Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Κυριακή πήγε το ματς .

OAKA 19:00
Α.Ε.Κ.- ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Διαιτητές : Καρούσης, Παπαπέτρου, Καλδίρης
Κομισάριοι : Ορφανός, Παλάτος
Pierce
τηλεοπτικη καλυψη μιας που ειναι κεκλεισμενων ; ή ζηταω πολλα;
Jimar
ο τσαμης θα παιξει ?
ashton
ΔΕΝ υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

ο Τσάμης έχει επιστρέψει απο τη Δευτέρα στις προπονήσεις.
ashton
AEK - OΛΥΜΠΙΑΔΑ 83-59

Mόλις γύρισα από το γήπεδο.
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα και εγκλώβισε την περιφέρεια της Ολυμπιάδας.
Εξαιρετική εμφάνιση ο Ταπούτος.
Πολύ καλός και ο Κυρίτσης που ήταν 1ος σκόρερ αλλά ήταν κάπως ατομιστής.
Καλοί οι Avery, Kzell, Μπάρλος, Τσάμης

Περισσότερα (και φωτο) σε λίγο
ashton
Λοιιιιιιιιιιιιιιιιποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
νννν

Προθέρμανση :














Κι επειδή η σημασία είναι και στις λεπτομέρειες, ενώ κάποτε παίζαμε Ευρωλίγκα και δεν υπήρχε διαφημιστική πινακίδα ούτε για δείγμα, σήμερα είχαμε και το μεγάλο μπάνερ που έπαιζε το 'η Βασίλισσα Επιστρέφει', τη Βιακάρ και τον Τζιβελέκα με τα γλυκά του, υπήρχε ένα μεγάλο σήμα της ΑΕΚ στη σέντρα, winbet στον 'κύλο των βολών', QATAR Airways στο πλάι, ΟΠΑΠ κλπ.




ο Pearson και πάλι εκτός 12άδας, μαζί με Παπανικολάου, Συ και Ηλιόπουλο.




Πρίφτης
ashton
Αγωνιστικά, η Ολυμπιάδα το πάλεψε στην αρχή εκμεταλλευόμενη τον Nagys που δεν είχε αντίπαλο στα μετρα του, αφού εμείς ξεκινήσαμε και παίξαμε σχεδόν ολο το ματς άλλωστε με σέντερ τον K'zell, αλλά και τον Gibbs που θυμίζει Μιλίσεβιτς στο πιο κοντό και πολύ πιο γεμάτο, αλλά τα έχωνε τα καλάθια.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με
Vasiljevic, Χατζή, Κυρίτση, Μπάρλο, Wesson.
Αρχίσαμε να ρολάρουμε όταν πέρασε ο Avery με τον Ταπούτο . Έκλεισε η άμυνα μας, πιέσαμε στην περιφέρεια και σιγα-σιγά η διαφορά ανέβαινε. Το ματς είχε ουσιαστικά λήξει από το 15'. Από εκεί και πέρα δεν ήταν φυσικά αδιάφορο, αφού είδαμε όλους τους παίκτες να μπαίνουν λίγο ή πολύ ώρα στο παρκέ, αλλά και πως η ομάδα έδειξε καλή νοοτροπία μη χαβαλεδιάζοντας λόγω της διαφοράς καθώς συνέχισε να παίζει άμυνα μέχρι το τέλος.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση - κυρίως από την άμυνα και την ομαδικότητα.
Το κακό είναι πως υπάρχει μαύρη τρύπα κάτω από το καλάθι. Μιλάμε πως ο Scott έπαιζε βασικός αέρα στη φετινή ΑΕΚ....
ο Χαρίσης δεν πρέπει να έχει επανέλθει πλήρως...
τον Pearson τον αφήσαμε και πάλι εκτός 12άδας...
ο Pavic δεν έδειξε και πολλά πράγματα . Δεν είναι ιδιαίτερα 'δεμένος' - δεν έπαιξε πολύ- δεν γέμισε ρακέτα (σε αντίθεση με τον Κ'ζελ.. όμως κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους θα έχουμε πρόβλημα...
εδώ φάγαμε σήμερα χαλαρά 8π από τον Λιντεκα πχ.

dimitris 888
τελικα πολυ καλος σιμτσακ..βοηθαει πολυ...συμφωνειτε????
Pierce
μπραβο στην ομαδα για την πολυ καλη εμφανιση συμφωνα με τα λεγομενα σου αστον(αλλα και συμφωνα με το σκορ). Ας ελπισουμε σε καλυτερη συνεχεια και με νεο προπονητη μεσα στην εβδομαδα. Ισως και σε εναν ψηλο ακομα biggrin.gif
ashton
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20...0_type11442.jpg
Δείτε Gibbs :-)
Pierce
κλωνοποιησαν τον σοφο; blink.gif blink.gif tongue.gif
ashton
4. WESSON
Αρκετά καλή εμφάνιση. Δε του βγήκαν κάποια σουτ στην αρχή, αλλά στη συνέχεια τα έβαλε (ξεκίνησε με 0/2 2π και 0/1 3π και μετά είχε 3/3 2π) . Κατέβασε 10 ρημπάουντ, είχε 2 κλεψίματα, 1 τάπα. Αν είχαμε σέντερ φόβητρο θα έκαναν εξαιρετικό δίδυμο. Παίζει κατ'ανάγκη σέντερ. Κόντρα στις Ολυμπιάδες δε θα μας στοιχίσει. Κόντρα σε καλύτερε ομάδες όμως..



7. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Καταλυτική η παρουσία του Χρήστου. 17 πόντοι με 6/7 2π, 1/2 3π και 6-1 ρημπάουντ. Για μένα ήταν ο MVP της αναμέτρησης, αφού και επιθετικά βοήθησε και αμυντικά και ομαδικός ήταν.


8. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Έδειξε το ταλέντο του στον επιθετικό τομέα. Πέτυχε 21 πόντους με 7/10 σουτ και φάνηκε πως θέλει να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στα αρνητικά η έλλειψη ομαδικότητας. Μπορεί να καθάρισε αρκετές φάσεις, αλλά σε πολλές θα μπορούσε το καλάθι να έρθει ευκολότερα αν μοίραζε τη μπάλα.

9. ΧΑΤΖΗΣ
Μέτριος επιθετικά με 1/4 σουτ. Βοήθησε όμως πολύ ομαδικά και στη σωστή λειτουργία της ομάδας.

10. ΜΠΑΡΛΟΣ
Πολύ καλός αμυντικά, με 2κλεψίματα - 2 τάπες, είχε 2 ασιστ και πέτυχε και 8 πόντους. Σίγουρα θετικός. Τώρα για βασικό τεσσάρι μάλλον παίζει λόγω των κενών στο '5', την μετατόπιση του Κζελ και τον τραυματισμό του Παπανικολάου


11. AVERY
Θετικός ο Αμερικανός. Έπαιξε και στο '1' και στο '2'. Δεν έκανε κατάχρηση προσπαθειών, κυκλοφόρησε στρωτά τη μπάλα, 3 ασιστ - 2 κλεψίματα. Αν δεν ήταν και άστοχος (1/7 σουτ είχε) θα ήταν ακόμα καλύτερα.

13. VASILJEVIC
Ξεκίνησε βασικός - δεν κάνει για τέτοιος. Είναι καλός για να δώσει λύσεις όταν η ομάδα κολλάει, όμως λόγω παρορμητικού παιχνιδιού δε βολεύει για να ηρεμεί το παιχνίδι όταν πρέπει.

14. ΧΑΡΙΣΗΣ
Μπήκε στο τέλος και σκόραρε ένα τρίποντο. Κάτω από το καλάθι δε φάνηκε.

15. ΣΙΟΥΤΗΣ
Πέτυχε ένα τρίποντο, παίζοντας πάνω από 10' συνολικά. Δεν έκανε λάθη δεν πείθει και για πολλά όμως.


16. ΤΣΑΜΗΣ
Η θετική έκπληξη . Επιβεβαίωσε όσα ακούγαμε στα ματς Κυπέλλου και τα φιλικά. Έδωσε άλλο τόνο στην πεντάδα, πέτυχε 7 πόντους, πήρε τσαμπουκαλίδικες προσπάθειες και δείχνει να κερδίζει τη μάχη συμμετοχής στη 12άδα.



17. ΣΥΜΤΣΑΚ
Μπήκε στο τέλος όπως και ο Χαρίσης. Έπεισε μάλλον περισσότερο, χωρίς να δείχνει και κάτι το ιδιαίτερο πάντως.

19. PAVIC
Πέτυχε ένα καλάθι σε μια ασιστ του Βασιλιεβιτς και μάζεψε 3 ρημπάουντ στα 8' που έπαιξε. Δεν με εντυπωσίασε, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για να τον δούμε πιο πολύ ώρα στο παρκέ και να τον κρίνουμε .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.