Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Cleveland Cavaliers




Ascension of Kyrie ή sophmore slump? Το πρώτο. Αλλιώς count me out.



Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 21-45
Leaders (2011-12):
Πόντοι: Irving 18,5 - Jamison 17,2 - Hudson 12,7 (σε 13 παιχνίδια)
Ριμπάουντ: Varejao 11,5 (σε 25 παιχνίδια) - Thompson 6,5 - Jamison 6,3
Ασσίστ: Irving 5,4 - Sessions 5,2 - Sloan 3,7 (σε 25 παιχνίδια)

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:IrvingSG:WaitersSF:MilesPF:ThompsonC:Varejao


Πάγκος:
PG’s: Pargo, Sloan
SG’s: Gibson
SF’s: Gee, Casspi, Walton
PF’s: Leuer, Haragondy, K. Jones
C’s: Zeller, Samuels, Eric

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Κyrie Irving (exercised 3rd year option), Tristan Thompson (exercised 3rd year option), Alonso Gee (RFA - ανανέωσε), Luke Haragondy (RFA - ανανέωσε), CJ Miles (Utah Jazz - FA), Jeremy Pargo (trade από Grizzlies), Jon Leuer (claimed off waivers), Jones (undrafted FA - rookie), Eric (undrafted FA - rookie)
Draft Picks: #4 Waiters (signed), #17 Zeller (signed, το pick αποκτήθηκε με trade των υπόλοιπων picks των Cavs στο Dallas)

Έφυγαν: Antawn Jamison (LA Lakers - FA), Ryan Hollins (LA Clippers - FA), Ben Uzoh (FA), Manny Harris (waived - BC Azovmash), Semih Erden (Anadolu Efes), Anthony Parker (αποσύρθηκε), Μychel Thompson (NY Knicks - FA), DJ Kennedy (trade στο Memphis, όπου έγινε waive, resign και ξανά waive, τώρα FA)

Προπονητής:
Bryon Scott
Tρίτη χρονιά για το Byron στον πάγκο των Ιπποτών, δεύτερη με τον Irving στο προσκήνιο και μόλις πρώτη που η ομάδα μπαίνει όντως σε λειτουργικό rebuilding mode, χωρίς βεταράνους βασικούς, με 3 rookies/sophmores στην αναμενόμενη βασική πεντάδα. Είναι δύσκολο να περιμένει πολλά κανείς απ' το πολύ νεαρό Cleveland, αλλά η σεζόν θα έχει πολύ ενδιαφέρον ως προς το τι θα τολμήσει να εντάξει στο παιχνίδι της ομάδας του ο Scott.

Σχόλιο:
Μια χρονιά με αναμενόμενα πολλές ήττες πέρυσι, πιθανότατα χειρότερη της επερχόμενης για τους νεαρούς Cavs που όμως ακόμη απέχουν απ' το να πρωταγωνιστήσουν στη λίγκα ως σύνολο. Άλλωστε η κόπια του mode που έφτασε στους περσινούς τελικούς το franchise των Thunder ακολουθείται πιστά κι ακόμη δεν έχει μπει στο phase 2.

Κyrie Irving, Κyrie Irving, Κyrie Irving. Όχι Κyle. Ένας εκκολαπτόμενος superstar οδηγεί στη νέα εποχή το Cleveland, έχοντας ήδη αποδείξει ότι είναι the real deal κι εκτός ιατρικών απροόπτων είναι ο άνθρωπος να χτίσεις μια ομάδα με μεγάλες βλέψεις γύρω του. Στο 2 έρχεται να προστεθεί ο Waiters, που έρχεται στο ΝΒΑ επιλεγμένος ψηλά και με Syracuse περγαμηνές, να πάρει κι αυτός τις εμπειρίες του για αρχή όσο χτίζεται κάτι για το μέλλον. Διαβάζω για aggressiveness στις διεισδύσεις, άνεση με τη μπάλα στην κατοχή του και καλές άμυνες, αν μετουσιώσει τα στοιχεία του παιχνιδιού του στο νέο επίπεδο που θα αγωνίζεται θα συνθέσουν με τον Αυστραλό ένα δίδυμο πολύ ζόρικο να περιοριστεί. Πίσω απ' τους 2 μικρούς συνεχίζουν οι Sloan και Gibson, ήρθε για κάλυψη και ο πρώην Grizzlie -αλλά και βασικός για 40 λεπτά σε τελικό Euroleague- Jeremy Pargo.

Ο CJ Miles αρχικά πίστευα ότι αποκτήθηκε με σκοπό να αποτελέσει δίδυμο με το Waiters. Προφανώς και θα δει λεπτά και στο 2 ο πρώην Jazz, αλλά σύμφωνα με τα reports απ' την προετοιμασία θα τον βλέπουμε και στο ρόλο του SF που θα ξεκινά το ματς. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, μιας και περίμενα να συνεχιστεί η εμπιστοσύνη του Scott στο Gee απ' τη στιγμή που την κέρδισε πειστικά πέρυσι, κλέβοντας και το ρόλο του βασικού απ' τον Casspi, που νιώθω πως βλέπει τη σημασία του να υποβαθμίζεται για δεύτερη φορά απ' τη στιγμή που μεταγράφηκε στο Cleveland, ελπίζοντας σε μια νέα αρχή της καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πίσω απ' όλους αυτό στο φτερό περιμένει κι ο Luke o Walton. Mάλλον το να τελειώσει αυτό το συμβόλαιό του και να δει τι άλλο θα κάνει στη ζωή του.

Στο 4 μετά την αποχώρηση του Jamison και την επιστροφή του Varejao, που κλείνει ξανά το κενό που υπήρχε στο 5 για το μεγαλύτερο μέρος της περυσινής σεζόν, θα ξεκινά με πολύ χώρο ο Τristan Thompson. Αλτικό παιδί με έφεση στα rebs και την άμυνα, σίγουρα πολύ άγουρος ακόμα επιθετικά αλλά μην ξεγράφουμε τον Καναδό, όσο περνούσαν οι μήνες της rookie χρονιάς του έδειχνε να βελτιώνεται στο να τα βάζει με το νέο επίπεδο αντιπάλων που βρήκε απέναντί του. Τρίτος στο rotation περιμένει κανείς να ειναι ο πλήρης επιθετικά και NBA-ready rookie 7-footer, o Τyler Zeller, ένας απ' τους 4 παρακαλώ βασικούς του φημισμένου Νorth Carolina που επιλέχθηκαν στον πρώτο γύρο του φετινού draft. Μου έκανε εντύπωση ομολογώ πως παραχώρησαν 3 picks για να φτάσουν στο Ζeller, δείγμα βέβαια και του πόσο τον πιστεύουν. Γυρνώντας στα της frontline, πίσω απ' τους τρεις προαναφερθέντες θα μπαίνει αρκετή ακόμη νεολαία, με τον νεοαποκτηθέντα Leuer, που προσωπικά μου αρέσει αρκετά, το καμάρι του σωστού παρατηρητή, του γεματούλη Τζαμαϊκανό απ' τον Τρελόνι, το Samardo Samuels, το Haragondy και 2 undrafred ψηλούς της φετινής σοδειάς να περιμένουν τη σειρά τους.

Το πόσος χώρος περιμένει άδειος στο salary cap - ή πάει για τα προσχήματα στην τσέπη του Walton, υπάρχει και cap floor - είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δε θα είναι φέτος η χρονιά των Cavaliers. Δεν επιδιώκουν κι οι ίδιοι κάτι τέτοιο. Όταν όμως αυτή η οικονομική "άνεση" θα τους επιτρέψει σταδιακά τα επόμενα 2-3 χρόνια να διατηρήσουν τους πιτσιρικάδες που ανταποκρίθηκαν και ίσως να προσθέσουν και λίγη εμπειρία παραπάνω στο mix, τότε τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν πολύ καλύτερα στο Ohio.

Πρόβλεψη: 34-48
Conference rank: 11th
Division rank: 5th

duncan21
Πόσο Α.J.Price και Jordan Crawford ν' αντέξει ένας άνθρωπος...Και οι 2 άνετα στους top 5 players with the worst shot selection(ο έτερος Crawford,Jamal,o Nick Young κι ο Kemba Walker συμπληρώνουν την 5άδα icon_drunk.gif ).Απλά και όμορφα...

Ασχολίαστο κατά τ' άλλα το 9-23-9 του Varejao.Διέκρινα επίσης μια κάποια άνεση του Tristan Thompson στις κινήσεις του εντός παρκέ σε σχέση με πέρσι.
olympiakos
Οι αντίπαλοι ψηλοί για κλάμματα,Okafor-booker...τι να πεις...


Irving πολύ ωραίος.
j-kidd13
Καλα για τον Ερβινγκ τα περιμεναμε...
Ο Waiters μου αρεσε αρκετα,δειχνει θρασος στο παιχνιδι του...Ο Τομσον πολυ καλος,περιμενω πολυ καλη σεζον.
Καλα ο Βαρεζαο δεν ξερω πως την ειδε σημερα,δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω...tongue.gif
Παντως η 2η πενταδα των Καβς πηγε να τα σκ@τωσει στο 4ο 10λεπτο...
Απο την αλλη φαινεται οτι oι Wizards χρειαζονται απαραιτητα τον Γουολ...
Δεν μου αρεσαν σημερα...

themoss
Δε θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δούμε τον Irving στο allstar φέτος! Είναι εξαιρετικός και βελτιώνεται συνεχώς.
Γενικά περίμενα του Καβς χειρότερους και τους Μάγους καλύτερους, για να δούμε...
SG3ptshooter

Not bad για αρχή, αν και το mathup προσφερόταν σε σχέση με το να σε κυνηγάει ο Wall. Δεν πιστεύω πως είναι καθόλου stretch να περιμένει κανείς παρουσία Kyrie στο main event του Houston το Φλεβάρη. Ως sophomore και σε καναδυό παρελκόμενα events θα είναι ούτως ή άλλως.

Μιας και το βλέπω στα related ενώ παράλληλα ποστάρω, ας βάλω και εικόνα απ' το NBA ντεμπούτο του Waiters, έχει τη σημασία της η καλή του εμφάνιση αυτή.

αυτόν ανάλογα με το Kyrie->Kyle θα τον λέω Dillon. tongue.gif

QUOTE(duncan21 @ Oct 31 2012, 03:24 ) *
Διέκρινα επίσης μια κάποια άνεση του Tristan Thompson στις κινήσεις του εντός παρκέ σε σχέση με πέρσι.

και 5 assists, άνετα career high με βάση το τι είχε πάρει και το μάτι μου πέρυσι(τς). Δεν τις έχω δει ακόμη αλλά και οι ευκολότερες πάσες της ιστορίας να ήταν έχει σημασία ότι ολοκληρώθηκαν απ' τον Καναδό. Βέβαια στο ίδιο ματς είχε και 9 ο Βαρέχας οπότε δεν περιμένω να τις κάνει και συχνά. tongue.gif 22 ακόμα σε 81 ματς για να περάσει τη rookie επίδοσή του. biggrin.gif
benchwarmer
Θέλω να ελπίζω κι εγώ ότι θα τους βγει τελικά η επιλογή του Γουέιτερς (που είχα κριτικάρει αρκετά) και θα είναι καλύτεροι από ότι περιμέναμε. Χαρακτηριστικό νομίζω είναι η πίεση που έκαναν σε αρκετές στιγμές σε όλο το γήπεδο (με Ίρβινγκ, Γουέιτερς και Γκι στην πεντάδα), ενώ ο Βαρεχάο έκανε παιχνίδι από την κορυφή σαν άλλος Βλάντε Ντίβατς tongue.gif Κλειδί νομίζω είναι ο Τόμπσον, εάν πάει καλά τότε έχουν ελπίδες οι Καβαλίερς για μια καλή πορεία φέτος, αλλά το κυριότερο για κάτι ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια (με 1-2 καλές προσθήκες έμπειρων παικτών).
captain charisma
ποιος φουρνος γκρεμιστηκε κ εβαλε ο βαρεχαο 35π?
SG3ptshooter
http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id...ings-motivation
QUOTE
Irving's response in his TrueHoop TV debut was interesting. Noting he was out of shape, he makes a rare confession for a professional athlete: "Honestly," says Irving, "I was pretty horrible on defense." But he also says that this season, "John Hollinger will definitely eat his words."
SG3ptshooter
Oι Cavs είχαν στο roster μέχρι πριν το ξεκίνημα της σεζόν κι έναν κύριο Kevin Jones, που ήταν undrafted με καλούς αριθμούς. Τον έκοψαν λοιπόν τελευταία στιγμή κι αυτός πήγε στη D-League, έκανε σε 3 ματς μέσο όρο 27-14 και οι Cavs τον υπέγραψαν ξανά, μόνιμα αυτή τη φορά, ενώ έδιωξαν τον τίμιο Luke Haragondy.
http://twitter.com/SpearsNBAYahoo/status/274285331984044032

1. Δεν τον είχαμε βγάλει απ' το αρχικό κείμενο γιατί κόπηκε μετά το postαρισμα των νέων threads, αλλά ήρθε και ξαναπήρε θέση στο roster για να μη φαίνομαι τσαπατσούλης.
2. Περιμένω την Πράσινη να κάνει αναφορά για Λουκά μες το ΣΚ.

Nuntius
Ημίχρονο στο Quicken Loans Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Cleveland Cavaliers είναι 44 - 45.

Πολύ κακό παιχνίδι μέχρι στιγμής για τον Paul George και γενικά αρκετά λάθη.
Nuntius
77 - 67 στο τέλος της 3ης υπέρ των Pacers.

Καλό δωδεκάλεπτο από τον Paul George και καταφέραμε να χτίσουμε μια καλή διαφορά. Καλός και ο Lance Stephenson σε αυτό το δωδεκάλεπτο. Ο Hibbert σε όλο τον αγώνα είναι αρκετά καλός. Ο West είναι κοντά σε ένα double - double (13 - 9) ενώ ο George Hill έχει 7 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ αλλά είναι πολύ άστοχος (3/10).
Nuntius
Νίκη με 99 - 89 για τους Pacers.
Johnaros
Πρώτη φορά βλέπω δύο airball μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, σε ελεύθερα τρίποντα.
Luke Walton, σε ευχαριστώ.
kamtha5
ΝΒΑ: Ρισκάρουν οι Cavaliers με Bynum!

Το Κλίβελαντ είναι αποφασισμένο να κάνει αισθητή την παρουσία του τη φετινή σεζόν και τα ξημερώματα της Πέμπτης έριξε μια …γερή «ζαριά». Οι » πολεμιστές» φέρονται σύμφωνα με αμερικάνικα μέσα να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Άντριου Μπάινουμ, τον απίστευτα ταλαντούχο σεντερ με τα προβληματικά γόνατα.

Τα δημοσιεύματα μιλούν για 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας, συνολικής αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο μόνο τα 6 από αυτά είναι δεδομένα για τον 25χρονο σέντερ.

Ο Μπάινουμ έχει κατακτήσει δύο δαχτυλίδια με τους Λέικερς, το 2009 και το 2010, ενώ στην τελευταία του υγιή σεζόν, το 2011-12, έκανε θαύματα! Με μέσους όρους 18,7 πόντων 11,8 ριμπ. και 1,8 κοψιμάτων είχε αρχίσει να αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία του Ντουάιτ Χάουαρντ, για τη θέση του καλύτερου 5ριου του κόσμου. Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι συμπεριλήφθηκε στην ανταλλαγή που έφερε τον «Superman» στο Λος Άντζελες και κατέληξε στους Σίξερς της Φιλαδέλφεια, με τους οποίους όμως δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό!

Τα (χρόνια) προβλήματα στα γόνατα του επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να χάσει και τα 82 παιχνίδια της καινούριας του ομάδας την περσινή σεζόν, σε μια χρονιά μάλιστα που θεωρητικά θα έπαιζε για το επόμενο του συβόλαιο. Συν τοις άλλοις, κατόρθωσε να υποτροπιάσει τους τραυματισμούς του παίζοντας …μπόουλινγκ, κάτι που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από όλη την λίγκα για τον επαγγελματισμό του.

Για τον Μπάινουμ εκδήλωσαν ενδιαφέρον τόσο οι Μάβερικς, όσο και οι Χοκς, ωστόσο τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων δεν πείστηκαν πως ο 25χρονος σταρ θα μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα του και τελικά δεν του έδωσαν συμβόλαιο.

Οι Καβς όμως στο πρόσωπο του είδαν έναν All Star παίκτη σε τιμή ευκαιρίας, με ενδεχόμενη αποτυχία να τους κοστίζει «μόλις» λίγα εκατομμύρια, αλλά ενδεχόμενο κέρδος να είναι τεράστιο. High risk- high reward, που λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού…
captain charisma
ετοιμαζουν την ομαδα για το 2014 οι καβς..
kseplenhs
QUOTE(captain charisma @ Jul 11 2013, 10:06 ) *
ετοιμαζουν την ομαδα για το 2014 οι καβς..


To 2014 έχει μουντιάλ.Θα πάθει καμιά ρήξη βλεφαρίδας ο αντριου(έντιτ happy.gif ) και θα την κάνει για βραζιλία για την αποκατάσταση.Κανένα 6μηνο θα του πάρει...
captain charisma
αντριου το λενε το παιδι...γουιλι λενε αυτον των πιστονς biggrin.gif



remember mike brown?
giannis_mg
O Bynum αν βαλει τα μυαλα του μεσα στην κεφαλα του(αφησει τα...κουρεματα σε αυτην),αφησει τις χαζομαρες και παιξει μπασκετ(γιατι δεν το ξεχασε)τοτε ειναι ο κορυφαιος center του πρωταθληματος...

Ο Αndrew εχει τα παντα και σε αμυνα και σε επιθεση,μπορει να μην εχει τις αμυντικες ικανοτητες του Howard ή το επιθετικο ταλεντο του Λοπεθ αλλα εχει και τα δυο σε πολυ καλο βαθμο σε αντιθεση με τους αλλους 2(που θεωρουνται οι καλυτεροι σεντερ)που εχουν τεραστιες αδυναμιες ο ενας επιθετικα και ο αλλος αμυντικα...
Παντα πιστευα οτι ειναι πολυ καλυτερος του Howard αν και γυαλινος....
Αν βγει οι Καβς θα εχουν κανει την κινηση της χρονιας...

Στο κατω κατω ολοι ξερουμε για ποιον παει ο Gilbert το επομενο καλοκαιρι...
Aν του βγει ο Bynum ακομα ενας λογος να ερθει ο Λεμπρον να συνυπαρξει με αυτον και φυσικα τον Irving και τοτε οι Καβς για μενα θα εχουν πραγματικα Big 3 βγαλμενους απο ονειρο...
giorgos14
QUOTE(Giannis_23 @ Jul 11 2013, 18:51 ) *
O Bynum αν βαλει τα μυαλα του μεσα στην κεφαλα του(αφησει τα...κουρεματα σε αυτην),αφησει τις χαζομαρες και παιξει μπασκετ(γιατι δεν το ξεχασε)τοτε ειναι ο κορυφαιος center του πρωταθληματος...

Ο Αndrew εχει τα παντα και σε αμυνα και σε επιθεση,μπορει να μην εχει τις αμυντικες ικανοτητες του Howard ή το επιθετικο ταλεντο του Λοπεθ αλλα εχει και τα δυο σε πολυ καλο βαθμο σε αντιθεση με τους αλλους 2(που θεωρουνται οι καλυτεροι σεντερ)που εχουν τεραστιες αδυναμιες ο ενας επιθετικα και ο αλλος αμυντικα...
Παντα πιστευα οτι ειναι πολυ καλυτερος του Howard αν και γυαλινος....
Αν βγει οι Καβς θα εχουν κανει την κινηση της χρονιας...

Στο κατω κατω ολοι ξερουμε για ποιον παει ο Gilbert το επομενο καλοκαιρι...
Aν του βγει ο Bynum ακομα ενας λογος να ερθει ο Λεμπρον να συνυπαρξει με αυτον και φυσικα τον Irving και τοτε οι Καβς για μενα θα εχουν πραγματικα Big 3 βγαλμενους απο ονειρο...


Καλα ολα αυτα αλλα πως μπορεις να ελπιζεις οτι θα σου βγει ενας παικτης που εχει να παιξει μπασκετ 2 χρονια;Και σε τι κατασταση θα επανελθει;Ειναι τετοια η καταντια του ΝΒΑ στις θεσεις των ψηλων που ο Αντριου και ο Οντεν συζητιουνται ακομα και οι ομαδες ελπιζουν οτι θα ξαναγινουν παικτες
giannis_mg
QUOTE(giorgos14 @ Jul 11 2013, 21:38 ) *
Καλα ολα αυτα αλλα πως μπορεις να ελπιζεις οτι θα σου βγει ενας παικτης που εχει να παιξει μπασκετ 2 χρονια;Και σε τι κατασταση θα επανελθει;Ειναι τετοια η καταντια του ΝΒΑ στις θεσεις των ψηλων που ο Αντριου και ο Οντεν συζητιουνται ακομα και οι ομαδες ελπιζουν οτι θα ξαναγινουν παικτες

Kαταρχην φιλε μου περσι δεν επαιξε μονο...
Ουσιαστικα ενα χρονο ειναι εκτος παρκε και την σεζον πριν γινει αυτη η αναθεματισμενη ανταλλαγη για τον....superman εκανε την καλυτερη σεζον της καριερας του εχοντας μια ''γεματη'' για τα στανταρ του σεζον με 18.7 ποντους και 11.8 ριμπαουντ...οπως εκανε και πολυ καλη post season...

Σε γενικες γραμμες οι Καβς απεκτησαν εναν εξαιρετικο παιχτη με τον οποιο ουσιαστικα δεν χανουν και τιποτα και να μην τους βγει...

Μονο κερδισμενοι μπορουν να βγουν...
Και θα ελεγα οτι ο Οντεν ειναι μια διαφορετικη ιστορια...
Ο Οντεν ειναι λες και τον εχει καταραστει καποιος...ο Αντριου μερικους τραυματισμους θα μπορουσε να τους ειχε αποφυγει...

Δηλαδη αυτο που λεω ειναι οτι ο Οντεν ειναι ατυχος και ο Μπαινουμ ''χαζος''....

Για την καταντια των ψηλων στο ΝΒΑ τα εχω πει και εγω απειρες φορες φιλε μου...
Αστα.........
giorgos14
QUOTE(Giannis_23 @ Jul 11 2013, 18:48 ) *
Kαταρχην φιλε μου περσι δεν επαιξε μονο...
Ουσιαστικα ενα χρονο ειναι εκτος παρκε και την σεζον πριν γινει αυτη η αναθεματισμενη ανταλλαγη για τον....superman εκανε την καλυτερη σεζον της καριερας του εχοντας μια ''γεματη'' για τα στανταρ του σεζον με 18.7 ποντους και 11.8 ριμπαουντ...οπως εκανε και πολυ καλη post season...

Σε γενικες γραμμες οι Καβς απεκτησαν εναν εξαιρετικο παιχτη με τον οποιο ουσιαστικα δεν χανουν και τιποτα και να μην τους βγει...

Μονο κερδισμενοι μπορουν να βγουν...
Και θα ελεγα οτι ο Οντεν ειναι μια διαφορετικη ιστορια...
Ο Οντεν ειναι λες και τον εχει καταραστει καποιος...ο Αντριου μερικους τραυματισμους θα μπορουσε να τους ειχε αποφυγει...

Δηλαδη αυτο που λεω ειναι οτι ο Οντεν ειναι ατυχος και ο Μπαινουμ ''χαζος''....

Για την καταντια των ψηλων στο ΝΒΑ τα εχω πει και εγω απειρες φορες φιλε μου...
Αστα.........



εχεις δικιο τωρα το ψαξα..νομιζα οτι ειχε τραυματιστει οσο ηταν στα μεσα η σεζον με τους λεικερς και οχι πριν ξεκινησει στους σιξερς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.