Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Qyntel Woods-Να μείνει ή να φύγει;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
Bugger12
Γουντς Ντε Ολιβέιρα οε οε για πάντα στις καρδιές μας θα σε έχουμε... laugh.gif
ironman
εγω μολις εμαθα οτι ο μανατζερ του διαμαντιδη εθεαθη σε γνωστο ρεστωραν να τρωει με τον αγγελοπουλο και μαλιστα επειδη ηταν ο θειος μου στο διπλανο τραπεζι τους ακουσε να λενε κατι για 2.500.000 εκατ. το χρονο.

κι οποιος καταλαβε καταλαβε
VARDINOLATSIS
χχαχαχαχααα 19.gif Τρελένομαι πως τσιμπήσαν όλοι στην πλάκα.... peace.gif Αμα γίνει και στα αλήθεια πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ wink.gif
apkat
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 12 2008, 22:04 ) *
χχαχαχαχααα 19.gif Τρελένομαι πως τσιμπήσαν όλοι στην πλάκα.... peace.gif Αμα γίνει και στα αλήθεια πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ wink.gif

Oταν λες ολοι σε ποιον απευθυνεσαι;; wink.gif

Δεν ειδα κανεναν να τσιμπαει.. tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Anaz @ Jun 12 2008, 19:11 ) *
ραδιοαρβυλα στα πλαισια της λατρειας των ημερων για τον Τζιοβανι του μπασκετ.. rolleyes.gif

Αν μπορεσει να προσφερει στην ομαδα,
οσα προσφερε ο ΜΑΓΟΣ ΖΙΟ 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
τοτε να του κανουμε 5 χρονια συμβολαιο.
nikolas12
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jun 12 2008, 22:04 ) *

Καλα σιγα μην παιρνατε τον Woods.Σιγα την απωλεια του Τομο ρε Γκρειβ αυτος βαραγε με ταμπλο και τα 'χανε. 24.gif 24.gif 24.gif
apkat
Ησουν μικρος στα καλα του Τομασεβιτς και μιλας ετσι..Μιλαμε για πολυ μεγαλο παικτη.. wink.gif
giannis_
QUOTE(hip-hop @ Jun 12 2008, 23:36 ) *
Καλα σιγα μην παιρνατε τον Woods.Σιγα την απωλεια του Τομο ρε Γκρειβ αυτος βαραγε με ταμπλο και τα 'χανε. 24.gif 24.gif 24.gif

Λιγο σεβασμο παρακαλω στο τομο!Θα πεσει φωτια να μας καψει!

Τωρα στο θεμα γουντς,προσωπικα μαρεσει πολυ σαν παιχτης και ημουν αναμεσα σε αυτους που χειροκροτησαν το καρφωμα του στο οακα!Αλλα λογο του χαρακτηρα του ο γιαννακης δυσκολα θα τον κρατησει!
Κ αυτο το πραγμα με τις φουσκες....τη μιση προσπαθεια που καταβαλλει για αυτες τις φουσκες να εκανε και στο παρκε, τωρα ισως να μην συζητουσαμε για την ενδεχομενη αποχωρηση του!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Καλα παμε μαλλον μενει
Leftt21
Διωξτε Γκριρ και κρατειστε το παιχταρα ρε..

Μανια να διωχνουμε τους Αμερικανους τα καλοκαιρα..
Gravedigger
QUOTE(Leftt21 @ Jun 23 2008, 23:55 ) *
Διωξτε Γκριρ και κρατειστε το παιχταρα ρε..

Μανια να διωχνουμε τους Αμερικανους τα καλοκαιρα..

Γιατί ο Greer τι είναι?Πακιστανός? rolleyes.gif
Leftt21
Το ειπα επειδη ο ενας απο τους 2 πρεπει να φυγει :S

Μακαρι να ταν Πακιστανος βεβαια
Alexmei
Oύτος η άλλως στο τέλος το τελευταίο θα γίνει άρα δεν θα έπρεπε να έχει αυτήν την επιλογή το πολλ tongue.gif Εκτός αν βέβαια διαβάζει ο Γιαννάκης bforum και βάσει τα αποτελέσματα αποφασίσει biggrin.gif Οπότε όλοι οι Παναθηναϊκοί ψηφίστε να φύγει tongue.gif bball.gif bball.gif

Να μείνει και να στρωθεί στην δουλειά, γιατί έχει το ταλέντο να δώσει κάτι ωραίο στο άθλημα smile.gif
traveller
Pριν λίγο άκουσα στην ΕΡΑ sport ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάναβης στον 3ο τελικό. Αυτό μάλλον απλοποιεί τα πράγματα.
spysta
Oχι απλα ινδικη καναβη .. και χασισακι !!!!!!!!!!!!! w00t.gif
Ααααμμμ γι αυτο ηταν σαν νυσταγμενος παντα .. ΔΕΝ αλλαζει ο ανθρωπος ...
Τα λεγαμε Κιντελ .. icon_wave.gif ειχες πλακα
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

Ο ΚΙΝΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ

ΚΙΝΤΕΛ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΦΥΣΑ ΡΟΥΦΑ ΠΑΤΑ ΤΟΝΕ
Nik7
QUOTE(TRAVELLER @ Jun 25 2008, 10:24 ) *
Pριν λίγο άκουσα στην ΕΡΑ sport ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάναβης στον 3ο τελικό. Αυτό μάλλον απλοποιεί τα πράγματα.

μα καλα, τωρα το αναλυσανε το δειγμα, ενα μηνα+ μετα;
λιγο παραξενο ακουγεται.
Alexmei
+1 στον Nik7

αν και πάλι θα έπρεπε να έχει επιλογή στο poll "Θα φύγει μόνος του" rolleyes.gif
sporting b.c.
ΚΡΙΜΑ 68.gif

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12259&Itemid=26

"Καπνός" ο Γουντς

Του Γιώργου Κογκαλίδη
25/06/2008 (11:25)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ξετρελάθηκαν μαζί του. Έφτιαξαν ολόκληρο γκρουπ στο facebook, ελπίζοντας να πείσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τον κρατήσει. Το έγραφαν καθημερινά στα οπαδικά του forum ότι τον θέλουν. Έλα, όμως, που ο Κίντελ Γουντς δεν μεγάλωσε ποτέ!...

Και να ήθελε ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Ο Αμερικανός είναι παικτάρα. Γι' αυτό δεν διαφωνεί κανείς. Είναι ιδιόρρυθμο παιδί. Κι αυτό το ξέραμε, πολύ πριν έρθει στην Ευρώπη. Έχει κακές συνήθειες. Αξεπέραστες! Κι αυτές οι συνήθειες του στερούν τη δυνατότητα να βγάλει στο παρκέ τα ιδιαίτερα στοιχεία του.

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του ντόπινγκ κοντρόλ που έγινε στα πλέι οφ. Ο Κίντελ Γουντς βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης! Πιθανότατα σε κάποιον από τους τελικούς, αλλά αυτό είναι που έχει τη μικρότερη σημασία. Ο Αμερικανός αφαίρεσε κάθε πιθανότητα να διεκδικήσει επέκταση τού συμβολαίου του, κάνοντας -ενδεχομένως- πιο εύκολη την απόφαση τής διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός είναι θύμα του κακού του εαυτού. Και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να τις ξεπεράσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει στην Αμερική. Σε κάθε περίπτωση ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έκλεισε.
Leftt21
Ρε ψαχνουν αφορμη για να το διωξουν, και να γλιτωσουν και τα ριτρα.
Πισω απ'ολα αυτα κρυβονται αλοι παραγοντες, θελανε να τον ξεφορτωθουν και επειδη ο κοσμος τον θελει βρικανε αυτη τη δικαιολογια, τι να πω. Εγω δε πιστευω πως ο Γουντς επερνε ουσιες

Μπορει να λεω και μαλακιες
Bonzo
Ήταν πολύ σίγουρο ότι ο Woods "τον έπινε"
Leftt21
Εχω την εντιπωση πως εχει σοβαρευτει αλλιως ειναι μαλακας ειχε ειδη μπλεξει πριν κατι χρονια και τωρα ξαναπηρε dry.gif dry.gif
Dominique
Ήταν πολύ σίγουρο ότι ο Woods "τον έπινε"

21.gif 21.gif 24.gif 24.gif
Θες να σου βαλω κι αλλες φατσουλες που ξερω οτι γουσταρεις;;

Χασικλη τον ειπανε το Γουντς ρε,δε το βγαλανε πουστη τον ανθρωπο.
thrylos7
Βρε αθυρόστομοι, σεμνά!
vastravoud
To "Γουντς, αλάνι, για πάντα στο λιμάνι" πλέον μπορεί να γίνει και "Γουντς, ντουμάνι, για πάντα στο λιμάνι"
Feds
Να μεινει υπο την προυποθεση να μας γνωρισει τον προμηθευτη του icon_drunk.gif
LFO
ok, σοβαρος δεν ήταν. Σταθερος δεν ήταν. Την διαφορά δεν την έκανε (με εξαιρεση το ματς στην Ρωσια). Είναι προβληματικός. Δεν μπορει να στηριχθεις επάνω του.

Εμεις γιατι ψηφιζουμε να μεινει? μήπως χρειαζεται ο κοσμος του ολυμπιακου ψυχιατρικη παρακολουθηση (αν και ειναι απαραιτητο για να παραμεινεις χρονιος οπαδος αυτου του συλλογου)? Μηπώς μετά τον σοφοκλη θέλουμε να έχουμε ενα ακομη προβλημα στην καμπουρα μας? Τι να πώ...

Να μεινει ρε γαμώτο...δώσαμε στον σοφοκλή 2η ευκαιρια, στον μάτσε παμε να δώσουμε 3η. Αν και δεν ειναι ιδια τα "αδικηματα" νομιζω δικαιουται και αυτος μια 2η προσπαθεια
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(LFO @ Jun 27 2008, 09:36 ) *
ok, σοβαρος δεν ήταν. Σταθερος δεν ήταν. Την διαφορά δεν την έκανε (με εξαιρεση το ματς στην Ρωσια). Είναι προβληματικός. Δεν μπορει να στηριχθεις επάνω του.

Εμεις γιατι ψηφιζουμε να μεινει? μήπως χρειαζεται ο κοσμος του ολυμπιακου ψυχιατρικη παρακολουθηση (αν και ειναι απαραιτητο για να παραμεινεις χρονιος οπαδος αυτου του συλλογου)? Μηπώς μετά τον σοφοκλη θέλουμε να έχουμε ενα ακομη προβλημα στην καμπουρα μας? Τι να πώ...

Να μεινει ρε γαμώτο...δώσαμε στον σοφοκλή 2η ευκαιρια, στον μάτσε παμε να δώσουμε 3η. Αν και δεν ειναι ιδια τα "αδικηματα" νομιζω δικαιουται και αυτος μια 2η προσπαθεια

Ο Ματσε και ο Σοφο δεν επαιζαν καν και τους δωσαμε ευκαιρια.

Ο ''πινω μπαφους και παιζω προ'' Κιντελ
τουλαχιστον επαιξε ολη την χρονια
και εκανε και καλα παιχνιδια.
rankin
Ο Παπαδογιάννης μόνο τα κλάματα δεν έβαλε για τον Γουντς στο χθεσινό του άρθρο και φυσικά εξέφρασε την άποψη του ζητώντας να φύγει ο Q.. Αναρωτιέμαι τι γνώμη περί ηθικής τάξης είχε όταν είχε πιαστεί ο Μπατίστ να καπνίζει φούντα ή όταν ο ίδιος παίχτης είχε εγκαταλείψει τον άνθρωπο που χτύπησε στην Κηφισίας και κρυβόταν στο ΟΑΚΑ για μερικές ώρες.. Φαντάζομαι τότε θα βρίσκοταν σε άδεια ή θα έγραφε για την εθνική ή θα έγραφε για τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να αναλάβει ο Γιαννάκης τον Ολυμπιακό ...
Μερικοί άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να με απογοητεύουν όσο και να θέλω να δεχτώ τις καλές τους προθέσεις...

Βρε μπας και πρέπει να μείνει ο Q; Για να τρώγονται όλοι αυτοί οι περίεργοι, κάτι θα τους φοβίζει στον τυπάκο με την αφάνα. Δεν εξηγείτε αλλιώς!
ironman
QUOTE(rankin @ Jun 27 2008, 15:48 ) *
Αναρωτιέμαι τι γνώμη περί ηθικής τάξης είχε όταν είχε πιαστεί ο Μπατίστ να καπνίζει φούντα

αυτο ειχε γινει στην αμερικη η εδω;;
reignman
rankin στο τελευταιο σχολιο σου θα ηθελα πολυ να απαντησω.. αλλα φοβαμαι οτι το ban μου θα ειναι οριστικο !
(σχετικα με τι φοβουνται)
41.gif
the hoop
καλα εδω εχετε λεφτα να αγορασετε οποιον θελετε και κλαιγεστε για τον γουντς? πιο βολικος τροπος για να τον ξεφορτωθει η διοικηση δεν υπηρχε παντως..
Sokos
QUOTE(ironman @ Jun 27 2008, 15:50 ) *
αυτο ειχε γινει στην αμερικη η εδω;;

Εδώ είχε γίνει, το καλοκαίρι τον Ολυμπιακών Αγώνων νομίζω. Αυτό που χτύπησε κάποια (νομίζω μια τουρίστρια ήταν) και την παράτησε και έφυγε.

Το ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα Woods δεν σας φαίνεται παράξενο? Λέτε να τον κρατήσουμε, αν δεν βρούμε κάποιον καλύτερο?
ironman
QUOTE(Sokos @ Jun 27 2008, 16:01 ) *
Εδώ είχε γίνει, το καλοκαίρι τον Ολυμπιακών Αγώνων νομίζω. Αυτό που χτύπησε κάποια (νομίζω μια τουρίστρια ήταν) και την παράτησε και έφυγε.

οχι εγω λεω για τη φουντα.. smile.gif
rankin
Ο Μπατίστ εδώ είχε πιαστεί, αλλά φαντάζομαι ο Παπαδογιάννης ως άλλος Χριστόδουλος, θα διάβαζε τότε και δεν είδε τι συνέβη!

Επίσης, φίλε hoop, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά όχι και να πονούν για την ηθική διάσταση του ζητήματος κάποιοι που άλλες φορές απλώς έστρεφαν αλλού το βλέμμα τους.. Εγώ για αυτό μιλάω και φυσικά για το γεγονός ότι κανείς δημοσιογράφος δεν θα τελειώσει έναν παίχτη πριν αποφασίσει ο προπονητής του για αυτόν.. Γενικά και η υποκρισία έχει τα όρια της και δεν είναι τίμιο να κάνουμε επίδειξη ηθικής στην πλάτη του Γούντς-και του κάθε Γουντς-.. Όσο για το αν ήταν "βολικό περιστατικό" για να τον διώξει η ομάδα, δεν το δέχομαι. Αν η ομάδα τον θέλει θα τον κρατήσει και αν δεν τον θέλει θα τον διώξει. Χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές. Εκτός και αν πιστεύει κανείς πως μετά τις μεταγραφές των Παπαλουκά-Βούισιτς-Χάλπεριν (και τις άλλες 2) υπάρχει κίνδυνος να ξεσηκωθεί ο κόσμος αν φύγει ο Γουντς!
Mamuwalde
είστε με τα καλά σας ? εσείς καταλάβατε ότι ο παπαδογιάννης ΔΕΝ γούσταρε παικτικά τον Q ?

έχετε θολώσει τελείως ? στο άλλο τόπικ τον βρίζανε γιατί έγραψε λέει άσχημα για τα ύψη των guard του παο . εδώ τον βρίζετε γιατί λέει το προφανές, ότι στην ελλάδα τέτοια περιστατικά , τα καταδικάζουν με εκδίωξη του παίκτη . τι παράλογο είπε ?

εξηγήστε μου πως ακριβώς "ζήτησε τη φυγή του" . προσέξτε πως μιλάτε και γράφετε .

είναι εμπαθής με τους 2 μεγάλους και καλά κάνει , όσο αφήνουν τους κάφρους να κάνουν λαμπόγυαλο το άθλημα .

μπασκετικά και παικτικά όμως είναι υπερβολικό να την πέφτετε έτσι στην άποψή του [που επιμένω την αναγνώσατε λάθος ] . σιγά μην αγχωθεί ο παπαδογιάννης αν μείνει ή φύγει ο γουντς . μα τι λέτε τώρα .

σας παρακαλώ πολύ . αυτή η "συνήθεια" να εφευρίσκουμε εχθρούς είναι πολύ κουραστική 68.gif ...

ρε rankin δεν τα συνηθίζεις αυτά blink.gif

peace.gif
Big Ticket
QUOTE(giopride @ Jun 27 2008, 17:04 ) *
έχετε θολώσει τελείως ? στο άλλο τόπικ τον βρίζανε γιατί έγραψε λέει άσχημα για τα ύψη των guard του παο . εδώ τον βρίζετε γιατί λέει το προφανές, ότι στην ελλάδα τέτοια περιστατικά , τα καταδικάζουν με εκδίωξη του παίκτη . τι παράλογο είπε ?

εξηγήστε μου πως ακριβώς "ζήτησε τη φυγή του" . προσέξτε πως μιλάτε και γράφετε .

απο ολα αυτα που εχουν γραφτει εσυ ετσι καταλαβες?

κανονικα θα σου χρεωνα αδυναμια κατανοησης αλλα λαμβανοντας υποψην την φραση σου <<προσέξτε πως μιλάτε και γράφετε >>, μαλλον θα σου χρεωσω εμπαθεια!
Mamuwalde
μη μου επιτίθεστε

εσείς γράψατε με υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς. εγώ απλά θεώρησα τα σχόλιά σας υπερβολικά και προσπάθησα να αποδώσω διαφορετικά το άρθρο του παπαδογιάννη

εμπάθεια σε ποιον έχω ακριβώς blink.gif . μα με αυτά που λές είναι να μην αγανακτώ ?
jimol34
Ο Παπαδογιάννης πριν κάμποσο καιρό υποστήριζε ότι ο ΟΣΦΠ έπρεπε να αφήσει ελεύθερο το Σχορτσανίτη ώστε ο τελευταίος να σωθεί. Ας μην τον παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά λοιπόν.
rankin
ρε rankin δεν τα συνηθίζεις αυτά blink.gif

Σόρι, αλλά δε μπορώ αν διακρίνω εμπάθεια! Φουντώνω!
morfi
QUOTE(Big Ticket @ Jun 27 2008, 17:57 ) *
απο ολα αυτα που εχουν γραφτει εσυ ετσι καταλαβες?

κανονικα θα σου χρεωνα αδυναμια κατανοησης αλλα λαμβανοντας υποψην την φραση σου <<προσέξτε πως μιλάτε και γράφετε >>, μαλλον θα σου χρεωσω εμπαθεια!

Kαι εγώ με τη σειρά μου θα σε χρεώσω με ένα warn. smile.gif
Big Ticket
Μπορω να ακουσω τον λογο παρακαλω?

Πριν ακουσω τι εχεις να πεις θα κανω μονο την εξης παρατηρηση:
Διακρινω κατι σαν ευχαριστηση η ικανοποιηση θα μπορουσα να πω...
Big Ticket
Σε εχω ρωτησει κατι στο "Q να μεινει κτλ"...

χαλό.

Το είδα αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω δημόσια. Το warn στο έδωσα για χαρακτηρισμό. Όταν λες ότι "θα σου χρεωνα αδυναμια κατανοησης" είναι σαν να του λες ότι είναι χαζός-ηλίθιος.

Λαθος συμπερασμα! Η "αδυναμια κατανοησης" μπορει να οφειλεται κ σε αλλους παραγοντες περαν της ηλιθιοτητας!
Μαλιστα το συγκεκριμενο παιδι μου εστειλε pm δεν εδειξε ενοχλημενος απο τον χαρακτηρισμο αυτο.
Θα σε παρακαλεσω να κανεις προσεκτικοτερη χρηση της "εξουσιας" σου.
Επισης οταν μου δινεις το warn δημοσια ειναι νομιζω σωστοτερο η συζητηση να γινεται δημοσια. Αλλιως ολα σε pm!
Mamuwalde
συζητάμε στο τόπικ για το μέλλον του Q. ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του [καλά κάνουμε]

όταν ένας δημοσιογράφος σαν τον παπαδογιάννη που δεν έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς να τον κράξει έστω και λίγο, [με λίγες εξαιρέσεις έστω] δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην ασχοληθεί και με το ποιόν του Q .

εγώ αυτό που έκρινα από το άρθρο του ήταν ότι θα ήθελε , όπως πολλοί από εμάς , να μείνει .

δεδομένου της υπάρχουσας ελληνικής κατάστασης κατέληξε στο συμπέρασμα [ίσως πρόωρα , και μάλλον αυτό έιναι το "λάθος" του το οποίο δημιούργησε την αντιπαράθεση] ότι δε μένει . μπορεί κάλλιστα να έχει βγάλει λάθος συμπέρασμα , στο δικό του μυαλό όμως , προφανώς είναι δεδομένο .

επειδή φαντάζομαι ότι τον διαβάζετε οι περισσότεροι [ασχέτως αν συμφωνείτε ή τον αντιπαθείτε] , θα πρέπει και να θυμάστε ότι πάντα γράφει λίγο προφητικά και επιθετικά. λογικότατα λοιπόν θα πέσει κι έξω . είναι το στυλ του όμως . δε διέκρινα ποτέ να διαχωρίζει πλούσιους και φτωχούς , κόκκινους και πράσινους , στην κριτική του . ίσως μόνο για την εθνική , αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα . άρα κατεμέ , απέχει από το να χαρακτηριστεί όπως χαρακτηρίστηκε , καθώς τα γραπτά του ενοχλούν αδιακρίτως θέσης, ομάδας, κλπ .

τον αδικείτε , γιατί αν διαβάσετε κάνα ρεπορτάζ-αρθρογραφία-πρωτοσέλιδα άλλων εφημερίδων θα δείτε τι σημαίνει εμπάθεια . κατά κάποιον τρόπο κάνω το συνήγορο του διαβόλου [παπαδογιάννη] γιατί πιστεύω ότι κακώς καταλάβατε και κακώς το σχολιάσατε το άρθρο του με αυτόν τον τρόπο .

δε "δείχνω" κανένα στο φόρουμ και ίσως δεν θα έπρεπε καν να σχολιάσω επί προσωπικού το ύφος του rankin . ζητώ συγνώμη και δεν το παίζω φωτεινός παντογνώστης .

τώρα αν έκρινα εγώ λάθος , για την κριτική που δέχθηκε περί κοντών του πάο, μπορεί να κατάλαβα εγώ λάθος . αλλά και πάλι μου φάνηκαν υπερβολικά αυτά που γράψαν κάποιοι συμφορουμίτες και γι'αυτό έκανα την ένσταση . άλλωστε αυτό έιναι και για άλλο τόπικ .

απ'ό,τι καταλαβαίνω ούτε και τώρα θα συμφωνήσουμε [κανένα πρόβλημα] αλλά ήθελα ξεκαθαρίσω τη θέση μου για να μην παρεξηγιόμαστε και τσάμπα . peace.gif

με έχει επειρεάσει η εξεταστική και η ζέστη , δείξτε λίγη κατανόηση biggrin.gif
rchos
Big Ticket πρεπει νομιζω αμεσα να διαβασεις τον κανονισμο του φορουμ.ειδικα τους κανονισμους 5 και 6 που με τα τελευταια ποστ σου εχεις παραβει εντελως.
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=86μπες εδω αμεσα.

προς το παρον ενα warn απο μενα για τα δυο παραπανω.
και μια αδεια 5 ημερων μαζι.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
είναι εμπαθής με τους 2 μεγάλους και καλά κάνει , όσο αφήνουν τους κάφρους να κάνουν λαμπόγυαλο το άθλημα .

Αυτη η καραμελα με τις κακες διοικησης
που δεν τιμωρουν τους καφρους,
ποτε θα λιωσει επιτελους????

Αν δεν ηταν οι κοντοι, ο θειος και τωρα οι Αγγελο
που θα ηταν το Ελληνικο μπασκετ???

Χειροτερο και απο το Αλβανικο θα ειχε καταντησει.

Να δω τοτε πως θα κονομαγε ο Παπαδογιαννης
και ο καθε Παπαδογιαννης.
Mamuwalde
δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι είναι καραμέλα . ίσως να μην έχει τύχει να φας αναπτήρες και καδρόνια σε γήπεδο . εγώ που έχω φάει με ενοχλούν πάαααααρα πολύ ...

ας ήτανε ερασιτεχνικό το μπάσκετ δε θα με ενδιέφερε καθόλου αν ήταν να μην τρώω ιπτάμενα αντικείμενα . σιγά τους εθνικούς ευεργέτες . λες και ξέρει κανείς από αυτούς το άθλημα rolleyes.gif ...

είναι που γενικώς αυτοί οι αθλητικογράφοι κονομάνε πολλά και θα τους έλειπαν οι βίλες και τα κότερα 68.gif .

ως συνήθως offtopic 68.gif , λύκε
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giopride @ Jun 28 2008, 13:51 ) *
δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι είναι καραμέλα . ίσως να μην έχει τύχει να φας αναπτήρες και καδρόνια σε γήπεδο . εγώ που έχω φάει με ενοχλούν πάαααααρα πολύ ...

ας ήτανε ερασιτεχνικό το μπάσκετ δε θα με ενδιέφερε καθόλου αν ήταν να μην τρώω ιπτάμενα αντικείμενα . σιγά τους εθνικούς ευεργέτες . λες και ξέρει κανείς από αυτούς το άθλημα rolleyes.gif ...

είναι που γενικώς αυτοί οι αθλητικογράφοι κονομάνε πολλά και θα τους έλειπαν οι βίλες και τα κότερα 68.gif .

ως συνήθως offtopic 68.gif , λύκε

Αν δεν σε τρωει να μπλεχτεις σε καβγα σε γηπεδο, δεν μπλεκεσαι.
Οποτε μαλλον κατι εκανες κι εσυ για να γινεις στοχος.
Εγω 20 χρονια που πηγαινω σε μπαλα και μπασκετ,
δεν εχω παθει τιποτα.

Τοσο καιρο κραζατε τον Κοκκαλη επειδη παρατησε το μπασκετ
και δεν εβαζε λεφτα στην ομαδα.
Και πριν 3-4 χρονια δεν υπηρχαν καφροι στο μπασκετ,
αφου δεν πηγαινε κανεις να δει την ομαδα.
Και ολοι φωναζαμε γιατι παρατησε την ομαδα
Τωρα ξαφνικα δεν σε ενδιαφερει αν το μπασκετ θα γινοταν ερασιτεχνικο???

Υπαρχει μια πολυ απλη λυση.
Μην ασχολεισαι με τον ΕΣΑΚΕ και ασχολησου με την ΕΣΚΑ
που ειναι ερασιτεχνικο το μπασκετ.

Αγγελο κρατα τον Γουντς.
Mamuwalde
όταν ασχολείσαι με τον επαγγελματικό αθλητισμό "πρέπει" να ακολουθείς και κάποιους κανόνες . επειδή γλυκάθηκε ο θείος με την μπάλα [που αυτό ήθελε εξαρχής] το έγραψε το μπάσκετ . και ξέχασε και τον ολυμπιακό που είναι μια ομάδα , όλοι μαζί , κλπ,κλπ . . . ξαφνικά έπαψε να ενδιαφέρεται για τα υπολοιπα τμήματα .

αντί να κράζουμε το θείο , θα κράζουμε τους ολυμπιακούς που δεν ήθελαν να βλέπουν την ομάδα να καταρρέει ? blink.gif

μα τι λέμε τώρα .

offtopic.gif τέλος
nadler7
http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...6e-1a4a9ab3ae36

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη κάπου...για όσους έχουν προφίλ στο MySpace...:-)
blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.