Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεγάλα Ευρωπαικά ματς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Green_Fan
Aνοίγω αυτό το topic για να γίνονται αναφορά σχετικά με μεγάλα ματς που έγιναν στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα.

Η αρχή γίνεται με το ματς για το Ισπανικό πρωτάθλημα Μπαρτσελόνα - Μάλαγα που τελείωσε 104-115 blink.gif :

QUOTE("betsmart.gr")
Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο παιχνίδι!Στο καλύτερο παιχνίδι που έχει γίνει φέτος στην Ευρώπη καθώς δεν επαιζαν ..καφενεία αλλά ομαδάρες,η Μάλαγα ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα μέσα στην Βαρκελώνη και το Παλάου Σεντ Τζόρτζι!Η Ουνικάχα μετά την νίκη της με τον Παναθηναικό πιστοποίησε οτι ειναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και κάνοντας επίδειξη ισχύος παρά τις απουσίες των Πέπε Σάντσεθ και Νίτσεβιτς,νίκησε με το ασύλληπτο 104-115 την Μπαρτσελόνα!Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορέι να μην έχει τον Φούτσκα που μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες,αλλά προς γενική έκπληξη δεν επαιξε άμυνα που είναι και το σήμα κατατεθέν των ομάδων του προπονητής της!Η Μάλαγα εκανε ότι ηθελε ,ο Ιβάνοβιτς εβαλε μέχρι και τον με προβλήμα τραυματισμού Ναβάρο,αλλά δεν αλλαξε τίποτα!Ο Μπαζίλε ειναι ντεφορμέ,ο Βούγιανιτς μετά από τόσους μήνες απουσίες θέλει χρόνο και η Μάλαγα παρά την συγκλονιστική παρουσία του Κακιούζη εφτασε ευκολα στην νίκη σε ενα αγώνα που θυμισε μεγάλα παιχνίδια του ΝΒΑ!Η Μάλαγα είχε συνεχώς διαφορά 10π,μείωσε η Μπαρτσελόνα 77-82 στο 29',αλλά 3β του Γκραρμπαχόθα και γκολ φάουλ του Σαντιάγκο επεφεραν την τάξη(77-88) στο 30' και τέλος..Αλλωστε η Μάλαγα ειχε 71% στα δίποντα και 58% στα τρίποντα με 15 ευστοχα!

Θεατές 4500
Δεκάλεπτα 28-33,29-30,20-25,27-27
Τρίποντα 8/16-15/26
Ριμπάουντς 25-23
Λάθη 8-12

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(Ιβάνοβιτς)
Γκριμάου 4,Μπαζίλε 3(1/3σ),Τρίας 10,Μαρκονάτο 8,Ουίλιαμς 18(6ασ),Ναβάρο 11(σε 16'),Βούγιανιτς 3(σε 6'),Ντε Λα Φουέντε 6,Κακιούζης 21(8/12δ,1/2τρ,2/2β,6ρ σε 33'),Θόρτον 20(3/6τρ),Σάντα,Γκαζόλ

ΜΑΛΑΓΑ(Σκαριόλο)
Ροντριγκεθ 2,Ριζαζέρ 14,Πιετρούς 5,Λαζάρο 5,Καμπέζας 17(3/3τρ,5ρ,6ασ),Χέρμαν 14,Γκαρμπαχόθα 17,Σαντιάγκο 16,Μπράουν 25(5/6τρ)


Δεν μπορεί η NOVA να κάνει μια συμφωνία να δείχνει τουλάχιστον τα ντέρμπι του Ισπανικού Πρωταθλήματος;
NBAholic
Αν είδες τον τελευταίο αγώνα ΝΒΑ, κάποιοι έστειλαν ανάλογα mails, ένας εκ των οποίων και ανέφερε την ύπαρξη ενός καναλιού απ'το Ντουμπάι που δείχνει έναν ισπανικό αγώνα τη βδομάδα. Το Eurosport 2 βάζει καμιά φορά εκείνη την εκπομπή αφιερωμένη στην ΑCB.

Τρομερό σκορ όντως και χωρίς να πάρει καν παράταση. Ίσως ο Ισπανός ανταποκριτής της BasketNews να έχει περισσότερες λεπτομέρειες αύριο.

Προσωπικά, από την τελευταία δεκαετία σε εμάς, ξεχωρίζω ένα παιχνίδι το 1996, όταν το Περιστέρι κέρδισε --δε θυμάμαι ποιον-- εντός έδρας με 124-122 ή κάπου εκεί. Το παιχνίδι βρισκόταν ήδη στη 2η παράταση και θα έφτανε τρίτη αν δεν είχε σκοράρει ο Κορωνιός το νικητήριο καλάθι με τη λήξη.

Α, επίσης:
Ο "Γκαρμπαχόθα" δεν έχει λόγο να προφέρεται με "θ", μιας και το όνομά του γράφεται με s κι όχι c.
Green_Fan
Δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω ολόκληρο πάρα μόνο κάποιες φάσεις προς το τέλος.Και τι απάντησε ο Παπαδογιάννης σε αυτά τα mail;Ποιό ήτανε το σχόλιο του;

Πάρτε και αυτό..

QUOTE(contra.gr)
O Πιτ Μάικλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα της Μπρέογκαν, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο του κορυφαίου της 9ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αλικάντε οδηγώντας την ομάδα του στην επικράτηση με 88-80.

Στα πεπραγμένα του Μάικλ συμπεριλαμβάνονται 26 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 14/15 βολές σε 33' συμμετοχής. Μετά από τα κατορθώματα του αυτά ο Μάικλ είναι πρώτος σε απόδοση παίκτης στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το σύστημα tendex, ενώ κατέχει την δεύτερη θέση στον τομέα των σκόρερ.


Μεγάλος παίκτης ο Μάικλ και είναι κρίμα που το Ελληνικό πρωτάθλημα τον έχασε και αυτόν.. sad.gif 68.gif
NBAholic
QUOTE
Δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω ολόκληρο πάρα μόνο κάποιες φάσεις προς το τέλος.Και τι απάντησε ο Παπαδογιάννης σε αυτά τα mail;Ποιό ήτανε το σχόλιο του;


Βασικά σχολίασε περισσότερο πράγματα όπως το στυλ της μετάδοσης, το ότι χρειάζεται μεγάλο "πιάτο" για να πιάσεις ESPN, ότι θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν και φέτος NCAA, κτλ. Και τότε κάποιος έδωσε την πληροφορία για το αραβικό κανάλι. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες.
PARISINOS
Στο φορουμ της ισπανικης λιγκας ηδη εχουν αρχισει και ανοιγουν τοπικς και αναρωτιουνται αν ο Πιτ ειναι ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος.

Νταξει σιγουρα καπως υπερβολικο αλλα ενδεικτικο της αναμφισβητητης αξιας του παικτη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.