Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Ολυμπιακός 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Vas
QUOTE(kounari @ Feb 10 2010, 09:55 ) *
ρε συ στις 6μιση σου πα οτι δεν ηταν γεματο

μετα φυσικα και γεμισε αφου βαζαν μεσα οποιον περναγε απ εξω εκτος απο τους ολυμπιακους που χαμε ερθει οργανωμενα

από πια περιοχή είσαι; Αν εισαι από κοντα, να έρχεσαι πιο συχνά στο Μαρούσι για να σε μάθουμε...

Είπαμε από και πέρα θα έχουμε πόρτα!! Envy θα το κάνουμε!! Μόνο prive.... rolleyes.gif
kounari
QUOTE(Vas @ Feb 10 2010, 10:12 ) *
από πια περιοχή είσαι; Αν εισαι από κοντα, να έρχεσαι πιο συχνά στο Μαρούσι για να σε μάθουμε...

Είπαμε από και πέρα θα έχουμε πόρτα!! Envy θα το κάνουμε!! Μόνο prive.... rolleyes.gif

κατσε ρε φιλε γιατι ειρωνευεσαι;;εχω κανα λογο να σου πω ψεμματα;;
αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω δηλαδη απ το να γραφτω στο basketforum και να λεω ψεμματα για το αν μας αφησαν να μπουμε ή οχι στον αγιο θωμα rolleyes.gif

απο πειραια ειμαι, οπως και οι περισσοτεροι ολυμπιακοι που χαμε ερθει.

τωρα νταξει αμα δε με πιστευεις τι να σου κανω, δε θα κατσω να σκασω κιολας
Vas
QUOTE(kounari @ Feb 10 2010, 10:22 ) *
κατσε ρε φιλε γιατι ειρωνευεσαι;;εχω κανα λογο να σου πω ψεμματα;;
αλλη δουλεια δεν ειχα να κανω δηλαδη απ το να γραφτω στο basketforum και να λεω ψεμματα για το αν μας αφησαν να μπουμε ή οχι στον αγιο θωμα rolleyes.gif

απο πειραια ειμαι, οπως και οι περισσοτεροι ολυμπιακοι που χαμε ερθει.

τωρα νταξει αμα δε με πιστευεις τι να σου κανω, δε θα κατσω να σκασω κιολας

ρε φιλαρακι, είμαι ο πρώτος που πήρα το μέρος σας! επρεπε να μπείτε!

Αλλά το ξαναλέω, αν καποιοι αλλοι ανεγκέφαλοι, δεν είχαν κάνει βλακίες (βομβες, μαχαιρόματα κλπ) όλα θα ήταν πιο ήρεμα και πιθανότατα να βλέπατε τον αγώνα. Τώρα πιθανότατα δεν θέλανε να σας βάλουν για τον φόβο των ιουδαίων... Είναι κρίμα να την πληρώνουν απλοί φίλαθλοι!
Air and King
QUOTE(papaki_PAO @ Feb 9 2010, 21:28 ) *
Γιατί είστε αθώοι και σας εκμεταλλεύονται... smiley.gif

Δεν ειναι ωραιο πραγμα η ειρωνεια ουτε το Emoticon σωζει ολη την ωρα την κατασταση!
Οι Φιλοι του Ολυμπιακου της ομαδας μου δηλαδη ειναι αγανακτισμενοι και με το δικιο τους για καποια πραγματα!
Ακομα και αν υπερβαλουν καποιες φορες ολη την ωρα απο την αντιπερα Οχθη ειρωνεια και υπονοουμενα καπου εχουν αρχισει και γινονται κουραστικα!
Καλυτερα να γινεται κουβεντα με επιχειρηματα παρα 5 λεξεις για κοροιδια!
lamar
QUOTE(Air and King @ Feb 10 2010, 12:27 ) *
Δεν ειναι ωραιο πραγμα η ειρωνεια ουτε το Emoticon σωζει ολη την ωρα την κατασταση!
Οι Φιλοι του Ολυμπιακου της ομαδας μου δηλαδη ειναι αγανακτισμενοι και με το δικιο τους για καποια πραγματα!
Ακομα και αν υπερβαλουν καποιες φορες ολη την ωρα απο την αντιπερα Οχθη ειρωνεια και υπονοουμενα καπου εχουν αρχισει και γινονται κουραστικα!
Καλυτερα να γινεται κουβεντα με επιχειρηματα παρα 5 λεξεις για κοροιδια!

Ισα ισα. Εγω εχω αρχισει και απολαμβανω την ολη κατασταση στο Forum και τα 2 μετρα και 2 σταθμα που εχουν οι μεν και δε. Αλλωστε οτι ειχα να πω τα εστειλα σε pm σε εναν απο τους moderator.
Σου προτεινω να κανεις το ιδιο.

Υ.Γ Οχι να στειλεις pm σε moderator αλλα να αρχισεις να το απολαμβανεις!!!
thrylos7
Έχεις 1 foul για δημόσια κριτική στο moderating. Για τα αποκυήματα της φαντασίας σου πάντως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
mono maroussi
QUOTE(kounari @ Feb 10 2010, 10:55 ) *
ρε συ στις 6μιση σου πα οτι δεν ηταν γεματο

μετα φυσικα και γεμισε αφου βαζαν μεσα οποιον περναγε απ εξω εκτος απο τους ολυμπιακους που χαμε ερθει οργανωμενα

η πλειοψηφια αυτων που δεν μπηκαν(οχι ολοι φυσικα)νομιζω ξερουμε γιατι ειχαν ερθει..προφανως καποιους εψαχναν οπως και περυσι στα πλει οφ που ειχαν ερθει οργανωμενα και τραμπουκιζαν τον κοσμο βλεποντας παντου παναθηναικους..Για αυτο μην μου λες οτι η πορεια με τα μηχανακια ηρθε για να δει το μπασκετ..Ετσι και αλλιως οταν εμαθαν οτι δεν υπηρχαν παναθηναικοι εφυγαν χωρις να γινει το παραμικρο..Παντως οι 200 ολυμπιακοι που μπηκαν μεσα ηταν αψογοι..κανεις δεν εχει παραπονο
apkat
QUOTE(mono maroussi @ Feb 10 2010, 14:34 ) *
η πλειοψηφια αυτων που δεν μπηκαν(οχι ολοι φυσικα)νομιζω ξερουμε γιατι ειχαν ερθει..

Aντε παλι το ιδιο..Βρε δεν εχει καμια σημασια αυτο που λες..Πληρωσαν εισιτηριο;;Επρεπε να μπουν μεσα..Τερμα..Τωρα αυτα που λες οτι ηταν στην 7 και ηρθαν με μηχανακια και ξερουμε γιατι ειχαν ερθει δεν εχει σημασια..

Κανεις δεν ειναι ενοχος απο πριν επειδη ειναι σε εναν συνδεσμο η δεν ξερω εγω για ποιον λογο..και σιγουρα στην προκειμενη περιπτωση αυτοι που επεδειξαν παραβατικη συμπεριφορα δεν ειναι οι φιλοι του Ολυμπιακοι(εστω και οι χουλιγκαν) αλλα η διοικηση του Αμαρουσιου και η αστυνομια..period.
Vas
[quote name='apkat' date='Feb 10 2010, 14:41 ' post='383865']
Aντε παλι το ιδιο..Βρε δεν εχει καμια σημασια αυτο που λες..Πληρωσαν εισιτηριο;;Επρεπε να μπουν μεσα..Τερμα..Τωρα αυτα που λες οτι ηταν στην 7 και ηρθαν με μηχανακια και ξερουμε γιατι ειχαν ερθει δεν εχει σημασια..

Κανεις δεν ειναι ενοχος απο πριν επειδη ειναι σε εναν συνδεσμο η δεν ξερω εγω για ποιον λογο..και σιγουρα στην προκειμενη περιπτωση αυτοι που επεδειξαν παραβατικη συμπεριφορα δεν ειναι οι φιλοι του Ολυμπιακοι(εστω και οι χουλιγκαν) αλλα η διοικηση του Αμαρουσιου και η αστυνομια..period.
[/quote

sorry φιλε μου αλλά εδώ είσαι λάθος.... αν ειναι δολοφόνοι, τοτε καλά τους εκαναν και δεν μπηκαν μεσα!! Δεν έχω καμία όρεξη να ερχετε ο άλλος (που ερχοντε 5 άτομα, οχι ενας ενας) και να σε τραμπουκίζουν!! Και αν εχεις ιδέα από γήπεδα, ξερεις τι παιδιά είναι όλοι αυτοί που έρχονται με μηχανοκίνητες πομπές!

Και στην τελική πρέπει να αποφασίσεις.... Θες συνδεσμιακούς στα γήπεδα μπάσκετ (και καταλαβαίνεις τι εννοω) ή απλούς φιλάθλους;; Εγώ το 2ο! Period...

PanosIlio
Sorry αλλά γιατί αναλώνεστε σε τέτοιες συζητήσεις?

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, οπαδοί του Ολυμπιακού αγόρασαν εισιτήρια για το παιχνίδι από τα εκδοτήρια, η αστυνομία τους αρνήθηκε την είσοδο για χ-ψ λόγους. Η διοίκηση του Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη για το γεγονός αναγνωρίζοντας το σφάλμα της και το θέμα έληξε εκεί.

Τώρα το να βγαίνουν οι μεν και να αμφισβητούν τα κίνητρα της ΚΑΕ Αμαρουσίου ή να βγαίνουν οι δε λέγοντας πως καλά έκανε γιατί οι άλλοι ήταν "δολοφόνοι" huh.gif (να προσέχουμε και τι λέμε καμιά φορά...) είναι ανούσιο και μόνο σε ένταση θα οδηγήσει.
apkat
QUOTE(Vas @ Feb 10 2010, 14:58 ) *
sorry φιλε μου αλλά εδώ είσαι λάθος.... αν ειναι δολοφόνοι, τοτε καλά τους εκαναν και δεν μπηκαν μεσα!! Δεν έχω καμία όρεξη να ερχετε ο άλλος (που ερχοντε 5 άτομα, οχι ενας ενας) και να σε τραμπουκίζουν!! Και αν εχεις ιδέα από γήπεδα, ξερεις τι παιδιά είναι όλοι αυτοί που έρχονται με μηχανοκίνητες πομπές!

Και στην τελική πρέπει να αποφασίσεις.... Θες συνδεσμιακούς στα γήπεδα μπάσκετ (και καταλαβαίνεις τι εννοω) ή απλούς φιλάθλους;; Εγώ το 2ο! Period...

Ρε παιδια μισο λεπτο..Ποιος ξερει αν ηταν δολοφονοι;;Ποιος τους δικαζει και τους καταδικαζει εξ οψεως οτι επειδη ειναι στην θυρα 7 η ερχονται με μηχανακια ειναι και δολοφονοι και δεν εχουν προσβαση στα γηπεδα;;Και με ποια κριτηρια;;

Και εν πασει περιπτωση αν η διοικηση του Αμαρουσιου σε συνεργασια με την αστυνομια ξερουν ποιοι ειναι οι δολοφονοι να πανε να τους πιασουν με αποδεικτικα στοιχεια..Να τους πουλανε ομως εισιτηρια και μετα να λενε ειστε κακα παιδια δεν σας βαζουμε γηπεδο ειναι υποκριτικο γελοιο και παρανομο..

Εχω πολυ μεγαλη ιδεα απο γηπεδα και ειδικα απο αυτα τα παιδια της 7 μιας και εχω χρονια διαρκειας στο ΣΕΦ..Και δεν λεω οτι ειναι καλα παιδια..Χουλιγκανοι χαμηλοτατου επιπεδου ειναι..Αλλα αυτο δεν δικαιωνει κανεναν χωρις κανενα αποδεικτικο στοιχειο να τους απαγορευει την εισοδο..Αν τον ξερεις φιλε μπατσε που του απαγορευεις την εισοδο οτι ειναι δολοφονος και εχεις και στοιχεια παρτον μεσα..Αν δεν εχεις ομως δεν μπορεις να τον καταδικασεις και μονο λογο οψης..

Προσεξε..Δεχομαι οτι μπορει να εγινε ανθρωπινο λαθος και να εκτυπωθηκαν παραπανω εισιτηρια..Η οτι προεκυχαν εκτακτοι λογοι ασφαλειας και καποιοι να μην χωρουσαν...Αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι να γυρισει καποιος και να μου πει οτι δεν τρεχει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως αυτοι που μειναν εξω ηταν μελη της 7 και ηρθαν με μηχανακια και ξερουμε εμεις(οι εξυπνοι) τι σκοπευαν να κανουν..Τραγικη εσφαλμενη και αντιδημοκρατικη λογικη κατα την γνωμη μου..

Οσο για το τι κοσμο θελω στα γηπεδα αδιαφορω πραγματκα..Ας ειναι ενα γηπεδο γεματο με μελη της 7 η με μαθητες..Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι μεσα στο γηπεδο να μην γινονται παρανομες πραξεις οποιουδηποτε ειδους.Για αυτο ας ασχοληθουν οι διοικησεις με την αστυνομια..

pano δεν διαφωνω σε αυτο που γραφεις..κανενα προβλημα απο την στιγμη που η καε αποζημιωσε τα παιδια και ζητησε και συγνωμη..Με την λογικη που λεει οτι οποιος ειναι στην 7 δεν πρεπει να μπαινει στα γηπεδα γιατι ειναι και δολοφονος διαφωνω.
kounari
μαλιστα, γιναμε και δολοφονοι τωρα..

θα λεγα καμια βαρια κουβεντα τωρα αλλα εχε χαρη
Vas
QUOTE(apkat @ Feb 10 2010, 15:14 ) *
Ρε παιδια μισο λεπτο..Ποιος ξερει αν ηταν δολοφονοι;;Ποιος τους δικαζει και τους καταδικαζει εξ οψεως οτι επειδη ειναι στην θυρα 7 η ερχονται με μηχανακια ειναι και δολοφονοι και δεν εχουν προσβαση στα γηπεδα;;Και με ποια κριτηρια;;

Και εν πασει περιπτωση αν η διοικηση του Αμαρουσιου σε συνεργασια με την αστυνομια ξερουν ποιοι ειναι οι δολοφονοι να πανε να τους πιασουν με αποδεικτικα στοιχεια..Να τους πουλανε ομως εισιτηρια και μετα να λενε ειστε κακα παιδια δεν σας βαζουμε γηπεδο ειναι υποκριτικο γελοιο και παρανομο..

Εχω πολυ μεγαλη ιδεα απο γηπεδα και ειδικα απο αυτα τα παιδια της 7 μιας και εχω χρονια διαρκειας στο ΣΕΦ..Και δεν λεω οτι ειναι καλα παιδια..Χουλιγκανοι χαμηλοτατου επιπεδου ειναι..Αλλα αυτο δεν δικαιωνει κανεναν χωρις κανενα αποδεικτικο στοιχειο να τους απαγορευει την εισοδο..Αν τον ξερεις φιλε μπατσε που του απαγορευεις την εισοδο οτι ειναι δολοφονος και εχεις και στοιχεια παρτον μεσα..Αν δεν εχεις ομως δεν μπορεις να τον καταδικασεις και μονο λογο οψης..

Προσεξε..Δεχομαι οτι μπορει να εγινε ανθρωπινο λαθος και να εκτυπωθηκαν παραπανω εισιτηρια..Η οτι προεκυχαν εκτακτοι λογοι ασφαλειας και καποιοι να μην χωρουσαν...Αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι να γυρισει καποιος και να μου πει οτι δεν τρεχει τιποτα γιατι ετσι και αλλιως αυτοι που μειναν εξω ηταν μελη της 7 και ηρθαν με μηχανακια και ξερουμε εμεις(οι εξυπνοι) τι σκοπευαν να κανουν..Τραγικη εσφαλμενη και αντιδημοκρατικη λογικη κατα την γνωμη μου..

Οσο για το τι κοσμο θελω στα γηπεδα αδιαφορω πραγματκα..Ας ειναι ενα γηπεδο γεματο με μελη της 7 η με μαθητες..Εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι μεσα στο γηπεδο να μην γινονται παρανομες πραξεις οποιουδηποτε ειδους.Για αυτο ας ασχοληθουν οι διοικησεις με την αστυνομια..

pano δεν διαφωνω σε αυτο που γραφεις..κανενα προβλημα απο την στιγμη που η καε αποζημιωσε τα παιδια και ζητησε και συγνωμη..Με την λογικη που λεει οτι οποιος ειναι στην 7 δεν πρεπει να μπαινει στα γηπεδα γιατι ειναι και δολοφονος διαφωνω.

Πίστεψε με η αστυνομία ξέρει ποιοι κάνουν τα επεισόδια…. Και η διοίκηση του ΟΣΦΠ (και του Παο,Αεκ κλπ). Δεν τους δίνουν όμως γιατί θέλουν στρατούς! Ο ντέμης έδωσε στην μπάλα ένα-δυο και βγήκε η μισή Ελλάδα και τον είπε ρουφιάνο!!

Η διαδικασία του να πάρεις εισιτήρια δεν είναι τόσο απλή όσο την λες. Συνήθως τα «αρχικαλόπαιδα» δεν πάνε να αγοράσουν. Στέλνουν 2-3 μικρούς και κάνουν την δουλειά.
Επιπλέον, οι μηχανοκίνητες πομπές ποτέ δεν έρχονται στα κουτουρού. Πρώτα στέλνουν τους ανιχνευτές. Και ναι. Αν θέλεις να έρθεις να δεις μπασκετάκι έρχεσαι μόνος σου (ή με τον φίλο σου) και όχι με άλλους 100!! Ποιος ο λόγος να έρχονται οργανωμένα αν δεν θέλουν να κάνουν φασαρίες; Μην χάσουν τον δρόμο;; Τέλος πα, δεν θέλω να το συνεχίσω.

Πάντως το να λές ότι δεν με πειράζει αν είναι της θύρας 7 (13, 21, 4) στο γήπεδο ή μαθητές αρκεί να μην γίνουν φασαρίες είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας! Σε ένα γήπεδο με μόνο οργανωμένους είναι συνυφασμένο ότι θα γίνουν και φασαρίες!!

ΥΓ. Δεν μιλάω για σας προσωπικά. Αλλά για τους γνωστούς άγνωστους….
PanosIlio
QUOTE(apkat @ Feb 10 2010, 15:14 ) *

Και επειδή και εγώ με αυτή τη λογική διαφωνώ για αυτό και είπα πως είναι ανούσιο συζητάμε για κάτι που έγινε και λύθηκε και αν συνεχίσουμε να το ψειρίζουμε και άλλο μπορεί να ειπωθούν και άλλες τέτοιες λογικές...
AZ1980
QUOTE(rchos @ Feb 9 2010, 17:25 ) *
νομιζω κι εγω οτι υπερβαλει λιγο ο ΑΖ βεβαια εχει και ενα ποσοστο δικιου αυτου που γραφει.
απλα δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να γραφει οτιδηποτε εδω μεσα.ολους ειδικα αυτους που γραφουμε πολλα χρονια εδω μπορει να μαας εχουν κουρασει διαφορα πραγματα που γραφουν καποιοι αλλοι.
αν μια συζητηση μας κουραζει υπαρχει και η λυση να μην συμετεχουμε.απο εκει και περα οσο οι μοντ επιτρεπουν μια συζητηση αφου δεν ξεπερναει τα οριατων κανονισμων δεν υπαρχει λογος να γραφουμε οτι μας κουρασαν οσα λεγονται και ας συζητησουμε κατι αλλο.ο καθενας καταθετει την αποψη του δινοντας βαρος εκει που θελει.
ολοι θα θελαμε να γινονταν αναλυσεις μονο για αγωνιστικα θεματα μα στην πραξη ειναι ανεφαρμοστο.

η λυση λοιπον ειναι απλη.αν καποια στιγμη καποια συζητηση δεν μας εκφραζει την αφηνουμε να εξελιχτει χωρις την παρουσια μας.καταθετουμε την αποψη μας αν θελουμε μα δεν νουθετουμε τους αλλους που θελουν να γραψουν εστιαζοντας σε κατι αλλο.

Παιδιά δεν υποστήριξα πως ο οποιοσδήποτε είναι "υποχρεωμένος" να γράφει το οτιδήποτε, ούτε και θέλω να "νουθετήσω" κανένα! Απλά έγινε την Κυριακή ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου είχε πολύ μπασκετικό ενδιαφέρον και εξέφρασα την επιθυμία να διαβάσω και κάποιες απόψεις συμφορουμιτών για το τι έγινε αγωνιστικά. Δεν είπα να μιλάμε μόνο για τα του αγωνιστικού, αλλά απλά πρότεινα να πούμε και κάτι γι' αυτό το θέμα... Μόνο ο cons και δυο τρεις άλλοι ασχολήθηκαν και είπαν την άποψή τους πάνω στο μπάσκετ που παίχτηκε στον Άγιο Θωμά.

bball.gif
mono maroussi
Τεσπα για να τελειωνουμε με αυτο ειχε βουιξει ο τοπος εδω και μια βδομαδα οτι θα γινοταν μακελειο αναμεσα σε παναθηναικους και ολυμπιακους στο Μαρουσι.Μεχρι και οι πετρες το ξερανε για αυτο και ειχε 3 διμοιριες ματ στο γηπεδο..Τελικα οι παναθηναικοι προτιμησαν να πανε κυψελη και ετσι οι ολυμπιακοι που ηρθαν για συγκεκριμενους λογους εφυγαν απραγοι..αλλωστε οποιος πηρε εισητηριο ξεχρεωθηκε απο την ομαδα..
rankin
QUOTE(mono maroussi @ Feb 10 2010, 14:34 ) *
η πλειοψηφια αυτων που δεν μπηκαν(οχι ολοι φυσικα)νομιζω ξερουμε γιατι ειχαν ερθει..προφανως καποιους εψαχναν οπως και περυσι στα πλει οφ που ειχαν ερθει οργανωμενα και τραμπουκιζαν τον κοσμο βλεποντας παντου παναθηναικους..Για αυτο μην μου λες οτι η πορεια με τα μηχανακια ηρθε για να δει το μπασκετ..Ετσι και αλλιως οταν εμαθαν οτι δεν υπηρχαν παναθηναικοι εφυγαν χωρις να γινει το παραμικρο..Παντως οι 200 ολυμπιακοι που μπηκαν μεσα ηταν αψογοι..κανεις δεν εχει παραπονο

Εγώ συνέχεια πάω στον άγιο Θωμά για Μαρούσι-Ολυμπιακός και δεν νομίζω ότι μετράω στην κατηγορία χουλιγκάνι..

Επίσης, πέρσι στα πλέι οφ δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι, εκτός και αν κάτι έχασα έξω απο το γήπεδο...
Anyway, δεν νομίζω ότι το θέμα αξίζει περαιτέρω αναφοράς.
mono maroussi
QUOTE(rankin @ Feb 11 2010, 01:08 ) *
Εγώ συνέχεια πάω στον άγιο Θωμά για Μαρούσι-Ολυμπιακός και δεν νομίζω ότι μετράω στην κατηγορία χουλιγκάνι..

Επίσης, πέρσι στα πλέι οφ δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι, εκτός και αν κάτι έχασα έξω απο το γήπεδο...
Anyway, δεν νομίζω ότι το θέμα αξίζει περαιτέρω αναφοράς.

το εγραψα δεν μιλαω για ολους..περυσι ειχαν ερθει της 7 απο μας και τραμπουκιζαν(που ειναι τα φιλαρακια σας τα βαζελακια θα σας σφαξουμε και τετοια)..βαλε και τα μηχανακια που τους σκασανε τα λαστιχα με μαχαιρια..τεσπα για να τελειωνουμε ειναι σιγουρο οτι οταν ανεβαινει οργανωμενα η 7 στο Μαρουσι ειναι 100% σιγουρο οτι ερχεται για να γινει μανουρα με τους παναθηναικους..οποτε οποιος φιλος απο το φορουμε θελει να ρχεται ας μας στελνει ενα μηνυματακι να του βρισκουμε εμεις εισητηρια που ειμαστε και στο συνδεσμο..τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπειτε icon_drunk.gif .αντε καλη συνεχεια στον ολυμπιακο
up_the_reds
QUOTE(mono maroussi @ Feb 11 2010, 10:40 ) *
το εγραψα δεν μιλαω για ολους..περυσι ειχαν ερθει της 7 απο μας και τραμπουκιζαν(που ειναι τα φιλαρακια σας τα βαζελακια θα σας σφαξουμε και τετοια)..βαλε και τα μηχανακια που τους σκασανε τα λαστιχα με μαχαιρια..τεσπα για να τελειωνουμε ειναι σιγουρο οτι οταν ανεβαινει οργανωμενα η 7 στο Μαρουσι ειναι 100% σιγουρο οτι ερχεται για να γινει μανουρα με τους παναθηναικους..

ρε φίλε μήπως είσαι και εσύ κάφρος ? γιατί σε βλέπω πολύ ενημερωμένο ξέρεις πράγματα που εγώ που πάω στα εκτός δεν τα γνωρίζω..σοβαρέψου λίγο..πήγαμε μαρούσι για το ματς και δεν ήτανε μόνο μηχανάκια οι ολυμπιακοί ήτανε και αμάξια..για την ιστορία..γιατί θα μας τρελάνεις στο τέλος
nickomcbr
Να ευχαριστήσω τον φίλο apkat για τις δημοκρατικές του ευαισθησίες που συμμερίζομαι απόλυτα. Είναι αδιανόητο (τουλάχιστον μετά το Μεσαίωνα) να τιμωρείται ή να κατηγορείται κάποιος εκ των προτέρων για πράγματα που δεν έχει ακόμα κάνει ή που θεωρούμε εμείς ότι θα κάνει ή που κάποιοι άλλοι κάναν στο παρελθόν. Επίσης, επειδή ζητήθηκε συγνώμη και επιστράφηκαν τα εισιτήρια, αυτό δεν αποτελεί αποζημίωση για την συμπεριφορά και την ταλαιπωρία που υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι. Τέλος, το ότι απαγορεύει η αστυνομία από κάποιους πολίτες να πάνε κάπου δεν είναι ό,τι το δημοκρατικότερο. Ας παραδεχτεί πια η αστυνομία την ανικανότητά της να τηρήσει την τάξη στα γήπεδα (ακόμα και μεταξύ μαθητών) και ας πάρουν την ΕΥΘΥΝΗ της τάξης στα γήπεδα οι ομάδες. Γιατί να πληρώνω εγώ κάθε ΣΚ χιλιάδες ανθρώπους να φυλάνε τις επιχειρήσεις κάποιων πλουσίων;! Που είναι οι κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισητήρια..; Στην ελλάδα όμως μπορούμε και να κάνουμε το κομμάτι μας έχοντας μια ομάδα-επιχείρηση και να βάζουμε το κράτος να μας την προστατεύει, πολλές φορές από τους στρατούς που θέλουμε την ίδια στιγμή να διατηρούμε.

Όπως έχω ξαναπεί ( λόγια μεγάλων αντρών ;-) ) ο χουλιγκανισμός στην ελλάδα εν πολλοίς οφείλετε σε ένα φαύλο κύκλο που έχουμε μπει: "είσαι χούλιγκαν, σου συμπεριφερόμαστε apriori ως ζώο, οφείλεις να συμπεριφερθείς ως ζώο, γιατί είσαι χούλιγκαν". Το σκέφτομαι κάθε φορά που υπόκειμαι σε σωματικό έλεγχο για να μπω στο γήπεδο ή που πρέπει να βλέπω το παιχνίδι μέσα από δίχτυ.
Xaroumenos loukoumas
Ξεκινησα να βλέπω τον αγώνα με την Καβάλα από το δεύτερο δεκάλεπτο, και αμέσως αναρρωτήθηκα:

Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, είμαστε σίγουροι ότι κάνει προπονήσεις τις καθημερινές;
Πώς είναι δυνατόν να γίνεται χειρότερος αγώνα με τον αγώνα;

Με στεναχωρεί λίγο το γεγονός αυτό, γιατί φαίνεται καλό παιδί και δουλευταράς. Αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα η οποια προσπάθειά του..
Ilias7
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Feb 13 2010, 20:34 ) *
Ξεκινησα να βλέπω τον αγώνα με την Καβάλα από το δεύτερο δεκάλεπτο, και αμέσως αναρρωτήθηκα:

Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, είμαστε σίγουροι ότι κάνει προπονήσεις τις καθημερινές;
Πώς είναι δυνατόν να γίνεται χειρότερος αγώνα με τον αγώνα;

Με στεναχωρεί λίγο το γεγονός αυτό, γιατί φαίνεται καλό παιδί και δουλευταράς. Αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα η οποια προσπάθειά του..

Μπορει να βελτιωνεται ατομικα αλλα οταν δε παιζει στους αγωνες οσο να 'ναι πεφτει λιγο η αγωνιστικη του κατασταση...
Xaroumenos loukoumas
Ούτε ο Σλουκας παίζει, αλλά πάντα θετικός μου φαίνεται!

Δεν ξέρω, μπορεί να το έχει πάρει βαρέως sad.gif
Consultant
Aσταματητος ο Σχορτσανιτης.Για την αμυνα μιλαω,στην επιθεση ειναι και ηταν θετικος ανεκαθεν..

Και ολα αυτα ενω εχει παρει κιλα..Μπορει να ειναι και 157 αυτη τη στιγμη...

Τελικα οταν ειναι προπονημενος και εχει αντοχες δεν παιζουν (πολυ) ρολο τα κιλα του...Ποιος ξερει τι θα εκανε αν ηταν 145 κιλα και αριστα προπονημενος...Ποιος?

Μακαρι να παει στο Nba και να τον κανουν επαγγελματια!Αυτο το καλοκαιρι ειναι (no doubt) η τελευταια του ευκαιρια για το υπερατλαντικο ταξιδι..

panos75
Από τη στιγμή που ο αγώνας δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική θα κάνω απλώς μερικές παρατηρήσεις

1)Μπορεί να έχει πολλά μειονεκτήματα ο Γιαννάκης αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι δε διστάζει να δώσει άφθονο χρόνο συμμετοχής στους νέους της ομάδας, ακόμη κι'όταν ο αγώνας δεν έχει κριθεί. Σήμερα ο Παπανικολάου ξεκίνησε βασικός ενώ και ο Σλούκας πήρε πολλά λεπτά όταν η Καβάλα βρισκόταν ακόμη κοντά ή και μπροστά στο σκορ.
Το αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι εμφανές καθώς και οι δύο είναι απολύτως ξεψαρωμένοι, προσφέρουν και δεν διστάζουν να πάρουν πρωτοβουλίες μέσα στο παιχνίδι.

Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι που δεν δίνουν δευτερόλεπτο στα δικά τους ταλέντα ακόμη και στο τέλος αγώνων όπου προηγούντα με 40 πόντους προκειμένου υποτίθεται να δέσει η ομάδα Φλεβάρη μήνα (να χαρώ εγώ δέσιμο). rolleyes.gif

2)Ο Κλέιζα χρειάζεται επειγόντως ψυχολόγο ή έστω κάποιον να του τραβήξει τ'αυτί. Με τα καμώματα του όχι μόνο διακινδυνεύει τον αποσυντονισμό της ομάδας του αλλά και εξαγριώνει τους κάφρους της εξέδρας χωρίς λόγο.

3)Το κλου της βραδιάς ήταν μια ομάδα φίλαθλων οι οποίοι παρουσιάστηκαν φορώντας άφρο περούκες και αποθέωσαν τον Τσίλντρες. Ο τελευταίος δεν παρέλειψε να τους χειροκροτήσει, μαζί με όλο το γήπεδο.
77.gif
Ilias7
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Feb 13 2010, 22:43 ) *
Ούτε ο Σλουκας παίζει, αλλά πάντα θετικός μου φαίνεται!

Δεν ξέρω, μπορεί να το έχει πάρει βαρέως sad.gif

Ειναι διαφορετικα για εναν παιχτη που τη περασμενη σεζον επαιζε 20-25 λεπτα και τωρα δε παιζει η παιζει 5-10 λεπτα στα ευκολα...Και διαφορετικα για εναν παιχτη που ειναι ανερχομενος..Κατα τη γνωμη μου παντα...
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(Ilias7 @ Feb 14 2010, 03:09 ) *
Ειναι διαφορετικα για εναν παιχτη που τη περασμενη σεζον επαιζε 20-25 λεπτα και τωρα δε παιζει η παιζει 5-10 λεπτα στα ευκολα...Και διαφορετικα για εναν παιχτη που ειναι ανερχομενος..Κατα τη γνωμη μου παντα...

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό smile.gif
Razorblade Fish
Θελει προσοχη το σημερινο παιχνιδι με τον φορμαρισμενο Παοκ για να μη βρεθουμε σε θεση να μην μας φτανει ουτε η νικη στο Οακα για την πρωτη θεση...Το θεωρω το δυσκολοτερο παιχνιδι που εχουμε μεχρι το τελος της κανονικης περιοδου(εννοειται πλην Οακα) για πολλους λογους...Προσοχη και σοβαροτητα λοιπον...
Ilias7
Σιγουρα το μυαλο των παιχτων θελοντας και μη θα ειναι στο παιχνιδι του Σαββατου..Αλλα θα πρεπει να δειξουν την απαραιτητη συγκεντρωση και να καθαρισουν το παιχνιδι ωστε να μην εχουμε μπλεξηματα αλλα και να παμε και με τη καλυτερη ψυχολογια στο τελικο...Πιστευω οτι ευκολα η δυσκολα θα το παρουμε το σημερινο παιχνιδι απεναντι στο μαχητικο Παοκ..
tsouras o.a.c
ο Παοκ ειναι μια παρομοια περιπτωση με των Αρη που στις μεταξυ μασ αναμετρησεις μασ δυσκολεψαι αρκετα μεσα-εξω!Επιπλεον η ομαδα εχει ρολαρει σε σχεση με τον πρωτο γυρο και με τισ προσθηκες Παπαδοπουλου-Μιλιοσαβλιεβιτς!Κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη ομαδα απο Τσιμπονα αρα μπορουμε να μιλαμε για ενα πολυ δυνατο τεστ ενοψει Σαββατου! Οψωμεν
Air Kef
Βασικά, ανταλάσσω το Κύπελλο του Σαββάτου με όλες τις νίκες που μπορεί να πάρουμε στις υπόλοιπες αγωνιστηκές της Α1.

Νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, για διάφορους λόγους, δν πιστεύω ότι θα πάρουμε, ούτε σε 10 μερες που παμε για το ματς της Α1 ούτε με μειονέκτημα στα πλέι οφ. Κύπελλο και Ευρωλίγκα έιναι οι πρώτοι στόχοι φέτος. smile.gif
Consultant
QUOTE(Air Kef @ Feb 17 2010, 17:18 ) *
Βασικά, ανταλάσσω το Κύπελλο του Σαββάτου με όλες τις νίκες που μπορεί να πάρουμε στις υπόλοιπες αγωνιστηκές της Α1.

Νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, για διάφορους λόγους, δν πιστεύω ότι θα πάρουμε, ούτε σε 10 μερες που παμε για το ματς της Α1 ούτε με μειονέκτημα στα πλέι οφ. Κύπελλο και Ευρωλίγκα έιναι οι πρώτοι στόχοι φέτος. smile.gif

Kαμμια αμφιβολια.Εχεις απολυτο δικιο...

Στο ΟΑΚΑ με μειονεκτημα εδρας και με διαιτησια εχθρικη(εδω και 10 χρονια) δεν υπαρχει καμμια ελπιδα!Αν θα παρουμε το πρωταθλημα μεσα στο ΟΑΚΑ θα ειναι τεραστια υπερβαση.
Reggie Miller #31
Εννοείται ότι το παιχνίδι πρέπει να το καθαρίσουμε και μάλιστα με τρόπο εκοφαντικό για πολλούς λόγους...Για ψυχολογικούς κυρίως,αλλά και για να μην δώσουμε αφορμές ούτε καν να σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν κάτι άλλο εκτός από μια 20ορα στο κεφάλι...

Είχα πει παλαιότερα ότι ο Ολυμπιακό στα ''εύκολα'' παιχνίδια δεν δίνει στους αντιπάλους ότι αξίζουν....Είδα για παράδειγμα τον Παναθηναικό...Έριξε 30 στον Άρη και είπαν και ευχαριστώ...Αυτό θέλω κι εγώ από την ομάδα μου...
il postino
εχω πει αρκετες φορες οτι σιγα σιγα το πλεονεκτημα εδρας στην ελλαδα θα τεινει να φθινει ως εννοια. για μενα προσωπικα , ειδικα φετος δε θα παιξει κανενα ρολο. οποια ομαδα ειναι σε καλυτερη κατασταση στα play offs (οχι μονο στους τελικους διοτι παοκ-μαρουσι-αρης παραμονευουν) θα παρει τον τιτλο.

υποτιμουν την ομαδα του ολυμπιακου αρκετοι φιλοι του που υποστηριζουν οτι μεσα στο οακα δεν υπαρχει ελπιδα! πραγματικα πιστευω οτι αν ο ολυμπιακος συνεχισει να ειναι σε καλυτερη κατασταση , οπως τωρα , ειναι αρκετα πιθανο να παρει το διπλο στο οακα. δηλαδη το 2007 που κερδισε ο οσφπ επι γκερσον μεσα στο κλειστο ισχυε κατι διαφορετικο? απλα επαιξε καλυτερα.

αν ειναι δυνατον το συνολο που φτιαχνει σιγα σιγα ο ολυμπιακος με παικτες οπως οι τεο , κλειζα , τσιλντρες , μπουρουσης να καταλαβαινουν απο εδρες. και δεν νομιζω να κερδισε απο τυχη μεσα στην καχα φετος και περυσι! ουτε προπερσι στη τσσκα και στη μακαμπι!

τελος , το να χρησιμοποιει καποιος το επιχειρημα της διαιτησιας για να "εξηγησει" καταστασεις πρεπει να εχει καποιο μετρο και δυστυχως το μετρο εχει χαθει απο πολλα παιδια. σαφως και εχουν γινει λαθη , σαφως και εχουν γινει και ηθελημενα λαθη , αλλα αρνουμαι να δεχτω οτι αυτος ειναι ο κανονας και οτι εκει οφειλεται εν πολλοις το σημερινο status που εχει διαμορφωθει.

το ειπα και πριν μηνες , ο σοβαρος ολυμπιακος (που εχει βεβαια και αυτος τις αδυναμιες του) μπορει να κερδισει οποιονδηποτε και οπουδηποτε.

υ.γ καποιοι φιλοι του παο εχουν κανει καραμελα την ατακα του τομγιανοβιτς (περι καρδιας του πρωταθλητη). για μενα ισχυει εξισου και το "μην υποτιμας ποτε τον πεινασμενο" και οπου πεινασμενος , στην περιπτωση μας, αυτος που θελει διακαως τιτλους!

PrasiniThyella
Βρε Ιlpostino αυτό περι πεινασμένου το ακούγαμε και πέρυσι και κάναμε triple crown.Προφανώς και ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε εκτός απο τον σοβαρό Παναθηναϊκό.

Σοβαρός Παναθηναϊκός > Σοβαρό Ολυμπιακό.

Προφανώς και αν ο Πάο δεν παρουσιαστεί σοβαρός μπορεί να χάσει και μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά απο τη θεωρία μέχρι τη πράξη έχουμε ακόμα.
Reggie Miller #31
Καλά χαλάρωσε γιατί υπάρχουν και ανάλογα παραδείγματα στο ποδόσφαιρο...Αλλά ξέχασα εκεί φταίει ο Γκαγκάτσης,η διαιτησία,το χορτάρι,η υγρασία κτλ...
il postino
QUOTE(PrasiniThyella @ Feb 17 2010, 18:58 ) *
Βρε Ιlpostino αυτό περι πεινασμένου το ακούγαμε και πέρυσι και κάναμε triple crown.Προφανώς και ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε εκτός απο τον σοβαρό Παναθηναϊκό.

Προφανώς και αν ο Πάο δεν παρουσιαστεί σοβαρός μπορεί να χάσει και μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά απο τη θεωρία μέχρι τη πράξη έχουμε ακόμα.

φιλε μου ειναι αναμφισβητητο οτι οσο θελει ο παο τους τιτλους αλλο τοσο (και ακομα παραπανω) τους θελει και ο οσφπ. το τι εχει γινει μεχρι σημερα δεν εχει καμια μα καμια σημασια! συνεχεια υποστηριζω οτι η παραδοση ουτε αμυνα παιζει , ουτε καλαθια βαζει.

σοβαρος ειναι ο παο ολη τη χρονια , απλα δε μπορει ή τουλαχιστον δε μπορεσε μεχρι σημερα να ανταποκριθει σε απαιτησεις πρωταθλητισμου για χιλιους και εναν λογους . οσο για τη θεωρια και την πραξη θα σου πω οτι στο οακα φετος εχουν περασει ρεαλ , μαρουσι και παρτιζαν. γιατι οχι και ενας σοβαρος ολυμπιακος?

υ.γ μη θεωρεις 100% σιγουρη την παρουσια και των 2 στους τελικους!!!! υπαρχουν πλεον και αλλες ομαδες που παιζουν μπασκετ περα απο το να πλεκουν (οπως εκαναν τις προηγουμενες χρονιες).
Razorblade Fish
Εντυπωσιακος Γλυνιαδακης!

ΕΝΤΙΤ:Και γενικοτερα ολη η ομαδα...
Reggie Miller #31
Ο Μαυροκεφαλίδης όταν τρέχει δεν είναι σαν γαζέλα; smiley.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 17 2010, 20:22 ) *
Ο Μαυροκεφαλίδης όταν τρέχει δεν είναι σαν γαζέλα; smiley.gif

''Μαυροκεφαλιδης'' και ''τρεχει'' στην ιδια προταση ειναι λιγο σουρεαλ... smiley.gif

Reggie Miller #31
Έτσι μπράβο...Και άσε τον Μαρκόπουλο να κάνει τον καραγκιόζη,αλλά να ξέρει ότι έχασε μόνο με 20 πόντους,γιατί απλά εμείς σταματήσαμε και κάναμε πλάκα στο τέλος...
Άντε καλή επιτυχία τώρα για το Σάββατο...
il postino
πώς ηταν ρε παιδια ο ολυμπιακος σημερα? ο παοκ?
petrovic
Μερικά σχόλια για σήμερα:

1) Εντελώς ακατανόητη και γελοία η προσπάθεια κάποιων να μειώνουν το Μαρκόπουλο. Ο Μαρκόπουλος είναι Κύριος , πραγματικά ακέραιος άνθρωπος και επιπλέον πολύ καλός προπονητής, που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Με ποιο δικαίωμα έρχεται ο κάθε κάφρος στο γήπεδο να τον γιουχάρει, αυτόν που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα;
2)Με χάλασε λίγο η άρνηση του κόουτς να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο στον Παπανικολάου. Τον Παπ τον πιστεύω πολύ και νομίζω ότι ήδη από φέτος θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί περισσότερο. Ο κόουτς είναι αρκετά συντηρητικός σε αυτό το θέμα.
Γενικότερα, στη θέση 3 νομίζω ότι οι Παπανικολάου-Πατ Καλάθης έχουν μεγαλύτερο potential από Βασιλόπουλο-Περπέρογλου, και ελπίζω ότι κάποια στιγμή αυτοί θα είναι το δίδυμο της Εθνικής στη συγκεκριμένη θέση.Ιδωμεν....
3) Τι τύπος είναι ρε αυτός ο Ταπούτος; Βλέπω μπάσκετ 19 χρόνια, αθλητή που να σου δίνει την εντύπωση ότι δεν κάνει το χόμπι του, αλλά αγγαρεία, μόνο έναν (1) έχω ξεχωρίσει, και αυτός είναι ο Χρηστάρας.Σήμερα πάλι έπαιζε εντελώς αδιαφορα, χωρίς κανένα κίνητρο, σαν να είναι καταθλιπτικός. Πολύ κρίμα, γιατί είχε προσόντα να κάνει πολύ περισσότερα στην καριέρα του.
Air Kef
Προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς μας Reggie, ένα φάουλ.

Ilpostino, δεν μιλάω τόσο αγωνιστικά, όσο μη αγωνιστικά.
sakissab
Έβγαλε πολύ ενέργεια σήμερα η ομάδα. Μακάρι να γίνει και αυτό το Σάββατο. Το ελπίζω πραγματικά.
Αυτή η ομάδα με τόσες λύσεις μπορεί να πάει μακριά και να διεκδικήσει ό,τι υπάρχει.

Θεωρώ ότι το κύπελλο θα δώσει έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό. Με τόσο καλούς αυτοματισμούς, είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει την οργάνωση και την τακτική που τόσο του έλειπε τα προηγούμενα χρόνια...
Άντε να δούμε το Σάββατο μπας και βγούμε να σπάσουμε τίποτα (με την καλή έννοια...) icon_wave.gif
rankin
QUOTE(Consultant @ Feb 17 2010, 17:41 ) *
Στο ΟΑΚΑ με μειονεκτημα εδρας και με διαιτησια εχθρικη(εδω και 10 χρονια) δεν υπαρχει καμμια ελπιδα!Αν θα παρουμε το πρωταθλημα μεσα στο ΟΑΚΑ θα ειναι τεραστια υπερβαση.

Μα δεν πρέπει να κάνεις μια υπέρβαση για να πάρεις πρωτάθλημα;;
Αν έχεις καλύτερη ομάδα, σε μια σειρά 5 αγώνων, μπορείς και πρέπει να πάρεις 3 νίκες..

QUOTE(PrasiniThyella @ Feb 17 2010, 18:58 ) *

Σοβαρά;;;

Έχεις δει τον Κλέιζα με γραβάτα και τον Τεόντοσιτς με κοστούμι;; Είναι αρκετά σοβαροί!

Σχετικά με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, κάναμε μια ωραία και χορταστική εμφάνιση με το βλέμμα στον τελικό, με δυνατή άμυνα και εμπνεύσεις στην επίθεση
Δείξαμε σε ετοιμότητα..
il postino
QUOTE(Air Kef @ Feb 18 2010, 00:00 ) *
Ilpostino, δεν μιλάω τόσο αγωνιστικά, όσο μη αγωνιστικά.

το καταλαβα!επιμενω ομως σε αυτο που εγραψα.
hagi
Σοβαρή και δυναμική η εμφάνιση του Ολυμπιακού σήμερα..Δείχνει σε καλή κατάσταση ενόψει τελικού αλλά και πάλι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί και ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις..Εξάλλου και ο Ολυμπιακός ακόμη θα μπορούσαμε να πούμε ότι ψάχνει ρόλους αφού δεν είναι και πολύ σταθερός αν και δείχνει κάτι καλύτερο στα τελευταία ματς.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που κέρδισε το Μαρούσι,έδειξε και πάλι ότι δεν είναι σταθερή ομάδα και ιδιαίτερα εκτος έδρας δεν μπορεί να κάνει μεγάλες νίκες..Όμως προσπαθεί αρκετά φέτος και μπορεί σίγουρα να κάνει ζημιές σε ομάδες όμως πέραν τον δύο πρώτων..
kseplenhs
θέλω να πω για τον μεγαλειότατο παναγιώτη βασιλόπουλο που και σήμερα μας προσέφερε αξέχαστες στιγμές ατόφιας μπασκετικής οξυδέρκειας και ταλέντου...

πιστευω πως θα είναι ο mvp του τελικού.χάσουμε-κερδίσουμε!

φυσικά αν κερδίσουμε,το θέαμα θα είναι πιο διασκεδαστικό γιατί αν παίρνει τέτοιο βλέμμα όταν μπιστάει τη μπάλα στο παρκέ απλά,φανταστείτε την αντίδρασή του όταν του δώσουν το κύπελλο να το σηκώσει.
i)θα το πετάξει μακριά νομίζοντάς πως είναι μπόμπα
ii)θα λυγίσει απο την συγκίνηση και θα λιποθυμήσει ενωπιον δισεκατομυρίων οπαδών του ολυμπιακού(σύμφωνα με τη θυρα 7 που κάνει κάθε χρόνο απογραφή)

και όλοι θα φωνάζουμε "M-V-P" ρυθμικά...
spysta
πραγματικα αυτο που γινεται με τον Βασιλοπουλο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!!!!! Ο τροπος με τον οποιο αντιμετωπιζεται ενας παικτης του ΟΣΦΠ απο τους ΙΔΙΟΥΣ τους οπαδους της ομαδας ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΣ ..

ΔΕΝ διαφωνω οτι κανει διαφορες αστειοτητες ο Πανος (οπως πχ κατι αναποδα λει απ κατι no look πασες .. που απλα ΔΕΝ ειναι του επιπεδου του) ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
μιλαμε οτι του Γ@Μ@Σ την ψυχολογια ΤΕΛΕΙΩΣ του παικτη .. ακομα και ο πιο αμπαλος παικτης να ειναι ... τετοια συμπεριφρα ΔΕΝ αξιζει σε κανεναν ... ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα παικτη που οκ ειναι υπερεκτιμημενος αλλα μπορει να προσφερει.
ουτε στο εχθρο σου που λενε

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.