Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Αιγάλεω
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1/2008
ΟΑΚΑ 18:00 Α.Ε.Κ. -ΑΙΓΑΛΕΩ ET1
tasos12
Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Το Αιγάλεω έχει αναπτυξει πελατειακές σχέσεις με την Αεκ αλλά από την άλλη δεν είναι στα καλύτερα του. Με την Αεκ βέβαια πήρε τη πιο εύκολη νίκη του το πρώτο γύρο. Ενδιαφέρον παιχνίδι. Αναμένεται να υπάρχει και Αιγαλεώτικη κερκίδα στο ΟΑΚΑ.
xalasmenos
ειναι οριακο ματς για την ΑΕΚ αν κερδισουμε μενουμε στο γκρουπ για 8αδα αμα χασουμε κυνηγανε να σωθουμε οσο πιο δυνατο γρηγορα,πιστευω αν ελεγξουμε το ρυθμο και ειναι σε καλη μερα οι καλοι μας παικτες κυριτσης-ουεσον-σι -ταπουτος θα το παρουμε ,δικιο εχει ο αιγαλιωτης 3 ηττες εχουμε απο το αιγαλεω αλλα φαινετε θα κανουν την πρωτη ηττα το σαββατο.
λαθος της καε που δεν απαιτησε το ματς να γινει κυριακη που παιζαμε και ποδοσφαιρο ωστε να εχουμε περισσοτερο κοσμο
και ειναι λαθος να δωσουμε εισητηρια στο αιγαλεω αφου δεν εχουμε παρει και εμεις ποτε .
tasos12
δε νομίζω ότι θα πάρουμε επίσημα εισητήρια.ούτε θα κάνουμε καμιά οργανωμένη μετακίνηση με διακριτικά. απλά θα έρθουμε να δουμε το παιχνίδι της ομάδας μας σε κόσμια πλαίσια. όπως πέρυσι δηλαδή που μας πήρε η χαρά και φωνάξαμε και λίγο.....
ashton
QUOTE
Α1: Αμφίβολος ο Πάτερσον με την ΑΕΚ

23/01/2008, 17:48 | Διαβάστηκε 8 φορές Σχόλια (0)

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ στγο ΟΑΚΑ, τον Αντρέ Πάτερσον. Ο Αμερικανός γκαρντ του Αιγάλεω ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα, ακολουθεί θεραπεία αλλά το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, παραμένει ακόμα άγνωστο.

Σε δηλώσεις του, ο τεχνικος του Σίτι" τόνισε πως: «Πάνω από όλα βρίσκεται η υγεία».

Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας


sportfm.gr
ashton
Ίωση ο Ουίλιαμ Έιβερι
Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ. Ο Ουίλιαμ Έιβερι προσβλήθηκε από ίωση, με συνέπεια να μην συμμετέχει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση. Λογικά ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

aekbc.gr
ashton
QUOTE
Ο Νίκος Λινάρδος σχολιάζει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου
Ημ/νία: 2008-01-25

Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αρχίζει το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουρίου, στην διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Α1. Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος, ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τα παιχνίδια της αγωνιστικής και έκανε τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξή τους.

ΑΕΚ – ΑΙΓΑΛΕΩ (26/1, 18.00, ΕΤ1, Κουκουλεκίδης, Καρούσης, Παναγιώτου): «Η ΑΕΚ εντός έδρας έχει κάνει μεν τις περισσότερες νίκες της, έχει χάσει όμως και ματς και δεν μπορεί να στραβοπατήσει και με το Αιγάλεω το οποίο έχει ερωτηματικό τον Πάτερσον. Το Αιγάλεω σαν έκπληξη που είναι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θα παίξει χωρίς άγχος και νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα τόσο λόγω έδρας, όσο και λόγω βαθμολογικής ανάγκης».


QUOTE
ΑΕΚ-ΑΙΓΑΛΕΩ Ο Κ Ζελ Ουέσον τακτοποίησε τα της χρόνιας τενοντίτιδας και θα εμφανιστεί στο ματς με το Αιγάλεω, όπου η ΑΕΚ σκοπεύει «να μην αφήσουμε το παιχνίδι να μας ξεφύγει. Σκοπός είναι να μπούμε έτοιμοι και σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, ούτως ώστε να μην αφήσουμε στο Αιγάλεω περιθώρια να επιβάλει το ρυθμό του. Αλλωστε όλοι είμαστε ενήμεροι τι έγινε πέρυσι, στην επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ και δεν θέλουμε να επαναληφθεί».


esake.gr
tasos12
Κoυκουλεκίδης?
Ωχ δεν έχουμε κερδίσει ποτέ με αυτόν.Μας παίζει πολυ κόντρα....
Kolossos-Rhodes
Πιστευω οτι σημερα θα σπασει η μινι-παραδοση που εχει δημιουργησει το αιγαλεω tongue.gif
ashton
"Άλλη ΑΕΚ τότε, άλλη ΑΕΚ τώρα"

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
25/01/2008 (19:51)

Το γεγονός πω το Αιγάλεω έχει δημιουργήσει μια πολύ θετική παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τον Έλληνα τεχνικό. Ο ίδιος έχει προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν ασχολείται με... τις παραδόσεις: "Αυτά είναι για... λαϊκή κατανάλωση. Για μας δεν υπάρχει καμία... παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά μόνο ένας αγώνας που έχουμε μπροστά μας και στον οποίο οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του "Σίτι".

"Άλλη ΑΕΚ αντιμετωπίσαμε πέρυσι, άλλη ΑΕΚ αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, άλλη ΑΕΚ θα βρούμε μπροστά μας τώρα" πρόσθεσε ο προπονητής του Αιγάλεω που αντιμετωπίζει δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο λόγος για τους Πάτερσον και Μαριάνοβιτς των οποίων οι συμμετοχές κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολες.
Για τον πρώτο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε: "Θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή μήπως καταφέρουμε να έχουμε για μερικά λεπτά τον Αντρέ στο παιχνίδι".
Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: "Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο και φυσικά να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ΑΕΚ είναι μιά ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και φυσικά γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας απέναντί της. Εμείς δεν έχουμε άγχος και απ' εδώ και στο εξής θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου".

basketblog.gr
ashton
81-70 Tελικό.

ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (φωτό δεν έχει γιατί ξέχασα τη κάμερα)

ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Ο ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΜΕ 16 ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.

και κατι ακόμα...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
basketikos
QUOTE(ashton @ Jan 26 2008, 20:58 ) *
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.


Σαν απλός τηλεθεατης: μετριοτατος ηταν ο Αγγελου σημερα - και στον τροπο που διαχειριστηκε το γ δεκαλεπτο - και στο τελος.
tasos12
Eμεις πάλι όποτε κατεβαίνουμε να παίξουμε χωρίς άγχος ξεβρακωνόμαστε. Τελικά το Αιγάλεω μόνο υπό πίεση παίζει καλά.Ελπίζω να μη πάει έτσι όλος ο δεύτερος γύρος επειδή σωθήκαμε....Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη αν ξεκινάγαμε απο την αρχή έτσι.Επρεπε να βρεθούμε 27 πόντους πίσω για να παίξουμε άμυνα; Δίκαιη νίκη της Αεκ που στο πρώτο ημίχρονο προσέφερε και θέαμα. Τουλάχιστον δε χάσαμε τη διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Υ.Γ Πολύ κρύο ρε παιδιά στο ΟΑΚΑ
ashton
QUOTE
Μετά το τέλος του ματς, ο Βαγγέλης Αγγέλου είπε: "Πήραμε τους δύο βαθμούς και αυτό είναι κέρδος για εμάς, αλλά κάναμε 26 λάθη σε ένα σχετικά εύκολο ματς κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Μάλιστα, τα 15 από αυτά έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, είχαμε προβλήματα και απουσίες. Αναγκάσαμε τον Σιούτη να παίξει, για να έχουμε δύο οργανωτές στο παιχνίδι.

Θέλουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο και να βελτιωθούμε στις ασίστ, τα λάθη και τα κλεψίματα. Αύριο θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, γιατί θέλουμε έναν περιφερειακό, καλό στην άμυνα. Όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την περίοδο, για να βρεις παίκτη".

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο δεκάλεπτο. Μπορεί να έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας με τις νίκες που έχουμε πετύχει. Όμως, το Αιγάλεω έχει πετύχει πολλά φέτος και η κριτική δεν είναι τόσο αυστηρή. Κάνουμε προπονήσεις με 6-7 παίκτες και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Όμως, περιμένω πράγματα και ιδιαίτερα από τους Έλληνες παίκτες, που πρέπει να αρπάξουν τις ευκαίριες που τους δίνονται".

sport24.gr

QUOTE
Iδιαίτερη συνομιλία με μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ είχε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Δρόσος. Μεταξύ αυτών ήταν και οι κ.κ. Κανελλόπουλος (α/προεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ), Παπαϊωάννου, Πανταζής, Κατηνιώτης, Βάσιος καθώς και το προεδρείο του συνδέσμου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.
"Έχω να έρθω σε αγώνα μπάσκετ της ΑΕΚ από το 1968" τόνισε ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΥΡΙΤΣΗ
Δεν "άνοιξε" τα χαρτιά του ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφορικά με την υπόθεση των μεταγραφών, παρά μόνο ανέφερε ότι θα μιλήσει αύριο Κυριακή με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Δρόσο για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα διεκδικεί την 4η θέση.
Αναλυτικά ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: "Το παιχνίδι μας αφήνει μια καλή "γεύση" από πλευράς βαθμών, αλλά μας προβληματίζει το γεγονός ότι σε μία εύκολη βραδιά υποπέσαμε σε 26 λάθη, με αποκορύφωμα τα 15 του δευτέρου ημιχρόνου. Για εμάς ήταν δύσκολο παιχνίδι στο ψυχολογικό τομέα, αφού χάσαμε δύο παίκτες με έφεση στην άμυνα. Οι παίκτες, βέβαια, δεν είναι μηχανές αλλά άνθρωποι. Πρέπει να μάθουμε, όμως, να είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δώσουμε μάχη για να βάλουμε τη φιλοσοφία στο παρκέ. Θα ήθελα να αναφέρω τα συγχαρητήριά μου στο Αιγάλεω. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και εύχομαι καλή συνέχεια. Το ζητούμενο είναι να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε πιο φρέσκιοι, ώστε να δούμε το πρόβλημα με τα λάθη. Η ΑΕΚ ανήκει στο τρίτο γκρουπ, μαζί με τους ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο, Πανιώνιο και κάτω από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη. Είμαι ευχαριστημένος για τα 22-23 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις για τα επόμενα. Ψάχνουμε για έναν αμυντικογενή παίκτη, που να έχει επιθετική ικανότητα και χειρισμό. Θα έχω συζήτηση με τον πρόεδρο, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος".
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς για τρία δεκάλεπτα είχαμε καλή παρουσία, αλλά στο πρώτο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκαμε κακοί. Είχαμε απουσίες αλλά δεν έπαιξε ρόλο. Το Αιγάλεω δεν κρίνεται από τις νίκες, αλλά βάση του υλικού που διαθέτει. Γι’ αυτό η κριτική είναι περιορισμένη. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε 10 παιδιά. Δυστυχώς, από τα Χριστούγεννα έχουμε προβλήματα"
Ο Αλέξης Κυρίτσης επισήμανε: "Θέλω να στείλω τα περαστικά και από τους συμπαίκτες μου στον Άγγελο Τσάμη, ο οποίος χειρουργήθηκε. Πιέσαμε στην αρχή αρκετά το Αιγάλεω, διότι διαθέτει παίκτες που είναι επικίνδυνοι αν τους αφήσεις να κάνουν παιχνίδι. Πήραμε μία διαφορά, αλλά στη συνέχεια δεν εμφανιστήκαμε επιθετικοί. Χαλαρώσαμε κακώς από τη διαφορά, αλλά σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον".


aekbc.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 27 2008, 00:29 ) *
. Αύριο θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, γιατί θέλουμε έναν περιφερειακό, καλό στην άμυνα. Όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την περίοδο, για να βρεις παίκτη

Μπα, άρχισε ο Αγγέλου να διαβάζει φόρουμ για να μάθει τι του λείπει?
Σε 1-2 βδομάδες θα μάθει και για τον σέντερ, που θα πάει........καλή ανάγνωση κ. Βαγγέλη, είναι και πολλά τα ποστ
ashton
QUOTE
Αναγκάσαμε τον Σιούτη να παίξει, για να έχουμε δύο οργανωτές στο παιχνίδι.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ;
Τι είναι ο Σιούτης ;
φροντιστής, φυσιοθεραπευτής, ή καντηλανάφτης ;;;;
Παίκτης μας δεν είναι ;
Τι πάει να πει πως τον αναγκάσαμε να παίξει ;
Τι τον έχουμε δηλαδή ;
Για να κάθεται και να βλέπει τα ματς από τον πάγκο παρέα με τους Χαρίση-Ηλιοπουλο-Παβιτς που δεν παίζουνε ποτέ ;
ashton
Και μερικά πράγματα για το ματς.

Κόσμος γύρω στα 900 άτομα (λίγα πράγματα στα μπλε και στο πέταλο -περισσότεροι πάντως από Κολοσσό) αλλά κάμποσοι στα επίσημα μια που είχαμε και τον "ομιλο προβληματισμου". Είδα κάμποσους ποδοσφαιρικούς παλαίμαχους, Παπαϊωάννου, Συμιγδαλά, Πανταζή, Σεραφείδη (μίλησε σε κανάλι στο ημίχρονο - μάλλον θα τον δουμε στη μπασκετουπολη αύριο) κλπ. Ο Κανελλόπουλος εκατσε δίπλα στον Δροσο στο α' ημίχρονο (μετά έφυγε για μια κοπή πίτας που είχε).

Ηταν και καμιά 25ριά Αιγαλεώτες στα αριστερά από τα επίσημα στη γωνιακή εξέδρα.

Μπήκαμε πολύ δυνατά, παρά τα οργανωτικά λάθη, τρέξαμε το Αιγάλεω, βάλαμε 27 πόντους στο δεκάλεπτο και 49 στο ημίχρονο έχοντας τη διαφορά σταθερά στους +20 πόντους, αποδίδοντας πολύ καλό θέαμα. Είχαμε κλείσει καλά τον Τζααμπερ, οι Συ-Γουέσον-Ταπούτος κυριαρχούσαν στη ρακέτα σκοράροντας κατά βούληση όπως και ο Βασίλιεβιτς και ολα έδειχναν καλά...

Στην επανάληψη όμως η έμπνευση της χρησιμοποίησης του Σιούτη με τον Σύμτσακ ταυτόχρονα αλλά κυρίως της επιμονής να κατεβάζει τη μπάλα ο Κυρίτσης ή μερικές φορές ο Ταπούτος, μας στοίχισε πολλές επιθέσεις που δεν περάσαμε τη γραμμή.... Τι κλεψίματα στις επαναφορές, τι βήματα και μπουρδουκλώματα, κακός χαμός... Καταφέραμε να τους βάλουμε στο παιχνίδι (72-64 και 74-67 το σκορ)... Το πήρανε πάνω τους Συ-Γουέσον-Ταπούτος, και κλειδώσαμε τη νίκη...

Θα είχαμε πάρει στο χαλαρό και τη διαφορά παρά τις όποιες πάμπολλες @@ στα 39', αν δεν κάναμε εγκλήματα στο τέλος...
Από τη μια ο Κυρίτσης για άλλη μια φορά μοιραίος, πήγε να κατεβάσει τη μπάλα και χάσαμε την επίθεση που θα μας έδινε το +13 (ή 14)... Ο Τζαμπερ έχασε τις βολές... είχαμε επαναφορά από τη σέντρα, κι ενώ φάνηκε πως πηγαίναμε για το τρίποντο -και λέμε πήρε χαμπάρι ο Αγγέλου πως θέμε διαφορά, γιατί η φάση έγινε μετά από timeout- επιλέγουμε να δώσουμε τη μπαλα μέσα και να μπουρδουκλωθούμε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ...

Κάποια στιγμή στις αρχες του β' δεκαλέπτου κράσαρε το ταμπλώ κοντά στο πέταλο κι έδειχνε μόνο σκορ... μετά η γραμματεία ενημέρωνε μόνο το ζαβό ταμπλώ... στο ημίχρονο είχαμε 48-21 στο άλλο που δούλευαν κανονικά τα ονοματα-νουμερα και 49-27 (το σωστό) στο βλαμμένο που δεν έδειχνε τα ονόματα σωστά...
Το β' ημίχρονο καθυστέρησε γιατι κόμπλαραν τα χρονομετρα που ειναι πάνω στις μπασκετες...
Μετά από λίγο βγάλανε off το μη ζαβό ταμπλώ και το κλείσανε εντελώς, και δούλευε μόνο το άλλο δείχνοντας μόνο σκορ, φάουλ, πόντους χωρίς ονόματα (ενίοτε ονόματα με ascii χαρακτήρες...)


Απο παίκτες,
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΕ 16 ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ (12 ΑΜΥΝΤΙΚΑ- 4 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ) ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ JUST ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΝΤΩΝ (24 εβαλε, 26 έχει)... Παραλληλα έριξε και 3 τάπες.
Εξαιρετικοί και πάλι οι Συ & Γουέσον, ενώ ο Βασίλιεβιτς όσον αφορά τα σουτ του δεν ήταν κακός.
Στο κατέβασμα της μπάλας όμως Σάσα-Κυρίτσης-Σιούτης ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλο... (ειδικά οι δυο τελευταίοι)...
ashton
QUOTE
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αιγάλεω παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, απογοητευμένος όμως από τα πολλά λάθη.

Αβραάμ Καλλινικίδης: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Αργήσαμε να εμφανιστούμε στο παρκέ. Για 20 λεπτά ήμασταν απόντες. Μετά έπρεπε να υπερβάλουμε εαυτούς. Ήταν δύσκολο να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Η στατιστική λέει όλη την αλήθεια. Τα ρμπάουντ ήταν 43-30, ένας τομέας που είχαμε επικεντρωθεί, ήμασταν άστοχοι. Έπρεπε να παίξουμε πιο ελεύθερα, με λιγότερο άγχος. Κρατάμε μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Είναι πάντως δύσκολο για την ομάδα να σταθεί ψηλά. Όσο μένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο θα έχουμε καλή παρουσία".

Αλέξης Κυρίτσης: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πιέσαμε το Αιγάλεω, αφού ξέραμε πόσο επικίνδυνο. Δυστυχώς δεν συνεχίαμε ανάλογα. Δεν ήμασταν το ίδιο επιθετικοί. Ισως μας χαλάρωσε η διαφορά. Το Αιγάλεω έγινε εικίνδυνο αλλά ανταπεξήθαμε και νικήσαμε. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, αν και κάναμε λάθη. Θα μάθουμε από αυτά για το καλύτερο".

Θανάσης Σκουρτόπουλος: "Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη και την ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν τόσο κακοί. Δεν ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, αφού είχαμε προβλήματα, ίσως και οι νικες να έχουν αποσυντονίσει την ομάδα. Πάντως αυτό ου έχει πετύχει είναι πιο πάνω από αυτό που μπορεί. Γι αυτό και η κριτική μου είναι περιορισμένη. Είναι δύσκολο άλλωστε να κάνουμε προπόνηση με 6-7 παίκτες. Ιδίως από τους Έλληνες περιμένω παραπάνω. Περισσότερη δύναμη. Αν δεν πάρουν την ευκαιρία τους στο Αιγάλεω, δεν ξέρω αν θα έχουν άλλη. Αν είχαμε το αμυντικό ριμπάουντ ίσως να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί".

Βαγγέλης Αγγέλου: "Το παιχνίδι μας αφήνει μια καλή γεύση από πλευράς βαθμών, μας προβληματίζει όμως το γεγονός ότι σε μια φαινομενικά εύκολη βραδιά κάναμε 26 λάθη με αποκορύφωμα τα 15 του δευτέρου. Υπήρχε πάντως ψυχολογικό βάρος. Βρισκόμαστε υπό κατάσταση πρέπει. Χάσαμε παράληλα και δύο αμυντικογενείς παίκτες, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα προβλήματα. Πρέπει ομως να είμαστε πιο επαγγελματίες. Μέσα από την ομαδική αντίδραση να ανταπεξέλθουμε.

Δίνουμε μάχη να βελτιώσουμε τη σχέση ασίστ, λάθη, κλεψιμα κα να περάσουμε μια αγωνιστική φιλοσοφία στο παρκέ. Ας κρατήσουμε από αυτό το ματς τους δυο βαθμούς. Υπάρχουν σίγουρα ελαφρυντικά. Αναγκάσαμε, ας πούμε, το Σιούτη να παίξει. Έπρεπε να βάλουμε δύο χειριστές. Είμαι με τους παίκτες και καταλαβαινω. Πρέπει όμως να αντιδρούμε πιο επαγγελματικά. Αν αυτό γίνεται λόγω πίεσης πρέπει να το δούμε. Ελπίζω τις δύο εβοδάδες που έχουμε να ξεκουραστούμε και πιο φρέσκοι πλέον να δούμε το πρόβημα με τα λάθη.

Η ΑΕΚ ανήκει στο τρίτο γκρουπ των ομάδων, μεταξύ ΠΑΟΚ-Πανιώνιου-Πανελλήιου, και πρέπει να τους κοιτάει στα μάτια. Δεν φτάνουν τα 22 λεπτά καλής απόδοσης. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Ζητάμε έναν αμυντικογενή γκαρντ, αλλά είμαστε δέσμιοι σε κάποια πράγματα. Θα έχουμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο αύριο. Βεβαια μήνα Φεβρουάριο κανείς παίκτης που θα έρθει δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα ψάξουμε λύσεις κι εκ των έσω"


sport11.gr


QUOTE
Βαγγέλης Αγγέλου: «Μας αφήνει μία καλή γεύση το παιχνίδι από πλευράς βαθμών, αλλά μας προβληματίζει το ότι σε μία εύκολη βραδιά κάναμε 26 λάθη με αποκορύφωμα τα 15 του δευτέρου ημιχρόνου. Χάσαμε δύο αμυντικογενείς παίκτες μας, τους Τσάμη και Εϊβερι. Κάνουμε πολλά λάθη. Δίνουμε μία μάχη αγωνιστικά να βελτιώσουμε τη σχέση ασίστ, λάθη και κλεψίματα. Δίνουμε μάχη να βάλουμε μία αγωνιστική φιλοσοφία στο παρκέ. Ας κρατήσουμε σήμερα μόνο τους δύο βαθμούς. Το Αιγάλεω μας πίεσε και βάλαμε δύο χειριστές. Ο Σιούτης διέκοψε την αποθεραπεία του για να μας βοηθήσει. Ψάχνουμε ένα αμυντικογενή γκαρντ, αλλά υπάρχει ένα παλιό καθεστώς με εκπροσώπους παικτών και κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτούς που θέλουμε».



Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο δεκάλεπτο.Το Αιγάλεω κρίνεται βάση του υλικού και όχι των νικών που έχει. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να έχουμε δέκα παιδιά να κάνουμε προπόνηση. Από τα Χριστούγεννα είχαμε πολλά προβλήματα. Κάποιοι Έλληνες θα έπρεπε να είχαν περισσότερη διάθεση να παίξουν επειδή το Αιγάλεω γι’ αυτούς είναι μεγάλη ευκαιρία που δεν ξέρω αν θα την ξαναβρούν στο μέλλον.





Ακης Καλλινικίδης: «Αργήσαμε να εμφανιστούμε στο γήπεδο. Τα πρώτα 20 λεπτά σίγουρα λείπαμε. Στο δεύτερο υπερβάλαμε εαυτούς, αλλά η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα και δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ημασταν πάρα πολλοί άστοχοι και χάσαμε τα ριμπάουντ. Να κρατήσουμε τα τελευταία 20 λεπτά και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε. Οσο καταφέρνουμε να είμαστε προσγειωμένοι παρουσιάζουμε καλή εικόνα».





Αλέξης Κυρίτσης: «Περαστικά από όλους στον Αγγελο Τσάμη που έκανε εγχείρηση. Ξεκινήσαμε καλά, ακολουθήσαμε τις οδηγίες, πιέσαμε το Αιγάλεω. Πήραμε διαφορά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί και χαλαρώσαμε. Ευκαιρία να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι».


οι δηλώσεις και απο superbasket.gr

τις βάζω κι αυτές, γιατί τουλάχιστον εδώ βγαίνει νόημα γιατί αναγκάσαμε τον Σιουτη να παίξει...

Για το άλλο βέβαια με τους εκπροσώπους παικτών που δεν έχουν αυτους που θέλουμε αλλά τους έχουν προφανώς άλλοι εκπρόσωποι άλλων παικτών... Και γιατί πρέπει να 'ψωνίσουμε' από αυτούς που δεν έχουν αυτό που θέμε δηλαδή ;;;
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 27 2008, 02:26 ) *
"Ψάχνουμε ένα αμυντικογενή γκαρντ, αλλά υπάρχει ένα παλιό καθεστώς με εκπροσώπους παικτών και κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτούς που θέλουμε"
τις βάζω κι αυτές, γιατί τουλάχιστον εδώ βγαίνει νόημα γιατί αναγκάσαμε τον Σιουτη να παίξει...

Για το άλλο βέβαια με τους εκπροσώπους παικτών που δεν έχουν αυτους που θέλουμε αλλά τους έχουν προφανώς άλλοι εκπρόσωποι άλλων παικτών... Και γιατί πρέπει να 'ψωνίσουμε' από αυτούς που δεν έχουν αυτό που θέμε δηλαδή ;;;

Μήπως το "παλιό καθεστώς" είναι τα χρέη Φιλίππου ?
Das Kapital
Εκατσα και εγω ο κακομοιρης χθες να δω εναν αγωνα Α1 και επεσα πανω στον Χατζηγεωργιου,καλα ο τυπος ειναι απιστευτος,ευτυχως που ελειπε και ο Πολιτης και γλιτωσαμε κατα το ημισυ.Στα αγωνιστικα παντως ειναι ισαξιες ομαδες αλλα η ΑΕΚ με το καιρο(χρονια) θα ανεβει και θα ειναι παλι ανταγωνιστικη και διεκδικητρια του τιτλου αν και μονο ο Δροσος δεν την κανει λουφα!
ashton
Τα στιγμιότυπα του αγώνα
http://www.youtube.com/watch?v=4wjAKwJofUo

Και μερικά screenshots















ashton
http://blip.tv/file/627434
o Aγγέλου στη Μπασκετούπολη.
είναι δυο κομμάτια που έκανα merge, αλλά το Pinnacle Studio μου κάνει νερά, κι έτσι το 2ο (από το 12'17" που μιλάει για Χατζή κλπ είναι μόνο με φωνή)
ashton
και μερικοί σχολιασμοι...
http://vasilissa.blogspot.com/2008/01/blog-post_27.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.