Help - Search - Members - Calendar
Full Version: HEROES
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
panos75
Ομολογώ ότι με εξαίρεση το ''House M.D.'' και παλαιότερα τα ''X Files'' και ''Law & Order'' δεν είμαι φαν των αμερικάνικων σειρών. Πριν από ένα μήνα λοιπόν ένα άρθρο στο ''Σινεμά'' που κέντρισε το ενδιαφέρον για ένα καινούργιο σίριαλ. Το όνομα αυτού ''Heroes'' και η υπόθεση του αφορά τις περιπέτειες απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που ανακαλύπτουν πως έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Ως γνήσιος φαν των X-Men έσπευσα λοιπόν να κατεβάσω τα πρώτα επεισόδια για να δω κατά πόσο ισχύουν τα καλά λόγια που γράφτηκαν γι'αυτήν. Αυτό ήταν! Κόλλησα για τα καλά και περιμένω πλέον με ανυπομονησία να κατεβάσω ολόκληρο τον πρώτο κύκλο (έχω φτάσει μέχρι στιγμής στο 11ο επεισόδιο).

Περιμένω λοιπόν τις γνώμες των συμφορουμιτών για τη σειρά σε αυτό το θρεντ.

Μέχρι τότε μην ξεχνάτε: ''save the cheerleader, save the world''!

Υ.Γ. Χίρο Νακαμούρα, ο καλύτερος τηλεόπτικος χαρακτήρας των τελευταίων χρόνων(και με την καλύτερη σούπερ δύναμη).
smiley.gif
soz
Πολύ πολύ καλή σειρά,αν και με απογοήτευσε αρκετά το τελευταίο επεισόδιο!

Μετά το LOST,η κορυφαία σειρά που έχω παρακολουθήσει ως τώρα biggrin.gif
dizzy_fingers
Την περιμένω να έρθει του χρόνου στο filmnet.

Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν.
sihainas
Tην καλύτερη δύναμη προφανώς την έχει ο Πίτερ Πετρέλι... και από κοντά πάει και ο Σάιλερ... τι να κανει ο Χίρο μπροστά σ'αυτούς τους δύο;

Όντως πολύ ωραία σειρά...
morfi
Μόνο μία σειρά ήταν τέλεια. The X-Files. Oποιαδήποτε σύγκριση είναι ιεροσυλία.
panos75
QUOTE
Tην καλύτερη δύναμη προφανώς την έχει ο Πίτερ Πετρέλι... και από κοντά πάει και ο Σάιλερ... τι να κανει ο Χίρο μπροστά σ'αυτούς τους δύο;


Να σου πω την αλήθεια, αν έχει κάποια αδυναμία η σειρά είναι η όλη υποπλοκή με τον Σάιλαρ. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δίνει νέα διάσταση στην έννοια ''προβλέψιμος'' ενώ ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει με κάνει να νοσταλγώ τον Γκλέτσο και τον Τσιμιτσέλη.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε μια τέτοιου είδους σειρά (ή ταινία) είναι να βρεις έναν καλό villain. Απλώς φαντάσου πόσο κατώτερες θα ήταν π.χ. οι ταινίες των X-Men χωρίς τον Ιαν ΜακΚέλεν ως Μαγκνέτο ή το Spiderman 2 χωρίς τον Άλφρεντ Μολίνα ως Δρ. Όκταπους.
Aristofanis
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 8 2007, 12:59 PM) *
Την περιμένω να έρθει του χρόνου στο filmnet.

Κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτήν.


Υπομονετικό σε βλέπω. Γιατί δεν κατεβάζεις τα επεισόδια?
dizzy_fingers
Δεν έχω την υπομονή να τα κατεβάζω.

Έχω όμως την υπομονή να περιμένω βδομάδα ανά βδομάδα για τα νέα επεισόδια. Συνήθειες είναι αυτές smile.gif.
man10
Εμενα το LOST με τρελαινει,δεν εχανα επεισοδιο.
Τωρα,αυτο το καινουριο η θα το κατεβασω η θα περιμενω μεχρι του χρονου.
Καποιες φιλες μου βεβαια εβλεπαν ανελειπως Νοικοκυρες σε απογνωση... αλλα μεχρι τωρα εκτος απο τα trailer δεν εχω μπει στον πειρασμο να τη παρακολουθησω την σειρα.
αεκτζού
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 12 2007, 07:56 PM) *
Δεν έχω την υπομονή να τα κατεβάζω.

Έχω όμως την υπομονή να περιμένω βδομάδα ανά βδομάδα για τα νέα επεισόδια. Συνήθειες είναι αυτές smile.gif .


Σπυρέττο,μόλις κατέβασα την πρώτη σεζόν!Οπότε ξέρεις που να αποτανθείς! smiley.gif
Dejan11
Χαλαρά την πρώτη θέση για εμέ την έχει το LOST, ειδικά κ μετά το τελευταίο επεισόδιο!!!(Πάλι καλά που δεν έψαξα κανά spoiler γιατί θα ξενέρωνα τα μάλα!)

Μετά Prison Break και Heroes μάχονται για τη δεύτερη θέση επειδή όντως το τελευταίο επεισόδιο των Ηρώων(sic) ήταν τρελή μουφιά. Btw πότε θα δείξουν αυτά τα έξτρα 6 επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι?
soz
QUOTE(Dejan11 @ Jun 18 2007, 12:02 PM) *
Btw πότε θα δείξουν αυτά τα έξτρα 6 επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι?


Ποιά 6 επεισόδια;!!;!;! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Έχει ακουστεί τπτ;
panos75
QUOTE
Μετά Prison Break και Heroes μάχονται για τη δεύτερη θέση επειδή όντως το τελευταίο επεισόδιο των Ηρώων(sic) ήταν τρελή μουφιά. Btw πότε θα δείξουν αυτά τα έξτρα 6 επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι?


Έχοντας παρακολουθήσει πλέον ολόκληρο τον πρώτο κύκλο είμαι πραγματικά ενθουασιασμένος με τη σειρά. Ειδικά τα ''Company Man''(17) και ''Five Years Gone''(20) είναι η τηλεόραση στα καλύτερα της. Μακάρι οι μισές έστω ταινίες που βγαίνουν στους κινηματογράφους να είχαν την ποιότητα και το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων επεισοδίων.

Ταυτόχρονα αδυνατώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο αρνήτικη αντίδραση για το τελευταίο επεισόδιο.
Εντάξει, κι εμένα δεν θα με χάλαγε μια μεγαλύτερη σε διάρκεια μάχη αλλά όχι και ότι ήταν μούφα!

Μάλλον έχουν εθιστεί κάποιοι στα χολυγουντιανά μπλοκμπάστερ τύπου Μάτριξ και περιμέναν ακροβατικά τύπου Νίο με πράκτορα Σμιθ ή να διαλυθεί το σύμπαν όπως στο φινάλε των X-Men. Μην ξεχνάτε ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η δράση ήταν περιορισμένη και ότι οι τηλεοπτικές σειρές δεν έχουν τον απαραίτητο προϋπολογισμό για να γυριστούν τέτοιες σκηνές.

Τα 6 επεισόδια που αναφέρεις είναι ένα spin off ονόματι ''Heroes:Origins''. Θα μεταδοθεί στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής και θα δείχνει έξι νέους χαρακτήρες από τους οποίους το κοινό θα επιλέξει στο τέλος ποιός θα ενσωματωθεί στην κύρια σειρά.
eftychia
Δε θυμομουν καθολου την υπαρξη αυτου του τοπικ, και πανω που ετοιμαζομουν να ανοιξω ενα για το HEROES (μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει ποτε!) λεω ας κανω ενα search και πεφτω πανω σε αυτο!
Καταρχην να πω οτι εχω δει μονο εως το επεισοδειο 18 (ξεκινησα να τα βλεπω απο προχθες και μαλλον μεχρι αυριο θα τα εχω δει ολα- ετσι θα εχω κι αποψη για το τελευταιο επεισοδειο)
Συμφωνω απολυτα με τον panos75 οτι ο Χιρο εχει γαματη δυναμη. Μαλιστα πριν καν αρχισω να βλεπω τη σειρα ειχα με μια φιλη μου τη συζητηση ποια σουπερ δυναμη θα θελαμε να εχουμε και οι 2 ειχαμε συμφωνησει στην τηλεμεταφορα(εχοντας φαει στη μαπα τοσα χρονια το 250-λεωφορειο για Πανεπιστημιουπολη) με δευτερη επιλογη να εισαι αορατος.
Προσκινω και λατρευω τον Mohinder Suresh, που παρολο που δεν εχει δυναμη ειναι ο αγαπημενος μου!
Επισης απο τα πρωτα επεισοδια πηγαινα τρελα τον Νειθαν Πετρελις (μελλοντικο γερουσιαστη)
Εχουν διαλλεξει παντως τρομερους χαρακτηρες, οσο για τον Σαϊλαρ, ενταξει μια ανακατοσουρα μου ερχεται οταν τον βλεπω, εχει κατι το creepy πανω του, και ειναι καλο οτι δεν κανει μπαμ οτι ειναι κακος αλλα γλειωδης, αφου ειναι ενα παρασιτο!
IlyaZ
Κι εγώ το καλοκαίρι την είδα τη σειρά και με τη φίλη που τη βλέπαμε είχαμε κολλήσει τόσο πολύ, που προκειμένου να σταματήσουμε ένα βράδυ να παρτακολουθούμε (πρέπει να είχαμε δει 6 επεισόδια απανωτά) κάναμε συμφωνία (μέχρι τις παλάμες μας που φτύσαμε, αλήθεια λέω).

Η υπερδύναμη του Πίτερ εμένα προσωπικά με αρκεί (είμαι ολιγαρκής, τι να πω) και θέλω να δηλώσω ότι ο Μοχίντερ είναι απλά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Σ! Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί έφαγα τέτοιο κόλλημα με τη συγκεκριμένη σειρά, μου φαίνεται ανεξήγητο. biggrin.gif
kemp
ελατε ρε παιδια σιγα τι σειρα .παιδικο για αμερικανακια.
ΔΕΙΤΕ ''DEXTER'' KAI ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙς ΤΗς ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!!!!
PanosIlio
Με τον από πάνω δεν συμφωνώ tongue.gif tongue.gif

Εξαιρετική σειρά, παρόλο που είναι φαντασίας μου αρέσει που έχει κρατήσει και δίνει βάση στην ανθρώπινη πλευρά των χαρακτήρων και όχι τόσο στις όποιες δυνάμεις έχουν.

Σήμερα αύριο θα κατεβάσω και το 11ο επεισόδιο από τον 2ο κύκλο είμαι ανυπόμονος για την συνέχεια.

Φυσικά πιο συμπαθέστατη φιγούρα είναι ο Χίρο με διαφορά.

ΥΓ: Κάπου διάβασα πως (σε ένα περιοδικό όχι στο ιντερνετ) πως λόγω αυτής της απεργίας των σεναριογράφων στην Αμερική η σειρά θα τελειώσει στις 3 Δεκεμβρίου. sad.gif sad.gif
eftychia
Βρε συ Kemp που το ειδες το παιδικο και ότι ειναι για "αμερικανάκια"? Ισα ισα περισσοτερο την Ιαπωνικη κουλτουρα εξυμνει, αφου απο ότι παρατηρησα ο πιο συμπαθης χαρακτηρας, ο πιο αγνος, και ευγνωμων για το χάρισμά του είναι ο Χιρο. Σιγουρα το έχεις δει?
Ειδα το τελευταιο επεισοδιο, εμεινα πολυ ευχαριστημενη! Δεν νιωθω να ηθελα κατι παραπάνω.
Αντε τωρα ανυπομονώ για 2ο κυκλο!
panos75
Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Volume των Heroes (''Generations'').
Υπομονή πλέον μέχρι τον Φεβρουάριο-Μάρτιο, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσει το 3ο Volume, ονόματι ''Villains''.
Εκτός κι αν συνεχιστεί η απεργία των σεναριογράφων και μετά τα Χριστούγεννα, οπότε του χρόνου τον Οκτώβριο πάλι.

Υ.Γ. Περιμένω με αγωνία την άποψη του Dizzy για το πατριωτάκι του, τον Χίρο. cool.gif (Yatta!!!)
kemp
εμενα βασικα μου φαινετε πολυ απλοικο και με μειονεκτηματα στην επιλογη χαρακτηρων κατι που ειναι το σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου σε τετοιου ειδους σειρες.Σε κανενα σημειο δεν μου δημιουργησε ιδιαιτερη αγωνια αφου συνηθως οι εξεληξεις αποτυπωνοντα απο πριν στους πινακες και το κομιξ.Ετσι εγινε η μονη σειρα που ειδα περσι της οποιας δεν παρακολουθω τα φετινα επισοδεια.
μπορω να πω οτι για την ελλειψη σειρων του καλοκαιριου οταν και την ειδα ηταν καλουτσικη ,οσο περναει ο καιρος και κρινοντας την ως συνολο πεφτει συνεχως στην εκτιμηση μου
αλλωστε ,ευτυχως η αμερικανικη τηλεοραση μας εχει χαρισει τοσα χρονια σειρες διαμαντια ,που κανουν την συγκριση αναποφευκτη
sihainas
Για το καλοκαίρι υπάρχει το φοβερό και τρομερό 4400 φιλτατε... καθώς επίσης και το σχετικά συμπαθητικό californication αν και το 2ο το σταμάτησα...
dizzy_fingers
QUOTE(panos75 @ Dec 4 2007, 19:03 ) *
Υ.Γ. Περιμένω με αγωνία την άποψη του Dizzy για το πατριωτάκι του, τον Χίρο. cool.gif (Yatta!!!)

Η καλύτερη! biggrin.gif
Στην αρχή βέβαια, έχοντας ακούσει τόσα για τον Χίρο, νόμιζα ότι θα ήταν κανάς Takesi Kaneshiro ή έστω ένας εμφανίσιμος...κάποιος που θα έκανε appeal στο δυτικό κοινό.
Κι όταν πρωτοείδα αυτόν τον μπούλη με τα γυαλιά που τσίριζε "yattaaa!!" και "yafoo!!!" σαν γυναικούλα, στην αρχή παραξενεύτηκα.
Δεν άργησε όμως να με κερδίσει η φυσιογνωμία του. Το άτομο είναι μορφή! laugh.gif
Πάω τρελά και τον Άντο, τον σαρκαστικό αντίλογο στην φαντασιόπληκτη παρουσία του Χίρο.

Μου τη σπάει η τσιρλίντερ (δεν ξέρω γιατί, θέμα ηθοποιού είναι), ενώ συμπαθώ πολύ τον Πάρκμαν, ίσως τον πιο "προσγειωμένο" χαρακτήρα της σειράς.
panos75
QUOTE
Στην αρχή βέβαια, έχοντας ακούσει τόσα για τον Χίρο, νόμιζα ότι θα ήταν κανάς Takesi Kaneshiro ή έστω ένας εμφανίσιμος...κάποιος που θα έκανε appeal στο δυτικό κοινό.
Κι όταν πρωτοείδα αυτόν τον μπούλη με τα γυαλιά που τσίριζε "yattaaa!!" και "yafoo!!!" σαν γυναικούλα, στην αρχή παραξενεύτηκα.
Δεν άργησε όμως να με κερδίσει η φυσιογνωμία του. Το άτομο είναι μορφή!


Είναι φοβερή η ερμηνεία του Μάσι Όκα, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είναι ερασιτέχνης ηθοποιός χωρίς καμία υποκριτική παιδεία.
Προγραματιστής στην ILM του Λούκας ήταν, και συνεχίζει να είναι, ο άνθρωπος, όπου μεταξύ των άλλων έφτιαξε τα εφέ στην καινούργια τριλογία του Πόλεμου των Άστρων. Από χόμπι έπαιζε ως κομπάρσος σε κάποιες ταινίες μέχρι πέρσι που έγινε σταρ χάρη στη σειρά.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του Χίρο, να'ναι καλά η σύζυγος του δημιουργού της σειράς Τιμ Κρινγκ που διαβάζοντας το σενάριο επεσήμανε την έλλειψη ενός χαρακτήρα που θα χαιρόταν για τις δυνάμεις του.
Αυτή η αθωότητα, η παιδικότητα και ο ενθουσιαμός είναι που τον κάνει την ψυχή των ''Heroes''.
dizzy_fingers
(thanks για τις πολύ ωραίες πληροφορίες Πάνο smile.gif )

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις χρυσές σφαίρες.

Το Heroes δε βρίσκεται πουθενά blink.gif!
Air Kef
Ξεκινησα και γω την σειρα.

Καπως βαρετη στα πρωτα επεισοδια,εχοντας λιγες καλες στιγμες,ωστόσο τα τελευταια 2-3 (ειμαι στο 9ο) εχουν βελτιωθει αρκετά.


Ο Χίρο εχει τρομερο γελιο.Αυτα τα ιαπωνικα που πετάει ειναι απίστευτα. laugh.gif

Ωστόσο αγαπημένη δυναμη ειναι αυτή που εχει ο αστυνομικος στο ΛΑ,που ακουει τις σκέψεις των αλλων.Πολυ θα ηθελα να ηξερα τι πραγματικα σκεφτεται καποιος για μενα οταν τον εχω απεναντι μου.

2ος,ειναι ο Νειθαν Πετρέλι. Η δυναμη του(πετάει) θα ηταν ιδανικη για καποιον που παιζει μπασκετ. 71.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.