Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cleveland Cavaliers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Cleveland Cavaliers





The return of the King




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 33-49
Leaders (2009-2010):


Πόντοι: Kyrie Irving 20.8, Dion Waiters 15.9, Luol Deng 14.3
Ριμπάουντ: Anderson Varejao 9.7, Tristan Thompson 9.2, Luol Deng 5.1
Ασσίστ: Kyrie Irving 6.1, Jarrett Jack 4.1, Dion Waiters 3

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:IrvingSG:WaitersSF:JamesPF:LoveC:Varejao


Πάγκος:
PG’s: Matthew Dellavedova, A.J. Price
SG’s: Mike Miller, Joe Harris
SF’s: Shawn Marion, James Jones
PF’s: Tristan Thompson, Lou Amundson
C’s: Brendan Haywood, Alex Kirk

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Lebron James (FA από Miami), Kevin Love (ανταλλαγή από Minnesota), Mike Miller (FA από Memphis), Shawn Marion (FA από Dallas), James Jones (FA από Miami),Brendan Haywood (FA από Charlotte),A.J. Price(FA), Alex Kirk (undrafted), Lou Amundson (FA)
Draft Picks: Andrew Wiggins (#1, Πρώτος Γύρος), Joe Harris (#33, Δεύτερος Γύρος),

Έφυγαν: Andrew Wiggins,Anthony Bennett(με ανταλλαγή σε Minnesota)Jarrett Jack,Sergey Karasev (με ανταλλαγή σε Nets),Luol Deng (FA σε Miami),Spencer Hawes (FA σε Clippers), Tyler Zeller (με ανταλλαγή σε Celtics),Alonzo Gee(FA σε Nuggets), Earl Clark(FA σε Memphis),C.J. Miles (FA σε Pacers)

Προπονητής: David Blatt
Οι Cavaliers ξάφνιασαν και εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ομάδας στον επι σειρά ετών προπονητή στην Ευρώπη David Blatt.Ο γεννημένος στη Βοστώνη 55χρονος coach,μετά από μια μεγάλη-σε χρόνια-καριέρα ως παίκτης στο Ισραήλ,ξεκίνησε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο ίδιο πρωτάθλημα.Η περσινή σεζόν ήταν ονειρική,αφού ως outsider στο f4, κατέκτησε την euroleague έχοντας πολύ μικρότερο μπάτζετ από τους ανταγωνιστές του.Αυτή η επιτυχία του άνοιξε τον δρόμο για το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου όπου θα κοουτσάρει για πρώτη φορά,και μάλιστα ομάδα που είναι από τα πρώτα φαβορί για το δαχτυλίδι.Απο τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη,όμως τα πράγματα στην Αμερική είναι διαφορετικά.Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα χειριστεί τις προσωπικότητες με τις οποίες θα συνεργαστεί,αλλά και πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του nba.


Σχόλιο:Οι Cavaliers ήταν το σημείο αναφοράς στα 2 μεγάλα «σήριαλ» της μεταγραφικής περιόδου. Απο τη στιγμή που ο James άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει με το Miami,όλο και φούντωναν οι φήμες περί επιστροφής του στο Ohio.Στις 25 Ιουνίου κάνοντας opt out στο συμβόλαιο του,όλοι περίμεναν ουσιαστικά τη στιγμή της ανακοίνωσης ότι επιστρέφει στους Cavaliers η οποία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή 2ετούς συμβολαίου στις 12 Ιουλίου,αφού είχε προηγηθεί μια δημόσια γραπτή τοποθέτηση του James που εξηγούσε τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην πόλη που αγαπάει.(Μια τοποθέτηση που δίχασε τον κόσμο,σχετικά με το αν είναι αληθινό και από καρδιάς το περιεχόμενο της,ή είναι προϊόν μάρκετινγκ,με σκοπό και να «ξεπλύνει» τα γεγονότα της decision 1).Εκτός από τον James,στο Cleveland θα συνεχίσει και ο πρωταγωνιστής του 2oυ μεγάλου story του καλοκαιριού,Kevin Love.Oπότε η 3άδα που σχηματίζεται με την παρουσία του Kyrie Irving έχει τεράστια δυναμική.

To Cleveland πλέον θα έχει στις τάξεις του 2 από τους πιο dominant παίκτες στο πρωτάθλημα.Ο Love ήρθε από μια ομάδα οπού είχε μεγάλη ελευθερία κινήσεων,και ήταν το Α και το Ω.Τώρα θα χρειαστεί να περιορίσει λίγο τις αρμοδιότητες του.Αν δέσουν οι 3 σταρ της ομάδας του Blatt τότε θα σχηματίσουν μια 3αδα δύσκολα αντιμετωπίσιμη από τον αντίπαλο.Ο εκρηκτικός Irving είναι εξαιρετικός σε 1on1 καταστάσεις και έχει εξαιρετικό σουτ από την περιφέρεια,o James έχει βελτιώσει και εξελίξει κατακόρυφα το παιχνίδι του σε σχέση με την πρώτη παρουσία του στο Cleveland,και ο Love είναι εξίσου αποτελεσματικός μέσα και έξω από τη ρακέτα.
Πέρα από τους big-3 όμως,οι Cavaliers έχουν πολύ καλο υλικό.O Varejao όσο είναι εκτός ιατρείου θα ρίχνει ξύλο και θα μαζεύει ριμπάουντ,ο Waiters θα αναγκαστεί να παίξει λιγότερο με τη μπάλα και να αφήσει προσπάθειες,αν και κάτι μου λέει ότι θα παίζει και περισσότερο με τη 2nd unit,o Τhompson θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί ως βασικός pf όλη τη χρονιά,ο Dellavedova έδειξε οτι έχει στοιχεία για να αποτελέσει τον back-up point guard ενώ είναι και καλός σουτερ τριών πόντων,o Μarion,παρ’ότι στα 36 θα αποτελέσει ιδανικό κάλυμμα του James,oι Miller-Jones-Haywood είναι καλά fillers,οι πρώτοι θα προσφέρουν εξαιρετικό σουτ βοηθώντας στο space της ομαδας,που θα χρειαστούν οι big-3,και ο Haywood το ψηλό δυνατό κορμί που θα χρειαστεί να παίξει ξύλο 5-10 λεπτά.Γενικά βλέπουμε ένα ρόστερ με διακριτούς ρόλους.Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η παρουσία του Blatt.Έμπειρος προπονητής,αλλά πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα όπως το nba.Aν εγκλιματιστεί στον τρόπο παιχνιδιoύ,πιθανότατα ξέρουμε ήδη τη μια ομάδα του φετινού τελικού.

Πρόβλεψη: 59-23
Conference rank: 1st
Division rank: 1st

Air Kef
Προσωπικά βλέπω πολλά προβλήματα στο Κλίβελαντ και απογοητεύτηκα από τις κινήσεις πλαισίοσης των big 3 - και θα γκρινιάζει πάλι ο Λεμπρόν που είχε συνηθίσει Πατ Ράιλι.

Με έναν αξιόπιστο σέντερ, ο οποίος πέρσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιας -και γενικά είναι injury prone- και 3ο γκαρ τον Ντελαβεντόβα που οκ, είναι συμπαθητικός και φιλότιμος, όμως άλλο πέρσι που έπαιζε ως 5ο γκαρ σε ομάδα με στόχο τα πλέι οφ, άλλο φέτος, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο τελικά είναι το ρόστερ.

Αν προσθέσουμε και πως Μπλατ-Ίρβινκ-Λαβ έχουν 0 παιχνίδια πλέι οφ, δεν θα μου κάνει και πολύ εντύπωση αν τελικά οι Καβς δεν φτάσουν καν στους τελικούς Ανατολής.
επαθα λαστιχο
Τί παίζει με συμβόλαια και salary cap και τα τοιαύτα?Του χρόνου θα έχουν θέματα?
lakersdynasty
Spurs At Cavs: LeBron Can't Close As Gorgeous Offense Abounds

yorgos
Παίρνει τάιμ άουτ ο Μπλατ εχθές και τους λέει "move the ball, no more one on one, move the ball". Στις επόμενες τρεις κάνει ένα ηρωικό off the dribble and a hand in my face τρίποντο ο Ίρβινγκ (μέσα), ένα ηρωικό ο Λαβ κι άλλο ένα (άστοχο) αψυχολόγητο ο Ίρβινγκ...
BasketZilla
Μαζί με τους ''αιώνιους'' Lakers - Celtics, την παγωμένη παιδική χαρά της Minnesota και αυτό το άθλιο πράγμα , την ομάδα - ντροπή των Sixers οι Cavs έχουν την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Σε opponent % fg είναι τρίτοι , από το τέλος .... , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΝΒΑ να τους σπρώξει καθώς είναι , με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, η ομάδα της οποίας οι αντίπαλοι εκτελούν τις λιγότερες βολές μ.ο. σε κάθε αγώνα. Ειδικά η περιφερειακή τους άμυνα είναι το λιγότερο άθλια. Προσωπικά βλέπω για φέτος μια κατάληξη ανάλογη με αυτήν των Lakers του 2012-13, πρόκριση στα playoffs με το ζόρι και αποκλεισμός στον πρώτο , άντε το πολύ στον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχει καθόλου χημεία μεταξύ των big 3 , ενώ και ο πάγκος της ομάδας είναι κάτω του μετρίου.
jvalin
QUOTE (BasketZilla @ Nov 23 2014, 09:40 ) *
Προσωπικά βλέπω για φέτος μια κατάληξη ανάλογη με αυτήν των Lakers του 2012-13, πρόκριση στα playoffs με το ζόρι και αποκλεισμός στον πρώτο , άντε το πολύ στον δεύτερο γύρο.

Οκ τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά αλλά η Ανατολή έχει τα μαύρα της τα χάλια. Δε βλέπω πώς δε θα μπουν τουλάχιστον τετράδα μαζί με Bulls, Raps και Wizards. Στην τελική θα τους σπρώξουνε και λίγο αν χρειαστεί και θα γίνει η δουλειά. tongue.gif
geo82
Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Σίγουρα υπάρχουν θέματα, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και μπορεί να διορθωθούν. Μην ξεχνάτε ότι και οι Heat της περιόδου 2010-11 είχαν ανάλογο ξεκίνημα. Χρειάζεται χρόνος για να στρώσει μια νέα ομάδα. Στα 20 χρόνια που παρακολουθώ, θυμάμαι μόνο 2 ομάδες με "νεοσύστατη" Big 3 που ξεκίνησαν αέρα. Οι Rockets της περιόδου 1996-97( Dream, Drexler, Barkley) πριν τους πιάσουν οι τραυματισμοί και οι Celtics της περιόδου 2007-08.
Nuntius
QUOTE (geo82 @ Nov 23 2014, 15:29 ) *
Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Σίγουρα υπάρχουν θέματα, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και μπορεί να διορθωθούν. Μην ξεχνάτε ότι και οι Heat της περιόδου 2010-11 είχαν ανάλογο ξεκίνημα. Χρειάζεται χρόνος για να στρώσει μια νέα ομάδα. Στα 20 χρόνια που παρακολουθώ, θυμάμαι μόνο 2 ομάδες με "νεοσύστατη" Big 3 που ξεκίνησαν αέρα. Οι Rockets της περιόδου 1996-97( Dream, Drexler, Barkley) πριν τους πιάσουν οι τραυματισμοί και οι Celtics της περιόδου 2007-08.


Οι Heat του 10-11 δεν έπεσαν ποτέ κάτω από .500. Το χειρότερο ρεκόρ που είχαν ποτέ ήταν το 8-7 μετά από 3 σερί ήττες (@ Memphis, vs Indiana, @ Orlando). Από εκείνο το σημείο και μετά νίκησαν τους 13 από τους επόμενους 14 αγώνες τους και πήγαν στο 21-8.

Οι Cavs είναι στο 5-7 αυτή την στιγμή. Μία ήττα παραπάνω να είχαν και θα είχαν το ίδιο ρεκόρ (5-8) με την Indiana που έχει χάσει όλους τους περσινούς starter της.
geo82
Ναι, το θυμάμαι αυτό που λες για τους Heat. Απλά εννοούσα ότι κι εκείνοι δεν ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή. Βέβαια το Μαϊάμι είχε και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, ενώ οι Καβς σ' αυτό τον τομέα είναι "κλάφτα Χαράλαμπε". Να σου πω βέβαια, θα ήθελα να βελτιωθούν, μπας και αποκτήσει λίγο νόημα αυτή η Ανατολή. Βλέπω την κορυφή της και βγάζω σπυριά...
Nuntius
QUOTE (geo82 @ Nov 24 2014, 17:08 ) *
Ναι, το θυμάμαι αυτό που λες για τους Heat. Απλά εννοούσα ότι κι εκείνοι δεν ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή. Βέβαια το Μαϊάμι είχε και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, ενώ οι Καβς σ' αυτό τον τομέα είναι "κλάφτα Χαράλαμπε". Να σου πω βέβαια, θα ήθελα να βελτιωθούν, μπας και αποκτήσει λίγο νόημα αυτή η Ανατολή. Βλέπω την κορυφή της και βγάζω σπυριά...


Η Ανατολή είναι μια χαρά απλά είναι τραυματισμένη. Του χρόνου θα επιστρέψουμε κι εμείς tongue.gif
jvalin
QUOTE (Nuntius @ Nov 24 2014, 17:17 ) *
Η Ανατολή είναι μια χαρά απλά είναι τραυματισμένη. Του χρόνου θα επιστρέψουμε κι εμείς tongue.gif

Η Ανατολή είναι μια χαρά απλά της αρέσει να τανκάρει. tongue.gif Σε καμιά 5ετία θα επιστρέψουμε κι εμείς, άσε που σε 10 χρονάκια θα μπαίνουν και οι Sixers στο τελευταίο στάδιο του rebuild...Αν είσαι πραγματικά μερακλής, δώσε 10-15 χρόνια ακόμα να φτιάξουν ομάδα και οι Knicks και τότε θα γίνει χαμός. laugh.gif
geo82
QUOTE (Nuntius @ Nov 24 2014, 17:17 ) *
Η Ανατολή είναι μια χαρά απλά είναι τραυματισμένη. Του χρόνου θα επιστρέψουμε κι εμείς tongue.gif


Αυτό με τους τραυματισμούς όντως είναι θέμα. Η μεγάλη μου ελπίδα είναι οι Μπουλς, τους οποίους φέτος τους υποστηρίζω περισσότερο κι από τότε που έπαιζε ο Αέρινος. Δε θα αντέξω να δω σε τελικό περιφέρειας ή ΝΒΑ κανα Τορόντο.
Rated: (en)joy
QUOTE (Nuntius @ Nov 24 2014, 12:30 ) *
Οι Heat του 10-11 δεν έπεσαν ποτέ κάτω από .500. Το χειρότερο ρεκόρ που είχαν ποτέ ήταν το 8-7 μετά από 3 σερί ήττες (@ Memphis, vs Indiana, @ Orlando). Από εκείνο το σημείο και μετά νίκησαν τους 13 από τους επόμενους 14 αγώνες τους και πήγαν στο 21-8.

Οι Cavs είναι στο 5-7 αυτή την στιγμή. Μία ήττα παραπάνω να είχαν και θα είχαν το ίδιο ρεκόρ (5-8) με την Indiana που έχει χάσει όλους τους περσινούς starter της.

Σωστη η επισημανση σου. Σαφως και οι Χιτ στο ξεκινημα των big-3 δεν εκαναν τοσο ασχημες εμφανισεις -σημαντικο- στον βαθμο τουλαχιστον που βλεπουμε τωρα τους Καβαλιερς και φυσικα τα αποτελεσματα στο ξεκινημα της αντιστοιχης big-3 του Μαιαμι ηταν κατατι καλυτερα -σημαντικοτερο. Ωστοσο παιρνοντας αφορμη απ'το post σου αν συγκρινουμε ξεκινηματα, το ξεκινημα που ειχαν οι Χιτ τοτε, το 9-8 δηλαδη (οριακα χειροτερο winning percentage απ'το 8-7) δεν ειναι ακομα σιγουρο οτι μετα απο 5 παιχνιδια δεν θα μπορεσουν να το πιασουν οι Καβαλιερς (φανταζομαι κανεις δεν εχει φτασει απο τωρα στο σημειο να θεωρει απιθανο το 4-1 για τους Καβς απ'την στιγμη που 3 απ'τα επομενα 5 παιχνιδια τους θα ειναι με Knicks,Bucks και Pacers tongue.gif ). Τα δυσκολα βεβαια σε αυτη τη συγκριση ερχονται μετα για τους Καβς smiley.gif μιας και οι Χιτ στα επομενα 22 παιχνιδια τους ειχαν μολις μια ηττα μετατρεποντας το 9-8 σε 30-9.
Nuntius
QUOTE (Rated: (en)joy @ Nov 25 2014, 00:16 ) *
Σωστη η επισημανση σου. Σαφως και οι Χιτ στο ξεκινημα των big-3 δεν εκαναν τοσο ασχημες εμφανισεις -σημαντικο- στον βαθμο τουλαχιστον που βλεπουμε τωρα τους Καβαλιερς και φυσικα τα αποτελεσματα στο ξεκινημα της αντιστοιχης big-3 του Μαιαμι ηταν κατατι καλυτερα -σημαντικοτερο. Ωστοσο παιρνοντας αφορμη απ'το post σου αν συγκρινουμε ξεκινηματα, το ξεκινημα που ειχαν οι Χιτ τοτε, το 9-8 δηλαδη (οριακα χειροτερο winning percentage απ'το 8-7) δεν ειναι ακομα σιγουρο οτι μετα απο 5 παιχνιδια δεν θα μπορεσουν να το πιασουν οι Καβαλιερς (φανταζομαι κανεις δεν εχει φτασει απο τωρα στο σημειο να θεωρει απιθανο το 4-1 για τους Καβς απ'την στιγμη που 3 απ'τα επομενα 5 παιχνιδια τους θα ειναι με Knicks,Bucks και Pacers tongue.gif ). Τα δυσκολα βεβαια σε αυτη τη συγκριση ερχονται μετα για τους Καβς smiley.gif μιας και οι Χιτ στα επομενα 22 παιχνιδια τους ειχαν μολις μια ηττα μετατρεποντας το 9-8 σε 30-9.


Το πρόβλημα με τους Cavaliers δεν είναι το ρεκόρ τους. Αυτό πάντα διορθώνεται με τον καιρό. Το πρόβλημα είναι πως η άμυνα τους φαίνεται πάρα πολύ κακή. Οι Heat ακόμα και όταν δεν έπαιζαν καλά έβλεπες πως είχαν αμυντικό potential. Αυτοί οι Cavs δεν έχουν βγάλει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Είναι νωρίς ακόμα, πάντως. Ίδωμεν.
lakersdynasty
Why LeBron James And The Cavaliers Can't Win This Way

Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...poly-kali-omada
SG3ptshooter
Άμα χάνεις 20π σα Minnesota, πόσο εύκολα θυμάσαι τις μέρες που δεν ήξερες τι χρώμα είναι το παρκέ την postseason και πετάς 30αρες... 19.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο λεμπρον 1ος σε ασσιστ στην ιστορια των Καβς.
jasonick
Τι κάνει ο Kyrie; ohmy.gif Δεν αστοχεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και με κανένα τρόπο, απίστευτα clutch plays, η καλύτερη επιθετική εμφάνιση που έχω δει εδώ και καιρό.

SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Mar 13 2015, 06:41 ) *
Τι κάνει ο Kyrie; ohmy.gif Δεν αστοχεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και με κανένα τρόπο, απίστευτα clutch plays, η καλύτερη επιθετική εμφάνιση που έχω δει εδώ και καιρό.





Ανέβηκε και το βίντεο. Οι εκφωνητές τρελάθηκαν

Με χατζηγεωργίου τι θα γινόταν αν μετέδιδε το ματς και ο Kyrie φορούσε πράσινα; laugh.gif
lakersdynasty
QUOTE(Voyager @ Mar 13 2015, 14:28 ) *
Με χατζηγεωργίου τι θα γινόταν αν μετέδιδε το ματς και ο Kyrie φορούσε πράσινα; laugh.gif


Τη διαφορά τη κάνει ο Kevin Harlan που είναι πάντα πορωμένος και με τις ατάκες του.

Ο Chuck και ο Webber είναι αρκετά χαμηλών τόνων.

ΥΓ
Πάω να βάλω μαγιό να κολυμπήσω στη θάλασσα που δημιούργησε ο Kawhi tongue.gif
SG3ptshooter
http://www.cleveland.com/cavs/index.ssf/20..._james_wer.html
Πρώτη παράγραφος:
QUOTE
Cavaliers forward Kevin Love said his relationship was "evolving" with superstar LeBron James, admitted the two were not close, and picked a former teammate over James for NBA MVP in separate interviews with national media today.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα θα πετυχουμε το κλιβελαντ στην πρωτη φαση των πλει οφ. Θα εχω μετα απο τοσα χρονια τον TWISM μαζι μου smiley.gif smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 23 2015, 23:58 ) *




QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Mar 24 2015, 11:06 ) *
Ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα θα πετυχουμε το κλιβελαντ στην πρωτη φαση των πλει οφ. Θα εχω μετα απο τοσα χρονια τον TWISM μαζι μου smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Μαζι θα ριξουμε το κατεστημενο των Cavs! smiley.gif
jasonick
Κύριε Silver θα πέσει καμπάνα για τους Cavs που ξεκουράζουν τους big 3 σε παιχνίδι που μπορεί να κρίνει με ποιον αντίπαλο θα παιξουν στον πρώτο γύρο των playoffs ή να 'χαμε να λέγαμε; rolleyes.gif
giorgos14
QUOTE(jasonick @ Apr 12 2015, 20:14 ) *
Κύριε Silver θα πέσει καμπάνα για τους Cavs που ξεκουράζουν τους big 3 σε παιχνίδι που μπορεί να κρίνει με ποιον αντίπαλο θα παιξουν στον πρώτο γύρο των playoffs ή να 'χαμε να λέγαμε; rolleyes.gif



οχι μονο τους 3 αλλα και τον 4ο καλυτερο τους παικτη τον σμιθ.Οκ χρειαζεστε ξεκουραση αλλα τι φταιει η καημενη η ιντιανα;Και το λεω εγω που ανεκαθεν υποστηριζα τους Σελτικς.
pmam
Δεν έχει να κάνει με επιλογή αντιπάλου πιστεύω. Ο στόχος του Lebron είναι να φανεί πόσο πολύτιμος ήταν στο Miami!
Οπότε φροντίζει να μπουν σίγουρα οι Celtics στην postseason. Αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει η Indiana στην απ'έξω, ακόμα καλύτερα! No PG to worry about!
jasonick
QUOTE(giorgos14 @ Apr 12 2015, 23:16 ) *
οχι μονο τους 3 αλλα και τον 4ο καλυτερο τους παικτη τον σμιθ.Οκ χρειαζεστε ξεκουραση αλλα τι φταιει η καημενη η ιντιανα;Και το λεω εγω που ανεκαθεν υποστηριζα τους Σελτικς.


Ε μα, μετά εγώ θα φταίω να δώσω το πράσινο φως στον Twism να ξεκινήσει τις τελετουργίες του, να κάνει τα μαύρα μαγια του και δεν ξέρω τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνει και να τους αποκλείσει μόνος του από τον πρώτο γυρο; tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(pmam @ Apr 13 2015, 00:02 ) *
Δεν έχει να κάνει με επιλογή αντιπάλου πιστεύω. Ο στόχος του Lebron είναι να φανεί πόσο πολύτιμος ήταν στο Miami!
Οπότε φροντίζει να μπουν σίγουρα οι Celtics στην postseason. Αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνει η Indiana στην απ'έξω, ακόμα καλύτερα! No PG to worry about!


Πλέον το Μiami είναι εκτός Playoff οπότε αυτή τη στιγμή μόνο η Indiana αδικείται. την πολυτιμότητα του μπος βλέπουμε αυτή τη στιγμή και όχι του λεμπρόν , που αν ήταν υγιής θα είχαν καθαρίσει πολλά ματς άρα θα είχαν θέση στην post season . Το να δώσεις τόσο σκανδαλωδώς 2 ματς στην Βοστώνη δείχνει ότι διαλέγεις αντίπαλο. Τον πιο εύκολο για τα playoff , ο οποίος είναι η Βοστώνη. Οπότε Jasonick φώναξε τον Twism γρήγορα. icon_drunk.gif
Μπορεί να την πληρώσουν και οι Nets στην τελική, που κάνουν και αυτοί το τελευταίο τους run . οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που για μένα και οι 3 ομάδες δικαιούνται να μπουν playoff γιατι παίζουν ωραίο μπάσκετ. Γιαυτό καλό θα ήταν οι Cavs να μην χαλούσαν τις ισορροπίες στο τέλος για να ήταν περισσότερο αξιοκρατική η τελική κατάταξη . Αλλά όταν διαλέγεις αντίπαλο να εύχεσαι μην είναι ο Twism απέναντι σου tongue.gif . Για να δούμε πως θα αντιδράσει και το ΝΒΑ !
T.W.Is.M.
Η εντολη εληφθη.
Λεμπρον, μη με τρυπας σαν το τριανταφυλλο... 19.gif
Dred11
http://www.sport-fm.gr/article/basket/anak...baliers/3107543
Ήταν που θα έκοβε το μπάσκετ.
Ginobili
QUOTE(Dred11 @ Sep 20 2015, 10:22 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/basket/anak...baliers/3107543
Ήταν που θα έκοβε το μπάσκετ.

Ναι..σιγά μην πάθαινε και κατάθλιψη ελέω Ολυμπιακού όπως έλεγε ο Αγγελόπουλος.
ΝΒΑ με τον Λεμπρόν...αυτό έλειπε...
aegeansheed
QUOTE(Ginobili @ Sep 22 2015, 14:06 ) *
Ναι..σιγά μην πάθαινε και κατάθλιψη ελέω Ολυμπιακού όπως έλεγε ο Αγγελόπουλος.
ΝΒΑ με τον Λεμπρόν...αυτό έλειπε...


Και αν προσθέσουμε και τον Άντερσον, μια χαρά front line έχουν για Τελικούς. Ο Kyrie λογικά δε θα πιεστεί να επανέλθει, αλλά έτσι κι αλλιώς το δίδυμο Mo-Lebron στο ασσόδυο, είχε δουλέψει υπερ-παραγωγικά κάποτε (οι Cavs είχαν το καλύτερο RS ρεκόρ την 08-09 με 66-16, όπως επίσης πολύ καλό ήταν και το ρεκόρ της επόμενης 09-10). Είμαι σίγουρος ότι δε θα χαθούν τα σκήπτρα στην Ανατολή, ο Mo δεν είναι δα και "πεθαμένος" στον ρόλο του shooter (θυμάμαι ακόμα την τρελοπενηντάρα τον Γενάρη).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.