Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PEDJA vs. MANU
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2, 3, 4
Air Kef
ποτε δεν τον θεωρουσα ως εναν αποκλειστικα σουτερ που δεν κανει τιποτα αλλο

Ουτε εγω τον θεωρώ αποκλειστικα σουτερ που δν κανε τπτ αλλο.

Απλα σχεδον σε ολα τα υπολοιπα βρισκω καλυτερο τον Αργεντινό. smile.gif
man10
QUOTE(McRae @ Sep 11 2007, 10:48 ) *
Tελικα διαβαζοντας τα τελευταια ποστ καποιος θα εβγαζε το συμπερασμα οτι ο Στογιακοβιτς ειναι ο Αλβερτης
του ΝΒΑ..Μην πω και ο Μποζικας..Ομολογω οτι δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα απο την παρουσια του Πετζα
στην αμερικη,για την ακριβεια ελαχιστους αγωνες του εχω δει(τοτε που εδειχνε κατι ματσακια το αλφα και η ετ1) αλλα απο αυτα τα λιγα,τα παιχνιδια του με την εθνικη και την πορεια του στον ΠΑΟΚ,ποτε δεν τον θεωρουσα ως εναν αποκλειστικα σουτερ που δεν κανει τιποτα αλλο..σιγουρα αυτο ειναι το δυνατο του οπλο,απο την αλλη εχει υψηλο μπασκετικο iq καλο χειρισμο της μπαλας,μπορει να ποσταρει εκμεταλευομενος το υψος του,κινειται εξυπνα χωρις τη μπαλα,παιζει και συμπαθητικη αμυνα..Προφανως την ιδια αποψη εχουν και οι gm που του δινουν συμβολαια κοντα στο μαξιμουμ και οχι 3-4 εκατομμυριων με τα οποια αμοιβονται παικτερ τυπου Κορβερ η Καπονο..

Θα συμφωνησω αλλα απο την αλλη,οσο και να σκεφομαι δεν μπορω να βρω κατι που να κανει ο Πετζα καλυτερα απο τον Μανου...Σιγουρα σουταρει καλυτερα,και πιθανοτατα ειναι καλυτερος rebounder(χωρις να μαι σιγουρος για αυτο,ειδικα μετα τον τραυματισμο),και μπορει να ποσταρει καλυτερα λογω υψους αλλα κατα τα αλλα ο Μανου υπερτερει σε ολα...ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ...
Ginobili
Μα καλά τι ψάχνετε ακόμα...??? Συγκρίνεται ο ΜΕΓΑΣ Τζινόμπιλι με τον 3ποντάκια Πέτζα..???? blink.gif
Είμαι σαφώς ανώτερος από τον Σέρβο.Μόνο στο σουτ υπερισχύει.Και τι να πούμε για ηγετικότητα?? Ο Μποντιρόγκα ήταν στην Σερβία..όχι ο Πέτζα.Ο Τζινόμπιλι πήρε και μια Ολυμπιάδα(θυμάστε τον 1ο αγώνα των Ολυμπ.αγώνων Σερβία-Αργεντινή...???).Και όσο για τα στατιστικά....σκοτίστηκε ο Μανού...αν θα έχει ποτέ..20+ πόντους μ.ο.....Αυτά είναι για "μικρότερους" στην νοοτροπία παίκτες...

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
77.gif spurs1-sm.gif
B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Sep 11 2007, 11:56 ) *
Μα καλά τι ψάχνετε ακόμα...??? Συγκρίνεται ο ΜΕΓΑΣ Τζινόμπιλι με τον 3ποντάκια Πέτζα..???? blink.gif
Είμαι σαφώς ανώτερος από τον Σέρβο.Μόνο στο σουτ υπερισχύει.Και τι να πούμε για ηγετικότητα?? Ο Μποντιρόγκα ήταν στην Σερβία..όχι ο Πέτζα.Ο Τζινόμπιλι πήρε και μια Ολυμπιάδα(θυμάστε τον 1ο αγώνα των Ολυμπ.αγώνων Σερβία-Αργεντινή...???).Και όσο για τα στατιστικά....σκοτίστηκε ο Μανού...αν θα έχει ποτέ..20+ πόντους μ.ο.....Αυτά είναι για "μικρότερους" στην νοοτροπία παίκτες...

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
77.gif spurs1-sm.gif

και πολυ αργησες να ποσταρεις tongue.gif tongue.gif

αλλα εγω θα επιμεινω πως ο πετζα ειναι καλυτερος παιχτης...απλα σταθηκε ατυχος και δεν πετυχε οσα ο μανου...
και οπως ειπε ο man10..εχει καλυτερο σουτ...καλυτερο ριμπαουντ..ποσταρει καλυτερα (οχι στο φορουμ) επισης εχει καλη ασσιστ...δειτε και βιντεακια με κατι τρελες ασσιστ που εχει βγαλει...και εχει πιο ηγετικο ρολο στις ομαδες που επαιζε σε σχεση με τον μανου...δεν ειναι 6ος παιχτης!!
morfi
QUOTE(lebron15 @ Sep 11 2007, 00:03 ) *
Peja και οχι PEDJA

Εσύ τώρα τι παριστάνεις και τους διορθώνεις όλους ?

Αλήθεια, εξηγησέ μου τι θέλεις να πεις εδώ :
QUOTE(lebron15 @ Sep 10 2007, 17:21 ) *
Προ ημερων κατεβασα μια σειρα απο τα τοπ 10 plays των τελικων απο το 1988 εως σημερα τα οποια σογα σιγα
Ginobili
Κάποιος από τους moderator..μας έδειχνε κάπου πως μπορούμε να βάζουμε βιντεάκια από το youtube..χωρίς τα link..αλλά απευθείας.Το είχα κάνει..αλλά δεν το θυμάμαι τώρα και δεν το βρίσκω.Συγχωρέστε με...

B for Basketball
QUOTE(Ginobili @ Sep 11 2007, 13:08 ) *
Κάποιος από τους moderator..μας έδειχνε κάπου πως μπορούμε να βάζουμε βιντεάκια από το youtube..χωρίς τα link..αλλά απευθείας.Το είχα κάνει..αλλά δεν το θυμάμαι τώρα και δεν το βρίσκω.Συγχωρέστε με...
http://www.youtube.com/watch?v=v0MACvnp-98...related&search=

ναι...στην υπογραφη του pierce21 λεει...

και συγκεκριμενα...εδω
Ginobili
Από που και ως που..αυτός είναι καλύτερος....??? blink.gif

Ginobili
Ευχαριστώ ρε,να σε καλά!!! Από δω και πέρα..θα το έχω υπόψη μου.... wink.gif
Pierce
smile.gif noprob(αρκει να μην γινει συνηθεια και απο τους υπολοιπουςdry.gif ) tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Sep 11 2007, 13:28 ) *
smile.gif noprob(αρκει να μην γινει συνηθεια και απο τους υπολοιπουςdry.gif ) tongue.gif

αυτο με το youtube..δηλαδη πως να ποσταρουμε τα βιντεακια..πρεπει να καρφιτσωθει καπου και να μην κουνιεται ωστε να το βλεπυν οσοι δεν γνωριζουν...(ετσι ημουν και εγω και εμαθα με κραξιμο 19.gif tongue.gif )
THE FLASH
QUOTE(Ginobili @ Sep 11 2007, 13:15 ) *
Από που και ως που..αυτός είναι καλύτερος....??? blink.gif

ναι...και φυσικα ειναι καλυτερος αυτος... γιατι αυτος εχει ενα σουτ που θα το ζηλευαν ολοι...

και δες λιγο τον αλλο... φαινετε οτι δεν ειναι για αυτον τα ντραϊβ και αυτα . εχει ενα στιλ αχαρο οταν το κανει...
morfi
QUOTE(THE FLASH @ Dec 22 2007, 14:28 ) *
γιατι αυτος εχει ενα σουτ που θα το ζηλευαν ολοι...

Ναι, κάτι άλλο πέρα από αυτό ;

QUOTE(THE FLASH @ Dec 22 2007, 14:28 ) *
και δες λιγο τον αλλο... φαινετε οτι δεν ειναι για αυτον τα ντραϊβ και αυτα . εχει ενα στιλ αχαρο οταν το κανει...

Το στυλ του κάθε παίκτη δεν με πολυ-ενδιαφέρει. Αν είναι αποτελεσματικός ποιός ο λόγος να τον μειώσω ;
THE FLASH
γιατι ο Πετζα δεν ειναι αποτελεσματικος...

εκτος του σουτ(που ειναι και...) μπορει να παει και κοντα στο καλαθι , να παιξει με πλατι(ασχετα που δεν το κανει) . Και εκτος απο τι μπορει να κανει ο καθε ενας , ειναι διαφορετικοι παιχτες . Ο Μανου ειναι σουτιν γκαρντ ενω ο Πετζα σμολ φοργουαρντ... δεν επρεπε καν να τους συγκρινουμε
Air Kef
Mας συγχωρείς τοτε.

(Αν δν σου αρεσει η συγκριση,μπορεις απλα να μην συμμετασχεις)
kostasvc15
Μηπως πρεπει να κλειδωνονται αυτα τα τοπικ (versus) μετα απο ενα χρονικο διαστημα;Η τουλαχιστον να κλεινουν οι...''καλπες''.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να ψηφιζε τωρα Στογιακοβιτς επειδη δεν ειναι ο Στογιακοβιτς που ηταν πριν μερικα χρονια.Οποτε ολοι θα ψηφισουν Μανου και το αποτελεσμα θα αλλαξει...
Air Kef
Δεν αναφέρεται το πολ στο ποιος ειναι ο καλύτερος σήμερα.

Μιλάει για το ποιος ειναι ο αγαπημένος μας/ο καλύτερος αυτών των 2 γενικά.

smile.gif bball.gif
j-kidd13
Τα τελευταια 2 χρονια ο Τζινομπιλι παρουσιαζεται παρα πολυ βελτιωμενος,σε σημειο να σηκωνει μονος του τους σπερς,ακομα και παροντος του Ντανκαν.Ο Πετζα ειχε μια σταθερη πορεια στην παρουσια του στο nba μεχρι και πριν τον τραυματισμο του.Αυτη τη στιγμη δεν μπορει να γινει συγκριση πιστευω γιατι ο Τζινομπιλι βασει φορμας και μονο ειναι πολυ μπροστα.Ψηφο ομως στον Πετζα,που ειναι δικο μας παιδι(ειναι και το 3ποντο στο Σεφ.....)
DOUBLEHEAD-4-
Stojakovic.... Ειμαι προκαταλημενος λογο ΠΑΟΚΑΡΑΣ biggrin.gif
Air and King
Ο Τζινομπιλι ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο τον Πετζα.Καλυτερα ντριμπλα,καλυτερη διεισδυση,καλυτερη πασα κατι που ο Πετζα αγνοει παντελως και ειναι και καλυτερος αμυντικος.Ο Πετζα υπερτερει μονο στο σουτ αλλα και ο Τζινομπιλι εχει καλο σουτ.Πιο καλη καριερα στο ΝΒΑ ο Τζινομπιλι.
Τζινομπιλι,πολυ καλυτερος παιχτης για μενα.
a bullet for your head
Ο Πετζα ξεκινησε την καριερα του με την σταμπα πολυ μεγαλου ταλεντου.
Πηγε πολυ προοωρα στο ΝΒΑ,δουλεψε πολυ κ εφτασε στο σημειο να συγκαταλεγεται στους κορυφαιους σκορινγκ-φοργουορντ κ σουτερ της λιγκα.
Ομως λιγο η μη κατακτηση τιτλου με τους Κινγκς,λιγο οτι στα δυσκολα κ αυτος ''κρυφτηκε'' και βεβαια οι σοβαροι τραυματισμοι του,δεν τον βοηθησαν ισως ναφτασει σε ενα κορυφαιο σημειο στην καριερα του.
Ο Μανου απ την αλλη,εχει πλουσιο παλμαρε στην καριερα του κ καταφερε σεζον με την σεζον να εδραιωθει σε εναν απ τους κορυφαιους παικτες της λιγκα.Καταφερε και βελτιωνε συνεχως το παιχνιδι κ θεωρω πως εγινε πιο ολοκληρωμενος απ'οτι ο Πετζα.
Ψηφισα Μανου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.