Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βραβεία "ΚΡΑΞΙΩΝ 2013"
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
j-kidd13
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ




Το γεγονός που όλοι περιμένατε έφτασε.
Η στιγμή που θα δικαιώσει τους αγώνες (τα ποστ) που με τόσο κόπο κάνατε σε αυτό εδώ το φόρουμ,για την χρονιά που μας χαιρετά σε 12 μέρες.
Με ενθουσιασμό το basketforum.gr ανακοινώνει τα "Βραβεία Κραξίων 2013".
Τα γνωστά στα παλιότερα μέλη ως basketforum awards,τα οποία με νονό τον sacarame απο εδώ και στο εξής μετονομάζονται σε Βραβεία Κραξίων.
Για τα νεότερα μέλη που δεν έχουν γνώση,να πούμε οτι θα έχουν την ευκαιρία εφόσον το επιθυμούν,να ψηφίσουν στις κατηγορίες που θα παραθέσουμε παρακάτω,με σκοπό να βγάλουμε στο τέλος τους "διακριθέντες","δημοφιλέστερους" κλπ κλπ του φόρουμ για το 2013.
Η διαδικασία αυτή γίνεται με έναν και μόνο σκοπό:Να βγάλουμε τον χαβαλέ (όχι τον λυκειάρχη του Ρόδα,τσάντα και κοπάνα),το καλαμπούρι και την πλάκα που όλοι έχουμε,μέσα στο εορταστικό κλίμα που έχει μπει στην καθημερινότητα μας,στον μέγιστο βαθμό τους,και όχι η δημιουργία παρεξηγήσεων,αντεκλίσεων,βγαλσίματος χολής(Mπαμπινιώτης mode) και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό ή να δημιουργήσει εντάσεις.

Oι κατηγορίες που θα ψηφίσει όποιος θέλει είναι οι εξής:

MVP (Most Valuable Poster)
MPP (Most Predictable Poster)
MUP (Most Unpredictable Poster)
ROY (Rookie of the Year)
ΜΟΥ (Moderator of the Year)
Best /Worst Avatar
Best Signature
King/Queen of Off-Topic(το μέλος που ποστάρει πιο πολύ στο off-topic κομμάτι του φορουμ)
Post of the Year (μπασκετικο)
Post of the Year (χιουμοριστικο)
Βasketforumακιας (αυτός δηλαδή που είναι ολημερίς στο φόρουμ, διαβάζει τα πάντα και ποστάρει για τα πάντα)
Μανούρας ( αυτός που με τα πόστ του, ηθελημένα ή κατά λάθος, ανάβει τα αίματα στις κουβέντες)


Kαι σαν έξτρα μπόνους κατηγορίες,οι οποίες δεν θα μπουν σε διαδικασία καταμέτρησης οι εξής:

  1. Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013
  2. Ειδικό βραβείο basketforum
(οπου ο καθένας μπορεί να δώσει σε όποιον θέλει,όποιο βραβείο θέλει,αρκει να είναι πάντα σε κομψά και κόσμια πλαίσια και χωρίς να οδηγήσει σε οποιασδήποτε μορφής παρεξήγηση,ξαναλέμε οτι σκοπός των βραβείων είναι ο χαβαλές και η πλάκα και όχι οι παραξηγήσεις...)

Ο καθένας μπορεί να δώσει απο 1 μέχρι 3 ψήφους...
Η διαδικασία είναι ανοιχτή απο σήμερα μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου,οπότε θα κλείσουμε για να κάνουμε την αρχική καταμέτρηση,και θα επανέλθουμε με τα αποτελέσματα,που θα οδηγήσουν στη δημιουργία poll με τους επικρατέστερους υποψηφίους για να βγούν οι νικητές κάθε κατηγορίας.

Αυτα......

Καλες ψήφους and let the havale begin!!!
j-kidd13
Απλα,προσπαθηστε να κρατησετε την σειρα των βραβειων οπως την ανεβασαμε(με ενα απλο copy paste),καθως θα μας βοηθησει πολυ στην καταμετρηση,να ειναι ολες οι ψηφοι με την ιδια σειρα.

Ευχαριστουμε.. smiley.gif
nikolas12
Βλέπω το Best Youngster το βγάλατε από κατηγορία. Ε βέβαια τώρα που ενηλικιώθηκα ποιος θα το παίρνει παμψηφεί κάθε χρονιά; tongue.gif
Εγώ τα μπασκετικά ποστ φέτος τα παρακολούθησα λιγότερο από άλλες χρονιές, οπότε από τα φόρουμ που συμμετέχω θα δώσω τα εξής:

Στον T.W.Is.M τα MPP (γιατί σχεδόν σε κάθε ποστ θα κράξει τους Σέρβους, το Μουρίνιο ή τη Shield. Τουλάχιστον αντιπαθώ εξίσου όλους αυτούς και απολαμβάνω κάτι τέτοια ποστ), το ΜΟΥ, το Best Avatar (Undertaker είναι αυτός) και το Basketforumάκιας, γιατί είναι πανταχού παρών.
Στον mixalisgate7 το ROY.
Για το Μανούρας, το Worst Avatar/Signature και τα υπόλοιπα κάποια έχω στο μυαλό μου.
j-kidd13
MVP: Mου αρεσουν τα ποστ του παρισινου οποτε εχει τον χρονο να ποσταρει,lakersdynasty επισης.
MPP: Ο Nuntius καθε μερα που παιζει η Ιντιανα,ο Twism για τον Λεμπρον.
MUP: Shooter for me,και ο sheed απο κοντα...
ROY:Εδω δεν ξερω και ποιοι ειναι νεοι οποτε δεν μπορω να ψηφισω κατι...
ΜΟΥ: ο ΚΥΡΙΟΣ sacarame που προβιβαστηκε σε αφεντικο...
Best /Worst Avatar: germany96,sacarame,pierce για best,και για worst δεν ξερω...Ισως τοy quincy,μου κανει καπως να βλεπω μουστακα και γυαλουρα κερτ ραμπιδη....
Best Signature: bbplayer με την τριπονταρα του Μητσαρα στη Βαρκελωνη(το χει κι αλλος φιλος νομιζω),και spysta με τον σπαιντερμαν...
King/Queen of Off-Topic: greeneyes13,magnus,hlr
Post of the Year: Επειδη δεν θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο,θα βαλω το πολυ καλο αφιερωμα για το ευρωμπασκετ
Post of the Year: Το στυλιστικο αλλα Μαρκελος Νυκτας ποστ του Σπυρου για το ντυσιμο των παικτων στην promo φωτο με την κουπα στο f4...
Βasketforumακιας: sacarame,zoys
Μανούρας: kseplenhs,roko,dimit

Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013: Για μενα ηταν η κ....α που ενιωσα οταν εβαλε ο Μητσαρας την 3πονταρα με τη Μπαρτσελονα....Και ξεχασα να βαλω τη στιγμη που ειδα το Αλεξανδρειο να χειροκροτει τον Γκαλη για ωρα,και τον Γιαννακη να τον αγκαλιαζει...

Ειδικό βραβείο basketforum: Συμπαραστασης στον Σπυρο και τους 1500+ χαμενους ποντους του τραυματια Ροντο που τον αφησαν να παιζει με 8 και του στερησαν την κουπα(τι,δεν επαιζε με 8???? blink.gif ) και επισης βραβειο ποικιλοmorfiας στον HLR που θα ποσταρει για την αγωνιστικη του βολευ μεχρι το νεο σιντι της πεγκυς και τα οικονομικα της χωρας...Σπεσιαλ βραβειο και για την παρουσιαση του σιντι της Ζηνας!!!! tongue.gif
Zoys
MVP (Most Valuable Poster): Germany96, Weekendman, GK_23, Anaz, lakersdynasty (τρεις ήταν λίγοι και αν θέλω να είμαι ακόμα πιο σωστός θα έπρεπε να βάλω καμιά 10αρία γιατί και τώρα αδικώ πολλά παιδιά που διαβάζω ευχάριστα στο forum)
MPP (Most Predictable Poster): T.W.Is.M. (φορ έβερ εντ έβερ), Nuntius (στα της Indiana)
MUP (Most Unpredictable Poster): SG3ptshooter
ROY (Rookie of the Year): Μόνο ο yorgos μου έρχεται κι αυτός δεν είναι πραγματικά rookie αφού βλέπω ότι είναι γραμμένος από το ’09
ΜΟΥ (Moderator of the Year): aegeansheed, gspara
Best Avatar: sacarame (μακράν όμως biggrin.gif ), vastravoud, spysta (σταθερές αξίες)
*Ξεχωριστή αναφορά στην φωτογραφία χρήστη του kseplenhs laugh.gif
Worst Avatar: sni79per
Best Signature: spysta, (για τα ωραία gif), LFO, Tobias Funke
King/Queen of Off-Topic: captain charisma, greeneyes13
Post of the Year (μπασκετικο): Ενδεικτικά, τέσσερα από τα καλύτερα (ξεπερνώ το όριο των τριών, αλλά αξίζει)
1) Germany96 για Acie Law:
QUOTE(Germany96 @ Feb 28 2013, 23:22 ) *
Ο Law έχει ένα θέμα με την σταθερότητα στην απόδοση του. Το τελευταίο διάστημα όμως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και υπό αυτό το πρίσμα, όντως η σημερινή του απόδοση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Πάντως είναι σπουδαίο εργαλείο, καταπληκτικός στην άμυνα στην μπάλα, ικανότατος στο να οδηγεί τον προσωπικό του αντίπαλο σε λάθη, ανοίγοντας αιφνιδιασμό για τον Ολυμπιακό τον οποίο μπορεί πολύ εύκολα και να κλείσει ο ίδιος. Το σκαρί του αντέχει κραδασμούς, έχει καλό ball handling και είναι πολύ αποτελεσματικός στο drive, παρ’ ότι δεν συνηθίζει να παίρνει εξεζητημένες προσπάθειες, δεν φοβάται να τελειώσει φάσεις σε κρίσιμα σημεία των αγώνων. Το σουτ τριών πόντων μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη δύναμή του αλλά ταιριάζει πολύ καλά με τον Σπανούλη σαν δεύτερος πόλος δημιουργίας (όταν οι αντίπαλοι βγαίνουν δυναμικά στο screen που παίρνει ο Βασίλης και σπάνε το pick&roll play, όταν παίρνει την πάσα ο Acie συνεχίζει να υπάρχει ροή στην επίθεση της ομάδας). Το δυνατό του σημείο είναι το transition game αλλά παραμένει χρήσιμος και σε set επιθέσεις και σαν πρώτος δημιουργός.

Όταν τον απέκτησε ο ΟΣΦΠ ήμουν αρκετά διστακτικός αλλά βγήκε λίρα εκατό. Η ικανότητα του στην πιεστική προσωπική άμυνα και η αποτελεσματικότητά του στο transition (που παραμένει το ισχυρότερο ατού και της φετινής ομάδας) λύνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού (που σε καταστάσεις 5vs5 αρκετά συχνά βραχυκυκλώνει, ανάλογα και με την φόρμα του Σπανούλη). Μακάρι ο Perkins να προσαρμοστεί και να αυξηθεί περισσότερο η περιφερειακή αμυντική ένταση της ομάδας, γιατί η άμυνα στο pick&roll με τον Josh στη ρακέτα είναι σχεδόν καμένο χαρτί (ακόμα και σήμερα που ήταν σχεδόν άχαστος, συνέδραμε αποφασιστικά στο να πιάσει season highs σε ένα σωρό στατιστικές κατηγορίες ο –εδώ συμφωνώ με τον HLR- αστείος Falker).

Ας ελπίσουμε ψυχολογικά να πάρει τα πάνω του ο Josh επιθετικά και να καλύπτει με αυτόν τον τρόπο τις άλλες αδυναμίες του και σε συνδυασμό με σποραδικές καλές άμυνες σε κάποια ταιριαστά match-up ίσως να σταματήσει να μοιάζει τόσο τραγικά εξόφθαλμα λάθος η επιλογή του για την ρακέτα της ομάδας.


2) Spysta για κάφρους (μπασκετικό δεν είναι, αλλά με εκφράζει απόλυτα):
QUOTE(spysta @ Feb 10 2013, 19:08 ) *
ακουω οτι ο Αγγελοπουλος κοιταει στεναχωρημενος τον κοσμο ... ΕΣΥ εχεις την δυναμη να ζητησεις να μπουν παιδακια μεσα με κηδεμονες .. και ας μην ερθουν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ οι οργανωμενοι στο ΣΕΦ !!!

οταν βαζεις πρεζακια με full face μεσα στο γηπεδο .. ΑΥΤΟ θα εχεις.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
εναν μ@λακα με κοκκινο μπλουζακι να κυνηγαει εναν αλλον μ@λακα με πρασινο μπλουζακι για να παιξουν ξυλο στο κεντρο του γηπεδου

---->βγαλτε τους ολους εξω απο το γηπεδο πριν γινουμε περισσοτερο ρεζιλι διεθνως



MΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΚΗΔΕΟΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ !!!

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ Γ#Μ$%ΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ!!!!

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ Κ**ΛΟΥ !!!! Ε Λ Ε Ο Σ


3) GK_23 και duncan21 για το ναυάγιο της Εθνικής…
QUOTE(GK_23 @ Sep 15 2013, 11:39 ) *
Έχουν γραφτεί του κόσμου οι συνομωσιολογίες μετά τη χθεσινή ήττα...

Αφού λοιπόν ψάχνουμε ντε και καλά να βρούμε προβλήματα εντός ομάδας γιατί τότε κανείς δε γράφει το προφανές;

Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια inside info για να διαπιστώσεις πως ο προπονητής είχε πρόβλημα με 2 συγκεκριμένους παίκτες από τη φετινή ομάδα. Φαίνεται από τον τρόπο που τους χρησιμοποιούσε και από τον τρόπο που αυτοί αντιδρούσαν όταν κάθονταν στον πάγκο. Γράφεται και ανοικτά πλέον από τους δημοσιογράφους (όχι από αυτούς που είναι στη Σλοβενία) πως ο Φώτσης παίζει φέτος κατόπιν άνωθεν παρέμβασης.

Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός προπονητής ο Τρινκιέρι. Σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης. Αλλά όταν επί 4 συνεχόμενα χρόνια η εθνική με 3 διαφορετικούς προπονητές καταγράφει αποτυχίες (εξαίρεση το 2011 όπου τηρουμένων των αναλογιών η πορεία ήταν θετική) δεν γίνεται να φταίει μόνο ο προπονητής και κανένας άλλος. Τα περί "Σπανούλη που δεν ήθελε τον Καλάθη" είναι σενάρια που ξεπερνούν και αυτά του Σπίλμπεργκ. Πρώτη φορά δηλαδή η ΕΟΚ αποδεικνύει πως είναι αρτηριοσκληρωτική σε τέτοια ζητήματα; Ξεχνάτε τι έγινε πέρυσι με τον Μαυροκεφαλίδη; Ξεχνάτε πως όταν ο Παπαλουκάς ζήτησε το 2010 να ενταχθεί αργότερα στην προετοιμασία, του φέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο; Ξεχνάτε τι έγινε το 2007 με τον Φώτση που δεν έπαιξε στην Ισπανία;

Κατά την γνώμη μου είναι νοσηρό το κλίμα γύρω από την ομάδα. Από εκεί ξεκινούν τα πάντα. Και η υπερεκτίμηση του ρόστερ από εκεί ξεκινάει. Για να φανούν αρεστοί στο Βασιλακόπουλο οι δημοσιογράφοι γράφουν περί "χρυσού", περί "καλύτερου ρόστερ" κλπ. Αυτό παρασύρει και τον κόσμο και δημιουργούνται προσδοκίες που με τη σειρά τους φορτίζουν με έξτρα πίεση την εθνική ομάδα. Επειδή κάποιοι από τους παίκτες μας έχουν κατακτήσει τρόπαια ως μέρος μιας ομάδας, αυτό δεν σημαίνει πως είναι αυτόματα και ατομικά καλύτεροι από άλλους που δεν έχουν κατορθώσει κάτι αντίστοιχο.


QUOTE(duncan21 @ Sep 16 2013, 17:28 ) *
Είναι δύσκολο να κάνεις απολογισμό τέτοιες ώρες...Η αποτυχημένη πορεία της Εθνικής πήρε-παίρνει τόσο μεγάλες διαστάσεις γιατί δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.Ενώ οι παίκτες ήταν σεμνοί και ταπεινοί στις δηλώσεις τους,ο Τρινκιέρι προφανώς νόμιζε ότι θα προπονούσε τη Dream Team μ' αυτά που έλεγε και αναπαρήγαγαν συνεχώς οι ΑΡΔ(sorry).Υπερεκτιμήθηκε αρκετά το ρόστερ μας συναρτήσει των απουσιών των άλλων ομάδων(βάζω και τον εαυτούλη μου μέσα).Ένα ρόστερ που έμοιαζε προβληματικό και ανισόρροπο εξ αρχής.

-Φταίει ο Τρινκιέρι για τη στελέχωση του ρόστερ και για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του τουρνουά.Η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος αμυντικά και επιθετικά.Δεν πήρε το 100% των παικτών του επ'ουδενί ενώ παραγκωνίστηκαν ή δεν έπαιξαν όσο θα 'πρεπε κάποιοι παίκτες(Περπέρογλου,Μπουρούσης,Πρίντεζης και Φώτσης λιγότερο) κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

-Φταίνε οι παίκτες γιατί έδειξαν έλλειψη συγκέντρωσης(ριμπάουντ,βολές) και έλλειψη πάθους σε κάποια παιχνίδια.Παλεύαμε χαμένα ματς όταν ήταν ήδη αργά.

-Φταίνε οι τραυματισμοί που δεν μας άφησαν σε ησυχία σ' όλο του τουρνουά.

-Φταίει ο Βασιλακόπουλος γιατί ζει ακόμα.

Η ΕΟ έχει παρόν και μέλλον.Έρχονται ταλαντούχοι πιτσιρικάδες από πίσω αλλά πρέπει να βρεθεί κάποιος να πάρει τα κλειδιά της ομάδας και να 'χει όρεξη για δουλειά.Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον καταλληλότερο για τον πάγκο της απ' το Γιαννάκη.Το 'χει κάνει ήδη μια φορά,μετά τους Ολυμπιακούς του 2004.Ξεσκαρτάρισμα των βετεράνων στο ρόστερ,μένουν 2-3 έμπειροι για να μη χαθεί η ισορροπία στα αποδυτήρια και να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα.Δεν πρόκειται ποτέ να αφανιστούμε απ' το μπασκετικό χάρτη γιατί ξέρουμε μπάσκετ,υπομονή θέλει και ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ.


Post of the Year (χιουμοριστικο): Εδώ έχουμε τριλογία μέγα ατακαδόρου

1) Kseplenhs για το Μακάμπι-Ολυμπιακός:
QUOTE(kseplenhs @ Jan 25 2013, 09:42 ) *
Να είσαι στο καράβι και να βλέπεις το παιχνίδι σε μια τηλεορασούλα...3ων ιντσών το πολύ.Και 3 λεπτά πριν το τέλος να κόβεται το σήμα λόγω κακοκαιρίας και ο μ@λακαντρέας στο κοκπιτ να αλλάζει την ετ1 με την νετ.Εκεί ένιωσα στο dna μου την ύπαρξη νουκλεοτιδίων ενός serial killer με ξεκάθαρο στόχο όλο το προσωπικό του καραβιού.Σκοτείνιασα μα το θεό...

(τελικά πρέπει να έπεσε το απαραίτητο μπινελίκι -και απειλές ενδεχομένως- και ξαναγύρισε το κανάλι στην ΕΤ1 έχοντας χάσει 1 λεπτό αγώνα μόνο)


2) Kseplenhs για morfi:
QUOTE(kseplenhs @ Mar 6 2013, 13:32 ) *
ποιά είναι η γνωστή "πανελίστρια" που πιάσανε να κάνει βίζιτες στη βουλγαρία?

Θέλω να την πασάρω στον morfi


3)Kseplenhs για Καρντίτσαν τζάιαντ:
QUOTE(kseplenhs @ Dec 20 2013, 09:01 ) *


@0:30

Αφουγκραστείτε φαντασία και αγνό μπασκετικό iq...

smiley.gif
Βasketforumακιας: Θα μπορούσα να είμαι και εγώ αφού το περασμένο τρίμηνο ήμουν πιο συχνά από ποτέ μέσα. Ψηφίζω πάντως J-kidd13.
Μανούρας: manj13 (το man από το manούρα θα βγαίνει σίγουρα), dimit (για προφανείς λόγους)
Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013: Η εκδήλωση του Άρη προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών Νίκου Γκάλη, σε συνδυασμό με την συνέντευξη του στον συγχωρεμένο Φίλιππο Συρίγο.
Και σε πιο προσωπικό (γαυρο-μαδριλένικο) επίπεδο ο τελικός Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ.
Ειδικό βραβείο basketforum: Στον άνθρωπο μας στην Euroleague, Scotty Hopson, που ανυπομονεί για τα επόμενα βίντο-αφιερώματα του forum. tongue.gif Σοβαρά τώρα, στον sacarame για την ανανέωση και τις φετινές καινοτομίες του forum, αλλά και για το άνοιγμα του καναλιού στο youtube. Επίσης σε όλα τα παιδιά για την ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά που έκαναν στα αφιερώματα NBA-Euroleague-Eurobasket! 77.gif
Magnus92
Ας δικαιολογησω, λοιπον, τον τιτλο μου ! tongue.gif

MVP Weekendman , lakersdynasty και ΟΛΟΙ οι Αρειανοι του φορουμ για το εξειρετικο μπασκετικο τους επιπεδο

MPP ο TWIsM , o Νουδιος και ο Σναηπερ

MUP o 'sheed , o Τομπιας και ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ dimit

ROY δεν ξερω ποιοι ειναι οι νεανιες tongue.gif

ΜΟΥ Χαλαρουιτα : Sac the King , ο Βαστρ και ο Γκανταλφ

Best /Worst Avatar Best: Sac, spysta , Λαστιχος και vastravoud ( κλεβω λιγο...)
Worst : .... δεν σκεφτομαι κατι ...

Best Signature Του spysta

King/Queen of Off-Topic για να μην αυτοψηφιστω : HLR , frenchman , greeneyes

Post of the Year (μπασκετικο) Τα εξαιρετικα αφιερωματα σε ΕΒ και ΕL 41.gif

Post of the Year (χιουμοριστικο) οι τρολιες του dimit

Βasketforumακιας Sacarame , HLR και ΣουΓκου

Μανούρας ευκολακι : LFO και kseplenhs ( θα μπορουσαν ανετα να βγαζουν το μεροκαματο τους στον "Γαυρο" smiley.gif ), και ο Pierce





Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013
1) Το φιλικο για τον μεγαλο Νικο Γκαλη στο Παλε
2) Η κυριαρχια του Ολυμπιακου στο Φ4
3) Το μεγαλο σουτ του 3D στην Βαρκελωνη


Ειδικό βραβείο basketforum
Κλασσικα σε pmam και Timemaster για τις μπασκετοσυναντησεις μας ...
Και ενα μεγαλο βραβειο στον αγαπημενο ζουζουνογαργαλιαρη μου , τον Κουτς wub.gif
sacarame
QUOTE(Magnus92 @ Dec 27 2013, 15:57 ) *
Και ενα μεγαλο βραβειο στον αγαπημενο ζουζουνογαργαλιαρη μου , τον Κουτς wub.gif



Και είχαν κυκλοφορήσει κάποιες βρώμες ότι ο Κουτς το μαστιγώνει το δελφίνι, αλλά δεν ήθελα να τις πιστέψω.... smiley.gif
Quincy
MVP (Most Valuable Poster) : Air And King, baskethood, lakersdynasty bball.gif
MPP (Most Predictable Poster) : Nuntius, Captain Charisma .Φανταστείτε να έπαιζε ο Dirk στους Pacers !! ugly8.gif
MUP (Most Unpredictable Poster) : SG3ptshooter ninja.gif
ROY (Rookie of the Year) : louie, Dancing Madly Backwards, Rated:(en)joy 41.gif
ΜΟΥ (Moderator of the Year) : μέχρι να γίνει ο kseplenhs mod στα παρασκηνιακά και όσο σηκώνει Ευρωκούπες ο Σπανούλης, μόνο T.W.Is.M. thumbsup.gif
Best Avatar : Air Kef hands down 77.gif
Worst Avatar : Colonel Gomelsky peace.gif
Best Signature : Spysta afro.gif
King/Queen of Off-Topic : HRL, Magnus92 offtopic.gif
Post of the Year (μπασκετικο) : Δύσκολο αυτό. Έλειπα από το forum λόγω εξεταστικής και στους τελικούς του NBA, και στο Eurobasket οπότε έχω χάσει ένα κάρο από post of the year posts. torture.gif
Post of the Year (χιουμοριστικό) : Σίγουρα του kseplenhs αλλά ποιό να πρωτοδιαλέξεις. Ισως το πιο πρόσφατο με την signature move του Μαυροκεφαλίδη με το οποίο γελούσα κάνα 20λεπτο 24.gif
Βasketforumακιας : sacarame blove.gif
Μανούρας : dimit, LFO 65.gif

Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013 : Μάλλον η ανέλπιστη νίκη επί της Ισπανίας, άσχετα αν δεν είχε νόημα στο τέλος. icon_tomato.gif
Dancing Madly Backwards
MVP Πολλοί (για αυτό γράφτηκα στο φόρουμ γιατί είστε ωραίοι!) Quincy, Kseplenhs J-kidd 13 (token poster αντίπαλης ομάδας, πως λέμε token black guy κλπ,), Nuntius, bbplayer13 (extra token επειδή σπάει πολλά "κλισέ" μπασκετοπαναθηναικών.)
MPP (Most Predictable Poster) Manj13 μακράν.
MUP (Most Unpredictable Poster) rakos
ROY (Rookie of the Year) yorgos επειδή μάλλον το "πολύ" ποστάρισμα το άρχισε φέτος και λόγω αβίαστης αντικειμενικότητας
ΜΟΥ (Moderator of the Year) sacarame (λόγω πίστης στους ΝΟΜΟΥΣ κιετσι)
Best /Worst Avatar Best : "I AM WATCHING YOU" (στείλε το φουλ gif, σε παρακαλώ!) kai worst, άνετα sniper79.
Best Signature SG3Pshooter, αυτός τέλοσπάντων, γιατί COMMUNITY.-
King/Queen of Off-Topic δεν εχω ιδέα. Μάλλον ο Νικόλας ο μάστερ οφ πάπετς και σλεηερ.
Post of the Year (μπασκετικο) Κάποια ανάλυση του badder για τον τελικό της Κων/Πολης, δεν το θυμάμαι, ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποστ.
Post of the Year (χιουμοριστικο) Κάποιο του kseplenh, αρκετά δηλαδή απλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω συγκεκριμένο.
Βasketforumακιας (αυτός δηλαδή που είναι ολημερίς στο φόρουμ, διαβάζει τα πάντα και ποστάρει για τα πάντα) Yorgos, νομίζω
Μανούρας ( αυτός που με τα πόστ του, ηθελημένα ή κατά λάθος, ανάβει τα αίματα στις κουβέντες) dimit, rakos.


Kαι σαν έξτρα μπόνους κατηγορίες,οι οποίες δεν θα μπουν σε διαδικασία καταμέτρησης οι εξής:

  1. Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013 Αυθεντικά και ξεκάθαρα μπασκετική η φάση με τον Γκάλη. Στο πιο οπαδικό το τρίποντο του Σπανούλη από τα 9 μέτρα στον τελικό του Λονδίνου που "καθάρισε" το ματς και η αφεντιά μου να γκαρίζει "ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".
  2. Ειδικό βραβείο basketforum Δεν ξέρω, σε όλους, είναι πολύ καλό το όλο πακέτο και συμφέρει!
(οπου ο καθένας μπορεί να δώσει σε όποιον θέλει,όποιο βραβείο θέλει,αρκει να είναι πάντα σε κομψά και κόσμια πλαίσια και χωρίς να οδηγήσει σε οποιασδήποτε μορφής παρεξήγηση,ξαναλέμε οτι σκοπός των βραβείων είναι ο χαβαλές και η πλάκα και όχι οι παραξηγήσεις...)

Βραβείο υπερανάλυσης (είτε καλής, είτε βαρετής - για μένα πάντα): Parisinos

Rated: (en)joy
Αν και με καθυστέρηση ας πω και εγώ τη γνώμη μου.
MVP (Most Valuable Poster) Αν και πιστεύω ότι είναι παραπάνω απο ένας αυτοί που το αξίζουν και παρόλο που δεν γράφει συχνά τελευταία θα πω τον lakersdynasty.
MPP (Most Predictable Poster) Nuntius στο thread των Pacers κατά την διάρκεια των αγώνων -no offense ελπίζω. cool.gif
Best Avatar Air Kef για τρελό καλτ I'm watching you από Μπαρτζώκα biggrin.gif , sacarame - Της Ελλάδος τα παιδιά και Magnus92 για Klaus Nomi.
Best Signature Tο reverse gif του Pierce.
Βasketforumακιας (αυτός δηλαδή που είναι ολημερίς στο φόρουμ, διαβάζει τα πάντα και ποστάρει για τα πάντα) manj13
Μανούρας ( αυτός που με τα πόστ του, ηθελημένα ή κατά λάθος, ανάβει τα αίματα στις κουβέντες) dimit
Air Kef
Xαίρομαι ο Μπαρτζώ με τον Τόμιτς τρομοκρατούν κόσμο, εδώ στην μεγαλύτερη ανάλυση που το έχω:

http://imageshack.us/a/img600/9435/g9e.gif

smile.gif
doctor_dru
Καταϊδρωμένος ας γράψω και γω τα δικά μου.... blove.gif

MVP (Most Valuable Poster) : Parisinos,gspara,sni79per,Quincy,TakeshyKurosawa(είστε και πολλοί πανάθεμά σας)
MPP (Most Predictable Poster) : Nuntius(Pacers!!),pain of salvation(γερά Κουκακάρα)
MUP (Most Unpredictable Poster) : louie
ROY (Rookie of the Year) : louie,yorgos
ΜΟΥ (Moderator of the Year) : gspara,sacarame
Best Avatar : aouas,sacarame,bbplayer
Worst Avatar : kseplenhs
Best Signature : bbplayer,Rated: (en)joy
Βasketforumακιας : sacarame,manj13,zoys,J-kidd13
Μανούρας : dimit,roko,patrinos777

Kαλύτερη μπασκετική στιγμή 2013 : Το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.