Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2014-2015 NBA Most Improved Player of the Year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
duncan21
QUOTE (duncan21 @ Jan 23 2014, 17:22 ) *
Σε κάθε break μου θα ανοίγω κι ένα poll.Οι επιλογές έγιναν με αντικειμενικά ας πούμε κριτήρια,με το poll να απαρτίζεται από παίκτες που μπορούν ρεαλιστικά να κερδίσουν το βραβείο.

Αυτό.
klow13
Χαλαρα draymond απο εμενα.Ενω και περσι ηταν τρομερος στο point differential στο περιορισμενο χρονο που ειχε,και φαινοταν οτι θα εκανε παπαδες σαν βασικος,φετος γινονται μεχρι και τετοιες συζητησεις.

http://espn.go.com/blog/golden-state-warri...erve-a-max-deal

Οπως λεει και το αρθρο,το μονο που δεν μπορει να κανει,δεν χρειαζεται καθολου σε αυτη την ομαδα.
SG3ptshooter
Butler. Ο Green, όπως και ο Plumlee πχ, τρώει σοβαρό boost λεπτών για να φουσκώσει η στατιστική του. Ο Βutler σε ίδια λεπτά ανεβάζει και τον αριθμό των προσπαθειών και την αποτελεσματικότητά τους στο σκορ, ανεβαίνοντας σημαντικά και σε άλλους τομείς, πάει πχ τις assists από 2,6/1,5 σε 3,3/1,5 ενώ σκοράρει παράλληλα +7,5 πόντους.
aegeansheed
Αγαπώ και τους δύο.

Ο Butler έχει περάσει σε άλλο state of mind ως παίκτης. Αν πει κάποιος ό,τι του λείπει το leadership loudness που βγάζει ο Green προς τα έξω, θα απαντούσα ότι ηγείται δίνοντας το παράδειγμα πως παίζεται ανταγωνιστικό, ολοκληρωτικό ατομικό μπάσκετ σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό του παρκέ. Στο των Μπούληδων το περιγράφω καλύτερα.

H per minute incremental διαφορά του Butler σε σχέση με πέρυσι στατιστικά είναι εξωπραγματική. Με +0.8 λεπτά παραπάνω χρόνου δίνει +7,4 πόντους +1.1 ρ. και +0.6 ασ. Δεν νομίζω ποτέ στην ιστορία να έχει κάνει άλλος κάτι τέτοιο ή κάτι κοντινό τέλος πάντων.

Το voting αναλογικά στις 100, πρέπει να είναι κάτι σε 88-10-2 υπέρ του Butler. 2 για όλους τους άλλους εκτός Green.
Rated: (en)joy
Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα με τιποτα οτι το poll για τον φετινο most improved θα εξελισσοταν σε ντερμπυ...λοιπον Butler και μαλιστα ευκολα απο εμενα. Δεν ειναι μονο η μεγαλυτερη βελτιωση στους αριθμους σε σχεση με τον Green, ειναι το οτι αυτη προηλθε με απειροελαχιστη αυξηση –δεν γινοταν εξαλλου να ανεβουν και πολυ, ηδη περυσι αγγιζε τα 39- λεπτων και οτι ενω αυξησε το usage του βελτιωσε παραλληλα σημαντικα και την αποτελεσματικοτητα του. Συνολικα δηλαδη θεωρω το απο 13, 52, 13.5 σε 20.5, 58+, 21+(pts/g,ts%,per) καλυτερο του από 6.2, 50, 12.7 σε 11.6, 55, 16+ ειδικα οταν ο πρωτος εχει αυξηση μικροτερη του λεπτου ενω ο δευτερος ενα ολοκληρο 10λεπτο επιπλεον.
QUOTE (aegeansheed @ Jan 23 2015, 15:56 ) *
Το voting αναλογικά στις 100, πρέπει να είναι κάτι σε 88-10-2 υπέρ του Butler. 2 για όλους τους άλλους εκτός Green.

Πανω κατω αυτη επρεπε να ειναι η εικονα του poll και για μενα, θα εβγαζε ενα αποτελεσμα σαφως πιο κοντα στη πραγματικοτητα.
aegeansheed
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jan 23 2015, 18:00 ) *
Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα με τιποτα οτι το poll για τον φετινο most improved θα εξελισσοταν σε ντερμπυ..


Δεν είναι άσχημο. Δείχνει κάποια πράγματα ως προς την αντίληψη/εικόνα των χρηστών για το μπάσκετ των Warriors φέτος.

Αν και για μένα τα κριτήρια ειδικά για το most improved θα έπρεπε να είναι κυρίως ατομικά, δε μπορούμε να παραλείψουμε το βελτιωμένο ρεκόρ μιας ομάδας σε σχέση με την προηγούμενη, όταν αυτό συμπίπτει με την "improved" χρονιά του υποψήφιου, αν και αδύνατο να ποσοτικοποιήσουμε αναλογικά το impact του Green στο φετινό ρεκόρ των Warriors, μιας και έρχεται από πολλούς παράγοντες:

* Kerr effect
* αμυντική βελτίωση Curry
* απογείωση αυτοπεποίθησης Klay
* καλύτερος πάγκος
* τραυματισμός Lee που εισήγαγε τον Green στην πεντάδα
* καθολική αποδοχή μοιράσματος χρόνου/ρόλων

Ωστόσο θα μπορούσε να πάρει κάποια credits και από αυτό. Όπως εξάλλου έκανε και ο Butler, που οδήγησε Bulls πάνω στο τυραμισού μαλλί του Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Επίσης έχει ένα player of the month φέτος.
klow13
Σωστοτατες οι παρατηρησεις σας για jimmy,παρελειψα τελειως το per minute του θεματος.Απλα ξεκιναγαν και απο αλλη αφετηρια.Η offseason των μπουλς προιδεαζε οτι θα στηριξουν πολυ τον butler(ο οποιος ηδη απο το δευτερο μισο της περσινης χρονιας ηταν πολυ ανεβασμενος),ενω για τον draymond δεν νομιζω να περιμεναν πολλοι να κανει σαν βασικος αυτα που εκανε κυριως απεναντι σε 2nd units.Ηρθε καπως απο το πουθενα αυτη η βελτιωση του και η μονιμοποιηση του στους πρωταγωνιστες των warriors για μενα,και πιστευω για πολλους ακομα και αυτο ισως μετρησει.Οσοι παρακολουθουν warriors βλεπουν οτι ειναι ο ιδανικος pf για το παιχνιδι των curry-klay,και οπως ειπε και ο sheed,το impact του ειναι σημαντικο.

O whiteside προλαβαινει να μπει στην κουρσα?Εντωμεταξυ ηξερα οτι ηταν στη θυγατρικη των ροκετς.Μεχρι και ο ohlbrecht ειχε παρει την κληση για πανω,αυτος ποτε.
aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Feb 3 2015, 20:06 ) *
O whiteside προλαβαινει να μπει στην κουρσα?Εντωμεταξυ ηξερα οτι ηταν στη θυγατρικη των ροκετς.Μεχρι και ο ohlbrecht ειχε παρει την κληση για πανω,αυτος ποτε.


O Hassan ο δεύτερος, (ξέρει αυτός!) δε μπορείς να τον ταμπελιάσεις με το improved, παίζει για πρώτη φορά μπάσκετ με χρόνο. Θυμάμαι όταν τον είχαν κάνει draft οι Kings στη χρονιά με τον Cousins τα scouting vids και τα μεγάλα νούμερά του στα κοψίματα. Ήμουν σίγουρος ότι το παράθυρο εξέλιξής του εκεί ήταν όσο η κλειδαρότρυπα.
Χαίρομαι πολύ να βλέπω νέα παιδιά με ικανότητες και όνειρα που τους λένε "για σένα έχω μόνο αυτό (ή τίποτα)" να μην τα παρατάνε και να δείχνουν το μεσαίο δάχτυλο μετά σε όσους δεν πίστεψαν ή έκραξαν. Και γουστάρω Χασάν κι ας λέει ο Spysta ότι θα τερματίσει στο 40 και μας αρρωσταίνει. Χαλάλι.
Rated: (en)joy
QUOTE (klow13 @ Feb 3 2015, 20:06 ) *
O whiteside προλαβαινει να μπει στην κουρσα?
Ημουν ετοιμος να απαντησω κατηγορηματικα οχι μιας και τα προηγουμενα χρονια ολοι οι νικητες -και νομιζω και οι υπολοιποι που ακολουθουσαν στην κουρσα- ειχαν αγωνιστει την προηγουμενη σεζον στο nba εστω ενα μικρο αριθμο αγωνων, μεχρι που εριξα μια γρηγορη ματια και βλεπω οτι μου ειχε διαφυγει η σεζον '96-'97 οπου ο Isaac Austin πηρε το βραβειο παρολο που την προηγουμενη χρονια δεν επαιζε nba..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.