συζητάμε στο τόπικ για το μέλλον του Q. ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του [καλά κάνουμε]
όταν ένας δημοσιογράφος σαν τον παπαδογιάννη που δεν έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς να τον κράξει έστω και λίγο, [με λίγες εξαιρέσεις έστω] δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην ασχοληθεί και με το ποιόν του Q .
εγώ αυτό που έκρινα από το άρθρο του ήταν ότι θα ήθελε , όπως πολλοί από εμάς , να μείνει .
δεδομένου της υπάρχουσας ελληνικής κατάστασης κατέληξε στο συμπέρασμα [ίσως πρόωρα , και μάλλον αυτό έιναι το "λάθος" του το οποίο δημιούργησε την αντιπαράθεση] ότι δε μένει . μπορεί κάλλιστα να έχει βγάλει λάθος συμπέρασμα , στο δικό του μυαλό όμως , προφανώς είναι δεδομένο .
επειδή φαντάζομαι ότι τον διαβάζετε οι περισσότεροι [ασχέτως αν συμφωνείτε ή τον αντιπαθείτε] , θα πρέπει και να θυμάστε ότι πάντα γράφει λίγο προφητικά και επιθετικά. λογικότατα λοιπόν θα πέσει κι έξω . είναι το στυλ του όμως . δε διέκρινα ποτέ να διαχωρίζει πλούσιους και φτωχούς , κόκκινους και πράσινους , στην κριτική του . ίσως μόνο για την εθνική , αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα . άρα κατεμέ , απέχει από το να χαρακτηριστεί όπως χαρακτηρίστηκε , καθώς τα γραπτά του ενοχλούν αδιακρίτως θέσης, ομάδας, κλπ .
τον αδικείτε , γιατί αν διαβάσετε κάνα ρεπορτάζ-αρθρογραφία-πρωτοσέλιδα άλλων εφημερίδων θα δείτε τι σημαίνει εμπάθεια . κατά κάποιον τρόπο κάνω το συνήγορο του διαβόλου [παπαδογιάννη] γιατί πιστεύω ότι κακώς καταλάβατε και κακώς το σχολιάσατε το άρθρο του με αυτόν τον τρόπο .
δε "δείχνω" κανένα στο φόρουμ και ίσως δεν θα έπρεπε καν να σχολιάσω επί προσωπικού το ύφος του rankin . ζητώ συγνώμη και δεν το παίζω φωτεινός παντογνώστης .
τώρα αν έκρινα εγώ λάθος , για την κριτική που δέχθηκε περί κοντών του πάο, μπορεί να κατάλαβα εγώ λάθος . αλλά και πάλι μου φάνηκαν υπερβολικά αυτά που γράψαν κάποιοι συμφορουμίτες και γι'αυτό έκανα την ένσταση . άλλωστε αυτό έιναι και για άλλο τόπικ .
απ'ό,τι καταλαβαίνω ούτε και τώρα θα συμφωνήσουμε [κανένα πρόβλημα] αλλά ήθελα ξεκαθαρίσω τη θέση μου για να μην παρεξηγιόμαστε και τσάμπα .
με έχει επειρεάσει η εξεταστική και η ζέστη , δείξτε λίγη κατανόηση