Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bamberg vs Παναθηναϊκός Superfoods
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
j-kidd13
vs


Νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης για τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.Με coast to coast και εύστοχη προσπάθεια του Καλάθη στα τελευταία 4,7 δευτερόλεπτα,οι πράσινοι γλύτωσαν απο μια πολύ κακή ήττα,που θα έβαζε σε περιπέτειες την 4άδα.Τη Δευτέρα,η ομάδα του Πασκουάλ επικράτησε και του Ολυμπιακού στο ντέρμπι,χωρίς όμως να πιάσει καλή απόδοση,και σίγουρα παέι με καλή ψυχολογία στη Γερμανία,χρειάζεται όμως βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας,για να έρθει μια νίκη,απαραίτητη και σημαντικότατη,που θα κρατήσει την ομάδα γερά στο κυνήγι του πλεονεκτήματος της έδρας.Aμφίβολη η συμμετοχή του Ραντόσεβιτς για τους Γερμανούς.


Highlights του πρώτου αγώνα.

dexterous
Do or die.Όπως και τα επόμενα δυο.
xristaras
H ομάδα εδώ και 3-4 παιχνιδια δείχνει σκασμένη, χώρις καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση και με τους παίχτες κλειδιά χωρίς ανάσες. Μακάρι να ανακάμψουμε γιατι κάθε ματς απο δω και πέρα ειναι do or die
stefkorner
πριν το ματς με Τσσκα εγραφα οτι και να μην κερδιζαμε δεν θα χανοταν ο κοσμος (καθως την ειχα εκτος συναγωνισμου..την μονη σιγουρη της 4δας ) ομως οτι αν χαναμε αυτο το ματς θα επρεπε μετα οπως &δηποτε να παρουμε τα δυο επομενα με Ζαλγκιρις και Μπαμπεργκ ! και ας μην αποτελουσε-ει αμεσο ανταγωνιστη μας η Μπαμπεργκ ..!
αυτο λοιπον το διπλο επιβαλλεται να ερθει για πανω απο εναν λογο..!
1)γιατι υπαρχει μεγαλη αναγκη βαθμολογικα
2)γιατι απο εκει που φαινοταν οτι εκτος εδρας φετος πηγαιναμε ενα βημα μπροστα σε σχεση με περσυ ,τελικα η εικονα ξαναχαλασε και ηρθαν παλι μαζεμενες ηττες !
αν ερθει μια ακομα ,τοτε πιστευω πως καταρρεει το επιχειρημα πως φετος ειμαστε τοσο καλυτεροι εκτος..!
3) ειναι η κατασταση στην οποια βρισκεται η Μπαμπεργκ τοσο ασχημη ! με τελευταιο αποτελεσμα ενα -37 στν Γερμανια ,απο την Βονη!!! εκει που εχει κατρακυλησει καπου στην 8η θεση φετος..! μια Μπαμπεργκ που σιγα σιγα θα πρεπει να εστιαζει στην Γερμανια ,οπου η κατακτηση του πρωταθληματος ειναι μονοδρομος για να ξαναβρεθει ευρωλιγκα..!
σαφως επηρεασμενοι απο την απουσια Τρινκιερι ,ηρθε και τους προστεθηκε και ο τραυματισμος του Ραντοσεβιτς..

ελπιζω ο Λοτζεσκι επιτελους να ειναι ετοιμος γ αυτο το ματς ! πρεπει να παμε πληρεις και με απολυτη συγκεντρωση στα 40λεπτα!γιατι φετος η Μπαμπεργκ στην εδρα της 3 φορες εχει κανει ανατροπες ,με αλλαγη του ρυθμου ,λογω και της εδρας που της δινει μεγαλη ωθηση !
αν γινουν σωστα καποια απλα πραγματα ,πιστευω θα ερθει το διπλο ! δεν ειναι απο τα ματς που χρειαζεται να βρεθουν σε καλη μερα αρκετοι απο τους βασικους !γ αυτο καταλληγοντας θα σημειωσω ενα μικρο.. ΠΡΕΠΕΙ ! must win λοιπον rolleyes.gif
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...a-tin-mpampergk

Στην αποστολή θανασης και λοτσεσκι αν και η συμμετοχή τους είναι ακομη στον αέρα οι πιθανότητες να παίξουν είναι με το μέρος τους.

Τώρα για το ματς εγώ δεν το θεωρώ must win αφού θα έχουμε την ευκαιρία και για άλλα διπλά άλλα σε λίγο πολύ πιο δύσκολες έδρες άλλα είναι μια τεράστια ευκαιρία να πάρουμε την νίκη σε μια έδρα που παραδοσιακά μας πάει και να συνεχίσουμε το κάλο μομεντουμ με ένα διπλό που το έχουμε ανάγκη, πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί στην αναμέτρηση άλλα αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μες το γήπεδο.
shtarkws
Βρισκουμε την Μπαμπεργκ σε πολυ κακη κατασταση και χωρις τον προπονητη της. Αντιθετα εμεις εχουμε κανει καλες νικες και ειμαστε σε καλη φαση. Δεν υπαρχουν δικαιολογιες

Must win. Τιποτα αλλο
stefkorner
QUOTE (shtarkws @ Feb 1 2018, 20:44 ) *
Βρισκουμε την Μπαμπεργκ σε πολυ κακη κατασταση και χωρις τον προπονητη της. Αντιθετα εμεις εχουμε κανει καλες νικες και ειμαστε σε καλη φαση. Δεν υπαρχουν δικαιολογιες

Must win. Τιποτα αλλο


ωραιος ο μοντ μας !οι τωρινες συνθηκες που εχουν διαμορφωθει στις 2 ομαδες το επιβαλλουν !
εμεις σε καλη φαση οσο αναφορα τα πλασαρισματα μας σε Ελλαδα και Ευρωπη ,οχι ομως τοσο οσο αναφορα την εικονα μας..!
αλλα και παλι με αρνητικο σερι εκτος εδρας στην ευρωλιγκα να μας απειλει !και αν τριτωσει ,οι 2 θα ειναι πολυ κακες !μετα κι απ αυτη στην Βαλενθια..
EXASFAIROS
Νομίζω χάνει το ματς και ο δεινόσαυρος τους.
john wick
Ο Τρινκιερι ηντα επαθε;
KWSN_Men
QUOTE (john wick @ Feb 1 2018, 14:21 ) *
Ο Τρινκιερι ηντα επαθε;


Εγχείριση στον ώμο.
whaler
Είναι must νίκη για τον μόνο και σημαντικότερο λόγο πως ΑΥΤΗ την αγωνιστική παίζουν οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφής μεταξύ τους, συνεπώς 2 από αυτές θα έχουν ήττα. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτούμε. Αν δεν είναι αυτό το παιχνίδι must, δεν ξέρω ποιο είναι.
EXASFAIROS
Με Μπαμπεργκ,Μάλαγα,Μακαμπι,Αρμάνι,Χιμκι ,Ρεάλ ΕΚΤΌΣ νομίζω ότι είναι must το αυριανο παιχνιδι. 4/6
Με Μπασκονια,Ολυμπιακό,Ερυθρό Αστέρα, Βαλενθια ΕΝΤΟΣ επισης must 4/4.

Ο αιώνιος αν χάσει 3 εκτός Χιμκι,Παναθηναϊκό,Ρεάλ είναι από κάτω...Θα τα χάσει όμως?

Αν θες 4αδα κερδίζεις ασυζητητί Μπαμπεργκ!!!!
paobc3
QUOTE (EXASFAIROS @ Feb 1 2018, 14:56 ) *
Με Μπαμπεργκ,Μάλαγα,Μακαμπι,Αρμάνι,Χιμκι ,Ρεάλ ΕΚΤΌΣ νομίζω ότι είναι must το αυριανο παιχνιδι. 4/6
Με Μπασκονια,Ολυμπιακό,Ερυθρό Αστέρα, Βαλενθια ΕΝΤΟΣ επισης must 4/4.

Ο αιώνιος αν χάσει 3 εκτός Χιμκι,Παναθηναϊκό,Ρεάλ είναι από κάτω...Θα τα χάσει όμως?

Αν θες 4αδα κερδίζεις ασυζητητί Μπαμπεργκ!!!!

Αυτό συμφωνούμε όλοι ,το παιχνίδι είναι must win .Από τα εκτός έδρας Μπάμπεργκ ,Αρμάνι δεν δικαιολογείτε η ήττα..Δεν υπάρχουν δικαιολογίες .Παίζουμε με μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης και στον επιθετικό τομέα και στον αμυντικό. Ενας Ράιτ προσπαθεί να τους κρατάει σε επαφή με το σκορ ,ενώ και ο Ρουμπιτ είναι αρκετά επικίνδυνος..Τωρα αν δεν παίξει ο Ραντόσεβιτς και κάνουμε νέο ήρωα τον Μούσλι τι να πω..Πρέπει να βρούμε τρόπο να τα καταφέρουμε.Που θα βρούμε το παιχνίδι θα το πάρουμε από τα γκαρντ μας .Ο Καλάθης σε αυτή την έδρα το χει !
yorgos
QUOTE(KWSN_Men @ Feb 1 2018, 15:34 ) *
Εγχείριση στον ώμο.

Τι τους κάνει ο ΠΑσχάλης ρε;;; Μέχρι τώρα τραυματίζαμε στανταράκι το δεύτερ καλυτερο παίκτη τους, άντε τον τρίτο. Τώρα που παίζουμε με ομάδα προπονητή ξεπαστρέψαμε τον κόουτς. Περαστικά στο συμπαθέστατο και ικανότατο μάστερ σεφ.
Dreamerpanos
Η ομάδα έχει κάνει μια μικρή κοιλιά όσο αφορά την απόδοση της χωρίς να της έχει στοιχίσει ιδιαιτέρως βαθμολογικά. Οι ήττες που ήρθαν ήταν κατά κύριο λόγο φυσιολογικές και ουχί εκτός προγράμματος.

Πλέον έχουνε μείνει 3 ματσάκια σε Ευρώπη και Ελλάδα μέχρι την διακοπή.

Αρχίζουμε σήμερα με Μπάμπεργκ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ μεθαύριο και η Μπασκόνια την Πέμπτη.

Μετά από τις 9/2 μέχρι και τις 22/2 υπάρχει μόνο το ματς με τον ΓΣΛ Φαρο στο ΟΑΚΑ.

Αρχής γενομένης λοιπόν από σήμερα ακόμα και με όχι καλό μπάσκετ πρέπει να πάρουμε νίκη που θα μας στείλει στην δεύτερη θέση με τριπλή ισοβαθμία για να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο τις χθεσινές ήττες των ανταγωνιστών + ότι θα πρόκειται για εκτός έδρας νίκη.

Η Μπάμπεργκ διαβάζω κατεβαίνει χωρίς Ραντοσεβιτς,Χάρις,Μιτρόβιτς,Τειλορ,χωρίς Τρινικερι στον πάγκο και με Χακετ αμφίβολο (αν και πιστεύω θα παίξει κανονικα) και ένα -37 στην πλάτη την περασμένη Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Δεν νομίζω να παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σήμερα οι Θανάσης και Λοτζεσκι παρά το ότι επιστρέφουν. Ίσως είναι και για ψυχολογικούς λόγους η συμμετοχή του δευτέρου στην αποστολή για να είναι έτοιμος με Μπασκόνια.

Must win αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για πλεονέκτημα. Αν δεν κερδίσεις αυτό με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ποιο θα κερδίσεις?

Ελπίζω μετά την διακοπή να επανέλθει το καθαρό μυαλό εκείνων που έχουν τραβήξει το κουπί φέτος και δείχνουν κάπως πεσμένοι τελευταία,το καλό μπάσκετ και να έχει αποκτηθεί και το 5αρι που τόσο θέλουμε.

Άντε να δούμε τι θα δούμε.
stefkorner
εφοσον βρεθουν στην 12δα Θανασης&Λοτζο ,εγω περιμενω να δω αν θα προτιμηθει ο kg αντι του Mητογλου!!!
μετα και την τελευταια εμφανιση αυτων των δυο στο ντερμπι δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρο.. ! αν τυχων μεινει εκτος ο kg τοτε καταλαβαινουμε πως θα του περναει ενα σαφες μηνυμα ο Πασκουαλ...(αναφορικα και με την επικειμενη μεταγραφη/αντικασταση )
Thodoros
Σήμερα πρέπει μόνο Νίκη, τέλος ( είναι τέτοιες οι συγκυρίες που έχουν τύχη, που δεν αφήνουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα )

Ελπίζω μιας μάλιστα μιας καλής εμφάνισης επειδή δεν μας έχει στοιχίσει ακόμα το ντεφορμάρισμα που έχουμε ( αυτό δεν σημαίνει όμως ,ότι πάμε άριστα και καλά ) χθες ο από άλλον πλανήτη Καβαλιάουσκας έβαλε 4 πόντους.
Αυτά για να μην διαβάζω τα περί καταστροφολογίας ( που εύκολα λένε μερικοί ωστόσο δεν κάνουν αξιόλογη κριτική στην ομάδα μας )

Σε όλες τις ισοβάθμιες είμαστε από κάτω εκεί φαίνεται τι γίνεται... και με Ζαλγκιρις και με Ρεαλ ( το πιθανότερο!) και με Φενέρ ... μόνο κέρδος η νίκη στον 1ο γύρου με Ολυμπιακό και απαραίτητη η 2η συνεχόμενη νίκη μετά στην έδρα μας.

Οπότε καλό είναι να μην πάρουμε ρίσκα στην διάρκεια που τα ματς θα είναι περισσότερο επικίνδυνα! ( ακόμα και η αδιάφορη Αρμάνι χθες νίκησε στην Βαρκελώνη... να τα λέμε και αυτά ) γιατί διαβάζω για σίγουρα διπλά εκτός ... την ίδια ώρα που υπάρχουν μερικά προβληματάκια για επίλυση από εμάς.
green_sky
Μπάμπεργκ - Μπασκόνια 78-72
Μπάμπεργκ - Βαλένθια 83-82
Μπάμπεργκ - Μπαρτσελόνα 84-81
Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις Κάουνας 93-86
Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-92

Μπάμπεργκ - Φενερμπαχτσέ 57-80
Μπάμπεργκ - Ρεάλ Μαδρίτης 66-81
Μπάμπεργκ - Κίμκι 70-74
Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ 71-88
Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός 67-65


Μεχρι τωρα :
Σε οσα ματς η Μπαμπεργκ σκοραρε στην εδρα της απο 75-76 ποντους και πανω νικησε.Εξαιρεση το ματς με την Τσσκα που σκοραρε 76 και εχασε.
Σε οσα παιχνιδια η Μπαμπεργκ σκοραρε μεχρι 70-71 ποντους εχασε.Εξαιρεση το ματς με τον ΟΣΦΠ που το ματς το πηρε με 67 ποντους.

Ο Παναθηναικος εχει δειξει το τελευταιο διαστημα οτι εχει σημαντικους παιχτες σε οχι και τοσο καλη κατασταση.Δυσκολο το ματς κυριως λογω της καταστασης της ομαδας και οχι τοσο λογω δυναμικης αντιπαλου.
Παντως απο εκει περασε και η Φενερ και η Τσσκα και η Ρεαλ.Απο τις ομαδες που χτυπανε τετραδα μονο ο ΟΣΦΠ σκονταψε.Αν ο Παναθηναικος θελει τετραδα (που δειχνει οτι θα παιξει καπου στις 20 νικες) τοτε το ματς πρεπει να το παρει οπωσδηποτε .
john wick
QUOTE (stefkorner @ Feb 2 2018, 06:01 ) *
εφοσον βρεθουν στην 12δα Θανασης&Λοτζο ,εγω περιμενω να δω αν θα προτιμηθει ο kg αντι του Mητογλου!!!
μετα και την τελευταια εμφανιση αυτων των δυο στο ντερμπι δεν ξερω κατα ποσο ειναι σιγουρο.. ! αν τυχων μεινει εκτος ο kg τοτε καταλαβαινουμε πως θα του περναει ενα σαφες μηνυμα ο Πασκουαλ...(αναφορικα και με την επικειμενη μεταγραφη/αντικασταση )



Ελπιζω να δωσει την ευκαιρια στον Μητογλου ο Ισπανος...
Τετοιες συγκοιριες κανουν το step up σε νεους παικτες..Φτανει με τον Kg ,ξερουμε τι θα κανει ,θα βαλει 2 ποντους , θα παρει 2 rbnd ,θα καανει 3 φαουλ κ αυτο ειναι...
Nemesakos
QUOTE (john wick @ Feb 2 2018, 10:54 ) *
Ελπιζω να δωσει την ευκαιρια στον Μητογλου ο Ισπανος...
Τετοιες συγκοιριες κανουν το step up σε νεους παικτες..Φτανει με τον Kg ,ξερουμε τι θα κανει ,θα βαλει 2 ποντους , θα παρει 2 rbnd ,θα καανει 3 φαουλ κ αυτο ειναι...



και τα 2 από τα 3 φάουλ θα είναι σε προσπάθεια για σουτ του αντιπάλου ενώ δεν έχουμε συμπληρώσει η ομάδα 5 φάουλ...

πάντως η εικόνα του kg στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ ήταν η εξής.. Μόνιμα κεφάλι κάτω, μόνιμα προσπάθεια για το κάτι έξτρα που δεν του έβγαινε, δεν είχε και πάλι καθαρό μυαλό. Γενικά έμοιαζε εντελώς απογοητευμένος και το έδειχνε σε κάθε του προσπάθεια.. είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογία και για αυτό δεν βοηθάει.. Ειδικά όταν βγαίνει αλλαγή και πάει στον πάγκο ΄τόσο μα τόσο αργά με το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω, είναι όλη η εικόνα του..

Must win σήμερα...χωρίς πολλά πολλά..
golitog7
Πιστεύω θα το πάρει η Πανάθα σήμερα. Μάλιστα βρήκαμε και εισιτήρια και μιας και το Μπάμπεργκ δεν είναι πολύ μακριά θα πάμε να το δούμε. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσετε και να μας κάνουν κ...δάχτυλα οι γερμανοί, αλλά εμείς tongue.gif
Thodoros
QUOTE (john wick @ Feb 2 2018, 10:54 ) *
Ελπιζω να δωσει την ευκαιρια στον Μητογλου ο Ισπανος.


Το πιθανότερο είναι να το κάνει. Έρχεται από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις! οπότε δεν έχει λόγο να τον αφήσει εκτός.
Πόσο χρόνο θα πάρει βέβαια είναι άλλο θέμα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να τον βλέπαμε στο άνοιγμα , ώστε να κρατήσει ενέργεια και αυτός ο έρημος Ο Γκιστ για το τέλος που μπορεί να χρειάζεται.
Για να δούμε ωστόσο θα πάρει χρόνο σήμερα και ο Λοτζέσκι ? (έγινε αισθητή η απουσία του , τελευταία ).
CG.
QUOTE (golitog7 @ Feb 2 2018, 12:05 ) *
Πιστεύω θα το πάρει η Πανάθα σήμερα. Μάλιστα βρήκαμε και εισιτήρια και μιας και το Μπάμπεργκ δεν είναι πολύ μακριά θα πάμε να το δούμε. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσετε και να μας κάνουν κ...δάχτυλα οι γερμανοί, αλλά εμείς tongue.gif

Δεν νομιζω φιλε
Με τοσες απουσιες ειμαστε ξεκαθαρο φαβορι
Αν χασουμε θελουμε κρεμασμα
ziroud
έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, σε αντίθεση με οσφπ και ρεάλ που έχουν εύκολο..

δεν μας παίρνει για ήττες πέρα από την ρεάλ και μία από κίμκι ή μακάμπι, αν θέλουμε 3η-4η θέση.. (εννοείται δλδ ότι χρειάζονται νίκες σε μπάμπεργκ, μάλαγα, μιλάνο και κίμκι ή μακάμπι).. και πάλι ίσως δεν βγούμε τρίτοι..

αν θέλεις τετράδα, πρέπει να καθαρίζεις εκτός τις ομάδες κάτω από την μέση.. και κάθε ήττα να την αναπληρώνεις με νίκες σε καλύτερες έδρες..

εμείς χάσαμε σε μπαρτσελόνα, βαλένθια, μπασκόνια και αναπληρώσαμε μόνο μία ήττα με τη νίκη στο σεφ..

jazz thrilos
Αν δεν κάνει το 2/2 με Μπάμπεργκ και Μπασκόνια ο Παναθηναικός θα έχει πρόβλημα. Και όταν λέω πρόβλημα συμπεριλαμβάνω και την θέση 4 στην τελική κατάταξη γιατί οι πιθανοί μονομάχοι στις θέσεις 4-5 θα είναι κάποιοι απο τους Φενέρ, Ρεάλ, Παναθηναικό και Ολυμπιακό. Που σημαίνει οτι το πλεονέκτημα της τέταρτης θέσης δεν λέει και πολλά πράγματα με τέτοιους αντιπάλους.

Για να στοχεύσει στην τρίτη θέση και άνω ο Παναθηναικός πρέπει παιχνίδια σαν το αποψινό να τα καθαρίζει απο την αρχή του ματς. Δεν πρέπει να δώσει κανένα δικαίωμα στην Μπάμπεργκ να πιστέψει οτι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Μεγάλο συν οτι ο Τρινκιέρι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο. Ιδανικές συνθήκες για ένα ωραίο διπλό για τον Παο.
yorgos
QUOTE
QUOTE

Μετά από τις 9/2 μέχρι και τις 22/2 υπάρχει μόνο το ματς με τον ΓΣΛ Φαρο στο ΟΑΚΑ.
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE
QUOTE

Iδανική περίοδος για να ενσωματωθεί ο νέος μας ψηλός. Καλορίζικος!
jazz thrilos
QUOTE (yorgos @ Feb 2 2018, 19:16 ) *
Iδανική περίοδος για να ενσωματωθεί ο νέος μας ψηλός. Καλορίζικος!


??????
Δεν το πιασα. Πήρατε ψηλό;
ziroud
QUOTE (jazz thrilos @ Feb 2 2018, 19:19 ) *
??????
Δεν το πιασα. Πήρατε ψηλό;


πήραμε 5αρι από τον σπιτόγατο 69.gif
jazz thrilos
Εντωμεταξύ έκπληξη! Το αγόρι με τα μάγουλα έδινε οδηγίες στα αποδυτήρια στο preview του αγώνα!

Τελικά θα βρίσκεται στον πάγκο με νάρθηκα στον ώμο.
yorgos
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 2 2018, 20:19 ) *
??????
Δεν το πιασα. Πήρατε ψηλό;

Προλαβαίνω τις εξελίξεις αγαπητέ.
nikolas_asteri
Ε αυτός ο Gabriel έχει *^&%$% για μυαλό, δεν εξηγείται αλλιώς.

(Αναφέρομαι στο φάουλ που έκανε όταν ήταν ο Γκιστ πεσμένος)
yorgos
Όποιος βρει τι παίζουμε στην επίθεση κερδίζει δώρο ένα κηροπήγιο.
tanasen01
2/14 τρίποντα με μοναδικό εύστοχο τον Καλάθη icon_drunk.gif
louie
Πόνεσαν τα μάτια μου. Τι επιθέσεις ειναι αυτές; γιατι τοση ωρα εξω γκιστ και παππάς. Ο αγωνας ταιριάζει στον Θανάση πρέπει να παρει χρόνο

Εκνευριστικά αστοχοι και στατικοι δεν σκοραραμε καθόλου και καποια στιγμή βρηκαν κι αυτοι ρυθμό. Χρειάζεται ενα ηλεκτροσόκ η ομάδα. Εκνευριστική η διαιτησία με τα φρου και φρου παγωνουν τον ρυθμό. Δεν αδικούν κάποιον αλλα παγώνουν τον ηδη παγωμένο αγώνα
MustGK
Παρακαλείτε οποιοσδήποτε ψηλός της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει career high να μαζέυει δυνάμεις για το μεταξύ μας αγώνα.
pan24
QUOTE (yorgos @ Feb 2 2018, 21:38 ) *
Όποιος βρει τι παίζουμε στην επίθεση κερδίζει δώρο ένα κηροπήγιο.

Εμπρος παλικαρια σουταρετε και σπαστε τα δοκαρια
Παλι εχουμε κανει ηρωες τους αντιπαλους ψηλους
Μεχρι και τον ογκαστ πεταξε μεσα ο πασκουαλ μπας και μπορεσει να σταματησει ρουμπιτ και μουσλι

Αντε να ξυπνησουμε λιγο γιατι με δυο πασες και τριποντο θα ειναι δυσκολα.Παιζουμε χωρις ενεργεια
Μονο ο καλαθης κανει καλο παιχνιδι μεχρι τωρα
louie
QUOTE (MustGK @ Feb 2 2018, 21:52 ) *
Παρακαλείτε οποιοσδήποτε ψηλός της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει career high να μαζέυει δυνάμεις για το μεταξύ μας αγώνα.


Ο ραμπιτ ηδη 12 ποντους και 10 εκτελεσμενες βολές. Λες και παίζουμε με τον σακιλ. Απίστευτα πράγματα

Απίστευτα εκνευριστικος αγώνας. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε τοσο αστοχοι αλλα απο την αλλη η κοιλιά ειναι εμφανής. Αν βγουμε ετσι στο δεύτερο αποχαιρεταμε πλεονέκτημα απο σήμερα
CG.
Καλα αν χασουνε σημερα θα γυρισουν με μηχανακια
basketikos13
Yπο τις συνθηκες που γινεται το ματς καμια ομαδα στον κοσμο δεν μπορει να κερδισει εκτος αν βρεθει στην τελεια της μερα.
Εμεις εχουμε τραγικους σημερα τους σιγκλετον και ριβερς, ο γκιστ δεν εχει μπει καλα στο κλιμα του αγωνα και ολοι οι υπολοιποι πλην καλαθη και βουγιουκα κινουνται στην μετριοτητα.

Αν δεν συνελθουμε, θα χασουμε. Ακομα και τωρα αν σοβαρευτουμε μπορουμε να παρουμε τον αγωνα και ευκολα.

υγ: Κανεις επισκεψη στη φιμπα, παρε 20 βολες στο κεφαλι στο πρωτο ημιχρονο να ησυχασεις...
jazz thrilos
Το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι δεν μπορεί να είναι τόσο άστοχος στο δεύτερο ημίχρονο απο την περιφέρεια ο Παναθηναικός. Θα μπουν κάποια τρίποντα. Το θέμα είναι η ρακέτα και το εκπληκτικό έλλειμμα ενέργειας που δείχνουν όλοι σχεδόν οι παίχτες. Η άμυνα του Παναθηναικου έχει ανοίξει τουλάχιστον πέντε φορές για πλάκα με έναν και δύο εντελώς ελεύθερους παίχτες της Μπάμπεργκ να αλωνίζουν.

Ο Τσάβι έχει ανακατέψει την τράπουλα σε βαθμό εκνευρισμού. Απο όλους τους ψηλούς που χρησιμοποίησε μόνο ο Βουγιούκας μου φαίνεται απόψε λίγο συγκεντρωμένος. Ο δε Σίνγκλετον αν ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα θα έλεγα οτι είναι τουλάχιστον 40 χρονών.

Έτσι όπως τα κατάφερε ο Παο στο πρώτο ημίχρονο, φαβορί πλέον φαντάζει η Μπάμπεργκ για τη νίκη. Για να δούμε.
louie
QUOTE (basketikos13 @ Feb 2 2018, 21:59 ) *
Yπο τις συνθηκες που γινεται το ματς καμια ομαδα στον κοσμο δεν μπορει να κερδισει εκτος αν βρεθει στην τελεια της μερα.
Εμεις εχουμε τραγικους σημερα τους σιγκλετον και ριβερς, ο γκιστ δεν εχει μπει καλα στο κλιμα του αγωνα και ολοι οι υπολοιποι πλην καλαθη και βουγιουκα κινουνται στην μετριοτητα.

Αν δεν συνελθουμε, θα χασουμε. Ακομα και τωρα αν σοβαρευτουμε μπορουμε να παρουμε τον αγωνα και ευκολα.

υγ: Κανεις επισκεψη στη φιμπα, παρε 20 βολες στο κεφαλι στο πρωτο ημιχρονο να ησυχασεις...


Θα κάνουμε κάνα ποστ στο ινστα και θα τους τρίξουμε τα δοντια πάλι. Οι Αγγελόπουλοι εδωσαν χτες φανελα του Ολυμπιακό στον ιδιοκτήτη του 2ου μεγαλύτερου χορηγού και μαγκιά τους. Εμεις τους απειλούμε με τα like μας
john wick
Θα μιλησω στο τελος του αγωνα.... rolleyes.gif
MustGK
άντε και λίγο νεύρο..
gerorge
Τι κανει ρε σεις ο Καλαθης.Στην κυριολεξια μονος του κραταει την ομαδα και τη βαζει και απο πανω
CG.
Ενταξει δεν υπαρχει ο καλαθης

Edit χωρις βοηθεια ομως δεν νικαμε
MustGK
QUOTE (gerorge @ Feb 2 2018, 22:24 ) *
Τι κανει ρε σεις ο Καλαθης.Στην κυριολεξια μονος του κραταει την ομαδα και τη βαζει και απο πανω


ώρα όμως να αλλαχθεί.. πρέπει να μπουνε και οι υπόλοιποι στην εξίσωση
louie
Μιλαμε για τρελό one man show
nikolas_asteri
Όποτε γουστάρει μπαίνει και κάνει μπασιματάκια. Δεν καταλαβαίνω ποιό το πλάνο του αντίπαλου προπονητή tongue.gif
gerorge
QUOTE (MustGK @ Feb 2 2018, 22:26 ) *
ώρα όμως να αλλαχθεί.. πρέπει να μπουνε και οι υπόλοιποι στην εξίσωση




Συμφωνω.Απο το σκοραρισμα του Καλαθη μονο δεν το παιρνεις το ματς.Αν οι αλλοι δεν αρχισουν να ξυπνανε τοτε ο ΠΑΟ πρεπει τουλαχιστον να χτισει ικανη διαφορα μεχρι να τα φτυσει ο Καλαθης απο την κουραση
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.