Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) San Antonio Spurs vs (7) Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
(2) San Antonio Spurs [61-21] vs (7) Memphis Grizzlies [43-39]





Playoffικό Status: SAS
Το φετινό καλοκαίρι για το Σαν Αντόνιο ήταν σίγουρα ιδιαίτερο. Η απόσυρση από την ενεργό δράση του Tim Duncan ήταν σίγουρα ένα αξιοσημείωτο γεγονός και όλοι περιμέναμε να δούμε την post-Duncan era. Το πλάνο παρ'όλα αυτά ήταν στρωμένο εδώ και χρόνια, δουλευόταν και από πέρσι σε ικανοποιητικό επίπεδο και φέτος μπήκε σε εφαρμογή.
Με μπροστάρη τον επόμενο ηγέτη της ομάδας Kawhi Leonard, τον Aldridge να εμφανίζεται καλύτερα προσαρμοσμένος στο playbook του Ποπ και την υπόλοιπη μηχανή να είναι καλοκουρδισμένη, οι Spurs παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί σε όλη τη διάρκεια της regular season. Με ρεκόρ 61-21 καθάρισαν νωρίς τη δεύτερη θέση της Western και κοίταξαν στα μάτια τους Warriors ακόμα και για την κατάκτηση του 1st seed.
Στα φετινά playoffs μπαίνουν σίγουρα ως φαβορί τουλάχιστον για να φτάσουν μέχρι τον τελικό της Δύσης. Θα στηριχτούν για μια ακόμα φορά στις βασικές αρχές που διέπουν το μπάσκετ των Spurs όλα αυτά τα χρόνια: εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, πληθώρα επιλογών, παίκτες που εκτελούν άψογα το ρόλο τους, έμφαση στην άμυνα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις προσωπικότητες των παικτών αλλά και του προπονητικού επιτελείου καθιστούν το Σαν Αντόνιο μια από τις ομάδες που μπορούν να "πάνε όλη τη διαδρομή" (sic vaggelas ioannou reference)

Ο Σταρίστας: Kawhi Leonard


Ο άνθρωπος που πήρε τη σκυτάλη από τον Duncan και χρήστηκε ως ο νέος ηγέτης των Spurs. Με 25,5 πόντους ,5,8 rebounds, 3,5 assists και 1,8 κλεψίματα πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά ενώ παρέμεινε υγιής και για το μεγαλύτερο διάστημα της regular αγωνιζόμενος σε 74 παιχνίδια ( τα περισσότερα σε σεζόν που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.) Μπροστάρης στην άμυνα, εξαιρετικός τόσο στο προσωπικό μαρκάρισμα όσο και στις βοήθειες και στο κλείσιμο των passing lanes αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας των Spurs. Πλέον όμως αποτελεί και το πρώτο βιολί στην επίθεση. Εξαιρετικές επιλογές στις προσπάθειές του, ανεβασμένα ποσοστά στα μακρινά σουτ, εγγύηση από τη γραμμή των βολών. Unstoppable.


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: David Lee Ιδανικός Προορισμός: Έξω από κάποιο saloon στο Μexico, ξαπλωμένος με ένα sobreros
Η σαπίλα του Ντεϊβιλί συνεχίστηκε και στο San Antonio. Κάποιοι ελάχιστοι εναπομείναντες υποστηρικτές του πίστευαν ότι θα μπορούσε να συνεισφέρει στο σύστημα του San Antonio και να επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν κάμποσα χρόνια. Φευ. Στα 18 λεπτά που αγωνίζεται σκόραρε με το ζόρι 7 πόντους και μάζευε 5 rebounds, αλλά δείχνει μια ταχύτητα πίσω και πολλές φορές αδυνατεί να ακολουθήσει την ταχύτητα του παιχνιδιού των Spurs

Ο ανεξπέκτος: Manu Ginobili
Υπό κανονικάς συνθήκας, θα ήταν ντροπή και μόνο να σκεφτούμε τον τεράστιο Αργεντίνο σαν προτεινόμενο για ανεξπέκτο. Απλά πλέον στη regular season χρησιμοποιήθηκε σαν πιο "συμπληρωματικός" παίκτης και με μειωμένα λεπτά και ευθύνες στο παιχνίδι των σπιρουνιών. Παρ'όλα αυτά, και παρά την τρυφερή ηλικία των 39 ετών, ο Τζινόμπιλι μπορεί ανά πάσα στιγμή να πιάσει απόδοση από τα παλιά και να καθαρίσει ένα ματς μόνος του. Εξάλλου έχει την εμπειρία και τις εικόνες από τέτοια ματς και μπορεί να το κάνει..

!!!Mismatch alert!!!
Ξεκάθαρα ο Leonard θα αποτελέσει το μεγαλύτερο mismatch υπέρ των Spurs.Ενώ το Memphis είναι δυνατό στα ψηλά, στη θέση του Small Forward έχει πρόβλημα. O Kawhi είναι έτσι κι αλλιώς ένας πολύ δύσκολος παίκτης ως προς το μαρκάρισμά του. Αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο όμως όταν δεν έχεις στο οπλοστάσιό σου επιλογές να ρίξεις πάνω του. Ο Carter δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρή επιλογή ειδικά ως προς τη διάρκεια της σειράς και ο τραυματισμός του Tony Allen, που θα του στερήσει την συμμετοχή από τα φετινά playoffs, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους Grizzlies.

Playoffικό Status: MEM
Πιστοί στο playoff- ικό ραντεβού τους για μια ακόμα χρονιά οι Grizzlies. Παίζοντας καθ'όλη τη χρονιά το γνωστό τους μπάσκετ, και στηριζόμενοι στη δυάδα Conley- Gasol αποτελούν έναν πολύ δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Το ίδιο πρόσωπο αναμένεται να παρουσιάσουν και στα φετινά playoffs.
Το θέμα είναι πως μάλλον έχουν την ατυχία να πέσουν στη μοναδική ομάδα που μπορεί να μην επηρεαστεί καθόλου από το παιχνίδι των Grizzlies. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες αντάμωσαν και πέρσι στον ίδιο γύρο με τους Spurs να βγάζουν τις σκούπες και να καθαρίζουν νωρίς και χωρίς δυσκολίες τη σειρά με ένα εύκολο 4-0. Αντάμωμα είχαμε και και πριν 4 χρόνια στους τελικούς της περιφέρειας τότε, με το San Antonio να επικρατεί με 4-2. Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το match-up δεν πάει και πολύ καλά για το Memphis μέχρι τώρα.

Ο Σταρίστας: Mike Conley

Εξαιρετική χρονιά από τον Conley που έδειξε να τιμά και με το παραπάνω το πλούσιο συμβόλαιο που του παρείχαν οι Grizzlies το καλοκαίρι. Career year σε μ.ο. πόντων (20) , 2π% (49.7), 3π% (40.7) και rebounds, αποτέλεσε τον ορισμό της σταθερότητας για το Memphis. Ηγέτης με τα όλα του, ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του ενώ καθάρισε και αρκετά close games φέτος, επιτρέποντας στο Memphis να μην ανησυχήσει ιδιαίτερα για την παρουσία του ή όχι στα playoffs.


Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: Vince Carter! Ιδανικός Προορισμός: το πλησιέστερο ψυγείο με πάγο
Ο 39χρονος αναμένεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην περιφέρεια των Spurs, ειδικά αν χρειαστεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Leonard. Τα χρόνια έχουν περάσει και όσο και αν ο Vince διατηρεί την απόδοσή του σε τιμιότατα επίπεδα, αναμένεται να περάσει δύσκολα βραδια. Ειδικα απο το σημειο που δεν εχει και καποια βοηθεια απο αλλους παικτες, μιας και τον παρσονς τον εχουμε ξεχασει..

Ο ανεξπέκτος: Zach Randolph
Αλλο ενα γεροντι των Grizzlies που τα χρονια εχουν αφησει το σημαδι πανω τους. Φετος ερχεται κυριως απο τον παγκο για να βοηθησει με instant scoring. Οι σειρες με τους Spurs ομως ταιριαζουν αρκετα στο Ζαχο, που παντα πιανει υψηλα στανταρ αποδοσης απεναντι σε καλους ψηλους. Η αποδοση του αναμενεται να ειναι καθοριστική καθως μπορει να αποτελεσει την εξτρα δυναμη που χρειαζονται οι Grizzlies για να κοντραρουν τη σειρα.

!!!Mismatch alert!!!
O Conley βρισκεται σε πολυ κατασταση και αναμενεται να δημιουργησει προβληματα στα guard των Spurs. Ειδικα απεναντι στον Parker, περιμενουμε να εκμεταλλευτει την ταχυτητα και την εκρηξη του δημιουργωντας σκορ αλλα και ριγματα για τους συμπαικτες του. Οι Spurs σιγουρα θα δοκιμασουν συνθετες αμυνες πανω του με βοηθειες. Επομενως, το σωστο μοιρασμα του παιχνιδιου θα αυξησει τις πιθανοτητες να κοντραρει το Memphis τη σειρα.

Overview
To sum up που λένε και στο χωριό μου, οι Spurs εχουν ολα οσα χρειαζονται για να περασουν το εμποδιο των αρκουδων για μια ακομα χρονια. Το memphis θα πρεπει να υπερβάλλει εαυτον για να μπορεσει να παρει 4 νικες απο την ομαδα του Popovich, κατι το οποιο μας φαινεται εξαιρετικα δυσκολο να συμβει.

Spurs στα 5
SG3ptshooter


Συγκινητικός, τίποτε άλλο.
aegeansheed
Από Μέμφις μεριά... (ΖΒΟ)
http://www.commercialappeal.com/videos/spo...me-2/100548184/
yorgos
Δεν μου αρέσει το Σαν Αντόνιο τόσο από τότε που ήρθε ο Lamarcus. Ο Πάρκερ είναι μεγαλύτερος και λιγότερο αποτελεσματικός (κι ας με διέψευσε στον πρώτο αγώνα), όλοι αυτοί οι χωροι που δημιουργούνταν για να σουλατσάρει ο Πάρκερ στη ρακέρα (πρώτοε κοντός σε points in the paint) πλέον δεν υπάρχουν, Ginobili δεν είναι κι ο Ντόριαν Γκρέι, ο Μιλς καλός αλλά δε γεμίζει τα παπούτσια του παλιού Πάρκερ κι έχω ακόμη απορία τι διάολο βρήκε ο Ποπς στον Άντερσον (αντίθετα Dedmon και Simmons δίνουν τρομερή αθλητικότητα που έλειπε), ενπω γενικώς η ομάδα είναι σχετικά αργή για το "νέο" ΝΒΑ. Προφανώς και πάει τουλάχιστον τελικούς Δύσης, αλλά δεν την ευχαριστιέμαι τόσο όσο παλιά και τα σουτάκια από 5 μέτρα του συμπαθέστατου και παιχταρά κατά τ' άλλα ΛαΜάρκους μου φέρνουν μια αλεργ΄΄ια.

Πίστευα λοιπόν ότι οι αρκουδίτσες θα πάρουν σίγουρα 1 ματς, μάλλον 2. Και μετά τραυματίστηκε ο Άλλεν, ο μόνος που θα μπορούσε να προσπαθήσει κάπως να περιορίσει τον πραγματικό MVP αυτής της λίγκας. Ακόμη κι έτσι, μια νίκη θεωρώ θα την κάνουν σίγουρα, ίσως και δεύτερη, δεν είναι τόσο κακοί όσο έδειξαν στο πρώτο ματς, ούτε ο Πάρκερ θα πίνει πριν από κάθε ματς το ελιξήριο της νίκης. Προβλέπω σκορ 4-1,5 επειδή οι Σπερς δεν είναι αυτοί που ήταν (δυστυχώς γιατί είμαι φαν).
Tobias Funke



Για πάντα ένας από μας, μετά απ'αυτό wub.gif


Αναμένουμε και την επανέκδοση του βίντεοκλιπ με τα νέα αυτά δεδομένα:

RipCity
Ήταν πραγματικό έπος αυτή η συνέντευξη τύπου.
aegeansheed
QUOTE(Tobias Funke @ Apr 18 2017, 18:48 ) *

Αν Fizdale=Ιωαννίδης, τότε Conley=Big Vic Alexander?
yorgos
Νομίζω είναι παράσταση ισάξια εκείνης του Λάσο στην αναπηρική καρέκλα (που με τη σειρά του θύμισε τον Πινοτσέτ στην αναπηρική όπου καθόταν για να μην εκδοθεί στη Χιλή και καλά για λόγους υγείας αλλά μόλις έσκασε μύτη η Θάτσερ στο αεροδρόμιο πετάχτηκε σαν ελατήριο για να τη φιλήσει με κραυγές "Μάρτζι, Μάρτζι!"). Νομίζω ανάμεσα σε πολλές ατάκες η αγαπημένη μου ήταν το "i'm not a numbers guy", μπουχαχαχα.
SteveNashidis
Άξιος που επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια. Αλλά το ΝΒΑ τον τιμώρησε με πρόστιμο.
Ξαναθυμηθήκαμε ένδοξες περιόδους αντίστασης ph34r.gif
RipCity
QUOTE
Coach David Fizdale said coach Gregg Popovich found a way to get a robot on an NBA roster with Kawhi Leonard.
"He stood beside me and wasn't breathing," Fizdale said of Leonard. "He bleeds antifreeze."


biggrin.gif
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Apr 20 2017, 22:11 ) *

Νομίζω ότι αξίζει να τον παρακολουθούμε πιο στενά πλέον. Πιστεύω έχει και θα δώσει υλικό, ειδικά αφού έγινε "open" στο ευρύ κοινό ως μια comedy φλέβα πλέον.

Για το ματς: αλλαγές. Z-Bo απ' ότι φαίνεται στο βασικό σχήμα, με στόχο το post "bullying" και για να πιάσουν τόπο τα 30 χιλιάρικα, μήπως πάρουμε καμιά βολή παραπάνω δηλαδή...

http://www.nba.com/grizzlies/news/grind-ci...r-game-3-170420
QUOTE
MikeCheck: Changes in store for Game 3 as Grizz seek to slow Spurs
Posted: Apr 20, 2017
By Michael Wallace
Grind City Media

MEMPHIS – Zach Randolph has waited all season for an opportunity like this.

“I always think about being a starter, still being who I am,” Randolph insisted as the Grizzlies entered their first-round playoff series against San Antonio. “So I just keep that mind frame when I go in there and compete. I’m not going to say this has been easy, because I think I’m still a starter in this league. But as I’ve said all season, whatever is best for the team is what I’ll go out there and do.”
Manimal
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο δίδαγμα ή μάθημα, σίγουρα όμως όταν γίνεται από τον Ποπ είναι άξιο αναφοράς. Με την έναρξη του β ημιχρονίου, οι Spurs κάνουν λάθος επαναφορά. Την ίδια στιγμή ο σκηνοθέτης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει focus πάνω στον Ποπ, μήπως και lockάρει κάποια αντίδραση, χωρίς επιτυχία αφού και το χρωματάκι του διατήρησε αλλά και λέξη δεν ψέλλισε (παρά μόνο κάτι ελαφρύ στον πάγκο). Το βλέμα του βέβαια ξεπερνούσε και τις 1000 λέξεις. Εν συνεχεία δεύτερο λάθος ,μία κακή άμυνα και όξω οι starters. Τους επανέφερε μετά από τρία λεπτά.
Η συγκεκριμένη κίνηση στο χθεσινό παιχνίδι δεν απέδωσε, αφού ποτέ δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, πόσο μάλλον όταν είχε ξεφύγει το σκορ και έπρεπε να κυνηγήσουν. Από την άλλη και να τους άφηνε, ήταν εμφανές ότι δεν μπήκαν καν στο γήπεδο και ήδη σε ένα λεπτό το σκορ ήταν 9-0 με την διαφορά στους 13. Αρκεί όμως σε ένα αγωνιστικό λεπτό και μάλιστα όταν υπάρχουν άλλα 22 λεπτά παιχνιδιού, να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα?
benchwarmer
https://www.youtube.com/watch?v=84urlsmqgRY

Πρέπει να υπάρξει ξεχωριστό τόπικ με best of Pop.
RipCity
Το χει ξανακανει αλλα οταν μιλαμε για παικτες που ξερουν τι πρεπει να κανουν χωρις καν να τους το πει ο Ποποβιτς δε νομιζω πως εχει καποια διαφορα. Και αυτο εχει ξανακανει και ταιμ αουτ μετα απο τριαντα δευτερα εχει παρει πολλες φορες. Επειδη δε τους εχω και για uncoachable τους συγκεκριμενους παικτες πιο πολυ για γραφικοτητες μου κανουν.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Apr 21 2017, 17:58 ) *
Το χει ξανακανει αλλα οταν μιλαμε για παικτες που ξερουν τι πρεπει να κανουν χωρις καν να τους το πει ο Ποποβιτς δε νομιζω πως εχει καποια διαφορα. Και αυτο εχει ξανακανει και ταιμ αουτ μετα απο τριαντα δευτερα εχει παρει πολλες φορες. Επειδη δε τους εχω και για uncoachable τους συγκεκριμενους παικτες πιο πολυ για γραφικοτητες μου κανουν.


Η γραφικότητα, μπορεί να είναι ένα μέρος της απάντησης, αν και προσωπικά διαφωνώ και όχι γιατί ο Ποπ έχει το αλάθητο. Το άλλο μέρος είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Σε αυτό το σημείο μπορώ να σκεφτώ τρεις τρόπους:
1) Ταϊμ άουτ. Θα το πάρει για να τους κράξει και όχι για να αλλάξει κάτι σε τακτικό επίπεδο, αφού το πρόβλημα είναι στο energy, με κίνδυνο να το στερηθεί ενδεχομένως σε ένα άλλο κρίσιμο σημείο.
2) Αλλάζοντας κατα κάποιο ποσοστό την ομάδα, αλλά με αυτό τον τρόπο επιρρίπτει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ το πρόβλημα είναι συνολικό.
3) Αυτό που έκανε, στοχεύοντας περισσότερο να δώσει ενέργεια και να αφυπνίσει την ομάδα ρισκάροντας όμως να παίξει με λιγότερο ικανή ομάδα ενώ οι starters να μην βρουν ποτέ ρυθμό όπως και έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σίγουρα στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχε κάποια άνεση να το κάνει. Στην regular ακόμα ποιο άνετα. Αναρωτιέμαι όμως σε ένα ποιο κρίσιμο παιχνίδι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού.
SG3ptshooter


Άρρωστος. Τους έβλεπα για 4-0 ή 4-1 κι ακόμα δεν πιστεύω πως θα πάρουν τη σειρά, αλλά είναι τέτοια η φιλία μου με Grizz που χαίρομαι απλά και με τις καλές εμφανίσεις.
Manimal
Αξίζει αφιέρωμα ο Kawhai για την χθεσινή εμφάνιση. Μακράν η καλύτερη ατομική απόδοση στα φετινά play offs. Βασικά δεν μπορώ να βρω εφάμιλλη εμφάνιση παίχτη όσα χρόνια πίσω και να πάω. Δεν είναι μόνο το επιθετικό κομμάτι που μπορεί να υπάρξει σύγκριση, όσο ο συνδυασμός με το αμυντικό. Έκανε τα πάντα. Ο μόνος λόγος που οι Spurs το τράβηξαν και διεκδίκησαν τόσο πολύ το παιχνίδι. Δύο φορές πήραν διαφορά οι Grizzlies και τις δύο φορές το γύρισε στην κυριολεξία μόνος του.
Το άλλο πρόσωπο της βραδιάς είναι ο Fizdale. Αξίζει να υπάρχει μία κάμερα να lockάρει μονίμως τις αντιδράσεις του. Έχει το απίστευτο ταλέντο να συνδυάζει νευρικότητα, πάθος, coaching και χαβαλέ. Ένας μικρός θεούλης στη άκρη του παρκέ.
Rated: (en)joy
O Leonard δεν πηγε καθολου πανω στον Conley στον χτεσινο αγωνα; Στα highlights βλεπω Parker, Mills και Green (παλι καλα) αλλα μολις σε μια-δυο φασεις μετρησα τον Kawhi. Αν εχει δει κανεις ολοκληρο το παιχνιδι ας μας πει.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Apr 23 2017, 16:20 ) *
Αξίζει αφιέρωμα ο Kawhai για την χθεσινή εμφάνιση. Μακράν η καλύτερη ατομική απόδοση στα φετινά play offs. Βασικά δεν μπορώ να βρω εφάμιλλη εμφάνιση παίχτη όσα χρόνια πίσω και να πάω. Δεν είναι μόνο το επιθετικό κομμάτι που μπορεί να υπάρξει σύγκριση, όσο ο συνδυασμός με το αμυντικό. Έκανε τα πάντα.

Συμφωνώ ότι ήταν η καλύτερη ατομική φέτος έως τώρα, να βοηθήσω λίγο όμως στην "αντιπαράθεση" για τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών... στην μεταΤζόρνταν περίοδο ασφαλώς:


Κι αυτή εδώ μεγάλη, το θυμάμαι και αυτό το ματς, μόνος του το είχε γυρίσει:


Όπως και αυτή του Rondo:


η του Dirk:
Manimal
Την περίπτωση του Ρόμπινσον την θυμμάμαι σαν ένα από τα μεγαλύτερα comeback τελευταίου τριλέπτου που έχουν γίνει ποτέ. Του Λεμπρόν δεν το θυμάμαι αλλά φαντάζομαι η επιρροή του στο αμυντικό κομμάτι των Cavs θα ήταν σημαντική. Και αν υπάρχει κάποιο σημείο "αντιπαράθεσης" των ανωτέρω περιπτώσεων με του Kawhai θα πρέπει να ετσιαστεί σε αυτό το σημείο. Στην επίθεση λίγο πολύ δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, όμως ο Kawhai χθες έκανε 6 κλεψίματα τα οποία δεν προήλθαν μέσα από ομαδική δουλειά, αλλά τα διεκδίκησε προσωπικά και τα κέρδισε. Αυτό είναι το κομμάτι που με εντυπωσίασε προσωπικά. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να έρχεται μία ανατροπή από την αμυντική επίδοση ενός παίχτη.

Το μαρκάρισμα του Conley το είχαν Green & Miles, ενώ και ο Kawhai πήρε σημαντικό χρόνο κυρίως στα κρίσιμα σημεία που οι Spurs κυνηγούσαν, στο τελευταίο τρίλεπτο της κανονικής και σχεδόν όλη την παράταση. Ο Πάρκερ έβγαινε κυρίως μετά από αλλαγές, μία εκ των οποίων ήταν και το σουτ της ισοφάρισης.
SteveNashidis
Δεν περίμενα αυτό το ζευγάρι να μας χαρίσει ένα τόσο όμορφο παιχνίδι με ωραίες άμυνες και clutch plays.
Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια ! Εξαιρετικοί οι Κονλει και Λέοναρντ.

Ο Λέοναρντ σε αυτό που λέτε, στο τέλος ανέλαβε τον Κόνλει, αλλά είχε ζεσταθεί και δεν κατάφερε να τον περιορίσει σημαντικά. Στο 5ο παιχνίδι αν τον αναλάβει από την αρχή, πιστεύω θα κάνει ένα ωραίο 7/20 laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.