Καλησπέρα σε όλη την παρέα,
Κατ' αρχάς να αποφορτίσω λίγο το κλίμα από όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν για το χθεσινό ματς της ΕΦΟΑ με τον Γέρακα δίνοντας συγχαρητήρια στις ομάδες της Κερατέας και της ΕΦΟΑ για την άνοδό τους, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Κάνοντας απλά και μόνο ένα σχόλιο σε συνέχεια των όσων ανέφερθηκαν, να πω ότι είναι κρίμα κάποιοι (είτε είναι παράγοντες είτε φίλαθλοι είτε δε ξέρω κι εγώ τι) προφασιζόμενοι το οτιδήποτε να προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που παιχνιδιού που είναι οι παίκτες και να προσπαθούν να γίνουν το επίκεντρο διαγράφοντας τη μαγεία της στιγμής.Υπό αυτή την έννοια κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση των παιδιών της ΕΦΟΑ.
Τώρα, σχετικά με το πολύ ενδιαφέρον κουίζ που έβαλε ο φίλος peritri ας δώσω κι εγώ την άποψή μου (εξαιρώντας τους συμπαίκτες μου από Κουκάκι):
PG: Τριχιάς (ΧΑΛΑΝΔΡΙ), Κριτούλης (ΚΕΡΑΤΕΑ)
SG: Τριανταφύλλης (ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ), Λουφόπουλος (ΓΕΡΑΚΑΣ)
SF: Στραταριδάκης (ΚΕΡΑΤΕΑ), Μαούνης (Δ.ΔΑΦΝΙΟΥ)
PF: Παρδαβέλλας (ΠΡΩΤΕΑΣ), Κουσσιώρης (ΚΕΡΑΤΕΑ)
C : Περδίκας (ΧΑΛΑΝΔΡΙ), Ελευθερίου (ΠΕΥΚΗ)
Ομάδα έκπληξη: Θα έλεγα το Χαλάνδρι μόνο και μόνο γιατί απέδειξε ότι δύο υπερπαίκτες στον άσσο και στο πέντε (σε αναβίωση του διδύμου Malone-Stockton) φτάνουν για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας.
Ομάδα απογοήτευση: Πολλές οι απογοητεύσεις από ομάδες που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι να στοχεύουν ψηλά.Μεγαλύτερη απ'όλες πιστεύω ο Πρωτέας.Παίκτες με πολύ μπάσκετ μέσα τους το οποίο για διάφορους λόγους δεν μπορέσανε να το βγάλουν ως ομάδα στο γήπεδο και φτάσανε να κινδυνεύουν μέχρι το τέλος.
Καλύτερος προπονητής:Καλαμπάκος (ΠΛΑΤΩΝΑΣ).Εκπληκτική δουλειά με τους μικρούς οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και νομίζω τον αδικεί το γεγονός ότι η ομάδα πέφτει.Του έλλειψε η εμπειρία και ίσως θα έπρεπε να είχε φροντίσει γι'αυτό. Όπως και να έχει όμως του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί όλοι ανεξαιρέτως μάτωσαν για να κερδίσουν τα πιτσιρίκια του.
Υ.Γ. Καλά να είμαστε και του χρόνου με υγεία