Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
A. Hardaway
QUOTE(Augmon @ Jan 13 2009, 10:40 ) *
Λοιπόν Σπίνος Βαρδίκος Ζαπανιώτης τέλος από Αχαγιά οι 2 πρώτοι για λόγους διαφωνίας με τη διοίκηση και ο τρίτος επειδή θέλησε να τους ακολουθήσει(ή κατι τέτοιο)Αυτά από τις 4 Ιανουαρίου.Δύσκολα τα πράγματα για την Αχαγιά και μου φαίνεται αρκετά επιπόλαιη κίνηση.Πάντως χθες πάλεψε το παιχνίδι με τον Πύργο ως το 38.30 που ήταν 58-64.Ο πύργος φοβερός έξω από τα 6.25 πρέπει να έβαλε 15 τρίποντα!!!!τα μισά από τα οποία ήταν με πίεση.Κορυφαίος του πύργου ήταν ο Παπαδόπουλος που αθόρυβα πρέπει να σκόραρε 20-25 πόντους ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Κιούφης που όμως δεν ήταν καλός(πρώτο ημίχρονο 3/15 περίπου).Απτην αχαγιά κορυφαίοι ο Δελάρτας με καμιά 20αριά πόντους και 6-7 κλεψίματα και ο Λιβιεράτος που έβαλε και αυτός περίπου 20 αλλά έκανε και 10 ασσίστ(πήγε να μοιάσει Παπαδόπουλο)Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με μία διαιτησία αρκετά καλή με σφυριγματάκια υπέρ του δυνατού χωρίς όμως τίποτα το φοβερό

ΦΙΛΕ AUGMON ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΛΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΠ ΗΤΑΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΣΙΣΤ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΠ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΑΧΑΓΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ(ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Κ Α2 ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ 11 ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ 3-10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 40ΛΕΠΤΑ.
kaukasios
QUOTE(harrison @ Jan 13 2009, 12:45 ) *
Και για όσους βιαστούν: Ο Αχαιός ΄47 έπαιξε με 8 παίκτες, χωρίς Κονταξή, ο Κουτσούκος ήρθε στο τέλος.
Μόνο Ρέλλας, Πετρόπουλος έπαιζαν από τους καλούς.

pali καλα που ελειπαν αυτοι γιατι θα εχανε η εαπ!!! tongue.gif tongue.gif
harrison
Μέχρι το 30΄ ήταν ντέρμπι το παιχνίδι της ΕΑΠ, με την ζώνη του Αχαιού ΄47. Ησουν στο γήπεδο Καυκάσιε? Επειδή τα μαθαίνεις αμέσως τα αποτελέσματα της Α1 ΕΣΚΑ-Η βλέπω με τις προσβάσεις σου...
Η ΕΑΠ έχει βαρέσει διάλυση, να το καταλάβετε.
Ο Σκροπολίθας πάντως πήρε διαβεβαιώσεις από την διοίκηση της ΕΑΠ Λουξ,
το έλεγε σε έναν φιλαράκο ανακουφισμένος μετά το παιχνίδι με τον Αχαιό ΄47.
Για να δούμε...
Λέτε να έχω κάνει τόσο λάθος? Αν έχω κάνει θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους. Αλλά βλέπω Εσπερο.
Ο Ολυμπος γιατί χάθηκε άραγε?
kaukasios
QUOTE(harrison @ Jan 13 2009, 13:55 ) *
Μέχρι το 30΄ ήταν ντέρμπι το παιχνίδι της ΕΑΠ, με την ζώνη του Αχαιού ΄47. Ησουν στο γήπεδο Καυκάσιε? Επειδή τα μαθαίνεις αμέσως τα αποτελέσματα της Α1 ΕΣΚΑ-Η βλέπω με τις προσβάσεις σου...
Για να δούμε...
Λέτε να έχω κάνει τόσο λάθος? Αν έχω κάνει θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους. Αλλά βλέπω Εσπερο.

μπερδευεσαι μεχρι το ημιχρονο ηταν μαζι.το 3 δεκαλεπτο ελειξε με 22 ποντους διαφορα αν θυμαμαι καλα,γιατι ειχα παει στο γηπεδο.
kostas66
QUOTE(harrison @ Jan 13 2009, 12:55 ) *
Για να δούμε...

αδερφε δεν ειναι θεμα λαθους η συγνωμης,απλως μην μπερδευεις τα προβληματα που μπορει να υπαρχουν στα διοικητικα ,με το προσωπο που βγαζει η ομαδα καθε δευτερα,ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα,και το επιπεδο των παιχτων της εαπ και δεν σου βαζω τους εκτος πατρων,μονο τους ντοπιους ειναι τετοιο που οτι και προβληματα να εχουν απο την στιγμη που μπαινουν στο παρκε μπορουν να παρουν το πρωταθλημα για πλακα,γιατι μπαινει το εγωιστικο στην μεση και του να δειξω οτι αξιζω περισσοτερα που ειναι πολυ μεγαλυτερο κινητρο απο ολα τα λεφτα
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 13 2009, 14:38 ) *
αδερφε δεν ειναι θεμα λαθους η συγνωμης,απλως μην μπερδευεις τα προβληματα που μπορει να υπαρχουν στα διοικητικα ,με το προσωπο που βγαζει η ομαδα καθε δευτερα,ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα,και το επιπεδο των παιχτων της εαπ και δεν σου βαζω τους εκτος πατρων,μονο τους ντοπιους ειναι τετοιο που οτι και προβληματα να εχουν απο την στιγμη που μπαινουν στο παρκε μπορουν να παρουν το πρωταθλημα για πλακα,γιατι μπαινει το εγωιστικο στην μεση και του να δειξω οτι αξιζω περισσοτερα που ειναι πολυ μεγαλυτερο κινητρο απο ολα τα λεφτα

γεια σου κωστα πατριωτη,με συγκινησες!!!! blove.gif blove.gif
Augmon
QUOTE(S.Pippen @ Jan 13 2009, 13:33 ) *
ΦΙΛΕ AUGMON ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΛΑΡΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΠ ΗΤΑΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΣΙΣΤ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΠ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΑΧΑΓΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ(ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Κ Α2 ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ),ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ 11 ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ 3-10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 40ΛΕΠΤΑ.

Καλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου όπως και γενικά τα ποστ σου.Το 11 ήταν καλός που έκανε βήματα στον αιφνιδιασμό και μόλις έπαιρνε τη μπάλα τη πέταγε λες και έκαιγε.Δεν ξέρω επίσης ποια η σχέση σου με το άθλημα αλλά ο Λιβιεράτος έβαλε 20 περίπου πόντους με 15 ριμπάουντ και 8-10 ασσιστ και εξαιρετικά ποσοστά ενώ ο Δελάρτας είχε ανάλογους πόντους και κλεψίματα με περίπου 60%ευστοχία και εσύ μας λες για εκνευρισμούς και 3-4λάθη.Αν δεν έκαναν και αυτά θα έπαιζαν Α1 εθνική και όχι Α1 εσκαή.
Η αλήθεια είναι ότι προφανώς ήσουνα στο δίπλα γήπεδο και έβλεπες δικό σου αγώνα icon_drunk.gif icon_drunk.gif και όποιος άλλος ήταν στο γήπεδο ας μας βοηθήσει
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 13 2009, 13:42 ) *
γεια σου κωστα πατριωτη,με συγκινησες!!!! blove.gif blove.gif

ετσι ρε ζουμε σε δυσκολες εποχες η πατριδα πανω απο ολα,δεν βλεπεις τι γινετε στον κοσμο
harrison
Σε παραδέχομαι Κώστα 66.
Για πες λίγο για Ιφιτο.
Θα την κάνει στον Εσπερο?
Το πιστεύετε καθόλου ή ήδη αναδείχτηκε πρωταθλητής?
basket11
Και για όσους βιαστούν: Ο Αχαιός ΄47 έπαιξε με 8 παίκτες, χωρίς Κονταξή, ο Κουτσούκος ήρθε στο τέλος.

Μανιάτη είσαι ο Μανιάτης σέντερ πρώην παίκτης της Ολυμπιάδας?

Nαι αυτός είναι. ο νυν παίκτης της ΓΕΠ. ξεκίνησε προπονήσεις και θα παίξει τη Δευτέρα στην ακράτα
kostas66
QUOTE(harrison @ Jan 13 2009, 15:32 ) *
Σε παραδέχομαι Κώστα 66.
Για πες λίγο για Ιφιτο.
Θα την κάνει στον Εσπερο?
Το πιστεύετε καθόλου ή ήδη αναδείχτηκε πρωταθλητής?

επειδη βρηκες τον πιο καταλληλο και σοβαρο ανθρωπο του φορουμ να τον ρωτησεις ακου, 1ον για τον ιφιτο λιγα πραγματα, ο ιφιτος ηταν γιος του Αιμωνα και απογονος του Οιξυλου κατα την επικρατεστερη εκδοχη αναδιοργανωσε τους ολυμπιακους αγωνες και καθιερωσε την ολυμπιακη εκεχειρια,2ον αν θα την κανει επειδη ΕΓΩ ειμαι του δογματος σεμνα και ταπεινα και δεν μαρεσει να περιαυτολογω σου λεω μονο οτι ΕΓΩ επειδη ο καλυτερος και επειδη ΕΓΩ τους εχω για πλακα, ΕΓΩ θα διαλυσω τον εσπερο και 3ον αν το πιστευουμε θα σου μιλησω χωρισ κλισε μεσα απο την καρδια μου βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα, με πολυ δουλεια και λιγα λογια προσπαθουμε καθε δευτερα για την νικη και στο τελος θα κανουμε ταμειο, αυτα αν εχεις αλλες αποριες εδω ειμαι να σου τις λυσω
kostas66
QUOTE(basket11 @ Jan 13 2009, 19:30 ) *
Nαι αυτός είναι. ο νυν παίκτης της ΓΕΠ. ξεκίνησε προπονήσεις και θα παίξει τη Δευτέρα στην ακράτα

επειδη ο basket11 ξερει λιγα πραγματα θα σας πω εγω τα τελευταια νεα, οντως ο ιφιτος συμφωνησε με τον μανιατη ξεκινησ προπονησεις αλλα οπως καθε μεγαλη ομαδα προτου υπογραψει τον στειλαμε για εξετασεις στο ιατρικο κεντρο πυργου και στο σπεματοδιαγραμμα εδειξε προβλημα κινητικοτητας στο σπερμα και αυτο ξερετε ποσο σοβαρι ειναι στην ταχυτητα ενος παιχτη θα γινει επανεξεταση και αν ειναι καθαρι θα υπογραψει αλλιως οχι
A. Hardaway
QUOTE(Augmon @ Jan 13 2009, 14:45 ) *
Καλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου όπως και γενικά τα ποστ σου.Το 11 ήταν καλός που έκανε βήματα στον αιφνιδιασμό και μόλις έπαιρνε τη μπάλα τη πέταγε λες και έκαιγε.Δεν ξέρω επίσης ποια η σχέση σου με το άθλημα αλλά ο Λιβιεράτος έβαλε 20 περίπου πόντους με 15 ριμπάουντ και 8-10 ασσιστ και εξαιρετικά ποσοστά ενώ ο Δελάρτας είχε ανάλογους πόντους και κλεψίματα με περίπου 60%ευστοχία και εσύ μας λες για εκνευρισμούς και 3-4λάθη.Αν δεν έκαναν και αυτά θα έπαιζαν Α1 εθνική και όχι Α1 εσκαή.
Η αλήθεια είναι ότι προφανώς ήσουνα στο δίπλα γήπεδο και έβλεπες δικό σου αγώνα icon_drunk.gif icon_drunk.gif και όποιος άλλος ήταν στο γήπεδο ας μας βοηθήσει

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΧΑΓΙΑ 82 ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ(ΑΧΑΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΩ Κ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΧΑΓΙΑΣ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ(ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟ 11 ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΚΤΟΝ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ)!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΓΗΚΕ Κ ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΓΚΟ!Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ(Κ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ)!ΤΕΣΠΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
maniatis 1972
QUOTE(kaukasios @ Jan 13 2009, 12:37 ) *
h ολυμπιαδα γιατι ειχε την τυχη και την τιμη να εχει στο ροστερ της εναν πολυ μεγαλο αθλητη,εσενα!!!!τωρα που το εγραψα αυτο συγκινηθηκα!!!!μανιατη εισαι τρελα με την πορτοκαλι φανελα!!!!

xsefapse h fanela!!!!alla gia ta kala sou logi atha sou ferw ena 10kilo ladi apo thn manh

Μανιάτη είσαι ο Μανιάτης σέντερ πρώην παίκτης της Ολυμπιάδας?

ekeinos htan poustis..egw eimai o kanonikos alla aytos phre thn thesh mou!!! rolleyes.gif
...nai ..egw eimai!!!

QUOTE(kostas66 @ Jan 13 2009, 14:38 ) *

re mpagasa ti epathes twra teleutaia???grafeis kati monologous!!!gia poulintzer einai!!!

QUOTE(kostas66 @ Jan 13 2009, 20:57 ) *
επειδη βρηκες τον πιο καταλληλο και σοβαρο ανθρωπο του φορουμ να τον ρωτησεις ακου, 1ον για τον ιφιτο λιγα πραγματα, ο ιφιτος ηταν γιος του Αιμωνα και απογονος του Οιξυλου κατα την επικρατεστερη εκδοχη αναδιοργανωσε τους ολυμπιακους αγωνες και καθιερωσε την ολυμπιακη εκεχειρια,2ον αν θα την κανει επειδη ΕΓΩ ειμαι του δογματος σεμνα και ταπεινα και δεν μαρεσει να περιαυτολογω σου λεω μονο οτι ΕΓΩ επειδη ο καλυτερος και επειδη ΕΓΩ τους εχω για πλακα, ΕΓΩ θα διαλυσω τον εσπερο και 3ον αν το πιστευουμε θα σου μιλησω χωρισ κλισε μεσα απο την καρδια μου βλεπουμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα, με πολυ δουλεια και λιγα λογια προσπαθουμε καθε δευτερα για την νικη και στο τελος θα κανουμε ταμειο, αυτα αν εχεις αλλες αποριες εδω ειμαι να σου τις λυσω

κςστα κοιτατε καθε παιχνιδι ξεχωριστα???τα δινεται ολα στισ προπονησεισ?ο κοσμοσ σασ βοηθαει???

QUOTE(kostas66 @ Jan 13 2009, 21:32 ) *
επειδη ο basket11 ξερει λιγα πραγματα θα σας πω εγω τα τελευταια νεα, οντως ο ιφιτος συμφωνησε με τον μανιατη ξεκινησ προπονησεις αλλα οπως καθε μεγαλη ομαδα προτου υπογραψει τον στειλαμε για εξετασεις στο ιατρικο κεντρο πυργου και στο σπεματοδιαγραμμα εδειξε προβλημα κινητικοτητας στο σπερμα και αυτο ξερετε ποσο σοβαρι ειναι στην ταχυτητα ενος παιχτη θα γινει επανεξεταση και αν ειναι καθαρι θα υπογραψει αλλιως οχι

κοουτς θα ακολουθησω πιστα την διαιτα που μου εδωσε ι πρακτικοσς που με πηγατε..θα τρωω μια σκελιδα σκορδο καυε πρωι..μου ειπε οτι δυναμωνει τα χισα!!!!
Augmon
QUOTE(S.Pippen @ Jan 13 2009, 22:45 ) *
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΧΑΓΙΑ 82 ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ(ΑΧΑΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΩ Κ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ(ΕΚΤΟΣ ΑΧΑΓΙΑΣ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ(ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟ 11 ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΚΤΟΝ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ)!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΓΗΚΕ Κ ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΓΚΟ!Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ(Κ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ)!ΤΕΣΠΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

Φίλε μου δεν ξέρω τι ξέρεις και τι ήσουνα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ λέω την άποψη μου για αυτά που είδα.Αν σε ενοχλεί κάτι πάλι δεν με ενδιαφέρει.΄Μπορείς να έχεις την άποψη σου με την οποία δεν συμφωνώ, αλλά άσε να έχω τη δικιά μου και χωρίς ειρωνίες μπορούμε να τη συζητήσουμε, γιατί όταν λες ότι είμαι εκτός γηπέδου και οτιδήποτε άλλο λαμβάνεις πληρωμένη την απάντηση.Πες τη γνώμη σου και μην κρίνεις τη γνώμη των άλλων.Εκτός πια αν είσαι κλώνος του Ομπράντοβιτς και δικαιούσε να υποστηρίζεις ότι αυτό που λες είναι η πλήρης αλήθεια shot.gif shot.gif
laimbeer7
QUOTE(S.Pippen @ Jan 13 2009, 13:33 ) *

FOVEROS O DELARTAS PAIDIA.H KYRIA POY EINAI STO GHPEDO EPEISTATRIA STO TELOS TOY EKANE PARAPONA EPEIDH STRAVOSE TA STEFANIA.........EKANE 6 KATAPLIKTIKES ASIST APO TO DEKSI XERI STO ARISTERO......
Augmon
Πληροφορίες από Αϊ Διονύση λένε ότι αναθερμαίνονται οι προσπάθειες ομάδας και διοίκησης για το πρωτάθλημα.Λέτε να είναι αλήθεια?
DITHS
QUOTE(Augmon @ Jan 14 2009, 17:06 ) *
Πληροφορίες από Αϊ Διονύση λένε ότι αναθερμαίνονται οι προσπάθειες ομάδας και διοίκησης για το πρωτάθλημα.Λέτε να είναι αλήθεια?

Πάντα μαι ΄λλαγή αλλάζει το κλιμα . Μη ξεχνάτε οτι ο Σκροπολίθας επανέλαβε πρόπερσι το ίδιο έργο στη Κεφαλλονιά και την οδήγισε στη Γ Εθνική παίρνοντας τότε τη σκυτάλη απο τον Ζέρβα . Στο προχθεσινό παιχνίδι μόνο ο Γιαννουκάκης δεν έπαιξε!!!!!!!!
kaukasios
QUOTE(DITHS @ Jan 14 2009, 16:38 ) *
Πάντα μαι ΄λλαγή αλλάζει το κλιμα . Μη ξεχνάτε οτι ο Σκροπολίθας επανέλαβε πρόπερσι το ίδιο έργο στη Κεφαλλονιά και την οδήγισε στη Γ Εθνική παίρνοντας τότε τη σκυτάλη απο τον Ζέρβα . Στο προχθεσινό παιχνίδι μόνο ο Γιαννουκάκης δεν έπαιξε!!!!!!!!

ειναι τραυματιας απο το παιχνιδι με τον πυργο.

QUOTE(Augmon @ Jan 14 2009, 16:06 ) *

πηραν καινουργιο φουρνο!!!!!γιαννη γιατι δεν επαιξες παλι?ο μιλτος τι επαθε?
A. Hardaway
QUOTE(Augmon @ Jan 14 2009, 10:33 ) *
Φίλε μου δεν ξέρω τι ξέρεις και τι ήσουνα και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ λέω την άποψη μου για αυτά που είδα.Αν σε ενοχλεί κάτι πάλι δεν με ενδιαφέρει.΄Μπορείς να έχεις την άποψη σου με την οποία δεν συμφωνώ, αλλά άσε να έχω τη δικιά μου και χωρίς ειρωνίες μπορούμε να τη συζητήσουμε, γιατί όταν λες ότι είμαι εκτός γηπέδου και οτιδήποτε άλλο λαμβάνεις πληρωμένη την απάντηση.Πες τη γνώμη σου και μην κρίνεις τη γνώμη των άλλων.Εκτός πια αν είσαι κλώνος του Ομπράντοβιτς και δικαιούσε να υποστηρίζεις ότι αυτό που λες είναι η πλήρης αλήθεια shot.gif shot.gif

ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΡΑΖΩ!!Κ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΧΑΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ...ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΕΩΣ ΚΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΞΙΑ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ(ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ) ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ.Κ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 5 ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 11!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
Olympos
QUOTE(harrison @ Jan 13 2009, 13:55 ) *
Για να δούμε...

φιλε μ δεν χαθηκα απλα ειμαι συνεχως εκτος πατρων για δουλειες και δεν ειχα χρονο....μονο τα παιχνιδια του εσπερου εβλεοα......λοιπον η γνωμη μου γενικως για το τελευταιο καιρο στην α1 εσκα-η ειναι:η εαπ απο τη παραιτηση του γιατρα και την ηττα της απο τον ιφιτο ειναι αληθεια οτι δεν ειναι οπως παλια(παρ ολο π νικησε ευκολα τον χαλια αχαιο).Ο δε εσπερος ουτε αυτος παρουσιαζει καλη εικονα στα τελευταια 3 παιχνιδια αν και κερδιζει μετριες ομαδες.Βεβαια λειπουνκαι 3-4 παικτες σε αυτα τα παιχνιδια(μιλτος χτυπησε προχθες,λαμπροπουλος,θωνιατης και βουρνας).Παντως ενα βημα πιο πανω απο ολους ειναι ο εσπερος........σε ολουσ τους τομεις.Αυτη ειναι η γνωμη μου....

φιλε harrison μακαρι να ειχες δικιο και να ισχυε αυτο π λες οτι η εαπ διαλυεται....δεν ισχυει αυτο...μπορει να αποδυναμωθηκε αλλα μεχρι το παιχνιδι με τον εσπερο θα ειναι συσπειρωμενοι(οι παικτες τουλαχιστον).αν χασουν τοτε θα γινει ολικη διαλυση.....Θυμησου τον παοκ οταν ανεβηκε.....ανεβηκαν οι παικτες για παρτι τους ενω ηξεραν οτι η ομαδα θα διαλυοταν λογω σκατοδιοικησης του χρονου............
harrison
Ολυμπε σε παραδέχομαι ξέρεις μπάσκετ. Ετσι ναι, συμφωνούμε σε όλα! Εγώ βλέπω πάντως ήδη Εσπερο. Τελειωμένα πράγματα!
Κατσαρέας, Αυγερινός, Χαρτάς, Καπερώνης και Λυμπέρηδες συνέθέσαν τότε ΟΜΑΔΑΡΑ στον ΠΑΟΚ!
Είναι και ο πρώτος στο φόρουμ, μπαίνει σαν Μανιάτης.
Α, και ακούω στον Εσπερο πάντως γκρίνιες για τον Βουρνά πάλι. Αχάριστοι είναι κάποιοι? Πάνε να τον φάνε τον άνθρωπο άκουσα οι της "αντιπολίτευσης"

Ντροπή
giannisth9

πηραν καινουργιο φουρνο!!!!!γιαννη γιατι δεν επαιξες παλι?ο μιλτος τι επαθε?
[/quote]

παλι δεν επαιξα αλλα θα παιξω συντομα...ο μιλτος εχει τενοντιδα στο γονατο...
harrison
Γιάννη ζητάω συγγνώμη τώρα που ξέρω ποιος είσαι. Σου εύχομαι περαστικά, αλλά σου δίνω και συγχαρτητήρια για τον τίτλο που θα κατακτήσετε
giannisth9
QUOTE(harrison @ Jan 14 2009, 19:15 ) *
Γιάννη ζητάω συγγνώμη τώρα που ξέρω ποιος είσαι. Σου εύχομαι περαστικά, αλλά σου δίνω και συγχαρτητήρια για τον τίτλο που θα κατακτήσετε

ευχαριστω για τις ευχες σου...ανατριχιασα απ την συγκινηση ..η συγνωμη δεν χρειαζεται χαρισον γιατι πολυ απλα δεν με προσβαλες..την αποψη σου δεν την δεχομαι αλλα την σεβομαι..ο τροπος σου με πειραζει...
harrison
smiley.gif

Το εννοώ βρε

Μπορεί να είχαμε διαφωνίες στο παρελθόν, να ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά ένιωθα ότι με έπνιγε το δίκαιο.
Στην ΕΑΠ μας έκαναν να βλέπουμε εφιάλτες 13 βράδια τώρα!

Εχεις δίκιο, ήμουν απότομος, απλά θεωρώ ότι το πήρατε το πρωτάθλημα.
Νιώθω αηδία για την ομάδα μου την ΕΑΠ! Συγγνώμη και πάλι!

Ομάδα Νο 1 στην βαθμολογία και μας ταπείνωσαν!
giannisth9
QUOTE(harrison @ Jan 14 2009, 19:24 ) *
smiley.gif

Το εννοώ βρε

Μπορεί να είχαμε διαφωνίες στο παρελθόν, να ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά ένιωθα ότι με έπνιγε το δίκαιο.
Στην ΕΑΠ μας έκαναν να βλέπουμε εφιάλτες 13 βράδια τώρα!

Εχεις δίκιο, ήμουν απότομος, απλά θεωρώ ότι το πήρατε το πρωτάθλημα.
Νιώθω αηδία για την ομάδα μου την ΕΑΠ! Συγγνώμη και πάλι!

μπορεις να πεις οτι θελεις..δημοκρατια εχουμε..το τι νομιζεις ειναι δικο σου θεμα..εγω ξερω πως εχουμε εναν αγωνα {ζωης θανατου } στην εαπ και δεν υποτιμαμε αυτους που μας κερδισαν στον πρωτο γυρο και ας μεινουν 2 ατομα...εξαλλου σε αυτο το πρωταθλημα 2 αγωνες εχουμε παιξει σοβαρους{εαπ,πυργος}..οποτε περιμενουμε πως και πως αυτο το παιχνιδι..θα ειναι ντερμπυ οπως και να ναι η εαπ...
harrison
Θα το πάρετε βρε, δεν πρόκειται να μείνει με 2 παίκτες η ΕΑΠ, μην αγχώνεσαι. Ομως δεν θα το πάρετε παίζοντας απέναντι στην 100% έτοιμη ΕΑΠ. Η απόδοσή της μετά από όλα όσα έγιναν έπεσε στο 40%. Αυτό σου εξηγώ. Και αν μίλησα λίγο απότομα, ήταν πάνω στην ένταση και στα νεύρα μου από αυτό που μας έκανε η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ. Κανονικά οι παλιοί ΕΑΠίτες έπρεπε να πετάξουν γιαούρτια σε κάποιους στο Αγιο Διονύση!
Πάντως κάποιοι τα έβαλαν λέει και με τον προπονητή σας γιατί ήταν αυστηρός λέει στο παιχνίδι με την Ανδραβίδα.
basket11
QUOTE(harrison @ Jan 14 2009, 19:41 ) *
Θα το πάρετε βρε, δεν πρόκειται να μείνει με 2 παίκτες η ΕΑΠ, μην αγχώνεσαι. Ομως δεν θα το πάρετε παίζοντας απέναντι στην 100% έτοιμη ΕΑΠ. Η απόδοσή της μετά από όλα όσα έγιναν έπεσε στο 40%. Αυτό σου εξηγώ. Και αν μίλησα λίγο απότομα, ήταν πάνω στην ένταση και στα νεύρα μου από αυτό που μας έκανε η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ. Κανονικά οι παλιοί ΕΑΠίτες έπρεπε να πετάξουν γιαούρτια σε κάποιους στο Αγιο Διονύση!
Πάντως κάποιοι τα έβαλαν λέει και με τον προπονητή σας γιατί ήταν αυστηρός λέει στο παιχνίδι με την Ανδραβίδα.

H μοναδική ομάδα που έχει τρομερή διοίκηση χωρίς αντιπολίτευση έχει τρομερό κόσμο και προπονητή είναι η ΓΕΠ. γιαυτό θα πάρει το πρωτάθλημα
harrison
Μπα και εκεί ακούω κάποιοι θέλουν να φάνε τον κόουτς. Τον κατηγορούν ότι πίνει καφέ τα πρωινά με τον Βουρνά! Σαν αυτούς που κατηγορήθηκαν ότι πάνε στα βαφτίσια και τους γάμους του Βασιλιά! Ρε που πάμε, ρε? Πού πάμε?
Πάντως να πω την αλήθεια στον Εσπερο είναι δυο (για να μην πω 3 και 4) οι παρατάξεις. Και αυτό παρά τις κοινές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Πετρόπουλου και του Βουρνά κάνει κρα από μακριά! Πάντως όσο υπάρχει Μαρλαφέκας μην φοβάστε!
Στην ΕΑΠ να δείτε! Οι της ΕΑΠ Λουξ (βόλεϊ) και της ΕΑΠ - ΕΑΠ (μπάσκετ)!!!
Ρε τι γίνεται ρε!!!
maniaths
QUOTE(giannisth9 @ Jan 14 2009, 19:28 ) *
μπορεις να πεις οτι θελεις..δημοκρατια εχουμε..το τι νομιζεις ειναι δικο σου θεμα..εγω ξερω πως εχουμε εναν αγωνα {ζωης θανατου } στην εαπ και δεν υποτιμαμε αυτους που μας κερδισαν στον πρωτο γυρο και ας μεινουν 2 ατομα...εξαλλου σε αυτο το πρωταθλημα 2 αγωνες εχουμε παιξει σοβαρους{εαπ,πυργος}..οποτε περιμενουμε πως και πως αυτο το παιχνιδι..θα ειναι ντερμπυ οπως και να ναι η εαπ...

pateraaaaaa..εδω θα διαφωνησω μαζι σου...οποισ δει το ματς ετσι,το εχασε....πανε οι εποχεσ της πολεμικης...

QUOTE(harrison @ Jan 14 2009, 19:41 ) *

πηορρισον σε εκεινω το ματς,και θα το δεις,πιστεψε με,οι παιχτες τησ εαπ θα τρωνε σιδερα!!!δεν ξερω αν εχεις παιξει μπασκετ,αλλα απο την στιγμη που ειναι ολοι στην ομαδα,οτι και να γινεται δεν τουσ αγγιζει,ακομα και το οικονομικο...πιστεψε με σε αυτο...εχω πολλα παραδειγματα!!!!αν ξεκιναω να γραφω,το πληκρολογιο θα με αρχισει στα χαστουκια!!
sharas
QUOTE(harrison @ Jan 14 2009, 20:19 ) *
Μπα και εκεί ακούω κάποιοι θέλουν να φάνε τον κόουτς. Τον κατηγορούν ότι πίνει καφέ τα πρωινά με τον Βουρνά! Σαν αυτούς που κατηγορήθηκαν ότι πάνε στα βαφτίσια και τους γάμους του Βασιλιά! Ρε που πάμε, ρε? Πού πάμε?
Πάντως να πω την αλήθεια στον Εσπερο είναι δυο (για να μην πω 3 και 4) οι παρατάξεις. Και αυτό παρά τις κοινές τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Πετρόπουλου και του Βουρνά κάνει κρα από μακριά! Πάντως όσο υπάρχει Μαρλαφέκας μην φοβάστε!
Στην ΕΑΠ να δείτε! Οι της ΕΑΠ Λουξ (βόλεϊ) και της ΕΑΠ - ΕΑΠ (μπάσκετ)!!!
Ρε τι γίνεται ρε!!!

αυτο που λες για τον προπονητη της ΓΕΠ ισχυει ? η το λες για πλακα???
Augmon
QUOTE(S.Pippen @ Jan 14 2009, 18:03 ) *
ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΡΑΖΩ!!Κ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΧΑΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ...ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΕΩΣ ΚΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΞΙΑ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ(ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ) ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ.Κ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 5 ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 11!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Κ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!

Εσύ εκφράζεις τη γνώμη σου λέγοντας ότι ο άλλος είναι άσχετος?Γιατί αυτό υπονοείς όταν ξεκινάς την πρώτη φράση σου.Όσο για τον αγωνιστικό χώρο δεν μου κάνει εντύπωση αφού έχω κουραστεί να το λέω.ήμουνα μέσα λοιπόν και έβαλα 25 πόντους και 15 ασσίστ και 10 ριμπάουντ.Είδες έκανα triple double ευχαριστημένος??????Α, και η αδικία είναι κατάφορη και όχι παράφορη, αν και οι παίκτες που λες ήσαν μάλλον απαρατήρητοι στο παιχνίδι ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
harrison
Ετσι ακούγεται. δεν συμφωνώ μαζί τους Σάρας, αλλά κάποιοι πονηρήδηδες αυτά διαδίδουν!
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Jan 14 2009, 20:07 ) *
H μοναδική ομάδα που έχει τρομερή διοίκηση χωρίς αντιπολίτευση έχει τρομερό κόσμο και προπονητή είναι η ΓΕΠ. γιαυτό θα πάρει το πρωτάθλημα

και το κυπελο!!!!! tongue.gif

QUOTE(sharas @ Jan 15 2009, 02:04 ) *
αυτο που λες για τον προπονητη της ΓΕΠ ισχυει ? η το λες για πλακα???

και δικιο εχουν!!!ολη μερα τριγυρναει για καφεδες με το φιλαρακι του και τον βοηθο του.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 15 2009, 12:47 ) *

και δικιο εχουν!!!ολη μερα τριγυρναει για καφεδες με το φιλαρακι του και τον βοηθο του.

αδερφε με αυτους δεν ειναι καφες ειναι μεταδοση γνωσεων,ειδικα με τον βοηθο μαθαινεις τοσο μπασκετ μονο με το να καθεσε διπλα του οσο δεν μπορεις να μαθεις σε προπονητικα σεμιναρια
laimbeer7
QUOTE(Augmon @ Jan 15 2009, 10:41 ) *
Εσύ εκφράζεις τη γνώμη σου λέγοντας ότι ο άλλος είναι άσχετος?Γιατί αυτό υπονοείς όταν ξεκινάς την πρώτη φράση σου.Όσο για τον αγωνιστικό χώρο δεν μου κάνει εντύπωση αφού έχω κουραστεί να το λέω.ήμουνα μέσα λοιπόν και έβαλα 25 πόντους και 15 ασσίστ και 10 ριμπάουντ.Είδες έκανα triple double ευχαριστημένος??????Α, και η αδικία είναι κατάφορη και όχι παράφορη, αν και οι παίκτες που λες ήσαν μάλλον απαρατήρητοι στο παιχνίδι ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

to 11 dhladh o mantas otan to skor htan 15-10 mprosta h axagia eixe 10pontous.ayto to parathrhses?
A. Hardaway
QUOTE(Augmon @ Jan 15 2009, 10:41 ) *

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ???ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!25 ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ,ΕΒΑΛΕΣ 17!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ ΣΥΜΦΩΝΩ,5 ΑΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ Κ 20 ΣΤΗΝ ΓΕΠ!!!!ΟΥΤΕ Ο ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ!
Augmon
QUOTE(AODYMIS @ Jan 15 2009, 15:23 ) *
to 11 dhladh o mantas otan to skor htan 15-10 mprosta h axagia eixe 10pontous.ayto to parathrhses?

Το παιχνίδι κατά τη γνώμη σου τελειώνει στο 5ο λεπτό.Ίσως, γιαυτό και συ έχασες από την Κάτω Παναγιά!!!!!!!!!

QUOTE(S.Pippen @ Jan 15 2009, 15:35 ) *
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ???ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!25 ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ,ΕΒΑΛΕΣ 17!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ ΣΥΜΦΩΝΩ,5 ΑΣΙΣΤ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ Κ 20 ΣΤΗΝ ΓΕΠ!!!!ΟΥΤΕ Ο ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ!

Είσαι γάτος!!!!!
DITHS
QUOTE(kaukasios @ Jan 15 2009, 14:47 ) *

Μα ζειτε στη Πάτρα ή αλλου !!!!Αμα γραφετε τέτοια θέματα πιάνεστε αδιάβαστοι !!!!!!!!!
Μη ξεχνατε οτι είναι συνάδελφοι δικαστικοι επιμελητές !!!! . ΔδΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ???? rolleyes.gif
harrison
Εγώ σου λέω τι λέγεται. Δεν συμφωνώ και εγώ. Ούτε ο Ολυμπος φαντάζομαι, ούτε κανείς άλλος. Απλά λέγεται. κακώς μεν, αλλά λέγεται. Στην Πάτρα ζούμε, ξέρεις ότι λένε όλοι για όλους, ακόμη και οι πιο κολλητοί φίλοι
giannisth9
QUOTE(harrison @ Jan 15 2009, 16:53 ) *
Εγώ σου λέω τι λέγεται. Δεν συμφωνώ και εγώ. Ούτε ο Ολυμπος φαντάζομαι, ούτε κανείς άλλος. Απλά λέγεται. κακώς μεν, αλλά λέγεται. Στην Πάτρα ζούμε, ξέρεις ότι λένε όλοι για όλους, ακόμη και οι πιο κολλητοί φίλοι

κατι μου λεει οτι και εσυ εισαι ενας απο τους κολλητους φιλους που λες,,,,
kaukasios
QUOTE(DITHS @ Jan 15 2009, 16:49 ) *
Μα ζειτε στη Πάτρα ή αλλου !!!!Αμα γραφετε τέτοια θέματα πιάνεστε αδιάβαστοι !!!!!!!!!
Μη ξεχνατε οτι είναι συνάδελφοι δικαστικοι επιμελητές !!!! . ΔδΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ???? rolleyes.gif

einai AKOMA?νομιζω δεν ειναι.
basket11
QUOTE(harrison @ Jan 15 2009, 16:53 ) *

Kαποιος μου είπε ότι ο ρακι ενστερνίζεται το ρητό "φίλοι φίλοι σου....και το καντίλι" smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kostas66
QUOTE(harrison @ Jan 15 2009, 15:53 ) *

επειδη βλεπω οτι αφηνετε ποταπα και προστυχα υπονοουμενα που λεει και ο μανιατης,για την παρεα με τον βουρνα και τα μεταξυ μας παιχνιδια,θελω να πω οτι ειναι ολα ψεματα , με τον βουρνα δεν εχω παει ποτε για καφε, πινω σοκολατα ,και δεν εμαστε μαζι καθε μερα αλλα τυχαια που και που καθε μερα συναντιωμαστε και επαναλαμβανω οχι για καφε οπως λετε, και τελος δεν μιλαμε για μπασκετ,ανταλλασουμε αποψεις για την ταση της μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2009 και ειναι ντροπη να λετε τετοια πραγματα, αληθεια ποσο παει να στησουμε το παιχνιδι? γιατι νομιζω οτι ο βουρνας παει να με πιασει μαλακα μα αυτα που μου δινει
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 15 2009, 22:44 ) *
επειδη βλεπω οτι αφηνετε ποταπα και προστυχα υπονοουμενα που λεει και ο μανιατης,για την παρεα με τον βουρνα και τα μεταξυ μας παιχνιδια,θελω να πω οτι ειναι ολα ψεματα , με τον βουρνα δεν εχω παει ποτε για καφε, πινω σοκολατα ,και δεν εμαστε μαζι καθε μερα αλλα τυχαια που και που καθε μερα συναντιωμαστε και επαναλαμβανω οχι για καφε οπως λετε, και τελος δεν μιλαμε για μπασκετ,ανταλλασουμε αποψεις για την ταση της μοδας ανοιξη καλοκαιρι 2009 και ειναι ντροπη να λετε τετοια πραγματα, αληθεια ποσο παει να στησουμε το παιχνιδι? γιατι νομιζω οτι ο βουρνας παει να με πιασει μαλακα μα αυτα που μου δινει

siγα μην σου δωσουμε και λεφτα!!!σε κερδισαμε για πλακα στον πυργο και το ιδιο θα κανουμε στην πατρα!!!!εσυ να μας δωσεις λεφτα για να μην σε διασυρουμε!!κωστα τι χρωμα θα φορεθει το καλοκαιρι?φουξια?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 15 2009, 21:56 ) *
siγα μην σου δωσουμε και λεφτα!!!σε κερδισαμε για πλακα στον πυργο και το ιδιο θα κανουμε στην πατρα!!!!εσυ να μας δωσεις λεφτα για να μην σε διασυρουμε!!κωστα τι χρωμα θα φορεθει το καλοκαιρι?φουξια?

να σου πω την αληθεια αυτο δεν το σκεφτηκα λες? να εκτεθουμε? για το χρωμα το αναλαφρο φουξια θα φορεθει πολυ
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Jan 15 2009, 23:12 ) *
να σου πω την αληθεια αυτο δεν το σκεφτηκα λες? να εκτεθουμε? για το χρωμα το αναλαφρο φουξια θα φορεθει πολυ

giaυτο ειμαι εγω εδω να σκεφτομαι για σενα!μαγιο μπραζιλ ή στριγκ?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Jan 15 2009, 22:18 ) *
giaυτο ειμαι εγω εδω να σκεφτομαι για σενα!μαγιο μπραζιλ ή στριγκ?

για αυτα να ρωτησεις τον νικο ειναι γνωστης
laimbeer7
QUOTE(Augmon @ Jan 15 2009, 16:06 ) *
Το παιχνίδι κατά τη γνώμη σου τελειώνει στο 5ο λεπτό.Ίσως, γιαυτό και συ έχασες από την Κάτω Παναγιά!!!!!!!!!

Είσαι γάτος!!!!!

emeis basket paizoyme gia xobi giafto apo opoion k na xasoyme mikro to kako.kati alloi ta pairnoyne gia na mpoyne tetrada sthn a1 eskah k einai 4 apo to telos.ase poy emeis adiaforoyme posoys pontoys k asist tha kanoyme kapoioi alloi kanoyn mia asist k fwnazoyn sto voitho proponhth na thn grapsi mhn thn ksexasei megale..............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.