Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [πατρα] τραυματισμός γόνατο (πιθανόν ΠΧΣ μπορεί και μηνίσκοι)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Tips n' Tricks
delly
καλησπέρα παιδιά δυστυχώς για κακή μου τύχη σε ένα μπάσκετ χτες σε ανοιχτό γήπεδο γύρισε το γόνατο μου και έπεσα στο έδαφος σφαδαζωντας από τον πόνο δεν μπορούσα να το πατήσω με πήγανε με βοήθεια σπίτι το γόνατο κατευθείαν φούσκωσε παρά πολλή λογικά πρέπει να είναι αίμα ακόμα δεν έχω πάει στο νοσοκομείο σήμερα θα πάω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι σοβαρό έχω.
πριν 2 χρόνια είχα πάλι τραυματισμό στο ίδιο γόνατο αλλά δεν είχε πρηστεί σχεδόν καθόλου και όταν μετά πήγα σε ορθοπαιδικό μαζί με την διάγνωση του και την μαγνητική φάνηκε ότι είχε τραυματίστηκε λίγο ο πρόσθιος χιαστός όχι όμως σε σημείο να είναι μερική ρήξη του αλλά να έχει κοπεί ελάχιστα και την γλύτωσε δόξα το θεό, για αυτόν τον λόγο όμως και βάση της εμπειρίας αυτής φοβάμαι παρά πολλή ότι τώρα έχει τραυματιστεί σοβαρά το γόνατο και έχω είδη αγχωθεί και είμαι αρκετά κάτω ψυχολογικά .

σήμερα ή αύριο θα πάω στο νοσοκομείο να δουν το πρήξιμο.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος κάποιον καλό και έμπειρο ορθοπαιδικό - αθλίατρο στην Πάτρα να πάω να το κοιτάξει μετά το ξεπρηξιμο και επίσης κάποιον καλό φυσιοθεραπευτή . (πριν 2 χρόνια δεν χρειάστηκε να ψάξω κάποιον καλό γιατί φαινότανε το γόνατο δεν είχε πρηστεί δεν ένιωθα πόνους πολλοί και με την μαγνητική να βγάζει συμπέρασμα ότι κόπηκε ελάχιστα, τώρα απλά κλαίω από τώρα για την τραγικά κακή στιγμή που με βρήκε )


ευχάριστο παρά πολλή εκ των προτέρων .
SkyFall
Αν και τα ορθογραφικά σου με αποτελείωσαν, έχεις π.μ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.