Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Αρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3/2009
ΣΠΟΡΤΙΓΚ 14:00 Α.Ε.Κ.-ΑΡΗΣ ΑΝΤ1


QUOTE
Πάει για επέμβαση

Το πρόβλημα του Φώτη Βασιλόπουλου παρότι προπονήθηκε χθες (03/03) δεν έχει υποχωρήσει οριστικά. Και δημιουργεί "πονοκέφαλο" στον Κώστα Φλεβαράκη για το ματς με τον Αρη την Κυριακή (08/03). Ο Ελληνας πλέι μέικερ της ΑΕΚ έχει ιγμορίτιδα κάτι που του προκαλεί συχνά πονοκεφάλους. Για αυτό άλλωστε απουσίασε από το ματς στο Αιγάλεω. Ο Βασιλόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το πιθανότερο είναι να πάει για επέμβαση ώστε να απαλλαγεί από το πρόβλημα. Αυτή αν γίνει τελικά θα πραγματοποιηθεί στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game.


dikefalos.gr
EXPLOITED ARIS
Πρεπει να συνεχισουμε τα καλα αποτελεσματα και επιτελους,ας δουμε και μια φορα φετος την ομαδα πληρης.Η ΑΕΚ μονο αδιαοφρη δεν ειναι αφου θελει να ειναι μεσα στα πλει-οφ και με τις νικες σε Πανελληνιο και Αιγαλεω εδειξε πως θα πουλησει δυσκολα το τομαρι της...
Δυσκολος αγωνας αλλα πιστευω πως ευκολα η δυσκολα θα παρουμε τη νικη...Εστω και με μισο ποντο.
Η ΑΕΚ ειναι να την φοβασαι ομως.Η του υψους η του βαθους!
celtic_pride
Δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ ανεβασμένη Αεκ.. Θετικό το ότι το γήπεδο θα είναι κεκλεισμένων (βέβαια έχω 2 διασυρμούς στα 2 εκτός κεκλεισμένων που παίξαμε στην Αθήνα.. biggrin.gif και ελπίζουμε να ΜΗΝ τριτώσει το κακό.. biggrin.gif ) Λoγικά θα δούμε επιτέλους πλήρη τον Αρη και προβλέπεται καλό παιχνίδι σε καλή τηλεοπτική ώρα. (2 το μεσημέρι από Αντ1)

Και φυσικά, μακάρι να κερδίσει ο Αρης.... smiley.gif
EXPLOITED ARIS
QUOTE(celtic_pride @ Mar 5 2009, 19:36 ) *
Θετικό το ότι το γήπεδο θα είναι κεκλεισμένων (


Δεν το ηξερα αυτο.Οντως πολυ θετικο ειδικα σε γηπεδο "κοτετσι" οπως το συγκεκριμενο!
EXPLOITED ARIS
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=80967


Μαλλον μας κανουν πλακα ε; wacko.gif
celtic_pride
Απ' ότι φαίνεται, μάλλον όχι... Οκ, να δεχτούμε ότι με Ολύμπια και Κάβαλα τα ματς είναι (θεωρητικά) εύκολα και δεν χρειάζεται να μπεί, με την Αεκ όμως το ματς είναι δύσκολο.. Τι να πώ? Μακάρι να έρθει το δίπλο έστω και χωρίς Ραιτ...

Πάντως, θα είναι μεγάλη ξενέρα αν δεν παίξει ούτε με τον Παο σε 2 εβδομάδες στο Παλε...
ashton
QUOTE
Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, εξηγώντας πως «ο δύσκολος δρόμος για μας συνεχίζεται. Έχουμε, τώρα, νΆ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες που έχει ως στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα από την απουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας βοηθούν σε σημαντικό βαθμό». Ο Νίκος Χατζής τόνισε: «Σίγουρα, η απουσία των φιλάθλων μας θΆ αποτελέσει μειονέκτημα για μας σΆ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να μην μας επηρεάσει και αυτό θα συμβεί, αν παρουσιαστούμε σοβαροί και αποδώσουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων».

O Λάζαρος Αγαδάκος εξήγησε τι σημαίνει για τον Αρη το αυριανό ματς: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει και καλές εμφανίσεις, αλλά και σημαντικές νίκες το τελευταίο διάστημα. Ειδικά μέσα στην έδρα τους είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι αντίπαλοι. Είμαστε όμως και εμείς σε καλή κατάσταση και νιώθουμε πως αν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες θα φύγουμε νικητές».

«Σίγουρα θα είναι αβαντάζ για εμάς ότι θα αγωνισθούμε σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο. Οι φίλοι της ΑΕΚ δημιουργούν πάντα μια δύσκολη ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους και ιδιαίτερα ευνοϊκή για την δική τους ομάδα. Εμείς όμως δείξαμε πως δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιες καταστάσεις. Πραγματοποιούμε μια πολύ αξιοπρόσεκτη πορεία, δουλεύουμε πολύ σαν ομάδα και φυσικά πάντα το «όπλο» μας είναι η πολύ καλή άμυνα. Χάρη σε αυτήν πήραμε τόσες νίκες, ειδικά σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας. Με αυτήν την συνταγή θα συνεχίσουμε ως το τέλος την προσπάθεια μας. Παράλληλα βελτιωνόμαστε και σε όλους τους άλλους τομείς του παιχνιδιού, όπως και στην επίθεση και συνέχεια γινόμαστε όλο και καλύτερο».


esake.gr
ashton
ημιχρονο 37-39 με τον Αρη να έχει το προβάδισμα λόγω Μπετς που κάνει διαφορά.









προθερμανση - εξέδρες



μπασιμο Χατζή


ο Μπετς μας έχει κάνει χοντρή ζημιά. Μπορεί να γέρασε αλλά είναι πάντα παικτης επιπέδου.




ashton
Μαγική κίνηση Φλεβ που έβαλε πάλι τον Δανό στο 5 και τον Μπραιαντ στο 4, ο Μπετς έκανε πάρτυ ο Κλαρκ άρχισε να σκοράρει κατά βούληση και η διαφορά πήγε στο 43-54 στο 30'...
καθάρισε το διπλό ο Άρης νωρίς-νωρίς.
suspect
Μπορει κανεις να πει πολλα για τα επιμερους στοιχεια του αγωνα.
Ο κυριος λογος για τη σημερινη ηττα της ΑΕΚ ηταν η εδρα.
Δεν ειχαμε εδρα να δωσει το κατι παραπανω ώστε να νικησουμε.

Ότι ο Αρης εχει καλυτερη ομαδα το ξεραμε. Ότι εχει περισσοτερους ψηλους, επισης.
Σε αγωνιστικο κομματι αυτό που μας ελλειψε ηταν ενας σοβαρος 1 ο οποιος θα ειχε μεγαλυτερη διαρκεια από τον Τομσον, θα περιοριζε τον Κλαρκ και θα εβγαζε ελευθερα σουτ για τους σουτερ μας. Δεν παρασυρομαι από τη μειωση της διαφορας στο τελος. Αυτή οφελειται στον βαθυ υπνο του Ματσον. Αν εχανε ο Αρης θα επροκειτο για μια καταπληκτικη αυτοκτονια.

Εξακολουθω να πιστευω πως σημασια δεν εχουν οι νικες και οι ηττες αλλα το ζητουμενο. Το ζητουμενο για την φετινη ΑΕΚ είναι η επιβιωση της και επετευχθη χωρις ιδιαιτερα καρδιοχτυπια. Το αν θα βγουμε εβδομοι ή ογδοοι για να σταυρωσουμε με τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναϊκο εχει εντελως τελειως μικρη σημασια.

Οσο περνα ο καιρος τοσο πιο πολύ εκτιμω τον αθλητη Δημητρη Παπανικολαου. Μακραν ο πιο σταθερος και ο πιο ευφυης παικτης μας.

ashton
η 9η από την 8η θέση έχει διαφορά, ένα σετ εισιτηρίων & διαφημίσεων σε εντός παιχνίδι με γαύρο.
η 8η απο την 7η θέση έχει διαφορά, 50 χιλιάδων ευρώπουλων.
suspect
σε εντος παιχνιδι με γαυρο θα υπαρχει σωστα, ενα σετ εισιτηριων και διαφημισεων καθως επισης και ενα γερο προστιμο οπως και ο αποκλεισμος της εδρας για την επομενη χρονια...

ashton
(σήμερα εμείς έχουμε 10 νίκες (ή 9), παοκ-Κολοσσος 9.

22η αγωνιστική :
ΠΑΟΚ - Καβάλα.........................1
Ολύμπια Λάρισας - Α.Ε.Κ.......... ανοικτό
Αιγάλεω - Κολοσσός................ ανοικτό

23η αγωνιστική :
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ............................ ανοικτό
Κολοσσός - Άρης..................... ανοικτό

24η αγωνιστική :
ΠΑΟΚ - Παο .......................... 2
Καβάλα - ΑΕΚ. ..................... ανοικτό
Ολυμπια - Κολοσσός............ ανοικτό

25η αγωνιστική :
Μαρούσι - ΑΕΚ ................... 1
Κολοσσός - ΠΑΟΚ .............. 1

26η αγωνιστική :
ΑΕΚ - ΠΑΟ.......................... 2
Καβάλα -Κολοσσός ............ ανοικτο
ΠΑΟΚ - Λάρισα................... ανοικτό (ουσιαστικά 1)


ο Παοκ έχει σίγουρη νίκη με Καβάλα, λογικά θα χάσει στη Ρόδο, θα κερδίσει τη Λάρισα, θεωρητικά θα χάσει από τον βάζελο κι έχει και μας στα Πατήσια.
10 σίγουρες νίκες, λογικά 11, δυσκολα 12.


Ο Κολοσσός, έχει έξω το Αιγάλεω που ψάχνει νίκη παραμονης, μέσα τον Αρη, έξω την Ολύμπια που αν χάσει από εμάς θα παίζει τα πάντα όλα μαζί τους, τον ΠΑΟΚ μέσα και την λογικά αδιάφορη Καβάλα τελευταία αγωνιστική έξω.
Μάλλον μπορεί και μονο νίκες ..

Εμείς έχουμε δυο χαμένα ματς (Μαρουσι, ΠΑΟ) και πρέπει να πάρουμε και τα άλλα τρία, ώστε και να βάλουμε κάτω τον ΠΑΟΚ, και να στείλουμε τον Κολοσσό να παίξει σε Καβάλα-Ολύμπια με τους γηπεδούχους να έχουν ζόρι..
EXPLOITED ARIS
Ο φιλος παραπανω εκανε λογο για υπνο του Ματσον και δεν ειχε και αδικο.Τον αγωνα τον πηραμε γιατι οντως ειμαστε καλυτερη ομαδα απο την ΑΕΚ χωρις να θελω να προκαλεσω κανεναν.
Ο Μπετς για αλλη μια φορα εκανε τη διαφορα αφου γεμισε και τις δυο ρακετες και εβαλε στο παιχνιδι μας το ποσταρισμα που τοσο μας ελειπε...Φοβαμαι μονο μην τον καψει ο Ματσον και μεινει απο καυσιμα στα πλει οφ.Αλλα τι αλλο να κανεις ανα μπαινει ο Λαζαρος και φαινεται για ΤΟ κατσικι!
Ασε ο Αργυροπουλος...Ρε τι καταστροφεας ειναι αυτος.Μιλαμε οτι ο ανθρωπος δε μπορει να πασαρει ουτε στον εαυτο του.Δεν μπορει να κρατησει τη μπαλα πανω απο δεκα δευτερολεπτα.Και πολλα λεω.
Το θετικο ειναι οτι μ'αυτα και μ'αυτα καναμε αλλο ενα διπλο και με ασχημο παιχνιδι.Ειχαμε το κλασσικο καλο τριτο δεκαλεπτο και ελεγχο των ριμπαουντ.Εκτος απο τον εκτελεστη Κικι και τον ογκολιθο Μπετς βρωμικη και κυριως ησυχη δουλεια εκανε ο Νελσον και Μπαρλος.
Θελω πλει μεικεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
ashton
Σας δίνουμε τον Κυριακόπουλο !!

το ματς κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο, με την @@ επιλογη του Φλεβαράκη να ξεκινήσει με Αντερσεν-Μπραιαντ, όταν με αυτους μέσα ο Μπετς ειχε ξεσαλώσει στο α'... Εγινε το ίδιο πάλι πήρε ο Αρης τη διαφορά... Πάλεψε στο τέλος ο Ματσόν να χάσει το ματς, αλλά δεν προλάβαινε η ΑΕΚ.
EXPLOITED ARIS
Xαλια και ο Κυριακοπολος;Να σου πω την αληθεια δεν προσεχα τους αλλους σε καποια φαση γιατι ημουν τοσο τσαντισμενος με τον Αργυροπουλο!Προσπαθω να συγκρινω Νταριους με Αργυροπουλο και πραγματικα...δε βρισκω ακρη!!!
ashton
όταν κάνει σωστή επαναφορά, ή δώσει μπάλα σε συμπαίκτη σε αιφνιδιασμό ανοίγουμε σαμπανιες..
EXPLOITED ARIS
QUOTE(ashton @ Mar 8 2009, 19:12 ) *
όταν κάνει σωστή επαναφορά, ή δώσει μπάλα σε συμπαίκτη σε αιφνιδιασμό ανοίγουμε σαμπανιες..


ugly_tocktock.gif Λες να ειναι συγγενεις με Αργυροπουλο; 39.gif
celtic_pride
Φίλε Exploited διαφωνώ... Ο Αργυρόπουλος σχεδόν μόνος του πήρε τα παιχνίδια σε Παοκ και Μαρουσι.. Καλά, δεν το λες και "starter" αλλά είναι μια καλούτσικη λύση στο 1, ώστε να ανοίγεται ο Κλαρκ.. Προσωπικά, θεωρώ ότι η απογοητευση είναι ο Γκαβέλ, αλλά έχει το ελαφρυντικό ότι ήταν τραυματίας. Πάντως ο Μπετς είναι αυτο που μας έλειπε...

Και για τη διαφορά στο τέλος, πιστεύω ότι προήλθε 100% από χαλάρωση των παικτών, βέβαια ως ένα βαθμό φταίει και ο κοουτς..
EXPLOITED ARIS
Οντως στο τελος η χαλαρωση παραλιγο να μας κοστισει τον αγωνα.Οσο για τον Αργυροπουλο με ενοχλει που κανει βλακειες οσον αφορα την οργανωση του παιχνιδιου.Αλλιως οκ εκανε καποια σουτ και δε μπηκαν.Καποια θα μπαινουν,καποια οχι.Αλλα αυτος δεν οργανωνει. Με τιποτα ομως.Τα ιδια κανουν και ο Τσαλδαρης και ο Σαββας αλλα αυτοι ειναι δυαρια.Δεν μπορει να παγωσει το παιχνιδι,δεν μπορει να κρατησει μπαλα για να οργανωθει το συστημα rolleyes.gif (λεμε τωρα!)τι μπορει να κανει;Που και που βαζει κανα σουτ.
Ο Γκαβελ δε ειναι combo guard,κατι αναμεσα σε ασσο και δυο...
ashton
QUOTE
Μετά τη λήξη του ματς, ο Κίκι Κλαρκ τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο πήρα μόλις τρεις προσπάθειες, όμως, στο ξεκίνημα του δεύτερου πήρα τις δύο πρώτες προσπάθειες, ένα σουτ δύο πόντων και ένα τριών, ήμουν ανενόχλητος, τα έβαλα και από εκείνο το σημείο και έπειτα αντιλήφθηκα ότι θα έπρεπε να είμαι πιο επιθετικός για την ομάδα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που σε ομάδες μεγάλες όπως είναι ο Άρης, μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω τύπο όπως στο κολεγιακό πρωτάθλημα!».

Από την πλευρά του ο Αντρέα Μτασόν δήλωσε: «Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο. Τους κρατήσαμε στους έξι πόντους και αυτό ήταν που έκανε την διαφορά. Ακόμα και στο τέλος που πίεζαν και κάναμε λάθη, το θετικό ήταν ότι παραμείναμε ήρεμοι και κρατήσαμε τη νίκη. Σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να επανέλθουν οι τραυματίες Τσαλδάρης και Ράιτ. Πάντως, είμαστε χαρούμενοι που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα πετύχαμε πέντε σερί νίκες. Όλοι μιλάνε για την θέση στην Ευρωλίγκα, αλλά όπως ξέρετε οι κανόνες έχουν αλλάξει. Η 3η θέση δεν σε στέλνει πλέον αυτομάτως στην Ευρωλίγκα».

Ο Κώστας Φλεβαράκης σχολίασε: «Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να αγωνιζόμαστε σα να παίζουμε σε τελικό. Αυτό που με πειράζει είναι ότι σήμερα παίξαμε πολύ μακριά από τρόπο δουλέψαμε όλη ομάδα. Αυτό έχει να κάνει με αντίπαλό, αλλά όσο κι αν εκτιμώ τον Άρη έχει να κάνει κυρίως με εμάς».


gazzetta.gr
The Admiral
Μου αρεσε πολυ ο Παπανικολαου.Εχει ωριμασει πολυ σαν παικτης απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟ.Ισως συμφιλιωθηκε με αυτο που ειναι και οχι αυτο που τον προοριζαν ολοι οι αλλοι να ειναι,δεν ξερω.Παντως ειναι σιγουρα ενας παικτης που θα τον ηθελα στην ομαδα μου.

Επισης πολυ καλος παικτης και ο Μπραιαντ.Σεντερ βαρυ,παλαιας κοπης,με αξιοπρεπες σουτ ομως.

Ο Ματσον μονο που δε ροχαλιζε στο 4ο δεκαλεπτο.Αν δεν ηταν ο Κλαρκ και οι αδειες κερκιδες,θα το χαναμε το ματς.
EXPLOITED ARIS
QUOTE(The Admiral @ Mar 8 2009, 21:31 ) *
Ο Ματσον μονο που δε ροχαλιζε στο 4ο δεκαλεπτο.


24.gif Καλο!
Αλλα μαλλον ειναι για κλαματα και οχι για γελια...
ashton
screenshots από το βου ημίχρονο



Δυο νίκες στην Αθήνα ο Άρης επί της ΑΕΚ τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, και οι δυο με Ματσόν.


Φαση από τον αγώνα. Προσέχτε το ...αέρινο στυλ του Μπετς, και κυρίως την εξέδρα που ψιλοφαίνεται αριστερά.


Πήρε το ματς πάνω του ο Κικι στην επανάληψη. 27π έβαλε συνολικά.


οι keyboard master... Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε σαν να είναι παράταση, με τα φάουλ της 3ης, και από το 9.54..


Ο Κλαρκ βάζει το τελευταίο καλάθι μετά το λάθος του Μπραιαντ στην επαναφορά


στατιστικά αγώνα
ashton

Για τον Κώουτς τα είπαμε και πριν... Μεγάλο λάθος με τη χρησιμοποίηση Αντερσεν-Μπραιαντ ταυτοχρονα.



4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Άλλη μια μέτρια εμφάνιση... Κακές επαναφορές, κολλήματα στους αιφνιδιασμούς, μέτρια άμυνα.. Τουλάχιστον έβαλε 4 πόντους αυτή την φορά


6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στην λίστα του Γαλάνη φαίνονται μόνο τα 5 φάουλ που έκανε. Όμως για 3ος (που αναγκαστικά τον έχουμε για 2ο) δεν ήταν κακός. Δεν έκανε λάθη, προσπάθησε να κατεβάσει σωστά, πίεσε στην άμυνα.

7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
RESPECT. Άλλη μια καλή εμφάνιση, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση (αν κι εκεί ο Ματσόν ήταν διαβασμένος και του έκοψε το ποστάρισμα). 12 πόντοι, 8 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλψ.


8. THOMPSON
Μέτριος προς το κακός μέχρι το 32' Από εκεί και πέρα ανέβασε στροφές και βοήθησε να πλησιάσουμε στο σκορ. Είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει καταστάσεις - το κακό είναι πως δεν έχουμε αξιόπιστο μπακαπ. Τέλειωσε με 20π (5/6 3π).


9. ΧΑΤΖΗΣ
Για αλλο ένα ματς έκανε πολύ μεστό-αποδοτικό 2ο δεκάλεπτο (μπαίνει σχεδόν πάντα λίγο πριν λήξει το 1ο) και μένει στον πάγκο στη συνέχεια με συνέπεια να χάνει το χερι του... Είχε 10π σε 16' με καλά ποσοστά.

11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Βοήθησε μόνο αμυντικά σε αυτό το ματς, αφού είχε μόνο 1/4 σουτ. Κατέβασε 3 ρημπάουντ και έδεσε καλύτερα με τον Τραβον στο μαρκάρισμα του Μπετς.


12. KIKERPILL
Άχρωμη-άγευστη-άνοστη η παρουσία του στο παιχνίδι. Δεν έκανε σουτ, δεν πήρε ρημπάουντ.


13. BRYANT
Πάλεψε, προσπάθησε . Όταν έπαιζε ένας-με έναν τον Μπετς, είχε πλεονέκτημα λόγω όγκου/δύναμης. Αν περιορίσει και τα πολλά τρίποντα (2/13 έχει από τότε που γύρισε σε 4 ματς - υπερβολικό νούμερο προσπαθειών για 3π του σέντερ νομίζω).. Τελειωσε με 13π-8ρ-3κλ-1κψ-1ασ


14. ANDERSEN
Για άλλη μια φορά nada... Η χαρά των αντιπάλων στην άμυνα, έχασε και τις προσπάθειες από κάτω στην επίθεση...

15. NEMETH
Ξεκίνησε καλά με ένα τρίποντο αλλά έμεινε εκεί... (1/4)... Περιμέναμε σίγουρα κάτι καλύτερο. Δεν έπαιξε και πολύ πάντως (Χατζής-Νέμεθ έπαιξαν αθροιστικά 31', ενώ Κυριακόπουλος-Βασιλόπουλος 27')


17. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Ο Χρήστος έκανε μια κάκιστη εμφάνιση στα 6' που αγωνίστηκε... Ένα λάθος (μεταφορά μπάλας), 2 άστοχα τρίποντα και τίποτα παραπάνω..


19. ΜΠΑΛΛΑΣ
Μπήκε στην δωδεκάδα, αλλά φυσικά (με βάση όσα έχουμε δει από Φλεβ φέτος) δεν έπαιξε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.