Bugger12
Feb 5 2008, 14:21
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2008, 12:16 )
Καλά, και αυτές οι φοβερές του μπασκετικές γνώσεις είναι που τον οδήγησαν στην εμπνευσμένη επιλογή ...Πίνι Γκέρσον?
Εννοούσα απλά ότι γνωρίζει τον Λάρι Μπράουν.Και αυτό κακό για τον ΟΣΦΠ ρε φίλε,πάλι έπρεπε να καταλήξεις στον Γκέρσον?Ελεος πια...
Bugger12
Feb 5 2008, 14:22
QUOTE(Green Warrior @ Feb 5 2008, 12:20 )
Αν όντως έχει βάση αυτό το δημοσίευμα (που πολύ αμφιβάλλω βέβαια...) τότε αυτό δείχνει όχι γνώση αλλά ασχετοσύνη από μπάσκετ. Αν και πιστεύω ότι δεν ισχύσει...
Ασχετοσύνη να εκτιμάς τον Λάρι Μπράουν.Μάιστα...
Green Warrior
Feb 5 2008, 14:24
να τον εκτιμάς όχι να θέλεις να τον φέρεις σε ευρωπαϊκή ομάδα ναι...
QUOTE(Green Warrior @ Feb 5 2008, 12:20 )
Αν όντως έχει βάση αυτό το δημοσίευμα (που πολύ αμφιβάλλω βέβαια...) τότε αυτό δείχνει όχι γνώση αλλά ασχετοσύνη από μπάσκετ.
Δεν έχεις κι άδικο... Δεδομένου του "υπέροχου" τρόπου με τον οποίο ο Μπράουν είχε "διαβάσει" το ευρωπαικό μπάσκετ κατά τη θητεία του στην Team USA...
Bugger12
Feb 5 2008, 14:30
Aκουγεται λέει ότι ο Παο θα αντιδρασει ζητώντας διαχωρισμο του Γιαννακη απο τν Εθνικη.. ΑΝ ισχυει διερωτόμαι..Αραγε οι ανθρωποι του Παο εχουν τους ιδιους προβληματισμους με τον ΑΖ και θα το κανουν λόγω της ανυσηχιας του για την Εθνικη??
Μηπως αυτοι που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμο και ανησυχια για το καλο της Εθνικης αυτον τον διπλο ρολο του Γιαννακη, ειναι και ακριβως αυτοι που θα δημιουργησουν και το οποιο προβλημα..??Απο δημοσιογραφους μεχρι φιλαθλους και διοικησεις αλλων ομαδων..Ρωταω εγω τωρα..
(μη με παρεξηγουν τα παιδια του φορουμ δεν αναφερομαι σε κανεναν απο εσας προσωπικα)
Και ρωτω και κατι ακομα..Τι συμφεροντα ενδεχομενως μπορει να εξυπηρετησει ο Γιαννακης για τον Ολυμπιακο με αυτην τη διπλοθεσια?Τι φοβουνται καποιοι..??Μπορει να μου εξηγησει κανεις,γιατι ειλικρινα εγω δεν εχω καταλαβει..??*
*EDIT: Καλα,ο Πανμεγιστος
Κογκαλιδης εχει ηδη βρει την απαντηση..Κωστας Κουφος..!! Γεια σου ρε Κογκα!Εισαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!
Κόγκας-θεός-Ολυμπιακός!
Για τον Γιαννάκη, νομίζω φτάνει η ώρα να κοπάσουν οι συζητήσεις.. Ο Γιαννάκης, καλά θα κάνει να αφήσει την εθνική. Απ' ότι φαίνεται κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την ανάληψη της ηγεσίας του Ολυμπιακού και δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί.. Προσωπικά πάντως, και αν μου έπεφτε λόγος, δεν θα είχα πρόβλημα να αναλάμβανε ο Ομπράντοβιτς την Εθνική Ελλάδος.. Κάθε άλλο. Θα το χαιρόμουν και θα τον στήριζα..
Γιαννάκη-ψυχάρα-Ολυμπιακάρα!
enypnio
Feb 5 2008, 17:49
Πάντως παιδιά να βάζουμε λόγια είτε στην ΕΟΚ είτε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ από την στιγμή που κανένας δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα είναι άδικο
στο θέμα Γιαννάκη και Εθνικής έχουν τοποθετηθεί
ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φάνηκε ελαφρά ενοχλημένος στις ερωτήσεις που αφορούσαν την Εθνική ομάδα: "Τι να πω; Καταρχήν είναι άδικο που μιλάμε για την Εθνική, όλοι μας την αγαπάμε, οι αποδείξεις φαίνονται στο γήπεδο. Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και θα τη βοηθάω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Αυτά με το πολεμικό κλίμα είναι υπερβολές, όταν παίζουν οι καλύτεροι μεταξύ τους, γινόνται ακόμη καλύτεροι. Μέσα από τα δύσκολα θα γίνουμε καλύτεροι και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα πρώτοι..."
Οι αφοί Αγγελόπουλοι
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για την Εθνική
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για την Εθνική ομάδα και το όποιο θέμα δημιουργείται με την έλευση του Γιαννάκη στον Ολυμπιακό: "Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε, μας είπε ότι θέλει να έχει τη δυνατότηα να βοηθάει την Εθνική, εμείς τον θέλουμε και σεβόμαστε αυτό που θέλει, δεν πιστεύω ότι αυτά επί πολεμικού κλίματος, έχουν ρεαλιστική βάση. Ο Παναγιώτης θέλει να είναι στρατιώτης της Εθνικής. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω".
και κανένας άλλος όταν τοποθετηθούνε και οι υπόλοιποι μαλλιοτραβίομαστε με στοιχεία να μαλλιοτραβίεσαι υποθετικά ειναι μάταιο - και κακό ακόμα και για την εικόνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Ααααχ... Δε θα μπείτε στον κόπο να καταλάβετε την ουσία όσων υποστηρίζω... Όπως τότε με τον Πίνι... Οτιδήποτε γράψει κάποιος που να μην θυμίζει ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός απορρίπτεται απ' ευθείας ως υποβολιμιαία "πράσινη" πλεκτάνη... Είπα εγώ πως θα εξυπηρετήσει συμφέροντα ο Γιαννάκης? Είπα πως θα καλέσει στην Εθνική παίκτες που δεν πρέπει? Κάποιος που λέει ότι Γιαννάκης και Ελληνιάδης θα "συνυπάρξουν αρμονικά", ή κάποιος άλλος που λέει πως "οι Αγγελόπουλοι έχουν τρομερές γνώσεις για το μπάσκετ, φαίνεται αυτό και από το ότι κινήθηκαν για ...Λάρι Μπράουν", διάφοροι που καταγράφουν τέτοιου είδους απόψεις είναι ...αντικειμενικοί κριτές, ενώ εγώ που τις βρίσκω λανθασμένες είμαι "πράκτορας" του ΠΑΟ, που επιδιώκω το συμφέρον της ομάδας μου και βλέπω τα πάντα με "πράσινα γυαλιά". Μάλιστα. Ο Λάρι Μπράουν είναι ιδανικός για οποιαδήποτε ευρωπαική ομάδα, και όποιος πρόεδρος γνωρίζει αυτή την αδιάσειστη πραγματικότητα είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τους άλλους σε επίπεδο γνώσεων. Ο Γιαννάκης θα συσπειρώσει παίκτες και κοινό με τέτοιο μαγικό τρόπο ώστε δεν θα υπάρξει καμία απολύτως τροποποίηση στο κλίμα, καμία απολύτως συνέπεια στη σχέση εμπιστοσύνης του με τους παίκτες των άλλων ομάδων, καθώς και με τους συλλόγους όπου αγωνίζονται, κανένας αντίκτυπος στην συνοχή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ το κοινό θα αλαλάζει υπέρ της μίας, αδιαίρετης Εθνικής ομάδας, της ομάδας που όλους μας ενώνει. Τέλος, ο Ελληνιάδης θα συνεργαστεί με τον Δράκο αρμονικότατα. Και ο Γκέρσον είναι προπονηταράς. Επίσης ο Γκέρσον είναι ένας άχρηστος χασάπης που πρέπει να φύγει εδώ και τώρα, δεν ταιριάζει σε ένα σύλλογο σα τον Ολυμπιακό, υπάρχει κακή χημεία.
Δεν θα ξαναεκφράσω την παραμικρή διαφωνία σε όλες αυτές τις αυταπόδεικτες αλήθειες. Είναι τόσο αδιαμφισφήτητες και αυτονόητες που μόνο οπαδοί άλλων ομάδων με σκοτεινά οπαδικά συμφέροντα θα μπορούσαν να επιχειρήσουν αντίλογο.
Ο νοών νοείτω.
Δε θα "μολύνω" άλλο το τόπικ με τις βαζελίστικες, αιρετικές, αντιμπασκετικές δοξασίες μου. Πάω στο τόπικ του ΠΑΟ, όπου ανήκω μαζί με τους άλλους παναθηναϊκούς για να συζητήσω πάνω στο πολύ ενδιαφέρον θέμα "είναι τελικά ο Σάρας καλός παίκτης?"...
Φιλάκια, ευχαριστώ για την παρέα, συγγνώμη αν σας την έσπασα, είναι του χαρακτήρα μου κουσούρι, "αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του"
koufos7
Feb 5 2008, 18:53
Οπου και αν πας ΑΖ τα γραπτα σου θα καθοδηγουνε τις συζητησεις μας.Ενα ειναι το ερωτημα,με Darko τεσσερα με Δρακο ποσους?
Bugger12
Feb 5 2008, 18:55
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2008, 16:46 )
κάποιος άλλος που λέει πως "οι Αγγελόπουλοι έχουν τρομερές γνώσεις για το μπάσκετ, φαίνεται αυτό και από το ότι κινήθηκαν για ...Λάρι Μπράουν", Μάλιστα. Ο Λάρι Μπράουν είναι ιδανικός για οποιαδήποτε ευρωπαική ομάδα, και όποιος πρόεδρος γνωρίζει αυτή την αδιάσειστη πραγματικότητα είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τους άλλους σε επίπεδο γνώσεων.
Φίλτατε επειδή αυτό αναφέρεται σε μένα,στο διευκρίνησα και πριν ότι λέγοντας πως ο Αγγελόπουλος ξέρει μπάσκετ εννοούσα στην προκειμένη ότι γνώριζε τον Μπράουν,αν ανατρέξεις στο ποστ μου θα το καταλάβεις διαβάζοντας το αστείο για τους Γιαννακόπουλους.
Όσο για το ότι ο Μπράουν ''είναι ιδανικός για οποιαδήποτε ευρωπαική ομάδα, και όποιος πρόεδρος γνωρίζει αυτή την αδιάσειστη πραγματικότητα είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τους άλλους σε επίπεδο γνώσεων.'' αυτό δεν το είπε κανένας είναι δικό σου δημιούργημα εκτός αν διαβάζοντας το άρθρο του sport.fm που παρέθεσα θεωρείς ότι είναι ασφαλές να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα.Tι να πω,δεν έχω λόγια.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το ότι ο Γιαννάκης έπιασε λιμάνι σε έχει βγάλει τόσο πολύ έξω από τα ρούχα σου,η ταραχή σου είναι εμφανέστατη και αδικαιολόγητη.
QUOTE(koufos7 @ Feb 5 2008, 16:53 )
Οπου και αν πας ΑΖ τα γραπτα σου θα καθοδηγουνε τις συζητησεις μας.Ενα ειναι το ερωτημα,με Darko τεσσερα με Δρακο ποσους?
Είναι Θεός ο Κουφός!
Επίσης είναι κουφός ο Θεός
+35 σου κάνει?
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φάνηκε ελαφρά ενοχλημένος στις ερωτήσεις που αφορούσαν την Εθνική ομάδα: "Τι να πω; Καταρχήν είναι άδικο που μιλάμε για την Εθνική, όλοι μας την αγαπάμε, οι αποδείξεις φαίνονται στο γήπεδο. Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και θα τη βοηθάω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Αυτά με το πολεμικό κλίμα είναι υπερβολές, όταν παίζουν οι καλύτεροι μεταξύ τους, γινόνται ακόμη καλύτεροι. Μέσα από τα δύσκολα θα γίνουμε καλύτεροι και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα πρώτοι..."
Το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος , αν δεν έχει τι να κάνει και είναι και ο δρόμος του προς τα κεί , θα βοηθάει την εθνική.
QUOTE(Bugger12 @ Feb 5 2008, 16:55 )
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το ότι ο Γιαννάκης έπιασε λιμάνι σε έχει βγάλει τόσο πολύ έξω από τα ρούχα σου,η ταραχή σου είναι εμφανέστατη και αδικαιολόγητη.
Ποιά ταραχή βρε παιδιά μου λέτε όλοι? Απλά διαφωνώ, και μάλιστα σε κλίμα ευχάριστο και χιουμοριστικό! Όλες οι απόψεις σεβαστές, ακόμα και όσες εγώ θεωρώ ατεκμηρίωτες, ακόμα και εκείνων που δεν έχουν κατανοήσει τις δικές μου. Κανένα πρόβλημα! Και εννοείται πως ο Δράκος είναι είδωλο και θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρει και στον Ολυμπιακό! Ψυχάρα!
tasoula13
Feb 5 2008, 19:27
Και για να ανάψω λίγο τα αίματα και εμένα με ενοχλεί σαν παναθηναίκό να είναι ο Γιαννάκης και στην εθνική
Τώρα αλήθεια με ενοχλεί. Αλήθεια ας πάρουμε το θέμα από την άλλη μεριά εσάς γιατί σας καίει τόσο πολύ ο Γιαννάκης να συνεχίσει στην εθνική?
enypnio
Feb 5 2008, 19:38
QUOTE(tasoula13 @ Feb 5 2008, 17:27 ) *
Και για να ανάψω λίγο τα αίματα και εμένα με ενοχλεί σαν παναθηναίκό να είναι ο Γιαννάκης και στην εθνική tongue.gif
Τώρα αλήθεια με ενοχλεί. Αλήθεια ας πάρουμε το θέμα από την άλλη μεριά εσάς γιατί σας καίει τόσο πολύ ο Γιαννάκης να συνεχίσει στην εθνική?
γιατί από την στιγμή που η ΕΟΚ έχει θέση βέτο η εθνική να είναι στα χέρια έλληνα προπονητή
δεν υπάρχει κάνας καλύτερος αυτή την στιγμή από τον Γιαννάκη, έλληνας προπονητής (κατα την γνώμη μου πάντα)
και γιατί θα ήταν καταστροφή η άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας τώρα που το διάστημα προετοιμασίας για το προολυμπιακό θα είναι πολύ μικρό
για κανένα άλλο λόγο
QUOTE(tasoula13 @ Feb 5 2008, 17:27 )
Και για να ανάψω λίγο τα αίματα και εμένα με ενοχλεί σαν παναθηναίκό να είναι ο Γιαννάκης και στην εθνική
Δεν νομιζω οτι καιει κανενα ΟΣΦΠ να μεινει στην Εθνικη ο Γιαννακης ... εμενα το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει καποιος αντιστοιχα καλος με τον Δρακο για να αναλαβει την ομαδα ... σε περιπτωση που βρεθει καλυτερα για μενα .. ωστε να αφοσιωθει πληρως στον ΟΣΦΠ ο Γιαννακης και να μην τρεχει τα καλοκαιρια σε τουρνουα και διοργανωσεις ...
Οπως ειπα ομως ... τσαμπα συζητηση κανουμε .. γιατι δεν υπαρχει περιπτβση να συνεχισει ο Δρακος μετα το καλοκαιρι ...
ΥΓ.Ασχετο με το τοπικ αλλα πιστευω οτι ο Κατσικαρης θα ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα λυση
Αλήθεια ας πάρουμε το θέμα από την άλλη μεριά εσάς γιατί σας καίει τόσο πολύ ο Γιαννάκης να συνεχίσει στην εθνική?
Eμας, ποιους εμας??Τους οπαδους του Ολυμπιακου?? Γιατι ειμαστε μαζοχες και θελουμε ο προπονητης μας να εχει υποχρεωσεις με την Εθνικη ωστε να μην δουλευει για τον Ολυμπιακο απερισπαστος, κ να απουσιαζει απο την προετοιμασια..!!
Εμείς υποστηρίζουμε ότι κατά το 50% αυτή η... πληροφορία ήταν αληθής. Γιατί Νίκος θα είναι ο επόμενος μάνατζερ τού Ολυμπιακού, αλλά όχι ο Νίκος Φιλίππου.
Η πρόσληψή του προσδιορίζεται για το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια τέλος καλοκαιριού, αρχές Φθινοπώρου. Τότε ο υποψήφιος θα είναι απελευθερωμένος από άλλες υποχρεώσεις γύρω από το μπάσκετ.
Δεν θα αποκαλύψουμε το όνομά του, αλλά κάποια στοιχεία του: Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, έχει πολύ καλή (έως εξαιρετική) σχέση με τη FIBA, ενώ είναι και πολύ γνωστός στον χώρο.
Νικος Γκαλης!!
(ποιος το εγραψε το αρθρο?? οχι οτι δεν φανταζομαι..απλα γουσταρω να τ'ακουω..
)
EDIT: Α,κ επειδη αναφερθηκε πιο πανω.. Εμενα θα με ενοχλουσε να αναλαβει την Εθνικη ο Ζοτς!!! Αλλα δεν θα με ενοχλουσε να αναλαβει τον Παο ο Γιαννακης! Αλλο το ενα, αλλο το αλλο..
tasoula13
Feb 5 2008, 19:52
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που λέτε ότι θέλετε να συνεχίσει ο Γιαννακης στην Εθνική.
Η καλύτερη λύση για την εθνική είναι ο Κατσικάρης.
Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννάκης θα αποτελέσεις παρελθόν από την εθνική το Σεπτέμβριο, το θέμα είναι τι θα γίνει στο προολυμπιακό και στην ολυμπιαδα( με το καλό να πάμε).
Warrior
Feb 5 2008, 20:23
QUOTE(tasoula13 @ Feb 5 2008, 21:52 )
Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννάκης θα αποτελέσεις παρελθόν από την εθνική το Σεπτέμβριο, το θέμα είναι τι θα γίνει στο προολυμπιακό και στην ολυμπιαδα( με το καλό να πάμε).
O Γιαννακης πρεπει να μεινει στην Εθνικη και να την οδηγησει στους ολυμπιακους αγωνες το καλοκαιρι.
Οτιδηποτε διαφορετικο θα ειναι απο εξαιρετικα ριψοκινδυνο εως εγκληματικο!Τουλαχιστον κατα την
γνωμη μου...
Το οτι θα αποτελεσει παρελθον μετα,νομιζω οτι το αντιλαμβανομαστε ολοι μας.Κατι που απαντα και στα
ερωτηματα που εχουν ανακυψει στο τοπικ...
ασχετο . πως βγαζετε το συμπερασμα οτι ο γιαννακης θα συνεφερει τον σοφο ? ο σοφο ειχε "στρωθει" απο καζλαουσκας και μετα πηγε καπακι εθνικη. σχετικα ετοιμη δουλεια για δρακο δηλαδη.
τεσπα πιστευω οτι μονο ο σοφο μπορει να στρωσει τον σοφο και προσωπικα δεν το βλεπω και πολυ πιθανο πλεον
QUOTE(enypnio @ Feb 5 2008, 17:49 )
Πάντως παιδιά να βάζουμε λόγια είτε στην ΕΟΚ είτε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ από την στιγμή που κανένας δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα είναι άδικο
στο θέμα Γιαννάκη και Εθνικής έχουν τοποθετηθεί
ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Οι αφοί Αγγελόπουλοι
και κανένας άλλος όταν τοποθετηθούνε και οι υπόλοιποι μαλλιοτραβίομαστε με στοιχεία να μαλλιοτραβίεσαι υποθετικά ειναι μάταιο - και κακό ακόμα και για την εικόνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
http://www.metrosport.gr/more.php?id=11041_0_1_0_M
Το σχετικό με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Παναγιώτη Γιαννάκη απόσπασμα της απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Προς αποφυγή παρερμηνειών παρατίθεται το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της συνέντευξης του Προέδρου της FIBA Europe, Γιώργου Βασιλακόπουλου, στο «Αθλητικό Metropolis» την Παρασκευή 01/02/2008:
Δημοσιογράφος: Θα έχετε πληροφορηθεί ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλάει με τον Ολυμπιακό?
Γ.Βασιλακόπουλος: «Το γνωρίζω από ορισμένες πληροφορίες, εκτιμώ ότι είναι έγκυρες και από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων».
Δημοσιογράφος: Έχει δικαίωμα να μιλήσει ή πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας, από τη στιγμή που είναι ομοσπονδιακός προπονητής;
Γ.Βασιλακόπουλος: «Οπωσδήποτε θα έπρεπε να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να του απαγορεύσω να κάνει συζητήσεις που πιθανόν να τον εξυπηρετούν από διάφορες πλευρές».
Δημοσιογράφος: Μπορεί να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό;
Γ.Βασιλακόπουλος: «Με βάζετε να απαντήσω σε μία υπόθεση, δεν θα απαντήσω».
Δημοσιογράφος: Θα ήταν δύσκολο να πείτε κάτι τώρα, από τη στιγμή που πρόκειται μόνο για συζητήσεις. Λογικά μετά θα συζητήσει και με την Ομοσπονδία?
Γ.Βασιλακόπουλος: «Ακριβώς. Πάντα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη τον έχω από μικρό παιδί κοντά μου και κάποια στιγμή θα συζητήσει και με μας.»
enypnio
Feb 5 2008, 21:23
από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του βασιλακόπουλου δεν στοιχειωθετήται θέση
η συνέντευξη λέει ότι ενοχληθήκαμε για το γεγονός ότι δεν μας ενημέρωσε επαρκώς και δεν μας ζήτησε την άδεια, και ότι δεν έχουμε εκφράση δημόσια την θέση μας παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν λέει τπτ άλλο
από το ενοχληθήκαμε μέχρι τον απολύσαμε υπάρχει τεράαααααααααααααααααστια απόσταση
QUOTE(enypnio @ Feb 5 2008, 17:38 )
δεν υπάρχει κάνας καλύτερος αυτή την στιγμή από τον Γιαννάκη, έλληνας προπονητής (κατα την γνώμη μου πάντα)
και γιατί θα ήταν καταστροφή η άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας τώρα που το διάστημα προετοιμασίας για το προολυμπιακό θα είναι πολύ μικρό
Σωστό κι αυτό... Φτου ρε, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Α ρε Πίνι, όλο ζημιές είσαι για την Εθνική γαμώτο σου!
QUOTE(enypnio @ Feb 5 2008, 21:23 )
από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του βασιλακόπουλου δεν στοιχειωθετήται θέση
η συνέντευξη λέει ότι ενοχληθήκαμε για το γεγονός ότι δεν μας ενημέρωσε επαρκώς και δεν μας ζήτησε την άδεια, και ότι δεν έχουμε εκφράση δημόσια την θέση μας παρά τα όσα γράφτηκαν, δεν λέει τπτ άλλο
από το ενοχληθήκαμε μέχρι τον απολύσαμε υπάρχει τεράαααααααααααααααααστια απόσταση
Εγώ από την συνέντευξη του Βασιλακόπουλου βγάζω το εξής συμπέρασμα,
Ο Γιαννάκης όντας προπονητής της Εθνικής ομάδας, συζητά χωρίς την άδεια και χωρίς να ενημερώσει καν την ομοσπονδία με τον Ολυμπιακό. Καταλήγει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπογράφει συμβόλαιο, και η ομοσπονδία (δηλαδή ο μέχρι τώρα εργοδότης του) τα μαθαίνει όλα αυτά από τις εφημερίδες.
Είναι πολύ κομψή η έκφραση του Βασιλακόπουλου "ότι ενοχληθήκαμε", πιο σωστή έκφραση θα ήταν να πει ότι ο κύριος Γιαννάκης μας έγραψε κανονικά και ότι πούλησε την εθνική ομάδα για 2,5 εκατομμύρια αργύρια.
Προς διασαφήνιση κάποιων πραγμάτων να αναφέρω τα εξής:
1. Στο πρόσφατο παρελθόν υποστήριξα τον Γκέρσον, ευελπιστώντας ότι είχε κάποιο πλάνο. Όταν πλέον ήταν βέβαιο ότι ούτε πλάνο υπήρχε, αλλά ούτε καλές σχέσεις με τους παίχτες στα αποδυτήρια της ομάδας, τόνισα ότι θα ήταν καλό να έφευγε προκειμένου να έσωζε ο Ολυμπιακός, όχι τόσο το παρόν, όσο το μέλλον του..
2. Η επιλογή Γιαννάκη, δεν δημιουργεί άμεσες προσδοκίες ενός τίτλου. Ίσως μάλιστα με τον Πίνι στον πάγκο να υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο (λέμε τώρα). Η επιλογή Γιαννάκη δίνει ελπίδες για το μέλλον της ομάδας. Όποιος αρνείται να δει ότι ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει 9-10 πολυτάλαντους νεαρούς παίχτες, μάλλον εθελοτυφλεί. Αν επίσης αρνείται να δει ότι ο Γιαννάκης είναι -ίσως- ο ιδανικός για να τους βελτιώσει, τότε μάλλον μεροληπτεί.
3. Το τρίγωνο Ολυμπιακός-Γιαννάκης-Εθνική, απασχολεί τους φίλους του παο και του Άρη. Όχι όμως του Ολυμπιακού. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τους λόγους που προκαλούν την ανησυχία κάποιων. Καταλαβαίνω όμως σίγουρα, ότι από αυτό το "τρίγωνο" χαμένος βγαίνει ο Γιαννάκης, που από αγαπημένος προπονητής όλων των ελλήνων, θα γίνει μισητός από τους μισούς.. Από την άλλη, η επιλογή του είναι 100% λογική. Είναι πολύ νέος και φιλόδοξος για να είναι αιωνίως ομοσπονδιακός κόουτς και τίποτα περισσότερο από αυτό. Καταλαβαίνω επίσης την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε όταν του έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Τις φιλοδοξίες του με την εθνική τις έχει σχεδόν κατακτήσει, και μάλιστα σε fast forward! Δεν θα ήταν άσχημο να ξέμενε από φιλοδοξίες και να έφτανε σε σημείο κορεσμού, και μάλιστα από τόσο νέος; Είναι μήπως ευχάριστο, να είσαι μεν αγαπητός από όλους, αλλά να ασχολείσαι με την αγάπη σου, το μπάσκετ και την προπονητική, για 1 μήνα το χρόνο; Ούτε ο Γκομέλσκι στα 125 του δεν θα το άντεχε αυτό!
4. Αν το θέμα ήταν να αναλάμβανε ο Γιαννάκης άλλον σύλλογο στο μέλλον, ας καταλάβουμε όλοι ότι ο σύλλογος αυτός έχει από τώρα κλείσει και τον επόμενο προπονητή του και αυτός δεν είναι ο Γιαννάκης. Ας το χωνέψουν κάποιοι λοιπόν, ότι οι πρώτοι που τον "απέρριψαν" ήταν οι ίδιοι..
5. Περί συνεργασίας Γιαννάκη-Ελληνιάδη, εγώ είχα αναφερθεί στο παρελθόν λέγοντας ότι ίσως και να μπορούν να συνεργαστούν. Το ότι ο Ελληνιάδης τελικά έφυγε, δεν μου λέει κάτι σχετικά με τους λόγους της απομάκρυνσης του. Ενδεχομένως ο Γιαννάκης απλά να ήθελε κάποιους δικούς του ανθρώπους. Στο μάνατζμεντ συνηθίζεται, όταν αλλάζει ο τζένεραλ μάνατζερ να αλλάζουν όλα τα πρόσωπα-κλειδιά στο διοικητικό σχήμα. Μην αμφιβάλει άλλωστε κανείς ότι ο επόμενος που θα φύγει, ενδέχεται, να είναι ο Σφαιρόπουλος.. Όχι γιατί δεν "ταιριάζει" στον Γιαννάκη, αλλά γιατί ο Γιαννάκης θα θέλει τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του
6. Περί Τζέιμς Μπράουν και Λάρι Μπράουν, δεν γνωρίζω τι ισχύει και τι όχι. Ο Τζέιμς είναι μεγάλος μουσικός και ο Λάρι σημαντικότατος προπονητής. Αν οι Αγγελόπουλοι εκτιμούν τον Λάρι, είναι τιμή τους και καμάρι τους. Επίσης, η σχέση των Αγγελόπουλων με το μπάσκετ είναι γνωστή και φανερώνεται ακόμα και από την σωματοδομή τους. Αν από την άλλη, μου πει κάποιος ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι μεγάλοι μπασκετάνθρωποι δεν θα ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Μου θυμίζουν τον Lord Farquaad, από την ταινία Shrek**...
**Ο Lord Farquaad, αν και στο ύψος, ίσα που άγγιζε το 1μέτρο+1 milko, είχε χτίσει έναν πύργο ύψους 200 μέτρων...
enypnio
Feb 6 2008, 10:16
QUOTE(pivot @ Feb 6 2008, 09:43 )
Εγώ από την συνέντευξη του Βασιλακόπουλου βγάζω το εξής συμπέρασμα,
Ο Γιαννάκης όντας προπονητής της Εθνικής ομάδας, συζητά χωρίς την άδεια και χωρίς να ενημερώσει καν την ομοσπονδία με τον Ολυμπιακό. Καταλήγει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπογράφει συμβόλαιο, και η ομοσπονδία (δηλαδή ο μέχρι τώρα εργοδότης του) τα μαθαίνει όλα αυτά από τις εφημερίδες.
Είναι πολύ κομψή η έκφραση του Βασιλακόπουλου "ότι ενοχληθήκαμε", πιο σωστή έκφραση θα ήταν να πει ότι ο κύριος Γιαννάκης μας έγραψε κανονικά και ότι πούλησε την εθνική ομάδα για 2,5 εκατομμύρια αργύρια.
Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο Βασιλακόπουλος, το τι θα κάνει με ενδιαφέρει στο επίμαχο ζήτημα
Μια απόφαση πέρνεται ανάλογα με τις επιλογές που έχεις, τα λεφτά
Το χρόνο, τις συνθήκες, το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι, την εργασία που καλείται να κάνει και πολλά ακόμα
και να έχει την φωτογραφία του Γιαννάκη στον τοίχο και να πετάει βελάκια απέναντι ο Βασιλακόπουλος, είναι πολύ πιθανών να κάνει μόκο, γιατί τέτοια ώρα τέτοια λόγια
geosider
Feb 6 2008, 12:24
έβλεπα τόσες μέρες το τί γραφόταν εδώ πέρα και δεν είχα καν τι ψυχραιμία να γράψω κάτι
και πως να την έχω δηλαδή
ντροπή και αίσχος μαζί
μόνο και μόνο για να μην κράζουν μερικοί καραγκιόζηδες παναθηναικοί και αρειανοι σταματάνε τον γιαννάκη από την εθνική επειδή και καλά θα σπείρει την διχόνοια και τον πανικό γιατί δεν ήρθε σε μας το καλοκαίρι ή γιατί δεν θα τον βλέπουν με καλό μάτι ο διαμαντίδης και οι άλλοι
τουλάχιστον ας τον αφήσουν μέχρι το πεκίνο
έλεος ρε, λίγος σεβασμός επιτέλους για τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της εθνικής αλλά και στον άνθρωπο σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ
αυτό το πράγμα δεν θα γινόταν πουθενά αλλού στον κόσμο
κλασική αδιόρθωτη ελληνική μιζέρια, ευτυχώς που δεν διαβάζουν και οι ξένοι αυτά που γράφουμε
έχουμε καταντήσει γραφικοί και θα μας έπαιρναν με τις πέτρες
ο άνθρωπος έχει προσφέρει τα κέρατά του στο ελληνικό μπάσκετ (η σκηνή με το ζουμάρισμα του τηλεοπτικού φακού πάνω του στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου στο ευρωπαικό του Βελιγραδίου λέει σχεδόν τα πάντα) και έχει ακόμη πολλά να δώσει όπς ο ίδιος λέει και αντί να ήμαστε χαρούμενοι για αυτό ή έστω για ένα ευχαριστώ από εμάς που είμαστε και μπασκετικοί αυτό που βλέπω κυρίως είναι κάτι κορακίσματα εναντίον του
ρε μπας και παίρνετε τίποτα μερικοί; συνέλθετε λίγο λέω εγώ..
Kanapes
Feb 6 2008, 12:38
QUOTE(geosider @ Feb 6 2008, 12:24 )
έβλεπα τόσες μέρες το τί γραφόταν εδώ πέρα και δεν είχα καν τι ψυχραιμία να γράψω κάτι
και πως να την έχω δηλαδή
ντροπή και αίσχος μαζί
μόνο και μόνο για να μην κράζουν μερικοί καραγκιόζηδες παναθηναικοί και αρειανοι σταματάνε τον γιαννάκη από την εθνική επειδή και καλά θα σπείρει την διχόνοια και τον πανικό γιατί δεν ήρθε σε μας το καλοκαίρι ή γιατί δεν θα τον βλέπουν με καλό μάτι ο διαμαντίδης και οι άλλοι
τουλάχιστον ας τον αφήσουν μέχρι το πεκίνο
Σωστος. αν ειναι δυνατον να μην ειναι ο Γιαννακης στο τιμονι της Ελλαδας στους ολυμπιακους και στο προλυμπιακο.
Και γω παναθηναικος ειμαι αλλα ρε παιδια, κυριως σε εσας του παναθηναικου αναφερομαι που λετε οτι θα υπαρχει προβλημα και πρεπει να φυγει γιατι δεν γινεται να ειναι προπονητης στον αιωνιο αντιπαλο και στην εθνικη μαζι, μα δεν καταλαβαινετε οτι θα υπαρξει πολυ μεγαλυτερο προβλημα αν φυγει αυτη τη στιγμη ο γιαννακης??
λετε οτι για το καλο της εθνικης πρεπει να φυγει γιατι θα δημιουργηθουν ανισοροπιες και αποσταθεροποιησεις συνεκτικων αυτοματισμων και αλλα τετοια, αλλα δεν σκεφτεστε οτι αμα φυγει θα δημιουργηθουν ακομα μεγαλυτερες ανισοροπιες και αποσταθεροποιησεις?
και εγω αμα δω το γιαννακη να αρχισει να δειχνει μια μερολιπτικη συμπεριφορα υπερ του ολυμπιακου σε σχεση με την εθνικη τοτε φυσικα θα ενοχληθω αλλα δεν τον εχω τον δρακο για τετοιο.
azannetop
Feb 6 2008, 14:05
Σωστος. αν ειναι δυνατον να μην ειναι ο Γιαννακης στο τιμονι της Ελλαδας στους ολυμπιακους και στο προλυμπιακο.
Και γω παναθηναικος ειμαι αλλα ρε παιδια, κυριως σε εσας του παναθηναικου αναφερομαι που λετε οτι θα υπαρχει προβλημα και πρεπει να φυγει γιατι δεν γινεται να ειναι προπονητης στον αιωνιο αντιπαλο και στην εθνικη μαζι, μα δεν καταλαβαινετε οτι θα υπαρξει πολυ μεγαλυτερο προβλημα αν φυγει αυτη τη στιγμη ο γιαννακης??
λετε οτι για το καλο της εθνικης πρεπει να φυγει γιατι θα δημιουργηθουν ανισοροπιες και αποσταθεροποιησεις συνεκτικων αυτοματισμων και αλλα τετοια, αλλα δεν σκεφτεστε οτι αμα φυγει θα δημιουργηθουν ακομα μεγαλυτερες ανισοροπιες και αποσταθεροποιησεις?
και εγω αμα δω το γιαννακη να αρχισει να δειχνει μια μερολιπτικη συμπεριφορα υπερ του ολυμπιακου σε σχεση με την εθνικη τοτε φυσικα θα ενοχληθω αλλα δεν τον εχω τον δρακο για τετοιο.
Αν και διαφωνώ στην ιδέα έλληνας προπονητής συλλόγου να προπονεί παράλληλα και την εθνική,
δεν με ενοχλεί και θέλω να παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ο Γιαννάκης μόνο και μόνο γιατί αυτά που έχει προσφέρει αποτελούν εγγύηση για την αρμονική λειτουργία της ομάδας. Μόνο όμως επειδή είναι ο Γιαννάκης, ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής που μόνο θετικά είναι, σε αντίθετη περίπτωση νομίζω οτι διακυβεύονται αρκετά, από την σχέση προπονητή με παίκτες μέχρι την αρμονική συνύπαρξη των ίδιων των φιλάθλων της, είτε ο Χ έλληνας προπονητής βρισκόταν παράλληλα στον πάγκο του Ολυμπιακού είτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Για μένα από την αρχή δεν τίθεται θέμα Γιαννάκη - Εθνικής - Ολυμπιακού, αλλά έλληνα προπονητή - Εθνικής - ελληνικού συλλόγου, δεν ήθελα να "χτυπήσω" τον Γιαννάκη επειδή έγινε προπονητής του Ολυμπιακού όπως μερικοί ίσως να πιστεύουν.
Και όμως ο κ.Παπαδογιάννης έρχεται να δώσει τη λύση στη φαγωμάρα που επικρατεί στο forum. Και το όνομα της λύσης: Ομπράντοβιτς!
Ελληνας, αλλά... πόσο Ελληνας;
Σε μία χώρα του πρώτου ή του δεύτερου Κόσμου, η παράλληλη απασχόληση ενός προπονητή στην εθνική ομάδα και σε έναν μεγάλο σύλλογο θα γινόταν αποδεκτή, όχι φυσικά με ενθουσιασμό, αλλά με επαγγελματικό ρεαλισμό και πραγματισμό. Για να μην πηγαίνουμε μακριά, το μοντέλο ευδοκιμεί ακόμα και στη γειτόνισσα Τουρκία, όπου ο Τάνιεβιτς εργάζεται ταυτόχρονα στη Φενέρμπαχτσε και στην εθνική Ανδρών, στην οποία μάλιστα έχει ορίζοντα το (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του) 2010. Την ίδια χρονιά τελειώνει και το συμβόλαιό του με την πρώην Ούλκερ.
Αλλά εδώ είναι... πιο Μπαλκάνια. Και πάντως όχι παίξε-γέλασε.
Είναι σαν ν' ακούω στ' αυτιά μου τους θερινούς ψιθύρους και τις υστερικές κραυγές των αμετανόητων βαμμένων: «Ο Γιαννάκης παίρνει τον Ντικούδη για να τον ταλαιπωρήσει». «Ο Γιαννάκης φώναξε τον Σχορτσιανίτη για να τον βοηθήσει εν όψει Ολυμπιακού». «Ο Γιαννάκης θέλει να σπάσει τα νεύρα του Σπανούλη, γι' αυτό βάζει τον Ζήση». «Ο Γιαννάκης έκοψε τον Πρίντεζη για να τον έχει φρέσκο τον χειμώνα». «Ο Γιαννάκης κάλεσε τον Τσαλδάρη για να τον ψήσει και να τον πάρει στον Ολυμπιακό». Ακόμα και ένα πρόσωπο υπεράνω κομμάτων και χρωμάτων όπως ο «δράκος», θα βρει κακό μπελά όταν προσπαθήσει να παλαντζάρει τα δύο καρπούζια.
Εχει δίκιο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όταν λέει ότι θέλει να κρατήσει την Εθνική μακριά από τις οπαδικές αντιπαραθέσεις. Μόνο ζημιά έχει να υποστεί η ομάδα που όλοι αγαπάμε, αν εμπλακεί στις «κοκκινοπράσινες» εχθροπραξίες. Σε έναν ιδανικό κόσμο οι άνθρωποι του μπάσκετ (με πρώτους τον προπονητή και τους παίκτες) θα έκλειναν την πόρτα στα μούτρα των καχύποπτων και θα έκαναν τη δουλειά τους, αδιαφορώντας για τις μπηχτές και τις οιμωγές. Αλλά το αθλητικό στερέωμα της ψωροκώσταινας απέχει πολύ από την έννοια του ιδανικού. Μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή θα πρέπει να το χαρακτηρίσει κανείς.
Το άμεσο «διαζύγιο» του Γιαννάκη με την Εθνική θα πρέπει να θεωρείται περίπου βέβαιο. Δεν είναι δα δύσκολο να ερμηνευτούν οι χρησμοί του Γ. Βασιλακόπουλου. Ο ισχυρός ανήρ της Ομοσπονδίας μπάσκετ αφήνει τον προπονητή έκθετο, επειδή αυτός κινήθηκε δίχως «άδεια», μολονότι υποσχόταν να μείνει μακριά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά ποιος θα τον διαδεχθεί;
Μαθαίνω ότι ο Βασιλακόπουλος θέλει Ελληνα προπονητή εν όψει προολυμπιακού τουρνουά και Πεκίνου. Πού να βρεθεί, όμως, τέτοιος; Ο Φώτης Κατσικάρης είναι ασφαλώς η καλύτερη λύση, αλλά δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη Βαλένθια, ούτε έχει (βάσει κανονισμών) τη δυνατότητα να δουλέψει παράλληλα στην ισπανική ΑCB και στην Εθνική Ελλάδας. Υπάρχουν βέβαια παράθυρα, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά για να ξεκλειδωθούν. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο. Εκτός του Φώτη, δεν βλέπω άλλον Ελληνα προπονητή που να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Το χαρτί «Πεδουλάκης» φαίνεται ότι κάηκε το 2002, ενώ οι υπόλοιποι (Ζούρος, Αγγέλου, Κακιούσης κ.λπ.) θεωρούνται «λίγοι» για τέτοια βαρυσήμαντη αποστολή.
Οταν βέβαια λέμε «Ελληνας», δεν εννοούμε απαραίτητα «κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου». Μήπως αξίζει να ανιχνεύσει η Ομοσπονδία τις διαθέσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς; Το σενάριο που θέλει τον Σέρβο να αφήνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού κυκλοφορεί εδώ και μήνες. Οσο κι αν οι βαμμένοι της... απέναντι όχθης στραβομουτσουνιάσουν, κάπου πρέπει να τραβήξουμε γραμμή. Εάν υπάρχει προπονητής καλύτερος από τον Ομπράντοβιτς για την Εθνική μας ομάδα (είτε για Ιούνιο μιλάμε είτε για Σεπτέμβριο), ευχαρίστως να ακούσω το όνομά του.
από
www.sport-fm.grΠραγματικά πιστεύει ότι αυτά που γράφει δεν τον κατατάσουν στους μεροληπτικούς;
Θα ήθελα να ήξερα ποιό από τα παραπάνω επιχειρήματά του δεν ισχύει για τον Ομπράντοβιτς...
QUOTE(Kanapes @ Feb 6 2008, 10:38 )
Φυσικά και το σκεφτόμαστε, γι' αυτό άλλωστε έγραψα πως "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα". Μετά από ενδελεχή σκέψη, νομίζω πως η λιγότερο επώδυνη για την ομάδα οδός είναι η παραμονή του Γιαννάκη, χωρίς ημερομηνία λήξης προς το παρόν. Όλα τα προβλήματα συνοχής που έχω αναφέρει θα τα βρούμε μπροστά μας και σε επίπεδο ψυχικής λειτουργικότητας της ομάδας και σε επίπεδο σύμπνοιας του κοινού που με σχετική ομοψυχία συνήθως την υποστηρίζει. Αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Όντως η αλλαγή προπονητή τη συγκεκριμένη στιγμή θα είναι καταστροφική.
Υ.Γ. Όποιος πιστεύει πως έστω και στο ελάχιστο έχω μειώσει τον Δράκο και την ανυπολόγιστη προσφορά του μάλλον δεν διαβάζει αυτά που γράφω, αλλά αυτά που θα ήθελε να γράφω για να έχει στη συζήτηση κάποιον "αντίπαλο".
QUOTE(6-0 @ Feb 6 2008, 12:23 )
Πραγματικά πιστεύει ότι αυτά που γράφει δεν τον κατατάσουν στους μεροληπτικούς;
Θα ήθελα να ήξερα ποιό από τα παραπάνω επιχειρήματά του δεν ισχύει για τον Ομπράντοβιτς...
Εννοεί πως ενδεχομένως ο Ζοτς να αφήσει τον πάγκο του ΠΑΟ, περνώντας στο τιμόνι της Εθνικής. Διαφωνώ κάθετα, δεν θέλω ξένο προπονητή στην Εθνική μου ομάδα, με ξενερώνει απίστευτα και μόνο η σκέψη.
Ούτως ή άλλως θεωρώ το σενάριο απίθανο.
Consultant
Feb 6 2008, 15:12
QUOTE(AZ1980 @ Feb 6 2008, 15:05 )
Εννοεί πως ενδεχομένως ο Ζοτς να αφήσει τον πάγκο του ΠΑΟ, περνώντας στο τιμόνι της Εθνικής. Διαφωνώ κάθετα, δεν θέλω ξένο προπονητή στην Εθνική μου ομάδα, με ξενερώνει απίστευτα και μόνο η σκέψη.
Ούτως ή άλλως θεωρώ το σενάριο απίθανο.
Αρχισες παλι ρε debunker;
OMG
Please να περασουμε τον Αρη και να σας παρουμε το κυπελλο!Γουσταρω τρελα..Ο Γιαννακης συνδυαζει τον ερχομο του στον Θρυλο με την επιστροφη του ΟΣΦΠ στους τιτλους..Το βλεπω μπροστα μου λεμε,ο Ζοτς τσακωνεται με τους παιχτες του Παο γιατι πηγαν στην Εθνικη του Γιαννακη..Μπαχαλο!!!
Εγώ και μόνο που σκέφτομαι τι κορυφαία αγγλικά θα γράψεις αν πάρετε το κύπελλο (καθόλου απίθανο αν θες την άποψή μου) έχω αρχίσει να το ...ελπίζω!
Consultant
Feb 6 2008, 15:29
QUOTE(AZ1980 @ Feb 6 2008, 15:21 )
Εγώ και μόνο που σκέφτομαι τι κορυφαία αγγλικά θα γράψεις αν πάρετε το κύπελλο (καθόλου απίθανο αν θες την άποψή μου) έχω αρχίσει να το ...ελπίζω!
Eγω αυτο το αφουγκραζομαι,αντε να παρετε και εσεις πεινασμενοι ενα κυπελλακι για να δωσει ο Παυλος 10 εκατ ευρω παραπανω του χρονου και να γουσταρω εγω..
Wharever,κατι θα κανω αν το παρουμε.Smooth
QUOTE(Consultant @ Feb 6 2008, 13:29 )
Eγω αυτο το αφουγκραζομαι,αντε να παρετε και εσεις πεινασμενοι ενα κυπελλακι για να δωσει ο Παυλος 10 εκατ ευρω παραπανω του χρονου και να γουσταρω εγω..
Mπα, όλοι οι τίτλοι παίζονται, όχι μόνο το "κυπελλάκι" (το οποίο εμένα ως θεσμός πάντα με ενδιέφερε, δεν τον θεωρώ ασήμαντο)
Wharever,κατι θα κανω αν το παρουμε.Smooth
ΘΕΟΣ!
Αν είναι να "δίνεις" τέτοια συχνότερα, θα αρχίζω να ελπίζω σε τρεμπλ του Ολυμπιακού (ούτε και αυτό είναι τόσο απίθανο όσο φαίνεται)!!!
O Zoτς προπονητης της Εθνικης????
Μαλιστα..Φοβερη συλληψη!!Προτεινω μαλιστα για βοηθο τον Ιτουδη,επισης τον Μπατιστ που θα δικαιουται και ελληνικο διαβατηριο στη θεση του Λαζου, τον Αλβερτη, που τοσο μας εχει λειψει, αρχηγο στη θεση του Κακιουζη, και τον υιο Γιαννακοπουλο μανατζερ να φτιαχνει εμπορικα σκετσακια!!! Α,κ για δωδεκατο παιχτη τον Ταταρουνη να μπαινει στο τελος να βαραει κανα τριποντο κ να γελαει ολη η καλη παρεα ικανοποιημενη!!
Τι αλλο θ'ακουσουμε..
Κατα τ'αλλα μας προβληματιζει που ο Γιαννακης (το τονιζω..ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!) θα προπονει λιγους μηνες τον Ολυμπιακο και μπορει οι φιλαθλοι να ταυτισουν στο μυαλο τους την Εθνικη με τον Ολυμπιακο..
Δηλαδη ο Παπαδογιαννης επι της ουσιας στηριζει ολη την επιχειρηματολογια του για την απομακρυνση Γιαννακη στο οτι μερικοι ηλιθιοι Παναθηναικοι θα σκεφτουν οτι "βαζει τον Ζηση για να σπασει τα νευρα του Σπανουλη", κατι που μαλιστα απο τη μια το καυτηριαζει αλλα απο την αλλη το θεωρει λογο απομακρυνσης?? Ειμαστε σοβαροι??Μηπως υπερβαλλουμε και καταστροφολογουμε χωρις σοβαρο λογο?? Στο κατω κατω αυτες οι φωνες θα υπαρχουν παντα!Ρωτηστε κ μερικους κουφιοκεφαλους Ολυμπιακους τι λεγανε το καλοκαιρι για το οτι δεν μπαινει ο Μπουρουσης κ ο Βασιλοπουλος, και επαιζαν 40 λεπτα ο Τσαρτσαρης με τον Ντικουδη κ αλλα ωραια..
Ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι να ανεβοκατεβαζουν προπονητες της Εθνικης???Μα τι συζηταμε??
Ο Γιαννακης ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια της Εθνικης, αλλα ειναι και μια μεγαλη φυσιογνωμια για το Ελληνικο μπασκετ που πλεον εχει κερδισει τον απολυτο σεβασμο οχι μονο των παιχτων του, αλλα κ των φιλαθλων!! (ενταξει,πλην καποιων Αρειανων..) Θεωρω λογικους καποιους προβληματισμους που δημιουργουνται, αν κ δεν τους συμμεριζομαι ιδιαιτερα και προσωπικη αποψη ειναι οτι αν δημιουργηθει κατι αυτο θα ειναι απο τους δημοσιογραφους μονο.. Απ'την αλλη ομως θεωρω παντελως εκτος πραγματικοτητας αυτην την καταστροφολογια, και απορω πραγματικα ποια να ειναι τα αληθινα κινητρα.. Δεν θελω να κανω εικασιες και υποθεσεις ομως, γι'αυτο εγω θα πω απλα..οτι αν τελειωσουν τον Γιαννακη πριν την ωρα του θα μιλαμε για Εγκλημα!ΕΓΚΛΗΜΑ!
Κατω τα χερια απο την Εθνικη κυριοι Παπαδογιαννη και σια..
Παντως πραγματικα ο Παπαδογιαννης μας εχει κουφανει εντελως τελευταια με τα αρθρα του.. Οσο το ξανασκεφτομαι εξοργιζομαι.. Να μας λέει δηλαδη με λιγα λογια οτι επειδη μερικοι "Μπαλκανιοι αμετανοητοι βαμμενοι" θα ψιθυριζουν για καθε λογης μαλακια, πρεπει να φυγει ο μακραν καλυτερος κ πιο πετυχημενος προπονητης της Εθνικης, και...να αναλαβει ο Ομπραντοβιτς...!!
Με κανει να αναρωτιεμαι τι ωρα γραφτηκε το αρθρο και σε τι πνευματικη κατασταση ηταν ο γραφων,γιατι δεν θελω να πιστευω οτι τα λεει σοβαρα..Εκτος αν ολο το αρθρο ηταν ειρωνικο ή με μια μια ιδιαιτερη αισθηση του χιουμορ, και δεν το'πιασα..
ΥΓ:Μου φαινεται θα το βαλω στην υπογραφη μου..: Ζοτς με Μποντιρογκα βοηθο στον παγκο της Εθνικης ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!Ξυπνατε..Το καραβι ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ και μονη σανιδα σωτηριας ειναι αυτοι..
enypnio
Feb 6 2008, 18:02
η τέταρτη τοποθέτηση επι του θέματος
Πάυλος: Καμία αντίδραση από εμάς για τον Γιαννάκη
Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου 2008, 14:42
Γράφει: Γιώργος Κτενάς
Πάυλος: Καμία αντίδραση από εμάς για τον Γιαννάκη
Eκτύπωση Αποστολή σε φίλο A- A+
Στην διάψευση όσων ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, περί αντίδρασης του Παναθηναϊκού προς την ΕΟΚ για το θέμα Γιαννάκης-Ολυμπιακός, προχώρησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, τόνισε μέσω της αθλητικής εφημερίδας «ΦΩΣ», ότι ουδέποτε ο Παναθηναϊκός κινήθηκε ενάντια σε αυτή την συνεργασία. Εξάλλου, έτσι θα γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα, που είναι από τα μεγαλύτερα όνειρα του κ. Γιαννακόπουλου.
Αναλυτικά...
Για το θέμα Γιαννάκης-Ολυμπιακός: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε αντίδραση από εμάς! Και δε ξέρω από που προέρχονται αυτά και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Άλλωστε εμάς μας ενδιαφέρει όλα τα σωματεία να είναι δυνατά για να γίνεται καλό πρωτάθλημα και να αυξάνεται το ενδιαφέρον για το μπάσκετ».
Για το αν θα γίνει τώρα καλύτερος ο Ολυμπιακός: «Δεν μου αρέσει να υπεισέρχομαι σε θέματα που αφορούν άλλα σωματεία. Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα».
Δεν διαφωνώ με όλα όσα γράφει ο Παπαδογιάννης. Δεν αμφιβάλω ότι θα ειπωθούν όλα αυτά που πολύ χαριτωμένα περιέγραψε σχετικά με τη χρησιμοποίηση ή μη κάποιων παιχτών, την επιλογή κάποιων άλλων κλπ, από τους πάντα σώφρονες Έλληνες οπαδούς. Είναι μία μουρμούρα που όλο και θα δυναμώνει όσο περνάει ο καιρός και θα μεγαλώνει η φθορά που θα προκαλεί στο κύρος του Γιαννάκη η παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού και θα ξεχνιέται ταυτόχρονα η προσφορά του στην εθνική. Οπότε ίσως είναι καλύτερο
για τον ίδιο και μόνο μετά τους ολυμπιακούς αγώνες να αποσυρθεί από την εθνική. Μια τέτοια απόφαση θα ήταν κατανοητή από όλους και σεβαστή. Σε καμία όμως περίπτωση δε θα έπρεπε να τον εξαναγκάσει η ομοσπονδία σε παραίτηση πριν το καλοκαίρι. Είναι κάτι που θα βάλει σε περιπέτειες την πορεία της εθνικής μας και ίσως πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να έρθει το προολυμπιακό τουρνουά μέσα στο σπίτι μας.
Κι όσο για τα τα παραπάνω "επιχειρήματα", θα είχαν κάποια βάση αν δεν μιλούσαμε για τον άνθρωπο που έχει ταυτίσει το όνομά του με αυτή την ομάδα, που την βάζει πάνω απ' όλους και όλα. Το γεγονός ότι ο πρώτος όρος που έθεσε στον Αγγελόπουλο ήταν να τον αφήσει απερίσπαστο να δουλέψει στην εθνική είναι για μένα αρκετή απόδειξη.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω στο παραπάνω κείμενο είναι από που προέκυψε το όνομα του Ομπράντοβιτς. Απ' όσο καταλαβαίνω οι Γιαννακόπουλοι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν την κότα με τα χρυσά αυγά ονόματι Ζοτς να φύγει έτσι εύκολα, τουλάχιστον για όσο καιρό το θέλει και η ίδια. Και μέχρι στιγμής δε νομίζω να έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής. Το να αναλάβει ο Ομπράντοβιτς την εθνική ομάδα μέσα από ένα τέτοιο σενάριο δεν με ενοχλεί ούτε στο ελάχιστο. Ίσως να πανηγύριζα κιόλας. Όσο όμως είναι προϊόν της φαντασίας κάποιου δημοσιογράφου, μόνο σε σκοπιμότητα μπορώ να το αποδώσω.
Στην διάψευση όσων ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, περί αντίδρασης του Παναθηναϊκού προς την ΕΟΚ για το θέμα Γιαννάκης-Ολυμπιακός, προχώρησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, τόνισε μέσω της αθλητικής εφημερίδας «ΦΩΣ», ότι ουδέποτε ο Παναθηναϊκός κινήθηκε ενάντια σε αυτή την συνεργασία. Εξάλλου, έτσι θα γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα, που είναι από τα μεγαλύτερα όνειρα του κ. Γιαννακόπουλου.
Μμμ τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Α ναι, τις δηλώσεις του ίδιου το καλοκαίρι για το πόσο ήθελε να έρθει ο Σάρας στον Ολυμπιακό για να δυναμώσει το πρωτάθλημα.
enypnio
Feb 7 2008, 00:04
basketblog.gr
Τι προλαβαίνει να αλλάξει κανείς μέσα σε δύο ημέρες; Τίποτα και τα πάντα! Προφανώς και δεν μπορεί να αλλάξει τον επιθετικό ή τον αμυντικό προσανατολισμό της ομάδας. Οριακά μπορεί να προσθέσει ένα σύστημα, ή να επιλέξει ένα από αυτά που έπαιζε η ομάδα και να επιμείνει σ' αυτό, οριακά μπορεί να προσανατολίσει λίγο καλύτερα την άμυνά του. Κι αυτά χωρίς απαίτηση να αφομοιωθούν από τους παίκτες του. Μπορεί όμως να αλλάξει όλα τα άλλα. Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρουσίασε μια ομάδα εντελώς μεταμορφωμένη σε σχέση με αυτή του Πίνι Γκέρσον. Ποιες είναι οι πρώτες αλλαγές που καταγράψαμε;
Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί:
Είναι η πρώτη φορά φέτος που μοιράζεται με αυτόν τον τρόπο το σκοράρισμα. Προσέξτε, όχι με δύο - τρεις πρωταγωνιστές και έναν - δύο που προκύπτουν από την προσαρμογή της αντίπαλης άμυνας στους άλλους, αλλά με "σημάδι". Απόψε στο ΣΕΦ πρόθεση των "ερυθρόλευκων" ήταν να περάσει η μπάλα στους ψηλούς (εξ ου και οι πολλοί πόντοι που επιτεύχθηκαν από το "βαμμένο" και όχι μόνο από τους Μαυροκεφαλίδη, Μπουρούση, Τζάκσον, αλλά και από τους Πρίντεζη, Βασιλόπουλο). Ο Βασιλειάδης έπαιρνε θέσεις για να σουτάρει και όχι για να αγκυροβολήσει στην αδύνατη πλευρά. Είναι, αν όχι η πρώτη σίγουρα μια από τις λίγες φορές που οι ξένοι δεν είναι μεταξύ των πρώτων τριών σκόρερ.
Πιεστική άμυνα:
Οι περιφερειακοί είχαν εντολή να πιέζουν από ψηλά τους αντιπάλους τους. Εξ ου και η χρησιμοποίηση του Παπαμακάριου στο αρχικό σχήμα (βγήκε από την απομόνωση). Είτε αυτός, είτε ο Καυκής, είτε ο Τεόντοσιτς, προσπάθησαν με επιθετική άμυνα πάνω στον Ουάσιγκτον (κυρίως) να... χαλάσουν τον ρυθμό του Άρη και σε ένα μεγάλο βαθμό το πέτυχαν.
Έπαιξε "δυάρι" ο Γκριρ:
Ήταν ελάχιστα (μπορεί και καθόλου) τα διαστήματα που ο Γκριρ αγωνίστηκε ως πόιντ γκαρντ. Διαρκώς είχε δίπλα του τον Τεόντοστις, ή τον Καυκή, ενώ ακόμα και όταν έπαιζε με τον Παπαμακάριο, ο αρχηγός είχε περισσότερο το νου του στο να κατεβάσει την μπάλα και λιγότερο ο Αμερικανός. Η μπάλα έφτανε στον Γκριρ μετά από 10-12 δευτερόλεπτα και όταν πλέον έμπαινε η επίθεση στη φάση της δημιουργίας.
"Έκρυψε" τον Τζάκσον:
Το ότι ο Τζάκσον είναι αδύναμος στην άμυνα δεν περιμέναμε τον Άρη για να το αντιληφθούμε. Εδώ του έβαλε 20 πόντους ο Κούβελας! Υπό άλλες συνθήκες ο Μάσεϊ θα έκανε πάρτι, αλλά αυτή τη φορά ο Τζάκσον είχε "backup". Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ο αντίπαλό του (κι ο Χέρμπερτ επιχείρησε να "σημαδέψει" τον Αμερικανό), έρχονταν βοήθεια, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί αρκετές φορές ο Μάσεϊ, που δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι.
Έλεγξε τον ρυθμό:
Μια από τις λέξεις που συνόδευε τον Γιαννάκη ως παίκτη ήταν "χειρόφρενο", από το ξαφνικό σταμάτημα της ντρίμπλας και το άμεσο τρίποντο που επιχειρούσε ως παίκτης. Συνολικά ο Ολυμπιακός πάτησε φρένο. Έπαιξε με το… χρονόμετρο, έλεγξε τον ρυθμό και κατέβασε το σκορ. Εξ ου και η νίκη με 72 πόντους. Και, βέβαια, το δόγμα Γκέρσον ακολούθησε τον Ισραηλινό προπονητή.
Έπιασε… μολύβι και χαρτί:
Το πινακάκι στο χέρι, σχεδιασμένες επιθέσεις, λιγότερος (έως καθόλου) αυθορμητισμός, εμπιστοσύνη στο σύστημα, καλάθι μέσα από οργανωμένη κίνηση και όχι βγαλμένο από το ταλέντο των παικτών. Λιγότερο θεαματικό μπάσκετ, αλλά πιο… μπάσκετ. Εξίσου εντυπωσιακό με το σκάκι, αλλά και εξίσου παραγωγικό, αφού περνά από τη σκέψη στην εκτέλεση και όχι από την εκτέλεση και μετά από το "σκέψου τί έκανες".
Αυτές είναι οι βασικές αλλαγές που εντοπίσαμε. Συν του ότι ο Ολυμπιακός έμοιαζε πιο... ομάδα, ακόμα και στα τάιμ άουτ. Οι παίκτες βλέπουν ότι θα πάρουν ευκαιρίες, ακόμα και αν δεν έχουν απύθμενο ταλέντο και αυτό τους έβαλε και πάλι στο παιχνίδι.
Από τους συνεργάτες, ο Μανουσέλης έδειξε πιο προπονημένος, ο Σφαιρόπουλος κάπως έξω από τα νερά του, ενώ ο Τόμιτς έμοιαζε να έχει το τρακ του… πρωτάρη.
ο χαρδαβέλλας της αθλητικής δημοσιογραφία γράφει κιόλας ... δεν το περίμενα
Edit: πηγές...
Δεν καταλαβα, που κολαει αυτο το τοπικ του Περιστεριου? Ο Γιαννακης εφυγε απο το Περιστερι?
Δεν ειμαστε καλα. Να μεταφερθει το παραπανω παρακαλω, ειναι ασχετο.
Τελικα πειραχθηκε πολυς κοσμος με την αναληψη του Ολυμπιακου απο τον Ομοσπονδιακο μας προπονητη...
Απορω ποιοι ειναι αυτοι που θιχθηκαν αμεσα. Και θα ηθελα να μαθω τι ειναι αυτο τους θιχθηκε!
Αλλα δεν προκειται γιατι ουτε οι ιδιοι ξερουν.
Το παραλογο δεν εχει ορια σε τουτη τη χωρα...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Feb 9 2008, 04:54
QUOTE(Anaz @ Feb 5 2008, 21:45 )
Νικος Γκαλης!!
(ποιος το εγραψε το αρθρο?? οχι οτι δεν φανταζομαι..απλα γουσταρω να τ'ακουω..
)
Οχι ο Νικος Γκαλης, αλλα,
ο Νικος Πιτσιλκας θα ειναι ο νεος μανατζερ.
Κι αυτο ακριβως ειναι που τρεμουν οι ασπιριναδες,
τις διασυνδεσεις του Δρακου.
Τερμα τωρα οι διαιτησιες 80-20 και τα non call σφυριγματα
Ginobili
Feb 9 2008, 14:07
Διάβασα το παραπάνω άρθρο του Παπαδογιάννη....και πραγματικά με βρίσκει σύμφωνο σε πολλά πράγματα.Άν οι φίλοι οι Ολυμπιακοί,διαμαρτύρονται για το ότι είναι άδικο να κατακρίνεται ο Γιαννάκης που πήγε στον Ολυμπιακό..και ότι δεν θα βλάψει σε τίποτα να εργάζεται παράλληλα σε Ολυμπιακό και Εθνική,η ίδια στάση θα ήταν συνετό κατά την γνώμη μου να κρατηθεί και απέναντι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς,ώς προς το ενδεχόμενο να αναλάμβανε την Εθνική ομάδα.
Ο Ομπράντοβιτς,θα φάνταζε ιδανική επιλογή.Αναμφησβήτητα α ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής,έχωντας 9 χρόνια στην Ελλάδα,γνωρίζοντας τα πάντα για τους Έλληνες μπασκετμπολίστες...τι καλύτερο? Στην Εθνική ομάδα θα βρεί συνθήκες ιδανικές.Δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τις προστριβές και τους βεντετισμούς που υπάρχουν στην Εθνική Σερβίας που όλοι οι ΝΒΑερς...γράφουν στα @@ τους την Εθνική....όταν πάλι έρχονται...τσακώνονται και τρώνε μπανάνες....και οι υπόλοιποι...τα σπάνε το βράδυ στα μπουζούκια....
Αλλά...δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.Την άλλη εβδομάδα έχουμε Ολυμπιακός-Παναθηναικός....έχουμε τον τελικό κυπέλου Ελλάδος...έχουμε μια πιθανή συνάντηση στο φάιναλ4 της Μαδρίτης...και τους σίγουρους τελικούς της Α1....όσο καλή διάθεση και να έχει ο Γιαννάκης...να μην προκαλέσει...όσο καλή διάθεση και να έχει ο Ζότς να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον Γιαννάκη....όσο και να θέλουν ο Διαμαντίδης,ο Τσαρτσαρής..ο Σπανούλης...ο Βασιλόπουλος και ο Μπουρούσης..να έχουν "ήρεμα" παιχνίδια.....τις εντάσεις δεν θα τις αποφύγουμε!!!! Ο κόσμος στα γήπεδα θα είναι φανατισμένος,στοιχεία "πολέμου" θα υπάρχουν.Σε κάθε κίνηση του Γιαννάκη..θα υπάρχει καχυποψία στην διαχείρηση της Εθνικής...και δεν θα είναι μόνο από τους δημοσιαγράφους και τους φιλλάθλους.....
Γιαυτό κατά την γνώμη μου...ο Γιαννάκης δεν πρέπει να συνεχίσει στην Εθνική,ούτε στους Ολυμπιακούς αγώνες.Ίσως ακούγεται οπαδικό,και εγωιστικό...αλλά τον Ιούνιο...θα το βλέπουμε με άλλο μάτι αυτό το ενδεχόμενο.
Και καταθέτω την δική μου πρόταση κύριε Παπαδογιάννη.Κανείς Παναθηναικός..και πόσων μάλλον οι Γιαννακόπουλοι...δεν θέλουν να χάσουν τον Ομπράντοβιτς.Είναι πολύ απλά...ο κορυφαίος των κορυφαίων.
Γιατί να μην αναλάβει την Εθνική ο Ιτούδης αποκλειστικά??? Ο Ομπράντοβιτς το λέει κάθε τρείς και λίγο...ότι του δίνω οποιαδήποτε στιγμή,την ομάδα να την αναλάβει.Το καλοκαίρι,είχε δελεαστικότατη πρόταση από την Ταού.Όποιος ασχολείται με το μπάσκετ,είναι σε θέση να εκτιμήσει τις αναμφησβήτητες ικανότητες του Ιτούδη.Και είναι πάνω απ'όλα κάτι που έχει αποδείξει ότι αξίζει.Ούτε η εμπειρία του λείπει.
Εννοείται ότι προτείνω παράλληλα να φύγει και από τον Παναθηναικό.
vastravoud
Feb 9 2008, 14:17
Εγώ πάντως δε θα ήθελα ξένο προπονητή στην Εθνική, είμαι αρκετά ρομαντικός σε αυτά τα πράγματα.
QUOTE(vastravoud @ Feb 9 2008, 14:17 )
Εγώ πάντως δε θα ήθελα ξένο προπονητή στην Εθνική, είμαι αρκετά ρομαντικός σε αυτά τα πράγματα.
Γιατι ομως? Αμα ηταν ο Ομπραντοβιτς ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους προπονητες που υπαρχουν τι θα σε πειραζε....?
Τι θα σε πειραζε, με επιχειρηματα λογικα ομως και οχι του τυπου "ε δεν κανει να εχουμε ξενο προπονητη στην εθνικη", "εεεεε ετσι δεν ειναι λογικο γενικα", "εεεεε ετσι δεν θελω" και αλλα τετοια.....
vastravoud
Feb 9 2008, 14:58
Μα δεν κατάλαβες, ευθύς εξαρχής είπα ότι η πεποίθηση μου είναι "ρομαντική", δε στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα!
enypnio
Feb 9 2008, 15:00
η δευτερολογία του Παπαδογιάννη για το θέμα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής
Το αυγό του φιδιού
SportDay / Παπαδογιάννης Νίκος
09/02/2008, 13:38 | Διαβάστηκε 1023 φορές
Συμπληρώθηκε ήδη μία εβδομάδα από τότε που έδωσε λόγο ο Παναγιώτης Γιαννάκης στον Ολυμπιακό. Τυπικά, ο «δράκος» παραμένει προπονητής της Εθνικής ομάδας. Ουσιαστικά, αναζητείται ο αντικαταστάτης του, όχι για τον Σεπτέμβριο, αλλά για... αύριο. Ναι, έτσι, στα τυφλά. Δίχως ανακοινώσεις, δίχως αμοιβαίες εξηγήσεις, δίχως ξεκάθαρες απαντήσεις.
Το θέμα σέρνεται εδώ και μέρες και θα συνεχίσει να σέρνεται σαν ερπετό μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ομοσπονδιακός. Εάν δεν εντοπιστεί προπονητής του απαραίτητου βεληνεκούς στην αγορά, μπορεί να μετουσιωθεί η ανάγκη σε φιλοτιμία και να ζεσταθεί ξανά η παγωμένη σούπα. «Μας παρεξηγήσατε», θα ειπωθεί τότε ένθεν και ένθεν. «Ποτέ δεν υπήρξε ενδεχόμενο άμεσου “διαζυγίου”». Οπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, «διαζυγίου», μάλλον θα την πληρώσει το παιδί. Δηλαδή η ίδια η Εθνική...
Η Ομοσπονδία μπάσκετ κατηγορεί τον Γιαννάκη ότι, όταν άρχισε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αθέτησε τους όρους της «εθνικής» συμφωνίας: «Μα, είχα δουλέψει και στο παρελθόν σε ομάδα», υπενθυμίζει μέσω τρίτων εκείνος. «Αλλο Μαρούσι και άλλο Ολυμπιακός», απαντά μέσω τρίτων ο Γ. Βασιλακόπουλος. Τη μία και μοναδική φορά που τοποθετήθηκε ο ισχυρός ανήρ της ΕΟΚ (στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης) είπε ότι ο Γιαννάκης «θα έπρεπε να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «ενημέρωσε τους συνεργάτες του».
Αλλά ποιους συνεργάτες; Τον Νίκο Φιλίππου και τον Νίκο Λινάρδο; Τα αφεντικά του, δηλαδή οι Γιώργηδες Βασιλακόπουλος και Κολοκυθάς έμαθαν τα νέα από τις εφημερίδες. Οχι άδικα, θεωρούν τον Γιαννάκη εκτεθειμένο, αν όχι οιονεί παραιτημένο.
Η καραμπόλα της καραμπόλας, την καραμπόλα, ω καραμπόλα. Τόσο δύσκολο είναι να συζητήσουν το ζήτημα οι εμπλεκόμενοι και να μας ενημερώσουν αρμοδίως; Αν δεν αποφασίσει κάποιος από τους δύο άνδρες (Βασιλακόπουλος, Γιαννάκης) να σηκώσει το τηλέφωνο, θα έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Θα φτάσει Ιούνιος, το ερπετό θα σέρνεται ακόμα και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα καλέσει παίκτες για την Εθνική ομάδα, παρά την απώλεια στήριξης από την ΕΟΚ. Ή θα μαθευτεί το όνομα του νέου ομοσπονδιακού χωρίς να προηγηθεί ανακοίνωση για το «αντίο» του απερχόμενου.
Αν κρίνω από τα γκάλοπ που δημοσιεύονται εσχάτως στο Ιντερνετ, η κοινή γνώμη απαιτεί την παραμονή του Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα. Ουδεμία αντίρρηση από αυτήν εδώ τη στήλη, αφού είναι καιρός να δώσουμε μια γερή σφαλιάρα στον οπαδισμό. Ας λένε ό,τι θέλουν οι «βαμμένοι». Το μοντέλο είναι δοκιμασμένο σε άλλες χώρες, γειτονικές και εξίσου θερμόαιμες με τη δική μας (Τουρκία, Ιταλία). Προέχει, όμως, να δοθούν καθαρές, αντρίκειες εξηγήσεις, κατ' αρχάς από τον ίδιο τον προπονητή.
Κι αν είναι δα τόσο απαραίτητο να τηρηθούν ισορροπίες ανάμεσα στο «κόκκινο» και στο «πράσινο», ας πλαισιωθεί ο Γιαννάκης από τον Ιτούδη για να τελειώνουμε. Ή από τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς...
Στην τρίτη τοποθέτηση θα προτείνει απεργεία πείνας έξω από τα γραφεία της ΕΟΚ με στόχο την παραμονή
Κι αν είναι δα τόσο απαραίτητο να τηρηθούν ισορροπίες ανάμεσα στο «κόκκινο» και στο «πράσινο», ας πλαισιωθεί ο Γιαννάκης από τον Ιτούδη για να τελειώνουμε. Ή από τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς...
Ε ρε καουρα..
Eπειδή κάποιοι απόρησαν, άλλοι διαμαρτυρήθηκαν, που έβαλα πριν από μερικές μέρες εδώ στο τόπικ του Γιαννάκη, την ανακοίνωση του Περιστερίου για την φυγή/πούλημα του Περιστερίου από τον προπονητή του Μανουσέλη.
Διαβάστε λοιπόν σήμερα στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" για πιο λόγο ο Γιαννάκης ήθελε οπωσδήποτε τον Μανουσέλη να υπάρχει στο προπονητικό τημ του Ολυμπιακού.
Ας ξέρετε να διαβάζατε και πίσω από τις γραμμές θα καταλάβετε και πολλά άλλα για τον Γιαννάκη. Προσωπικά δεν με πειράζει να είναι κάποιος στυγνός επαγγελματίας και να κοιτάει το επαγγελματικό του συμφέρον, αρκεί να το δηλώνει.
Δεν ανέχομαι όμως να κυκλοφορεί με το φωτοστέφανο του αγίου και του ηθικού, και από πίσω να κάνει άλλα...!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.