Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναικός - Καρσιγιάκα 2η αγωνιστική Euroleague
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
shtarkws
vs

O Παναθηναικος υποδέχεται την ομάδα που έκανε την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική νικώντας την ισχυρή Μπαρτσελόνα. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, ο Παναθηναικός χρειάζεται την νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως όμως για να μείνει στην διεκδίκηση των υψηλών θέσεων του ομίλου, αλλά και γιατί μια ενδεχόμενη ήττα θα μπορούσε ακόμη και να περιπλέξει την υπόθεση πρόκριση σε έναν πολύπλοκο ομιλο.
Goofy-shot
ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο παιχνίδι.Πάο κουρασμένος σωματικά και ψυχικά από τα συνεχόμενα ντέρμπι και ταξίδια.Αντίπαλος μία εξαιρετικά αθλητική ομάδα που δεν κουμαντάρεται εύκολα.Το αποτέλεσμα σίγουρα για τον Πάο είναι μονόδρομος αλλιώς μπαίνει σε περιπέτειες και σε περίπτωση ήττας θα έχει ένα από τα underdog του ομίλου 2 βαθμούς μπροστά του.Για να δούμε πως θα ανταπεξέλθει η φροντλάιν του Πάο απέναντι σε μια ευέλικτη και δυνατή γραμμή ψηλών που έχει σαν ηγέτη τον Colton Iverson.
blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
shtarkws
Κανείς στο γήπεδο γνωρίζει για τυχόν επεισόδια των οπαδών της Καρσιγιακα?
Nemesakos
Πάντως γράφουν πως μαχαιρώθηκε τούρκος οπαδός....

Εξαιρετικό ξεκίνημα με 30 πόντους 10λεπτο και τον Παπαγιάννη να μπαίνει στον αγώνα..

Για όσους είναι σπίτι και δεν έχουν Νόβα και ψάχνουν link για κάποιον ανεξήγητο λόγο το δείχνει και η Bet365.gr... Μικρή οθόνη αλλα χωρίς κολλήματα...
manosnismo
QUOTE (Nemesakos @ Oct 22 2015, 22:17 ) *
Πάντως γράφουν πως μαχαιρώθηκε τούρκος οπαδός....


lol Που το ειδες αυτο?
Nemesakos
QUOTE (manosnismo @ Oct 22 2015, 22:20 ) *
lol Που το ειδες αυτο?


Πήγη Eurohoops
Dred11
Πολύ καλή η ομάδα μέχρι στιγμής. Ο Διαμαντίδης παίζει σαν 25 χρονών!
Binosaur
Η ερτ δεν το εχει online to match?
Nemesakos
QUOTE (Nemesakos @ Oct 22 2015, 22:17 ) *
Πάντως γράφουν πως μαχαιρώθηκε τούρκος οπαδός....

Εξαιρετικό ξεκίνημα με 30 πόντους 10λεπτο και τον Παπαγιάννη να μπαίνει στον αγώνα..

Για όσους είναι σπίτι και δεν έχουν Νόβα και ψάχνουν link για κάποιον ανεξήγητο λόγο το δείχνει και η Bet365.gr... Μικρή οθόνη αλλα χωρίς κολλήματα...


Το δείχνει η ΕΡΤ και γω έψαχνα και λινκ γιατί νόμιζα οτι το χε η νοβα.... icon_drunk.gif
shtarkws
Καλάθης πααααρα πολύ καλός έως τώρα. Ο Διαμαντιδης είναι φρέσκος αφού μπήκε 2 λεπτά πριν το πρώτο δεκάλεπτο, λογικό να είναι ορεξάτος. Αν εξαιρέσουμε 2 φάουλ σε τρίποντα παίζουμε πολύ καλή άμυνα
elvetopsyxos
Είναι και σε ημιάγρια κατάσταση (κατά ΔΧ) ο Γκιστ οπότε όλα καλά!
Gino_Bill
Πρώτη φορά ουσιαστικά που μας βλέπω φέτος. Ωραίο μπάσκετ, από ζωγραφιστό λίγα πράγματα όμως. Ο Κούζμιτς το παλεύει καλά, ο Ραντούλιτσα χωρίς νεύρο μου φαίνεται. Πήραν και λίγο non garbage time οι μικροί, όλα καλά. Καλάθης - Γκιστ ζωγραφίζουν.
t0ny3
Πολυ περιεργο και αναρχο παιχνιδι... Δεν περιμενα τετοια εξελιξη στο πρωτο ημιχρονο. Η Καρσιγιακα δεν μαρκαρει, ενω η ομαδα μας ειναι πολυ καλη επιθετικα, αν παραβλεψω 3-4 τραβηγμενα σουτ.

Ο Καλαθης πασαρει εξαιρετικα και ο Γκιστ βγαζει τρομερη ενεργεια. Η Καρσιγιακα αυτη τη στιγμη απειλει μονο με σουτ τριων ποντων, οποτε ειναι πολυ προβλεψιμο το παιχνιδι της, αλλα με προβληματιζει που πολλα απο αυτα ηταν ελευθερα.

Εκανε την εκπληξη ο Σαλε και εβαλε νωρις νωρις και Παπατζον και Χαραλαμπο, γιατι πολλες γκρινιες ακουστηκαν πως δεν εμπιστευεται τους νεαρους Ελληνες.

Περιμενω διαφορετικο παιχνιδι στο δευτερο ημιχρονο, αλλιως θα ειναι ενα ευκολο βραδυ για τον Παναθηναικο!
elvetopsyxos
Στην επίθεση τέλειος σήμερα ο ΠΑΟ. Πίσω βέβαια αφήνει πολλά ελεύθερα τρίποντα που δεν έχει εκμεταλλευτεί η Καρσίγιακα. Ακόμα δεν είναι εντελώς τελειωμένο το παιχνίδι, γιατί οι άλλοι είναι περίεργο τρένο.
SkyFall
ο Χατζηγεωργίου κάποια στιγμή ανέφερε ότι ο Χαραλαμπόπουλος κάνει τον τελευταίο μήνα ειδικο πρόγραμμα εκγύμνασης για να βάλει μυικά κιλά. Τον προορίζουν για 4άρι;
shtarkws
Παίζουμε εξαιρετική περιφερειακή άμυνα με πολλές παγίδες γι αυτό και μένουν κάποια ελεύθερα σουτ. Ίσως το coaching stuff αποφάσισε να ρισκάρει το σουτ και να να μην αφήσει μπασιματα και inside game. Αν ο ραντουλιτσα χάσει 10 κιλά θα είμαστε για f4
SkyFall
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2015, 22:54 ) *
Αν ο ραντουλιτσα χάσει 10 κιλά θα είμαστε για f4


Νομίζω ότι ήδη δείχνει πιο αδύνατος
shtarkws
QUOTE(SkyFall @ Oct 22 2015, 22:56 ) *
Νομίζω ότι ήδη δείχνει πιο αδύνατος


Μου φαίνεται 2 κλικ πίσω σε όλες τις φάσεις. Έχει αργές αντιδράσεις γενικά σαν βαρύ σκαρί

Γκιστ εξαιρετικός και σαν 5
t0ny3
Αφου ρε Σαλε βλεπεις τι κανει ο Γκισταρος, γιατι δεν πηρες αλλον εναν ΜΑΠ; 56.gif 77.gif wos_sport5.gif
louie
Πάρα πολύ καλός αγώνας ενάντια σε μια ομάδα που φημίζεται για την ατσάλινη άμυνα της και το απέδειξε ενάντια στην μπαρτσελονα την προηγούμενη βδομάδα. παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ με εξαιρετική ομαδική λειτουργία ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε τόσο νωρίς στην σεζόν και δεν έχουν αναπτυχθεί τόσο ακόμα οι αυτοματισμοι.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα έχει δύο κορυφαίους δημιουργούς. Με ΔΔ, καλαθη βλέπουμε όλοι αυτό που φωνάζαμε εδώ και 3 σεζόν. Ότι αν ο διαμαντιδης είχε δίπλα του ένα σοβαρό γκαρντ να τον ξεκουράζει και να βοηθάει στην δημιουργία θα έκανε μεγάλα πράγματα. Τον απέκτησε επιτέλους στα 36 του και περνάει δεύτερη νιότη.

Ο γκιστ ήταν από άλλο πλανήτη σήμερα και δείχνει πολύ διάθεση λόγω της απουσίας του μάλλον.
shtarkws
Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά στην ευρωλιγκα που ο παναθηναικος έπιασε τόσο καλή απόδοση από την αρχή έως το τέλος και κράτησε με άνεση μια διαφορά
SkyFall
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2015, 23:52 ) *
Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά στην ευρωλιγκα που ο παναθηναικος έπιασε τόσο καλή απόδοση από την αρχή έως το τέλος και κράτησε με άνεση μια διαφορά


Πέρσι με τη Ρεάλ.
salonikatasos
QUOTE (shtarkws @ Oct 22 2015, 23:52 ) *
Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά στην ευρωλιγκα που ο παναθηναικος έπιασε τόσο καλή απόδοση από την αρχή έως το τέλος και κράτησε με άνεση μια διαφορά

πέρσι στα ματς με την φενέρ και την αρμάνι και μετά και με τη ρεάλ

κατά τα άλλα πολύ ωραίο ματς από την ομάδα. ο καλάθης τα κάνει να φαίνονται όλα τόσα εύκολα. λίγο να σταθεροποιηθεί ο φελντέιν και ο πάβλοβιτς να κάνει λίγο καλύτερη χρήση των σουτ του και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. τώρα ξεκούραση στο ρέθυμνο για τους βασικούς και πάμε στη μπαρτσελόνα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας αυτή την περίοδο
AKRG
-Εξαιρετική εμφάνιση και διάρκεια για μια ομάδα που ξεκίνησε με βασική πεντάδα μόνο τον ΓΚΙΣΤ από τον περσινό ρόστερ !
-Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια ΤΟΣΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ομάδα , κάτι που φοβόμασταν πολύ λόγω έλλειψης ΜΑΠ !
-Εξαιρετική εμφάνιση και ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ κόντρα σε μια ομάδα που νίκησε ΑΝΕΤΑ την Μπαρτσελόνα πρίν μια εβδομάδα.
-Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΔΔ , περνάει 2η νιωτη τώρα που είναι πιο ξεκούραστος ...
-Μια χαρά ήταν ο Κουζμιτς όση ώρα χρειάστηκε.
-Γκίστ από άλλο πλανήτη !
-Σάλε παιχνίδι το παιχνίδι προσθέτει πινελιές στην λειτουργία της ομάδας και κερδίζει φιλάθλους και παίχτες με την δουλεία του.


- Να δω τι άλλο θα βρουν σήμερα κάποιοι για να γκρινιάξουν ?

smiley.gif smiley.gif smiley.gif


xomitsious
Συμφωνω με το πιο πανω σχολιο. Μας εχουν λειψει πολυ οι ανετες, ξεκουραστες νικες στην Ευρωλιγκα. Αυτο που καποτε θεωρουσαμε δεδομενο και τα τελευταια χρονια το εχουμε ξεχασει.
Gino_Bill
Μεγάλη υπόθεση να έχεις 2 γκαρντ που να μπορούν να σου δώσουν άκοπα 10 ασίστς ο καθένας. Νομίζω ότι στο 5 κάτι θα χρειαστεί μέσα στη χρονιά ακόμα και αν ο Ραντούλιτσα φτάσει κάποια στιγμή εκεί που υπολογίζεται.
Dred11
O ρεπόρτερ της ερτ κάνει συνεντεύξεις στα αγγλικά χωρίς να ξέρει ο άνθρωπος. Ειδικά η συνέντευξη με τον Κούζμιτς είχε πολλή πλάκα. Ο καθένας έλεγε τα δικά του χωρίς να πολυκαταλαβαίνονται και στο τέλος που έκανε τη μετάφραση υποτίθεται πάλι είπε τα δικά του. Ο Κούζμιτς πάντως φαίνεται καλό παιδί και low profile. O Τζώρτζεβιτς πραγματικά μου φαίνεται κάνει δουλειά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Πιστεύω ότι ένας καλός ΜΑΠ στη θέση του Παπαγιάννη θα μας ανεβάσει επίπεδο γιατί ο Γκιστ δεν μπορεί σε όλα τα ματς να γίνεται Λεμπρόν. Δεν είμαι κατά του Παπαγιάννη, έχει τρομερό potential, αλλά πρέπει να ανεβεί σταδιακά. Ελπίζω να πάρει πολύ χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
irving
πολυ καλη εμφανιση οπου δεν την περιμενα λογω εποχης και αντιπαλου.

ισως αυτο που φανταζει ιδανικο στη φροντ λαιν ειναι να αποκτηθει ενας ΜΑΠ και να παει 3ος ψηλος στην ευρωπη ο κουζμιτς.
ο παπαγιαννης να παιζει μονο ελλαδα (ετσι και αλλιως ευρωπη δεν παιζει, θα παιξει λογικα λιγο με τις πιο αδυναμες αλλα απο το τοπ16 και μετα μου φαινεται απιθανο να παιξει)
και να παιζει στην ελλαδα ενας εκ των κουζμιτς η ΜΑΠ.

οσο ομως ο γκιστ παιζει ετσι, δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο!
CG.
4/5 θελει η ομαδα μιας και αμυντικα ο φωτσης χωλαινει αρκετα και φετος.εναν πιο 5 απο οσο μπορει ο γκιστ που δεν μπορει για πολλα λεπτα εκει.
απο κει και περα εξαιρετικη ομαδα σημερα.
επιτελους θα ξεκουραστει την κυριακη με μεγαλο ροτεισιον λογικα και παμε να δουμε τις δυναμεις μας στο πιο δυσκολο ματς της πρωτης φασης
Reggie Miller 31
Θα συμπληρώσω και γω ότι χρειάζεται ένα αθλητικό 5αρι, βέβαια για να βγουν οι χρόνοι πρέπει να φύγει κάποιος εκ των Κουζμιτς ή Ραντούλιτσα ή καποιος απο τους 2 να τρώει πολύ πάγκο.

ΥΓ Ο Φέντελεϊν μόνο εμένα δεν μου αρέσει; Όλο λάθη ειναι, καθόλου σταθερό σουτ, φαίνεται να μην πατάει καν καλά στο γήπεδο, σήμερα ήταν αρκετά κακός.
SG3ptshooter
Ένα καλό δεκάλεπτο έμοιαζε αρκετό, παιχνίδι πρώτης φάσης απέναντι σε ομάδα που δεν έχει το ειδικό βάρος να αντέξει το μαραθώνιο του ΟΑΚΑ. Έξω θα είναι άλλη ομάδα.

Ο Pavlovic μπορεί να μην έχει επικό συνολικό impact -και γενικά καλό είναι που δεν τον ξεθεώνουμε κιόλας όπως και τους άλλους μεγαλούτσικους- αλλά θα δίνει κάποιες ποιοτικές προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι που έχουν τη σημασία τους. 9.51 Γιάγκος.

Ίσως η παραφωνία να ήταν ο Feldeine, δεν του πήγε το ματς καθόλου. Στα προηγούμενα πάντως παρά το όποιο κράξιμο μου είχε φανεί συμπαθητικός ως τώρα. Και δε νομίζω πως θα είναι αυτός ο ρόλος του γενικά, μετά την επιστροφή του Παππά.

Ο Raduljica θα έχει τέτοιες μέρες. Οφείλει να βρει το κίνητρο που κουβαλάει η φανέλα του Παναθηναϊκού, που δεν το έχει αντίστοιχα προφανώς μια ξεπέτα στην Κίνα. Μπορεί γι' αυτόν να μην το είχε και μια βόλτα απ' τον πάτο του ΝΒΑ. Μακάρι, μάλλον, να το βρει.

Πάλι αν με ρωτήσετε ποιος ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης στο γήπεδο, ο Διαμαντίδης θα πω. ΟΚ, σήμερα ήταν ισοπαλία ας πούμε, αλλά του άλλου ήταν career night.. 41.gif Και του -καλύτερου σήμερα- Φώτση τα λεπτά φαντάζομαι έχουν οριοθέτηση max 20λεπτο σε τέτοια παιχνίδια.

Όλα καλά και ό,τι και να γίνει την άλλη Πέμπτη δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε δρόμο αλλά είναι καλός.
A.CAB
Πολύ ωραία εμφάνιση σήμερα και με πολύ όμορφο μπάσκετ ταυτόχρονα. Απέναντι σε μια μια πραγματικά σκληρή αντίπαλο που δεν κόβει ρυθμό εύκολα. Η αξία της Καρσιγιάκα φαίνεται και στη διαφορά νομίζω γιατί ο Παναθηναικός με τόσο καλή και στρωτή απόδοση θα είχε μοιρασει 20άρα σε ομάδα τέτοιου επιπέδου. Όμως οι Τούρκοι την κράτησαν την διαφορά σε νορμάλ επίπεδα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα και κέρδος σήμερα ήταν η σταθερότητα που έδειξε η ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Ο Σάλε έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα.

Καλάθης-Μήτσος σε εξαιρετική κατάσταση. Πάσαραν, μοίραζαν, αμύνονταν και όταν χρειαζόταν σκόραραν κιόλας. Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα ξανάδεσαν και πόσο απελευθερώνει ο Νικ το Μήτσο. Ο Καλάθης στο πρώτο ημίχρονο ειδικά ήταν απόλαυση. Κάλυψαν και την απουσία του Φελντέιν. Γιατί σήμερα ήταν απών.
Ο Πάβλοβιτς δείχνει κάτι σε Φώτση ώρες ώρες. ΟΚ παίρνει παραπάνω προσπάθειες απ' ότι ο Φώτσης επιθετικά και πρέπει να το ρυθμίσει λίγο καλύτερα αλλά γενικά δείχνει να παίζει με την εμπειρία σε άμυνα και επίθεση. Ενώ όταν τα πράγματα είναι κάπως κρίσιμα αυτός δηλώνει παρών.
Δυστυχώς ο Βλάντο έμεινε σε ρηχα νερά.
Ο Γκιστ ήταν εκπληκτικός απόψε. Άνετος MVP που πέρα από τα 3 τρίποντα θύμισε Μπατίστ στα καλά του επιθετικά.
Ο Ραντούλιτσα ξεκίνησε καλά αλλά φορτώθηκε με φάουλ και έμεινε σε μέτριο επίπεδο αντιθέτως με τον Κούζμιτς που προσέφερε αυτά που δικαιούταν. Αξιόλογος και πάλι.
Χάρηκα που είδακ αι τα 2 πιτσιρίκια. Ειδικά το Χαραλαμπό.

Κάλη νίκη σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει κηδείες (ειδικά στην έδρα της). Πάμε Βαρκελώνη τώρα αλλά πρώτα ξεκούραση και ροτέισον το Σ/Κ.
Ginobili
Πολύ ωραίο το μας στο ΟΑΚΑ,πολύ ωραία ατμόσφαιρα αν και με λιγότερο κόσμο απ'όσο περίμενα,αλλά όταν έχεις απέναντι και τους Τούρκους να κάνουν τα δικά τους.."άναβαν" και οι δικοί μας.

Θα πάω και σε άλλα παιχνίδια φέτος,γιατί πραγματικά είναι απόλαυση να βλέπεις τον Παναθηναικό φέτος...πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ,με πολύ ενέργεια...με τα όποια αρνητικά και αδυναμίες έχουμε,αλλά πραγματικά δεν είμαι σίγουρος πότε πάλι στην ζωή μου θα μπορέσω να απολαμβάνω παίκτες σαν τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη μαζί live...

Πολύ οργανωμένο μπάσκετ,πολύ ωραίες συνεργασίες,όμορφο! Μπράβο στον Τζόρτζεβιτς!!
Έχω όμως μεγάλες φοβίες για πόσο ακόμα ο Διαμαντίδης θα αντέχει να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς τόσο πολύ.Άντε να γυρίσει ο Παπάς...και περιμένω να δω ακόμα καλύτερα πράγματα,αλλά με 3 γκαρντ προς το παρόν...κάπου θα μείνουμε από δυνάμεις φοβάμαι.


Υ.Γ Χρειαζόμαστε έναν 4αρι αθλητικό,προς το 5..
yorgos
Πόσο κόσμο είχε ρε παίδες;

Ψάχνω να βρω κάτι άλλο να γκρινιάξω και δε βρίσκω...
mephisto22
Λοιπον, παιδες, εγω θα γκρινιαξω σημερα, για γουρι smiley.gif

Εχουμε και λεμε λοιπον.Οι συμφορουμιτες εχετε εστιασει στην καλη επιθετικη λειτουργια(καλη κυκλοφορια μπαλας, σωστοι χρονοι στην εκτελεση, καλες αποστασεις, πλουραλισμος, κλπ), εχετε επισημανει την αποτελεσματικη αμυνα, καποιοι εχετε σταθει στην εμφανιση ορισμενων παικτων(Γκιστ, Καλαθη, Διαμαντιδη).Παρ ολ αυτα, εγω(για σπασιμο, και για να μην χαλασω το γουρι) θα επισημανω τα αρνητικα.Ας τα δουμε αναλυτικα:

Στεκεστε οι περισσοτεροι στην καλη αποδοση του Διαμαντιδη,στον ουσιαστικο του αντικτυπο στο παιχνιδι, στο απεριττο σταγωνιστικο του στυλ.Ξεχνατε ομως να αναφερετε τη φυσικη του κατασταση στ 35 του πλεον χρονια.Ωραια, να συμφωνησω οτι ο Διαμαντιδης ηταν καλος και ουσιαστικος σημερα.Θα ειναι ομως στην ιδια κατασταση, τον μαη και τον ιουνη που κρινονται οι τιτλοι?Ειμαι βεβαιος οτι μεχρι τοτε ο Μητσος θα χει φτυσει το πνευμονι και θα τον μαζευουμε με το φορειο απ το παρκε.Ειναι δυνατον να πορευομαστε με εναν 35χρονο βασικο ατου της ομαδας?Ειναι βεβαιο πως οταν ερθει η στιγμη οπου θα κριθουν οι τιτλοι, θα μας πουλησει-- αθελα του!

Λετε ολοι για τον dominant Gist--και πραγματικα, η εμφανιση του σημερα ηταν περα για περα διαστημικη.Εχετε αναλογιστει ομως οι περισσοτεροι τι θα γινοταν αν ο Γκιστ ειχε απλα μια καλη κανονικη εμφανιση(με συνεισφορα περιπου 15 ποντων ας πουμε)εχετε αναλογιστει οτι αν μας ελειπαν αυτοι οι επιπλεον ποντοι του(προιον εξωπραγματικης εμφανισης που δεν γινεται να επαναληφθει)θα αγκομαχαγαμε για να κερδισουμε στην εδρα μας μια ομαδα πρωταρα στην ευρωλιγκα?

Παμε παρακατω.Διακρινω μια βιασυνη να χρισετε οι περισσοτεροι νεο ηγετη και διαδοχο του Διαμαντιδη τον Καλαθη.Και πραγματι, να δεχτω οτι οντως ειναι καλος παιχτης ο Καλαθης.Ειναι καλος οργανωτης, βλεπει γηπεδο, αξιοποιει τους συμπαικτες του, και ειναι επιπλεον αθλητικος και καλος αμυντικος.Ειναι ομως αρκετα αυτα για να γινει καποιος ηγετης σε ομαδα διεκδικητρια του τιτλου?Απανταω ευθεως και κατηγορηματικα:ΟΧΙ!Μας διαφευγει το γεγονος οτι η στοφα του ηγετη συνισταται σε αλλα πραγματα, που διαχωριζουν τον καλο παικτη απ τον ηγετη.Ενας ηγετης κρινεται απο το μεταλλο του στις κρισιμες καταστασεις,εκει οπου διακυβεβονται τιτλοι.Ενας ηγετης διακρινεται απ την διψα του για τιτλους, για το ανταγωνιστικο του πνευμα,για την "αχορτασιλα" του οσους τιτλους κι αν εχει κατακτησει.Εχει ο Καλαθης αυτο το mentality?Κατα τη γνωμη μου οχι.Να θυμισω οτι εφυγε απο τον ΠΑΟ προτιμωντας τα φραγκα της Κουμπαν, αδιαφορωντας για την προοπτικη να κατακτησει τιτλους με τον ΠΑΟ.Υστερα, για καποιο διαστημα πηγε στο NBA, δεχομενος να εχει δευτεροτριτο ρολο στην ομαδα του--ρωτηστε, πχ, τον Σπανουλη αν μπορουσε να συμβιβαστει μ εναν τετοιο ρολο.Παραβλεπετε επισης πολλοι συμφορουμιστες, οτι ο Καλαθης, παρα τα καλα του στοιχεια, παρουσιαζει και μια τεχνικη "αβελτηρια", η οποια ειναι βαρυνουσας σημασιας στο τοπ επιπεδο:δεν εχει αξιοπιστο σουτ.Πολυ απλα, οταν θα παιζουμε παιχνιδια do or die, οι αντιπαλοι θα του αφησουν το σουτ, κλεινοντας του την δημιουργια.

Και συνεχιζω:james Feldeine.Τι να πρωτοπει κανεις.Εντελως αναξιοπιστος σουτερ, μετριος στη διεισδυση, κακος εκτελεστης γενικα(απο μεση και μακρινη αποσταση).Με τη δημιουργια δεν εχει καλη σχεση.Απορω γιατι τον πηραμε.Παντελως αχρηστος.

Ραντουλιτσα:πιο αργος κι απ την αργοπορια.Οταν κανει hedge out, η θα τον περασουν ευκολα, η θα υποπεσει σε φαουλ.Εντελως ακαταλληλος για αμυνα στο pick n roll.Στην επιθεση, εχει ορισμενα καλα στοιχεια, ομως κι εκει συμπεριφερεται σαν να κανει αγγαρεια.Δεν πολυψηνεται το παλληκαρι, δεν εχει και νευρο.Ισως να του πεφτει βαρια η φανελα, δεν ξερω.Απλα μια βελτιωμενη εκδοχη του Σοφοκλη.

Παβλοβιτς:αναντιρητα πολυ καλος παικτης, η ποιοτητα του ειναι εμφανης.Εχει ευκολια να δημιουργησει το δικο του σουτ, μπορει να χτυπησει και στα close out, προσθετει δημιουργια απο το φτερο.Αναμφιβολα πολυ χρησιμος παικτης.Ομως...ειναι πλεον 32, και χρονος εχει αρχισει να γραφει πανω του.Τα ποδια του εχουν βαρυνει, με αποτελεσμα να τον κανουν στοχο στην αμυνα.Στην θεση του θα χειαζομασταν ενα πιο τραχυ και σκληρο αμυντικο παικτη, για να καλυπτει και την αδυναμια του Φωτση να αμυνθει στο 4.Καλος παικτης, αλλα δεν ταιριαζει στη χημεια της ομαδας, και εχει παρομοια χαρακτηριστικα με τον Βλαντο(αλλα ασφαλως ειναι πολυ αρτιοτερος τεχνικα)

Κουζμιτς:Οσο μποι εχει, τοσο μυαλο και τεχνικη του λειπουν.Ντυμενο ξυλο, τσουρουκας, ταγαρι.Ειναι εμφανες οτι δεν ξερει μπασκετ το παιδι.Απλα κανει καριερα με το υψος του.Μπασκετικη αντιληψη μηδεν.Στη θεση του θα χρειαζομασταν εναν ευελικτο ψηλο τυπου Λασμε, για να καλυπτει τις αμυντικες μας αδυναμιες(στο pick n roll κυριως)

Μ αυτους του παιχτες θα πορευτουμε φετος.

Και πιστευετε οτι μπορουμε να προκριθουμε στο τοπ8(η πολυ περισσοτερο στο final 4)με τις μετριες εως κακες μεταγραφες που καναμε φετος?Για να μην πουμε για τον προπονητη μας, που εχει μονο αποτυχιες στο διασυλλογικο επιπεδο, και που δεν γνωριζει παρα μονο τη σερβικη αγορα.



















Ενταξει, δεν πιστευω λεξη απ οσα γραφω παραπανω, αλλα ειπα να μην χαλασω το γουρι smiley.gif
Putnam

O Ραντούλιτσα όσο περνάνε τα παιχνίδια εμένα πάντως μου αρέσει. Χθες για παράδειγμα έκανε πολλά πράγματα σε πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής και νομίζω 1-2 φάουλ που του σφυρίχτηκαν και ουσιαστικά τον κράτησαν στον πάγκο ήταν τραβηγμένα. Και στην άμυνα πλέον συμμετέχει πολύ πιο ουσιαστικά. Για την φυσική κατάσταση που λέτε οκ πάντα είναι σκόπιμο να υπάρχει, αλλά με το ροτέισον που ούτως ή άλλως κάνει ο Τζόρτζεβιτς στους ψηλούς του τους ξεκουράζει συχνά πυκνά. Θετικό πρόσημο για μένα ο Ραντούλιτσα παρά τη μικρή του συμμετοχή χθες.
(θυμηθείτε και την γρήγορη εκτέλεσή του σε επαναφορά κάτω από το καλάθι στην λήξη επίθεσης, δεν μπήκε μεν αλλά η επίθεση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άψογα, είναι πολύ αξιόπιστος)

Ο Γιάνκοβιτς φαίνεται να καθιερώνει ένα airball σε κάθε ματς, συγχαρητήρια.

Ο Καλάθης με όσα έχω δει πρέπει να είναι όχι ένα από τα καλύτερα αλλά το καλύτερο πόιντ γκαρντ στην ευρώπη αυτή τη στιγμή και δεν χρειάζεται να δω τα υπόλοιπα, απίστευτες ικανότητες.

Ο Φελντέιν προσπαθεί να κάνει πράγματα που δεν του βγαίνουν σε αυτό το επίπεδο όπως ενδεχομένως να του έβγαιναν στο επίπεδο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, όταν το συνειδητοποιήσει θα σταματήσει να παίρνει τραβηγμένες ενέργειες, οφείλει να είναι πιο μετρημένος. Επιθετικά, γιατί αμυντικά συνεχίζει να είναι πάρα πάρα πολύ καλός, χρήσιμος παίκτης σε τελική ανάλυση.

Τον Παπαγιάννη φάνηκε ότι τον έβαλε σήμερα για να τηρήσει την υπόσχεσή του γι'αυτό και τον έβγαλε σχεδόν αμέσως.

Ο Χαραλαμπόπουλος λίγο τρακαρισμένος αν και στα σημεία που μπήκε ειδικά την πρώτη φορά νομίζω η άμυνα της Καρσίγιακα είχε σφίξει. Ελπίζω να μην τον χτίσουν για τεσσάρι.



Η Καρσίγιακα υπήρχαν φάσεις του παιχνιδιού που έπαιζε με 5 μαύρους παίκτες στο παρκέ που έβγαζαν τρομερή ενέργεια, και παρ'όλα αυτά η ομάδα ανταποκρίθηκε. Επίσης οι αλλαγές στην άμυνα των Τούρκων δεν φάνηκε να μας βραχυκυκλώνουν, επίσης θετικό.


*Καλό θα ήταν να είχαμε κανά τριάρι που να μπουκάρει περισσότερο, ο Πάβλοβιτς το 'χει αλλά αποφεύγει, ο Γιάνκοβιτς δεν το 'χει και ο Χαραλαμπόπουλος επίσης (τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο). Την έλλειψη αυτή θα καλύψει η επιστροφή του Παππά στο 2.
MiDi_MiLiZ
Ραντουλιτσα 2/2 ασχημα παιχνιδια στην Ευρωλιγκα μεχρι στιγμης.

Κουζμιτς βρισκεται με βυσμα στον ΠΑΟ, ξεκαθαρα.

Για τον Γιανκοβιτς τα λεω απο περυσι. Το παιδι δινει παραπανω συνεντευξεις απ'οσο παιζει. Θα ηταν ενας αριστος σχολιαστης-αναλυτης μπασκετ στο πλευρο των σπικερ της νοβα και της ΕΡΤ. Για 3ρι σε ομαδες τυπου ΠΑΟ, δεν μπορει το παιδι. Πηρε το χρονο του, τον ξαναπηρε το χρονο του, φετος ξαναπαιρνει το χρονο του και παραμανει το ιδιο κακος. Απο το χθεσινο ματς δε θα σταθω στο αιρμπολ του, ουτε στα λαθη του, ουτε στην ανυπαρκτη αμυνα του. Συνηθισμενα αυτα. Θα σταθω ομως σε εναν αιφνιδιασμο (νομιζω 3ο δεκαλεπτο) οπου ειναι 3 παιχτες δικοι μας με 2 δικους τους αν δεν απατωμαι και σταματα ο Γιανκοβιτς πατωντας την γραμμη του τριποντου και σουταρει στο τρανζισιον αντι να εκδηλωσει κανονικα αιφνιδιασμο. Το σουτ φυσικα ηταν τουβλο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε τοσο απλες φασεις παιρνει λαθος αποφασεις. Να σουταρει ο ΔΔ ή ο Φωτσης ή ο Παβλοβιτς, να το δεχθω κι ας αστοχησουν. Αλλα εσυ ρε φιλε εισαι ο Γιανκοβιτς. Το χειροτερο σουτ της ομαδας αν εξαιρεσουμε τα 5ρια μας, χειροτερο κι απο του Καλαθη. Απο που κι ως που 3ποντο πατωντας τη γραμμη στο τρανζισιον , εσυ;

Γκιστ, Καλαθης, ΔΔ ειναι οι σταθερες της φετινης ομαδας και για να παμε για μεγαλα πραγματα θελουμε σταδιακη βελτιωση των Ραντουλιτσα, Φωτση, Φελντειν και Παβλοβιτς οπως επισης και 5ρι ΜΑΠ στη θεση του βυσματος.

TakeshyKurosawa
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Oct 23 2015, 10:22 ) *
Ραντουλιτσα 2/2 ασχημα παιχνιδια στην Ευρωλιγκα μεχρι στιγμης.

Κουζμιτς βρισκεται με βυσμα στον ΠΑΟ, ξεκαθαρα.

Για τον Γιανκοβιτς τα λεω απο περυσι. Το παιδι δινει παραπανω συνεντευξεις απ'οσο παιζει. Θα ηταν ενας αριστος σχολιαστης-αναλυτης μπασκετ στο πλευρο των σπικερ της νοβα και της ΕΡΤ. Για 3ρι σε ομαδες τυπου ΠΑΟ, δεν μπορει το παιδι. Πηρε το χρονο του, τον ξαναπηρε το χρονο του, φετος ξαναπαιρνει το χρονο του και παραμανει το ιδιο κακος. Απο το χθεσινο ματς δε θα σταθω στο αιρμπολ του, ουτε στα λαθη του, ουτε στην ανυπαρκτη αμυνα του. Συνηθισμενα αυτα. Θα σταθω ομως σε εναν αιφνιδιασμο (νομιζω 3ο δεκαλεπτο) οπου ειναι 3 παιχτες δικοι μας με 2 δικους τους αν δεν απατωμαι και σταματα ο Γιανκοβιτς πατωντας την γραμμη του τριποντου και σουταρει στο τρανζισιον αντι να εκδηλωσει κανονικα αιφνιδιασμο. Το σουτ φυσικα ηταν τουβλο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε τοσο απλες φασεις παιρνει λαθος αποφασεις. Να σουταρει ο ΔΔ ή ο Φωτσης ή ο Παβλοβιτς, να το δεχθω κι ας αστοχησουν. Αλλα εσυ ρε φιλε εισαι ο Γιανκοβιτς. Το χειροτερο σουτ της ομαδας αν εξαιρεσουμε τα 5ρια μας, χειροτερο κι απο του Καλαθη. Απο που κι ως που 3ποντο πατωντας τη γραμμη στο τρανζισιον , εσυ;

Γκιστ, Καλαθης, ΔΔ ειναι οι σταθερες της φετινης ομαδας και για να παμε για μεγαλα πραγματα θελουμε σταδιακη βελτιωση των Ραντουλιτσα, Φωτση, Φελντειν και Παβλοβιτς οπως επισης και 5ρι ΜΑΠ στη θεση του βυσματος.

Γιατί τόση εμπάθεια με τον Βλάντο ρε φίλε? Ούτε τη γκόμενα να σου είχε κλέψει το παλικάρι.
RipCity
Το βασικό πρόβλημα του Βλάντο είναι πως όταν δεν είναι καλός μπροστά είναι αρνητικός, αφού δεν είναι καλός πίσω. Πρέπει να βελτιωθεί πολύ αμυντικά αν θέλει να έχει σοβαρό μέλλον ως ρολίστας (αφού δε νομίζω κανείς να περιμένει να γίνει πρωταγωνιστής).
jonaldidhs
QUOTE (RipCity @ Oct 23 2015, 10:49 ) *
Το βασικό πρόβλημα του Βλάντο είναι πως όταν δεν είναι καλός μπροστά είναι αρνητικός, αφού δεν είναι καλός πίσω. Πρέπει να βελτιωθεί πολύ αμυντικά αν θέλει να έχει σοβαρό μέλλον ως ρολίστας (αφού δε νομίζω κανείς να περιμένει να γίνει πρωταγωνιστής).

Το προβλημα του Βλαντο ειναι οτι εχει κομπλεξαριστει..Δεν εχει μαθει σε τετοιο ανταγωνισμο..Θελει να κανει πραγματα και δεν του βγαινουν..Και γιαυτο κολλαει το μυαλο του με αποτελεσμα να κανει ηλιθια λαθη,γιατι κακα τα ψεεμματα τις προηγουμενες χρονιες δεν ειχαμε ροστερ επιπεδου ομαδας φαιναλ φορ..Πιστευω ειναι θεμα χρονου να προσαρμοστει σε τετοιου ειδους ανταγωνισμο..Σε αυτο θα τον βοηθησει και το φιλαρακι του ο Παπας οταν με το καλο επιστρεψει..
Nemesakos
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Oct 23 2015, 10:22 ) *
Ραντουλιτσα 2/2 ασχημα παιχνιδια στην Ευρωλιγκα μεχρι στιγμης.

Κουζμιτς βρισκεται με βυσμα στον ΠΑΟ, ξεκαθαρα.

Για τον Γιανκοβιτς τα λεω απο περυσι. Το παιδι δινει παραπανω συνεντευξεις απ'οσο παιζει. Θα ηταν ενας αριστος σχολιαστης-αναλυτης μπασκετ στο πλευρο των σπικερ της νοβα και της ΕΡΤ. Για 3ρι σε ομαδες τυπου ΠΑΟ, δεν μπορει το παιδι. Πηρε το χρονο του, τον ξαναπηρε το χρονο του, φετος ξαναπαιρνει το χρονο του και παραμανει το ιδιο κακος. Απο το χθεσινο ματς δε θα σταθω στο αιρμπολ του, ουτε στα λαθη του, ουτε στην ανυπαρκτη αμυνα του. Συνηθισμενα αυτα. Θα σταθω ομως σε εναν αιφνιδιασμο (νομιζω 3ο δεκαλεπτο) οπου ειναι 3 παιχτες δικοι μας με 2 δικους τους αν δεν απατωμαι και σταματα ο Γιανκοβιτς πατωντας την γραμμη του τριποντου και σουταρει στο τρανζισιον αντι να εκδηλωσει κανονικα αιφνιδιασμο. Το σουτ φυσικα ηταν τουβλο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε τοσο απλες φασεις παιρνει λαθος αποφασεις. Να σουταρει ο ΔΔ ή ο Φωτσης ή ο Παβλοβιτς, να το δεχθω κι ας αστοχησουν. Αλλα εσυ ρε φιλε εισαι ο Γιανκοβιτς. Το χειροτερο σουτ της ομαδας αν εξαιρεσουμε τα 5ρια μας, χειροτερο κι απο του Καλαθη. Απο που κι ως που 3ποντο πατωντας τη γραμμη στο τρανζισιον , εσυ;

Γκιστ, Καλαθης, ΔΔ ειναι οι σταθερες της φετινης ομαδας και για να παμε για μεγαλα πραγματα θελουμε σταδιακη βελτιωση των Ραντουλιτσα, Φωτση, Φελντειν και Παβλοβιτς οπως επισης και 5ρι ΜΑΠ στη θεση του βυσματος.


Το λιγότερο υπερβολικός.. Ειδικά για Κούζμιτς και Βλάντο. Ο Ραντούλιτσα, μια χαρά παιχνίδι έκανε και αν δεν φορτωνόταν με φάουλ από το 2ο δεκάλεπτο θα έφτανε άνετα τους 14-16 πόντους. Έχει θέματα στην άμυνα το ξέρουμε, αλλά φαίνεται και είναι κουρασμένος...
Ο Κούζμιτς από την άλλη δεν είπε κανείς ότι είναι τεράστιος παίκτης, είναι όμως πολύ φιλότιμος και τους πόντους, τα ριμπάουντ και τις άμυνες που του αναλογούν τις δίνει και με το παραπάνω.
Όσο για τον Βλάντο, δεν έχει σημασία αν σε αιφνιδιασμό έκανε τρίποντο και πατούσε την γραμμή, έχει σημασία ότι έκανε τρίποντο. Αυτό ναι. Χτες δεν του πήγε το ματς, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας.. Έχοντας 3 παίκτες να τραβάνε μεγάλο κουπί σε σκορ και ασίστ, δεν βρέθηκε 4ος για να τραβήξει παραπάνω. Δεν θα το χρεώσουμε στον Βλάντο αυτό. Και μενα μπορεί να μην μου κάνει όπως έχω πει ξανά αλλά δεν γίνεται να χρεώνεται τα πάντα. Χτες έπαιξε 9 λεπτά, έβαλε 2σουτ, έπαιξε 2 άμυνες αλλά αρνητικός δεν ήταν.
Δεν ξέρω πως φαντάζεσαι τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι στάνταρ έχεις, αλλά είναι ακόμα Οκτώβρης, με 5 επίσημα ματς και όπως λέει ο Σάλε 8 προπονήσεις... Βγάζεις μονίμως αρνητισμό σε ότι σχολιάζεις... Τελικά έχουμε καλή ομάδα ή όχι?
nvip13
Εντάξει νομίζω οτι ειναι υπερβολή να λέμε οτι ο Γιάνκοβιτς ειναι χειρότερος σουτέρ του Καλάθη. Κλασικός ρολίστας, δύσκολα θα καταφέρει να γίνει παίκτης πρώτης γραμμής σε υψηλό επίπεδο, αλλα σε καμία περίπτωση τόσο κακός σουτέρ.

Καλάθης: απολαυστικος στην οργάνωση αν και πιστεύω ειναι κουρασμένος απ τα συνεχόμενα παιχνίδια, κατι που φάνηκε χθες οταν πιέστηκε στο κατέβασμα της μπάλας. Το μεγάλο του μειονέκτημα στο σουτ το ξέραμε, αν και στο Nba οπως και στο Ευρωμπασκετ έδειξε κάποια βελτίωση, δυστυχως μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει. Φυσικά και αν το είχε μαλλον θα έμενε Nba ελπίζουμε να ειναι έστω αξιοπρεπής στη συνέχεια.

Διαμαντίδης: δεν υπάρχουν λόγια ακόμα και στα 35, κρίμα πραγματικά για τις προηγούμενες χρονιές που τον ξεθεώσαμε.

Ραντούλιτσα: Επισης κουρασμένος, όμως στα θετικά οτι και στις κακές βραδιές θα βάλει 8-10 πόντους. Θα βελτιωθεί σίγουρα στη συνέχεια, η ποιότητα του φαίνεται.

Κούζμιτς: Προσφέρει αυτο που μπορεί, σίγουρα όλοι θα θέλαμε εναν Τάιους στην θέση του αλλα θεωρώ πως για τρίτος ειναι μια χαρά.

Η απόκτηση ενος ΚΑΛΟΥ Μαπ μες την χρονιά θα μας ανέβαζε επίπεδο, θα υπάρχει ομως τετοιος στην αγορά ωστε να μπορεί να βοηθήσει άμεσα??

Επιτέλους ακολουθεί ευκολο ματς, ωρα για τους μικρούς και ξεκούραση για την μάχη της Βαρκελώνης.
Dred11
Eμένα πάντως μου κάνει ο Βλάντο. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σουτέρ, ανεξαρτήτως του ότι τα ποσοστά του σε κάποια παιχνίδια δεν είναι αυτά που πρέπει είτε γιατί παίρνει κάποιες λάθος προσπάθειες είτε γιατί τελειώνει ο χρόνος και κάνει υποχρεωτικά κάτι τραβηγμένο. Βέβαια δεν είναι για να στελεχώνει μόνος του τη θέση 3 όπως πέρσι. Αλλά με τον Πάβλοβιτς μια χαρά δίδυμο φτιάχνει, με τις αδυναμίες του βέβαια. Επίσης είναι Έλληνας και γι' αυτό παίρνει bonus, καθώς με την αποχώρηση κάποια στιγμή Διαμαντίδη και Φώτση θα ψάχνουμε πάλι ποιοτικούς Έλληνες. Ο Χαραλαμπόπουλος καλά κάνει και δυναμώνει αλλά ελπίζω να δουλεύει και πάνω σε άλλα πράγματα όπως το σουτ και την ντρίμπλα. Είναι 3 άρι ο άνθρωπος και μάλιστα point. Δεν πάει για ΜΜΑ. Τέλος, ο Φελντίν εμένα μου κάνει και περισσεύει, παρά το κακό του παιχνίδι χθες. Του έχει βγει η γλώσσα του ανθρώπου να τρέχει στην άμυνα και δεν έχει ξεκουραστεί με δύσκολα παιχνίδια από το καλοκαίρι. Αυτόν που περιμένω να κράξω (αλλά θα περιμένω μέχρι τον Απρίλιο) είναι ο Μποχωρίδης. Αν δεν παίξει και φέτος, τί να πω. Κρίμα γι' αυτόν και κρίμα για μας.
PARISINOS
Παντως εγω θα τονισω οτι το μεγαλο προβλημα μια ομαδα το εχει οταν ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ οι παιχτες αξιας .

Εμεις απο το στιγμη που καλαθης (νεο αποκτημα και μαλιστα η μεγαλυτερη επενδυση), γκιστ (γυρισε απο 6μηνη τιμωρια), παππας (χιαστος) και ραντουλιτσα (κουβαλαει λιγο τρελλα) παιξουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ θα ειμαστε καλα.

Τα δυο πρωτα στοιχηματα (καλαθης/γκιστ) φαινεται να βγουνουν. βεβαια ηταν και τα δυο πιο σιγουρα μιας και ο καλαθης ειναι παιχτη απο το ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΡΑΦΙ ενω ο γκιστ δεν ηταν τραυματιας αλλα τιμωρημενος.
Το θεμα για μενα ειναι πως θα γυρισει ο παππας (σχετικο ρισκο γιατι ειναι υπουλος τραυματισμος ειδικα για παιχτες με κυριο χαρακτηριστικο την ταχυτητα στο ντραιβ) και τι ορεξη θα βγαλει ο ραντουλιτσα.

Αυτοι ειναι οι βασικοι μας και αυτοι θα μας κουβαλησουν.
Τωρα οι υπολοιποι (γιανκοβιτς, φελντειν, φωτσης, κουζμιτς και παβλοβιτς) ειναι καλοι ρολιστες , πανω κατω τη δουλεια τους θα την κανουν. Αλλος περισσοτερο, αλλος λιγοτερο , καποιες μερες παραπανω, αλλες περισσοτερο.

Μονο στο τρια εχουμε εναν ρολιστα βασικο , αλλα και να μη μας βγει, δεν παιζει τοσο ρολο αφου μολις γυρισει ο παππας , θα κατεβαζουμε και σχημα με ΔΔ στο τρια. Οποτε δεν θεωρω οτι εχουμε θεμα.

Τα θεματα μας ειναι ο παππας και η αμυνα (γιατι στην επιθεση δεν τον φοβαμαι) του ραντουλιτσα.

Αν ο παππας γυρισει και ειναι εστω στο 80 τοις εκοτο απο τα περσυνα παιχνιδια με ΤΣΣΚΑ και αν ο ραντουλιτσα στην αμυνα δειξει ενα μινιμουμ ενδιαφεροντος (και τα δυο ρισκα δεν ειναι πολυ μεγαλα, θα ελεγα υπολογισμενα ρισκα) , τοτε θα παμε καλα.

Ηδη βγαλαμε ενα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ προγραμμα για αρχη της χρονιας ουσιαστικα χωρις απωλειες. Αν φροντιζαμε να χαναμε στη ρωσσια και με λιγοτερο απο -6-8, θα ελεγα οτι πετυχαμε το τελειο (αφου ενα ματς απ ολα αυτα θα το χαναμε σιγουρα).
jonaldidhs
QUOTE (Dred11 @ Oct 23 2015, 11:42 ) *
Eμένα πάντως μου κάνει ο Βλάντο. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός σουτέρ, ανεξαρτήτως του ότι τα ποσοστά του σε κάποια παιχνίδια δεν είναι αυτά που πρέπει είτε γιατί παίρνει κάποιες λάθος προσπάθειες είτε γιατί τελειώνει ο χρόνος και κάνει υποχρεωτικά κάτι τραβηγμένο. Βέβαια δεν είναι για να στελεχώνει μόνος του τη θέση 3 όπως πέρσι. Αλλά με τον Πάβλοβιτς μια χαρά δίδυμο φτιάχνει, με τις αδυναμίες του βέβαια. Επίσης είναι Έλληνας και γι' αυτό παίρνει bonus, καθώς με την αποχώρηση κάποια στιγμή Διαμαντίδη και Φώτση θα ψάχνουμε πάλι ποιοτικούς Έλληνες. Ο Χαραλαμπόπουλος καλά κάνει και δυναμώνει αλλά ελπίζω να δουλεύει και πάνω σε άλλα πράγματα όπως το σουτ και την ντρίμπλα. Είναι 3 άρι ο άνθρωπος και μάλιστα point. Δεν πάει για ΜΜΑ. Τέλος, ο Φελντίν εμένα μου κάνει και περισσεύει, παρά το κακό του παιχνίδι χθες. Του έχει βγει η γλώσσα του ανθρώπου να τρέχει στην άμυνα και δεν έχει ξεκουραστεί με δύσκολα παιχνίδια από το καλοκαίρι. Αυτόν που περιμένω να κράξω (αλλά θα περιμένω μέχρι τον Απρίλιο) είναι ο Μποχωρίδης. Αν δεν παίξει και φέτος, τί να πω. Κρίμα γι' αυτόν και κρίμα για μας.

Συμφωνω σε οσα γραφεις και συμπληρωνω οτι τον μποχωριδη τον πιστευει πολυ ο Σαλε..Ειδα την συνεντευξη που εκανε στον Καλκαβουρα και αυτο διαπιστωσα..Μεγαλη του ευκαιρια φετος αλλα και του χρονου καθως θα επιστρεψει απο καταγμα και θα θελει αρκετο χρονο..

QUOTE (PARISINOS @ Oct 23 2015, 12:03 ) *
Παντως εγω θα τονισω οτι το μεγαλο προβλημα μια ομαδα το εχει οταν ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ οι παιχτες αξιας .

Εμεις απο το στιγμη που καλαθης (νεο αποκτημα και μαλιστα η μεγαλυτερη επενδυση), γκιστ (γυρισε απο 6μηνη τιμωρια), παππας (χιαστος) και ραντουλιτσα (κουβαλαει λιγο τρελλα) παιξουν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ θα ειμαστε καλα.

Τα δυο πρωτα στοιχηματα (καλαθης/γκιστ) φαινεται να βγουνουν. βεβαια ηταν και τα δυο πιο σιγουρα μιας και ο καλαθης ειναι παιχτη απο το ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΡΑΦΙ ενω ο γκιστ δεν ηταν τραυματιας αλλα τιμωρημενος.
Το θεμα για μενα ειναι πως θα γυρισει ο παππας (σχετικο ρισκο γιατι ειναι υπουλος τραυματισμος ειδικα για παιχτες με κυριο χαρακτηριστικο την ταχυτητα στο ντραιβ) και τι ορεξη θα βγαλει ο ραντουλιτσα.

Αυτοι ειναι οι βασικοι μας και αυτοι θα μας κουβαλησουν.
Τωρα οι υπολοιποι (γιανκοβιτς, φελντειν, φωτσης, κουζμιτς και παβλοβιτς) ειναι καλοι ρολιστες , πανω κατω τη δουλεια τους θα την κανουν. Αλλος περισσοτερο, αλλος λιγοτερο , καποιες μερες παραπανω, αλλες περισσοτερο.

Μονο στο τρια εχουμε εναν ρολιστα βασικο , αλλα και να μη μας βγει, δεν παιζει τοσο ρολο αφου μολις γυρισει ο παππας , θα κατεβαζουμε και σχημα με ΔΔ στο τρια. Οποτε δεν θεωρω οτι εχουμε θεμα.

Τα θεματα μας ειναι ο παππας και η αμυνα (γιατι στην επιθεση δεν τον φοβαμαι) του ραντουλιτσα.

Αν ο παππας γυρισει και ειναι εστω στο 80 τοις εκοτο απο τα περσυνα παιχνιδια με ΤΣΣΚΑ και αν ο ραντουλιτσα στην αμυνα δειξει ενα μινιμουμ ενδιαφεροντος (και τα δυο ρισκα δεν ειναι πολυ μεγαλα, θα ελεγα υπολογισμενα ρισκα) , τοτε θα παμε καλα.

Ηδη βγαλαμε ενα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ προγραμμα για αρχη της χρονιας ουσιαστικα χωρις απωλειες. Αν φροντιζαμε να χαναμε στη ρωσσια και με λιγοτερο απο -6-8, θα ελεγα οτι πετυχαμε το τελειο (αφου ενα ματς απ ολα αυτα θα το χαναμε σιγουρα).


Ο ραντουλιτσα μου εδειξε οτι θελει κινητρο για να ξυπνησει μεσα στο ματς..Στο παιχνιδι με τον οσφπ που στραβωσε στην αρχη ηταν πολυ καλος..Εδειξε οτι και αμυνα μπορει να παιξει αλλα και κρισιμα καλαθια μπορει να βαλει οταν παρει την μπαλα χαμηλα..Αν αποδιδει σε τετοια ματς ετσι εμενα μου κανει και μου περισευει..Αλλωστε σε τετοια ματς χρειαζεσαι τους μεγαλους παιχτες..Τα υπολοιπα τα κερδιζεις και με καλη παρουσια 2-3 ρολιστων..
more stars
Ωραία εμφάνιση η χτεσινή. Κλασσάτη.
Καθαρίζεις το ματσάκι με καλό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο και επαγγελματικά / συντήρηση στο δεύτερο.
Εκπληκτική η αγία τριάδα ο Πατήρ Υιός και το Άγιο Πνεύμα ένα πράγμα...

Ας δουλέψουν τώρα μέχρι 28 Δεκέμβρη, να ξεκουραστούν οι περιφερειακοί, να μπουν στην ομάδα οι ψηλοί, να δούμε τι θά γίνει τέλος Νοέμβρη με Παπα και Μποχώ. Ελπίζω να μην υπάρξουν εκπλήξεις λόγω αδειάσματος/χαλαρότητας.

Ο Τζόρτζεβιτς δουλεύει πολύ το ψυχολογικό απ'ότι φαίνεται (και απο την συνέντευξη και απο την αναγέννηση της Σερβίας γενικότερα). Στα πλαίσια αυτά ήταν η αναφορά στον Μποχώ, δε νομίζω να ξεχωρίζει παίκτες. Το ίδιο έκανε και για τον Παπα άλλωστε.
MiDi_MiLiZ
Σχετικα με τον Γιανκοβιτς, επειδη ειδα καποια ποστ που ακουλουθησαν του δικου μου:
Προκειται περι παιχτη που η χρησιμοτητα σε ομαδες σαν τον ΠΑΟ ειναι να δινει ενα 5λεπτο-10λεπτο για να ξεκουραζει 2ρια και 3ρια της ομαδας.
Πανε χρονια που περιμενουμε να τον δουμε αν μπορει να μας τραβηξει προς τα πανω ως ομαδα που διεκδικει εισοδο στο φ4 και παραμενει στα ιδια. Κολλαει το μυαλο του, κανει παιδαριωδη λαθη, κανει κακες επιλογες και τελικως μενει σε ρηχα νερα, κρατωντας και την ομαδα σε αυτα τα ρηχα νερα. Ενα στα 10 καλα παιχνιδια κανω κι εγω αν με ριχνουν μεσα 30λεπτα. Το θεμα ειναι τι συμβαινει στα 9 απτα 10 παιχνιδια.
Διαβασα οτι χθες τραβηξαν κουπι 3 αλλοι παιχτες, αρα γιατι να χρεωσουμε στον Γιανκοβιτς την κακιστη παρουσια του εφοσον δεν χρειαζομασταν 4ο. Απαντω οτι στα ματς που χρειαστηκαμε τον καλο Γιανκοβιτς, δεν τον ειχαμε.

Δεν αμφιβαλλω οτι εχει καποια καλα χαρακτηριστικα σαν αθλητης, ομως ξερετε ποσοι τετοιοι υπαρχουν που τους εφαγε η μαρμαγκα επειδη δεν ειχαν ψυχολογικη δυναμη να σταθουν σε υψηλο επιπεδο? Ενα σωρο. Μηπως για τον Γιανκοβιτς (περα απο τις δεδομενες αδυναμιες του) πρεπει 3 χρονια μετα να παρουμε αποφαση οτι ο ρολος του πρεπει να ειναι αντιστοιχος ή μικροτερος του Μπραμος, οτι το ταβανι του ειναι για ως εκει;

Γκομενα δεν μου εφαγε, κι αν φαινομαι εμπαθης ειναι για ενα λογο και μονο: Δεν μπορω να δεχτω παιχτη του ΠΑΟ που δεν δειχνει τιποτα εντος παρκε να εχει καταληξει εκπροσωπος τυπου της ομαδας. Ειμαι της φασης "Αλβερτης". Μιλας με τη δουλεια σου και μιλας μεσα στο παρκε. Το πουρου πουρου εκτος παρκε ιδιαιτερα απο παιχτες μη καταξιωμενους, που φοραν τη φανελα τετοιων συλλογων, οχι μονο δεν μου λεει τιποτα, αλλα μου δημιουργει αρνητικη εντυπωση για τον τροπο σκεψης τους και στο κατα ποσο ειναι συνητοποιημενοι στο που βρισκονται και τι κανουν.

Για τον Κουζμιτς. Το παιδι ειναι ενας Γλυνιαδακης χωρις τη δυναμη και το ποσταρισμα του Γλυνιαδακη. Θα προτιμουσα κατι καλυτερο για 3ο σεντερ. Το προβλημα μας αυτη τη στιγμη με τον συγκεκριμενο ειναι πως ειναι το 2ο σεντερ μας, πραγμα που σημαινει μεγαλο χρονο συμμετοχης. Το αλλο προβλημα μου ειναι το "γιατι οχι Παπαγιαννη;".
Το φιλοτιμο δεν του το αμφισβητω, αλλα για παιχτες με φιλοτιμο υπαρχουν αλλες ομαδες. Ο ΠΑΟ εκτος απο φιλοτιμο θελει και μια σειρα αλλων χαρακτηριστικων για το 2ο 5ρι του, τα οποια δεν διαθετει ο συγκεκριμενος, ενω βρισκεται στο peak της μπασκετικης του ηλικιας.
Δηλαδη εσεις που εκτιματε τον παιχτη Κουζμιτς, δεν ειδατε χθες οτι οποτε βρισκοταν στο παρκε κολλαγαν ολες μας οι επιθεσεις επειδη δεν υπηρχε 5ρι να ακουμπησει η μπαλα κι επειδη τα γκαρντ μας δεν τον εμπιστευονταν; Οι πιο πολλες μας επιθεσεις με τον Κουζμιτς στην 5δα ειναι σκοτωμενες, μεγαλης διαρκειας και εχουν κατλαηξει σε μετριες εως κακες επιλογες.


Ξαναλεω, πως οι σταθερες μας για φετος ειναι ΔΔ, Καλαθης, Γκιστ και πανω σε αυτες πρεπει να "χτισουμε" περιμενοντας επιστροφη του Παππα σε καλη κατασταση, βελτιωση απο Ραντουλιτσα, Φωτση, Φελντειν, Παβλοβιτς και πιθανοτατα αποκτηση δευτερου 5ριου επιπεδου Ευρωλιγκας, για να ξεφυγουμε απο την πεπατημενη των τελευταιων ετων και να εχουμε αξιωσεις για φ4. Τον Φελντειν τον πιστευω, οπως επισης πιστευω και τον Φωτση στα κρισιμα παιχνιδια.
j-kidd13
Για Γιανκοβιτς συμφωνω απολυτα με τον ΜiDi_MiLiZ.
Παρα το οτι εχει τεχνικα χαρακτηριστικα και στοιχεια επιθετικα,δεν θα πετυχει κατι παρπανω απο αυτο που εχει τωρα.
Εχει προβλημα αυτοπεποιθησης,και θολωνει το μυαλο του οταν δεν του βγουν οσα θελει.Και φαινεται αυτο γιατι στα δυκολα ματς παει ακλαφτος.Το ταβανι του ειναι αυτο που εχει τωρα.Δεν εχει τη στοφα για να γινει καλυτερος παικτης.
Nemesakos
Πάλι θα διαφωνήσω εντελώς μαζί σου..

Καταρχάς πότε περιμέναμε τόσα χρόνια τον Βλάντο? Είναι 3ος χρόνος του, ο Πεδουλάκης δεν τον έβαζε ούτε λεπτό, ενώ επί Ιβάνοβιτς, ήταν το μοναδικό 3αρι και έπαιζε σχεδόν 30 λεπτά τον αγώνα. Από το τίποτα στο υπερβολικό. Για πρώτη του χρονιά, τα πήγε πολύ καλά είτε άρεσε σε κάποιους ειτε όχι..
Οπότε αυτό το περιμέναμε τόσα χρόνια για να τον δούμε δεν νομίζω ότι στέκει. 2 χρονιές τώρα χρησιμοποιήθηκε με εντελώς λάθος τρόπο από τους προπονητές που είχε η ομάδα. Φέτος με κανονικό προπονητή παίρνει αυτό που του αξίζει. Συμφωνώ στο ότι δεν θα γίνει ποτέ παίκτης σταρ και βαρόμετρο, και πως προορίζεται για ρολίστας. Ε αυτόν τον ρόλο του έχει δώσει ο Σάλε και ανταποκρίνεται μια χαρά για την ώρα. Όποτε χρειάστηκε σε αυτούς τους 5 αγώνες που έχουμε παίξει ήταν εκεί και δεν ήταν αρνητικός. Τι παραπάνω δλδ πρέπει να κάνει για να μείνει κάποιος ουδέτερος αν όχι ικανοποιημένος? Κ μενα δεν μου αρέσει αλλά η κριτική να γίνεται όταν κάνει πραγματικά κάποιο κακό παιχνίδι. Εδώ ο ΔΔ κάνει λάθη, δεν θα κάνει ο Βλάντο?

Για τον Κούζμιτς, δεν μπορώ επίσης να καταλάβω τα κριτήριά σου. Τι παραπάνω θα ήθελες να προσφέρει ο Κούζμιτς. Λες ότι δεν κάνει αλλά δεν λες γιατί... Μόνο η σύγκριση με τον Γλυνιαδάκη φτάνει για να καταλάβει κάποιος πόσο υπερβολικός και υπερβολικά άδικος είσαι...

QUOTE (j-kidd13 @ Oct 23 2015, 13:49 ) *
Για Γιανκοβιτς συμφωνω απολυτα με τον ΜiDi_MiLiZ.
Παρα το οτι εχει τεχνικα χαρακτηριστικα και στοιχεια επιθετικα,δεν θα πετυχει κατι παρπανω απο αυτο που εχει τωρα.
Εχει προβλημα αυτοπεποιθησης,και θολωνει το μυαλο του οταν δεν του βγουν οσα θελει.Και φαινεται αυτο γιατι στα δυκολα ματς παει ακλαφτος.Το ταβανι του ειναι αυτο που εχει τωρα.Δεν εχει τη στοφα για να γινει καλυτερος παικτης.



Δύσκολο ματς ήταν και με τον Ολυμπιακό και μια χαρά τα πήγε πάντως...
Συμφωνώ ουσιαστικά μαζί σας για τον Βλάντο, και μένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά τον πυροβολούμε ακόμα και όταν δεν είναι κακός.. Επειδή βάρεσε ενα τρίποντο στον αιφνιδιασμό και πατούσε γραμμή...
MaJesty23
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τόση γκρίνια απο ορισμένους!Χαλαρώστε απλά...που να παίζαμε και χάλια!

-Αλήθεια ξέρετε πολλους ψηλους 2.17 με πλάγια βήματα και γρήγορη επαναφορά σε άμυνα στο p n roll σαν του Κuzmic?
-Επίσης Ραντούλιτσα αγύμναστος δεκτόν,αμυντικά αδιάφορος,αλλά προσφέρει πόντους πολύ εύκολους στην επίθεση.Πείτε μου ψηλό που παίζει στην Ευρώπη ,και έχει τελειώμαματα και με τα 2 χέρια ,καλό footwork στην επίθεση,σαν τον Radulica.
-Περί Γιάνκοβιτς.Ο Βλάντο φέτος έχει ξεκινήσει μια χαρά και θα πάει ακόμα καλύτερα.Προφανώς δεν θα γίνει Παπανικολάου σε impact,αλλα για να μοιράζεται την θέση με τον Σέρβο εξτρεμιστή μια χαρά είναι.Το παιδί προσπαθεί να βελτιωθεί και έχει ορεξη φέτος.

ΜΑΠ θα έπαιρνα μόνο στην θέση του Παπαγιάννη(το εγκλημα που δεν πηγε κολλέγιο,μακάρι να μην αποδειχτεί καταστροφικό για την καριέρα του).Και πάλι φτηνό,μέχρι 400.000-500.000.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.