Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(28\02\2010)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
The Big Ticket
παιδια κοιταχτε λιγο την αμυνα που παιζουμε και μην ψαχνετε τη καθε φαση γιατι χανουμε και το οποιο δικιο μας....
γιαννακη συνεχισε αμυνα ζωνης φιλε να δουμε αν θα φαμε 100 η 110. 40 λεπτα ζωνη ουτε ο ηλυσιακος(με το συμπαθειο για τους φιλους του) κριμα γυρισαμε σε ψυχολογια μικρης ομαδας παλι σημερα!!!!
SoKRaM
Μολις στο 32ο λεπτο σφυριχτηκε το πρωτο προσωπικο φαουλ στον ΔΔ.

keraynopoylos
Τον Τεπιτς, στην απιθανη περιπτωση που δεν τον διωξουμε το καλοκαιρι, μαλλον θα γινω Ολυμπιακος απο του χρονου...







η

Και αυτο μπορει να γινει signature οποιου θελει...



SoKRaM
''84-76 στους 6 η διαφορα'' αλλη μια καταπληκτικη ατακα
t0ny3
Οπως και προηγουμενος η διαφορα ηταν στους 14 ποντους και ο Μπατης ειπε ειναι στους 18.Αν ειναι δυνατον!!Δεν θα αντεξω 2η αυτοκτωνια μεσα σε 4 μερες!!
kaukasios
QUOTE(SoKRaM @ Mar 1 2010, 00:29 ) *
Μολις στο 32ο λεπτο σφυριχτηκε το πρωτο προσωπικο φαουλ στον ΔΔ.

οι βολες ομως 14 με 25.
AirNick
"Πάμε στον Μπάμπη ... στην Χριστίνα ...

Στα Σίγουρα. Να λέμε επίθετα λάθος...

Άλλα κορυφαία " Περνάμε στην δεσποινίδα Χριστίνα", " Ο Πέκοβιτς δεν έχει πατήματα..."
kaukasios
QUOTE(AirNick @ Mar 1 2010, 00:41 ) *
"Πάμε στον Μπάμπη ... στην Χριστίνα ...

Στα Σίγουρα. Να λέμε επίθετα λάθος...

Άλλα κορυφαία " Περνάμε στην δεσποινίδα Χριστίνα", " Ο Πέκοβιτς δεν έχει πατήματα..."

του το ειπε η διαισθηση του!!!!! smiley.gif smiley.gif
belalik
ποσα χρηματα λετε να παιρνει ο μπατης το μηνα?

rolleyes.gif
slok
διαμαντιδης και νικολας το πηραν μονοι τους,οι δυο τους

οι υπολοιποι δεν πολυτραβηξαν
Manu7
Μόνο εγώ διάβασα τα χείλη του Γιαννάκη ?
Είπε "απατεώνα" ??
Α ρε Παναγιώτη έχεις πλάκα...tongue.gif

ΥΓ:Φαντάζομαι εντυπωσιαστήκατε όλοι με την υltra πάσα του Διαμαντίδη στην τελευταία
φάση του αγώνα!Ακόμη αποσβωλομένος είμαι!!

Γεια σου ρε Μπατή με τα ωραία σου!
rankin
Μάλλον όπως το περιμέναμε το παιχνίδι
Μπράβο στον Ολυμπιακό που θεωρώ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες (όχι, δεν είναι μομφή για τη διαιτησία αυτή)
modernam
ματς που για μένα δε λεει τιποτα

με τις απουσίες του ΟΣΦΠ και το ανοιχτό παιχνίδι αλλά "παιδική χαρά" όποια ομάδα το ήθελε πιο πολύ και ήταν πιο έυστοχη θα κέρδιζε

ΣΟΦΟ υγιής = πεκοβιτς + μπατιστ

μπατής: "... το έκανε ο αφιλότιμος (αντί αθεόφοβος) ..."
Manu7
QUOTE(modernam @ Mar 1 2010, 00:54 ) *
μπατής: "... το έκανε ο αφιλότιμος (αντί αθεόφοβος) ..."

kill.gif ugly8.gif ugly1.gif
Knock-out!
SoKRaM
QUOTE(belalik @ Mar 1 2010, 00:46 ) *
ποσα χρηματα λετε να παιρνει ο μπατης το μηνα?

rolleyes.gif


Αυτον τον ανθρωπο τον πληρωνουν? blink.gif Ε τοτε 77.gif

QUOTE(kaukasios @ Mar 1 2010, 00:39 ) *
οι βολες ομως 14 με 25.


Ε βλεπει και κοσμος απο τη τηλεοραση, πως να το κανουμε δηλαδη? Ολα δικα σας πια?
Johnnys
Προτεινω να βαλουμε την απιστευτη πασα του Διαμαντιδη στο τοπ-10 των ασιστ ολης της χρονιας..Εδω τρελαθηκε ο κυριος Μπατης
t0ny3
Τελος καλο ολα καλα.Πολυ σημαντικη νικη.Οχι μονο απο βαθμολογικης αποψης αλλα περισσοτερο απο ψυχολογικης μεριας.Διαμαντιδης και Νικολας εκαναν εξαιρετικο ματς.Για λιγο χασαμε την 100σταραtongue.gif
Σε γενικες γραμμες ηταν παρα πολυ καλο ματς.Ασχετα αν ο "μεθυστακας" Μπατης μας το χαλασε λιγο.
Σοβαρα ρε Ζελικο μετα τον Κετσμαν πως γινεται να πηρες τον Τεπιτς.Πρεπει οπωσδηποτε να φυγει το καλοκαιρι.Ο Φωτσης στον επιθετικο τομεα εχει πεσει παρα πολυ,στην αμυνα ομως παιρνει τα ριμπαουντ.Ο Χεισλιπ τελικα δεν εχει και πολυ τεχνικη κατασρτηση.Πηδαει ψηλα ειναι αλτικος αλλα μεχρι εκει.Στην επιθεση δεν βαζει τα σουτ και πρεπει να σταματησει λιγο την τριπλα.
Η απουσιες του Ολυμπιακου (Κλειζα και Μπορουσης) ειναι πολυ μεγαλες και σιγουρα στους τελικους αν οντως φτασουν οι 2 ομαδες θα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα.Και τοτε θα εχει γυρισει και ο Τσαρτσαρης και ισως (μακαρι ΘΕΕ μου) να εχει επιστρεψει και ο Σαρας!!!!:D
Razorblade Fish
Αναμενομενη και ευκολη ηττα.Η περιφερεια τους υπερισχυσε στον απολυτο βαθμο της δικιας μας οποτε τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.Εξωπραγματικος Διαμαντιδης...Η διαιτησια δεν εχει παιξει ρολο...Ο Μπατης ξεπερασε καθε ανταγωνισμο και πλεον οι Ιωαννου και Χατζηγεωργιου μοιαζουν μελωδια μπροστα του...Σε ενα βραδυ ειπε τοσες ατακες οσες ο Χατζη σε μια διοργανωση...
enypnio
&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />


afieromeno sto mpati
apkat
Παντως και εγω τον Ολυμπιακο δεν τον βρηκα κακο αν εξαιρεσουμε το πρωτο μερος που αφηνε διαρκως σουτ..Επαιζε γυμνος και αντικειμενικα κοντρα σε μια ομαδα που επιασε καλη αποδοση στην εδρα της δεν θα μπορουσε να κανει και πολλα περισσοτερα..
spysta
QUOTE(rchos @ Feb 28 2010, 21:10 ) *
εχει καταλαβει ο κυριος μπατης οτι ο παναθηναικος σημερα παιζει με ελληνικη ομαδα αντιπαλος η νομιζει οτι περιγραφει αγωνα ευρωλιγκας?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif νταξει ο τυπος δεν υπαρχει ..

κατα τ αλλα χαλαρα σημερα .. νομιζω πως οι απουσιες 2 υπερπολυτιμων μοναδων μας κατα κυριο λογο .. και επειτα αγωνιστικα η απιστευτη ευστοχια του ΠΑΟ απο τα 6,25 (αν και τα περισσοτερα ηταν ελευθερα) κατι το οποιο προηλθε απο την κακη περιφερειακη αμυνα μας .. και η μετρια εμφανιση των κοντων μας επιθετικα .. εδωσαν την νικη στον ΠΑΟ.

***θεωρω πως με Κλειζα και Μπουρουση κομπλε το ματσακι το ειχαμε ευκολα σημερα
saniboy
Το καλυτερο δεν το γραψατε...'' Για τα ποδια του Χεισλιπ μπορουμε να μιλαμε ολο το βραδυ.... shot.gif ''

Πολυ ευκολα φορτωθηκαν οι ψηλοι μας φαουλ, με αποτελεσμα να κανει πλακα ο Σοφο, και να κρατησει την διαφορα σε ''χαμηλα'' επιπεδα..

Respect σε ΔΔ και Ντρου
kotzito
Οποιος δεν ηξερε καθολου τις δυο ομαδες,θα νομιζε οτι οι ΔΔ,Σπανουλης,Νικολας και Χαισλιπ ειναι οι Λεμπρον,Παρκερ,Ουειντ και Γκαρνετ απο την περιγραφη του Μπατη.''Φοβερη πασα'',''καταπληκτικο τελειωμα'',''σουπερ αμυνα'',''μαγικη ταπα''.Προσπαθω να θυμηθω αν ακουσα καθολου κατι αντιστοιχο για παικτη του Ολυμπιακου.



Με κοντρα διαιτησια και δυο σημαντικοτατες απουσιες και οσει παροντες για 30 λεπτα,καταφεραμε τουλαχιστον μεχρι τελους να διεκδικουμε το παιχνιδι.Δεν νομιζω ουτε οτι ο ΠΑΟ εκανε τρομερη εμφανιση ουτε ο Ολυμπιακος απαισια.Σε καθε ντερμπι ο Ολυμπιακος κανει πολλα λαθη ειτε αυτα ειναι στις αλλαγες ειτε στις επιλογες στην επιθεση.Απλα σημερα ετυχε αυτα να του στοιχισουν πολλα καλαθια.Ο υγιης Ολυμπιακος πιστευω οτι θα κανει ενα τουλαχιστον διπλο μεσα στο ΟΑΚΑ στους τελικους.Ο Σοφο.Ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος και πηρε μαλλον δικαια το παιχνιδι.Απο την αλλη ο Ολυμπιακος αν ειχε τους ψηλους του που θα προσφεραν γρηγορες αλλαγες στα πικ,πιστευω οτι θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι.Θα συμφωνησω οτι αυτο το παιχνιδι δεν λεει και παρα πολλα.Με αυτο το παιχνιδι του Ολυμπιακου,την εκνευριστικη ευστοχια του ΠΑΟ και τις απουσιες του Ολυμπιακου δεν μπορει να πει κανεις οτι καποια ομαδα ειναι καλυτερη.Απλα νομιζω οτι ο Ολυμπιακος φετος εχει τις δυνατοτητες να κανει το break.
nosotros
για να παραφρασω το επιχειρημα που χρησιμοποιησαν οι φιλοι μου του Παο μετα τον τελικο κυπελλου

με απιστευτη ευστοχια στα τριποντα για τον Παναθηναικο, με 13 ασσιστ παραπανω, με τον Ολυμπιακο να εχει 2 κομβικες απουσιες, με τους περιφερειακους του να ναι χωμα και εχασε με 7 ποντους διαφορα...
balomazoxtra
"Έχει τρομερά προσόντα ο Χέισλιπ...Αγωνιστικώς μιλώντας πάντα".
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


Ο Διαμαντίδης σήμερα έγινε ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
77.gif
(όχι λόγω εμφάνισης,αλλά λόγω συμπεριφοράς)
rchos
μπραβο στον παο που νικησε ανετα σημερα και πολυ πολυ δικαια.
πολυ κακο αμυντικο παιχνιδι απο τον ολυμπιακο.επιθετικα δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω με τον κλειζα και τον μπουρου αποντες.
ο παναθηναικος εβαλε τα πρωτα σουτ οποτε μετα εβλεπε την μπασκετα σαν βαρελι.βεβαια στα περισσοτερα ηταν απολυτως ελευθερος.φοβερο ματς ο διαμαντιδης.τεραστιο παιχνιδι.το ιδιο και απο τον νικολας.
μπραβο στον ολυμπιακο που καταφερε στο τελος και μαζεψε το παιχνιδι.στο τεταρτο δεκαλεπτο επαιξε οπως μπορει.απλα αυτο δεν ειναι αρκετο οταν γινεται μονο στο τελος.ο παναθηναικος επαιξε σαν να μην υπαρχει αυριο και γιαυτο νικησε.

Υ.Γ. ο μπατης παει ηδη στην ομονοια να πανηγυρισει?
Υ.Γ.2 θα εχουμε απιστευτους τελικους φετος πιστευω.
Υ.Γ.3 αν βγει σημερα καποιος ολυμπιακος και πει οτι αποδειχτηκε ποσους πεκοβιτς θελει ο σοφοκλης μετα απο αυτα που γραφτηκαν την τεταρτη θα εχει αδικο?(για μενα θα εχει απλα ελπιζω να πιανεται το νοημα αυτου που θελω να πω)
playmaker raketas
Με ένα παικταρά στη θέση του Σάρας κι έναν που να είναι παίκτης μπάσκετ στη θέση του Τέπιτς θα κάνουμε τρίπλ κράουν του χρόνου.

Το μάτς ήταν αποτυχία που δε καταφέραν να το κερδίσουν με 15-20 πόντους. Τουλάχιστον φχαριστηθήκαμε ωραίο μπάσκετ που είχαμε καιρό να δούμε.

Παράξενη η επιλογή να μην πηγαίνουμε σε βοήθειες στο Σόφο. Ευχάριστη έκπληξη η επιλογή να μην παίξουμε σούπερ άμυνα άλλα επίθεση με αρκετούς αιφνιδιασμούς, καλή κυκλοφορία και αρκετή ελευθερία κινήσεων στους παίκτες. Αυτή η ομάδα είναι φύση επιθετική. Το κατενάτσιο που επιχειρούσαμε τόσο καιρό την αδικεί.
pitto
QUOTE(Razorblade Fish @ Mar 1 2010, 00:58 ) *
Ο Μπατης ξεπερασε καθε ανταγωνισμο και πλεον οι Ιωαννου και Χατζηγεωργιου μοιαζουν μελωδια μπροστα του...Σε ενα βραδυ ειπε τοσες ατακες οσες ο Χατζη σε μια διοργανωση...


χα χα χα χα
καλά, απόψε ήταν απλώς τραγικός....
το όνομα του δημοσιογράφου στον πάγκο του Ολυμπιακού το πέτυχε με την 15η φορά, τις αλλαγές του Ομπράντοβιτς....ακόμα προσπαθεί να τις βρει, και στους πόντους του Ολυμπιακού στο τέλος ανέφερε και τον...Γούντς ή κάνω λάθος ????????????????
68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Razorblade Fish
QUOTE(spysta @ Mar 1 2010, 01:01 ) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif νταξει ο τυπος δεν υπαρχει ..

κατα τ αλλα χαλαρα σημερα .. νομιζω πως οι απουσιες 2 υπερπολυτιμων μοναδων μας κατα κυριο λογο .. και επειτα αγωνιστικα η απιστευτη ευστοχια του ΠΑΟ απο τα 6,25 (αν και τα περισσοτερα ηταν ελευθερα) κατι το οποιο προηλθε απο την κακη περιφερειακη αμυνα μας .. και η μετρια εμφανιση των κοντων μας επιθετικα .. εδωσαν την νικη στον ΠΑΟ.

***θεωρω πως με Κλειζα και Μπουρουση κομπλε το ματσακι το ειχαμε ευκολα σημερα

Μετρια;;;Τι πρεπει να (μην) κανουν για να την πεις ΚΑΚΙΣΤΗ;Δεν εχω στατιστικα να δω ποσους ποντους φαγανε(καμια 60αριαwink.gif,ενω και μπροστα χαος...Ειδικα ο Μιλος αθλιος.Καπως αξιοπρεπης ο Πεν
nickomcbr
Μπράβο στον Ζοτς για το time out στο τέλος. Είχε τη συγκέντρωση να διαγνώσει πόσο σημαντική είναι η διαφορά. Κρίμα που τελικά δεν την πήρε...

Ελεύθερα τα περισσότερα σουτ του ΠΑΟ. Ευτυχώς για αυτόν του βγήκαν γιατί αλλιώς θα είχε μεγάλο βάρος. Στο τέλος που ήταν πιο βαριά η μπάλα ανέλαβε ο τεράστιος ΔΔ που ήταν ο κορυφαίος σε όλο το παιχνίδι. Ο ΟΣΦΠ έδειξε παρόλα αυτά καλά στοιχεία στο τέλος. Αν μπαίναν κάποια μεγάλα σουτ... Ο coach παρότι διδάσκει την συγκέντρωση παρασύρθηκε πάλι από τα αρκετά λάθη των διαιτητών στο 2ο ημίχρονο.

Το καλό για μας είναι ότι νομίζω η ομάδα έδειξε καλή εικόνα κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο και συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Αν δεν τη χτυπήσει περονόσπορος στα play-off...
spysta
QUOTE(Razorblade Fish @ Feb 28 2010, 23:06 ) *
Μετρια;;;Τι πρεπει να (μην) κανουν για να την πεις ΚΑΚΙΣΤΗ;Δεν εχω στατιστικα να δω ποσους ποντους φαγανε(καμια 60αριαwink.gif,ενω και μπροστα χαος...Ειδικα ο Μιλος αθλιος.Καπως αξιοπρεπης ο Πεν

οκ νο προμπλεμο --> ΚΑΚΙΣΤΗ !!!δεν κολλαμε στις λεξεις laugh.gif laugh.gif
GMlls
όπως ο ολυμπιακός στο κύπελο, έτσι και ο παναθηναικός στο πρωτάθλημα ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. με τους βασικούς 3 περιφεριακούς να έχουν Ντρου Νίκολας 27, Δημήτρης Διαμαντίδης 26, Βασίλης Σπανούλης 22 πόντους δεν γίνεται να χάσει παρά την κακή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση των ψηλών που ακόμα και ο Μαυροειδής έκανε πλάκα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού.
Razorblade Fish
QUOTE(rchos @ Mar 1 2010, 01:05 ) *
μπραβο στον παο που νικησε ανετα σημερα και πολυ πολυ δικαια.
πολυ κακο αμυντικο παιχνιδι απο τον ολυμπιακο.επιθετικα δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω με τον κλειζα και τον μπουρου αποντες.
ο παναθηναικος εβαλε τα πρωτα σουτ οποτε μετα εβλεπε την μπασκετα σαν βαρελι.βεβαια στα περισσοτερα ηταν απολυτως ελευθερος.φοβερο ματς ο διαμαντιδης.τεραστιο παιχνιδι.το ιδιο και απο τον νικολας.
μπραβο στον ολυμπιακο που καταφερε στο τελος και μαζεψε το παιχνιδι.στο τεταρτο δεκαλεπτο επαιξε οπως μπορει.απλα αυτο δεν ειναι αρκετο οταν γινεται μονο στο τελος.ο παναθηναικος επαιξε σαν να μην υπαρχει αυριο και γιαυτο νικησε.

Υ.Γ. ο μπατης παει ηδη στην ομονοια να πανηγυρισει?
Υ.Γ.2 θα εχουμε απιστευτους τελικους φετος πιστευω.
Υ.Γ.3 αν βγει σημερα καποιος ολυμπιακος και πει οτι αποδειχτηκε ποσους πεκοβιτς θελει ο σοφοκλης μετα απο αυτα που γραφτηκαν την τεταρτη θα εχει αδικο?(για μενα θα εχει απλα ελπιζω να πιανεται το νοημα αυτου που θελω να πω)

Βγηκε ηδη,κοιταξε τα ποστ... smiley.gif
panos75
QUOTE(nosotros @ Mar 1 2010, 01:05 ) *
για να παραφρασω το επιχειρημα που χρησιμοποιησαν οι φιλοι μου του Παο μετα τον τελικο κυπελλου

με απιστευτη ευστοχια στα τριποντα για τον Παναθηναικο, με 13 ασσιστ παραπανω, με τον Ολυμπιακο να εχει 2 κομβικες απουσιες, με τους περιφερειακους του να ναι χωμα και εχασε με 7 ποντους διαφορα...


Την ίδια ακριβώς σκέψη έκανα κι'εγώ.
Δυστυχώς μερικοί δε διστάζουν να ξεστομίσουν τη μεγαλύτερη ανοησία προκειμένου να πικάρουν και να μειώσουν την επιτυχία του αντιπάλου τους.
Boom Dizzle
Αυτος ναι,ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....βγαλμενος απο την προηγουμενη σεζον!
Πλεονεκτημα εδρας λοιπον εκτος συγκλονιστικου απροοπτου!Αν και σημερα ο Ολυμπιακος επαιζε χωρις
Μπουρουση-Κλειζα!Μην ξεχνατε οτι κι εμεις παιζαμε χωρις Σαρας-Τσαρτσαρη ενω ο Πεκοβιτς(δεν ειχε πατηματα.....)κ ο Φωτσης ηταν παρων-απων απο το ματς.Νικη ψυχολογιας και πιστευω κ η αρχη για την αντεπιθεση του Παναθηναικου!Μετα απο καιρο μπραβο στην ομαδα μας που επαιξε πρωτη φορα σαν πρωταθλητες......ακομα βεβαια με πληγωνει η ηττα απο την Μπαρτσα(Αχ και να παιζαμε ετσι την Πεμπτη!)

ΥΓ1:Τι του βρηκε ο Ζοτς αυτου του Τεπιτς???Συγγνωμη δηλαδη αλλα νομιζω οτι κ ο Κετσμαν καλυτερος ητανε!
ΥΓ2:ΜΠΑΤΗΣ Respect.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
playmaker raketas
QUOTE(BakariosG13 @ Mar 1 2010, 01:11 ) *
ΥΓ1:Τι του βρηκε ο Ζοτς αυτου του Τεπιτς???Συγγνωμη δηλαδη αλλα νομιζω οτι κ ο Κετσμαν καλυτερος ητανε!


Κάτι Τέπιτς βλέπω κι απορώ γιατί δε το επιδίωξα περισσότερο να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας...
nickomcbr
QUOTE(rchos @ Mar 1 2010, 01:05 ) *
Υ.Γ.3 αν βγει σημερα καποιος ολυμπιακος και πει οτι αποδειχτηκε ποσους πεκοβιτς θελει ο σοφοκλης μετα απο αυτα που γραφτηκαν την τεταρτη θα εχει αδικο?(για μενα θα εχει απλα ελπιζω να πιανεται το νοημα αυτου που θελω να πω)


Θα έχει. Με ένα παιχνίδι δεν αποδεικνύεται τίποτα. Ο Πέκο θα πάει πιο γρήγορα στο ΝΒΑ από τον Σόφο ( αν και για μερικούς εδώ μέσα αυτό είναι υποβάθμιση... ;-) ). Ίσως και γι αυτό να είναι λίγο "συγκρατημένος" φέτος... Σίγουρα από δυνατότητες ο Σόφο έχει αστείρευτες αλλά τη διάρκεια και το μυαλό πρέπει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια... Φοβερό παιχνίδι πάντως σήμερα. Τους πήρε παραμάζωμα.
matt walsh
QUOTE(kotzito @ Mar 1 2010, 01:02 ) *
Οποιος δεν ηξερε καθολου τις δυο ομαδες,θα νομιζε οτι οι ΔΔ,Σπανουλης,Νικολας και Χαισλιπ ειναι οι Λεμπρον,Παρκερ,Ουειντ και Γκαρνετ απο την περιγραφη του Μπατη.''Φοβερη πασα'',''καταπληκτικο τελειωμα'',''σουπερ αμυνα'',''μαγικη ταπα''.Προσπαθω να θυμηθω αν ακουσα καθολου κατι αντιστοιχο για παικτη του Ολυμπιακου.



Με κοντρα διαιτησια και δυο σημαντικοτατες απουσιες και οσει παροντες για 30 λεπτα,καταφεραμε τουλαχιστον μεχρι τελους να διεκδικουμε το παιχνιδι.Δεν νομιζω ουτε οτι ο ΠΑΟ εκανε τρομερη εμφανιση ουτε ο Ολυμπιακος απαισια.Σε καθε ντερμπι ο Ολυμπιακος κανει πολλα λαθη ειτε αυτα ειναι στις αλλαγες ειτε στις επιλογες στην επιθεση.Απλα σημερα ετυχε αυτα να του στοιχισουν πολλα καλαθια.Ο υγιης Ολυμπιακος πιστευω οτι θα κανει ενα τουλαχιστον διπλο μεσα στο ΟΑΚΑ στους τελικους.Ο Σοφο.Ο Παναθηναικος ηταν καλυτερος και πηρε μαλλον δικαια το παιχνιδι.Απο την αλλη ο Ολυμπιακος αν ειχε τους ψηλους του που θα προσφεραν γρηγορες αλλαγες στα πικ,πιστευω οτι θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι.Θα συμφωνησω οτι αυτο το παιχνιδι δεν λεει και παρα πολλα.Με αυτο το παιχνιδι του Ολυμπιακου,την εκνευριστικη ευστοχια του ΠΑΟ και τις απουσιες του Ολυμπιακου δεν μπορει να πει κανεις οτι καποια ομαδα ειναι καλυτερη.Απλα νομιζω οτι ο Ολυμπιακος φετος εχει τις δυνατοτητες να κανει το break.


Μαλλον αλλο ματς εβλεπες..ουτε καν εδρα δεν επαιξε η διαιτησια..τον Σχορστιανιτη δεν μπορουσανε να τον αγγιξουνε και εδινε φαουλ..δεν ειμαι παναθηναικος σταματηστε πια αυτη τη καραμελα με τη διαιτησια..ειναι εκνευριστικο..
rchos
QUOTE
Βγηκε ηδη,κοιταξε τα ποστ...


το δα αφου το γραψα.
α και εννοουσα πεμπτη.μετα τον αγωνα του παο με μπαρτσα.


το παιχνιδι αυτο εντελει ετσι οπως κατεληξε για τον ολυμπιακο μπορει να μην σημαινει και τιποτα.για τον παο αντιθετα παρα πολλα.αν ο σαρας μπορεσει να γυρισει στους τελικους τοτε ο παο θα εχει σαφες προβαδισμα και λογο εδρας.αν δεν γυρισει πιστευω οτι οι πιθανοτητες θα ειναι μοιρασμενες.εκτος αν συμβει τιποτα αλλο συνταρακτικο.

Υ.Γ. ο σοφο ανεβαινει.πολυ.ας συνεχισει ετσι.τιποτα αλλο.
Manu7
QUOTE(BakariosG13 @ Mar 1 2010, 01:11 ) *
Αυτος ναι,ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....βγαλμενος απο την προηγουμενη σεζον!
Πλεονεκτημα εδρας λοιπον εκτος συγκλονιστικου απροοπτου!Αν και σημερα ο Ολυμπιακος επαιζε χωρις
Μπουρουση-Κλειζα!Μην ξεχνατε οτι κι εμεις παιζαμε χωρις Σαρας-Τσαρτσαρη ενω ο Πεκοβιτς(δεν ειχε πατηματα.....)κ ο Φωτσης ηταν παρων-απων απο το ματς.Νικη ψυχολογιας και πιστευω κ η αρχη για την αντεπιθεση του Παναθηναικου!Μετα απο καιρο μπραβο στην ομαδα μας που επαιξε πρωτη φορα σαν πρωταθλητες......ακομα βεβαια με πληγωνει η ηττα απο την Μπαρτσα(Αχ και να παιζαμε ετσι την Πεμπτη!)

ΥΓ1:Τι του βρηκε ο Ζοτς αυτου του Τεπιτς???Συγγνωμη δηλαδη αλλα νομιζω οτι κ ο Κετσμαν καλυτερος ητανε!
ΥΓ2:ΜΠΑΤΗΣ Respect.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Νομίζω αντί για τον Τσαρτσαρή πήρες τον Heislip...
Και ο Σάρας ευτυχώς που δεν έπαιξε να λες...
Και τι πάει να πει ο Φώτσης παρών-απών σε όλο το ματς?
Ε άρα και εμείς πέρα από τις απουσίες τις 2,είχαμε παρών-απών τον Τεοντόσιτς,τον Χαλπερίν,τον Παπαλουκά και
πάει λέγοντας...
Ginobili
Όταν λέμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο...από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και μετά...δεν το λέμε στον αέρα.Ο Παναθηναικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση σήμερα,την καλύτερη φετινή μαζί με το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.Πολλά συγχαρητήρια σε Σπανούλη και Νίκολας που επιτέλους έπαιξαν μπάσκετ!!!! Και μπράβο στον Ομπράντοβιτς που διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε το τρομακτικό πρόβλημα που είχαμε απόψε με τα φάουλ σε Πέκοβιτς-Μπατίστ.


-Διαμαντίδη.....το @ στον υπολογιστή μου είναι πολύ μικρό για να πω πόσο μεγάλα @@ έχεις!!!!
-Μπράβο στον Χέισλιπ που μας πρόσφερε τις δύο ωραιότερες φάσεις του αγώνα.

-Φώτση...στον κόσμο σου εντελώς απόψε...."The imaginarium of doctor Parnassus...." icon_drunk.gif
GMlls
kotzito
Η ευκαιρια για αντικατασταση τελειωνει:
η μπαλα βρισκεται στην διαθεση του παικτη για επαναφορα

Ο αντικαταστατης θα παραμεινει εκτος οριογραμμης,μεχρις οτου οι διαιτητες δειξουν το σημα της αντικαταστασης

http://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_athl...basket-1-53.htm


Με βαση αυτα,και εχοντας κατα νου οτι την στιγμη που μπαινει ο Φωτσης το χρονομετρο εχει ηδη ξεκινησει μου δινεται η εντυπωση οτι η παραβαση σε αυτη την φαση ειναι καθαρη.Τωρα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια,αλλα ο κανονισμος δινει αυτη την εντυπωση.


edit:Στα ορια του triple-double ο ΔΔ.Πραγματικα respect

Nα ξεκαθαρισω οτι ο Παναθηναικος πηρε ΔΙΚΑΙΑ την νικη.Ηταν καλυτερος στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα και εδειξε πιο ετοιμος για αυτο το παιχνιδι.Η διαιτησια οσο και να επαιξε τον ρολο της,δεν καθορισε το αποτελεσμα.Απλα καταντα εκνευριστικο ο ΠΑΟ να παιρνει συνεχεια σφυριγματα ειτε τα χρειαζεται ειτε οχι.Μακαρι στους τελικους να υπαρχει μια διαιτησια 50-50.
AZ1980
Εντάξει, ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα κέρδιζε ο ΠΑΟ σήμερα, όπως και ότι, χωρίς πλέον το παραλυτικό άγχος της ομάδας που πρέπει μονίμως να αποδεικνύει πως "δεν αποτυγχάνει ποτέ" ή πως "όλο και κάποιο τρόπο θα βρει να κερδίσει", τα τρίποντα θα έμπαιναν.

Εκείνο που θα θυμάμαι ωστόσο για πάντα από αυτό το παιχνίδι ήταν η ΑΡΧΗΓΙΚΗ, ΗΓΕΤΙΚΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη. Σήμερα χρίστηκε και επισήμως Αρχηγός. Στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν, και με την ομάδα του στα σχοινιά, έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Μήτσο RESPECT 77.gif




bball.gif
Manu7
Vujcic 15 πονταλάκια σε 10 λεπτά...Μωρε μπράβο τον Νίκολα...
Και ο Τσίλι ωραίος...Επιθετικά βασικά...
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Feb 28 2010, 23:19 ) *
Όταν λέμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο...από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και μετά...δεν το λέμε στον αέρα.


Σίγουρα δε το λέμε στον αέρα... Όσο κι αν δεν ήασταν πολλοί που το είχαμε διακρίνει και υποστηρίξει, η πορεία των πραγμάτων σαφώς και μας δικαίωσε, όσο και αν δεν προλάβαμε τους 2 από τους 3 τίτλους. Ίσως προλάβουμε τον τρίτο. wink.gif



bball.gif
Razorblade Fish
QUOTE(GMlls @ Mar 1 2010, 01:20 ) *

48 ρανκιν ο Μητσος...Τι να λεμε τωρα...
apkat
Ναι ο Διαμαντιδης εκανε ισως την καλυτερη εμφανιση της ζωης του σε ενα πολυ μεγαλο ματς..Τον βοηθησε και το παιχνιδι του Ολυμπιακου αλλα το παιδι ηταν πραγματικα φανταστικο ειδικα στο πρωτο μερος..ρανκινγκ πρεπει να εχει γυρω στο 50 για να μιλαμε και με μετρησιμα μεγεθη..

Παντως του Ολυμπιακου του ελλειψαν πολυ οι παικτες του..Θεωρω δεδομενο οτι δεν θα επαιζε τοσο κλειστα αφηνοντας τοσα σουτ που εδωσαν φοβερο ρυθμο στον παο.Φαινεται ποση δουλεια κανουν και ο Μπουρουσης και ο Κλειζα και στο ριμπαουντ και στην αμυνα..Αλλωστε δεν ηταν το προβλημα η επιθεση αφου εβαλε 90 ποντους στο ΟΑΚΑ..Αμυντικο ηταν το θεμα στην αντιμετωπιση του πικ ν ρολ που μετα τις περιστροφες εβγαζε ελευθερο σουτ..Με Μπουρου συμπληρωματικο του Σοφο ο Ολυμπιακος θα εκοβε πολυ καλυτερα αυτην την απειλη ενω με τον Κλειζα θα ειχαμε πολυ καλυτερες περιστροφες στην αμυνα..Και οι 2 βεβαια παιζουν τεραστιο ρολο στο ριμπαουντ..

παντως ο Ολυμπιακος δεν νομιζω οτι με τα δεδομενα σημερα εχασε καμια ευκαιρια..ΔΕν θα μπορουσε με αυτες τις απουσιες να παρει το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ..Θα χει αλλες 3 ευκαιριες και προσωπικα πιστευω οτι μπορει να κανει διπλο εκει πληρης.Μπραβο του παντως που το παλεψε μεχρι τελους..

Και ξανα μπραβο στον παο για την καθαρη νικη του..
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ Mar 1 2010, 01:23 ) *
49 ρανκιν ο Μητσος...Τι να λεμε τωρα...

Καλός είναι μωρέ... smiley.gif
saniboy
QUOTE(nickomcbr @ Mar 1 2010, 01:15 ) *
Θα έχει. Με ένα παιχνίδι δεν αποδεικνύεται τίποτα. Ο Πέκο θα πάει πιο γρήγορα στο ΝΒΑ από τον Σόφο ( αν και για μερικούς εδώ μέσα αυτό είναι υποβάθμιση... ;-) ). Ίσως και γι αυτό να είναι λίγο "συγκρατημένος" φέτος... Σίγουρα από δυνατότητες ο Σόφο έχει αστείρευτες αλλά τη διάρκεια και το μυαλό πρέπει να φάει ακόμα πολλά καρβέλια... Φοβερό παιχνίδι πάντως σήμερα. Τους πήρε παραμάζωμα.


Καλα και ο Πεκοβιτς στο ΝΒΑ, οπως ειναι τωρα, ανεκδοτο θα ειναι...

Αμυνα, ριμπαουντ ,παιχνιδι με προσωπο ...ανυπαρκτος ...τον σωζει οτι ειναι ο καλυτερος με πλατη..

Μεγαλο παιχνιδι απο Σοφο σημερα ...αλλα απολαυσε και ιδιαιτερη ''ασυλια'' αμυντικα και επιθετικα...

Ο Παναθηναικος σημερα στηριχθηκε ολοκληρωτικα στους 3 κοντους σημερα και ο ΟΣΦΠ αντιστοιχα στην ρακετα του..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.