pit_glikos
Nov 29 2007, 20:05
Κριμα ρε γαμωτο..Γιατι τοσο χαλια φετος???Μαλλον οι πιτσιρικαδες που εχει ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μικροι για να τα καταφερουν..Ξερω οτι παντα εχει καλους νεους παικτες ο ΠΑΟΚ και σε αυτους πονταρα οτι θα τα καταφερουν να κρατησουν την ομαδα στην Α1..Βεβαια ειναι νωρις ακομα αλλα βλεπω τις περιφερειακες ομαδες απκετα καλες+το Αγαλεω και δε ξερω ποιον θα καταφερει ο ΠΑΟΚ να βαλει απο κατω στη βαθμολογια//
thrylos7
Nov 30 2007, 00:10
Ποιους πιτσιρικάδες; Εκτός αποστολής είναι, μ' εξαίρεση τον Βεργίνη... Δεμερτζής και Σφέικος δε νομίζω να θεωρούνται πιτσιρικάδες... Ούτε ο Χάμφρεϊ...
Έχεις δίκιο πάντως, εξάλλου αυτό συζητιέται πολύ τελευταία, ότι δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες, που ενδεχομένως θα παλέψουν με τον ΠΑΟΚ για την παραμονή, ενισχύονται σημαντικά, σ' αντίθεση με τον ΠΑΟΚ...
QUOTE(pit_glikos @ Nov 29 2007, 20:05 )
Κριμα ρε γαμωτο..Γιατι τοσο χαλια φετος???Μαλλον οι πιτσιρικαδες που εχει ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μικροι για να τα καταφερουν..Ξερω οτι παντα εχει καλους νεους παικτες ο ΠΑΟΚ και σε αυτους πονταρα οτι θα τα καταφερουν να κρατησουν την ομαδα στην Α1..
Οι πιτσιρικαδες του ΠΑΟΚ ειναι οι Βεργινης,Βασιλειου,Γιαννοπουλος,Γαλαζουλα
..Με εξαιρεση τον πρωτο που κανει μια απλα συμπαθητικη χρονια οι υπολοιποι ουτε την εμπειρια ουτε τις ικανοτητες εχουν για να σταθουν στην α1..Μιλαμε για 18χρονα τελειως "αγουρα" αγωνιστικα και σωματικα παιδια..Εδω ολοκληρος Ματσβαν κουναει πετσετες στην Ζελεζνικ..Τωρα θα μου πεις γιατι να παιζει ο Χανσελ η Χορβατ και οχι οι προαναφερομενοι που τουλαχιστον θα "ματωσουν" την φανελα και χειροτερα δεν γινεται να αποδωσουν?Ευλογη η απορια αλλα αυτο αναδεικνυει τις τραγικες επιλογες του καλοκαιριου σε κοινωτικους και ξενους..Δηλαδη και να παιξουν οι νεαροι στα ιδια επιπεδα θα ειμαστε, η μονη περιπτωση να αλλαξει η εικονα ειναι αμεσες αλλαγες και να προσευχομαστε οι νεοι παιχτες να αποδειχτουν κελεπουρια..
enypnio
Dec 1 2007, 18:35
έχασε και από την ολυμπιάδα ο βεργίνης έπαιζε μόνος του τύπου
Kolossos-Rhodes
Dec 1 2007, 18:56
Τι να πω ρε παιδια ετυχε και ειδα το ματσακι ολο στην τηλεοραση,ηταν η πρωτη φορα που ειδα την ολυμπιαδα και τον παοκ (τον παοκ δεν μπορεσα να παω με κολοσσο) και ομολογω οτι απογοτευτηκα και απο τις δυο ομαδες!!
η ολυμπιαδα τιποτα ιδιαιτερο,ο τζεφερσον ηταν σχετικα καλος αλλα ενταξει,ο δορκοφικης καλουτσικος αλλα ενταξει.
η απογοητευση μου ηταν ο παοκ...
δεν θελω να στεναχωρησω η να προσβαλλω τους φιλους του παοκ αλλα απο αυτο που ειδα σημερα,με τους παικτες που εχει αυτην την στιγμη,ο παοκ κινδυνευει αμεσα με υποβιβασμο και δεν θα πεσει λογω του ονοματος και μονο.
οταν εχεις παικτες στυλ σφεικου,,χαριτοπουλου,κουβελα ΕΛΕΟΣ!!!Ο γκιλεσπι τι ρολο βαραει,παλτο!
συν οτι μεχρι σημερα ακουγα για τον προπονητη τον μπαλντουιν οτι τον διωχνουν και οτι ειναι αδικο κτλ,αρα ρε παιδια κατα την ταπεινη μου αποψη εκανε εγληματα σημερα.
πχ στο τελος του 3 δεκαλεπτου ενω μειωνει αισθητα ο παοκ,βγαζει εξω τον σοντερς που επαιζε αρκετα καλα εκεινη την στιγμη και βαζει τον κουβελα ο οποιος κανει συνεχομενες μαλακιες και ξεφευγει ξανα η ολυμπιαδα!
ο ντιαρα πως την ειδε και τραβουσε τριποντα στα πιο κρισιμα σημεια??!!
αυτα ειναι σημαδια ελλειψης οργανωσης!
το μονο παλικαρι που προσπαθουσε ηταν ο βεργινης ο οποιος το παιδι εκανε οτι μπορουσε πραγματικα!!!ποολυ καλο ταλεντο,θα ειναι κριμα να καει...
γενικο συμπερασμα οτι προσωπικα εκτος απο τον βεργινη και τον τσιακο (που σημερα δεν επαιξε ιδιαιτερα) δεν μπορω να βρω εναν παικτη που να αξιζει,ισως και ο σοντερς καποιες φορες...
κριμα,ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα αν και χλωμο το βλεπω για φετος.
και μπραβο στους φιλους του παοκ,εδωσαν βροντερο παρων στο γηπεδο
αντιθετως που ηταν οι φιλοι της ολυμπιαδας σε ενα τοσο κρισιμο ματς και μετα την επιτυχια στο ρεθυμνο??
captain charisma
Dec 1 2007, 20:54
δυσκολες εποχες για την παοκαρα μας.καλα τα καταφερε ο καθε πανελουδης να μας κατασρεψει.σε λιγο η θεσαλονικη θα παιζει με μια ομαδα στην α1
Δεν μας προσβαλλεις ουτε μας στεναχωρεις φιλε Κολοσσε..Η ομαδα οπως ειναι αυτη τη στιγμη οντως ειναι η χειροτερη της κατηγοριας και το φασμα του υποβιβασμου πιο ορατο απο ποτε.Οι περισσοτεροι παικτες ειναι πραγματικα επιπεδου α2 και ο προπονητης φαινεται πελαγωμενος.Αυτος ειναι και η μεγαλυτερη απογοητευση καθως εγω τουλαχισον πανω του στηριζα ολες τις ελπιδες μηπως και δουμε κατι καλο φετος.Το μονο "θετικο" ειναι οτι ακομα και με τα μαυρα χαλια που παρουσιαζουμε υστερα απο 8 αγωνιστικες ειμαστε μεν ουραγοι αλλα ισοβαθμοι με αλλες 2 ομαδες και αλλες 3 σε αποσταση μιας νικης..Ευελπιστουμε σε αμεση λυση του διοικητικου και ενισχυση της ομαδας,δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο..
Μια ψιλο-ασχετη ερωτηση..
Πιστευετε οτι ο Βεργινης μπορει να παιξει σε μεγαλη ομαδα.. Πχ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ ?
Τον θεωρω ιδιαιτερα ταλαντουχο..
sherman
Dec 3 2007, 00:48
Το παλικαρακι βγαζει ματια παντως....
thrylos7
Dec 3 2007, 01:53
Αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να παίξει. Η βελτίωσή του όμως είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, κυρίως στην εκτέλεση, είτε μιλάμε για σουτ, είτε για διείσδυση, ενώ διαθέτει και πολύ καλό χειρισμό της μπάλας. Θα έλεγα ότι έχει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από πέρυσι και σ' αυτό βοηθάει, εκτός των άλλων, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει φτωχό ρόστερ, κάτι που του δίνει την ευκαιρία να πάρει πολλές πρωτοβουλίες και ν' αναπτύξει έτσι μια ηγετική προσωπικότητα, στοιχείο απαραίτητο για έναν ολοκληρωμένο πλέι μέικερ. Μ' αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ν' αναπτύξει περαιτέρω κι άλλες ικανότητες, ή στοιχεία της θέσης που έχουν να κάνουν με την τεχνική και την τακτική. Εφόσον καταφέρει να βελτιωθεί σ' αυτά και γενικότερα, εφόσον αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί οργανωτικά στο φετινό ΠΑΟΚ και όχι απλώς σε ικανοποιητικό επίπεδο, τότε μόνο θα μπορεί να έχει βάση το παραπάνω ερώτημα. Εξάλλου, ο Βεργίνης δε θεωρούνταν σπουδαίο ταλέντο, ανάλογο πχ του Βασιλειάδη ή του Βασιλόπουλου και μόλις φέτος έδωσε τέτοια δείγματα, χωρίς όμως να έχει αποδείξει ακόμα ότι είναι στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν πχ οι προηγούμενοι πριν 3-4 χρόνια.
QUOTE(Igor @ Dec 2 2007, 19:15 )
Μια ψιλο-ασχετη ερωτηση..
Πιστευετε οτι ο Βεργινης μπορει να παιξει σε μεγαλη ομαδα.. Πχ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ ?
Τον θεωρω ιδιαιτερα ταλαντουχο..
Ο Βεργινης ηδη παιζει σε μεγαλη ομαδα.Τωρα αν θα μπορουσε να παιξει σε Οσφπ,Παο γιατι οχι?Οι Γκαγκαλουδης,Ξανθοπουλος,Ταταρουνης,Καυκη
,Καλαιτζης,Καλαιτζιδης,Αργυροπουλος δεν ηταν πολυ καλυτεροι αλλα βρηκαν θεση στα ροστερ των ομαδων αυτων..Αν θα μπορουσε να εχει πρωταγωνιστικο ρολο πολυ αμφιβαλω.Ειναι τρομερος σουτερ,καλος αμυντικος αλλα αυτο που κατα την γνωμη μου του στερει την δυνατοτητα να ανεβει επιπεδο ειναι η τραγικη για συγχρονο ασσο ελλειψη ταχυτητας-εκρηκτικοτητας.Εξαιτιας αυτης ουτε να τρεξει την ομαδα μπορει ουτε να τελειωσει φασεις με ντραιβ,σε αυτο διαφωνω με τον Θρυλο οπως και οτι ειναι καλος χειριστης,εχω προσεξει πολλα λαθη οταν πιεζεται απο τον αντιπαλο γκαρντ..
thrylos7
Dec 3 2007, 03:30
Εξαιτιας αυτης ουτε να τρεξει την ομαδα μπορει ουτε να τελειωσει φασεις με ντραιβ,σε αυτο διαφωνω με τον Θρυλο οπως και οτι ειναι καλος χειριστης,εχω προσεξει πολλα λαθη οταν πιεζεται απο τον αντιπαλο γκαρντ..
Συμφωνώ εν μέρει με το πρώτο, αλλά εδώ που τα λέμε, μ' αυτά τα κορμιά στους ψηλούς (αλλά και τη συνολική ποιότητα) ο ΠΑΟΚ είναι λίγο δύσκολο να τρέξει γενικά.
Για το ντράιβ πράγματι, δε το συνηθίζει ιδιαίτερα, ωστόσο το επιχειρεί, κυρίως όταν ο αντίπαλος ψηλός έχει βγει πιο έξω και είναι αρκετά καλός σ' αυτό.
Τα όποια λάθη δε γίνονται τόσο πάνω στη ντρίμπλα, αλλά αν δεν κάνω λάθος, μετά το σταμάτημα αυτής, όμως αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα έλλειψη καλού χειρισμού (που επιμένω ότι διαθέτει σε μεγάλο βαθμό), αλλά έλλειψη ψυχραιμίας, ωριμότητας, ή κακές τοποθετήσεις/κινήσεις των συμπαικτών του.
Ο αγώνας που θυμάμαι να έκανε αρκετά λάθη πάνω στη ντρίμπλα ήταν αυτός με τον Παναθηναϊκό.
Δεν είναι εξάλλου και λίγες οι φορές που μαγεύει το πλήθος (εντάξει, είμαι υπερβολικός), όταν ξεφεύγει από έναν ή δύο αντιπάλους, καθώς χειρίζεται τη μπάλα... κάποιες φορές χρησιμοποιεί πολύ ωραία και το σώμα του στη συνέχεια, ώστε να ξεφύγει, στοιχείο που μπορεί ν' αντισταθμίσει, εφόσον το αναπτύξει, την έλλειψη εκρηκτικότητας. Η συνέχεια της φάσης μάλιστα, είναι λέι απ...
(Μήπως θυμάμαι μια συγκεκριμένη ανάλογη φάση από τον αγώνα με το Αιγάλεω και την έχω κάνει "κανόνα"; Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, καθώς σε μερικά στοιχεία από τα παραπάνω (βασικά, στα λάθη) δε θυμάμαι χαρακτηριστικά παραδείγματα, παρ' όλα αυτά, μου έχει αποτυπωθεί αυτή η εικόνα. Αλλά και πάλι, λάθη πάνω στην ντρίμπλα, ίσως καταδεικνύουν ότι δεν έχει μάθει να προστατεύει καλά τη μπάλα με το σώμα του κι όχι πρόβλημα στο χειρισμό αυτόν καθ' εαυτόν...)
grigoris
Dec 3 2007, 15:02
Επέστρεψα χτες βράδυ από Πάτρα και φέρνω επιτόπιο ρεπορτάζ για το παιχνίδι.
Μπασκετικά μιλάμε για παιχνίδι ποιότητας κάτω του μετρίου που κρίθηκε (και θα συμφωνήσω σ'αυτό με τον Μπάλντουιν που το είπε στη συνέντευξη τύπου) στην ευστοχία των παιχτών της Ολυμπιάδας στα ελεύθερα τρίποντα που τους έδωσε η άμυνα του ΠΑΟΚ καθώς προσαρμοζόταν στους αντίπαλους ψηλούς καθώς και στο θολωμένο μυαλό των παιχτών στο σημείο που ισοφαρίζουμε (64-64 αν δεν κάνω λάθος) και αναφέρομαι κυρίως σε ένα αψυχολόγητο τρίποντο του Ντιαρά υπό πίεση (από το τράβηγμα των μαλλιών μου έχασα μερικές τρίχες σίγουρα).
Στην συνέντευξη τύπου (δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά τρύπωσα με τον τρόπο μου
) φάνηκε καθαρά αυτό που λέει κάποιος φίλος παραπάνω για τον Μπάλντουιν.Ο άνθρωπος είναι φοβερά απογοητευμένος με την κατάσταση στην ομάδα και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί.Τόσα ξεφυσήματα σε 5 λεπτά ομιλίας δεν έχω ξαναδεί,σας μιλάω ειλικρινά.
Στα διοικητικά σε διάφορες συζητήσεις που έκανε η παρέα μου με κάποια στελέχη της ομάδας πριν και μετά το παιχνίδι ακούγεται πως θα υπάρξει τις προσεχείς μέρες κίνηση με μπροστάρη τον Γαλατσόπουλο ενώ στη στελέχωση της ομάδας θα υπάρξουν 3 αλλαγές (Χάνσελ,Χόρβατ,Χάμφρεϊ).
Δυναμικό το παρόν του κόσμου του ΠΑΟΚ που πιστεύω πέρασε και από την τηλεόραση και απογοήτευση για την παρουσία του κόσμου της Πάτρας σε ένα παιχνίδι που και για την ομάδα τους ήταν κρίσιμο.Βέβαια το αποτέλεσμα μας άφησε απογοητευμένους αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,ειδικά αν υπάρξει μια πρόοδος στα διοικητικά θέματα (ευτυχώς έχασε και το Ρέθυμνο,μόλις το έμαθα το βράδυ πήρα βαθιά ανάσα).
Θέλω να κλείσω με μια μομφή για τον κύριο Μπογονικολό,ο οποίος στη φάση του αντιαθλητικού φάουλ στο τέλος της δεύτερης περιόδου μόνο που δεν μπήκε μέσα στο γήπεδο για να ορμήσει στους διαιτητές.Γρηγορότερη κάθοδο από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο δεν έχω ξαναδεί,ειλικρινά σας το λέω.Και αν δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη να τον βγάλει σχεδόν σηκωτό από το γήπεδο θα είχαμε μπούκες.Καταλαβαίνω την αγωνία του για την ομάδα του αλλά τέτοιες αντιδράσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και προκαλούν.Και είναι μόνιμο (και αντιαισθητικό εκτός από προκλητικό) το φαινόμενο όπως και ο ίδιος αλλά και άλλα άτομα έχουν διαπιστώσει.Λίγη ηρεμία κύριε πρόεδρε!!!
Air Kef
Dec 3 2007, 18:08
Στα διοικητικά σε διάφορες συζητήσεις που έκανε η παρέα μου με κάποια στελέχη της ομάδας πριν και μετά το παιχνίδι ακούγεται πως θα υπάρξει τις προσεχείς μέρες κίνηση με μπροστάρη τον Γαλατσόπουλο ενώ στη στελέχωση της ομάδας θα υπάρξουν 3 αλλαγές (Χάνσελ,Χόρβατ,Χάμφρεϊ).
Με βάση αυτά τα ευχάριστα αλλά και την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ που δείχνει οτι ειναι κοντά στην ομάδα (βοήθησε και το ποδοσφαιρικο ματς στην Τρίπολη,ελπιζω να συνεχιστεί η δυναμική παρουσία,τουλάχιστον στα εντος εδρας ματς) νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ δν θα εχει σοβαρό πρόβλημα παραμονής και ισως διεκδικήσει θεση στην 8αδα,εξαρτάται απο τους παικτες που θα αντικαταστήσουν τους 3 που γράφτηκαν.
παιδες καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum αλλα οχι καινουριος παοκτσης,ειδα λιγο της συζητησεις και θελω να πω δεν μπορουμε να εχουμε μονο παραπωνα απο την ομαδα και τους διοικουντες πρεπει να δουμε εμεις τη εχουμε κανει για να ανεβασει η ομαδα ρυθμους,αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανα ησασταν εσεις στη θεση των παιχτων και παιζατε τα εντως εδρας παιχνιδια χωρις κοσμο η με πολυ λιγο κοσμο πως θα νιωθατε?εχουμε ενα γηπεδο στολιδη που πολυ θα παρακαλουσαν να το εχουν και εμας ουτε που μας νοιαζει το εχουμε μονο για να το καμαρωνουμε και ουτε που παταμε..........πιστευω πως ολοι εχετε παιξει μπασκετ σε ενα μεγαλο γηπεδο και αν οχι σε μεγαλο σε ενα γηπεδο που εχει παρα πολους φιλαθλους που φωναζουν γιουχαρουν επεφυμουν και σε γηπεδο που ειναι μονο γνωστα σας προσωπα και αντε και οι διοικουντες,αυτο που θελω να πω ειναι οτι με αλλη ορεξη και ενθουσιασμο παιζεις σε ενα γεματο γηπεδο και αλλιως σε ενα αδειο,οταν το γηπεδο ειναι γεματο ακομα και ο ποιο τραγικος παιχτης μιας ομαδας μπορει να βγαζει ματια γιατι πολυ απλα η ψυχολογια του εκεινη την ωρα εχει βαρεσει κοκκινα και ειναι τοσο καυλωμενος που δεν τον νοιαζει με ποιον αντιπαλο παιζει............πιστευω πως η μεγαλυτερη βοηθεια μπορει να δωθει απο εμας τους ιδιους τους φιλαθλους της ομαδας και μετα απο τους παραγοντες και τους παιχτες γιατι εμεις ειμαστε αυτοι που θα τους κανουν να αγαπησουν την ομαδα ακομα παραπανω γιατι κανενας παιχτης δεν ηρθε στην ομαδα παοκτσης,εμεις ειμαστε αυτοι που θα τους βαφτησουμε παοκτσηδες και θα τους κανουμε να αγαπησουν αυτην την ομαδα........
thrylos7
Dec 11 2007, 20:50
Καλώς ήρθες dankan!
ΥΓ. ΟΑΣΘ sucks... πιο πολύ κι από το σημερινό ΠΑΟΚ...
Και με το παραπάνω... Αυτό που μου έκανε σήμερα δεν έχει προηγούμενο... Άχρηστοι!
grigoris
Dec 12 2007, 15:27
Μπάλντουιν:"Τιμώ τα συμβόλαιά μου"
Αρχικά, τέθηκε η ερώτηση, σχετικά με τα αίτια της κακής πορεία του ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής: "Είναι μια πολύπλοκη ερώτηση, υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, μέσα κι έξω από το παρκέ. Η κατάσταση με την προηγούμενη διοίκηση ήταν πολύ δύσκολη, δεν μας στήριξε καθόλου, ήμασταν όλοι απλήρωτοι και έτσι η ομάδα ενώ ξεκίνησε καλά, με καλές εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, στη συνέχεια έπεσε η απόδοση της και χάσαμε την πίστη μας ως ομάδα αλλά και μεταξύ μας", είπε στον Libero FM, o Αμερικανός κόουτς.
Στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες που βρήκε το καλοκαίρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν ήταν δικές του επιλογές: "Είναι αλήθεια αυτό, ήρθα αρχικά το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, μίλησα με τον πρόεδρο τότε, κλείσαμε τη συμφωνία και ζήτησα συγκεκριμένα κάποιους παίκτες που ήξερα και ήθελα. Όταν επέστρεψα όμως κανείς από αυτούς τους παίκτες δεν ήταν στην ομάδα, η διοίκηση είχε επιλέξει άλλους και αυτούς βρήκα στην ομάδα. Τους πίστεψα όμως και δουλέψαμε μαζί πάρα πολύ και αρχικά ήμουν αισιόδοξος, καθώς θεώρησα ότι μπορούμε να κάνουμε μια ομάδα που θα πήγαινε καλά αλλά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Πιστεύω πάντως και τώρα ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλά στην συνέχεια με αυτά τα παιδιά".
"Τιμώ τα συμβόλαιά μου"
Στην απορία γιατί δεν υπέβαλλε την παραίτηση του τόνισε: "Δεν έφυγα τότε γιατί είχα υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν είναι του χαρακτήρα μου να παραιτούμαι. Τιμώ τα συμβόλαια που υπογράφω και καθώς είχα δώσει τον λόγο μου ότι θα μείνω, προσπάθησα σκληρά να κάνω σωστά την δουλειά μου και να δημιουργήσω με τα παιδιά μια καλή ομάδα. Αποτύχαμε όμως και αφού συζητήσαμε με την νέα διοίκηση αποφασίσαμε να μην συνεχίσω στην ομάδα".
Στη συνέχεια, ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ εξήγησε γιατί δεν ήθελε να προχωρήσει σε αλλαγές παικτών μόλις διαπιστώθηκε ότι η ομάδα δεν είχε καλή πορεία": "Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τις νίκες, όταν λοιπόν μου πρότειναν να προχωρήσουμε σε αλλαγή παικτών, θεώρησα ότι δεν ήταν καθόλου επαγγελματικό από την πλευρά μου να χρησιμοποιήσω το όνομα μου και τις διασυνδέσεις μου για να φέρω στην ομάδα κάποιον άλλο παίκτη, που ήξερα από όσα έβλεπα να γίνονται στους παίκτες που ήδη υπήρχαν, ότι δεν επρόκειτο να πληρωθεί. Η ακεραιότητα μου δεν μου επέτρεπε να κάνω κάτι τέτοιο, θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου και έτσι είπα ότι θα συνεχίσω με αυτούς που υπάρχουν. Τώρα βέβαια, με την νέα διοίκηση, η κατάσταση έχει αλλάξει και η ομάδα μπορεί να φέρει καλύτερους παίκτες από αυτούς που υπάρχουν".
"Θέμα ψυχολογίας ότι μέναμε πίσω στο σκορ"
Ο κύριος Μπάλντγουιν έδωσε επίσης τη δική του εξήγηση στο γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έμενε από την αρχή των αγώνων πίσω στο σκορ και στην συνέχεια απλά κυνηγούσε τον αντίπαλο: "Δεν μπορώ ακόμη να το εξηγήσω απόλυτα, δεν νομίζω όμως ότι ευθυνόταν η άμυνα μας για αυτό το φαινόμενο, άλλωστε και στη συνέχεια του αγώνα την ίδια άμυνα χρησιμοποιούσαμε και μειώναμε την διαφορά. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα για να εκλείψει αυτό το φαινόμενο και τείνω να καταλήξω ότι ήταν καθαρά ψυχολογικό θέμα, δεν ήταν θέμα τακτικής. Μαζί με τους συνεργάτες μου μελετούσαμε κάθε αντίπαλο αλλά οι παίκτες προφανώς δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και έτσι μέναμε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς".
Τέλος ο Νεοζηλανδός κόουτς ξεκαθάρισε ότι φεύγει ως φίλος από τον ΠΑΟΚ και ευχήθηκε το καλύτερο στον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να του πω τίποτε αυτή την στιγμή, μιλήσαμε πάντως χθες και του είπα για την κατάσταση στην ομάδα, του εύχομαι καλή τύχη στην προσπάθεια του. Ο Κώστας Φλεβαράκης πάντως είναι έμπειρος κόουτς, με επιτυχίες στο ενεργητικό του, ελπίζω να μπορέσει να κάνει τους παίκτες να συγκεντρωθούν και να είναι ενωμένοι για να παίξουν καλύτερα. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους, στην ομάδα αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχουν μια καλύτερη συνέχεια".
Πηγή:sport24.gr
Πανιωνιος-ΠΑΟΚ: 20-34 νικαει ο ΠΑΟΚ!!!!!!
Ελπιζω να μην χασουμε τωρα.....
Εγω περιμενα να χασουμε με 30 ποντους, ξεκινωντας με 42-5, αλλα σπασαμε την φετινη παραδοση....
Το σκορ αυτο δικαιωνει το οτι δεν αλλαζαμε τοσο καιρο προπονητη.
20-37 νικουσαμε και τωρα με σερι 17-0 μας ισοφαρισαν.
74-77 νικη ΠΑΟΚ!
Warrior
Dec 15 2007, 18:16
Nα μια μεγαλη νικη για τον ΠΑΟΚ!
Νικησε 77-74 τον Πανιωνιο μεσα στο ελληνικο παιρνοντας μεγαλη ανασα και δυναμη για την συνεχεια.
Ο Βεργινης σκοραρε το καθοριστικο τριποντο,ενω ακουω πως ηταν και MVP της αναμετρησης!
captain charisma
Dec 15 2007, 18:35
αιντε παοκαρα δωσε μας και λιγη χαρα επιτελους!φαινεται οτι ο καραφλος μας εκανε κακο περισσοτερο απο οτι ποτε..δν λεω καλος προπονητης ειναι αλλα δν κολησε στο παοκ ομως..η αλλαγη προπονητη μας εκανε καλο και οι παικτες πηραν αλλο αερα.ισως αν γινοταν πιο νωρις αυτο δν θα βρισκομασταν τσ αυτη τη δυσκολη θεση που ειμαστε τωρα...αλλα καλιο αργα παρα ποτε....ελπιζω να τα παμε καλα στη συνεχεια με οδηγο το σημερινο παιχνιδι....και αν γινουν 3 μεταγραφες οπως ειπε ο φλεβαρακης να επιλεχθουν προσεκτικα...μην παρουμε οτι να ναι
αυτα τα ολιγα
Aσχετο,για οποιον ειδε τον αγωνα..Ακουσα οτι ψιλοσφαχτηκε κιολας ο Παοκ..Ισχυει??
grigoris
Dec 16 2007, 15:00
Δε θα έλεγα ότι σφάχτηκε ο ΠΑΟΚ,γενικότερα οι διαιτητές ήταν μέτριοι αν και 2 καραμπινάτες φάσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι σε βάρος του Πανιωνίου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους (φάουλ του Γκιλέσπι στον Γιαννούλη σε προσπάθεια για κάρφωμα,εμφανέστατη διπλή τρίπλα του Δεμερτζή που καταλήγει σε καλάθι του Τσιάκου).
Πάντως η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη γιατί έπαιξε με ψυχή για πρώτη φορά μετά από το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη διάρκεια του παιχνιδιού.MVP σίγουρα ο Βεργίνης και καθοριστικός ο Τσιάκος στο 4ο δεκάλεπτο.Σίγουρα πάντως έπαιξε σημαντικό ρόλο η αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η αλλαγή του προπονητή αλλά αν δεν υπάρξει ενίσχυση με 2-3 παίχτες θα μιλάμε μάλλον για μια απλή αναλαμπή.
Συμπέρασμα:ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ σημαντική νίκη και ιδιαίτερα σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής.Ελπίζω η χτεσινή εικόνα να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί
QUOTE(grigoris @ Dec 16 2007, 15:00 )
.Σίγουρα πάντως έπαιξε σημαντικό ρόλο η αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η αλλαγή του προπονητή αλλά αν δεν υπάρξει ενίσχυση με 2-3 παίχτες θα μιλάμε μάλλον για μια απλή αναλαμπή.
Συμφωνω,το μεγαλυτερο λαθος θα ηταν να επαναπαυθουμε στη νικη και να καθυστερησουμε τις μεταγραφες που χρειαζεται επειγοντως η ομαδα..αν και τα ονοματα που ακουγονται μονο ενθαρρυντικα δεν ειναι..Οικονομου και Ραντσιτς,ο δευτερος ειναι καλος αλλα εχει να παιξει εναν χρονο..για τον πρωτο τα εχω γραψει τον Σεπτεμβριο..
Συγχαρητήριο των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ (18/12/2007)
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, απέστειλαν τη Δευτέρα (17/12) οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της σπουδαίας νίκης επί του Πανιωνίου.
Στην επιστολή, που αποδεικνύει ότι συνεχίζεται η προσπάθεια συστράτευσης στο πλευρό της ομάδας και στο όνομα του ΠΑΟΚ, αναφέρονται τα εξής…
«Προς κ. Β. Γαλατσόπουλο, πρόεδρο ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004.
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, συγχαίρει τον προπονητή, το προπονητικό τιμ, το γενικό αρχηγό και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για τη σημαντική τους νίκη στην Αθήνα στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Με αφετηρία τη νίκη με τον Πανιώνιο, ευχόμαστε ολόψυχα τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων και πορεία της ομάδας, ανάλογη της ένδοξης ιστορίας του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΠΑΟΚ».
paokbc.gr
QUOTE(man10 @ Dec 18 2007, 20:07 )
Συγχαρητήριο των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ (18/12/2007)
Ωραια! Θα ανοιγουμε σαμπανιες με καθε νικη τωρα?
thrylos7
Dec 20 2007, 16:11
paokbc.gr:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jason Rowe. Ο Rowe που βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην Ελλάδα (για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις) θα πραγματοποιήσει το απόγευμα (6μ.μ) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Jason Rowe γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1978 στη Νέα Υόρκη, έχει ύψος 1μ.78 και αποφοίτησε το 2000 από το πανεπιστήμιο Loyola (17,9 πόντοι), ενώ αγωνίστηκε φέτος στη Γαλλία με τη Dijon (9 πόντοι, 3 ριμπάουντ σε 6 αγώνες).
Στη Γαλλία πέρασε και τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, με τρεις εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Τουλόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Jason Rowe, μετά το πανεπιστήμιο, αγωνίστηκε κατά σειρά στις…
Elitzur Ashkelon (Ισραήλ, 2000-01, με 20,8 πόντους)
Spojnia Stangard (Πολωνία, 2001-02 με 11,2 πόντους)
Evreux (Γαλλία, 2001-02 με 21 πόντους)
Gravelines (Γαλλία, 2002-03 με 6,8 πόντους)
Toulon (Γαλλία, 2003-04 με 19,5 πόντους, 2004-05 με 19,9 πόντους και 2005-06 με 20,7 πόντους)
Livorno (Ιταλία, 2006-07 με 15 πόντους).
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 26χρονο διεθνή Σουηδό καλαθοσφαιριστή Martin Ringstrom. Ο Ringstrom θα πραγματοποιήσει το απόγευμα τη Πέμπτης (6μ.μ) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Ringstrom γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1981 στο Γκέτεμποργκ, έχει ύψος 2μ.06, είναι διεθνής και τα τρία τελευταία χρόνια συμμετείχε στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη. Στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ μάλιστα και στα 6 παιχνίδια που αγωνίστηκε, είχε 12,8 πόντους και 5,8 ριμπάουντ.
Κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας το 2003 με τη Solna, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή (12,9 πόντοι, 6,6 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).
Τη σεζόν 2003-04 αγωνίστηκε στη Γερμανία και με την Mitteldeutscher κατέκτησε το FIBA Europe Challenge Cup. Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στις 28/3/2004 στη Σμύρνη, ο Ringstrom πέτυχε 8 πόντους στη νίκη με 84-68 επί της Γαλλικής Dijon.
Τη σεζόν 2004-05 έπαιξε στη Solna και είχε 11,5 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, ενώ έπαιξε και στη Γαλλία με τη Reims (2,3 πόντοι και 2 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια).
Τη σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε στη St. Etienne και σε 32 αγώνες πρωταθλήματος είχε 11 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, ενώ πέρσι (2006-07), έπαιξε στη Vichy και σε 41 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 10 πόντους και 5,2 ριμπάουντ.
Τη φετινή σεζόν (2007-08) ξεκίνησε από το Γαλλικό Πρωτάθλημα (Pro
και με τη Boulazac, είχε 7 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 13 αγώνες.
Καλή περίπτωση φαίνεται ο Αμερικανός. Το Σουηδό, λογικά μόνο ο Φλεβαράκης τον γνωρίζει...
Άντε και τον περιφερειακό, ελπίζω σε κάτι καλό...
Μετριου βεληνεκους μεταγραφες και οι δυο.Απλα γεμιζουν το ροστερ δεν φαινεται ομως και να το ενδυναμωνουν.Ειδικα ο Σουηδος "μυριζει" αμπαλος ξυλοκοπος απο χιλιομετρα.Προσωπικα τουλαχιστον περιμενα κατι καλυτερο.
ashton
Dec 21 2007, 23:02
"Σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ!", ανακάλυψε η σερβική ιστοσελίδα "beobasket.co.yu", που συχνά δημοσιεύει απόψεις του μάνατζερ Μίσκο Ραζνιάτοβιτς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ χρωστάει δεδουλευμένα στον πελάτη του, Τζούρο Οστοϊτς, έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο 15.000 ευρώ από τη FIBA και οι μεταγραφές των Ρόου και Ρίνγκστρομ είναι άκυρες! Και όμως, ο Δικέφαλος λέγεται ότι έχει κάνει διακανονισμό με τη Διεθνή Ομοσπονδία και οι δύο παίκτες θα αγωνιστούν (λογικά) στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό…
σε συναρπαστικούς αγώνες!
Τι ακριβώς αναφέρει η ιστοσελίδα; Σας το παραθέτουμε επακριβώς:
"Από ό,τι φαίνεται, μεγάλο σκάνδαλο πρόκειται να ξεσπάσει στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Τζούρο Οστοϊτς δικαιώθηκε από την αρμόδια επιτροπή της FIBA για δεδουλευμένα που αφορούν τη συνεργασία των δύο πλευρών την προηγούμενη χρονιά. Ο ελληνικός σύλλογος δεν προέβη στην εξόφληση όπως έπρεπε να κάνει και ο παίκτης ζήτησε να εκτελεστεί η απόφαση. Επειτα από αρκετές επιστολές προς τον ΠΑΟΚ και την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ, στις 29 Νοεμβρίου 2007, η FIBA τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με τα ακόλουθα".
1. Ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ.
2. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών μετά τις 29 Νοεμβρίου 2007. Αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να αγνοεί τις αποφάσεις της FIBA και χθες το βράδυ (σ.σ. 20/12) ανακοίνωσε την απόκτηση των Τζέισον Ρόου και Μάρτιν Ρίνγκστρομ. Φαίνεται μάλιστα ότι η Ελληνική Ομοσπονδία εξέδωσε δελτία στους παίκτες, οι οποίοι –παρά την απαγόρευση της FIBA- απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εάν οι δύο νεοαποκτηθέντες αγωνιστούν αύριο (22/12) ή σε κάποιο άλλο ματς, αυτό θα συνιστά σοβαρή παραβίαση των κανονισμών της FIBA, με υπεύθυνους τον ΠΑΟΚ και την Ελληνική Ομοσπονδία και πολύ σοβαρά πρόστιμα και συνέπειες αναμένεται να επιβληθούν.
Αυτά, λοιπόν, αναφέρονται στο δημοσίευμα, ωστόσο στον Δικέφαλο δεν ανησυχούν ιδιαιτέρως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ –με την αιτιολογία ότι απέκτησε καινούργια διοίκηση, η οποία δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να ενημερωθεί και να επιληφθεί όλων των θεμάτων- προέβη σε διακανονισμό με την FIBA για την εξόφληση του οφειλόμενου ποσού, που φημολογείται ότι είναι ύψους 50.000 ευρώ. Λέγεται μάλιστα ότι τα δελτία των δύο παικτών είναι έτοιμα και ότι θα χορηγηθούν στον ΠΑΟΚ από το γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αφού οι δύο αθλητές έχουν ήδη περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ.
Στο δια ταύτα! Ουδείς μπορεί να «παίζει» με τα δεδουλευμένα κανενός, ωστόσο σε έναν σύλλογο που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από την τρικυμία, θα μπορούσε να ισχύει η παροιμία… "εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν"!
Από sport24.gr
koufos7
Dec 22 2007, 20:58
Μπραβο στον Φλεβαρακη,επαιξε πολυ εξυπνα το παιχνιδι και το κυνηγησε οσο μπορουσε.Πιστευω οτι με αυτον ο ΠΑΟΚ θα εχει αξιοπρεπη συνεχεια στο πρωταθλημα.
lakersdynasty
Dec 22 2007, 21:11
QUOTE(koufos7 @ Dec 22 2007, 20:58 )
Μπραβο στον Φλεβαρακη,επαιξε πολυ εξυπνα το παιχνιδι και το κυνηγησε οσο μπορουσε.Πιστευω οτι με αυτον ο ΠΑΟΚ θα εχει αξιοπρεπη συνεχεια στο πρωταθλημα.
Ο ΠΑΟΚ θα εχει αξιοπρεπη πορεια μεχρι να ωηθουν τα πρωτα DVD και να μπορουν να γινουν οι πρωτες αναλυσεις απο τους σκαουτερς
για τον ΠΑΟΚ του ΦλεβαρακηΜετα σαφως θαναι σε καλητερη κατασταση αποτι πριν με τον Μπαλντγουιν αλλα παλι δεν του εξασφαλιζεται τιποτα για το μελλον. Σιγουρη παραμονη ας πουμε...
Μπραβο στον ΠΑΟΚ παντως. Επαιξε εξυπνα σε χαμηλο ρυθμο γενικα και χτυπησε το παιχνιδι.
Ο ΠΑΟ θελει ξεκουραση επειγοντως γιατι φενεται φανερα επηρεασμενος απο τα 4 συνεχωμενα εκτος εδρας και εκτος Αθηνων παιχνιδια του.
enypnio
Dec 22 2007, 21:25
αυτή η υπερβολική ασυλία του Σπανούλη να κάνει ότι @@ του ερθεί καταντάει εκνευριστική ...
χειρότερη και από την ανυπαρξία του ΤΖΑΚΣΟΝ
ashton
Dec 22 2007, 23:29
Καλό ματσάκι. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε όσο μπορούσε..
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ (ειδικά του ΠΑΟΚ) μόνο εγώ το βλέπω ;;
thrylos7
Dec 23 2007, 02:08
Όντως είχε ενδιαφέρον το ματς, ειδικά μέχρι το 40-44... Σεντόνι δεν έχει σήμερα..
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμιά τρελή διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, τουλάχιστον επιθετικά (στην άμυνα χάζευα τον Σάρας, τον Ουίνστον και τους λοιπούς..
). Βασικά δύο ήταν (είναι) τα κύρια σημεία. Το χρόνο του Χάμφρεϊ τον πήρε ο Γκιλέσπι, που βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, ενώ ο Φλεβαράκης χρησιμοποιεί αρκετά τον Δεμερτζή, πράγμα ευεργετικό για το παιχνίδι και το ρυθμό της ομάδας. Συν η γενικότερη διάθεση, το πνεύμα ανανέωσης και όλα τα σχετικά, μετά την αλλαγή προπονητή και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Για τον Ρόε δε μπορώ να βγάλω οποιοδήποτε συμπέρασμα ακόμα (έχασα βέβαια τα πρώτα 12! λεπτά του αγώνα, εξαιτίας του ΟΑΣΘ και πάλι), αλλά ο Σουηδός, ευτυχώς, μόνο ξυλοκόπος δεν είναι... Ξέρει περισσότερο μπάσκετ απ' τους άλλους ψηλούς της ομάδας και προσωπικά, μου άρεσε πολύ.
Για τον ΠΑΟ, ο Ουίνστον θυμήθηκε τα περσινά όργια με τον Πανιώνιο και μετά από καιρό, αν δεν κάνω λάθος, ξεχώρισε σε παιχνίδι της ομάδας. Ο Σάρας αποδεικνύει σε κάθε ματς, είτε λίγο, είτε πολύ, ότι είναι μεγάλος παίκτης ("έφαγε" και κανά δυο μπάλες στο κεφάλι, από τρελή πορεία της μπάλας). Η ομάδα δε βρήκε σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ρυθμό και σίγουρα δεν παρουσίασε το καλύτερό της πρόσωπο. Ο Ομπράντοβιτς θα έχει σίγουρα πολλά παράπονα από τους παίκτες του...
Η πιο αστεία σκηνή πάντως, ήταν σε μια επίθεση του ΠΑΟΚ, στο 4ο δεκάλεπτο, όπου ο Κούβελας έκανε 4 σκριν... με μια λογική "ανιχνεύθηκε αντίπαλος, σκριν πάνω του, αμέσως!", ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε...
Το θετικό για τον ΠΑΟΚ ήταν ότι έδειξε εμφανή σημάδια ανάκαμψης κι αυτό το εισέπραξε και ο κόσμος..
Για τον Παναθηναϊκό, ασφαλώς η πρόκριση στην επόμενη φάση... Ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα (όχι ότι είχε και πολλές ελπίδες, ακόμη και σήμερα) θα ήταν ότι χειρότερο.
(στην άμυνα χάζευα τον Σάρας, τον Ουίνστον και τους λοιπούς.. biggrin.gif ).
Τον Ουινστον τον χαζεψα και εγω,τον Λιθουανο οχι και τοσο..εβαλε καποια κρισιμα καλαθια οταν προσπαθουσαμε να μειωσουμε αλλα οργανωτικα ηταν μαλλον κακος..το οτι του εκλεψαν δε την μπαλα στα ισα και ο Ροου και ο Δεμερτζης δεν τον τιμα ιδιαιτερα..
Εμεις με τετοια τραγικη για μια ακομη φορα επιθεση δεν ειχαμε τυχη..απο τα πρωτα παιχνιδια φανηκε οτι η ομαδα αγκομαχαει να ξεπερασει τους 65 ποντους.. λειπει ο κλασικος σκορερ,ο σεντερ που θα παιζει με πλατη,ο γρηγορος και διεισδυτικος γκαρντ.αν δεν εκανε το ματς της ζωης του ο Γκιλεσπι θα δυσκολευομασταν να ξεπερασουμε τους 40 ποντους....αυτος που εφτιαξε το ροστερ το καλοκαιρι ειναι για πολλα
Οι νεοι αν και εδειξαν θετικα στοιχεια δεν φαινεται οτι θα βοηθησουν στο τεραστιο αυτο προβλημα,ο ροου παρα τα βεβιασμενα σε πολλες περιπτωσεις τριποντα μου εδωσε την εντυπωση οτι βλεπει γηπεδο και εχει διαθεση να συνεργαστει με τους ψηλους ασχετα αν αυτοι δεν βρισκουν στοχο με ΤΙΠΟΤΑ.Επισης μου αρεσε η αμυνα του πανω στον Διαμαντιδη..ισοσκελισε την τεραστια διαφορα υψους και..κιλων με τα γρηγορα χερια του και την πονηρια του...Ο Σουηδος πραγματι ηταν η ευχαριστη εκπληξη..βεβαια ουτε αυτος εδειξε να εχει κινησεις με πλατη και συνηθως εβγαινε στο τριποντο αλλα τουλαχιστον οταν βρισκοταν σε επικαιρη θεση στο ζωγραφιστο δεν εκανε τρεις προσποιησεις στον εαυτο του
(βλ. Τσιακο)..για τον Κουβελα οτι και να πουμε ειναι λιγο,ισως ειμαι εμπαθης αλλα η προσφορα του στην ομαδα εξαντληθηκε σε 3-4 ματς της περισυνης σεζον..ειναι πλεον φανερο οτι δεν μπορει και κανει κακο στην ομαδα,χτες το μονο που καταφερε με τα λαθη του ηταν να διευρυνει την διαφορα του Παο σε επιπεδα μη ενδεικτικα της εξελιξης του αγωνα..Τελικα Θρυλε ειχες δικαιο για τον χειρισμο του Βεργινη,χτες που πιεστηκε αντεπεξηλθε μια χαρα αλλα 3-4 σεντρες σουτ και καποια αστοχα ελευθερα σουτ χαλασαν την εικονα μιας κατα τ'αλλα θετικης παρουσιας..
Τελος η διαιτησια δεν μου αρεσε,με την τεραστια διαφορα δυναμικοτητας βεβαια δεν ηταν αναγκη να κανουν οργια αλλα καποιες συγκεκριμενες φασεις εδειξαν σαφη προθεση να ευνοηθει ο Παο..αναφερομαι κυριως στην ευκολια με την οποια χρεωνονταν φαουλ οι του ΠΑΟΚ στο α ημιχρονο και το ανυπαρκτο αντιαθλητικο που χρεωσαν στον Βεργινη σε κρισιμο σημειο..η στο τελος που ο βεργινης γκρεμιζεται απο τον Ουινστον και ο Ζαβλανος απλα κοιταει σε σημειο οπου τα παντα ειχαν κριθει..
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ, με εξαιρετική σημασία και τρίτη στο πρωτάθλημα. Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και με εξαιρετική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 76-66 την ΑΕΛ και κλείνει με θετικό τρόπο το 2007, αφήνοντας υποσχέσεις για μία σαφώς καλύτερη πορεία το 2008.
Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους, πετυχαίνοντας 4 καθοριστικά τρίποντα, κι έχοντας εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με 3/3 τρίποντα (και ένα από αυτά στη λήξη του δεκαλέπτου) ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 24-10 στο 10΄, αλλά η εξέλιξη του δεύτερου δεκαλέπτου, απέδειξε πόσο καλή ομάδα και αξιόλογος αντίπαλος είναι η ΑΕΚ και έδειξε ταυτόχρονα ότι ένα παιχνίδι δεν τελειώνει πριν το 40. Η ΑΕΛ με επί μέρους σκορ 9-27 στην δεύτερη περίοδο του αγώνα και με 6/8 τρίποντα (ενώ στην πρώτη περίοδο είχε 0/7) γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε 33-37 στο 20΄.
Με το πρώτο, αλλά και μοναδικό καλάθι του David Teague (στον οποίο οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν εξαιρετική άμυνα), η ΑΕΛ προηγήθηκε 33-39, για να ανεβάσει ο ΠΑΟΚ κατακόρυφα την απόδοσή του, να απαντήσει με δικό του σερί 22-7 και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Ο Mamoutou Diarra, που πέτυχε 20 πόντους και κατέβασε 9 ριμπάουντ, με τρίποντο έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα (45-44), ενώ η διαφορά έφτασε και πάλι στους 9 πόντους (55-46).
Με σημαντική παρουσία και προσφορά από όλους τους παίκτες, σε άμυνα και επίθεση, ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε 57-50 στο 30΄, διατήρησε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου κι έφτασε στη νίκη, παρά το πολύ καλό παιχνίδι που πραγματοποίησαν ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο Tadas Klimavicius και ο Dragan Ceranic, που αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Με καλάθι του Diarra, κλέψιμο του Γάλλου φόργουορντ αμέσως μετά και νέο καλάθι από τον Jason Rowe, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 72-63 και καθάρισε το παιχνίδι, φτάνοντας στη σπουδαία και δίκαιη νίκη με 76-66.
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης, Τανατζής, Γκούμας
Τα Δεκάλεπτα: 24-10, 33-37, 57-50, 76-66
ΠΑΟΚ: Ringstrom 1, Gillespie 8 (2), Βεργίνης 22 (4), Diarra 20 (3), Χαριτόπουλος 6, Rowe 9 (1), Κούβελας 2, Δεμερτζής, Saunders 8.
ΑΕΛ: Κυριακόπουλος 6 (2), Keys 6, Παπανικολόπουλος 16 (4), Παπαχρήστος 4, Αγγελακόπουλος, Teague 2, Κολώκας, Klimavicius 20 (2), Καραβανάς, Ceranic 12.
paokbc.gr
grigoris
Dec 30 2007, 14:30
Φαίνεται πως κάτι κινείται στον ΠΑΟΚ με βασικότερα σημεία την μεγαλύτερη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα και τη σαφή βελτίωση στην άμυνα.Οι νέοι παίχτες ακόμα δείχνουν πως έχουν ταιριάξει με τους υπόλοιπους και πως είναι σαφώς ανώτεροι των προκατόχων τους.Είμαστε σε καλό δρόμο για τη σωτηρία αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια.
Όσο για το χτεσινό παιχνίδι παρ'όλη την απουσία του Τσιάκου που με θορύβησε λόγω του ότι η ΑΕΛ είναι δυνατή κάτω από τα καλάθια οι Σόντερς και Χαριτόπουλος κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό του.Σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του Βεργίνη που σιγά-σιγά εδραιώνεται σαν ηγέτης αυτής της ομάδας (με τα καλά και τα κακά που αυτό συνεπάγεται) και την κακή παρουσία των Αμερικανών της ΑΕΛ (μου άρεσε η άμυνα πάνω στον Κις) ήρθε η νίκη.
Ένα καλό τέλος για μια δύσκολη χρονιά (ειδικά στο δεύτερο μισό της).Ελπίζω το 2008 να φέρει διοικητική σταθερότητα και αγωνιστική ανάκαμψη!!!
Αυτο μονο τιποτα αλλο.
QUOTE(grigoris @ Dec 30 2007, 14:30 )
Φαίνεται πως κάτι κινείται στον ΠΑΟΚ με βασικότερα σημεία την μεγαλύτερη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα και τη σαφή βελτίωση στην άμυνα.Οι νέοι παίχτες ακόμα δείχνουν πως έχουν ταιριάξει με τους υπόλοιπους και πως είναι σαφώς ανώτεροι των προκατόχων τους.Είμαστε σε καλό δρόμο για τη σωτηρία αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια.
Όσο για το χτεσινό παιχνίδι παρ'όλη την απουσία του Τσιάκου που με θορύβησε λόγω του ότι η ΑΕΛ είναι δυνατή κάτω από τα καλάθια οι Σόντερς και Χαριτόπουλος κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό του.Σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του Βεργίνη που σιγά-σιγά εδραιώνεται σαν ηγέτης αυτής της ομάδας (με τα καλά και τα κακά που αυτό συνεπάγεται) και την κακή παρουσία των Αμερικανών της ΑΕΛ (μου άρεσε η άμυνα πάνω στον Κις) ήρθε η νίκη.
Ένα καλό τέλος για μια δύσκολη χρονιά (ειδικά στο δεύτερο μισό της).Ελπίζω το 2008 να φέρει διοικητική σταθερότητα και αγωνιστική ανάκαμψη!!!
Εντάξει πιο κάτω και πιο χάλια δεν γίνεται... Η ομάδα κάποια στιγμή θα έπαιρνε λίγο τα πάνω της... Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ το 2008... Το 2007 δεν ήταν και ότι καλύτερο...
QUOTE(McRae @ Dec 31 2007, 13:23 )
Αυτο μονο τιποτα αλλο.
Χμ, χμμ....
Άντε πότε???? Ας κανουν γρηγορα.
Ετσι και αλλιως βεβαια εμεις τι στοχο εχουμε?
Και ετσι οπως ειμαστε τωρα θα σωθουμε καθως θα παιρνουμε τα ματς με ομαδες τυπου Λαρισας.
Για να πετυχουμε κατι καλυτερο θελουμε κανενα ψηλο καλο. Αλλα που να τον βρεις?
QUOTE(theov @ Dec 31 2007, 13:29 )
Εντάξει πιο κάτω και πιο χάλια δεν γίνεται... Η ομάδα κάποια στιγμή θα έπαιρνε λίγο τα πάνω της... Καλή επιτυχία στην ΠΑΟΚΑΡΑ το 2008... Το 2007 δεν ήταν και ότι καλύτερο...
Τι οτι καλυτερο? Ενα χαλι και μισο ημασταν
Πλακα στην πλακα,αμα ερθει ο Ιμπο θα εχουμε περιφερειακη γραμμη επιπεδου ευρωλιγκας και φροντ λαιν επιπεδου β εκασθ..Παντως εχω ακομη επιφυλαξεις,πως ειναι δυνατον η συγκεκριμενη διοικηση να καλυψει το τεραστιο κασε του?Μακαρι να προχωρησει φυσικα,τα παιδια της Αεκ δεν ξερω τι προβλημα ειχαν και δεν τον ηθελαν εμας παντως μας κανει και μας περισσευει..
captain charisma
Dec 31 2007, 18:59
Απέκτησε τον "Ίμπο"!
Μια πολύ ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα του 2007, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας του.
Ο "δικέφαλος του βορρά" ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραήμ Κουτλουάι, του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή τούρκο καλαθοσφαιριστή Ibrahim Kutluay" αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του παίκτη δεν είναι μόνο ως το τέλος της σεζόν, αλλά ως το καλοκαίρι του 2010.
Ο "Ίμπο" που ξεκίνησε την χρονιά στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα του, προκειμένου να αποφύγει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έτσι αναγκάστηκε να ψάξει δουλειά στην Ευρώπη, χτυπώντας την πόρτα ομάδων της Ιταλίας, της Ισπανίας, αλλά ακόμη της ΑΕΚ και του Πανιωνίου.
Ο 34χρονος γκαρντ, που υπέγραψε με πολύ λιγότερα χρήματα από το συνηθισμένο κασέ του, είναι ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας κι ένας από τους καλύτερους σουτέρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ο Κουτλουάι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φενέρμπαχτσε, έπαιξε στην Ούλκερ, στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό αλλά και στους Σιάτλ Σουπερσόνικς. Φέτος είχε 7.2 πόντους σε 18' συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.
απο sport24.gr
spysta
Dec 31 2007, 19:11
πολλα μπραβο στον ΠΑΟΚ
Μπραβο!
Σπουδαια μεταγραφη,ποσως με ενδιαφερει αμα ο Ιμπο ηταν τοσο απελπισμενος που για να αποφυγει τον στρατο συμφωνησε με μια ομαδα που χαροπαλευει στην ελλαδα
Τοσο καιρο ζητουσαμε παιχτη που να κανει την διαφορα στην επιθεση και τον βρηκαμε...να αλλαξουμε και τον σοντερς με εναν αξιολογο ψηλο και παμε φουλ για οχταδα
weirdo1977
Dec 31 2007, 20:46
ίσως είναι καλο και για τον Θεό, θα τραβήξει κόσμο στο κρατικό και κατ επέκταση στο pale....
καλή χρονια να χούμε.
CHATZI
Dec 31 2007, 21:06
Πραγματικα πολυ σημαντικη μεταγραφη για τα φετινα δεδομενα του ΠΑΟΚ!
Το πιο ευχαριστο ειναι οτι το συμβολαιο εχει διαρκεια 1,5 χρονο.Αυτο δειχνει τις προθεσεις της νεας διοικησης να ξανακανει τον ΠΑΟΚ δυνατο και να τον φερει στη θεση που του αναλογει.
Εχει μεινει πισω η ομαδα βεβαια, αλλα δεν ειναι αργα να ανακαμψει και με 2 διπλα στα επομενα εκτος εδρας παιχνιδια να καλυψει το χαμενο εδαφος!
Το 2007 δεν ηταν και οτι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ, ομως συνεβη κατι πολυ σημαντικο,απαλλαχτηκε η ομαδα απο τον πρωην μεγαλομετοχο και αυτο απο μονο του αφηνει υποσχεσεις για καλυτερες ημερες στην ομαδα!!
καλη χρονια σε ολους!!
weirdo1977
Jan 1 2008, 01:18
QUOTE(CHATZI @ Dec 31 2007, 21:06 )
Εχει μεινει πισω η ομαδα βεβαια, αλλα δεν ειναι αργα να ανακαμψει και με 2 διπλα στα επομενα εκτος εδρας παιχνιδια να καλυψει το χαμενο εδαφος!
χεχε το δεύτερο διπλό είναι μέσα στο pale ?
έλα να ανάβουν τα αίματα...
QUOTE(weirdo1977 @ Jan 1 2008, 01:18 )
χεχε το δεύτερο διπλό είναι μέσα στο pale ?
έλα να ανάβουν τα αίματα...
Μακαρι να κανουμε διπλο μεσα στο Παλε, αλλα παιζοντας σχεδον χωρις ψηλους ειναι δυσκολα τα πραγματα....
Τα κατάφερε η ΠΑΟΚΑΡΑ και πήρε τον Ιμπο για 40.000 ευρώπουλα τον μήνα με δικαίωμα επέκτασης έως τον Μάιο 2009!
Σήμερα αναμένεται να ανέβει στην Σαλόνικα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.