Ανοδος για την εκαλη! Αυτο το οποιο πρεπει να σταθει καποιος ειναι ο τροπος ο οποιος λειτουργησαν αυτα τα παιδια.
Με συνθηκες οι οποιες παραπεμπουν στη δεκαετια του 80 και μοναδικο γνωμονα τη φιλια τη παρεα και την αγαπη για το μπασκετ,ηταν στο οποιοδηποτε γηπεδο του νομου αττικης 5 φορες τη βδομαδα!!
Ομως η εκληξη δεν εινα αυτη,αλλα το οτι πακτες επιπεδου αλλων κατηγοριων εβαλαν τοσο κατω τους εαυτους για χαρη ιδανικων που στη σημερινη εποχη τεινουν να εξαφανειστουν οι ΚΑΝΑΒΟΣ,θΑΝΟΣ,ΧΡΟΝΗΣ,ΜΟΡΦΩΝΙΟΣ,ΚΑΛΟΖΑΚΑΣ,
ΒΑΜΒΟΥΡΑΣ και οι εκπληκτικοι ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ,ΕΥΘΙΜΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΑΦΛΙΑΝΗΣ,ΚΡΙΕΜΑΔ
Σ,ΞΟΥΡΑΦΗΣ,ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ συν τους τρομερους, μικρους ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΗ που αξιζει να σημειωθει οτι οχι μονο βελτιωθηκαν και εγιναν και πρωταγωνιστες αλλα ηταν πολλες φορες ωριμοτεροι απο τους μεγαλυτερους!
Αναφερωμαι σε ολους αυτους που ηταν στο τραινο μεχρι το τερμα. Για τα αλλα παιδια που σταματησαν, πληρωσαν εναν λαθος σχεδιασμο και αποχωρησαν καποιοι δικαιολογημενα καποιοι αδικαιολογητα.
Επειδη δουλεια χωρις λαθη δε γινεται και εδω ομως τα λαθη καλυφθηκαν απο τα ιδια τα παιδια και φυσικα απο το μοναδικο ανθρωπο,προεδρο της ομαδαςΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΥΛΛΑ ο οποιος πιστεψε και στηριξε στα δυσκολα παικτες,προπονητη και παλεψε με ολες του τις δυναμεις για το καλο αυτης της ομαδας!
Τελος περαστικα στα 2 ατυχα παιδια το ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΙΕΜΑΔΗ και το ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.
Να εχετε υγεια εσεις και δικοι σας ανθρωποι και να κρατησετε αυτη τη προσπαθεια που κανατε σαν οπλο για τις δυκολιες που θα ερθουν στη ζωη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

ο κοουτς.