Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group A
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2014-15
Pages: 1, 2
sacarame




ΕΔΡΑ: Basket Hall Kazan
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 7.482
OFFICIAL SITE: http://www.unics.ru

Μετά από απουσία δύο ετών, η Unics επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πέρσι συμμετείχε στο Eurocup όπου έφτασε στον τελικό όμως εκεί ηττήθηκε από την Valencia. Παρ’ όλα αυτά οι Ρώσοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη φετινή Ευρωλίγκα μέσω της διαδικασίας των προκριματικών.
Με αρκετά νέα πρόσωπα και νέο προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη, η Unics παρά το γεγονός ότι είχε ελάχιστες προπονήσεις κατάφερε να επικρατήσει στο μίνι τουρνουά των προκριματικών και να πάρει την πρόκριση για τον Α όμιλο της Ευρωλίγκα.
Με ηχηρές μεταγραφές, μεγάλο μπάτζετ και προπονητή με εμπειρία από τη διοργάνωση, η Unics θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει στη φετινή Ευρωλίγκα. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρει…
ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE

-

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ
Regular Season
1 at Anadolu Efes Istanbul October 16
2 vs Real Madrid October 24
3 vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari October 30
4 at Zalgiris Kaunas November 07
5 vs Nizhny Novgorod November 13
6 vs Anadolu Efes Istanbul November 21
7 at Real Madrid November 27
8 at Dinamo Banco di Sardegna Sassari December 04
9 vs Zalgiris Kaunas December 12
10 at Nizhny Novgorod December

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

4 WHITE, JAMES USA Guard 2.01 1982
5 LANGFORD, KEITH USA Guard 1.93 1983
6 ZISIS, NIKOS Greece Guard 1.95 1983
10 BYKOV, SERGEY Russia Guard 1.90 1983
11 LIKHODEY, VALERIY Russia Forward 2.03 1986
12 PANIN, VADIM Russia Guard 2.03 1984
13 SANIKIDZE, VIKTOR Georgia Forward 2.03 1986
15 GUBANOV, PETR Russia Forward 2.06 1987
20 SOKOLOV, DMITRY Russia Center 2.14 1985
21 KAIMAKOGLOU, KOSTAS Greece Forward 2.04 1983
22 ANTIPOV, PAVEL Russia Forward 2.02 1991
33 KHABIROV, RUSLAN Russia Guard 1.92 1991
40 FISCHER, D'OR USA Center 2.11 1981
41 VELISHAEV, KEMAL Russia Guard 2.03 1993
55 JERRELLS, CURTIS USA Guard 1.85 1987

Coach PEDOULAKIS, ARGYRHS

Date of Birth 26 May, 1964
Nationality Greece
Titles: -

Μετά από μια σχεδόν διετία στον Παναθηναϊκὀ, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο μακρινό Καζάν. Η διοίκηση της Unics πραγματοποίησε ενίσχυσε την ομάδα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό υλικό. Μοναδική παραφωνία πως το συγκεκριμένο υλικό έχει περίσσιο επιθετικό ταλέντο, όμως έχει κακή σχέση με το βασικό δόγμα της φιλοσοφίας Πεδουλάκη, την άμυνα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να τιθασεύσει το συγκεκριμένο ρόστερ και να περάσει τα δικά του μπασκετικά πιστεύω..

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Jerrels, Bykov, Khabirov
SG Langford, Zisis, Panin
SF White, Antipov, Velishaev
PF Kaimakoglou, Sanikidze, Likhodey
C Fischer, Sokolov, Gubanov



Ποιοι ήρθαν: Langford, (Armani Milano), Jerrels(Armani Milano), Sanikidze (Zaragoza), Fischer (Bamberg), White (Reggio Emilia), Gubanov (Nizny Novgorod), Panin (Nizny Novgorod)


Ποιοι έφυγαν: Goudelock (Fenerbahce), Kurbanov (Lokomotiv Kuban)


+

1. Το ρόστερ.Η Unics διαθέτει εξαιρετικό υλικό, είναι γεμάτη σε κάθε θέση και έχει ένα συνδυασμό από παίκτες-σταρ με εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα αλλά και ρολίστες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα σημαντικά παιχνίδια.
2. Εξαιρετική στο περιφερειακό παιχνίδι. Η Unics διαθέτει παίκτες που σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση πίσω από τη γραμμή των 6,75 και αυτό θα είναι σημαντικός παράγοντας στο να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.
3. Παίκτες –πολυθεσίτες. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να δοκιμάσει ποικιλία σχημάτων, πράγμα που προκαλεί πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες που θα πρέπει να προσαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά δεδομένα.


-

1. Έλλειψη ομοιογένειας. Η Unics φέτος το καλοκαίρι έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, ενώ ήρθε και νέος προπονητής. Θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο να δέσει και να γίνει ομάδα.Μπορεί να πήρε την πρόκριση στα μινι-τουρνουά, αλλά η εικόνα της μόνο ομάδα δεν έδειχνε ότι είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή.
2. Η έλλειψη δεύτερου αξιόπιστου σέντερ πίσω από τον Fischer. Ο Sokolov δεν έχει δείξει (στο ελάχιστο βέβαια που είχε χρησιμοποιηθεί στην CSKA) πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Ευρωλίγκα. Οπότε σε ενδεχόμενη απουσία του Αμερικανού ή σε πιθανό φόρτωμα με φάουλ, ο Πεδουλάκης θα πρέπει να έχει έτοιμο και το plan B.
3. Η διαφορά φιλοσοφίας προπονητή και παικτών. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο Πεδουλάκης είναι θιασώτης της σκληρής άμυνας και επιλέγει να παίρνει τα παιχνίδια στηριζόμενος σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Όμως οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι, είναι χαρισματικοί επιθετικά και μέχρι τώρα ενδιαφέρονταν περισσότερο για το επιθετικό παρά για το αμυντικό κομμάτι. Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να συμπλέυσουν.



Τα Αστέρια
Keith Langford



Curtis Jerrels







Ο Στόχος

Η Unics είναι στον Α όμιλο της Ευρωλίγκα, σε ένα όμιλο που βρίσκεται η δευτεραθλήτρια και διοργανώτρια του f4 Real αλλά και η Anadolu Efes του Dusan Ivkovic. Πρώτος στόχος της ομάδας του Πεδουλάκη είναι η πρόκριση στο τοπ 16, αλλά σίγουρα όλοι στην Ρωσία σκέφτονται πως πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον στα play-off.
Zoys





ΕΔΡΑ: Nizhniy Novgorod Trade Union Sport Palace
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5500
OFFICIAL SITE: http://www.nn-basket.ru

Η Nizhny αγωνίζεται για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.Μια συμμετοχή που οι Ρώσοι κέρδισαν με την αξία τους πέρυσι φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της VTB League. Η ομάδα από την Βορειοδυτική Ρωσία έχει μια σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η έναρξη της οποίας χρονολογείται στο 2000 και την Γ’ Εθνική και έχει σαν κορυφαία σημεία την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας 10 χρόνια αργότερα, αλλά και την πρόσφατη εξαιρετική πορεία στη Βαλτική Λίγκα, αλλά και στο Eurocup. Εκεί όπου κυριάρχησε με μια ξέφρενη πορεία που οδήγησε μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης στην οποία λύγισε απέναντι στην μετέπειτα τροπαιούχο Valencia.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE
-


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ
Regular Season
1 vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari October 17
2 at Zalgiris Kaunas October 24
3 at Real Madrid October 30
4 vs Anadolu Efes Istanbul November 06
5 at Unics Kazan November 13
6 at Dinamo Banco di Sardegna Sassari November 21
7 vs Zalgiris Kaunas November 28
8 vs Real Madrid December 04
9 at Anadolu Efes Istanbul December 12
10 vs Unics Kazan December



ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ


4 BABURIN, EVGENY Russia Guard 1.90 1987
7 VIKTOROV, IVAN Russia Forward 1.96 1995
9 PARAKHOUSKI, ARTSIOM Belarus Center 2.11 1987
10 IVLEV, VLADIMIR Russia Forward 2.07 1990
11 ANTONOV, SEMEN Russia Forward 2.02 1989
13 KHVOSTOV, DIMITRIY Russia Guard 1.90 1989
20 POPOV, ILYA Russia Center 2.07 1995
21 KINSEY, TARENCE USA Forward 2.00 1984
22 ROCHESTIE, TAYLOR USA Guard 1.85 1985
23 SAVELYEV, IVAN Russia Guard 1.90 1987
31 KRIVOSHEEV, MAKSIM Russia Forward 2.02 1988
33 THOMPKINS, TREY USA Forward 2.08 1990
40 DANIELS, WILL USA Forward 2.03 1986
55 GOLOVIN, DMITRY Russia Guard 1.92 1988


Coach BAGATSKIS, AINARS


Date of Birth 29 March, 1967
Nationality Latvia
Titles: -

Ο Λετονός προπονητής αγωνίζεται για δεύτερη φορά στην διοργάνωση της Ευρωλίγκας μετά την περυσινή του παρουσία με την Budivelnik με την οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Eurocup στο οποίο συνέχισε η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στη regular season. Στο παρελθόν έχει επιδείξει πλήθος τίτλων τόσο στην εγχώρια λίγκα της Λετονίας (6 Πρωταθλήματα) όσο και στη Λιθουανία και την Ουκρανία με δύο κατακτήσεις στην καθεμία, ενώ μετρά ένα Πρωτάθλημα και στη Νορβηγία το 1993!

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Khvostov, Rochestie, Golovin
SG Savelyev ,Baburin,
SF Kinsey, Daniels, Victorov
PF Antonov, Krivosheev, Ivlev
C Parakhouski, Thompkins, Popov


Ποιοι ήρθαν: Tarence Kinsey (Partizan), Trey Thompkins (Los Angeles Clippers), Will Daniels (Nanterre), Artsiom Parakhouski (Hapoel Jerusalem) Maksim Krivosheev (Enisy Krasnoyarsk), Ivan Viktorov (Spartak St. Petersburg), Ilya Popov (Spartak St Petersburg)

Ποιοι έφυγαν: Luke Babbitt (New Orlean Pelicans), Primoz Brezec, Jahmar Young (HKK Siroki), Pavel Korobkov (CSKA Moscow), Petr Gubanov (Unics Kazan), Vadim Panin (Unics Kazan), Dijon Thompson, Brandon Paul (Canton Charge - D League)


+

1. Η ύπαρξη στο ρόστερ αρκετών έμπειρων και δοκιμασμένων ξένων παικτών στο επίπεδο είναι η δικλείδα ασφαλείας για την πρωτάρα Nizhny. Οι Kinsey, Rochestie και Daniels γνωρίζουν τα «κατατόπια» θα αποτελέσουν τρεις από τους βασικότερους επιθετικούς εκφραστές της ομάδας.
2. Η ποικιλία στα χαρακτηριστικά των παικτών είναι επίσης ένα κέρδος για τον προπονητή της ομάδας που μπορεί να συνθέσει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη ροή των παιχνιδιών πεντάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στη θέση του πόιντ-γκαρντ ο ταλαντούχος «pass-first» Khvostov μπορεί να εναλλάσσεται με τον φύσει επιθετικογενή Rochestie, στο «5» ο βαρύς Parakhouski με περισσότερο low post παιχνίδι θα μοιράζεται τη θέση με τον αθλητικότερο και καλύτερο σουτέρ μέσης απόστασης Thompkins. Στο ίδιο μοτίβο, οι διπλοθεσίτες φόργουορντ Antonov και Daniels ενισχύουν την ευελιξία των σχημάτων.
3. Η έδρα των Ρώσων είναι ένα από τα βασικά ατού καθώς η περυσινή πορεία στο Eurocup προήλθε κυρίως από την κυρίαρχη εικόνα της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια. Χαρακτηριστικά ηττήθηκαν μόλις μια φορά στη διοργάνωση μετά από 10 σερί επικρατήσεις στο Νόβγκοροντ, στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Valencia στα ημιτελικά. Έτσι και φέτος οι φιναλίστ της VTB League θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιχνίδια στο σπίτι τους ώστε να μείνουν ζωντανοί στον όμιλο.


-

1. Η άμυνα της ομάδας δεν είναι αρκετά αποδοτική στα μέχρι τώρα παιχνίδια της τόσο στα φιλικά όσο και τα επίσημα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απαιτήσεις στην επίθεση που δεν είναι τόσο εύκολο να εκπληρώνονται συστηματικά. Στις βραδιές που δεν θα υπάρχει υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση, οι αμυντικές ολιγωρίες θα πρέπει να απουσιάζουν.
2. Ο κορμός των γηγενών παικτών μπορεί να αποτελείται από καλούς παίκτες με θετικά δείγματα και αποδεδειγμένες ικανότητες στη μέχρι τώρα καριέρα τους, αλλά πλέον ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να καθιερωθούν σε επίπεδο Euroleague. Ο Khvostov θα αντιμετωπίσει άμυνες που θα στοχεύσουν στην αποκοπή της δημιουργίας του (ενώ παράλληλα θέλει να αφήσει πίσω την αποτυχημένη θητεία του με την Khimki δύο χρόνια πριν), ο Baburin καλείται να σουτάρει με καλά ποσοστά απέναντι σε ποιοτικότερες άμυνες και ο Antonov θα πρέπει να αποδείξει το έξυπνο και ώριμο παιχνίδι του απέναντι σε δυνατές φροντ-λάιν. Ο βαθμός ανταπόκρισης των παικτών που θα ντεμπουτάρουν (ή θα προσπαθήσουν να κάνουν restart όπως στην περίπτωση του Khvostov) στη διοργάνωση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας.
3. Ο νεοαποκτηθείς Trey Thompkins αγνοούσε την αγωνιστική δράση μέχρι την απόκτηση του από την Nizhny για περίπου 1,5 χρόνο. Και συγκεκριμένα από τις 14 Μαρτίου του 2013 όταν και έγινε waived από την πρώην ομάδα του στο NBA, τους Clippers.



Τα Αστέρια
Tarence Kinsey



Taylor Rochestie






Ο Στόχος
Η ομάδα του Νόβγκοροντ διαθέτει ρεαλιστικά ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν πάση θυσία στην έδρα τους τους βασικούς ανταγωνιστές για την 4η θέση Dinamo Sassari και Zalgiris (με τις οποίες μάλιστα αγωνίζονται τις πρώτες δύο αγωνιστικές, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) και οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα με τις υπόλοιπες ξεκάθαρα δυνατότερες αντιπάλους τους στον όμιλο θα αποτελέσει χρυσάφι στην προσπάθεια για την πρόκριση.
Zoys




ΕΔΡΑ: PalaSerradimigni
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5000
OFFICIAL SITE: http://www.dinamobasket.com

Η Ευρωλίγκα καλωσορίζει ανάμεσα σε αρκετές φρέσκες στο θεσμό ομάδες και την Dinamo Sassari που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ιταλία σαν τη δεύτερη ομάδα της γείτονας χώρας (μαζί με την Armani Milano) εξαιτίας της «εξαφάνισης» της περυσινής φιναλίστ των τελικών της Lega A Siena. Η ομάδα από τη Σαρδηνία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας μόλις από το 2010, αλλά έδειξε από νωρίς τη δυναμική της μετρώντας ήδη δύο συμμετοχές στο Eurocup και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας πέρυσι. Η Sassari ξεκίνησε αποφασιστικά τη σεζόν δείχνοντας από νωρίς τα δόντια της στην EA7 Milano της οποίας επικράτησε στον τελικό του Super Copa με 96-88.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE
-


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ

1 at Nizhny Novgorod October 17
2 vs Anadolu Efes October 24
3 at Unics KazanOctober 30
4 at Real Madrid November 05
5 vs Zalgiris Kaunas November 14
6 vs Nizhny Novgorod November 21
7 at Anadolu Efes November 28
8 vs Unics Kazan December 04
9 vs Real Madrid December 12
10 at Zalgiris Kaunas December



ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ


3 LOGAN, DAVID USA Guard 1.84 1982
4 SOSA, EDGAR USA Guard 1.90 1988
7 SANDERS, RAKIM USA Forward 1.93 1989
8 DEVECCHI, GIACOMO Italy Guard 1.96 1985
9 LAWAL, SHANE Nigeria Center 2.08 1986
10 CHESSA, MASSIMO Italy Guard 1.88 1988
11 DYSON, JEROME USA Guard 1.91 1987
14 SACCHETTI, BRIAN Italy Forward 2.00 1986
18 VANUZZO, MANUEL Italy Forward 2.03 1975
21 BROOKS, JEFF USA Forward 2.03 1989
22 TODIC, MIROSLAV Bosnia - Herzegovina Forward 2.03 1985
28 CUSIN, MARCO Italy Center 2.11 1985
32 TESSITORI, AMEDEO Italy Forward 2.08 1994


Coach SACCHETTI, ROMEO

Date of Birth 20 August, 1953
Nationality Italy
Titles: -

Ο Ιταλός Romeo Sacchetti έχει πλούσιο ιστορικό στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του να τα έχει επιτύχει στην Dinamo Sassari την οποία ανέβασε στην Lega A, οδήγησε στην ελίτ του Ιταλικού μπάσκετ και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρώτη της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Logan, Sosa, Chessa
SG Dyson, Devecchi
SF Sanders, Vanuzzo, Saccheti
PF Brooks, Todic
C Lawal, Cusin, Tessitori


Ποιοι ήρθαν: David Logan (Alba Berlin), Edgar Sosa (Ratiopharm Ulm), Rakim Sanders (Brose Baskets), Shane Lawal (BC Astana), Jerome Dyson (Brindisi), Jeff Brooks (Juvecaserta Basket), Miroslav Todic (Brindisi), Marco Cusin (Cantu)

Ποιοι έφυγαν: Drake Diener (Reggiana),Travis Diener (αποσύρθηκε), Drew Gordon (Philadelphia 76ers), Caleb Green (Unicaja Malaga), Marqes Green (TED Ankara Kolejilier), Omar Thomas (Basket Ferentino)

+

1. Η Sassari πέρυσι εντυπωσίασε με την εκρηκτική της επίθεση που στις καλές της μέρες δεν άφηνε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Παρ’ όλα αυτά η ελλιπής άμυνα δεν άφησε περιθώριο για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από τους ημιτελικούς των ιταλικών play-off και των φάση των 8 στο Eurocup. Φέτος παρατηρείται μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα με την επίθεση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα παρά την απώλεια σκόρερ όπως οι Diener ή ο Green αφού οι αντικαταστάτες τους μπορούν να ισοσκελίσουν τα εκπληκτικά νούμερα των προκατόχων τους με μεστό, αλλά και σοβαρότερο αμυντικά και επιθετικά παιχνίδι.
2. Οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας που φτίαχνουν μόνοι τους μια πολύ ανταγωνιστική πεντάδα που μπορεί να προσφέρει σκορ και να δώσει όμορφες φάσεις.


-

1. Η απειρία της ομάδας και του προπονητή στο υψηλό επίπεδο είναι και το σημαντικότερο εμπόδιο που καλείται να υπερκεράσει η Dinamo στα πρώτα της παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.
2. Η Sassari θα ζει και θα πεθαίνει με την αγωνιστική επίδοση των ξένων της, αφού οι Ιταλοί παίκτες κατέχουν συμπληρωματικό ρόλο και θα πρέπει να επιτύχουν αγωνιστικές υπερβάσεις για να μπορέσουν να γίνουν πρωταγωνιστές με μεγαλύτερη διάρκεια από ένα καλό τρίλεπτο-τετράλεπτο.



Τα Αστέρια
Jerome Dyson



Shane Lawal




Ο Στόχος
Η πρόκριση στους 16 θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για την φρέσκια Dinamo Sassari και μια ακόμα σημαντική επιτυχία στην διαρκώς ανοδική πορεία της την τελευταία τριετία.
Zoys




ΕΔΡΑ: Barclaycard Center
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 15000
OFFICIAL SITE: http://www.realmadrid.com/baloncesto

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει ανανεωμένη και με μεγάλες φιλοδοξίες το φετινό ταξίδι της στην Ευρωλίγκα στο οποίο και ελπίζει πως θα καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την 2η θέση των προηγούμενων δύο σεζόν. Η ψυχολογική διαχείρηση του τελικού του Μιλάνου μετά την επιβλητική νίκη με +38 επί της αιώνιας αντιπάλου Barcelona δεν ήταν η απαιτούμενη με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να πέσουν θύμα έκπληξης στον τελικό. Οι Καστιγιάνοι θέλουν φέτος να δείξουν όχι μόνο την ποιότητα και την αγωνιστική τους αξία, αλλά και να μεταφράσουν την κλάση τους σε αποτελέσματα και τίτλους μέσω της εμπειρίας και της ωριμότητας που τους προσέφεραν τα πολύτιμα μαθήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE
1964,1965,1967,1968,1974,1978,1980,1995


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ

1 vs Zalgiris Kaunas October 17
2 at Unics Kazan October 24
3 vs Nizhni NovgorodOctober 30
4 vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari November 05
5 at Anadolu Efes Istanbul November 14
6 at Zalgiris KaunasNovember 21
7 vs Unics Kazan November 27
8 at Nizhni Novgorod December 04
9 at Dinamo Banco di Sardegna Sassari December 12
10 vs Anadolu Efes Istanbul December


ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

4 RIVERS, KELVIN USA Forward 1.96 1987
5 FERNANDEZ, RUDY Spain Guard 1.96 1985
6 NOCIONI, ANDRES Italy Forward 2.03 1979
7 CAMPAZZO, FACUNDO Argentina Guard 1.79 1991
8 MACIULIS, JONAS Lithuania Forward 1.98 1985
9 REYES, FELIPE Spain Forward 2.04 1980
13 RODRIGUEZ, SERGIO Spain Guard 1.89 1986
14 AYON, GUSTAVO Mexico Center 2.08 1985
20 CARROLL, JAYCEE USA Guard 1.88 1983
23 LLULL, SERGIO Spain Guard 1.90 1987
30 BOUROUSIS, IOANNIS Greece Center 2.10 1983
44 SLAUGHTER, MARCUS USA Forward 2.04 1985
50 MEJRI, SALAH Tunisia Center 2.17 1986


Coach LASO, PABLO

Date of Birth 13 October, 19567
Nationality Spain
Titles: -

Ο Pablo Laso μετά τους δύο χαμένους τελικούς, το 2013 από τον Ολυμπιακό και πέρυσι από τη Maccabi, γνωρίζει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη που στέρησαν από την ομάδα με τις περισσότερες Ευρωλίγκες στην ιστορία την εκ νέου διάκριση στην Euroleague. Μετά την απώλεια και του τίτλου του Πρωταθλητή Ισπανίας τα σενάρια για αλλαγή προπονητή στη Μαδρίτη φούντωσαν για τα καλά, αλλά η ανανέωση στο συμβόλαιο του Ισπανού κόουτς που προηγήθηκε μερικούς μήνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν τον κράτησε στον πάγκο και του χάρισε την ευκαιρία να κάνει μια καινούργια προσπάθεια επιστρέφοντας στην κορυφή εντός και εκτός Ισπανίας.

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Rodriguez, Campazzo
SG Llull, Carroll
SF Fernandez, Maciulis, Rivers
PF Nocioni, Reyes
C Bourousis, Ayon, Slaughter, Mejri


Ποιοι ήρθαν: Andres Nocioni (Laboral Kutxa), Jonas Maciulis (Panathinaikos), Gustavo Ayon (Atlanta Hawks), Kelvin Rivers (Reno Bighorns –D League), Facundo Campazzo (Penarol de Mar del Plata)

Ποιοι έφυγαν: Nikola Mirotic (Chicago Bulls), Dontaye Draper (Anadolu Efes), Tremmell Darden (Olympiacos), Daniel Diez (Gipuzkoa/δανεικός), Alberto Martin (Murcia)


+

1. Το εκπληκτικό μπάσκετ με το οποίο η Real σκόρπισε τον τρόμο την περυσινή χρονιά θα είναι ο άξονας στον οποίο θα βασιστεί η ομάδα του Laso. Το γρήγορο μπάσκετ, ο υψηλός ρυθμός και η αμυντική εγρήγορση είναι συστατικά τα οποία θα επιστρατευθούν ξανά προκειμένου η ομάδα να μπορεί να υπερέχει σε κάθε σημείο του παρκέ.
2. Η προσθήκη του Nocioni μετά τη συγκινητική του χρονιά στην Laboral Kutxa, αλλά και του Maciulis από τον Παναθηναϊκό είναι οι μεταγραφές κλειδιά στο μεταγραφικό παζλ της Βασίλισσας. Οι δύο αυτοί παίκτες συμπληρώνουν ιδανικά τη συνταγή της Real με την απαραίτητη σκληράδα και τον χαρακτήρα νικητή που χρειάζεται η ομάδα για να αποκτήσει ένα άκρως χρήσιμο αβαντάζ ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου.
3. Οι μεταγραφές των Μερένχες σε όλες τις θέσεις προσδίδουν πολύ μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα και αυξάνουν αθροιστικά την ποιότητα του ρόστερ, γεγονός το οποίο μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι μέσα στη χρονιά για το rotation του προπονητή.


-

1. Το κενό που αφήνει ο Nikola Mirotic μπορεί να μην είναι δυσαναπλήρωτο, καθώς ουδείς αναντικατάστατος, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για την απώλεια ενός εκ των 3-4 ποιοτικότερων παικτών της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Ο Nocioni κατά κύριο λόγω, αλλά και οι Ayon και Mejri (σε συνδυασμούς ψηλών σχημάτων που ήδη δοκιμάζονται από τον Laso) θα έχουν βαρύ φορτίο τη φετινή χρονιά στην προσπάθεια τους να καλύψουν την απουσία του Ισπανού/Μαυροβούνιου.
2. Η Real του διαστημικού μπάσκετ έχτισε πέρυσι ένα απίστευτο σερί νικών και ένα αίσθημα κυριαρχίας πατώντας πάνω στον σταθερό κορμό της ομάδας του 2012-13 με λίγες βελτιωτικές αλλαγές. Φέτος πολλά από τα βασικά στελέχη παρέμειναν, αλλά τα νέα πρόσωπα είναι περισσότερα και σε κομβικότερους ρόλους κι έτσι συμπεραίνεται ότι κάθε άλλο παρά δεδομένη η εύρεση χημείας με το καλημέρα.
3. Η διαχείριση κρίσεων και η αντιμετώπιση των περιόδων στις οποίες η ομάδα καλείται να λύσει μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα δεν είναι ο τομέας στον οποίο ο προπονητής της ομάδας έχει λάβει σωστές αποφάσεις. Πέρυσι, η ομάδα δεν χρειάστηκε για αρκετούς μήνες να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση αφού οι συνεχείς νίκες έγιναν συνήθεια, αλλά όταν στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, η Real βραχυκύκλωσε, ο Laso δήλωσε απών. Η αβεβαιότητα στον πάγκο παραμένει λοιπόν μέχρι νεοτέρας.




Τα Αστέρια
Sergio Rodriguez



Rudy Fernandez


Andres Nocioni




Ο Στόχος
Με τις δύο προηγούμενες απόπειρες να μην στέφθηκαν με επιτυχία, οι δύο χαμένοι τελικοί δεν μπορούν παρά να έχουν ενισχύσει την δίψα για την επιστροφή της Βασίλισσας στο θρόνο της 20 χρόνια μετά το 1995. Πρώτα όμως η Ρεάλ θα πρέπει να φτάσει μέχρι το Final 4 το οποίο και τίθεται ως ο βασικός στόχος και λόγω του ότι η Μαδρίτη θα είναι η διοργανώτρια πόλη.
SG3ptshooter




ΕΔΡΑ: Zalgirio Arena
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 15.688, για hockey 13.762
OFFICIAL SITE: http://www.zalgiris.lt/en/

Mετά από μια χρονιά που προσπάθησε να παντρέψει την μπασκετική τρίτη ηλικία με τα φρέσκα προϊόντα των ακαδημιών της Zalgiris στο παρκέ, η συνταγή μοιάζει παρόμοια και φέτος για τους Λιθουανούς. Ο ένας Αμερικάνος έγινε προσωρινά δύο και προς το παρόν ξανά ένας μετά την αναγκαστική αποχώρηση Wayns, ο Songaila προσέθεσε εμπειρία για να αντισταθμήσει τις αποχωρήσεις των έμπειρων πρώην διεθνών που χαιρέτησαν είτε το Kaunas είτε το ρόλο του παίκτη, οι μικροί συνεχίζουν ποσοτικά έστω να καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος του roster. Οι προσδοκίες για τη Zalgiris την εποχή των οικονομικών προβλημάτων δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα μας παρουσιάσουν και φέτος. Σίγουρα θα αποδειχθούν αξιόμαχος αντίπαλος παρά τη δυσκολία του ομίλου που βρίσκονται.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE
1999, κάτι σαν πόρτα και τέτοια δεν αφορούν Λιετουβαίους.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ
Regular Season
1 at Real Madrid October 17
2 vs Nizhny Novgorod October 24
3 at Anadolu Efes Istanbul October 30
4 vs Unics Kazan November 07
5 at Dinamo Banco di Sardegna Sassari November 14
6 vs Real Madrid November 21
7 at Nizhny Novgorod November 28
8 vs Anadolu Efes Istanbul December 04
9 at Unics Kazan December 12
10 vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari December 18-19

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

No. Player Country Pos. Height Born
4 LEKAVICIUS, LUKAS Lithuania Guard 1.80 1994
5 VENE, SIIM-SANDER Estonia Forward 2.03 1990
7 GUDAITIS, ARTURAS Lithuania Center 2.08 1993
8 KARINIAUSKAS, VAIDAS Lithuania Guard 1.98 1993
9 SONGAILA, DARIUS Lithuania Forward 2.06 1978
10 LIPKEVICIUS, VYTENIS Lithuania Forward 1.95 1989
13 JANKUNAS, PAULIUS Lithuania Forward 2.03 1984
15 JAVTOKAS, ROBERTAS Lithuania Center 2.10 1980
20 VECVAGARS, KASPARS Latvia Guard 1.93 1993
21 MILAKNIS, ARTURAS Lithuania Guard 1.95 1986
23 ANDERSON, JAMES USA Forward 1.98 1988
27 TAROLIS, DONATAS Lithuania Forward 2.02 1994
33 DIMSA, TOMAS Lithuania Guard 1.95 1994
92 ULANOVAS, EDGARAS Lithuania Forward 1.97 1992
*Ο Maalik Wayns, που μου άρεσε δυνητικά το πακέτο του για συνθήκες FIBA, έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει για να επιστρέψει στις ΗΠΑ ώστε να κάνει εγχείριση και αποθεραπεία. Λογικά θα υπάρξει αντικατάσταση.

Coach KRAPIKAS, GINTARAS

Date of Birth 6 July, 1961
Nationality Lithuanian
Ως παίκτης, ως βοηθός προπονητή και ως πρώτος προπονητής, ο Krapikas είναι μια κλασσική φιγούρα στην ομάδα της Zalgiris. Η χρονιά που τελείωσε πέρυσι τον βρήκε ξάφνου head coach σε μια ομάδα που οδήγησε στον τίτλο μετά από δύο σερί ανατροπές του πλεονεκτήματος έδρας, απέναντι σε Lietuvos Rytas και Neptunas. Η παραμονή του έμοιαζε βέβαιη και το ταλέντο των Λιθουανών άφθονο για μια αξιοπρέπη παρουσία στη διοργάνωση.

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Lekavicius, Kariniauskas, Vecvagars
SG Dimsa , Lipkevicius, Milaknis
SF Anderson, Ulanovas, Vene
PF Jankunas, Gudaitis, Tarolis
C Javtokas, Songaila


Ποιοι ήρθαν:
Vaidas Kariniauskas (G, επιστροφή από δανεισμό στη Lietkabelis), Darius Songaila (F/C, Lietuvos Rytas), James Anderson (F, Philadelphia 76ers), Edgaras Ulanovas (F/G, επιστροφή από δανεισμό στη Neptunas)


Ποιοι έφυγαν:
Vytenis Cizauskas (G), Martynas Pocius (G/F, Galatasaray), Tadas Klimavicius (F), Sarunas Jasikevicius (G, retired), Mindaugas Kupsas (C, δανεικός Kalev/Cramo), Justin Dentmon (G, Qingdao)

+

1. Ο Αnderson έχει φουσκωμένο παρουσιαστικό λόγω των αριθμών του στην περσινή σεζόν ως βασικός στο ΝΒΑ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι περυσινοί Sixers περισσότερο τύποις ήταν ομάδα που είχε λόγο ύπαρξης στα παρκέ. Οπότε παρότι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει, η περσινή σεζόν μάλλον θα είναι η εξαίρεση της καριέρας του και όχι ο κανόνας. Αφού τα είπα και ξαλάφρωσα, είναι σπουδαία προσθήκη για τη Zalgiris ο Αμερικάνος, που έστω και προσωρινά πιθανώς αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος μη κοινοτικός παίκτης στο roster των Λιθουανών.
2. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις να φτάσει ομάδα πιο μακριά απ’ τις δυνατότητές της.
3. Πολύ ταλέντο στα νέα παιδιά, η επιστροφή του Ulanovas είναι πολυαναμενόμενη, οι Lekavicius και Kariniauskas έχουν εκμεταλλευτεί το κενό που άφησαν τα προβλήματα του Wayns και το κακό ξεκίνημα του παλιότερου στην πρώτη ομάδα Dimsa και έχουν κάνει σαφώς καλή αρχή στην πρώτη ομάδα της Zalgiris και βέβαια ο Gudaitis που εν τη απουσία του Γιαννηγκούμα είχε δείξει τα πρώτα ενθαρρυντικά δείγματα προς την ανάπτυξη της ικανότητας του σε επίπεδο αντρών.

-

1. Και πέρυσι είχε πολλούς μικρούς το roster, αλλά τελικά δεν βρήκαν αρκετό χρόνο καθώς η Zalgiris προσπαθούσε να κρατηθεί αξιοπρεπώς σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Φέτος ελπίζω σε περισσότερη αξιοποίηση, και ποσοτικά και χρονικά / ποιοτικά.
2. Ακόμα έχουν στις ακαδημίες κάτι Λετονούς Εσθονούς που απλά τρώνε χώρο απ’ το Λιετουβαίικο αίμα.
3. Λόγω χρεών προς προηγούμενους ξένους παίκτες, υπήρξαν κάποια προβλήματα με τη χρησιμοποίηση του Anderson, έχει αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι για την εγχώρια λίγκα, οπότε η συνοχή του με τους υπόλοιπους δεν έχει σφυρηλατηθεί αρκετά, ούτε δοκιμαστεί αρκετά, σε συνθήκες αγώνα.

Τα Αστέρια
Δε μας αφορούν οι Αμερικάνοι και τα γεράματα, μόνο το μέλλον. Πάρτε εικόνα απ’ το Gudaitis, που παρότι ψηλός βρέθηκε κοντά στην τελική 12αδα της γεμάτης στις θέσεις που αγωνίζεται Εθνικής του ομάδας:


Ο Στόχος
Η πρόκριση στους 16 θα είναι παράσημο για τη φετινή Zalgiris σε έναν όμιλο που περιέχει μόνο δύσκολους αντιπάλους. Είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, τα οποία όμως εξαντλούνται εκεί, θα ήταν μεγάλη έκπληξη οι πρωταθλητές Λιθουανίας να βρεθούν στα playoffs.
j-kidd13




ΕΔΡΑ: Abdi Ipekci Arena
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 11.300
OFFICIAL SITE: https://www.anadoluefessporkulubu.org/en/

Κάθε χρόνο η Εφές ξεκινάει έχοντας ξοδέψει αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι,φέρνοντας καλούς παίκτες,αλλά στο τέλος δεν καταφέρνει να φτάσει στο πολυπόθητο f4.Φέτος άλλαξε κατεύθυνση,και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πάει να ακολουθήσει το παράδειγμα το Ολυμπιακού.Η θέση του προπονητή δόθηκε στον Ντούσαν Ιβκοβιτς,οπότε μπορούμε να καταλάβουμε ποιος θα είναι ο σταρ φέτος στην ομάδα,και το ρόστερ έχει στελεχωθεί με νεαρούς ως επί το πλείστον παίκτες,άρα και ταλέντο,μαζί με την παρουσία κάποιων έμπειρων παικτών.Μένει να δούμε πως θα δέσει τα υλικά ο Ντούντα.


ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ EUROLEAGUE -


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΦΑΣΗΣ
Regular Season
1 vs Unics Kazan October 16
2 at Dinamo Banco di Sardegna Sassari October 24
3 vs Zalgiris Kaunas October 30
4 at Nizhny Novgorod November 06
5 vs Real Madrid November 14
6 at Unics Kazan November 21
7 vs Dinamo Banco di Sardegna Sassari November 28
8 at Zalgiris Kaunas December 04
9 vs Nizhny Novgorod December 12
10 at Real Madrid December

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

4 BALBAY, DOGUS Turkey Guard 1.85 1989
6 OSMAN, CEDI Turkey Forward 1.98 1985
7 PERPEROGLOU, STRATOS Greece Forward 1984
8 BATUK, BIRKAN Turkey Forward 1.96 1990
9 SARIC, DARIO Croatia Forward 2.07 1994
10 DRAPER, DONTAYE USA Guard 1.81 1984
11 AKYOL, CENK Turkey Forward 1.97 1987
12 KRSTIC, NENAD Serbia Center 2.12 1983
13 LASME, STEPHANE Gabon Center 2.03 1982
21 OLUBAY, OKBEN Turkey Forward 2.00 1997
23 JANNING, MATTHEW USA Guard 1.93 1988
32 KILICLI, DENIZ Turkey Forward 2.06 1990
41 KOSUT, EMIRCAN Turkey Center 2.16 1995
51 BJELICA, MILKO Montenegro Forward 2.07 1984




Coach IVKOVIC, DUSAN

Date of Birth 26 October, 1943
Nationality Serbian
Titles: 2

Ο «σοφός» του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιστρέφει στους πάγκους για να οδηγήσει την Efes στο δρόμο για το φετινό f4.Η παρουσία του αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τους Τούρκους.Το ρόστερ είναι γεμάτο από νεαρούς παίκτες,χωρίς την παρουσία των λεγόμενων «βεντετών»,συνθήκες που ειδικεύεται να δουλεύει ο Ντούντα.Μένει να δούμε τι έχει να μας παρουσιάσει φέτος.

Πιθανή 5αδα και Depth Chart

PG Draper , Balbay,
SG Janning,Cosar, Korkmaz
SF Perperoglou, Osman, Ulubay
PF Saric,Bjelica,Kilicli
C Krstic, Lasme, Kosut,



Ποιοι ήρθαν: Stratos Perperoglou(Olympiakos), Dario Saric (Cibona), Stephane Lasme(Panathinaikos), Dontaye Draper(Real Madrid), Cenk Akyol (Galatasaray), Matt Janning(Montepaschi Siena)

Ποιοι έφυγαν: Kostas Vasileiadis (Malaga), Semih Erden(Fenerbahce), Kerem Gonlum(Galatasaray), Dusko Savanovic(Bayern), Jamon Gordon(Darussafaka), Stanko Barac(-)


+

1. Η παρουσία του Ντούντα αποτελεί από μόνη της ισχυρό ατού για τους Τούρκους,oι οποίοι διαθέτουν υλικό στα «μέτρα» του.
2. Ο Dario Saric αποτελεί το next best thing του ευρωπαϊκού μπάσκετ και στα χέρια του Ιβκοβιτς μπορεί να αποδειχθεί πυρηνικό όπλο.
3. Lasme-Krstic συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο στη θέση «5».Το εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι του Σέρβου,αλληλοσυμπληρώνεται με τα αθλητικά προσόντα και την εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά του Γκαμπονέζου.


-

1. Υπάρχει μια αδυναμία στην θέση του point guard.Πρόπερσυ ήταν ο Φάρμαρ,πέρσυ ο Πλάνινιτς,φέτος δεν υπάρχει το «όνομα» που θα κουμαντάρει το επιθετικό παιχνίδι.
2. Τα νιάτα στο ρόστερ,εκτός από ταλέντο συνεπάγονται και έλλειψη εμπειρίας.Και η Εφες έχει στο ρόστερ 7 παίκτες κάτω των 20 ετών.Μένει να δούμε αν θα επικρατήσει η έλλειψη παραστάσεων και εμπειρίας ή το ταλέντο υπό την καθοδήγηση του καλύτερου στον ρόλο της ανάδειξης παικτών κόουτς στην ευρώπη.
3. Οι πολλές αλλαγές,τόσο στο ρόστερ όσο και ο νέος προπονητής,στερούν την ομοιογένεια από το ρόστερ των Τούρκων,και θα χρειαστεί καιρός για να δέσουν.


Τα Αστέρια
Dario Saric




Nenad Krstic






Ο Στόχος
Κάθε χρόνο,θεωρητικά,η Εφές είναι μία από τις ομάδες που στοχεύουν στο f4.Mετά την περσινή αποτυχία,πρώτος στόχος πρέπει να είναι η πρόκριση στα προημιτελικά,και από εκεί και έπειτα βλέπουμε.
SG3ptshooter
QUOTE(sacarame @ Oct 11 2014, 15:01 ) *
Η Unics είναι στον Α όμιλο της Ευρωλίγκα, σε ένα όμιλο που βρίσκεται η δευτεραθλήτρια και διοργανώτρια του f4 Real αλλά και η Anadolu Efes του Dusan Ivkovic. Πρώτος στόχος της ομάδας του Πεδουλάκη είναι η πρόκριση στο τοπ 16, αλλά σίγουρα όλοι στην Ρωσία σκέφτονται πως πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον στα play-off.

Ε προφανώς και δε θα τους αρκεί ένας αποκλεισμός στους 16, εγώ πιστεύω κοιτούν για μέχρι το τέλος, ας μην είναι αυτοσκοπός.

Άμα έχεις SunnyKidze, τι τη θέλεις τη Ferrari.
QUOTE(Zoys @ Oct 11 2014, 18:36 ) *
Coach SACCHETTI, ROMEO

TEΡΑΣΤΙΕ!
Είναι τόσο διαφορετικοί φέτος που δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένει κανείς με την έννοια του να απαιτεί. Και μόνο που θα πατήσει ο Βανούτσος παρκέ Euroleague είναι μεγάλη σεζόν η επερχόμενη.

QUOTE(Zoys @ Oct 11 2014, 18:53 ) *
Ο Pablo Laso μετά τους δύο χαμένους τελικούς, το 2013 από τον Ολυμπιακό και πέρυσι από τη Maccabi, γνωρίζει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη που στέρησαν από την ομάδα με τις περισσότερες Ευρωλίγκες στην ιστορία την εκ νέου διάκριση στην Euroleague.

"To μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό και το μυαλό μου έχεις κάνει να κολλήσει..."
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:


QUOTE(j-kidd13 @ Oct 12 2014, 23:57 ) *
PG Draper , Balbay,
SG Janning,Cosar, Korkmaz
SF Perperoglou, Osman, Ulubay

Δε μ' αρέσει η περιφέρεια καθόλου. Έχουμε αποδόσεις για Osman MVP κάπου;
bbplayer
Καλό ματσάκι μέχρι τώρα με ψηλό σκορ. Πολύ καλοί και οι δικοί μας Στεφάν και Πέρπε. Η Ουνικς παλεύει αλλά ακόμα δεν έχουν εμπεδώσει το μπάσκετ του Αρτζι και τρώνε 45 ( Ο Κρίστιτς πώς έχει γίνει έτσι??)
T.W.Is.M.
http://www.sport24.gr/Basket/o_ekneyrismos...ts.3085808.html

Ο Ντουντα μιμειται τον Παπαθεοδωρου. Αραγε θα βρεθει κανενας να κανει τα ιδια σχολια ή επειδη ειναι ο Ιβκοβιτς δεν τρεχει τιποτα?
A.CAB
Ωραίο ματσάκι γίνεται πραγματικά. Ο Ντούντα δείχνει να έχει στήσει πολύ καλή ομάδα. Του λείπει σίγουρα κάτι στην περιφέρεια για το βήμα παραπάνω. Αλλά έχει πολύ καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Ο Πεδουλάκης μάλλον ψάχνεται ακόμα. Πιο πολύ στην προσωπική ενέργεια πάει το πράγμα επιθετικά και στην άμυνα δεν υπάρχει συγκέντρωση. Αλλά με παίχτη σαν τον Τζέρελς τι να περιμένεις; Ή του ύψους ή του βάθους.
rakakis
QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 16 2014, 20:35 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/o_ekneyrismos...ts.3085808.html

Ο Ντουντα μιμειται τον Παπαθεοδωρου. Αραγε θα βρεθει κανενας να κανει τα ιδια σχολια ή επειδη ειναι ο Ιβκοβιτς δεν τρεχει τιποτα?

καμία σχέση Ο μπαλμπαι είναι επαγγελματίας παίκτης και ενηλικος
T.W.Is.M.
QUOTE(rakakis @ Oct 16 2014, 21:23 ) *
καμία σχέση Ο μπαλμπαι είναι επαγγελματίας παίκτης και ενηλικος


Και γι αυτο μπορει να κανει οτι θελει? Σιγουρα ειναι πιο βαρυ οταν γινεται σε παιδι 18 χρονων και ηταν απαραδεκτη ενεργεια του Παπαθεοδωρου το καλοκαιρι, αλλα κι αυτο ειναι φαουλ απο την πλευρα του προπονητη.
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 16 2014, 21:27 ) *
Και γι αυτο μπορει να κανει οτι θελει? Σιγουρα ειναι πιο βαρυ οταν γινεται σε παιδι 18 χρονων και ηταν απαραδεκτη ενεργεια του Παπαθεοδωρου το καλοκαιρι, αλλα κι αυτο ειναι φαουλ απο την πλευρα του προπονητη.

Ας έπεφτε για να του δίναμε και πέναλτυ
HLR CENATION
Μ αρεσε η Εφες χθες...Ο Ντρειπερ και ο Τζανινγκ εκαναν σπουδαια εμφανιση...Νομιζω οτι ο Ντρειπερ μπορουσε να ειχε καλυτερη τυχη στην Ρεαλ καθως ειναι παικτης που παιζει εξαιρετικη αμυνα.
Ο Περπερογλου επισης σπουδαιο πρωτο ημιχρονο,υπεροχος στην αμυνα ο Λασμε.Πολυ ενεργεια ο Osman.Ο Σαριτς πολυ καλο δευτερο μερος.

Απο την Ουνιξ δεν τραβηξαν οι αμερικανοι εκτος του Λαγκφορντ που και αυτος μπηκε δυνατα στο ματς στο δευτερο ημιχρονο.Ο γεωργιανος μου αρεσε.
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 14 2014, 14:09 ) *
Δε μ' αρέσει η περιφέρεια καθόλου. Έχουμε αποδόσεις για Osman MVP κάπου;


  • JANNING, MATTHEW 12 p , 3/5 δίποντα , 2/5 τρίποντα
  • Perperoglou 10 p 4/7, δίποντα , 0/2 τρίποντα
  • Draper 16 p, 3/8 δίποντα , 3/4 τρίποντα


Sg3 είσαι αυστηρός smiley.gif . Προσωπικά αυτούς τους παίκτες τους ήθελα Ελλάδα ( ή στον ΠΑΟ ή στον ΟΣΦΠ)
SG3ptshooter
Έχω βάλει τη Giris να ρχεται να δούμε τι ψάρια πιάσανε όντως τα τσικό.
SG3ptshooter
Lekavicius πολύ καλός. Έβλεπε με άνεση το γήπεδο, έκανε σωστές πάσες, αντεπεξήλθε στην πίεση και δύο απ' τα μόλις τρία λάθη του ήρθαν μετά από σώμα με σώμα επαφή με τους αντιπάλους, που δεν άντεξε όντας μικροκαμωμένος αλλά και foul θα μπορούσε να είχε δοθεί και προφανώς διορθώνεται αυτό. Πολύ σωστό shot selection, διείσδυσε 3 φορές όταν η ρακέτα ήταν εντελώς άδεια και τελείωσε εύκολα.

Κariniauskas πιο ψηλός, πιο επικίνδυνος στην κάθετη κίνηση, έκανε και 1-2 καλές άμυνες κυρίως λόγω του καλού συνδυασμού κίνησης και ύψους σε σχέση με τον Campazzo, που του έκανε και 2 fouls δώρο. Έχασε όμως τις βολές, δεν μπορούσε να δημιουργήσει σε σχέση με το βασικό pg από πάνω και δεν είναι έτοιμος να τελειώνει τις διεισδύσεις, στις οποίες πηγαίνει από ένστικτό και έχει σαφές potential.

Gudaitis πολύ καλός επίσης. Είχε λίγο άτσαλα τελειώματα και είχε κι αυτός πρόβλημα στις βολές αλλά έδωσε ωραίες μάχες, ένα boxout που έβγαλε το Felipe πλάγιο ήταν απ' τις 2-3 φορές που τον θαύμασαν και οι σχολιαστές για την καλή του παρουσία.

Ο Dimsa μπήκε αποφασιστικά και σκόραρε με ωραίο τρόπο, μετά αστόχησε και βγήκε γρήγορα, δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα. Κινείται ωραία χωρίς τη μπάλα αλλά κι αυτός ακόμα δεν μπορεί να παρουσιάσει ολοκληρωμένο παιχνίδι, πρέπει και να δυναμώσει και να βλέπει τον ελεύθερο συμπαίκτη. Αλλά δεν είναι γενικά αρνητικός, απλά μάλλον δε μπορεί να κριθεί από χτες.

Ο Ulanovas απ' αυτούς τους 5 μάλλον ήταν η απογοήτευση, μιας και είναι και high profile prospect. Προσπάθησε να περάσει πάσες που δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να γίνουν και έδειξε μάλλον αγχωμένος. Μιλάμε για έναν παίκτη που πέρυσι στα playoffs του πρωταθλήματος με τη Neptunas στα 8 παιχνίδια με Zalgiris και Tonybet δεν έκανε διψήφια αξιολόγηση μόνο στο τελευταίο, τη συντριβή που έκλεισε την υπόθεση τίτλο. Αλλά είναι αριστερόχειρας δίμετρος με μακριά χέρια που παίζει σε όλες τις θέσεις ψηλοκρεμαστά και έχει βγει και καλύτερες πεντάδες στις μικρές Εθνικές. Η ελπίδα είναι ακόμη πολύ ζωντανή. Πάντως χτες παρότι έβλεπες το πακέτο απλά και μόνο στην άνεση να κουβαλάει τη μπάλα για το ύψος του, ήταν μάλλον αρνητικό το πρώτο δείγμα σε αγώνα Euroleague.

Avantage Lekavicius
natouralistis
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Ούνικς - Ρεάλ γίνεται μεγάλο παιχνίδι με τον Λαμόνικα να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίσουν οι Μαδριλένοι αλλά ο Λάνγκφορντ έχει τις απαντήσεις.

72-72 κάτι λιγότερο από 1 λεπτό
Zoys
Καλύτερη η Unics στο β' ημίχρονο, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την μέτρια αμυντική μας απόδοση στα μαρκαρίσματα του Langford και του White και είναι μπροστά με 5 πόντους 1,5 λεπτό πριν το τέλος.

Έντιτ: Ισοφάριση με τρίποντο Nocioni. Μεγάλο ντέρμπι.
rakakis
γιατι διεκοψε το ματς ο Λαμονικα μετα το καλαθι του Γουαιτ ρε παιδες δεν καταλαβα; κανονικα η επαναφορα ηταν να γινει κατω απο τη μπασκετα και επειδη το διεκοψε πηγε απο τα 3/4
natouralistis
Ωραίο ματς ακόμα καλύτερο το φινάλε με συνεχόμενες ανατροπές. 75-76 Ρεάλ με τον Λαμόνικα να είναι ο καλύτερος για τους φιλοξενούμενους.
Zoys
Μεγάλε Llull: για άλλη μια φορά ο παίκτης για τις στιγμές που η μπάλα καίει. 41.gif

Θα πρέπει να προβληματιστούμε πάντως για τη μέτρια εικόνα μας και το γεγονός ότι δεν βρήκαμε καμία απάντηση στους καλύτερους παίκτες των Ρώσων. Παρά το πάρτι του Καϊμακόγλου και του Sanikidze στα ριμπάουντ, οι σέντερ μας ήταν καλοί (δηλαδή οι Μπουρούσης, Ayon, Mejri με τον Slaughter αυτή τη φορά εκτός αποστολής), σαφέστατα ανώτεροι από την περιφέρεια μας σε γενικές γραμμές που συνήθως πρωταγωνιστεί. Οι ανησυχίες μου για τον Rodiguez δεν βλέπω να μειώνονται όσο τον βλέπω μια και δύο ταχύτητες κάτω σε σχέση με πέρυσι.
D-Wade
QUOTE(rakakis @ Oct 24 2014, 19:33 ) *
γιατι διεκοψε το ματς ο Λαμονικα μετα το καλαθι του Γουαιτ ρε παιδες δεν καταλαβα; κανονικα η επαναφορα ηταν να γινει κατω απο τη μπασκετα και επειδη το διεκοψε πηγε απο τα 3/4

Δεν το διέκοψε ρε αδερφέ. Time out είχε ζητήσει ο Λάσο
tuareg
παντως η εμπνευση του αρτζι να βαλει 3 ψηλους στη τελ.αμυνα ηταν ατυχεστατη
natouralistis
QUOTE (tuareg @ Oct 24 2014, 19:52 ) *
παντως η εμπνευση του αρτζι να βαλει 3 ψηλους στη τελ.αμυνα ηταν ατυχεστατη


Και εντάξει Καϊμακ και Σανικίτζε, ο Φίσερ που τρώει το καλάθι από τον μπρρρ μετά από 10 λεπτά στο πάγκο με ποια λογική μπήκε κρύος να παίξει την άμυνα του ματς; μόνο ο Άρτζι ξέρει...
gspara
Mια χαρα στεκεται η Σασσαρι στο Καζαν και ειδικα στο 2ο δεκαλεπτο κρατησε την κακη Ουνικς στους 12 ποντους.
Κοντρολαρε τον ρυθμο,κυκλοφορησε την μπαλα βρισκοντας καλες επιλογες και με 3ποντο του Sanders προγειται 35-37.
Πολυ καλη και συνετη εμφανιση απο τον Sosa.
akratacity
πιο δυνατη η φετινη σασσαρι παρα την απωλεια των δυο ντιενερ

πιο αθλητικη θα ειναι καλυτερη και αμυντικα

ο σακετι εκανε πολυ καλες επιλογες ξενων

σαντερς και σοσα πολυ καλοι στο πρωτο μερος με την καζαν
bbplayer
Οι Λιθουανοί ότι πετάνε πάει μέσα, και με Λάσμε -Κρίστιστς πολύ μέτριους και Μπαλμπάι/Ντρέιπερ χάλια, η Εφες ζορίζεται πολύ και είναι στο -12 στο τέλος της 3ης περιόδου
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 18 2014, 18:19 ) *
Ο Ulanovas απ' αυτούς τους 5 μάλλον ήταν η απογοήτευση


Τhe Awakening σήμερα, ναι απ' τη στιγμή που έβαλα τον Akuma προσωπική photo έψαχνα την ευκαιρία να το τεκκενισοφαρίσω.
Weekendman
QUOTE(bbplayer @ Oct 30 2014, 20:27 ) *
Οι Λιθουανοί ότι πετάνε πάει μέσα, και με Λάσμε -Κρίστιστς πολύ μέτριους και Μπαλμπάι/Ντρέιπερ χάλια, η Εφες ζορίζεται πολύ και είναι στο -12 στο τέλος της 3ης περιόδου


Γευματίζοντας με το ματς Εφές-Ζαλγκίρις σήμερα, δεν μπορώ να πω ότι ήταν το ματς των τρελών σουτ, αλλά ένα παιχνίδι με έμφαση στο low-post μέχρι αηδίας. Με τις 2 ομάδες να είχαν και οι 2 μαζί απολογισμό περίπου 20 επιτυχημένων προσπάθειων παιχνιδιού με πλάτη που απέφεραν καλάθι η βολές, και αυτό σε ένα ματς που τελείωσε με χαμηλό σκορ.
HLR CENATION
Πανεμορφο ματς το Ζαλγκιρις-Ουνικς.
Ο Τζειμς Αντερσον εκανε εκπληκτικο παιχνιδι και προσφερε σχεδον σε ολες τις κατηγοριες.
Ο Μιλακνις εβαλε 4 τριποντα στο δευτερο ημιχρονο...
Απο την Ουνικς απελπιστικα μονος του ο παικταρας Κιθ Λαγκφορντ.
Ο Τζερες δεν ειναι ακομα στα καλα του.Ο Γουαιτ τραγικος.
Dred11
Αυτόν τον παικταρά τον Άντερσον δεν καταλαβαίνω πως δεν τον τσίμπησε καμιά καλύτερη ομάδα. Εκτός αν έχει κανένα NBA-out και τους αφήσει σύξυλους στη μέση της χρονιάς.
SG3ptshooter
Με όλο το σεβασμό προς την άποψή σου, το τι ματς έκανε χτες ο Anderson, που ήταν απ' τους χειρότερους βασικούς του ΝΒΑ σε ατομική ικανότητα κι έκανε τους 10 πόντους που είχε γιατί έπαιζε σε μία ομάδα που πρακτικά δυσφημεί με τις τακτικές της και το roster που κατεβάζει την ίδια τη λίγκα, δείχνει πόσο σεβαστή απόσταση συμβολίζει ακόμη ο Ατλαντικός.
Dred11
QUOTE (SG3ptshooter @ Nov 7 2014, 10:32 ) *
Με όλο το σεβασμό προς την άποψή σου, το τι ματς έκανε χτες ο Anderson, που ήταν απ' τους χειρότερους βασικούς του ΝΒΑ σε ατομική ικανότητα κι έκανε τους 10 πόντους που είχε γιατί έπαιζε σε μία ομάδα που πρακτικά δυσφημεί με τις τακτικές της και το roster που κατεβάζει την ίδια τη λίγκα, δείχνει πόσο σεβαστή απόσταση συμβολίζει ακόμη ο Ατλαντικός.

Πραγματικά δεν ξέρω τί έκανε ο Άντερσον στο ΝΒΑ. Αλλά στην Ευρώπη νομίζω κάνει τη διαφορά. Δηλ. από τον Τόμας που πήρε η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλύτερος; Εμένα έτσι μου φαίνεται, με βάση, επαναλαμβάνω, μόνο τα ευρωπαικά παιχνίδια.
SG3ptshooter
QUOTE(Dred11 @ Nov 7 2014, 10:49 ) *
Πραγματικά δεν ξέρω τί έκανε ο Άντερσον στο ΝΒΑ. Αλλά στην Ευρώπη νομίζω κάνει τη διαφορά. Δηλ. από τον Τόμας που πήρε η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλύτερος; Εμένα έτσι μου φαίνεται, με βάση, επαναλαμβάνω, μόνο τα ευρωπαικά παιχνίδια.

Μα βέβαια, επειδή έκανε αυτό το ματς χτες = έκανε τη διαφορά στην Ευρώπη, λέω κι εγώ αυτό που λέω. Και Λιθουανούς στήριζα χτες / στηρίζω γενικά και απ' αυτή τη σκοπιά μακάρι να ξαναπαίξει έτσι. Αλλά δεν μπορώ να μη σκεφτώ αυτό που σκέφτομαι για την ισορροπία μεταξύ των δύο κόσμων.

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος απ' τον Thomas. Κι ο Thomas θα μπορούσε να έπαιζε βασικός στους Sixers και να βάλει 10 πόντους σε τόση ώρα. Ο Παππάς θα μπορούσε να παίζει βασικός στους Sixers, heck, o Σπανός που τον αφήσαμε να πάει στα Τρίκαλα αν είχε κονέ θα μπορούσε να παίζει βασικός στους Sixers. Yπάρχει διαφορά ηλικίας υπέρ του Anderson και τεράστια διαφορά στο ρόλο τους στις ομάδες τους. Μπορεί να είναι καλύτερος απ' τον Thomas. Μπορεί 10 χρόνια να διαλύσει την Ευρώπη. Δεν προσπαθώ να διαφωνήσω σε αυτό που είπες.

Πάω ένα βήμα λοξά και νιώθω σίγουρος πως με ενοχλεί, γιατί έμεινε ελεύθερος απέναντι για πάνω από μήνα και για να υπέγραψε Giris δεν είχε πρόταση ούτε για ρολίστας απ' τον πάγκο με εγγυημένο συμβόλαιο. Και χτες σημείωσε την καλύτερη αξιολόγηση της σεζόν ως τώρα στην καλύτερη διοργάνωση στην από δω μεριά. Ε, πρέπει να δουλέψουμε λίγο καλύτερα για να κλείσει κάπως η ψαλίδα.
natouralistis
Ο Πεδουλάκης με μια ομάδα που έχει ένα εκ των μεγαλύτερων μπάτζετ στην Ευρωλίγκα, κατάφερε να παίζει παιχνίδι για την 5η μόλις αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που αν το χάσει η ομάδα του αποκλείεται από το TOP16. Εύγε.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

1.Ρεάλ Μαδρίτης 8 4-0
2.Ζαλγκίρις 7 3-1
3.Αναντολού Εφές 7 3-1
4.Ούνικς Καζάν 5 1-3
5.Νίζνι 5 1-3

6.Σάσαρι 4 0-4

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ούνικς Καζάν-Νίζνι 13/11
Zoys
Ακόμα μια και μάλλον η πιο καταστροφική ήττα για την Unics από τη Nizhni με 73-79. Οι Ρώσοι (του Νόβγκοροντ) παρότι δεν διαθέτουν παραπάνω από 4-5 καλούς παίκτες για το επίπεδο της Euroleague άφησαν πίσω την ομάδα του Πεδουλάκη στη βαθμολογία, αλλά και τις κακές εμφανίσεις που είχαν αφήσει άσχημη γεύση το τελευταίο διάστημα.

Πολύ μεγάλα σουτ από τον Rochestie (4/4 τρίποντα) ενώ εξίσου σπουδαία η συμβολή του υπερπολύτιμου Parakhouski κάτω απ' το καλάθι (6/7 δίπ., 9 ριμπ.).
yorgos
Πολύ καλή παρουσία από τους Ρώσους τη Νίζνι, το ξέρουμε ότι έχει πολύ καλούς ξένους, αλλά οι Ρώσοι της τα πάνε πολύ καλά.

Ανηφόρα για την Ουνίξ, που μέσα σε όλα έχει και μια ήττα απέναντι στη Ρεάλ εντός που την προκάλεσε ο Λαμόνικα κι έτσι όπως τα κατάφερε αυτή η νίκη μπορεί να της στοιχίσει και αποκλεισμό. Σήμερα πάντως δικαίως έχασε, η Νίζνι έπαιξε πολύ σοφά, παρά τα 3 φάουλ του Τόμκινς από την αρχή.
HLR CENATION
Εκπληκτικο ματς το Εφες-Ρεαλ.
Τον εδεσε κομπο ο Ιβκοβιτς τον Λασο.Πολη κακη η Ρεαλ,βασιστηκε -ξανα-στο προσωπικο ταλεντο των παικτων της.Πολλα σουτ εκτος λογικης εβαλε ο Λιουλ,ο Καρολ ηταν κακος,ο Μπουρουσης ηταν καλος.Ο Ριβερς ηταν αστοχος αλλα παιρνει καλο β αθμο στην δημιουργια.
Ο Ροντριγκεζ,δεν παιζει συμφωνα με τα στανταρ του φετος,η μπαλα δεν κυκλοφορει σχεδον καθολου.Ο Μασιουλις εκτος τοπου και χρονου.
Η διαφορα μεταξυ Ιβκοβιτς και Λασο αποτυπωνεται στον παικταρα Ντρειπερ.Πως τον αξιοποιει ο Ντουντα,ενω ο Λασο τον ειχε εκτος ροτεισον.
Φοβερος ο Οσμαν,ο Λασμε ηταν καλος αν και στην τελευταια περιοδο εχασε καποιες κρισιμες επιθεσεις.
SG3ptshooter
QUOTE(HLR CENATION @ Nov 15 2014, 13:04 ) *
Φοβερος ο Οσμαν

Μέχρι και άργησε λίγο να το κάνει ως τώρα, αλλά έκανε τα ρεκόρ του στη διοργάνωση μάλλον την πιο κατάλληλη στιγμή. Συνεχίζει να μ' αρέσει πολύ.

@Ζοys
http://www.tubechop.com/watch/4045122
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 15 2014, 13:39 ) *
Μέχρι και άργησε λίγο να το κάνει ως τώρα, αλλά έκανε τα ρεκόρ του στη διοργάνωση μάλλον την πιο κατάλληλη στιγμή. Συνεχίζει να μ' αρέσει πολύ.

@Ζοys
http://www.tubechop.com/watch/4045122

smiley.gif Εντάξει, αφού το ζητάς τόσο ευγενικά θα στο κάνουμε.
SG3ptshooter


Άραξε, καθάρισε ο Τσεμαλούκας.
yorgos
Ο μόνος που παίζει από την Ουνίξ είναι ο φιλότιμος βετεράνος Φίσερ, με τον καημένο το Σοκολόφ άντε και ο Καϊμακ. Τζέρελς-Λάγκφορντ άστα να πάνε, μιλάμε για τρικυμία εν κρανίω και άφαντος ο -υψηλών δυνατοτήτων- Ουάιτ.

Η Εφές όσο τη βλέπω δείχνει ότι έχει καλύτερη διοίκηση από τη Φενέρ: πάει με πιο αργά βήματα, ψήνει τους μικρούς και πήρε και τον κατάλληλο προπονητή για τέτοιο πρότζεκτ. Η Φενέρ την είδε νεοπλουτίδης, έσπρωξε χρήμα, λιγότερα πράγματα τα πιτσιρίκια της κι έχει και μια πίεση ότι "πάμε να τα πάρουμε όλα, έχουμε 30 μύρια". Έτσι δε φτιάχνεις ομάδες από το τίποτε.

Δύσκολα πάντως θα παίξουν ΤΟΣΟ χάλια στο δεύτερο όλοι οι μαυρούκοι της Ουνίξ, αλλά αν χάσει, χάθηκε. Το γιατί το φισερ τον είχε έξω όσο έκαναν πάρτι οι αντίπαλοι, είναι μυστήριο.

Η Ουνίξ έχει εκτελέσει 17 βολές έναντι...μιας της Εφές. Κι ακόμη κι έτσι είναι 15 πόντους πίσω σε εντός έδρας χωρίς γυρισμό ματς.
yorgos
Το πήρε η Καζάν τελικώς με την Εφές να αυτοκτονεί στην τελευταία περίοδο. Οι διαφορές στις βολές αβυσσαλέα, σπάνια βλέπεις τέτοια πράγματα.
tuareg
νικη μεσα στη μαδριτη η ουνιξ με τζερελς και φισερ να σπανε τα κοντερ.....εδιωξαν τον πεδουλακη και βρηκαν την υγεια τους...αλλο ενα παραδειγμα που καταρριπτει το μυθο του ελληνα προπονητη
yorgos
Ε καλά ο ίδιος προπονητής κέρδισε και τη Ρεάλ στον πρώτο γύρο... (οκ, παρά ένα Λαμόνικα). Ο Φίσερ γενικώς επί Πεδουλάκη έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά στον προκριματικό που οι άλλοι ψηλοί της Ουνίξ πετούσαν χαρταετό. Ο Τζέρελς είναι αυτός που ήταν τραγικότατος μέχρι σήμερα, με σκαμπανεβάσματα επιεικώς απαράδεκτα για παίκτη Ευρωλίγκας.
sarounas
αν κερδίσει η Νίζνι στον εμφύλιο τί ισχύει στην τριπλή ισοβαθμία με την Ζαλγκίρις; ποιος μένει έξω?
T.W.Is.M.
QUOTE(sarounas @ Dec 18 2014, 15:01 ) *
αν κερδίσει η Νίζνι στον εμφύλιο τί ισχύει στην τριπλή ισοβαθμία με την Ζαλγκίρις; ποιος μένει έξω?


Αν δεν κανω λαθος μενει εξω η Ουνιξ. Η Ζαλγκιρις εχει 2 νικες με τη Νιζνι, αν θυμαμαι καλα, και η Νιζνι 2 νικες με την Ουνιξ.
sarounas
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 18 2014, 19:09 ) *
Αν δεν κανω λαθος μενει εξω η Ουνιξ. Η Ζαλγκιρις εχει 2 νικες με τη Νιζνι, αν θυμαμαι καλα, και η Νιζνι 2 νικες με την Ουνιξ.

σωστά, άρα το ματς θα είναι αίμα και άμμος 41.gif

SG3ptshooter
Γιατί στην ενός λεπτού σιγή της Real παίζουν Morricone; Έχει ξαναγίνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.