silversurfer
May 5 2009, 13:45
Να το δούμε από τη λογική μεριά? Το συμβόλαιο του Σπανούλη έχει 1 χρόνο ακόμα σωστά??
(Μην μπούμε σε κουβέντα αν έχει βάση ή όχι το εν λόγω άρθρο γιατί σίγουρα δεν έχει, αλλά για να μπω στο κεφάλι του θα του απαντήσω ότι όλοι οι παίκτες που έγραψε ήταν ξένοι. Καλός Έλληνας παίχτης από τον ΠΑΟ δεν φεύγει γιατί κ ο ίδιος δεν έχει λόγω αλλά κ δεν μπορεί να βρεί αλλού καλύτερα.. Δημοσιογραφία σου λέει μετά)
Παρακαλώ απαντήστε μου στην ερώτηση που έκανα μόνο τα άλλα απλά τα είπα για να μην βρίσω τον άνθρωπο που έκατσε κ έγραψε το άρθρο.
giannis_
May 5 2009, 13:48
QUOTE(silversurfer @ May 5 2009, 14:45 )

Να το δούμε από τη λογική μεριά? Το συμβόλαιο του Σπανούλη έχει 1 χρόνο ακόμα σωστά??
(Μην μπούμε σε κουβέντα αν έχει βάση ή όχι το εν λόγω άρθρο γιατί σίγουρα δεν έχει, αλλά για να μπω στο κεφάλι του θα του απαντήσω ότι όλοι οι παίκτες που έγραψε ήταν ξένοι. Καλός Έλληνας παίχτης από τον ΠΑΟ δεν φεύγει γιατί κ ο ίδιος δεν έχει λόγω αλλά κ δεν μπορεί να βρεί αλλού καλύτερα.. Δημοσιογραφία σου λέει μετά)
Παρακαλώ απαντήστε μου στην ερώτηση που έκανα μόνο τα άλλα απλά τα είπα για να μην βρίσω τον άνθρωπο που έκατσε κ έγραψε το άρθρο.
Και εγω νομιζω οτι εχει ακομα αλλο ενα χρονο συμβολαιο ο μπιλ αλλα εκτος αυτου γιατι να φυγει?Εδω εγινε το παν για να γυρισει και ο ιδιος λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παει αλλου!Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη....
vastravoud
May 5 2009, 13:53
Ο Σάρας πάντως λέει ΠΑΟ, Μπάρτσα ή Μακάμπι
giannis_
May 5 2009, 13:59
QUOTE(vastravoud @ May 5 2009, 14:53 )

Aν και ειναι δυσκολο πιστευω θα μεινει,πρωτον γιατι κανεις δεν θα του προσφερει το συμβολαιο π θα του προσφερουμε εμεις και ειδικα η μακαμπι,επισης εδω εφυγε απο την μπαρτσα οπως ειπε κ ο ιδιος επειδη αλλαξε ξαφνικα ο σχεδιασμος(τοτε που ηταν στα πολυ πανω του)τωρα να παει να κανει τι?ασε π και για την μπαρτσα πεφτει βαρυ το συμβολαιο του σαρας και θα επιβαρυνει παρα πολυ το ηδη μεγαλο προυπολογισμο!Και τελος μετα τις εμφανισεις στο φ4 θα αποκλεισουμε το αεροδρομιο και θα μεινει αναγκαστικα!
Βεβαια δεν ξερουμε τι θελει ο ζοτς,αλλα αφου λενε οτι ηδη ετοιμαζουν τη νεα προταση για τον σαρας απο τη καε ,μαλλον δεν θα εχει προβλημα!
επισης λενε οτι χατζη και κετσμαν την κανουν
Bikerboy
May 5 2009, 14:48
QUOTE(giannis_ @ May 5 2009, 14:59 )

Aν και ειναι δυσκολο πιστευω θα μεινει,πρωτον γιατι κανεις δεν θα του προσφερει το συμβολαιο π θα του προσφερουμε εμεις και ειδικα η μακαμπι,επισης εδω εφυγε απο την μπαρτσα οπως ειπε κ ο ιδιος επειδη αλλαξε ξαφνικα ο σχεδιασμος(τοτε που ηταν στα πολυ πανω του)τωρα να παει να κανει τι?ασε π και για την μπαρτσα πεφτει βαρυ το συμβολαιο του σαρας και θα επιβαρυνει παρα πολυ το ηδη μεγαλο προυπολογισμο!Και τελος μετα τις εμφανισεις στο φ4 θα αποκλεισουμε το αεροδρομιο και θα μεινει αναγκαστικα!
Βεβαια δεν ξερουμε τι θελει ο ζοτς,αλλα αφου λενε οτι ηδη ετοιμαζουν τη νεα προταση για τον σαρας απο τη καε ,μαλλον δεν θα εχει προβλημα!
επισης λενε οτι χατζη και κετσμαν την κανουν
Καλα ο Κετσμαν δν εκανε και τπτ καλυτερα π φευγει ο χατζη τωρα...Παντως αμα παρουμε Ντελφινο θ τρελαθω
αν εξαιρεσουμε λιγο τν συμπεριφορα το παλικαρι ξερει πολυυυυ μπασκετ!!!
j-kidd13
May 5 2009, 14:55
QUOTE(Bikerboy @ May 5 2009, 15:48 )

Καλα ο Κετσμαν δν εκανε και τπτ καλυτερα π φευγει ο χατζη τωρα...Παντως αμα παρουμε Ντελφινο θ τρελαθω
αν εξαιρεσουμε λιγο τν συμπεριφορα το παλικαρι ξερει πολυυυυ μπασκετ!!!
O Xατζηβρεττας γιατι να φυγει ρε παιδια?
Μια χαρα παιχτης ειναι...Που θα βρουμε αλλον παιχτη της αξιας του που να δεχεται αδιαμαρτυρητα να παιζει 5 και 10 λεπτα σε καθε αγωνα,να σκυλιαζει στην αμυνα,να βοηθαει και επιθετικα...
Ειναι και Ελληνας...
Giorgos#4
May 5 2009, 15:06
συμφωνω απολυτα στα λεφτα και στην αξια του χατζη δεν υπαρχει αλλος ελληνας διαθεσιμος πρεπει να μεινει για αλλο 1 χρονο τουλαχιστον
a bullet for your head
May 5 2009, 15:14
Ο Σαρας,μετα απ το εξαιρετικο τουρνοα που εβγαλε στο Βερολινο,συγκεντρωνει και πολλες πιθανοτητες για να παραμεινει.
Στη θεση 3,πρεπει να υπαρξει ενισχυση.Βεβαια ο Περπερογλου παρουσιασε ωριμανση κ προοδο,ομως θα πρεπει να υπαρξει και μια επιπλεον ποιοτικη προσθηκη.
Αν παραμεινει και ο Νικολας,θεωρω οτι οι διαδικασιες Ελληνοποιησης του Μπατιστ θα πρεπει να επισπευθουν..
Μετα απο τοση ''τριβη'' στο ζητημα..

..θεωρω τον Αντονι Παρκερ ως τη καλυτερη περιπτωση που θα μπορουσε να υπαρξει.
Ειναι εκπληκτικος και πολυ εμπειρος παικτης,ενω μπορει να συνυπαρξει κ με τον Περπερογλου στην ιδια 5αδα.
Επισης οπως εχω τονισει ηδη,ενας ψηλος που να μπορει να παιξει κ τις 2 θεσεις.Κατι σαν τον Λαβρινοβιτς της Σιενα.
Η χρονια για τον ΠΑΟ ειναι ηδη επιτυχημενη,ενω αν κατακτησει κ το τριπλ-κραουν θα εχει επιτυχει το απολυτο,που σημαινει οτι περαν 2 ποιοτικων προσθηκων,δεν πρεπει να υπαρξουν περισσοτερες.
Απλα θα πρεπει να ειναι εκτος απο εντυπωσιακες κ ουσιαστικες και να αποτελουν τα καταλληλοτερα κομματια του παζλ.
Andrew19
May 5 2009, 15:16
Θα φύγει από το παρκέ ο μέγας Αλβέρτης!
Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να πάρει σοβαρά αυτό το άρθρο! Το να φύγει ο Σαρας δεν είναι και τόσο πιθανό αν και με όλα αυτά που λετε μείωση αποδοχών συνέχεια (λες και τον πληρώνετε εσείς) μπορεί να τα ακούσουν οι Γιανακόπουλοι και να κάνουν τσιγκουνιές.
Η ομάδα του χρόνου θα ΗΘΕΛΑ ΝΑ είναι έτσι:
ΣΠΑΝ
ΔΔ
ΣΑΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ(ΖΗΣΗΣ)
ΒΕΡΓΙΝΗΣ
ΝΤΕΛΦΙΝΟ(Η ΣΙΣΚΑ Η ΣΑΤΟ)
ΠΕΡΠΕ
ΤΣΑΡΤΣΑ
ΦΩΤΣΗΣ
ΛΑΒΡΙΝΟΒΙΤΣ (η ΣΜΟΝΤΙΣ η ΒΕΛΙΣΚΟΒΙΤΣ)
ΠΕΚΟΒΙΤΣ
ΜΠΑΤΙΣΤ
ΣΑΚΟΤΑ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ
ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ
ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΕΝΑΛΛΑΞ
Εφικτο μπάτζετ με πληθώρα λυσεων σε όλες τις θέσεις
QUOTE(vastravoud @ May 5 2009, 14:53 )

Ο Σαρας αν ικανοποιηθει οικονομικα δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να φυγει.
Δειχνει να εχει δεθει τοσο πολυ με την ομαδα,λες και παιζει 10 χρονια εδω περα.
Bikerboy
May 5 2009, 15:23
QUOTE(PAKMAN @ May 5 2009, 16:19 )

ΣΠΑΝ
ΔΔ
ΣΑΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ(ΖΗΣΗΣ)
ΒΕΡΓΙΝΗΣ
ΝΤΕΛΦΙΝΟ(Η ΣΙΣΚΑ Η ΣΑΤΟ)
ΠΕΡΠΕ
ΤΣΑΡΤΣΑ
ΦΩΤΣΗΣ
ΠΕΚΟΒΙΤΣ
ΜΠΑΤΙΣΤ
ΣΑΚΟΤΑ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ
ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Ναι καλο μπατζετ αλλα τον Βεργινη γιατι???

Εγω μονο Ντελφινο θελω!!!
j-kidd13
May 5 2009, 15:26
QUOTE(PAKMAN @ May 5 2009, 16:19 )

ΣΠΑΝ
ΔΔ
ΣΑΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ(ΖΗΣΗΣ)
ΒΕΡΓΙΝΗΣ
ΝΤΕΛΦΙΝΟ(Η ΣΙΣΚΑ Η ΣΑΤΟ)
ΠΕΡΠΕ
ΤΣΑΡΤΣΑ
ΦΩΤΣΗΣ
ΠΕΚΟΒΙΤΣ
ΜΠΑΤΙΣΤ
ΣΑΚΟΤΑ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ
ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ-ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Kαπως ετσι νομιζω θελουμε οι περισσοτεροι να ειναι το ροστερ...Αναποκτηθει 3αρι,το να ερθει ο Ζησης στη θεση του Χατζηβρεττα ειναι λιγο δυσκολο,γιατι μετα θα εχουμε 5 ασοδυα πρωτης γραμμης...ποιος θα πρωτοπαιζει?
QUOTE(j-kidd13 @ May 5 2009, 16:26 )

Kαπως ετσι νομιζω θελουμε οι περισσοτεροι να ειναι το ροστερ...Αναποκτηθει 3αρι,το να ερθει ο Ζησης στη θεση του Χατζηβρεττα ειναι λιγο δυσκολο,γιατι μετα θα εχουμε 5 ασοδυα πρωτης γραμμης...ποιος θα πρωτοπαιζει?
Εγω προσωπικα τον Ζηση δεν τον θελω.Ουτε στην θεση του Χατζηβρεττα.
Δειχνει να εχει πεσει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο.Δεν τον εμπιστευομαι καθολου.
j-kidd13
May 5 2009, 15:33
QUOTE(stefan @ May 5 2009, 16:31 )

Εγω προσωπικα τον Ζηση δεν τον θελω.Ουτε στην θεση του Χατζηβρεττα.
Δειχνει να εχει πεσει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο.Δεν τον εμπιστευομαι καθολου.
Ουτε εγω καιγομαι για τον Ζηση.Εχει πεσει ειναι γεγονος...Αλλα ακομα εχει καλο σουτ και ειναι πολυ καλος αμυντικος...
QUOTE(j-kidd13 @ May 5 2009, 16:33 )

Ουτε εγω καιγομαι για τον Ζηση.Εχει πεσει ειναι γεγονος...Αλλα ακομα εχει καλο σουτ και ειναι πολυ καλος αμυντικος...
Καλο σουτ και καλος αμυντικος.Δεν αντιλεγω.
Αλλα με το τωρινο ροστερ του Παναθηναικου,ποσο θα παιζει?
Υποτιθεται οτι θα φυγει απο την ΤΣΣΚΑ επειδη δεν παιζει καθολου.
Θα παει σε μια ομαδα που και εκει δεν θα παιρνει μεγαλο χρονο συμμετοχης?
j-kidd13
May 5 2009, 15:36
QUOTE(stefan @ May 5 2009, 16:35 )

Αυτο ακριβως ειπα 4 ποστ πιο πανω...
QUOTE(j-kidd13 @ May 5 2009, 16:36 )

Αυτο ακριβως ειπα 4 ποστ πιο πανω...
Το ξερω ρε jason!!
Δεν ειναι ερωτηση σε εσενα!
Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου..
j-kidd13
May 5 2009, 15:42
QUOTE(stefan @ May 5 2009, 16:37 )

Το ξερω ρε jason!!
Δεν ειναι ερωτηση σε εσενα!
Ρητορικη ηταν η ερωτηση μου..

Γραψε λαθος....
vastravoud
May 5 2009, 18:25
Και δε νομίζω ότι χρειάζονται περισσότεροι από 5 πρωτοκλασάτοι παίκτες για τις 3 θέσεις της περιφέρειας, καθώς και πάνω από 4 πρωτοκλασάτοι ψηλοί
nik-air
May 5 2009, 19:42
QUOTE(stefan @ May 5 2009, 13:35 )

Εγω τον Ζηση παντα τον θεωρουσα υπερτιμημενο...Και πιστευω πως δεν κανει την διαφορα σε μια ομαδα, ποσο μαλλον στον παο..Αν τον πεις 2αρι ειναι σκορερ χαμηλων προδιαγραφων και αν ειναι μονο στη μερα του σκοραρει..Αν τον πεις Ασσο υπαρχουν πολλοι καλυτεροι του οργανωτες..Το μονο μεγαλο προσον του ειναι πως αποτελει το παιδι του κοουτς και δεν διαμαρτυρεται ποτε...
QUOTE(nik-air @ May 5 2009, 20:42 )

Εγω τον Ζηση παντα τον θεωρουσα υπερτιμημενο...Και πιστευω πως δεν κανει την διαφορα σε μια ομαδα, ποσο μαλλον στον παο..Αν τον πεις 2αρι ειναι σκορερ χαμηλων προδιαγραφων και αν ειναι μονο στη μερα του σκοραρει..Αν τον πεις Ασσο υπαρχουν πολλοι καλυτεροι του οργανωτες..Το μονο μεγαλο προσον του ειναι πως αποτελει το παιδι του κοουτς και δεν διαμαρτυρεται ποτε...
Ο τροπος παιχνιδιου του Ζηση ειναι που σας κανει ολους να νομιζετε οτι ειναι ντεφορμε και 'πεσμενος'..
Ιστορικη ατακα καποιου φιλου !! Δεν θυμαμαι ! Παντως ισχυει 100%,
Ρε παιδια, δεν θελουμε 12 ισαξιους παιχτες. Αφου ο Ζοτς προτιμα να εχει 9 και να εμπιστευεται, για να μην μπερδευεται και το ροτεισιον. Φετος πηραμε την Ευρωλιγκα με 8-9 παιχτες
Σαρας
Διαμαντιδης
Σπανουλης
Νικολας
Περπερογλου
Φωτσης
Πεκοβιτς
Μπατιστ
Αντε να βαλω και τον Τσαρτσαρη..
Αντιστοιχα το 2007 το σηκωσαμε με:
ΔΔ 13
Βουγιανιτς
Μπετσιροβιτς
Xατζηβρεττα
Σισκαουσκας
Ντικουδη
Μπατιστ
Τομασεβιτς
Αντε να βαλω και τον Τσαρτσαρη που ηταν αναποσπαστο και βασικο μελος της ομαδας αλλα ηταν τραυματιας στο Φ4. Αρα συνολο παλι 8-9 παιχτες !
virgin13
May 6 2009, 08:43
γνωριζει κανεις για ποιο λογο εφυγε ο βουγιανιτς απο τον παο?επαιξε πολυ καλα στον παο και ειδικά στο φιναλ4 του 2007.Και ειναι μολις 28 με τεραστια εμπειρια.
Οσο τωρα για τις μεταγραφες,πρεπει να φυγουν υποχρεωτικα σακοτα,χατζηβρεττας και κετσμαν και να ερθουν 3 παικτες με εμπειρια απο φιναλ4 και πρωταθλητισμο οπως λαβρινοβιτς,τεπιτς και βελιτσκοβιτς.Ακομα,ο σαρας πρεπει να κατσει για αλλα 2 χρονια στην ομαδα.Επισης πρεπει να παρει ενεργο ρολο στην ομαδα ο σερμαντινι ο οποιος για μενα ειναι ενας τρομερος ψηλος ο οποιος εχει και απιστευτο σουτ για το υψος του.Πρεπει σιγα σιγα να μπαινει μεσα να βοηθαει και τους πεκοβιτς,μπατιστ οταν γεμιζουν με φαουλ.Νομιζω αν γινουν αυτά δε θα δυσκολευτουμε και του χρονου να φτασουμε φιναλ4
Γιατί να φύγουν Σάκοτα και χατζηβρέττας?? 2-3 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο έχουν... Μη λέμε ότι θέλουμε... Θα πάρουμε στη θέση του Σάκοτα Lavrinovic, και θα παίζει 5 λεπτά?? Ή θα παίζει 10 λεπτά ο Πέκοβιτς??? Οι χρόνοι βγαίνουν τέλεια στον Παναθηναϊκό, ώστε ούτε να κουράζονται οι παίκτες ούτε να αγωνίζονται λίγο και χάνουν τη φόρμα τους...
Οι ρολίστες, εκτός από τα 2-3 λεπτά συμμετοχής στα δύσκολα παιχνίδια, εκτός απ' το ότι παίζουν τον περισσότερο χρόνο στα εύκολα παιχνίδια δίνοντας σημαντικές ανάσες στους βασικούς, συνεισφέρουν σημαντικά και στην προπόνηση, στην ψυχολογική τόνωση των βασικών και στο καλό κλίμα της ομάδας. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο να τους αλλάξουμε...
Αν θέλουμε να δώσουμε μια μεγάλη βελτίωση αυτή είναι 1 τριάρι (με καλό τρίποντο), να βοηθήσει τον Πέρπα και να κόψει 2-3 αγωνιστικά λεπτά από τον ΔΔ. Αυτόν μπορούμε να τον πάρουμε στη θέση του Κέσμαν...
Εγώ θα ήθελα κατά σειρά:
1.) Σίσκα
2.) Σάτο
3.) Τέπιτς
4.) Βέσελι (Παρτιζάν, 20χρ.)
Αν τώρα φύγει ο Σάρας, η λύση λέγεται ΜcIntyre....
Bikerboy
May 6 2009, 10:15
QUOTE(virgin13 @ May 6 2009, 09:43 )

γνωριζει κανεις για ποιο λογο εφυγε ο βουγιανιτς απο τον παο?επαιξε πολυ καλα στον παο και ειδικά στο φιναλ4 του 2007.Και ειναι μολις 28 με τεραστια εμπειρια.
Οσο τωρα για τις μεταγραφες,πρεπει να φυγουν υποχρεωτικα σακοτα,χατζηβρεττας και κετσμαν και να ερθουν 3 παικτες με εμπειρια απο φιναλ4 και πρωταθλητισμο οπως λαβρινοβιτς,τεπιτς και βελιτσκοβιτς.Ακομα,ο σαρας πρεπει να κατσει για αλλα 2 χρονια στην ομαδα.Επισης πρεπει να παρει ενεργο ρολο στην ομαδα ο σερμαντινι ο οποιος για μενα ειναι ενας τρομερος ψηλος ο οποιος εχει και απιστευτο σουτ για το υψος του.Πρεπει σιγα σιγα να μπαινει μεσα να βοηθαει και τους πεκοβιτς,μπατιστ οταν γεμιζουν με φαουλ.Νομιζω αν γινουν αυτά δε θα δυσκολευτουμε και του χρονου να φτασουμε φιναλ4
Ο Σερμαντινι ειναι πολυ ψηλος εχει και καλο σουτ αλλα του λειπει η εμπειρια και η τεχνικη μεσα στη ρακετα!!!Εχει μελλον αλλα πρεπει να δουλεψει πολυ!!Καλο θα ηταν να παει δανικος σε μια πιο μικρη ομαδα για να εχει χρονο συμμετοχης και σε 1 η 2 χρονια να ειναι ετοιμος να παιξει σε ομαδα σαν τν ΠΑΟ!!
Λιγες μεταγραφες και μετρημενες θα γινουν φετος.
Τεπιτς αντι Κετσμαν.
Και κανας Ελληνας αν βρεθει.Που βρισκεται δλδ...υπαρχει μια γενια 84 ρηδων που θα ταν πολυ καλο στοιχημα για τον Ζελικο (2 συγκεκριμενοι δλδ).
Ανεξαρτητως εκβασης πρωταθληματος ,δεν νομιζω να γινει κατι παραπανω (ουτε νομιζω πως χρειαζεται δλδ)
giannis_
May 6 2009, 12:40
QUOTE(xaris @ May 6 2009, 12:30 )

Λιγες μεταγραφες και μετρημενες θα γινουν φετος.
Τεπιτς αντι Κετσμαν.
Και κανας Ελληνας αν βρεθει.Που βρισκεται δλδ...υπαρχει μια γενια 84 ρηδων που θα ταν πολυ καλο στοιχημα για τον Ζελικο (2 συγκεκριμενοι δλδ).
Ανεξαρτητως εκβασης πρωταθληματος ,δεν νομιζω να γινει κατι παραπανω (ουτε νομιζω πως χρειαζεται δλδ)
Ο τεπιτς λογικα με αυτα π ακουγονται και στο γηπεδο και γενικοτερα πρεπει να θεωρειται κλεισμενος,αλλα κανεις δεν ξερει σιγουρα μεχρι να τον δουμε στο οακα!
Ενας φιλος π ρωτησε πιο πανω για τον μιλος γιατι εφυγε,ο ζοτς σε μια συνεντευξη ειχε πει οτι ειναι πολυ καλος παιχτης και στον παο εχει πολυ λιγο χρονο συμμετοχης και ο ιδιος θελησε να δοκιμασει αν μπορει να ειναι καπου πρωταγωνιστης!
Οτι ακριβως συνεβη και με τον σανι!Και οντως ειναι πολυ καλοι παιχτες για να ειναι τεταρτες ρεζερβες στον παο,παντως και οι 2 τους ειναι καλοδεχουμενοι στην παναθα ειδικα ο μιλος

(σιγουρα κανεις δεν εχει ξεχασει τις εμφανισεις του στο φ4 της αθηνας οπως ελεγε και ο συριγος, ρε τον δαιμονα....!οπως και το κλασσικο πανηγυρισμο του μετα απο τριποντα..)
nik-air
May 6 2009, 12:40
QUOTE(virgin13 @ May 6 2009, 06:43 )

Οσο τωρα για τις μεταγραφες,πρεπει να φυγουν υποχρεωτικα σακοτα,χατζηβρεττας και κετσμαν και να ερθουν 3 παικτες με εμπειρια απο φιναλ4 και πρωταθλητισμο οπως λαβρινοβιτς,τεπιτς και βελιτσκοβιτς
Φιλε νομιζω πως σε εχουν παρασυρει οι εφημεριδες!! οι τεπιτς,βελιτσκοβιτς δεν εχουν εμπειριες απο φαιναλ4 και αυτη τη στιγμη δεν ειναι ετοιμοι να βοηθησουν την ομαδα οπως ο χατζηβρεττας...αν ερθουν το ρολο του Σακοτα θα εχουν την πρωτη χρονια...
Η ομάδα χρειάζεται απαρετήτως ένα δυνατό τεσσαρο-πενταρι γιατί σε περίπτωση τραυματισμού του Φωτση και συνέχιση του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Τσαρτσαρή η ομάδα παίζει χωρίς τεσσάρι. Αρα ψηφίζω Σμόντις η λαβρίνοβιτς και Τέπιτς. Στην θέση Κετσμαν και Σερμαντίνι.
vastravoud
May 6 2009, 13:55
Επιτρέψτε μου πάντως ένα μικρό σκεπτικισμό: Ο Σάρας είναι πλέον 33 χρονών. Θεωρείτε ότι στα επόμενα 2 χρόνια θα έχει το ίδιο κίνητρο με φέτος;
Paris87
May 6 2009, 13:57
Ενα δυνατο 4-5αρι θελουμε (οπως προειπε ενα παλικαρι) γιατι κ ο Μπατιστ ειναι μεγαλουτσικος και ναι, ο Τσαρτσαρης εαν συνεχισει ετσι και του χρονου, αστο!...Και εναν ρολιστα αντι του Κετσμαν (που να βαζει τα αμαρκαριστα 3ποντα και να παιζει καλη αμυνα) Α ξεχασα...φευγει κ Σακοτα

Εγω προσωπικα, θα εδιωχνα Χατζηβρετα και θα εφερνα εναν παιχτη 20-22 χρονων (δεν υπονοω κανεναν)
Αυτα...τωρα εαν ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (

) κρινει πως θελουμε κ αλλους...οκ
Παντως Διαμαντιδης Σπανουλης Νικολας κ Σαρας σκοτωνουν!
QUOTE(vastravoud @ May 6 2009, 14:55 )

Επιτρέψτε μου πάντως ένα μικρό σκεπτικισμό: Ο Σάρας είναι πλέον 33 χρονών. Θεωρείτε ότι στα επόμενα 2 χρόνια θα έχει το ίδιο κίνητρο με φέτος;
Μια χαρα κινητρο θα εχει.Αν δεν ειχε,θα σταματαγε απλα το μπασκετ
η' θα πηγαινε να παιξει σε καμια μικρη ομαδα για να κανει χαβαλε.
Σε αυτους τους παιχτες το εχουμε ξαναπει οτι δεν υπαρχει η λεξη κορεσμος
η' μη κινητρο στο λεξιλογιο τους.
nicolicius
May 6 2009, 14:30
Eιδικά για τον Σάρας δεν υπάρχει περίπτωση ο άνθρωπος αγαπάει το μπάσκετ και το χαίρεται οσο κανείς άλλος!
Θεωρώ πως με ενα 4 αρι και ενα 3 αρι η ομάδα έχει κλείσει!
j-kidd13
May 6 2009, 14:33
Κοιταξτε απλα πως αντιδραει ακομα και οταν ειναι στον παγκο ρε παιδια...Τρελενεται...Και μεσα στο παιχνιδι ειναι ζιζανιο!Μιλαει διαρκως και δινει συμβουλες....Δεν τιθεται θεμα κινητρου για τον Σαρας...Ειναι στην ισως καλυτερη ομαδα της ευρωπης με τον καλυτερο κοουτς της ευρωπης...Αυτο ειναι το μεγαλυτερο κινητρο...
QUOTE(nicolicius @ May 6 2009, 15:30 )

Eιδικά για τον Σάρας δεν υπάρχει περίπτωση ο άνθρωπος αγαπάει το μπάσκετ και το χαίρεται οσο κανείς άλλος!
Θεωρώ πως με ενα 4 αρι και ενα 3 αρι η ομάδα έχει κλείσει!
Αυτο ειναι και το σημαντικοτερο για εναν παιχτη σε τετοιο επιπεδο.
Αγαπαει αυτο που κανει και δεν παιζει(πλεον) μονο για τα χρηματα.
Α ρε Σαρας παιχταρα..
εγώ θα ήθελα εναν παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Χάισλιπ ή του Μπαστόν ώστε η ομάδα να γίνει πιο αθλητική!
j-kidd13
May 6 2009, 16:25
QUOTE(Johny @ May 6 2009, 17:11 )

εγώ θα ήθελα εναν παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Χάισλιπ ή του Μπαστόν ώστε η ομάδα να γίνει πιο αθλητική!
Τοσο ο Μπαστον οσο και ο Χαισλιπ ειναι πολυ καλοι παιχτες...Ειδικα ο Μπαστον της Μακαμπι ηταν σιφουνας...Εκπληκτικος παιχτης...Τωρα βεβαια ειναι και καιποια παραπανω ηλικιας,αλλα την δουλεια του στην ευρωπη θα την κανει και με το παραπανω...Και ο Χαισλιπ ειναι απο τους παιχτες που μου αρεσουν.Αρκετα αθλητικο 4αρι,με καλες κινησεις στο καλαθι και καλος ριμπαουντερ...Ωστοσο και οι 2 ειναι Αμερικανοι και εκει εχουμε ενα θεματακι.
a bullet for your head
May 6 2009, 16:28
QUOTE(zoze @ May 6 2009, 10:56 )

Αν θέλουμε να δώσουμε μια μεγάλη βελτίωση αυτή είναι 1 τριάρι (με καλό τρίποντο), να βοηθήσει τον Πέρπα και να κόψει 2-3 αγωνιστικά λεπτά από τον ΔΔ. Αυτόν μπορούμε να τον πάρουμε στη θέση του Κέσμαν...
Εγώ θα ήθελα κατά σειρά:
1.) Σίσκα
2.) Σάτο
3.) Τέπιτς
4.) Βέσελι (Παρτιζάν, 20χρ.)
Αν τώρα φύγει ο Σάρας, η λύση λέγεται ΜcIntyre....
Ο Βεσελι,αν δεν κανω λαθος ειναι ενα F-C.
Για τον Μακινταιρ σε περιπτωση φυγης του Σαρας,συμφωνω απολυτως.
Bikerboy
May 6 2009, 17:53
QUOTE(stefan @ May 5 2009, 00:34 )

Ο Σατο μου φαινεται για αληταρας και δεν νομιζω να τον θελει ο Ζοτς.
Ο Ντελφινο αντιθετα μου φαινεται πολυ καλυτερη περιπτωση.
Stefan Διαβασες πουθενα οτι ο Ζοτς ενδιαφερεται για Ντελφινο???Αν ναι που?
piratiko
May 6 2009, 18:12
Εγω ξερω οτι ο Ντελφινο επιστρεφει ΝΒΑ..καπου το χα διαβασει οτι εχει υπογραψει ηδη.
Bikerboy
May 6 2009, 18:18
QUOTE(piratiko @ May 6 2009, 19:12 )

Εγω ξερω οτι ο Ντελφινο επιστρεφει ΝΒΑ..καπου το χα διαβασει οτι εχει υπογραψει ηδη.
Kριμα!!!
j-kidd13
May 6 2009, 18:24
QUOTE(Bikerboy @ May 6 2009, 18:53 )

Stefan Διαβασες πουθενα οτι ο Ζοτς ενδιαφερεται για Ντελφινο???Αν ναι που?
O Nτελφινο ακουγοταν εντονα το περασμενο καλοκαιρι...Ειχε παρουσιαστει ως στοχος και του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου...
Εγω παντως εχω διαβασει οτι το συμβολαιο του ειναι 3ετες με την Κιμκι και δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να φυγει.
vastravoud
May 6 2009, 18:31
Ο Ζοτς τον έκραξε πολύ χοντρά τον Σάτο για το βρώμικο παιχνίδι του, και μάλιστα αρκετοί παίκτες μας ειχαν εκνευριστεί με αυτόν. Δε νομίζω λοιπόν να υπάρχει ενδεχόμενο.
Επίσης, αν μείνουν Σάρας / Ντρου δε νομίζω ότι χωράει άλλος περιφερειακός των 25+ λεπτών. Αν γίνει αυτό ο Στράτος θα μείνει τελείως στάσιμος
giorgos_g7
May 6 2009, 18:47
αν ημουν στη θεση σας δεν θα σκεφτομουν τετοια πραγματα οπως να φυγει ο σαρας να ερθει ο βελικοβιτς...
δν ειναι χαζο? οκ μπορει να ειναι 33 ε και? εχει ακομα 1-2 χρονια μετα βλεπει τι θα κανει. + οτι πρπει να παιζουν ολοι. ειτε λιγο ειτε πολυ. π.χ αν ερθει ο μακ ινταιερ στον παο τοτε τα πραγματα θα μπλεχτουν πολυ. ο μακ ινταιερ δεν θεωρω οτι ταιριαζει στον παο ή στον οσφπ. στον οσφπ θα ταιριαζε ως 2 αλλα στον παο δν μπορω να φαΝΤΑστω τον συγκεκρμενο παικτη να οργανωνει παιχνιδι και απο το συνηθησμενο και ρυθμισμενο παιχνιδι του ΔΔ να πατε σε ενα "αερα πατερα".
εγω πιστευω πως πρπει να κρατηθουν καποια ορια φετος. να μην γινει της πουτ@**ς με τις μεταγραφες και να παρετε 3 παικτες που δν θα τους χρειαζεστε. π.χ ο σισκαουσκας νομιζω πως ειναι περιτος στον παο αυτη τη στιγμη. (παντα προσωπικη αποψη) εχετε:περπερογλου,χατζηβρεττα αλλα και παλι και ο νικολας παιζει εκει. αρα δν χρειαζεται αφου τη δυναμη την εχεται στο 1-2 οπου αυτο σας συντηρει στην κορυφη. τωρα μεσα στο ζωγραφιστο εχετε πολλους. θα γινει μπαιρδεμα αν ερθει κιαλος και μαλιστα ονοματος σμοντις! σιγουρα θα χαιροσασταν αλλα θα ξεφευγαν τα πραγματα απο το οριο. και αυτο λεω και με την ομαδα μου. π.χ καποιοι λενε οτι θελει ο οσφπ 2 ψηλους. ε οχι δν ειναι ετσι. θελει ενα 4αρι και τπτ αλλο. δεν θα θαψουμε τον πριντεζη ουτε το μπουρουση ουτε το σοφο για να πουμε οτι φεραμε κιαλο ονομα. αυτο κατανταει γελοιο. οταν με το καλο του χρονου λυξει η συνεργασια με βουισιτς(πιστευω πως θα ειναι ακομα καλυτερος του χρονου αρα μπορει και να ανανεωσει) τοτε ναι αλλα οχι ολα μαζι! ήμαρτον ρε χαλαρωστε και απολαυστε τν πρωτια της ευρωπης.
Bikerboy
May 6 2009, 20:01
QUOTE(giorgos_g7 @ May 6 2009, 19:47 )

αν ημουν στη θεση σας δεν θα σκεφτομουν τετοια πραγματα οπως να φυγει ο σαρας να ερθει ο βελικοβιτς...
δν ειναι χαζο? οκ μπορει να ειναι 33 ε και? εχει ακομα 1-2 χρονια μετα βλεπει τι θα κανει. + οτι πρπει να παιζουν ολοι. ειτε λιγο ειτε πολυ. π.χ αν ερθει ο μακ ινταιερ στον παο τοτε τα πραγματα θα μπλεχτουν πολυ. ο μακ ινταιερ δεν θεωρω οτι ταιριαζει στον παο ή στον οσφπ. στον οσφπ θα ταιριαζε ως 2 αλλα στον παο δν μπορω να φαΝΤΑστω τον συγκεκρμενο παικτη να οργανωνει παιχνιδι και απο το συνηθησμενο και ρυθμισμενο παιχνιδι του ΔΔ να πατε σε ενα "αερα πατερα".
εγω πιστευω πως πρπει να κρατηθουν καποια ορια φετος. να μην γινει της πουτ@**ς με τις μεταγραφες και να παρετε 3 παικτες που δν θα τους χρειαζεστε. π.χ ο σισκαουσκας νομιζω πως ειναι περιτος στον παο αυτη τη στιγμη. (παντα προσωπικη αποψη) εχετε:περπερογλου,χατζηβρεττα αλλα και παλι και ο νικολας παιζει εκει. αρα δν χρειαζεται αφου τη δυναμη την εχεται στο 1-2 οπου αυτο σας συντηρει στην κορυφη. τωρα μεσα στο ζωγραφιστο εχετε πολλους. θα γινει μπαιρδεμα αν ερθει κιαλος και μαλιστα ονοματος σμοντις! σιγουρα θα χαιροσασταν αλλα θα ξεφευγαν τα πραγματα απο το οριο. και αυτο λεω και με την ομαδα μου. π.χ καποιοι λενε οτι θελει ο οσφπ 2 ψηλους. ε οχι δν ειναι ετσι. θελει ενα 4αρι και τπτ αλλο. δεν θα θαψουμε τον πριντεζη ουτε το μπουρουση ουτε το σοφο για να πουμε οτι φεραμε κιαλο ονομα. αυτο κατανταει γελοιο. οταν με το καλο του χρονου λυξει η συνεργασια με βουισιτς(πιστευω πως θα ειναι ακομα καλυτερος του χρονου αρα μπορει και να ανανεωσει) τοτε ναι αλλα οχι ολα μαζι! ήμαρτον ρε χαλαρωστε και απολαυστε τν πρωτια της ευρωπης.
Ο Σαρας δν παει πουθενα δν τν αφηνουμε να φυγει!!!Οσο για μακ ινταιερ πιστευω οτι στον ΠΑΟ δν θα προσφερει κατι ουσιαστικο αλλα ο ΟΣΦΠ χρειαζεται εναν ασσο για να οργανωνει και ταυτοχρονα να σκοραρει!!!
piratiko
May 6 2009, 20:15
Σαρας, Νικολας δεν φευγουν, τερμα. Οπως και ΔΔ και Σπανουλης. Οπωτε αλλο κοντο δεν παιρνουμε ρε παιδια τι συζητατε? Ποιος Μκ Ινταιρ και Τεπιτς και κουραφεξαλα...
Εκει που μαλλον υστερουμε ειναι στις θεσεις 3 και 4 γιατι ο Περπε ειναι παιχταρας αλλα οχι και αναντικαταστατος και με ρεζερβα τον κετσμαν. Ο Σισκα δεν ειχε αντιπαλο στον τελικο.
Μετα στο 4 υπαρχει ο μεγας Φωτσης αλλα ως ενναλλακτικη λυση? O Τσαρτσαρης? Εκει πιστευω εχουμε αναγκη μεγαλη.
j-kidd13
May 6 2009, 20:24
QUOTE(piratiko @ May 6 2009, 21:15 )

Σαρας, Νικολας δεν φευγουν, τερμα. Οπως και ΔΔ και Σπανουλης. Οπωτε αλλο κοντο δεν παιρνουμε ρε παιδια τι συζητατε? Ποιος Μκ Ινταιρ και Τεπιτς και κουραφεξαλα...
Εκει που μαλλον υστερουμε ειναι στις θεσεις 3 και 4 γιατι ο Περπε ειναι παιχταρας αλλα οχι και αναντικαταστατος και με ρεζερβα τον κετσμαν. Ο Σισκα δεν ειχε αντιπαλο στον τελικο.
Μετα στο 4 υπαρχει ο μεγας Φωτσης αλλα ως ενναλλακτικη λυση? O Τσαρτσαρης? Εκει πιστευω εχουμε αναγκη μεγαλη.
Τον Σισκα παντως για 2,5 δεκαλεπτα δεν τον ειδα να μην εχει αντιπαλο οπως λες...Μαλλον δεν υπηρχε στο γηπεδο.
giorgos_g7
May 6 2009, 20:25
QUOTE(Bikerboy @ May 6 2009, 21:01 )

Ο Σαρας δν παει πουθενα δν τν αφηνουμε να φυγει!!!Οσο για μακ ινταιερ πιστευω οτι στον ΠΑΟ δν θα προσφερει κατι ουσιαστικο αλλα ο ΟΣΦΠ χρειαζεται εναν ασσο για να οργανωνει και ταυτοχρονα να σκοραρει!!!
κοιτα εχουμε παπαλουκα, αυτο τα λεει ολα. οργανωνει,ηρεμει την ομαδα ειναι ηγετικη μορφη και αν χρειαστει σκοραρει.
ο μακ ινταιερ για να ερθει θα παιξει κυριως στο 2. οχι οτι δν θα οργανωνει αλλα θα εχει τετοιο ρολο. απο οσο ξερω (ρωτωντας τον σ.καβαλιερατο) δ υπαρχει περιπτωση για αυτον αλλα εχουμε καιρο ακομα. προεχει το 3 κ το 4 για μενα οπου θα ηθελα λαβρινοβιτς παρκερ που μενει ελευθερος και με ενα συμβολαιο 1+1 θα ηταν σουπερ. ο μακ ινταιερ για να ερθει θα πρεπει να φυγει ο τσιλι ή ο γκριρ. αν υποθεσουμε οτι με τη φυγη του τσιλι θα ερθει στη θεση του αμερικανος με καλο σουτ τοτε για να ερθει ο ασσος τησ σιενα πρεπει να φυγει ο Γκριρ που εχει προσφερει αφανταστα. τεσπα ολα ενα ρισκο ειναι
παντως αν εχει του χρονου ο θρυλος ομαδα παπ,μακ ινταιερ,παρκερ,λαβρινοβιτς,μπουρουση (κατι δυσκολο) θα τρελαθω ολη μερα με αυτο θα ασχολουμε
piratiko
May 6 2009, 20:38
QUOTE(j-kidd13 @ May 6 2009, 20:24 )

Τον Σισκα παντως για 2,5 δεκαλεπτα δεν τον ειδα να μην εχει αντιπαλο οπως λες...Μαλλον δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Νταξει ολη η ΤΣΣΚΑ ειχε αιχμαλωτιστει απο την αμυνα του παο. Οταν ομως επρεπε ο Σισκα δεν ειχε αντιπαλο για μενα. Σηκωνοταν για τριποντο με παιχτη πανω και το βαζε ανετος...Παντως δεν θα τον ηθελα πισω. Με Παρκερ πιστευω οτι ειμαστε πολυ μα πολυ δυνατοι.
ερωτηση
ο πεκοβιτς εχει ορο στο συμβολαιο του οτι μπορει να το σπασει οποτε γουσταρει αν ειναι για ΝΒΑ ?
αν μεινει ζοτς δυσκολα θα αλλαξουν οι ξενοι σας παντως...παικτες που του βγαινουν δεν τους διωχνει , ιδιως μετα τις ηττες που εφαγε με ντελκ , μαρρει πχ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.