Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
kara9
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 14:11 ) *
Τελικά ποιος έδειρε ποιον??? Ποιος έφαγε τις περισσότερες? εσύ είχες και βουλωμένο ρουθούνι, μπορούσες να αναπνέεις κανονικά? οι σαμπάνιες τι μάρκα ήτανε? το βόλει τελικά έκανε προπόνηση? τα διχτάκια τα κόψατε? ο γεωργιάδης γιατί δεν έκανε μπάνιο μετά το παιχνίδι, έχει καμία πάθηση με το νερό?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ???? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Για να σου απαντήσω σε όλα αυτά θέλω 1 ώρα για να στα πώ απο κοντά....φαντάσου αμα ειναι να τα γράψω πόση ώρα θέλω..
Ας μείνουμε με τιν απορία τελικά γιατί βαριέμαι...
BILL79
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 14:16 ) *
Α. Αν κρύωνες δε θα φόραγες τιραντάκι αλλά ζιβάγκο , πόσο όταν έχει ''το πολύ 15 βαθμούς''

Β. Όταν εγώ έβγαινα στο μαγαζί αυτό, εσύ ακόμα μάθαινες να κάνεις αριστερό μπάσιμο... και πραγματικά παίζουν μωράκια αυτό είπα και εγώ 13,5...

a. Φοραγα μπλουζα και μπουφαν απο πανω αλλα απο την εννοια σου να μαρκαρεις τον Χαβιαρη μαλλον δεν προσεξες καλα...

b. Οταν εγω δουλευα σε τετοια μαγαζια εσυ εβγαζες πασες στον taper για να καρφωνει...
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
zigolo7
QUOTE(katso @ May 23 2008, 08:21 ) *
Η υπέρτατη ξεφτίλα......
Ντρέπομαι γιατί όμάδες με τέτοια διοίκηση οχί δεν πρέπει να ανεβένουν κατηγορία αλλά να μην υπάρχουν καν στο χώρο του αθλητισμου!!!!
Χτές το βράδυ λοιπόν ένας παίκτης μας, μέτα το ματς άνοιξε μια σαμπάνια μέσα στο γήπεδο..... Και εκεί αρχίσαν όλα!

Έρχετε ο έφορος του γηπέδου και πρόεδρος της ομάδας στα χαρτιά και του πατάει ένα χέσιμο γιατί μετά είχε άλλη ομάδα προπόνηση και θα γλιστρούσε το γήπεδο.... (του ήταν οικονομικά αδύνατον (και πού να σκεφτεί να προνοήσει!!!) να πάρει 3 παιδάκια από το παιδικό να το σκουπίσουν μετά....
Έτσι μετά από κουβέντες ο πατέρας του παιδιού μπαίνει μέσα στο γήπεδο και γίνεται χαμός... Δεν έπεσε ξύλο γιατί εμείς τους κρατάγαμε.. αλλά αυτά που ακούστηκαν τα ζηλεύει ακόμα και χειρότερος ταξιτζής!!!!! (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους).

Και η κίνηση του προέδρου λοιπον μετά ήταν να φωνάξει αστυνομία για να συλλάβουν το πατέρα του παιδιού το οποίο ανέβασε την ομάδα κατηγορία χωρίς ευρω, χωρίς να μας πάνε μια φορά για φαγητό χωρίς να μας δόσουν ένα τυπικό πρίμ σε περίπτωση νίκης....Ηχεία στο γήπεδο εμείς, σαμπάνιες εμείς, μπλουζάκια εμείς (Λίγο τσίπα να έχεις θα ντρεπόσουν να έρθεις στο γήπεδο και να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σου ανεβάσανε την ομάδα σου τσάμπα......)

Και εμφανίζονται στα αποδυτήριά μας 3 αστυνόμοι και μας ρώταγαν που τον κρύβετε... Την συνέχεια να την περιγράψει άλλος συμαπίκτης γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.
Ευτυχώς ο πατέρας είχε φύγει και γλυτώσαμε τα χειρότερα.... Να πάει φυλακή (νέος αθλητικός νόμος) ο πατέρας του παιδιού που ίδρωνε κάθε μέρα για αυτούς.....

Όταν οι παίκτες μαζευτήκαμε για φαγητο για να γλεντήσουμε την άνοδο καταλήξαμε στην πικρή απόφαση να πούμε οτι καλύτερα να μην ανεβαίναμε.....

8 μήνες παλεύεις για αυτή τη στιγμή, αυτά τα 10 λέπτα μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα. Και κάποιοι μου την στερήσανε.. Δεν θα το συνχωρέσω ΠΟΤΕ!!!!!! 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..

Και για να τα λέμε όλα ο μόνος ο οποίος χτες το βράδι δεν θα έκλεισε μάτι και παρατηρούσε την ξεφτίλα με ανοικτό το στόμα λες και έβλεπε τον λιθοβολισμό του παιδιού του ήταν ο Σεντούκας.

Έχω να πώ πάρα μα πάρα πολλά αλλά δεν αξίζει να δίνεις αξία σε τέτοιους ανθρώπους....

ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!

PS. Για να καταλάβετε την κατάσταση ο Παγόπουλος χτες έμαθε ποιός είναι ο πρόεδρος της ομάδας......

Εκανα και τη διαφήμησή μου ( 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..) βρείτε μου μια ομάδα που στην άνοδο περνάνε καλά για να έρθω παρέα με τους φίλους μου.

Να στε όλοι καλά, να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά των ομάδων που παιξαμε φέτος, ήταν κατά τα άλλα μια καλή χρονια με πολλα σκαμπανευάσματα μέχρι το τελος γαι για τους πάνω και για τους κάτω.

Κουκακίοτες μην φοβάστε θα ανέβετε και σεις χωρίς μπαράζ.

Να σε ενημερώσω οτι ο άνθρωπος που αναφέρεις με τόσο απαξιωτικά λόγια είναι στον χώρο του basket από όταν εσύ δεν υπήρχες καν στην σκέψη του πατέρα σου, με μεγάλη προσφορά στο άθλημα. κάνεις ποτέ δεν έχει αναφερθει τόπο απαξιωτικά όσο εσυ.

Δεν είναι έφορος του γηπέδου αλλά πρόεδρος και έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές την ομάδα σου να κάνει προπόνηση με 2 άτομα, και πρέπει να προφυλάσει το γήπεδο από οποιαδήποτε ζημιά (το παρκέ είναι καινούργιο για το οποίο χρόνια προσπαθούσε....), και ενώ είχε ενημερώσει τους παίκτες της ομάδας (ειδικά αναγνωστόπουλο!) να μην ανοίξουν σαμπάνια.

Ακόμα να σου πω ότι δεν είναι πρόεδρος της ομάδας σου και έχεις μείνει πίσω. Ουτε καν στα χαρτιά!!!

Και καλώς φώναξε την αστυνομία!!!ποιός είναι ο πατέρας του Αναγνοστόπουλου(πολύ καλός παίκτης) που μπαίνει και χειρονομεί εναντίον καποιου άλλου?? τι έχει προσφέρει στο basket?? Μόνο τεντυ μποισμους νομίζω.... και τυχερός είναι που έφυγε (σαν άλλος Σπύρος Λούης!!), και αν δεν έκανε τίποτα γιατι έφυγε??
taper
katso κοίτα μόνο τη δεύτερη ατάκα στα μπλε γραμματακια και μην απαντήσεις
BILL79
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 79-76
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 60-56
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 55-82
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 54-52
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 77-82
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 63-68
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 45-62
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 81-55
taper
επρεπε να περάσουν τόσες αγωνιστικές για να σηκώσω κούπα και αυτή με άλλον μαζι

taper 8/8
loufer 7/8
peritri 7/8
liveris 8/8
bill79 7/8
johny6/8
emekas6/7
to10to kalo 6/7
tripontopirounas 7/8
ΣΤΕ 6/8
BILL79
QUOTE(taper @ May 23 2008, 15:18 ) *

taper 8/8
loufer 7/8
peritri 7/8
liveris 8/8
bill79 7/8
johny6/8
emekas6/7
to10to kalo 6/7
tripontopirounas 7/8
ΣΤΕ 6/8

ποιο εχασα ρε ειδωλο;;;;
emekas
QUOTE(taper @ May 23 2008, 15:18 ) *

taper 8/8
loufer 7/8
peritri 7/8
liveris 8/8
bill79 7/8
johny6/8
emekas6/7
to10to kalo 6/7
tripontopirounas 7/8
ΣΤΕ 6/8

τρελα ποσοστα στο φιναλε της αγωνιστικης
Peritri
Είναι τυχαίο;

Να αλλάξω λίγο κουβέντα για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και τα εξωαγωνιστικά;

Μιας που τελείωσε το πρωτάθλημα μήπως να πούμε την άποψη μας για καλύτερη 5άδα, ομάδα-έπληξη, ομάδα απογοήτευση, καλύτερο προπονητη;

Για να είμαστε αντικειμενικότεροι ας μην βάζουμε παίκτες-προπονητές από την ομάδα μας.

Τί λέτε;
pain of salvation
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 13:34 ) *
Είναι τυχαίο;

Μιας που τελείωσε το πρωτάθλημα μήπως να πούμε την άποψη μας για καλύτερη 5άδα, ομάδα-έπληξη, ομάδα απογοήτευση, καλύτερο προπονητη;

Για να είμαστε αντικειμενικότεροι ας μην βάζουμε παίκτες-προπονητές από την ομάδα μας.

Τί λέτε;

Ωραίο...

και κάτι που θυμήθηκα μολις είδα την λέξη "καλύτερο"...μόλις τελειώσουν και οριστικά οι υποχρεώσεις μας,θα παραθέσω τα στατιστικά του μεγαλύτερου εν ζωή power forward σε σώμα shooting guard, Δημήτρη Μοσχονά
BILL79
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 15:34 ) *
Είναι τυχαίο;

Τί λέτε;

Playmaker: Παγοπουλος, Κηρομιτης
Shooting-guard: Στραταριδακης, Μαουνης
Small-forward: Κριτουλης, Τριανταφυλλης
Power-forward: Παρδαβελας, Μοσχονας
Center: Περδικας, Κουσιωρης, Σγουριτσας

Δεν μου βγηκε 5αδα....σιγουρα ξεχναω και αλλους πολλοι καλους αλλα δεν μου φτανει το μπατζετ tongue.gif

Ομαδα-εκπληξή: Γερακας

Ομαδα-απογοητευση: Πρωτεας

Καλυτερος προπονητης: Σιμος Γιωργος...για το υλικο που ειχε εκανε ενα μικρο θαυμα
BILL79
QUOTE(BILL79 @ May 23 2008, 15:55 ) *
πολλοι

πολυ...
loufer
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 15:34 ) *
Είναι τυχαίο;

Τί λέτε;

Επειδή είναι πολλά τα αξιόλογα παιδιά θα βάλω 2 σε κάθε θέση...
Καλύτερη πεντάδα πρωταθλήματος...
1. Παγόπουλος (ΕΦΟΑ), Κριτούλης (ΚΕΡΑΤΕΑ)
2. Στραταριδάκης (ΚΕΡΑΤΕΑ), Τριανταφύλλης (ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ)
3. Αποστόλου (ΚΟΥΚΑΚΙ), Μαούνης (Δ.ΔΑΦΝΙΟΥ)
4. Μοσχονάς (ΚΟΥΚΑΚΙ), Παρδαβέλλας (ΠΡΩΤΕΑΣ)
5. Περδίκας (ΧΑΛΑΝΔΡΙ), Κουσιώρης (ΚΕΡΑΤΕΑ)

Ομάδα έκπληξη - Κουκάκι, γιατί με το περσινό ρόστερ κατάφερε και διεκδικούσε άνοδο μέχρι τέλους (αν και κατι μου λέει ότι θα παίζει Α του χρόνου)
Ομάδα απογοήτευση - Πρωτέας, η περσινή χρονιά του είχε αφήσει υποσχέσεις...
Καλύτερος Προπονητής - κανένας...
taper
QUOTE(BILL79 @ May 23 2008, 14:21 ) *
ποιο εχασα ρε ειδωλο;;;;

το δικό σας πανμέγιστε 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(taper @ May 23 2008, 16:00 ) *
το δικό σας πανμέγιστε 77.gif 77.gif 77.gif

αφου ξερεις οτι ποτε δεν βαζω...μου φτανει οτι περασα τον μεντορα μου John Chaviaris 77.gif 77.gif 77.gif
taper
Επειδή είναι πολλά τα αξιόλογα παιδιά θα βάλω 2 σε κάθε θέση
Καλύτερη πεντάδα πρωταθλήματος

1. tripontopirounas(μακράν ο καλύτερος σουτέρ της κατηγορίας )- johny to kanoni
2. bill the bazukas- loufer the boss
3.peritri the glass-man - davor tasovits
4. triponter (γιατί ανήκει σε αυτή την κατηγορία ) - Θ.Μ. (asxetos username)
5.taper- katso

mvp bill klonatos
taper
συγμώμη αν ξέχασα μερικους

γενικά συμφωνώ με όλους τους προγράψαντες οπότε δεν αξίζει να γράψω με τη σοβαρότητα που με διακατέχει και είπα να κάνω και μια φορα την πλάκα μου
katso
QUOTE(zigolo7 @ May 23 2008, 12:56 ) *
Να σε ενημερώσω οτι ο άνθρωπος που αναφέρεις με τόσο απαξιωτικά λόγια είναι στον χώρο του basket από όταν εσύ δεν υπήρχες καν στην σκέψη του πατέρα σου, με μεγάλη προσφορά στο άθλημα. κάνεις ποτέ δεν έχει αναφερθει τόπο απαξιωτικά όσο εσυ.

Δεν είναι έφορος του γηπέδου αλλά πρόεδρος και έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές την ομάδα σου να κάνει προπόνηση με 2 άτομα, και πρέπει να προφυλάσει το γήπεδο από οποιαδήποτε ζημιά (το παρκέ είναι καινούργιο για το οποίο χρόνια προσπαθούσε....), και ενώ είχε ενημερώσει τους παίκτες της ομάδας (ειδικά αναγνωστόπουλο!) να μην ανοίξουν σαμπάνια.

Ακόμα να σου πω ότι δεν είναι πρόεδρος της ομάδας σου και έχεις μείνει πίσω. Ουτε καν στα χαρτιά!!!

Και καλώς φώναξε την αστυνομία!!!ποιός είναι ο πατέρας του Αναγνοστόπουλου(πολύ καλός παίκτης) που μπαίνει και χειρονομεί εναντίον καποιου άλλου?? τι έχει προσφέρει στο basket?? Μόνο τεντυ μποισμους νομίζω.... και τυχερός είναι που έφυγε (σαν άλλος Σπύρος Λούης!!), και αν δεν έκανε τίποτα γιατι έφυγε??

1. Πες μου το όνομά σου!!!!!!! γιατί κρύβεσαι?
2. Δεν μίλησα με απαξιωτικά λόγια-απλά περιέγραψα τί έγινε και με βάση αυτά που είδα απέκτησα άποψη και δεν βρίσκω σημείο στην αναφορά μου που να κράζω κα΄ποιον συγκεκριμένα. Μάλλον λοιπόν είσαι βαλτός και τα γράφεις χωρίς να έχεις άποψη!!!! γιατί ακόμα και αυτό για το παρκέ που λες είναι λάθος!!!!! [b]Το θέμα ήταν η επόμενη προπόνηση.
3. Κανένας από τους 2 δεν ακούμπησε τον άλλο!!!!!! εισαί πάλι λάθος !!!!!
4.εισαι κομπλεξικός γιατί περιγράφεις τον πατέρα του παιδιού τυχερό που έφυγε... Τί τυχερό ρε μάγκα????? Που δεν το συνέχισε? Χωρίς να είμαι με το μέρος του. Και αυτός μου χάλασε τη φιέστα. είσαι και πάλι λάθος λοιπόν!!!!!

Συμβουλή: Μη συνεχίσεις γιατί στο γήπεδο ήταν πολλά μάτια που έχουν σωστή άποψη!!!

Δεν θα συνεχίσω με άλλα βαρέθηκα
Peritri
1. Παγόπουλος (ΕΦΟΑ), Τριχιάς (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
2. Κριτούλης (ΚΕΡΑΤΕΑ), Λουφόπουλος (ΓΕΡΑΚΑΣ)

Ομάδα έκπληξη - Κουκάκι, γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές. Μεγάλη τους μαγκιά η 3η θέση...
Ομάδα απογοήτευση - Άγιος Θωμάς, θα πήγαινε για άνοδο, έσπρωξε υποτίθεται λεφτά αλλά ουσία 0!
Καλύτερος Προπονητής - Μαρκόνης (έτσι τον λένε; διότι κατάφερε αυτό που κατάφερε η ομάδα του, προφανώς έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.)
kara9
QUOTE(zigolo7 @ May 23 2008, 14:56 ) *

Xαίρομαι που τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα θα μάθουμε κ ποίος ειναι πρόεδρος της ομάδας μας!!
Τον σέβομαι τον άνθρωπο που λες αλλα το λάθος με την σαμπάνια έγινε και άρχισε να βρίζει τον Αναγνωστόπουλο πολύ ασχημα(σπίτια,παναγίες κ οικογένιες)κ τότε μπήκε ο πατέρας του για να τον υπερασπιστεί.Κ εσύ αμα ήσουν πατέρας του το ίδιο θα έκανες.
Κ ολα αυτά έγιναν με έναν παίχτη υπόδειγμα που ήταν ο ένας απο τους 3 που ερχόντουσαν προπόνηση χωρίς να έχει πάρει ούτε 1 δραχμή απο την αρχή της χρονιας όπως κ κανείς παίχτης άλλωστε.
Και ποιό είναι το ευχάριστώ σε αυτούς τους παίχτες που ανέβηκαν κατηγορία κάτω απο αυτές τις συνθήκες?????Να καλεί η ίδια τους η διοίκηση την αστυνομία για να συλλάβουν τους γονείς τους!!!
Ενα μεγάλο μπράβο στουσ συμπαίκτες μου και ΜΟΝΟ για την άνοδο!!
nikefalin
QUOTE(katso @ May 23 2008, 16:17 ) *
Δεν θα συνεχίσω με άλλα βαρέθηκα

το συνεχίζετε μόνο με πμ ή οτιδήποτε άλλο δεν απασχολεί αυτό το τόπικ (μέιλ, τηλέφωνα κλπ),
οι χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές κόντρες γνωρίζετε καλά που οδηγούν.
katso
QUOTE(nikefalin @ May 23 2008, 14:20 ) *
το συνεχίζετε μόνο με πμ ή οτιδήποτε άλλο δεν απασχολεί αυτό το τόπικ (μέιλ, τηλέφωνα κλπ),
οι χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές κόντρες γνωρίζετε καλά που οδηγούν.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!!!
taper
μην ψαρώνεται.κοιτάχτε τα μπλε γραμματάκια στο post του ( Μην διαφωνείς δημόσια με έναν βλάκα... Ο κόσμος μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά zigolo7 writing)
ΣΤΕ
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 12:34 ) *
Είναι τυχαίο;

Τί λέτε;

Πολυ ωραια ιδεα Peritri (ακομα θα ταν καλο να δωσει καποιος τους πρωτους σε ποντους, ριμπαουντ, ασιστ κ.α.)

PG(1):Κριτουλης, Τριχιας
SG(2):Τριανταφυλλης, Μαούνης
SF(3):Στραταριδακης, Αποστολου
PF(4):Παρδαβέλας, Μοσχονας
C(5):Ρουσσης, Περδικας

Ομαδα εκπληξη:Αριων με πολυ καλο 2ο γυρο νικησε και την Κερατεα στην εδρα της.
Ομαδα απογοητευση:Πλατων πιστευα οτι παρα το νεαρο της ηλικιας τους θα εμεναν στην κατηγορια.
Καλυτερος coach:Θα πω τον δικο μας 'παρα τους περιορισμους' μιας και ξερω ελαχιστους απο τους αλλους αλλα και γτ πιστευω οτι ειναι οντως απο τους καλυτερους.
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
nikefalin
QUOTE(taper @ May 23 2008, 16:25 ) *
μην ψαρώνεται.κοιτάχτε τα μπλε γραμματάκια στο post του

για το διαγωνισμό δε λες ? ετοιμάζουμε κι άλλα !
pain of salvation
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 14:18 ) *
1. Παγόπουλος (ΕΦΟΑ), Τριχιάς (ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
2. Κριτούλης (ΚΕΡΑΤΕΑ), Λουφόπουλος (ΓΕΡΑΚΑΣ)

Ομάδα έκπληξη - Κουκάκι, γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές. Μεγάλη τους μαγκιά η 3η θέση...
Ομάδα απογοήτευση - Άγιος Θωμάς, θα πήγαινε για άνοδο, έσπρωξε υποτίθεται λεφτά αλλά ουσία 0!
Καλύτερος Προπονητής - Μαρκόνης (έτσι τον λένε; διότι κατάφερε αυτό που κατάφερε η ομάδα του, προφανώς έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία.)

Ναι,έτσι τον λένε
niki6
QUOTE(nikefalin @ May 23 2008, 16:31 ) *
για το διαγωνισμό δε λες ?

μπααα!
antonof
Δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε όλοι πριν λέμε μεγάλες κουβέντες.
Όλοι έχουν δίκιο και όλοι άδικο.Δεν θα συμμετέχω καθόλου σ αυτά που έγιναν και από τη μία πλευρά και από την άλλη.Το μόνο που θα πω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν και να μιλήσω απαξιωτικά για κανέναν είναι
ότι όλα τα θέματα θα μπορούσαν να λυθούν μεταξύ τους και χωρίς αστυνομία αν και ο πατέρας και το παιδί και ο πρόεδρος καθόντουσαν λίγη ώρα να ηρεμήσουν και μετά τα έλεγαν στο δωματιάκι.

Εγώ πραγματικά θέλω να χαρώ την άνοδο γιατί μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη χρονιά ήταν.Τα καταφέραμε και τη χαρά δεν θα μου τη χαλάσει κανένα γεγονός τέτοιο.Με λίγη καλή θέληση και μετά από λίγες μέρες που θα έχουν ηρεμήσει όλοι θα λυθούν όλα.Μπράβο στους συμπαίκτες μου στους προπονητές μου και στον προεδρό μου που για μια ακόμη χρονιά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Loufer είσαι μεγάλος παίχτης και χθές ήσουν σε μεγάλη βραδιά.Είσαι μακράν mvp της χρονιάς.

Παιδιά ηρεμία.
taper
QUOTE(antonof @ May 23 2008, 15:51 ) *
.
Loufer είσαι μεγάλος παίχτης και χθές ήσουν σε μεγάλη βραδιά.Είσαι μακράν mvp της χρονιάς.

μην του λες τέτοια γιατί θα μας τα κάνει τσουρέκια( η αλήθεια είναι ότι φέτος μαγικός αν και ...3αντάρησε.έχω λοιπόν και εγώ ελπίδες σε κανά 2 χρονάκια)
Liveris
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Κατ' αρχάς να αποφορτίσω λίγο το κλίμα από όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν για το χθεσινό ματς της ΕΦΟΑ με τον Γέρακα δίνοντας συγχαρητήρια στις ομάδες της Κερατέας και της ΕΦΟΑ για την άνοδό τους, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Κάνοντας απλά και μόνο ένα σχόλιο σε συνέχεια των όσων ανέφερθηκαν, να πω ότι είναι κρίμα κάποιοι (είτε είναι παράγοντες είτε φίλαθλοι είτε δε ξέρω κι εγώ τι) προφασιζόμενοι το οτιδήποτε να προσπαθούν να κλέψουν την παράσταση από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που παιχνιδιού που είναι οι παίκτες και να προσπαθούν να γίνουν το επίκεντρο διαγράφοντας τη μαγεία της στιγμής.Υπό αυτή την έννοια κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση των παιδιών της ΕΦΟΑ.
Τώρα, σχετικά με το πολύ ενδιαφέρον κουίζ που έβαλε ο φίλος peritri ας δώσω κι εγώ την άποψή μου (εξαιρώντας τους συμπαίκτες μου από Κουκάκι):

PG: Τριχιάς (ΧΑΛΑΝΔΡΙ), Κριτούλης (ΚΕΡΑΤΕΑ)
SG: Τριανταφύλλης (ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ), Λουφόπουλος (ΓΕΡΑΚΑΣ)
SF: Στραταριδάκης (ΚΕΡΑΤΕΑ), Μαούνης (Δ.ΔΑΦΝΙΟΥ)
PF: Παρδαβέλλας (ΠΡΩΤΕΑΣ), Κουσσιώρης (ΚΕΡΑΤΕΑ)
C : Περδίκας (ΧΑΛΑΝΔΡΙ), Ελευθερίου (ΠΕΥΚΗ)

Ομάδα έκπληξη: Θα έλεγα το Χαλάνδρι μόνο και μόνο γιατί απέδειξε ότι δύο υπερπαίκτες στον άσσο και στο πέντε (σε αναβίωση του διδύμου Malone-Stockton) φτάνουν για τη δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας.
Ομάδα απογοήτευση: Πολλές οι απογοητεύσεις από ομάδες που είχαν ακουστεί το καλοκαίρι να στοχεύουν ψηλά.Μεγαλύτερη απ'όλες πιστεύω ο Πρωτέας.Παίκτες με πολύ μπάσκετ μέσα τους το οποίο για διάφορους λόγους δεν μπορέσανε να το βγάλουν ως ομάδα στο γήπεδο και φτάσανε να κινδυνεύουν μέχρι το τέλος.
Καλύτερος προπονητής:Καλαμπάκος (ΠΛΑΤΩΝΑΣ).Εκπληκτική δουλειά με τους μικρούς οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και νομίζω τον αδικεί το γεγονός ότι η ομάδα πέφτει.Του έλλειψε η εμπειρία και ίσως θα έπρεπε να είχε φροντίσει γι'αυτό. Όπως και να έχει όμως του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί όλοι ανεξαιρέτως μάτωσαν για να κερδίσουν τα πιτσιρίκια του.

Υ.Γ. Καλά να είμαστε και του χρόνου με υγεία smile.gif
mimos8
να κανω μια παρατηρηση παρακολουθωντας τη ψηφοφορια σας?ειναι δυνατον να μην βαζει κανενας στην καλυτερη 10αδα ουτε εναν παιχτη της εφοα που ανεβηκε κατηγορια?!
B.SCOTT4
kalispera,

den tha pw oute tha sxoliasw tipota...osoi eidan kseroun, kai osoi kseroun mporoun na skeutoun...aplws KRIMA-KRIMA-KRIMA

ena terastio BRAVO ston antonopoulo,tsiatsio,georgiodi,pagopoulo,karageorgo, katsogianno
pou pragmatikan gnwrizoun pws anevike auto to m%%%%%lo...

kalo kalokairi!

p.s: (eleuthero 3ari, perimenei protaseis...)
pain of salvation
QUOTE(antonof @ May 23 2008, 14:51 ) *
Δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί πρέπει πρώτα να ηρεμήσουμε όλοι πριν λέμε μεγάλες κουβέντες.
Όλοι έχουν δίκιο και όλοι άδικο.Δεν θα συμμετέχω καθόλου σ αυτά που έγιναν και από τη μία πλευρά και από την άλλη.Το μόνο που θα πω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν και να μιλήσω απαξιωτικά για κανέναν είναι
ότι όλα τα θέματα θα μπορούσαν να λυθούν μεταξύ τους και χωρίς αστυνομία αν και ο πατέρας και το παιδί και ο πρόεδρος καθόντουσαν λίγη ώρα να ηρεμήσουν και μετά τα έλεγαν στο δωματιάκι.
Εγώ πραγματικά θέλω να χαρώ την άνοδο γιατί μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη χρονιά ήταν.Τα καταφέραμε και τη χαρά δεν θα μου τη χαλάσει κανένα γεγονός τέτοιο.Με λίγη καλή θέληση και μετά από λίγες μέρες που θα έχουν ηρεμήσει όλοι θα λυθούν όλα.Μπράβο στους συμπαίκτες μου στους προπονητές μου και στον προεδρό μου που για μια ακόμη χρονιά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Παιδιά ηρεμία.

Όντως πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα... 19.gif 19.gif smiley.gif
Αστειεύομαι...όντως πολύ καλός παίχτης ο Lou(ci)fer...

QUOTE(mimos8 @ May 23 2008, 15:34 ) *
να κανω μια παρατηρηση παρακολουθωντας τη ψηφοφορια σας?ειναι δυνατον να μην βαζει κανενας στην καλυτερη 10αδα ουτε εναν παιχτη της εφοα που ανεβηκε κατηγορια?!

Σχεδόν όλοι,έχουν στην δεκάδα τους παίχτη της ΕΦΟΑ...αλλά και να μην είχαν,δεν σημαίνει και κάτι...

Και ένα τελευταίο...από αυτά που γράφηκαν για το ΕΦΟΑ-Γέρακας,το συμπέρασμα είναι πως η φασαρία στο τέλος ήταν εσωτερική υπόθεση της ΕΦΟΑ? Δεν έγινε τίποτα μεταξύ των 2 ομάδων? 19.gif
tripontopirounas
Ρε μάγκες, αυτός ο nikefalin πολύ μας της λέει και με άκομψο τρόπο...

Είναι δεύτερη φορά και κανείς δεν μίλησε...

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ JABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR REEEEEEEEEEEEEEEE!!
loufer
QUOTE(pain of salvation @ May 23 2008, 18:40 ) *
Όντως πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα... 19.gif 19.gif smiley.gif
Αστειεύομαι...όντως πολύ καλός παίχτης ο Lou(ci)fer...
Σχεδόν όλοι,έχουν στην δεκάδα τους παίχτη της ΕΦΟΑ...αλλά και να μην είχαν,δεν σημαίνει και κάτι...

Και ένα τελευταίο...από αυτά που γράφηκαν για το ΕΦΟΑ-Γέρακας,το συμπέρασμα είναι πως η φασαρία στο τέλος ήταν εσωτερική υπόθεση της ΕΦΟΑ? Δεν έγινε τίποτα μεταξύ των 2 ομάδων? 19.gif

Κάτι έγινε και μεταξύ των ομάδων, αλλά καλό είναι να μην αναφερθεί στο forum, αν θες p.m.
loufer
QUOTE(mimos8 @ May 23 2008, 17:34 ) *

Έχει μπει σχεδόν από όλους μας ο Παγόπουλος (το play), έτσι και αυτή η ομάδα έκανε προπόνηση, θα βάζαμε αυτούσια όλη την πεντάδα της, αλλά όταν κατεβαίνεις με μια προπόνηση σε αγώνες είναι λογικό να υστερείς σε κάποια σημεία, εξάλλου όλα τα παιδιά έχουν παίξει 2 χρόνια Α ΕΣΚΑ και μερικοί και παραπάνω.
Johnny
QUOTE(BILL79 @ May 23 2008, 00:22 ) *
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΚΕΡΑΤΕΑ 48-63 ή κατι τετοιο

την φαση του αγωνα την εκανε παλι John Chaviaris...θελει 4 δευτερα για να τελειωσει το ημιχρονο παιρνει την μπαλα απο αστοχο σουτ των αντιπαλων στο πλαι και λιγο πριν περασει το τριποντο για να κανει μπασιμο μονος του γλιστραει και πεφτει με την μαπα κατω tongue.gif tongue.gif tongue.gif ισως γλιστρησε στο σκατο που του ειχε πεσει στην προηγουμενη φαση...
77.gif 77.gif 77.gif John ",,," Chaviaris 77.gif 77.gif Taper " The Great" 77.gif 77.gif 77.gif

Aν την τρικλοποδια την λες γλιστρημα τοτε φιλε κανεις για διαιτητης της Β Εσκα.....δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα....μεχρι και ο coach απο Κερατεα ειπε foul και μου εδωσε το χερι....λοιπον ΠαπαBill ειδες και ηρεμησες....μην γινεσαι σαλιγκαρας.....BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(Johnny @ May 23 2008, 19:43 ) *
Aν την τρικλοποδια την λες γλιστρημα τοτε φιλε κανεις για διαιτητης της Β Εσκα.....δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα....μεχρι και ο coach απο Κερατεα ειπε foul και μου εδωσε το χερι....λοιπον ΠαπαBill ειδες και ηρεμησες....μην γινεσαι σαλιγκαρας.....BILL KLONATOS FOR EVER 77.gif 77.gif 77.gif

Βαριεμαι να σ απαντησω......
tasos5
Γιανναρα σαλιγκαραδες ειναι αλλοι.........
παιδια οποις θελει ας ερθει στο butterfly stadium να δει τον μεγαλο Βασιλη Κλωνατο που κανει παλι προπονησεις..........

loufer σταματα το μπασκετακι και παρε ποστο μανατζερ,το εχεις.......
taper ειδαμε και αμαξι που εχει ο κολλητος σου........
peritri απο τοτε που ειπε ο Γιαννης οτι εισαι ο woods, το παλικαρι βαριεται να παιξει μπασκετ........
εγω μαγκες 79 και σημερα............
efoa ultras with pride
[color=#3366FF]EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEFFFF
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 77.gif
Johnny
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 14:04 ) *
Εγώ δεν σκάω στα γήπεδα πριν παίξω αγώνα με σκούφο στο κεφάλι (έχει 25 βαθμούς έλεος) και τιραντάκι μαύρο...

Και ούτε κουνιέμαι στις μπάρες γνωστού παραλιακού κέντρου (με μέσο όρο ηλικίας 13,5) χορεύοντας Shakira...

Σε ποναει και ο loufer που λεει αληθειες........Billako σε πηρανε χαμπαρι.....οταν εχει κρυο σκαει με καπελο και οταν εχει ζεστη με σκουφο....Βill πες μου σε ποια ταινια τα εχεις δει αυτα να παω να την αγορασω.....LOUFER THE KING,TAPER THE GREAT 77.gif 77.gif 77.gif
Johnny
Bill σε ποναει ο Θοδωρης Τσολης επειδη ειναι πιο τουμπανο,εγω επειδη εχω καλυτερο σουτ και ο Τασος Νταβος επειδη ειναι ο καλυτερος παιχτης της Παλατιανης.....ΤSOLIS THE BUILDER 77.gif 77.gif 77.gif
BILL79
QUOTE(Johnny @ May 24 2008, 17:06 ) *
Bill σε ποναει ο Θοδωρης Τσολης επειδη ειναι πιο τουμπανο,εγω επειδη εχω καλυτερο σουτ και ο Τασος Νταβος επειδη ειναι ο καλυτερος παιχτης της Παλατιανης.....ΤSOLIS THE BUILDER 77.gif 77.gif 77.gif

John σε ποναει ο Κατελης που εχει περισσοτερες γκομενες απο σενα και ο Φουστανος γιατι δεν αναλαμβανει την αλλαγη φυλλου σου...μην στεναχωριεσαι ομως, ρωτα και αλλους καποιος θα σε αναλαβει...ειναι η μονη γιατρεια που σου εχει απομεινει...μετα πλαστικη για στηθος και θα βγαζεις πιο πολλα λεφτα και απο την Αλεξανδρατου... 41.gif 41.gif 41.gif
tasos5
QUOTE(mimos8 @ May 23 2008, 17:34 ) *

παλι τα ιδια?????θα σαλιγκαρεψετε παλι????
shanti
cool.gif cool.gif
QUOTE(tasos5 @ May 24 2008, 17:44 ) *

mate τα σαλιγκάρια βγαίνουνε το φθινόπωρο και όχι τώρα. έχουμε καιρό μέχρι τότε.
Johnny
o BILL KLONATOS συμφωνησε με το Σπορτινγκ και απο του χρονου θα αγωνιζεται στα γηπεδα της Β Εθνικης.....καλη συνεχεια BILL
BILL79
Κ αφου μιλαμε για βομβες, πολυ κοντα σε συμφωνια ειναι ο John Chaviaris με τον Αμυντα (Β' εθνικη)...τον θελουν για διδυμο με τον Μπαρμπα...ισως το κορυφαιο στην Β Εθνικη του χρονου...ειμαι περηφανος για σενα...αντε κ στην Εθνικη....
donrel_15
sas parakalw file johnny kai bill794567......(osa einai ta xronia pou tha mas prizeis kai den tha to koveis to athlima) otidipote gia metagrafes uparxei eidiko topic sto opoio mporeite na anaferthite!den einai xwros gia melontikes provlepseis kai astrwmanties edw!!!ekei stin palatiani ektos apo to na diavazete tous kafedes kai na koitate tis gualines sfaires sas mathenoun kai tipota allo?

(Υ.Γ Συγνωμη για τα greeklish αλλα μου ηρθε βραδυατικα...!!!)

mpakatsias for ever....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
pointguard
QUOTE(tasos5 @ May 24 2008, 14:44 ) *

Nomizeis oti o mimos8 paizei sthn efoa?
tasos5
ερω
QUOTE(pointguard @ May 27 2008, 01:52 ) *
Nomizeis oti o mimos8 paizei sthn efoa?

που να ξερω ρε φιλαρακο που παιζει ο καθενας????
δηλαδη αμα βαλω nick "greg foster" παει να πει πως παιζω στους utah jazz?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.