Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καζαμιας basketforum.gr 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Air Kef
Θα προστεθουν συντομα και οι υπολοιποι μηνες.Ο καζαμιας ειναι σε συναρτηση με τον καζαμια του thrylos7 οποτε για να βγαζετε 100% συμπερασμα,σας προτεινουμε να διαβαζετε μηνα με μηνα τους καζαμιες!

Οτιδήποτε λεγεται ειναι καθαρα με σκοπο το χιουμορ!

Όποιος έχει το παραμικρο προβλημα με αυτα που γράφω,ειλικρινα τον παρακαλω να μου στειλει πμ να το αλλαξω!

Ειμαστε ορθανοικτοι σε προσθηκες!



bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

Ιανουάριος:


Μετά την απόκτηση του Στεφάνοφ στην θεση του Μουλα,ο q-spock ποστάρει αγανακτησμενος"ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΝΤΝΙ;;Η ομάδα μολις υπέγραψε την καταδίκη της."

Η Ολύμπια κερδίζει τον ΠΑΟ και ο Αρκαδιος αγανακτησμενος ποστάρει "Το φάντασμα του Μακεδονικου θα κυνηγάει τον Παναθηναικο για πολύ ακομα.Δν έπρεπε να του ριξουν 45 πόντους."

Μετά την νικη του Μακεδονικου επι του Αμαρουσίου οι monomarousi και Vas αποσυρονται για ενα μηνα "εις ενδειξη διαμαρτυριας" οπως μας ειπαν.


Ο Τζάκσον επιστρέφει στην ενεργο δράση και ο χόλικ αφου ποστάρει ολα τα στατιστικα του οσο ήταν παίκτης εκφράζει την άποψη "επιτέλους η ομάδα θα παιξει μπασκετ."

Ο Keyser αργεί μια ώρα να παει να δώσει ανατομια στα ΤΕΦΑΑ και δικαιολογηται στους εξεταστες "προσπαθουσα να τερματισω το Zelda και οπως το προτυπο μου,δν μπορούσα να το αφήσω στην μεση.

Το φορουμ φτανει τα 1200 μελη και ο ντιζι εκδιδει εκτακτο παράρτημα της Tendexbasket του.


Φεβρουάριος:

Επιτρέπεται στον μορφή να ποστάρει σε όλο το φόρουμ λογο καλης διαγωγης.

Μετά την κατάρτηση των ομίλων της Ευρωλιγκα,οι Παναθηνακοι χάνονται απο το φορουμ "λογω έλλειψης ενδιαφέροντος.Θα επανελθουμε στην φαση των 8 που ισως μας κοντραρει καποιος" και δικαιολογημενα εδώ που τα λεμε αφου η ομαδα θα κανει το 6/6 ακομα κι αν παιζει με Ξανθοπουλο πλει και Σακοτα στο 3.
Μετά τους Παναθηναικους,αποχωρει και μερος των ΠΑΟΚτζήδων επειδη προτιμηθηκε ο Μπρεμερ απο τον Ουασιγκτον στην Α1.

Μετά την ανταλλαγή του Σπανουλη που παει στους Γκριζλις,οπως σωστα είχε προβλέψει ο χολικ,το τοπικ των Χιουστον ξαφνικα πεθαινει ενω αυτό των Γκριζλις μετράει 10 ποστ την μερα,μιας και ο Σπανουλης παιζει.Ο Αρκαδιος αγανακτισμενος λεει "sigmomi gia ta greeklish,eimai aerodromio,o spanoulis molis ekane to lathos tis zois tou"!

Μετα την νικη του ΟΣΦΠ επι του ΠΑΟ και τις συζητησεις που γινονται στο τοπικ του αγωνα πέφτουν εβδομαδιαια μπαν στους τρεφιλ13,κολοσσο,Αρκαδιο,βαζελαρα που επέστρεψαν μονο για αυτο το ματς και στους ρεινμαν,μορφη,gaurila(νεο μελος με 2 ποστ,ολα στο συγκεκριμενο τοπικ) ενω ο Αναζ πιστεύει πως "το ματς το πήρε ο κοσμος του Ολυμπιακου που φωναζε συνεχως υπερ της ομαδα στο red cafe"(αφου στο γηπεδο υπηρχαν μονο οπαδοι του ΠΑΟ) και τον rchos7 να λεει "συμφωνω και επαυξανω.".

Ο harris πιανει δουλεια ως ballboy στο Αιγάλεω λογω Αιβερσον,ο χολικ παιρνει διαρκειας για το Αιγάλεω οπως και ο μορφη,που στην τελικη ειναι η γειτονια του.

Στο φάνταζι ο Νας νιωθει την καυτη ανασα του geosider που έχει κανει την απειλη του πράξη ενω στο μπετ,ο Αναζ παρολο που δν εχει διαθεσιμα πασσα κανει το ενα 80 πισω απο το αλλο και ειναι στην πρωτη θεση με διαφορα.





Μαρτιος:

Αστον,Πιρς και suspect ξεκαθαριζουν μεσω του φορουμ οτι ειναι οι 3 απο τους 50 οπαδους της ΑΕΚ που ζητουν επιτακτικά την απόκτηση του 2ου ξένου.Επισης γραφονται και οι υπολοιποι 47 στο φορουμ αφου "μια οικογενεια ειναι" οπως εχει πει ο Πιρς21 και ο ντιζι κανει το σκιν του φορουμ κιτρινο "για να τους ευχαριστησω",οπως ειπε.
Μετα το φιασκο με τον Μπράουν ο σασπεκτ ποστάρει ενα κατεβατο μονολογο με τα συναισθηματα που ένιωσε.
Μετά την νικη του Μακεδονικου επι του Ολυμπιακου με σταρ τον νικητη του ριάλιτι ο chinaski κερναει μπύρες ολο το φορουμ ενω μετα την νικη του Αρη επι του ΟΣΦΠ ο steelGandalf μας ενημερωνει "εχουν βγει τα Γιαννιτσα στους δρομους και πανηγυριζουν" ενω συσσωμο το Αρειανο στοιχειο του φορουμ ζηταει επιτακτικα απο την διοικηση την ανανέωση της συνεργασιας με τον νεο Γκαλη Φλέτσερ!

Μετα την αποκτηση της Εφης Θωδης ως ζογκλερ ο thrylos7 δωριζει το εισητηριο διαρκειας του σε καποιον φαν της δημοφιλους τραγουδιστριας.


Ο Τσοπς μετά τα Basketball Tips,ανεβάζει tips και για ποδοσφαιρο,βολευ,πολο,οδηγηση,μαγειρικη,
ηλεκτρολογικα,οικοκυρικα,συμβουλες για επαγγελματικη κατάρτηση και για πως βελτιωνουμε τις επιδοσεις μας στο μποουλινγκ.





Απριλιος:

Στο φορουμ επικρατει πανζουρλισμος μετα τις 2 Ευρωπαικες Κουπες απο ΠΑΟΚ και Πανιωνιο.Το φορουμ έχει φτάσει τα 1800 μελη και ο ντιζι τα εχει χασει τοσο που ξεχνα να κανει τα χαρτια του για το πτυχιο που τοσο πολυ θελει."Χαλαλι.Ας γραφονται με τετοια συχνοτητα κι ας μην παρω ποτε πτυχιο!" μας λεει εκστασιασμενος.
Μοντ του ΠΑΟK αναλαμβανει ο McRae ενω του Πανιωνιου το νεο αλλα ώριμο μελος "panther".
Μετα τις προκρισεις ΠΑΟ και Ολυμπιακου στο Φ4, το τμημα αγγελιων του φορουμ εχει κατακληστει απο ποστ του στυλ "Δινω 10.000 Ευρω και την γυναικα μου για ενα εισητηριο του Φ4",ο ντιζι προσφέρει το administrating του φορουμ για ενα εισητηριο και ο Αιρ Κεφ φτανει στο σημειο να βαζει στα ανταλλάγματα το Λαντα του αλλα και τα στουντιο του σε Λαρισα και Ναξο.
Μετα την αντικατάσταση της Θωδης με τον Φλωρινιωτη ο thrylos7 ζηταει το διαρκειας του πισω προσφέροντας ολα τα επεισοδεια των "Απαράδεκτων" που με κοπο εχει αποκτησει.

Ο McRae δηλωνει "Εγω σας τα ελεγα για τον Αιρ-Κουβελα αλλα με κοροιδευατε" μετά την νικη του ΠΑΟΚ μεσα στο Παλε.

Αποκαλύπτεται μεσω του φορουμ ο νικητης του Dream Team Show και ηγέτης πλεον του Μακεδονικου,που δν ειναι αλλος απο τον Αλεξμει.

Ο Keyser μαθαινει οτι ο Σακιλ αποχωρει στο τέλος της σεζον και αφου του πήρε μια βδομαδα για να μπορεσει να σκεφτει καθαρα περνει την αποφαση του:"Θα αποχωρήσω για λιγους μηνες απο την ζωή για να αφιερωθω αποκλειστηκα και μονο στα μαθηματα μου.Σκοπος μου ειναι να τα περασω ολα για να αποχωρησω απο τα ΤΕΦΑΑ επιτυχημενος,την ιδια στιγμη που θα αποχωρει κι ο Σακαρος απο το ΝΒΑ,επιτυχημενος.".

Στο φάνταζι νικητης ανακυρισσεται ο thrylos7,που με 5 συνεχομενα 300αρια στις 5 τελευταιες αγωνιστικες της Α1 περναει τον Νας για 0,5 πανω στο νημα.Μοιραια ομως ο τιτλος του αφαιρειται επειδη ήταν μελος του σχεδιασμου του παιχνιδιου και ετσι ο τίτλος καταλήγει στον Νας.Βραβειο ειναι μια μηνιαια συνδρομη στο Μαξιμ,μια μηνιαια adsl 384 ,ενα διαρκειας για τα εναπομειναντα ματς της ΑΕΛ και μια τσατσαρα.



Ο Αιρ Κεφ γραφει στο φορουμ τους υπολοιπους φιλους του,την οικογενεια του μεχρι συγγενεις β'βαθμου,τους συγγενεις της κοπελας του,ολο το δημοτικο συμβουλιο Ναξου αλλα και τον διαιτητικο σύνδεσμο Λαρισας.Αποτέλεσμα το φορουμ να φτάσει τα 3000 μελη.





Μαιος:

Αιρ Κεφ και Ντιζι τελικα δν καταφέρνουν να αποκτησουν ενα εισητηριο για τα Φ4 και μοιραια οργανωνουν την "Συναντηση των αδικημενων απο τους μαλακες που σχεδιασαν το σαιτ με τα εισητηρια" στο Ζωγραφειον για να δουν τη διοργανωση απο εκει.
Τοπικ για τον ημιτελικο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ δν ανοιγει "για προστασια δικη σας" οπως επικαλειται το συμβουλιο των admin-mods κτλ.
Ύστερα απο την μαζικη προσελευση 4000 μελων που λενε οτι μπηκαν για να συζητησουν μονο αυτο το θεμα,το τοπικ ανοιγει αλλα ειναι αδυνατον να το παρακολουθησει καποιος μιας και ανεβαινουν 10 ποστς το λεπτο.
Για την ιστορια το τοπικ εκλεισε στις 4772 σελιδες και οι μοντ υστερα απο 2 χρονια επεξεργασιας των ποστ μπαναραν περι τα 3979 ατομα που ξεφυγαν απο τους κανονισμους,τα οποια σε ποσοστο 98% ήταν μεσα στα 4000 που ειχαν γραφτει τοτε.

Μετά την επικη προκριση του Αρη στον τελικο της Α1 επι του Ολυμπιακου,ο Γουόριορ σαν άλλος Χελακης ειπε "ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ" και απλα παρέμεινε ως coach στο φορουμ ενω ο weirdo πόσταρε δύο λέξεις ύστερα απο 3 μερες για τον αγώνα αφού τοτε κατέβηκε απο τον καναπέ του οπου και χοροπηδούσε ολο αυτό το διάστημα,ενω o Q-spock (δικαια) αναρωτιεται "που ειναι ο Εντνι", ο Αναζ διατυπωνει την αποψη "η ομαδα έπρεπε να παιξει με Ζιζιτς στον ασσο και 4αρι τον Χαριση" με τον rchos7 να λεει "καλα αυτο εννοειται.Ξεχασες τον Σοφο στο 2.","παραλειψη μου,εχει δικιο" απανταει ο Αναζ.

Ο Μακης Ψωμιαδης επεστρεψε και ο Αστον μας λεει για τα εργα του επι 1988 ενω ο suspect του αφιερώνει εναν μονολογο με τιτλο "Αγαπουλα μου εσυ".




Ιουνης:


Οι τελικοι εχουν και τις απωλειες τους.Κατα την διαρκεια μπαναρονται ο treathich,admiral ενω ο McRae αποχωρει με εθελουσια εξοδο απο το moderating του ΠΑΟΚ αφου αν καθοταν "θα εσβηνα ολα τα ποστ των Αρειανων".
Μετά τον 5ο τελικο παραδοξως στο τοπικ ποστάρουν μονο οι Αναζ,ντιζι,Αρκαδιος,qspock αφου οι Warrior,alexbous,klearxos,thrylos7,sarounas,hagi,weirdo1977,chinaski,emperor,Ste
elGandalf,chinaski,geosider,Αlexmei,EXPLOITED ARIS,Air Kef,NBAholic,goos,sprewell φτανουν με kαθε τροπο στον Λευκο Πύργο απο ολα τα μερη της Ελλαδας(!) για να πανηγυριζουν με τους παικτες το Πρωτάθλημα.

Ο αγώνας τάβλι μεταξυ Ζοτς και Γκέρσον φέρνει στο φορουμ νεο κυμα μελών(γνωστών του ταβλι) που λενε πως πρέπει να παιξει ο Ζοτς για να κερδισει,τι πρέπει να κανει ο μη μυημενος στο άθλημα Γκερσον για να κλεψει την νικη.
Μετά την νικη του Ομπράντοβιτς την τρεφιλ13 να λεει (κυριολεκτώντας) "μετα το ποδοσφαιρο(εστω μια φορα καθε 3 χρονια) το μπασκετ και το βολευ σας κερδίσαμε και στο τάβλι,μονο στην 31 δν σας εχουμε κερδισει ακομα" ενω καποιοι τα ριχνουν στη τυχη και τις εξαρες του Ζοτς στο τελος.

Ο treathich μαζι με τον Αρκαδιο αναλλυουν τους τελικους σε Ισπανια και Ιταλια αφου,ο ενας μεσω των ανταποκριτων του και ο άλλος μεσω ενος δορυφορου που ο ιδιος εθεσε σε τροχια για να δει τα ματς,ειναι οι μονοι που εχουν άποψη.

Ο Keyser επιστρεφει στην ζωη και μας ενημερωνει οτι περασε ολα τα μαθηματα και εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα.




Ιουλιος:

Οι Αρειανοι μετά το Σκωτσέζικο ντουζ που εκαναν,αφου την χαρα της (αναμενομενης) αποκτησης του Κακιουζη υποδεχεται η πώληση του Φλετσερ στους Πρωταθλητες Φινιξ και η αντικατάσταση του απο τον σαφως χειροτερο του Λαβρινοβιτς,παθαινουν ολοι κρυωμα και ριχνουν το φταιξιμο,χώνοντάς τα, στην διοικηση του Άρη."...για να μην ξεχνιομαστε..Ειχαμε πολυ καιρο να τους τα χωσουμε.",γραφουν.

Μετα την αποκτηση του Σκολα απο τον ΠΑΟ,ο Αιρ Κεφ αγοράζει εισητηριο διαρκειας του ΠΑΟ,μετακομιζει στην Αθηνα,συγκεκριμενα νοικιαζει σπιτι διπλα στο ΟΑΚΑ(στην συνεχεια αγορασε σκηνη που την εστησε απεξω απο αυτο για να βλεπει και στις προπονησεις τον Σκολα).

Ο q-spock αποφασιζει να παει μονος του να φερει τον Εντνι στο λιμανι και ετσι τον χανουμε.

Ο Τσοπς μας δινει tips για ακινδυνο μαυρισμα,πως να κρατηθουμε σε φορμα και φυσικα tips για καλοκαιρινα σπορ οπως θαλασσιο σκι,μπιτς βολευ κτλ.

Ο suspect απο την αλλη μας δινει οδηγιες για το πως πρεπει να μιλαμε στις τουριστριες το καλοκαιρι,τι να κερναμε,πως τις μεθαμε χωρις να μεθυσουμε εμεις και για αλλα καλοκαιρινα αθληματα οπως θαλασσιο καμακι,beach party κτλ.

Ο ντιζι εγκαινιαζει νεο σκιν και μας εκπλησει ολους αφου τα χρωματα ειναι πορτοκαλι,μαυρο και αποχρωσεις του ασημιου,οπως και τα 3 προηγουμενα δλδ!
Προχωραει και σε αναδιάρθρωση του φορουμ βαζοντας το Interactive πανω πανω για να δωσει προβάδισμα στην επικοινωνια και μετατρέψει σταδιακα το φορουμ του μπασκετ,σε φορουμ συνοικεσιων.




Αυγουστος:

Ο Πετζα μετα την επιστροφη του στον ΠΑΟΚ γραφεται και στο φορουμ,οπου αναλαμβανει ,τιμητικα,το μοντερειτινγκ και δηλωνει οτι "πλεον δν εχει αλλους στοχους".


Στο Τουρνουα Ακροπολις το basketforum συμμετεχει οργανωμενα για πρώτη φορα και καταυθανει με ναυλωμενα πουλμαν.Φορώντας μπλουζακια με το λογκο και τα χρωματα του φορουμ,145 μελη του,κανουν αισθητη την παρουσια τους αναρτώντας πανο που εγραφε "Να απαγορευτουν οι διαφημησεις για δανεια τώρα" συμπαραστεκομενοι στον Αιρ Κεφ που με το Λαντα του κανει περιοδεια στην Ναξο με σκοπο να ενημερωσει τους επιδοξους δανειοληπτες.

Ο ντιζι εγκαινιαζει νεο σκιν και μας εκπλησσει ολους αφου τα χρωματα ειναι πορτοκαλι,μαυρο και αποχρωσεις του γκρι,οπως και τα 3 προηγουμενα δλδ!
Προχωραει και σε αναδιάρθρωση του φορουμ βαζοντας το Interactive πανω πανω για να δωσει προβάδισμα στην επικοινωνια και μετατρέψει σταδιακα το φορουμ του μπασκετ,σε φορουμ συνοικεσιων.

Οι morfi και threathich ενωνονται εναντια στον κοινο εχθρο που ειναι η ενταξη της ΤΣΣΚΑ και Ρεαλ Μαδριτης στο ΝΒΑ.Ο μορφη δηλωνει "Νιωθω αηδια.Ειναι ντροπη" ενω ο threathich "Νιωθω αηδια.Ειναι ντροπη".


Μετα το σφαλμα 500,στο φορουμ παρουσιαζεται το 501 οποτε κανεις sign in,το 333 οταν κανεις κλικ στο assistant ,το 440 οταν πας να βγεις και το 355 οταν πας στο φανταζι"!!!!





Οι επόμενοι μηνες θα ανεβουν σύντομα..
NBAholic
QUOTE
Θα προστεθουν συντομα και οι υπολοιποι μηνες.Ο καζαμιας ειναι σε συναρτηση με τον καζαμια του thrylos7 οποτε για να βγαζετε 100% συμπερασμα,σας προτεινουμε να διαβαζετε μηνα με μηνα τους καζαμιες!


Αλληλοσυμπληρώμενοι καζαμίες; Αυτό θα πει επιστημονική δουλειά. laugh.gif
Ο Καζαμίας του Kef έχει σαν ατού το ότι ασχολείται και με τα ενδοφορουμικά.
Πλάκα, πλάκα, θα δω στο τέλος της χρονιάς τι πιάσατε, σαν δεύτερη ευκαιρία, μετά το τεστ τηλεπάθειας που σας έβαλα. Θα εκπλαγώ αν επιβεβαιωθεί έστω το 5%.
thrylos7
Εγώ πάντως, ότι πιάσω θα το κοκκινίζω... 1 φορά θα το κάνω edit, δε μπορεί... rolleyes.gif

Τον Moύλα τον "χαρίζω"... biggrin.gif
suspect
77.gif biggrin.gif 41.gif icon_drunk.gif 69.gif


ΘΕΟΣ !!!!

Μπραβο, γελασα με την καρδια μου!!!!




Μια χαρη mono πλιζ:

Μη με γραφετε σασπεκτ αλλα suspect.
Air Kef
Done..


Suspect σε ευχαριστω πολυ αν και πιστεύω οτι μπορουσε να βγει και καλύτερος..!Συχγαρητηρια και στον Νοτη βεβαια που ο Καζαμιας του ήταν συνεχης πηγη εμπνευσης!
Alexmei
QUOTE
Ο Τσοπς μετά τα Basketball Tips,ανεβάζει tips και για ποδοσφαιρο,βολευ,πολο,οδηγηση,μαγειρικη,
ηλεκτρολογικα,οικοκυρικα,συμβουλες για επαγγελματικη κατάρτηση και για πως βελτιωνουμε τις επιδοσεις μας στο μποουλινγκ.



ΧΑΧΑΧΑΧΑ 24.gif 24.gif εισαι κορυφαίος!!!
morfi
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ καλο Air Kef !!!!! Συνεχισε ετσι... banana.gif

QUOTE(Air Kef @ Jan 12 2007, 01:02 AM) *
Ο harris πιανει δουλεια ως ballboy στο Αιγάλεω λογω Αιβερσον,ο χολικ παιρνει διαρκειας για το Αιγάλεω οπως και ο μορφη,που στην τελικη ειναι η γειτονια του.

Eλα τωρα αφου το ξερεις... ειμαι ΜΟΝΟ ολυμπιακος... δεν παιρνω διαρκειας αλλης ομαδας... cool.gif
Air Kef
Σεπτέμβρης:


Ήρθε ο μηνας του Ευρωμπάσκετ λοιπον και επικρατει σχετικός χαμος στο φόρουμ,όχι ομως τοσο οσο περιμεναμε...Το μοντερέιτινγκ τιμ εχει προετοιμαστει και ανεβάζει το δικο του αφιέρωμα για την ιστορία των Ευρωμπασκετ κάτι που χαιρετίζεται απο την δημοσιογραφικη δύναμη της χώρας και πλήθος αιτήσεων καταυθανει που ζητάει την άδεια αναδημοσίευσης του.
Κατα την διάρκεια του Ευρωμπασκετ ο Ντιζι λείπει στην Ιαπωνια "εννοειται οτι θα πήγαινα για να κρατησω το γουρι,ούτε βέβαια και θα ποστάρω στο τοπικ του Ευρωμπάσκετ,εθιμα ειναι αυτα!".Μετά απο αυτό ολο το φορουμ παει και ποντάρει στην κατάκτηση του χρυσου μεταλλιου απο την Εθνικης μας και φυσιολογικα πλουτιζουμε.Αναβαθμιζουμε τους υπολογιστες μας και βέβαια τις συνδεσεις μας σε ADSL 2 Mbps με αποτέλεσμα να ειναι ενεργοι ολο το 24ωρο μ.ο. 122 χρήστες.

Ο Ζησης στον Μακεδονικο και ο thrylos7 επίσης.Μια φορά ειχε παει κατα την διάρκεια της περσινης χρονιας και είχε φτάσει μολις στο ημιχρονο.Σαν άλλος Αιρ Κεφ,νοικιαζει σπίτι δίπλα στο γήπεδο αφου και αυτος θελει να παρακολουθει ακομα και στις προπονησεις τον αγαπημενο του παίκτη.

Και ειναι γεγονος.Μετά την επιστροφη του απο την Ιαπωνια ο Ντιζι ανακοινωνει πως έχει κανει ολες τις απαραιτητες διαδικασιες για να συμμετασχει το basketforum.gr στο Πρωτάθλημα της Δ ΕΣΚΑ!
Προεδρος αναλαμβανει ο Αshton αφου κριθηκε καταλληλότερος.
Αντιπρόεδρος:q-spock.Το δεξι χέρι του προέδρου.
Υπεύθυνος γραφειου τύπου/ιστοσελιδας:harris,dizzy,air kef
Καλλιτεχνικό-πολιτιστικό τμήμα ομάδας-εκδηλώσεις: Eftychia
Προπονητης: Tsops.Παράτησε την πρώην ομάδα του για χάρη της...νέας του ομάδας.Για βοηθο επέλεξε τον Κλουζο..
Στατιστικολόγος της ομάδας και υπεύθυνος του τμηματος σκάουτινγκ ο NBAholic.Σε ρόλο Ελληνιαδη ο morfi.
Παικτες ειναι οι fatboy,leonkalf,Olorin(τα βαρια πυροβολικα της ομαδας),warrior,thrylos7,anaz,air kef,Keyser Soze,suspect,dromeas7,harris,dizzy.Στα τμηματα υποδομής και οι Αλεξμει,λιολιας,husse5,lebron15.


Οκτώβρης:

Πρεμιερα και πάλι στην Ελληνικη σεζόν με ντέρμπυ Ολυμπιακου-ΠΑΟ στον πρώτο τους αγώνα για το Κύπελλο.Παραδόξως δν ανοιγεται καινούριο τόπικ.Ο thrylos7,επαναφέρει-ξεθαβει το περσινο με ποστ που λεει:"Αυτα είχαμε πει,πριν και μετά.Όποιος έχει να πει κάτι καινουριο θα του δώσω το διαρκειας του ΠΑΟΚ.".Ώρες ολόκληρες έψαχναν πολλοι να βρουν κάτι που ήθελαν να πουν για τον αγώνα του 2007 και δν ειχε ειπωθει για αυτον του 2006..Κανενας ομως δν κατάφερε να προσθεσει τπτ..Υστερα απο μια βδομάδα σκάει η βομβα ομως."Η διαιτησια ήταν μια χαρα",δηλώνει ευθαρσώς το καινούριο μέλος NikPitsilk.Και δν απάντησε κανένας αλλος αφου είχαν διατυπωθει πάρα πολλές ενστάσεις για την διαιτησια στι ήδη υπάρχον τοπικ!Ο NikPitsilk πήρε το διαρκειας του ΠΑΟΚ..



Ο Μπονζο υστερα απο ώρες και ώρες προσπάθειας καταφέρνει αυτο που φαντάζει ακατορθωτο.Κατακτάει τις πρωτιες σε όλα τα παιχνιδια του Arcade κατατροπώνοντας ολους τους υπόλοιπους και απαιτει ,υπο τους ήχους του Stadium Arcadium των RHCP, "Ρε ντιζι,θα βάλεις κανα σοβαρο παιχνιδι να ασχοληθουμε;;"

Η basketforum.gr ξεκιναει τις υποχρεώσεις της στην Δ ΕΣΚΑ με 4 νικες σε ισάριθμα ματς.

Νοεμβρης:

Μαζι με την Α1 πρεμιέρα κανουν και τα παιχνιδια του basketforum.gr!Aνανεωμενο το Fantasy league και έχοντας μαθει απο τα λαθη του παρελθώντος,σπάει το φράγμα των 1000 ομάδων απο την 1η κι ολας αγωνιστική.Μετά την basketnews,αρθρα που δινουν πληροφοριες δημοσιεύονται στο Ολ Σταρ Μπασκετ και σε ολες τις αθλητικες εφημεριδες,καθε Τρίτη.
Βελτιωμενο και το μπετ,στο οποίο προστιθεται η λειτουργια του μπετ μεταξυ χρηστών,με αληθινα λεφτά!
Επειδη τελικα ήταν παράνομο,το φορουμ εκλεισε για λιγες μερες απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος..

Με το που ξανανοιξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη βρήκε τον καλο μας τον αντμιν.Ο harris επέστρεψε δυναμικα αλλα έβαλε βέτο αποχώρησης τους τσοπς απο το μοντερειτινγκ του Γυναικειου φόρουμ!Ο αντμιν,στενος φίλος και με τους δύο,μετά απο ώρες σκέψεων,αποφάσισε να τους αφήσει να βγάλουν τα ματια τους μονοι τους.Για την ακρίβεια αφήνει τις γυναικες του φορουμ να διαλέξουν ποιον θελουν για μοντ στο φορουμ τους!Οι δυο μοντ λοιπόν επιδίδονται σε μαχες 1με 1 σε θέματα οπως στο ποιος θα φτιαξει τον καλύτερο μουσακα,ποιος θα πετύχει καλύτερα την τσάκιση στο σιδέρωμα κτλ.Επίσης κρίνονται για το ντύσιμο τους,τους τρόπους τους,πως πλησιάζουν μια γυναικα,πως....χωρίζουν μια γυναικα καθως και τις προτιμησεις τους σε διασκέδαση,τρόπο χαλάρωσης και αγαπημένο μέρος διακοπών..Ο νέος(τσοπς) ειναι ωραίος αλλα ο παλιός (harris) ειναι αλλιώς και χάρη στο "προτιμώ Αρναούτογλου απο Μενεγάκη το πρωι" κερδίζει στο νήμα τον τσοπς..Για να μην μεινει παραπονεμένος αναλαμβάνει το moderating του "Οτιδηποτε για το μπάσκετ".

Το ρεκορ της basketforum.gr ανεβαινει στο 9-0.Η ομάδα παίζει καλο μπάσκετ και κερδίζει τις εντυπώσεις!Μετά απο κάθε αγώνα γράφονται 12 μέλη στο φόρουμ,ολη η αντιπαλη ομάδα δηλαδη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.