Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
taselen
με τον παραλογισμο που επικρατει μη δεις να σπολυεται ο σκουρτοπουλος. καλα αν υπηρχε χρημα στην ΕΟΚ θα ηταν μονοδρομος η απολυση στο πλαισιο της ηρωοποιησης του παπα. το παραδοξο ειναι απουσια αντιδρασης, εστω και με τη μορφη συστασης στον εν λογβ παιχτη ή στηριξης στο προπονητη απο την ομοσπονδια, πσακ κλπ, καθως και απο τον παο.
rankin
Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά για τον Παππά, είναι ενα παιδί με χάρισμα στο σκοράρισμα. Ο καλύτερος έλληνας, αυτή τη στιγμή, σε καταστάσεις hero ball.
Εχω σοβαρότατες αμφιβολίες ομως σχετικά με την ικανότητα του να ενταχθεί στο σύνολο και να παίξει σοβαρό ομαδικό μπάσκετ.
Μπορεί και να ειμαι λάθος, αλλά αυτή ειναι η προσωπική μου άποψη, βλέποντας τον και στον Παναθηναικό και στην Εθνική .

Για την συμπεριφορά του απέναντι στον ομοσπονδιακό (??? Αλήθεια, ειναι ομοσπονδιακός; ανακοινώθηκε επίσημα ποτέ;;;; ) ειναι σαφές οτι δεν έχω να πω πολλά. Ειναι μια συμπεριφορά που την εχω δει πολλάκις σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα απο τύπους που ειχαν το ακριβώς ιδιο αγωνιστικό προφίλ = παίρνω τη μπάλα, κάνω γιουρούσι, βάζω καλάθι 1 εναντίον 5 και την λέω στον αντίπαλο πάγκο.
Όποιος παρακολουθεί ή έχει παίξει στα ερασιτεχνικά, μπορεί να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου
Και για να μην κάνω το καλό παιδί, κάτι τέτοιες σαχλαμάρες έκανα και εγώ, οπου έβαζα καλάθι και άνοιγα διάλογο με τη κερκίδα και τον αντίπαλο προπονητή.
Πλάκα έχει να το κάνεις, αλλά οχι οταν παίζεις πάνω απο Β ΕΣΚΑ.
Τότε τα κάναμε, και μετά τα διηγούμασταν μεταξύ μας πίνοντας μπύρες.
Δε συνάδει ομως η συμπεριφορά αυτή με επαγγελματία αθλητή, ακόμα και αν λέγεται Λεμπρόν Τζέιμς.
Δεν ειναι θέμα ήθους, όπως γράφτηκε.
Ειναι θέμα σοβαρότητας.
Πως να το κάνουμε δηλαδή; Δεν ανοίγεις τέτοιο διάλογο με τον αντίπαλο πάγκο.. Αδιαφορείς και κάνεις τη δουλειά σου στο παρκέ.
thanath
QUOTE (taselen @ Oct 23 2017, 17:49 ) *
πες οτι αντιπαθω τον παπα.
προσωπικα και μονο οτι βριζει εναν ανθρωπο που τον περνα 25 χρονια μου αρκει για να τον αντιπαθησω. το εχει κανει και με γυναικα στο παρελθον, βλεπε μαλτση, με συμπαικτες, αντιπαλους με προπονητες κλπ. αλλα δεν πειραζει του το συγχωρουμε επειδη ειναι ο νικολας.
ασε που αν ηταν αλλος στη θεση του π.χ. σπανουλης, ρουντι ναβαρο θα υπερισχυε η κοινη λογικη.

ηλιθιοτητα - οταν δημιουργεις φασαρια απο το πουθενα. δεν θσ πηγαινε να παιξει ακομα και να τον ειχε καλεσει
ψευτοφιλανθρωπια - οταν στην ζωη σου συμπεριφερεσαι χαλια και νομιζεις οτι εξιλεωνεσαι φτιαχνοντας κατι απο το περισσευμα σου. στη δικια μου λογικη πρωτα γινεσαι ανθρωπος και μετα εχουν αξια τα υπολοιπα που θελεις να κανεις.


Τον ξέρεις προσωπικά τον Παππά?
taselen
QUOTE (thanath @ Oct 23 2017, 18:37 ) *
Τον ξέρεις προσωπικά τον Παππά?

τι ακριβως θες να ρωτησεις?
qspock
- Ο "Ομοσπονδιακος" προπονητης ανακοινωνει τις κλησεις οι οποιες ειναι και δεν ειναι αναλογα με την εποχη.

- O "Ομοσπονδιακος" προπονητης κοβει οσους νομιζει οτι δε του κανουν. Αν μη τι αλλο εχει αποψη εκ πειρας και μαλιστα προσφατη. Σεβαστη, ΑΝ αυτος αποφασιζει. Ειναι ομως ετσι?

- Ο "Ομοσπονδιακος" προπονητης δεχεται να συνεργαστει με μια Ομοσπονδια η οποια, πηγαινοντας κοντρα στον τυπο, με τον οποιο εχει ανοιξει πολεμο (γιατι μπορει), αρνειται να τον ανακοινωσει! Και ετσι ο κυριος Σκουρτοπουλος θα αναλαβει μια θεση ο οποια ειναι τιμη για οποιονδηποτε προπονητη, ομως δεν του απονεμεται ως ειθισται. Οπως και στον προκατοχο του αλλωστε...

- Ο "Ομοσπονδιακος" προπονητης, οπως και ο προκατοχος του, οπως και οσοι ακολουθησαν απο την ΑΝΟΙΧΤΗ (λογω χρηματων) πληγη Τρινκιερι και μετα αποπληρωνονται σε ΕΙΔΟΣ απο τον ΕΟΚ για τις υπηρεσιες τους. Εξαργυρωνονται ετσι τα χρονια υπηρεσιας ανταμοιβοντας τους με τη θεση του πρωτου προπονητη στη θεση της εθνικης. Σαν αυτη να ηταν η θεση της ιδιαιτερας του προεδρου της ΕΟΚ ενα πραγμα. Βεβαια, αυτος ο οποιος επελεξε τον κοουτς Τρινκιερι με το αντιστοιχο συμβολαιο, δε πληρωνει τη μαρμιτα. Βασικα δε πληρωνει τιποτα, απλα αποφασιζει για τους προπονητες κανοντας επαννειλημενα λαθος επιλογες...

Οχι, δεν ειμαι off topic. Νομιζω οτι ολα τα παραπανω πρεπει να ληφτουν υποψιν οταν φτανουμε σε τετοιου ειδους καταστασεις. Γιατι το λεω αυτο?

ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ? Και αναλαμβανε διακιως (και ...επισημως) μια θεση που εχει κερδισει στην καρδια ολων των Ελληνων με τις επιτυχιες που εχει φερει?

Ολα αυτα προκαλουν μια αναμπουμπουλα, η αγανακτηση και βρισια του Παππα δεν απευθυνεται μονο στον Σκουρτοπουλο αλλα προκαλειται απο την ολη κατασταση, στην οποια ο καθενας αντιδραει με βαση το χαρακτηρα του, τις αρχες του, την παιδεια του.

Ετσι φτανουμε σε αυτο το αποτελεσμα.
wacko.gif

Απλα αναφερω το big picture της ολης υποθεσης στο θεμα Παππα, το οποιο δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιαζουν πολλοι αναλογα με το σε τι αποσκοπουν. Πλεον βεβαια, ολοι θα εχουν λογο... Τα πραγματα δεν ειναι ομως ασπρα η μαυρα μονο. Εκει θελω να καταληξω. Και κυριος υπαιτιος δεν ειναι ο Παππας για αυτο.

Οχι, δεν ηταν σωστη η συμπεριφορα. Ναι, θελει να παιξει στην εθνικη, και τον πειραξε πολυ το κοψιμο του. Ναι αντεδρασε λαθος, παρορμητικα. Ναι, δεν προκειται να τον καλεσουν. Ναι θα καλεσουν παιχτες κατωτερους, τη δεδομενη στιγμη.

ΟΧΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΝΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!

Γινονται τα ιδια λαθη που γινοταν τοσα χρονια και με μαθηματικη ακριβεια οδηγουν στην αποτυχια.
Εμενα αυτα με ενδιαφερουν. strike.gif
nikmamba
QUOTE (irving @ Oct 22 2017, 22:14 ) *
δεν εχει αδικο ο παππας αλλα δεν ειναι σωστη συμπεριφορα αυτη.

στον παπαμακαριο ποιος μιλησε?

πολλης ντορος εχει γινει για κλησεις στην εθνικη για παιχτες οι οποιοι δεν προκειται να πανε.

ιδιαιτερος χαρακτηρας ο παππας, αλλα εδω χωραει στον παναθηναικο, στην εθνικη δε χωραει? ας παρουν μια φορα σοβαρο προπονητη να κανει τις κλησεις και να αξιοποιησουμε επιτελους ολο το ταλεντο σαν χωρα..

οταν μεσα σ ενα μηνα εχεις υποπεσει σε ΤΡΙΑ πειθαρχικα παραπτωματα για ποιο λογο να τον καλεσουν και απο που κι ως που εχει δικιο να βριζει τον ομοσπονδιακο προπονητη?πλακα κανουμε?
benchwarmer
Δεν ξέρω τι νόημα έχει η όλη κουβέντα.
Ειδικά για τον Παππά πρακτικά "χάρη" του έκανε που δεν τον κάλεσε. Αφού δεν πρόκειται να κατέβει κανείς Ευρωλιγκάτος ούτως ή άλλως, όσοι δεν κλήθηκαν δεν κινδυνεύουν και από κάποια τιμωρία (αν αποφασίσει η ΕΟΚ να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο). Είναι λίγο σουρεάλ το όλο "επεισόδιο".

Τα υπόλοιπα για μερικές πλευρές του χαρακτήρα του Παππά είναι γνωστά, δεν νομίζω ότι έπεσε κάποιος από τα σύννεφα.


Και ένα άσχετο σχόλιο: η Εθνική ομάδα δεν είναι κάποια διαδικασία "επιβράβευσης" και κακώς για μένα λαμβάνεται ως τέτοια. Είναι πάνω απ' όλα ομάδα, στην οποία κάθε φορά (υπό κανονικές συνθήκες) θα πρέπει να παίζουν αυτοί που θέλει/πιστεύει/γουστάρει(?) ο εκάστοτε προπονητής, ο οποίος φυσικά στην συνέχεια θα έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.
nikmamba
QUOTE (villiskabas @ Oct 23 2017, 17:31 ) *
υ.γ. 2 οσο για το περιστατικο με τον μπουρουση, οσο και να συμφωνο μαζι του για το τι ηταν ο ψωμιαδης, το να βριζεις εναν νεκρο και μαλιστα σε κοντινο του προσωπο δε δειχνει παρα μονο πως μικρος εισαι σαν ανθρωπος



εισαι σιγουρος οτι ειναι νεκρος? 69.gif

σε καμια καζαμπλανκα τον βλεπω

κατι τετοιο υπονοησει κι ο παππας πριν του επιτεθει ο μπουρουσης
stefkorner
QUOTE (benchwarmer @ Oct 24 2017, 01:03 ) *
Δεν ξέρω τι νόημα έχει η όλη κουβέντα.
Ειδικά για τον Παππά πρακτικά "χάρη" του έκανε που δεν τον κάλεσε. Αφού δεν πρόκειται να κατέβει κανείς Ευρωλιγκάτος ούτως ή άλλως, όσοι δεν κλήθηκαν δεν κινδυνεύουν και από κάποια τιμωρία (αν αποφασίσει η ΕΟΚ να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο). Είναι λίγο σουρεάλ το όλο "επεισόδιο".


καλα δεν προκειται η εοκ να τιμωρησει τους παικτες των 2 μεγαλων!απλα δεν παιζει!
ε τωρα να λεμε και του εκανε και χαρη παει πολυ ! σαφεστατο μηνυμα του περασε οτι και μακροπροθεσμα δεν θα υπολογιζεται !οι κλησεις φωτογραφιζουν προθεσεις και για το κοντινο μελλον απ οσο καταλαβαινω !εξ ου και οι πολλες κλησεις παικτων που μεχρι πρωτινος επαιζαν στς μικρες εθνικες,ενω δεν καλεσαν παικτες που αγωνιζονται εκτος Ελλαδας και θα ηταν διαθεσιμοι ( Περπερογλου-Μαυροκεφαλιδη-Καιμακογλου)


thanath
QUOTE (taselen @ Oct 23 2017, 18:46 ) *
τι ακριβως θες να ρωτησεις?


H επίθεση σε όσα δεν μας απασχολούν και οι χαρακτηρισμοί τύπου ψευτοφιλανθρωπίες είτε δείχνουν προσωπική γνωριμία είτε μένος οπότε, στην δεύτερη περίπτωση κάθε σου άποψη γύρω ακόμα και από τον αθλητή Παππά, ούτε καν τον άνθρωπο, είναι ανάξια λόγου...
taselen
QUOTE (thanath @ Oct 23 2017, 21:12 ) *
H επίθεση σε όσα δεν μας απασχολούν και οι χαρακτηρισμοί τύπου ψευτοφιλανθρωπίες είτε δείχνουν προσωπική γνωριμία είτε μένος οπότε, στην δεύτερη περίπτωση κάθε σου άποψη γύρω ακόμα και από τον αθλητή Παππά, ούτε καν τον άνθρωπο, είναι ανάξια λόγου...

μπορω να εχω τουλαχιστον το δικαιωμα να σχηματισω γνωμη για καποιον, με βαση τις δικες μου προσλαμβανουσες και με τα οσα τυχαινει να γνωριζω εστω και αυτα τα λιγα που εχουν δημοσιοποιηθει?
και μπορω φανταζομαι να διατυπωνω την αποψη μου ασχετως αν εινσι αρνητικη και ασχετως αν εσυ συμφωνεις.
tuareg
Η συζητηση γινεται τωρα για καποιον που καταφερε να τσακωθει με γυναικα συμπαικτρια επειδη δε του εδωσε πασα σε 3 ον 3 ενος χαβαλε event.
Aπο εκει και περα ασφαλως ο συγκεκριμενος μπορει να λεει οτι θελει οσον αφορα τον εαυτο του και τις σχεσεις του με την ομοσπονδια,την εθνικη,τους προπονητες ,το τυπο και αναλογως θα κριθει γι αυτα.
Δε μπορει ομως με τιποτα να χρησιμοποιει το ονομα νεαροτερου συναδελφου του λοιδορωντας τον απλα και μονο για να καταδειξει τα προβληματα του.
thanath
QUOTE (taselen @ Oct 23 2017, 21:27 ) *
μπορω να εχω τουλαχιστον το δικαιωμα να σχηματισω γνωμη για καποιον, με βαση τις δικες μου προσλαμβανουσες και με τα οσα τυχαινει να γνωριζω εστω και αυτα τα λιγα που εχουν δημοσιοποιηθει?
και μπορω φανταζομαι να διατυπωνω την αποψη μου ασχετως αν εινσι αρνητικη και ασχετως αν εσυ συμφωνεις.


Είναι διαφορετικό να σχολιάζεις τους τσακωμούς του με όλον τον κόσμο εντός παρκέ και διαφορετικό το τι κάνει εκτός παρκέ, που γενικά δεν δίνει δικαιώματα! Και εγώ αρνητική άποψη έχω για τον παίκτη Παππά. Το τι φιλανθρωπίες, και τι πιστεύει στα πολιτικά όμως δεν έχουν καμία σχέση με την συζήτηση γύρω από αυτό που είπε στον Σκουρτόπουλο και απλά τσουβαλιάζεις καταστάσεις!
taselen
QUOTE(thanath @ Oct 23 2017, 22:01 ) *
Είναι διαφορετικό να σχολιάζεις τους τσακωμούς του με όλον τον κόσμο εντός παρκέ και διαφορετικό το τι κάνει εκτός παρκέ, που γενικά δεν δίνει δικαιώματα! Και εγώ αρνητική άποψη έχω για τον παίκτη Παππά. Το τι φιλανθρωπίες, και τι πιστεύει στα πολιτικά όμως δεν έχουν καμία σχέση με την συζήτηση γύρω από αυτό που είπε στον Σκουρτόπουλο και απλά τσουβαλιάζεις καταστάσεις!

δεν νομιζω οτι τσουβαλιαζω καμια κατασταση. οταν χρησιμοποιειται σσν δικαιολογια της τρελοσυμπεριφορας του το γεγονος οτι εφτιαξε ενα γηπεδο στις φυλακες, οτι εκανε φαουλ στο πιτσιρικα της λευκαδας για να βαρεσει βολες, οτι τα πηγε καλα με τον καλυτερο προπονητη που συνεργαστηκε, οτι ψηφισε υπερ της ηριαννας και γιαυτο το συστημα τον κυνηγα κλπ τοτε και μονο τοτε τσουβαλιαζονται τα πραγματα για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. πραξεις που επρεπε να εχουν κατακριθει απο όλους εχουν μετσβληθει σαν πραξεις ηρωοποιησης ενος ανθρωπου, που συμφωνα με τα δικα μου φτωχα κριτηρια, που δεν το αξιζει.
djibriliant
Έκανα ενα σχολιο που κατα λάθος το εβαλα ως απάντηση σε σχόλιο αλλου χρήστη φιλε μου tasalen μιλάς τόσο άσχημα για τον Παππά και δεν είσαι σωστος γιατι πολυ απλά ξεφευγεις απο αυτα που εχουν γραφτει και εχουν γίνει είναι αλλο η κριτική που κάνουν πολλοι εδω μέσα και αλλο αυτά που λες για τον Παππά. Προς στιγμήν νόμιζα οτι εισαι ο Κατσικάρης.(sni79per σορυ απαντησα ακτα λάθος στο δικο σου σχόλιο ελπίζω να διορθώθηκε)
stefkorner
QUOTE (taselen @ Oct 24 2017, 04:18 ) *
δεν νομιζω οτι τσουβαλιαζω καμια κατασταση. οταν χρησιμοποιειται σσν δικαιολογια της τρελοσυμπεριφορας του το γεγονος οτι εφτιαξε ενα γηπεδο στις φυλακες, οτι εκανε φαουλ στο πιτσιρικα της λευκαδας για να βαρεσει βολες, οτι τα πηγε καλα με τον καλυτερο προπονητη που συνεργαστηκε, οτι ψηφισε υπερ της ηριαννας και γιαυτο το συστημα τον κυνηγα κλπ τοτε και μονο τοτε τσουβαλιαζονται τα πραγματα για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. πραξεις που επρεπε να εχουν κατακριθει απο όλους εχουν μετσβληθει σαν πραξεις ηρωοποιησης ενος ανθρωπου, που συμφωνα με τα δικα μου φτωχα κριτηρια, που δεν το αξιζει.


ειμαστε και καποιοι που λεμε πως κανει λαθη και συνεχιζει να λειτουργει αντι επαγγελματικα σε αρκετες περιπτωσεις στα των αγωνιστικων,αλλα ταυτοχρονα του λεμε μπραβο για τις πρωτοβουλιες που παιρνει εκτος γηπεδων και θεωρουμε πως πρεπει να ακολουθησουν και αλλοι διασημοι αθλητες γιατι το εχει αναγκη η κοινωνια μας !εμεις λοιπον δεν τσουβαλιαζουμε και κρινουμε διαχωριζοντας τα αγωνιστικα με τα εξω αγωνιστικα!μαλλον εσυ εισαι αυτος που κανει το τσουβαλιασμα γιατι φοβαμαι πως χαλιεσαι και απο τις κοινωνικες του δρασεις..!ελπιζω να κανω λαθος...
taselen
QUOTE (djibriliant @ Oct 23 2017, 23:04 ) *
Έκανα ενα σχολιο που κατα λάθος το εβαλα ως απάντηση σε σχόλιο αλλου χρήστη φιλε μου tasalen μιλάς τόσο άσχημα για τον Παππά και δεν είσαι σωστος γιατι πολυ απλά ξεφευγεις απο αυτα που εχουν γραφτει και εχουν γίνει είναι αλλο η κριτική που κάνουν πολλοι εδω μέσα και αλλο αυτά που λες για τον Παππά. Προς στιγμήν νόμιζα οτι εισαι ο Κατσικάρης.(sni79per σορυ απαντησα ακτα λάθος στο δικο σου σχόλιο ελπίζω να διορθώθηκε)


νομιζω οτι αυτο το χαιδεμα προς τον παπα δεν τον αφησε να γινει αυτο που ολοι περιμεναμε να γινει. ενα παιδι που στα 16 σηκωνε μονο του παγκοσμιο σχολικο, που με εθνικες εφηβων και νεων σαρωνε τα παντα όντας οτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα απο τους γεννηθεντες 1985 εως 1992, που για χαρη του περασαν απο το κλειστο της κυψελης εκπροσωποι ολων των μεγαλων της ευρωπης να απασχολει στα 27 οχι για αυτα που πετυχε στο γηπεδο ολα αυτα τα χρονια σλλα με οτιδηποτε αλλο. τωρα αν θελουμε να εθελοτυφλουμε τοτε παω πασο.
yorgos
QUOTE
ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ? Και αναλαμβανε διακιως (και ...επισημως) μια θεση που εχει κερδισει στην καρδια ολων των Ελληνων με τις επιτυχιες που εχει φερει?

Ολα αυτα προκαλουν μια αναμπουμπουλα, η αγανακτηση και βρισια του Παππα δεν απευθυνεται μονο στον Σκουρτοπουλο αλλα προκαλειται απο την ολη κατασταση, στην οποια ο καθενας αντιδραει με βαση το χαρακτηρα του, τις αρχες του, την παιδεια του.

Συγγνώμη, αλλά έτσι έχει μιλήσει σε πολλούς προπονητές ο ΠΑππάς. Από φίλο που τον είχε συμπαίκτη στον Πανιώνιο έχω από δεύτερο χέρι γνώση του τι εσερνε στον Σφαιρόπουλο, πραγματικό bullying μόνο και μόνο επειδή ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας κι επειδή ο Σφαιρό είναι χαμηλών τόνων (από τότε είναι πολύ πιο αυστηρός) κι επειδή είχε δει τον προηγούμενο να "φαγώνεται" από τον Παππά. Ένας παίκτης που έχει τσακωθεί με όλους του τους προπονητές λοιπόν μπορεί και να έβριζε και το Γιαννάκη, όπως ήταν εντελώς αχάριστος για κείνους που τον πήγαν στην Ισπανία (όπου έχουν να λένε τα χειρότερα για το ποιον του Παππά). Μην τα ρίχνουμε τώρα στην ΕΟΚ. Ούτε γίνεται πάντα σε όλες τις ομάδες να υπάρχουν προπονητές-σύμβολα. Δηλαδή αν έχεις ένα νορμάλ κόουτς σαν το Σερελη ας πούμε ή το Γιατρά πρέπει να του βγάζεις την πίστη; Το παιδί αυτό είναι πολύ ταλαντούχο αλλά έχει πρόβλημα συμπεριφοράς ΣΟΒΑΡΟ. Το τι έκανε η ΕΟΚ ή δεν έκανε δεν έχει να κάνει με τη σοβαρότητα του Παππά, δεν τον είδα να είναι πιο σοβαρός απέναντι σε άλλους οργανισμούς και ανθρώπους, άπειρα τα δείγματα. Κι εγώ θα ήθελα το Γιαννάκη στην Εθνική, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας. Αν ο ΠΑππάς είχε πέσει σε άλλες εποχές που το ταλέντο στα γκαρντ ξεχείλιζε, ούτε στο Ρέθυμνο δε θα έβρισκε θέση με τέτοια συμπεριφορά. Τώρα τον παίρνει γιατί παίζει στον Παναθηναϊκό και μερικοί του δίνουν και δίκιο (αν ήταν παίκτης του Απόλλωνα δε θα του έδινε κανένας).
taselen
QUOTE (stefkorner @ Oct 23 2017, 23:30 ) *
ειμαστε και καποιοι που λεμε πως κανει λαθη και συνεχιζει να λειτουργει αντι επαγγελματικα σε αρκετες περιπτωσεις στα των αγωνιστικων,αλλα ταυτοχρονα του λεμε μπραβο για τις πρωτοβουλιες που παιρνει εκτος γηπεδων και θεωρουμε πως πρεπει να ακολουθησουν και αλλοι διασημοι αθλητες γιατι το εχει αναγκη η κοινωνια μας !εμεις λοιπον δεν τσουβαλιαζουμε και κρινουμε διαχωριζοντας τα αγωνιστικα με τα εξω αγωνιστικα!μαλλον εσυ εισαι αυτος που κανει το τσουβαλιασμα γιατι φοβαμαι πως χαλιεσαι και απο τις κοινωνικες του δρασεις..!ελπιζω να κανω λαθος...


αν το πας πολιτικα ανηκω εκει που ανηκει, δεν ειμαι αστυνομικος ουτε ο νικιτας κλιντ. επειδη προφανως τα βλεπουμε διαφορετικα δεν εχει νοημα η κουβεντα. θα αναφερω κατι μονο και μονο για να γινει κατανοησεις τα περι ψευτοανθρωπισμου (με τη δικη μου κριση) και θα το κλεισω απο τη μερια μου εδω γιατι κουραζει. η ολη φαση θυμιζει τον τυπο που θα συναντησεις στη καθημερινοτητα σου π.χ. στο μετρο, που θα βρισει μες στο κοσμο για να κανει το κομματι του αγνοωντας τους γυρω του, θα γραψει γερους γριες εγκυους και θα αραξει την αραδα του, θα πεταξει οτι σκουπιδι εχει στα χερια για να το μαζεψει η καθαριστρια αλλα οταν θα μπει ο επαιτης θα εξιλεωθει δινοντας τα ψιλα του.
για να μην κουραζω τυποι σαν και το παπα, ακομα και να ηταν οι καλυτεροι παιχτες θα πρεπει (κατα την αποψη μου) να απομακρυνονται πριν γινουν προτυπα και για παρτυ τους ονομασθουν δρομοι (βλεπε συγγρος) και νομιζω προς αυτη τη κατευθυνση κινειται και η ομοσπονδια. προσωπικα σαν παιχτης δεν μου αρεσει αν και απο τα δεκαεξι που τον παρακολουθω ήταν οτι πιο εντυπωσιακο ειχα συναντησει μετα διαμαντοπουλο.
stefkorner
Τηλεφώνημα Παππά σε Χρηστίδη

41.gif

το ποσταρω για το δουν οι φιλοι Αρειανοι που ενοχληθηκαν (και δικαιως)
irving
QUOTE(nikmamba @ Oct 23 2017, 20:01 ) *
οταν μεσα σ ενα μηνα εχεις υποπεσει σε ΤΡΙΑ πειθαρχικα παραπτωματα για ποιο λογο να τον καλεσουν και απο που κι ως που εχει δικιο να βριζει τον ομοσπονδιακο προπονητη?πλακα κανουμε?

ποιος ειπε οτι εχει δικαιο να βριζει τον προπονητη?
gerorge
QUOTE (stefkorner @ Oct 24 2017, 00:01 ) *
Τηλεφώνημα Παππά σε Χρηστίδη

41.gif

το ποσταρω για το δουν οι φιλοι Αρειανοι που ενοχληθηκαν (και δικαιως)



Ε καλα.Αδιαφορο για μενα αν ηταν στον Χρηστιδη ή στον Μουρατο που ηταν και διπλα του.Σημασια εχει το τι κανει οταν ειναι εν βρασμω.Μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι και ηρεμος μεχρι να τον τσιγκλησει κατι.Τι να το κανω ομως αν προκαλει τον κακο χαμο καθε φορα και μετα τρεχει να τα συμμαζεψει.Τι μας εγγυαται οτι δεν θα κανει κατι παρομοιο στην Εθνικη αν κληθει;
nikmamba
Αν ο παππας ηταν σωστος θα τον ειχε αρπαξει ο ολυμπιακος οταν εκανε το παιδμοαζωμα των 90ρηδων αφου εκανε και προπονησεις με τον ντουντα τοτε μιας κι ειχε μεινει χωρις ομαδα..

ειναι προβληματικος και ψηλωμενος ο ανθρωπος.Και στο φιναλε και αγωνιστικα σε τι βοηθησε την εθνικη.Οταν ο χρονος του επεσε στο 5λεπτο θυμισαμε ομαδα στο ευρωμπασκετ..

υγ.Και δεν ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα απο 85-92.δεν ηταν καν κορυφαιος στη γενια του αφου σλουκας και παπ ξεχωριζαν περισσοτερο και ηταν και πιο πληρεις παντοτε
qspock
QUOTE(yorgos @ Oct 23 2017, 23:40 ) *
Συγγνώμη, αλλά έτσι έχει μιλήσει σε πολλούς προπονητές ο ΠΑππάς. Από φίλο που τον είχε συμπαίκτη στον Πανιώνιο έχω από δεύτερο χέρι γνώση του τι εσερνε στον Σφαιρόπουλο, πραγματικό bullying μόνο και μόνο επειδή ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας κι επειδή ο Σφαιρό είναι χαμηλών τόνων (από τότε είναι πολύ πιο αυστηρός) κι επειδή είχε δει τον προηγούμενο να "φαγώνεται" από τον Παππά. Ένας παίκτης που έχει τσακωθεί με όλους του τους προπονητές λοιπόν μπορεί και να έβριζε και το Γιαννάκη, όπως ήταν εντελώς αχάριστος για κείνους που τον πήγαν στην Ισπανία (όπου έχουν να λένε τα χειρότερα για το ποιον του Παππά). Μην τα ρίχνουμε τώρα στην ΕΟΚ. Ούτε γίνεται πάντα σε όλες τις ομάδες να υπάρχουν προπονητές-σύμβολα. Δηλαδή αν έχεις ένα νορμάλ κόουτς σαν το Σερελη ας πούμε ή το Γιατρά πρέπει να του βγάζεις την πίστη; Το παιδί αυτό είναι πολύ ταλαντούχο αλλά έχει πρόβλημα συμπεριφοράς ΣΟΒΑΡΟ. Το τι έκανε η ΕΟΚ ή δεν έκανε δεν έχει να κάνει με τη σοβαρότητα του Παππά, δεν τον είδα να είναι πιο σοβαρός απέναντι σε άλλους οργανισμούς και ανθρώπους, άπειρα τα δείγματα. Κι εγώ θα ήθελα το Γιαννάκη στην Εθνική, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας. Αν ο ΠΑππάς είχε πέσει σε άλλες εποχές που το ταλέντο στα γκαρντ ξεχείλιζε, ούτε στο Ρέθυμνο δε θα έβρισκε θέση με τέτοια συμπεριφορά. Τώρα τον παίρνει γιατί παίζει στον Παναθηναϊκό και μερικοί του δίνουν και δίκιο (αν ήταν παίκτης του Απόλλωνα δε θα του έδινε κανένας).


Κοιτα, για πολλους και διαφορους λογους, το σκηνικο να βριζει ο Παππας τον Γιαννακη δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει.
Τωρα αν θεωρεις οτι ο Σκουρτοπουλος εμπνεει τους παιχτες οσο ο Γιαννακης ειναι αποψη σου.
Αν επισης θεωρεις οτι η αγανακτηση του Παππα δεν εχει να κανει με την ΕΟΚ και τον περιγυρο επισης αποψη σου. Το instagram ομως με επιβεβαιωνει...
Ακομη, αν θεωρεις οτι ο κοουτς Γιαννακης θα αφηνε σε εναν παιχτη τετοια συμπεριφορα επισης αποψη σου. Οχι δε θα τον εκοβε. ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ. Θα τον σεβοταν, θα του ενεπνεε σεβασμο. Ολα αυτα θα τα εκανε ενας σοβαρος προπονητης που θα τον οριζε μια σοβαρη ομοσπονδια στο σπουδαιο αυτο ποστο της εθνικης ομαδας....

Η αγανακτηση του παιχτη προερχεται κι απο λανθασμενη προσεγγιση εκ μερους του κοουτς. Αλλο να σου το πουν στα ισα, κι αλλο να το δεις γραμμενο καπου. Ειναι αδικο. Απο την αλλη βεβαια η αντιδραση του Παππα δεν ειναι πρεπουσα. Ειπα, εκει βγαινει ο χαρακτηρας του καθενος. Ομως, οσο αψυχολογητη κι αν ηταν μια τετοιου ειδους αντιδραση, προερχεται απο καπου.

Υπαρχουν διαφοροι παιχτες που εχουν τους χαρακτηρες τους και θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση. Συνηθως βεβαια αυτοι βλαπτουν τους εαυτους τους. Ο Σχορτσιανιτης ειναι ενα παραδειγμα. Προς αποφυγη. Ο Παππας αλλο. Ο Νικος Γκαλης επισης υπηρξε ιδιαιτερη περιπτωση. Απο πεισμα σταματησε το μπασκετ στην κοντρα με τον προπονητη του. Εκει βεβαια, δεν εχασε μονο αυτος. Χασαμε κι εμεις κι ολο το μπασκετ. Βεβαια, με τον Παππα μιλαμε για ενα πολυ μικροτερο μεγεθος απο αυτο του Γκαλη. Και που ουσιαστικα ηταν ρουκι στην εθνικη. Αλλα συνεχιζω να πιστευω πως δεν ειναι αποκλειστικος υπαιτιος ο ιδιος στη συγκεκριμενη περιπτωση για το ξεσπασμα του. Το οποιο και φυσικα επαναλαμβανω οτι δεν ηταν πρεπων. Αλλα το να πρεπει να παρουμε θεση καταδικαζοντας τον σε αποβολη απο την εθνικη δεν ειναι ενα ακρο στο οποιο θα φτασω τοσο ευκολα.

Η ολη κατασταση με την εθνικη και την ΕΟΚ, που εχει φτασει στο απροχωρητο, δε θεωρω πως ειναι ασυνδετη με τη συμπεριφορα του. Και γενικα με τη συμπεριφορα των παιχτων και κατα τη διαρκεια του Ευρωμπασκετ.
Οταν δεν υπαρχει πειθαρχεια σε μια ομαδα, ε, πως να το κανουμε φταιει ο κουμανταδορος.
Κι επειδη ο κουμανταδορος στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ειναι ο προπονητης, αλλα αυτοι που τον οριζουνε, φταιει κι αυτος. Ή αυτος τα ακουει στην τελικη.

Αυτο προσπαθησα να εξηγησω με το παραπανω σεντονι... Απο οτι φαινεται δε το εξηγησα καλα ή δεν ημουν σαφης σε αυτα που ειπα. Ελπιζω να ειμαι πιο κατανοητος τωρα. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι λεει η παροιμια... 68.gif
djibriliant
QUOTE(taselen @ Oct 23 2017, 23:39 ) *
νομιζω οτι αυτο το χαιδεμα προς τον παπα δεν τον αφησε να γινει αυτο που ολοι περιμεναμε να γινει. ενα παιδι που στα 16 σηκωνε μονο του παγκοσμιο σχολικο, που με εθνικες εφηβων και νεων σαρωνε τα παντα όντας οτι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα απο τους γεννηθεντες 1985 εως 1992, που για χαρη του περασαν απο το κλειστο της κυψελης εκπροσωποι ολων των μεγαλων της ευρωπης να απασχολει στα 27 οχι για αυτα που πετυχε στο γηπεδο ολα αυτα τα χρονια σλλα με οτιδηποτε αλλο. τωρα αν θελουμε να εθελοτυφλουμε τοτε παω πασο.

Χάιδεμα ποτε δεν υπήρξε στον Παππά. Εχει κάνει πολλά λάθη στην καριερα του και εχει τιμωρηθεί πολλές φορες και εχει κρεμαστει απο τους δημοσιογράφους πολλες περισσοτερες. Αυτό δεν δίνει κανενα δικαίωμα να μιλας για ηλιθιότητα, επανάσταση του κ**** και ψευτοφιλανθρωπία, έχω επιχειρηματα που μπορουν να ανατρέψουν αυτούς τους χαρακτηρισμους αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία απορώ πραγματικά ομως πως οι μοντς δέχονται τετοιους χαρακτηρισμούς.
KWSN_Men
QUOTE (julius ervin @ Oct 23 2017, 12:53 ) *
προφανως ησουνα μπροστα. smiley.gif


Όχι.

Αλλά ξέρω τι ειπώθηκε.
m-papous
"Είναι μαγκιά να μην δίνεις το χέρι στον Ζούρο, να κράζεις τον Σκουρτόπουλο, να τη λες στους δημοσιογράφους, αλλά όταν πρέπει να δείξεις ότι είσαι πραγματικά αντισυμβατικός, όταν πρέπει να πας κόντρα στον πραγματικά δυνατό, αυτόν που σε πληρώνει, κάθεσαι στη θέση σου και απολαμβάνεις τη διαδρομή."

http://to10.gr/dekaria/7117/esis-ftete/

Προσθέτω και να κάνεις συγκρίσεις. Ας είναι ο Χρηστίδης ας είναι ο οποιοσδήποτε.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(m-papous @ Oct 24 2017, 13:49 ) *
"Είναι μαγκιά να μην δίνεις το χέρι στον Ζούρο, να κράζεις τον Σκουρτόπουλο, να τη λες στους δημοσιογράφους, αλλά όταν πρέπει να δείξεις ότι είσαι πραγματικά αντισυμβατικός, όταν πρέπει να πας κόντρα στον πραγματικά δυνατό, αυτόν που σε πληρώνει, κάθεσαι στη θέση σου και απολαμβάνεις τη διαδρομή."

http://to10.gr/dekaria/7117/esis-ftete/

Προσθέτω και να κάνεις συγκρίσεις. Ας είναι ο Χρηστίδης ας είναι ο οποιοσδήποτε.


Βασικά είναι ότι πιο σωστό έχω διαβάσει από χτες για το θέμα Παππά. Επίσης όσον αφορά το ποστ του παίκτη περισσότερο με ξενέρωσε το like του Αντετοκούμπο παρά η ανάρτηση του Παππά που στο φινάλε τον ξέρουμε. Απλά ο τύπος βρίσκει και τα κάνει. Στον Πάο του Ζοτς δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το Οακα.
Putnam

εγω παντως αν ημουν παππας (οχι ιερεας) μετα απο ολο αυτο το κουβεντολοϊ στα σοσιαλ μιντια για μενα θα εβαζα στοχο τουλαχιστον αυτη τη χρονια να παιξω το μπασκετ της ζωης μου, νομιζω αυτη θα ηταν η καλυτερη αντιδραση και το καλυτερο μηνυμα προς πολλαπλους αποδεκτες


QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Oct 24 2017, 16:22 ) *
Βασικά είναι ότι πιο σωστό έχω διαβάσει από χτες για το θέμα Παππά. Επίσης όσον αφορά το ποστ του παίκτη περισσότερο με ξενέρωσε το like του Αντετοκούμπο παρά η ανάρτηση του Παππά που στο φινάλε τον ξέρουμε. Απλά ο τύπος βρίσκει και τα κάνει. Στον Πάο του Ζοτς δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το Οακα.


ο αντετοκουμπο δικαιολογειται λογω της πολυ παλιας του γνωριμιας με τον παππα αλλα και διοτι δεν διαβασε και λιγα για τον αδερφο του απο τους δημοσιογραφους αυτης της χωρας λογω απουσιας του απο το ευρωμπασκετ
aegeansheed
Παιδιά παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πώς διατυπώνουμε τις απόψεις μας.
Δόθηκε από ένα φάουλ στον djbrilliant και τον Varvos για τα τελευταία post τους.

Ας συνεχίσουμε πολιτισμένα και ας μην συμφωνούμε με τον συνομιλητή μας ή μας αρέσει/ δε μας αρέσει ο χαρακτήρας του Παππά.
john wick
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Oct 24 2017, 12:22 ) *
Βασικά είναι ότι πιο σωστό έχω διαβάσει από χτες για το θέμα Παππά. Επίσης όσον αφορά το ποστ του παίκτη περισσότερο με ξενέρωσε το like του Αντετοκούμπο παρά η ανάρτηση του Παππά που στο φινάλε τον ξέρουμε. Απλά ο τύπος βρίσκει και τα κάνει. Στον Πάο του Ζοτς δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το Οακα.



Καλά άστο αυτό μην το λέμε...
έχουν περάσει σαπάκια κ σαπάκια με Ζέλικο + χαρακτήρες χειρότεροι...
Δεν ήταν και ο θεός ο Ζέλικο....



υ.γ
σόρρυ για το οφ τόπικ , αλλά την Παρασκευή θα τον αποδοκιμάσω τον Ζοτς... Έτσι για 1 φορά ,,, μετά θα τον ξαναλατρεύω... rolleyes.gif
stefkorner
QUOTE (john wick @ Oct 24 2017, 23:01 ) *
Καλά άστο αυτό μην το λέμε...
έχουν περάσει σαπάκια κ σαπάκια με Ζέλικο + χαρακτήρες χειρότεροι...
Δεν ήταν και ο θεός ο Ζέλικο....



υ.γ
σόρρυ για το οφ τόπικ , αλλά την Παρασκευή θα τον αποδοκιμάσω τον Ζοτς... Έτσι για 1 φορά ,,, μετά θα τον ξαναλατρεύω... rolleyes.gif


αδελφε τι θα γινει με σενα ; τωρα τελευταια πολυ συχνα συμφωνουμε smiley.gif

ηθελα κ εγω καιρο να γραψω κατι τετοιο ! παιδια ναι ο Ζελικο παραμενει ο κορυφαιος ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εκανε κ κακιστες επιλογες παικτων και ορισμενοι εξ αυτων πληρωθηκαν με πολλα (τι να πρωτοθυμηθουμε..) η καποιοι απο τους παικτες του ειχαν πειθαρχικα παραπτωματα !συμβαινουν αυτα και στους καλυτερους των καλυτερων !το να τα αναφερουμε δεν μειωνουν τον coach Ομπραντοβιτς !μας βοηθαει μαλιστα να βλεπουμε πιο καθαρα και το παρον..
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(john wick @ Oct 24 2017, 17:01 ) *
Καλά άστο αυτό μην το λέμε...
έχουν περάσει σαπάκια κ σαπάκια με Ζέλικο + χαρακτήρες χειρότεροι...
Δεν ήταν και ο θεός ο Ζέλικο....



υ.γ
σόρρυ για το οφ τόπικ , αλλά την Παρασκευή θα τον αποδοκιμάσω τον Ζοτς... Έτσι για 1 φορά ,,, μετά θα τον ξαναλατρεύω... rolleyes.gif


Εννοούσα για τον χαρακτήρα του και μόνο, οχι για την αγωνιστική του αξία.
Από την άλλη έχει και αρκετή πλάκα το ποστ του. Βαριέμαι στο πούλμαν από τη Λάρισα αλλά από την Πόλη είχα περάσει ζάχαρη smiley.gif
yorgos
QUOTE
Κοιτα, για πολλους και διαφορους λογους, το σκηνικο να βριζει ο Παππας τον Γιαννακη δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει.


Τους έχει βρίσει όλους. ΜΑ όλους.
QUOTE
Τωρα αν θεωρεις οτι ο Σκουρτοπουλος εμπνεει τους παιχτες οσο ο Γιαννακης ειναι αποψη σου.

Δεν είναι αυτή η άποψή μου. Η άποψή μου είναι ότι δε χρειάζεται να σε εμπνέει ο προϊστάμενός σου για να μην τον βρίζεις δημοσίως. Ο Παππάς είναι το πρόβλημα και η παντελής έλλειψη που δείχνει πολύ συχνά.
QUOTE
Αν επισης θεωρεις οτι η αγανακτηση του Παππα δεν εχει να κανει με την ΕΟΚ και τον περιγυρο επισης αποψη σου. Το instagram ομως με επιβεβαιωνει...


Με τον Κατσικάρη, το Σφαιρό, το Τζόρτζεβιτς, τον Πεδουλάκη, τη Μάλτση κλπ έφταιγε η ΕΟΚ; Το παιδί τσακώνεται με τους πάντες.
QUOTE
Ακομη, αν θεωρεις οτι ο κοουτς Γιαννακης θα αφηνε σε εναν παιχτη τετοια συμπεριφορα επισης αποψη σου.

Δεν είναι άποψή μου, να την πούμε αυτή τη λεπτομέρεια.
QUOTE
Ομως, οσο αψυχολογητη κι αν ηταν μια τετοιου ειδους αντιδραση, προερχεται απο καπου
.
Όταν αυτή η αντίδραση είναι συνεχής, μάλλον το κάπου είναι ο χαρακτήρας σου.

Υπαρχουν διαφοροι παιχτες που εχουν τους χαρακτηρες τους και θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση. Συνηθως βεβαια αυτοι βλαπτουν τους εαυτους τους. Ο Σχορτσιανιτης ειναι ενα παραδειγμα. Προς αποφυγη. Ο Παππας αλλο. Ο Νικος Γκαλης επισης υπηρξε ιδιαιτερη περιπτωση.
QUOTE
Απο πεισμα σταματησε το μπασκετ στην κοντρα με τον προπονητη του. Εκει βεβαια, δεν εχασε μονο αυτος. Χασαμε κι εμεις κι ολο το μπασκετ.

Άλλο μέγεθος, το είπες κι εσύ. Αλλά ο Γκάλης οταν αποχώρησε, πρακτικά δεν είχε λόγο να παίζει τόσο όσο ήθελε και του το είχαν πει από το καλοκαίρι.
QUOTE
Αλλα το να πρεπει να παρουμε θεση καταδικαζοντας τον σε αποβολη απο την εθνικη δεν ειναι ενα ακρο στο οποιο θα φτασω τοσο ευκολα.

Στα πόσα παραπτώματα δικαιούται ένας προπονητής να μην καλέσει ένα παίκτη; Στα επτά; Στα είκοσι; Τα ογδόντα; Τι τιμή βάζεις στην αξιοπρέπεια και το καλό κλίμα μιας ομάδας;
QUOTE
Η ολη κατασταση με την εθνικη και την ΕΟΚ, που εχει φτασει στο απροχωρητο, δε θεωρω πως ειναι ασυνδετη με τη συμπεριφορα του.

Μα η συμπεριφορά του είναι ίδια και εκτός εθνικής. Ακόμη και στο 3ον3. Ακόμη και στην προπόνηση.

QUOTE
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι λεει η παροιμια... 68.gif

Το ψάρι βρωμάει, συμφωνούμε. Αλλά αν περάσει κάποιος και ρίξει πετρέλαιο στη θάλασσα δε θα πούμε "ε εγανάκτησε ο άνθρωπος, μύριζε και άσχημα το ψάρι... ΝΑ του δώσουμε άλλη μια (νιοστή) ευκαιρία".

pan24
Ο παππας ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας
Προσωπικα δεν μου αρεσει ο τροπος παιχνιδιου του(πιστευω αν δεν ηταν ελληνας ακομα και στην αεκ δυσκολα θα επαιζε) ουτε του εχω καμια συμπαθεια ως χαρακτηρα ομως ειναι λαθος μερικοι να του φορτωνουν και το φαινομενο του θερμοκηπιου

Ωστοσο το να βαφτιζεται η αγενεια,η ασεβεια και ο τσογλανισμος αυθορμητος,γνησιος χαρακτηρας και λοιπα ομορφα με ξεπερναει
Ισως εχω παραμεγαλωσει δεν ξερω

Ο προπονητης εχει δικαιωμα να κοψει οποιους θελει.Δεν ειναι υποχρεωμενος να παρει τους καλυτερους.Αντιθετα πρεπει να παρει αυτους που ταιριαζουν στο πλανο του αγωνιστικα και σαν χαρακτηρες
Φυσικα στο τελος κρινεται για τις επιλογες του στο τελος αλλα ειχε καθε δικαιωμα να κοψει τον αγραβανη και τον παππα,ειδικα οταν εκαναν 2-3 πειθαρχικα στην ιδια προετοιμασια

Πιστευω οτι απο το ευρωμπασκετ ηθελαν να τους πεταξουν εκτος αλλα εμπαινε μπλοκο απο την εοκ για να διεκδικησουμε οποιες πιθανιτητες ειχαμε για κατι καλο
Αν ηταν ο γιαννακης που αναφερθηκε αυτο που θα ειχε γινει ειναι οτι απο το δευτερο πειθαρχικο θα τον ειχε πεταξει εκτος πριν αρχισει καν το ευρωμπασκετ

Μεχρι στιγμης στην καριερα του μονο με τον σφαιροπουλο και τον πασκουαλ δεν εχει πλακωθει
Με τον πρωτο δικαιλογειται καπως γιατι τον ειχε απολυτο ηγετη οπως εχει στον ολυμπιακο τον σπανουλη
Με τον πασκουαλ μακαρι να συνεχισει ετσι και να μην προκυψει τιποτα στην πορεια γιατι αν ανεβει ο ντενμον σε συνδυασμο με την καλη εικονα του λεκα ο παππας θα περιοριστει σε ελαχιστο χρονο
yorgos
QUOTE
Μεχρι στιγμης στην καριερα του μονο με τον σφαιροπουλο και τον πασκουαλ δεν εχει πλακωθει

Έχει πλακωθεί και του έχει ζητήσει και συγγνώμη δημόσια. Για τον Πασκουάλ δεν έχει βγει κάτι.
djibriliant
QUOTE (aegeansheed @ Oct 24 2017, 16:49 ) *
Παιδιά παρακαλώ να προσέχουμε λίγο πώς διατυπώνουμε τις απόψεις μας.
Δόθηκε από ένα φάουλ στον djbrilliant και τον Varvos για τα τελευταία post τους.

Ας συνεχίσουμε πολιτισμένα και ας μην συμφωνούμε με τον συνομιλητή μας ή μας αρέσει/ δε μας αρέσει ο χαρακτήρας του Παππά.

Απο την απαντηση μου στην οποία πηρα το φάουλ και που αναφερομουν σε αυτουσιο κειμενο του συνομιλητή μου λεγοντας αλλο η κριτική αλλό να βγαινεις και να λες @$$@%$ αναφερόμενος στα λογια του συνομιλητή μου το συμπερασμα ειναι η έλλειψη πολιτισμού αφου το προβλημα μας δεν ειναι οτι μπορει ο καθενας να μπαινει και να μπινελικωνει εναν ανθρωπο και αυτό να μενει επι ωρες αλλα η λέξη που μου αλλάξατε.
KWSN_Men
QUOTE (john wick @ Oct 24 2017, 17:01 ) *
Καλά άστο αυτό μην το λέμε...
έχουν περάσει σαπάκια κ σαπάκια με Ζέλικο + χαρακτήρες χειρότεροι...
Δεν ήταν και ο θεός ο Ζέλικο....



υ.γ
σόρρυ για το οφ τόπικ , αλλά την Παρασκευή θα τον αποδοκιμάσω τον Ζοτς... Έτσι για 1 φορά ,,, μετά θα τον ξαναλατρεύω... rolleyes.gif


Βαρύ το χέρι του KWSN και μακρύ. Το νου σου ρεμάλι.
basket72
QUOTE (KWSN_Men @ Oct 25 2017, 01:40 ) *
Βαρύ το χέρι του KWSN και μακρύ. Το νου σου ρεμάλι.

Ναι αλλά ο άλλος είναι ο John Wick. Ξέρει BJJ από τα λίγα και μπορεί να σε κοιμήσει. Έχεις ακουστά τα αδέλφια Γκρείσι άραγες; smiley.gif smiley.gif smiley.gif
xaris1986
εχει κουρασει πολυ το θεμα Παππα.
ποιος ασχολειται με το νεξτ μπιγκ θινγκ του κολωνακιου smiley.gif
Coach Periklis
Για να μην είμαι οφτοπικ στο θρεντ του αγώνα να πω ότι παρόλο που θεωρώ τεράστια λάθη αυτό που έκανε στον Σκουρτόπουλο και στον Χρηστίδη ( δεν φταίει πουθενά και είναι μικρό παιδί ακόμα ) , αυτό με την Εθνική και τον Θανάση που τον ειρωνεύτηκε άσχημα και διάφορα άλλα

ΑΛΛΑ

κάτι τέτοια σαν το σημερινό που ξεσπάει και λέει " που είστε ; "(εγώ αυτό κατάλαβα παιδιά άλλα και να έβρισε so what ) τα λατρεύω σε παίκτες

Γουστάρω και "κακά" παιδιά και trash talkers και "αλητήριους" . Cant' harm you αν είναι στη διάρκεια αγώνα
mephisto22
https://m.youtube.com/watch?v=V4x0mG4oD6Y

Το νικητήριο καλάθι του Παππά, η Ευρωλίγκα το κατέταξε ως πρώτο ανάμεσα στις πιο θεαματικές φάσεις της αγωνιστικής.Το ιδιο νικητηριο καλαθι, βεβαια, για κάποιους δημοσιογράφους δεν άξιζε ούτε καν απλής αναφοράς στις αναλύσεις τους. Ή, όταν γινόταν αναφορά, δεν δινοταν το πρεπουμενο βάρος, και γινόταν προσπάθεια να υποβαθμιστεί ως γεγονός, ενώ η αναφορά μπορεί να χανόταν σε ειρωνικά και άκρως υποτιμητικά σχόλια επιπέδου καφενειακου κουτσομπολιού.

Συγγνώμη, αλλά αυτό ονομάζεται αντιεπαγγελματισμος, εμπάθεια, μνησικακία και εκδικητικότητα.Και μετά έχει άδικο ο Νικόλας που τους τα χώνει.
rahxephon13
http://www.eurohoops.net/el/editors-blogs/...ete-san-opados/

Το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει μεχρι τώρα για την περίπτωση παππα κι ας επικεντρώνεται κυρίως στην συμπεριφορά του γιαννακοπουλου, γιατί όταν ο ιδιοκτήτης τις ομάδας επιδεικνύει συμπεριφορά χούλιγκαν άλλα επειδή βάζει χρήμα οι περισσότεροι από εμάς (και έμενα συμπεριλαμβανόμενου) στην καλύτερη των αγνοούμε η των δικαιολογούμε και στην χειρότερή αρκετοί επικροτούμε αυτού του είδους την συμπεριφορά ε λογικό είναι για των παππα και των κάθε παππα να συμπεριφέρεται ανάλογα αφού αυτού του είδους οι πράξεις επιβραβεύονται στο εργασιακό του περιβάλλων.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στον παππα άλλα και γενικό στην ομαδα και κυρίως στην κοινωνία μας που επιτρέπει τέτοια φαινόμενα, φυσικά ετσι και κάποιος μιλούσε με των τρόπο που απευθύνεται ο παππας στον χώρο μας θα χε φάει το κράξιμο και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτόν εδώ το χώρο με πολλούς να εξάπτονται με το παραμικρό, στην περίπτωση όμως του παίχτη προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα... υποκρισία και μόνο.
pan24
Το χτεσινο ηταν τραγικο.Μαλλον το μεγαλυτερο σουτ της καριερας του,σιγουρα η καλυτερη του εμφανιση,ολη η ευρωλιγκα να ασχολειται μαζι του και αυτος να τρωγεται με τους δημοσιογραφους
julius ervin
QUOTE(rahxephon13 @ Oct 28 2017, 19:48 ) *
http://www.eurohoops.net/el/editors-blogs/...ete-san-opados/

Το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει μεχρι τώρα για την περίπτωση παππα κι ας επικεντρώνεται κυρίως στην συμπεριφορά του γιαννακοπουλου, γιατί όταν ο ιδιοκτήτης τις ομάδας επιδεικνύει συμπεριφορά χούλιγκαν άλλα επειδή βάζει χρήμα οι περισσότεροι από εμάς (και έμενα συμπεριλαμβανόμενου) στην καλύτερη των αγνοούμε η των δικαιολογούμε και στην χειρότερή αρκετοί επικροτούμε αυτού του είδους την συμπεριφορά ε λογικό είναι για των παππα και των κάθε παππα να συμπεριφέρεται ανάλογα αφού αυτού του είδους οι πράξεις επιβραβεύονται στο εργασιακό του περιβάλλων.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στον παππα άλλα και γενικό στην ομαδα και κυρίως στην κοινωνία μας που επιτρέπει τέτοια φαινόμενα, φυσικά ετσι και κάποιος μιλούσε με των τρόπο που απευθύνεται ο παππας στον χώρο μας θα χε φάει το κράξιμο και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτόν εδώ το χώρο με πολλούς να εξάπτονται με το παραμικρό, στην περίπτωση όμως του παίχτη προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα... υποκρισία και μόνο.

απλώς να σε πληροφορήσω ότι το eurohoops είναι άτυπο γραφείο τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
rahxephon13
QUOTE (julius ervin @ Oct 28 2017, 20:28 ) *
απλώς να σε πληροφορήσω ότι το eurohoops είναι άτυπο γραφείο τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ξέρω ότι είναι φιλοολυμιακο σαιτ αυτό όμως δεν αναιρεί την αλήθεια του συγκεκριμένου άρθρου και δεν θα πρέπει να κρίνεται γι'αυτο άλλα για το περιεχόμενο του, και γενικά έχω διαβάσει χειρότερα άρθρα για των παππα σε παναθηναϊκά σαιτ που ρίχνουν λάδι στην φωτιά και απλώς διαιωνίζουν την κόντρα.
KWSN_Men
QUOTE (rahxephon13 @ Oct 28 2017, 20:35 ) *
Ξέρω ότι είναι φιλοολυμιακο σαιτ αυτό όμως δεν αναιρεί την αλήθεια του συγκεκριμένου άρθρου και δεν θα πρέπει να κρίνεται γι'αυτο άλλα για το περιεχόμενο του, και γενικά έχω διαβάσει χειρότερα άρθρα για των παππα σε παναθηναϊκά σαιτ που ρίχνουν λάδι στην φωτιά και απλώς διαιωνίζουν την κόντρα.


Δεν έχει άδικο.

Θα είχε όμως πραγματικά δίκιο αν έλεγε κάτι και για τους Αγγελόπουλους. Που δεν πρόκειται πότε να κάνει.
patissiotis
Εχω αποψη για αυτα που κανει και λεει ο Παππας. Τον προτιμω ως συμπεριφορα απο νεροβραστους τυπους (οπως πχ Ζηση, Βασιλειαδη, Μαυροκεφαλιδη, ακομα και ΔΔ!!!). Δεν λεω οτι εχει σε ΟΛΑ δικιο, οτι δεν κανει λαθη, οτι καποιες φορες δεν ειναι αγωνιστικα (κυριως αγωνιστικα) απαραδεκτος. Αλλα ειναι αυθεντικος, εχει αποψη, εκτιθεται και τελος-τελος μονο στον εαυτο του κανει κακο. Πολυ καλα κανει και λεει οτι νοιωθει. Και μην μου πει καποιος οτι τσουβαλιαζει ολους τους δημοσιογραφους. Αν ελεγε ονοματα θα λεγαμε οτι στοχοποιει κτλ, κτλ. Ποσοι απο τους δημοσιογραφους που κατακεραυνωνουν τον Παππα μπορουν να πανε μια βολτα αφοβα? Ποσοι απο αυτους προσπαθουν να κανουν τη δουλεια τους αντικειμενικα? Ποσοι απο αυτους δεν παιρνουν non paper και κανουν απλως copy paste? Ποσοι απο αυτους ασχοληθηκαν με το ντου των "διδάσκουμε ήθος"? Αληθεια ο δημοσιογραφικος οργανισμος που ξεσκιζει τον Παππα (και συμπτωματικα δεχτηκε την επιθεση απο τους "διδασκουμε υφος") εκανε καμια μηνυση? Οταν τρωνε φαπες σε συγκεκριμενο γηπεδο εδω και χρονια, οταν σπανε τα λαπτοπ συναδερφων τους, οταν κανουν ντου στα δημοσιογραφικα καποιοι κοιτανε αλλου. Αλλά εκεί κάνει "τζιζ", βεβαια. Ε, λοιπον πολυ καλα κανει ο Παππας και μακαρι με ολα τα κακα και τα καλα του να υπηρχαν και αλλοι σαν αυτον. Ειλικρινα ο χαρακτηρας του δεν με ενδιαφερει καθολου, οπως δεν με ενδιεφερε και ο χαρακτηρας του Μαραντονα, του Ζινταν, του Ροναλντο ή του Μεσι... Στο συγκεκριμενο ζητημα εχει δικιο 100%. Και στον πιτσιρικα του Αρη τηλεφωνησε και του εξηγησε οτι δεν εχει τιποτα εναντιον του, εξαλλου ο μικρος παιζει σε αλλη θεση, δεν κληθηκε στη θεση του Νικολα. Για τον Σκουρτοπουλο τι να πω? Αν οντως πιστευει οτι ο Παππας δεν κανει για την εθνικη (για οποιοδηποτε λογο) καλως δεν τον καλεσε. Αλλα μετα να ειναι σε θεση να υποστηριξει την αποψη του και να δεχτει τις διαμαρτυριες...

Υ.Γ.: Και να θελεις να διαβασεις eurohoops με καλη διαθεση δεν μπορεις. Αγιογραφιες απο τη μια μερια, διαμονοποιηση απο την αλλη. Και σωστα να ειναι πολλα απο αυτα που γραφουν απλα δεν μπορεις να τα διαβασεις. Δεν ειναι θεμα ισορροπιων ειναι θεμα επαγγελματισμου και αντικειμενικοτητας. Αλλιως να γραφω αρθρα και εγω.
stefkorner
«ΜΑΓΚΙΑ» ΑΠΟ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

εκτος αυτου υπηρξε και μια φαση με τραβηγμενη τεχνικη ποινη στον coach του Προμηθεα,οτι περασε την διαχωριστικη γραμμη του παρκε!και δεν ξερω τι πλανο εδειξε η cosmote ,αλλα απ το γηπεδο ο Παππας φανηκε σαν να κανει νευμα στον Γιατρα να χαλαρωσει !και μετα εχασε την βολη ,προφανως σκοπιμα..! (3η περιοδο με τν διαφορα να χει πεσει στους 10 και τον παο να χει κολλησει)
τι να πεις γ αυτο το παιδι,που κατηγορειται απο καποιους και πως ειναι δηθεν..
j-kidd13
O Παππας ειναι περιεργος χαρακτηρας,ιδιομορφος.Η εντυπωση που αφηνει ειναι ενος τυπου που εχει τη δικη του φιλοσοφια και το δικο του σκεπτικο στο πως αντιδραει και συμπεριφερεται κλπ.Το αν ειναι καλος ανθρωπος στη ζωη του γενικοτερα η οχι,καλος χαρακτηρας η οχι,δεν εχει καμια με το τι κανει σαν αθλητης μεσα στο παρκε.,ουτε θα τον βγαλουμε κ!@παιδο,η δεν ξερω τι,επειδη εχει τσακωθει με προπονητες ή επειδη αντεδρασε ετσι σε καποιους δημοσιογραφους που γραφουν διαφορα γι αυτον.(Κι εγω ειμαι και γαμω τα παιδια 24.gif 24.gif 24.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif αλλα χθες σε αγωνα αυτα που ειπα στον διαιτητη επειδη με απεβαλε απο την αντιδραση μου επειδη δεν μου εδωσε ενα φαουλ,μετα με εκαναν να ντρεπομαι σαν ανθρωπος για τη συμπεριφορα μου ).Ο Παππας ειναι περιεργος χαρακτηρας.Αντιδραει εντονα,δεν κρυβεται,ο,τι εχει να πει το λεει χυμα.Απλα η σταση που εχει στην μεχρι τωρα καριερα του και το γεγονος οτι απο ταλενταρα στις μικρες εθνικες,δεν εγινε ποτε αυτο που θα επρεπε βασει ταλεντου,συν οτι εχει τσακωθει με διαφορους προπονητες,εχουν κανει πολλους να τον εχουν στην μπουκα,με το παραμικρο να βγαζουν χολη,και να τον θεωρουν υπευθυνο για την οικονομικη κριση της Ελλαδας,την τρυπα του οζοντος,για το οτι δεν βγηκε ο κ Δουρος στο τηλεφωνο κυρια Σταλη μου,κλπ κλπ.100 καλα να κανει που λεει ο λογος ο Παππας,δεν θα αναφερθει ουτε ενα απο οσους τον εχουν στη γωνια.Μισο κακο να κανει,θα τον βγαλουν ενα σταδιο πριν την ηλεκτρικη καρεκλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.