Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εκτιμήσεις για Final-4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
dexterous
Σύντροφοι όπως βλέπω εγώ τα πράγματα και τις ομάδες γενικά φέτος,και λαμβάνοντας ως δεδομένη ,όσο και κραυγαλέα και επιτακτική να είναι,τη μη ενίσχυση στο 5,ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος θα είναι ενάντια στον ολυμπιακό με/χωρίς πλεονέκτημα ή στη Ρεαλ με πλεονέκτημα.Όπως ήρθαν τα πράγματα ,δύσκολα θα διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την 4η θέση.Ίσως καταφέρουμε την 3η στο δύσκολο σενάριο που θα πάρουμε ΤΣΣΚΑ,Ρεαλ,ΟΣΦΠ και ταυτόχρονα δε θα χαρίσουμε νίκες(πάλι).Με την 5η θα έχουμε πάλι αποστολές αυτοκτονίας όπως στην Πόλη.
Εν κατακλείδι,πιστεύω πως δεν θα τα καταφέρουμε και φέτος(ελπίζοντας βέβαια να είμαι λάθος).Και βασικότερο αίτιο είναι η θεόρατη τρύπα στους ψηλούς.Το σημαντικότερο όμως είναι πως χτίσαμε ένα δυνατότερο σύνολο,το οποίο αν δεν διαλυθεί το καλοκαίρι ,και με 2-3 καλές προσθήκες,είναι για πολύ μεγάλα πράγματα.
tanasen01
Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την 3η θέση (ή έστω την 4η) στην κανονική περίοδο. Μπορούμε να πάρουμε και τα 6 παιχνίδια εντός έδρας, αρχίζοντας από το αυριανό και αν πάρουμε τα 4 από τα 6 εκτός (Μπάμπεργκ, Μάλαγα, Μακάμπι, Αρμάνι) τότε κερδίζουμε το πλεονέκτημα. Βασική προϋπόθεση για το F4 είναι να μείνουν υγιείς τουλάχιστον όλοι οι της βασικής 6άδας (Καλάθης, Λοτζo, KC, Παππάς, Γκιστ, Σινγκλετον).
Το κενό στους ψηλούς προς το παρών καλύπτεται με μπαλώματα (Αντε, KG, Ιαν). Απλά ελπίζω να μην φανεί μέχρι το F4.
irving
πιστευω οτι δεν θα παμε φ4 εκτος και αμα βγουμε 3οι. ρεαλ και φενερ δεν τις εχουμε ουτε με πλεονεκτημα στα πλειοφς. εκτος κι αν παιξουμε με ολυμπιακο οπου εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο οτι με φενερ/ρεαλ/τσσκα αλλα και παλι ειναι δυσκολο.

Katiki_Domokou
μονο με ολυμπιακο θα εχουμε τυχη με μειονεκτημα εδρας
Templar
Μια γενική εκτίμηση - διαίσθηση είναι οτι δεν θα πάμε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.