Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σιενα-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 8/11 21:30 ΔΤ

Στην κληρωση του ομιλου ολοι θα περιμεναμε αυτο το παιχνιδι να παιξει ρολο στην κατακτηση της πρωτης θεσης. Μετα απο 3 αγωνιστικες θα μπορουσε κανεις να πει οτι οντως επηρεαζει την κατακτηση της πρωτης θεσης, αλλα μονο απο τον Ολυμπιακο. Η Σιενα απογοητευει ακομα και τους αντιπαλους της, ψαχνει ακομα την πρωτη της νικη και βρισκεται σε δυσκολη θεση, ακομα και για την προκριση στον επομενο γυρο. Η πρωταθλητρια Ιταλιας ειναι πολυ αλλαγμενη σε σχεση με περσι και ειναι εμφανες οτι ακομα δεν εχει δεσει σαν ομαδα. Το φετινο της ροστερ:

No. Player Country Pos. Height Born
4 VIGGIANO, JEFFREY Italy Forward 1.96 1984
6 HUNTER, OTHELLO USA Forward 2.03 1986
7 COURNOOH, DAVID Ghana Guard 1.85 1990
10 ROCHESTIE, TAYLOR USA Guard 1.85 1985
11 CARTER, JOSHUA USA Forward 2.00 1986
14 RESS, TOMAS Italy Center 2.08 1980
16 ORTNER, BENJAMIN Austria Center 2.06 1983
17 NELSON, SPENCER USA Forward 2.03 1980
22 UDOM, MATTIA Italy Forward 2.00 1993
23 HACKETT, DANIEL Italy Guard 1.99 1987
24 ENGLISH, KIM USA Guard 1.98 1988
32 GREEN, ERICK USA Guard 1.90 1991
CAPPELLETTI, ALESSANDRO Italy Guard 1.82 1995
BUCARELLI, LORENZO Italy Guard 1.93 1998
Head Coach
CRESPI, MARCO Italy

Απο τους παραπανω παιχτες βγαλτε εκτος το Σπενσερ Νελσον, πρωην παιχτη του Αρη και του Περιστεριου, ο οποιος ειναι τραυματιας στον ωμο και θα λειψει για περισσοτερο απο ενα μηνα. Το παιχνιδι ειναι πολυ επικινδυνο, αφου η Σιενα δεν παυει να ειναι ενα καλο ονομα του ευρωπαικου μπασκετ, που παιζει με την πλατη στον τοιχο. Νομιζω οτι με νικη ο Ολυμπιακος εξασφαλιζει ουσιαστικα μια θεση στην πρωτη δυαδα του ομιλου και γινεται το μεγαλο φαβορι για την 1η θεση.
Στο αγωνιστικο κομματι περιμενουμε να δουμε αν θα επανελθει στις καλες εμφανισεις ο Σπανουλης μετα το απογοητευτικο παιχνιδι με την Μπαγερν(μια πρωτη καλη ενδειξη πηραμε στο ματς με τον Κολοσσο), αν θα εμφανιστει στο γηπεδο δευτερος αξιοπιστος σεντερ μετα τον Ντανστον, αν θα δειξει βελτιωμενο προσωπο(και θα παρει και περισσοτερο χρονο συμμετοχης) ο Λο, αλλα και αν θα συνεχισουν στον καλο ρυθμο τους οι Λοτζεσκι, Σλουκας.

Στο καθιερωμενο ρετρο βιντεο υπαρχει αρκετο υλικο. Περσι ειχα βαλει δυο παιχνιδια απο τους προημιτελικους του 2011 και 2012, που εκριναν πολλα. Φετος θα βαλω το παιχνιδι που τελικα δεν εκρινε τιποτα στη σειρα του 2012:


και το παιχνιδι που εκρινε πολλα στην περσινη σεζον στον ομιλο του τοπ 16 βοηθωντας τον Ολυμπιακο να παρει πλεονεκτημα εδρας και εμποδιζοντας τη Σιενα να προκριθει:
Air Kef
Έλα, "τα λέγαμε" είναι η πρώτη φάση (πλέον), άντε να ξεκινησει το τοπ8 να τρέξει κάνα δάκρυ.

Ο Ολυμπιακός παει, μεταξύ άλλων, για το 4-0 που θα ισοφαρίζει το καλύτερο ξεκίνημά του ever στην Ευρωλίγκα (06-07 με Πίνι).
rankin
Εγω το βλέπω ως δύσκολο παιχνίδι και ως την πιθανή μας πρώτη ήττα..
Παραδοσιακά δύσκολη και σκληρή έδρα απο την οποία θεωρώ οτι δεν μπορούμε να περάσουμε εύκολα ούτε φέτος, που θεωρητικά η Σιέννα δεν ειναι και στα καλύτερα της.

Περιμένω να δω βοήθειες και απο τον Σιμονς, πριν αρχίσω να βλαστημάω την πρωτόγονη κατασκευή του κρανίου του.
Τα ίδια ισχύουν και για τον κρεμανταλά τον Μπεγκιτς... τον ξύλινο, το γιο του Τσεπέτο!
Με έχουν εκνευρίσει και οι δυο τους! Πίστευα ότι φέτος θα έχουμε βάθος στους ψηλούς και αντ'αυτου ο κόσμος έχει αρχίσει και νοσταλγεί τον Παουελ! Αν ειναι δυνατόν!!! τον Πάουελ! Τέτοιο σουρσιμο στο παρκέ ρίχνει ο Σιμονς, που αναπωλεί ο κόσμος τον πιο κοιμισμένο σεντερ που πέρασε απο την ομάδα τα τελευταία χρόνια!

Οι ψηλοί μας πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να το κάνουν γρήγορα, γιατί είναι Νοέμβρης και συνήθως οι αλλαγές έρχονται αρχές Γενάρη. Δεν ειναι δηλαδή και εξαιρετικά νωρίς.. πλησιάζουμε το μέσο της περιόδου κρίσεως για τους νέους στην ομάδα παίχτες.
Όποιος μέσα στον επόμενο μήνα δεν έχει φτάσει κοντά στο αναμενόμενο, αρχίζει και κοιτάζει την πόρτα της εξόδου και ενα παιχνίδι σε μια σκληρή έδρα, όπως αυτή της Σιεννα, ειναι ενα καλό κρας τεστ για τη συνέχεια, και για το μέλλον που έχουν (ή δεν έχουν) κάποιοι...

Και θέλω να σταθώ σε αυτό που είπα για την περίοδο κρίσης.. Η πρώτη φάση της ευρωλίγκας δεν ειναι ότι πιο σπουδαίο αγωνιστικά, γιατί ειναι νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε.. Ειναι ομως σημαντική για να κρινούν οι ίδιες οι ομάδες τους νέους τους παίχτες και αυτά που πρέπει να διορθωθούν εν όψει top16.
Για παράδειγμα οι Λοτζέσκι και Ντανστον εχουν ήδη δώσει θετικότατα δείγματα, και βλέπω ως απίθανο να τεθεί οποιοδήποτε θέμα για αυτούς το Γενάρη. Το ίδιο λογικά ισχύει και για τον Πετγουει, που μπορεί να μην ειναι σουπερ-ντουπερ, αλλά δείχνει να προσαρμόζεται και να δένεται με την ομάδα και δεν θα έθετα θέμα αντικατάστασης του..

Οι Σιμονς και Μπεγκιτς όμως αυτή τη στιγμή αποτελούν ερωτηματικό... Θα χρειαστεί να ανεβάσουν στροφές, ξεκινώντας απο το παιχνίδι στην Ιταλία. Αν συνεχίσουν πάντως στην ίδια πορεία, ο ένας απο τους δυο λογικά θα μας αποχαιρετήσει το Γενάρη...

Αυτά ειναι και τα πιο σημαντικά για να δει κανείς σε αυτη τη φάση της διοργάνωσης, εκτός φυσικά απο τις νίκες που ειναι το Νο1 ζητούμενο..
redleg7
ξεχασατε τ σημαντικοτερο...δεν παιζει στην εδρα της στην τοσκανη αλλα στην φλωρεντια κ τ γηπεδο ειναι εκκλησια...αν προσεξουμε παμε για ανετη επικρατηση...
akratacity
και εγω θεωρω οτι θα ειναι δυσκολο παιχνιδι γτ η σιενα θα τα παιξει ολα για ολα ειναι ισως η τελευταια της ευκαιρια για να ανακαμψει

χακετ και ρες ειναι οι πιο επικινδυνοι παιχτες της

για τον μπεγκιτς δεν θεωρω οτι υπαρχουν ρεαλιστικες πιθανοτητες να αντικατασταθει οποτε ο μονος που θα πρεπει να αποδειξει οτι εχει θεση στο ροστερ ειναι ο σιμονς

yorgos
H Σιένα έχει το μαύρο της το χάλι, έδρα δεν έχει, ψυχολογία μηδέν, ένας Χάκετ κι αυτός ανεπαρκής απέναντι σε αθλητικούς αντιπάλους. Από τα πιο εύκολα εκτός έδρας του Ολυμπιακού φέτος.
kseplenhs
QUOTE(yorgos @ Nov 5 2013, 00:11 ) *
H Σιένα έχει το μαύρο της το χάλι, έδρα δεν έχει, ψυχολογία μηδέν, ένας Χάκετ κι αυτός ανεπαρκής απέναντι σε αθλητικούς αντιπάλους. Από τα πιο εύκολα εκτός έδρας του Ολυμπιακού φέτος.


Καλά,περίμενε γιατί και τις προάλες έτσι και έβαζε τον ριμπερί στο τέλος,το είχαμε χάσει το ματσάκι στο σεφ.Είναι τέτοια η αστάθεια που όλα τα παιχνίδια βρωμάνε.Βασικά και στα τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής ζορίστηκε ο ολυμπιακός.Δεν πάει και τρένο.

Άσε που η σιένα μπαίνει απο πολύ νωρίς σε διαδικασία do or die.Έτσι και πάει στο 0-4,δεν βλέπω να προκρίνεται.
Zoys
Το κακό είναι ότι αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη Σιένα των τελευταίων ετών, αλλά στο χειρότερο δυνατό χρονικό σημείο διότι με τα επόμενα ματς των Ιταλών λαμβάνουν χώρα στις έδρες της Μάλαγα και της Γαλατά, το ματς της Παρασκευής δεν είναι τίποτα λιγότερο από ματς ζωής και θανάτου για τους Πρωταθλητές Ιταλίας. Στα δύσκολα όμως η ομάδα παίζει το καλύτερο και αποτελεσματικότερο μπάσκετ και ελπίζω να το ξαναδώ και στην Σιένα, αλλά απ' ότι φαίνεται μόνο τα χρώματα της δικής μας φανέλας μπορούν να τους αναστήσουν με το πλούσιο ιστορικό της τελευταίας τριετίας ανάμεσα μας.
ssoulliss
Και να κερδίσει αύριο η Σιένα, χλωμό το βλέπω, δεν νομίζω ότι θα βάλει από κάτω της δύο ομάδες.

Οποιος είδε το ματς στην Πολωνία θα νόμιζε ότι έβλεπε τοπικό πρωτάθλημα. Βέβαια μια νίκη αύριο τους ανασταίνει,αλλά δεν τους έχω για πολλά

Είναι η απογοήτευση της χρονιάς. Καμμία κατέυθυνση από τον προπονητή, κανένα είδος παιχνιδιού κοντά στο καλάθι, και ιο ξένοι ασταθείς.
leonkalf
Γιατί άλλαξε φέτος έδρα η Σιένα? Ξέρει κανείς?
D-Wade
QUOTE(leonkalf @ Nov 5 2013, 13:04 ) *
Γιατί άλλαξε φέτος έδρα η Σιένα? Ξέρει κανείς?

Γιατί το δικό της γήπεδο είναι ακατάλληλο για επιπεδο ευρωλιγκας. Και τις άλλες χρονιές ήταν αλλά τώρα η ευρωλιγκα αποφάσισε να μην κάνει τα στραβά ματια
spysta
QUOTE(leonkalf @ Nov 5 2013, 12:04 ) *
Γιατί άλλαξε φέτος έδρα η Σιένα? Ξέρει κανείς?

και καλα επειδη δεν πληρουσε τα κριτηρια της Ευρωλιγκα το προηγουμενο γηπεδο
rchos
Η Σιένα είναι σε άθλια φάση.
Δεν παίζει σοβαρό μπάσκετ.
Με σοβαρότητα ακόμη και να μην παίξει όλο το παιχνίδι καλά επιθετικά ο ΟΣΦΠ μπορεί να την κερδίσει.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια δεν παρουσιάζεται η πιο σοβαρή ομάδα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.
kotzito
Ελαφρυ διαστρεμμα ο Σπανουλης,αλλα θα ειναι κανονικα στην 12αδα.Οποτε μαλλον θα αγωνιστει κανονικα,εστω και λιγοτερο χρονο.


Αγωνιστικα τωρα,ο Ολυμπιακος σιγουρα ειναι το φαβορι.Η Σιενα προς το παρον ειναι παρα πολυ κακη,το ροστερ της ειναι υποδεεστερο σε σχεση με τις αλλες χρονιες και δεν παιζει και στην φυσικη της εδρα.Βεβαιως το γεγονος οτι εχει 0/3 μεχρι τωρα ισως αποτελεσει κινητρο για αυτη καθως με ηττα μενει αρκετα πισω ακομα και για την προκριση.Πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα παντως θα κερδισουμε.Ισως μας δυσκολεψουν οι Ιταλοι για 25-30 λεπτα αλλα στο τελος θα επικρατησει η εμπειρια και η ποιοτητα μαλλον.
Θελω να δω παντως σε αυτο το ματς τι εικονα θα παρουσιασουν ο Σιμονς κι ο Μπεγκιτς.Ειδικα ο δευτερος δεν τον εχουμε δει παραπανω απο 5-10 λεπτα φετος σε σοβαρα ματς,οποτε πρεπει καποια στιγμη να παρει και λιγο χρονο συμμετοχης για να δουμε τι αξιζει κιολας.Αλλωστε ειναι πολυτελεια να δινεις 6-7 κατοσταρικα για τον 3ο σου σεντερ.
Reggie Miller #31
QUOTE(kotzito @ Nov 6 2013, 22:22 ) *
Ελαφρυ διαστρεμμα ο Σπανουλης,αλλα θα ειναι κανονικα στην 12αδα.Οποτε μαλλον θα αγωνιστει κανονικα,εστω και λιγοτερο χρονο.


Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης,όπου δεν καίγεσαι για τα αποτελέσματα,δε με χαλάει να δω την ομάδα να παίζει χωρίς Σπανούλη,όπως στο 4ο δεκάλεπτο με την Μπάγιερν.Άλλωστε η Σιένα δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων χρόνων.Συν το γεγονός ότι ξεκουράζεις τον Σπανούλη ο οποίος έχει γεμάτες χρονιές,χειμώνα καολακίρι(ελπίζω μόνο να το καταλαβαίνει και ο ίδιος και να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα).
Έτσι η ομάδα θα μετρήσει τις δυνάμεις της...
yorgos
QUOTE
και καλα επειδη δεν πληρουσε τα κριτηρια της Ευρωλιγκα το προηγουμενο γηπεδο


Βλακείες της λίγκας. Ούτε επικίνδυνο ήταν το προηγούμενο γήπεδο, ούτε έπαθε κανείς τίποτε που έπαιξε εκεί. Τώρα αν τους αρέσει του Μπερτομέου να βλέπει γήπεδα άδεια όπου ακούς και τον τύπο που φωνάζει "τσιπς, κωκ, σάμαλι" τι να πω. ΔΕΝ μπορείς να πουλάς τηλεοπτικά ένα προϊόν που ο κόσμος δεν έχει όρεξη καν να το δει από κοντά, είναι ανωμαλία, πώς το λένε, το άδειο γήπεδο είναι πολύ χειρότερο από το "ακατάλληλο". Δηλαδή τι ακατάλληλο ήταν, δεν είχαν καπάκια οι τουαλέτες;
damian
Νομίζω το θέμα ήταν ότι στη πόλη δεν υπάρχει αεροδρόμιο.
Zephyr
Εγώ περιμένω νίκη μας στην Ιταλία. Για να χάσουμε από αυτή την Σιένα πρέπει να είμαστε τελείως "αλλού", από ένα Χάκετ δεν γίνεται να χάσεις. Ίσα ίσα που πρέπει να πιστοποιήσουμε ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι ΕΔΩ, κερδίζοντας άνετα τέτοια ματς. Άντε να μπαίνουν σιγά σιγά στο ροτέισον οι Μπέγκιτς και Παπαπέτρου, να δούμε που βρισκόμαστε συνολικά.
T.W.Is.M.
QUOTE(yorgos @ Nov 7 2013, 03:08 ) *
Δηλαδή τι ακατάλληλο ήταν, δεν είχαν καπάκια οι τουαλέτες;


Μαλλον μυριζαν τα αποδυτηρια σαν της Λεωφορου... smiley.gif
D-Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 7 2013, 16:22 ) *
Μαλλον μυριζαν τα αποδυτηρια σαν της Λεωφορου... smiley.gif

Συνεργείο του ''Δημόκριτου'' ΤΩΡΑ!!! biggrin.gif
Dancing Madly Backwards
QUOTE (Zephyr @ Nov 7 2013, 09:49 ) *
Εγώ περιμένω νίκη μας στην Ιταλία. Για να χάσουμε από αυτή την Σιένα πρέπει να είμαστε τελείως "αλλού", από ένα Χάκετ δεν γίνεται να χάσεις. Ίσα ίσα που πρέπει να πιστοποιήσουμε ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι ΕΔΩ, κερδίζοντας άνετα τέτοια ματς. Άντε να μπαίνουν σιγά σιγά στο ροτέισον οι Μπέγκιτς και Παπαπέτρου, να δούμε που βρισκόμαστε συνολικά.

Κάπως έτσι. Το ότι η Σιένα παίζει το τελευταίο της χαρτί δεν μας αφορά, μάλλον δεν μας επηρεάζει γιατί μιλάμε για τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με τη Σιένα που ξέραμε από όλες, πλέον, τις απόψεις. Πολύ χειρότερη με Αμερικανούς αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς τους έξτρα παίκτες (δίπλα στον ΜακΙντάιρ/ΜακΑλεμπ/Μπράουν και λοιπούς βραχύσωμους), χωρίς την έδρα.
Όσο για τις "απαραίτητες" ήττες, αυτές θα γίνουν ή με τη Μάλαγα ή στο Μόναχο ή και στα δυο. Όχι με τη Σιένα.
T.W.Is.M.
Ετοιμαστειτε. Το ματς γυριζει...
Quincy
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 8 2013, 19:50 ) *
Ετοιμαστειτε. Το ματς γυριζει...


smiley.gif

Το μάτιασες το παλικάρι
badder
H Σιέννα έτσι οπώς την βλέπω δεν περνάει καν στην επόμενη φάση. Προπόνηση κάνουμε.
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 8 2013, 21:50 ) *
Ετοιμαστειτε. Το ματς γυριζει...


Οτι θα εφτανα να χαιρομαι που μπηκε ο Μπεγκιτς δεν το περιμενα.
D-Wade
Ελα ρε Μίρζα παιχτούρα biggrin.gif
plo koon
Ο σπανούλης και ο Λο με τον που μπήκαν έδιναν τη μπάλα στον αντίπαλο αλλά η διαφορά δεν έπεσε. Αυτοί της Σιένα δε βλέπονται οι άτιμοι.
Quincy
QUOTE(plo koon @ Nov 8 2013, 19:59 ) *
Ο σπανούλης και ο Λο με τον που μπήκαν έδιναν τη μπάλα στον αντίπαλο αλλά η διαφορά δεν έπεσε. Αυτοί της Σιένα δε βλέπονται οι άτιμοι.



Αυτό ακιρβώς. Με Σπαν, Λο και Σίμονς στην ίδια 5αδα και η Σιένα δεν μπορούσε. Κρίμα, δεν την περίμενα τόσο κακή πια. Είναι και ξενέρωτο το γήπεδο 68.gif
TakeshyKurosawa
Πρέπει να αποκτηθεί 3ος ψηλός. Ο Σέντρικ δεν το έχει, δεν έχει αντίληψη, σπιρτάδα, οι αντιδράσεις του και ο συγχρονισμός του για κλάμμα.
modernam
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Nov 8 2013, 22:09 ) *
Πρέπει να αποκτηθεί 3ος ψηλός. Ο Σέντρικ δεν το έχει, δεν έχει αντίληψη, σπιρτάδα, οι αντιδράσεις του και ο συγχρονισμός του για κλάμμα.


θα το βγάλει το συμβολαιό του με τον Λάσμε
T.W.Is.M.
QUOTE(modernam @ Nov 8 2013, 22:12 ) *
θα το βγάλει το συμβολαιό του με τον Λάσμε


Επειδη κι ο αλλος δεν εχει ξεκινησει καλα, να τους κανουμε μια ανταλλαγη? Μπορει να τον ξεγελασουμε τον Πεδουλακη... smiley.gif
D-Wade
T.W.Is.M. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ για τον Σίμμονς.Το μάτιασες τον άνθρωπο
Air Kef
Ρε ξεκολάτε με την γκρίνια, πέρσι την πλήρωσε ο Μάτζαρης με την γκρίνια που έπεφτε, μην έχουμε παλι απώλειες φέτος.
rankin
Άσχετο, αλλά με τιμά που βρίσκω τον Χακετ ενδιαφέρον παίχτη;
Zoys
QUOTE(rankin @ Nov 8 2013, 22:31 ) *
Άσχετο, αλλά με τιμά που βρίσκω τον Χακετ ενδιαφέρον παίχτη;

Πού να έπαιζε και καλά... Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη και φυσικά σε αυτή τη Σιένα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Και φαίνεται ότι δεν είσαι ο μόνος που τον βρίσκει ενδιαφέρουσα περίπτωση.
rankin
Πάνω που η ομάδα αρχιζει και καίει φλάτζες, εμφανίζεται ενας Περπέρογλας και παίζει με λογική και στρατηγική..
Ξενέρωτος
louie
QUOTE (rankin @ Nov 8 2013, 22:44 ) *
Πάνω που η ομάδα αρχιζει και καίει φλάτζες, εμφανίζεται ενας Περπέρογλας και παίζει με λογική και στρατηγική..
Ξενέρωτος


συγχωρεσε του το, πρωτη φορα το κανει φετος smiley.gif
D-Wade
Είναι μοναδικός είναι καταπληκτικός AIR PETWAY!!!!!
badder
Και από το πολύ AIR πήραν αέρα τα μυαλά του και κάνει βλακείες. Η πειθαρχία σε τέτοιο επίπεδο δεν πρέπει να χαλαρώνει. Το κακό παιχνίδι της Σιενα μας επηρέασε και παίζουμε και εμείς σαν παιδική χαρά.
rankin
Όντως παιδική χαρά σήμερα. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...ως μόνο θετικό βλεπω την παρουσία του Μπεγκιτς..
jovan
QUOTE(Zoys @ Nov 8 2013, 23:38 ) *
Πού να έπαιζε και καλά... Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη και φυσικά σε αυτή τη Σιένα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Και φαίνεται ότι δεν είσαι ο μόνος που τον βρίσκει ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Τάμαμ για ΠΑΟ έιναι ο Χάκετ, σβήνει τον Σπανούλη σε κάθε μεταξύ τους μάτσ.
Αν και γι αυτή την δουλειά έχουν και τον Ούκιτς.
T.W.Is.M.
Μετρια εμφανιση εναντιον ενος κακου αντιπαλου. Δε θα πω αυτο που ελεγα για την περσινη Σιενα, οτι μας παρεσυρε στο ρυθμο της. Νομιζω οτι σημερα παιζαμε οσο χρειαζοταν, αν και στο τελος θα μπορουσαμε να πληρωσουμε αυτη τη χαλαρωση. Το σημαντικο ειναι η νικη και το οτι βοηθησε και ο Μπεγκιτς(οχι οτι ειχε κανενα σπουδαιο αντιπαλο, αλλα τουλαχιστον ηταν θετικος).
D-Wade
QUOTE(jovan @ Nov 8 2013, 23:05 ) *
Τάμαμ για ΠΑΟ έιναι ο Χάκετ, σβήνει τον Σπανούλη σε κάθε μεταξύ τους μάτσ.
Αν και γι αυτή την δουλειά έχουν και τον Ούκιτς.

Ο Moss έσβηνε τον Σπανούλη
erwi grey
Ωραιο ματς ο μπεγκιτς περιμενω να δεσει ακομα καλυτερα με τα γκαρντ του ολυμπιακου εχει το επιθετικο ριμπαουντ καλες αμυνες και απελευθερωνει και τον πριντεζη για τον πετγουει δε θα μιλησω γιατι θα κατηγορηθω για εμπαθεια αλλα ελεος πηγε να τους βαλει στο ματς με τη βλακεια που εκανε
Manu7
O Xάκετ του χρόνου θα πάει ΝΒΑ... Ας μην χαιρόμαστε αδίκως...

Τζάμπα ντερμπάκι στο τέλος λόγω Σπανούλη-Λο-Λοτζέσκι-Πέτγουει. Ταυτόχρονη έλλειψη συγκέντρωσης ειδικά του πρώτου.

Καλό που κρατούσαμε τη διαφορά πάνω από 10 πόντους με τα σερί να είναι το πολύ 6-0.

Δεν κατάλαβα τα καψώνια στον Μάντζαρη που στα 2 τελευταία δεκάλεπτα έπαιξε 2,5 λεπτά στο καθένα.

Λο-Σπανούλης σε πτώση. Περιμένουμε αφύπνιση.
yorgos
Το θέμα σοβαρότητα Πέτγουει είναι θέμα. Αλλά γενικώς προσφέρει τα αναμενόμενα και σε ματς που δεν έχουν κριθεί δε θα κάνει τέτοιες αρλούμπες. Ο Μπέγκιτς για τέτοια ματς ό,τι πρέπει είναι. Ο Σίμονς δεν είναι... ούτε για τέτοια ούτε για άλλα.
redleg7
ο χειροτερος παιχτης του γηπεδου επιθετικα ο χακετ...
την καλυτερη του εμφανιση ο μπεγκιτς στην πρωτη ουσιαστικη του εμφανιση με 4 ταπες και 9 ποντακια και αλλα τοσα απο τον Ντανστον..
τον φαγανε καποιοι (δεν εννοω απ το φορουμ) με την γκρινια τους τον σιμονς και ενω εβγαλε ο ανθρωπος τον ωμο του ακομα τον κραζουν....τραγικες καταστασεις..

τωρα για 6 εβδομαδες τουλαχιστον ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ με 2 σεντερ....

κριμα.....ξυνη βγηκε η νικη..
pinkfloyd
Μια χαλαρη επαγγελματικη νικη...σαν τις νικες στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Σιενα σαν να λες Ρεθυμνο...
kseplenhs
QUOTE(pinkfloyd @ Nov 8 2013, 23:28 ) *
Μια χαλαρη επαγγελματικη νικη...σαν τις νικες στο Ελληνικο πρωταθλημα.
Σιενα σαν να λες Ρεθυμνο...


Ρέθυμνο είναι καλύτερη ομάδα απο τον ολυμπιακό σύμφωνα με τον μπρόεδρο.Βρές άλλη ελληνική...
pinkfloyd
QUOTE (kseplenhs @ Nov 8 2013, 23:34 ) *
Ρέθυμνο είναι καλύτερη ομάδα απο τον ολυμπιακό σύμφωνα με τον μπρόεδρο.Βρές άλλη ελληνική...

Πανιωνιος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.