Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
nanaka
QUOTE(soouza @ Sep 27 2008, 23:10 ) *
Ναι πάμε παρακάτω,nanaka. smiley.gif Έχει απαντηθεί βέβαια το εν λόγω post απλά σου λέω ότι βιάστηκες να με κατακρίνεις. smiley.gif

Δες το pm σου. smiley.gif
soouza
QUOTE(nanaka @ Sep 27 2008, 23:16 ) *
Δες το pm σου. smiley.gif

smiley.gif
cliff_ac
αμαν με το smiley.gif .... εχει αλλα 30 emoticons...
cliff_ac
smiley.gif
soouza
QUOTE(cliff_ac @ Sep 27 2008, 23:28 ) *
smiley.gif

41.gif
nanaka
ok θα βαζουμε κ τα αλλα smiley.gif smiley.gif

ποσους ομιλους εχετε κατω σε κορασιδες?
soouza
QUOTE(nanaka @ Sep 27 2008, 23:30 ) *
ok θα βαζουμε κ τα αλλα smiley.gif smiley.gif

ποσους ομιλους εχετε κατω σε κορασιδες?

Υπάρχει διαβάθμιση.Α κατηγορία κορασίδων και 8 όμιλοι Β κατηγορίας. bball.gif
basket4
μην βγαινετε off topik και μην κανετε ασκοπα ποστ.

τι ειναι αυτο σημερα...

ιωνικος νικαιας-εσπεριδες 16-110
nanaka
Μαλιστα.
Εδω εχουμε 4 ομιλους.
cliff_ac
τρίτωνας - ιάσωνας 8-56
soouza
QUOTE(basket4 @ Sep 27 2008, 23:34 ) *
μην βγαινετε off topik και μην κανετε ασκοπα ποστ.

τι ειναι αυτο σημερα...
ιωνικος νικαιας-εσπεριδες 16-110

Εντάξει basket4,ζητήσαμε συγγνώμη.Την ερχόμενη Πέμπτη στο φιλικό ελπίζω να μην είμαστε off topic. smiley.gif
basket4
QUOTE(soouza @ Sep 27 2008, 23:38 ) *
Εντάξει basket4,ζητήσαμε συγγνώμη.Την ερχόμενη Πέμπτη στο φιλικό ελπίζω να μην είμαστε off topic. smiley.gif

αμα αυτα που θα λες αφορουν πρωταθλημα κορασιδων δεν θα ειμαστε off topic...
αν αφορουν κατι αλλο θα ειμαστε bball.gif
soouza
QUOTE(basket4 @ Sep 27 2008, 23:47 ) *
αμα αυτα που θα λες αφορουν πρωταθλημα κορασιδων δεν θα ειμαστε off topic...
αν αφορουν κατι αλλο θα ειμαστε bball.gif

άμα ή αν το topic αφορά τις κορασίδες και σε αυτό αναφερόμαστε.Ξεφύγαμε για λίγο αλλά επανήλθαμε. bball.gif
cliff_ac
QUOTE(cliff_ac @ Sep 27 2008, 18:31 ) *
Επίσης για το τρίτο όμιλο της β .. ακαδημία 2008 - Γ.Σ. Ηλιούπολης 2πλο

να διορθόσω ... η ηλιούπολη νίκησε τον άγιο θωμά όχι την ακαδημία
VAGELIS N
Να με και γω που καταστρέφω τα παιδία με την ζώνη με της διπλές προπονήσεις με προετοιμασίες 34 μερών αλλά να σας πω κάτι μόνο τεμπέλης δεν είμαι γιατί σήμερα η ομάδα μου έπαιξε 4 διαφορετικές άμυνες και της έπαιξε μέτρια γιατί δεν έχουμε χρόνο και από Δευτέρα ούτε γήπεδο .
Έχουμε μπει όλοι στην ιδέα του πρωταθλητισμού και των κατηγόριων
Εγώ λοιπόν και τα 13 κορίτσια μου έχουμε πάρει μια απόφαση να μην πέσουμε αμαχητί ήμασταν και είμαστε μια από της ομάδες που θα παλέψει
Θέλω να δώσω συνχαρητιρια στην προπονήτρια του Απόλλωνα και στα κορίτσια της και θέλω να ευχαριστήσω της παίχτριες μου για την ψυχή που δείξανε
VAGELIS N
Ξεχασα η ΑΚΑΔΗΜΙΑ εχασε απο των ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ οχι απο των ΓΣΗ ηθελα να ξερα εκει γιατι δεν παιζω ζωνη πρεπει να ειμαι τρελος να τρωω 30 αρες 40 αρες εεε
melrok
QUOTE(B.I.L @ Sep 27 2008, 21:32 ) *
Tην προπονητρια του Απολλωνα εννοεις,ετσι???
Ανδρεοπουλου Κατερινα...Απ' οσο γνωριζω κανει πολυ καλη δουλεια... smile.gif

Καλα αυτα που λετε ολοι σας αλλά αυτο που εξεπληξε εμενα ιδιαιτερα ηταν η ψυχη και το ματι που γυαλιζε στα κοριτσια της Πετρουπολης......Πραγματικα ''δαγκωναν'' οσο υπερβολικο κ αν ακουγεται.....Πολλες φορες πανε περιπατο τα συστηματα,οι τακτικες και δικαιωνονται αυτοι που το θελουν περισσοτερο......THE EYE OF THE TIGER......
dream_gr
Α ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡ. ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 7ος ΟΜΙΛΟΣ

2η Αγωνιστική

ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

ξέρουμε αποτελέσματα???
basket=)
Πρωτέας Βούλας-Φοίνικας Πειραιά[font=Comic Sans Ms]
93 - 26
biggrin.gif
nanaka
καλησπερα.
Vageli δεν αναφερομουν σε εσενα σε καμια περιπτωση εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη κ δεν ξερω τπτ απο κατω ουτε εχω δει ποτε την ομαδα σου.
Απλα με αφορμη το σχολιο που ειδα για την ζωνη ειπα την αποψη μου απο τισ εικονες που εχω απο τα γηπεδα κ τα 16 χρονια πορειας μεσα σε αυτα.
Το τεμπελης δεν πηγαινε για εσενα προσωπικα εξαλου δεν μπορω να γνωριζω τις συνθηκες που σε εκαναν να παιξεις ζωνη,αναφερθηκα σε ομαδες που εχς δει εδω στην Θεσσαλονικη κ τα αποτελεσματα της ζωνης σε αυτες αλλα κ γενηκα την αποψη μου για την ζωνη.
Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σε προσβαλω.
Να εισαι καλα
Angelo
Καλημέρα σε όλους, επανέρχομαι μετά από μια μεγάλη περίοδο όπου με τρεις προπονήσεις την ημέρα και την προετοιμασία για το site ήμουν πνιγμένος. Έχουμε κάνει μια, θέλω να πιστεύω, καλή και πολύ πρωτότυπη δουλειά. Υποσχόμαστε άμμεση και διαρκή ενημέρωση. Ρίξτε μια ματιά....

ΑΙΟΛΟΣ/ΤΑΥΡΟΣ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ - 27 Σεπτεμβρίου 2008

Με μια άνετη νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της στο κλειστό του Ταύρου, η πρωταθλήτρια Ελλάδας κορασίδων, ομάδα των Άνω Λιοσίων. Παρά την ύπαρξη 3 μόνο παικτριών από την περσινή σεζόν και τη σχετική ανομοιογένεια, τα κορίτσια έπαιξαν καλό μπάσκετ από την αρχή, ουδέποτε απειλήθηκαν από τη φιλότιμη ομάδα του Αίολου/Ταύρου και η διαφορά σταδιακά αυξανόταν, με αποτέλεσμα το τελικό 80-29.

Δεκάλεπτα : 6-19, 13-42, 20-64, 29-80.

Αίολος/Ταύρος (Παπαμικρούλης): Αζμανίδου 17, Καρακατσάνη 2, Ρουσσάκη, Δολιανίδη 7, Ζινκόβσκαγια 1, Σιδέρη 2.
Άνω Λιόσια (Γιαννουλάκης): Καμπουράκη 12, Χριστακοπούλου 11 (3/3 3π), Λυρίτση 6, Καλαμπάκου 2 (5ρ, 2κλ, 2 ασ.), Σιδέρη 19 (2), Μάρκου 8 (3ρ, 6κλ, 4/4 2π. σε 17'), Τόπουλου 2, Πατεράκη 12 (5ρ, 7κλ), Σαββουλίδου 8, Φάρου.

Πηγή : www.basketliosia.gr
Angelo
[ΔΑΣ Β'-ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ - 27 Σεπτεμβρίου 2008

Κράμερ εναντίον Κράμερ είχαμε στο κλειστό Αγίου Νικολάου, όπου η ομάδα των κορασίδων ΔΑΣ Β', αποτελούμενη από κορίτσια στην πλειοψηφεία τους γεννημένα το 1995, νίκησε εύκολα (τελικό σκορ 69-2) την ομάδα των Ευπυρίδων την οποία φέτος αποτελούν νεαρότερες και πιο άπειρες αθλήτριες. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τα κορίτσια του Παντελή Παρασκευόπουλου, που πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αθήνας στις παγκορασίδες.

Διαιτητής : Καλογερόπουλος.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 29-0, 49-2, 59-2, 69-2.

ΔΑΣ Β' (Παρασκευόπουλος): Τσέρο Ζ. 4, Μπαρμπαρή 11, Θεοδωροπούλου 11, Κουσάκη, Λιόση 11, Βεδουρά 6, Τσέρο Α. 10, Σερέπα 2, Κιουκλάκη 6, Παπαδοπούλου 2, Δούκα, Μουδατσάκη 6.
Ευπυρίδες (Αποστολοπούλου): Βασιλειάδη, Κοτρώτσιου, Γκολφινοπούλου, Χειλαδάκη, Καμαρίτη, Αβραμίτ, Τσουτσάνη 2, Σταύρου Χ., Ελευθεριάδη, Γιούσμα-Σπυρέλη, Κατσουγκρή.

B.I.L
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Τα αποτελεσματα:
1η Αγωνιστική

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
27/09/2008 16:00:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ.Α΄ ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 35-57
27/09/2008 17:00:00 ΣΠ.ΛΟΥΗ ΚΛ. ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 41-48
27/09/2008 12:30:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 53-52
27/09/2008 16:00:00 ΤΑΥΡΟΥ ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 29-80
27/09/2008 14:30:00 ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 44-43
27/09/2008 17:00:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 8-84

και η επομενη αγωνιστικη:
2η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
04/10/2008 13:00:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
04/10/2008 09:30:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
04/10/2008 12:00:00 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ.
04/10/2008 20:00:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
04/10/2008 14:30:00 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
04/10/2008 20:15:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Να ριξουμε προγνωστικα??? wink.gif
basket is life
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 1
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
VAGELIS N
QUOTE(basket is life @ Sep 29 2008, 18:43 ) *
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1

ελπιζω να μας πας γουρι και την προηγουμενη βδομαδα να χασουμε ειπες λες να το δουμε και αυτο και να κανουμε το διπλο smiley.gif smiley.gif
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ smiley.gif
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Sep 30 2008, 00:20 ) *
ελπιζω να μας πας γουρι και την προηγουμενη βδομαδα να χασουμε ειπες λες να το δουμε και αυτο και να κανουμε το διπλο smiley.gif smiley.gif
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ smiley.gif

Βαγγέλη αν κάνεις δεύτερη νίκη θα ζητήσω διακοπή του πρωταθλήματος για να σωθούμε αυτόματα. 69.gif icon_drunk.gif laugh.gif
VAGELIS N
μετα την σημερινη μερα πρεπει να αλλαξω το ονομα μου σε καταστροφεα παιδιων .
γιατι εδειξα και στην ακαδημια ζωνη evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
stef
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 2 2008, 00:43 ) *
μετα την σημερινη μερα πρεπει να αλλαξω το ονομα μου σε καταστροφεα παιδιων .
γιατι εδειξα και στην ακαδημια ζωνη evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

αμαν...ολα τις μετρητοις πια coach.....?pf tongue.gif sad.gif
4 pap
41.gif
QUOTE(VAGELIS N @ Sep 28 2008, 02:12 ) *
Να με και γω που καταστρέφω τα παιδία με την ζώνη με της διπλές προπονήσεις με προετοιμασίες 34 μερών αλλά να σας πω κάτι μόνο τεμπέλης δεν είμαι γιατί σήμερα η ομάδα μου έπαιξε 4 διαφορετικές άμυνες και της έπαιξε μέτρια γιατί δεν έχουμε χρόνο και από Δευτέρα ούτε γήπεδο .
Έχουμε μπει όλοι στην ιδέα του πρωταθλητισμού και των κατηγόριων
Εγώ λοιπόν και τα 13 κορίτσια μου έχουμε πάρει μια απόφαση να μην πέσουμε αμαχητί ήμασταν και είμαστε μια από της ομάδες που θα παλέψει
Θέλω να δώσω συνχαρητιρια στην προπονήτρια του Απόλλωνα και στα κορίτσια της και θέλω να ευχαριστήσω της παίχτριες μου για την ψυχή που δείξανε

41.gif
Angelo
ANΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΑΕΚ ΠΕΡ. 74-14 (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α') Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008.

Με δύο πρόσωπα, ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο κι ένα πολύ καλό στο δεύτερο, παρουσιάστηκε η ομάδα κορασίδων του Δας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για φέτος. Η ομάδα της Αεκ έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κλειστή ζώνη και παρότι είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν και τα κορίτσια έπαιζαν με αντίπαλο ουσιαστικά τον εαυτό τους. Η εικόνα όμως στο δεύτερο άλλαξε, η λύση ήρθε από την άμυνα και από τις επιθέσεις με την Πατεράκη μέσα στο καλάθι, κι έτσι η διαφορά γιγαντώθηκε αφού η Αεκ έβαλε μόλις 4π στο ίδιο διάστημα.

Από την ομάδα μας έλειψε σήμερα η Στεφανία Σιδέρη η οποία έχασε προχτές το βράδυ προσφιλές της πρόσωπο. Η διοίκηση ο προπονητής και οι συμπαίκτριές της στέλνουν τα συλληπητήριά τους στην αθλήτρια και την οικογένειά της....
Διαιτητής : Νικολάου.
Δεκάλεπτα : 16-6, 28-10, 55-10, 74-14.

Άνω Λιόσια (Γιαννουλάκης - Κάββουρας) Καμπουράκη 20 (5ρ, 6κλ, 2 ασ, 3λ), Χριστακοπούλου 8 (4ρ, 4κλ, 2 ασ, 1λ), Λυρίτση 3, Καλαμπάκου 4, Σαρκατζίδη 1, Αντώνη 2, Μάρκου 7(1 τρ, 7 κλ), Πατεράκη 14 (6ρ, 4κλ), Σαββουλίδου 8, Γιάννου 2, Φάρου 5 (10ρ 2Α-8Ε!, 2κλ σε 19')

Αεκ Περ. (Σταματόπουλος) Καλαμαρά, Σωτηρίου 4, Αυγεροπούλου, Πέτρου 4, Τσιτσιλώνη, Μπιτσάνη, Μανιαδάκη 4, Πανταζή, Γκοσένη, Μελιγκάκου, Μπουντανιώτη 2, Τζήμου.

nikefalin
για τη Β κατηγορία της ΕΣΚΑ,

Ιάσων Κολωνού - Θριάμβος 75 - 7

Ο Ιάσων έχει τουλάχιστον 1 εκκολαπτόμενο αστεράκι
Angelo
Β Κατηγορια Β όμιλος
ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ - ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ 21-13. 4 Οκτωβρίου 2008

Την πρώτη της νίκη πέτυχε σήμερα στο κλειστό Αγίου Νικολάου η ομάδα των Ευπυρίδων. Έγινε ένα κλειστό ματς, με λίγους πόντους και πολύ άγχος (αποτέλεσμα της απειρίας των κοριτσιών και των δύο ομάδων) με λίγο καλύτερη την ομάδα των Ευπυρίδων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η λήξη του αγώνα βρήκε ευχαριστημένα τα κοίτσια και των δύο ομάδων που πραγματικά το χάρηκαν.

Διαιτητής : Νικολάου.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 3-0, 9-4, 17-11, 21-13.

Ευπυρίδες (Αποστολοπούλου): Βασιλειάδη, Γκολφινοπούλου 2, Χειλαδάκη, Καμαρίτη, Τσουτσάνη 4, Ελευθεριάδη 2, Γιούσμα-Σπυρέλη 2, Κατσουγκρή, Τριανταφυλλίδη 10.
Δας Ζεφυρίου (Φιλαρτζής) Ταγαρά, Δρακοπούλου, Ράμμου, Σταυροπούλου 4, Ανδρεάδη 4, Παλόγλου 5.

VAGELIS N
ηττα με κακη εμφανιση για τον ΑΡΗ Πετρουπολης απο την πολυ καλοδουλεμενη ομαδα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ με σκορ 56-32 θαναλαβω ολο το μεριδιο της ευθηνης και τωρα μπορειτε να shot.gif shot.gif
stef
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 4 2008, 17:48 ) *
ηττα με κακη εμφανιση για τον ΑΡΗ Πετρουπολης απο την πολυ καλοδουλεμενη ομαδα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ με σκορ 56-32 θαναλαβω ολο το μεριδιο της ευθηνης και τωρα μπορειτε να shot.gif shot.gif

shot.gif shot.gif shot.gif
stef
Ενα ευκολο παιχνιδι διεξηχθη στ κλειστο του κερατσινιου... bball.gif
φαρος-ιωνικος νικαιας 94-11 41.gif 69.gif 77.gif

γρηγορο παιχνιδι με πολυ τρεξιμο και διαιτητικα λαθη τα οποια περασαν απαρατηρητα. cool.gif

σορρυ για το διπλο ποστ αλλα δεν εφταιγα εγω...ο vagelis θελει να shot.gif shot.gif shot.gif

smiley.gif
akadimia2008
[quote name='stef' date='Oct 4 2008, 18:15 ' post='233107']
Ενα ευκολο παιχνιδι διεξηχθη στ κλειστο του κερατσινιου... bball.gif
φαρος-ιωνικος νικαιας 94-11 41.gif 69.gif 77.gif

γρηγορο παιχνιδι με πολυ τρεξιμο και διαιτητικα λαθη τα οποια περασαν απαρατηρητα. cool.gif

σορρυ για το διπλο ποστ αλλα δεν εφταιγα εγω...ο vagelis θελει να shot.gif shot.gif shot.gif

smiley.gif
[/quo

αξιζει να κατεβαίνουν τετοιες ομάδες στο πρωτάθλημα? και μην βιαστει κανεις να πει αν κοιτάω το σπιτι μου το κοιτάω peace.gif
cliff_ac
γιατί επειδή κάποιος δεν είναι καλός να του κόψουμε το άθλημα ? η ήττα δεν είναι μέσα στο παιχνίδι ?? ... το θέμα είναι πως τέτοιες διαφορές ίσως να βλάπτουν την ψυχολογία των παιδιών και στις κορασίδες και στα αντίστοιχα παιδικά των αγοριών οπότε θα έπρεπε να γίνεται κάποιου είδους διαχωρισμός με δυναμικότητες των ομάδων έστω και άν αυτός έχει να κάνει με την παράδοση που έχουν κάποιες ομάδες .. π.χ. δάφνη , περιστέρι κ.ο.κ.
politen
Εσπεριδες - Κρονος 102 - 16

Δυστυχως στην αρχη του παιχνιδιού κτυπησε στο γονατο η Αγγελικη Σκουλικα του Κρονου.
Οι πρωτες πληροφοριες που εχω μιλουν για μερικη ρηξη εσω πλαγιου
Ευχομαι να γυρισει σιδερενια το συντομοτερο, κουραγιο Αγγελικούλα
akadimia2008
αθηναικος-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 103-13 Η Ακαη χωρις 3 βασικες παιχτριες που επαιξαν νεανιδες το πρωι
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 4 2008, 17:48 ) *

Ο Σπόρτιγκ κέρδισε τον Άρη 62-36(29-19 ημίχρονο).Δε νομίζω πως είναι θέμα ευθύνης σου Βαγγέλη αλλά μιας συνολικής εικόνας χρόνων και νοοτροπίας.Έτυχε πέρυσι η ομάδα να ανέβει κατηγορία και φέτος να αλλάξει το ρόστερ με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί η όποια χημεία.Οι τρεις κορασίδες που προωθήθηκαν στις κορασίδες είναι καλές αλλά για να έρθουν στο επίπεδο να πρωταγωνιστήσουν έχουμε ακόμα.... wink.gif
Από κει και πέρα δε θα το παρατήσουμε.Θα παλέψουμε κι ότι βγει.

Για να αναφερθώ στο παιχνίδι,η ομάδα της Πετρούπολης κρατήθηκε κοντά για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο κουράστηκε και υπέπεσε σε σωρεία λαθών με αποτέλεσμα να καταρεύσει.

Ο Σπόρτιγκ με εναλλαγές αμυνών,καλά τελειώματα,καλή κυκλοφορία και ομαδική λειτουργία κέρδισε δίκαια.Ο Άρης έδειξε πως άξιζε κάτι καλύτερο αλλά λόγω κούρασης κι απειρίας δεν άντεξε.

Συγχαρητήρια στις κορασίδες και των δύο ομάδων! 41.gif bball.gif
berry the truth
ΕΣΚΑ: ζωγράφου-μελίσσια 35-50 νομίζω
ΕΣΚΑΝΑ: φοίνικας-τερψιθέα 2
lamar
Γαλατσι - Αχιλλεας κοντα στους εβδομηντα ποντους διαφορα. κριμα για τον Αχιλλεα μετα την αρκετα καλη περσινη ομαδα φετος να βαζει καλαθι με αιτηση.
Giuliana13_fan
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ανετη νικη για το Μαρουσι wink.gif
melrok
QUOTE(Giuliana13_fan @ Oct 5 2008, 00:46 ) *
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ανετη νικη για το Μαρουσι wink.gif

Μπραβο η Μαρουσαρα....Δεν το περιμενα.... 41.gif
lamar
QUOTE(melrok @ Oct 5 2008, 00:55 ) *
Μπραβο η Μαρουσαρα....Δεν το περιμενα.... 41.gif

Κακως δεν το περιμενες διοτι δυστυχως το Περιστερι φετος ειναι .... αχαρακτηριστο για να μην πω τιποτα αλλο και αναγκασω τους moderator να με ανακαλεσουν στην ταξη. Αφου και η Γρισπου που ειναι κορασιδα σημερα επαιξε με τις νεανιδες για να μπορει το κοριτσι να εχει σοβαρες συμπαικτριες.
melrok
QUOTE(lamar @ Oct 5 2008, 00:58 ) *
Κακως δεν το περιμενες διοτι δυστυχως το Περιστερι φετος ειναι .... αχαρακτηριστο για να μην πω τιποτα αλλο και αναγκασω τους moderator να με ανακαλεσουν στην ταξη. Αφου και η Γρισπου που ειναι κορασιδα σημερα επαιξε με τις νεανιδες για να μπορει το κοριτσι να εχει σοβαρες συμπαικτριες.

Γιατι τοσο χαλια δηλαδη???Δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο απο πισω???Μια Γρισπου και τελος???
nikefalin
Α κατηγορία ΕΣΚΑ

Απόλλων - Ταύρος 47 - 38, όλα τα λεφτά το 4 του ταύρου, 34 πόντοι με 3 τριποντάκια !
melrok
QUOTE(nikefalin @ Oct 5 2008, 01:45 ) *
Α κατηγορία ΕΣΚΑ

Απόλλων - Ταύρος 47 - 38, όλα τα λεφτά το 4 του ταύρου, 34 πόντοι με 3 τριποντάκια !

Μιλας φυσικα για την Αλικη αν θυμαμαι καλα....τον ασσο??Καλα, οι συμπαιχτριες της ''βοηθησαν'' με 4 ποντους?
cliff_ac
άνετη νική του γ.σ. ηλιούπολης επί του χαραυγιακού
lamar
QUOTE(melrok @ Oct 5 2008, 01:03 ) *
Γιατι τοσο χαλια δηλαδη???Δεν υπαρχει τιποτα το αξιολογο απο πισω???Μια Γρισπου και τελος???

Καινα φανταστεις οτι η Γρισπου δεν ανηκει στο Περιστερι, με υποσχετικη την εχουν απο Πορτο Ραφτη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.