Leon_cp3
Sep 3 2010, 16:57
Γιατί δε μας απέβαλαν από το πρωτάθλημα καλύτερα; Πιο συνετό θα ήταν. Θα ξέραμε ότι το μπάσκετ του Ολυμπιακού θα μείνει ένα χρόνο πίσω.Τώρα για ποιο λόγο να κυνηγάμε φαντάσματα;
Reggie Miller #31
Sep 3 2010, 17:02
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 17:56 )
Εντάξει, εννοώ πρακτικά με βάση την οικονομική επιφάνεια των ομάδων. Να μην τιμωρούμαι εγώ αν το μαστουρωμένο "Gate 13" πετάει αντικείμενα, αλλά να πονάει ο καγκουροπρόεδρος που στηρίζει τον "υπέροχο λαό".
Τσίμπα λοιπόν κύριε ΑγγελοπουλοΓιαννακόπουλε πρόστιμο ίδιο με το συμβόλαιο ενός καλού σου παίκτη για να στρώσεις. Τα χρήματα αυτά θα μπορουν να μπαίνουν σε ένα pool και στο τέλος να μοιράζονται ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ στις ομάδες, ξεκινώντας από τις μικρές προς τις μεγάλες.
Για να γίνει στην Ελλάδα το λες ή απλά αναφέρεις πως έχεις φανταστεί το μπάσκετ;
Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο...!
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 16:56 )
Τσίμπα λοιπόν κύριε ΑγγελοπουλοΓιαννακόπουλε πρόστιμο ίδιο με το συμβόλαιο ενός καλού σου παίκτη για να στρώσεις. Τα χρήματα αυτά θα μπορουν να μπαίνουν σε ένα pool και στο τέλος να μοιράζονται ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ στις ομάδες, ξεκινώντας από τις μικρές προς τις μεγάλες.
Που? ποιοι? Ο Εσακε? η ΕΟΚ? η ΚΕΔ? το υπουργειο?
Στην χώρα που εχει καταργηθει η λογική ?
a bullet for your head
Sep 3 2010, 17:04
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 17:56 )
Τα χρήματα αυτά θα μπορουν να μπαίνουν σε ένα pool και στο τέλος να μοιράζονται ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ στις ομάδες, ξεκινώντας από τις μικρές προς τις μεγάλες.
Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα..& θα συμπληρωνα & με κριτηριο την συνολικη εικονα μεσα στη χρονια(χωρις σκηνικα βιας,υβρεις κ.τ.λ.)...
Θα ηταν πολυ καλο εαν εφαρμοζοταν.
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 15:56 )
Εντάξει, εννοώ πρακτικά με βάση την οικονομική επιφάνεια των ομάδων. Να μην τιμωρούμαι εγώ αν το μαστουρωμένο "Gate 13" πετάει αντικείμενα, αλλά να πονάει ο καγκουροπρόεδρος που στηρίζει τον "υπέροχο λαό".
Απλά το να τιμωρείς μια διοίκηση με βάση τα έξοδα που έχει κάνει για να φέρει καλούς παίχτες το θεωρώ παρόλογο. Πάρε καλύτερα ένα ποσοστό επί των εσόδων από εισητήρια αν θες να τους πείσεις πως είναι ΚΑΙ οικονομικά συμφέρον για τους ίδιους να προστατεύσουν το άθλημα από τη βία. Και σε περίπτωση υποτροπής διπλασίασε το παραπάνω ποσοστό. Τα δε εισπρακτεα από πρόστιμα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές μεριές...
Επί της ουσίας δεν έχω να προσθέσω κάτι. Χρειάζονται πολύ βαριές τιμωρίες σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά τα κεκλεισμένων δε λύνουν κανένα πρόβλημα.
vastravoud
Sep 3 2010, 17:05
Εντάξει ρε παιδί μου, λέω απλά πως θα το ήθελα το πράγμα!
Air Kef
Sep 3 2010, 17:06
Ντροπή να στερείς από τον μπασκετικό κόσμο να δει την κατα τεκμήριο 2η καλύτερη ελληνική ομάδα της τελευταίας 10ετίας να παίζει μεσα στην έδρα της για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Άπειρη βλακεία, κολλημένα μυαλά, ξεπερασμένες τιμωρίες.
1000 φορές να έβαζαν ενα -2 και 0 αγωνιστικές κεκλεισμένων. Τι να το κάνω το πρωτάθλημα αν δεν μπορώ να δω την ομάδα μου απο κοντά.
reignman
Sep 3 2010, 17:14
απο σεντρα!
Η ποινή προκάλεσε την ανεπίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος κάνει λόγο για «πρωτόγνωρη απόφαση» που «δημιουργεί νέο δεδικασμένο». Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως ο αθλητικός δικαστής δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και δεν αφαίρεσε από τον Ολυμπιακό βαθμούς, όπως προβλέπει ο κανονισμός. «Από 'δω και πέρα θα διακόπτονται παιχνίδια και θα επιβάλονται μόνο ποινές έδρας» έλεγαν χαρακτηριστικά.
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 16:05 )
Εντάξει ρε παιδί μου, λέω απλά πως θα το ήθελα το πράγμα!
Ναι, βρε δεν υπάρχει θέμα. Τα ψιλά γράμματα αποσαφηνίζω.
αηδια , ντροπη και πικρα
---για τους καφρους
---για τους τσαρλατανους στο παρασκηνιο
σκανδαλο η αποφαση.period
μου φαινεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που εκδοθηκε ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ποινη για τον ΟΣΦΠ ..
ΔΕΝ το ανεχομαι να μου στερουν αγωνες απο το διαρκειας μου οι αθλητικοι δικαστες.period
nikefalin
Sep 3 2010, 17:27
QUOTE(reignman @ Sep 3 2010, 18:14 )
απο σεντρα!
εξίσου αστεία, κοντόφθαλμη αντίδραση που θυμίζει "δημητράκη".
σωστά διαμαρτύρεστε οι περισσότεροι που θέλετε να βλέπετε την ομάδα, απλά πρέπει να αναγνωρίσετε και την ευθύνη των αγγελοπουλαίων για όλα αυτά, που έχουν ανεχτεί εως και υποθάλψει την καφρίλα. Ας κάνουν κι αυτοί ένα βήμα πέρα από τη μύτη τους στο ζήτημα "καφρίλα" για να πάρουν μαζί τους τον μπασκετόκοσμο πλην Ολυμπιακού.
Xaroumenos loukoumas
Sep 3 2010, 17:27
QUOTE(spysta @ Sep 3 2010, 18:24 )
αηδια , ντροπη και πικρα
Αίσχος όντως..
QUOTE(nikefalin @ Sep 3 2010, 17:27 )
εξίσου αστεία, κοντόφθαλμη αντίδραση που θυμίζει "δημητράκη".
σωστά διαμαρτύρεστε οι περισσότεροι που θέλετε να βλέπετε την ομάδα, απλά πρέπει να αναγνωρίσετε και την ευθύνη των αγγελοπουλαίων για όλα αυτά, που έχουν ανεχτεί εως και υποθάλψει την καφρίλα. Ας κάνουν κι αυτοί ένα βήμα πέρα από τη μύτη τους στο ζήτημα "καφρίλα" για να πάρουν μαζί τους τον μπασκετόκοσμο πλην Ολυμπιακού.
Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?!! Μηπως τους μπέρδευεις με καποιους άλλους?
vastravoud
Sep 3 2010, 17:35
Ακριβώς γι' αυτό που λέει ο nikefalin, οι ποινές αποκλεισμού τιμωρούν σχεδόν αποκλειστικά τους ΥΓΙΕΙΣ φιλάθλους.
Οι κάφροι θα έπρεπε να τιμωρούνται με διοικητικές ποινές(αξιοποιωντας τις κάμερες) καθώς και αλύπητο ξύλο όταν τους πετυχαίνουν, και οι μετέπειτα ποινές στην ομάδα θα πρέπει να ματώνουν την προεδρική τσέπη.
Μη μου στερείς εμένα τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά που δε φταίω ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
nikefalin
Sep 3 2010, 17:36
QUOTE(LFO @ Sep 3 2010, 18:31 )
Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?!! Μηπως τους μπέρδευεις με καποιους άλλους?
πολύ σίγουρος ! είναι εξισου συνυπεύθυνοι με τους "αλλους" για το καφριστάν που επικρατεί σε κάθε ντέρμπυ. Ακόμα και οι Τούρκοι στο Μουντομπάσκετ τα κατάφεραν. Δεν έχουν καμμιά απολύτως δικαιολογία .
edit : και για να προλάβω κόσμο, τα ίδια και χειρότερα λέω και στα τόπικ της ΑΕΚ για τα δικά μας "καμάρια"
a bullet for your head
Sep 3 2010, 17:38
QUOTE(reignman @ Sep 3 2010, 18:14 )
απο σεντρα!
Μηπως θα πρεπει & η πλευρα του ΠΑΟ να κοιταξει απ τη δικη της πλευρα,στο πως θα συμβαλλει στην καταπολεμηση αυτων των φαινομενων,απ το να την ανησυχει η δημιουργια δεδικασμενου?
Μια χαρα την βρισκω την δημιουργια δεδικασμενου & εαν ο αθλητικος δικαστης δεν επεβαλλε πραγματι αυτο που οριζει ο κανονισμος,ας προχωρησουν τοτε με οδηγο αυτην την αποφαση,σε μια αναθεωρηση του πλαισιου...
Και γενικα να υπαρξει επιτελους & μια μπασκετικη ευταξια...
Και κανενας να μην μενει ατιμωρητος η' μονο με κατι ''χαδακια''...
Ειτε ειναι ομαδα,ειτε παικτης,ειτε παραγοντας,ειτε διαιτητης,ειτε δημοσιογραφος,ειτε οπαδος...
lefkadian
Sep 3 2010, 17:41
Οντως φιλοι του ΟΣΦΠ η ποινη ειναι αδικη. Γιατι στερει απο ενα κομματι (το μεγαλυτερο θελω να πιστευω) σωστων οπαδων να δουν την ομαδα τους για το μισο πρωταθλημα (η ποινη θα πεσει στην εφεση). Αλλα κατα την γνωμη σας πια πρεπει να ειναι η τιμωρια? Το παιχνιδι υπενθυμιζω δεν τελειωσε!!! Μη μου πει κανεις αφαιρεση βαθμων γιατι αντι για 8 σελιδες θα ειχαμε γραψει 28 και ηδη θα μιλαγαμε για το παρακρατος και το κατεστημενο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Επισης υπενθυμιζω οτι "παραδοσιακα" μετα τους τελικους οι δυο ομαδες αρχιζουν με ποινες 3-4 αγωνιστικων. Αδικη η ποινη αλλα η δικαιη, δηλαδη η αφαιρεση βαθμων θα ξεσηκωνε μεγαλυτερες αντιδρασεις...
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 17:35 )
Ακριβώς γι' αυτό που λέει ο nikefalin, οι ποινές αποκλεισμού τιμωρούν σχεδόν αποκλειστικά τους ΥΓΙΕΙΣ φιλάθλους.
Οι κάφροι θα έπρεπε να τιμωρούνται με διοικητικές ποινές(αξιοποιωντας τις κάμερες) καθώς και αλύπητο ξύλο όταν τους πετυχαίνουν, και οι μετέπειτα ποινές στην ομάδα θα πρέπει να ματώνουν την προεδρική τσέπη.
Μη μου στερείς εμένα τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά που δε φταίω ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!
+1000
Πέσατε από τα σύννεφα φίλοι σύγγραυροι?
Εγώ καθόλου.
Η απόφαση είναι σκάνδαλο όπως και να'χει.
Γιατί είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Τι θέλω να πω με αυτό?Ότι και πάλι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να έχει
το πλεονέκτημα έδρας.Και αυτό είναι άδικο για τον Παναθηναϊκό.
Δηλαδή,το ότι δεν έγινε αφαίρεση βαθμών είναι σκάνδαλο!Είναι ντροπή.
Τι πρέπει να γίνει να δούμε ένα -2?Να σκοτωθούν και κανα 2?
Χάρη μας έκαναν αν δεν το καταλάβετε.
Δεν δώσανε σημασία στον υγιή κόσμο του Ολυμπιακού μεν που είναι κατακριτέο
αλλά μας χάρισαν να έχουμε ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας.Να ανταγωνιστούμε
στα ίσια δηλαδή τον Παναθηναϊκό.Γι'αυτό,μας ρίξανε 9 αγωνιστικές στη μάπα για τα
μάτια του κόσμου.
Είναι δεδομένο ότι αν ήταν άλλη ομάδα στη θέση μας θα έτρωγε -2 και 3-4 αγωνιστικές και πρόστιμα.
Τον υγιή κόσμο τον έχουν γραμμένο.Οι Αγγελόπουλοι από διαρκείας και εισητήρια παίρνουν ψίχουλα.
Οπότε μας αφήνουν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα ίσια.Ενώ δεν το αξίζουμε.
Δυστυχώς οι κάφροι βασιλεύουν και οι δικαστές αυτούς σκέφτονται.
Είμαι υπερβολικός?Δεν ξέρω...Έτσι τα βλέπω...Τα βλέπω λάθος μήπως?Μπορείτε να μου πείτε...
Για αποπειρα .. ή τραυματισμο εξαμελειας με αεροβολο μετραει bullet ..??
##btw περα απο την πλακα ποσες ειχε φαει ο Παναθηναικος τοτε με το αεροβολο στον φροντιστη της ομαδας .. γιατι μιλαμε για κατι που μπορουσε να ειχε εξελιχθει ποοοολυ πιο ασχημο απο τις πληγες στα πλευρα του φροντιστη (κανα ματι πχ)
lefkadian
Sep 3 2010, 18:03
QUOTE(Manu7 @ Sep 3 2010, 17:58 )
Πέσατε από τα σύννεφα φίλοι σύγγραυροι?
Εγώ καθόλου.
Η απόφαση είναι σκάνδαλο όπως και να'χει.
Γιατί είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Τι θέλω να πω με αυτό?Ότι και πάλι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να έχει
το πλεονέκτημα έδρας.Και αυτό είναι άδικο για τον Παναθηναϊκό.
Δηλαδή,το ότι δεν έγινε αφαίρεση βαθμών είναι σκάνδαλο!Είναι ντροπή.
Τι πρέπει να γίνει να δούμε ένα -2?Να σκοτωθούν και κανα 2?
Χάρη μας έκαναν αν δεν το καταλάβετε.
Δεν δώσανε σημασία στον υγιή κόσμο του Ολυμπιακού μεν που είναι κατακριτέο
αλλά μας χάρισαν να έχουμε ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας.Να ανταγωνιστούμε
στα ίσια δηλαδή τον Παναθηναϊκό.Γι'αυτό,μας ρίξανε 9 αγωνιστικές στη μάπα για τα
μάτια του κόσμου.
Είναι δεδομένο ότι αν ήταν άλλη ομάδα στη θέση μας θα έτρωγε -2 και 3-4 αγωνιστικές και πρόστιμα.
Τον υγιή κόσμο τον έχουν γραμμένο.Οι Αγγελόπουλοι από διαρκείας και εισητήρια παίρνουν ψίχουλα.
Οπότε μας αφήνουν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα ίσια.Ενώ δεν το αξίζουμε.
Δυστυχώς οι κάφροι βασιλεύουν και οι δικαστές αυτούς σκέφτονται.
Είμαι υπερβολικός?Δεν ξέρω...Έτσι τα βλέπω...Τα βλέπω λάθος μήπως?Μπορείτε να μου πείτε...
Δεν ξερω αν εισαι υπερβολικος, και δεν ξερω αν ειναι αδικια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (που εχει και αυτος την φωλια του λερωμενη). Αυτο που ξερω ειναι οτι αν οι φιλοι ολων των ομαδων σκεφτοταν οπως εσυ τουλαχιστον δεν θα ειχαμε αυτα τα καφριλικια στα γηπεδα...
νομιζω 2 αγωνιστικες που στην εφεση εγιναν μια αλλα δεν ειμαι σιγουρος
οσο δεν τιμωρουνται ποτε οι ιδιοι οι καφροι που κανουν οτι κανουν οποιαδηποτε τιμωρια στην ομαδα ειναι παντα αδικη.αν ειχαν μπει φυλακη οι καφροι των γηπεδων τοτε θα ειχε νοημα απο εκει και περα να μιλησουμε για δικαιες και αδικες αποφασεις.
φυσικα ταυτοχρονα το οτι δεν τιμωρουνται οι καφροι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν δικαιολογια για να μην τιμωρηθουν και οι ιδιες οι ομαδες.
παμε τωρα στην συγκεκριμενη αποφαση.οσο δεν μας λενε γιατι ηρθε σεπτεμβρης μηνας για να ανακοινωθει η αποφαση ειναι γελοιοι.να μας εξηγησουν για;τι χρειαστηκε τοσο μαγειρεμα δλδ.αν την εδιναν την τιμωρια τον οκτοβρη θα γινοταν 12 αγωνιστικες ενω αν ειχε βγει τον ιουνιο θα ηταν 3?
αν υπηρχε ενας γνωστικος ανθρωπος εκει στα ψηλα που ενδιαφερετε για το αθλημα και οχι μονο για την καρεκλα του θα εβλεπε οτι οι 9 αγωνιστικες κανουν κακο στο αθλημα και στους υγιεις οπαδους.ουτε λτση δινουν ουτε τιμωρουν κανεναν απο τους υπαιτιους.στους τελικους παλι εκει θα ειναι αυτοι ακομη και να απαγορευσεις ολη τη σαιζον τους φιλαθλους.
η τιμωρια βαθμων παλι δεν ειναι δικαιη.γιατι αν με το κεκλεισμενων τιμωρουνται οι φιλαθλοι με την ποινη βαθμων τιμωρουνται οι ιδιοι οι παιχτες.που μοχθουν και χυνουν ιδρωτα για να πετυχουν καποια πραγματα.
φυσικα δεν πρεπει να μενουν και ατιμωρητες οι ομαδες.
αποψη δικη μου ανεκαθεν ηταν οτι η τιμωρια που αρμοζει σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μεγαλο χρηματικο προστιμο.η χωρα εχει και οικονομικο προβλημα.ας πονεσει η τσεπη των προεδρων να δειτε πως θα ασχοληθουν με το θεμα.
με οποιαδηποτε τιμωρια στην ομαδα παντως οι καφροι δεν θα εξαφανιστουν.οι καφροι εξαφανιζονται αν μπουνε φυλακη.ουτε καν δηλαδη.σε πιασαμε να κανεις επεισοδια?απαγορευση εισοδου στο γηπεδο.για να ειμαστε σιγοροι μαλιστα την ωρα που παιζει η ομαδα σου θα την βλεπεις απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης σου.
Υ.Γ. προφανως διαρκειας δεν παιρνω προς το παρον.
Reggie Miller #31
Sep 3 2010, 18:06
QUOTE(spysta @ Sep 3 2010, 19:02 )
Για αποπειρα .. ή τραυματισμο εξαμελειας με αεροβολο μετραει bullet ..??
##btw περα απο την πλακα ποσες ειχε φαει ο Παναθηναικος τοτε με το αεροβολο στον φροντιστη της ομαδας .. γιατι μιλαμε για κατι που μπορουσε να ειχε εξελιχθει ποοοολυ πιο ασχημο απο τις πληγες στα πλευρα του φροντιστη (κανα ματι πχ)
2 αγωνιστικές είχαν φάει και οι 2 ομάδες.Οι Αγγελόπουλοι είχαν πει ότι δε θα κάνουν έφεση όπως και οι Γιαννακόπουλοι.Έγινε η κλήρωση και έτυχε να παίζουμε τη 2η αγωνιστική και μετά από 2 μήνες έκανε έφεση ο ΠΑΟ και έγινε μία....!!!!Αυτά τα όμορφα!Και είχαν ανοίξει το κεφάλι του Μπάρλου με τον βορεάδη να παρακαλάει να μπει ο Ολυμπιακός και αν μην φύγει για να μην διακοπεί το παιχνίδι.Ο ίδιος δεν πίστευε ότι υπήρχε λόγος διακοπής!
όσο για την αντίδραση του ΠΑΟ...λογική...Που ξέρουν όμως αυτοί από διακοπή αγώνα.Δεν αφήνουν κάποιοι!
a bullet for your head
Sep 3 2010, 18:12
Για διαβαστε το παρακατω...
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1Αν η τιμωρια που επιβληθηκε(η αυστηροτητα αυτης),δεν ειναι απορροια μια λογικης περι καταπολεμησης των περιστατικων βιας,αλλα οφειλεται σε αλλους λογους...σε εναν ''αορατο'' πολεμο που μαινεται,τοτε τι πω?
QUOTE(rchos @ Sep 3 2010, 16:05 )
παμε τωρα στην συγκεκριμενη αποφαση.οσο δεν μας λενε γιατι ηρθε σεπτεμβρης μηνας για να ανακοινωθει η αποφαση ειναι γελοιοι.να μας εξηγησουν για;τι χρειαστηκε τοσο μαγειρεμα δλδ.αν την εδιναν την τιμωρια τον οκτοβρη θα γινοταν 12 αγωνιστικες ενω αν ειχε βγει τον ιουνιο θα ηταν 3?
θεωρεια συνωμοσιας Λιακοπουλου ν1 ---> ο ΟΣΦΠ κανει εφεση αυριο μεθαυριο .. ΠΡΩΤΑ ομως γινεται η κληρωση που ειναι σε λιγες μερες και μετα πεφτουν ''αναλογως'' οι αγωνιστικες.Γι αυτο και ανακοινωθηκε μετα απο τοοοοσο καιρο η τιμωρια .. ωστε να πετυχει στο παρατσακ της εναρξης της νεας σεζον
βρειτε μου ενα emoticon με τον Σερλοκ Χολμς !!!μουχαχαχα
Πολλές φορές οι κόντρες μεταξύ δημοσιογράφων και εφημερίδων που καλύπτουν το ίδιο «ρεπορτάζ» είναι μεγάλες με στόχο το αποκλειστικό και την πρωτιά στην είδηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως που θα αναφερθούμε ανατρέπονται τα πάντα. Ενώ εδώ και μήνες περιμέναμε την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία του Ολυμπιακού αναφορικά με τα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό μεταξύ των ερυθρόλευκων και του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ξαφνικά χθες μια εφημερίδα που δεν έχει καμία σχέση με τα όσα γίνονται στο στρατόπεδο των Πειραιωτών έγραψε ότι ΣΗΜΕΡΑ θα βγει η απόφαση. Το συγκεκριμένο θέμα δεν το είχαν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, που ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είναι όλοι άχρηστοι και ανίκανοι, δεν το είχαν ούτε καν οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ της πορτοκαλί μπάλας… Τα ενδεχόμενα λοιπόν είναι τα εξής … Είτε η ΠΡΑΣΙΝΗ πηγή πληροφόρησης είναι μακράν η καλύτερη είτε όλοι οι ρεπόρτερ Ολυμπιακού είναι για τα μπάζα, είτε η ΠΡΑΣΙΝΗ πηγή πληροφόρησης ήταν μες τα ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ…
Τα συμπεράσματα δικά σας…
http://www.rednews.gr/redtop.aspx?nid=19&cid=n
QUOTE(lefkadian @ Sep 3 2010, 19:03 )
Δεν ξερω αν εισαι υπερβολικος, και δεν ξερω αν ειναι αδικια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (που εχει και αυτος την φωλια του λερωμενη). Αυτο που ξερω ειναι οτι αν οι φιλοι ολων των ομαδων σκεφτοταν οπως εσυ τουλαχιστον δεν θα ειχαμε αυτα τα καφριλικια στα γηπεδα...
Φίλε δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμένα ή οποιον άλλο που σκέφτεται με αυτό τον τρόπο.
Ο κάφρος είναι κάφρος.Δεν αλλάζει.Μπορεί να είναι 2 κάφροι μπορεί να είναι 5000.
Η ζημιά θα γίνει....
AirNick
Sep 3 2010, 18:30
... και οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν...
Μια μυλόπετρα στο λαιμό όχι της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά του μπάσκετ που υποφέρει και κατρακυλάει.
Αναζητάται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην σεπτή μονή της ΕΟΚ. Σε αυτή την Αγία Οικογένεια.Ο ευρόν θα αμοιφθεί. (ντονατς, πίτσα, καραμέλες, σάμαλι, μαλλί της γριάς)
Λίγο άσχετο στο Nba τι θα γινόταν σε μια τέτοια περίπτωση; Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έγινε παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Τυχαίο;
Υ.Γ.: Αυτό με το γήπεδο του Ελληνικού και την ΑΕΚ ... κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο την "Δανιμαρκίας"
leonkalf
Sep 3 2010, 18:38
Συμφωνώ με rchos. Μεγάλο πρόστιμο στις ΚΑΕ είναι η πιο σωστή τιμωρία, ώστε να τις κάνουν να ασχοληθούν με το θέμα και να το λύσουν αν μπορούν.
Εγώ στεναχωριέμαι που θα χάσω τόσο ματς, όπως και τα υπόλοιπα μπασκετικά παιδιά που έρχονται στο γήπεδο για να δουν μπάσκετ και την ομάδα τους. Που για μας είναι διασκέδαση να πάμε 2 και παραπάνω ώρες στο γήπεδο. Όλη η διαδικασία.. Γιατί μας τη σπάνε έτσι?
Υπολογίστε στην τιμωρία και κάποια ματς κυπέλλου. Οπότε δε θα είναι 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Πέρασε και μένα η σκέψη για το διαρκείας, αλλά εγώ θέλω να το πάρω σαν στήριξη στην ομάδα και περισσότερο στη διοίκηση. Είμαι της άποψης ότι οι Αγγελόπουλοι είναι κάτι διαφορετικό στα αθλητικά δρώμενα και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν καλό.. Ελπίζω να τα καταφέρουν!
QUOTE(leonkalf @ Sep 3 2010, 19:38 )
Πέρασε και μένα η σκέψη για το διαρκείας, αλλά εγώ θέλω να το πάρω σαν στήριξη στην ομάδα και περισσότερο στη διοίκηση. Είμαι της άποψης ότι οι Αγγελόπουλοι είναι κάτι διαφορετικό στα αθλητικά δρώμενα και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν καλό.. Ελπίζω να τα καταφέρουν!
αν οι αγγελοπουλοι θελουν να ειναι σωστοι με τον μπασκετικο φιλαθλο πρεπει να μειωσουν και αλλο τις τιμες.οι αφεντες δεν μας σεβονται.ας μας σεβαστει λιγο η διοικηση της ομαδας και θα παρω διαρκειας.οχι τοσο για το οικονομικο.οσο για το ηθικο.οτι δηλαδη μας σεβονται οι προεδροι της ομαδας.
περσυ πηρα διαρκειας 250 ευρο.φετος ενω το ιδιο διαρκειας κανει 230 θα επαιρνα λιγο πιο ακριβο για καλυτερη θεση.το λεω για να δειξω οτι δεν με ννιαζει το οικονομικο του θεματος.
Η πιο σωστή τιμωρία είναι αφαίρεση βαθμών και υπέρογκα πρόστιμα προς τις ΚΑΕ.
Τιμωρίες με κεκλεισμένων αφενός είναι υποβάθμιση του αθλήματος, αφετέρου τιμωρούνται και οι υγιείς φίλαθλοι που παρακολουθούν είτε την αγαπημένη τους ομάδα, είτε το αγαπημένο τους άθλημα.
Έτσι δεν στερούν τίποτα στον κάφρο. Πάντα υπάρχουν γήπεδα να ξεσπάσει, όπως βόλλευ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ, κλπ. Αλλά αν δει ότι η ομάδα του ξεκινάει με μειονέκτημα εξαιτίας του, ίσως -αν και δύσκολα- να είναι πιο ήρεμος την επόμενη φορά.
Φυσικά μετράει και η στάση των οπάδικών φυλλάδων που αύριο θα ρίχνουν βολές στην αθλητική δικαιοσύνη και θα ασχολούνται με παρασκήνια, αντί να κράξουν τους ίδιους τους αναγνώστες τους.
leonkalf
Sep 3 2010, 18:59
QUOTE (rchos @ Sep 3 2010, 18:53 )
αν οι αγγελοπουλοι θελουν να ειναι σωστοι με τον μπασκετικο φιλαθλο πρεπει να μειωσουν και αλλο τις τιμες.οι αφεντες δεν μας σεβονται.ας μας σεβαστει λιγο η διοικηση της ομαδας και θα παρω διαρκειας.οχι τοσο για το οικονομικο.οσο για το ηθικο.οτι δηλαδη μας σεβονται οι προεδροι της ομαδας.
περσυ πηρα διαρκειας 250 ευρο.φετος ενω το ιδιο διαρκειας κανει 230 θα επαιρνα λιγο πιο ακριβο για καλυτερη θεση.το λεω για να δειξω οτι δεν με ννιαζει το οικονομικο του θεματος.
Μακάρι να τις μειώσουν. Καλό για μας θα είναι.
Κι εγώ το ίδιο με σένα σκέφτομαι. Είχα των 250 και έλεγα να πάω σε καλύτερη θέση φέτος, μετά τις μειώσεις.
Ας περιμένουμε τις εξελίξεις..
xristos_metal
Sep 3 2010, 19:11
Νομιζω καλα εκαναν και εβαλαν τιμωρια, αλλα αυτη η συγκεκριμενη δε θα βοηθησει καπου. Επρεπε να πεσει πολυ γερο χρηματικο προστιμο, ετσι ωστε να μην ξαναεπαναληφθουν παρομοια γεγονοτα.
http://www.sportsview.gr/index.php?option=...&Itemid=136Οταν ειχαμε δει εγκαυματα και σπασιματα τυμπανων στο ΟΑΚΑ .. τα οποια ειχαν τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες που τελικαν εγιναν 3 ... τοτε
περιμενω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πεσει απο τις 9 αγωνιστικες στις 4-5 η ποινη του Ολυμπιακου .. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ομως
vastravoud
Sep 3 2010, 23:54
Και τι θα αλλάξει; Τίποτα! Είτε 1 αγωνιστική, είτε 10, το παραμικρό δεν αλλάζει για αυτόν που θέλει να το ξανακάνει στο μέλλον.
Κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε ουσιαστική τιμωρία ΚΑΙ των κάφρων, ΚΑΙ των προέδρων. Μάλλον όμως μιλάμε για άλλη χώρα, όχι την Ελλάδα
QUOTE(vastravoud @ Sep 3 2010, 22:54 )
Και τι θα αλλάξει; Τίποτα! Είτε 1 αγωνιστική, είτε 10, το παραμικρό δεν αλλάζει για αυτόν που θέλει να το ξανακάνει στο μέλλον.
Κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε ουσιαστική τιμωρία ΚΑΙ των κάφρων, ΚΑΙ των προέδρων. Μάλλον όμως μιλάμε για άλλη χώρα, όχι την Ελλάδα
συμφωνω .. τιποτα δεν θα αλλαξει στη δομη του Ελληνικου μπασκετ.
Γι'αυτο το θεμα χρειαζονται ριζοσπαστικες ενεργειες και χτισιμο απο την αρχη .. κατι στο οποιο ΠΡΕΠΕΙ να πρωτοστατησουν οι διοικησεις των ομαδων.
Κανενα θεσμικο οργανο δεν προκειται να παρει την πρωτοβουλια απο μονο του
##Αν μη τι αλλο ομως η σημαντικη μειωση της τιμωριας .. θα ειναι μια εφημερη ικανοποιηση για εμενα και οποιονδηποτε αλλο υγιη φιλαθλο/οπαδο εχει εισιτηριο διαρκειας και θελει να παει στο γηπεδο να δει την ομαδα του.
Να σας πω τωρα, εγινε το πρωτο μας φιλικο με το Μαρουσι, 85-54 το σκορ
Εχει κανεις τους σκορερς?
lakersdynasty
Sep 4 2010, 00:46
QUOTE(rankin @ Sep 4 2010, 01:20 )
Να σας πω τωρα, εγινε το πρωτο μας φιλικο με το Μαρουσι, 85-54 το σκορ
Εχει κανεις τους σκορερς?
Πόντοι δε μοιράστηκαν από τις δυο ομάδες.
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aqOgn...mp;Rec_ID=16335
kobe81points
Sep 4 2010, 00:55
Το προβλημα ξεκιναει απο εμας τους ιδιους, απο την οικογενεια μας, τη γειτονια μας, την παιδεια μας (οχι απαραιτητα μορφωση) και τη νοοτροπια μας ως λαος. Μας μαθαινουν απο μικροι να ανηκουμε καπου με φανατισμο ειτε ειναι καποιος συλλογος ειτε καποιο πολιτικο κομμα. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο καθενας απο εμας αποτελει εναν μικρο κρικο της αλυσιδας η οποια λεγεται Ελλαδα και ελληνικη κοινωνια. Οφειλουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε την αυτοκριτικη μας καθημερινα και να μην ψαχνουμε να ριξουμε ευθυνες απο δω και απο κει. Τη μια μας φταινε οι διοικησεις την αλλη οι πολιτικοι την αλλη το συστημα την αλλη οι αμερικανοι, αλλα ποτε εμεις οι ιδιοι. Ολοι εχουμε καποιο φιλο ή γνωστο ή γειτονα ο οποιος ειναι καφρος με ολη τη σημασια της λεξης αλλα αντι να τον στιλιτευσουμε του λεμε μπραβο ρε φιλαρακι.
Πρεπει να αλλαξει η παιδεια μας και η κουλτουρα μας για να καταφερουμε σιιγα σιγα με το περασμα των ετων να ζησουμε εμεις και τα παιδια μας σε μια πιο ανθρωπινη κοινωνια.
Εχουμε λοιπον τις διοικησεις που μας αξιζει, τους πολιτικους που μας αξιζει και τους φιλαλθους που μας αξιζει, μην απορειτε λοιπον. Ολοι οι προαναφερθεντες ειναι ενεργα μελη της κονωνιας μας και ειναι ανθρωποι της διπλανης μας πορτας, κατι το οποιο ακομα οι περισσοτεροι δεν το εχουνε αντιληφθει.
Παιδεια λοιπον και παλι παιδεια και οχι αλαζονια.
Reggie Miller #31
Sep 4 2010, 04:35
Ginobili
Sep 4 2010, 09:40
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Sep 4 2010, 02:35 )
Ακόμα δεν τον πήραν στον "Γαύρο""??? Εντάξει λέει...έγιναν μεγάλα έκτροπα αλλά όχι και τέτοια εξουθενωτική και άδικη τιμωρία...
Όμως και η αφαίρεση βαθμών,κι αυτή άδικη θα ήταν.Και οι "απάνθρωπες" αυτές τιμωρίες ξεκινούν από τον Ολυμπιακό...(άλλο πρόβλημα αυτό,μας πειράζει και αυτό πολύ).
Να δούμε έτσι και μειωθεί η ποινή στις 4-5 αγωνιστικές...τι θα λέει?? Επιτέλους έλαμψε η δικαιοσύνη με μία σωστή τιμωρία?
Αδριατική λίγκα λοιπόν....μάλιστα...
vonzuchter
Sep 4 2010, 10:10
QUOTE(Ginobili @ Sep 4 2010, 10:40 )
Ακόμα δεν τον πήραν στον "Γαύρο""??? Εντάξει λέει...έγιναν μεγάλα έκτροπα αλλά όχι και τέτοια εξουθενωτική και άδικη τιμωρία...Όμως και η αφαίρεση βαθμών,κι αυτή άδικη θα ήταν.Και οι "απάνθρωπες" αυτές τιμωρίες ξεκινούν από τον Ολυμπιακό...(άλλο πρόβλημα αυτό,μας πειράζει και αυτό πολύ).
Να δούμε έτσι και μειωθεί η ποινή στις 4-5 αγωνιστικές...τι θα λέει?? Επιτέλους έλαμψε η δικαιοσύνη με μία σωστή τιμωρία?
Αδριατική λίγκα λοιπόν....μάλιστα...
απλα φανηκε κ παλι ποιος ελεγχει το παρασκηνιο στο μπασκετ. προπερσι στα αισχη στο οακα με ατομο να χανει το 45% της ακοης του απο κροτιδα και με βολες αεροβολου (επιβεβαιωμενο γεγονος, βρεθηκαν και τα σκαγια, οχι οπως ο τζορβας που τα ειδε στον υπνο του) στον κοκκινο παγκο η ποινη ηταν 1 αγωνιστικη...
στο σεφ που οντως εγιναν φοβερα πραγματα και επεσαν τοσα αντικειμενα οσα δεν εχω δει σε ολους τους αγωνες στη ζωη μου δεν ανοιξε μυτη. με ποια αιτιολογια επιβληθεικε η τιμωρια λοιπον? επειδη κινδυνευσαν αθλητες? στο οακα δεν κινδυνευσαν? 9 αγωνιστηκες για το σεφ... και στο πολο στα αισχη που οπαδοι του παο λιντσαραν την ομαδα του ολυμπιακου και εσπασαν και ποδι αθλητη αν δε κανω λαθος κ σαπισαν και τον προπονητη ή φροντιστης ηταν δε θυμαμαι, του ολυμπιακου , τι επρεπε να γινει δηλαδη? στο οακα που εχασε τα δακτυλα της εκεινη η σεκιουριτου τι επρεπε να γινει?
giannis_mg
Sep 4 2010, 10:31
Παιδια καταλαβαινω ολους οσους εχουν αγορασει τα διαρκειας τους και ως ΥΓΙΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ο καθενας θελει να παει να δει την ομαδα του και δικαιολογημενα διαμαρτυροσαστε για τη ποινη ΑΛΛΑ η ποινη μπορει να σας αδικει ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ομως ειναι ολοσωστη για μενα.Αυτα που εγιναν στο ΣΕΦ ηταν πραγατικα τραγικα.Οταν καποιοι παλιο@#$%^& σηκωνουν πανο στην μεση του γηπεδου ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΜΠΙΝΕ ΝΕ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ και απ'την αλλη καθονται ακριβως απεναντι και οι Αγγελοπουλοι και δεν πηγαν να ζητησουν να το κατεβασουν και το εβλεπα επι 3 ωρες σηκωμενο,τι να πω....Τελοσπαντον αυτα που εγιναν εχουν ξαναγινει(κροτιδες-αντικειμενα στο παρκε(οχι ομως κατουρα και σκατα οπως δηλωσε ο Τσιλι που δεν ξερω αν ειναι αληθεια...)και η εκαστωτε ομαδα αντε να εχει τιμωρηθει 2-3 αγωνιστικες χωρις φιλαθλους ΑΛΛΑ εσεις διακοψατε αγωνα και ακομα πιο σημαντικο τελικο.Πιστευετε ειλικρινα οτι αμα δεν ειχε διακοπει ο αγωνας θα ειχατε 9 αγωνιστικες?????Ο Δικαστης δεν σκεφτεται ουτε εμενα ουτε εσενα τον υγιη φιλαθλο σκεφτεται αυτα τα ζωα που τα κανουν αυτα,που μπορει οταν μπαινει καλαθι να φωναζουν γκολ και να μην εχουν ιδεα τι βλεπουν μπροστα και ο μονος λογος που πηγαν ηταν για να κανουν ακριβως αυτα.Ρε παιδια και χρηματικο προστημο να εβαζαν στους Αγγελοπουλους λες και θα τους κανουν τιποτα με 300.000 ή δεν ξερω και εγω ποσο,παλι τα ιδια θα γινοταν.
Η πιο σωστη ποινη για μενα θα ηταν -2 και 2-3 αγωνιστικες αλλα και αυτη τη συγκεκριμενη δεν τη θεωρω λαθος......
Το κακο με αυτους τους καφρους που σηκωσαν το πανο με τον Διαμαντιδη ξερετε ποιο ειναι οτι αμα βαλει σημερα ο Διαμαντιδης το νικητηριο τριποντο τοτε θα πανηγυριζουν σαν τρελοι οπως καποιοι με το 2005.Αυτα....
Μη ξεχναμε οτι οπως εμεις βλεπουμε τους τελικους στη ACB ετσι και οι ξενοι προβαλλουν τους δικους μας τελικους για σκεφτειτε τη ωραια που θα πρεπει να νιωθουμε για αυτα που ειδαν στην Ευρωπη.Ποσο ντροπη θα πρεπει να αισθανομαστε!
Οποιος δεν εχει διαρκειας και δεν παει να δει την ομαδα στο γηπεδο και λεει οτι η ποινη ειναι για γελια ειναι μονο τραγικος!
Α!και κατι τελευταιο μπειτε λιγο εδω για να δειτε τι γραφει
εδω και τι βλακες-ανεγκεφαλοι-καφροι υπαρχουν και πανε για να κανουν τα επεισοδια και στερουν απ'τους υγιυς φιλαθλους να δουν την ομαδα τους.
Το κακο με αυτους τους καφρους που σηκωσαν το πανο με τον Διαμαντιδη ξερετε ποιο ειναι οτι αμα βαλει σημερα ο Διαμαντιδης το νικητηριο τριποντο τοτε θα πανηγυριζουν σαν τρελοι οπως καποιοι με το 2005.Αυτα....
προφανως ο καθενας γενικα εχει την αποψη του για το καθε θεμα και ειναι απολυτως σεβαστη.
μονο πανω σε αυτο που εχω κανει quote να πω κατι θελω.να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που κρεμασαν το πανο δεν θα πανηγυρισουν το τριποντο του μητσου.ειναι οι ιδιοι που φωναζουν τωρα οτι μπουρουσης-σπανουλης δεν πρεπει να παιζουν στην εθνικη του διαμαντιδη.
giannis_mg
Sep 4 2010, 10:39
QUOTE(rchos @ Sep 4 2010, 10:36 )
προφανως ο καθενας γενικα εχει την αποψη του για το καθε θεμα και ειναι απολυτως σεβαστη.
μονο πανω σε αυτο που εχω κανει quote να πω κατι θελω.να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που κρεμασαν το πανο δεν θα πανηγυρισουν το τριποντο του μητσου.ειναι οι ιδιοι που φωναζουν τωρα οτι μπουρουσης-σπανουλης δεν πρεπει να παιζουν στην εθνικη του διαμαντιδη.
και οι ιδιοι που στερουν το δικαιωμα απο εμενα και εσενα φιλε rchos να παω να βλεπω την αγαπημενη ομαδα μου.Αυτους που εμεις σε λιγοτερο βαθμο αλλα οι προεδροι των ομαδων περισσοτερο θα πρεπει να βγαλουν απ'το γηπεδο αλλα αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε και για αυτο θα ειμαστε μια ζωη πισω απ'την Ισπανια για παραδειγμα...
GreekNick
Sep 4 2010, 11:34
Η σαπίλα στο ελληνικό μπάσκετ εξαπλώνετε και δεν σταμάτα με τίποτα. Άδικη ή όχι η ποινή που δώσανε στον Ολυμπιακό πρέπει ΟΛΟΙ να καθίσουν στο τραπέζι και να δουν τι μπορούνε να κάνουνε για το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Και για το καλό του ελληνικού μπάσκετ χρειαζόμαστε δυνατό Ολυμπιακό Άρη ΠΑΟΚ ΑΕΚ κ.τ.λ.
Αν κάποιοι νομιζόμουν ότι το καλό του ελληνικού μπάσκετ είναι να είναι πρωταθλητής με όποιο κόστος ο Παναθηναϊκός τον Γιαννακοπουλαίων ας μας το πούνε να πάψουμε να παρακολουθούμε ή στην τελική ας παίζουμε μόνοι μας οι υπόλοιποι μεταξύ μας . Να δούμε αν τότε θα γίνονται επεισόδια.......................
Υ.Γ Τα περι Αδριατικής λίγκας σαν ιδέα μου ακούγετε ελκυστική πολύ. Άλλα με διοργανωτές ΞΕΝΟΥΣ
vastravoud
Sep 4 2010, 11:44
1. Κατ' αρχήν, δε συμφωνώ με το φίλο που λέει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Καταλαβαίνω πως το εννοεί, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα δεν έχει πετάξει ούτε σαϊτα στο γήπεδο και αμφιβάλλω αν έχει πει κάτι περισσότερο από "μαλάκα" στους αντιπάλους. Τον αστυνομικό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν πρόκειται να τον κάνω, πολύ απλά δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι με κανένα μαστουρωμένο.
2. Το άρθρο του Καβαλιεράτου δε με βρίσκει και πολύ σύμφωνο, εν πάσει περιπτώσει ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει αλλά αυτός δε μας προτείνει ΤΙ, όπως πολλοί έδω μέσα έχουμε κάνει. Γενικά πολλές φορές ο Καβαλιεράτος μου θυμίζει ανεπίσημο γραφείο τυπου των Αγγελοπουλαίων, και ο νοών νοείτω.
3. Πραγματικά οι λύσεις για τα επεισόδια είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ απλές! Βούληση χρειάζεται και αν οι πρόεδροι δεν την έχουν, πρέπει κάποια στιγμή το κράτος να κόψει κώλους. Μιας και έχουμε την τρόικα εδώ, δεν τη βάζουμε να κάνει κουμέντο και στον αθλητισμό;
4. Η αφαίρεση βαθμών είναι μεγάλο λάθος και χαίρομαι που δεν έγινε έτσι.
lefkadian
Sep 4 2010, 11:48
QUOTE(vonzuchter @ Sep 4 2010, 10:10 )
απλα φανηκε κ παλι ποιος ελεγχει το παρασκηνιο στο μπασκετ. προπερσι στα αισχη στο οακα με ατομο να χανει το 45% της ακοης του απο κροτιδα και με βολες αεροβολου (επιβεβαιωμενο γεγονος, βρεθηκαν και τα σκαγια, οχι οπως ο τζορβας που τα ειδε στον υπνο του) στον κοκκινο παγκο η ποινη ηταν 1 αγωνιστικη...
στο σεφ που οντως εγιναν φοβερα πραγματα και επεσαν τοσα αντικειμενα οσα δεν εχω δει σε ολους τους αγωνες στη ζωη μου δεν ανοιξε μυτη. με ποια αιτιολογια επιβληθεικε η τιμωρια λοιπον? επειδη κινδυνευσαν αθλητες? στο οακα δεν κινδυνευσαν? 9 αγωνιστηκες για το σεφ... και στο πολο στα αισχη που οπαδοι του παο λιντσαραν την ομαδα του ολυμπιακου και εσπασαν και ποδι αθλητη αν δε κανω λαθος κ σαπισαν και τον προπονητη ή φροντιστης ηταν δε θυμαμαι, του ολυμπιακου , τι επρεπε να γινει δηλαδη? στο οακα που εχασε τα δακτυλα της εκεινη η σεκιουριτου τι επρεπε να γινει?
Φιλε μου χαλαρωσε. Η ποινη των 9 αγωνιστικων εχει δυο σκελη: α) 3 αγωνιστικες για οτι επεσε μεσα στο γηπεδο. Μαλλον καλο για την ομαδα σου μου ακουγεται αφου οπως λες και εσυ επεσαν μεσα στο γηπεδο τοσα οσα δεν ειχες δει ποτε στη ζωη σου. β) 6 αγωνιστικες για τις διακοπες και εν τελη για την οριστικη διακοπη του αγωνα. Αυτο και αν ειναι καλο για την ομαδα σου!!! Ο κανονισμος σε αυτη την περιπτωση προβλεπει και αφαιρεση βαθμων (-2). Αρα? Στα πολυ μαλακα πεσατε. Και εχε στο νου σου οτι η ποινη θα πεσει στις 4-5 αγωνιστικες στην εφεση...
Οσο για ολα τα αλλα που αναφερεις η απαντηση μου ειναι μια και μονολεκτικη: ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Ηρεμια λοιπον και ας ελπισουμε φετος να εχουμε μια χρονια (τουλαχιστον) χωρις επεισοδια
Reggie Miller #31
Sep 4 2010, 11:54
QUOTE(lefkadian @ Sep 4 2010, 12:48 )
Φιλε μου χαλαρωσε. Η ποινη των 9 αγωνιστικων εχει δυο σκελη: α) 3 αγωνιστικες για οτι επεσε μεσα στο γηπεδο. Μαλλον καλο για την ομαδα σου μου ακουγεται αφου οπως λες και εσυ επεσαν μεσα στο γηπεδο τοσα οσα δεν ειχες δει ποτε στη ζωη σου. β) 6 αγωνιστικες για τις διακοπες και εν τελη για την οριστικη διακοπη του αγωνα. Αυτο και αν ειναι καλο για την ομαδα σου!!! Ο κανονισμος σε αυτη την περιπτωση προβλεπει και αφαιρεση βαθμων (-2). Αρα? Στα πολυ μαλακα πεσατε. Και εχε στο νου σου οτι η ποινη θα πεσει στις 4-5 αγωνιστικες στην εφεση...
Οσο για ολα τα αλλα που αναφερεις η απαντηση μου ειναι μια και μονολεκτικη: ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Ηρεμια λοιπον και ας ελπισουμε φετος να εχουμε μια χρονια (τουλαχιστον) χωρις επεισοδια
Ας μην το πάμε έτσι και φέρνουμε παραδείγματα,γιατί κι εγώ μπορώ να σου αραδείασω ένα σωρό και να πάει έτσι το πράγμα.Και όπως είπα κατάφεραν και να μας τιμωρήσουν βαρύτατα,αλλά και να αφήσουν περιθώρια για διαμαρτυρίας λόγω μη αφαίρεσης βαθμών.Αυτά είναι!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.