεγάλο μέρος της δουλειάς, δίνοντας την ίδια στιγμή στον επόμενο αγώνα με Μπάρτσα διαστάσεις "ματς για πρωτιά". Η ήττα απλώς δεν αφήνει περιθώρια για (πολλές) ήττες ακόμα.

Είναι σημαντικό ματς καθώς το θεωρώ πιο εύκολο το διπλό εκεί απο τα παιχνίδια στην Μάλαγα και στο ΟΑΚΑ.


Υ.Γ.: Μίρσα σπρώξε λίγο, θα εκπλαγείς και ο ίδιος με το πόσο θα βοηθήσεις.
TakeshyKurosawa
QUOTE (Air Kef @ Jan 7 2014, 14:45 ) *
Η νίκη σημαίνει και μισή πρόκριση, ή τουλάχιστον, με 2/2 έχει γίνει μεγάλο μέρος της δουλειάς, δίνοντας την ίδια στιγμή στον επόμενο αγώνα με Μπάρτσα διαστάσεις "ματς για πρωτιά".


Είσαι λίγο υπερβολικός εδώ. Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα αν κερδίσουμε, αλλά όχι και μισή πρόκριση από το δεύτερο ματς.
Air Kef
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Jan 7 2014, 14:48 ) *
Είσαι λίγο υπερβολικός εδώ. Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα αν κερδίσουμε, αλλά όχι και μισή πρόκριση από το δεύτερο ματς.


Θεωρώ ότι παίρνουμε μεγάλο πλεονέκτημα εφόσον έχουμε κερδίσει ενα φαβορί και παίρνοντας και διπλό μέσα σε μια έδρα που λογικά θα περάσουν λίγοι. Μετά αρκεί να μην βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας για να μείνουμε εκτός 4άδας.
redleg7
Δεν χρειαζεται αναφορα για το ποιος ειναι ή οχι το φαβορι της αναμετρησης.Λιγο σοβαρος να ειναι ο Ολυμπιακος θα κερδισει ευκολα το ματς.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης των ομαδων φυσικα.Ντεμπουτο και για Κολινς.Απεδειξε αλλωστε η ομαδα πως αντιμετωπιζει τελειως διαφορετικα τα ευρωπαικα ματς.Παμε για το 2-0 και μετα περιμενουμε την Μπαρτσελονα που ειναι σε κακη κατασταση αυτη την στιγμη(προερχεται απο ηττα με την Λαμποραλ) για να κανουμε την τριτη νικη και να ξεπερασουμε με απολυτη επιτυχια τα πιο δυσκολα ματς του ομιλου(Φενερ και Μπαρτσελονα).Πρωτα το 2-0 και καθε ματς βημα βημα και ξεχωριστα.
kseplenhs
QUOTE(Air Kef @ Jan 7 2014, 14:45 ) *
Υ.Γ.: Μίρσα σπρώξε λίγο, θα εκπλαγείς και ο ίδιος με το πόσο θα βοηθήσεις.


Άστον γιατί την τελευταία φορά που έσπρωξε,έπεσε ξύλο.

Σήκωσε τα χέρια αγόραρε.Μόνο αυτό.Σαν το playmobil με τα χέρια όρθια σε άμυνα και επίθεση (και στα time out).
T.W.Is.M.
QUOTE(kseplenhs @ Jan 7 2014, 14:59 ) *
Άστον γιατί την τελευταία φορά που έσπρωξε,έπεσε ξύλο.

Σήκωσε τα χέρια αγόραρε.Μόνο αυτό.Σαν το playmobil με τα χέρια όρθια σε άμυνα και επίθεση (και στα time out).




Θα μπορουσα να βαλω "χερια ψηλα", αλλα ειναι πιο ευκολο. Το ξερουν ολοι και πρεπει να πρωτοτυπησω.
Ο Κολινς θα μπει, θα κανει 3 φαουλ σε 2' και θα βγει. Ετσι ειχε κανει περσι και ο...ξερετε ποιος! tongue.gif
TakeshyKurosawa
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 7 2014, 16:45 ) *


Θα μπορουσα να βαλω "χερια ψηλα", αλλα ειναι πιο ευκολο. Το ξερουν ολοι και πρεπει να πρωτοτυπησω.
Ο Κολινς θα μπει, θα κανει 3 φαουλ σε 2' και θα βγει. Ετσι ειχε κανει περσι και ο...ξερετε ποιος! tongue.gif


Θα μπορούσες να βάλεις και αυτό που έχει πιο ωραίο video clip smiley.gif



Ελπίζω να δούμε τον Κόλινς να είναι ένα σκυλί στην άμυνα, αρκετά αθλητικός και δυνατός. Κρίμα να μείνουμε με την ελπίδα.

mixalisgate7
QUOTE(kseplenhs @ Jan 7 2014, 14:59 ) *
Σήκωσε τα χέρια αγόραρε.Μόνο αυτό.Σαν το playmobil με τα χέρια όρθια σε άμυνα και επίθεση (και στα time out).


Κλαίω
assistant
QUOTE(Air Kef @ Jan 7 2014, 14:53 ) *
Θεωρώ ότι παίρνουμε μεγάλο πλεονέκτημα εφόσον έχουμε κερδίσει ενα φαβορί και παίρνοντας και διπλό μέσα σε μια έδρα που λογικά θα περάσουν λίγοι. Μετά αρκεί να μην βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας για να μείνουμε εκτός 4άδας.

Διαφωνω λιγο......οι σοβαρες ομαδες του ομιλου που κοιτανε μακρια στη διοργανωση θα περασουν ολες....θα προτιμουσα εννοειται να τους ειχαμε στο 2ο γυρο που θα ειναι απογοητευμενοι.
mόrfeas79
QUOTE (assistant @ Jan 8 2014, 00:01 ) *
Διαφωνω λιγο......οι σοβαρες ομαδες του ομιλου που κοιτανε μακρια στη διοργανωση θα περασουν ολες....θα προτιμουσα εννοειται να τους ειχαμε στο 2ο γυρο που θα ειναι απογοητευμενοι.


Διαφωνώ πολύ! smiley.gif Στον 2 γύρο θα έχει ενσωματωθεί πλήρως ο Χάκετ στην ομάδα και οι ρόλοι θα είναι σαφώς καλύτερα μοιρασμένοι. Επίσης, πολύ νωρίς το παιχνίδι (2η αγωνιστική 2ου γύρου) οπότε ακόμα θα παίζεται η πρόκριση και κάθε άλλο παρά απογοητεύμενοι θα είναι οι Ιταλοί. Θεωρώ δηλαδή πολύ χειρότερο που ο ΠΑΟ θα τους έχει εκτός στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.
Για το παιχνίδι, έτσι όπως το βλέπω εγώ, εφόσον ψάχνουμε κάποιες νίκες εκτός έδρας αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε και θεωρώ ότι αν κερδίσουμε θα γίνει πολύ δύσκολα. Ελπίζω μόνο οι τραυματισμοί να μην παίξουν τον ρόλο τους
rankin
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 7 2014, 16:45 ) *
Θα μπορουσα να βαλω "χερια ψηλα", αλλα ειναι πιο ευκολο. Το ξερουν ολοι και πρεπει να πρωτοτυπησω.
Ο Κολινς θα μπει, θα κανει 3 φαουλ σε 2' και θα βγει. Ετσι ειχε κανει περσι και ο...ξερετε ποιος! tongue.gif


Ο Περκινς πάντως δεν ηταν κακός παιχτης... Άσχετο αν δεν κατάφεραν ποτέ να τον ενσωματώσουν στην ομάδα και παίξαμε τελικους πλει οφ με τον Γκετσε... (δηλαδή με -1 παιχτη)

Αν τον ειχε πιστέψει λίγο παραπάνω ο κοουτς, δεν νομίζω οτι θα λέγαμε τα ίδια τώρα

Οσο για τον Κολλινς (οπως και για τον Μουν) ειναι κάτι παραπάνω απο στοιχήματα... Παντελώς άγνωστες φυσιογνωμίες που τα scouting reports δεν τους αναφέρουν ως κάτι το σπουδαίο.. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν ξέρεις.
Και οταν ειχαμε αποκτήσει τον Ντορσει νομίζαμε οτι θα ειναι ο νέος Σαμ Χόσκιν, αλλά πέσαμε έξω...
Η δυσκολία του Κολινς βεβαια ειναι να φορέσει τα παπούτσια του Λο, που φέτος μπορεί να μην ήταν καλός, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο ποιοτικός παίχτης είναι, η δε δυσκολία του Μουν ειναι να μην γίνει ο νεος Παουελ..

Επίσης θυμάμαι και τον Καλιν Λουκας, αλλη μια τραγική περίπτωση γκαρντ... Και αυτόν θα πρέπει να αποφύγει να μας θυμίσει ο Κολλινς.

Το καλό απο την άλλη ειναι οτι η περιφέρεια μας, εστω και χωρίς το Λο έχει τους Μαντζαρη-Σλουκα πιο ώριμους απο ποτέ, με τεράστια όρεξη για μπάσκετ, που σε κάνουν να χαίρεσαι την ομάδα...
Στη φροντ λάιν τα πράγματα ειναι πιο σκουρα, και ακόμα και ο Μουν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμα...
Είδομεν.
Θεωρητικά πάντως, το παιχνίδι με τη Μιλάνο ειναι απο αυτά που δεν πρέπει να χαθουν με τίποτα.. Ειναι απο τις ασθενέστερες ομάδες του ομίλου και το 2/2 επιβάλλεται
redleg7
Ο οποιος Περκινς κανει πολυ καλη σεζον στην Τουρκια φετος ...Καλη επιτυχια στην ομαδα αποψε!Παμε δυνατα για το 2-0 και μετα να συγκεντρωθουμε στο ματς με την Μπαρτσελονα!
bbplayer
δυο πράγματα μπορούν να συμβούν απόψε. ή να παίξει ο Ολυμπιακός όπως με τη Φενέρ (οκ τέτοια ματς δε μπορείς να τα κάνεις κάθε αγωνιστική) ή περίπου όπως με τη Φενέρ και να ρίξει καμια 15άρα+ ή να "βαριέται" να παίξει από νωρίς και να παίξει κανένα 5λεπτο-7λεπτο και να το καθαρίσει στο τέλος.

Πάντως άσος δεν έρχεται με τπτ
Ilias7
Οι ομαδες που θα καταφερουν να περασουν απο τις εδρες των Εφες,Μιλανο,Μαλαγα ισως και Λαμποραλ που θεωρητικα ειναι οι πιο αδυναμες του ομιλου θα εχουν και τις περισσοτρες πιθανοτητες για τις 2 πρωτες θεσεις του ομιλου..Ετσι λοιπον η ομαδα θα πρεπει να ειναι σοβαρη σημερα και να καταφερει να παρει τη νικη.Η Μιλανο δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα ειναι ομαδα που μπορει να σου κανει τη ζημια..Θα ειναι πολυ θετικο να ξεκινησουμε με 2 νικες..Πιστευω οτι αημερα θα κανει πολυ καλο παιχνιδι ο Ντανστον..
damian
Αν είμαστε σοβαροί δε θα κινδυνέψουμε. Περιμένω καλή εμφάνιση από Πρίντεζη και τον Σλούκα να αρχίσει να δείχνει και σε εμάς και στον Μπαρτζώκα ότι αυτός θα καλύψει το κενό του Λο.
D-Wade
Simmons . . . w00t.gif w00t.gif
Quincy
Κάπου εδώ κλείνεις το Βαγγέλα και ψάχνεις stream
frenchman7
Ποιος είπαμε είναι το πρώτο μας σεντερ??

Έλα ρε caveman!
rankin
Βρήκα τι μου θυμίζει ο Κόλλινς: Ροντ Χιγκινς!
bbplayer
ma ti διάολο δε βλέπει το μόνιτορ? στο 25-24, είπε ότι προηγείται ο Ολυμπιακός δυο τρεις φορές!! χαζός είναι?
yorgos
Τι ειπε ο Βαγγέλας; Ρε μοναχοφάηδες, λυπηθείτε κι εμάς τα αλλονταπά που δεν πιάνουμε ΔΤ.
T.W.Is.M.
Θαλασσα χωρις το Σπανουλη στην επιθεση, μετριος ο Ντανστον, πολυ καλος ως τωρα ο Σιμονς, πρεπει να παρει περισσοτερο χρονο, ο δε Λανγκφορντ δεν ξερει τι βαζει! Παρολα αυτα ειμαστε στο καλαθι και αν ευστοχησει στη βολη το βελουδινο σφυρι στον ποντο.
mixalisgate7
Είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.
rankin
Πολύ καλό πρώτο μέρος!
Οκιθολανγκφορντ μας εχει ρίξει 20 πόντους και αρχισαμε τα μανταλακιάσματα στο τελος..
Βαλτε ρε μπουμπουνες τα λει απ!
duncan21
Δε το ψήνει να παίξει αυτή τη περίοδο ο Dunston,o Begic δε βλέπει καν παρκέ και μένει ο Simmons που ναι μεν είναι φιλότιμος αλλά μοιάζει λίγος.Πρίντεζης έχει ρυθμό και μένει ανεξήγητα στον πάγκο σ' όλη τη δεύτερη περίοδο.Coach B καλύτερα να μην πατάει καθόλου παρκέ ο Κατσίβελης,τον(ε) καις εντελώς μ' αυτά τα 2-3λέπτα όπου δεν ακουμπάει μπάλα.
tzagasdog
δεν πάμε καλά στην επίθεση αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι προσβολή για αυτήν την ομάδα να την κερδίζουν ομάδες τύπου ΠΑΟ και Αρμάνι από την ενέργεια..... (ειλικρινά δεν τον λέω υποτιμητικά για τον ΠΑΟ)

ας θυμηθούν λίγο στην ομάδα πως ξεκινήσαμε να παίρνουμε τίτλους στην ευρολίγκα....
assistant
Πολυ μετριοι ειμαστε,πολλοι δεν εχουν καν ιδρωσει αλλα απ αυτην την ομαδα ή Λανγκφορνταδα δε γινεται να χασεις......θα ειναι εγκλημα που θα μετρησει πολυ στο τελος.......νομιζω οτι μας βολευει η νικη της Μπαρτσα,απ την αρχη στα σχοινια ο Ζελικας.....θα κερδισουμε...
airg
Eχει ανεβει πολυ ο Σιμμονς !!!!
TakeshyKurosawa
Παλικάρι ο Σίμονς μέχρι τώρα. Έτσι θέλω να βλέπω παίκτες με πάθος! Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο πάντως. Πάμε σε φαστ φοργουορντ και φαινόμαστε κάπως αγχωμένοι και επιπόλαιοι στην επίθεση.
rankin
Η υπόθεση βρωμάει συντριβή
T.W.Is.M.
Δεν μπαινει τιποτα κι απ την αλλη ο Λανγκφορντ τα βαζει ολα και ο Χακετ θυμηθηκε πως σουταρουν. Αν χασουμε κι απο αυτη την ομαδα, ειναι καθαρα δειγμα ντεφορμαρισματος(οχι οτι ειχαμε την τρελη φορμα στον πρωτο γυρο) και η εμφανιση με τη Φενερμπαχτσε ηταν φωτοβολιδα.
assistant
ουτε με βαλε δεν κοβουμε....παιζουν ανατροπη στο στοιχημα οι πο@#$%δες......;;;;
T.W.Is.M.
Ηττα απο τους ανυπαρκτους... Τι να πω...
Quincy
Ομάδα χωρίς καθαρό σέντερ και την έχουμε κάνει να μοιάζει λες και έχει τον Χακιμ!!! Τουλάχιστον τελειώνει το παραμύθι "είμαστε καλύτεροι από πέρσυ στους ψηλούς", κάτι είναι κι αυτό.

Δεν θα πεφτα απ τα σύννεφα με ήττα. Άλλα 20αρα... έλεοοςς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.