Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
eleos
[quote name='nini' date='Nov 17 2008, 17:54 ' post='246839']
το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κρίμα για την ομάδα η οποία κάνει μια προσπάθεια για να ανέβει κατηγορία κ για κάποιες κοπέλες που πήγαν στην ομάδα φέτος κ σίγουρα δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν τέτοιο κλίμα

θα πρέπει η δοιήκηση της ομάδας να δει τι πραγματικά συμβαίνει κ΄να μην βλέπει τον εύκολο στόχο (τον προπονητή) icon_drunk.gif
[/quot
συμφωνώ απολύτωσ...με τι κριτίριο πήγαν να κανουν κάτι σοβαρό όταν δεν εχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα??ειναι λυπηρό...έως τραγικό θα έλεγα!
champion

οριστικα παρελθον συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ο προπονητης της αγιας
αν κ υπαρχει μια μικρη επιφυλαξη,εκ μερους μου κ οχι απο την πηγη που μου
το ειπε
champion
QUOTE(champion @ Nov 17 2008, 22:10 ) *
οριστικα παρελθον συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες ο προπονητης της αγιας
αν κ υπαρχει μια μικρη επιφυλαξη,εκ μερους μου κ οχι απο την πηγη που μου
το ειπε

επισης παιζει να μη παρουν προπονητη κ να κρατησουν προπονητρια των
νεανιδων-κορασιδων.προλαβαιναν να πεσουν αν δεν υπηρχαν 2-3 χυμα
ομαδες....... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
eleos
QUOTE(champion @ Nov 18 2008, 02:53 ) *
επισης παιζει να μη παρουν προπονητη κ να κρατησουν προπονητρια των
νεανιδων-κορασιδων.προλαβαιναν να πεσουν αν δεν υπηρχαν 2-3 χυμα
ομαδες....... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

pote den einai arga. akoma kai etsi prolavainoun...giati apoti vlepw kala pane oi xuma omades..opote me ta nea dedomena..ola einai pithana!!kai sta dika mas!
nini
QUOTE(eleos @ Nov 18 2008, 14:36 ) *
pote den einai arga. akoma kai etsi prolavainoun...giati apoti vlepw kala pane oi xuma omades..opote me ta nea dedomena..ola einai pithana!!kai sta dika mas!

εξαρτάται ποιες εννοείς χύμα?

γιατί το Ρέθυμνο, η ελευθερία, η ΄Παναγίτσα δεν βλέπω να κάνουν νίκη.
champion
QUOTE(nini @ Nov 18 2008, 12:51 ) *

αυτο ακριβως ,αν δεν ηταν ετσι τα πραγματα κ υπηρχαν 2 τουλαχιστο σοβαρες ομαδες
ακομα κ δεν αποχωρουσε ο αονα,θα βλεπαμε αλλα πραγματα με δεδομενη
τη τωρινη κατασταση της ομαδας.ευτυχως(επειδη συμπαθω την ομαδα,κ λογω ιστοριας) λογω
ανυπαρξιας των αλλων θα παραμεινει η ομαδα στις εθνικες κατηγοριες αλλα θα τρωει
πολλα χαστουκια πλεον αρχιζοντας τη κυριακη,αφου το γυαλι μεσα στην ομαδα εχει
ραγισει κ μονο ενα ηλεκτροσοκ θα επαναφερει τη κατασταση(ειτε αλλαγη προπονητη
ειτε απομακρυνση 2-3 παικτριων)
fotsis
QUOTE(nini @ Nov 17 2008, 17:54 ) *
το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κρίμα για την ομάδα η οποία κάνει μια προσπάθεια για να ανέβει κατηγορία κ για κάποιες κοπέλες που πήγαν στην ομάδα φέτος κ σίγουρα δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν τέτοιο κλίμα

θα πρέπει η δοιήκηση της ομάδας να δει τι πραγματικά συμβαίνει κ΄να μην βλέπει τον εύκολο στόχο (τον προπονητή) icon_drunk.gif

Καρφώνεσαι...

QUOTE(nini @ Nov 17 2008, 17:38 ) *
πίστεψε με όσο υπάρχουν κάποιεσ συγκεκριμένες παίχτριες στην Αγία πάντα θα βρίσκουν να έχουν πρόβλημα με τον προπονητή, με τον έφορο, με τα νέρά, γενικά κάτι θα ανακαλύπτουν. κ ειδικά όταν ο προπονήτής δεν τους κάνει τα χατήρια αλλά είναι αντικειμενικός κ δίκαιος...........

... και Ρομπέν των Δασών μη σου πω... smiley.gif

QUOTE(nini @ Nov 18 2008, 14:51 ) *

Νομίζω πως χύμα ομάδα δεν υπάρχει. Η Ελευθερία (για παράδειγμα) νομίζω πως είναι αξιοσέβαστη ομάδα. Αναφέρομαι βέβαια στις κοπέλες και όχι στον προπονητή.
VaVaRos
QUOTE(fotsis @ Nov 18 2008, 15:58 ) *
Καρφώνεσαι...

... και Ρομπέν των Δασών μη σου πω... smiley.gif

Νομίζω πως χύμα ομάδα δεν υπάρχει. Η Ελευθερία (για παράδειγμα) νομίζω πως είναι αξιοσέβαστη ομάδα. Αναφέρομαι βέβαια στις κοπέλες και όχι στον προπονητή.

ενταξει παιδια χαλαρωστε και καποιοι πιο ψηχρεμει οπως παραγοντες που αγαπανε την ομαδα θα διορθοσουν τη κατασταση και θα κανουν αυτο πρεπει για το καλητερο της ομαδας
scales84
QUOTE(fotsis @ Nov 18 2008, 14:58 ) *

Η ελευθερια σιγουρα δεν ειναι τοσο δυνατη οως τα προηγουμενα χρονια αλλα σιγουρα δεν ειναι χυμα..ολα τα ματς τα χει χασει στον ποντο και δεν αργει η μερα που θα γινει η νικη...απο κει και ερα για ποιο λογο δεν ειναι αξιοσεβαστος ο ποτοσογλου?προφανως εχετε προβλημα που στην α2 υπαρχει ενας προπονητης που χει περασει απο 2 μεγαλες ομαδες του γυναικειου μπασκετ στο παρελθον και απο την εθνικη γυναικων ενω ειναι και 50 χρονια στο αθλημα απο καθε ποστο...
VaVaRos
QUOTE(scales84 @ Nov 18 2008, 19:08 ) *
Η ελευθερια σιγουρα δεν ειναι τοσο δυνατη οως τα προηγουμενα χρονια αλλα σιγουρα δεν ειναι χυμα..ολα τα ματς τα χει χασει στον ποντο και δεν αργει η μερα που θα γινει η νικη...απο κει και ερα για ποιο λογο δεν ειναι αξιοσεβαστος ο ποτοσογλου?προφανως εχετε προβλημα που στην α2 υπαρχει ενας προπονητης που χει περασει απο 2 μεγαλες ομαδες του γυναικειου μπασκετ στο παρελθον και απο την εθνικη γυναικων ενω ειναι και 50 χρονια στο αθλημα απο καθε ποστο...

Και ποιος ειναι αυτος ο προπονιτης ο τοσο καλος γιατι αναφισβητητα ο καλητερος προπονιτης της κατηγοριας ειναι ο Δεσποτακης απο ΦΕΑ
scales84
ο δεσποτακης στα χαρτια ειναι στην καλυτερη ομαδα τηςκατηγοριας..ο καλυτερος προπονητης της κατηγοριας ειναι ο πρπονητης της ελευθεριας..ΜΑΚΗΣ ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ...Κι αν θες ρωτα και τον ιδιο τον δεσποτακη να δουμε αν θα σου πει οτι ειναι καλυτερος απο τον ποτοσογλου...εχει δουλεψει σε ακαδημια-παναθηναικο και εθνικη γυναικων και εχει κοουτσαρει α1 αντρων στον πειραικο συνδεσμο...επισης σε οποια ομαδα εχει παει εχει πανηγυρισει τουλαχιστο μια ανοδο..σου αρκουν?+
VaVaRos
QUOTE(scales84 @ Nov 18 2008, 19:30 ) *
ο δεσποτακης στα χαρτια ειναι στην καλυτερη ομαδα τηςκατηγοριας..ο καλυτερος προπονητης της κατηγοριας ειναι ο πρπονητης της ελευθεριας..ΜΑΚΗΣ ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ...Κι αν θες ρωτα και τον ιδιο τον δεσποτακη να δουμε αν θα σου πει οτι ειναι καλυτερος απο τον ποτοσογλου...εχει δουλεψει σε ακαδημια-παναθηναικο και εθνικη γυναικων και εχει κοουτσαρει α1 αντρων στον πειραικο συνδεσμο...επισης σε οποια ομαδα εχει παει εχει πανηγυρισει τουλαχιστο μια ανοδο..σου αρκουν?+
Γιατι το λες αυτο οτι ειναι η καλητερη ομαδα στα χαρτια και εχτος του αλλου ο Δεσποτακης εχει και προπερση το νταμπλ με της εσπεριδες και την επομενη χρονια πηγε τρενο στην ευροπη και εχασαν απο χαζομαρα τους
scales84
QUOTE(VaVaRos @ Nov 18 2008, 18:36 ) *
Γιατι το λες αυτο οτι ειναι η καλητερη ομαδα στα χαρτια και εχτος του αλλου ο Δεσποτακης εχει και προπερση το νταμπλ με της εσπεριδες και την επομενη χρονια πηγε τρενο στην ευροπη και εχασαν απο χαζομαρα τους

Γιατι μχρι στιγμης στα χαρτια μονο αποδυκνειει ο ατταλος το οτι ειναι το απολυτο φαβορι για ανοδο...Οσο για τον δεσποτακη δεν τον αμφισβητω..απλως σου λεω οτι δεν ειναι ο καλυερος στην κατηγορια οπως ειπες,αντιθετως εχει πολυ δρομο για να φτασει τον ποτοσογλου...Και το ξερει και ο ιδιος...
WATCHER
Σχετικά με την Αγία, αν διώξουν τον προπονητή επειδή δεν τον γουστάρουν κάποιες παίχτριες, θα κάνουν έγκλημα. Οι προπονητές ορίζονται και παύονται από τις διοικήσεις και όχι απο τις αρεσκίες των παιχτριών. Αν υπάρχουν προβλήματα σχέσεων πρέπει να επεμβαίνει οι διοίκηση και να τα λύνει άμεσα και δίκαια. Αλλιώς οι ομάδες θα άλλαζαν προπονητή κάθε εβδομάδα...
Για το ποιος είναι καλός προπονητής ή όχι, θα έλεγα ότι τα δέντρα κρίνονται από τους καρπούς τους και πάντα ανάλογα με το ρόστερ και το budjet που έχουν να διαχειριστούν. Ο Ποτόσογλου έχει πολλούς καρπούς να δείξει και οι σημαντικότεροι δεν είναι για μενα οι τίτλοι αλλά οι ίδιοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που δεν πίστευε κανένας σε αυτούς μέχρι που έπεσαν στα χέρια του Μάκη. Είναι από τους λίγους προπονητές που έχουν πάρει τίτλους με αθλητές και όχι με φίρμες.
Για μένα πάντως η κατηγορία έχει καλούς προπονητές και σίγουρα ένας από αυτούς είναι και ο Δεσπωτάκης.
scales84
QUOTE(WATCHER @ Nov 18 2008, 18:21 ) *
Σχετικά με την Αγία, αν διώξουν τον προπονητή επειδή δεν τον γουστάρουν κάποιες παίχτριες, θα κάνουν έγκλημα. Οι προπονητές ορίζονται και παύονται από τις διοικήσεις και όχι απο τις αρεσκίες των παιχτριών. Αν υπάρχουν προβλήματα σχέσεων πρέπει να επεμβαίνει οι διοίκηση και να τα λύνει άμεσα και δίκαια. Αλλιώς οι ομάδες θα άλλαζαν προπονητή κάθε εβδομάδα...
Για το ποιος είναι καλός προπονητής ή όχι, θα έλεγα ότι τα δέντρα κρίνονται από τους καρπούς τους και πάντα ανάλογα με το ρόστερ και το budjet που έχουν να διαχειριστούν. Ο Ποτόσογλου έχει πολλούς καρπούς να δείξει και οι σημαντικότεροι δεν είναι για μενα οι τίτλοι αλλά οι ίδιοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που δεν πίστευε κανένας σε αυτούς μέχρι που έπεσαν στα χέρια του Μάκη. Είναι από τους λίγους προπονητές που έχουν πάρει τίτλους με αθλητές και όχι με φίρμες.
Για μένα πάντως η κατηγορία έχει καλούς προπονητές και σίγουρα ένας από αυτούς είναι και ο Δεσπωτάκης.

Ακριβως φιλε..το πα και πριν...οτι ο δεσποτακης ειναι πολυ καλος προπονητης...αλλα ο ποτοσογλου εχει ανδειξει γενιες και γενιες μεγαλων παικτων και παικτριων!
eleos
QUOTE(scales84 @ Nov 18 2008, 20:36 ) *
Ακριβως φιλε..το πα και πριν...οτι ο δεσποτακης ειναι πολυ καλος προπονητης...αλλα ο ποτοσογλου εχει ανδειξει γενιες και γενιες μεγαλων παικτων και παικτριων!

ακριβώς...διαβάζω τόση ώρα όλα όσα γράφεται...και άκρη δε μπορώ να βγάλω...
1. το καλόσ προπονητής είναι αντικειμενικό...ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του...ο κάθε προπονητής που αναφέρατε έχει δείξει και καλά αλλά και άσχημα στοιχεία...με μία διαφορά ότι ο ένας έγινε γνωστός στις πλάτεσ μεγάλων ονομάτων...και ο άλλος έκανε ακριβώς αυτό που πρέπει..κρατήθηκε κατηγορίες ή ανέβηκε κατηγορίες στις πλάτες μέτριων παικτριών..τουσ έδειξε εμπιστοσύνη τις ανέδειξε όσο μπορεσε και θέλησαν οι ίδιεσ...για μένα ένασ τέτοιος προπονητής αξίζει να ονομάζεται μεγάλος...σωστός...όσα λάθη κι αν έχει κάνει..τώρα οι άλλοι που θέλουν να λέγονται προπονητές μεγάλοι με άσσους στα μανίκια ας λέγονται..κι ασ τουσ λέτε και εσεις έτσι!!
αυτά είχα να πω...όσο για την αγία παρασκευή κρίμα είναι..γιατί δε νομίζω να φταίει ο προπονητής τόσο όσο άλλα πράγμτα εκεί μέσα...δυστυχώς..ίσωσ όμως τους αξίζει η κάτηφόρα και κανα χαστουκάκι μπασ και ξυπνήσουν "ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ"!! icon_wave.gif icon_wave.gif blove.gif blove.gif
revenger
QUOTE(eleos @ Nov 19 2008, 12:13 ) *
1. το καλόσ προπονητής είναι αντικειμενικό...ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του...ο κάθε προπονητής που αναφέρατε έχει δείξει και καλά αλλά και άσχημα στοιχεία...με μία διαφορά ότι ο ένας έγινε γνωστός στις πλάτεσ μεγάλων ονομάτων...και ο άλλος έκανε ακριβώς αυτό που πρέπει..κρατήθηκε κατηγορίες ή ανέβηκε κατηγορίες στις πλάτες μέτριων παικτριών..τουσ έδειξε εμπιστοσύνη τις ανέδειξε όσο μπορεσε και θέλησαν οι ίδιεσ...για μένα ένασ τέτοιος προπονητής αξίζει να ονομάζεται μεγάλος...σωστός...όσα λάθη κι αν έχει κάνει..τώρα οι άλλοι που θέλουν να λέγονται προπονητές μεγάλοι με άσσους στα μανίκια ας λέγονται..κι ασ τουσ λέτε και εσεις έτσι!!
αυτά είχα να πω...όσο για την αγία παρασκευή κρίμα είναι..γιατί δε νομίζω να φταίει ο προπονητής τόσο όσο άλλα πράγμτα εκεί μέσα...δυστυχώς..ίσωσ όμως τους αξίζει η κάτηφόρα και κανα χαστουκάκι μπασ και ξυπνήσουν "ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ"!! icon_wave.gif icon_wave.gif blove.gif blove.gif

H ΦΕΑ δεν ειναι μονο στα χαρτια φαβορι,ειναι οντως φαβορι μονο που καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν τα λαθη που εχουν κανει με το να αλλαξουν τοοοοσο πολυ την ομαδα!!!!Ελπιζω να το καταλαβουν οσο πιο νωρις γινεται κ να ενεργησουν σωστα!!!Και φυσικα θα συμφωνησω με το ποιος ειναι καλος προπονητης,και γω με ετοιμους παιχτες περνω πρωταθλημα!!!!
Basket lover
QUOTE(eleos @ Nov 19 2008, 12:13 ) *

Διαβάζοντας το βιογραφικό του Δεσποτάκη στο site του μπορεί εύκολα να δει κανείς ότι έχει πολλές επιτυχίες στο μπάσκετ. Άρα είναι άδικο και πέρα ως πέρα ΨΕΥΔΕΣ να θεωρείται μοναδική επιτυχία του το νταμπλ με τις Εσπερίδες. Πέρυσι μάλιστα είχα διαβάσει μια συνέντευξη του σε κάποιο site όπου ο ίδιος δεν θεωρούσε ως κορυφαία στιγμή του το νταμπλ Α1 με τις Εσπερίδες αλλά το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ με τους Αγίους Αναργύρους! Αν αυτό που λέει δεν δείχνει την αξία του τότε ποιό είναι; (Νομίζω οτι ήταν στο basketblog...)
Στις Εσπερίδες ήταν αυτός που ''ξεκόλησε'' την ομάδα από τις συνεχείς αποτυχίες, το παραδέχονται και οι ιδιοι αυτό! Μάλιστα έχω μάθει ότι ήταν ο μοναδικός που τόλμησε να κοντραριστεί με τις ''φιρμες'', τότε που όλοι οι άλλοι δεν είχαν το κουράγιο να το κάνουν. Κι επίσης οι Εσπερίδες μετά τον Δεσποτάκη παρότι διπλασίασαν το μπάτζετ τους δεν πήραν πρωτάθλημα...
Τελιώνοντας θα πω οτι επειδή τον ζω φέτος στη ΦΕΑ, ειναι η πρώτη φορά που έχω δει τόσο εργατικό, σοβαρό και πειθαρχημένο προπονητή. Δουλεύει πολύ σε αντρικό και γυναικείο, η δουλειά του φαίνεται και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του μόνο να μάθουν μπορούν από αυτον. Αφήστε τον λοιπόν ήσυχο να κάνει τη δουλειά του και μακάρι όλοι εσείς που κρίνεται να είχατε πετύχει έστω και τα μισά από αυτά που έχει πετύχει αυτός!
Μακάρι επίσης εκεί στη ΦΕΑ να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια γιατί είναι κρίμα τέτοιοι προπονητές να χάνονται από τις ομάδες!
Όσο για τον Ποτόσογλου, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν μπόρεσα να πάω καν στο παιχνίδι με το μοσχάτο, όμως ξέρω οτι είναι ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος (55-60) που ΄χει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ και τώρα μάλλον έχει βρει την ησιχία του στο Μοσχάτο. Έτσι είναι μάλλον άτοπο να τον συγκρίνουμε με τον Δεσποτάκη που είναι γύρω στα 30-35 και έχει ακόμα πολλά κάνει μπροστά του.
Πιστεύω πως αυτοί που ξεκινήσατε ολο αυτο το θέμα θέλετε να δημιουργήσετε προβλημα στην ομάδα μας ή δεν σας συμφέρει να βρίσκεται ο κοουτς εδώ. Όμως απλά ατυχήσατε! wink.gif

QUOTE(revenger @ Nov 19 2008, 12:43 ) *
H ΦΕΑ δεν ειναι μονο στα χαρτια φαβορι,ειναι οντως φαβορι μονο που καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν τα λαθη που εχουν κανει με το να αλλαξουν τοοοοσο πολυ την ομαδα!!!!Ελπιζω να το καταλαβουν οσο πιο νωρις γινεται κ να ενεργησουν σωστα!!!Και φυσικα θα συμφωνησω με το ποιος ειναι καλος προπονητης,και γω με ετοιμους παιχτες περνω πρωταθλημα!!!!

Δηλαδή θες να μας πεις οτι αν πάρεις τώρα εσύ τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ θα πάρεις πρωτάθλημα;

Πιστεύω το να διαχειριστείς μεγάλους παίκτες είναι πιο δύσκολο από το να φτιάξεις μια ομάδα από απλά καλούς παίκτες.
πιστεύω οτι μεγάλοι προπονητές είναι αυτοί που καταφέρνουν να ελέγξουν τα μεγάλα ονόματα και να τα οδηγήσουν στην επιτυχία, κάτι που απαιτεί προπονητικό ταλέντο!
Το ίδιο δεν ισχύει κι έξω. Εμένα ο διευθυντής μου στη δουλειά έχει τις καλύτερες πωλήτριες , αλλά όλες αυτόν περιμένουμε να μας κατευθύνει. Και όταν θυμώνει κρυβόμαστε φυσικά... rolleyes.gif
threat45
QUOTE(Basket lover @ Nov 19 2008, 13:29 ) *
Διαβάζοντας το βιογραφικό του Δεσποτάκη στο site του μπορεί εύκολα να δει κανείς ότι έχει πολλές επιτυχίες στο μπάσκετ. Άρα είναι άδικο και πέρα ως πέρα ΨΕΥΔΕΣ να θεωρείται μοναδική επιτυχία του το νταμπλ με τις Εσπερίδες. Πέρυσι μάλιστα είχα διαβάσει μια συνέντευξη του σε κάποιο site όπου ο ίδιος δεν θεωρούσε ως κορυφαία στιγμή του το νταμπλ Α1 με τις Εσπερίδες αλλά το πρωτάθλημα Α ΕΣΚΑ με τους Αγίους Αναργύρους! Αν αυτό που λέει δεν δείχνει την αξία του τότε ποιό είναι; (Νομίζω οτι ήταν στο basketblog...)
Στις Εσπερίδες ήταν αυτός που ''ξεκόλησε'' την ομάδα από τις συνεχείς αποτυχίες, το παραδέχονται και οι ιδιοι αυτό! Μάλιστα έχω μάθει ότι ήταν ο μοναδικός που τόλμησε να κοντραριστεί με τις ''φιρμες'', τότε που όλοι οι άλλοι δεν είχαν το κουράγιο να το κάνουν. Κι επίσης οι Εσπερίδες μετά τον Δεσποτάκη παρότι διπλασίασαν το μπάτζετ τους δεν πήραν πρωτάθλημα...
Τελιώνοντας θα πω οτι επειδή τον ζω φέτος στη ΦΕΑ, ειναι η πρώτη φορά που έχω δει τόσο εργατικό, σοβαρό και πειθαρχημένο προπονητή. Δουλεύει πολύ σε αντρικό και γυναικείο, η δουλειά του φαίνεται και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του μόνο να μάθουν μπορούν από αυτον. Αφήστε τον λοιπόν ήσυχο να κάνει τη δουλειά του και μακάρι όλοι εσείς που κρίνεται να είχατε πετύχει έστω και τα μισά από αυτά που έχει πετύχει αυτός!
Μακάρι επίσης εκεί στη ΦΕΑ να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια γιατί είναι κρίμα τέτοιοι προπονητές να χάνονται από τις ομάδες!
Όσο για τον Ποτόσογλου, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν μπόρεσα να πάω καν στο παιχνίδι με το μοσχάτο, όμως ξέρω οτι είναι ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος (55-60) που ΄χει μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ και τώρα μάλλον έχει βρει την ησιχία του στο Μοσχάτο. Έτσι είναι μάλλον άτοπο να τον συγκρίνουμε με τον Δεσποτάκη που είναι γύρω στα 30-35 και έχει ακόμα πολλά κάνει μπροστά του.
Πιστεύω πως αυτοί που ξεκινήσατε ολο αυτο το θέμα θέλετε να δημιουργήσετε προβλημα στην ομάδα μας ή δεν σας συμφέρει να βρίσκεται ο κοουτς εδώ. Όμως απλά ατυχήσατε! wink.gif

Δηλαδή θες να μας πεις οτι αν πάρεις τώρα εσύ τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ θα πάρεις πρωτάθλημα;

Πιστεύω το να διαχειριστείς μεγάλους παίκτες είναι πιο δύσκολο από το να φτιάξεις μια ομάδα από απλά καλούς παίκτες.
πιστεύω οτι μεγάλοι προπονητές είναι αυτοί που καταφέρνουν να ελέγξουν τα μεγάλα ονόματα και να τα οδηγήσουν στην επιτυχία, κάτι που απαιτεί προπονητικό ταλέντο!
Το ίδιο δεν ισχύει κι έξω. Εμένα ο διευθυντής μου στη δουλειά έχει τις καλύτερες πωλήτριες , αλλά όλες αυτόν περιμένουμε να μας κατευθύνει. Και όταν θυμώνει κρυβόμαστε φυσικά... rolleyes.gif

Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου , φαίνεσαι άτομο που γνωρίζει απο γυναικείο μπάσκετ.Επειδή έχω ζήσει τον coach Μάριο σε μικρότερες κατηγορίες απο Α1-Α2 ,ξέρω μια 100άδα και... παικτριών και παικτών που πίνουν νερό στο όνομα του , γιατί πάντα δούλευε με σοβαρότητα και πειθαρχεία , ακόμα και στις μικρές κατηγορίες ,πίστεψε και ανέδειξε πολλές παίκτριες ,έφτασε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων απο την Γ΄ΕΣΚΑ στην Α2 ΣΕ 5 χρόνια νομίζω, χωρίς καν να ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!
Μην αναφέρουμε και την επιτυχημένη πορεία του σε Φάληρο, Γλυφάδα κ.α ομάδες.
Όταν ανέβηκε σε μεγαλύτερες κατηγορίες φαντάζομαι θα έπρεπε να σκληρήνει αρκετά προκείμενου να ανταπεξέλθει στις γνωστές ντίβες όπως τις αποκαλέσατε.Δούλεψε , πέτυχε και όταν κάποιοι θέλησαν να επέμβουν στο έργο του και να παίρνουν αποφάσεις αντί αυτού, πήρε το καπελάκι του και έφυγε, αντί να κάθεται να γλύφει παράγοντες για να κρατήσει τη θέση του ,όπως κάνουν πάρα πολλοί στο χώρο....Αυτό και μόνο λέει πολλά για το χαρακτήρα του.
Και ο κ. Ποτόσογλου απο τις λίγες φορές που τον έχω δει ως θεατής , μου φαίνεται σοβαρός και σίγουρα κάτι ξέρουν και αυτοί που τον κρατάνε τόσα χρόνια. Μην ξεχνάμε και το χαμηλό μπάτζετ που έχει η ομάδα του, ότι καλύτερο μπορεί κάνει με το υλικό που έχει πιστεύω.
Για τον προπονητή δε της Αγ. Παρασκευής πιστεύω οτι έιναι πολύ άκομψα αυτά που γράφονται,μάλλον επιτηδευμένα απο προπονητές-τριες... που θέλουν να του φάνε τη θέση.Απο την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας καλό είναι να μην αφήνονται υπονοούμενα.
Επίσης καλό θα ήταν είναι τέοια post να διαγράφονται καθώς θίγεται ένας επαγγελματίας προπονητής.
eleos
QUOTE(revenger @ Nov 19 2008, 12:43 ) *

δε λές ότι δεν ειναι φαβορί η ΦΕΑ..αλλα κράτα και μικρό καλάθι για καλό και για κακό...ποτέ δε ξέρεις!!
προσ το παρόν είναι 3!!

ξέρεις κάτι πραγματικά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντήσω για τον δεσποτάκη...άλλωστε είναι εκτός θέμα και γίνεται και διαφήμιση χωρίς λόγο!! οι χορηγοί σου λείπουν!!
τπάντων...δεκτές ολες οι γνώμες...βέβαια θα μπορούσα να σου απαντήσω σε πολλά γιατί κάπωσ μπορεί να τα ξέρω καλύτερα από εσένα αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!
ξυνά σταφύλια!! η ΦΕΑ ειναι καλη ομάδα και δεν το αμφισβητή κανείς έλα ομωσ που έχει κάνει απρόσμενες ήττες και μάλλον θα κάνει κι άλλες...!!ΓΙΑΤΙ άραγγε??μήπωσ θυμίζει κάτι από παρελθόν..κάτι από το βιογραφικό??τπάντων...να πάνε καλά όλες οι ομάδεσ...και κυρίως αυτές που το αξίζουν..που παλεύουν..

rolleyes.gif

έλεος παιδάκι μου..καμία σχέση...και καμία τέτοια πρόθεση..!! blink.gif 68.gif
ο δεσποτάκης ξόφαλτσα μπήκε στην κουβέντα..!!έλεος ποια!! πω πω..όταν διαβάζω τέτοια πράγματα.. smiley.gif
Basket lover
QUOTE(eleos @ Nov 19 2008, 15:04 ) *
δε λές ότι δεν ειναι φαβορί η ΦΕΑ..αλλα κράτα και μικρό καλάθι για καλό και για κακό...ποτέ δε ξέρεις!!
προσ το παρόν είναι 3!!

ξέρεις κάτι πραγματικά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντήσω για τον δεσποτάκη...άλλωστε είναι εκτός θέμα και γίνεται και διαφήμιση χωρίς λόγο!! οι χορηγοί σου λείπουν!!
τπάντων...δεκτές ολες οι γνώμες...βέβαια θα μπορούσα να σου απαντήσω σε πολλά γιατί κάπωσ μπορεί να τα ξέρω καλύτερα από εσένα αλλά ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!
ξυνά σταφύλια!! η ΦΕΑ ειναι καλη ομάδα και δεν το αμφισβητή κανείς έλα ομωσ που έχει κάνει απρόσμενες ήττες και μάλλον θα κάνει κι άλλες...!!ΓΙΑΤΙ άραγγε??μήπωσ θυμίζει κάτι από παρελθόν..κάτι από το βιογραφικό??τπάντων...να πάνε καλά όλες οι ομάδεσ...και κυρίως αυτές που το αξίζουν..που παλεύουν..

Πιστεύω οτι όλες οι ομάδες θα κάνουν κι άλλες ήττες. Το θέμα είναι τον Απρίλιο ποιός θα έχει κάνει τις λιγότερες! Κι εκεί θα τα ξαναπούμε! wink.gif

Όσο για τα ξυνά σταφύλια, σε ενημερώνω ότι τα ξυνά σταφύλια φτιάχνουν και πολύ καλό ΞΥΔΙ...

Καλό μεσημέρι και ηρεμήστε λιγουλάκι!
scales84
Εγω δεν μπηκα σε καμια διαδικασια να συγκρινω ποτοσογλου-δεσποτακη γιατι πιστευω οτι ειναι αδικο και για τον κυριο δεσποακη..ο κοουτς ποτοσογλου εχει να δειξει πολλα στην καριερα του,εχει τον σεβασμο πολυ μεγαλων ονοματων του ελληνικου μπασκετ και ο μονος λογος που αναφερθηκα ειναι γιατι καποιος ειπε οτι ειναι αξιοσεβαστες οι κοπελες και οχι ο κοουτς...Επισης φυσικα και ο ποτοσογλου δεν εχει αναδειχτει βασισμενος σε μεγαλα ονοματα οπως ανεφερε καποιος μιας και οπου και να δουλεψε οι ομαδες βασιζονταν σε πιτσιρικια ταλαντουχα που προσπαθουσε να τα εξελιξει...

Και κατι τελευταιο...δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ με τη δουλεια του στο μοσχατο..εχει κανει πολλα και πλεον κανει απλα το μερακι του....Στο γυναικειο η κατασταση δνε ειναι καλη λογω καποιων κακων χειρισμων το καλοκαιρι...στο αντρικο ομως ξεκινησε ως φαβορι για να πεσει στη β εσκανα πχ και αυτη τη στιγμη η ομαδα φιγουραρει μετα απο 7 ματς στην κορυφη εχοντας την νεανικοτερη και φτηνοτερη ομαδα στην κατηγορια...
Live strong
θα παρακαλούσα πολύ να πέσουν οι τόνοι...
dolly12
φετος φαβορι δεν υπαρχουν οπως αποδεικνυεται μεχρι τωρα στο πρωταθλημα ολοι μπορουν να χασουν απο τον οποιονδηποτε αντιπαλο για αυτο και απαντες εχουν τουλαχιστον 2 ηττες. Εκτος της αμαρυλλιδας, η οποια δεν εχει παιξει δυσκολο παιχνιδι περα του κρονου.

Ο σπορτινγκ ηταν για να πεσει στην αρχη της χρονιας και κανει πολυ καλη πορεια μεχρι τωρα.
η αγια και η ΦΕΑ ηταν να πανε τρενο και η καθεμια εχει τα προβληματα της.

και αλλες ομαδες που δεν τις περιμενες κανουνε καλυτερη πορεια προς το παρον.
Ακομα και οι λεγομενες ευκολες για να πεσουνε χανουνε κατι παραπανω απο αξιομαχα, η ελευθερια εχει χασει ολους τους αγωνες με ελαχιστη διαφορα και ζηταει τα παιχνιδια μεχρι το τελος.
Η παναγιτσα το ιδιο και το αρκαδι μεσα στην εδρα του μπορει να κανει ζημιες...

ειναι πολυ νωρις για να βαζουμε ταμπελες στις ομαδες και ειδικα σε ενα πολυ καλο πρωταθλημα οπως διαφαινεται το φετινο της Α2.

ασ συνεχιστει το πρωταθλημα χωρις τραυματισμους και βλεπουμε για φαβορι κ καλους η κακους προπονητες...
στο τελος ο καθενας θα κανι ταμειο
magickaminia

Παιδια εγω θα σας θεσω το θεμα που θιγετε σε καπως διαφορετικο επιπεδο. Υπαρχει ομαδα της Α2 που να θελει να ανεβει στην Α1 του χρονου; Εχω την εντυπωση οτι καμια μα καμια απο τις ομαδες του Νοτιου Ομιλου δεν μπορει να ανταπεξελθει ουτε στα πιο μικρα λειτουργικα εξοδα που θα χρειαστει στην Α1. Ειναι ανωφελο να προσπαθεις να ανεβεις για να γινεις αυτοματα ο πρωτος υποψηφιος για υποβιβασμο την επομενη χρονια. Ευχομαι η κατασταση να αλλαξει κατα την εξελιξη του πρωταθληματος και να δημιουργηθουν οι καταλληλες προυποθεσεις για ρκετες ομαδες της Α2. Ομως φοβαμαι οτι η οικονομικη συγκυρια θα δυσκολεψει κι αλλο τα πραγματα. Υποψειν οτι σημερα γραφτηκε στις ερφημεριδες οτι ο Μεγας Αλεξανδρος δεν θα συνεχισει με ξενες λογω αποχωρησης του βασικου χορηγου του. Βαλτε και τις Καστορια , SIEMENS τοτε
καταλαβαινετε οτι το μελλον ειναι δυσοιωνο για το Γυναικειο μπασκετ. Σημειωτεον οτι καμια απο τις ομαδες του Νοτου της Α2 δεν εχουν το οικονομικο βαθος του Πανιωνιου που οταν βγηκε Α1 πηρε το πρωταθλημα, του Αθηναικου που τερματισε 3ος και παιζει στην Ευρωπη, ουτε καν των Λιοσιων που με οπλο την υποδομη τους εχουν λιγοτερα λειτουργικα εξοδα.

nini
QUOTE(dolly12 @ Nov 19 2008, 17:30 ) *
φετος φαβορι δεν υπαρχουν οπως αποδεικνυεται μεχρι τωρα στο πρωταθλημα ολοι μπορουν να χασουν απο τον οποιονδηποτε αντιπαλο για αυτο και απαντες εχουν τουλαχιστον 2 ηττες. Εκτος της αμαρυλλιδας, η οποια δεν εχει παιξει δυσκολο παιχνιδι περα του κρονου.

Ο σπορτινγκ ηταν για να πεσει στην αρχη της χρονιας και κανει πολυ καλη πορεια μεχρι τωρα.
η αγια και η ΦΕΑ ηταν να πανε τρενο και η καθεμια εχει τα προβληματα της.

και αλλες ομαδες που δεν τις περιμενες κανουνε καλυτερη πορεια προς το παρον.
Ακομα και οι λεγομενες ευκολες για να πεσουνε χανουνε κατι παραπανω απο αξιομαχα, η ελευθερια εχει χασει ολους τους αγωνες με ελαχιστη διαφορα και ζηταει τα παιχνιδια μεχρι το τελος.
Η παναγιτσα το ιδιο και το αρκαδι μεσα στην εδρα του μπορει να κανει ζημιες...

ειναι πολυ νωρις για να βαζουμε ταμπελες στις ομαδες και ειδικα σε ενα πολυ καλο πρωταθλημα οπως διαφαινεται το φετινο της Α2.

ασ συνεχιστει το πρωταθλημα χωρις τραυματισμους και βλεπουμε για φαβορι κ καλους η κακους προπονητες...
στο τελος ο καθενας θα κανι ταμειο

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!

QUOTE(magickaminia @ Nov 19 2008, 18:01 ) *
Παιδια εγω θα σας θεσω το θεμα που θιγετε σε καπως διαφορετικο επιπεδο. Υπαρχει ομαδα της Α2 που να θελει να ανεβει στην Α1 του χρονου; Εχω την εντυπωση οτι καμια μα καμια απο τις ομαδες του Νοτιου Ομιλου δεν μπορει να ανταπεξελθει ουτε στα πιο μικρα λειτουργικα εξοδα που θα χρειαστει στην Α1. Ειναι ανωφελο να προσπαθεις να ανεβεις για να γινεις αυτοματα ο πρωτος υποψηφιος για υποβιβασμο την επομενη χρονια. Ευχομαι η κατασταση να αλλαξει κατα την εξελιξη του πρωταθληματος και να δημιουργηθουν οι καταλληλες προυποθεσεις για ρκετες ομαδες της Α2. Ομως φοβαμαι οτι η οικονομικη συγκυρια θα δυσκολεψει κι αλλο τα πραγματα. Υποψειν οτι σημερα γραφτηκε στις ερφημεριδες οτι ο Μεγας Αλεξανδρος δεν θα συνεχισει με ξενες λογω αποχωρησης του βασικου χορηγου του. Βαλτε και τις Καστορια , SIEMENS τοτε
καταλαβαινετε οτι το μελλον ειναι δυσοιωνο για το Γυναικειο μπασκετ. Σημειωτεον οτι καμια απο τις ομαδες του Νοτου της Α2 δεν εχουν το οικονομικο βαθος του Πανιωνιου που οταν βγηκε Α1 πηρε το πρωταθλημα, του Αθηναικου που τερματισε 3ος και παιζει στην Ευρωπη, ουτε καν των Λιοσιων που με οπλο την υποδομη τους εχουν λιγοτερα λειτουργικα εξοδα.

εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου λιγάκι. πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες της Α2 Νότου οι όποίες μπορούν να σταθούν στην Α1.

και ο Ατταλος και τα Χανιά και η Αγία μπορούν να σταθούν οικονομικά στην Α1. ΄κ κάποιες άλλες αλλά με όχι τόσο μεγάλη ευκολία.
sch
Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων σωματείων, ο αγώνας ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ της 30/11/2008 για το πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 12:00 θα διεξαχθεί ώρα 14:00.

basket.gr
champion
QUOTE(VaVaRos @ Nov 18 2008, 16:28 ) *
ενταξει παιδια χαλαρωστε και καποιοι πιο ψηχρεμει οπως παραγοντες που αγαπανε την ομαδα θα διορθοσουν τη κατασταση και θα κανουν αυτο πρεπει για το καλητερο της ομαδας

κανονικα στη θεση που ηρθε του χρειαζεται μια μεγαλη νικη,πχ στη φεα κ μετα παραιτηση,κυριος
παιρνει το καπελακι κ φευγει,αλλα καταλαβαινω δυσκολες εποχες οικονομικα,οποτε πολλοι
κανουν το κοροιδο κ συνεχιζουν με τις μινιμουμ ψυχικες απωλειες
OLDBASKETPLAYER
QUOTE(champion @ Nov 20 2008, 01:13 ) *
κανονικα στη θεση που ηρθε του χρειαζεται μια μεγαλη νικη,πχ στη φεα κ μετα παραιτηση,κυριος
παιρνει το καπελακι κ φευγει,αλλα καταλαβαινω δυσκολες εποχες οικονομικα,οποτε πολλοι
κανουν το κοροιδο κ συνεχιζουν με τις μινιμουμ ψυχικες απωλειες

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
champion
QUOTE(OLDBASKETPLAYER @ Nov 20 2008, 19:25 ) *
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

λογικο μου φαινεται γιατι εκτος των αλλων που ανεφερα,πρεπει κ κατι να γινει με
τις παιχτριες που εφερε ,οποτε βλεπω να φευγει το πακετο ολο μαζι το καλοκαιρι
εκτος αν απολυθει οποτε το λουκι θα το φαει ο επομενος,το να αναλαβει
δηλαδη μια ομαδα με 2 τουλαχιστο στρατοπεδα,ειδομεν μετα τα 3 επομενα
παιχνιδια που δυστυχως δε τα βλεπω επιτυχη,
magickaminia
QUOTE(nini @ Nov 19 2008, 18:11 ) *
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!

εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου λιγάκι. πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες της Α2 Νότου οι όποίες μπορούν να σταθούν στην Α1.

και ο Ατταλος και τα Χανιά και η Αγία μπορούν να σταθούν οικονομικά στην Α1. ΄κ κάποιες άλλες αλλά με όχι τόσο μεγάλη ευκολία.

Θες να μου πεις δηλαδη οτι αυες οι 3 ομαδες εχουν προυπολογισμο ανω των 100.000 Ε. Γιατι συγνωμη που θα στο πω μονο 2 καλες ξενες σε καποιες ομαδες στοιχιζουν 100.000 Ε. Δεν εχει καμια σχεση οικονομικα η κατηγορια με την Α1 , πιστεψε με. Και βεβαια δεν τολμω να σου αναφερω το μπατζετ Αθηναικου και Εσπεριδων που ειναι ισως μεγαλυτερο και απο ομαδες του ΕΣΑΚΕ στην Α1 ανδρων. Ειναι πολλα τα λεφτα για να εχεις αξιοπρεπη παρουσια στην Α1.
sch
Διαιτητές – Κομισάριοι Α2 Εθνική Γυναικών
Όμιλος Νότου
Βριλησσίων 12.00 Αμαρυλλίς-ΟΑ Χανίων Πρωτούλης-Λεβεντέλλης (Δημητριάδης)
Ν.Φιλαδέλφειας 12.00 ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ-Αγ.Παρασκευή Παπανικολάου-Βικτωράτου (Σιώκας)
Σπόρτιγκ 12.00 Σπόρτιγκ-Πρωτέας Β. Γολεγού-Μαγκουνής (Μακρυγιάννης)
Ρεθύμνου 12.00 Αρκάδι-Ελευθερία Μ. Στρέμπας-Μαμασούκα (Τζωρτζάκης)
Στρέφη 12.00 Αστέρας Εξ.-Άρης Θήβ. Ζαμαγιάς-Μπάνος (Ευστρατίου)
Αγ.Δημητρίου (Ν) 12.00 Κρόνος Αγ.Δ.-Παναγίτσα Μπάμπας-Σταθόπουλος (Μίχας)

Όμιλος Βορρά
Πυλαίας 12.00 Πυλαία-Άρης Θεσ. Τσιρτσιμάλης-Καρυπίδης (Ανδρίτσος)
Ευόσμου 12.00 Αίας Ευ.-ΠΑΟΚ Γκιουζέλης-Φουτζήλας (Τσιομπάνος)
Δράμας 15.00 Τιτάνες Δρ.-ΑΟ Σερρών Παπαγερίδης-Τζαμάκου (Λαμπρίδης)
Καρδίτσας 14.00 Απόλλων Καρδ.-Παναθλητικός Ταρενίδης Κ-Ελευθεριάδης Πλ (Χλωρός)
Βελβενδού 12.00 Βελβεντό-Αρτέμις Β. Μυσιρλής-Δημάδης (Νοβάκος)
Βέροιας 12.00 Βέροια-Καβάλα Παπαγεωργίου-Εδιάρογλου (Κοντόζης)
Ιβανώφειο 12.00 Ηρακλής-Κομοτηνή Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Φωτιάδης)

Ανακοινώσεις Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Λόγω κολλήματος του ΚΓ Δράμας, ο αγώνας ΑΣ Τιτάνες Δράμας – ΑΟ Σερρών της 23/11/2008, Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 12.00, θα ξεκινήσει στις 15.00.
Ύστερα από συμφωνία των ενδιαφερομένων Σωματείων αγώνας ΑΟ Απόλλων Καρδίτσας – Παναθλητικός ΣΦ Συκεών της 23/11/2008 για το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί ώρας 12.00 θα ξεκινήσει στις 14.00.

basket.gr
Steryios
Και για να μην ξεχνιόμαστε,καλή επιτυχία στις γυναικάρες της Φ.Ε.Α αύριο.Κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια και καλώς ή κακώς το μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η νίκη.Ας είμαστε όλοι εκεί.Εγώ θα έρθω μαζί με το γούρι της ομάδας...
Steryios
Καλησπέρα.
Φ.Ε.Α.-Αγ.Παρασκευή 79-73.
Αγχωτική και δύσκολη,όσο και σημαντική νίκη για τη Φ.Ε.Α η οποία προέρχονταν από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.Όπως και να έχει το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.Προχωράμε πλέον αγώνα-αγώνα και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την ανταγωνιστικότητά της.Πολύ δουλεμένη ομάδα με καλές λύσεις και από τον πάγκο.
Αν και δε το συνηθίζω θα σταθώ σε δύο σημεία σήμερα κατ'εξαίρεσην...την πολύ καλή εμφάνιση της Μητροπούλου η οποία με την τεράστια εμπειρία της είναι μία play maker ρακέτας.Σχεδόν αλάνθαστη παρουσία μέσα σε αυτή και πολύ πολύ σημαντική βοήθεια για τη νίκη.
Το δεύτερο σημείο είναι η εμφάνιση της Τσουμάνη,η οποία με την είσοδό της είχε 3/3 συνεχόμενα εύστοχα σουτ και ουσιαστικά ήταν εκείνη η οποία έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση,αφού μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ.
Τέλος αν κάθε εβδομάδα η ομάδα αγωνίζεται με τέτοιο πάθος τότε θεωρώ ότι ο κόουτς θα έχει μια έννοια λιγότερη να τον απασχολεί!!!
Και πάλι συγχαρητήρια στις γυναικάρες μας.
Basketlover έχεις γίνει πολύ αργή!!!
dolly12
Ο κρονος κερδισε την παναγιτσα,
ο πρωτεας το σπορτινγκ
και ο αστερας την θηβα
και τα χανια την αμαρυλιδα αν δεν κανω λαθος
myt2
QUOTE(dolly12 @ Nov 23 2008, 19:51 ) *
Ο κρονος κερδισε την παναγιτσα,
ο πρωτεας το σπορτινγκ
και ο αστερας την θηβα
και τα χανια την αμαρυλιδα αν δεν κανω λαθος

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΦΕΤΙΝΗ Α2. ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ...
Τα αποτελέσματα της Α2 (Νότος)

Της Λίλης Ροδανάκη
23/11/2008 (17:40)

Sample ImageΠολύτιμη νίκη πήραν τα Χανιά και μάλιστα στην έδρα της Αμαρυλλίδας, της οποίας επικράτησε με 60-56 στη δεύτερη παράταση. Η ΦΕΑ πραγματοποίησε την Πέμπτη της νίκη με 79-73 επί της Αγίας Παρασκευής, η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Πρωτέας Βούλας αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά την επικράτηση επί τους Σπόρτιγκ με 52-47. Στα Εξάρχεια η Αμαλία Τσιμτσιλή με τρίποντο σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στον Αστέρα με 46-45 επί του Άρη Θήβας.

Τα αποτελέσματα

Αμαρυλλίς – Χανιά 56-60 (46-46 κ.α.), (54-54 α’ παρ.)
Σπόρτιγκ – Πρωτέας Β. 47-52
Αρκάδι – Ελευθερία Μ. 46-48
ΦΕΑ – Αγ. Παρασκευή 79-73
Αστέρας Εξ. – Άρης Θ. 46-45
Κρόνος Αγ. Δ. – Παναγίτσα 60-48
Παγκράτι – ΑΟΝΑ 20-0

Αμαρυλλίς - Χανιά 56-60
Διαιτητές: Πρωτούλης - Λεβεντέλλης.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-28, 39-38, 46-46 (κ.α.), 54-54 (α’ παρ.), 56-60 (β’ παρ.).
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ (Αντωνόπουλος): Μίχου 2, Σολωμού Σ., Σολωμού Δ., Ρετζεμπέρη 16, Σπαθάρη 13 (3), Ρούσσου 13, Βαλαντάση 1, Καββαδία, Παραγιού 9.
ΧΑΝΙΑ (Δημητρουλάκη): Γιαννουδάκη, Ευμορφοπούλου 2, Θεοδώρου 16, Φιλιππάκη, Σταχτιάρη 14, Κώτσου 11, Γιουκάκη 11 (1), Δεδελετάκη 6, Βαρυπατάκη.

Διαιτητές: Γολεγού - Μαγκουνής.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 18-27, 35-37, 47-52.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Πιτσικάλης): Χελιώτη 8, Δημητρά 13 (1), Μπινιώρη, Βελακούλη 18, Βλάχου, Καλοπίτα 8, Τσακιράκη, Μαγκαφά, Βασιλοπούλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ Β. (Παπαπέτρου- Βαρβούνης): Γριμπαδιώτη 7 (1), Τσιμτσιλή 3 (1), Βαεβερίδου 14, Κασάπογλου 12, Αστραντίνη 6 (2), Σκαρπαθάκη 4, Θεοδωράτου 2, Βογιάρου 4.

Διαιτητές: Στρέμπας - Μαμασούκα.
Τα δεκάλεπτα: 7-4, 22-12, 38-26, 46-48.
ΑΡΚΑΔΙ ( Πλευράκης): Γιαλυτάκη, Λαμπισιανάκη 6, Δάμο 3, Καλυβιανάκη, Φοβάκη 6, Θεοδωρομανωλάκη 10, Μαθιουδάκη 10 (2), Καλαϊτζαντωνάκη, Πολοπετράκη 3, Ζαχαράκη 8.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. (Ποτοσογλου – Παπαναστασίου): Καγκλέα 18 (1), Ιωάννου, Μίχου 15, Τρικότσε, Κωνσταντίνου 5, Μπεράτη, Καραφώτη, Αθανασίου 8, Μπρούλια, Βασιλείου 2.

Διαιτητές: Παπανικολάου - Βικτωράτου
Τα δεκάλεπτα: 20-25, 41-37, 60-50, 79-73
ΦΕΑ (Δεσποτάκης): Τζήμου 7, Χριστοδούλου 11 (2), Σερέτη 3, Καβαλάρη 12 (2), Μητροπούλου 19, Λάμπου 10, Τσουμάνη 6, Γιακουμάτου 1, Μοίρα 8, Μπότη 2.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αλεξόπουλος): Κυριακίδου 3, Γεωργούση 12 (2), Λιμνιάτη 8, Ξάνθου 10, Μπότσαρη 12, Τριζή 11 (1), Δραγωνέα 3, Νιτουλέσκου 10, Μπόνη 4, Μενελάου.

Διαιτητές: Ζαμαγιάς - Μπάνος.
Τα δεκάλεπτα: 9-13, 15-24, 33-33,46-45.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. (Κοματά- Παπαδήμου): Χρονοπούλου, Τριμέρη 6, Τσιμτσιλή 3 (1), Λιάκου 7 (1), Κανονίδου 2, Σταμπούρλου 11, Λιάγκα 6, Ισκίογλου 11, Νικολά.
ΑΡΗΣ Θ. (Γερμανός): Αλεξανδρή 12, Τσουρή 9, Μπούτσικου 2, Δελητζά 4, Σολωμού 1, Μουζάκη 8, Σεμανιάκου 9 (1).

Διαιτητές: Μπάμπας - Σταθόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 13-14, 31-20, 46-40, 60-48.
ΚΡΟΝΟΣ (Μίχα, Γούναρης): Ευαγγελίδη , Τσαγκαράκη 4 , Βροχίδου 9 (2), Κωνσταντίνου 17 (2) , Λόλα 6, Τσιοπούλου 6, Γρηγορέα 8, Κατσαρέλια , Ροΐδου 10, Σκαρπέτη.
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μπρατσιάκος, Μπέλος): Σκορδά , Χαϊνά , Δήμου 4, Λάμπου 2, Κανατσέλου 12, Μαμασούκα 2, Αναστασίου 12 (2) , Κοκκάλα 7, Κυριάκου 5, Κατσίβα , Μπαζίμα 4.

Βαθμολογία (σε 7 αγώνες): Παγκράτι 12, Χανιά 12, Πρωτέας Β. 12, Αμαρυλλίδα 12, ΦΕΑ 12, Σπόρτιγκ 12, Κρόνος 11, Άρης Θ. 11, Αστέρας Εξ. 11, Αγ. Παρασκευή 10, Παναγίτσα 9, Ελευθερία Μ. 8, Αρκάδι 7.

Επόμενη αγωνιστική: Χανιά – Παγκράτι, Αγ. Παρασκευή – Αμαρυλλίδα, Πρωτέας Β. – ΦΕΑ, Σπόρτιγκ – Αρκάδι, Άρης Θ. – Κρόνος Αγ. Δ., Παναγίτσα – Ελευθερία Μ.
Basket lover
QUOTE(Steryios @ Nov 23 2008, 15:23 ) *
Καλησπέρα.
Αγχωτική και δύσκολη,όσο και σημαντική νίκη για τη Φ.Ε.Α η οποία προέρχονταν από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.Όπως και να έχει το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.Προχωράμε πλέον αγώνα-αγώνα και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την ανταγωνιστικότητά της.Πολύ δουλεμένη ομάδα με καλές λύσεις και από τον πάγκο.
Αν και δε το συνηθίζω θα σταθώ σε δύο σημεία σήμερα κατ'εξαίρεσην...την πολύ καλή εμφάνιση της Μητροπούλου η οποία με την τεράστια εμπειρία της είναι μία play maker ρακέτας.Σχεδόν αλάνθαστη παρουσία μέσα σε αυτή και πολύ πολύ σημαντική βοήθεια για τη νίκη.
Το δεύτερο σημείο είναι η εμφάνιση της Τσουμάνη,η οποία με την είσοδό της είχε 3/3 συνεχόμενα εύστοχα σουτ και ουσιαστικά ήταν εκείνη η οποία έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση,αφού μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ.
Τέλος αν κάθε εβδομάδα η ομάδα αγωνίζεται με τέτοιο πάθος τότε θεωρώ ότι ο κόουτς θα έχει μια έννοια λιγότερη να τον απασχολεί!!!

Ε, όχι και αργή! Απλά σε αφήνω να νομίζεις οτι εσύ είσαι γρήγορος! rolleyes.gif

Πολύ ωραίο το παιχνίδι, με μεγάλο σκορ και πολυ ωραίες φάσεις. Ξεκινήσαμε άσχημα όμως με τα κατάληλα σχήματα ο coach βρήκε την λύση και το παιχνίδι γύρισε. Η Μητροπούλου και η Τσουμάνη ήταν πάρα πολύ καλές, όμως δεν νομίζω οτι υστέρησε καμία σε αυτό το παιχνίδι. Όλες έπαιξαν πολύ καλά και κερδίσαμε δίκαια! Νομίζω οτι μπορούσαμε να πάρουμε και διαφορά, αφού κάποια στιγμή κερδίζαμε καμια δεκαπενταριά πόντους.
Και ας μη ξεχνάμε και τον κόσμο, που δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βοηθήσουμε την ομάδα. Και στο ανδρικό έχετε παράπονο; Γεμάτο δεν είναι το γήπεδο; biggrin.gif
Αντίθετα η Αγια Παρασκευή προσπάθησε πολύ, όμως νομίζω οτι ο προπονητής ''κόλησε'' λίγο, αφού ξέχασε πολύ ωρα καλές παίκτριες στο πάγκο, όπως το νούμερο 10 και το 5. Φυσικά δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί...

Ομαδάρα γερά, όλοι στη Βούλα την επόμενη κυριακή! thumbsup.gif

ΥΓ. Στέργιε, τo PM σου είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται προσωπικά μηνύματα.

QUOTE(myt2 @ Nov 23 2008, 19:34 ) *
Της Λίλης Ροδανάκη

Sample ImageΠολύτιμη νίκη πήραν τα Χανιά και μάλιστα στην έδρα της Αμαρυλλίδας, της οποίας επικράτησε με 60-56 στη δεύτερη παράταση. Η ΦΕΑ πραγματοποίησε την Πέμπτη της νίκη με 79-73 επί της Αγίας Παρασκευής, η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Πρωτέας Βούλας αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μετά την επικράτηση επί τους Σπόρτιγκ με 52-47. Στα Εξάρχεια η Αμαλία Τσιμτσιλή με τρίποντο σε νεκρό χρόνο έδωσε τη νίκη στον Αστέρα με 46-45 επί του Άρη Θήβας.

Ε' όχι και παράπονα από τη διαιτησία! Εγω είδα ότι οι δικές μας παίκτριες ήταν φορτωμένες με 4 και 5 φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο! ohmy.gif

Βρείτε αλλού την αιτία παιδιά, όχι στη διαιτησία... wink.gif
Steryios
QUOTE(Basket lover @ Nov 23 2008, 19:54 ) *
Ε, όχι και αργή! Απλά σε αφήνω να νομίζεις οτι εσύ είσαι γρήγορος! rolleyes.gif

Πολύ ωραίο το παιχνίδι, με μεγάλο σκορ και πολυ ωραίες φάσεις. Ξεκινήσαμε άσχημα όμως με τα κατάληλα σχήματα ο coach βρήκε την λύση και το παιχνίδι γύρισε. Η Μητροπούλου και η Τσουμάνη ήταν πάρα πολύ καλές, όμως δεν νομίζω οτι υστέρησε καμία σε αυτό το παιχνίδι. Όλες έπαιξαν πολύ καλά και κερδίσαμε δίκαια! Νομίζω οτι μπορούσαμε να πάρουμε και διαφορά, αφού κάποια στιγμή κερδίζαμε καμια δεκαπενταριά πόντους.
Και ας μη ξεχνάμε και τον κόσμο, που δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βοηθήσουμε την ομάδα. Και στο ανδρικό έχετε παράπονο; Γεμάτο δεν είναι το γήπεδο; biggrin.gif
Αντίθετα η Αγια Παρασκευή προσπάθησε πολύ, όμως νομίζω οτι ο προπονητής ''κόλησε'' λίγο, αφού ξέχασε πολύ ωρα καλές παίκτριες στο πάγκο, όπως το νούμερο 10 και το 5. Φυσικά δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί...

Ομαδάρα γερά, όλοι στη Βούλα την επόμενη κυριακή! thumbsup.gif

ΥΓ. Στέργιε, τo PM σου είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται προσωπικά μηνύματα.

Το ξέρω ότι δεν υστέρησε καμία κοπέλα.Έδωσα έμφαση μόνο σε κάποια σημεία που μου έμειναν από το παιχνίδι.Αν αναφερόμουν σε όσες πήγαν καλά σήμερα θα χρειαζόμουν 5 σελίδες post!!!Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κάποια κοπέλα.
Δεν νομίζω βέβαια αφού με όλες έχω πολύ καλές σχέσεις.

Υ.Γ.νομίζω ότι το PM μου το ξεκλείδωσα.

Ε' όχι και παράπονα από τη διαιτησία! Εγω είδα ότι οι δικές μας παίκτριες ήταν φορτωμένες με 4 και 5 φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο! ohmy.gif

Βρείτε αλλού την αιτία παιδιά, όχι στη διαιτησία... wink.gif
WATCHER
QUOTE(myt2 @ Nov 23 2008, 18:34 ) *
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΦΕΤΙΝΗ Α2. ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΚΑΙ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ...
Τα αποτελέσματα της Α2 (Νότος)

Της Λίλης Ροδανάκη

Τα αποτελέσματα

Αμαρυλλίς – Χανιά 56-60 (46-46 κ.α.), (54-54 α’ παρ.)
Παγκράτι – ΑΟΝΑ 20-0

Αμαρυλλίς - Χανιά 56-60
Διαιτητές: Πρωτούλης - Λεβεντέλλης.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-28, 39-38, 46-46 (κ.α.), 54-54 (α’ παρ.), 56-60 (β’ παρ.).
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ (Αντωνόπουλος): Μίχου 2, Σολωμού Σ., Σολωμού Δ., Ρετζεμπέρη 16, Σπαθάρη 13 (3), Ρούσσου 13, Βαλαντάση 1, Καββαδία, Παραγιού 9.
ΧΑΝΙΑ (Δημητρουλάκη): Γιαννουδάκη, Ευμορφοπούλου 2, Θεοδώρου 16, Φιλιππάκη, Σταχτιάρη 14, Κώτσου 11, Γιουκάκη 11 (1), Δεδελετάκη 6, Βαρυπατάκη.

Διαιτητές: Γολεγού - Μαγκουνής.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 18-27, 35-37, 47-52.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Πιτσικάλης): Χελιώτη 8, Δημητρά 13 (1), Μπινιώρη, Βελακούλη 18, Βλάχου, Καλοπίτα 8, Τσακιράκη, Μαγκαφά, Βασιλοπούλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ Β. (Παπαπέτρου- Βαρβούνης): Γριμπαδιώτη 7 (1), Τσιμτσιλή 3 (1), Βαεβερίδου 14, Κασάπογλου 12, Αστραντίνη 6 (2), Σκαρπαθάκη 4, Θεοδωράτου 2, Βογιάρου 4.

Διαιτητές: Στρέμπας - Μαμασούκα.
Τα δεκάλεπτα: 7-4, 22-12, 38-26, 46-48.
ΑΡΚΑΔΙ ( Πλευράκης): Γιαλυτάκη, Λαμπισιανάκη 6, Δάμο 3, Καλυβιανάκη, Φοβάκη 6, Θεοδωρομανωλάκη 10, Μαθιουδάκη 10 (2), Καλαϊτζαντωνάκη, Πολοπετράκη 3, Ζαχαράκη 8.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. (Ποτοσογλου – Παπαναστασίου): Καγκλέα 18 (1), Ιωάννου, Μίχου 15, Τρικότσε, Κωνσταντίνου 5, Μπεράτη, Καραφώτη, Αθανασίου 8, Μπρούλια, Βασιλείου 2.

Διαιτητές: Παπανικολάου - Βικτωράτου
Τα δεκάλεπτα: 20-25, 41-37, 60-50, 79-73
ΦΕΑ (Δεσποτάκης): Τζήμου 7, Χριστοδούλου 11 (2), Σερέτη 3, Καβαλάρη 12 (2), Μητροπούλου 19, Λάμπου 10, Τσουμάνη 6, Γιακουμάτου 1, Μοίρα 8, Μπότη 2.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αλεξόπουλος): Κυριακίδου 3, Γεωργούση 12 (2), Λιμνιάτη 8, Ξάνθου 10, Μπότσαρη 12, Τριζή 11 (1), Δραγωνέα 3, Νιτουλέσκου 10, Μπόνη 4, Μενελάου.

Διαιτητές: Ζαμαγιάς - Μπάνος.
Τα δεκάλεπτα: 9-13, 15-24, 33-33,46-45.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞ. (Κοματά- Παπαδήμου): Χρονοπούλου, Τριμέρη 6, Τσιμτσιλή 3 (1), Λιάκου 7 (1), Κανονίδου 2, Σταμπούρλου 11, Λιάγκα 6, Ισκίογλου 11, Νικολά.
ΑΡΗΣ Θ. (Γερμανός): Αλεξανδρή 12, Τσουρή 9, Μπούτσικου 2, Δελητζά 4, Σολωμού 1, Μουζάκη 8, Σεμανιάκου 9 (1).

Διαιτητές: Μπάμπας - Σταθόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 13-14, 31-20, 46-40, 60-48.
ΚΡΟΝΟΣ (Μίχα, Γούναρης): Ευαγγελίδη , Τσαγκαράκη 4 , Βροχίδου 9 (2), Κωνσταντίνου 17 (2) , Λόλα 6, Τσιοπούλου 6, Γρηγορέα 8, Κατσαρέλια , Ροΐδου 10, Σκαρπέτη.
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μπρατσιάκος, Μπέλος): Σκορδά , Χαϊνά , Δήμου 4, Λάμπου 2, Κανατσέλου 12, Μαμασούκα 2, Αναστασίου 12 (2) , Κοκκάλα 7, Κυριάκου 5, Κατσίβα , Μπαζίμα 4.

Βαθμολογία (σε 7 αγώνες): Παγκράτι 12, Χανιά 12, Πρωτέας Β. 12, Αμαρυλλίδα 12, ΦΕΑ 12, Σπόρτιγκ 12, Κρόνος 11, Άρης Θ. 11, Αστέρας Εξ. 11, Αγ. Παρασκευή 10, Παναγίτσα 9, Ελευθερία Μ. 8, Αρκάδι 7.

Επόμενη αγωνιστική: Χανιά – Παγκράτι, Αγ. Παρασκευή – Αμαρυλλίδα, Πρωτέας Β. – ΦΕΑ, Σπόρτιγκ – Αρκάδι, Άρης Θ. – Κρόνος Αγ. Δ., Παναγίτσα – Ελευθερία Μ.

Πάλι λάθος είναι η βαθμολογία....
WMNBA
QUOTE (Steryios @ Nov 23 2008, 15:23 ) *
Καλησπέρα.

Συγχαρητήρια και από μένα στην φεα της άξιζε πραγματικά η νίκη!
Μια απορία λύσε μου μόνο γιατί τελικά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τους προπονητές. Αφού η Τσουμάνη πήγε τόσο καλά γιατί έπαιξε τόσο λίγο??? Και γενικά το βλέπω και σε άλλες ομάδες, καλές παίχτριες να μένουν στον πάγκο....

Τέλος πάντων και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ήταν όλες πολύ καλές!
Steryios
Καλημέρα.Καλώς ή κακώς δεν είμαι σε θέση να σου λύσω αυτή την απορία,αφου στηρίζεται σε απόφαση του προπονητή της ομάδας,τον οποίο δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω.
Ας μείνουμε λοιπόν στη νίκη της Φ.Ε.Α και μόνο.
pc05
QUOTE(champion @ Nov 21 2008, 15:25 ) *
λογικο μου φαινεται γιατι εκτος των αλλων που ανεφερα,πρεπει κ κατι να γινει με
τις παιχτριες που εφερε ,οποτε βλεπω να φευγει το πακετο ολο μαζι το καλοκαιρι
εκτος αν απολυθει οποτε το λουκι θα το φαει ο επομενος,το να αναλαβει
δηλαδη μια ομαδα με 2 τουλαχιστο στρατοπεδα,ειδομεν μετα τα 3 επομενα
παιχνιδια που δυστυχως δε τα βλεπω επιτυχη,

Ηδη μετρα 3 ηττες στα 3 τελευταια παιχνιδια και οι <<γατοι>> συνεχιζουν αμεριμνοι.....
DennisR13
QUOTE(WMNBA @ Nov 24 2008, 01:02 ) *
Συγχαρητήρια και από μένα στην φεα της άξιζε πραγματικά η νίκη!
Μια απορία λύσε μου μόνο γιατί τελικά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τους προπονητές. Αφού η Τσουμάνη πήγε τόσο καλά γιατί έπαιξε τόσο λίγο??? Και γενικά το βλέπω και σε άλλες ομάδες, καλές παίχτριες να μένουν στον πάγκο....

Τέλος πάντων και πάλι συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ήταν όλες πολύ καλές!

συγχαρητηρια στην ΦΕΑ αν και ακουσα οτι η διαιτησια εβαλα μια χαρα το χερακι της. Από το πρωτο κιολας λεπτο οι ψηλες της αγιας ειχαν φορτωθει με ανυπαρκτα φαουλ και μαλιστα στο πρωτο δεκαλεπτο τα φαουλ ηταν 9-1. Και γενικοτερα αυτό συνεχιστηκε μεχρι και το ημιχρονο. Πώς να παιξει ετσι μπασκετ βρε παιδια μια ομαδα!!! Που η Νιτουλεσκου με το που κοιτουσε μια παιχτρια επαιρνε φαουλ. Και τοσο που μπορεσε να παιξει πολύ ηταν. 69.gif

Αλλωστε, δεν ξερετε τι σημαινει Δεσποτακης!!! 68.gif

Οσο για την πλαιμεκρ της ρακετας….. ας είναι καλα οι διαιτητες. smiley.gif
nini
QUOTE(DennisR13 @ Nov 25 2008, 13:09 ) *
συγχαρητηρια στην ΦΕΑ αν και ακουσα οτι η διαιτησια εβαλα μια χαρα το χερακι της. Από το πρωτο κιολας λεπτο οι ψηλες της αγιας ειχαν φορτωθει με ανυπαρκτα φαουλ και μαλιστα στο πρωτο δεκαλεπτο τα φαουλ ηταν 9-1. Και γενικοτερα αυτό συνεχιστηκε μεχρι και το ημιχρονο. Πώς να παιξει ετσι μπασκετ βρε παιδια μια ομαδα!!! Που η Νιτουλεσκου με το που κοιτουσε μια παιχτρια επαιρνε φαουλ. Και τοσο που μπορεσε να παιξει πολύ ηταν. 69.gif

κ εγώ έτσι άκουσα για την διαιτησία. όπωσ επίσης έμαθα ότι η Αγία έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

επίσης έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα προβλημα μεταξλυ των παιχτριών και του προπονητή στην Αγία.
Basket lover

Αρχίσαμε πάλι! 68.gif
Μάλλον δεν θα πρόσεξες οτι τα φάουλ στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν 9-1 για την ΦΕΑ. Αν οι διαιτητές δεν είχαν βάλει το χεράκι τους το παιχνίδι θα είχε τελειώσει με 20 πόντους υπέρ της ΦΕΑ, όμως μάλλον κάποιοι ήθελαν να κρατήσουν την Αγία στο παιχνίδι... 68.gif
Η Νιτουλέσκου πήρε μόνο τα μισά φάουλ από αυτά που έκανε! Απλά δεν μπορούσε να παίξει άμυνα τη Μητροπούλου μέσα στη ρακέτα με τίποτα! Η ψηλή μας έκανε οτι ήθελε σε όλο το παιχνίδι... 77.gif

Όσο για τον προπονητή μας, αφού δεν σας αρέσει μην τον πάρετε ποτέ στην ομάδα σας, καλύτερα για εμάς! biggrin.gif

Θα ξαναπώ ότι καλύτερα να βρείτε αλλού τις αιτίες της ήττας σας και όχι στη διαιτησία... wink.gif

QUOTE(nini @ Nov 25 2008, 13:26 ) *
κ εγώ έτσι άκουσα για την διαιτησία. όπωσ επίσης έμαθα ότι η Αγία έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

επίσης έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα προβλημα μεταξλυ των παιχτριών και του προπονητή στην Αγία.

Δεν ξέρω τι έχει ο προπονητής της Αγίας με τις παίκτριες του, όμως τον ακούγαμε να βρίζει πολύ χυδαία σε όλη τη διάρκεια του παιχιδιού...
Πολύ άσχημη συμπεριφορά, μάλιστα κάποιοι γονείς που είχαν τα παιδιά τους μαζί εκνευρίστηκαν πάρα πολύ μαζί του...
Steryios

Δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες.Αλλά ούτε και χρειάζονται ειρωνείες για παίχτριες και προπονητές,αφού δεν υπάρχει και κάποιο προηγούμενο.
Θα έπρεπε ίσως όλοι μας,όσοι τουλάχιστον αγαπάμε αυτό το άθλημα,να προσπαθήσουμε να μην γινόμαστε γραφικοί...Γιατί να αναφερόμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια(διαιτησία)και να μην προσπαθούμε να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι(αφού στην τελική αυτό είναι το μπάσκετ),από άλλη οπτική γωνία.
Θα ήταν πιο χρήσιμο πιστεύω,να έδινες την αγωνιστική ταυτότητα του αγώνα(τακτική,ευστοχία,εναλλαγές man to man άμυνα σε ζώνη κτλ),όχι έτσι όπως την έκανες.
Επίσης ο κόουτς Δεσποτάκης(από τη στιγμή που δεν έθιξε κάποιον προσωπικά),έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία εως τώρα στο γυναικείο μπάσκετ,άρα δεν νομίζω ότι του αρμόζει ο χαρακτηρισμός"δεν ξέρετε τι σημαίνει Δεσποτάκης''.Όσο για τη Μητροπούλου την οποία εγώ ο ίδιος αποκάλεσα play maker ρακέτας,σας καλώ προσωπικά σε οποιοδήποτε αγώνα της Φ.Ε.Α να το διαπιστώσετε κατ'ιδίαν!
Τελειώνοντας αφού αναφέρθηκες στη Νιτουλέσκου,σημειώνω κι εγώ ότι είδα μόνο τα 3 από τα 5 φάουλ που της καταλογίστηκαν,να κάνει!Όσο για τη διαιτησία η ζυγαριά έγυρε ελαφρά προς τη μεριά των γηπεδούχων(αλλά ας είσασταν στη Θήβα να βλέπατε τι σφύριγμα ''πήρε''η γηπεδούχος ομάδα πριν 2 αγωνιστικές)!
nini
Όσο για τη Μητροπούλου την οποία εγώ ο ίδιος αποκάλεσα play maker ρακέτας,σας καλώ προσωπικά σε οποιοδήποτε αγώνα της Φ.Ε.Α να το διαπιστώσετε κατ'ιδίαν!

αναφορικά με την Μητροπούλου κανέις δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία της αλλά δεν είναι κ play maker της ρακέτας, είναι μια πολύ δυνατή πάιχτρια με καλά τελιώματα μέσα στη ρακέτα. επειδή κ στα υπόλοιπα δύσκολα παιχνίδια δε νομίζω ότι ήταν σούπερ αλλά κ με την Αγία από τους 20 πόντους του μισούς κ παραπάνω τους έβαλε με βολές αν δεν κάνω λάθος.

Όσο για τη διαιτησία η ζυγαριά έγυρε ελαφρά προς τη μεριά των γηπεδούχων(αλλά ας είσασταν στη Θήβα να βλέπατε τι σφύριγμα ''πήρε''η γηπεδούχος ομάδα πριν 2 αγωνιστικές)!

εντάξει, όπως μπορείς εσύ να αμφισβητείς την διαιτησία στην Θήβα (για την οποία δεν έχω καμία αντίρηση καθώς όσα χρόνια είναι η Θήβα σε εθνικές κατηγορίες έχει μεγάλη εύνοια) έτσι μπορούμε κ εμείς οι υπόλοιποι να μιλάμε για την έυνοια του Άτταλου στο παιχνίδι της Κυριακης. rolleyes.gif
DennisR13
QUOTE(Steryios @ Nov 25 2008, 15:21 ) *
Δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες.Αλλά ούτε και χρειάζονται ειρωνείες για παίχτριες και προπονητές,αφού δεν υπάρχει και κάποιο προηγούμενο.
Θα έπρεπε ίσως όλοι μας,όσοι τουλάχιστον αγαπάμε αυτό το άθλημα,να προσπαθήσουμε να μην γινόμαστε γραφικοί...Γιατί να αναφερόμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια(διαιτησία)και να μην προσπαθούμε να προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι(αφού στην τελική αυτό είναι το μπάσκετ),από άλλη οπτική γωνία.
Θα ήταν πιο χρήσιμο πιστεύω,να έδινες την αγωνιστική ταυτότητα του αγώνα(τακτική,ευστοχία,εναλλαγές man to man άμυνα σε ζώνη κτλ),όχι έτσι όπως την έκανες.
Επίσης ο κόουτς Δεσποτάκης(από τη στιγμή που δεν έθιξε κάποιον προσωπικά),έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία εως τώρα στο γυναικείο μπάσκετ,άρα δεν νομίζω ότι του αρμόζει ο χαρακτηρισμός"δεν ξέρετε τι σημαίνει Δεσποτάκης''.Όσο για τη Μητροπούλου την οποία εγώ ο ίδιος αποκάλεσα play maker ρακέτας,σας καλώ προσωπικά σε οποιοδήποτε αγώνα της Φ.Ε.Α να το διαπιστώσετε κατ'ιδίαν!
Τελειώνοντας αφού αναφέρθηκες στη Νιτουλέσκου,σημειώνω κι εγώ ότι είδα μόνο τα 3 από τα 5 φάουλ που της καταλογίστηκαν,να κάνει!Όσο για τη διαιτησία η ζυγαριά έγυρε ελαφρά προς τη μεριά των γηπεδούχων(αλλά ας είσασταν στη Θήβα να βλέπατε τι σφύριγμα ''πήρε''η γηπεδούχος ομάδα πριν 2 αγωνιστικές)!

φιλε μου, δεν ειμαι καθολου ειρωνικος, απλα λεω αυτα που πιστευω και βλεπω.

Για την Μητροπουλου που αποκαλεσες "play maker ρακέτας" δεν μπορω με τιποτα να αμφισβητησω την πορεια της και την καριερα της. Oμως οφειλω να πω οταν ΗΤΑΝ μια πολυ καλη παιχτρια. ΗΤΑΝ!! peace.gif

Τα 2 τελευταια χρονια δεν εχει δειξει τιποτα αξιολογο. Ουτε στην αμαρυλλις που ηταν επαιξε κανενα φοβερο μπασκετ ουτε τωρα στην φεα εχει κανει κανενα σοβαρο αγωνα. Αν εννοεις ότι επαιξε στην κυριακη καλα, θεωρω ότι ειχε παθος αλλα ακομα και τον πιο κουλο παιχτη να βαλεις αν κανει 50 προσπαθειες σιγουρα καποιες από αυτές θα βαλει. Ειδικα με την αμυνα που ΔΕΝ μπορουσε να παιξει η Αγια την κυριακη, γιατι ηταν ολες οι ψηλες με φαουλ. και μην κοιτας μονο την επιθεση τι κανει ενας παιχτης!!!
Συν ότι το play maker εγω ξερω ότι μηραζει πασες, αυτή οποτε επερνε την μπαλα, ακομα και 5 να ηταν πανω της δεν εβλεπε κανεναν. Οποτε για μενα, ακυρος ο χαρακτηρισμος.

Οσο για τον Δεσποτακη, επειδη τωρα ηρθε στην ομαδα σας και μαλλον εσυ τον εμαθες τωρα, δεν σημαινει ότι εμεις οι υπολοιποι δεν ξερουμε ποιος είναι. Ναι εχει κανει μια πορεια στο γυναικειο μπασκετ…. Αλλα εγω μονο αυτό θα σου πω…. Οπου ηταν τα ιδια εκανε…. Ανακατωσουρα. Και δεν λεω τιποτα άλλο, γιατι κανω και διαφημιση, σε εναν ανθρωπο που για μενα δεν αξιζει. 69.gif
Basket lover
QUOTE(DennisR13 @ Nov 25 2008, 16:37 ) *
φιλε μου, δεν ειμαι καθολου ειρωνικος, απλα λεω αυτα που πιστευω και βλεπω.

Για την Μητροπουλου που αποκαλεσες "play maker ρακέτας" δεν μπορω με τιποτα να αμφισβητησω την πορεια της και την καριερα της. Oμως οφειλω να πω οταν ΗΤΑΝ μια πολυ καλη παιχτρια. ΗΤΑΝ!! peace.gif

Τα 2 τελευταια χρονια δεν εχει δειξει τιποτα αξιολογο. Ουτε στην αμαρυλλις που ηταν επαιξε κανενα φοβερο μπασκετ ουτε τωρα στην φεα εχει κανει κανενα σοβαρο αγωνα. Αν εννοεις ότι επαιξε στην κυριακη καλα, θεωρω ότι ειχε παθος αλλα ακομα και τον πιο κουλο παιχτη να βαλεις αν κανει 50 προσπαθειες σιγουρα καποιες από αυτές θα βαλει. Ειδικα με την αμυνα που ΔΕΝ μπορουσε να παιξει η Αγια την κυριακη, γιατι ηταν ολες οι ψηλες με φαουλ. και μην κοιτας μονο την επιθεση τι κανει ενας παιχτης!!!
Συν ότι το play maker εγω ξερω ότι μηραζει πασες, αυτή οποτε επερνε την μπαλα, ακομα και 5 να ηταν πανω της δεν εβλεπε κανεναν. Οποτε για μενα, ακυρος ο χαρακτηρισμος.

Οσο για τον Δεσποτακη, επειδη τωρα ηρθε στην ομαδα σας και μαλλον εσυ τον εμαθες τωρα, δεν σημαινει ότι εμεις οι υπολοιποι δεν ξερουμε ποιος είναι. Ναι εχει κανει μια πορεια στο γυναικειο μπασκετ…. Αλλα εγω μονο αυτό θα σου πω…. Οπου ηταν τα ιδια εκανε…. Ανακατωσουρα. Και δεν λεω τιποτα άλλο, γιατι κανω και διαφημιση, σε εναν ανθρωπο που για μενα δεν αξιζει. 69.gif

Παιδιά, έχετε φαει μεγάλο κώλυμα με την ομάδα μας! tongue.gif

Δεν πειράζει, ρίξτε το ''βόθρο'' σας άφοβα, άλλωστε η ανωνυμία σας προστατεύει! cool.gif

Εγώ ένα μόνο θα πω: περαστικά σας και ευχαριστούμε για την τσάμπα διαφήμιση! biggrin.gif

Ομαδάρα γερά! 77.gif

(Στέργιε, το pm σου είναι ακόμα κλειστό! )
melrok
Θα προσθεσω και εγω με τη σειρα μου μετα τα οσα γραφτηκαν για το παιχνιδι Φεα-Αγια οτι τα γρηγορα φαουλ που φορτωθηκαν 3 παιχτριες κλειδια της Αγιας φρεναραν το πολυ καλο ξεκινημα των φιλοξενουμενων που πραγματικα μ'αρεσε το μπασκετ που επαιξαν.Αν και ολα ηταν κατα τους,ο coach παλεψε το παιχνιδι οσο μπορουσε και χρησιμοποιωντας εξυπνα τις παιχτριες απο τον παγκο του και με ζωνη 2-3,3-2 προβληματισε τους γηπεδουχους.Η τεχνικη ποινη δε,που δεχτηκε ηταν περα για περα αδικη και εκρινε κατα πολυ την εκβαση του αγωνα.Πολυ καλο παιχνιδι απο Μποτσαρη αν και ολες οι κοπελες ηταν καλες. smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.