Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
SG3ptshooter
QUOTE(Ginobili @ Oct 30 2010, 14:14 ) *
Και η ένσταση δεν έχει να κάνει με το αν ξεκίνησε 1ος ο Μάριτς...αλλά γιατί σε όλα τα παιχνίδια του,η ταρίφα είναι 10' όταν παίζει καλύτερα από τους άλλους.

σωστά το εντοπίζει ο Μανού ότι το θέμα χρησιμοποίησης του Μάριτς υπάρχει και στα άλλα 3 επίσημα ματς, όπου στην Ελλάδα έχει παίξει 15 λεπτά και στην Ευρώπη 10. Άρα συμφωνούμε αρκετοί χρήστες ότι δεν τον ξεχνάει (ή ότι τον ξεχνάει συστηματικά icon_drunk.gif ) Απλά η βάση της διαφωνίας είναι για πολλοστή φορά το αν έχουμε ή όχι "ένσταση" προς το γεγονός, δηλαδή πόσο εμπιστοσύνη στο Ζοτς έχει ο καθένας. Σεβαστό, απλά επειδή γενικά η ομάδα έχει ξεκινήσει ικανοποιητικά τα σέρνουμε αυτά τα θεματάκια και τα γιγαντώνουμε λίγο.
comrade
Ποια ολα τα παιχνιδια ρε τζινομπιλι;; 2 σοβαρα εχουμε δωσει ολα κι ολα.

Οοοο,τι και να γινει, φετος ο μπατιστ θα εχει το 20-λεπτο του. Απο κει και περα το αλλο 20-λεπτο θα το μοιραστει με τον
βουγιουκα ο μαριτς (ισως και λιγο με τσαρτσαρη).
Αλλα μη τρελλενομαστε! Δεν ειναι και σερμα ο βουγιουκας.
Καλο ειναι να παιρνει τον χρονο του. Να βελτιωνεται! Τον χρειαζομαστε και για του χρονου. Δεν θα υπαρχει για παντα ο μπατιστ.

No offence, ετσι...
Ginobili
QUOTE(Flexo @ Oct 30 2010, 10:08 ) *
Δεν εννοώ κάτι τέτοιο.
Ο τραυματισμός του Σίσκα ήταν σοβαρή απώλεια για την CSKA καθώς πρόκειται για τον καλύτερό της παίκτη.
Ωστόσο, βλέποντας το παιχνίδι, πέρα από τις αρνητικές επιρροές του συγκεκριμένου τραυματισμού, υπήρχε και το γεγονός ότι ένας Γκορντον σε πολύ καλή ημέρα πήρε τις διπλάσιες προσπάθειες-πρωτοβουλίες από ότι θα έπαιρνε με τον Σίσκα στην 5άδα.

Την έχεις δει την ΤΣΣΚΑ σε άλλο παιχνίδι? Και με την Μιλάνο 1ος σκόρερ ήταν ο Γκόρντον και πήρε διπλάσιες προσπάθειες από τον Σίσκα.Και με Σίσκα μέσα αυτός είναι το κύριο επιθετικό όπλο,προχθές από ένα σημείο και μετά κουράστηκε...καθώς μας έπαιζε μόνος του..και η ΤΣΣΚΑ κλάταρε.

QUOTE(comrade @ Oct 30 2010, 11:28 ) *
Ποια ολα τα παιχνιδια ρε τζινομπιλι;; 2 σοβαρα εχουμε δωσει ολα κι ολα.

Οοοο,τι και να γινει, φετος ο μπατιστ θα εχει το 20-λεπτο του. Απο κει και περα το αλλο 20-λεπτο θα το μοιραστει με τον
βουγιουκα ο μαριτς (ισως και λιγο με τσαρτσαρη).
Αλλα μη τρελλενομαστε! Δεν ειναι και σερμα ο βουγιουκας.
Καλο ειναι να παιρνει τον χρονο του. Να βελτιωνεται! Τον χρειαζομαστε και για του χρονου. Δεν θα υπαρχει για παντα ο μπατιστ.

No offence, ετσι...

Ποια όλα τα παιχνίδια ρε Τζινόμπιλι.....από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ρε Τζινόμπιλι,αλλά στο τέλος καταλήγεις να μου πεις ότι ό,τι και να γίνει φέτος,ο Μάριτς θα μοιραστεί το 20λεπτο με τον Βουγιούκα και τον Τσαρτσαρή.....
kolokotronis
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 30 2010, 13:53 ) *
Σόρρυ κιόλας αλλά σταματήστε λίγο και οι αισιόδοξοι και οι μη τις υποδείξεις τύπου "να δω τι θα λες τότε" και "αυτά είναι άκυρα", "όποιος δεν το βλέπει αυτό εθελοτυφλεί" " μη θεοποιείτε το Ζότς" κλπ κλπ, το λέω γιατί το έχω παρατηρήσει σε αρκετά ποστς τον τελευταίο καιρό. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Τσιλλ, μη δίνετε νόρμες στο τι πρέπει να γράψει ο άλλος. peace.gif

Και μιας και έλαβα διθυραμβικές κριτικές όταν έδωσα στοιχεία από το παρελθόν ( 69.gif ), να πω απλά ότι πέρυσι χάσαμε στο ΟΑΚΑ από τις 2 μεγάλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε (Μπάρτσα, Ρεάλ. Χάσαμε κι από άλλες αλλά θέλω να μιλήσω μόνο για ντέρμπυ), και πρόπερσυ από την Μπάρτσα, όταν τις συναντήσαμε σε φάση ομίλων. Kαι φέτος το ντέρμπυ του ομίλου πήραμε και εξασφαλίσαμε και μια καλή διαφορά. Καλό ακούγεται.

Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν είχαμε χάσει εμείς από καμία θεωρητικά "μικρή" ομάδα της Ευρωλίγκας.. smiley.gif

Ο καθένας κάνει κάποιες εκτιμήσεις ή διαφωνεί με εκτιμήσεις άλλων και ''περιμένει στη γωνία''.
Το έχουμε αυτό οι Έλληνες.
Την προβλεψολαγνεία, την ανάγκη για επιβεβαίωση και το ''σας τα έλεγα τόσο καιρό τώρα''.
Το κακό της υπόθεσης είναι οι απίστευτες υπερβολές που γράφονται.
Από την ώρα που χάναμε τον Σπανούλη.
Απαξίωση των Γιαννακόπουλων, από πολλούς, σε βαθμό κακουργήματος.
Και δώστου--> ''τα παράτησαν, να σηκωθούν να φύγουν αν δεν μπορούν άλλο!!, τους νοιάζει η μπάλα τώρα, ντροπή τους...'' κτλ.
Μετά --> ''είμαστε τελειωμένοι, που πάμε?, θα γίνουμε ρεζίλι..''
Όλα αυτά βέβαια χωρίς να δούμε τις μεταγραφές, χωρίς να έχουμε δει την ομάδα να αγωνίζεται..
Λεπτομέρειες.

Μερικοί πιστεύω ότι ενδόμυχα θέλουν να τραυματιστεί ο ΔΔ, για να βγουν και να πουν ότι ''μας τα'λεγαν'' για το κενό στα γκαρντ.
Φυσικά δεν υποστηρίζω να μην σχολιάζουμε, αλλά τόσο υπερβολή πια?
Προχτές κάναμε μία καλή εμφάνιση με ένα δυνατό αντίπαλο και ψειρίζουμε γιατί έπαιξε 11 λεπτά και όχι 21 ο Μάριτς.
Για 1 (ένα) ματς μιλάμε εντωμεταξύ.

Αναρωτιόμουν και εγώ για τις αντιδράσεις σε περίπτωση μίας ήττας, τελείως εκτός προγράμματος.
Θα είχε απίστευτο γέλιο.
Τελικά την έκαναν οι απέναντι και νομίζω ότι το πήραν πολύ πιο ψύχραιμα απ'ότι θα το παίρναμε εμείς.


comrade
Πωω ρε γκρινια πρωι-πρωι tongue.gif

Αυτο για το 20-λεπτο του μπατιστ, μια εκτιμηση δικη μου ειναι.Ο Μαριτς, δεν μπορει να παρει τη θεση του μπατιστ ως πρωτου ψηλου. Οχι απο φετος τουλαχιστον.
Απο κει και περα, το πως θα μοιραστει το 20-λεπτο με τον βουγιουκα δεν το ξερω.
Να σου πω την αληθεια, και 10 με 15 λεπτα να παρει ο μαριτς δε με χαλαει γιατι θελω και το βουγιουκα να βλεπω να παιζει...

Αλλα το ξαναλεω, εκτιμηση δικη μου ειναι, μπορει να πεφτω εντελως εξω και στα επομενα παιχνιδια να χτυπαει 25-λεπτα ο μαριτς (edit: δηλ να γινει αυτο που ηθελες, αν καταλαβα καλα)...

Γι αυτο ειπα, 2 παιχνιδια ειναι ολα κι ολα...
A.CAB
QUOTE(priest @ Oct 30 2010, 14:06 ) *
ασχολησου με την ομαδα σου φιλε ρεντχεντ!

υ.γ καλα acab αφου ξερεις τοσα πολλα γτ δεν γινεσαι προπονητης??ειναι κριμα να χαθει τετοιο ταλεντο!!και δεν ειρωνευομαι..αλλα αφου ξερεις και τις κινησεις το ζοτς τοτε εισαι μεγας προπονητης.


Άστοχη παρατήρηση αλλά και ένας ακόμα λόγος για να μην γίνεις εσύ ποτέ. Γιατί για να γίνεις προπονητής θέλει περισσότερα στοιχεία από το να ξέρεις πολλά για το μπάσκετ. Και δεν ειρωνεύομαι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως.


QUOTE(Ginobili @ Oct 30 2010, 14:20 ) *
Εγώ είχα ακούσει ότι θα παίζουμε γρήγορα,και η ΤΣΣΚΑ μας παρέσυρε για 30' στον ρυθμό της...5vs5 τσούκου τσούκου,και κυνηγάγαμε εμείς το σκορ.
Είχα ακούσει ότι ο Καιμακόγλου θα παίζει 3αρι..και τον είδα προχθές να παίζει 4αρι.
Είχα ακούσει ότι Τέπιτς-Καλάθης θα αναβαθμιστούν...και ο Ζοτς τους πάρκαρε στον πάγκο σε ένα σημαντικό ματς.Παίξανε λιγότερο από τον περσινό τους μ.ο


Εγώ είχα ακούσει ότι το ροτέισον θα είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές και ότι όλοι θα παίζουν και θα έχουν ρόλο. Με την εξαίρεση του Τέπιτς αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι θα δώσουμε έμφαση στην πιεστική και επιθετική άμυνα και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι ο Σάτο θα παίζει και 3 και 2 και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι θα προσπαθεί η ομάδα να ελέγξει τα ριμπάουντ σε κάθε αγώνα και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι η ομάδα θέλει χρόνο για δέσει πλήρως και αυτό βλέπω.
Μάλλον ακούμε διαφορετικά πράγματα ή ακούμε ότι θέλουμε να ακούσουμε.
Flexo
Ο Μπατίστ έπαιξε 21', ο Μαριτς 11' και ο Βουγιούκας 6'.
Σίγουρα ο Μάριτς μπορούσε να παίξει παραπάνω. Πχ. το 3λεπτο που χρησιμοποιήθηκε ο Τσαρτσαρής στο 5.
Απλά φαντάζομαι ότι ο Ομπράντοβιτς ήθελε πιο ευέλικτους ψηλούς για να τραβήξουν έξω τα θηρία της CSKA. Και αυτό φαίνεται ότι του βγήκε από τα στατιστικά.

Την μερίδα του λέοντος στους χρόνους των centers θα την έχει ο Μπατιστ και σίγουρα δεύτερος θα είναι ο Μάριτς που θα παίζει όλο και περισσότερο.
Ο Βουγιούκας θα πάρει περισσότερο χρόνο από τον Σερμαντίνι και πιστεύω πως του αξίζει.
desdenova
Κάποιοι λένε πως έχουμε θεοποιήσει τον Ζοτς. Μιλάμε για έναν απότ υος μεγαλύτερους προπονητές της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο άνθρωπος που τόλμησε πρώτος το σχήμα με τρεις κοντούς που ανήγαγε το pick n roll σε "επιστήμη". Κοντολογίς για τον άνθρωπο που έχει επηρεάσει όσο κανείς το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε σχόλια του στυλ ο Ζοτς ξέχασε τον Μάριτς στον πάγκο είναι βουτηγμένα στην υπερβολή. Αλλά ακόμα κι αν τον ξέχασε, ακόμη κι αν κάνει λάθη (τα οποία βεβαίως καλό είναι να επισημαίνουμε, όμως με το σεβασμό που του πρέπει), εγώ λοιπόν τον αγαπάω και για τα λάθη που κάνει. Πώς να το πω, γουστάρω να τον βλέπω στον πάγκο του Παναθηναϊκού...

In Ζοτς we trust...

Flexo
QUOTE(Ginobili @ Oct 30 2010, 14:20 ) *
Εγώ είχα ακούσει ότι θα παίζουμε γρήγορα,και η ΤΣΣΚΑ μας παρέσυρε για 30' στον ρυθμό της...5vs5 τσούκου τσούκου,και κυνηγάγαμε εμείς το σκορ.
Είχα ακούσει ότι ο Καιμακόγλου θα παίζει 3αρι..και τον είδα προχθές να παίζει 4αρι.
Είχα ακούσει ότι Τέπιτς-Καλάθης θα αναβαθμιστούν...και ο Ζοτς τους πάρκαρε στον πάγκο σε ένα σημαντικό ματς.Παίξανε λιγότερο από τον περσινό τους μ.ο


Όντως ο ρυθμός δεν ήταν και τόσο γρήγορος.
Ο Βουγιόσεβιτς είναι μανούλα στο να κατεβάζει τον ρυθμό μιας γρήγορης ομάδας.
Αλλά είναι νωρίς να κρίνουμε από το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα ανεβούμε σε αυτό το κομμάτι όταν πάρουμε παιχνίδια.

Ο Καϊμακόγλου είναι 4άρι. Σε κάποια φιλικά τον δοκίμασε ο Ζοτς στο 3 και μπορεί και να το δούμε και σε επίσημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταργείται από 4άρι.

Ο Καλάθης πήρε τον χρόνο του. Ο Τέπιτς πάλι όχι.
Προφανώς δεν ήθελε να ρισκάρει ο προπονητής ένα ντέρμπυ. Σε άλλα θα παίξουν περισσότερο.
Με την Μπάμπεργκ ο Ιβκοβιτς με την πλήρη περιφέρεια έδωσε από 32' χρόνο σε Σπανούλη και Τεόντοσιτς. Εμείς παίξαμε με την CSKA και πήρε τόσα ο Διαμαντίδης.
desdenova
Ο Καϊμακόγλου είναι τεσσάρι. Στο τρία δεν έδειξε να προσαρμόζεται σε καμμία περίπτωση κατά τη διάρκεια των φιλικών. Άσε που η ομάδα γινόταν και πολύ αργή και συνεπώς προβλέψιμη επιθετικά. Δε νομίζω να ξαναδούμε τον Κώστα στο 3.
Marciulionis
Εγώ νομίζω ότι ο Ζότς, λανθασμένα όπως αποδείχτηκε, εκτίμησε ότι ο Μάριτς δε μπορεί να κοντράρει τον Μαριάνοβιτς. Πάντως όταν μπήκε ο Μάριτς μέσα έκανε διαφορά κι εκτινάχτηκε η διαφορά. Θα τον κερδίσει το χρόνο του με παρόμοιες εμφανίσεις. Το ροτέισον στους ψηλούς δε νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί. Στον άσσο είναι το μόνο προβληματάκι που έχουμε,γι αυτό σταματήστε όλοι να τον μελετάτε το ΔΔ.
Ginobili
QUOTE(ACAB @ Oct 30 2010, 12:03 ) *
Άστοχη παρατήρηση αλλά και ένας ακόμα λόγος για να μην γίνεις εσύ ποτέ. Γιατί για να γίνεις προπονητής θέλει περισσότερα στοιχεία από το να ξέρεις πολλά για το μπάσκετ. Και δεν ειρωνεύομαι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως.




Εγώ είχα ακούσει ότι το ροτέισον θα είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές και ότι όλοι θα παίζουν και θα έχουν ρόλο. Με την εξαίρεση του Τέπιτς αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι θα δώσουμε έμφαση στην πιεστική και επιθετική άμυνα και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι ο Σάτο θα παίζει και 3 και 2 και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι θα προσπαθεί η ομάδα να ελέγξει τα ριμπάουντ σε κάθε αγώνα και αυτό είδα.
Είχα ακούσει ότι η ομάδα θέλει χρόνο για δέσει πλήρως και αυτό βλέπω.
Μάλλον ακούμε διαφορετικά πράγματα ή ακούμε ότι θέλουμε να ακούσουμε.

Το 2ο ισχύει απ'ότι βλέπω....
A.CAB
QUOTE(Ginobili @ Oct 30 2010, 15:31 ) *
Το 2ο ισχύει απ'ότι βλέπω....


+1
priest

QUOTE(ACAB @ Oct 30 2010, 15:03 ) *
Άστοχη παρατήρηση αλλά και ένας ακόμα λόγος για να μην γίνεις εσύ ποτέ. Γιατί για να γίνεις προπονητής θέλει περισσότερα στοιχεία από το να ξέρεις πολλά για το μπάσκετ. Και δεν ειρωνεύομαι. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως.

τπτ.ετσι και αλλιως δεν με ενδιαφερει να γινω προπονητης.την αποψη μ παραθετω στο φορουμ.το σχολιο μ παντως δεν ηταν αστοχο.επιμενω πως ο μαριτς επρεπε να χρησιμοποιηθει περισσοτερο.ισως να ημασταν τυχεροι που χρησιμοποιηθηκε την καταλληλη στιγμη αλλα αυτο δεν θα συμβαινει παντα!!!ισως να εχω αδικο αλλα...δεν νομιζω!!!οσο η αμυνα και η αποδοση των ντρου,διαμαντιδη και σατο κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα η ομαδα θα πηγαινει καλα!αλλα για ποσο θα συμβαινει αυτο?
παντως δεν διαφωνω μαζι σ πως σχεδον οσα περιμεναμε απο την ομαδα εχουν γινει πραγματικοτητα και μεσα στο γηπεδο.αλλα ειναι αυτα αρκετα??
οσο για την θεοποιηση του ζοτς διαφωνω.ο ζοτς ειναι μεγαλος προπονητης αλλα εχει κανει και λαθη.και ενα απο αυτα λεγεται τεπιτς.επιμενει σε αυτον αλλα δεν το χρησιμοποιει!δεν τον αφηνει ουτε καν να παιξει 5λεπτα!γτ οεο?απλα γτ ξερει πως δεν προκειται να κανει τπτ!
τελος παντων αυτο που θελω να πω εδω και ωρα ειναι πως η ομαδα δεν παρουσιαζει μονο τα καλα που περιμεναμε αλλα και τα αρνητικα!και δεν νομιζω αν παρουμε παικτη τον ιανουαριο(που αναρωτιεμαι ποιος μπορει να ειναι)να αλλαξει η κατασταση!
Marciulionis
QUOTE(priest @ Oct 30 2010, 16:14 ) *
οσο η αμυνα και η αποδοση των ντρου,διαμαντιδη και σατο κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα η ομαδα θα πηγαινει καλα!αλλα για ποσο θα συμβαινει αυτο?


Κι όσο η απόδοση των Ουέηντ, Λεμπρόν και Μπος κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα το Μαϊάμι θα πηγαίνει καλά,κι όσο η απόδοση των Κόμπε, Γκασόλ κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα οι Λαίηκερς θα πηγαίνουν καλά κ.ο.κ. Τι λογική είναι αυτή?? Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όσο τραβάνε τα αστέρια τους πάνε καλά κι όταν δε τραβάνε κάνουν κοιλιά...
A.CAB
Αν και δεν ξέρω σε ποιό απ' τα μηνύματα μου πήρα το ρόλο του δικηγόρου του Ομπράντοβιτς, συμφωνώ 100% ότι κάνει λάθη. Αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο ή το φοβερό στο να κάνει ένας προπονητής λάθη; Το θέμα είναι να μπορεί είτε να τα διορθώνει είτε να τα περιορίζει. Και στην τελική το βασικό είναι τι έχει γράψει η ιστορία στο φινάλε. Και τον Ομπράντοβιτς δεν θα τον θυμόμαστε για τα λάθη του. Μόνο οι μικρόψυχοι ή οι εκ διαμέτρου αντίθετοι με τη φιλοσοφία ή την καταγωγή του θα το θυμούνται. Έχει άλλα πράγματα να αφήσει πίσω του.

Στο τώρα λοιπόν αυτό που είπα είναι ότι η ομάδα δείχνει τα στοιχεία που μας λέγανε ότι θα δείξει στο παρκε. Κάποια περισσότερο, κάποια λιγότερο. Έτσι είναι αυτά. Ακόμα "δένετε" η ομάδα. Γίναμε υπερομάδα από τον Οκτώβρη; Όχι βέβαια. Γίναμε όμως και μέτρια ομάδα; Μέχρι και οπαδούς του Ολυμπιακού να ρωτήσεις πολύ δύσκολα θα στο πει κάποιος αυτό. Όχι και μέτρια. Δηλαδή ταβάνι το τοπ-16 φέτος; Έχεις δει πολλές ομάδες που σε έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέχρι στιγμής ή έχουν δείξει τόσο καλύτερα στοιχεία από μας;

Επίσης γιατί να μην κυμαίνεται η απόδοση τριών από τους καλύτερούς μας παίχτες σε υψηλά επίπεδα; Που είναι η έκπληξη; Δηλάδη μέχρι πότε θα παίζει καλά ο Σισκάουσκας; Ο Ναβάρο; Ο Κόμπι; Δεν είναι λογική αυτή. Μιλάμε για 3 από τους πιο ακριβοπληρωμένους, έμπειρους και καλύτερους (αυτό είναι σχετικό για κάποιους) παίχτες μας. Τους έχουμε για να έχουν απόδοση υψηλού επιπέδου. Αν δεν την έχουν δεν φταίει ούτε ο Ομπράντοβιτς, ούτε οι Γιαννακόπουλοι, ούτε εσύ κι εγώ.
kolokotronis
QUOTE(priest @ Oct 30 2010, 16:14 ) *
τπτ.ετσι και αλλιως δεν με ενδιαφερει να γινω προπονητης.την αποψη μ παραθετω στο φορουμ.το σχολιο μ παντως δεν ηταν αστοχο.επιμενω πως ο μαριτς επρεπε να χρησιμοποιηθει περισσοτερο.ισως να ημασταν τυχεροι που χρησιμοποιηθηκε την καταλληλη στιγμη αλλα αυτο δεν θα συμβαινει παντα!!!ισως να εχω αδικο αλλα...δεν νομιζω!!!οσο η αμυνα και η αποδοση των ντρου,διαμαντιδη και σατο κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα η ομαδα θα πηγαινει καλα!αλλα για ποσο θα συμβαινει αυτο?
παντως δεν διαφωνω μαζι σ πως σχεδον οσα περιμεναμε απο την ομαδα εχουν γινει πραγματικοτητα και μεσα στο γηπεδο.αλλα ειναι αυτα αρκετα??
οσο για την θεοποιηση του ζοτς διαφωνω.ο ζοτς ειναι μεγαλος προπονητης αλλα εχει κανει και λαθη.και ενα απο αυτα λεγεται τεπιτς.επιμενει σε αυτον αλλα δεν το χρησιμοποιει!δεν τον αφηνει ουτε καν να παιξει 5λεπτα!γτ οεο?απλα γτ ξερει πως δεν προκειται να κανει τπτ!
τελος παντων αυτο που θελω να πω εδω και ωρα ειναι πως η ομαδα δεν παρουσιαζει μονο τα καλα που περιμεναμε αλλα και τα αρνητικα!και δεν νομιζω αν παρουμε παικτη τον ιανουαριο(που αναρωτιεμαι ποιος μπορει να ειναι)να αλλαξει η κατασταση!

Δεν βρίσκω λόγο να μην συνεχίσει να συμβαίνει.
Αν έχεις δουλέψει καλά στην προετοιμασία την άμυνα και δείχνεις αμέσως καλά στοιχεία και διάθεση, δεν είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αμυντική σου απόδοση όλη τη χρονιά.
Όσον αφορά τους ΔΔ, Ντρου και Σάτο έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ σταθεροί παίκτες.
Ginobili
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε κάποιοι γκρινιάριδες και μίζεροι με το να θίγουμε και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η ομάδα.Εξαίρουμε την σαφή βελτίωση που έχει η ομάδα σε άμυνα και ριμπάουντ,εξαίρουμε τις εμφανίσεις ως τώρα του Σάτο,και λέμε πόσο πολύ ευχαριστημένοι είμαστε από την παρουσία του Μάριτς.Επίσης διαπιστώνουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι πιο αποδοτικός παίζοντας στο 1.Από κει και πέρα,δεν είναι δυνατόν να φαινόμαστε παράλογοι που ανησυχούμε με την στήριξη του Τέπιτς και να του δοθεί κομβικός ρόλος στον φετινό Παναθηναικό.Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Διαμαντίδης και η ομάδα να πέφτει έτσι.Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ικανοποιήμενοι από την παρουσία του Καλάθη επειδή έβαλε ένα καλάθι και έβγαλε μια πάσα.Δεν είναι δυνατόν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια(ακόμα και με την Εθνική) ο καλάθης να είναι ανύπαρκτος και εμείς να λέμε ότι όλα πάνε πρίμα.Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ένας από τους καλύτερους ευρωπαίους προπονητές όλων των εποχών,είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη και δεν έχει κι αυτός τα κολλήματα του.
Ο Ολυμπιακός αν δεν τραβήξει ο Τεόντοσιτς..υπάρχει και ο Σπανούλης ,αν είναι κι αυτός χάλια..υπάρχει ο Παπαλουκάς που είναι πάντα θετικός ερχόμενος από τον πάγκο(απείρως περισσότερο σε σύγκριση με Καλάθη και Τέπιτς).Και στην Μπάρτσα από την άλλη,δεν ζουν και αναπνέουν μόνο από τον Ρούμπιο.Και ο Λάκοβιτς και ο Σάντα προσφέρουν σημαντικά ερχόμενοι από τον πάγκο.Και στα κρίσιμα που κρίνονται οι τίτλοι,οι βοήθειες από τον πάγκο παίζουν καθοριστικό ρόλο.(Σάντα στο φάιναλ4,Σάρας στους τελικούς).Δεν παίζουμε στα μέσα της δεκαετίας του 90' που όλα άρχιζαν και τέλειωναν στους 5 βασικούς.
Έχουμε πει 1.000.000 φορές ότι ο Τέπιτς έχει εξαιρετική τεχνική,σωματικά προσόντα,ξέρει μπάσκετ...και σε κάθε παιχνίδι περιμένουμε να αναστηθεί,αλλά όλο με την προσμονή μένουμε.Έχουν βαλθεί κάποιοι να μας πείσουν από το καλοκαίρι ότι αυτό το παιδί μπορεί να παίζει play maker στον Παναθηναικό...ε χωνέψτε το επιτέλους,παραδεχτείτε το!!! Δεν μπορεί!!! Είναι ανίκανος!!!! Δεν θα προσβάλλουμε το μεγαλείο του Ομπράντοβιτς με το να το πούμε!

QUOTE(kolokotronis @ Oct 30 2010, 13:34 ) *
Δεν βρίσκω λόγο να μην συνεχίσει να συμβαίνει.
Αν έχεις δουλέψει καλά στην προετοιμασία την άμυνα και δείχνεις αμέσως καλά στοιχεία και διάθεση, δεν είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αμυντική σου απόδοση όλη τη χρονιά.
Όσον αφορά τους ΔΔ, Ντρου και Σάτο έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ σταθεροί παίκτες.

Σταθερότατοι είναι....αλλά είναι άνθρωποι,δεν είναι βιονικές μηχανές.Και το πρόβλημα έγκειται στις βοήθειες που μπορεί να έχει ο Διαμαντίδης.Και πέρσι έκαναν πολύ καλή προετοιμασία και δούλεψαν,αλλά μετά από τέτοια φθορά τα τελευταία χρόνια..ο ανθρώπινος οργανισμός του Μητσάρα κλάταρε και παρουσίασε τραυματισμούς.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Oct 31 2010, 00:27 ) *
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε κάποιοι γκρινιάριδες και μίζεροι με το να θίγουμε και τα αρνητικά στοιχεία που παρουσιάζει η ομάδα.Εξαίρουμε την σαφή βελτίωση που έχει η ομάδα σε άμυνα και ριμπάουντ,εξαίρουμε τις εμφανίσεις ως τώρα του Σάτο,και λέμε πόσο πολύ ευχαριστημένοι είμαστε από την παρουσία του Μάριτς.Επίσης διαπιστώνουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι πιο αποδοτικός παίζοντας στο 1.Από κει και πέρα,δεν είναι δυνατόν να φαινόμαστε παράλογοι που ανησυχούμε με την στήριξη του Τέπιτς και να του δοθεί κομβικός ρόλος στον φετινό Παναθηναικό.Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Διαμαντίδης και η ομάδα να πέφτει έτσι.Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ικανοποιήμενοι από την παρουσία του Καλάθη επειδή έβαλε ένα καλάθι και έβγαλε μια πάσα.Δεν είναι δυνατόν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια(ακόμα και με την Εθνική) ο καλάθης να είναι ανύπαρκτος και εμείς να λέμε ότι όλα πάνε πρίμα.Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι ένας από τους καλύτερους ευρωπαίους προπονητές όλων των εποχών,είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη και δεν έχει κι αυτός τα κολλήματα του.
Ο Ολυμπιακός αν δεν τραβήξει ο Τεόντοσιτς..υπάρχει και ο Σπανούλης ,αν είναι κι αυτός χάλια..υπάρχει ο Παπαλουκάς που είναι πάντα θετικός ερχόμενος από τον πάγκο(απείρως περισσότερο σε σύγκριση με Καλάθη και Τέπιτς).Και στην Μπάρτσα από την άλλη,δεν ζουν και αναπνέουν μόνο από τον Ρούμπιο.Και ο Λάκοβιτς και ο Σάντα προσφέρουν σημαντικά ερχόμενοι από τον πάγκο.Και στα κρίσιμα που κρίνονται οι τίτλοι,οι βοήθειες από τον πάγκο παίζουν καθοριστικό ρόλο.(Σάντα στο φάιναλ4,Σάρας στους τελικούς).Δεν παίζουμε στα μέσα της δεκαετίας του 90' που όλα άρχιζαν και τέλειωναν στους 5 βασικούς.
Έχουμε πει 1.000.000 φορές ότι ο Τέπιτς έχει εξαιρετική τεχνική,σωματικά προσόντα,ξέρει μπάσκετ...και σε κάθε παιχνίδι περιμένουμε να αναστηθεί,αλλά όλο με την προσμονή μένουμε.Έχουν βαλθεί κάποιοι να μας πείσουν από το καλοκαίρι ότι αυτό το παιδί μπορεί να παίζει play maker στον Παναθηναικό...ε χωνέψτε το επιτέλους,παραδεχτείτε το!!! Δεν μπορεί!!! Είναι ανίκανος!!!! Δεν θα προσβάλλουμε το μεγαλείο του Ομπράντοβιτς με το να το πούμε!


Σταθερότατοι είναι....αλλά είναι άνθρωποι,δεν είναι βιονικές μηχανές.Και το πρόβλημα έγκειται στις βοήθειες που μπορεί να έχει ο Διαμαντίδης.Και πέρσι έκαναν πολύ καλή προετοιμασία και δούλεψαν,αλλά μετά από τέτοια φθορά τα τελευταία χρόνια..ο ανθρώπινος οργανισμός του Μητσάρα κλάταρε και παρουσίασε τραυματισμούς.


Αλλο το να επισημαινεις ενα προβλημα ( οπως το εχουμε κανει ολοι μας , δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι στον ασσο ειμαστε υπερπληρεις η οτιδηποτε τετοιο) και αλλο να ξεκινας ολοκληρη σταυροφορια , ψηριζοντας ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ την 3λεπτη αποδοση του τεπιτς , η την δεκαλεπτη του καλαθη.

Η φαση με τους τεπιτς καλαθη εχει καταντησει γελοια . Μου θυμιζουν πλεον κατι διδυμα ταινιων η καρτουν ( τομ και τζερι, τανγκο και κας τετοια φαση) , μιας και τα ονοματα τους αναφερονται σχεδον συνεχεια μαζι.
Μεχρι και χθες , που ο ομαδα επαιξε ομολογουμενος καλα, που ο καλαθης εκανε τα αυτονοητα ( επαιξε αμυνα, οργανωση χωρις λαθη, κρατησε το ρυθμο, και γενικα οσο επαιξε σιγουρα δεν εκτεθηκε, και ξεκουρασε τον μητσο για εναν δεκαλεπτο)
και που ο τεπιτς δεν επαιξε σχεδον καθολου (οποτε τι ακριβως να κρινεις) παλι σηζητηση για τον καλαθοτεπιτς ειχατε ανοιξει.

Ναι το μπασκετ πλεον δεν ειναι οπως το 90 , που παιζεται με 5 παιχτες, αλλα πρεπει ορισμενοι να καταλαβετε οτι υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα σε μια ομαδα απο την αποδοση του αναπληρωματικου πλευ, η του 5ου γκαρντ.
Και αν αυτα τα πραγματα πανε καλα, τοτε λιγη σημασια εχει αν θα παιξει καλα ο καλαθης η ο τεπιτς.

Και οσο για την μπαρτσα ,ναι μεν δεν στηριζεται μονο στο ρουμπιο, αλλα πιστεψε με , αν τραυματιστει ο ναβαρο, ΤΕΛΟΣ και οι ελπιδες της μπαρτσα για ευρωλίγκα. Γιατι οποιος πιστευει οτι θα τραβηξει το κουπι του σκοραρισματος ο ρουμπιο, η εστω ο γερασμενος πλεον γιακα, αιθεροβατει περισσοτερο απο μενα , που ελπιζω ακομα να δω τον τεπιτς να παιζει μπασκετ αξιωσεων.

Και οσο για την καραμελα με τα λεπτα του διαμαντιδη , εχει καταντησει γραφικη. Οι τεοντοσιτς και σπανουλης επαιξαν 33 λεπτα ο καθενας , και μαλιστα σε ματς με την μπαμπεργκ και οχι ντερμπι κορυφης. Δεν ειδα κανεναν , να λεει οτι θα κλαταρει ο σπανουλης.

Ασε που με το αστειο πρωταθλημα που εχουμε, ο διαμαντιδης παιζει αρθροιστικα ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεπτα τη βδομαδα , απο τον ναβαρο πχ. Γιατι ο ναβαρο παιζει απο 28 λεπτα ΔΥΟ φορες τη βδομαδα ( αρα 55 περιπου λεπτα) ενω ο διαμαντιδης παιζει μεν 33 στην ευρωπη (αν υποθεσουμε οτι τοσα θα παιζει σε ολα τα ματς που πολυ αμφιβαλλω) αλλα το πολυ 20 στην ελλαδα (και πολλα λεω).

Για να μην πιασω παραδειγματα παιχτων στο ΝΒΑ , που παιζουν 40 και πλεον λεπτα, 4 φορες την βδομαδα, και μαλιστα σε μπακ του μπακ παιχνιδια πολλες φορες.

Ο διαμαντιδης ευχομαι να ειναι καλα και να περασει τη χρονια χωρις ουτε μια ιωση. Η πιθανοτητα να τραυματιστει υπαρχει, αλλα σιγουρα δεν θα φταει οτι παιζει 32 λεπτα ανα παιχνιδι , μια φορα τη βδομαδα. Σιγα τα λεπτα. Αν αυτο λεγεται καταπονηση, τοτε ο γκαλης που τελειωσε διωργανωση παιζοντας ΠΑΝΩ απο 40 λεπτα μεσο ορο, θα επρεπε να ειχε μουρλαθει στους τραυματισμους η να ειχε λιποθυμησει στο γηπεδο.

Καταπονηση υπαρχει λοιπον, αλλα ας μην υπερβαλλουμε.

Για μενα , το θεμα των τεπιτς -καλαθη εχει ξεφυγει. Αν παιζουν , τοσο το καλυτερο, αν οχι σιγα τα αυγα. Ο διαμαντιδης να ειναι καλα. Ουτως η αλλως , και τον ντε κολο να ειχαμε, η τον μπετσιροβιτς, παλι απο τα @@ του διαμαντιδη θα κρεμιομασταν. Αν τραυματιζοταν, απλα θα ειχαν κανει φτερα οι ελπιδες μας για το 6ο...

Οπως πρεπει να χωνεψουμε λοιπον εμεις (οπως λες) οτι ο τεπιτς ειναι ανικανος, ετσι πρεπει να χονεψεις και εσυ οτι το ροστερ εκλεισε, και αυτο ειναι πλεον. ΤΕΛΟΣ. Με το να αναλυεις καθε φορα τι εκανε και τι δεν εκανε ο τεπιτς (και ο καλαθης για να μην ξεχνιομαστε...) δεν προκειται να αλλαξει κατι...
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Oct 30 2010, 14:14 ) *
Κάθε φορά που τελειώνει ένα παιχνίδι του ΠΑΟ σκέφτεσαι πως θα εξηγήσεις ότι όλα συνέβησαν σωστά? Λάθη δεν διακρίνεις ποτέ από τον Ομπράντοβιτς?
Τι θα πει ο Βουγιόσεβιτς ξέρει σαν ανοικτό βιβλίο τον Μάριτς?Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό? Δηλαδή σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί χρησιμοποιεί το ίδιο τον Μάριτς? Με ποια λογική ο Μπατιστ θα φθείρει τον Μαριάνοβιτς για να μπει στο 2ο ημίχρονο ο Μάριτς να παίξει άμυνα(???? w00t.gif )Η ρακέτα της ΤΣΣΚΑ ήταν ανύπαρκτη σε όλο το παιχνίδι,από την περιφέρεια μας έκαναν ό,τι ζημιά έκαναν. Και ο Βουγιούκας τι μπήκε να κάνει ενδιάμεσα? Να δικαιολογήσει τον μισθό του?
Για ποιον κίνδυνο να φορτωθεί με φάουλ μιλάς? Με Μαριάνοβιτς παίζουν...όχι τον Σχορτσανίτη,μόνος του έχανε από κάτω.Άσε που Μπατιστ(3)-Βουγιούκας(0)-Μάριτς(1) έκαναν και οι 3 μαζί 4 φάουλ....

Και η ένσταση δεν έχει να κάνει με το αν ξεκίνησε 1ος ο Μάριτς...αλλά γιατί σε όλα τα παιχνίδια του,η ταρίφα είναι 10' όταν παίζει καλύτερα από τους άλλους.


μα δεν αποδυκνυεις τιποτα με αυτα που λες. Ο Βουγιουκας μπηκε τροφοδωτηθηκε και επαιξε με πλατη με σκοπο να φθειρει κατω απτο καλαθι. ο Μαριτς προσωπικη κινηση εκανε μια η δυο φορες σε ολο το παιχνιδι?

ε οχι τωρα τι να σημαινει οτι ο Μαριτς ηταν ανοιχτο βιβλιο για τον Βουγιοσεβιτς? Ο Μαριτς ξαφνηκα θα ξεκινουσε απο τα 3-4 μετρα να ποσταρει τον αντιπαλο και ο Βουγιουκας θα πηδουσε μπροστα απο τον αντιπαλο Σεντερ για να του κλεψει την μπαλα στο τελος ασχετα με το ποια ειναι τα δυνατα σημεια του καθενως.

και μου βαζεις και τα φαουλ που φορτωθηκαν ΤΕΛΙΚΑ για να αποδειξεις τι? οτι εχεις δικαιο?

ο Μαριτς επαιξε καλητερα απο τους 2 αλλους στο διαστημα που επαιξε και ενω φτιαχτηκαν οι προυποθεσεις πιο πριν για να το κανει.

Η αμυνα μας ξεκιναει απο την περιφερεια ο Μαριανοβιτς δεν ειναι κανενας σουπερσταρ αλλα φορτωμενος με φαουλ προφανως ειναι ακομη χειροτερος και οι αναπληρωματικοι της ΤΣΣΚΑ διχως Καουν ηταν εξορισμου χειροτεροι. ΚΑι ο Βρανιες δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο τεχνικα αλλα μας εβγαζε την πιστη.

και οσο για τον Μπατιστ...απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα! icon_drunk.gif ο Μπατιστ μπηκε για να παρασυρει εκτος ρακετας τον Μαριανοβιτς! Θα εριχνε σουτακια ο Μαριτς απο τα 6 μετρα? προφανως ο Μαριανοβιτς με διεισδησεις και με ποσταρισμα φθαρηκε.

ο Βουγιουκας μπηκε γιατι ειναι καλητερος στο ποστ. Μονο εκει αλλα εκει ειναι!

Οπως πηγε το παιχνιδι και μετα και την απωλεια του Σισκα ηταν επομενο οτι θα προσπαθουσαμε μεχρι τελους να εξαντλησουμε την ΤΣΣΚΑ.

Ε εκει που ηταν λιωμα εβαλες μεσα τον Μαριτς μαζι με μια καλη αμυντικα περιφερειακη 3αδα και καθαρισες. Απλα τα πραγματα.



Ginobili
QUOTE(PARISINOS @ Oct 31 2010, 00:01 ) *
Αλλο το να επισημαινεις ενα προβλημα ( οπως το εχουμε κανει ολοι μας , δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι στον ασσο ειμαστε υπερπληρεις η οτιδηποτε τετοιο) και αλλο να ξεκινας ολοκληρη σταυροφορια , ψηριζοντας ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ την 3λεπτη αποδοση του τεπιτς , η την δεκαλεπτη του καλαθη.

Η φαση με τους τεπιτς καλαθη εχει καταντησει γελοια . Μου θυμιζουν πλεον κατι διδυμα ταινιων η καρτουν ( τομ και τζερι, τανγκο και κας τετοια φαση) , μιας και τα ονοματα τους αναφερονται σχεδον συνεχεια μαζι.
Μεχρι και χθες , που ο ομαδα επαιξε ομολογουμενος καλα, που ο καλαθης εκανε τα αυτονοητα ( επαιξε αμυνα, οργανωση χωρις λαθη, κρατησε το ρυθμο, και γενικα οσο επαιξε σιγουρα δεν εκτεθηκε, και ξεκουρασε τον μητσο για εναν δεκαλεπτο)
και που ο τεπιτς δεν επαιξε σχεδον καθολου (οποτε τι ακριβως να κρινεις) παλι σηζητηση για τον καλαθοτεπιτς ειχατε ανοιξει.

Ναι το μπασκετ πλεον δεν ειναι οπως το 90 , που παιζεται με 5 παιχτες, αλλα πρεπει ορισμενοι να καταλαβετε οτι υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα σε μια ομαδα απο την αποδοση του αναπληρωματικου πλευ, η του 5ου γκαρντ.
Και αν αυτα τα πραγματα πανε καλα, τοτε λιγη σημασια εχει αν θα παιξει καλα ο καλαθης η ο τεπιτς.

Και οσο για την μπαρτσα ,ναι μεν δεν στηριζεται μονο στο ρουμπιο, αλλα πιστεψε με , αν τραυματιστει ο ναβαρο, ΤΕΛΟΣ και οι ελπιδες της μπαρτσα για ευρωλίγκα. Γιατι οποιος πιστευει οτι θα τραβηξει το κουπι του σκοραρισματος ο ρουμπιο, η εστω ο γερασμενος πλεον γιακα, αιθεροβατει περισσοτερο απο μενα , που ελπιζω ακομα να δω τον τεπιτς να παιζει μπασκετ αξιωσεων.

Και οσο για την καραμελα με τα λεπτα του διαμαντιδη , εχει καταντησει γραφικη. Οι τεοντοσιτς και σπανουλης επαιξαν 33 λεπτα ο καθενας , και μαλιστα σε ματς με την μπαμπεργκ και οχι ντερμπι κορυφης. Δεν ειδα κανεναν , να λεει οτι θα κλαταρει ο σπανουλης.

Ασε που με το αστειο πρωταθλημα που εχουμε, ο διαμαντιδης παιζει αρθροιστικα ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεπτα τη βδομαδα , απο τον ναβαρο πχ. Γιατι ο ναβαρο παιζει απο 28 λεπτα ΔΥΟ φορες τη βδομαδα ( αρα 55 περιπου λεπτα) ενω ο διαμαντιδης παιζει μεν 33 στην ευρωπη (αν υποθεσουμε οτι τοσα θα παιζει σε ολα τα ματς που πολυ αμφιβαλλω) αλλα το πολυ 20 στην ελλαδα (και πολλα λεω).

Για να μην πιασω παραδειγματα παιχτων στο ΝΒΑ , που παιζουν 40 και πλεον λεπτα, 4 φορες την βδομαδα, και μαλιστα σε μπακ του μπακ παιχνιδια πολλες φορες.

Ο διαμαντιδης ευχομαι να ειναι καλα και να περασει τη χρονια χωρις ουτε μια ιωση. Η πιθανοτητα να τραυματιστει υπαρχει, αλλα σιγουρα δεν θα φταει οτι παιζει 32 λεπτα ανα παιχνιδι , μια φορα τη βδομαδα. Σιγα τα λεπτα. Αν αυτο λεγεται καταπονηση, τοτε ο γκαλης που τελειωσε διωργανωση παιζοντας ΠΑΝΩ απο 40 λεπτα μεσο ορο, θα επρεπε να ειχε μουρλαθει στους τραυματισμους η να ειχε λιποθυμησει στο γηπεδο.

Καταπονηση υπαρχει λοιπον, αλλα ας μην υπερβαλλουμε.

Για μενα , το θεμα των τεπιτς -καλαθη εχει ξεφυγει. Αν παιζουν , τοσο το καλυτερο, αν οχι σιγα τα αυγα. Ο διαμαντιδης να ειναι καλα. Ουτως η αλλως , και τον ντε κολο να ειχαμε, η τον μπετσιροβιτς, παλι απο τα @@ του διαμαντιδη θα κρεμιομασταν. Αν τραυματιζοταν, απλα θα ειχαν κανει φτερα οι ελπιδες μας για το 6ο...

Οπως πρεπει να χωνεψουμε λοιπον εμεις (οπως λες) οτι ο τεπιτς ειναι ανικανος, ετσι πρεπει να χονεψεις και εσυ οτι το ροστερ εκλεισε, και αυτο ειναι πλεον. ΤΕΛΟΣ. Με το να αναλυεις καθε φορα τι εκανε και τι δεν εκανε ο τεπιτς (και ο καλαθης για να μην ξεχνιομαστε...) δεν προκειται να αλλαξει κατι...

Αν παίζουν οι Τέπιτς-Καλάθης τόσο το καλύτερο..αν όχι σιγά τα αυγά.Μάλιστα...ωραία και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Ό,τι και να γίνει τον γάιδαρο μας τον έχουμε δέσει.Άλλα έλεγες για Τέπιτς και Καλάθη όλο το καλοκαίρι,άλλα πράγματα περίμενες...και τώρα ξαφνικά μας λες ό,τι κάνει ο Διαμαντίδης.
Όχι ρε φίλε,δεν είναι έτσι,άμα είναι να κράτησα Καλάθη και Τέπιτς για να παίζουν λίγο παραπάνω με την καβάλα και το Περιστέρι,και όλα τα άλλα να τα περιμένω από τον Μήτσο άντε γεια...χαιρέτα μου τον πλάτανο.Κοροϊδευόμασταν για τα καλά το καλοκαίρι....καλύτερα να κρατούσα τον γερό-Σάρας που ξέρω ότι στα κρίσιμα γυαλίζει το μάτι του.

Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι το μπάσκετ σήμερα είναι 2 ταχύτητες πιο γρήγορο και πιο απαιτητικό σε σχέση με αυτό που έπαιζε ο Γκάλης πριν 20 χρόνια.Δεν έπαιζε μόνο ο Γκάλης 40' σε όλη την Ευρώπη έπαιζαν...σε όλες τις ομάδες οι βασικούρες.Σήμερα στην Ευρώπη δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη που να έχει 30' μ.ο κι αυτό γιατί δεν θα αντέξει να βγάλει την χρονιά σε τέτοιους ρυθμούς.

Το επιχείρημα για τα λεπτά του Τεό και του Σπανούλη με την Μπάμπεργκ είναι ατυχέστατο.Τα έχουμε πει αυτά...αν δεν τραβήξει ο Σπανούλης ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει στο έλεος του Θεού.Ο ΠΑΟ από την άλλη δεν χρειάζεται να τραυματιστεί ο Διαμαντίδης για να καταστραφεί,άνθρωπος είναι και θα υπάρξουν και 3-4 παιχνίδια που θα είναι αρνητικός μέσα στην χρονιά.
Το παράδειγμα του ΝΒΑ,να μην το πιάσεις καθόλου γιατί δεν έχει θέση στην επιχειρηματολογία σου.Άλλος κόσμος,άλλοι αθλητές,άλλα βοηθήματα...άλλος τρόπος δουλειάς.5.5 μήνες κάθονται και 6.5 παίζουν αγώνες.Στους πρώτους 5.5 προετοιμάζουν το κορμί τους για αυτούς τους 6.5.Δεν κάνουν διπλές προετοιμασίες για να παίξουν και σε διοργανώσεις κάθε καλοκαίρι.

Τέλος...τον συνειρμό "και τον Ντε Κολό να είχαμε πάλι από τα @@ του Διαμαντίδη θα κρεμόμασταν" αρνούμαι να τον συμμεριστώ.Στερείται μπασκετικής λογικής.Όσους τίτλους πήραμε,ο Διαμαντίδης χρειάστηκε σημαντική βοήθεια από πίσω του.Και όσες φορές αποτύχαμε,δεν αποτύχαμε επειδή ήταν τραυματίας ο Διαμαντίδης... wink.gif
kseplenhs
τζινόμπιλι,τι σε κάνει να πιστευεις πως η απόκτηση ενός γκαρντ θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και όχι πως ο καινουριος γκαρντ θα καταληξει σαν τον χέισλιπ?

εχει ξεκινήσει η σεζόν.κανονικά αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται το πολύ κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας(το ιδανικό είναι πριν καν αρχίσει αυτή).
kolokotronis
Μα τζινόμπιλι, τον τέπιτς και τον καλάθη δεν τους κρατήσαμε το καλοκαίρι.
Είχαν ήδη κλειστά συμβόλαια.
Και κυρίως ακριβά συμβόλαια.
Τα λάθη άλλων καλοκαιριών πληρώνουμε τώρα, που με τη φυγή σπανούλη φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα.
Ούτε να τους διώξουμε έπαιζε, ούτε να πάνε δανεικοί.
Ποιος θα τους πλήρωνε?
Τα ακριβά συμβόλαια των δύο ήταν και τροχοπέδη (βάλε και τη μείωση του συνολικού μπάτζετ) για την απόκτηση κάποιου επιπλέον κοντού που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
Ginobili
QUOTE(kseplenhs @ Oct 31 2010, 02:00 ) *
τζινόμπιλι,τι σε κάνει να πιστευεις πως η απόκτηση ενός γκαρντ θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και όχι πως ο καινουριος γκαρντ θα καταληξει σαν τον χέισλιπ?

εχει ξεκινήσει η σεζόν.κανονικά αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται το πολύ κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας(το ιδανικό είναι πριν καν αρχίσει αυτή).

Καταρχάς δεν το πιστεύω αυτό που λες.Εμένα η θέση μου από πέρσι ήταν να διώξουμε τον Τέπιτς και να πάρουμε έναν μπασκετμπολίστα.Έναν πραγματικά καλό παίκτη.Τώρα...τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει.Αν φέρεις π.χ τον Βούγιανιτς σαφώς και δεν λύνεις τίποτα.
Τώρα αν μετά την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα,γίνει κανά θαύμα και βρεθεί παίκτης τι να σου πω...δύσκολο.Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα,ο Τέπιτς στηρίζεται.
Όσο για το παράδειγμα Χέισλιπ...λίγο ατυχές.Ο Χέισλιπ δεν έφυγε γιατί δεν ικανοποιούσε αγωνιστικά.Ήταν εξαιρετικός παίκτης,και δεδομένης της χρονικής στιγμής που ήρθε ανταποκρινόταν.ο Χέσλιπ έφυγε για εξωαγωνιστικούς λόγους,γιατί με τα τερτίπια του με τον τραυματισμό του...εξόργισε τον Ομπράντοβιτς.ο γιατρός έλεγε ότι μπορούσε να παίξει,και αυτό πήγαινε στην Αμερική να τον εξετάσουν άλλοι γιατροί.
kseplenhs
καλά δεν το ξέρω το παρασκήνιο αλλά μου μοιάζει δύσκολο να ένιωθε χρήσιμος για την ομάδα,να τον αντιμετώπιζαν σαν "εξαιρετική λύση" και αυτός να το έριξε στους "τραυματισμούς".

συνήθως όταν δεν πατάς καλά και νιώθεις πως δεν σε χωράει ο τόπος λειτουργείς έτσι.
Ginobili
QUOTE(kolokotronis @ Oct 31 2010, 02:09 ) *
Μα τζινόμπιλι, τον τέπιτς και τον καλάθη δεν τους κρατήσαμε το καλοκαίρι.
Είχαν ήδη κλειστά συμβόλαια.
Και κυρίως ακριβά συμβόλαια.
Τα λάθη άλλων καλοκαιριών πληρώνουμε τώρα, που με τη φυγή σπανούλη φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα.
Ούτε να τους διώξουμε έπαιζε, ούτε να πάνε δανεικοί.
Ποιος θα τους πλήρωνε?
Τα ακριβά συμβόλαια των δύο ήταν και τροχοπέδη (βάλε και τη μείωση του συνολικού μπάτζετ) για την απόκτηση κάποιου επιπλέον κοντού που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Αστεία πράγματα..να σου πω βαριά συμβόλαια στο παρελθόν που έχουν φύγει? Τον Σάρας τον υπέγραφες με 3 κατοστάρικα.Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τον Πέκοβιτς...δεν τον διώξαμε.Τελικά πήραμε λεφτά και βολευτήκαμε με πολύ πολύ φθηνότερη λύση.Μπατιστ-Νίκολας υπέγραψαν τελικά με μείωση αποδοχών.Και μας προβλημάτισαν τα κανακεμένα μας ο Τέπιτς και ο καλάθης? Τέπιτς και Καλάθης δεν έμειναν αναγκαστικά λόγω χρημάτων,όπως και ο Σάρας τελικά δεν έφυγε λόγω χρημάτων.
Ο Ντελκ πήρε 1.8 εκ και έβγαλε όλη την χρονιά στον πάγκο.Ο Γιαφτόκας...σχεδόν το ίδιο.Ο Θανάσης δήλωσε ότι ρώτησε τον Ζοτς αν θέλει άλλο παίκτη,κι αυτός επέμενε πως όχι.

QUOTE(kseplenhs @ Oct 31 2010, 02:15 ) *
καλά δεν το ξέρω το παρασκήνιο αλλά μου μοιάζει δύσκολο να ένιωθε χρήσιμος για την ομάδα,να τον αντιμετώπιζαν σαν "εξαιρετική λύση" και αυτός να το έριξε στους "τραυματισμούς".

συνήθως όταν δεν πατάς καλά και νιώθεις πως δεν σε χωράει ο τόπος λειτουργείς έτσι.

Δεν είναι παρασκήνιο αυτά που σου λέω,είναι επίσημο ρεπορταζ στα αθλητικά σάιτς.Βαριέμαι να ψάχνω τώρα....αφήστε με πια να παρακολουθήσω τους αγώνες στο ΝΒΑ!!!! laugh.gif
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Oct 31 2010, 00:53 ) *
Αν παίζουν οι Τέπιτς-Καλάθης τόσο το καλύτερο..αν όχι σιγά τα αυγά.Μάλιστα...ωραία και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Ό,τι και να γίνει τον γάιδαρο μας τον έχουμε δέσει.Άλλα έλεγες για Τέπιτς και Καλάθη όλο το καλοκαίρι,άλλα πράγματα περίμενες...και τώρα ξαφνικά μας λες ό,τι κάνει ο Διαμαντίδης.
Όχι ρε φίλε,δεν είναι έτσι,άμα είναι να κράτησα Καλάθη και Τέπιτς για να παίζουν λίγο παραπάνω με την καβάλα και το Περιστέρι,και όλα τα άλλα να τα περιμένω από τον Μήτσο άντε γεια...χαιρέτα μου τον πλάτανο.Κοροϊδευόμασταν για τα καλά το καλοκαίρι....καλύτερα να κρατούσα τον γερό-Σάρας που ξέρω ότι στα κρίσιμα γυαλίζει το μάτι του.


Πρωτον οπως με προλαβε ο φιλος απο πανω, οι τεπιτς και καλαθης θα εμεναν επειδη ειχαν ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, τα οποια ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΑΝ. Εκτος και αν νομιζεις οτι ο καλαθης θα αφηνε πχ το συμβολαιο που προβλεπει να του αποφερει 800 χιλιαρικα για αυτη τη σεζον, και αλλα 1,4 για την επομενη.
Δεν πιστευω λοιπον να προτεινεις σοβαρα ως λυση να διναμε 3 εκ σε αυτους τους δυο για να σπασουμε τα συμβολαια τους, και αλλα 1,2/1,5 (γιατι τοσο θα κοστιζε παιχτης ανωτερος του βουγιανιτς που δεν σου κανει κιολας) . Μια τετοια κινηση θα μας εκανε να πληρωσουμε τον αναπληρωματικο μας πλευ 4 εκ ουσιαστικα. Αστεια πραγματα.

Οι τεπιτς και καλαθης θα εμεναν λοιπον, και αφου θα εμεναν , καλως στηριχθηκαν κιολας.

Τωρα δεν ξερω εγω τι ελεγα το καλοκαιρι για τον τεπιτς ( δεν θυμαμαι να ειπα τιποτα , μαλιστα θυμαμαι ξεκαθαρα ενα ποστ μου που αναφερομουν στις δυσκολιες να συνηπαρξουν αποτελεσματικα ΔΥΟ νεαροι παιχτες με ιδιες αδυναμιες και πλεονεκτηματα ) αλλα την στηριξη μου στον καλαθη ( γιατι αυτος ειναι το προβλημα , μιας και ειναι ο αναπληρωματικος πλευ του μητσου, και οχι ο τεπιτς, ο οποιος ειναι ο πεμπτος γκαρντ ) ΟΝΤΩΣ την εδωσα και δεν το παιρνω πισω.

Οπως θεωρουσα πριν 3 χρονια οτι ο τεοντοσιτς θα γινει ενας τρομερος πλευ (και δικαιωθηκα) ετσι και τωρα υποστηριζω οτι το να χαντακωθει ο καλαθης ( γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα χανοταν αν παιρναμε εναν εμπειρο πλευ ακομα) , απλα για να παρουμε εναν μισθοφορο , ωστε να εχουμε 5 τις εκατο περισσοτερες πιθανοτητες να παρουμε την κουπα, θα ηταν ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ο καλαθης σε 2 με 3 χρονια θα ειναι μεσα στους 5/10 καλυτερους πλευ της ευρωπης για μενα, οποτε αξιζει να στηριχθει και με το παραπανω.

Και ΝΑΙ, θεωρω οτι στην τελικη, και να μην παιξουν αρκετα καλα, μια χαρα βγαινει η χρονια , μιας και λιγη σημασια εχει στην τελικη η αποδοση του 10ου παιχτη σου.
Μερικοι κανετε λες και ΟΛΗ η χρονια κρεμεται απο την αποδοση του καλαθη.
Ακομα θυμαμαι το τι ζητημα ειχε γινει το 2009 ο περιβοητος πλεον 5ος ψηλος που δεν υπηρχε....Και τοτε το ειχα επισημανει ( οταν παλι οι πολλοι ελεγαν οτι που παμε με 4 ψηλους ολη τη χρονια και διαφορα αλλα τετοια), οτι ειτε εχουμε 5ο ψηλο , ειτε οχι, δεν αλλαζει και πολλα.

QUOTE(Ginobili @ Oct 31 2010, 00:53 ) *
Επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι το μπάσκετ σήμερα είναι 2 ταχύτητες πιο γρήγορο και πιο απαιτητικό σε σχέση με αυτό που έπαιζε ο Γκάλης πριν 20 χρόνια.Δεν έπαιζε μόνο ο Γκάλης 40' σε όλη την Ευρώπη έπαιζαν...σε όλες τις ομάδες οι βασικούρες.Σήμερα στην Ευρώπη δεν βρίσκεις εύκολα παίκτη που να έχει 30' μ.ο κι αυτό γιατί δεν θα αντέξει να βγάλει την χρονιά σε τέτοιους ρυθμούς.

Το επιχείρημα για τα λεπτά του Τεό και του Σπανούλη με την Μπάμπεργκ είναι ατυχέστατο.Τα έχουμε πει αυτά...αν δεν τραβήξει ο Σπανούλης ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει στο έλεος του Θεού.Ο ΠΑΟ από την άλλη δεν χρειάζεται να τραυματιστεί ο Διαμαντίδης για να καταστραφεί,άνθρωπος είναι και θα υπάρξουν και 3-4 παιχνίδια που θα είναι αρνητικός μέσα στην χρονιά.
Το παράδειγμα του ΝΒΑ,να μην το πιάσεις καθόλου γιατί δεν έχει θέση στην επιχειρηματολογία σου.Άλλος κόσμος,άλλοι αθλητές,άλλα βοηθήματα...άλλος τρόπος δουλειάς.5.5 μήνες κάθονται και 6.5 παίζουν αγώνες.Στους πρώτους 5.5 προετοιμάζουν το κορμί τους για αυτούς τους 6.5.Δεν κάνουν διπλές προετοιμασίες για να παίξουν και σε διοργανώσεις κάθε καλοκαίρι.


Το παραδειγμα του γκαλη δεν σου αρεσε γιατι ειναι αναχρονιστηκο. Του σπανουλη , δεν σου αρεσε γιατι ο ΟΣΦΠ εχει κιαλλους να τραβηξουν κουπι, του ΝΒΑ , το απεριψες γιατι ειναι αλλος κοσμος.
Προς χαρην της σηζητησης , ας δεχθουμε οτι ηταν ολα ακυρα.

Του ναβαρο ομως ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ?

ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ?

Kαι επειδη βαριεμαι να περιμενω να απαντησεις, να και τα λινκ.

http://www.euroleague.net/competition/play...amp;gamecode=19
28 λεπτα παιζει στην ευρωλιγκα ο ναβαρο (και μαλιστα επειδη επαιξε αντιπαλος με τη τσιμπονα και τη σολε, κατσε να παιξει ντερμπυ κορυφης και τα ξαναλεμε)
http://www.acb.com/jugador.php?id=A62
αλλα 28 παιζει στην ισπανια. Συνολο 56 λεπτα ανα εβδομαδα (πραγματικα δεν νομιζω ΟΥΤΕ καν να τα φτασει ο διαμαντιδης)

Με την ιδια λογικη δεν κινδυνευει και αυτος να κλαταρει , και να χαντακωθει ΟΛΗ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (μιας και αλλο δυαρι , που να φτανει εστω τη μιση αξια του ναβαρο δεν εχουν ουτε στα ονειρα τους, βασικα εχουν μονο τον 36χρονο μπαζιλε)


QUOTE(Ginobili @ Oct 31 2010, 00:53 ) *
Τέλος...τον συνειρμό "και τον Ντε Κολό να είχαμε πάλι από τα @@ του Διαμαντίδη θα κρεμόμασταν" αρνούμαι να τον συμμεριστώ.Στερείται μπασκετικής λογικής.Όσους τίτλους πήραμε,ο Διαμαντίδης χρειάστηκε σημαντική βοήθεια από πίσω του.Και όσες φορές αποτύχαμε,δεν αποτύχαμε επειδή ήταν τραυματίας ο Διαμαντίδης... wink.gif


Το 2007 ειχαμε μονο τον βουγιανιτς, και αυτον τον πηραμε τον νοεμβρη ( μη μου πεις τωρα οτι ο βουγιανιτς ηταν μεγαλη βοηθεια, μολις τωρα ειπες οτι δεν σου εκανε, και μαλιστα μιλαμε για φετος που ειναι σαφως καλυτερος απο το 2007, που ειχε να παιξει μπασκετ 2 χρονια )
Και ομως τολμω να πω οτι ηταν η χρονια που πηγαμε καλυτερα απο ποτε στον ασσο.

QUOTE(Ginobili @ Oct 31 2010, 01:27 ) *
Αστεία πράγματα..να σου πω βαριά συμβόλαια στο παρελθόν που έχουν φύγει? Τον Σάρας τον υπέγραφες με 3 κατοστάρικα.Προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τον Πέκοβιτς...δεν τον διώξαμε.Τελικά πήραμε λεφτά και βολευτήκαμε με πολύ πολύ φθηνότερη λύση.Μπατιστ-Νίκολας υπέγραψαν τελικά με μείωση αποδοχών.Και μας προβλημάτισαν τα κανακεμένα μας ο Τέπιτς και ο καλάθης? Τέπιτς και Καλάθης δεν έμειναν αναγκαστικά λόγω χρημάτων,όπως και ο Σάρας τελικά δεν έφυγε λόγω χρημάτων.
Ο Ντελκ πήρε 1.8 εκ και έβγαλε όλη την χρονιά στον πάγκο.Ο Γιαφτόκας...σχεδόν το ίδιο.Ο Θανάσης δήλωσε ότι ρώτησε τον Ζοτς αν θέλει άλλο παίκτη,κι αυτός επέμενε πως όχι.


Και επειδη τωρα το ειδα αυτο.
Τα πρωτα παραδειγμα που αναφερεις ειναι ακυρα , μιας και μιλας για παιχτες που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ συμβολαια. Μπατιστ, σαρας, νικολας, πεκοβιτς ολοι , ειχαν τελειωσει το συμβολαιο και γινονταν διαπραγματευσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ σε νεα βαση.

Ο γιαφτοκας που αναφερεις , εφυγε μεν, αλλα καταρχας εγινε ζητημα ακριβως επειδη ζηταγε ολο το ποσο. Εν τελη , εφυγε αλλα του δωσαμε τη διαφορα, απ οσα επαιρνε στη δυναμο (που του εδινε καπου 1, οποτε εμεις καλυψαμε τα υπολοιπα 800).

Ο ντελκ ειναι σωστη περιπτωση, ωστοσο εκει ο χωρισμος εγινε κοινη συναινεση. Απλα ηθελε να σταματησει το μπασκετ αυτος μου φαινεται, ειχε βαρεθει...

τα συμβολαια σπανε ΠΟΛΥ δυσκολα. Ρωτα τους αγγελοπουλος που εχουν πικρη εμπειρια. Αν σπαγανε τοσο ευκολα, δεν θα ειχαμε τον ερτσεγκ αντιπαλο τωρα, ουτε τον χαλπεριν.
Παλι καλα κιολας που ο αφανας εκανε χρηση της οπσιον , και την εκανε , αλλιως φετος θα του πληρωνανε 7 εκ δολλαρια συμβολαιο, και ευτηχως που τελειωσε και του βουισιτς.
Με τον ματσε , και το κλειστο τετραετες, ακομα τραβιουνται στα δικαστηρια νομιζω .
PARISINOS
QUOTE(PARISINOS @ Oct 31 2010, 02:44 ) *
τα συμβολαια σπανε ΠΟΛΥ δυσκολα. Ρωτα τους αγγελοπουλος που εχουν πικρη εμπειρια. Αν σπαγανε τοσο ευκολα, δεν θα ειχαμε τον ερτσεγκ αντιπαλο τωρα, ουτε τον χαλπεριν.
Παλι καλα κιολας που ο αφανας εκανε χρηση της οπσιον , και την εκανε , αλλιως φετος θα του πληρωνανε 7 εκ δολλαρια συμβολαιο, και ευτηχως που τελειωσε και του βουισιτς.
Με τον ματσε , και το κλειστο τετραετες, ακομα τραβιουνται στα δικαστηρια νομιζω .


ΚΑι απλα να συμπληρωσω κατι σε αυτο.

Τα συμβολαια σπανε μονο κοινη συναινεση, οταν ο παιχτης ξερει οτι τα λεφτα που θα επαιρνε, θα τα βρει και στην νεα του ομαδα.

Σε περιπτωσεις σαν του καλαθη , η του τεπιτς (αλλα και του αρστεγκ και του χαλπεριν , για να μη λεμε μονο τα δικα μας), που κυριολεκτικα αποκλειεται να βρουν καποιον να τους δωσει πανω απο 500 χιλιαδες συμβολαιο ( με την κριση της αγορας και τα νεα δεδομενα στα συμβολαια ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθουν λυση του συμβολαιου τους.
Δεν παραταει ο καλαθης τα 1,4 της επομενης χρονιας για κανενα λογο και σε κανενα κοσμο.
kolokotronis
QUOTE(PARISINOS @ Oct 31 2010, 04:12 ) *
ΚΑι απλα να συμπληρωσω κατι σε αυτο.

Τα συμβολαια σπανε μονο κοινη συναινεση, οταν ο παιχτης ξερει οτι τα λεφτα που θα επαιρνε, θα τα βρει και στην νεα του ομαδα.

Σε περιπτωσεις σαν του καλαθη , η του τεπιτς (αλλα και του αρστεγκ και του χαλπεριν , για να μη λεμε μονο τα δικα μας), που κυριολεκτικα αποκλειεται να βρουν καποιον να τους δωσει πανω απο 500 χιλιαδες συμβολαιο ( με την κριση της αγορας και τα νεα δεδομενα στα συμβολαια ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθουν λυση του συμβολαιου τους.
Δεν παραταει ο καλαθης τα 1,4 της επομενης χρονιας για κανενα λογο και σε κανενα κοσμο.

Ειδικά το συμβόλαιο του Καλάθη, δενμπορώ να το χωνέψω με τίποτα..
Με ποιο σκεπτικό του έγινε τόσο μεγάλο συμβόλαιο, και σε διάρκεια και σε χρήματα, δεν το καταλαβαίνω.
Που είχε παίξει, με ποιους αντιπάλους και τι είχε δείξει δηλαδή?
Πρώτο συμβόλαιο που έκανε στην καρριέρα του ήταν.
Άκου 1,4 εκατομύρια!
Μήπως είχαμε καμμιά υποχρέωση στον μάνατζέρ του?
j-kidd13
QUOTE(PARISINOS @ Oct 31 2010, 04:12 ) *
ΚΑι απλα να συμπληρωσω κατι σε αυτο.

Τα συμβολαια σπανε μονο κοινη συναινεση, οταν ο παιχτης ξερει οτι τα λεφτα που θα επαιρνε, θα τα βρει και στην νεα του ομαδα.

Σε περιπτωσεις σαν του καλαθη , η του τεπιτς (αλλα και του αρστεγκ και του χαλπεριν , για να μη λεμε μονο τα δικα μας), που κυριολεκτικα αποκλειεται να βρουν καποιον να τους δωσει πανω απο 500 χιλιαδες συμβολαιο ( με την κριση της αγορας και τα νεα δεδομενα στα συμβολαια ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχθουν λυση του συμβολαιου τους.
Δεν παραταει ο καλαθης τα 1,4 της επομενης χρονιας για κανενα λογο και σε κανενα κοσμο.


Ετσι ακριβως ειναι.
Και μπορει ολοι(η οι περισσοτεροι) να φωναζουμε για τον Τεπιτς και τον Καλαθη,αλλα με δεδομενο οτι δεν μπορουσες να σπασεις τα συμβολαια τους,θα επρεπε να αποκτηθει εξτρα ενας παικτης ανω του εκατομμυριου.Δηλαδη αυτο σημαινει οτι θα ειχαμε ΔΔ,Νικολας,Τεπιτς,Καλαθη,Σατο + μεταγραφη,η οποια λογικα,βασει οσων ζηταμε, θα ειναι παικτης που θα θελει ενα 20λεπτο στανταρ.Αρα θα παρκαραμε ουσιαστικα στον παγκο λιγο κατω απο 2 μυρια που στοιχιζουν ο Νικ και ο Τεπιτς,και μη δινοντας τον χρονο συμμετοχης σε εναν εν δυναμει εξαιρετικο πλει μεικερ.
Οποτε σου λεει,στηριζουμε τον μικρο,και ο,τι δωσει ο Σερβος,θα ειναι συν.
Και το ολο θεμα με τους 2 δεν εχει να κανει αποκλειστικα με αυτους,αλλα με την μη υπαρξη καποιου παικτη που θα μπορουσε να εινα οσο το δυνατον περισσοτερο ικανος να καλυψει τον Διαμαντιδη.
Απλα δεν καθεται καλα,οταν σκεφτομαστε οτι καλιστα θα μπορουσε να υπαρχει ο Σαρας στην ομαδα,με απειροελαχιστα σε σχεση με την αξια του χρηματα,και χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις σε χρονο συμμετοχης.

ΥΓ:Ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν θα περιμενε ο Τεπιτς να "σφαζετα" ενα φορουμ Σαββατιατικα μεχρι το πρωι για παρτυ του.... laugh.gif
AZ1980
Ο Καλάθης φυσικά και δεν αποτελεί πρόβλημα! Είναι φανερό πως έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε εξαιρετικό παίκτη!

Όλο το κλειδί της σεζόν είναι να έχουμε τον ΔΔ υγιή, και να κάνει το "ξεπέταγμα" ο Καλάθης, ώστε να "βαθύνει" το ροτέισον με πιο ποιοτικό τρόπο. Αν έρθει κι άλλος ένας έμπειρος γκαρντ θα ήταν ευχής έργον, θα απελευθέρωνε και τον Νικ από μεγάλο μέρος ψυχολογικής πίεσης σε στιγμές που ίσως να προδοθεί από την απειρία του. Τον πιστεύω πολύ πάντως αυτό τον παίκτη. Μπορεί. Και χαίρομαι που του δίνεται η ευκαιρία να το δείξει.

Σημαντικό συν της ομάδας ως τώρα επίσης είναι και ο τρόπος με τον οποίο εκμεταλλεύεται τους επιπλέον (από την αλλαγή της γραμμής) χώρους ο Περπέρογλου. Παίζει ως τώρα πιο δημιουργικά από κάθε άλλη χρονιά.

Όσο για τον Μάριτς, θεωρώ πως έπαιξε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε εναντίον της ΤΣΣΚΑ. Χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο για αλλαγή του μομέντουμ, και η επιλογή αυτή δικαιώθηκε απόλυτα. Εννοείται βέβαια πως σύντομα θα έχει πολύ παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Θα τον κερδίσει, αφού είναι πολύ ποιοτικός και έξυπνος παίκτης, ενώ η απίστευτη έφεσή του στο ριμπάουντ μας λύνει τα χέρια, είναι κάτι που δεν είχαμε ποτέ από ψηλό μας παίκτη από τον Ρέμπρατσα και μετά. Θα παίξει, και θα παίξει πολύ, σε ένα ροτέισον βέβαια που θα ναι στους ψηλούς πολύ βαθύ, μιας και ο Ζοτς είναι φανερό πως θέλει να κάνει με τις θέσεις 4-5 αυτό που κανε χρόνια τώρα με το "ασσόδυο". Συνεχείς αλλαγές, ώστε να παραμείνουν "φρέσκοι" οι άξονες. Διότι "άξονες" φέτος θεωρούνται στον ΠΑΟ οι ψηλοί και οι πλάγιοι, είναι ηλίου φαεινότερον. Οι διευρυμένοι χώροι το επιτρέπουν και το επιβάλλουν.





bball.gif
Germany96
Αν κι είναι κόντρα στην ροή της κουβέντας, τι άποψη έχετε για το δίδυμο Holden-Gordon που δοκιμάστηκε κι αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο ματς; Νομίζω ότι παρ' ότι αμυντικά είναι συμπαγές κι εκτελεστικά είναι απολύτως διακριτοί οι ρόλοι τους, οργανωτικά είναι τελείως αναποτελεσματικό. Τα προβλήματα μάλιστα πολλαπλασιάζονται όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ ο Siskauskas (που αν και forward παραμένει ο πιο δημιουργικός παίκτης της CSKA) κι αντιμετωπίζεις την άμυνα που προδιαγράφεται για καλύτερη της Ευρώπης φέτος.

Στον τομέα της οργάνωσης οι Ρώσοι φέτος (και πέρα από τα διαστήματα με την ταυτόχρονη παρουσία των δύο Αμερικάνων) φαίνεται να έχουν χτυπητές αδυναμίες. Στα δύο πρώτα τους παιχνίδια έχουν περισσότερα λάθη από assists (29-19, με το αισχρό Ass/TO του 0.65). Γενικότερα πολύ κακό το ξεκίνημα της CSKA στην διοργάνωση και μένει να δούμε πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του Khryapa που ανάμεσα στα υπόλοιπα ήταν και πρώτος στις assists για τους Ρώσους πέρυσι με 4 ανά παιχνίδι.
Marciulionis
QUOTE(Germany96 @ Oct 31 2010, 07:57 ) *
Αν κι είναι κόντρα στην ροή της κουβέντας, τι άποψη έχετε για το δίδυμο Holden-Gordon που δοκιμάστηκε κι αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο ματς; Νομίζω ότι παρ' ότι αμυντικά είναι συμπαγές κι εκτελεστικά είναι απολύτως διακριτοί οι ρόλοι τους, οργανωτικά είναι τελείως αναποτελεσματικό. Τα προβλήματα μάλιστα πολλαπλασιάζονται όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ ο Siskauskas (που αν και forward παραμένει ο πιο δημιουργικός παίκτης της CSKA) κι αντιμετωπίζεις την άμυνα που προδιαγράφεται για καλύτερη της Ευρώπης φέτος.

Στον τομέα της οργάνωσης οι Ρώσοι φέτος (και πέρα από τα διαστήματα με την ταυτόχρονη παρουσία των δύο Αμερικάνων) φαίνεται να έχουν χτυπητές αδυναμίες. Στα δύο πρώτα τους παιχνίδια έχουν περισσότερα λάθη από assists (29-19, με το αισχρό Ass/TO του 0.65). Γενικότερα πολύ κακό το ξεκίνημα της CSKA στην διοργάνωση και μένει να δούμε πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του Khryapa που ανάμεσα στα υπόλοιπα ήταν και πρώτος στις assists για τους Ρώσους πέρυσι με 4 ανά παιχνίδι.


Εγώ βάση ρόστερ και προπονητή άλλα και ειδικού βάρους της φανέλας της, πιστεύω ότι η ΤΣΣΚ θα βρεί το δρόμο της και θα είναι από τους πρωταγωνιστές της Ευρωλίγκα. Αυτό που πληρώνει είναι οι αμερικανικές περιπέτειες, τα υπερατλαντικά ταξίδια και οι τραυματισμοί που δεν της έχουν επιτρέψει να βρεί ρυθμό. Ίσως να έπρεπε να είχαν κρατήσει τον Πογκρασόφ που μπορούσε να οργανώσει κι αυτός άλλα δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να φτάσει στο Φ4, αν αποφύγει Μπαρτσελόνα και ΠΑΟ στα νοκ-άουτ.
ALdaperan
πότε παίζουμε πάλι?
με ποια ομάδα?
ποιο κανάλι? => μη μου πείτε παλι nova torture.gif
priest
QUOTE(ALdaperan @ Nov 1 2010, 16:28 ) *
πότε παίζουμε πάλι?
με ποια ομάδα?
ποιο κανάλι? => μη μου πείτε παλι nova torture.gif

πεμπτη,στις 9και 45 με την ολιμπια εκτος!!
και ομως και παλι νοβα..ολα τα εκτος η νοβα.μονο τα εντος η νετ!
Basketomania
Κι όμως η ΝΕΤ το δείχνει... http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3232000&chid=9
lakersdynasty
QUOTE(Basketomania @ Nov 1 2010, 18:27 ) *
Κι όμως η ΝΕΤ το δείχνει... http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3232000&chid=9

wav.gif

Τις Πεμπτες παντα δειχνει ενα παιχνιδι η ΝΕΤ οπως εκανε και το ΣΚΑΙ.

Μεχρι τωρα οι τυχεροι ειμαστε εμεις επειδη παιζουμε συνηθως Πεμπτη.
il postino
θα προτιμουσα οσφπ-μαλαγα, μυριζομαι ντερμπυ..

οχι πως το δικο μας ειναι σιγουρο!
ALdaperan
QUOTE(Basketomania @ Nov 1 2010, 18:27 ) *
Κι όμως η ΝΕΤ το δείχνει... http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3232000&chid=9

wav.gif

μας έφτιαξες smiley.gif

αντε γιατι περσι το σκαι όλο ολυμπιακο εδειχνε tongue.gif
priest
επιτελους και ενα καλο νεο....αντε να δουμε τον σερμα εναντιον του μαριτς η του μπατιστ η του βουγιουκα..
roben

Τι γκρίνια είναι αυτή ρε παιδιά?? Δηλαδή αν δεν είχαμε παίξει καλά με την ΤΣΣΚΑ ή αν είχαμε χάσει τι θα γινόταν?? Να πω κι εγώ την άποψή μου πάνω σε 3-4 ζητήματα που τέθηκαν...

Καταρχήν το να γράφεται στα σοβαρά ότι ο Ζοτς μπορεί και να ξέχασε ότι είχε τον Μάριτς στον πάγκο ξεπερνάει τα όρια και της πιό νοσηρής φαντασίας...Είπαμε,όχι κι έτσι...

Γράφουν κάποιοι ότι δεν έπαιξε εν τέλει και τόσο σημαντικό ρόλο η απουσία του Σισκάουσκας διότι τους πόντους του τους αναπλήρωσε ο Γκόρντον με το επιθετικό του κρεσέντο...Δηλαδή η συνεισφορά του κάθε παίκτη εξαντλείται στους πόντους? Την προσωπικότητα του Σίσκα ποιός την αναπλήρωσε? Την άμυνά του? Τον χρόνο συμμετοχής του στο rotation? Τα ριμπάουντ του? Το ύψος του? Δηλαδή αν εμάς τραυματιζόταν ο Διαμαντίδης στο 5' και τελείωνε τον αγώνα με 15 πόντους ο Καλάθης θα λέγαμε ότι το κενό αναπληρώθηκε? Λίγη σκέψη ρε παιδιά,τα στοιχειώδη του μπάσκετ όλοι τα ξέρουμε...

Αυτή η μιζέρια με τους Τέπιτς-Καλάθη έχει κουράσει πολύ...Αφενός έχουν δίκιο τα παιδιά που αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι και οι δύο έχουν συμβόλαιο...Αφετέρου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για 2 νεαρούς παίκτες με ένα μονάχα χρόνο εμπειρίας στην ομάδα...Είναι προφανές ότι πρέπει να τους δωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προοδεύσουν και σταδιακά να ανεβάσουν το ατομικό τους επίπεδο και να προσφέρουν περισσότερά στην ομάδα...Ούτε τεμπέληδες είναι,ούτε αδιάφοροι...Δουλεύουν,προσπαθούν,ταλέντο και προσόντα έχουν,εν ενεργεία διεθνείς σε δύο από τις σπουδαιότερες εθνικές ομάδες του κόσμου είναι,μπορεί να μην είναι all stars αλλά οι ομάδες χρειάζονται και εργαλεία και σε τέτοια μπορούν να εξελιχθούν...Προσωπικά πιστεύω ότι καλώς ο Ζοτς τους κρατάει στην ομάδα,κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα,τους πιστεύω και τους δύο και νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι πολύ ασφαλέστερο κριτήριο σε σχέση με την περσινή...

Αυτό πάλι με τα 10 λεπτά συμμετοχής του Μάριτς και την ταμπέλα του τρίτου σέντερ επειδή μπήκε τρίτος στο παιχνίδι είναι γραφικό...Ο Σάτο που ξεκινάει στον πάγκο είναι αναπληρωματικός? Οι χρόνοι συμμετοχής δεν είναι προαποφασισμένοι,διαμορφώνονται ανάλογα με την απόδοση των παικτών και την εξέλιξη του παιχνιδιού...Στην προκειμένη περίπτωση το πιθανότερο σενάριο είναι ότι η τακτική του Ζοτς ήταν να χρησιμοποιήσει τον Μάριτς απέναντι σε ένα φορτωμένο ήδη με φάουλ Μαριάνοβιτς,πράγματι νομίζω ότι όταν μπήκε ο Μάριτς,ο Μαριάνοβιτς είχε ήδη τρία...Αρχικά προτίμησε τον Μπατίστ ώστε να τραβήξει λίγο έξω από την ρακέτα τον σέντερ της ΤΣΣΚΑ και να τον κάνει πιό επιρρεπή στο φάουλ...Συνέχισε με τον Βουγιούκα και την τακτική του ποσταρίσματος δίνοντας ανάσες στον Μπατίστ και προφυλλάσοντάς τον από γρήγορα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο...Έτσι είχε τη δυνατότητα να βάλει τον Μάριτς στο δεύτερο ημίχρονο φρέσκο και ξεκούραστο...Θα πρέπει εξάλλου να έχουμε στο νου μας ότι ο Μάριτς ίσως δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη φυσική κατάσταση ώστε να παίξει στους ρυθμούς που θέλει ο Ομπράντοβιτς για περισσότερη ώρα,προέρχεται από πολύ κοπιαστική σεζόν με την Παρτιζαν και στο καπάκι την συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ...

Διάβασα ότι χωρίς τον Διαμαντίδη ο Παναθηναικός δεν είναι ο ίδιος ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό αν πχ δεν παίζει ο Σπανούλης...Διαφωνώ πλήρως...Όσο σημαντική θα είναι για τον Παναθηναικό πιθανή απουσία του Διαμαντίδη,τόσο θα είναι και για τον Ολυμπιακό ενδεχόμενη απουσία του Σπανούλη...Το ίδιο ίσχύει και για την Μπαρτσελόνα και τον Ναβάρο,για την ΤΣΣΚΑ και τον Σισκάουσκας,τους Λέικερς και τον Κόμπι,το Μαιάμι και τον Λεμπρόν...Κάποιοι παίκτες είναι αναντικατάστατοι...Και κάτι ακόμα...Έχετε κολλήσει όλοι με τον Διαμαντίδη...Έχει κανείς την εντύπωση ότι αν λείψει ο Νίκολας το κενό θα είναι μικρότερο? (για μένα πιό εύκολα αναπληρώνεται ο Διαμαντίδης στη συνολική λειτουργία της ομάδας παρά ο Νίκολας και ας φαίνεται υπερβολικό αυτό...) Ή αν τραυματιστεί ο Σάτο? Ή ο Μπατίστ? Εδώ ρε παιδιά ο Τσαρτσαρής τραυματίστηκε δύο χρονιές και η ομάδα έχασε τα αυγά και τα πασχάλια! Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλοι οι παίκτες έχουν την αξία τους μέσα στο σύνολο,ακόμα και ο τραυματισμός ενός ρολίστα ή ενός χαμάλη μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός...Νομίζει κανείς ότι αν στον Ολυμπιακό τραυματιστεί ο Παπανικολάου ή ο Νίλσεν δεν θα επηρρεαστεί η αρμονία και η ισορροπία της ομάδας? Γι αυτό και λέμε ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες...Ένας από αυτούς είναι και οι τραυματισμοί...Δεν ισχύει μόνο για τον Παναθηναικό,ισχύει για όλες τις ομάδες...Αν τραυματιστεί ο Διαμαντίδης θα αναλάβει πιό πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τέπιτς,θα αποκτηθεί και ένας γκαρντ ακόμα να βοηθήσει έστω ποσοτικά και ό,τι γίνει...Δηλαδή τι θέλουμε? Να έχουμε στον πάγκο ισάξιο του Διαμαντίδη? Έχει η Μπαρτσελόνα ισάξιο του Ναβάρο και η ΤΣΣΚΑ ισάξιο του Σισκάουσκας? Μην τρελενόμαστε...
priest
αχ βρε roben...αν αναφερεσαι σε εμενα οσον αφορα το θεμα του μαριτς τοτε θα σε συμβουλευα να ξαναδιαβασεις το σχολιο μ.δεν εγραψα πως τον ξεχασε αλλα εγραψα ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν γινεται να ξερουν ολες τις κινησεις του ζοτς.αν εσυ αυτο καταλαβες(και οχι μονο εσυ)τοτε δεν εχω να πω τπτ αλλο.
επισης αν τραυματιστει ο νικολας θα χασουμε κατα μεσο ορο 13 ποντους,1,5 ριμπ,2 ασσιστ δηλαδη το πολυ 19 ποντους(αν υποθεσουμε οτι 2 ασσιστ=2 τριποντα).αν χασουμε τον διαμαντιδη θα χασουμε κατα μεσο ορο 9 ποντους,4,5 ριμπ,,7 ασσιστ,3 κλεψ..δηλαδη το ελαχιστο 23 ποντους!!!
συνεπως αν θελετε να μας λετε μιζερους,ας μας λετε αλλα να υπερασπιζεστε τοσο πολυ την ομαδα λες και ειστε ο προπονητης της ε αυτο κατανταει κουραστικο!!!τουλαχιστον εγω ειμαι ρεαλιστης...αναλυω αυτα που βλεπω,αν εσεις ειστε ικανοι να δειτε περα απο το προφανες bravo!!!
lakersdynasty
QUOTE(priest @ Nov 2 2010, 11:21 ) *
δεν γινεται να ξερουν ολες τις κινησεις του ζοτς.


οταν κανει καποιος μια αναλυση του παιχνιδιου μετα το παιχνιδι για να αναφερει αυτα που βλεπει να κανει ο προπονητης μιας ομαδας δεν χρειαζονται μαντικες ικανοτητες.

αναφερθηκε η μικρη συμμετοχη του Μαριτς στον αγωνα ως αδικαιολογητη. Καποιοι διαφωνουν και το εκαναν λιανα περιγραφοντας τις αναγκες του αγωνα και το γιατι υπηρξε αυτη η διαχειρηση.

Αν ηξερε καποιος τις κινησεις του Ζοτς θα περιεγραφε τον αγωνα πριν γινει.

και αυτοι που διαφωνουν μαζι σας ρεαλιστες ειναι.

Επρεπε να περασει ολοκληρη περιοδος προετοιμασιας για να χωνευτει το γεγονος οτι η χρησιμοποιηση του Σατο στο 2 ειναι βασικη επιλογη και οτι ο Περπερογλου δεν θα παιζει ενα 10λεπτακι με τον Σατο αποκλειστικα στο 3. Πηρε αλλο τοσο για να χωνευτει το γεγονος οτι ο Νικολας θα παρει την μπαλα και θα δημιουργησει καταστασεις στην θεση του Σπανουλη ειναι δεν ειναι μεσα ο Διαμαντιδης.

Αυτα που ειπωθηκαν τοτε με το ροστερ να μενει ετσι οπως ειναι ποσο ρεαλιστικα ηταν? Απλα αλλοι παιρνουν καποια πραγματα σαν δεδομενα και γνωριζοντας αυτα λενε αυτο που θελουν να πουν και αλλοι θελουν να αλλαξουν τα δεδομενα που υπαρχουν.

Ε δεν υπαρχει λογος να δικαιολογουμαστε μετα απο καθε αγωνα. Εχουν γινει σαφεις οι θεσεις και τον μεν και τον δε και εχει γινει σαφης και ο βαθμος στον οποιο θεωρει ο καθενας επιτακτικη την προσθηκη παικτη.

Το σιγουρο ειναι οτι για την καθε πλευρα η αντιθετη αποψη αυτη τη στιγμη αντιμετοπιζεται ειτε ως μιζερια ειτε ως τυφλωση/υπερμετρη εμπιστοσυνη.

αποψεις...



roben
QUOTE(priest @ Nov 2 2010, 12:21 ) *
αχ βρε roben...αν αναφερεσαι σε εμενα οσον αφορα το θεμα του μαριτς τοτε θα σε συμβουλευα να ξαναδιαβασεις το σχολιο μ.δεν εγραψα πως τον ξεχασε αλλα εγραψα ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν γινεται να ξερουν ολες τις κινησεις του ζοτς.αν εσυ αυτο καταλαβες(και οχι μονο εσυ)τοτε δεν εχω να πω τπτ αλλο.
επισης αν τραυματιστει ο νικολας θα χασουμε κατα μεσο ορο 13 ποντους,1,5 ριμπ,2 ασσιστ δηλαδη το πολυ 19 ποντους(αν υποθεσουμε οτι 2 ασσιστ=2 τριποντα).αν χασουμε τον διαμαντιδη θα χασουμε κατα μεσο ορο 9 ποντους,4,5 ριμπ,,7 ασσιστ,3 κλεψ..δηλαδη το ελαχιστο 23 ποντους!!!
συνεπως αν θελετε να μας λετε μιζερους,ας μας λετε αλλα να υπερασπιζεστε τοσο πολυ την ομαδα λες και ειστε ο προπονητης της ε αυτο κατανταει κουραστικο!!!τουλαχιστον εγω ειμαι ρεαλιστης...αναλυω αυτα που βλεπω,αν εσεις ειστε ικανοι να δειτε περα απο το προφανες bravo!!!


priest δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα,για να είμαι ειλικρινής ούτε καν θυμόμουν ποιός έγραψε τι,νομίζω πάντως ότι δεν είσαι ο μόνος που γκρίνιαξε για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάριτς οπότε δεν υπάρχει λόγος να εκλάβεις το σχόλιό μου προσωπικά...Προφανώς και κανένας μας δεν μπορεί να ξέρει τι σκέφτεται ο Ζοτς,εικασίες κάνουμε,άλλες φορές μπορεί να καταφέρνουμε να μπούμε στο μυαλό του,άλλες όχι...Κι εγώ έχω διαφωνήσει στο παρελθόν με κάποιες αποφάσεις του,σαφώς κανένας δεν έχει το αλάθητο και κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής...Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι ο άνθρωπος είναι κορυφαίος στο αντικειμενό του και κάθε κίνηση που κάνει από τον πάγκο έχει μια μπασκετική λογική που εμείς μπορεί κάποιες φορές να μην μπορούμε να αντιληφθούμε ή απλά να διαφωνούμε με αυτή...Δεν υπάρχει πάντα σωστό και λάθος,είναι φορές που απλά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις...Το θέμα είναι ότι εκείνος είναι ο προπονητής,εκείνος παίρνει τις αποφάσεις,εκείνος έχει την ευθύνη της επιτυχίας ή της αποτυχίας...Ακόμα όμως και όταν αποτυγχάνει εγώ αισθάνομαι ότι δεν απέτυχε επειδή δεν ήξερε τι να κάνει ή επειδή έκανε βλακείες αλλά επειδή απλά έκανε μια λάθος εκτίμηση,ένα σχέδιο δεν του βγήκε ή ο αντίπαλος (γιατί υπάρχει και τέτοιος) φάνηκε πιό δυνατός...Κάτι τέτοιο είναι ανθρώπινο και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι αυτό...Θα με πείραζε αν έκανε χοντρά λάθη,αν δεν δούλευε,αν εμφάνιζε μια ομάδα απροετοίμαστη,αν δεν είχε πλάνο στο παιχνίδι του,αν δεν είχε κίνητρο,αν έχανε τα αποδυτήρια,αν δεν σεβόταν τον αντίπαλο...Σε αυτούς τους τομείς ωστόσο ο Ομπράντοβιτς είναι αστέρι,οπότε μένει το κοουτσάρισμα στο οποίο μπορούν να υπάρχουν 1000 διαφορετικές απόψεις,αυτή όμως που μετράει και έχει σημασία είναι η δική του...

Η αξία ενός παίκτη στο σύνολο δεν μετράται μόνο με τα ατομικά στατιστικά...Στο παράδειγμα ας πούμε που ανέφερες οι ασίστ του Διαμαντίδη ίσως μπορούν να καλυφθούν από τον Καλάθη ή τα ριμπάουντ από τον Τέπιτς και τον Σάτο...Το εύκολο τρίποντο όμως του Νίκολας που είναι ικανό να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα πιθανότατα να είναι πιό δύσκολο να αναπληρωθεί...Όπως στο παρελθον φάνηκε ότι η αμυντική συνοχή που δίνει στην ομάδα ο Τσαρτσαρής ήταν τελικά αδύνατο να καλυφθεί με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία και αρμονία του συνόλου...Το θέμα δηλαδή δεν ήταν πόσους πόντους πετύχαινε ή πόσα ριμπάουντ έπαιρνε ο Τσαρτσαρής αλλά και πόσους πόντους και πόσα ριμπάουντ έπαιρναν οι υπόλοιποι παίκτες όταν έπαιζε ο Τσαρτσαρής...Η αξία ενός παίκτη δεν κρίνεται μονάχα από τις ατομικές του επιδόσεις αλλά και από τις επιδόσεις που έχουν οι συμπαίκτες του όταν αυτός παίζει...Επιπλέον σημασία δεν έχει μόνο το ''τι'' αλλά και το ''πως''...Αν ας πούμε τραυματιστεί ένας παίκτης που πετυχαίνει κατά μέσο όρο 12 πόντους εκ των οποίων το 80% με διεισδύσεις και κερδισμένα φάουλ το κενό του δεν καλύπτεται με έναν άλλο παίκτη που πετυχαίνει τους ίδιους πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα...Κάθε παίκτης δεν είναι απλά μια μονάδα,είναι ένας ρολίστας του συνόλου,το θέμα δεν είναι να καλυφθούν τα στατιστικά αλλά οι ρόλοι ώστε η ομάδα να μην χάσει την ισορροπία της...
cryptic
QUOTE(priest @ Nov 2 2010, 12:21 ) *
αχ βρε roben...αν αναφερεσαι σε εμενα οσον αφορα το θεμα του μαριτς τοτε θα σε συμβουλευα να ξαναδιαβασεις το σχολιο μ.δεν εγραψα πως τον ξεχασε αλλα εγραψα ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν γινεται να ξερουν ολες τις κινησεις του ζοτς.αν εσυ αυτο καταλαβες(και οχι μονο εσυ)τοτε δεν εχω να πω τπτ αλλο.
επισης αν τραυματιστει ο νικολας θα χασουμε κατα μεσο ορο 13 ποντους,1,5 ριμπ,2 ασσιστ δηλαδη το πολυ 19 ποντους(αν υποθεσουμε οτι 2 ασσιστ=2 τριποντα).αν χασουμε τον διαμαντιδη θα χασουμε κατα μεσο ορο 9 ποντους,4,5 ριμπ,,7 ασσιστ,3 κλεψ..δηλαδη το ελαχιστο 23 ποντους!!!
συνεπως αν θελετε να μας λετε μιζερους,ας μας λετε αλλα να υπερασπιζεστε τοσο πολυ την ομαδα λες και ειστε ο προπονητης της ε αυτο κατανταει κουραστικο!!!τουλαχιστον εγω ειμαι ρεαλιστης...αναλυω αυτα που βλεπω,αν εσεις ειστε ικανοι να δειτε περα απο το προφανες bravo!!!


Θα διαφωνήσω. Σίγουρα την άμυνα του Διαμαντίδη δεν την έχει κάποιος άλλος αλλά ο Καλάθης έχει και drive και καλή πάσα οπότε μπορεί να προσφέρει στο επίπεδο της δημιουργίας ενώ και ο Νίκολας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες σε μία τέτοια περίπτωση. Αντιθέτως ο Νίκολας έχει ποσοστό 50% στα τρίποντα και είναι ο δεδομένος σουτέρ της ομάδας Δύσκολα μπορεί να τον αντικαταστήσει κάποιος και ουσιαστικά μόνο με διαφορετική φιλοσοφία επίθεσης αντικαθίσταται. Παράλληλα και η αντίπαλη άμυνα θα έχει ευκολότερο έργο αν απουσιάζει ένα τόσο απειλητικό δυάρι και θα μπορεί να κλείνει καλύτερα τη ρακέτα. Θεωρώ ότι η ισορροπία της ομάδας μπορεί να επηρεαστεί περισσότερο απο την απουσία του Νίκολας παρά του Διαμαντίδη. Προφανώς βέβαια δεν μιλάμε για μάτς με την Μπαρτσελόνα, εκεί τους χρειάζεσαι όλους.
str
QUOTE(roben @ Nov 2 2010, 12:03 ) *
priest δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα,για να είμαι ειλικρινής ούτε καν θυμόμουν ποιός έγραψε τι,νομίζω πάντως ότι δεν είσαι ο μόνος που γκρίνιαξε για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάριτς οπότε δεν υπάρχει λόγος να εκλάβεις το σχόλιό μου προσωπικά...

ναι αλλα να αποκαλεις γραφικο οποιον εκανε τετοιο σχολιο ή σκεψη προσβαλλει ολους οσους ασπαζονται τη θεση αυτη πολυ ή λιγo...
και δεν χαρακτηριστηκε τριτος ο μαριτσ επειδη μπηκε τριτος...ισως ετυχε.. αλλα απο το γενικο χρονο συμμετοχης που ειχε...
ο τροπος που στο συγκεκριμενο παιχνιδι τον χειριστηκε ο ζελικο εμοιαζε με τον τροπο που χειριστηκε τον παπαδοπουλο στη μπολονια...εκανε παπαδες ο λαζος και πηρε το 100% απο εκεινον στο συγκεκριμενο παιχνιδι σε πολυ λιγο χρονο συμμετοχης αλλα δεν λες οτι η βασικη επιλογη του ηταν ο λαζος ακομα και σε εκεινο στο συγκεκριμενο ματς
εδω διαφωνουμε αρκετοι..
θεωρω οτι ο μαριτσ πρπει να παιζει πιο πολυ...και ας καλυπτουν τις αδυναμιες του (ή τις αδυναμιες που δημιουργει η παραμονη του στο παιχνιδι) οι υπολοιποι .. οχι αυτος να καλυπτει τις αδυναμιες που δημιουργει η παραμονη των υπολοιπων στο παιχνιδι..
μακαρι στο τελος να παρουμε την κουπα με οποιον τροπο και ας ειναι αυτος...
ολοι θα πανηγυρισουμε
kolokotronis
Το ότι έπαιξε 11 λεπτά ο Μάριτς με την τσσκα, για χ λόγους, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται τόσο λίγο.
Αν είναι δυνατόν.
Έχοντας τόσο μικρό δείγμα παιχνιδιών, λέγοντας ''πρέπει ο Ζοτς να τον χρησιμοποιεί πιο πολύ'' φαίνεται λίγο ''ξυπνητζίδικο''.

Priest, οι ''εξισώσεις'' που βγάζουν πόσο ζημιογόνες για την επίθεση θα ήταν ενδεχόμενες απουσίες των ΔΔ και Νίκολας είναι, το λιγότερο, μπακαλίστικες. peace.gif

str
QUOTE(kolokotronis @ Nov 2 2010, 14:22 ) *
Έχοντας τόσο μικρό δείγμα παιχνιδιών, λέγοντας ''πρέπει ο Ζοτς να τον χρησιμοποιεί πιο πολύ'' φαίνεται λίγο ''ξυπνητζίδικο''.

δεν μομιζω οτι προσπαθει κανεις να κανει τον εξυπνο..αλλα δεν νομιζω οτι για να κρινω πρεπει να περιμενω να περασουν και 10 παιχνιδια...
κουβεντα (να) γινεται.. εξαλλου τουλ εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να αλλαξω τη γνωμη μου αν αποδειχτει λανθασμενη ή να παραδεχτω καποια αλλη θεση με το περασμα του χρονου..
μακρια απο εμενα οι δογματισμοι!!!!

παντως εχεις δικιο, το δειγμα ειναι ελαχιστο και εξαλλου πρεπει να πω οτι καθε ματσ ειναι διαφορετικο... καλλιστα θα μπορουσαμε να βλεπαμε τον μπατιστ να παιζει 10 λεπτα και να σχολιαζαμε το οτι με το που ηρθε ο μαριτσ τον παραγκωνισε αμεσως τον μαικλ...(πολυ υποχθονια σκεψη... peace.gif )
il postino
παντως μ αρεσει που η γκρινια περιστρεφεται γυρω απο τον τεπιτς και τον καλαθη. αυτο σημαινει οτι ολα τα αλλα βαινουν σχετικα καλως!!!

υπαρχει και μια σχετικη αναστροφη του κλιματος οσον αφορα τον καλαθη, οποτε μας μενει λιγο απο καλαθη ακομα και πολυ απο τεπιτς, οσον αφορα τα της γκρινιας!!!!

αλλες ομαδες εχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα τετοια εποχη!!!

η ομαδα τα παει μια χαρα μεχρι τωρα, εχει συγκεκριμενο πλανο και το τηρει κατα γραμμα! ακομα και τα οποια αρνητικα (το οτι η επιθεση πχ θελει πολλη δουλεια ακομα) μου αρεσει που τα βλεπω γιατι προσωπικα τα περιμενα και αυτο δειχνει οτι το ολο σκηνικο λειτουργει σαν κομπιουτερ! καθετι στην ωρα του και μεχρι τοτε θα καθαριζει η αμυνα γαι την ομαδα.

υ.γ αν κανουμε και καμια ηττα στην ευρωπη εκει που δεν το περιμενουν πολλοι θα πειστω ακομα περισσοτερο γαι τα παραπανω. ενδεχομενη ηττα στη μοσχα, οσον αφορα τον πρωτο γυρο, δε νομιζω να ειναι η μοναδικη. περιμενω και αλλη, μιας και η ομαδα δεν ειναι ακομα , ουτε κατα διαννοια, ετοιμη και ουτε θα ναι πριν τα χριστουγεννα...
priest
QUOTE(kolokotronis @ Nov 2 2010, 14:22 ) *
Το ότι έπαιξε 11 λεπτά ο Μάριτς με την τσσκα, για χ λόγους, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται τόσο λίγο.
Αν είναι δυνατόν.
Έχοντας τόσο μικρό δείγμα παιχνιδιών, λέγοντας ''πρέπει ο Ζοτς να τον χρησιμοποιεί πιο πολύ'' φαίνεται λίγο ''ξυπνητζίδικο''.

Priest, οι ''εξισώσεις'' που βγάζουν πόσο ζημιογόνες για την επίθεση θα ήταν ενδεχόμενες απουσίες των ΔΔ και Νίκολας είναι, το λιγότερο, μπακαλίστικες. peace.gif

δεν θα διαφωνησω μαζι σ...παρολαυτα και αυτο το μικρο δειγμα δειχνει πολλα!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.