QUOTE (koutsou10 @ Dec 18 2011, 13:16 )
καταρχην θα ηθελα να μου πεις φιλε μου πως το εννοεις το μεταγραφες-ποιοτητας?
διαφωνω μαζι σου για τις αντιπαλες ομαδες...
η μοναδικη ομαδα που βελτιωθηκε σημαντικα ειναι οι κλιπερς αλλα κ αυτοι εχουν ακομα πολυ δουλεια με κινησεις που πρεπει να κανουν για να ειναι ανταγωνιστικοι(ανταλλαγες η οτιδηποτε αλλο)...
οι νταλας δεν ενισχυθηκαν κατα την γνωμη μου,εχασαν τον τσαντλερ που ηταν η κολωνα της ομαδας,τον χοσε μπαρεα κ τον καρον μπατλερ κ πηραν τον λαμαρ που ειναι το ιδιο με τον σον μαριον σε καλυτερη εκδοση,τον ντελοντε γουεστ που δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο κ τον βινς καρτερ που ειναι στα πολυ κατω του κ πιο πολυ θα μπερδεψει τα πραγματα κατα την γνωμη μου στο νταλας...
οσον αφορα τις αλλες ομαδες εκαναν σημαντικες ανανεωσεις αλλα δεν βελτιωθηκαν κ ολας.τα σπιρουνια δεν νομιζω να πανε κ πολυ καλυτερα απο περυσι.οι αρκουδες εχουν ταβανι(τυχεροι στα περσινα πλεη οφ κ για αυτο εφτασαν τοσο ψηλα,οχι οτι δεν το αξιζαν ομως) κ μονο οι θαντερ ειναι ομαδα που ισως δεν εχει φτασει στο ναδιρ της...
για μενα ο μεγαλος αντιπαλος των λεηκερς με αυτο το ροστερ ειναι η κακη μερα των παιχτων της κ οχι καποια αντιπαλη ομαδα...μονο να δουμε τι θα γινει με την συνεχεια των κινησεων των κλιπς
Όταν λέω «μεταγραφές ποιότητας» αναφέρομαι κυρίως στους Howard και Paul. Το lockout έληξε με φήμες που αφορούσαν την μεταγραφή ενός εκ των δύο (ή και των δύο) στους Lakers, κοντεύει να ξεκινήσει η σαιζόν και...τίποτα ακόμη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν στο στρατόπεδο των Lakers, και οι δυο ευκαιρίες που είχαν για να ανανεώσουν το ρόστερ τους χάθηκαν. Ας προσπαθούσαν τουλάχιστον για Nene, που είναι σίγουρα καλύτερος από Bynum. Άμα, δε, θυμηθώ και την περίπτωση του Fisher... άστο καλύτερα! Η θέση του PG είνα για μένα η μεγαλύτερη αδυναμία αυτής της ομάδας. Ο άνθρωπος έχει πατήσει τα 38 και, ενώ είναι φανερό ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα κληθεί για άλλη μια χρονιά να μαρκάρει:
1. Τον 24χρονο Westbrook από Thunder
2. Τον 30άρη Parker από Spurs
3. Τον 25χρονο Conley από Grizzlies
4. Τον 27χρονο Paul από Clippers
5. Τον Kidd από Mavericks, που μπορεί μεν να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία (39 ετών), κρατιέται όμως σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση.
Όλοι οι προαναφερθέντες playmakers είναι πιο ταλαντούχοι και, με εξαίρεση τον Kidd, νεότεροι κατά μια δεκαετία (τουλάχιστον) απ' τον Fisher, ο οποίος είναι στα τελειώματά του. Tο πόσο καλά μπορεί να τα καταφέρει ο Derek απέναντι στους παραπάνω ας το κρίνει ο καθένας. Εγώ λέω τη γνώμη μου και αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω λάθος.
Θα διαφωνήσω για τους Grizzlies: σε μια ομάδα που έφτασε ημιτελικούς περιφέρειας παίζοντας χωρίς τον Rudy Gay (ο καλύτερος τους παίκτης κατά τη γνώμη μου) δεν είναι δυνατόν η τύχη να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Ο Marc Gasol είναι παικτούρα και το ίδιο ισχύει και για τον Ζ-Bo. Για να μην αναφέρω τον Conley, που ήταν καλύτερος από ποτέ και χωρίς τον οποίο οι Grizzlies δεν θα ήταν καν στα playoffs. Ο Tony Allen αποδείχτηκε αμυντικάρα-και όχι μόνο-και έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ. Ακόμη και εκείνος ο rookie απ' τη Βενεζουέλα, ο Greivis Vásquez, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, προσφέροντας πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.
Σε ό,τι αφορά τους Mavericks: μπορεί και να έχεις δίκιο, καθώς, χωρίς την άμυνα του Chandler, το Dallas είναι πολύ πιθανόν να μην είχε πάρει πρωτάθλημα. Θα ρισκάρω όμως, κάνοντας την πρόβλεψη ότι το ρόστερ μιας χρήσεως που έχουν φτιάξει (ειδικά για κατάκτηση πρωταθλήματος) θα τους φέρει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της Δύσης.