Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Βορρά 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2
MORISSON
ΒΑΟ
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Κοκκινόπουλο, η διοίκηση του ΒΑΟ ανανέωσε τη συνεργασία με πέντε παίκτες. Πρόκειται για τον αρχηγό του ΒΑΟ, Θανάση Χολέβα, αλλά και τους Ιωνά Μαντζούνη, Οδυσσέα Σαρρή, Πέτρο Αποστόλου και Γιάννη Τσάρο. Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο έμπειρος φόργουορντ, Άρης Παπαδόπουλος.
MORISSON
Διόσκουροι Κοζάνης
Η ομάδα της Κοζάνης απέκτησε με υποσχετική από το Στρατώνι τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννηπου αγωνίζεται στη θέση “5”. Ο Κοτζαγιάννης είναι 26 ετών, έχει ύψος 2.07μ. και την προηγούμενη χρονιά ήταν ένας εκ των ψηλότερων παικτών της Β’ Εθνικής, όπου είχε 5,7 πόντους μ.ό., με τη φανέλα του Στρατωνίου.
minas gr
Οι ομαδες που θα συμμετεχουν στον 1ο Όμιλο :

1. Φοίνιξ Λάρισας
2. Αστέρας Λάρισας
3. Ηρακλής Κοζάνης
4. Φο Αριδαίας
5. Διόσκουροι Κοζάνης
6. Άργος Ορεστικό
7. Τιτάνες Παλαμά
8. Αετός Κιλκίς
9. Πρωτέας Γρεβενών
10. ΑΓΣ Ιωαννίνων
11. Βυζαντινός
12. Αργοναύτης
MORISSON
Από www.titanes.gr

Τιτάνες Παλαμά

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταγραφή για το Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά για τη νέα χρονιά που θα τη βρει να αγωνίζεται στη Γʼ εθνική κατηγορία. Πρόκειται για τον Αντωνίου Νικόλαο που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Σ. Καρδίτσας στην κατηγορία της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Ένας αθλητής που παρά το νεαρό της ηλικίας του μόλις 21 χρονών έχει μια σημαντική εμπειρία,αρκετά λεπτά συμμετοχής σε αγώνες και είναι ένας από τους πιό ταλαντούχους παίχτες που διαθέτει ο νομός της Καρδίτσας.
MORISSON
Από www.infobasket.gr

Άργος Ορεστικό

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε το Άργος Ορεστικό προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Παναγιώτη Χρυσόπουλο ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στις θέσεις 2-3 και τον Θωμά Σταϊο, πάουερ φόργουορντ. Ο δεύτερος μάλιστα είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν στη Καστοριά με τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη.
Επίσης επέστρεψε μετά το τέλος των σπουδών του ο Αργύρης Σπυρίδης που θα ενισχύσει τη ρακέτα του Άργους αγωνιζόμενος στις θέσεις 4-5. Μπορεί να χρειάστηκαν λίγο παραπάνω χρόνο για να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις αλλά στη συνέχεια πήραν πολλές αποφάσεις μαζί και εκτός από τις μεταγραφές που προαναφέραμε η ομάδα του Ορεστικού συμφώνησε και με τους εξής καλαθοσφαιριστές για ακόμη μια χρονιά: Κώττας Βασίλης, Παντελίδης Νίκος, Μιχαηλίδης Γιώργος, Πανταζής Κοσμάς, Πουλιώνης Δημήτρης, Τσαγκαρούλης Μανούσος.
MORISSON
από www.asteras-larisas.gr

Αστέρας Λάρισας

Τρείς μεταγραφές έκλεισε ο Α.Ο Αστέρας μπαίνοντας δυνατά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο γκαρντ Χρήστο Μηλιώνη που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην Ε.Α .Λ και στον Γ.Σ Αμπελώνα, τον Στέλιο Γούλα από την Ολύμπια Λάρισας που αγωνίζεται στην θέση του 4 και έχει περάσει στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, την Α.Ε.Λ, τον Απόλλων Πατρών και τον Γ.Σ Αμπελώνα και τον Αλέξανδρο Καραμουσκέτα από τον Φίλλιπο Βεροίας που αγωνίζεται στην θέση 4 και 5 και έχει περάσει στον παρελθόν από τον Γ.Σ Αμπελώνα.

Επίσης ανανέωσαν για μια ακόμη χρονιά οι Γιάννης Λάππας ,Δημήτρης Τριανταφύλλου ,Θανάσης Κυρίτσης ,Λάζαρος Χαιρετίδης και Γιώργος Πάσχος.
MORISSON
Από www.foinix.gr

Φοίνικας Λάρισας

Μετά από τρία χρόνια διακόπηκε η συνεργασία του Δημήτρη Δεληχρήστου με το Φοίνικα. Ο Δ.Δεληχρήστος με την παρουσία του ως αθλητής συνέβαλε στο να εδραιωθεί ο Φοίνικας στις υπολογίσιμες ομάδες της Γ' Εθνικής (υπήρξε και τις 3 χρονιές πρώτος σκόρερ της ομάδας) ενώ ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής βοήθησε στην οργάνωση και τη βελτίωση της λειτουργίας τους. Τέλος εποχής και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από 6 συνεχόμενες χρονιές στο Φοίνικα (υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη του και ο παλαιότερος παίκτης μαζί με το Θ.Λιάκο) αποδεσμεύτηκε, έχοντας προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο σύλλογο. Λήξη της συνεργασίας και αποδέσμευση υπήρξε και για άλλους δύο έμπειρους παίκτες, τον Παναγιώτη Γλυκόπουλο και το Δημ.Σπανούλη, η παρουσία των οποίων προσέδωσε κύρος και ποιότητα στην ομάδα την προηγούμενη περίοδο.
MORISSON
Από www.basketplus.gr

ΒΑΟ:

Στον ΒΑΟ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος πλέι-μέικερ, Νίκος Κουλαξής, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους νεοφώτιστους στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής. Ο εν λόγω, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του Ηρακλή, πέρυσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό Διαβατών, με τον οποίο και κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Επιπλέον, ο Βυζαντινός ενέταξε στο δυναμικό του και τον νεαρό, Άγγελο Ρεφατλλάρι, ο οποίος άνηκε πέρυσι στους «πορτοκαλί» και είχε αποκτηθεί από τον Μαντουλίδη, όπου αγωνίστηκε στο παιδικό τμήμα. Φέτος, όμως, παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στον ΒΑΟ, επιστρέφοντας στην ουσία μετά από έναν χρόνο σε γνώριμα… λημέρια.
MORISSON
Από www.basketplus.gr

ΒΑΟ:


Μετά την απόκτηση του νεαρού, Νίκου Κουλαξή, ο ΒΑΟ έκανε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον πλέι-μέικερ, Σταύρο Καρατζά (γενν. το 1989), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Άργους Ορεστικού, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τον οποίο αγωνίστηκε τόσο στη Β΄ όσο και στη Γ΄ Εθνική.

Επίσης, νέο μέλος του Βυζαντινού είναι και ο Κωνσταντίνος Μακρής (γενν. το 1991), ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και ήταν, επίσης, παίκτης του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
MORISSON
Από www.basketplus.gr

Πρωτέας Γρεβενών:

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινούνται στον Πρωτέα Γρεβενών. Ο προπονητής Πέτρος Μορουζίδης ο οποίος συμφώνησε και για τη νέα χρονιά γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη κατηγορία αφού ήταν και στη προηγούμενη παρουσία της ομάδας των Γρεβενών στη Γ΄ Εθνική. Προσπαθεί έτσι με την εμπειρία του να προσαρμόσει εκ νέου το ρόστερ της στα ίδια ανταγωνιστικά επίπεδα.

Για την ώρα, ο μόνος παίκτης που έχει αναχωρήσει από το νεοφώτιστο σωματείο είναι ο Χρήστος Βαρδάκος ενώ οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες που ανέβασαν το σωματείο και πάλι σε εθνική κατηγορία, συνεχίζονται.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά τους πλάνα, στον Πρωτέα ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός άσου και ενός σέντερ. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια οριστική απόφαση αφού στα Γρεβενά δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις αλλά να βρούνε κάτι καλό, αγωνιστικά το οποίο να είναι και προσιτό οικονομικά.

MORISSON
Από www.infobasket.gr

Αστέρας Λάρισας:

Ο Αστέρας συνεχίζει δυναμικά τη δημιορυργία του ρόστερ. Ο σύλλογος της Λάρισας προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή του για την ερχόμενη σεζόν αποκτώντα τον Μένιο Πάντο (22 χρ.).

Η ανακοίνωση:

«Τον 22χρονο γκαρντ Μένιο Πάντο απέκτησε ο Α.Ο Αστέρας. Ο αθλητής αγωνίζεται στην θέση 1-2 ,την περυσινή περίοδο αγωνιζότανε στο Ασβεστοχώρι και παλιότερα έχει αγωνισθεί στην ομάδα του Ανατόλια».
MORISSON
Από www.foinix.gr

Φοίνικας Λάρισας

Και τυπικά πλέον παίκτες του Φοίνικα είναι από σήμερα ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Κώστας Σαριμπαλίδης και ο Γιάννης Γοργόλης, οι οποίοι υπέγραψαν τις αιτήσεις μεταγραφής παρουσία του νέου Προέδρου κου Γιώργου Νασιακόπουλου.

Ο Κώστας Αθανασόπουλος είναι 28 ετών με ύψος 1.96 και αγωνίζεται κυρίως ως "τεσσάρι". Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας (με τον οποίο σαν έφηβος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων την περ.1998-99) και μετά αγωνίστηκε στις Εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Γ.Σ.Λάρισας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Ε.Α.Λάρισας, του Αίολου Τρικάλων και πέρυσι του Αστέρα Λάρισας.

Ο Κώστας Σαριμπαλίδης είναι 25 ετών με ύψος 1.82 και αγωνίζεται ως play maker. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Περσέα Λάρισας ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ε.Λ. στη Γ' Εθνική, στους Ικαρους Τρικάλων, στον Αίολο Τρικάλων (σε Γ' και Β' Εθνική) και πέρυσι στον Αστέρα Λάρισας επίσης στη Γ' Εθνική.

Τέλος ο Γιάννης Γοργόλης είναι 19 ετών με ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις "1" και "2". Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Λάρισας ενώ πέρυσι σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα του Ικαρου Καλλιθέας με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ και έφτασε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.
MORISSON
Από www.titanes.gr

Τιτάνες Παλαμά

Με μια δυναμική μεταγραφή συνεχίζεται ο προγραμματισμός για το Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ με την ένταξη στο δυναμικό της τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΛΙΟ.

Ο έμπειρος Καρδιτσιώτης έχει αγωνισθεί τόσο σε ομάδες Α1 εθνικής κατηγορίας όσο και σε Α2 εθνικής.Έχει φορέσει τη φανέλα της ΜΕΝΤ, ICBS,ΟΦΗ,ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ ενώ την τελευταία περίοδο αγωνιζόταν στον Α.Σ.ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ στη Γ εθνική του βορείου ομίλου με πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκοράρισμα τόσο της ομάδας αλλά και απ τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι είχε το ρεκόρ τριπόντων (10/11) καθώς και στα κλεψίματα στην Α2 εθνικη κατηγορια.Οι διοικούντες του Παλαμά βρίσκονται κοντά σε άλλες 2 μεταγραφές της ιδίας αξίας με τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΛΙΟ όπου θα ενισχύσουν κατά πολύ τη δύναμη,εμπειρία και αξία του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
MORISSON
Από www.infobasket.gr

Αστέρας Λάρισας

Ο Αστέρας συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τα δημιουργία του ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα της Λάρισας προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του έμπειρου Βασίλη Μίχου (33χρ., 2μ00), οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε 8ος σκόρερ του 1 ομίλου Βορρά με 294 πόντους σε 18 παιχνίδια. Παράλληλα, ο Αστέρας απέκτησε και το νεαρό Βασίλη Κυριακόπουλου (20 χρ. 1μ85), ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στους Δρομείς Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές έκλεισε ο Αστέρας καθώς απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Βασίλη Μίχο από το Άργος Ορεστικό και τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ Βασίλη Κυριακόπουλο από την Α.Ε.Λ .

Ο Βασίλης Μίχος αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην Ελασσόνα ,στον Α.Ο Χανίων, στη Δόξα Λευκάδας, στον Έσπερο Καλλιθέας, στην Προοδευτική ,στον Ολυμπιακό Βόλου (B΄εθνική), στον Παναιτωλικό, στο Πευκοχώρι, στον Ιωνικό Λαμίας, στα Γρεβενά και την περσινή περίοδο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Άργους Ορεστικού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 , έχει αγωνισθεί στην Α.Ε.Λ ,στον Φοίνικα Λάρισας ,στην Άμυλα Τρίπολης και στους Δρομείς Τρίπολης.

Με τις 2 σημαντικές αυτές προσθήκες ο Α.Ο Αστέρας κινείται πλέον για την απόκτηση ενός play maker και ήδη βρίσκεται σε επαφές με 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις αθλητών που αγωνίζονταν σε ομάδες εκτός Θεσσαλίας».
MORISSON
Από www.aetoskilkis.blogspot.gr

Αετός Κιλκίς

Σε ολοκληρωτική ανανέωση προχωράει η Ανδρική ομάδα του "ΑΕΤΟΥ" εν όψη της επόμενης δύσκολης χρονιάς που θα βρεί την ομάδα στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Στα μεταγραφικά επέστρεψαν στον Σύλλογο οι παλιοί αθλητές :
ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ (από ΑΚ Ν.ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ), ΤΟΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(από ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ) και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ).
Επίσης συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους αθλητές που ενδιαφέρουν τον Σύλλογο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και άλλες συμφωνίες.
MORISSON
Από www.northbasket.gr

Αργοναύτης Καλαμαριάς


Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Αργοναύτης Καλαμαριάς κάνοντας δικό του τον Μάκη Παπαδόπουλο. Το συγκρότημα του Γιώργου Καραμουσαλίδη συμφώνησε με τον 29χρονο φόργουορντ ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Χαλκηδόνα. Στον Αργοναύτη θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Αναστασιος Τροφιδης οποιος αγωνιζεται στην θεση 1.
MORISSON
Από www.foinix.gr

Η προκήρυξη του πρωτ/τος της Γ' Εθνικής


Ανακοινώθηκε σήμερα από την Ε.Ο.Κ. η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωτ/τος της Γ' Εθνικής:

1. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου

2. Η κλήρωση του πρωτ/τος θα γίνει την Τρίτη 28 Αυγούστου(13:00) στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας Θεσσαλονίκης.

3. Ανεβαίνουν στη Β' Εθνική οι 1οι κάθε ομίλου του Βορρά και ο νικητής του αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο που θα καταλάβουν τη 2η θέση σε κάθε όμιλο.

4. Θα γίνει αγώνας μπαράζ μεταξύ των 2 ομάδων που θα καταλάβουν τη 3η θέση σε κάθε όμιλο του Βορρά για την κάληψη τυχόν κενών θέσεων στη Β' Εθνική.

5. Από τους δύο ομίλους του Βορρά θα υποβιβαστούν 8 ή 9 ομάδες, ανάλογα με τοιες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Β' Εθνική αλλά και ποιες ομάδες θα προβιβαστούν από τις ενώσεις.
MORISSON
Από www.aetoskilkis.blogspot.gr

Αετός Κιλκίς


Το Δ.Σ. του "ΑΕΤΟΥ" θα ήθελε να ευχαριστήσει τους καλαθοσφαιριστές ΗΜΕΡΙΔΗ ΜΠΑΜΠΗ, ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΑ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ οι οποίοι αποχώρησαν μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας τους και τεράστιας συμβολής στον Σύλλογό μας που απέφεραν τις μεγαλύτερες επιτυχίες με τις δύο ανόδους στην Γ΄ Εθνική (περιόδους 2008-2009 και 2011-2012) ως Πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ και τους εύχονται ότι καλύτερο στην συνέχεια της καλαθοσφαιρικής τους πορείας.

MORISSON
Από www.infobasket.gr

Διόσκουροι Κοζάνης


Πήραν τον χρόνο τους και τελικά αποφάσισαν. Οι Διόσκουροι προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα τους, αυτή του Μάρκου Μπαταούλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Φίλιππο Βέροιας (Β΄ Εθνική), αλλά και για αρκετά χρόνια στη Καστοριά και στη Σιάτιστα όπως επίσης και στον Λασσάνη ενώ πρόσφατα έπαιζε στη Πτολεμαϊδα. Είναι 35 ετών, με ύψος 1.90 και αναμένεται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως σούτιnγκ γκάρντ.
Η ομάδα της Κοζάνης απέκτησε επίσης και τον Θανάση Βλάχο, ο οποίος όμως θα μπορέσει να βοηθήσει όταν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Όσον αφορά τις ανανεώσεις Καρανώτας Στάνισλαβ, Μακρής και Μπάμπος θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Λασσάνη ο Στέργιος Κατσέλας. Στην επίσημη ανακοίνωση για τη μετακίνηση αυτή το σωματείο της Κοζάνης αναφέρει επίσης: «Οι Διόσκουροι ευχαριστούν τον Κ. Μασμανίδη, πρόεδρο του Λασσάνη για την παραχώρηση του παίκτη αλλά και για την συνεργασία που είχαν κατά την μεταγραφική περίοδο».
Οι συζητήσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας με τους υπόλοιπους παίκτες από τη περσινή χρονιά θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες ενώ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Διόσκουροι να προχωρήσουν σε άλλη μια με δύο μεταγραφικές κινήσεις σε περίπτωση που βρούνε κάτι πολύ αξιόλογο και μέσα στα όρια των οικονομικών που έχουν οι ίδιοι θέσει για φέτος.
MORISSON
Από www.titanes.gr

Τιτάνες Παλαμά


Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά παρουσιάζοντας μια ακόμα μεταγραφή ενόψει της συμμετοχής του στην Γ' Εθνική.

Έτσι, μία εβδομάδα μετά την απόκτηση του Κώστα Τσέλιου, η Διοίκηση ανακοίνωσε τη μεταγραφή του έμπειρου σέντερ Φάνη Παπακώστα.

Ο 34χρονος Λαρισαίος σέντερ ύψους 2.07 έχει αγωνιστεί σε ομάδες Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας όπως Ολύμπια Λάρισας, Γ.Σ. Λάρισας, Δάφνη κ.α. Μια προσθήκη που δυναμώνει σημαντικά τη ρακέτα των Τιτάνων.

Η διοίκηση στρέφεται πλέον στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την κάλυψη της θέσης 1 και 2.
MORISSON
Από www.westbasket.gr

Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων


Η συγχώνευση του ΑΓΣΙ με τα Γιάννενα BC δημιουργεί νέα δεδομένα στο Γιαννιώτικο μπάσκετ. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω από την απλή συνεργασία των προηγούμενων ετών και στην ουσία δημιουργούν μία νέα ομάδα που θα έχει προοπτικές να πάει ψηλότερα τον πήχη.

Ως ΑΓΣΙ θα κατέβει η ομάδα στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής, που ήταν το αίτημα της ομάδας από πέρυσι αφού με την Εγνατία δεν χρειάζεται πλέον η διανυκτέρευση περιορίζοντας τα έξοδα.

Το ρόστερ θα αποτελείται από παίκτες και των δύο ομάδων ενώ επιστρέφει από το Χαλάνδρι και ο Μάντζιος. Όσον αφορά περαιτέρω ενίσχυση, θα προχωρήσει μόνο αν βρεθεί κάτι καλό στη θέση του ψηλού.

Προπονητής θα είναι ο Σοφοκλής Τσουκανέλης με βοηθό τον Θώμο ενώ κοντά στην ομάδα θα παραμείνει και ο Τάκης Παππάς όταν ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Όσον αφορά τα Γιάννενα BC ή Κρόνος Ιωαννίνων, δεν θα υπάρχει πλέον ανδρικό τμήμα (συνεπώς δεν θα κατέβει ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ) και θα υπάρχουν μόνο τα τμήματα υποδομής όπου μαζί με αυτά του ΑΓΣΙ θα τροφοδοτείται η μεγάλη ομάδα.

Η διοίκηση παραμένει αυτή που ήταν στα Γιάννενα BC ενώ το σήμα της ομάδας θα είναι αυτό του ΑΓΣΙ με ορισμένες αλλαγές ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξει ο κόσμος το νέο σήμα όπως έγινε και με τα Γιάννενα BC.
MORISSON
Από www.dioskouroibc.gr

Διόσκουροι Κοζάνης


Το αθλητικό σωματείο Διόσκουροι Κοζάνης αποδέσμευσε τους αθλητές Κων/νίδη Παύλο και Σκαρκαλά Ιωάννη οι οποίοι θα συνεχίσουν στον Λασσάνη Κοζάνης,τον Τσαμπούρη Κων/νο ο οποίος θα συνεχίσει στον Ελιμειακό, τον Αμαραντίδη Θέμη με υποσχετική 1 έτους στην ΠΑΛΕΦΙΠ Κοζάνης καθώς και τους Μπουνόβα Στέφανο, Βλαχόπουλο Δημήτριο οι οποίοι μένουν ελεύθεροι για να αναζητήσουν ομάδα της επιλογής τους.
MORISSON
Από www.titanes.gr

Τιτάνες Παλαμά

Ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις αλλά και οι αποδεσμεύσεις για την ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ ΠΑΛΑΜΑ που κράτησε ένα σημαντικό κορμό από την περσινή επιτυχημένη χρονιά.

Και για την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Παλαμά οι: Βαϊδάκης Λεωνίδας,Φούντας Αλέξανδρος,Αναγνωστόπουλος Χρήστος,Παπαγιάννης Σωτήρης και Γκαντιάς Σάκης όπως επίσης θα αγωνίζονται και οι αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από πέρυσι έχουν δείξει την αξία τους και πρόκειται για τους :Τσιάπουλας Κώστας,Μπιζιώτης Θέμης,Κουτρούλης Ευάγγελος και Κωστόπουλος Βισσάρης,

Παρελθόν από την ομάδα του Παλαμά είναι ο επί 7 συνεχόμενα χρόνια αθλητής των ΤΙΤΑΝΩΝ Κοβάτσεβ Γιάννης .Ο έμπειρος γκαρντ για καθαρά οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα του Παλαμά. Η διοίκηση οφείλει να τον ευχαριστήσει δημοσίως για την προσφορά του στο σύλλογο ,για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια, του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει και ότι πάντα η ομάδα του Παλαμά θα βρίσκεται δίπλα του.

Από την ομάδα του Παλαμά αποχώρησαν και οι:Ντούρβας Αχιλλέας που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στον Α.Ο.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ καθώς και ο Μακρής Δημήτρης που θα βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους


MORISSON
Από www.basketplus.gr

ΒΑΟ

Σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του προέβη σήμερα ο ΒΑΟ, οι άνθρωποι του οποίοι ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας τον έμπειρο, Κώστα Μαρλίδη. Ο ύψους 2.02μ., 31χρονος σέντερ αγωνίστηκε πέρυσι στο Α΄ τοπικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα των Μαχητών πεύκων, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο Ασβεστοχώρι, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ηρακλή.
MORISSON
Συμπλήρωσε ενδεκάδα ο Φοίνικας ανανεώνοντας με 8 παίκτες, μένει μία ακόμα θέση κενή.

Παρέμειναν:

Λιάκος Τέο, Τσιαμπαλής Στέργιος, Βλαχούλης Γιώργος, Μανώλας Περικλής, Γκαγκανάσιος Γιώργος, Αποστολάκης Νίκος, Τσούμας Γιώργος, Λούβαρης Άρης

Ήρθαν:

Σαριμπαλίδης Κώστας, Αθανασόπουλος Κώστας, Γοργόλης Γιάννης.
MORISSON
Από www.basketworld.gr

Αργοναύτης Καλαμαριάς

Μετά από την σημαντική μεταγραφή του Μάκη Παπαδόπουλου, ο Αργοναύτης συνεχίζει τον προγραμματισμό του, κρατώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της περυσινής του μηχανής. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Τερσενίδη, που έδωσε τα χέρια με τους Καλαμαριώτες και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 27χρονος παίκτης έχει ύψος 1,97 και καλύπτει τη θέση "4".
MORISSON
Από www.northbasket.gr

Αργοναύτης Καλαμαριάς


Στον Αργοναύτη Καλαμαριάς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λέανδρος Βογιατζής. Ο 30χρονος γκαρντ έπειτα από ένα χρόνο στο Ασβεστοχώρι συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και από τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα του Αργοναύτη. Ο Βογιατζής είναι γεννημένος το 1982, έχει ύψος 1.88μ. και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του στην περιφέρεια της ομάδας καθώς αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».
minas gr
Καλλιο αργα παρα ποτε tongue.gif


Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Πρωτέας Γρεβενών, που ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Κλωνάρα.
"Είναι 32 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 κ έχει ύψος 2.06"
Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ, που κατάγεται από τα Γρεβενά, την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Κένταυρο Καλλικράτειας.
Παράλληλα, την συνεργασία τους με την ομάδα ανανέωσαν ενόψει της νέας χρονιάς οι Μουράτογλου, Γράβας, Τζίμας, Κολοβός, Καραγιάννης και Σουρβάς και η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 22 Αυγούστου.


Πηγή: infobasket.gr
MORISSON
Από www.basketworld.gr

Ηρακλής Κοζάνης


Από την Χαλκίδα στην Κοζάνη! Είχαμε τονίσει από τα μέσα Ιουλίου πως ο Γιώργος Σαμουρέλης θα ανηφορίσει και πάλι προς την Βόρεια Ελλάδας. Σας είχαμε αναφέρει τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή Κοζάνης, οι οποίες όπως μάθαμε κατέληξαν τελικά σε... γάμο! Η μακεδονική ομάδα ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ / σέντερ να ενισχύει σε μείζονα βαθμό την φροντ λάιν της. Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Γιώργο Σαμουρέλη, καθώς πανηγύρισε την άνοδο με τον Γυμναστικό Χαλκίδας, ενώ στόχος του για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.
gspara
QUOTE (MORISSON @ Aug 12 2012, 10:45 ) *
Από www.basketworld.gr

Ηρακλής Κοζάνης


Από την Χαλκίδα στην Κοζάνη! Είχαμε τονίσει από τα μέσα Ιουλίου πως ο Γιώργος Σαμουρέλης θα ανηφορίσει και πάλι προς την Βόρεια Ελλάδας. Σας είχαμε αναφέρει τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Ηρακλή Κοζάνης, οι οποίες όπως μάθαμε κατέληξαν τελικά σε... γάμο! Η μακεδονική ομάδα ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ / σέντερ να ενισχύει σε μείζονα βαθμό την φροντ λάιν της. Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Γιώργο Σαμουρέλη, καθώς πανηγύρισε την άνοδο με τον Γυμναστικό Χαλκίδας, ενώ στόχος του για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

Εξαιρετικη κινηση.Τον Σαμουρελη τον ειδα σε αρκετα ματς οταν επιζε στον Κεραυνο Αιγιου.Τελειως ρετρο με τις καλτσες στο γονατο και πολυ αποτελεσματικος μεσα στη ρακετα.
Φιλε ΜΟΡΙΣΣΟΝ μπραβο κρατας σχεδον μονος ολη τη στηλη.Ειμαι πολυ fun της κατηγοριας και παρακολουθω ματσακια καθε Κυριακη στην Αθηνα,αλλα θελω να ενημερωνομαι για για ολους τους ομιλους.
Εχεις παιξει πουθενα?Τι προβλεπεις για του χρονου οσον αφορα την ανοδο?
MORISSON
QUOTE (gspara @ Aug 12 2012, 11:21 ) *
Εξαιρετικη κινηση.Τον Σαμουρελη τον ειδα σε αρκετα ματς οταν επιζε στον Κεραυνο Αιγιου.Τελειως ρετρο με τις καλτσες στο γονατο και πολυ αποτελεσματικος μεσα στη ρακετα.
Φιλε ΜΟΡΙΣΣΟΝ μπραβο κρατας σχεδον μονος ολη τη στηλη.Ειμαι πολυ fun της κατηγοριας και παρακολουθω ματσακια καθε Κυριακη στην Αθηνα,αλλα θελω να ενημερωνομαι για για ολους τους ομιλους.
Εχεις παιξει πουθενα?Τι προβλεπεις για του χρονου οσον αφορα την ανοδο?


Ευχαριστώ φίλε gspara.
Θεωρώ ότι ο Ηρακλής Κοζάνης με τη διατήρηση του περσινού ρόστερ και την προσθήκη του Σαμουρέλη θα είναι το πρώτο φαβορί. Ελπίζω ότι και η ομάδα μου ο Φοίνικας Λάρισας θα πρωταγωνιστήσει και γιατί έχει καλό ρόστερ αλλά και καλό προπονητή. Από εκεί και πέρα δυνατές ομάδες για τα φετινά δεδομένα θα είναι ο Αστέρας Λάρισας (ίσως και να διεκδικήσει άνοδο αν βρει το "δυνατό" play maker που ψάχνει) όπως και οι Διόσκουροι Κοζάνης οι οποίοι φέτος κοιτάνε πιο ψηλά από πέρυσι. Καλή ομάδα είναι και οι Τιτάνες Παλαμά (κι αυτοί ψάχνουν για play maker). Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για ΑΓΣ Ιωαννίνων, ΒΑΟ και Αργοναύτη γιατί δεν ξέρω τους παίκτες τους. Οι υπόλοιπες 4 ομάδες (Αριδαία, Πρωτέας Γρεβενών, Άργος Ορεστικό και Αετός Κιλκίς) δεν πιστεύω ότι θα διεκδικήσουν θέσεις στην πρώτη τετράδα. Βέβαια κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνω τις προβλέψεις μου και κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες που με διαψεύδουν θετικά ή αρνητικά.
Το παράδοξο είναι ότι είναι 15αύγουστος και ακόμα οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους. Μία ιχυρή προσθήκη μπορεί να αλλάξει όλη την πορεία μιας ομάδας.
MORISSON
Από www.aetoskilkis.blogspot.gr

Αετός Κιλκίς

Η ομάδα μας προχώρησε σε άλλες δύο προσθήκες καθώς συμφώνησε με τον Αντώνη Πρατζή (από τον Αργοναύτη Θεσσαλονίκης-Γ΄Εθνική) και με τον Βακερλή Δημήτρη (από τον ΑΣΑ Αξιούπολης γεν.1994) .
Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη καθώς αναμένονται απαντήσεις για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυσή της και από άλλους παίκτες.
MORISSON
Από foni-almopias.gr

Φ.Ο. Αριδαίας

Μεγάλη προσπάθεια κάνει η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας για να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Βάτση θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στη φετινή περιπέτεια της Γ’ Εθνικής. Να θυμήσουμε εδώ ότι η ομάδα της Αριδαίας κέρδισε την άνοδο στην κατηγορία σαν δεύτερη καθώς δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Αιγινιακός. Μεγάλος στόχος της ομάδας λοιπόν η παραμονή στην κατηγορία. Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν ο Φ.Ο.Α. απέκτησε τους Δοδόπουλο (Πανεδεσσαϊκό), Καραμανλή (Φ.Ο.Σ.) , ενώ σε γνώριμα λημέρια επέστρεψαν οι Αμπάρης και Αθανασιάδης. Η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό από την περσινή επιτυχημένη της πορεία και με αυτές τις κινήσεις φιλοδοξεί να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο.Προσπάθεια έγινε ώστε να μείνουνε στην ομάδα και οι Αρβανιτάκης και Τριανταφύλου που κατέληξαν στον Πανεδεσσαϊκο.
THANASISS1
ΟΧΙ
THANASISS1
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Πιστεύω οι δύο ομάδες της Λάρισας θα τα πάνε καλά λόγο υλικού και συστηματικής προσπάθειας που γίνεται στην πόλη στο χώρο του μπάσκετ.Πάμε στην Κοζάνη.Ο Ηρακλής πιστεύω με την προσθήκη του Σαμουρέλη δυναμώνει και πως πάει για κάτι καλό φέτος σε αντίθεση με τους Διόσκουρους που δεν πιστεύω να καταφέρει να μπει στην εξάδα.Δεν με πείθει η ομάδα.Τα Ιωάννινα τώρα μετά την συγχώνευση πιστεύω θα παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.Μπορεί να συμμετέχουν πρώτη φορά σε όμιλο Βορρά αλλά οι εμπειρίες από τον Νότο είναι σημαντικές γιατί θεωρώ τα πρωταθλήματα πιο δυνατά.Πάμε Θεσσαλονίκη τώρα.Ο Αργοναύτης στην δεύτερη χρονιά του θα προσπαθήσει για κάτι πιο καλό από πέρυσι αλλά έχει ένα ρόστερ μεγάλο σε ηλικία και η μεταγραφή του Παπαδόπουλου που ήταν ένα χρόνο εκτός δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει.Ο Βυζαντινός τώρα επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες με έμπειρο προπονητή και ένα μείγμα νεαρών παικτών με εμπειρία και οι μεταγραφές που έκανε κινήθηκαν σε αυτό το επίπεδο.Θα αποδώσει αυτή η συνταγή και φέτος;Οι Τιτάνες έκαναν 2 καλές μεταγραφές μεν(Παπακώστας-Τσέλιος)αλλα και οι δύο μεγάλη σε ηλικία.Πιστεύω θα αντέξουν μέχρι τα μέσα του πρωταθλήματος.Το Άργος έχασε τον Μακρή που πήγε στο Βυζαντινό και η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί για να διεκδικήσει κάτι πέραν της παραμονής.Γρεβενά-Αριδαία-Αετός κατά την άποψη μου θα παλέψουν για τις τελευταίες θέσεις.

Οπότε πιστεύω Αστέρας-Φοίνικας-Ηρακλής-Ιωάννινα-Βυζαντινός θα είναι η πεντάδα χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί η φόβητρο στην κατηγορία φέτος.
MORISSON
Από www.infobasket.gr

Πρωτέας Γρεβενών

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες και τη τεχνική ηγεσία του Πρωτέα μετά από τις πρώτες τέσσερις μέρες προετοιμασίας. Η επιστροφή στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα και το “παρών” αναμένεται να δώσουν όλοι οι καλαθοσφαιριστές.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το νέο «αίμα», δηλ. οι Θανάσης Ιωαννίδης και Πέτρος Ρούζιος που αποκτήθηκαν μετά τον Νίκο Κλωνάρα. Ο πρώτος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από παρουσία πέντε ετών στον Ήφαιστο και στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει για σπουδές. Είναι γεννημένος το 1980 και θα ενισχύσει το σωματείο των Γρεβενών στη θέση των ψηλών.

Όσο για την δεύτερη σημαντική προσθήκη, είναι ένας πολύ έμπειρος περιφερειακός παρά τη νεαρή του ηλικία (24 ετών, 1.86), γνώστης της Γ΄ Εθνικής αφού έχε αγωνιστεί πέρυσι στον Ηρακλή Κοζάνης και παλαιότερα στον Γαλαξία Αδένδρου, στη Κρύα Βρύση, στον Αχιλλέα Τριανδρίας κ.α.

Αυτές όμως δεν ήταν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο Πρωτέας στο φετινό καλοκαίρι αφού ενδιαφέρεται για την απόκτηση ακόμη δύο γκαρντ. Οι επαφές διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με τους υποψήφιους στόχους αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.
basketikos30
Η εκπληξη του πρωταθληματος θα ειναι οι Τιτανες....
MORISSON
Από 4basket.blogspot.gr

Αστέρας Λάρισας

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Λάρισας έγινε γνωστή η μεταγραφή του Θ.Τσαβέ στην ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

"Τον 19χρονο ταλαντούχο playmaker Θανάση Τσαβέ απέκτησε ο Αστέρας από τον Γ.Σ Αμπελώνα ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του μεταγραφές.
Ο Θανάσης Τσαβές αγωνίζονταν την περυσινή περίοδο στην Ελάσσονα με την οποία μετά από μια εξαιρετική πορεία κατέκτησαν την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ."

MORISSON
Από www.superbasket.gr

Το πάρε-δώσε του 1ου Ομίλου

Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2012-13 για τον 1ο Ομιλο του Βορρά της Γ΄ Εθνικής έχει οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου και το superbasket.gr σάς παρουσιάζει τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις των δώδεκα «μονομάχων».

Αετός Κιλκίς
Προπονητής: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Εμειναν: Αλέξης Πατσούρης, Αντώνης Τσάτσης, Τάσος Ξανθόπουλος, Δημήτρης Λιάπης, Συμεών Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μουρζίδης.
Πήρε: Γιώργος Ασβεστόπουλος (Ατρόμητοι Ν.Σ), Τάσος Ιωαννίδης (ΑΚ Ν. Μεσημβρίας), Δημήτρης Τόμας (ΑΟ Αρετσού), Γρηγόρης Κολετσιώτης*, Ευριπίδης Μασλαρινός*, Στάθης Γκαντίρης*, Δημήτρης Βογιατζής*, Βλαδίμηρος Ιωσηφίδης*, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (ελεύθερη μεταγραφή), Κώστας Κωνσταντινέλης (Εφηβικό του ΠΑΟΚ), Αντώνης Πρατζής (Αργοναύτης Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Βακερλής (Αξιούπολη)
Εφυγαν: Γιώργος Παπαδόπουλος, Κώστας Κουτουλάς, Μπάμπης Ημερίδης, Παύλος Τάτσης, Στάθης Δικταπανίδης, Δημήτρης Σιόπκας.
*Επέστρεψαν στον Αετό.

Αργος Ορεστικό
Προπονητής: Γιάννης Δημητριάδης
Εμειναν: Γιώργος Μιχαηλίδης, Κοσμάς Πανταζής, Βασίλης Κόττας, Μανούσος Τσαγκαρούλης, Δημήτρης Κουλιώνης, Νίκος Παντελίδης, Κυριάκος Φωτιάδης, Γιάννης Κόττας (ήταν στο εφηβικό), Θανάσης Ντίνας (ήταν στο εφηβικό).
Πήρε: Θωμάς Στάιος (Καστοριά), Παναγιώτης Χριστόπουλος (Ηρακλής Κοζάνης), Λεωνίδας Κοντόπουλος (Καστοριά), Αργύρης Σπυρίδης (ήταν δανεικός στον Κεραυνό Αγίου Παύλου).
Εφυγαν: Σταύρος Καρατζάς(ΒΑΟ), Βασίλης Μίχος (Αστέρας Λάρισας), Παύλος Σιδέρης.

Αργοναύτης
Προπονητής: -
Εμειναν: -
Πήρε: -
Εφυγαν: -

Αριδαία
Προπονητής: Παναγιώτης Βάτσης
Εμειναν: Χρήστος Σαρακινλής, Αναστάσιος Βάσιος, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, Γιάννης Υφαντίδης, Σταύρος Μπεγλόπουλος, Θοδωρής Τοπαλίδης, Πέτρος Στρέπκος, Θεμιστοκλής Παπααβραάμ, Γιώργος Μίσχος, Δημήτρης Πίπας, Δημήτρης Μήλης, Δημήτρης Τζάτζης, Δημήτρης Τσακιρίδης, Δημήτρης Ζέρζης, Κωνσταντίνος Προκοπίδης, Δημήτρης Ταρασίδης (προωθήθηκε από το παιδικό).
Πήρε: Δημήτρης Αρβανιτάκης (Ασβεστοχώρι), Στάθης Τσεκούρας (εφηβικό Αρη), Γιώργος Αμπάρης (ΦΟ Σωσάνδρας), Χαράλαμπος Αθανασιάδης (ΦΟ Σωσάνδρας), Βασίλης Καραμανλής (ΦΟ Σωσάνδρας).
Εφυγαν: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (δανεικός στον Αεροπό Εδεσσας).

Αστέρας Λάρισας
Προπονητής: Θανάσης Μπουλιάκης
Εμειναν: Γιάννης Λάππας ,Δημήτρης Τριανταφύλλου , Λάζαρος Χαιρετίδης, Γιώργος Πάσχος, Θάνος Μπάρμπας (προωθήθηκε από το εφηβικό), Τάσος Γαλάνης (προωθήθηκε από το εφηβικό), Ντίνος Πασχάλης (προωθήθηκε από το εφηβικό)
Πήρε: Χρήστος Μηλιώνης (Αμπελώνας), Αλέξανδρος Καραμουσκέτας (Φίλιππος Βέροιας), Στέλιος Γούλας (Ολύμπια Λάρισας), Βασίλης Μίχος (Αργος Ορεστικό), Βασίλης Κυριακόπουλος (ΑΕΛ), Μένιος Πάντος (Ασβεστοχώρι), Θανάσης Τσαβές (ΓΣ Αμπελώνας).
Εφυγαν: Θανάσης Λιάγγας (προπονητής), Κώστας Σαριμπαλίδης (Φοινίκας Λάρισας), Θανάσης Κυρίτσης (Ελασσώνα), Νίκος Ζουμπάς (Νίκαια), Αρης Καπέτας (Αγιά), Κώστας Αθανασόπουλος, Στέλιος Αδαμόπουλος (Σπάρτακος), Γιώργος Ρηζινός (θα δοθεί δανεικός), Αχιλλέας Σουλιώτης (Εθνικός Λάρισας).

ΒΑΟ
Προπονητής: Σωτήρης Κοκκινόπουλος,
Εμειναν: Θανάσης Χολέβας, Ιωνάς Μαντζούνης, Οδυσσέας Σαρρής, Πέτρος Αποστόλου, Γιάννης Τσάρος, Νίκος Κολιάστας, Φώτης Στεψιανός*, Παναγιώτης Δεκουλάκος, Δημήτρης Γιαννακός, Γρηγοριάδης (ήταν στο εφηβικό), Λεπτοκαρύδης (ήταν στο εφηβικό), Γιώργος Αλευράς (ήταν στο εφηβικό), Γιάννης Κεφαλάς, Γρηγόρης Αγραφιώτης (ήταν στο εφηβικό).
Πήρε: Νίκος Κουλαξής (Ιωνικός Διαβατών), Σταύρος Καρατζάς (Αργος Ορεστικό), Αγγελος Ρεφατλλάρι (δανεικός από τον Μαντουλίδη), Νίκος Μέρμηγκας (ήταν δανεικός στο εφηβικό του ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Μακρής (Μέγας Αλέξανδρος), Κώστας Μαρλίδης (Μαχητές Πευκών),
Εφυγαν: Αρης Παπαδόπουλος, Φώτης Στεψιανός, Χρήστος Δεσποινιάδης, Βασίλης Μωϋσιάδης, Σπύρος Μποντομισίδης, Κώστας Παυλογιάννης.
*Εχει παραμείνει στον ΒΑΟ, αλλά αναμένεται να μεταβεί στην Γερμανία για σπουδές.

Γιάννενα
Προπονητής: Σοφοκλής Τσουκανέλης
Eμειναν: Κώστας Φίλιος, Βαγγέλης Παπαγγέλης, Δημήτρης Μάντζιος, Αποστόλης Κοττίκας, Παύλος Αντωνίου, Θόδωρας Τσιρώνης.
Πήρε: Παναγιώτης Μάντζιος (Χαλάνδρι).
Eφυγαν: Σπύρος Μπαρτζώκας.

Διόσκουροι Κοζάνης
Προπονητής: Αρης Χωλόπουλος
Εμειναν: Στάνισλαβ Καρανώτας, Σωτήρης Μακρής, Βασίλης Μπάμπος, Θωμάς Βλάχος Κώστας Καραγιαννίδης, Στέργιος Κατσέλας.
Πήρε: Μάρκος Μπαταούλας (ΑΠΣ Πτολεμαίδας), Θεόφιλος Κοτζαγιάννης (δανεικός από το Στρατώνι), Θανάσης Προύσαλης
Εφυγαν: Ζήσης Μπαρτζώκας (προπονητής),Παύλος Κωνσταντινίδης(Λασσάνη Κοζάνης), Γιάννης Σκαρκαλάς (Λασσάνη Κοζάνης), Κωνσταντίνος Τσαμπούρης (Ελιμειακός), Θέμης Αμαραντίδης (δανεικός στην ΠΑΛΕΦΙΠ Κοζάνης), Ιωακείμ Μαυρίδης (Ηρακλής Κοζάνης), Στέφανος Μπουνόβας, Δημήτρης Βλαχόπουλος.

Ηρακλής Κοζάνης
Προπονητής: Ζήσης Τζιλίνης
Εμειναν: Δημήτρης Ντισλής, Νίκος Βίλας (wink.gif ,Βαγγέλης Τραγιάς, Ιαν Σταθόπουλος, Παναγιώτης Δούμας, Γιώργος Λαβδός, Νίκος Τράγιας, Βασίλης Νίτσιος, Σαμουήλ Σουνόπουλος, Βασίλης Τσιόνγκας*.
Πήρε: Γιώργος Σαμουρέλης (Χαλκίδα), Ιωακείμ Μαυρίδης (Διόσκουρους), Κώστας Τολιόπουλος (Κρύα βρύση) Βασίλης Tσακμάκης (Γ.Σ Ελίμειας) , Νίκος Τσεκούρας (Γ.Σ Ελίμειας), Δημήτρης Τερόλι (Γ.Σ Ελίμειας), Βασίλης Κεραμιδάς (Εφηβοι Πιερικού Αρχλάου).
Εφυγαν: Δημήτρης Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος (Ηρακλής Κοζάνης). Μάρκος Ψάλτου, Νίκος Ρέππας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικολάου, Πέτρος Ρούζιος, Γιώργος Παγανάς, Νίκος Πάσχος, Βαγγέλης Μαλούδης.
*Ηταν στο εφηβικό.

Τιτάνες Παλαμά
Προπονητής: Δημήτρης Αρχοντούλης – Περικλής Γερόπουλος.
Εμειναν: Λεωνίδας Βαϊδάκης, Αλέξανδρος Φούντας, Χρήστος Αναγνωστόπουλος, Σωτήρης Παπαγιάννης, Σάκης Γκαντιάς, Κώστας Τσιάπουλας, Θέμης Μπιζιώτης, Βαγγέλης Κουτρούλης, Βήσσαρης Κωστόπουλος,
Πήρε: Φάνης Παπακώστας, Νίκος Αντωνίου (Α.Σ Καρδίτσας), Κώστας Τσέλιος (Κένταυρος),
Εφυγαν: Γιάννης Κοβάτσεβ, Αχιλλέας Ντούρβας (ΑΟ Καλαμπάκας),
Τιτάνες Παλαμά και Δημήτρης Μακρής βρίσκονται σε συζητήσεις για το αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Πρωτέας Γρεβενών
Προπονητής: Πέτρος Μουρουζίδης
Εμειναν: Δημήτρης Μουράτογλου, Τάσος Γράβας, Βασίλης Τζίμας, Απόστολος Κολοβός, Αλέξης Σούρβας, Θανάσης Ρίγκος, Σεραφείμ Σουρβάς, Δημήτρης Καραγιάννης, Αντώνης Ντινόπουλος, Γιώργος Σπανός (wink.gif.
Πήρε: Νίκος Κλωναράς (Κένταυρος Καλλικράτειας), Πέτρος Ρούζιος (Ηρακλής Κοζάνης), Θανάσης Ιωαννίδης (Ηφαιστος), Ανδρέας Καλαμπούκας (Σιάτιστα).
Έφυγαν: Ανδρέας Ψευτογκάς (Εφηβικό του Αρη), Νίκος Μπόζιαρης.

Φοίνικας Λάρισας
Προπονητής: Γρηγόρης Γιασάρης
Εμειναν: Νίκος Αποστολάκης, Στέργιος Τσιαμπαλής, Γιώργος Βλαχούλης, Περικλής Μανώλας, Θοδωρής Λιάκος, Γιώργος Τσούμας, Γιώργος Γκαγκανάσιος (δεν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν για επαγγελματικούς λόγους).
Πήρε: Κώστας Αθανασόπουλος (Αστέρας Λάρισας), Κώστας Σαριμπαλίδης (Αστέρας Λάρισας), Γιάννης Γοργόλης (Εφηβοι Ικάρου Καλλιθέας)
Εφυγαν: Δημήτρης Δεληχρήστος, Αβραάμ Παπαδόπουλος (συνεχίζει ως προπονητής στην ΑΕΛ), Παναγιώτης Γλυκόπουλος, Δημήτρης Σπανούλης, Γιώργος Τσακνάκης (ΑΕΛ) .
*Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις του Φοίνικα με τον Σπύρο Παπαβασιλείου για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.
MORISSON
Από 4basket.blogspot.gr

Τιτάνες Παλαμά

Με νίκη ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά επικρατώντας εκτός έδρας του Ερμή Αγιάς με 43-73.
Συνέχεια στα φιλικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με το τουρνουά που διοργανώνουν οι Τιτάνες με τη συμμετοχή των Αστέρα Λάρισας, Φοίνικα Λάρισας και Μεταμόρφωσης Βόλου.
nestoras kommatos
Οι Τιτάνες Παλαμά έκλεισαν και τον Χάρη Καρπούζα, γκαρντ από τη Λάρισα, που πέρσι έπαιζε στον Αστέρα Λάρισας (Γ Εθνική).
MORISSON
Τουρνουά Παλαμά

1η μέρα:

Μεταμόρφωση Βόλου - Αστέρας Λάρισας: 92-86

Τιτάνες Παλαμά - Φοίνικας Λάρισας: 66-70

MORISSON
Από www.foaridaias.blogspot.gr

Φ.Ο. Αριδαίας

Χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Βάτσης για την κατάσταση των παικτών του στα τρία δυνατά φιλικά που έχουν κανονιστεί. Αναλυτικά ο ΦΟΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας:
τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (ομάδα Γ' Εθνικής) στην Καλαμαριά στις 12/9, τον Ζαφειράκη Νάουσας (απο τα φαβορί φέτος στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ) στη Νάουσα στις 19/12 και τη ΧΑΝΘ (ομάδα Γ' Εθνικής) στη Θεσσαλονίκη στις 20/12.
MORISSON
Τουρνουά Παλαμά

2η μέρα:

Τιτάνες Παλαμά - Αστέρας Λάρισας: 66 -70

Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνικας Λάρισας: 69-84
MORISSON
Αποτελέσματα φιλικών προηγούμενης εβδομάδας:

Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνικας Λάρισας: 89-69

Φοίνικας Λάρισας - Τιτάνες Παλαμά: 57-67

Α.Ε.Λάρισας - Αστέρας Λάρισας: 51-64

Α.Γ.Σ. Ιωαννινα - Άργος Ορεστικό: 55-59

Α.Γ.Σ. Ιωάννινα - Α.Ο. Αγρινίου: 70-85

Χ.Α.Ν.Θ. - Φ.Ο. Αριδαίας: 54-46

Ζαφειράκης Νάουσας - Φ.Ο. Αριδαίας: 70-63
minas gr
Ξεκινησαν οι αγωνες ...


Γραφουμε εδω τα αποτελεσματα?

1η αγωνιστικη
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Φοίνικας Λάρισας – Πρωτέας Γρεβενών 80-60
Αργοναύτης – ΑΓΣ Ιωαννίνων 85-72
Ηρακλής Κοζάνης – Αργος Ορεστικό 99-86
ΒΑΟ – Διόσκουροι Κοζάνης 56-65
Αετός Κιλκίς – ΦΟ Αριδαίας 51-62
Τιτάνες Παλαμά – Αστέρας Λάρισας 62-68
minas gr
+ αναλυτικα

Τα φύλλα αγώνα


ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 80-60
Διαιτητές:Τζιβελεκίδου-Τζιοπάνος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-13, 42-24, 58-47, 80-60
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Γιασάρης): Αθανασόπουλος 18 (2), Μανώλας, Λιάκος 8,Γοργόλης, Γκαγκανάσιος 8, Αποστολάκης 10, Σαριμπαλίδης 21 (4), Τσαμπαλής 15(1).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡ. (Μορουζίδης):Ρούζιος 4, Γράβας 10 (1), Κλωναράς 2,Καλαμπούκας 20 (3), Κολοβός, Μουράτογλου 15, Σούρβας, Ιωαννίδης 2, Μπόζιαρης 5 (1),Τζήμας 2, Τσιόγκας.

ΒΑΟ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 56-65
Διαιτητές: Ρούκας-Παπαγερίδης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 29-30, 41-46, 56-65
ΒΑΟ (Κοκκινόπουλος): Αποστόλου, Δεκουλάκος, Καλογεράτος, Κουλαξής 2, Καρατζάς 11 (1), Μακρής 5 (1), Χολέβας 13 (1), Κολιάστας, Ματζούνης 10 (1),Σαρρής 2, Μαρλίδης 13.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ (Χωλόπουλος): Κατσέλας 8, Σισμάνης 3, Βλάχος 13,Μπαταούλας 11 (1), Μπάμπος 4, Κοτζαγιάννης 11, Καραγιαννίδης 9, Μακρής 4, Καρανώτας 2.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 62-68
Διαιτητές: Τσουμαχίδης-Παργιαννόπουλος
ΔΕΛΕΠΤΑ: 19-13, 32-34, 46-55, 62-68
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Γερόπουλος): Τσιάπουλας 8 (2), Βαϊδάκης 14,Πιζιώτης, Τσέλιος 9 (1), Αναγνωστόπουλος 4, Παπακώστας 24 (1), Γκαντιάς 3, Αντωνίου,Φούντας, Καρπούζας, Παπαγιάννης, Γιωτόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπουλιάκης): Μηλιώνης 13 (2), Κυριακόπουλος 11,Χαιρετίδης 4, Γούλας 5 (1), Μίχος 13, Τριανταφύλλου 4, Λάππας 14 (1), Γαλάνης 3,Τζιαβές, Καραμουσκέτας, Πάντος, Μπάρμπας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 99-86
Διαιτητές: Μαντήλας-Νάκας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-17, 49-35, 78-64, 99-86
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιλίνης): Τολιόπουλος 6 (2), Ντισλής 23 (1), Μιχαηλίδης26 (3), Σταθόπουλος, Μαυρίδης 17 (2), Σαμουρέλης 16 (2), Τσακμάκης 2, Τσέπουρας 2, Χατζηκυριακίδης 7.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Δημητριάδης): Πανταζής 10, Ζυγούρας 21 (2),Μιχαηλίδης Γ. 3 (1), Παπαδημητρίου, Τσαγκαρούλης, Στάϊος, Κόττας 18, Βογιατζής 5 (1), Χριστόπουλος, Ψάλτου 29.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 85-72
Διαιτητές: Καρακατσανίδης-Ελευθεριάδης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-18, 46-41, 65-53, 85-72
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Παπαδόπουλος Α. 14 (2), Καλπαξίδης 16 (1), Πετρίδης 11 (1), Τερσενίδης 8, Ζώτος 6, Κυρατζής, Παναγιωτίδης 10 (2),Βογιατζής 4, Παρασκευόπουλος 2, Βορνίτης 4, Κούκουρας 10.
ΑΓΣ Ιωαννίνων (Γεωργίου): Πανταζής 2, Πρέτζας 10 (2), Φυφαρίδης, Κοντός 14, Αντωνίου, Κατσαπρακάκης, Μάντζιος 13, Μαυρογιάννης 2, Τάσης 3, Αυγερινός 24 (3), Παπαγγέλης 4.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 51-62
Διαιτητές: Τσοκόλης-Πετανίδου
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-17, 32-34, 39-49,51-62
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Παπαδόπουλος): Τσάτσης 21, Παπανικολάου, Παπαδόπουλος, Τόμας, Ιωαννίδης 15, Ασβεστόπουλος 2, Ξανθόπουλος 9, Πατσούρης 3, Μουρτζίδης,Λιάπης,Καντίδης 1.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Ταρασίδης, Αβραμίδης 7 (1), Τοπαλίδης,Σαρακινλής 4, Υφαντίδης 11 (1), Μπεγλόπουλος 8, Γκαλίτσιος, Αθανασιάδης 5, Τσεκούρας 2, Πίπας 15, Αμπάρης 2, Δοδόπουλος 8 (1).
minas gr
2στα2 για ΦΟινικα,, Αστερα Λαρισας,, Διοσκουρους και Αργοναυτη

Χωρις νικη Πρωτεας - Ιωαννινα που παιζουν μαζι την κυριακη,, Αργος Ορεστικο και ο ΑετοςΚιλκις που μεχρι στιγμης χανει με μεγαλες διαφορες !


Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Φοίνικας Λάρισας 73-82
Αργος Ορεστικό – Αργοναύτης 74-84
Διόσκουροι Κοζάνης – Ηρακλής Κοζάνης 70-57
Αριδαία – ΒΑΟ 65-70
Αστέρας Λάρισας – Αετός Κιλκίς 78-47
Πρωτέας Γρεβενών – Τιτάνες Παλαμά 73-79



ΑΓΣ Ιωαννίνων - Φοίνικας Λάρισας 73-82
Δεκάλεπτα: 16-16, 31-40, 55-59, 73-82.
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Τσουκανέλης): Πανταζής 7 (1), Μπρέντσας 10 (2), Φυραρίδης 2, Κοντός 6, Μαυρογιάννης, Κατσαπρακάκης 1, Μάντζιος 14, Μάκης 4, Ντάσης, Τσουμάνης 2, Τάσσης, Αυγερινός 27 (2).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Γιασάρης): Τσιτσιβάς, Αθανασόπουλος 4, Μανώλας, Λιάκος 9 (2), Γοργόλης, Γκαγκανάσιος 3, Αποστολάκης 7, Σαριμπαλίδης 23 (5), Παπαδόπουλος, Τσούμας, Παπαβασιλείου 15, Τσιαμπαλής 21 (2).

Άργος Ορεστικό - Αργοναύτης 74-84
Δεκάλεπτα: 20-16, 46-45, 64-60, 74-84.
ΑΡΓΟΣ ΟΡ. (Δημητριάδης): Πανταζής 11 (2), Ζυγούρας 4, Μιχαηλίδης Γ. 13 (3), Παπαδημητρίου 4, Τσαγκαρούλης 2, Στάιος, Κώττας 20 (1), Βογιατζής, Παντελίδης 1, Ψάλτου 17.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Παπαδόπουλος 11, Καλπαξίδης 18, Πετρίδης 6 (1), Τερσενίδης 1, Ζώτος 17 (1), Κυρατζής, Παναγιωτίδης 3 (1), Παπανικολάου, Βογιατζής 2, Παρασκευόπουλος 2, Βορνίτης 7 (2), Κόκουρας 16 (1).

Διόσκουροι Κοζάνης - Ηρακλής Κοζάνης 70-57
Δεκάλεπτα: 15-9, 43-32, 52-47, 70-57.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖ. (Χωλόπουλος): Κατσέλας 4, Σισμάνης 7, Βλάχος 19 (2), Μπαταούλας, Μπάμπος 14 (1), Κοτζαγιάννης 10, Καραγιαννίδης 9 (1), Μακρής 5 (1), Καρανότας 2.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. (Τζιλίνης): Τράγιας 2, Τολιόπουλος 5 (1), Ντισλής 17 (1), Μιχαηλίδης 11 (1), Μαυρίδης 2, Σαμουρέλης 15, Χατζηκυριακίδης 5, Σταθόπουλος, Τσακμάκης.

ΦΟ Αριδαίας - ΒΑΟ 65-70
Δεκάλεπτα: 18-20, 33-33, 52-49, 65-70.
ΑΡΙΔΑΙΑ (Βάτσης): Ταρασίδης, Αβραμίδης 3 (1), Τοπαλίδης 2, Σαρακινλής 6 (2), Υφαντίδης 15 (1), Μπεγλόπουλος 8 (1), Παπαβραάμ 2, Τσεκούρας, Γκαλίτσιος, Πίπας 19, Βάσιος 9 (1), Δοδόπουλος 1.
ΒΑΟ (Κοκκινόπουλος): Αποστόλου 10 (1), Καλογεράτος, Κουλαξής, Καρατζάς 9 (1), Τσάρος, Μακρής, Χολέβας 21 (2), Κολιάστας, Ματζούνης 8 (2), Σαρρής 8, Μαρλίδης 14.

Αστέρας Λάρισας - Αετός Κιλκίς 78-47
Δεκάλεπτα: 23-12, 42-22, 55-36, 78-47.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡ. (Μπουλιάκης): Μπάρμπας 6, Μηλιώνης 15 (4), Κυριακόπουλος 14 (1), Χαιρετίδης 8, Γούλας 13 (1), Μίχος 9, Πασχάλης 5 (1), Λάππας 2, Πάντος 2, Γαλάνης 4, Τσιαβές, Καραμουσκέτας.
ΑΕΤΟΣ Κ. (Παπαδόπουλος): Τσάτσης 12 (1), Παπανικολάου , Παπαδόπουλος 4, Τόμας 1, Ιωαννίδης, Λιάπης 3, Πατούρης 2, Σιδηρόπουλος 8, Ασβεστόπουλος, Παπανικολάου Α., Παπανικολάου Π., Ξανθόπουλος 13 (1), Μουρτζίδης 3.

Πρωτέας Γρεβενών - Τιτάνες Παλαμά 73-79
Δεκάλεπτα: 18-9, 30-29, 52-54, 73-79
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡ. (Μορουζίδης): Ρούζιος 13 (4), Κλωναράς 8, Καλαμπούκας 8, Κολοβός 6 (1), Μουράτογλου 23, Σουρβάς, Ιωαννίδης 1, Μπόζιαρης, Τζήμας 11, Καραγιάννης 3 (1).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛ. (Γερόπουλος): Σιαπούλας 5 (1), Βαϊδάκης 5, Τσέλιος 22 (1), Αναγνωστόπουλος 11, Γκάντιας 2, Αντωνίου 8, Φούντας, Καρπούζας 5, Παπακώστας 17 (2), Γιωτόπουλος 2.
minas gr
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής. απο το www.dioskouroibc.gr

Φοίνικας Λάρισας – Αργος Ορεστικό 85-71
Αργοναύτης – Διόσκουροι Κοζάνης 77-71
Ηρακλής Κοζάνης – Αριδαία 84-73
ΒΑΟ – Αστέρας Λάρισας 84-82 (74-74 κ.α.)
Αετός Κιλκίς – Τιτάνες Παλαμά 61-68
Πρωτέας Γρεβενών – ΑΓΣ Ιωαννίνων 75-61

Τα φύλλα αγώνων:
ΒΑΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 84-82 (74-74 κ.α.)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-28, 29-43, 56-56, 74-74, 84-82
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου
ΒΑΟ (Κοκκινόπουλος): Αποστόλου 12 (1), Ρεφατλλάρι, Καλογεράτος, Κουλαξής, Καρατζάς 11 (1), Τσάρος, Μακρής, Χολέβας 32 (1), Κολιάστας, Ματζούνης 11 (1), Στεψιανός, Σαρρής 4, Μαρλίδης 14.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡ. (Μπουλιάκης): Μπάρμπας, Τσαβές 9, Μηλιώνης 16 (4), Κυριακόπουλος 5, Χαιρετίδης, Γούλας 17 (4), Μίχος 14, Γαλάνης, Τριανταφύλλου 2, Λάππας 19.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 61-86
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-15, 24-38, 39-66, 61-86
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Ταξιλταρίδης
ΑΕΤΟΣ Κ. (Παπαδόπουλος): Τσάτσης 8 (2), Τσελέπης 10, Τόμας 3 (1), Λιάπης 2, Μουρζίδης, Πατσούρης 3, Σιδηρόπουλος 29 (1), Ξανθόπουλος 7, Παπανικολάου Π., Παπανικολάου Δ., Ασβεστόπoυλος.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛ. (Γερόπουλος): Τσιάπουλας 4, Βαϊδάκης 7, Τσέλιος 13 (3),Αναγνωστόπουλος 10 (2), Φούντας 4, Κουτρούλης, Καρπούζας 3 (1), Γιωτόπουλος 7 (1), Παπαγιάννης 8 (1), Παπακώστας 22, Γκαντιάς 8.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 75-61
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-17, 39-31, 51-47, 75-61
Διαιτητές: Σιταρίδης-Γκέκας
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μορουζίδης): Μπόζιαρης, Ρούζιος 6, Γράβας 23 (4), Κλωνάρας 14, Καλαμπούκας 7 (1), Κολοβός 1, Ιωαννίδης, Ρίγκος 2, Τζήμας 22 (4), Καραγιάννης.
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Τσουκανέλης): Πανταζής8 (1), Πρέτζας 7 (1), Φυφαρίδης 4, Κοντός 7 (1), Μαυρογιάννης 1, Κατσαπρακάκης 4,Μάντζιος 8, Μάκης 4, Παπαγγέλης 4, Τάσης, Αυγερινός 17 (1).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 85-71
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:19-17, 41-31, 62-48, 85-71
Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Παπαδόπουλος
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Γιασάρης): Τσιτσιβάς, Αθανασόπουλος 26 (2), Μανώλας, Λιάκος 6 (2), Γόργολης 7 (1), Γκαγκανάσιος 2, Αποστολάκης, Σαριμπαλίδης 15 (2), Παπαδόπουλος, Τσούμας, Παπαβασιλείου 13 (1), Τσιαμπαλής 16 (2).
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: (Δημητριάδης): Πανταζής 9, Ζυγούρας 6, Μιχαηλίδης 3 (1), Παπαδημητρίου 9 (1),Τζαγκαρούλης 6, Σταϊος, Κόττας 20 (2), Βογιατζής 5, Χριστόπουλος 1, Ψάλτου 12.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 77-71
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-18, 44-38, 57-58, 77-71
Διαιτητές: Αγορογιάννης-Φακίτσας
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Καραμουσαλίδης): Κωνσταντινίδης 6 (2), Καλπαξίδης 2, Πετρίδης 4, Τερσενίδης 4, Παρασκευόπουλος, Κυρατζής, Παναγιωτίδης 10 (2), Παπαδόπουλος 16 (2), Βογιατζής 8 (1), Ζώτος 18 (2), Βορνίτης, Κούκουρας 8.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Κατσέλας 1, Σισμάνης 12 (2), Βλάχος 14, Μπαταούλας 6,Τράντας 2, Προύσαλης, Κοτζαγιάννης 12, Καραγιαννίδης 13 (2), Ματάκος, Τσιάμης, Μακρής 3 (1), Καρανώτας 8.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΙΔΑΙΑ 84-73
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 44-38, 67-57, 84-73
Διαιτητές: Πιτσίλκας-Δότα
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιλίνης): Τράγιας 2, Τολιόπουλος 2, Ντισλής 28 (2), Μιχαηλίδης 19 (2), Σταθόπουλος, Μαυρίδης 18,Τερόλης, Σαμουρέλης 4, Τσακμάκης, Ανδρίτσος, Τσέμπουρας 1, Χατζηκυριακίδης 10.
ΑΡΙΔΑΙΑ (Βάτσης): Σαρακινλής 6, Υφαντίδης 17 (3), Μπεγλόπουλος 4, Βάσιος 10, Αθανασιάδης 9,Τσεκούρας 4, Πίπας 10, Αμπάρης 4, Δοδόπουλός 9.


Επόμενη αγωνιστική (4, 4/11):
Διόσκουροι Κοζάνης – Φοίνικας Λάρισας
Αριδαία – Αργοναύτης
Αστέρας Λάρισας – Ηρακλής Κοζάνης
Τιτάνες Παλάμά – ΒΑΟ
Αετός Κιλκίς – Πρωτέας Γρεβενών
Αργος Ορεστικό – ΑΓΣ Ιωαννίνων


Προσωπικη αποψη : τα Ιωαννινα δεν εχουν καμμια ελπιδα για παραμονη αν συνεχισουν ετσι ... πολυ αγχος, εκνευρισμος, ομαδα πολυ αδυναμη προπονητης χαλιααα

το Κιλκις παιζει το τελευταιο του χαρτι την Κυριακη, δευτερο συνεχομενο εντος αν δε νικησει ουτε τωρα προφανως δε μπορει να προλαβει μετα ... Αργος ΑΓΣΙ παιζουν για την πρωτη τους νικη

και ο Φοινικας εχει ενα ακομη ντερμπι για την κορυφη, οσο νικαει τοσο πιο ετοιμος δειχνει για ν ανεβει
MORISSON
Φιλικά των ομάδων λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος:

Π.Κ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ - Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 57-47

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 43-59

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 56-66
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.