Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Murdoc
Χαλια μαυρα!!!Οι Lakers κανανε τη μεγαλυτερη πατατα φετος!!!
κρατησαμε κατι σαπιους και δωσαμε τον καλυτερο παικτη για ενα πικ δευτερου γυρου χωρις να παρουν τιποτα τελικως!!Ναρκωτικα παιρνουν?
Απο ψηλο οτι καλο εχει μεινει ειναι ο Καρλ Λαντρυ των Χορνετς αλλα τι θα δωσει??
Απο γκαρντ χασαμε τον Ριπ,τον Κροφορντ που ηταν οτι καλυτερο και εχουν μεινει απο παλιους μονο ο Ντειβις και απο νεους οι Γιανγκ ,Στακει απο παικτες που αξιζουν!!!Στους οποιους παλι δεν ξερω τι μπορουμε να δωσουμε σε Γουιζαρντς και Πιστονς για να τους παρουμε μιας και ειναι restricted!!!
geo82
http://www.nba.com/2011/news/12/15/hornets...ls=iref:nbahpt2

O Landry μάλλον μένει στους Χόρνετς
koutsou10
ο μαικ μπραουν δηλωσε οτι ο ματ μπεηρνς θα ξεκιναει βασικος σαν σμολ φοργουορντ λογω του οτι μπορει να τρεξει σε ανοικτο γηπεδο κ να παιξει δυνατα κ καλη αμυνα...
ο ρον αρτεστ θα παιζει με τους αναπληρωματικους ως ο ηγετης κ στη αμυνα αλλα κ στην επιθεση αφου μπορει κ να ποσταρει αλλα κ να παιζει αμυνα τον σταρ της αντιπαλης ομαδας...

πολυ καλη σκεψη απο τον μαικ μπραουν κ ομολογω οταν το διαβαζα ελεγα απο μεσα μου οτι θα τα κανει λαμπογυαλο ο ρον με αυτην την αποφαση αλλα μαλλον οχι αφου ηταν θετικος σε αυτην την σκεψη κ ο ιδιος αλλα κ οι ντερεκ φισερ-κομπι...

οποτε εχουμε κ λεμε...
1.φισερ,μπλεηκ
2.κομπι,καπονο,γκριν
3.μπεηρνς,αρτεστ,εμπανκς
4.γκασολ,μακρομπερτς,καρακτερ
5.μπαηνουμ

θελουμε εναν ψηλο για αναπληρωματικο κ φημες θελουν αυτος να ειναι ο τρου μερφι...
lakersdynasty
Καλη σκεψη, γιατι με τον Μπαρνς θα υπαρχει ακομη ενας παικτης που θα μπορει να σουταρει μετα απο πασα οπως και ο Φισερ και μπορει γενικα να κινηθει αρκετα καλα χωρις την μπαλα. Ο Ρον Ρον ειναι πολυ καλος αμυντικος θα σου δωσει σκορ αλλα γενικα με το σουτ του ειναι ασταθης. Ο Μπαρνς με το σουτ του βγαζει το μισο ψωμι του οποτε καλη σκεψη.

Απτην αλλη το να ξεκιναει ενας παικτης απο τον παγκο, ο οποιος θα μπορουσε να παιζει και σαν starter δεν ειναι πολυτελεια αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει μια πολυ καλη βαση 6 παικτων με τους βασικους και τον Αρτεστ αλλα μετα το χαος.

Οποτε και φετος θα εξαρτηθει κατα μεγαλο βαθμο το αποτελεσμα της χρονιας απο το τι θα κανουν οι Μπλεικ και Μπαρνς αλλα και το αν θα τα καταφερουν να προσφερουν αυτα που θα τους ζητηθουν οι Καπονο Μακρομπερτς.

Θεωρητικα σουτερ εχουμε, ο Μακρομπερτς επιτρεπει ωστε ο Γκασολ να χρησιμοποιηθει και στο 5 οποτε τα σχηματα φαινονται αρκετα καλα.

Σε καμια 10αρια μερες θα αρχισουμε να βλεπουμε και τα αποτελεσματα στο γηπεδο.

Καλη μας χρονια και στην πορεια θα ξεκαθαρισει και το τι μπορει να κανει η ομαδα.
baskethood
Σήμερα πρέπει να περιμένουμε νέα κίνηση από τους Λέικερς. Το trade exception (5.5 εκατομμύρια δολάρια) από το trade του Βούγιασιτς λήγει σε λίγες ώρες.
lakersdynasty
QUOTE(baskethood @ Dec 16 2011, 22:25 ) *
Σήμερα πρέπει να περιμένουμε νέα κίνηση από τους Λέικερς. Το trade exception (5.5 εκατομμύρια δολάρια) από το trade του Βούγιασιτς λήγει σε λίγες ώρες.

Δεν ελεγαν οτι δεν θα το χρησιμοποιησουν φετος? Η οτι θυμαμαι χαιρομαι? tongue.gif
baskethood
QUOTE (lakersdynasty @ Dec 16 2011, 22:50 ) *
Δεν ελεγαν οτι δεν θα το χρησιμοποιησουν φετος? Η οτι θυμαμαι χαιρομαι? tongue.gif

Είχε διάρκεια ενός χρόνου, έληγε στις 15 Δεκεμβρίου και πήρε παράταση μίας μέρας.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Καβαλίερς, το TPE από το sign and trade του Λεμπρον (14.5$) λήγει και αυτό σε λίγες ώρες. Αλλά και κάποια άλλα που τώρα δε θυμάμαι.
baskethood
Welcome Troy Murphy and Josh McRoberts to our team! They will make us a deeper team after Lamar's trade

ugly_tocktock.gif
http://twitter.com/#!/paugasol/status/148185488799444992
John Valthuer
QUOTE (baskethood @ Dec 18 2011, 01:48 ) *

Ναι, τι να σου πω...Ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο είναι... Ο Mike Brown δεν θα ξέρει ποιον απ' τους δυο τους να πρωτοχρησιμοποιήσει! Α ρε Marc... Έτσι και σε διαβάσει ο Kobe, δεν το 'χει σε τίποτα να ζητήσει να γίνει trade.
koutsou10
QUOTE(John Valthuer @ Dec 18 2011, 02:00 ) *
Ναι, τι να σου πω...Ο ένας καλύτερος απ' τον άλλο είναι... Ο Mike Brown δεν θα ξέρει ποιον απ' τους δυο τους να πρωτοχρησιμοποιήσει! Α ρε Marc... Έτσι και σε διαβάσει ο Kobe, δεν το 'χει σε τίποτα να ζητήσει να γίνει trade.

εγω παντως δεν τις θεωρω ασχημες προσθηκες,ισα ισα...

ενταξει ο οντομ ηταν πολυ καλυτερος αλλα κ αυτος μερικες φορες ηταν τραγικος,εκανε λαθη που δεν τα κανουν ουτε ρουκις...

ο τζος μακρομπερτς πιστευω οτι θα βελτιωνεται καθε χρονο κ θα ειναι ενας καλος ρολιστας,αν οχι απο φετος του χρονου σιγουρα...

οσον αφορα τον τροι μερφι ειναι ενας παιχτης που εχει πολυ καλο 3ποντο κ μπορει να παιξει κ υπο συνθηκες σεντερ,ελπιζω μονο να μην ειναι σε κακη κατασταση οπως ηταν περυσι.ειναι κ ο παιχτης που θυμαμαι οτι εκανε τα καλυτερα του παιχνιδια εναντιον μας κ μας εχει βαλει κ κρισιμα σουτ στην ληξη... smiley.gif

John Valthuer
QUOTE (koutsou10 @ Dec 18 2011, 02:14 ) *
εγω παντως δεν τις θεωρω ασχημες προσθηκες,ισα ισα...

ενταξει ο οντομ ηταν πολυ καλυτερος αλλα κ αυτος μερικες φορες ηταν τραγικος,εκανε λαθη που δεν τα κανουν ουτε ρουκις...

ο τζος μακρομπερτς πιστευω οτι θα βελτιωνεται καθε χρονο κ θα ειναι ενας καλος ρολιστας,αν οχι απο φετος του χρονου σιγουρα...

οσον αφορα τον τροι μερφι ειναι ενας παιχτης που εχει πολυ καλο 3ποντο κ μπορει να παιξει κ υπο συνθηκες σεντερ,ελπιζω μονο να μην ειναι σε κακη κατασταση οπως ηταν περυσι.ειναι κ ο παιχτης που θυμαμαι οτι εκανε τα καλυτερα του παιχνιδια εναντιον μας κ μας εχει βαλει κ κρισιμα σουτ στην ληξη... smiley.gif

Κοίτα, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός...Τους θεωρώ και τους δυο συμπαθητικούς παίκτες. Οι ανάγκες όμως των Lakers στις θέσεις του center και του PG είναι τόσο άμεσες και πιεστικές που κάνουν μεταγραφές σαν τις παραπάνω να μοιάζουν κατώτερες των περιστάσεων. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι τoυς στη Δύση είτε ενισχύονται (Mavericks, Clippers) είτε διατηρούν τις δυνάμεις τους (Grizzlies, Thunder, Spurs), οι Lakers δεν καταφέρνουν τίποτα απ' τα δύο. Κάτι νομίζεις ότι πάνε να κάνουν αλλά, επί της ουσίας, όταν δηλαδή μιλάμε για μεταγραφές που πραγματικά προσθέτουν ποιότητα σε μια ομάδα, το roster τους παραμένει επικίνδυνα στάσιμο. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος...
geo82
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αυτή η εντύπωση δημιουργείται με βάση τις κινήσεις που έχουν κάνει.
koutsou10
QUOTE(John Valthuer @ Dec 18 2011, 02:33 ) *
Κοίτα, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός...Τους θεωρώ και τους δυο συμπαθητικούς παίκτες. Οι ανάγκες όμως των Lakers στις θέσεις του center και του PG είναι τόσο άμεσες και πιεστικές που κάνουν μεταγραφές σαν τις παραπάνω να μοιάζουν κατώτερες των περιστάσεων. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι τoυς στη Δύση είτε ενισχύονται (Mavericks, Clippers) είτε διατηρούν τις δυνάμεις τους (Grizzlies, Thunder, Spurs), οι Lakers δεν καταφέρνουν τίποτα απ' τα δύο. Κάτι νομίζεις ότι πάνε να κάνουν αλλά, επί της ουσίας, όταν δηλαδή μιλάμε για μεταγραφές που πραγματικά προσθέτουν ποιότητα σε μια ομάδα, το roster τους παραμένει επικίνδυνα στάσιμο. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος...

καταρχην θα ηθελα να μου πεις φιλε μου πως το εννοεις το μεταγραφες-ποιοτητας?

διαφωνω μαζι σου για τις αντιπαλες ομαδες...
η μοναδικη ομαδα που βελτιωθηκε σημαντικα ειναι οι κλιπερς αλλα κ αυτοι εχουν ακομα πολυ δουλεια με κινησεις που πρεπει να κανουν για να ειναι ανταγωνιστικοι(ανταλλαγες η οτιδηποτε αλλο)...

οι νταλας δεν ενισχυθηκαν κατα την γνωμη μου,εχασαν τον τσαντλερ που ηταν η κολωνα της ομαδας,τον χοσε μπαρεα κ τον καρον μπατλερ κ πηραν τον λαμαρ που ειναι το ιδιο με τον σον μαριον σε καλυτερη εκδοση,τον ντελοντε γουεστ που δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο κ τον βινς καρτερ που ειναι στα πολυ κατω του κ πιο πολυ θα μπερδεψει τα πραγματα κατα την γνωμη μου στο νταλας...

οσον αφορα τις αλλες ομαδες εκαναν σημαντικες ανανεωσεις αλλα δεν βελτιωθηκαν κ ολας.τα σπιρουνια δεν νομιζω να πανε κ πολυ καλυτερα απο περυσι.οι αρκουδες εχουν ταβανι(τυχεροι στα περσινα πλεη οφ κ για αυτο εφτασαν τοσο ψηλα,οχι οτι δεν το αξιζαν ομως) κ μονο οι θαντερ ειναι ομαδα που ισως δεν εχει φτασει στο ναδιρ της...

για μενα ο μεγαλος αντιπαλος των λεηκερς με αυτο το ροστερ ειναι η κακη μερα των παιχτων της κ οχι καποια αντιπαλη ομαδα...μονο να δουμε τι θα γινει με την συνεχεια των κινησεων των κλιπς smiley.gif

οι λεηκερς ειναι μεγαλοι χαμενοι μονο γιατι δεν πηραν εναν ακομα σουπερ σταρ που θα εκανε την πολυ μεγαλη διαφορα(πολ η χαουαρντ)αλλα ετσι οπως εχουν παει τα πραγματα δεν εγινε κ τιποτα το τοσο πολυ ασχημο αφου ετσι κ αλλιως δεν τους ειχαμε κ ποτε για να πουμε οτι τους χασαμε.

μονο ο λαμαρ εφυγε απο την ομαδα που ηταν ενας πολυ σημαντικος παιχτης αλλα ουδεις αναντικαταστατος.κατα την γνωμη μου καλυτερα που εγινε ετσι γιατι η ομαδα θελει ανανεωση,μπορει να μην εγινε με τον σωστο τροπο κ μπορει κ χρονο καθως κατα την γνωμη μου του χρονου επρεπε να γινει αλλα...οκ,η ζωη συνεχιζεται...
captain charisma

o μπραιαντ αντιγραφει το μεγαλο γερμανο...
John Valthuer
QUOTE (koutsou10 @ Dec 18 2011, 13:16 ) *
καταρχην θα ηθελα να μου πεις φιλε μου πως το εννοεις το μεταγραφες-ποιοτητας?

διαφωνω μαζι σου για τις αντιπαλες ομαδες...
η μοναδικη ομαδα που βελτιωθηκε σημαντικα ειναι οι κλιπερς αλλα κ αυτοι εχουν ακομα πολυ δουλεια με κινησεις που πρεπει να κανουν για να ειναι ανταγωνιστικοι(ανταλλαγες η οτιδηποτε αλλο)...

οι νταλας δεν ενισχυθηκαν κατα την γνωμη μου,εχασαν τον τσαντλερ που ηταν η κολωνα της ομαδας,τον χοσε μπαρεα κ τον καρον μπατλερ κ πηραν τον λαμαρ που ειναι το ιδιο με τον σον μαριον σε καλυτερη εκδοση,τον ντελοντε γουεστ που δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο κ τον βινς καρτερ που ειναι στα πολυ κατω του κ πιο πολυ θα μπερδεψει τα πραγματα κατα την γνωμη μου στο νταλας...

οσον αφορα τις αλλες ομαδες εκαναν σημαντικες ανανεωσεις αλλα δεν βελτιωθηκαν κ ολας.τα σπιρουνια δεν νομιζω να πανε κ πολυ καλυτερα απο περυσι.οι αρκουδες εχουν ταβανι(τυχεροι στα περσινα πλεη οφ κ για αυτο εφτασαν τοσο ψηλα,οχι οτι δεν το αξιζαν ομως) κ μονο οι θαντερ ειναι ομαδα που ισως δεν εχει φτασει στο ναδιρ της...

για μενα ο μεγαλος αντιπαλος των λεηκερς με αυτο το ροστερ ειναι η κακη μερα των παιχτων της κ οχι καποια αντιπαλη ομαδα...μονο να δουμε τι θα γινει με την συνεχεια των κινησεων των κλιπς smiley.gif

Όταν λέω «μεταγραφές ποιότητας» αναφέρομαι κυρίως στους Howard και Paul. Το lockout έληξε με φήμες που αφορούσαν την μεταγραφή ενός εκ των δύο (ή και των δύο) στους Lakers, κοντεύει να ξεκινήσει η σαιζόν και...τίποτα ακόμη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν στο στρατόπεδο των Lakers, και οι δυο ευκαιρίες που είχαν για να ανανεώσουν το ρόστερ τους χάθηκαν. Ας προσπαθούσαν τουλάχιστον για Nene, που είναι σίγουρα καλύτερος από Bynum. Άμα, δε, θυμηθώ και την περίπτωση του Fisher... άστο καλύτερα! Η θέση του PG είνα για μένα η μεγαλύτερη αδυναμία αυτής της ομάδας. Ο άνθρωπος έχει πατήσει τα 38 και, ενώ είναι φανερό ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα κληθεί για άλλη μια χρονιά να μαρκάρει:

1. Τον 24χρονο Westbrook από Thunder

2. Τον 30άρη Parker από Spurs

3. Τον 25χρονο Conley από Grizzlies

4. Τον 27χρονο Paul από Clippers

5. Τον Kidd από Mavericks, που μπορεί μεν να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία (39 ετών), κρατιέται όμως σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση.

Όλοι οι προαναφερθέντες playmakers είναι πιο ταλαντούχοι και, με εξαίρεση τον Kidd, νεότεροι κατά μια δεκαετία (τουλάχιστον) απ' τον Fisher, ο οποίος είναι στα τελειώματά του. Tο πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει ο Derek απέναντι στους παραπάνω ας το κρίνει ο καθένας. Εγώ λέω τη γνώμη μου και αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω λάθος.

Θα διαφωνήσω για τους Grizzlies: σε μια ομάδα που έφτασε ημιτελικούς περιφέρειας παίζοντας χωρίς τον Rudy Gay (ο καλύτερος τους παίκτης κατά τη γνώμη μου) δεν είναι δυνατόν η τύχη να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Ο Marc Gasol είναι παικτούρα και το ίδιο ισχύει και για τον Ζ-Bo. Για να μην αναφέρω τον Conley, που ήταν καλύτερος από ποτέ και χωρίς τον οποίο οι Grizzlies δεν θα ήταν καν στα playoffs. Ο Tony Allen αποδείχτηκε αμυντικάρα-και όχι μόνο-και έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ. Ακόμη και εκείνος ο rookie απ' τη Βενεζουέλα, ο Greivis Vásquez, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

Σε ό,τι αφορά τους Mavericks: μπορεί και να έχεις δίκιο, καθώς, χωρίς την άμυνα του Chandler, το Dallas είναι πολύ πιθανόν να μην είχε πάρει πρωτάθλημα. Θα ρισκάρω όμως, κάνοντας την πρόβλεψη ότι το ρόστερ μιας χρήσεως που έχουν φτιάξει (ειδικά για κατάκτηση πρωταθλήματος) θα τους φέρει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της Δύσης.
T.W.Is.M.
QUOTE(captain charisma @ Dec 18 2011, 14:01 ) *

o μπραιαντ αντιγραφει το μεγαλο γερμανο...

Ξερεις γιατι? Γιατι περσι ο Ντιρκ σε ολα τα πλει οφ αντεγραφε τον Κομπι και τους Λεικερς. Με αποκορυφωμα τους τελικους που αντεγραψε την καταληξη... smiley.gif
lakersdynasty
Πιστευω οτι η λογικη που ισχυει στην περιπτωση του Φισερ δεν ειναι μπασκετικη. Εχει να κανει κυριως με τον Κομπι και το οτι εχει διπλα του εναν παικτη με τον οποιο συνεννοουνται μια χαρα και εχουν πολυ καλη χημεια.

Προφανως θελεις εναν καλητερο παικτη εκει, αλλα ο Φισερ για τον Μπραιαντ ειναι ο καταλληλος συμπαικτης και το δηλωνει οπου σταθει και οπου βρεθει.

Οσον αφορ τωρα μια ενδεχομενη ανταλλαγη που θα φερει τον Χαουαρντ στο ΛΑ, αυτο δεν εχει μονο τα θετικα αλλα και τα αρνητικα του. Προτιμω να εχω 2 παικτες που σε διαφορα σχηματα μπορουν να αντικαταστησουν ο ενας τον αλλο.

Αν ειναι να δωσω αυτους τους 2 παιρνοντας ενα παικτη που μετα απο αυτον μπορει να μην εχω παικτη υψηλου επιπεδου ουτε στο 4 ουτε στο 5 τοτε δεν ξερω ποσο καλη ειναι τετοια κινηση και ας φερνει εναν τοσο καλο παικτη στο ΛΑ.

Το ενα θεμα ειναι το να βρει υψηλου επιπεδου ο Κομπι στην αρχικη 5αδα το αλλο θεμα ειναι οτι χωρις παγκο δεν πας πουθενα. Αν ο Ρον ρον αποδεχθει και πρακτικα τον νεο του ρολο, προς το παρον εχουμε ενα ροστερ με αξιοπρεπες βαθος για να βγαλουμε μια σεζον με 66 παιχνιδια.
John Valthuer
Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς έχουν δει τη συζήτηση μεταξύ Stephen A. Smith (ο οποίος είναι απολαυστικός!) και Skip Bayless:

http://www.youtube.com/watch?v=HsK-6zF6ig8

Αφορά το ενδεχόμενο ανταλλαγής Howard με Gasol και Bynum και το κατά πόσο θα μπορούσε μια τέτοια κίνηση να ωφελήσει τους Lakers. Δυστυχώς το βίντεο είναι κακής ποιότητας. Τα επιχειρήματα του Smith με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
koutsou10
QUOTE(John Valthuer @ Dec 18 2011, 14:17 ) *
Όταν λέω «μεταγραφές ποιότητας» αναφέρομαι κυρίως στους Howard και Paul. Το lockout έληξε με φήμες που αφορούσαν την μεταγραφή ενός εκ των δύο (ή και των δύο) στους Lakers, κοντεύει να ξεκινήσει η σαιζόν και...τίποτα ακόμη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν στο στρατόπεδο των Lakers, και οι δυο ευκαιρίες που είχαν για να ανανεώσουν το ρόστερ τους χάθηκαν. Ας προσπαθούσαν τουλάχιστον για Nene, που είναι σίγουρα καλύτερος από Bynum. Άμα, δε, θυμηθώ και την περίπτωση του Fisher... άστο καλύτερα! Η θέση του PG είνα για μένα η μεγαλύτερη αδυναμία αυτής της ομάδας. Ο άνθρωπος έχει πατήσει τα 38 και, ενώ είναι φανερό ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα κληθεί για άλλη μια χρονιά να μαρκάρει:

1. Τον 24χρονο Westbrook από Thunder

2. Τον 30άρη Parker από Spurs

3. Τον 25χρονο Conley από Grizzlies

4. Τον 27χρονο Paul από Clippers

5. Τον Kidd από Mavericks, που μπορεί μεν να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία (39 ετών), κρατιέται όμως σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση.

Όλοι οι προαναφερθέντες playmakers είναι πιο ταλαντούχοι και, με εξαίρεση τον Kidd, νεότεροι κατά μια δεκαετία (τουλάχιστον) απ' τον Fisher, ο οποίος είναι στα τελειώματά του. Tο πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει ο Derek απέναντι στους παραπάνω ας το κρίνει ο καθένας. Εγώ λέω τη γνώμη μου και αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω λάθος.

Θα διαφωνήσω για τους Grizzlies: σε μια ομάδα που έφτασε ημιτελικούς περιφέρειας παίζοντας χωρίς τον Rudy Gay (ο καλύτερος τους παίκτης κατά τη γνώμη μου) δεν είναι δυνατόν η τύχη να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Ο Marc Gasol είναι παικτούρα και το ίδιο ισχύει και για τον Ζ-Bo. Για να μην αναφέρω τον Conley, που ήταν καλύτερος από ποτέ και χωρίς τον οποίο οι Grizzlies δεν θα ήταν καν στα playoffs. Ο Tony Allen αποδείχτηκε αμυντικάρα-και όχι μόνο-και έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ. Ακόμη και εκείνος ο rookie απ' τη Βενεζουέλα, ο Greivis Vásquez, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

ολοι την γνωμη μας λεμε κ δεν ειναι κανενας απολυτος...

οσον αφορα τον ντερεκ φισερ,εκτος απο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω δεν νομιζω να εχεις δει τον ντερεκ να μαρκαρει τον γουεστμπρουκ π.χ(σαν ματς απ γιατι μεσα στο παιχνιδι λογικο ειναι να γινει σε λιγες φασεις),παντα ο κομπι πηγαινε πανω του οπως κ τους αλλους που γραφεις.ο φισερ χρησιμοποιειται οσο πρεπει κ υπο καποιες προυποθεσεις,μπορει ομωσ να μαρκαρει τον σεφολοσα που δεν ειναι κ κανενας καλος επιθετικος.καλα τον κιντ τον μαρκαρει ανετα.
ο φισερ παιζει ακομα γιατι εχει παρα πολυ καλο σουτ,στα κρισιμα κυριως,αλλα κ συνεργαζεται με τον κομπι πολυ καλα...
αυτος που πρεπει να παει καλυτερα απο περυσι ειναι ο μπλεηκ...

οσον αφορα το μεμφις επαιξαν με τους φανερα κουρασμενους σπερς κ εποιασαν ολοι τους φοβερη αποδοση,οι περισσοτεροι μαλιστα ηταν στην καλυτερη φορμα απο ολη τους την καριερα.δεν νομιζω να γινεται καθε χρονο αυτο(ολοι οι παιχτες στην καλυτερη τους χρονια αλλα κ με ψυχολογια).αυτη η συγκυρια ηταν υπευθυνη για την επιτυχια τους.βεβαια αυτο που λες για τον γκεη δεν εχεις αδικο αλλα κ παλι εγω πιστευω πως το περσινο ηταν το ταβανι τους...
τελοσπαντων θα δουμε...
Murdoc
Ο Μπαρον Ντειβις πηγε Νικς τελικα, και για εμας ακουγεται ενας αλλος παικτης απο το ΛΑ ο Γκιλμπερτ Αρινας!!!
Δεν ξερω σε τι μπορει να βοηθησει μιας και εχει να παιξει πολυ καιρο με ολα τα μπλεξιματα που ειχε και τραυματισμους !!!
Αναφερει το ESPN επισης οτι πιθανοι στοχοι του παικτη ειναι και οι Χιτ αλλα και οι Νικς αλλα δεν ξερω τι θεση μπορει να βρει σε αυτες τις ομαδες μιας και εχει πολυ νεοτερους παικτες!!
koutsou10
ανυπομονω να ξεκινησει το πρωταθλημα...
πιστευω θα ειναι απο τα καλυτερα των τελευταιων ετων...

στο 1 επισημο παιχνιδι με τους σικαγο απο οτι θυμηθηκα δεν θα παιξει ο μπαηνουμ γιατι ειναι τιμωρημενος για 5 αγωνες με το φαουλ που ειχε κανει στον μπαρεα στα πλεη οφ(αλλη μια χρονια που δεν θα παιξει ολοκληρη τη σεζον tongue.gif )θα ειναι ευκαιρια να δουμε κ τον μερφι αλλα κ τον μακρομπερτς τι μπορουν να κανουν αφου λογικα θα παρουν μεγαλο χρονο συμμετοχης...

ο γκιλμπερτ αρινας καποτε ηταν απο τους συμπαθητικους σουπερσταρ,τωρα δεν ξερω αν θα μπορεσει να βοηθησει την ομαδα.πιο πολυ θα ηθελα τον βαρωνο στην ομαδα...

η μεγαλη μου απορια ειναι γιατι δεν χρησιμοποιησαν την αμνηστια στον λιουκ γουολτον που θα γλιτωναμε κ 5.000.000 $ κ δεν θα χαναμε τιποτα το ιδιαιτερο...
baskethood
QUOTE (koutsou10 @ Dec 19 2011, 12:37 ) *
η μεγαλη μου απορια ειναι γιατι δεν χρησιμοποιησαν την αμνηστια στον λιουκ γουολτον που θα γλιτωναμε κ 5.000.000 $ κ δεν θα χαναμε τιποτα το ιδιαιτερο...

Γιατί λόγω των προβλημάτων που έχει στη μέση σκεφτόταν να σταματήσει το μπάσκετ. Οπότε θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να σπαταλήσουν την αμνηστία στον Γουόλτον από τη στιγμή που του χρόνου (το πολύ) ίσως δε θα παίζει μπάσκετ και θα είναι πάλι assistant coach στο Μέμφις tongue.gif
koutsou10
ειδα το χτεσινο-σημερινο παιχνιδι κ μπορω να πω πως η αμυνα ηταν απαραδεκτη κ ελπιζω να μην παιζουμε τετοια αμυνα κ ο κοουτς να δειξει αυτα που ηθελε στην αμυνα.βεβαια ηταν λογικο ανα γινει καπως ετσι αφου οι νεοι παιχτες δεν εχουν προσαρμοστει ακομα κ εχουμε κ νεο κοουτς...

παμε τωρα ατομικα...

στηβ μπλεηκ.πολυ απελευθερωμενος κ εχει πλεον κ αυτοπεποιθηση κ φαινεται στο παιχνιδι του,δηλαδη πολου καλυτερος απο περυσι.

νταριους μορις.πολυ θρασος ο μικρος κ εβαλε καποια σουτ κ μαρκαρισμενα αλλα στο τελος του χρονου.πολυ γρηγορος κ σωστη αντιληψη του παιχνιδιου.πολυ καλος για 2 γυρου ντραφτ.νομιζω θα τον υπογραψουν...

κομπι.ο γνωστος κομπι στην επιθεση αλλα στην αμυνα ηταν πολυ κακος αφου δεν επαιζε καν αμυνα τον μπιλαπς με αποτελεσμα να βαλει 3-4 3ποντα χωρις να ειναι καν κοντα του...

καπονο.ειναι ακριβως αυτο που χρειαζονταν η ομαδα ο απολυτος σουτερ,αυτο μπορει να κανει κ το κανει πολυ καλα...

μπεηρνς.κακος στον ρολο που πηρε κ ελπιζω να βελτιωθει πολυ η αποδοση του απο περυσι...

αρτεστ.κακος κ αυτος που μονο καποιες αμυνες μπορεσε να βγαλει,ισως ηταν ο μονος που επαιζε αμυνα,αλλα στην επιθεση οχι μονο αστοχος αλλα κ πολυ ασχημα σουτ.

εμπανκς.πολυ καλος οσο αγωνιστηκε αν κ λιγο διστακτικος πιο πολυ στην αμυνα...

γκασολ.νικησε κατα κρατος τον γκριφιν κ στην αμυνα κ στην επιθεση,που μονο στον αιφνιαδιασμο εβαλε ποντους.μονο κατι φαουλ που δεν χρειαζονταν εκανε σε ρημπαουντ κ πηγαινε στις βολες ο γκριφ...

μακρομπερτς.πολυ καλος στο 1 ημιχρονο αλλα κακος στο 2 με λαθη κ 0-2 βολες.οταν προσαρμοστει θα ειναι αρκετα καλος κ θα δωσει πολυτιμες βοηθειες...

μερφι.αρκετα καλος οσο επαιξε αλλα φαινοταν οτι δεν ηξερε τα συστηματα κ μερικες φορες δεν ηξερε που πρεπει να παει κ τι να κανει.οταν προσαρμοστει κ αυτος θα δωσει απιστευτες βοηθειες στην επιθεση τουλαχιστον με τα σουτ του...

γουολτον.περασε κ δεν ακουμπησε.επαιξε πιο πολυ σαν 4 κ δεν εκανε απολυτως τιποτα.κανονικα αν δεν ηταν γιος του <<γνωστου>> γουολτον δεν θα επαιζε κ νομιζω πως ειναι λογικο αυτο...

μπαηνουμ.δεν ηταν κακος,μετριος πιο πολυ θα ελεγα.εκτος του οτι ηταν αστοχος στις βολες εκανε κ ασχημα σουτ μεσα στο παιχνιδι.για να θεωρειται απο τους καλους ψηλους πρεπει να βρει τα πατηματα του.δεν μπορει να ειναι φατσα με το καλαθι στο 1 μετρο με αντιπαλους τους κοντιτερους κ αδυναμους κουκ-χιουμπαρντ? κ να μην μπορει να βαλει καλαθι κ οχι μονο αυτο αλλα να κανει κ ασχημα χουκ η σουτ σε αυτες τις περιπτωσεις.ενω επαιρνε πολυ σωστες θεσεις στο ποστ κ στο κεντρο κ στο καλαθι κοντα δεν ειχε κινησεις για να το εκμεταλευτει.νομιζω πως πρεπει να βελτιωθει αισθητα γιατι οι λιμνανθρωποι στηριζουν πολλα πανω του...

αυτα τα ολιγα για το 1 φιλικο τους...αν εξαιρεσουμε την αμυνα που ολοι σχεδον(εκτος του αρτεστ κ του μπαηνουμ)ηταν παρα πολυ κακοι,στην επιθεση δεν πηγαν ασχημα αφου δημιουργουσαν καλες προυποθεσεις ειτε μονοι τους ειτε απο ομαδικη δουλεια αλλα ηταν σχετικα αστοχοι σε ευκολα θεωρητικα σουτ...

baskethood
@koutsou10
Μιας και είδες τον αγώνα για πες μου, ο Μεσίνα είναι στην ομάδα; Τον είδες στον πάγκο;
Δεν έχω ακούσει κάτι γι'αυτόν τελευταία.
koutsou10
QUOTE(baskethood @ Dec 20 2011, 14:00 ) *
@koutsou10
Μιας και είδες τον αγώνα για πες μου, ο Μεσίνα είναι στην ομάδα; Τον είδες στον πάγκο;

φιλε μου θα ηθελα να σε βοηθησω γιατι κ εγω προσπαθουσα να δω αλλα δεν ξερω γιατι δεν εδειξαν καθολου σχεδον τον παγκο...μονο οταν ηταν ορθιοι οι προπονητες εδειχναν πλανα... sad.gif
John Valthuer
QUOTE (baskethood @ Dec 20 2011, 14:00 ) *
@koutsou10

Αν θυμάμαι καλά, ο Μεσίνα προσλήφθηκε απ' τους Lakers ως προπονητικός σύμβουλος του Mike Brown και όχι ως μέλος της ίδιας της προπονητικής ομάδας. Αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που δεν εμφανίζεται και στη λίστα με το coaching/team staff στην επίσημη σελίδα των Lakers. (http://www.nba.com/lakers/roster/index.html)
baskethood
QUOTE (John Valthuer @ Dec 20 2011, 15:40 ) *
Αν θυμάμαι καλά, ο Μεσίνα προσλήφθηκε απ' τους Lakers ως προπονητικός σύμβουλος του Mike Brown και όχι ως μέλος της ίδιας της προπονητικής ομάδας. Αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που δεν εμφανίζεται και στη λίστα με το coaching/team staff στην επίσημη σελίδα των Lakers. (http://www.nba.com/lakers/roster/index.html)

Ίσως να είναι και έτσι. Δεν το ξέρω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.