ο πεδουλακης μπορουσε να ηταν νικητης σημερα...
ΟΜΩΣ.
εχει φοβερα 'κοληματα' και γιαυτο θα μεινει 'πεδουλακης'...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ.
εχει φοβερα 'κοληματα' και γιαυτο θα μεινει 'πεδουλακης'...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΟΥΛΙΤΣΑ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΛΕΙ ΟΦ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τον Ραντουλιτσα φιλε μου τον εβλεπα σε ολον τον αγωνα να εχει αραξει και να κανει φουσκες με την τσιχλα του. Το παιδι με το που εφυγε ο προμοτορας του, το παρατησε το πραμα.
Τα λαθη του Πεδουλα ειναι στην μη χρηση του Χεινς ή του Ελιοτ οταν η ομαδα κολλουσε ή οταν ο Καλαθης ηθελε ανασες. Ειναι οτι αργουσε να παρει time out οταν ο ΟΣΦΠ ετρεχε σερι. Οτι δεν εκανε φαουλ κ αφησε τον Σπανουλη να παει στους 3. Το οτι στην πρωτη παραταση με την κατοχη δικη μας και με 1,1'' να μενουν οργανωσε μια επιθεση τουρλουμπουκι κ ειχε τον Καλαθη μεσα ενω ηθελε σουτερ μονο. Ειναι οτι δεν σημαδεψε τον Σπανουλη να παρει το 5ο φαουλ του.
Εδωσε απαντηση σε αυτο στην συνεντευξη τυπου λεγοντας οτι δεν ηθελαν τριτη παραταση, με δεδομενο οτι το ροτεισον ειναι μικρο (+2 απο τους βασικους σου παιχτες ειναι 35+), ειχανε φυγει και Παππας - Νικ, οποτε επρεπε να ρισκαρει.
Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι η επιμονη του Διαμαντιδη να κανει φαουλ στον Χαντερ. Οκει πας στα πρωτα δευτερολεπτα να κανεις το φαουλ, αφου δεν το δινουνε, πρεπει να παιξεις αμυνα. Ο Μητσος προσπαθουσε να κανει φαουλ, μεχρι και στα 3, 3.5 δευτερολεπτα...

Ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι η επιμονη του Διαμαντιδη να κανει φαουλ στον Χαντερ. Οκει πας στα πρωτα δευτερολεπτα να κανεις το φαουλ, αφου δεν το δινουνε, πρεπει να παιξεις αμυνα. Ο Μητσος προσπαθουσε να κανει φαουλ, μεχρι και στα 3, 3.5 δευτερολεπτα...

Αν ο ΠΑΟ δεν ειχε rotation ο ΟΣΦΠ τι ειχε χωρις Πριντεζη Λοντζεσκι Παπανικολαου κ με 4 φαουλ τον Σπανουλη; Ας εβαζε Χεινζ Γουιλιαμς στην 3η παραταση. Τραγικο λαθος του!