Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ντιτρόιτ-Σικάγο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Air Kef
92-71 τελος γ.

ΜΕ τετοιο Γκορντον δν χανουν οι Μπουλς.Τρομερή ευστοχια απο ολη την ομαδα που παραδίδει μαθηματα μπασκετ σημερα.Εκαναν μια φαση για το top 10 teamwork ever.. 77.gif
Gordon double teamed στον Ουαλας που κανει μπασιμο(απο την γωνια!) στον Ντενγκ που περιμενει στη διακεκομενη.Με τη μια ο Ντενγκ τη σηκωνει και ερχεται ο Τομας να τελειωσει το αλει ουπ με δυνατο καρφωμα.
Αξιζει που καθησα.Μπράβο μου. smiley.gif
Air Kef
Τεράστια νικη με 108-92 για τους Μπουλς με εξαιρετική εμφάνιση πηγαν τη σειρά στο 3-2 και επιστρέφουν στην έδρα τους για την ισοφάριση!

Νομίζω πως αδίκησαν τους εαυτούς τους με τις εμφανισεις τους στα 2 πρώτα ματς.


Έχουν βασιμες ελπίδες να γίνουν η πρωτη ομαδα που ανατρέπει 3-0.Αρκει να επαναλμβάνουν τις 2 τελευταιες τους εμφανισεις.....άλλες δυο φορές.

Μεσα σε ολους κορυφαιος ο Γκορντον νομιζω,πολυ καλος ο Χαινριχ ενω και οι Τομας,Ντενγκ,Ουάλας βοηθησαν παρα πολύ. Ο Νοτσιονι αγωνιστηκε μολις 4 λεπτά,ξερει κανενας αν υπαρχει κατι εξωστρατηγικο;; biggrin.gif


Γιουχάισμα στο τέλος για τους Πιστονς.




Ντενγκ:
Ειμασταν αστοχοι στα 2 πρωτα ματς και δν παιζαμε το παιχνιδι μας,χαλαρωσαμε και καναμε την σημερινή νικη.Οι Πίστονς εχουν το αγχος,ειμαστε ανετοι,παιζουμε δυνατά και κανουμε οτι αλλο μπορουμε.
Anaz
Eγω σας το'πα μη τους ξεγραφετε τοσο ευκολα τους ταυρους.. wink.gif
Θα περασει παντως το Ντιτροιτ,αλλα αυτη τη νικη την χρειαζονταν πραγματικα οι Μπουλς για να αποκαταστησουν τις καλες εντυπωσεις που αφησαν απ'τη σειρα με τους Χιτ και πηγαν να πανε στραφι μετα το 3-0.
soz
E ειδικά στους 2 πρώτους αγώνες παραήταν απαράδεκτοι οι bulls.
άντε μπας και το γυρίσουμε,για να δούμε!!
liolias
Μπορει να καναν δυο νικες αλλα λογικα οι Ντιντροιτ θα περασουν.
iverson
Λέτε οι Bulls να κάνουν το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα και να γυρίσουν το εις βάρος τους 3-0;
Από την εμπειρία των Pistons λέω ένα μεγάλο: ΌΧΙ
Από την ''τρέλα'' των Bulls λέω: ρε λές;
Πάντως πήραν πίσω τις εντυπώσεις σε σχέση με αυτές που θα είχαν άμα έχανα με σουιπ
NBAholic
Απαράδεκτη η άμυνα των Πίστονς χθες, που δέχτηκε κάπου 60 πόντους στο Α' ημίχρονο. Δεν περίμενα τους Μπουλς τόσο συγκεντρωμένους.

Η σειρά μπορεί να πάει στο 7ο παιχνίδι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι Πίστονς θα πάρουν την πρόκριση. Το ρεκόρ των ομάδων που προηγούνται με 3-0 και προκρίνονται είναι 81-0 ή 82-0 (για σειρές πλέι οφ).
Air Kef
Χόλικ ήταν εκπληκτική η ευστοχία των Μπουλς,ΔΕΝ ΕΧΑΝΑΝ ΣΟΥΤ!
59 ποντους ειχαν στο ημιχρονο.Δν περίμενα να το συνεχίσουν σε ολο το ματς,γιαυτο ελεγα πως χρειάζονται καλύτερο Ουάλας και καλύτερη άμυνα.

Κατι που έκαναν λάθος οι Πίστονς ήταν οι πολυ αργές επιστροφές που ειχαν,αφού δέχτηκαν πολλά καλάθια μετά από δικό τους καλάθι και πολλά σε δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς,που μπορεί να οφειλοταν σε έλλειψη συγκέντρωσης,χαλάρωση λόγω υποτίμησης του αντιπάλου κτλ.



Φαβορί ειναι σίγουρα το Ντιτρόιτ,αλλα το Σικάγο τρόμαξε κόσμο χθες και αν ισχύουν αυτά που ειπαν χθες οι Ντενγκ-Γκορντον,οτι ειναι ανετοι και δν εχουν αγχος δλδ,εχουν πολλές ελπιδες για το θαυμα.
Alexmei
Το Ditroit δεν θα χάσει, Ελπίζουμε τουλάχιστον, Βέβαια θαυμάζουμε και τους Bulls για την τρομερή πορεία τους (εκτός τα 2 πρώτα παιχνίδια της σειράς) αλλά δεν θέλω με τίποτα να περάσουνε οι Bulls... θα είναι η χρονιά των εκπλήξεων! tongue.gif


από την μία πρέπει να μην νικήσει άλλο game το Chicago και από την άλλη το Detroit το έχει παρα.... με τις άθλιες εμφανίσεις του στα 2 τελευταία παιχνίδια!


PS. το κάρφωμα του Μάρεϊ νομίζω είναι και βήματα.. δεν είμαι σίγουρος...
PS2. 2000 πόστ!!
man10
E,δεν νομιζω να το γυρισουν.Να παρουν δευτερο συνεχομενο παιχνιδι μπορουν ομως δεν νομιζω να γινει τετοια αντροπη και να γυρισουν το εις βαρος τους 3-0.Πιστευω οτι το επομενο η το μεθεπομενο παιχνιδι θα ειναι και το τελευταιο! 41.gif
Air Kef
QUOTE
Πιστευω οτι το επομενο η το μεθεπομενο παιχνιδι θα ειναι και το τελευταιο!



Αλλιώς τι μπορεί να γίνει,να πάνε σε 8ο; tongue.gif




Tα χάιλαιτς του αγώνα,δυστυχώς δν εχει την φαση με το teamwork που σας ελεγα,αλλά εχει το φολοου καρφωμα του Τομας πανω απο τον Μακντάις.

Invalid Video Link
iverson
QUOTE(Air Kef @ May 17 2007, 06:11 PM) *
Αλλιώς τι μπορεί να γίνει,να πάνε σε 8ο; tongue.gif

19.gif 19.gif 19.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sarounas
Πολύ χαίρομαι για τους Μπουλς biggrin.gif

γιατί πίστευα ότι ήταν οι μοναδικοί που μπορούσαν να δυσκολέψουν τους Πίστονς στην ανατολη και θα ήταν πολύ άδικο αν τους σκούπιζαν γιατί στα play off τόσο με τους τραγικούς Χιτ όσο και με τους Πίστονς στην αρχή δεν έπαιζαν καλά ενώ οι δυνατότητές τους είναι πραγματικά πολύ μεγάλες με την προσθήκη του Big Ben

δεν κρύβω ότι αναρωτιέμαι τι θα κάνουν στις 3 τα ξημερώματα σήμερα,
αποκλείεται να το χάσω αυτό, μάλιστα μετά από τέτοιο διπλό να επιστρέφεις σπίτι για την ισοφάριση θα είναι φανταστικά... σίγουρα θα βάλω να το γράψω για να το δω αύριο το απόγευμα smile.gif
Air Kef
Που σαι συ χαμενος ρε;;; smile.gif

3 ειναι η χεριρότερη ώρα ρε γμτ.Ουτε να εχεις κοιμηθει και να ξυπνησεις,ουτε να κατσες μεχρι τις 6 ειναι εύκολο.

Go Bulls.
sarounas
QUOTE(Air Kef @ May 17 2007, 08:53 PM) *
Που σαι συ χαμενος ρε;;; smile.gif

3 ειναι η χεριρότερη ώρα ρε γμτ.Ουτε να εχεις κοιμηθει και να ξυπνησεις,ουτε να κατσες μεχρι τις 6 ειναι εύκολο.

Go Bulls.

γιατί δεν τα γράφεις τα ματς βρε biggrin.gif
τα ξενύχτια αξίζουν στους τελικούς
σε 1,5 ωρίτσα τα απολαμβάνεις την άλλη μέρα και δεν πας σαν ζόμπι για δουλειά...
Air Kef
Που να τα γραψω;

Μεσω σοπκαστ τα παρακολουθω και δν εχω βρει τροπο να σταματαει την εγγραφη μονο του.
sarounas
QUOTE(Air Kef @ May 17 2007, 09:19 PM) *
Που να τα γραψω;

Μεσω σοπκαστ τα παρακολουθω και δν εχω βρει τροπο να σταματαει την εγγραφη μονο του.

από σοπκαστ δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει,
εγώ τα γράφω από την tv στο recorder,
τα βλέπω σε διάφορα δορυφορικά κανάλια
iverson
Τελικά μίλησε η εμπειρία των Pistons και πήγαν 4 - 2 την σειρά με σκόρ 95-85.Νομίζω ότι αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που οι Pistons πάνε τελικό ανατολής.
Alexmei
άντε γιατί άρχιζα να τα παίρνω με τα δύο games των Bulls 68.gif
Air Kef
Σιγά ρε κακιέ. smile.gif


Ιδια παιχνίδια και τα 6,οσο και αν φαίνεται απίστευτο.
Τα πάντα κρινόντουσαν απο το ποσο εύστοχοι ήταν οι Μπουλς και ποσα λιγότερα ριμπάουντ θα έπαιρναν.

Στα πρώτα 3 ματς οι Μπουλς σούταραν με 33% στα δυο πρωτα και 34% στο 3ο.
Στο 4ο-1ο νικηφορο- ανεβηκαν στο 45%-50% ενω στο 5ο ξεπέρασαν το 50% αγγιζοντας το 60%.
Χθες επέστρεψαν στο 35%,εχασαν πολλα ελεύθερα σουτ,ακόμα περισσότερα αμυντικά ριμπάουντ και γιαυτό έχασαν νομίζω.

Το χάιλαιτ του χθεσινού αγώνα,ήταν ο εκπληκτικός 38χρονος PJ Brown,που σε 22 λεπτά στο α ημιχρονο έβαλε 20 ποντάκια στην μουρη των Ρασιντ-Ουέμπερ-Μακντάις με 7/12 διπ,6/6 βολ.,3-1 ριμπ και 4 ασσιστ (για το τελευταιο δν ειμαι σιγουρος) σημειώνοντας και ρεκόρ καριέρας,απο οτι ειπαν,στα πλέι οφ.

Αν παίξουν με τους Καβς,και οι Καβς βάλουν τα ελεύθερα σουτ που θα προκύψουν απο τα νταμπλ-τιμ στον Λεμπρον θα περάσουν.Αν δν τα βάλουν...δν θα περάσουν!Επίσης να δούμε τις μαχεις του Ιλγκαουσκας με τους ψηλους των Ντιτ και τον εκπληκτικό πραγματικά ΜακΝτάις.

Νομίζω δν έχω μετανιώσει για κανένα ματς που ξενυχτησα μεχρι τώρα.Χθες ειχαμε φοβερές μάχες απο δυο παθιασμένους αντιπάλους,σπρωξιματα,εντάσεις,βουτιές για μια μπαλα.Κριμα που δν θα εχει 7ο παιχνίδι.
Δυστυχώς μια κοντρα Κλιβελαντ-Ντιτρόιτ δν με ελκύει καθόλου.Προτιμώ τους Νετς του Κιντ αλλά και του Μουρ που θα κανει τρελά παρτυ ξύλου παρά τους Καβς που εκτός απο την πιθανότητα να δούμε πόσο νέος Τζόρνταν ειναι ο Λεμπρόν,δν με τραβάει τιποτα άλλο.
rankin
Χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος (λέμε τώρα), θέλω να πιστεύω ότι κανένας Λεμπρόν δεν μπορεί να σταματήσει τους Πίστονς.. Όταν πάρουν και το δαχτυλίδι θα έχω δικαιωθεί! biggrin.gif
Mamuwalde
θα συμφωνήσω . δεν έχει καλά matchup ο τελικός της ανατολής.

οι cavs φτάνουν πρώτη φορά και η εμπειρία είναι μεγάλη υπόθεση σ'αυτά τα ματς . και οι bulls θεωρώ ότι την πάτησαν στην έδρα τους γι'αυτό. δε βρίσκω τρόπο για τους cavs να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο. και με τους nets έχουν χάσει και σε οριακά ματς . το detroit θα τα πάρει αυτά τα ματς .

*δεν το έχω και 100% σίγουρο ότι οι cavs θα περάσουν αλλά θα έιναι τεράστια έκπληξη το αντίθετο . να φτάσει το nj τελικό με αυτή τη frontline !!!!!!1
Air Kef
Απλα κρατήστε τις αποψεις σας για τους τελικούς στο αντιστοιχο τοπικ που θα ανοιξει οταν ολοκληρωθει ο άλλος ημιτελικός. smile.gif

Δν ειναι καν σιγουρο το ζευγαρι του τελικού.
morfi
Συνεχίζεται να γράφεται ιστορία.

"The Bulls became the ninth team to force a Game 6 after trailing a series 3-0. However, they fell at home in that sixth game and were unable to become just the fourth team to lose the first three games and push the series to seven games. No team in NBA history that trailed 3-0 has ever won a seven-game series. The teams which trailed 3-0 to push a series to six or seven games are listed below."
http://www.nba.com/news/extendingseriestogame6.html

"According to the Elias Sports Bureau, the Pistons became the fifth team to advance to five straight conference finals in the last 30 years with their 4-2 series win over the Bulls on Thursday night. The five teams, arguably the best of the past three decades, are listed below."
http://www.nba.com/news/5_conf_finals.html
man10
QUOTE(rankin @ May 18 2007, 10:41 AM) *
Χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος (λέμε τώρα), θέλω να πιστεύω ότι κανένας Λεμπρόν δεν μπορεί να σταματήσει τους Πίστονς.. Όταν πάρουν και το δαχτυλίδι θα έχω δικαιωθεί! biggrin.gif

Ενας παικτης σαν τον Lebron μπορει να τους σταματησει οσο απιθανο και αν φαινεται για καποιους!

Ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για δαχτυλιδια... 19.gif 19.gif 19.gif
Das Kapital
QUOTE(man10 @ May 18 2007, 06:37 PM) *
Ενας παικτης σαν τον Lebron μπορει να τους σταματησει οσο απιθανο και αν φαινεται για καποιους!

Ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για δαχτυλιδια... 19.gif 19.gif 19.gif


Μου φαινεται πως εμεις συμφωνουμε συχνα!!! smile.gif

Λοιπον,πραγματι ειναι δυσκολο,οι Πιστονς ειναι το φαβορι αλλα με πολυ καλες εμφανισεις του Κινγκ και αξιους συμπαραστατες θα γινει μεγαλη μαχη!!!
saou
Ο Κινγκ πάντως δε μου έχει γεμίσει και πολύ το μάτι σε αυτά τα πλέι οφς (για τα δικά του στάνταρ). Οπότε το βλέπω δύσκολο να τα βάλει μόνος του με το Ντιτρόιτ, το οποίο προσωπικά επίσης δε μου γεμίζει το μάτι.

Ανατολή sucks...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.