Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ο ALL STAR GAME ΓΥΝΑΙΚΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
sporting b.c.
Παρασκευή 24 Μάρτη 1995 http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=369...lDate=24/3/1995

Τα κορίτσια υπόσχονται θέαμα

Τόλμησαν τα κορίτσια του μπάσκετ. Δεν πτοήθηκαναπό την αποτυχία του "ολ σταρ γκέιμ" των ανδρών και με πρωτοβουλία της Αννυς Κωνσταντινίδου, προχωρούν στη διοργάνωση της δικής τους γιορτής. Αύριο στις 16.00 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, θα είναι παρούσες οι κορυφαίες αθλήτριες του πρωταθλήματος, σύμφωνα με την επιλογή των προπονητών της Α εθνικής. Με την ομάδα των Ελληνίδων παικτριών θα παίξουν οι: Βολωνάκη, Δελλή (Ακαδημία), Καλέτζου(Σπόρτιγκ), Βαρδάκη (ΜΕΝΤ), Κλιγκοπούλου, Μπεσκάκη, Παπαηλία, Πετρίδου(Σπόρτιγκ), Κούρτη (Καλαμαριά), Παπαμιχαήλ (Παναθηναϊκός), Σατρατζέμη(Ολυμπιακός Β. ) και Τριαλώνη (Ηρόδοτος). Την ομάδα των ξένων αθλητριών συγκροτούν οι: Βάσιτς (Παγκράτι), Βέσελ, Μπιέντοφ (Παναθηναϊκός), Γκρουμπίν(Θρίαμβος), Εβκοβα (Ολυμπιακός Β. ), Μανάφσκα (Αρης), Μιχέιντζε (Καλαμαριά), Σαμαρούκοβα, Σάνον (Π. Φάληρο), Σίργκε (Αστέρας Εξ. ), Τόλερ, Χολ(Σπόρτιγκ).

"Το γυναικείο μπάσκετ μπορεί πλέον να προσφέρει ποιότητα και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του "ολ σταρ γκέιμ", να το διαπιστώσουν. Η παρουσία τόσο καλών Ελληνίδων και ξένων παικτριών αποτελεί εγγύηση για το θέαμα που θα απολαύσουμε όλοι", υπογράμμισε χτες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Αννυ Κωνσταντινίδου. Στο ημίχρονο του αγώνα οι Ενιέντι (Ακαδημία), Αλιμπεγκάι (Ηρόδοτος), Γκρουμπίν (Θρίαμβος), Χατζησωγίδου (ΜΕΝΤ) και Στασινού (Ακαδημία) θα διαγωνιστούν στα τρίποντα. Τον αγώνα θα διευθύνουν δυο βετεράνοι διαιτητές. Ο Κ. Ρήγας και ο Αντ. Μάνος, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα. Θα τιμηθούν επίσης δυο πρωτοπόρες του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας. Η Καίτη Βλαντή που κατέκτησε 6 πρωταθλήματα με το Σπόρτιγκ και η Μυρτώ Βαρβιτσιώτου που κατέκτησε 3 πρωταθλήματα με το Κολέγιο Αθηνών και το Π. Φάληρο.

Ηγιορτή του γυναικείου μπάσκετ θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΤ - 1.
trefoil 13
O ειδικός στο να "ξεθάβει" παλιά δημοσιεύματα ξαναχτυπά!!!
Μήπως υπάρχει το οτιδήποτε από όλα αυτά τα ολ σταρ γκέιμ που έχουν γίνει κατά καιρούς;
Έγιναν όλες τις χρονιές;
Όποιος μπορεί να βοηθήσει με ρόστερ και οτιδήποτε άλλο ευπρόσδεκτο!
sporting b.c.
το τζάμπολ του 1ου all star
φωτο athlitikihxo.gr

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.