Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Α.Ε.Κ.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
EXPLOITED ARIS
Συνεχιζουμε ακαθεκτοι λοιπον για το αηττητο της εδρας μας και για να δουμε αλλη μια φορα φετος ενα Παλε απο τα παλια!!!
Επισης να δουμε πως θα αντιδρασει η ομαδα μετα απο συνεχομενους κουραστικους αγωνες.Και να σταματησει το σερι αρνητικων εμφανισεων του Μαρσαλ...Πιστευω οτι μπροστα στον κοσμο μας θα παρει την απαραιτητη ωθηση γιατι μην ξεχναμε οτι ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας.Σαββατο ο αγωνας με ενα Παλε καμινι ευελπιστω 41.gif 41.gif
ashton
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ
17:00 ΑΡΗΣ- Α.Ε.Κ. ΑΝΤ1
Διαιτητές : Μαστραφτσής, Τανατζής, Διαμαντής
Κομισάριος : Αρβανιτίδης

QUOTE
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ
Ημ/νία: 2008-11-28


«Μπαίνουμε σε μια φάση που καλούμαστε να δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια για Ελλάδα και Ευρώπη και παρά την κούραση πιστεύω πως μόνο οφέλη θα έχουμε» είχε να καταθέσει ο Νίκος Μπάρλος, για να προσθέσει ότι «θα βρούμε, ομοιογένεια, θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Αρκεί να κατανείμουμε σωστό χρόνο και κούραση. Κόντρα στην ΑΕΚ μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ομάδα σοβαρή, δεν έχει να χάσει τίποτα, δεν θα έχει κανένα άγχος, ενώ διαθέτει και παίκτες πολύπειρους στο ελληνικό Πρωτάθλημα». «Κάνουμε μια πολύ καλή πορεία ως σήμερα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε ομάδα από σκληρό μέταλλο και η φιλοσοφία μας ήταν και είναι η έμφαση στην άμυνα».

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τομέα των ριμπάουντ» τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε: «Αγωνιζόμαστε εναντίον μιας ομάδας, η οποία θα διεκδικήσει «επί ίσοις όροις» την πρόκριση στην Ευρωλίγκα και η οποία, κυρίως, στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Οι παίκτες μου βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση». Ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ματς με το Αιγάλεω, ο Χρήστος Ταπούτος, επισήμανε: «έχουμε αποδείξει ότι δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, όσο εμείς να είμαστε καλά. ΓιΆ αυτό και σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί και προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

*Για τις δηλώσεις είναι υπεύθυνα τα γραφεία Τύπου.


esake.gr
Weekendman
Βασικά ήταν μια άνετη νίκη για τον Άρη που έπαιξε την συνηθισμένη καλή του άμυνα και βασίστηκε σε αυτή για να επιβάλει τον ρυθμό του, και φαινόταν ώς το τρίτο δεκάλεπτο οτι θα είχαμε βαριά συντριβή για την ΆΕΚ , που είχε σαν επιθετικά όπλα το παιχνίδι με πλάτη του Παπανικολάου, την αξιόποιηση του Άντερσεν αξιοποιόντας την αδυναμία που παρουσίαζει μερικές φορές ο Άρης στο να εμποδίζει τους πόντους των αντιπάλων μέσα στην ρακέτα, αλλά και το μερικό ξύπνημα του Τόμπσον στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό για ανατροπή της κατάστασης.
Απο πλευράς ΑΕΚ απο ότι φαίνεται υπάρχουν παιχνίδια όπως αυτό με τον ΟΣΦΠ στο Κύπελλο και το σημερινό με Άρη που δείχνει οτι αξιοποιείται όλο και περισσότερο στην επίθεση της ΑΕΚ ο Άντερσεν έστω και αν στην άμυνα είναι μερικές φορές τόσο αργός που κρεμάει την ΑΕΚ,σε κάθε περίπτωση και με την παρουσία του Δορκοφίκη το παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στην ρακέτα αποκτά μεγαλύτερη ισχύ ,και ακόμα ο Ταπούτος δεν έδειξε τίποτα απο όσα μπορεί.
Επίσης ο Βασιλόπουλος έδειξε οτι είναι μια καλή ενναλακτική λύση στο πλεί-μεικερ και νομίζω μαζί με Κυριακόπουλο που είχε κάνει μια αξιοπρεπή χρονιά στην ΑΕΛ πέρσι θα μπορέσουν για 10-15 λεπτά να ξεκουράζουν τον Τόμπσον σε μια ομάδα που η θέση της θα είναι για 7 εώς 14 δεν νομίζω να είναι παράλογη η υπόθεση μου;
Απο τον Άρη τα νεαρά παιδιά δεν αξιοποιήσαν την ευκαιρία τους σήμερα(Παπανικολάου,Σκορδίλης)...
ashton
θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Weekendman.
η ομάδα μου δεν υπήρχε στο πρώτο οκτάλεπτο, πήγαινε για συντριβή στο 30' και τελικά κατάφερε να μαζέψει στο τέλος τη διαφορά παίζοντας πιο οργανωμένα και ομαδικά.

Μερικές φωτό



















ashton
QUOTE
Ματσόν: "Δεν έχουμε το στοιχείο του εγωισμού"

Μετά το τέλος του ματς, ο Αντρέα Ματσόν τόνισε: Όχι επειδή γνωρίζω τον κόουτς Φλεβαράκη εδώ και πολλά χρόνια αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Παίζουν καλό μπάσκετ αλλά σήμερα συναντήσανε μία ομάδα καλά συγκεντρωμένη. Είχαμε μόνο 2 λάθη στο ημίχρονο και δεχθήκαμε 39 πόντους μέχρι τα τρία πρώτα δεκάλεπτα εκείνο το σημείο ενώ είναι πάρα πολύ καλό για μας που δεν είχαμε έναν παίκτη που να σκόραρε 30 πόντους αλλά πέντε παίκτες με 11-15 πόντους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια για την ομάδα μου για την 3η θέση. Σαν προπονητής πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος αξίζει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα αλλά σε άδειο γήπεδο. Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι είναι πραγματικά έγκλημα να μην είναι ο Άρης στην Ευρωλίγκα με αυτόν τον κόσμο ακόμα και σαν μάρκετινκ.

Παρόλα αυτά ο στόχος μας επειδή έχουμε πολλούς παίκτες που δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει το στοιχείο του εγωισμού και προσπαθούμε να γίνουμε ολοένα και καλύτεροι. Ελπίζουμε να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και την Τρίτη το βράδυ γιατί είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας και σε μία τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε: «Απλά στάθηκα σε κάποια λάθη στο πικ ΄ν ρολ στην τελευταία περίοδο. Θα πρέπει όμως να δώσουμε πραγματικά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που για 30΄ ήταν πολύ καλοί. Οπότε αν χωρίσουμε το παιχνίδι σε τέσσερα δεκάλεπτα ήμασταν πολύ καλοί στο 75% και συνεχίζουμε».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ποιο δεκάλεπτο το σημερινό πρώτο και το δεύτερο του παιχνιδιού με το Μαρούσι ήταν το καλύτερο της χρονιάς απάντησε κατηγορηματικά: «Το σημερινό πρώτο. Γιατί πραγματικά ήμασταν ικανοί να αποφύγουμε τα λάθη μας και δεν χάσαμε την μπάλα».

Κι όσο για το πώς εξελίχθηκε ο μήνας Νοέμβριος για την ομάδα του σχολίασε ότι: «Πραγματικά παίξαμε απέναντι σε καλές ομάδες και κανείς δεν θα περίμενε να είχαμε 7-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας έξι συνεχόμενες νίκες και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Στα αρνητικά μπορούμε να βάλουμε μόνο τους τραυματισμούς που είχαμε αφού χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους. Παρόλα αυτά και οι νεαροί μας παίκτες (σ.σ. Παπανικολάου, Μούρτος και Σκορδίλης) κάνουν πολύ καλή δουλειά".

Φλεβαράκης: "Η πρώτη κακή εικόνα"

Από την πλευρά του ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: «Το κακό μας παιχνίδι έγινε σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και ίσως να μετριάζει την κακή γεύση. Παίξανε δύο ομάδες με κοινά στοιχεία να παίξουν ομαδικά και άμυνα. Εμείς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς στα παιχνίδια μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν μπήκαμε από το πρώτο δεκάλεπτο για την νίκη με το τέταρτο δεκάλεπτο να ήταν το μόνο που παίξαμε όπως θέλαμε. Αν εξαιρέσουμε το τέταρτο δεκάλεπτο η εμφάνισή μας στα προηγούμενα είχε να κάνει με την δουλειά του Άρη και για αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα από αυτά που θέλαμε.

Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά τα προβλήματα μας είναι αρκετά με μένα ωστόσο να πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι για την συνέχεια», για να καταλήξει ότι: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε για τους δικούς μας στόχους. Ο Άρης πάντως είναι φαβορί με όλους τους αντιπάλους του εδώ μέσα με εξαίρεση Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ήδη το έχει δείξει. Κοιτάζουμε εμάς και πιστεύω ότι με δουλειά θα πετύχουμε να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Άρης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την ομάδα του απάντησε ότι: «Θεωρώ ότι και η δική μας ομάδα κάνει στο μέγιστο βαθμό αυτά που μπορεί να κάνει. Στηριζόμαστε στην άμυνα και σήμερα σε μία άσχημη βραδιά δεχθήκαμε 77 πόντους σε αντίθεση με άλλες ομάδες δέχθηκαν περισσότερους πόντους. Ίσως ήρθαμε με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κάνουμε παρόλα αυτά μία μεγάλη υπερπροσπάθεια και δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτή μας την εμφάνιση».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ απάντησε: «Στην ΑΕΚ γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια και εντός και εκτός. Κρατάμε ότι μαχόμαστε και σήμερα απλά δεν δείξαμε ότι μπήκαμε για την νίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου δείξαμε κακή εικόνα. Θα πρέπει όμως να κοιτάμε και τον αντίπαλο με τον Άρη να θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και να είναι βασικός ανταγωνιστής για να το πετύχει και είναι μία ομάδα που εκτιμώ πάρα πολύ».


sport24.gr
petrovic
Πολύ καλά πάει φέτος ο Άρης και το μπάσκετ που παίζει προκαλεί αν μη τι άλλο σεβασμό. Αξίζει στο λαό και την ιστορία αυτής της ομάδας να κάνει η διοίκηση το βήμα παραπάνω και να αποτολμήσει να χτυπήσει το δίδυμο ΠΑΟ-Ολυμπιακού που έχει κουράσει. κακά τα ψέματα, μόνο ο Άρης φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει τις προϋποθέσεις (έδρα, προϊστορία, ειδικό βάρος) να προσπαθήσει κάτι τέτοιο. Φέτος , και έπειτα από χρονιά-πισωγύρισμα, το Αλεξάνδρειο είναι γεμάτο. Τόσο δύσκολο είναι να συνασπιστούν οι επιχειρηματίες της πόλης και να φέρουν του χρόνου πίσω Μάσει μαζί με καλούς Έλληνες π.χ. Ζήση,Ταπούτο,Μαυροκεφαλίδη;
Επίσης ο Ματσόν όλο λόγια είναι για τους μικρούς αλλά στην πράξη τίποτα. Δύο λεπτά μέσα και στο πρώτο λάθος έξω, λες και υπάρχει περίπτωση ο 18άχρονος να είναι παίξει από την πρώτη στιγμή αλάνθαστος
thrylos7
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ο Άρης πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή και πειστική εμφάνιση και υποθέτω (βάσει των αναλύσεων του ashton για τα ματς της ΑΕΚ) πως εξέθεσε τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο βαθμό φέτος. Στη ρακέτα ο Μπράιαντ ήταν για πολύ ώρα μόνος κι έτσι κάπου χάθηκε, μετά από πολύ κόπο στις δυο ρακέτες, αντιθέτως ο Άντερσεν κατάφερε να βοηθήσει στο σκοράρισμα, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και απ' ότι φαίνεται βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του. Κίκερπιλ και Δορκοφίκης (είχε κάποιο πρόβλημα; ) δεν πήραν, παρά ελάχιστο χρόνο, ενώ ο Ταπούτος δεν έκανε τη διαφορά για την ομάδα του. Για τον Άρη, Νέλσον και Σέκουλιτς βρέθηκαν σε καλή μέρα κι αν δεν υπήρχαν οι πόντοι του Άντερσεν θα λέγαμε ότι και η frontline του Άρη τα πήγε περίφημα.
Από εκεί και πέρα ο Μάρσαλ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ο Τσαλδάρης έκανε εξαιρετική, πολύπλευρη δουλειά, ενώ ο Κλαρκ πιστοποίησε την πάρα πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται και σταδιακά εξελίσσεται στον ηγέτη της ομάδας, εντός παρκέ. Πολύ καλός ήταν και ο Μπάρλος, ο οποίος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως σ' αυτά που ζητάει ο Ματσόν. Απόντως του Ηλιάδη, ο Γκαβέλ πήρε περισσότερο χρόνο, χωρίς όμως να το δικαιολογήσει ιδιαίτερα. Στο παρκέ πέρασαν από νωρίς και οι νεαροί, Σκορδίλης και Παπανικολάου, έχοντας όμως μάλλον κακή παρουσία κι ο Ματσόν τους απέσυρε γρήγορα. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να τους ξαναπεράσει στον αγώνα, το ματς είχε τελειώσει επί της ουσίας από πολύ νωρίς, ίσως όμως ήθελε έτσι να τους δώσει ένα μάθημα για τα λάθη που ενδεχομένως έκαναν πάνω στις απαιτήσεις του. Προς το τέλος πάντως, η ΑΕΚ μείωσε κι αν υπήρχε μια σκέψη για να ξαναμπούν στο παρκέ, μαζί με τον Μούρτο, αυτή γρήγορα θα σβήστηκε. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ούτε οι παίκτες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, ούτε ο κόσμος αυτούς.

Η ΑΕΚ μείωσε, πέρα από τη βελτίωσή της σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και την ευστοχία του Τόμπσον από τα 6,25μ. (4 τρίποντα στο 2ο ημίχρονο), λόγω και της λογικής χαλάρωσης του Άρη, ο οποίος δεν είχε και δε θα μπορούσε άλλωστε, σ' αυτό το σημείο της χρονιάς, να έχει 40 λεπτά διάρκεια. Ο Παπανικολάου πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, ο Βασιλόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και κουτσά στραβά το σκορ έγινε 62-51 σε κάποια φάση. Μέχρι εκεί όμως... Έχοντας βγάλει ήδη νοκ άουτ διάφορα ατού της ΑΕΚ, όπως ο Νέμεθ και ο Χατζής και παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο (με ιδιαίτερη ευστοχία στα πρώτα λεπτά) καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα (περί άμυνας ούτε λόγος), το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από τη άνετη επικράτηση, για τον Άρη. Πολύ καλή, ομαδική δουλειά.

Ζεστή ατμόσφαιρα για μια ακόμη φορά, 4000+ κόσμος στο γήπεδο, ο οποίος έφυγε ευχαριστημένος και γεμάτος από αυτό που είδε.

Συγχωρέστε την άγνοιά μου, ο κύριος που φαίνεται στην 7η φώτο του ashton ποιος είναι;



Μερικές φωτογραφίες ακόμα:

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
hagi
Πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση από την ομαδα.Δείχνει να παίζει καλύτερα τα τελευταία δύο παιχνίδια..Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.Πολλά μπράβο στον κόσμο που επιτέλους γεμίζει το γήπεδο φέτος.

Τώρα το Ευρωπαϊκό παιχνίδι.Καλή μας επιτυχία και συνέχεια με Παναθηναϊκό..Δύσκολα τα πράγματα.Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.
ashton
@ thrylos7
ο Δορκοφίκης δεν έκανε προπονήσεις όλη την βδομάδα, με Αιγάλεω δεν έπαιξε με Ολυμπιακό στο κύπελλο έπαιξε πάλι 6-7'.
ο Kikerpill είχε δεμένο χέρι, ενώ ο Nemeth είχε στομαχικες διαταραχές...


Και η κριτική της ομάδας



4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν δείχνει να πείθει σαν backup point guard. Έβαλε ένα τρίποντο αλλά μέχρι εκεί. Το βασικό του πρόβλημα είναι στο κατέβασμα της μπάλας


6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Δείχνει να μπορεί να καλύψει καλύτερα τη θέση του backup στον DJ, όπως και με το Αιγάλεω. Δεν κάνει κάτι το ιδιαιτερο, απλά δεν του κλέβουν τη μπαλα στο κατέβασμα.. Στο σουτ πάντως δεν τα πάει καλά.

7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Προσπάθησε . Με 11 πόντους - 3 ασιστ, αναλογικά με βάση την κάκιστη παρουσία μας περνάει στους διασωθέντες. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός σε ασιστ.

8. THOMPSON
Ανέβηκε στο τέλος και βοήθησε σημαντικά να μαζέψουμε τη διαφορά με τα 4 τρίποντά του. Έπαιξε αρκετά σαν δίδυμο με Βασιλόπουλο.

9. ΧΑΤΖΗΣ
Δεν ήταν σε καλή μερα καθώς ήταν άστοχος (1/6 σουτ). Και με τον Νικόλα έτσι δεν έχουμε και ιδιαίτερη τύχη.

11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Φανερά επηρεασμένος από την απουσία του στις προπονήσεις. Δεν μπορεί να κριθεί.

12. KIKERPILL
Είχε δεμένο χέρι, προφανώς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, δεν μπορούσε να βοηθήσει όπως σε άλλα ματς, και φαινόταν.

13. BRYANT
Δεν ήταν κακός, αλλά δεν εντυπωσίασε (7π, 7ρ). Γενικά περνάει μια κρίση αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια

14. ANDERSEN
Οκ, δεν πηδάει εφημερίδα, αλλά κάτω από το καλάθι άρχισε να δείχνει πως μπορεί και πάλι να βάζει τη μπαλα μέσα. Είχε 12π-8ρ και ήταν ο MVP μας. Αυτό άλλωστε ήταν και το πρόβλημα μας.. Αν συνεχίσει έτσι πάντως θα αρχίσει να βοηθάει ουσιαστικά και να δικαιολογεί την παρουσία του.

15. NEMETH
Είχε στομαχικές διαταραχές, δεν μπορούσε να σταθεί καλά, έμεινε άποντος και χωρίς και αυτόν οι λύσεις μας ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.


17. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Προσπάθησε, έδωσε λύσεις στην επίθεση (8π). Μάλλλον θα έπρεπε να παίξει παραπάνω από τα 15' μια που ήταν από τους ελάχιστους με επαφή στο σκοράρισμα.

18. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Δεν έπαιξε
EXPLOITED ARIS
QUOTE(thrylos7 @ Dec 1 2008, 06:16 ) *
Συγχωρέστε την άγνοιά μου, ο κύριος που φαίνεται στην 7η φώτο του ashton ποιος είναι;

Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι αυτη η θρυλικη μορφη του Ελληνικου μπασκετ που εμεινε και θα μεινει ανεξιτηλη εις τους αιωνας των αιωνων.ΑΜΗΝ!!! ugly_tocktock.gif
Ειναι ο Χρησταρας ο ΤΣΕΚΟΣ!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
SteelGandalf
Σίγουρα αυτός είναι (ο Χρήστος Τσέκος)!!!
sarounas
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Dec 1 2008, 13:42 ) *
Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι αυτη η θρυλικη μορφη του Ελληνικου μπασκετ που εμεινε και θα μεινει ανεξιτηλη εις τους αιωνας των αιωνων.ΑΜΗΝ!!! ugly_tocktock.gif
Ειναι ο Χρησταρας ο ΤΣΕΚΟΣ!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif

laugh.gif laugh.gif
μέγιστη μορφή
ορίστε και το τραγουδάκι για το ατύχημα που έγραψε ιστορία

βγαίνει περιφερειακό
γκαζώνει το παλιάμαξο

και ξαφνικά σε μια στροφή
τουμπάρει με την οροφή

απ' τα συντρίμια βγαίνει μόνος
δεν τον βοηθάει ο τροχονόμος

είναι ατζαμής και τσαμπουκάς
ο Τσέκος ο αληταράς
ΠΑΟΚ ΟΛΕ


μετά είχε βγεί και το άλλο με τον Βουλινό

Τσέκο βγες στον περιφερειακό
μήπως και τρακάρεις με τον Βουλινό laugh.gif

πάντως την είχε πατήσει πολύ άσχημα ο ΠΑΟΚ μαζί του καθώς είχε δώσει ένα κάρο χρήματα μαζί με τον Παπαχρόνη για να τον πάρει από τον ΗΡΑ.
ashton
o Tσέκος είναι σήμερα τημ μάνατζερ στην ΑΕΚ.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.