Warrior
Jun 21 2006, 15:13
QUOTE(sportime.gr)
Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό, εδώ και λίγα λεπτά, ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός προπονητής, ειδοποίησε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ότι δεν μπορεί να έχει παράλληλη συνεργασία, τόσο με την ομάδα του Πειραιά, όσο και με την Εθνική Κίνας. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Λιθουανό προπονητή για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Σφαιρόπουλος και Γιαννάκης υποψήφιοι αντικαταστάτες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Γιόνας Καζλάουσκας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθεί καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του."
Ψυθιριζοτανε αυτο τις τελευταιες μερες...
Δεν περιμενα τετοια εξελιξη!!!
Φυσικα βασικος,κ ισως μοναδικος αξιος κ συναμα διαθεσιμος,αντικαταστατης του ειναι ο Γιαννακης!!
Προσωπικα κατα τη διαρκεια της χρονιας ειχα εκφρασει οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ'τον Καζλαουσκας αλλα ισως θα'ταν καλυτερα να ειχαμε τον Γιαννακη..Οποτε μια τετοια εξελιξη δεν θα με χαλασει!
Αν ομως δεν ερθει ο Γιαννακης δεν βλεπω καποιον αλλο διαθεσιμο οποτε μαλλον υπαρχει προβλημα..
O Σφαιροπουλος ολοι ξερουμε οτι εκανε εξαιρετικη δουλεια φετος,αλλα δεν ξερω αν μπορει να αντεπεξελθει ως βασικος προπονητης καθως οι απαιτησεις του κοσμου εχουν αυξηθει..!
Θα μ'αρεσε διδυμο Γιαννακη-Σφαιροπουλου,με τον δευτερο να αναλαμβανει ουσιαστικα και την προετοιμασια της ομαδας καθως ο Γιαννακης θα εχει υποχρεωσεις με την Εθνικη!
Dromeas7
Jun 21 2006, 18:00
Ισως αυτή η απόφαση μας καταστρέψει την επόμενη χρονιά...Οι μισοί παίχτες της ομάδας είναι επιλογή Καζλάουσκας. Ο νέος προπονητής σίγουρα θα θέλει να αλλάξει πολλά για να κάνει κάτι το δικό του και αυτό μπορεί να αποδειχθεί μέγιστο σφάλμα μιας και θα χαλάσει την φετινή χημεία που είχε αρχίσει να δημιουργείται τους τελευταίους μήνες.
Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν.
Πάντως μου φαινεται ηλίθιο ο Καζλάουσκας να προτίμησε την Κίνα απο τον Ολυμπιακό...
Συμφωνω απολυτα με τον μεγαλο Δρομεα...
QUOTE(Dromeas7 @ Jun 21 2006, 06:00 PM)
Πάντως μου φαινεται ηλίθιο ο Καζλάουσκας να προτίμησε την Κίνα απο τον Ολυμπιακό...
Εντελως...
Κατι αλλο θα παιζεται...
Πραγματι κ μενα αυτο μου φαινεται περιεργο..
Αλλα απ'την αλλη του προσφεραν σχεδον τα ιδια λεφτα για..3 μηνες δουλειας!
Σιγουρα εκανε εξαιρετικη δουλεια φετος ο Καζλαουσκας κ οπως ειπα εχουν δημιουργηθει πλεον κ μεγαλες απαιτησεις στον κοσμο!Κ το χειροτερο ειναι οτι δεν βλεπω να υπαρχουν μεγαλοι προπονητες διαθεσιμοι..
Ο Γιαννακης παντως πιστευω οτι εχει να δωσει πραγματα στον Ολυμπιακό!
qspock
Jun 21 2006, 21:17
Εγω παλι απορω γιατι απορειτε με την αποφαση του Γιονας να φυγει. Ο ανθρωπος ηταν κυριος σε ολα του, αλλα αυτα που γινονται εδω στα γηπεδα τον αηδιασαν. Ακουγονταν και διαφορα απο τον τυπο οτι μεριδα των οπαδων του Ολυμπιακου δε τον θελανε (!!!!).
Προτιμησε λοιπον την ηρεμια του και πανω απο ολα: ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ!
Και καλα εκανε. Μπραβο του.
Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας και μετα δε ξερουμε τι μας φταιει...
Η εξελιξη ειναι σιγουρα αρητικη για τον Ολυμπιακο. Η νεα ομαδα χτιστηκε απο τον Κασλαουσκας. Και η προσπαθεια ηταν απολυτα επιτυχημενη. Κριμα...
dizzy_fingers
Jun 22 2006, 00:44
QUOTE(qspock)
Ο ανθρωπος ηταν κυριος σε ολα του
(συνεχίζω...) και δεν είχε εκφράσει ούτε ένα παράπονο κατά τη διάρκεια της θητείας του (πέρα από τα λογικά ασφαλώς για τα επεισόδια...πάλι όμως δε θυμάμαι να ήταν έντονα).
Γι'αυτό ίσως η έκπληξη είναι τόσο μεγάλη.
Προσωπικά, όταν διάβασα τον τίτλο του τόπικ, νόμιζα ότι ο Warrior έκανε ένα poll για το αν θέλουμε να φύγει ή όχι και ότι ξέχασε να βάλει το ερωτηματικό...τόσο σίγουρος ήμουν ότι ο Γιόνας δε θα έφευγε.
Ίσως ο Αγγελόπουλος να πρέπει να δώσει κάποια συνέντευξη και να εξηγήσει τους λόγους που οδηγήθηκαν στη λύση της συνεργασίας.
Είμαι σίγουρος ότι τα ερωτήματα είναι πολλά από Ολυμπιακούς και μη και αν θέλει να αποφύγει μουρμούρες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα πρέπει να εξηγήσει τους λόγους.
leonkalf
Jun 22 2006, 01:04
Αυτό ήταν λοιπόν.
Καλός ο Κάζλα, πρόσφερε την φετινή χρονιά.
Την περυσινή δεν την υπολογίζω, αφού ήταν μια τραγωδία συν του ότι ήταν αυτός που έδιωξε τον Μίλαν Τόμιτς απ'την ομάδα (πράγμα που με έχει στεναχωρήσει σε αυτόν).
'Ωρα να προχωρήσουμε μπροστά.
Μια πολύ καλή λύση θα ήταν του Μπλατ που φεύγει απ΄τη Benetton και αν έρχονταν μαζί του ο Ζήσης με τον Σισκάουσκας θα ήταν ονειρικό!
womanplayer
Jun 22 2006, 01:11
Μακαρι να ερθει ο Γιαννακης στον Ολυμπιακο θα ηταν τεραστια επιτυχια!Ο Γιαννακης ειναι κουρυφαιος στο Μαρουσι δεν ειχε καθολου παικτες και τη εφτασα την ομαδα να πρωταγωνιστη ειναι απιστευτος φανταστειτε να εχει παικταραδες ? θα παει πολυ ψηλα ειδατε την εθνικη ! Γιαννακης -Σφαιροπουλος θα τα σαρωσουμε ολα!!!!!!!!!!!
Αλλα μηπως ερθει ο Μπανε???????????????
mikri prasini ollandeza
Jun 22 2006, 01:23
εεεεοοοο!Έφυγ΄ο Καζλάουσκας απ΄Ολυμπιακό!Στον κόσμο μου ναι..!Αν πάρει Γιαννάκη ο Οσφπ, ζήτω που καήκαμε!!
Αν και δεν είμαι σίγορυη πως θα έχει την ίδια επιτυχία με την εθνική..!Μέχρι να και μέχρι να..θα έχει φύγει το τρένο!!!Αλλά αν πρόκειται να ξεχάσει την Εθνική και να ενδιαφερθεί περισσότερο με τον οσφπ(πράμα απίθανο τελείως μα τελείως), θα είναι ξεφτίλα..!Κάτσε πρώτα να πάει όμως...!!!!
Ας δώσω και ένα χειροκρότημα στο Γιαννάκη...
Μια πολύ καλή λύση θα ήταν του Μπλατ που φεύγει απ΄τη Benetton και αν έρχονταν μαζί του ο Ζήσης με τον Σισκάουσκας θα ήταν ονειρικό!
Ο Γιαννάκης θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός για να περάσει νοοτροπία νικητή κ ψυχολογια μαχητη στα νεα παιδιά του ολυμπιακού! Ιδιαιτερα με το ροστερ αυτο του Ολυμπιακου που αποτελείται απο πολλά ελληνόπουλα κ νεα παιδια πλουσια απο ταλέντο κ καυλα για μπάσκετ είναι οι ιδανικές συνθηκες που χρειαζεται ο Γιαννακης για να δουλεψει!μπορει να γίνει ο ιδανικός μεντορας τους!Να τους μάθει να ματώνουν για τη φανέλα,και οτι η αντιπαλη ομαδα θα πρέπει να φτυσει αιμα για να βάλει 70 πόντους!!(ενα μικρο μου παραπονο οσων αφορα τον Καζλαουσκας) Οτι δηλαδη καταφερε με την Εθνική κ το Μαρουσι! Στερειται βέβαια εμπειριων Euroleague ως προπονητης αλλά έχει το μεγαλο πλεονεκτημα ότι έχει ζήσει μεγαλους αγώνες ώς παίχτης,και κουβαλάει κ ένα Ευρωπαικο πλεον με την Εθνική κ τα ευρωπαικα παιχνιδια φυσικα με το Μαρουσι! Επιπλεον είναι κ γνωστης της ελληνικής πραγματικότητας!!
Ψηφιζω Γιαννακη-Σφαιροπουλο!
(εκτος αν γινει αυτο που λεει ο Leon απο πανω..
)
Εγω θελω καζλαουσκας!
Ολοι οι αλλοι με αφηνουν αδιαφορο...
Dromeas7
Jun 22 2006, 04:52
QUOTE(morfi @ Jun 22 2006, 04:16 AM)
Εγω θελω καζλαουσκας!
Ολοι οι αλλοι με αφηνουν αδιαφορο...
Μαζι σου!!!
Εγω θέλω showtime ,τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τον Γιαννάκη.Του βγάζω πραγματικά το καπέλο αλλά εγώ θέλω η ομάδα μου του χρόνου να βάζει 90άρες και ας τρωει 80 πόντους. Μου αρέσει το θέαμα δεν μπορω αν δεν κάνει ο ΟΣΦΠ πάνω απο 6-7 αιφνιδιασμούς, δεν θέλω επιθέσεις 24 δευτερολέπτων και τσούκου τσούκου μπολ...
Αυτά είναι για την πράσινη ομάδα...
Οπότε δεν θέλω Γιαννάκη.
Η αλήθεια είναι ότι με ξάφνιασε και μένα αυτή η κατάληξη..Δεν περίμενα να φύγει ο Καζλάουσκας.
Νομίζω ότι μετά την χρονιά που μόλις τελείωσε ο Ολυμπιακός είχε κάνει μεγάλο βήμα μπροστά και λογικά του χρόνου θα ήταν πολύ καλύτερος..Ξαφνικά ο προπονητής φεύγει και τώρα τα πράγματα ίσως είναι δύσκολα..Βέβαια αν έρθει ένας καλός προπονητής ίσως είναι και καλύτερα αλλά σε πρώτη φάση αυτή η κίνηση δεν είναι καλή για τον Ολυμπιακό..
Air Kef
Jun 22 2006, 17:55
Χαιρετώ και ποστάρω απο Νάξο.
Για όσους δεν θέλουν τον Γιαννάκη έχω να πω πως αν μας δίνουν γάιδαρο δεν τον κοιτάμε στα δόντια.Κι αν δεν θέλετε αυτόν ποιος πιστεύετε πως έιναι καταλληλότερος;
leonkalf
Jun 22 2006, 19:56
Ο Μπλάτ δήλωσε ότι δεν αφήνει την Μπένετον.
Οπότε αυτό το σενάριο το αφήνουμε στην άκρη...
Πάντως, πρέπει να γίνει κίνηση και σε λίγες μέρες να κλείσει το θέμα.
Όσο αργούμε, πάει πίσω ο σχεδιασμός της ομάδας.
HOULIGAN76
Jun 22 2006, 21:18
Πάντως ελπίζω ο Θρύλος να μην πάρει τους Περάσοβιτς ,Μαχμουντι{αυτόν της εφες}ή ακόμη χειρότερα Ρεπεσα και αυτόν της Σιένας και της εθνικής Ιταλίας.{Ρακελκάτι νομίζω οτι λέγεται} Μην με δέρνετε αν είπα λάθος κάποιο όνομα.
Ιδανικός θα ήταν ο Μπλάτ αλλά φαίνεται οτι μένει στο Τρεβίζο και δυστυχώς μαζί του και ο Ζήσης.Ο Γιαννάκης θα ήταν ΑΡΙΣΤΗ επιλογή μια και έχει και την υποστήριξη της Θύρας 7 αλλά θα κολλήσει όμως μάλλον στην αντίδραση του Βασιλακόπουλου.Οπότε πιστευω οτι μια καλή και τρελή λύση είναι ο ....Γκέρσον.Αλλιώς καλό θα είναι να ρισκάρουν με τον Σφαιρόπουλο.
Υ.Γ.1 Μακριά απο τους Κατσικάρη και Τόμιτς.Μαθαίνω οτι κάποιοι ανευθυνοι πρωοθούν αυτούς τους δυο.Θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για τον θρύλο.
dizzy_fingers
Jun 22 2006, 22:49
Γιατί μακριά από Κατσικάρη?
Όχι ότι θα άφηνε τα λεφτά και τις επαγγελματικές συνθήκες του ρώσικου πρωταθληματος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο καλύτερος περσινός προπονητής να κακοπέφτει στον Ολυμπιακό.
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Η ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό θα ήταν...ο Καζλάουσκας!
Από κάθε άποψη και να κοιτάξεις την αποχώρηση του Λιθουανού δεν πρόκειται να βρεις ούτε ένα θετικό...
Ο Γιαννάκης πως και έχει την υποστήριξη της θύρας 7?
Θα υπέθετα πως θα ίσχυε το αντίθετο, λόγω του "πράσινου" παρελθόντος του.
Όσο για τον Βασιλακόπουλο...ήδη ακούγεται πως έχει βάλει το χέρι του.
^PaNoS^
Jun 23 2006, 00:39
QUOTE(Dromeas7 @ Jun 22 2006, 02:52 AM)
Μαζι σου!!!
Εγω θέλω showtime ,τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τον Γιαννάκη.Του βγάζω πραγματικά το καπέλο αλλά εγώ θέλω η ομάδα μου του χρόνου να βάζει 90άρες και ας τρωει 80 πόντους. Μου αρέσει το θέαμα δεν μπορω αν δεν κάνει ο ΟΣΦΠ πάνω απο 6-7 αιφνιδιασμούς, δεν θέλω επιθέσεις 24 δευτερολέπτων και τσούκου τσούκου μπολ...
Αυτά είναι για την πράσινη ομάδα...
Οπότε δεν θέλω Γιαννάκη.
Σαν να το είπα εγω Dromeas7. Συμφωνώ απόλυτα. Όσο για την θύρα 7 ο Γιαννάκης δέν είναι αρεστός και υπάρχουν ήδη γκρίνιες. Κατά την γνώμη μου Σπάχια δένει τέλεια με Σφαιρόπουλο.
Όσο για την θύρα 7 ο Γιαννάκης δέν είναι αρεστός και υπάρχουν ήδη γκρίνιες
Oσο δινουμε βαση στην αποψη της θυρας 7,τοσο δεν θα προχωραμε..Αν τους ειχαμε ακουσει κ το καλοκαιρι δεν θα'χαμε τον Καζλαουσκας!Εδω ακομη κ μετα απο αυτην την πορεια φετος υπηρχαν πολλοι που γκρινιαζαν!!
Παντως εγω δεν εχω ακουσει γκρινια για Γιαννακη..Αντιθετως!
Το μονο πραγματικο κ σημαντικο επιχειρημα κατα του Γιαννακη ειναι αυτο που λεει ο Dromeas7,αλλα αν κ συμφωνω εν μερει,θεωρω οτι εχει να κανει κ με το υλικο της ομαδας!Δηλαδη δεν νομιζω(η τουλαχιστον..ελπιζω) οτι ο Ολυμπιακος θα παιξει το μπασκετ που επαιζε το Μαρουσι..Εξαλλου το στυλ του παιχνιδιου του Γιαννακη μου θυμιζει αρκετα του Ομπραντοβιτς..Μονο που παιζει λιγο περισσοτερο με τους ψηλους στην επιθεση περνωντας αρκετα την μπαλα κ στην ρακετα..
^PaNoS^
Jun 23 2006, 01:02
Μπα δεν νομίζω οτι υπήρχαν γκρίνιες για φέτος. Το χαν πεί πως οτι καλό είναι να έρθει ασ έρθει αλλά απαιτήσεις θα χουν απο φέτος. Εγώ για θύρα 7 μιλάω οχι για απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού και στους οργανωμένους ο Γιαννάκης σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο. Ξέρω τι λέω.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!Υπηρχαν κ μαλιστα εντονες γκρινιες ΚΑΙ φετος!!Στο γηπεδο ειχα βαρεθει να τ'ακουω!Υπναουσκας τον φωναζαν!! Τωρα αν αυτος τους διεψευσε κ τους το "βουλωσε",μαγκια του!!
Η θυρα 7,μεσω της εκπομπης θυμαμαι που ειχαν αναφερθει με κολακευτικα σχολια για τον Γιαννακη!
Στη τελικη τους ειδαμε τους οργανωμενους!!Μονο με τον Παο,και στης Ευρωλιγκας και τις αλλες μερες...εχει Καραισκακη!!
Η σχεση αυτων που γκρινιαζαν για τον Καζλαουσκας,τον Λιουις,τον Γιαννακη κ δεν ξερω κ εγω ποιον αλλο,με το μπασκετ ειναι ιδια με την σχεση που εχω εγω με το μπαντμιντον!!Αυτο ελειπε να παρουμε ΑΥΤΟΥΣ κ στα σοβαρα...
Ο Σπαχια ειναι εξαιρετικος προπονητης αλλα το βλεπω κ εξαιρετικα δυσκολο να τον παρουμε..Οπως ειπα δεν υπαρχουν διαθεσιμοι Μεγαλοι πρπονητες..
thrylos7
Jun 23 2006, 17:06
Έφυγε ο Γιόνας.. προτίμησε την Κίνα... Το γιατί το έκανε... δικό του θέμα μάλλον. εκεί η παρουσία του είναι δεδομένη ενώ εδώ με την πρώτη στραβή θα έρχονταν μεγαλύτερη γκρίνια...
Όντως, κάποιοι είχαν παράπονα γιατί όπως είπαν δεν έκανε την υπέρβαση... Αυτοί θέλουν όλους τους διαγαλαξιακούς τίτλους... Γιατί και τη Μακάμπι να περνούσαμε(2η συνεχής υπέρβαση στην Ευρώπη) και δεν καταφέρναμε κάτι στο final 4 πάλι τα ίδια θα λέγανε...
Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Καταρχήν ο Σφαιρόπουλος έχει όλα τα φόντα να γίνει πρώτος προπονητής. Το θέμα είναι ότι ο βασικός από το βοηθό προπονητή απέχουν πάρα πολύ σε θέματα όχι τόσο ικανοτήτων αλλά εμπειρίας. Οπότε, σε περίπτωση που είναι ο Σφαιρόπουλος ο βασικός προπονητής, πάλι θα είμαστε όπως φέτος ως ένα βαθμό, με την έννοια ότι και να μην καταφέρουμε πχ να πάρουμε το πρωτάθλημα θα δικαιολογήσουμε(ορθώς) την ομάδα για την απειριά κτλ..
Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτό, η αναβάθμιση του Σφαιρόπουλου θα είναι πολύ θετική... απλά έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες μεγαλύτερες.
Ούτε λέω ότι δε μπορεί να τις εκπληρώσει. Είναι μεγαλύτερο ρίσκο απλώς... Προσωπικά, εγκρίνω...
Αλλά, αν είναι να το πάρει το ρίσκο ο Αγγελόπουλος ας το πάρει τώρα, ή τουλάχιστον αφού κάνει πρόταση σε 1-2 προπονητές που θα τους ήθελε πολύ. Γιατί αν γυρίσει όλη την ευρωπαϊκή αγορά αυτό αμέσως σημαίνει ότι δεν έχει την απολύτη εμπιστοσύνη του ο Σφαιρόπουλος και η χρονιά ξεκινά με αμφισβήτηση ή τουλάχιστον επιφύλαξη προς το προπονητή(από τον κόσμο).
Ο Γιαννάκης ασφαλώς αποτελεί πολύ καλή λύση... Για το στυλ παιχνιδιού που θα επιλέξει... Λογικά θα εξαρτηθεί από το υλικό που διαθέτει, και οι παίκτες της ομάδας δεν είναι για .."τσούκου τσούκου μπολ.." Αυτό παίζει με την Εθνική; Πράγματι, ίσως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.. Απλά στα ντέρμπι με τον ΠΑΟ (που ίσως υπάρξει και στο final 4 ) ο Δημήτρης Παπαδόπουλος(συνεργάτης του Γιαννάκη στην Εθνική και του Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ) θα ξέρει (και ξέρει ήδη βέβαια) πολλές τακτικές (κινδύνου κυρίως, στα κρίσιμα, αφού οι βασικές τακτικές είναι κοινά μυστικά ανάμεσα στους προπονητές) του Γιαννάκη... Λίγο απλοϊκό ακούγεται.. Ασφαλώς δεν είναι επιχείρημα για να μην έρθει ο Γιαννάκης...
Κατσικάρης... Μαχμουντί, Περάσοβιτς... Πολύ καλοί προπονητές! Ειδικά ο πρώτος είναι ίσως ο αγαπημένος μου...
Αλλά δε γνωρίζω τι "παίζει" με τα συμβόλαιά τους..
Ότι γίνει ας γίνει γρήγορα, όχι βιαστικά.
Και κάτι άλλο... Ένα μειονέκτημα του Γιαννάκη αν αποκτήθεί είναι ότι δε θα έχει τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική. Τότε τη δουλειά θα την κάνει πάλι ο Σφαιρόπουλος...
qspock
Jun 23 2006, 17:21
Υποτιθεται οτι η ομαδα πλεον στη δευτερη της χρονια θετει στοχους. Τωρα αν παει για αυτους τους στοχους με τον Σφαιροπουλο, και απεναντι υπαρχει ο Ομπραντοβιτς, εμενα μου θυμιζει ΑΕΚ και πειρκοπες μπατζετ η ολη φαση...
Καλα ειναι τα ρισκα, αλλα ομαδες με στοχο την Ευρωλιγκα και το πρωταθλημα Ελλαδας δεν εχουν περιθωρια για δοκιμες σε επιπεδο προπονητων.
Απορω γιατι δεν εχουν κλεισει ακομα τον Γιαννακη!
thrylos7
Jun 23 2006, 17:41
Κι όμως... κάπως έτσι δεν έγινε προπονητής ο Ομπράντοβιτς; Ή μάλλον.. πολύ χειρότερα..
Ο Περάσοβιτς;
Δε λέω, αλλά τώρα αν πχ πάρουμε τον Ρεπέσα ή τον Μπάουερμαν...προτιμώ πολύ περισσότερο Σφαιρόπουλο.
qspock
Jun 23 2006, 23:56
Ε καλα, κι εσυ εριξες τα χειροτερα ονοματα, πατος ...απατος ειναι αυτοι που ειπες...
Διαφωνω με τη λογικη οτι επειδη κι ο Ομπραντοβιτς καθιερωθηκε με αυτον τον τροπο, αρα οποιος νεος κι αν προωθειται σαν πρωτος προπονητης θα βγει ενας νεος Ομπραντοβιτς. Αυτα δε γινονται καθε μερα, και οταν εγινε με τον Ομπραντοβιτς το εκανε η Παρτιζαν που δε νομιζω οτι ως στοχο την κορυφη της Ευρωλιγκας την οποια κατεκτησε τελειως ανελπιστα.
Το οτι βγηκαν καποιοι ετσι, δε σημαινει οτι οποιον και να ριξεις στα βαθια θα βγει καλος προπονητης. Το ρισκο ειναι μεγαλο. Ακομη κι αν ηταν 50-50 οι πιθανοτητες να του βγει, ο Ολυμπιακος δεν επιτρεπεται να ρισκαρει ετσι τοσα χρηματα... Γιατι και παιχτες εχει, και θα φερει κι αλλους. Υπαρχουν ομαδες χαμηλοτερων τονων για προωθηση προπονητων.
Ο Γκερσον ειναι ο εκλεκτος του Αγγελοπουλου. Ανυπομπονω να δω προπονητες σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, Ιτουδη και Σφαιροπουλο. Θα γινουν πολυ μεγαλοι προπονητες...
^PaNoS^
Jun 24 2006, 02:02
Anaz πάντως εγώ ξέρω επειδή δεν έχω χάσει ματς φέτος ότι στα ματς που δεν ερχόταν κόσμος στο γήπεδο δεν έρχονταν γενικά είτε φίλαθλοι είτε οργανωμένοι. Οι οργανωμένοι τραβιόντουσαν πάντα. Οι άλλοι δεν έρχονταν μετά τον αποκλεισμό απο το final4. Και το ρίχνουν στους οργανωμενούς... Τέσπα. Η αλήθεια είναι πως δεν έρχονταν ειτε απο τη μία είτε απο την αλλη πλευρά σε κάποια παιχνίδια. Πάντως είναι κρίμα για τους οργανωμένους να λέγονται τέτοια γιατι τραβιούνται παντού και τους αξίζει σεβασμός.
thanos1311983
Jun 24 2006, 02:24
φιλε μου και εγω ερχομουν σε καθε αγωνα και η θυρα 7 ηταν απουσα ειδικοτερα στο πρωταθλημα....
^PaNoS^
Jun 24 2006, 02:46
Θέλεις να πεις οτι ήταν απούσα μόνο η 7? Όλοι οι άλλοι ερχόντουσα
ν? Η περίμενες να το γεμίζει όλο η 7? Πόλλες φορές είχε την ίδια ώρα άλλα αθλήματα. Ολυμπιακός είσαι εσύ?
^PaNoS^
Jun 24 2006, 02:51
Σόρρυ που γ****α λίγο το topic. Πάμε ξανά στα του coach. Αμφιβάλλω για το πόσο καλός θα ταν ο Γκέρσον. Μακάρι να ναι Σπάχια. Ο Ιβάνοβιτς θα ταν ο ιδανικός για μένα αλλά πως να ρθει?? Θαύμα θα ναι.
leonkalf
Jun 24 2006, 05:48
Όχι τον Γκέρσον ρε παιδιά....
Δεν μπορώ να τον σκεφτώ στον πάγκο μας.
Εδώ σε 2 ματς τον είδα στο ΣΕΦ και δεν μπορούσα μ'αυτόν τον άνθρωπο.
Είναι αχώνευτος!!
Δε μας ταιριάζει .-
Anaz πάντως εγώ ξέρω επειδή δεν έχω χάσει ματς φέτος ότι στα ματς που δεν ερχόταν κόσμος στο γήπεδο δεν έρχονταν γενικά είτε φίλαθλοι είτε οργανωμένοι. Οι οργανωμένοι τραβιόντουσαν πάντα.
Οχι δεν ηταν απουσα ΜΟΝΟ η 7,αλλα αυτοι ειναι που λενε "εμεις παμε παντου!"(sic) K εγω τραβιεμαι παντου αλλα δεν ειμαι οργανωμενος κ δεν το βροντοφωναζω θεωρωντας οτι αυτο μου δημιουργει καποια εξτρα δικαιωματα η με κανει καλυτερο οπαδο!! Κ μαλιστα οταν εγω ξοδευω τα τριπλασια + την ταλαιπωρια να βρω εισιτηρια,για να δω εκτος εδρας παιχνιδι,οι οργανωμενοι τα βρισκουν ετοιμα κ σε ξευτελιστικες τιμες ή ακόμα κ τσαμπα..!
Επειδη ουτε εγω εχω χασει ματς(μονο την 30αρα που ηταν το μονο που δεν βρηκα) μπορω να σου οτι στα παιχνιδια του πρωταθληματος ειχε καμμια 3-4000 φιλαθλους κ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ οργανωμενους (οι οποιοι μαλιστα ηταν κ ο λογος των παρατηρησεων αλλα τεσπα..)!Θυμισε μου τωρα ΕΝΑ παιχνιδι που να μην ηταν η 7 στο Καραισκακη!! Κανω λαθος???
Πάντως είναι κρίμα για τους οργανωμένους να λέγονται τέτοια γιατι τραβιούνται παντού και τους αξίζει σεβασμός.
Θα'λεγα τωρα τιποτα αλλα..εχε χαρη..! γιατι θα πω πολλα κ θα ξεφυγουμε απ'το θεμα!
Ειναι αχωνευτος πράγματι ο Γκερσον αλλα μην πολυακουτε..εφυγε λετε απ'την Μακαμπι για να'ρθει στον Ολυμπιακο..?Δεν νομιζω!Παντως η αξια του ειναι αδιαμφισβητητη!
Το διδυμο Γιαννακη-Σφαιροπουλου θα'ταν εξαιρετικο!!Εχεις τετοια λυση στα ποδια σου κ την κλωτσας??Καποιο παρασκηνιο θα υπαρχει...
sihainas
Jun 24 2006, 17:26
QUOTE(sportime.gr)
Από την πρώτη στιγμή τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Ο Αγγελόπουλος είχε τη "σίγουρη" λύση του Σφαιρόπουλου και αναζητούσε στο εξωτερικό μια ξεχωριστή. Ο Σπάχια και ο Μπλατ δεν ήταν ποτέ ψηλά στη λίστα. Ο εκλεκτός των ερυθρολεύκων και συγκεκριμένα του Αγγελόπουλου ήταν εξ αρχής ένας. Ο Πίνι Γκέρσον. Ο Ισραηλινός τεχνικός βρέθηκε το βράδυ στην Αθήνα και συζήτησε επί 3 ώρες με τον Αγγελόπουλο το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς θεωρείται ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σπάσει την πράσινη μοναρχία. Η πρώτη προσφορά αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως.
Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών θεωρεί ιδανική λύση τον Ισραηλινό, καθώς έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να βασιστεί πάνω του μία μεγάλη ομάδα. Εμπειρία, γνώση και ευρωπαϊκοί τίτλοι είναι μερικά από αυτά που τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του Αγγελόπουλου, που επιθυμεί διακαώς τον χρήσει τεχνικό ηγέτη στην ομάδα και να τον δει να κοντράρει στα ίσια τον "αιώνιο" Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Η υπόθεση έχει περάσει ήδη στην φάση των διαπραγματεύσεων, τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν, ότι οι δύο πλευρές δεν απέχουν και πολύ από το να δώσουν τα χέρια. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 800.000 ευρώ ανά έτος στον Γκέρσον, ενώ εκείνος ζητάει 1 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή είναι και η αμοιβή του Ομπράντοβιτς... Ο Ισραηλινός μάλιστα, βρέθηκε το βράδυ στην Αθήνα, όπου είχε κατ' ιδίαν συνάντηση και συνομιλία 3 ωρών με τον Αγγελόπουλο. Το θέμα αναμένεται να κλείσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή, ο Αγγελόπουλος είναι πιο πιθανό από ποτέ να καταλήξει στην περίπτωση Σφαιρόπουλου, καθώς κανένας εκ των Μπλατ, Σπάχια, Ρέπεσα που έχουν προταθεί δεν τον πείθουν ότι θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα, από το (ρίσκο αλλά) γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Τέλος, ο Γιάννης Μπουρούσης τη Δευτέρα αναμένεται να βάλει και επίσημα την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
Αυτοι οι κινεζοι μας εχουν.. μας εχουν... καταλαβατε...
Εχουν ερθει εδω, εχουν ανοιξει μαγαζια, πουλανε σιδερα και παπλωματα που σκοτωνουν και τωρα μας παιρνουν και τους προπονητες... ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!
^PaNoS^
Jun 26 2006, 03:19
Anaz το τσάμπα στους οργανωμένους τους δικούς μας δεν παίζει... Συνέχεια μέσω pm.
Ελπιζω με τον ερχομο του Γκερσον να μην φυγει ο Σφαιροπουλος...!!!!!!
qspock
Jun 26 2006, 09:45
Τι εχετε παθει ολοι με τον Σφαιροπουλο ρε παιδια?
Warrior
Jun 26 2006, 15:57
QUOTE(qspock @ Jun 26 2006, 07:45 AM)
Τι εχετε παθει ολοι με τον Σφαιροπουλο ρε παιδια?
Nαι ρε παιδια!!
Εδω ερχεται ο Γκερσον και σεις ασχολειστε με το αν θα φυγει ο Σφαιροπουλος??
Στο Ισραηλ το θεωρουν σιγουρο.Στην Μακαμπι διαπραγματευονται για Μπλατ
και Ζηση(??)!!
sihainas
Jun 27 2006, 00:07
QUOTE(sportime.gr)
Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του περιμένουν εναγωνίως την απάντησή του, αλλά λίγο πριν τη δώσει επίσημα, στέλνει μήνυμα… ειρήνης και φιλίας, σαν το Στάδιο όπου πιθανότατα θα κατοικεί την επόμενη σεζόν! Ο Πίνι Γκέρσον για πρώτη φορά μετά την επίσημη πρόταση που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό λύνει τη σιωπή του στο Sportime.gr. «Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα. Σε μια ημέρα θα ξέρουμε τα πάντα». Ο Ισραηλινός αρνήθηκε την πρόταση της Μακάμπι και ετοιμάζεται «μετά από έξι χρόνια στην Μακάμπι που θα κούραζαν τον καθένα» να αλλάξει παραστάσεις και να… δώσει παραστάσεις επί ελληνικού εδάφους!
Το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον και το ταξίδι του αστραπή στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, τον κατέστησαν ως το πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στο Ισραήλ. Το τηλέφωνό του χτυπούσε μανιωδώς, αλλά εκείνος αρνούνταν πεισματικά να πει έστω και μία λέξη. Τελικά, η επιμονή μας... νίκησε και μετά από δεκάδες κλήσεις ο «Πίχνας» μας έκανε την τιμή να είμαστε το πρώτο μέσο (σε Ελλάδα και Ισραήλ), που μίλησε μετά την κρούση που δέχθηκε από την ομάδα του Πειραιά.
«Ο Ολυμπιακός είναι πρόκληση για εμένα. Είναι μια τεράστια πρόκληση...», παραδέχθηκε ο 55χρονος τεχνικός και στην συνέχεια έδωσε το... ρεπορτάζ! «Περιμένω τον Ολυμπιακό να μιλήσουμε. Νομίζω ότι αύριο έχουν μια συνάντηση για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Θα αποφασίσουν εκείνοι, θα αποφασίσω και εγώ με την σειρά μου, γιατί είναι μια απόφαση που θα παρθεί από κοινού. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά. Δεν ξέρω τι σημαίνει κοντά η μακριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα μιλήσουμε και πιστεύω πως την Τρίτη τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν».
Μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Ευρωλίγκα, ο Πίνι Γκέρσον ανακοίνωσε την απόφασή του να... αποσυρθεί για να ξεκουραστεί. Η προοπτική, όμως, να απαρνηθεί τελικά τον καναπέ του σπιτιού του, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ξένισε ελαφρώς στους συμπατριώτες του... «Όταν μετά το φάιναλ φορ της Πράγας είπα ότι θέλω να φύγω από την Μακάμπι για να ξεκουραστώ δεν εννοούσα ότι θέλω να εγκαταλείψω την Μακάμπι. Απλά όποιος κι αν ήταν στην θέση μου θα κουραζόταν μετά από έξι χρόνια στην Μακάμπι. Για κανένα δεν είναι εύκολο να εγκαταλείψει την Μακάμπι».
Ο Ολυμπιακός μοιάζει να παίζει... μόνος του στην περίπτωση του Γκέρσον, ίσως, γιατί ο ίδιος ο Ισραηλινός θέλησε να φανεί κάπως έτσι! «Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να πω τι και πως. Περιμένω τον Ολυμπιακό και ποτέ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να χρησιμοποιήσω τις άλλες προτάσεις για να πιέσω τον Ολυμπιακό. Δεν είναι αυτός ο δικός μου τρόπος, δεν λειτουργώ έτσι».
Τέλος, ο... Γκερσονόπουλος, όπως θα τον αποκαλούμε αν τελικά αράξει στο Λιμάνι, ξεκαθάρισε ότι... «Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουμε με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω, όμως, να τονίσω είναι ότι ποτέ δεν έθεσα τον Ντούγκερ ως όρο για να αναλάβω την ομάδα».
thrylos7
Jun 27 2006, 03:19
Υπάρχουν πολλά να πούμε αν αποκτηθεί ο Γκέρσον... Δε θα πω τα + και - ακόμα, αν δεν οριστικοποιηθεί η απόκτησή του...
Σφαιρόπουλος...
Όπως λέμε... τί έχουμε πάθει με τον Σχορτσιανίτη....
Εφόσον μείνει, θα μπορεί να είναι για 20 χρόνια προπονητής του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που θα αναλάβει πρώτος προπονητής. Ναι, είναι ουτοπικό αυτό για την Ελλάδα, αλλά όπως ο Ολυμπιακός χτίζει το μέλλον του μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι μπορεί να το εξασφαλίσει και στον πάγκο...
Έτσι, το βλέπω.. Ο Σφαιρόπουλος θα μπορεί να μείνει μια ζωή στον Ολυμπιακό..
Τώρα ξέρω βέβαια, αύριο θα ανακοινωθεί ότι φεύγει... για να χαρακτηριστεί το ποστ άστοχο!
womanplayer
Jun 27 2006, 03:20
QUOTE(leonkalf @ Jun 24 2006, 06:48 AM)
Όχι τον Γκέρσον ρε παιδιά....
Δεν μπορώ να τον σκεφτώ στον πάγκο μας.
Εδώ σε 2 ματς τον είδα στο ΣΕΦ και δεν μπορούσα μ'αυτόν τον άνθρωπο.
Είναι αχώνευτος!!
Δε μας ταιριάζει .-
εγω αν δω οτι νικαει τον ζοτς δεν θα με πειραξει καθολου κερδιζουμε το πρωταθλημα και παει στην συνεντευξη τυπου ο γκερσον και λεει στον ζοτς πως το λενε τον......................
thrylos7
Jun 27 2006, 03:31
εγω αν δω οτι νικαει τον ζοτς δεν θα με πειραξει καθολου κερδιζουμε το πρωταθλημα και παει στην συνεντευξη τυπου ο γκερσον και λεει στον ζοτς πως το λενε τον......................
Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, αλλά ο Πίνι είναι περίπτωση όπως και να το κάνουμε... ότι πρέπει για δημοσιογράφους. Καλό είναι αυτό..
Άρχισα να μιλάω τελικά...
thrylos7
Jun 27 2006, 03:41
Κάτι για τον Σφαιρόπουλο από τη betsmart.gr:
Συμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Ολυμπιακού η απόφαση της διοίκησης των ερυθρολεύκων και του ίδιου του Αγελλόπουλου είναι να μείνει ως εχει τουλάχιστον σαν ασίσταντ κόους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οτι και να συμβεί στο θέμα του προπονητή.Και ολα αυτά με αφορμή τις πληροφορίες οτι η επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Πίνι Γκέρσον θα φέρει και νέο αιμα και στις υπόλοιπες θέσεις του τεχνικού τιμ.Οπως ομως ειπαν οι ανθρωποι του Ολυμπιακού,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραμείνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και θέλουν ενα δικό τους άνθρωπο στον πάγκο οπως και να έχει.Αλλωστε μην ξεχνάμε οτι ο Σφαιρόπουλος ακόμα παίζει σαν χεντ κόουτς αν δεν προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε σύναψη συμφωνίας με ξένο τεχνικό
Χαίρομαι...
O Γκερσον δηλωσε στο σπορταιμ:«Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουμε με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω, όμως, να τονίσω είναι ότι ποτέ δεν έθεσα τον Ντούγκερ ως όρο για να αναλάβω την ομάδα».
κ εγω χαιρομαι..
Καλα..Ομπραντοβιτς απ'τη μια Γκερσον απ'την αλλη στους παγκους των δυο αιωνιων,θα'ναι "οαση" να τους παρακολουθεις..Κολαση θα γινει!
Κ ο ενας πιο αντιπαθητικος απ'τον αλλο...
qspock
Jun 27 2006, 08:17
Εγω παλι θα πω οτι αν ο Γκερσον θελει να φερει μαζι τον βοηθο του, τοτε καλα θα κανει ο Ολυμπιακος να τον φερει. Γιατι ο Γκερσον μπορει ετσι να λειτουργει σαν προπονητης, και να βασιζεται πολυ στον βοηθο του με τον οποιο εχει μαθει να δουλευει χρονια.
Και παλι θα πω: Δεν καταλαβαινω την εμμονη σας στον Σφαιροπουλο! Sorr guys, ειναι αδικαιολογητη 100%!!!!
Σφαιροπουλος must? Απο που κι ως που? Σφαιροπουλος ΠΡΩΤΟΣ προπονητης?? Pardon? Γιατι?
Air Kef
Jun 27 2006, 14:31
Νομίζω κιου πως το ποστ του Θρύλου7 σου απαντάει!
Ίσως όχι από φέτος αλλά σ'ιγουρα στα επόμενα χρόνια.Άσε που και μόνο από την μεταμόρφωση του Σοφο αξίζει να μείνει.Μήπως να φέρουμε πίσω και τον Διαμαντόπουλο; να τον φτι'αξει κι αυτόν;
Πολυ ενδιαφερον παρουσιαζουν οι δηλωσεις του Καζλαουσκας,που τα λεει ολα..
Αν παρατηρησετε τις δηλωσεις του θα δειτε οτι σε 2 σημεια εκθετει τον Ελληνιαδη..!!
1.Ακουσα και το άλλο: Ότι στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού δεν έπρεπε να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Μόνο στην Ελλάδα αυτή η πράξη θα δημιουργούσε παράπονα και παρερμηνείες. Παντού στην Ευρώπη, ο ηττημένος δίνει συγχαρητήρια στον νικητή. Παντού, αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά στα μάτια κάποιων φαίνεται παράλογο", εξερράγη ο Λιθουανός προπονητής. (θα θυμαστε τα λογια του Ελληνιαδη..)
2. "Σε αυτά θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι που μου είχε προκαλέσει κακή εντύπωση. Ορισμένες φορές, όταν αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί, αισθανόμουν ότι για να φτάσει το θέμα στα αφτιά του προέδρου ή του αντιπροέδρου, περνούσε από χίλια κύματα. Δεν εννοώ τους διοικούντες, ούτε τους συνεργάτες μου στον πάγκο. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει ανθρώπους, οι οποίοι επιχειρούν καθημερινά να αποδείξουν ότι είναι σημαντικοί προτείνοντας και προκρίνοντας αυτό που εκείνοι θεωρούν ως ενδεδειγμένη λύση ή παραχωρώντας συνεντεύξεις. Ισως αυτό να έχει σχέση με την προσπάθειά τους να ελέγχουν τον κόσμο και να διοχετεύουν τις απόψεις τους προς τα έξω" ισχυρίστηκε ο 52χρονος προπονητής υποστηρίζοντας ότι "αυτό ήταν κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ στον Ολυμπιακό"...
Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι "μπορεί η φράση μου να ακουστεί άσχημα, αλλά μερικές φορές αισθανόμουν απροστάτευτος από τη διοίκηση. Ως προπονητής πιστεύω ότι δεν χρειάζομαι προστασία, αλλά υπήρξαν στιγμές που ένιωσα αυτό το συναίσθημα. Θεωρώ ότι είχα την εμπιστοσύνη του Κόκκαλη και του Αγγελόπουλου, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω τι γινόταν πίσω από αυτούς. Σε καμία περίπτωση, δεν εννοώ τους ασίσταντ κόουτς, με τους οποίους είχα άριστη συνεργασία και πάντοτε θα έχω πολύ καλή σχέση. Γενικά από το προπονητικό επιτελείο, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. (τι κανει νιαου νιαου..)
Πες τα Γιονας!!!
Ελπιζω ν'ακουει ο Αγγελοπουλος..
sihainas
Jun 29 2006, 01:30
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Πίνι Γκέρσον. Ο Ισραηλινός τεχνικός συμφώνησε να είναι το νέο «αφεντικό» στον πάγκο της ομάδας.
Ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι Τ.Α. αναμένεται την Πέμπτη (29/6) στην Αθήνα οπότε και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους»
Λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό, ο Πίνι Γκέρσον μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, www.olympiacos.org για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ανυπομονώ να έρθω στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και για μένα μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Η διοίκηση μου έδειξε ότι έχει βάλει πολλούς μεγάλους στόχους κι αυτή η φιλοσοφία ταιριάζει με τη δική μου. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κερδίζει κι αυτό θέλω κι εγώ», τόνισε ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τ.Α. και συμπλήρωσε: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι εγώ και οι παίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας και οι στόχοι του Ολυμπιακού θα είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το φάιναλ φορ της Αθήνας. Έξι χρόνια στη Μακάμπι κερδίζω τα πάντα κι αυτό θέλω να κάνω με τον Ολυμπιακό».
Who is Who
ΟΝΟΜΑ: Πίνι Γκέρσον
ΗΜ. ΓΕΝ.: 13/11/1951
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Χαποέλ Χολόν (1977-1979), Χαποέλ Γκαν Σμουέλ (1979-1981), Γκαλί Ελιόν (1981-1983, 1992-93, 1994-95), Μακάμπι Χάιφα (1983-1985, 1986-87, 1988-89), Χαποέλ Τελ Αβίβ (1985-86), Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ (1987-88), Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (1990-1992), Μακάμπι Ρισόν (1993-94, 1997-1999), Χαποέλ Ιερουσαλήμ (1995-1997), Μακάμπι Τελ Αβίβ (1998-2001, 2003-2006)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Τη σεζόν 1992-93 κέρδισε το πρωτάθλημα με την Γκαλί Ελιόν σπάζοντας την «αυτοκρατορία» της Μακάμπι Τ.Α. ●Στα έξι χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της Μακάμπι Τ.Α. κέρδισε ισάριθμα νταμπλ! ●Το 1996 κατέκτησε το κύπελλο Ισραήλ με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ. ●Το 2001 κατέκτησε τη Σουπρολίγκα, το 2004 την Ευρωλίγκα στο Φάιναλ Φορ του Τελ Αβίβ και το 2005 το ίδιο τρόπαιο στο Φάιναλ Φορ της Μόσχας. ●Το 2006, η Μακάμπι ήταν η φιναλίστ στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στην Πράγα. ●Το 2005 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος προπονητής!
ΡΕΚΟΡ: Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έχει 254 νίκες και 104 από τη σεζόν 1986-87 ως και τη σεζόν 2005-06. Στην Ευρωλίγκα, το ρεκόρ του είναι 54 νίκες και 15 ήττες από τη σεζόν 2003-04 ως και τη σεζόν 2005-06.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.