Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eπιτελους νίκη!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Alexmei
παιδια επιτελουσ νικησε ο κολοσσος και πηρε μια μικρη ανασα

Ο Κολοσσός δεν πέταξε την τελευταία του ευκαιρία και δικαιούται να ελπίζει ακόμα. Η ομάδα μας νίκησε με 76-73 τον ΠΑΟΚ στο Βενετόκλειο παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι της παραμονής στην Α1. Ο Κολοσσός έδειξε, λοιπόν, ότι διαθέτει περίσσευμα ψυχής και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στη Ρόδο διατεθειμένος να χαριστεί σε κανένα, πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Γιώργος Ζευγώλης και οι παίκτες του έκαναν το καθήκον τους.

Δεκάλεπτα: 16-16, 40-30, 52-51, 76-73.

Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Καρακατσούνης, Γεωργιάδης

Κολοσσός (10/13 βολές, 21/43 Δίποντα, 8/19 τρίποντα, 25 ριμπάουντ, 9 λάθη, 13 λάθη, 11 ασίστ, 3 κοψίματα): Χάνσελ 8(1), Πόλιακ 2, Πένλαντ 15(3), Παπαδάτος, Γκογκίδης, Παναγιωταράκος 2, Τόμιτς 8(2), Νάκιτς 12(2), Σούλης 9, Μπράιαντ 18, Τσιάκος 2.

ΠΑΟΚ (16/21 βολές, 21/40 Δίποντα, 5/14 τρίποντα, 27 ριμπάουντ, 14 λάθη, 6 ασίστ, 7 κλεψίματα, 1 κόψιμο): Ξανθόπουλος 3, Ζούγιοβιτς 7, Γκαγκαλούδης 14(2), Μαυροκεφαλίδης 18(1), Σίμονς 18(2), Χάνικα 1, Εντιαγέ 12.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Γκαγκαλούδης: Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Φαίνεται ότι κάποιοι παρεξήγησαν την παρουσία μας εδώ. Δεν ήρθαμε για να ρίξουμε τον Κολοσσό. Σεβόμαστε πολύ αυτή την ομάδα. Εγώ έχω πολλούς φίλους στον Κολοσσό, έχω δει και πολλά παιχνίδια του Κολοσσού και μεταξύ μας οι παίκτες στις προπονήσεις συζητήσαμε και είπαμε ότι σεβόμαστε τον Κολοσσό. Αυτή τη συμπεριφορά που συναντήσαμε εδώ δεν την περίμενα. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που ήρθε εδώ και συνάντησε εχθρική συμπεριφορά. Αληθινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Φαίνεται, όμως, ότι επειδή έχασε ο Αρης χθες, έπρεπε να χάσουμε κι εμείς. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα μετά την ήττα του Άρη, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και όχι εμείς. Στα τελευταία λεπτά σφυρίχθηκαν πολλά περίεργα πράγματα. Είμαι πικραμένος λόγω συμπεριφοράς οπαδών Κολοσσού".

Σούλης Μαρκόπουλος: Συγχαρητήρια στον Κολοσσό που συνεχίζει να παλεύει. Δεν ξέρω αν θα προλάβει να σωθεί, αλλά θέλουμε την επαρχία στο ελληνικό μπάσκετ. Χρειαζόμαστε την αποκέντρωση. Ο Κολοσσός κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μας έλειπαν παίκτες που σκοράρουν συνολικά 30 πόντους. Κάναμε πολλά λάθη, δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Καταφέραμε δύο φορές να ανατρέψουμε το σκορ, αλλά τα δύο συνεχόμενα καλάθια που πέτυχε Νάκιτς όταν περάσαμε μπροστά, ήταν μαχαιριά για την αμυντική μας ισορροπία. Η διαιτησία δεν είχε τα ίδια κριτήρια. Τελευταία φάση δεν άλλαξε η κατοχή στο κλέψιμο του Σίμονς. Όσο συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο έχουν γίνει μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι δεν επηρέασαν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Συμβαίνουν αυτά στα ελληνικά γήπεδα.

Γιώργος Ζευγώλης: Συγχαρητήρια στα παιδιά. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη νίκη του Μακεδονικού και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας βάζουν να παίζουμε σε διαφορετικές ώρες. Ουσιαστικά ξέραμε ότι μετά νίκη του Μακεδονικού, χάσαμε αρκετές από τις ελπίδες μας για παραμονή. Παλέψαμε πολύ σε ένα σκληρό ματς. Νικήσαμε δίκαια και αυτό που βγάλαμε στο γήπεδο, αποδεικνύει ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Το γήπεδό μας είναι εκκλησία, στεναχωριέμαι γι αυτά που είπε ο Γιάννης. Εγώ δεν τα είδα. Μέχρι τώρα μόνο συγχαρητήρια έχουμε δεχθεί και ο κόσμος μας έχει πάρει άριστα. Από την ώρα που ήρθα, έχουμε κάνει δύο νίκες και στις δύο νίκες εμφανιζόμαστε ότι έχουμε κερδίσει χάρη στη διαιτησία. Λάθη έγιναν και από δύο πλευρές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθόρισαν αποτέλεσμα. Πήραμε τη νίκη στα ίσα και παλικαρίσια, που λέει και το τραγούδι. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ για να μας ρίξει. Αν πέσουμε, θα πέσουμε μόνοι μας και με το κεφάλι ψηλά. Αφιερώνω νίκη στα παιδιά, διότι με την εμφάνισή τους έδωσαν πολλές απαντήσεις".

Αντριαν Πένλαντ: Ευχαριστώ τον κόουτς, διότι μας προετοίμασε άψογα. Τον στεναχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελα να πάρουμε αυτή τη νίκη
Sonap
Αυτος ο Γκαγκαλουδης τι θελει και μιλαει
Warrior
QUOTE
Φαίνεται, όμως, ότι επειδή έχασε ο Αρης χθες, έπρεπε να χάσουμε κι εμείς. Είχαμε ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα μετά την ήττα του Άρη, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι αποφασίζουν και όχι εμείς.


blink.gif

laugh.gif laugh.gif

Απο τα πολλα καλα που εχει πει....αυτο ηταν το κορυφαιο!! 24.gif
tongue.gif

Παλι καλα που δεν κανανε τελικα ενσταση για την φαση με το Σιμονς,μιας
και εκανε πασα στην απεναντι μπασκετα και λεγαν οτι δεν αλλαξε κατοχη
η μπαλα! biggrin.gif

Ο ΠΑΟΚ δικαιουται να φωναζει στην τελευταια φαση,οπου αργησε χαρακτηριστικα
να σφυριχτει το φαουλ.

Σε γενικες γραμμες,νομιζω οτι ηταν δικαιη η νικη του Κολοσσου..
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Mar 13 2006, 08:15 PM)
blink.gif 

laugh.gif laugh.gif

Απο τα πολλα καλα που εχει πει....αυτο ηταν το κορυφαιο!! 24.gif
tongue.gif

Παλι καλα που δεν κανανε τελικα ενσταση για την φαση με το Σιμονς,μιας
και εκανε πασα στην απεναντι μπασκετα και λεγαν οτι δεν αλλαξε κατοχη
η μπαλα! biggrin.gif

Ο ΠΑΟΚ δικαιουται να φωναζει στην τελευταια φαση,οπου αργησε χαρακτηριστικα
να σφυριχτει το φαουλ.

Σε γενικες γραμμες,νομιζω οτι ηταν δικαιη η νικη του Κολοσσου..
*


ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ! Ο ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ! icon_drunk.gif
Warrior
Bρε τι μικρουλα υπογραφη εχεις εσυ!! ohmy.gif

Ποιοι ειναι αυτοι στις φωτογραφιες? laugh.gif

tongue.gif
thrylos7
Πάντως έγινε ωραίο παιχνίδι, πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε παρά τις απουσίες ενώ ο Κολοσσός εισπράττει ακόμη περισσότερα μπράβο για τη μαχητικότητά του...

Μήπως το πρώτο μήνυμα πρέπει να μπει σε quote μαζί με την πηγή απ την οποία προέρχεται;

Όντως, πολύ μικρή υπογραφή! tongue.gif
QUOTE
Ποιοι ειναι αυτοι στις φωτογραφιες?

Ηθοποιοί, δεν τους ξέρεις; Σε μια σειρά παίζουν... tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Mar 13 2006, 08:45 PM)
Bρε τι μικρουλα υπογραφη εχεις εσυ!! ohmy.gif

Ποιοι ειναι αυτοι στις φωτογραφιες? laugh.gif

tongue.gif
*


ειναι οι detroit pistons! pistons3-sm.gif ειναι η ομαδα μου στο NBA!!!
ειναι οι πρωταθλητές το '03-'04
ΕΞΑΛΌΥ ΔΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ "Υ.Γ." ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ;;;;;;; ugly_tocktock.gif ugly8.gif
Alexmei
QUOTE
Δείχνοντας ψυχραιμία και με τον Φράνκο Νάκιτς να πετυχαίνει επτά πόντους στο τελευταίο τρίλεπτο, όταν και ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να κάνει την μεγάλη ανατροπή, ο Κολοσσός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-73, στο «Βενετόκλειο». Οι Ροδίτες έτσι έκαναν το πρώτο βήμα που τους επιτρέπει εκ νέου να ελπίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.


basketnews
Warrior
QUOTE(sportime.gr)
"Εχουμε έννομο συμφέρον"

Ο Κολοσσός είναι αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την παραμονή του στην Α1 κι επειδή στον αγωνιστικό τομέα οι πιθανότητες σωτηρίας είναι λίγες, προσπαθεί να στηριχθεί στα προβλήματα των υπολοίπων. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Κωσταρίδης ζήτησε τη Δευτέρα από τον ΕΣΑΚΕ τη δημιουργία κλειστής λίγκας, ενώ στάθηκε και στην ασυνέπεια των άλλων ομάδων. Ορισμένα από τα αποσπάσματα των δηλώσεων του Κωσταρίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Top FM της Ρόδου ήταν...


* Με την προχθεσινή νίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, οι παίκτες είχαν πάθος, το χάρηκε και ο κόσμος.

* Ο Κολοσσός πρέπει να έχει πολύ καλύτερη τύχη. Δεν συγκρινόμαστε με πολλούς άλλους συλλόγους στην κατηγορία. Όλοι μας θέλουν στην Α1, όλοι μας θέλουν συνεργάτες. Η παρουσία μας αναβαθμίζει το πρωτάθλημα. Ενώ ο Ηρακλής, ο Μακεδονικός, ο Απόλλωνας ξέρετε πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκονται.

* Ξέρουμε κι εμείς ότι αυτή τη στιγμή πληρώνουμε τα λάθη μας.
Η τοποθέτησή μου στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε ως εξής: βάσει καταστατικού πρέπει όλοι να περνάμε από έναν έλεγχο και ισχύουν κάποιοι κανόνες. Φαίνεται όμως πως δεν ισχύουν για όλους. Αλλοιώνονται αποτελέσματα και φυσικά το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά δεν δικαιούμαστε να είμαστε σε καλύτερη θέση αλλά είμαστε επαγγελματίες, είμαστε Ανώνυμες Εταιρείες. Έχουμε έννομο συμφέρον. Απ' ότι έχω καταλάβει, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν την αφήνουν να λειτουργήσει όπως πρέπει. Οι μεγάλες ΚΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός συμφωνούν. Θέλουν ένα καθαρό και νοικοκυρεμένο πρωτάθλημα.

* Δεν νομίζω ότι ο Κολοσσός είναι ξεγραμμένος ή ότι τον θεωρούν ξεγραμμένο. Έχουμε ακόμα 7 αγωνιστικές και όλα παίζονται. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία και θα πάρουμε ενώ κυνηγάμε ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας.
Δεν σας κρύβω ότι η φετινή πορεία μας έχει πειράξει όλους πάρα πολύ. Δεν έχουμε μάθει να χάνουμε και δεν μας αρέσει, ούτε συμβιβαζόμαστε με την αποτυχία. Είμαστε πολύ πεισμωμένοι και ακόμα και αν επιστρέψουμε στην Α2, οι στόχοι μας θα είναι πάντα υψηλοί!

* Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε το θέμα του Παλέ Ντε Σπορ. Είμαστε περήφανος λαός και πρέπει να δημιουργηθεί για το καλό της Ρόδου. Πέραν τούτου όμως ο Κολοσσός για να είναι βιώσιμη επιχείρηση χρειάζεται κατάλληλο γήπεδο. Πώς δηλαδή θα έχουμε αξιώσεις για Ευρώπη χωρίς γήπεδο; Γιατί, σας είπα, πάντα θα έχουμε υψηλούς στόχους. Σε ένα ή ενάμισι χρόνο ο Κολοσσός πρέπει να παίζει σε καινούριο γήπεδο".


Aποφασισμενοι μου φαινεται στον Κολοσσο να το παλεψουν και εξωαγωνιστικα
το θεμα της παραμονης..
kolossos
To thema den ine i klista ligka. KAka ta psemmata kati tetoio den prokeitai na ginei kai to kseroume oloi. To thema ine otan o makedonikos, i patra i o iraklis dilwsoun adinamia na simmetasxoun stin a1 (opws to peristeri) ti thesi na kataferei na tin parei o kolossos kai oxi omada apo tin a2. Elpides paramonis apo to prwtathlima pistevw oti den iparxoun. An kai o lianos ine filos mas vevea...
dizzy_fingers
Από τις 3 ομάδες που αναφέρεις, η ομάδα που είναι πιο πιθανό να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι ο Ηρακλής, κι αυτός θα πέσει ούτως ή άλλως στην Α2 tongue.gif.
Warrior
QUOTE
Elpides paramonis apo to prwtathlima pistevw oti den iparxoun. An kai o lianos ine filos mas vevea...


ΝΑι,μονο που ετσι οπως πανε και αυτοι κινδυνευουν να μεινουν εκτος πλευ-οφ.
Δεν θελει πολυ...

Μια λυση θα ηταν να γινουν οι ομαδες 16...Οχι μονο για τον Κολοσσο,γενικοτερα
για το επιπεδο της Α1!Να μπουν και καποιες προυποθεσεις.Οχι κλειστη λιγκα,
αλλα καποιες προυποθεσεις ειναι απαραιτητες!

Που παμε ρε παιδια με πρωταθλημα των 14 ομαδων??Δεν βλεπουν τι γινεται
παντου?Στην Γερμανια(!!)του χρονου τις κανουν 18 τις ομαδες(απο 16) και
θα ειναι και θα μπει και η γνωστη απο το soccer Μπαγερν Μοναχου,με πολλους
χορηγους κλπ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.