Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ημιτελικοί Ολυμπιακών Αγώνων
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
red pyramid88
Ε, αφού έγιναν που έγιναν οι προημιτελικοί ήρθε και η ώρα να πάμε παρακάτω. Για πείτε τι πιστεύετε ότι θα συμβεί με τα ζευγάρια που έχουμε

ΗΠΑ - Αργεντινή
Ισπανία - Λιθουανία

Για το πρώτο ζευγάτι γνώμη δε μπορώ να πώ μιάς και φοβάμαι μη γρουσουζεύσω την ομάδα που υποστηρίζω, πιστεύω όμως ότι αν οι αμερικανοί παίξουν καλή άμυνα, έχουν επιτέλους ένα αξιοπρεπές ποσοστό στα σούτ (αμάν πια αυτό το πράγμα) και καταφέρουν κλασσικά να πάνε το μάτς σε πολλές επιθέσεις, λογικά τους έχουν τους αργεντίνους. Μεγάλη περιέργεια έχω να δώ αν θα χρησιμοποιήσει επιτέλους λίγο παραπάνω το σούτ του Redd ο Σιζέφσκι που όπως φένεται λείπει απο την ομάδα, ενώ λογικά στη περίπτωση που οι αργεντίνοι δεν χάνουν τίποτα όπως στους προημιτελικούς, πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ο Prince που ξέρει να παίζει καλή περιφέρεια στην άμυνα. Θέλω επίσης να δώ πολύ πως θα πάει το ζευγάρι Kobe - Ginobilli (ίσως το ποιος θα παίξει καλύτερα να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό το μάτς).

Το δεύτερο ζευγάρι μου είναι εμφανώς πιο αδιάφορο και δεν έχω παρακουλουθήσει ιδιαίτερα τις 2 ομάδες. Η Λιθουανία είναι εμφανώς πιο αδύναμη και με λιγότερες λύσεις, ενώ έχουν και το χαρακτηρισμό λούζερς λόγω των προηγούμενων αποτυχιών τους. Λογικά οι Ισπανοί θα περάσουν.
tonykaramou
Φέτος είναι σειρα των ΗΠΑ
που εύκολα θα περάσουν την αργεντινή(λόγω κούρασης και ρόστερ)
Οσο για τον άλλο ημιτελικό... εύκολα η δύσκολα θα περάσει η Ισπανία
jokey
Αργεντινή - Αμερική
Οι αμερικάνοι όπως δείχνουν μέχρι τώρα, είναι αρκετά πιο υποψιασμένοι από τις προηγούμενες διοργανώσεις. Είναι πιο εργάτες μεσ' το γήπεδο, παίζουν καλύτερη άμυνα, έχουν λιγότερο χαζοχαρούμενο στυλ και αρκετά καλύτερο ρόστερ και γι αυτό νικάνε απλά και ωραία παρόλο που παίζουνε τη ίδια ότι να ναι επίθεση. Εκτός από το Λεμπρόν βέβαια, που όσο τον πάω σαν παίχτη άλλο τόσο με εκνευρίζει με την αγωνιστική και μη συμπεριφορά του. Τι κι αν έχει πάει στην άλλη άκρη της γης, τι κι αν βλέπει όλη την ώρα κινέζους μπροστά του... ακόμα νομίζει ότι είναι στο Ν.Β.Α. Όχι ότι έχει πολλή σημασία για μια ομάδα με τόσο ταλέντο τι κάνει ένας παίχτης. Οι αργεντίνοι από την άλλη είναι αυτό που έχουμε δει όλοι. Λίγοι παίχτες, αλλά παιχτάρες για international επίπεδο, πολλά χρόνια μαζί, δυνατοί, σκληροί, πολύ έμπειροι και με καλή ψυχολογία από τον προημιτελικό (ή όχι και τόσο καλή αν σκεφτούν πως ακριβώς κερδίσανε). Αν δεν είναι κουρασμένοι και αντέξουνε 40 λεπτά, είναι ίσως η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν την Αμερική. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο αν παίξουν αργά με σετ επιθέσεις στις οποίες είναι πολύ ικανοί σε μέτριες ομαδικά άμυνες, για να εκνευρίσουν τους αντιπάλους, να μην τους αφήσουν να τρέξουνε και να μην κουραστουν και αυτοί. Θα δώσω ένα προβάδισμα στην Αμερική γιατί παίζουν πραγματικά καλή άμυνα ατομικά όταν θέλουν και στο τέταρτο δεκάλεπτο που θα χουν κουραστεί, έστω και λίγο, οι γκαούτσος (πςςς) θα πάρουν το παιχνίδι. Βασικά στο ρυθμό θα κριθεί.

Λιθουανία - Ισπανία
Νομίζω θα γίνει πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι, κακό αμυντικά (εκτός και αν αρχίσουν τα δικά τους οι Ισπανοί με τους διαιτητές και γίνει καλό και αμυντικά rolleyes.gif ). Οι ισπανοί δε μου φαίνοντα και σε τόσο καλή κατάσταση, ειδικά οι Ναβάρο, Γκαρμπαχόθα. Παίχτες με βασική τους ικανότητα το μακρυνό σουτ, ακρογωνιαίος λίθος της Ισπανίας των τελευταίων χρονών και για αυτό και δεν παίζουν και τόσο καλα. Οι λιθουανοί πάλι παίζουν σχετικά καλά, σταθερά, με μέτριο Σισκάουσκας που στα μεγάλα παιχνίδι ξέρει τι να κάνει και με τον Γιασικεβίτσιους, ευτυχώς για αυτούς, να βάζει αρκετά περισσότερους από όσους τρώει. Επειδή οι μεν είναι λούζερ και οι δε winner όσο δε πάει, θα πω Λιθουανία. Αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει να γίνει ένα καλό παιχνίδι.
Pantel
H Αμερικη περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό. Η Αργεντινή απλά θα ελπίζει να ξεχαστεί ο Θεός kai na πιάσει απίστευτη γκίνια και γκαντεμιά -χείριστη μέρα τους NBA-ers και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ να πιάσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους οι Αργεντίνοι ή έστω να αποδεκατιστούν οι NBA-ers από καμιά επιδημία-δηλήτηρίαση και δε συμμαζεύεται
petrovic
Ελπίζω και εύχομαι η ομαδάρα της Αργεντινής που παίζει αντρίκιο και εντυπωσιακό μπάσκετ και διαθέτει και τον μεγαλύτερο μη Αμερικανό παίχτη όλων των εποχών,μπροστά από Ντράζεν,Γκάλη,Σαμπόνις, να ταπεινώσει τις ξιπασμένες ντίβες του ΝΒΑ που το έχουν ρίξει στο φτηνό τραμπουκιλίκι.
nikefalin
QUOTE(petrovic @ Aug 21 2008, 23:55 ) *
Ελπίζω και εύχομαι η ομαδάρα της Αργεντινής που παίζει αντρίκιο και εντυπωσιακό μπάσκετ και διαθέτει και τον μεγαλύτερο μη Αμερικανό παίχτη όλων των εποχών,μπροστά από Ντράζεν,Γκάλη,Σαμπόνις, να ταπεινώσει τις ξιπασμένες ντίβες του ΝΒΑ που το έχουν ρίξει στο φτηνό τραμπουκιλίκι.

να πέσει μόνο λίγο η ένταση παιδιά!
Gravedigger
QUOTE(petrovic @ Aug 21 2008, 23:55 ) *
Ελπίζω και εύχομαι η ομαδάρα της Αργεντινής που παίζει αντρίκιο και εντυπωσιακό μπάσκετ και διαθέτει και τον μεγαλύτερο μη Αμερικανό παίχτη όλων των εποχών,μπροστά από Ντράζεν,Γκάλη,Σαμπόνις, να ταπεινώσει τις ξιπασμένες ντίβες του ΝΒΑ που το έχουν ρίξει στο φτηνό τραμπουκιλίκι.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

ΥΓ: (Συγνώμη Νίκο)
jimol34
Ισπανία - Λιθουανία θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μάλλον ο πιο συναρπαστικός ημιτελικός εκ των δύο. Οι Ισπανοί είναι το φαβορί αλλά οι Λιθουανοί δεν θα πέσουν χωρίς μάχη. Άσχετο αλλά επειδή το διάβασα στην προηγούμενη σελίδα: Από που κι ως που οι Ισπανοί είναι λούζερς;


Αμερική- Αργεντινή: Οι Αργεντίνοι είναι μεγάλοι μαχητές και θα τα δώσουν όλα αλλά η Αμερική στα δυνατά τεστ (Ελλάδα και Ισπανία) έδειξε ότι είναι πιο σοβαρή από ποτέ, τα δίνει όλα στο γήπεδο μέχρι να πάρει διαφορά 20+ ενώ τον Μανού θα τον μαρκάρουν εναλλάξ James, Bryant,Wade και λογικά θα του βγάλουν το λάδι. Tyson Prince και Melo θα πέσουν πάνω στον Delfino (όπως και ο James). O Bosh παίζει σύμφωνα με την αξία του ενώ ο Howard αν τροφοδοτηθεί κοντά στο καλάθι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από Ομπέρτο-Σκόλα. Εντύπωση μου κάνει ότι ο Σιζέφσκι δεν χρησιμοποιεί καθόλου Boozer και Redd. Σε περίπτωση που η Team USA τους χρειαστεί, αυτοί οι δύο θα μπορούν να προσφέρουν αυτά που μπορούν από τη στιγμή που έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής; Πάντως χλωμό το κόβω οι έξι της Μπιανκοσελέστε να κερδίσουν τους 12 παικταράδες της Redeem Team.
D_WILL_8
Αργεντινή-ΗΠΑ
Πιστεύω οτί οι Αργεντίνοι θα κοντράρουν το ματς αλλά στο τέλος θα κερδισουν οι Αμερικανοι.. Εκτός βέβαια αν ο Ντελφίνο κάνει πάλι μέγα ματς και τον ακολουθήσουν οι 5 βασικοί.. Πάντως η Αργεντινή είναι η πρώτη ομάδα της σύγχρονης αποκαθήλωσης του Αμερικανικού μπάσκετ και έτσι αυτοί θα διψάνε για εκδίκηση...

Ισπανία-Λιθουανία
Οι δύο καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν παρουσιαστεί στους φετινούς Ολυμπιακούς.. Οι Ισπανοί έχουν μεγαλύτερο βάθος αλλά οι Λιθουανοι διαθέτουν προσωπικότητες που μπορούν να κερδίσουν και καλύτερες ομάδες.. Πολλά θα κριθουν για το αν οι Λιθουανοί θα καταφέρουν να διεκδηκήσουν το ματς από τα κέφια των Σάρας και Σισκα αλλά και από το πως θα καταφέρουν να περιορίσουν τον Γκαζόλ...
captain charisma
αμερικη-αργεντινη
οι 6 αργεντινοι ειναι δυσκολο να κερδισουν τους 12 παικτες του νβα.οι ηπα φαινονται πιο συγκεντρωμενοι απο ποτε στο στοχο τους που ειναι το χρυσο μεταλλιο για να εξιλεωθουν.οσο για τα μαρκαρισματα τζινομπιλι και ντελφινο εχουν τους καταλληλους παικτες για να τους μαρκαρουν.οσο για το μαρκαρισμα σκολα και ομπερτο κανενα προβλημα.με την δικη μας εθνικη βαλαν μονο 11π με τους αμερικανς τι θα κανουν?

ισπανια-λιθουανια
εδω εχουμε 2 ισαξιες ομαδες.πιστευω να γινει δυνατο ματς και ο νικητης να κριθει στις λεπτομερειες.η λιθουανια εχουν καλυτερους παικτες στο 1 με σαρας και στο 3 με σισκα και κλειζα.ενω οι ισπανοι υπερτερουν στη ρακετα με τους γκαζολ....

οποιος ξερει τι ωρα ειναι τα ματς ας το ποσταρει γιατι δν βρηκα ωρες.
a bullet for your head
Στο Αργεντινη-Η.Π.Α,βλεπω ευκολη επικρατηση των Αμερικανων.Οι Αργεντινοι μπορει να ηταν οι πρωτοι που αποκαθηλωσαν τους Αμερικανους στην Ιντιαναπολις,οπως πολυ ευστοχα ανεφερε ο D-WILL,τοτε ομως οι Αμερικανοι ηταν ''ανυποψιαστοι'',αλλαζονες,κ' πολυ προχειρα προετοιμασμενοι,ενω οι Αργεντινοι ηταν νεοι,ταλαντουχοι,με διψα για διακριση κ'με μεγαλυτερο βαθος στο ροστερ(Συν Σαντσεθ,Σκονοκινι,Χερμαν).Τωρα οι Αμερικανοι δεν ''αστειευονται'',κ' οι Αργεντινοι ηδη καναν την υπερβαση με μας..Στο Ισπανια-Λιθουανια,θα ελεγα οτι θα εξελιχθει σε ενα πολυ καλο παιχνιδι κ απο ποιοτητα κ απο διακυμανσεις στο σκορ.Κατι σαν το δικο μας με τους Αργεντινους.Νιωθω μια ''υποψια'' εκπληξης,υπερ των Λιθουανων..Παντως στις αρχικες μου προβλεψεις για το ποια ομαδα θα παρει το χρυσο,σε επιπεδο final 4,εχω πεσει κατα 3|4 μεσα.Οι Αυστραλοι πεσαν με τους Αμερικανους στους 8..
Air Kef
Στις 3 Ισπανια - Λιθουανια
και

στις 5.15 Αργεντινη - ΗΠΑ.
kaukasios
QUOTE(Air Kef @ Aug 22 2008, 11:08 ) *
Στις 3 Ισπανια - Λιθουανια
και

στις 5.15 Αργεντινη - ΗΠΑ.

αργεντινη-ΗΠΑ στις 5 ετσι διαβασα στο προγραμμα.


(Edit) Air Kef : Whatever. tongue.gif
Hellas On fire
Μαλλον η Αργεντινη μπορει να το παλεψει για ενα ημιχρονο αλλα οχι παραπανω. Ο Νοτσιονι επαιζε με ενα ποδι με εμας και τωρα με μισο. Αρα εχουν το πολυ 5,5 παικτες. Θα τους παρουν μεγαλοι διαφορα οταν τους ξεκουραζει ο προπονητης τους αλλιως θα το χασουν απο τα φαουλ αν οχι την κουραση.

Επιπροσθετως παιζουν καλη περιφεριακη αμυνα οι Αμερικανοι.
Αν επαιζαν προημιτελικο θα εδινα περισσοτερες πιθανοτητες στην Αργεντινη, αλλα δυσκολα τα πραγματα γιαυτους.

Ισπανια συνηθως καρδιζει Λιθουανους, αλλα οπως και να εχει μαλλον θα το παλεψουν.
Μπορει οι Αργεντινοι να αφησουν το ματς με την Αμερικη γιανα πανε για το χαλκινο.
saniboy
Το εχει η Λιθουανια ,αν την αφησει η διαιτησια cool.gif ,θα διεκδικησει μεχρι τελους τη νικη!
Ισπανια χωρις Καλντερον δεν εχει βρει καθολου ρυθμο, παρολα αυτα τα φαουλακια την κρατουν σε αποσταση βολης...
Gravedigger
Ρε Πιτσίλκα με την Ισπανία είσαι???

ΥΓ.Άγνωστη λέξη για τα Κινεζάκια. REPLAY
captain charisma
μεχρι στιγμης εχουμε πολυ καλο ματς αλλα ας ειναι καλα το flooping των ισπανων που τους κραταει κοντα στο σκορ αλλιως οι λιθουανοι θα ειχαν παρει μεγαλη διαφορα.εντυπωση μου κανει που ο πιτσιλκας παιζει καπως με το μερος της ισπανιας.παντως ο ρομπι τον παιζει καλα τον γκαζολ και εκανε και 3 λαθη και εχασε 3-4 ευκολα λει απ.
ο καλντερον πωα και δεν παιζει?τραυματιας?τον κραταει ως κρυφο χαρτι?τι γινεται?
Weekendman
Άμα έχει ο Σάρας χρόνο και χώρο κάνει την διαφορά όπως στην Εθνική Λιθουανίας, στον Παναθηναικό δεν τον βλέπω να συνεχίζει έτσι με την ακόμα μεγαλύτερη πολυκοσμία στην περιφέρεια με την παρουσία και του Νίκολας.
Οι Ισπανοί μόνο στο παιχνίδι με την Ελλάδα θύμησαν την ομάδα του 06 και 07 απο εκεί και πέρα, στα άλλα παιχνίδια του ομίλου δεν εντυπωσίασαν, με την Κροατία χωρίς τον Πόποβιτς δεν γίνοταν να είχαν δυσκολίες, όσο αφορά τον ημιτελικό η απουσία του Καλντερόν στοιχίζει και έχουμε ασυνήθιστα ποσοστά ευστοχίας ως τώρα για τους Λιθουανούς(αν και παραδοσιακά καλοί σουτέρ) στα τρίποντα απέναντι στην Ισπανική άμυνα που δεν τα επιτρέπει συνηθώς αυτά, αλλά με καλό παιχνίδι πάσας όλα γίνονται...
stefan
QUOTE(Gravedigger @ Aug 22 2008, 15:45 ) *
Ρε Πιτσίλκα με την Ισπανία είσαι???

ΥΓ.Άγνωστη λέξη για τα Κινεζάκια. REPLAY


Ημαρτον με αυτα τα φαουλ!!!!!!
Την ταπα του Λαβρινοβιτς στον Ρουντι μεχρι και ο Ρενεσες να ηταν διαιτητης δεν θα σφυραγε φαουλ!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Μεγαλη η απωλεια Καλντερον,που επηρεαζει πολυ το παιχνιδι.
benchwarmer
Εντελώς οφ τόπικ, αλλά εδώ και χρόνια πιστεύω πως ο Πιτσίλκας έχει τα πιο μαύρα μαλλιά που μπορούσε να έχει άνθρωπος...

Πολύ καλό παιχνίδι. Περιμένω συναρπαστικό φινάλε..
pain of salvation
την εφαγε καλα ο Rudy,λιγο ηρεμα ομως,απλα τραυματιστε τον,μην τον σκοτωσετε,τον θελω στους blazers
hannibal
τρίποντο και ΦΑΟΥΛ!!!

λιέ! του! βα!!!

λιέ! του! βα!!!

77.gif icon_drunk.gif


υγ: nirvana, γεια σου!!! tongue.gif blove.gif
hannibal
αμάν αυτός ο ρούντι

εσύ φταις για όλα που τους συγκράτησες, βρε pain of salvation tongue.gif
hannibal
δεν μας βλέπω καλά εμάς τους λιθουανούς 42.gif
benchwarmer
Καλα οκ..... Για να μην λεμε για τα δικα μας.... Παιρνει ο Καουκενας την κρισιμη επιθεση και αφου μετα λενε οχι φαουλ, το κανουν στα 5 δευτερα....

Θεός Ιωάννου: three-repeat!
Igor
Oι Ισπανοι ποτε ακριβως κανουν φαουλ ???? (................) 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
tzagasdog
γτ ο εχει εμεινε μεσα ο τραγικουλης ο Γιασαιτης?????? ημαρτον ηταν τοσο σιγουροι οι ισπανοι που το αφηναν ελευθερο....
τους σπρωξανε παλι τους ισπανους ημαρτον...
φαουλ φαουλ φαουλ τους αποδεκατισαν τους λιθουανους...

οκ ατυχια που δεν επαιζε ο Καλτερον ... με αυτον θα ελεγα οτι σιγουρα ειναι καλυτεροι απο τους Λιθουανους
Das Kapital
Στο τελικο η Ισπανια,προσωπικα εγω την Ισπανια ηθελα στον τελικο λογω των ΗΠΑ,ειναι μεγαλυτερη προκληση να κερδισεις τον πρωταθλητη κοσμου την κρισιμη στιγμη και οχι σε ''ααδιαφορο'' αγωνα ομιλου,μενει μονο να δουμε αν θα καταφερει η Αργεντινη να κανει τη ζημια,κατι απιθανο δηλαδη..
Gravedigger
Οι Λιθουανοί το πάλεψαν,αλλά λίγο τα λάθη,λίγο τα φάουλ δεν τα κατάφεραν.Πάντα ψηλά πάντως αυτή η ομάδα.

(Ο Javtokas μου φάνηκε τρομερά βελτιωμένος σε σχέση με την σεζόν στον ΠΑΟ.Μέχρι και βολές έβαζε)
tzagasdog
QUOTE(Gravedigger @ Aug 22 2008, 17:06 ) *
(Ο Javtokas μου φάνηκε τρομερά βελτιωμένος σε σχέση με την σεζόν στον ΠΑΟ.Μέχρι και βολές έβαζε)


καλο αυτο ετυχε...
PARISINOS
QUOTE(tzagasdog @ Aug 22 2008, 14:10 ) *
καλο αυτο ετυχε...


Δεν ετυχε, σε ολο το τουρνουα σουταρε με 65 τις εκατο (καμια σχεση με το 35 που σουταρε παλια και σε λιθουανια και σε ΠΑΟ) , ασε που το βλεπεις οτι εχει στρωσει το σουτ του.
Στον ΠΑΟ τον εβλεπες να σουταρει και σε επιανε απελπισια.
D_WILL_8
Δίκαια η Ισπανία.. Είναι καλύτρη ομάδα και σίγουρα άξιζε να είναι στον τελικό.. Που να έπαιζε και ο Καλντερόν..

VAMOS ARGENTINA!!!! smilie_schal1.gif
tzagasdog
αυτος ο Σιζεβσκι δεν μαθαινει με τιποτα παλι χωρις ψηλους αφησε την ομαδα... εε αμα δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου εε εισαι λιγο....
NBAholic
Το έχουν κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον το ματς οι Αργεντίνοι πλέον. 46-40. Αμυντικός λήθαργος στα τελευταία λεπτά (έλεος με τον Πρινς πάνω στο Σκόλα), ενώ έχουμε χάσει και τον επιθετικό ρυθμό μας, αλλά δεν ανησυχώ εντελώς ακόμη. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου μπορεί να ανατρέψει την κακή ψυχολογία της Team USA.
3 βολές τώρα και +9.
benchwarmer
Σκυλιά οι Αργεντίνοι... Αλλά δεν πιστεύω να αντέξουν...
red pyramid88
Γενικά κακό σούτ απο ένα σημείο και μετά και για άλλη μια φορά αυτή η βιασύνη να τελειώνει το μάτς γρήγορα με βεβιασμένες επιλογές. Μπήκε και ο Redd αλλά δεν βρήκε πραγματικά καλή ευκαιρία για σούτ.

Γενικά, θέλει λίγη ηρεμία το πράγμα μιάς και η Αργεντινή έχει βάλει δύσκολα καλάθια. Έχει ενδιαφέρον σίγουρα, αλλά ελπίζω να τελειώνουν το μάτς γρήγορα οι nbaers.
Weekendman
Όταν μια ομάδα σαν την Αργεντινή έχει
-τόσο περιορισμένο ρόστερ
-προέρχεται απο ένα εξαντλητικό προημιτελικό με την Ελλάδα
-αντιμεντωπίζει την πιεστική αμερικάνικη άμυνα και χάνει νωρίς με 30-9
-και τραυματίζεται ο καλύτερος παίκτης της ο Τζινόμπιλι
το να γυρίζεις το παιχνίδι και να το πάς στους 6 και στους 9 στο ημίχρονο έστω και με Αμερικανική βοηθεία απο τον πάγκο...
σημαίνει ότι οι Αργεντινοί είναι μαχητές που γουστάρεις να βλέπεις.
λογικά δεν θα αντέξουν αλλά πολλές φορές στο τουρνουά νομίζαμε το ίδιο αρκετοί απο εμάς, για να δούμε πόσο μεγάλη υπέρβαση μπορούν να κάνουν.
D_WILL_8
Μπράβο τους....
Αν δεν ήμουν Έλληνας πραγματικά θα ήθελα να ήμουν Αργεντίνος....(αθλητικά μιλώντας πάντα)


ΥΓ. ΣΚΟΛΑ ΓΙΓΑΝΤΑ 77.gif 77.gif 77.gif
treathitch
Μπράβο ρε ομαδάρα.. Συνεχίστε να με διαψεύδετε!!!! 77.gif
Vas
Καλά, σε αυτόν τον αλητάμπουρα τον Καρμέλο θα δώσουν καμιά τεχνική ποινή??

Τέτοια προστασία στην Αμερική δεν την περίμενα....
treathitch
Άντε, δώστε το τους από τώρα να τελειώνουμε. Εντολή να **** όλους τους επικίνδυνους αντιπάλους έχουν οι διαιτητές
red pyramid88
Γραφικότητες rolleyes.gif

Μια χαρά πάει το μάτς και οι Αργεντίνοι καλό είναι να το ρίξουν λιγότερο στις αγκωνιές, αφού θέλουν να διαμαρτύρονται τόσο smile.gif
stefan
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 22 2008, 18:36 ) *
Γραφικότητες rolleyes.gif

Μια χαρά πάει το μάτς και οι Αργεντίνοι καλό είναι να το ρίξουν λιγότερο στις αγκωνιές, αφού θέλουν να διαμαρτύρονται τόσο smile.gif


Στην διαμαρτυρια οι ΗΠΑ παιρνουν με ανεση το χρυσο... 19.gif 19.gif

Κριμα να μην παιζει ο Τζινομπιλι παντως..
red pyramid88
Back in the finals smiley.gif
Vas
ΑΝΤΕ VAMOS ESPAGNA!!!

Το μπάσκετ που παίζει η USA ειναι βαράμε (στου Κουτρούλη το γάμο) και μετά πέρνουμε επιθετικό!

βρήκαν 12 μαύρα κατσίκια και αρχίζουμε...

Τεσπα, ελπλίζω να παίξει και ο Καλδερόν με την Ισπανία, να ανέβει και ο Ναβάρο μπας και σωθεί το μπάσκετ!!
stefan
QUOTE(Vas @ Aug 22 2008, 19:11 ) *
ΑΝΤΕ VAMOS ESPAGNA!!!

Το μπάσκετ που παίζει η USA ειναι βαράμε (στου Κουτρούλη το γάμο) και μετά πέρνουμε επιθετικό!

βρήκαν 12 μαύρα κατσίκια και αρχίζουμε...

Τεσπα, ελπλίζω να παίξει και ο Καλδερόν με την Ισπανία, να ανέβει και ο Ναβάρο μπας και σωθεί το μπάσκετ!!


Ενταξει..
Παιζουν σκληρα οι Αμερικανοι,εως αντιαθλητικα πολλες φορες..

Αλλα οχι και "12 μαυρα κατσικια".
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα..
jokey
Δε γίνεται να μην μπεις μπράβο σε αυτή τη τεράστια ομάδα την Αργεντινή. Πρώτα πεθαίνουνε και μετά χάνουνε. Μπράβο και στην Αμερική που έφτασε τελικό μετά από χρόνια. Προκρίθηκαν οι ομάδες με το περισσότερο ταλέντο αλλά και με τη λιγότερη ψυχή έναντι τψν αντιπάλων τους.
Das Kapital
QUOTE(Vas @ Aug 22 2008, 19:11 ) *
ΑΝΤΕ VAMOS ESPAGNA!!!

Το μπάσκετ που παίζει η USA ειναι βαράμε (στου Κουτρούλη το γάμο) και μετά πέρνουμε επιθετικό!

βρήκαν 12 μαύρα κατσίκια και αρχίζουμε...

Τεσπα, ελπλίζω να παίξει και ο Καλδερόν με την Ισπανία, να ανέβει και ο Ναβάρο μπας και σωθεί το μπάσκετ!!


Οσο καιρο βλεπεις αυτο το τουρνουα αν το βλεπεις αυτο συμπαιρανες για την εθνικη των ΗΠΑ;
red pyramid88
QUOTE(stefan @ Aug 22 2008, 19:13 ) *
Αλλα οχι και "12 μαυρα κατσικια".
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα..


Σωστά, υπάρχει και ο kidd, μπερδεύτικε το παιδί απλά tongue.gif
Green Warrior
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 22 2008, 16:10 ) *
Back in the finals smiley.gif



Για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα μετά από 8 χρόνια (καλά στο παγκόσμιο έχουν πάνω από δεκαετία την εποχή των dream team το 1994) icon_drunk.gif

Πάντως με τις επιδοσεις και τις νίκες τους θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες του '94 και του ΄96
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.