Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Air Kef
Αν παιζαμε με ολες μας τις δυναμεις να εισαι σιγουρος οτι θα επαιζε και ο Πεκοβιτς και ο Σπανουλης. Και οι υπολοιποι δεν "σκιστηκαν" κιολας.

Αυτοί που έπαιξαν, έδωσαν το 100%, σκίστηκαν, χωρίς να λέω ότι ήταν λάθος.

Tα υπόλοιπα τα προσπερνάω, άποψη έχουν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι.
giannis_
QUOTE(Air Kef @ Mar 13 2010, 03:04 ) *

το "σκισιμο" απο που προκυπτει ακριβως?
εκτος αν εννοειτε τον σαρας π ηθελε να δειξει οτι δεν ειναι τελειωμενος(που ποσο μπορει να σκιστει σε αυτη την ηλικια) ή τους μικρους π εχουν να αποδειξουν στον ζοτς οτι αξιζουν κατι παραπανω απο το να παιζουν μονο οταν εχει τραυματιστει ολη η ομαδα.

να σας πω το σχεδον 50 % στα τριποντα του αμαρουσιου το βαλατε καθολου στην εξισωση περι σκισιματος?
αλλο δινω το 100% των δυνατοτητων μου κ αλλο σκιζομαι,αν δινανε το λιγοτερο μαλλον δεν θα παιζανε στον παο....
The Admiral
Eπαιξε αξιοπρεπως ο ΠΑΟ και κερδισε τα δυο τελευταια παιχνιδια ως οφειλε.Το οτι κατηγορειται απο "κοκκινους" και "κιτρινους" για αυτο,δε μου κανει εντυπωση.Οι μεν πρωτοι ειναι υποκριτες οτι ταχα ενδιαφερονται για το "καλο του ελληνικου του ελληνικου μπασκετ" a.k.a. "πω ρε ρεζιλια περασε το Μαρουσι και μεινατε απ'εξω εσεις,μη μιλατε". Οι δε δευτεροι ειναι εξισου υποκριτες που δε θελανε ταχα να τους χαρισει το ματς ο ΠΑΟ,αλλα κατα βαθος το θελανε πολυ γιατι ξερανε οτι και με την τριτη ομαδα να κατεβαινε ο ΠΑΟ,ουτε μια πιθανοτητα δεν ειχαν να τον κερδισουν.

Η τελικη βαθμολογια του ομιλου ειναι δικαιη,με δεδομενη την εικονα που παρουσιασε ο ΠΑΟ στα 3 πρωτα παιχνιδια.Η Παρτιζαν μαλιστα κερδισε Μπαρτσελονα και εκτος εδρας τον ΠΑΟ,απο πού και ως πού το Μαρουσι ειναι καλυτερη ομαδα απο αυτην.Noμιζω ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει τι μεγεθος ειναι η Παρτιζαν διαχρονικα σαν ιστορια,κοσμος,παικτες που εχουν αγωνιστει σε αυτην.
lefkadian
QUOTE(The Admiral @ Mar 13 2010, 04:28 ) *
Eπαιξε αξιοπρεπως ο ΠΑΟ και κερδισε τα δυο τελευταια παιχνιδια ως οφειλε.Το οτι κατηγορειται απο "κοκκινους" και "κιτρινους" για αυτο,δε μου κανει εντυπωση.Οι μεν πρωτοι ειναι υποκριτες οτι ταχα ενδιαφερονται για το "καλο του ελληνικου του ελληνικου μπασκετ" a.k.a. "πω ρε ρεζιλια περασε το Μαρουσι και μεινατε απ'εξω εσεις,μη μιλατε". Οι δε δευτεροι ειναι εξισου υποκριτες που δε θελανε ταχα να τους χαρισει το ματς ο ΠΑΟ,αλλα κατα βαθος το θελανε πολυ γιατι ξερανε οτι και με την τριτη ομαδα να κατεβαινε ο ΠΑΟ,ουτε μια πιθανοτητα δεν ειχαν να τον κερδισουν.

Η τελικη βαθμολογια του ομιλου ειναι δικαιη,με δεδομενη την εικονα που παρουσιασε ο ΠΑΟ στα 3 πρωτα παιχνιδια.Η Παρτιζαν μαλιστα κερδισε Μπαρτσελονα και εκτος εδρας τον ΠΑΟ,απο πού και ως πού το Μαρουσι ειναι καλυτερη ομαδα απο αυτην.Noμιζω ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει τι μεγεθος ειναι η Παρτιζαν διαχρονικα σαν ιστορια,κοσμος,παικτες που εχουν αγωνιστει σε αυτην.

Πες τα χρυσοστομε. Να αγιασει το στομα σου. Οταν τα λεω εγω γινομαι γραφικος. Χωρις να θελω να προσβαλω τους φιλους του Αμαρουσιου δεν μπορει να συγκριθει η Παρτιζαν μαζι τους. Μιλαμε για μια ομαδα με φοβερη παραδοση και κουλτουρα, πρωταθλητρια Ευρωπης, που βγαζει καθε χρονο παιχτες επιπεδου (τουλαχιστον) Ευρωλιγκα και με φοβερο μπασκετικο κοσμο. Τι απο ολα αυτα εχει το Μαρουσι? Και μην ξεχναμε οτι φετος εσπασε το αηττητο της Barca και κερδισε και εμας εκτος εδρας. Απο που και ως που προκυπτει οτι το Μαρουσι ειναι καλυτερο, αδικηθηκε και πρεπει να περασει? Θα τρελαθουμε τελειως? Τι αλλο να κανει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για να περασει το Μαρουσι? Πηγε και κερδισε (αδιαφορος) στην Παρτιζαν. Και επαιξε στην ουσια σε ουδετερο γηπεδο με μιση ομαδα εναντιον του Αμαρουσιου. Ειδαν οι φιλοι τι εκανε ο αδιαφορος ΟΣΦΠ στη Ρωσια? Που επαιζε και χωρις απουσιες? Πηγε να διασυρθει. Εχανε μεχρι και με 22 ποντους λιγο πριν το τελος...
mono maroussi
QUOTE(lefkadian @ Mar 13 2010, 14:38 ) *
Πες τα χρυσοστομε. Να αγιασει το στομα σου. Οταν τα λεω εγω γινομαι γραφικος. Χωρις να θελω να προσβαλω τους φιλους του Αμαρουσιου δεν μπορει να συγκριθει η Παρτιζαν μαζι τους. Μιλαμε για μια ομαδα με φοβερη παραδοση και κουλτουρα, πρωταθλητρια Ευρωπης, που βγαζει καθε χρονο παιχτες επιπεδου (τουλαχιστον) Ευρωλιγκα και με φοβερο μπασκετικο κοσμο. Τι απο ολα αυτα εχει το Μαρουσι? Και μην ξεχναμε οτι φετος εσπασε το αηττητο της Barca και κερδισε και εμας εκτος εδρας. Απο που και ως που προκυπτει οτι το Μαρουσι ειναι καλυτερο, αδικηθηκε και πρεπει να περασει? Θα τρελαθουμε τελειως? Τι αλλο να κανει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για να περασει το Μαρουσι? Πηγε και κερδισε (αδιαφορος) στην Παρτιζαν. Και επαιξε στην ουσια σε ουδετερο γηπεδο με μιση ομαδα εναντιον του Αμαρουσιου. Ειδαν οι φιλοι τι εκανε ο αδιαφορος ΟΣΦΠ στη Ρωσια? Που επαιζε και χωρις απουσιες? Πηγε να διασυρθει. Εχανε μεχρι και με 22 ποντους λιγο πριν το τελος...

καλα στον αγιο θωμα ειχατε κερδισει καθαρα αλλα η διαιτησια ηταν απαραδεκτη αστο..Μου αρεσει που και συ δικαιολογεις τις αντιδρασεις των δικων σας..μηπως ησουν ενας απο αυτους?με αυτα που γραφεις εδω πολυ πιθανο..Οπου επαιξε το Μαρουσι φετος χειροκροτηθηκε..Βερολινο,Ρωμη(ημουν μεσα),Βελιγραδι..παντου αποθεωθηκε..στο οακα εφαγε γιουχα..απαραδεκτοι!!(αμα ημουνα αλλου θα λεγα πολυ χειροτερα).Οσο για την παρτιζαν που λες εσυ και ο γνωστος αρειανος..Στο πρωτο ματς την κερδισαμε χαλαρα στο οακα με 9 ποντους..Παμε εκει μεσα γινεται σφαγη απο την διαιτησια,με απιστευτη ανοχη στο κατς και τελικα χανουμε για 3 σε μια περιοδο που εχουμε κανει κοιλια σαν ομαδα.Αυτη η κοιλια,που ειχε αποκορυφωμα την ηττα απο τον ηλυσιακο κραταει ακομα.Αμα ειχαμε την φορμα του πρωτου ματς πιστεψε με θα κερδιζαμε.Δυστηχως λιγο οτι ηταν απληρωτοι οι παικτες λιγο η κοιλια και ηρθε αυτο το αποτελεσμα

QUOTE(Air Kef @ Mar 13 2010, 05:04 ) *

πραγματικα ρε κεφ δεν μπορει να καταλαβει το μυαλο μου πως ειναι δυνατον να γιουχαραν το Μαρουσι..απιστευτο..
rchos
η γραφικοτητα της γραφικοτητας ω γραφικοτητα εχει καταντησει αυτο το τοπικ.

Pierce
QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 04:28 ) *

Οπως στον πρωτο γυρο ε;

QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 04:28 ) *

Το ιδιο μεγεθος με τον Αρη που εφαγε 30 ποντους και αποκλειστηκε απο το Μαρουσι; Κηδεια με ξενα κολυβα κανεις...

Το γραφικομετρο εχει σπασει, τις τελευταιες σελιδες...

lamar
QUOTE(pierce21 @ Mar 13 2010, 12:53 ) *
Οπως στον πρωτο γυρο ε;

Το ιδιο μεγεθος με τον Αρη που εφαγε 30 ποντους και αποκλειστηκε απο το Μαρουσι; Κηδεια με ξενα κολυβα κανεις...

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Pierce
Και για να μην παρεξηγουμαι , Ο παναθηναικος καλα εκανε και κερδισε , δεν νομιζω κανενας απο τους φιλους του Αμαρουσιου να ζητησε να κατσει να χασει γιατι ΔΕΝ θα του αρμοζε τετοια προκριση , συμφωνα με την πορεια του μεχρι χτες, που παλευε επι ισοις οροις με ολους ... Αλλα ολα τα υπολοιπα απεχουν παρα πολυ ....
Vas
QUOTE(lefkadian @ Mar 13 2010, 03:00 ) *
Αν παιζαμε με ολες μας τις δυναμεις να εισαι σιγουρος οτι θα επαιζε και ο Πεκοβιτς και ο Σπανουλης. Και οι υπολοιποι δεν "σκιστηκαν" κιολας. Δεν μας ενδιαφερει καθολου το ελληνικο μπασκετ αλλα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Χειροτερη ξεχειροτερη περασε η Παρτιζαν, ετσι ειναι ο αθλητισμος.
Οσο για τις γιουχες ξεχασατε τι κανατε στο Αγιο Θωμα? Χανατε 15 ποντους 5 λεπτα πριν τη ληξη και για ενα αναποδο σφυριγμα (λεμε τωρα, κουβεντα να γινεται) αποχωρησε ο μισος σας παγκος με τον Μπαρτζωκα επικεφαλη. Δηλαδη τι θελατε να δειξετε? Οτι κερδισαμε λογω διαιτησιας? Ο κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εχει κριση και κρινει και δεν ανεχεται να τον κοροϊδευουν. Γι΄αυτο και οι γιουχες. Τι κομπλεξ να εχουμε? Με εσας? Οταν πηραμε το 1ο ευρωπαϊκο δεν νομιζω να παιζατε ουτε Α2. Εχεις καταλαβει τι εστι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο μπασκετ? Η μεγαλυτερη συγχρονη ευρωπαϊκη ομαδα. 5 πρωταθλητριων σε 15 χρονια. Δεν μπορουμε να αντικρυσουμε την φανελα μας. Τυφλωνομαστε απο την λαμψη 5 αστεριων 77.gif

Οπα ρε φιλαρακι.... έχει κρίση κόσμος του Πάο... Αν ειχε κριση με ολα αυτα που εχουν κανει οι προεδροι σας δεν θα ξαναπαταγατε γήπεδο. Το αν εχετε κομπλεξ ας μην μιλήσουμε καλυτερα, τα αστερια στην φανελα σας ειναι η καλύτερη απόδειξη!!

Ποιος μισός πάγκος έφυγε;; Πάλι καλά που έχει περάσει μόνο ένας μήνας και τα θυμόμαστε.... Θα μας βγάλετε και τρελους.

Για πιο 1ο ευρωπαικο μιλάς; Στο Παρίσι; εκει που μπήκαν οι προεδροι να αρπάξουν το κύπελλο; smiley.gif

The Admiral Δημοσιεύθηκε Σήμερα, 04:28

Υποκριτής είσαι εσυ φίλε μου. Εγώ δεν περίμενα να μου το δώσει ο Παο. Περίμενα η ομάδα μου να το κερδίσει. Δεν έπαιξε καλά και το έχασε. Τώρα άν εσυ πιστεύεις οτι η Παρτιζάν είναι καλύτερη του Αμαρουσίου (δεν μιλάω για ιστορικό μέγεθος αλλά για φέτος!!) να σου θυμίσω ότι και εμείς κερδίσαμε τον Πάο στο Οακα, την Παρτιζάν την κερδίσαμε με 8, ενώ εκεί χάσαμε με 3. Με την Μπάρτσα εμείς χάσαμε με 10 πόντους στην Βαρκελώνη , αυτοί με 20!! Επειδή έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Μπάρτσα δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι....

pierce21 Δημοσιεύθηκε 45 λεπτά πριν

Με πρόλαβες φιλε μου..... wink.gif
balomazoxtra
Aληθεύει ότι ο Λινάρδος έβριζε τον Ομπράντοβιτς ενώ τον συγκρατούσαν Μπαρτζώκας και Ελληνιάδης? 68.gif
mono maroussi
QUOTE(balomazoxtra @ Mar 13 2010, 15:43 ) *
Aληθεύει ότι ο Λινάρδος έβριζε τον Ομπράντοβιτς ενώ τον συγκρατούσαν Μπαρτζώκας και Ελληνιάδης? 68.gif

ολα αυτα ειναι φημες που λεγονται στις καφετεριες για να περναει η ωρα...μεσα στο γηπεδο ημουν δεν εγινε τπτ τετοιο
Vas
QUOTE(balomazoxtra @ Mar 13 2010, 13:43 ) *

Δεν το γνωρίζω.... Ο Ομπάντοβιτς δεν ήταν να αρπάξει τον Μεσινα; (άσε τις δηλώσεις μετά)...

Πάνω στα νεύρα μπορούν πολλά να συμβούν και απο τις 2 πλευρές...
lefkadian
QUOTE(Vas @ Mar 13 2010, 13:38 ) *
Οπα ρε φιλαρακι.... έχει κρίση κόσμος του Πάο... Αν ειχε κριση με ολα αυτα που εχουν κανει οι προεδροι σας δεν θα ξαναπαταγατε γήπεδο. Το αν εχετε κομπλεξ ας μην μιλήσουμε καλυτερα, τα αστερια στην φανελα σας ειναι η καλύτερη απόδειξη!!

Ποιος μισός πάγκος έφυγε;; Πάλι καλά που έχει περάσει μόνο ένας μήνας και τα θυμόμαστε.... Θα μας βγάλετε και τρελους.

Για πιο 1ο ευρωπαικο μιλάς; Στο Παρίσι; εκει που μπήκαν οι προεδροι να αρπάξουν το κύπελλο; smiley.gif

Υποκριτής είσαι εσυ φίλε μου. Εγώ δεν περίμενα να μου το δώσει ο Παο. Περίμενα η ομάδα μου να το κερδίσει. Δεν έπαιξε καλά και το έχασε. Τώρα άν εσυ πιστεύεις οτι η Παρτιζάν είναι καλύτερη του Αμαρουσίου (δεν μιλάω για ιστορικό μέγεθος αλλά για φέτος!!) να σου θυμίσω ότι και εμείς κερδίσαμε τον Πάο στο Οακα, την Παρτιζάν την κερδίσαμε με 8, ενώ εκεί χάσαμε με 3. Με την Μπάρτσα εμείς χάσαμε με 10 πόντους στην Βαρκελώνη , αυτοί με 20!! Επειδή έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Μπάρτσα δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι....

Φιλε χαλαρωσε, μια κουβεντα κανουμε... Η βαθμολογια λεει 2η η Παρτιζαν. Απο κει και περα τελος. Με την λογικη σου θα επρεπε να περασει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφου ειναι καλυτερη ομαδα και απο Παρτιζαν και απο Μαρουσι. Την γιουχα στο ΟΑΚΑ την φαγατε γιατι δεν σεβεστε τιποτα. Χασαμε μια προκριση απο εσας στο 1ο ματς στο ΟΑΚΑ και σας χειροκροτησαμε. Χανετε 20 ποντους στον Αγιο Θωμα, βριζετε τον Ομπραντοβιτς, τα βαζετε με τους διαιτητες. Συγκρινε συμπεριφορες και πες μου...
Οσο για το Παρισι τι να πω? Ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει. Εμεις παντως σαν οπαδοι εχουμε χειροκροτησει πολλες φορες το Μαρουσι. Απαιτουμε ομως και ενα στοιχειωδη σεβασμο. Οταν δεν τον εχουμε αντιδρουμε. Υπερβολικα? Να το δεχτω, αλλα δεν φταιμε μονο εμεις...
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Mar 13 2010, 15:38 ) *

πες τα ρε βας γιατι με ενα καλο ματς που εκανε μας την εχουν βγαλει και ομαδαρα..Ξεχνανε οτι το Μαρουσι κερδισε και παο και οσφπ(που τοτε ηταν σε απιστευτη φορμα)μεσα σε 5 μερες..εμεις φταιμε που χασαμε και τους δινουμε το δικαιωμα να λενε οτι θελουν.Αλλα μαλλον δεν ξερουν απο μπασκετ οι συγκεκριμενοι για να μην παραδεχονται το φετινο Μαρουσι..Ειδικα εσυ αντμιραλ αστο..Δεν μπορεις να μιλας φετος για το Μαρουσι με τετοια λογια.
The Admiral
QUOTE(pierce21 @ Mar 13 2010, 13:53 ) *
Οπως στον πρωτο γυρο ε;

H ομαδα του πρωτου γυρου που παρουσιασε ο ΠΑΟ αδικουσε πιο πολυ τον ιδιο του τον εαυτο.Η πραγματικη δυναμικη του εναι αυτη που παρουσιασε στο δευτερο γυρο,στο τελευταιο παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ,κατι τελος παντων πιο κοντα σε αυτο που μας εχει δειξει τα τελευταια χρονια και νομιζω δικαιουται να θεωρει κατι τετοιο δεδομενο απο την πλειονοτητα των φιλαθλων.Ειναι απιστευτο το πώς καποιοι προσπαθουν να παρουσιασουν την εξαιρεση σαν κανονα,διαστρεφοντας την πραγματικοτητα χαριν του οπαδισμου τους.

Το 1/4 του ΠΑΟ επαιξε απεναντι στο πληρες Μαρουσι(οχι δεδομενο αυτο φετος για το Μαρουσι,μην ξεχνιομαστε) στο ματς της χρονιας για το Μαρουσι.Και το Μαρουσι εχασε.Αυτο ειναι το φυσιολογικο αποτελεσμα οταν αγωνιζονται ομαδες της δυναμικοτητας του ΠΑΟ απεναντι σε ομαδες της δυναμικοτητας του Αμαρουσιου,οταν αποδιδουν εκαστες στα σχετικα συνηθισμενα τους επιπεδα.Οχι γιατι το Μαρουσι εχει χολερα και ειναι ομαδουλα,αλλα γιατι ο προεδρος του,που ειναι μαλλον πλουσιοτερος των Γιαννακοπουλων,αποφασισε να χρησιμοποιει την ομαδα του σαν μοχλο πιεσης για τα συμφεροντα του και οχι να βαζει χρηματα σεβομενος την ιστορια της και τους οπαδους της.

Αυτο τωρα τι σχεση εχει με αυτο που συζηταμε?Μιλας για γραφικοτητα,αλλα μου φαινεται οτι κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια,προσθετοντας και την εμπαθεια στη συμπεριφορα σου.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο,αλλα σιγουρα πλερεζες εχουν βαλει αρκετοι απο ο,τι βλεπω,που ο πρωταθλητης Ευρωπης δεν επεσε στο επιπεδο των δικων τους κομπλεξ,ζηλοφθονιας και μικροτητας.

Βασικα,η Παρτιζαν αξιζε πιο πολυ την προκριση γιατι κερδισε 3 παιχνιδια ενω το Μαρουσι 2.Γιατι δηλ. δεν ειναι καλυτερη?
mono maroussi
QUOTE(lefkadian @ Mar 13 2010, 15:55 ) *
Φιλε χαλαρωσε, μια κουβεντα κανουμε... Η βαθμολογια λεει 2η η Παρτιζαν. Απο κει και περα τελος. Με την λογικη σου θα επρεπε να περασει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφου ειναι καλυτερη ομαδα και απο Παρτιζαν και απο Μαρουσι. Την γιουχα στο ΟΑΚΑ την φαγατε γιατι δεν σεβεστε τιποτα. Χασαμε μια προκριση απο εσας στο 1ο ματς στο ΟΑΚΑ και σας χειροκροτησαμε. Χανετε 20 ποντους στον Αγιο Θωμα, βριζετε τον Ομπραντοβιτς, τα βαζετε με τους διαιτητες. Συγκρινε συμπεριφορες και πες μου...
Οσο για το Παρισι τι να πω? Ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει. Εμεις παντως σαν οπαδοι εχουμε χειροκροτησει πολλες φορες το Μαρουσι. Απαιτουμε ομως και ενα στοιχειωδη σεβασμο. Οταν δεν τον εχουμε αντιδρουμε. Υπερβολικα? Να το δεχτω, αλλα δεν φταιμε μονο εμεις...

Που χειροκροτησατε στο πρωτο ματς το Μαρουσι?Να τα λεγες σε αλλον να το πιστευα..Αλλα εχεις πεσει σε ατομα που δεν χανουν αγωνα του Αμαρουσιου.Κανεις δεν χειροκροτησε το Μαρουσι παρα μονο εμεις..Αμα δεν ησουν εκει δεν μπορεις να χεις αποψη για κατι τετοια

QUOTE(The Admiral @ Mar 13 2010, 15:58 ) *
H ομαδα του πρωτου γυρου που παρουσιασε ο ΠΑΟ αδικουσε πιο πολυ τον ιδιο του τον εαυτο.Η πραγματικη δυναμικη του εναι αυτη που παρουσιασε στο δευτερο γυρο,στο τελευταιο παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ,κατι τελος παντων πιο κοντα σε αυτο που μας εχει δειξει τα τελευταια χρονια και νομιζω δικαιουται να θεωρει κατι τετοιο δεδομενο απο την πλειονοτητα των φιλαθλων.Ειναι απιστευτο το πώς καποιοι προσπαθουν να παρουσιασουν την εξαιρεση σαν κανονα,διαστρεφοντας την πραγματικοτητα χαριν του οπαδισμου τους.

Το 1/4 του ΠΑΟ επαιξε απεναντι στο πληρες Μαρουσι(οχι δεδομενο αυτο φετος για το Μαρουσι,μην ξεχνιομαστε) στο ματς της χρονιας για το Μαρουσι.Και το Μαρουσι εχασε.Αυτο ειναι το φυσιολογικο αποτελεσμα οταν αγωνιζονται ομαδες της δυναμικοτητας του ΠΑΟ απεναντι σε ομαδες της δυναμικοτητας του Αμαρουσιου,οταν αποδιδουν εκαστες στα σχετικα συνηθισμενα τους επιπεδα.Οχι γιατι το Μαρουσι εχει χολερα και ειναι ομαδουλα,αλλα γιατι ο προεδρος του,που ειναι μαλλον πλουσιοτερος των Γιαννακοπουλων,αποφασισε να χρησιμοποιει την ομαδα του σαν μοχλο πιεσης για τα συμφεροντα του και οχι να βαζει χρηματα σεβομενος την ιστορια της και τους οπαδους της.

Αυτο τωρα τι σχεση εχει με αυτο που συζηταμε?Μιλας για γραφικοτητα,αλλα μου φαινεται οτι κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια,προσθετοντας και την εμπαθεια στη συμπεριφορα σου.

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο,αλλα σιγουρα πλερεζες εχουν βαλει αρκετοι απο ο,τι βλεπω,που ο πρωταθλητης Ευρωπης δεν επεσε στο επιπεδο των δικων τους κομπλεξ,ζηλοφθονιας και μικροτητας.

Βασικα,η Παρτιζαν αξιζε πιο πολυ την προκριση γιατι κερδισε 3 παιχνιδια ενω το Μαρουσι 2.Γιατι δηλ. δεν ειναι καλυτερη?

Το ενα ομως δεν το κερδισε στο γηπεδο αλλα με καλαθι που επρεπε να μετρησει..Ο παο με μας ηταν πολυ καλυτερος σε σχεση με το ματς που εχασε απο την παρτιζαν.Τον κερδισαμε στα ισια με καποια μεγαλα σουτ διανυοντας περιοδο μεγαλης φορμας..Αλλα μιας και παιζουμε απο τον Σεπτεμβριο και εχοντας μεσα στη χρονια πολλους τραυματισμους ειναι λογικο να κανουμε κοιλια.Δυστηχως ηρθε τωρα..Τωρα αν εσυ εχεις κομπλεξ με το Μαρουσι και βλεπεις οτι θες τι να σου πω..βγαινοντας ευρωλιγκα παλι νομιζω θα σου χω απαντησει καταλληλα
lamar
QUOTE(mono maroussi @ Mar 13 2010, 14:06 ) *
Το ενα ομως δεν το κερδισε στο γηπεδο αλλα με καλαθι που επρεπε να μετρησει..Ο παο με μας ηταν πολυ καλυτερος σε σχεση με το ματς που εχασε απο την παρτιζαν.Τον κερδισαμε στα ισια με καποια μεγαλα σουτ διανυοντας περιοδο μεγαλης φορμας..Αλλα μιας και παιζουμε απο τον Σεπτεμβριο και εχοντας μεσα στη χρονια πολλους τραυματισμους ειναι λογικο να κανουμε κοιλια.Δυστηχως ηρθε τωρα..Τωρα αν εσυ εχεις κομπλεξ με το Μαρουσι και βλεπεις οτι θες τι να σου πω..βγαινοντας ευρωλιγκα παλι νομιζω θα σου χω απαντησει καταλληλα

Εδω εισαι λαθος, κανενα καλαθι δεν επρεπε να μετρησει. Μια χαρα στα ισα κερδισε η Παρτιζαν την Μπαρτσελονα!
mono maroussi
QUOTE(lamar @ Mar 13 2010, 15:10 ) *
Εδω εισαι λαθος, κανενα καλαθι δεν επρεπε να μετρησει. Μια χαρα στα ισα κερδισε η Παρτιζαν την Μπαρτσελονα!

τεσπα για αυτο εχουν ακουστει πολλες αποψεις..Το θεμα ειναι οτι το ειμασταν καλυτεροι και μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας
saniboy
QUOTE(mono maroussi @ Mar 13 2010, 14:17 ) *
τεσπα για αυτο εχουν ακουστει πολλες αποψεις..Το θεμα ειναι οτι το ειμασταν καλυτεροι και μονοι μας βγαλαμε τα ματια μας

Τι να πει και ο Παναθηναικος τοτε.. rolleyes.gif

Πραγματικα κριμα και με Μακαμπι πιστευω το ειχαμε το Φ4...
papaki_PAO
QUOTE(mono maroussi @ Mar 13 2010, 13:55 ) *
πες τα ρε βας γιατι με ενα καλο ματς που εκανε μας την εχουν βγαλει και ομαδαρα..Ξεχνανε οτι το Μαρουσι κερδισε και παο και οσφπ(που τοτε ηταν σε απιστευτη φορμα)μεσα σε 5 μερες..εμεις φταιμε που χασαμε και τους δινουμε το δικαιωμα να λενε οτι θελουν.Αλλα μαλλον δεν ξερουν απο μπασκετ οι συγκεκριμενοι για να μην παραδεχονται το φετινο Μαρουσι..Ειδικα εσυ αντμιραλ αστο..Δεν μπορεις να μιλας φετος για το Μαρουσι με τετοια λογια.

Και τι θα πει όταν το Μαρούσι ήταν σε απίστευτη φόρμα τους νικούσε όλους? Και ο Παο όταν είναι σε τέλεια φόρμα δεν υπάρχει ομάδα που να μην τρώει 20 στο κεφάλι... Το θέμα είναι να είσαι σε απίστευτη φόρμα όταν πρέπει.. Αυτό που έκανε το Μαρούσι ήταν αξιοθαύμαστο, αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτες του Αμαρουσιου είχαν 3 ευκαιρίες να πάνε τον αγωνα σε παράταση και δεν το έκαναν, τρέμανε τα χέρια τους και ούτε τις βολές δεν μπορούσαν να βάλουν!

QUOTE(mono maroussi @ Mar 13 2010, 14:06 ) *

Ο Παο με σας ήταν το ίδιο χάλια όπως ήταν με την Παρτιζάν. Τον κερδίσατε χάρις στα πολύ τυχερά και τραβηγμένα από τα μαλλιά τρίποντα που έτυχε και βάλανε κάποιοι παίκτες σας (αυτοί που χθες τρέμανε τα χερια τους). Λογικό είναι κάποια στιγμή το Μαρούσι να τα'φτυνε! Δεν το καταλαβαίνω γιατί από τη μια λέτε "το Μαρούσι θέλαμε να κερδίσει με την αξία του" από την άλλη όλοι την έχετε πετάξει την κακία σας για τον Παναθηναϊκό, μάλλον ισχύει αυτό που λέει ο admiral.. Και τέλος, αν μετρούσε το καλάθι της Μπαρτσελόνα, θα περνούσε ο Παο, αλλά με τα αν δεν γίνεται δουλειά.

Pierce
QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 13:58 ) *

το δικο μου που κολλαει ρε Ναυαρχε ή που εσυ δεν εχασες ευκαιρια να εμφανιστεις για να την πεις στους Μαρουσιωτες, που ειναι γνωστο το ποσο μεγαλη συμπαθεια τους εχεις  ; Overall ναι ο παναθηναικος προφανως εχει καλυτερη ομαδα απο το Μαρουσι. Αλλα οπως τον κερδισε στα ισια στον πρωτο γυρο ,γιατι να μην το εκανε και προχτες;  Και το ντεφορμαρισμα μεσα στο παιχνιδι ειναι αλλωστε...

Το ποιος εχει εμπαθεια και με τι , ειναι προφανες

QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 13:58 ) *

Ελπιζω παντως να μην αναφερεσαι σε εμενα γιατι μιας και η δικια μου ομαδα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και παλευει για την σωτηρια,οποτε ουτε εχω λογo να ζηλεψω τον Παναθηναικο ουτε τιποτα αλλο. Αλλωστε η μονη μου ενασχοληση με τα του Ευρωπαικου μπασκετ ειναι ....το φορουμ. Ουτως ή αλλως δεν ειμαι ετσι σαν ανθρωπος.. Προσωπικα θα χαιρομουν αν περναγαν και οι 3 ομαδες στο final 4, οπως θα χαρω αν παρει και ο Αρης το eurocup γιατι σε αντιθεση με αρκετους, τα θεωρω επιτυχια ΚΑΙ του Ελληνικου μπασκετ 
mono maroussi
QUOTE (papaki_PAO @ Mar 13 2010, 16:25 ) *
Και τι θα πει όταν το Μαρούσι ήταν σε απίστευτη φόρμα τους νικούσε όλους? Και ο Παο όταν είναι σε τέλεια φόρμα δεν υπάρχει ομάδα που να μην τρώει 20 στο κεφάλι... Το θέμα είναι να είσαι σε απίστευτη φόρμα όταν πρέπει.. Αυτό που έκανε το Μαρούσι ήταν αξιοθαύμαστο, αλλά μέχρι εκεί. Οι παίκτες του Αμαρουσιου είχαν 3 ευκαιρίες να πάνε τον αγωνα σε παράταση και δεν το έκαναν, τρέμανε τα χέρια τους και ούτε τις βολές δεν μπορούσαν να βάλουν!

Ο Παο με σας ήταν το ίδιο χάλια όπως ήταν με την Παρτιζάν. Τον κερδίσατε χάρις στα πολύ τυχερά και τραβηγμένα από τα μαλλιά τρίποντα που έτυχε και βάλανε κάποιοι παίκτες σας (αυτοί που χθες τρέμανε τα χερια τους). Λογικό είναι κάποια στιγμή το Μαρούσι να τα'φτυνε! Δεν το καταλαβαίνω γιατί από τη μια λέτε "το Μαρούσι θέλαμε να κερδίσει με την αξία του" από την άλλη όλοι την έχετε πετάξει την κακία σας για τον Παναθηναϊκό, μάλλον ισχύει αυτό που λέει ο admiral.. Και τέλος, αν μετρούσε το καλάθι της Μπαρτσελόνα, θα περνούσε ο Παο, αλλά με τα αν δεν γίνεται δουλειά.

που πεταξαμε κακια για τον Παο?Εγω προσωπικα το μονο που ειπα και θα το ξαναπω ειναι για τον απαραδεκτο κοσμο σας που στο τελος γιουχαρε την ομαδα που εκανε ολη την ευρωπη να παραμιλαει.Συν οτι μερικοι ηρθαν και για τσαμπουκα προς τα εμας(!!).Ηταν και 40αρηδες οχι τιποτα πιτσιρικια..και για να μην παρεξηγηθω δεν μιλαω για ολους οσους ηταν στο γηπεδο αλλα για ενα μεγαλο μερος εξ αυτων..

QUOTE (pierce21 @ Mar 13 2010, 16:30 ) *
το δικο μου που κολλαει ρε Ναυαρχε ή που εσυ δεν εχασες ευκαιρια να εμφανιστεις για να την πεις στους Μαρουσιωτες, που ειναι γνωστο το ποσο μεγαλη συμπαθεια τους εχεις  ; Overall ναι ο παναθηναικος προφανως εχει καλυτερη ομαδα απο το Μαρουσι. Αλλα οπως τον κερδισε στα ισια στον πρωτο γυρο ,γιατι να μην το εκανε και προχτες;  Και το ντεφορμαρισμα μεσα στο παιχνιδι ειναι αλλωστε...

Ελπιζω παντως να μην αναφερεσαι σε εμενα γιατι μιας και η δικια μου ομαδα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και παλευει για την σωτηρια,οποτε ουτε εχω λογo να ζηλεψω τον Παναθηναικο ουτε τιποτα αλλο. Αλλωστε η μονη μου ενασχοληση με τα του Ευρωπαικου μπασκετ ειναι ....το φορουμ. Ουτως ή αλλως δεν ειμαι ετσι σαν ανθρωπος.. Προσωπικα θα χαιρομουν αν περναγαν και οι 3 ομαδες στο final 4, οπως θα χαρω αν παρει και ο Αρης το eurocup γιατι σε αντιθεση με αρκετους, τα θεωρω επιτυχια ΚΑΙ του Ελληνικου μπασκετ 

77.gif
The Admiral
QUOTE(pierce21 @ Mar 13 2010, 16:30 ) *

Σιγουρα το ντεφορμαρισμα ειναι μεσα στο παιχνιδι και βεβαια καμια ομαδα δεν εχει χασει ποτε κανενα ματς πριν πατησει στο γηπεδο.Αλλα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα για μια πολυ καλη ομαδα σαν τον ΠΑΟ, 6 και αγωνιστικων κατα τη γνωμη μου δεν ειναι φυσιολογικο και με βαση αυτη τη λογικη εγραψα οσα εγραψα.Δηλ. ειναι πιο φυσιολογικο ο,τι τουβλο πεταγε το Μαρουσι προς το καλαθι του ΠΑΟ στο πρωτο ματς στο ΟΑΚΑ να μπαινει μεσα και οχι ο ΠΑΟ να κερδισει το Μαρουσι δια περιπατου,εστω και με τη δευτερη του ομαδα?Και σημειωτεον,δεν ειμαι απο εκεινους που θεωρουν την ευστοχια στα τριποντα θεμα φαρδους και μικρης αξιας στη διαμορφωση του τελικου αποτελεσματος ενος αγωνα.Αντιθετως,πιστευω οτι τα τριποντα ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στο μπασκετ και αυτο που κανει τη διαφορα μαζι με τα ρημπαουντ,ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα.Χαρη στα τριποντα ο ΠΑΟ στεφθηκε πρωταθλητης Ευρωπης περσι,η ΤΣΣΚΑ εχασε γιατι δεν μπηκε αυτο του Σισκαουσκας,ο ΟΣΦΠ πηρε το κυπελλο γιατι μπηκαν τα τριποντα του Τεοντοσιτς και του Κλειζα στο κρισιμο σημειο και τα εχασαν οι του ΠΑΟ.Ο ΠΑΟ αποκλειστηκε απο την ευρωλιγκα μονο και μονο γιατι μπηκαν δυο τρελα τριποντα του Λακοβιτς και ενα του Γκριμαου και εχασε ενα σιγουρο ο Γιασικεβιτσιους.Αυτη ηταν/ειναι η διαφορα των ομαδων κατα τη γνωμη μου,τα αλλα οχι τοσο.

[off topic]Τωρα,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο εχει νοημα να τα γραφω ολα αυτα,βασικα δεν ξερω αν εχει καν νοημα που γραφω,γιατι απο οσο εχω καταλαβει σε αυτο το φορουμ κρινομαι οχι για το τι γραφω,αλλα για τα κινητρα που μου προσαπτει ο καθενας για αυτα που γραφω.Ευχαριστως να δεχτω οποιαδηποτε συζητηση πανω στα γραφομενα μου,αλλα τα κινητρα μου ειναι δικα μου,δε δινω μια δυαρα για το τι πιστευει ο οποιοσδηποτε για αυτα και δε γραφω για να γινω αρεστος σε κανεναν ουτε για να κανω φιλους,εχω ηδη αρκετους και αλλους δε θα τους προλαβαινα.[/off topic]
Pierce
QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 14:59 ) *
Σιγουρα το ντεφορμαρισμα ειναι μεσα στο παιχνιδι και βεβαια καμια ομαδα δεν εχει χασει ποτε κανενα ματς πριν πατησει στο γηπεδο.Αλλα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα για μια πολυ καλη ομαδα σαν τον ΠΑΟ, 6 και αγωνιστικων κατα τη γνωμη μου δεν ειναι φυσιολογικο και με βαση αυτη τη λογικη εγραψα οσα εγραψα.Δηλ. ειναι πιο φυσιολογικο ο,τι τουβλο πεταγε το Μαρουσι προς το καλαθι του ΠΑΟ στο πρωτο ματς στο ΟΑΚΑ να μπαινει μεσα και οχι ο ΠΑΟ να κερδισει το Μαρουσι δια περιπατου,εστω και με τη δευτερη του ομαδα?Και σημειωτεον,δεν ειμαι απο εκεινους που θεωρουν την ευστοχια στα τριποντα θεμα φαρδους και μικρης αξιας στη διαμορφωση του τελικου αποτελεσματος ενος αγωνα.Αντιθετως,πιστευω οτι τα τριποντα ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στο μπασκετ και αυτο που κανει τη διαφορα μαζι με τα ρημπαουντ,ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα.Χαρη στα τριποντα ο ΠΑΟ στεφθηκε πρωταθλητης Ευρωπης περσι,η ΤΣΣΚΑ εχασε γιατι δεν μπηκε αυτο του Σισκαουσκας,ο ΟΣΦΠ πηρε το κυπελλο γιατι μπηκαν τα τριποντα του Τεοντοσιτς και του Κλειζα στο κρισιμο σημειο και τα εχασαν οι του ΠΑΟ.Ο ΠΑΟ αποκλειστηκε απο την ευρωλιγκα μονο και μονο γιατι μπηκαν δυο τρελα τριποντα του Λακοβιτς και ενα του Γκριμαου και εχασε ενα σιγουρο ο Γιασικεβιτσιους.Αυτη ηταν/ειναι η διαφορα των ομαδων κατα τη γνωμη μου,τα αλλα οχι τοσο.

Αν το εγραφες ετσι εξ'αρχης, μονο...+1 θα μπορουσα να γραψω απο κατω smile.gif

QUOTE (The Admiral @ Mar 13 2010, 14:59 ) *
[off topic]Τωρα,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο εχει νοημα να τα γραφω ολα αυτα,βασικα δεν ξερω αν εχει καν νοημα που γραφω,γιατι απο οσο εχω καταλαβει σε αυτο το φορουμ κρινομαι οχι για το τι γραφω,αλλα για τα κινητρα που μου προσαπτει ο καθενας για αυτα που γραφω.Ευχαριστως να δεχτω οποιαδηποτε συζητηση πανω στα γραφομενα μου,αλλα τα κινητρα μου ειναι δικα μου,δε δινω μια δυαρα για το τι πιστευει ο οποιοσδηποτε για αυτα και δε γραφω για να γινω αρεστος σε κανεναν ουτε για να κανω φιλους,εχω ηδη αρκετους και αλλους δε θα τους προλαβαινα.[/off topic]

Απο τι στιγμη που γραφεις κατι δημοσιως ειναι επομενο να δεχτεις κριτικη (λαθος/σωστη, δεν εξεταζω αυτο τωρα) πανω στα γραφομενα σου. Οπως και για τα κινητρα αλλωστε, αφου και αυτα σε κανουν να διαμορφωσεις τη φχψ αποψη. Οσον αφορα το bold δεν διαφωνω 
Ginobili
Ό,τι και να λέτε εσείς...εγώ ξέρω και εστιάζω στο ότι μετά από καιρό έπαιξε ο Σάρας,και είδα μερικές πολύ όμορφες μπασκετικές φάσεις.Έφυγα από το γήπεδο με μία παραπάνω ικανοποίηση.Δεν ξέρω αν είναι κουτσός,σάπιος...ή τσακωμένος,εγώ ξέρω ότι ο Παναθηναικός της περιόδου 2009-2010 δεν κατάφερε να επαναλάβει αυτά της περιόδου 2008-09 επειδή απουσίαζε αυτός ο υπερπαίκτης.Ένας υπερπαίκτης που αυτά που προσφέρει στην ομάδα στον επιθετικό τομέα είναι δεκαπλάσια από αυτά που στερεί στον αμυντικό τομέα.

Η οργάνωση του παιχνιδιού και το φαρμακερό του σουτ...ήταν αυτά που μας έλειψαν στο τοπ16 και στον τελικό του κυπέλλου.Εύχομαι και ελπίζω σε 2 μήνες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να παίζει,έτσι ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Vas
QUOTE(The Admiral @ Mar 13 2010, 14:59 ) *

Φίλους έχουμε και εμεις αρκετούς αλλα δεν το γραφουμε στο basketforum.

Το θέμα είναι ότι σχολιάζεις/κριτικάρεις πάντοτε αρνητικά για το Μαρούσι... άρα να είσαι έτοιμος να δεχτείς και εσύ κριτική.

Στην αρχή με πείραζαν, αυτα τα αρνητικά σχόλια, αλλά μετά από 2 χρονια αποκλεισμών από το Μαρούσι (με εμφατικό τρόπο), καταντάει γραφικό (όπως ειπαν και οι άλλοι) να προσπαθούμε να αποδείξουμε πια ομάδα παίζει μπάσκετ, και πια όχι....

The Admiral
QUOTE(Vas @ Mar 13 2010, 19:05 ) *
Φίλους έχουμε και εμεις αρκετούς αλλα δεν το γραφουμε στο basketforum.

Το θέμα είναι ότι σχολιάζεις/κριτικάρεις πάντοτε αρνητικά για το Μαρούσι... άρα να είσαι έτοιμος να δεχτείς και εσύ κριτική.

Στην κριτικη ειμαι ανοιχτος,αλλα λαμβανω μονο αφορισμους μεχρι στιγμης.

Ειμαι ακομη σε αναμονη σοβαρου αντιλογου σε αυτα που γραφω.

Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι αυτο που σε πειραζει κατα βαθος ειναι οτι γραφω "αρνητικα" για το Μαρουσι και οχι η ουσια αυτων που γραφω.

Στην αρχή με πείραζαν, αυτα τα αρνητικά σχόλια, αλλά μετά από 2 χρονια αποκλεισμών από το Μαρούσι (με εμφατικό τρόπο), καταντάει γραφικό (όπως ειπαν και οι άλλοι) να προσπαθούμε να αποδείξουμε πια ομάδα παίζει μπάσκετ, και πια όχι....

Ποια ομαδα παιζει μπασκετ?Και ποια οχι?Για δωσε μας τα φωτα σου.
Vas
QUOTE(The Admiral @ Mar 13 2010, 19:38 ) *
Στην κριτικη ειμαι ανοιχτος,αλλα λαμβανω μονο αφορισμους μεχρι στιγμης.

Ειμαι ακομη σε αναμονη σοβαρου αντιλογου σε αυτα που γραφω.

Χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι αυτο που σε πειραζει κατα βαθος ειναι οτι γραφω "αρνητικα" για το Μαρουσι και οχι η ουσια αυτων που γραφω.

Ποια ομαδα παιζει μπασκετ?Και ποια οχι?Για δωσε μας τα φωτα σου.

Μα αυτό ειναι η ουσία! Αφορίζεις συνέχεια μια ομάδα που παραλίγο να φτάσει στο TOP8, που σε έχει αποκλείσει τις 3 τελευταιες φορές, που όλοι λένε/γράφουν τα καλύτερα! Και εσύ συνεχίζεις να υποτιμάς ην ομάδα θέτοντας επειχηρήματα που σχεδόν όλοι στα αντικρούουν... Τι σοβαρος αντιλογος να υπάρχει σε όλα αυτα;
Το "ενοχλητικό" είναι η απόλυτη "μη αντικειμενικοτητα". Καθένας μπορεί να πιστευει οτι θέλει, αλλά και η εμπαθεια εχει όρια...

The Admiral
E,αν ηξερα οτι τα παιρνεις τοσο προσωπικα τα οσα γραφω "εναντιον του Αμαρουσιου" και οτι σου χαλαω τη μερα,θα εγραφα πιο "στρογγυλεμενα" πραγματα και οπωσδηποτε λιγοτερα.

Η ψυχικη ηρεμια των συμφορουμιτων προηγειται οποιασδηποτε αντικειμενικης ή υποκειμενικης αποψης που μολις τη διαβασει καποιος,δε θα τη θυμαται αμεσως μετα (εκτος απο αυτον που τον πειραξε).

Τωρα,το ποσες φορες "με εχει αποκλεισει" η ταδε ομαδα ωστε να κανω μοκο,ειναι κατι που δε θα με εμποδισει ποτε να γραψω κατι που την αφορα.Γιατι οι συλλογικες αποτυχιες ειναι αθλητικες και μονο και οχι δικες μου,ουτε αιτια ντροπης και αυτολογοκρισιας.

Δηλ. οντως δε θα γραψω κατι εναντιον του Αμαρουσιου αμα με απειλησεις οτι θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις,αλλα οχι και επειδη εχει πελατη τον Αρη τα τελευταια χρονια.
piratiko
Εγω ημουνα μεσα και ναι γιουχαρα στο τελος το Μαρουσι. Πιστευω οτι το ματς που κατεστρεψε τον Παναθηναικο, ηταν το πρωτο με Μαρουσι που εχασε. Μπηκαν απιστευτα σουτ, ηταν και ο Παναθηναικος ντεφορμε και χαθηκε η προκριση. Απ τη Παρτιζαν εστεκε το πρωτο ματς να χαναμε, απο τη Μπαρτσα που ειναι καλυτερη ομαδα στεκει να χασουμε δυο φορες, αλλα απ το Μαρουσι (οσο καλο κι αν ειναι φετος), δεν δικαιολογειται να χανουμε μεσα στο ΟΑΚΑ. Εκει χαθηκε η προκριση. Γι αυτο γιουχαρα στο τελος, μας κοψατε την προκριση πως να το κανουμε? Να σας δωσουμε και αναμνηστικα δωρα στο τελος? Εχετε και το αντιπαθεστατο σπονσορ TURKISH AIRLINES στη φανελα, πως να μη γιουχαρει κανεις?

@Ginobili

Πες τα ρε φιλε! Οταν τα λεγα εγω οτι φετος μας ελειπε ο Σαρας οσο κανεις αλλος...αλλα τον εχουν βγαλει ολοι κουτσο και πρωην μπασκετμπολιστα. Οταν ομως δινει τις ασσιστ και ακομα και οι φιλαθλοι αναρωτιουνται που πηγε η μπαλα, δεν λενε τιποτα! Ελλας το μεγαλειο σου, οσο σαπιο βγαλατε τον Ζιλμπερτο στη μπαλα, αλλο τοσο κουτσος ειναι Σαρας... shot.gif
Vas
QUOTE(The Admiral @ Mar 13 2010, 20:11 ) *
E,αν ηξερα οτι τα παιρνεις τοσο προσωπικα τα οσα γραφω "εναντιον του Αμαρουσιου" και οτι σου χαλαω τη μερα,θα εγραφα πιο "στρογγυλεμενα" πραγματα και οπωσδηποτε λιγοτερα.

Η ψυχικη ηρεμια των συμφορουμιτων προηγειται οποιασδηποτε αντικειμενικης ή υποκειμενικης αποψης που μολις τη διαβασει καποιος,δε θα τη θυμαται αμεσως μετα (εκτος απο αυτον που τον πειραξε).

Τωρα,το ποσες φορες "με εχει αποκλεισει" η ταδε ομαδα ωστε να κανω μοκο,ειναι κατι που δε θα με εμποδισει ποτε να γραψω κατι που την αφορα.Γιατι οι συλλογικες αποτυχιες ειναι αθλητικες και μονο και οχι δικες μου,ουτε αιτια ντροπης και αυτολογοκρισιας.

Δηλ. οντως δε θα γραψω κατι εναντιον του Αμαρουσιου αμα με απειλησεις οτι θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις,αλλα οχι και επειδη εχει πελατη τον Αρη τα τελευταια χρονια.

φίλε μου γράφε ότι θέλεις.... Δεν θα σου απαγορευσω να ποσταρεις! Μετά από τόσο καιρό εδώ, και μετά από τόσα ποστ μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει καποια πράγματα...

piratiko Δημοσιεύθηκε 5 λεπτά πριν
Εγω ημουνα μεσα και ναι γιουχαρα στο τελος το Μαρουσι. Πιστευω οτι το ματς που κατεστρεψε τον Παναθηναικο, ηταν το πρωτο με Μαρουσι που εχασε. Μπηκαν απιστευτα σουτ, ηταν και ο Παναθηναικος ντεφορμε και χαθηκε η προκριση. Απ τη Παρτιζαν εστεκε το πρωτο ματς να χαναμε, απο τη Μπαρτσα που ειναι καλυτερη ομαδα στεκει να χασουμε δυο φορες, αλλα απ το Μαρουσι (οσο καλο κι αν ειναι φετος), δεν δικαιολογειται να χανουμε μεσα στο ΟΑΚΑ. Εκει χαθηκε η προκριση. Γι αυτο γιουχαρα στο τελος, μας κοψατε την προκριση πως να το κανουμε? Να σας δωσουμε και αναμνηστικα δωρα στο τελος? Εχετε και το αντιπαθεστατο σπονσορ TURKISH AIRLINES στη φανελα, πως να μη γιουχαρει κανεις?

Α ρε Ελλαδάρα!! Νοωτροπία του ΝεοΕλληνα! Σε γιουχάρω επειδή έχασα και μου εκοψες την πρόκριση! Φίλε μου, η αναγνώρηση του νικητη θέλει μεγάλα κότσια! Το να χειροκροτήσεις τον αντιπαλό σου ακόμα μεγαλύτερα...

και Συγνώμη δεν κατάλαβα... Τι εισαι και σε πείραξε το Turkish Airlnes; Σου έθιξε τον νεο ελληνικο πατριωτισμο;

vastravoud
Εγώ πάντως ξενέρωσα απίστευτα με τη γιούχα στο Μαρούσι sad.gif

Δε βαριέσαι όμως, συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας....
Razorblade Fish
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 20:29 ) *

Απλα αν θες εξηγησε μου γιατι στεκει να χασεις απο την Παρτιζαν μεσα στην εδρα σου και οχι απο το Μαρουσι.,που τυπικα εχετε κοινη εδρα και ειναι καλυτερη ομαδα...Κατα τα αλλα το ποστ σου το θεωρω απαραδεκτο... 68.gif
piratiko
Nαι γιατι δεν επιτρεπεται να γιουχαρεις αυτους που οχι με την αξια τους αλλα λογω του ντεφορμαρισματος της αλλης ομαδας, απιστευτη κωλοφαρδια σε σουτ με κρεμασμενο παιχτη πανω τους, νικησε το πρωτο παιχνιδι. Αναγνωριση του νικητη? Εαν παιζαμε με Παρτιζαν στο τελευταιο ματς, ειμαι σιγουρος οτι ολο το γηπεδο θα χειροκροταγε τη σερβικη ομαδα. Επειδη το αξιζει. Η Παρτιζαν αξιζε να περασει.
Οσο για το σπονσορα, θελει και εξηγηση γιατι με πειραζει? Τι εννοεις τι ειμαι και με πειραξε? Πρεπει να μαι κατι, για να θιχτω? Στρατιωτικος η μπατσος θα μαι λες ε? Οποιος θιγεται απο τους σφαχτες του Ελληνισμου, ειναι ακροδεξιος ετσι? Με πειραζει σαν Ελληνα να βλεπω τη καταντια ελληνικης ομαδας να διαφημιζει τη χωρα που εχει κανει τοσα εις βαρος μας...τοσο δυσκολο να το καταλαβεις? Παλι καλα που δεν ημουν μονος που γιουχαρε και γι αυτο το λογο. Αισχος, τιποτα αλλο. Φανταστειτε παλεστινιακη ομαδα να χει σπονσορα ISRAEL AIRLINES, αλλα εμεις ειμαστε ευρωπαιοι πλεον! Ακου εκει, γιατι με χαλαει...

@Razorblade

Καλυτερη ομαδα απο ποιον? Αυτο ειναι το θεμα, εσεις νομιζετε οτι το Μαρουσι ειναι καλυτερη ομαδα απ την Παρτιζαν, εγω οχι. Η βαθμολογια μιλαει απο μονη της, περασε αυτος που αξιζε. Η Παρτιζαν.
Vas
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 21:09 ) *
Nαι γιατι δεν επιτρεπεται να γιουχαρεις αυτους που οχι με την αξια τους αλλα λογω του ντεφορμαρισματος της αλλης ομαδας, απιστευτη κωλοφαρδια σε σουτ με κρεμασμενο παιχτη πανω τους, νικησε το πρωτο παιχνιδι. Αναγνωριση του νικητη? Εαν παιζαμε με Παρτιζαν στο τελευταιο ματς, ειμαι σιγουρος οτι ολο το γηπεδο θα χειροκροταγε τη σερβικη ομαδα. Επειδη το αξιζει. Η Παρτιζαν αξιζε να περασει.
Οσο για το σπονσορα, θελει και εξηγηση γιατι με πειραζει? Τι εννοεις τι ειμαι και με πειραξε? Πρεπει να μαι κατι, για να θιχτω? Στρατιωτικος η μπατσος θα μαι λες ε? Οποιος θιγεται απο τους σφαχτες του Ελληνισμου, ειναι ακροδεξιος ετσι? Με πειραζει σαν Ελληνα να βλεπω τη καταντια ελληνικης ομαδας να διαφημιζει τη χωρα που εχει κανει τοσα εις βαρος μας...τοσο δυσκολο να το καταλαβεις? Παλι καλα που δεν ημουν μονος που γιουχαρε και γι αυτο το λογο. Αισχος, τιποτα αλλο. Φανταστειτε παλεστινιακη ομαδα να χει σπονσορα ISRAEL AIRLINES, αλλα εμεις ειμαστε ευρωπαιοι πλεον! Ακου εκει, γιατι με χαλαει...

thumbsup.gif ugly_tocktock.gif

1. Κωλοφαρδία.... Για κακη σου τύχη το Μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο, που με κατενατσιο ή με μια αντεπιθεση μπορείς να πάρεις ευρωπαικό. Για να φτάσεις στο τοπ16, για να νικας Παο/Οσφπ σε 3 μέρες πρέπει να παίξεις καλά! Και το Μαρούσι έπαιξε! Ούτε κωλοφαρδίες ούτε τίποτα.

2. Θες να σου αναλύσω εδώ για τις συνεργασίες των ελληνικών τραπεζών/χρηματηστηριακών με αντίστοιχες τούρκικες; Για τις κυβερνήσεις; Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η προπαγανδα και ο ακραίος εθνικισμός είναι το πρόβλημα.

Germany96
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 21:09 ) *
Οποιος θιγεται απο τους σφαχτες του Ελληνισμου, ειναι ακροδεξιος ετσι?

Οποιος κανει τετοιους χαρακτηρισμους για ενα αερομεταφορεα παντως δεν τον λες και νηφαλιο μετριοπαθη.
Air Kef
Το απολαμβάνω το τόπικ προσωπικά, δικαιώνομαι γιαυτά που λέω μετά από ένα ΠΑΟ-ΑΕΚ που ειχα πάει πριν 2 χρόνια και δεν με πίστευε κανείς ότι είχα φύγει στο γ δεκάλεπτο.
Δυστυχώς απόψεις με τις οποίες η πλειοψηφία μη φίλων του ΠΑΟ διαφωνεί κάθετα, δεν ειναι μεμονωμένες.
traveller
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 19:29 ) *
@Ginobili

Πες τα ρε φιλε! Οταν τα λεγα εγω οτι φετος μας ελειπε ο Σαρας οσο κανεις αλλος...αλλα τον εχουν βγαλει ολοι κουτσο και πρωην μπασκετμπολιστα. Οταν ομως δινει τις ασσιστ και ακομα και οι φιλαθλοι αναρωτιουνται που πηγε η μπαλα, δεν λενε τιποτα! Ελλας το μεγαλειο σου, οσο σαπιο βγαλατε τον Ζιλμπερτο στη μπαλα, αλλο τοσο κουτσος ειναι Σαρας... shot.gif

Για να το ξαναπάμε μια :

Με το Μαρούσι δεν το θες τον Σάρας. Το κερδίζει και με 20 χωρίς τον Σάρας. Με τον Ολυμπιακό που τον θες, πούντος? Με τη Μπάρστα πούντος? εκεί τον θες.
Ο προπονητής θέλει το κακό της ομάδας που τον πάρκαρε στον πάγκο?? Με σκασμένους όλους τους περιφερειακούς μας , εάν ήταν ικανός να προσφέρει δεν θα τον έβαζε??? εσύ τι λες?? απλή λογική είναι.

Ο τύπος είχε σοβαρό τρυματισμό. Παίχτης που δεν παίρνει δευτερόλεπτο μεχρι το Δεκέμβρη/ Γενάρη έχει πρόβλημα. Ο ίδιος είπε "δεν πάω στη Βαρκελώνη" . Και μετά αναρωτιόμαστε εάν έχει πρόβλημα??? Καλές είναι οι ασίστ αλλά καλά είναι και τα 3ποντα που μας κόλλησε ο Λάκοβιτς όταν μπήκε μέσα με τη Μπάρτσα.

QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 18:29 ) *

τώρα , σόρυ κιόλας αλλά αυτά που λες δε στέκουν. Δηλαδή γιουχάρουμε μια ομάδα επειδή μας κέρδισε??? Μα όλες οι ομάδες για να κερδίσουν παίζουν!! Επρεπε δηλαδή να κάτσει να χάσει??? ohmy.gif ohmy.gif
Τα 3ποντα μπαίνουν άλλοτε και άλλοτε δεν μπάινουν. Εδώ έβαλε 7-8 ο Ουίνστον με τον Ολυμπιακό και μετά στο υπόλοιπο της σεζόν έβαλε 1-2 , δε θα τα βάλει ο Κις???
Πιθανό να μην καταλαβαίνω κάτι ...επειδή δε δικαιολογείται να χάνουμε από το Μαρούσι (ιμηο μια χαρά δικαιολογείται , απλώς ήταν καλύτερο στο συγκεκριμένο ματς και μας κέρδισε ) πρέπει να τους γιουχάρουμε???
Αναλογικά εάν το δεις , πρόπερσι που είχαμε χάσει από την Ολυμπιαδα, έπρεπε να κάψουμε την Πάτρα...

Τε σπα, ο καθένας όπως τη βρίσκει, νο προμπλεμ.

¨Όσο για τη διαφήμιση της φανέλας: Από αυτούς τα πήρε , αυτούς διαφημίζει. Καλά ξηγιέται. Ας του τα έδινε άλλος να διαφημίζει άλλον. Και ο Ίμπο τούρκος ήταν αλλά δεν πιστεύω να μας χάλασε . Ε? laugh.gif laugh.gif
mono maroussi
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 21:29 ) *

@Ginobili

Ωραια νοοτροπια..απο πια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται?Αλλα με την μαζα ολοι μαγκες..αμα ησουν μονος σου η με αλλους 5-6 να δω αν θα ερχοσουνα να γιουχαρειςwink.gifΗ φετινη παρτιζαν ειναι η αποθεωση του κατς..Να μου λεγατε για την περσινη η την προπερσινη η καποια προηγουμενη να πω ενταξει..ειπαμε δυστηχως δεν περναει ο καλυτερος και αμα συγκρινεις τις δυο ομαδες βλεπεις ποιος ειναι..
Ginobili
QUOTE(piratiko @ Mar 13 2010, 18:29 ) *
Εχετε και το αντιπαθεστατο σπονσορ TURKISH AIRLINES στη φανελα, πως να μη γιουχαρει κανεις?

Άλλο πάλι και τούτο....από μόνο του αυτό σε τσιγκλάει να γιουχάρεις.
Στις τελευταίες επιθέσεις του Αμαρουσίου πάντως,εννοείται ότι γιούχαρα κι εγώ.Αυτό έλειπε....για την νίκη πηγαίναμε,δεν θα γιούχαρα τον αντίπαλο? Τρελλοί είμαστε? Μην λέμε ό,τι θέλουμε...Εξάλλου το θεωρώ απίστευτα ταπεινωτικό και εξευτελιστικό για το Μαρούσι το να του χαρίζαμε την νίκη.

Άκου κει TURKISH AIRLINES .... 68.gif Χρειάζεται τα λεφτά των Τούρκων ο Βωβός για να πληρώσει τον Λούκας? Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο... Εύγε...και εις ανώτερα...μήπως θεέλει και Turkish arena στον Βοτανικό...?

QUOTE(traveller @ Mar 13 2010, 22:52 ) *
Για να το ξαναπάμε μια :

Με το Μαρούσι δεν το θες τον Σάρας. Το κερδίζει και με 20 χωρίς τον Σάρας. Με τον Ολυμπιακό που τον θες, πούντος? Με τη Μπάρστα πούντος? εκεί τον θες.
Ο προπονητής θέλει το κακό της ομάδας που τον πάρκαρε στον πάγκο?? Με σκασμένους όλους τους περιφερειακούς μας , εάν ήταν ικανός να προσφέρει δεν θα τον έβαζε??? εσύ τι λες?? απλή λογική είναι.

Ο τύπος είχε σοβαρό τρυματισμό. Παίχτης που δεν παίρνει δευτερόλεπτο μεχρι το Δεκέμβρη/ Γενάρη έχει πρόβλημα. Ο ίδιος είπε "δεν πάω στη Βαρκελώνη" . Και μετά αναρωτιόμαστε εάν έχει πρόβλημα??? Καλές είναι οι ασίστ αλλά καλά είναι και τα 3ποντα που μας κόλλησε ο Λάκοβιτς όταν μπήκε μέσα με τη Μπάρτσα.

Ναι...από την ασταθή άμυνα έχασες την πρόκριση και το κύπελλο....Το ότι είσουν 7' χωρίς πόντο με την Παρτιζάν σου λέει κάτι..? Οι απονενοημένες ατομικές προσπάθεις του Χέισλιπ και τα τρίποντα στον αιφνιδιασμό του περπέρογλου με τον Ολυμπιακό στον τελικό σου λένε κάτι? Από τα 2 τρίποντα του Λάκοβιτς έχασες εδώ μέσα από την Μπάρτσα??? Τα pick&roll και τα alley-oop για πλάκα με τον Εντόγκ και τον Βάσκεθ στα τελευταία λεπτά τα θυμάσαι? Το ότι είχες μπλοκάρει και δεν μπορούσες να σκοράρεις το θυμάσαι? Άμα είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα ο Σάρας...δεν έπρεπε να τον βάλει καθόλου αφού ήταν ανέτοιμος με Μπάρτσα και Ολυμπιακό.Το να τον βάζει 1-2' στο παιχνίδι...είναι και άχρηστη κίνηση για την ομάδα,και σπάσιμο νεύρων για τον παίκτη.Για τον Θεό...ο Σάρας είναι,δεν είναι ο Γλυνιαδάκης που μπαίνει για να κάνει φάουλ.
Με τον Ολυμπιακό μόλις έκανε μια λάθος πάσα...τον έβγαλε....οκ τότε το κατάλαβες Ζοτς...ότι δεν είναι έτοιμος?
kseplenhs
βλέπω οτι υπάρχει λαική κατακραυγή απέναντι στον τουρκικό αερομεταφορέα

λέω να συμμετάσχω... ph34r.gif
panos75
QUOTE(kseplenhs @ Mar 14 2010, 12:29 ) *
βλέπω οτι υπάρχει λαική κατακραυγή απέναντι στον τουρκικό αερομεταφορέα

λέω να συμμετάσχω... ph34r.gif

Προς τι η έκπληξη;
Όχι μόνο είναι Τούρκοι, αλλά είναι και ανταγωνιστές του Βγενόπουλου!
biggrin.gif
kseplenhs
ναι αλλά εμείς είμεθα με τον παυλάρα!
ποιός βγενόπουλος τώρα που εμφανίστηκε απο το πουθενά και μας πήρε την ΠΑΕ μέσα απο τα χέρια που την κυνηγάμε 30 χρόνια τώρα(να την αφήσουμε στον δημητράκη)

επομένως το θέμα ητο εθνικόν...μπήκαν οι οχτροί στην πρωτεύουσα!!
lamar
QUOTE(Ginobili @ Mar 14 2010, 04:36 ) *
Άκου κει TURKISH AIRLINES .... 68.gif Χρειάζεται τα λεφτά των Τούρκων ο Βωβός για να πληρώσει τον Λούκας? Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο... Εύγε...και εις ανώτερα...μήπως θεέλει και Turkish arena στον Βοτανικό...?

Φανταζομαι οταν ο Κουτλουαι τα παστελωνε τα σουτ στην Μπολονια και σηκωνες το Ευρωπαικο, ησουν στεναχωρημενος ε?

Αν ησουν, τοτε παω πασο! Αν ομως πανηγυριζες και τωρα γραφεις αυτα που γραφεις, τοτε μιλαμε για την υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!!
mono maroussi
το να περναγε το Μαρουσι στους 8 δεν θα ταν καλο για το ελληνικο μπασκετ.Το οτι εχει ομως τουρκικη εταιρεια χορηγο θιγει το εθνικο συμφερον..Ουτε εμενα μαρεσει ο χορηγος αλλα εδω λετε οτι θελετε τελικα..Πολυ κομπλεξ..Δεν ειπα να μην γιουχαρετε προς το τελος του αγωνα που παιζοταν το ματς..αλλα οταν τελειωσε να γιουχαρετε την ομαδα,να ερχεστε προς τα εμας για τσαμπουκα και να φωναζετε γαυροι ... ... τον πειραια(ενω ολοι ξερουν οτι οι περισσοτεροι Μαρουσιωτες ειναι παναθηναικοι και μετα θα πηγαιναν στην μπαλα διπλα!!)το θεωρω τουλαχιστον αστειο
cryptic
QUOTE(lamar @ Mar 14 2010, 13:45 ) *
Φανταζομαι οταν ο Κουτλουαι τα παστελωνε τα σουτ στην Μπολονια και σηκωνες το Ευρωπαικο, ησουν στεναχωρημενος ε?

Αν ησουν, τοτε παω πασο! Αν ομως πανηγυριζες και τωρα γραφεις αυτα που γραφεις, τοτε μιλαμε για την υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!!

Το ότι μπορεί να θέλω να κάνω μαύρο στις φάπες το διοικητή μου στο στρατό (ή αντιθέτως να είναι και γαμώ τα τυπάκια) δεν έχει κάποια σχέση με το σεβασμό που θα δείξω στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη και αυτά που εκπροσωπεί.
Ένας επαγγελματίας Τούρκος παίχτης εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι το τουρκικό κατεστημένο. Μία εταιρία όπως οι Τουρκικές Αερογραμμές απο την άλλη αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο απο ένα νομικό πρόσωπο, ιδιαίτερα αν εμφανίζεται στη φανέλα μιας Ελληνικής αθλητικής ομάδας. Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;
Germany96
Μαθαμε δηλαδη οτι το Μαρουσι μεσα στα αλλα αποδοκιμαστηκε γιατι χτυπαει τον Ελληνικο τουρισμο κι οτι ενω ενας αθλητης φυσικα κι εκπροσωπει μονο τον εαυτο του, αντιθετως μια αεροπορικη εταιρια εκπροσωπει και τον Αττιλα. Παλινδρομικο εθνικισμο πρωτη φορα βλεπω.

Ο καθε φιλος καθε ομαδας εχει το δικαιωμα να αποδοκιμαζει οποιον θελει, εχουν γινει και πολυ χειροτερα πραγματα σε Ελληνικες κερκιδες απο το να ακουστουν μερικες γιουχες. Γιατι δεν το αφηνουμε ομως το ολο πραγμα στις αθλητικες του διαστασεις και βαζουμε ψευτοιδεολογικες σαλτσες δεν το καταλαβαινω.

Η λογικη «τους γιουχαρουμε γιατι εχουν Τουρκικες διαφημισεις» μου θυμιζει «σπαμε το αμαξι γιατι εχει Αθηναικες πινακιδες», μονο που εχουμε μπλεξει ενα χαριτωμενο σκετσακι με σφαγες και κατεχομενα, κι ουτε ενα αθλημα αξιζει να το βαραινουμε με τετοιας σημασιας εννοιες, ουτε καποιες δραματικες ιστορικες καταστασεις να τις ευτελιζουμε στο πλαισιο καφενειακων αντεγκλησεων.
all_around
Στην τελική αντιπροσωπεύει μία εταιρία ανταγωνιστική προς τις Ελληνικές και προς τον Ελληνικό τουρισμό. Ένας κύπριος δηλαδή θα πρέπει να αισθάνεται ωραία όταν βλέπει διαφήμιση της μόνης εταιρίας που πετάει προς τα κατεχόμενα;
[/quote]
\

Με αυτά που λες νομίζω ότι είσαι από αυτούς που θα δίνανε τον 14ο μισθό για να σωθεί η "χώρα", μα αλήθεια τι μας νοιάζουν οι "ελληνικές" εταιρίες εμάς? Ποιος σου είπε ότι νοιάζονται για το λαό, εγώ βλέπω το τελείως αντίθετο, άλλωστε είναι γνωστό τι κάνανε αυτοί οι κύριοι στην κατοχή. Οι εργαζόμενοι τι κοινό έχουν με τον επιχειρηματία? Μάλλον το συμφέρον τους είναι τελείως αντίθετο, όταν αυτοί θέλουν να μειώσουν το κόστος, με κάθε τρόπο,ΠΑΝΤΑ στο κεφάλι των εργαζομένων συμβαίνει, νομίζω ότι είναι κατανοητό, όπως και οι αποφάσεις που πέρνουν οι πολιτικοί υπηρέτες τους, δήθεν για το συμφέρον της χώρας. Βέβαια το ίδιο συμβαίνει και με τους Τούρκους...

κλείνω εδώ το offtopic

Να πω και εγώ την άποψη μου σχετικά με το ματς γιατί για αυτό μιλάμε νομίζω εδώ βασικά...
Μπ΄ραβο στο Μαρούσι που έφτασε ως εδώ και ναι έχασε από δικά του λάθη/αδυναμία πες το. όπως και μπράβο του για το μπάσκετ που έπαιξε στο πρώτο ματς εναντίον του ΠΑΟ. Πολύ σωστά ο ΠΑΟ έπαιξε για τη νίκη και δεν έστεησε το ματς. Είναι από την άλλη κατανοήτη η αντίδραση των φιλάθλων του ΠΑΟ, αν και καταδικαστέα, πάνω στην ένταση του ματς πολλά λανθασμένα μπορούν να ειπωθούν. Στο πρώτο ματς είχα βρίσει ασύστολα τον Κις για κωλοφαρδία και μετά είχα νεύρα αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ τώρα νυφάλιος το πόσο καλά έπαιξε το Μαρούσι και να το σέβομαι.
Igor
Το αγαπημενο μου τοπικ. Και ο Ξεπλενης με τα δικα του, το κανει ακομα πιο ενδιαφερον. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.