Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φιλικα Αμαρουσιου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
mono maroussi
Πραγματοποιηθηκε σημερα το πρωτο φιλικο της ομαδας μας με αντιπαλο την Αελ..Επικρατησαμε με 73-79 μεσα στη Λαρισσα μετα απο συμπαθητικη εμφανιση.Προληπτικα δεν αγωνιστηκε ο Μπουντουρης(προσεχουμε για να εχουμε tongue.gif )και ο Τζασβιν που εφτασε σημερα..Αυριο οι 2 ομαδες θα ξαναβρεθουν αντιμετωπες στις 5:30.

Ποντοι Αμαρουσιου:Parker 14,Bryant 11,Kojadinovic 10,Καιμακογλου 12,Νοεας 7,Μαυροειδης 6,Τουντζιαρακης 4,Παραγυιος 4,Χαραλαμπιδης 9,Στεφανιδης 1,Παπαντωνιου 1
HOULIGAN76
Οι συντριβές μας συνεχίζονται.

Με διαφορά κάπου στους 30 πόντους χάσαμε απο τον Ολυμπιακό για δευτερη φορά αλλά ελπίζω η ομάδα μας οτι θα κάνει καλύτερη πορεία εφέτος.Αλλωστε και η Ρωσία διαλύθηκε σε φιλικό απο τους Γάλλους μς 34 πόντους διαφορά αλλά στο τέλος κατέκτησε την κούπα ενώ ο Πάρκερ και η παρέα του πήγε........

tongue.gif Καλά δεν πήρα παραισθησιογόνα ούτε πιστευω οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα αλλά θα με θυμειθείτε στο τέλος της σαιζόν.Πράγματι πιστευω οτι εφέτος θα κάνουμε κάτι καλό.
mono maroussi
QUOTE(HOULIGAN76 @ Sep 21 2007, 16:48 ) *
Οι συντριβές μας συνεχίζονται.

Με διαφορά κάπου στους 30 πόντους χάσαμε απο τον Ολυμπιακό για δευτερη φορά αλλά ελπίζω η ομάδα μας οτι θα κάνει καλύτερη πορεία εφέτος.Αλλωστε και η Ρωσία διαλύθηκε σε φιλικό απο τους Γάλλους μς 34 πόντους διαφορά αλλά στο τέλος κατέκτησε την κούπα ενώ ο Πάρκερ και η παρέα του πήγε........

tongue.gif Καλά δεν πήρα παραισθησιογόνα ούτε πιστευω οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα αλλά θα με θυμειθείτε στο τέλος της σαιζόν.Πράγματι πιστευω οτι εφέτος θα κάνουμε κάτι καλό.

και γω αλλα για την ευρωπη ομωςtongue.gif
HOULIGAN76
Είδατε όμως.

Τώρα διελύσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά{νταμπλ σκορ}το Παλαιό Φάληρο. smile.gif

Είδατε η ομάδα μας έχει φιλότιμο.Μετά τις σφαλιάρες απο τον Ολυμπιακό οι παικταράδες μας διέσυραν την ομάδα του Φαλήρου.Ελπίζω να είναι ακόμη τσαντισμένοι ώστε να βάλουν και ενα χεράκι στον Ηλυσιακό!!!Δεν ξέρω ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στην συνέχεια αλλά ελπίζω να κάνουμε και στο κύπελλο μια καλή πορεία.Αλλωστε και σε αυτόν τον θεσμό έχουμε καλή παράδοση.Δυο φορές είμασταν φιναλίστ στον τελικό {2002,2006}όπου χάσαμε εστω και πολύ δύσκολα απο Οσφπ.Παο ενώ το 2000 και πέρυσι φτάσαμε στους ημιτελικούς όπου απεκλειστήκαμε την πρώτη απο την Αεκ του Ιβκοβιτς και τον Παο αντίστοιχα.
HOULIGAN76
Πάντως ο Αμεροκάνος γκάρντ που έχουμε δεν φαίνεται να είναι κάτι σπουδαίο.Μάλλον θα ξαναβγούμε στην αγορά για να ψάξουμε κάτι καλύτερο.Ο άλλος ο Μπράιντ δεν έχει για την ώρα την απαιτούμενη σταθερότητα αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μας βοηθήσει πολύ εφέτος,ενώ και οι Κα'ι΄μακόγλου και Χαραλαμπίδης φαίνονται ανεβασμένοι εφέτος.

Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής έχω μια ανυσηχία για την εφετινή μας ανταγωνιστηκότητα!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.